SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Asennus 5.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Asennus 5."

Transkriptio

1

2 SISÄLLYSLUETTELO Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 4 Asennus 5 Käyttö 9 Huolto ja vianetsintä 16 Harjoitteluohjeita 17 Osaluettelo 18 Yleiskuva 19 Huolto 20 VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT

3 TÄRKEITÄ OHJEITA Huomaa: Näiden käyttöohjeiden kaikki varotoimet ja käyttöohjeet sekä kaikki juoksumaton varoitusmerkinnät on tärkeää lukea, sillä sinulle on niistä hyötyä. 1. Omistajan vastuulla on varmistaa, että kaikki laitteen käyttäjät tuntevat laitteen varotoimet ja käyttöohjeet. 2. Ennen kuin aloitat kuntoilun tällä laitteella tai minkä tahansa muun kunto-ohjelman, on tärkeää, että keskustelet lääkärisi kanssa. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet yli 35-vuotias tai sinulla on ollut terveysongelmia. 3. Laitetta saa käyttää vain näissä käyttöohjeissa kuvatulla tavalla. 4. Tämä laite on tarkoitettu vain kotikäyttöön. Älä käytä sitä kaupallisessa, vuokraus- tai laitoskäytössä. 5. Laite tulee pitää sisätiloissa eikä sitä saa altistaa kosteudelle tai pölylle. Älä sijoita laitetta autotalliin, veden läheisyyteen tai ulos edes katoksen alle. 6. Sijoita laite tasaiselle alustalle ja jätä vähintään 0,5 m tilaa kummallekin sivulle. Älä suojaa lattiaa tai mattoa asettamalla laitteen alle suojamattoa. 7. Tarkista laite säännöllisesti ja kiristä kaikki osat. 8. Lemmikit ja alle 12-vuotiaat lapset tulee pitää poissa laitteen läheisyydestä kaikissa tilanteissa. 9. Käytä sopivia urheiluvarusteita, kun aiot käyttää laitetta. Älä käytä löysiä vaatteita, jotka voivat jäädä kiinni laitteen osiin. Käytä aina puhtaita juoksukenkiä - älä käytä laitetta paljain jaloin, sukkasillaan tai sandaalit jaloissa. 10. Laitteen maksimikuormitus on 130 kiloa. 11. Pidä selkä aina suorana, kun kuntoilet laitteella. Älä taivuta selkää. 12. Älä vapauta soutulaitteen kädensijaa, kun kaapeli on suorana. 13. Ylikuntoilu saattaa olla haitallista ja aiheuttaa loukkaantumisia. Jos tunnet huimausta tai muuten epämukavaa oloa, lopeta kuntoilu välittömästi ja keskustele siitä lääkärisi kanssa. SÄILYTÄ NÄMÄ KÄYTTÖOHJEET TULEVAA KÄYTTÖÄ VARTEN.

4 ALUKSI Kiitos uuden NORDICTRACK RX 800 -laitteen valinnasta. Soutuharjoittelu on tehokas tapa kasvattaa kardiovaskulaarista kuntoa, kehittää kestävyyttä ja kiinteyttää vartaloa. RX 800 on kehitetty sitä varten, että voit parantaa kuntoasi näillä harjoituksilla omassa kotonasi. Tutustu tämän käyttöohjeen sisältöön, ennen kuin käytät laitetta. Jos sinulla on kysyttävää, löydät Mylna Sports huoltokeskuksen yhteystiedot tämän käyttöohjeen lopusta.

5 ASENNUS Asennuksessa tarvitaan kahden henkilön panosta. Aseta kaikki osat avoimesti näkyville ja poista kaikki pakkausmateriaalit. Älä hävitä pakkausmateriaaleja, ennen kuin kokoaminen on suoritettu loppuun. Tarvitset asennuksessa seuraavat työkalut: Ristipääruuvitaltta Jakoavain Vältä sähkötyökalujen käyttöä, sillä ne voivat vahingoittaa laitetta. 1. Rekisteröi tuotteesi osoitteessa Tämä aktivoi laitetakuusi ja antaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa päivityksiä ja erikoistarjouksia. Huomaa: Jos sinulla ei ole internetyhteyttä, ota yhteys Mylna Sportiin. Yhteystiedot löytyvät tämän käyttöohjeen viimeiseltä sivulta. 2. Jos soutulaitteessa on kiinnitettynä kuljetussuojat (ei kuvassa), voit irrottaa ne ja laittaa sivuun niihin kiinnitettyjen pienosien mukana. Pyydä toista henkilöä avuksi vetämään kiskosta (2) ja kääntämään vakain (3) toisinpäin.

6 3. Pyydä toista henkilöä avuksi pitämään kiskosta (2) tässä vaiheessa. Kiinnitä vakain (3) runkoon (1) kahdella M10 x 20 mm ruuvilla (61). Pidä sitten kiinni kiskon kahvasta (34), vedä kiskosta ja laske se lattiaa vasten. 4. Sijoita istuin (34) kuten kuvassa ja aseta istuinvaunu (5) kiskoihin (2).

7 5. Vie istuin (23) kiskon (2) etuosaan. Kiinnitä sitten puomi (32) kiskon (2) molemmille puolille yhdellä M4 xx 19mm ruuvilla (69). Kiinnitä kiskon tulppa (38) kiskoon (2) kahdella M4 x 19 mm ruuvilla (69). 6. Pyydä toista henkilöä pitämään konsolia (75) ja pilaria (77) rungon (1) vieressä. Kytke pilarin johto (84) hätäkatkaisijan johtoon. Aseta ylimääräinen johto rungon sisään. Huomaa: Vältä jättämästä johtoa puristuksiin. Kiinnitä pilari (77) runkoon (1) neljällä M8 x 35 mm ruuvilla (82). Ruuvaa kaikki ruuvit ensin sormin paikoilleen, ennen kuin kiristät ne. 7. Ota esiin oikea ja vasen pilarinsuojus (80, 81), ja aseta ne kuten kuvassa. Paina oikea ja vasen pilarisuojus (80, 81) yhteen pilarin ympärille (77), ja kiinnitä ne kahdella M4 x 19 mm ruuvilla (69). Vie sitten säätöruuvi (78) oikean pilarin suojuksen(80) sisään ja kiinnitä se pilariin (77).

8 8. Konsolia käytetään (75) neljällä D-paristolla (ei mukana), suostus on käyttää alkaliparistoja. Älä käytä vanhoja ja uusia paristoja yhdessä, älä myöskään alkaliparistoja, tavallisia paristoja ja ladattavia paristoja yhdessä. TÄRKEÄÄ: Jos konsoli on ollut kylmässä, sen pitää antaa lämmetä huonelämpötilaan, ennen kuin liität sen akkuun. Jos et toimi niin, vaarana on että näyttö tai muut konsolin sähköiset osat vahingoittuvat. Irrota ruuvit ja pariston suojus, asenna paristot paristolokeroon ja kiinnitä sitten pariston suojus. Tarkista, että paristot on asennettu paristolokeron sisällä olevan kaavion mukaan. Jos haluat ostaa verkkolaitteen, katso viimeiseltä sivulta yhteystiedot. Käytä vain laitteelle tarkoitettua verkkolaitetta. Kytke verkkolaitteen toinen pää konsolin liitäntään ja liitä toinen pää pistorasiaan. 9. Varmista, että kaikki osat on kiristetty kunnolla paikoilleen, ennen kuin käytät laitetta. Pakkaukseen voi sisältyä ylimääräisiä pienosia. Aseta laite suojamatolle suojataksesi alustaa.

9 KÄYTTÖ VASTUKSEN SÄÄTÄMINEN Voit vaihdella harjoituksen tehokkuutta säätämällä soutukahvan vastusta. Jos haluat lisätä vastusta, siirrä vastuskahvaa kohti laitteen etuosaa, jos haluat pienentää vastusta, siirrä kahvaa laitteen takaosaa kohti.. JALKATYYNYJEN SÄÄTÖ Istu aluksi istuimelle ja aseta jalkasi jalkatyynyille. Paina sitten poljinkiinnikkeitä ja vie jalkatyynyt haluttuun asentoon. Kuljeta poljinkiinnikkeitä siten, että tappi lukittuu jalkatyynyn koukkuun. Kiristä sitten hihna jalan ympäri. Säädä toinen jalkatyyny samalla tavoin. Varmista, että jalkatyynyt on säädetty molemmilla puolilla samaan kohtaan. KONSOLIKULMAN SÄÄTÖ Jos haluat säätää konsolin kulmaa, löysää pilarin säätöruuvia. Siirrä kaulaa haluttuun kulmaan ja kiristä ruuvi uudelleen. Älä pidä kiinni konsolista tai vedä siitä. LAITTEEN TAITTAMINEN KOKOON JA VARASTOINTI Soutulaite voidaan varastoida kokoon taitettuna tilan säästämiseksi. Säilytä laitetta paikassa, jossa ei ole vaaraa että lapset tai lemmikkieläimet kaatavat sen. Irrota paristot konsolista, kun laitat laitteen varastoon pidemmäksi aikaa. Vie istuin (23) ensiksi kiskon (2) takaosaan. Pidä kiinni ja nosta rungon kahvaa (52) ja kiskon kahvaa (34), ja kallista laite ylösalaisin suojuksille (7,8) ja varastointijaloille (43).

10 Vedä kiskon kahvaa (34), kunnes taittokiinnitys (35) lukitsee vakaimen (3) tangon. Kun haluat avata laitteen, laita ensin jalka vakaimen jalalle (41) ja vedä kiskon kädensijasta (34), jotta taittokiinnitys (35) avautuu. Pidä sitten kiinni kiskon kahvasta (34) ja rungon kahvasta (52), vedä kiskon kahvaa ulos, ja laske kisko (2) lattialle. LAITTEEN SIIRTÄMINEN AVATTUNA Seiso soutulaitteen takana ja nosta kiskosta, kunnes laite kulkee vapaasti pyörillä. Siirrä laite varovasti haluttuun asentoon ja laske se takaisin lattialle. Älä pidä kiinni konsolista tai vedä siitä, kun siirrät laitetta. LAITTEEN SIIRTÄMINEN KOKOONTAITETTUNA Katso edelliseltä sivulta miten laite taitetaan kokoon. Pidä sitten kiinni rungon kahvasta, aseta jalkasi vakaimen jalalle ja kallista laitetta siten, että kulkee pyörillä. Siirrä laite varovasti haluttuun asentoon ja kallista takaisin varastointiasentoon. Älä pidä kiinni konsolista tai vedä siitä, kun siirrät laitetta.

11 KUNTOILU LAITTEEN AVULLA Istu istuimelle ja aseta jalkasi jalkatyynyille. Säädä sitten jalkatyynyjen hihnoja siten, että ne kiristyvät napakasti jalkojesi ympäri. Tartu soutukahvaan kädet kahvan päällä. Oikea soututahti on kolmivaiheinen: 1. Ensimmäinen vaihe on TARTU. Liu'uta istuinta eteenpäin, kunnes polvesi melkein osuvat rintakehääsi. Vedä soutukahvasta kunnes kätesi ovat jalkojesi päällä. 2. Toinen vaihe on VETO. Oikaise jalkasi. Taivuta varovasti taaksepäin lantiosta (älä vyötäröstä), vedä soutukahvaa kohti rintakehääsi samalla kun oikaiset jalkasi. Pidä kyynärpäät kehoa vasten. 3. Kolmas vaihe on LOPETUS. Jalkojen tulee olla lähes kokonaan ojennettuna. Jatka soutukahvan vetämistä, kunnes kätesi ovat rintakehäsi kohdalla. Oikaise kätesi viimeisen vaiheen jälkeen ja vedä istuin eteenpäin jalkojesi avulla. Toista näitä kolmea vaihetta ja liiku jokaisen aikana tasaisin liikkein. Huolehdi, että hengität normaalisti samalla kun soudat älä pidätä hengitystä.

12 OHJAUSKONSOLI Tässä edistyneessä konsolissa on valikoima toimintoja, jotka on kehitetty auttamaan harjoittelusi tekemisessä tehokkaammaksi ja mukavammaksi. Kun harjoittelet manuaalisessa tilassa, konsoli antaa sinulle jatkuvasti palautetta harjoitusjaksostasi. Konsolissa on myös tarjolla valikoima harjoitusohjelmia. Jokainen ohjelma kannustaa sinua tiettyä wattiarvoa samalla kun ne ohjaavat sinut läpi tehokkaan harjoitusohjelman. Voit myös liittää oman musiikkisoittimen konsolin äänijärjestelmään, ja kuunnella musiikkia tai äänikirjoja harjoitellessasi. Manuaalinen tila, katso sivu 13. Äänentoistojärjestelmä, katso sivu 14. Harjoitusohjelma, katso sivu 15. Huomaa: Ennen kuin käytät konsolia, varmista että akut on asennettu (katso sivu 8). Jos konsoli on vielä peitetty muovilla, voit irrottaa sen.

13 MANUAALINEN TILA 1. Käynnistä konsoli. Paina konsolissa ON/RESET-painiketta tai ala soutaa. Näyttö kytketään päälle ja konsoli on käyttövalmis. 2. Valitse manuaalinen tila. Kun kytket konsolin päälle, manuaalinen tila valitaan automaattisesti. Jos olet valinnut harjoitusohjelman, voit valita manuaalisen tilan uudestaan painamalla joko WATTS WORKOUTS tai CALORIE WORKOUTS useita kertoja, kunnes näytössä näkyy vain nollia. 3. Säädä vastus halutulle tasolle. Katso vastuksen säätäminen sivulta Seuraa edistymistäsi näytöistä: CALORIES: Näyttää kuinka monta kaloria olet suunnilleen polttanut harjoitusjakson aikana. DISTANCE: Näyttää kuinka monta metriä olet soutanut harjoitusjakson aikana. STROKES: Näyttää kuinka monta soututahtia olet soutanut harjoitusjakson aikana. STROKES PER MINUTE (SPM): Näyttää kuinka monta soututahtia olet soutanut minuuttia kohti. TIME: Näyttää kuinka kauan olet harjoitellut. Jos käytät jotain harjoitusohjelmaa, näytössä näkyy sen asemesta nykyinen aika. WATTS: Näyttää käyttämäsi voiman watteina. WATTS METER: Visualisoi käyttämäsi watit. Wattien kulutuksen kasvu tai lasku vaikuttaa mittarin näyttöön. Huomaa: Harjoitusohjelmien aikana tämä mittari näyttää harjoitusjakson jokaisen segmentin tavoitearvot. SCAN: Selaa tietojen WATTS, STROKES PER MINUTE, TIME, DISTANCE ja STROKE MODES välillä. Näyttötilat näytetään seuraavissa näytöissä: YLIN NÄYTTÖ näyttää tiedot WATTS ja STROKE PER MINUTE. KESKINÄYTTÖ näyttää tiedot TIME, DISTANCE ja STROKES. ALANÄYTTÖ näyttää tiedot CALORIES.

14 SCAN-tila valitaan automaattisesti, kun kytket konsolin päälle. Jos haluat nähdä jonkin tiedoista WATTS, STROKES PER MINUTE, TIME, DISTANCE tai STROKES koko ajan, paina PRIORITY DISPLAY useita kertoja, kunnes haluttu tila näkyy näytössä. Palaa SCAN-tilaan painamalla useita kertoja PRIORITY DISPLAY kunnes keskinäytössä näkyy viesti SCAN. Nollaa näytöt painamalla ON/RESET. Muuta konsolin äänenvoimakkuutta painamalla VOL(+)(-). 5. Konsoli sammutetaan automaattisesti, kun harjoituksesi päättyy. Konsoli siirtyy lepotilaan, jos soutukahva ei liiku muutamaan sekuntiin. Konsoli sammuttaa itsensä automaattisesti paristojen säästämiseksi, kun konsoli ei vastaanota signaaleja soutukahvasta tai konsolipainikkeista muutamaan minuuttiin. ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ Jos haluat soittaa musiikkia tai äänikirjoja konsolin äänentoistojärjestelmän kautta harjoitusjakson aikana, liitä äänikaapeli (ei mukana) konsolin liitännästä musiikkisoittimesi äänituloon. Varmista, että johto on kytketty kunnolla. Paina sitten musiikkisoittimen PLAY-painiketta. Äänenvoimakkuutta voi säätää joko konsolista tai musiikkisoittimesta.

15 Harjoitusohjelma. 1. Käynnistä konsoli. Paina konsolissa ON/RESET-painiketta tai ala soutaa. Näyttö kytketään päälle ja konsoli on käyttövalmis. 2. Valitse harjoitusohjelma. Paina WATTS WORKOUTS tai CALORIE WORKOUTS useita kertoja kunnes haluamasi harjoitusjakson numero tulee näkyviin näytölle. Harjoitusjakson kestoaika tulee näkyviin keskinäyttöön. Huomaa: Harjoitusohjelmien profiilit on painettu konsoliin. 3. Säädä vastus korkeimmalle tasolle. Siirrä vastuskahva kohti laitteen etuosaa. TÄRKEÄÄ: Jos et säädä vastusta korkeimmalle tasolle, WATTS- oja CALORIEilmoitukset eivät ole tarkkoja. 4. Käynnistä harjoitusjakso. Aloita harjoittelujakso painamalla START-painiketta tai ala soutamaan. Jokainen harjoitusjakso on jaettu minuutin segmentteihin. Jokaiseen segmenttiin on ohjelmoitu watti-arvo. Huomaa: Sama watti-arvo voi olla useassa segmentissä peräjälkeen. Konsoli antaa äänimerkin jokaisen segmentin päättyessä. Watti-arvon tavoitealue näkyy ylänäytön mittarissa. Vilkkuvien osien välinen matka edustaa kunkin segmentin tavoitearvoa, kun taas mittarin kiinteät osat vastaavat todellista watti-arvoa. Pyri pitämään watti-arvosi kyseisen segmentin tavoitealueella säätämällä soutamistahtiasi. TÄRKEÄÄ: Tavoitearvo on tarkoitettu vain motivoimaan souda vain itsestäsi miellyttävältä tuntuvaan tahtiin. Kun lopetat soutamisen muutamaksi sekunniksi, konsoli antaa äänimerkin ja siirtyy lepotilaan. Aloita jakso uudelleen painamalla START tai jatkamalla soutamista. Harjoitusjakso jatkuu, kunnes viimeinen segmentti on ohitse. 5. Seuraa edistymistäsi näytöstä. Katso vaihe 4 sivulta Konsoli kytketään automaattisesti pois päältä, kun harjoittelusi on päättynyt. Katso vaihe 5 sivulta 14.

16 KUNNOSSAPITO JA VIANETSINTÄ KUNNOSSAPITO Tarkasta ja kiristä kaikki osat säännöllisesti. Vaihda kaikki kuluneet osat välittömästi. Puhdista laite kostealla liinalla ja pienellä määrällä mietoa pesuainetta. TÄRKEÄÄ: Varo vahingoittamasta konsolia älä anna sen joutua kosketuksiin nesteiden kanssa äläkä altista sitä suoralle auringonvalolle. Kiskot, istuinvaunu ja vaunutelat kannattaa toimivuuden varmistamiseksi puhdistaa päivittäin. VIANETSINTÄ Useimmat ongelmat konsolissa johtuvat huonoista paristoista. Katso miten vaihdat paristot vaiheesta 8 sivulta 8. HÄTÄKATKAISIJAN SÄÄTÖ Jos konsoli ei näytä ilmoituksia oikein, säädä hätäkatkaisija. Se tapahtuu irrottamalla ensin vastuskahva sekä vasen ja oikea suojus, kuten kuvassa. Katso yleiskaavio sivulla 19. Irrota kuusi M4 x 10mm ruuvia (70), ja irrota sitten vastuskahva (9) varovasti. Paikanna sitten oikea ja vasen suojus (7, 8), ja irrota neljä M4 x 19 mm ruuvia (69) ja kymmenen M4 x 16 mm ruuvia (68) vasemmasta ja oikeasta suojuksesta. Irrota sitten suojukset varovasti. Paikanna hätäkatkaisija (47). Ruuvaa vasen tuuletin (4), kunnes magneetti (85) on säädetty hätäkatkaisijan kanssa. Löysää mutta älä irrota kaksi merkittyä M4 x 19 mm ruuvia (69). Aseta hätäkatkaisija varovasti lähemmäksi magneettia tai sen kohdalle ja kiristä ruuvit uudelleen. Ruuvaa vasen tuuletin (4) siten, että magneetti (85) ohittaa hätäkatkaisijan (47) useita kertoja. Toista tätä, kunnes konsoli näyttää vastausilmoitukset oikein. Kun hätäkatkaisija on säädetty oikein, voit kiinnittää suojukset ja vastuskahvan takaisin paikoilleen.

17 KUNTOILUOHJEITA VAARA: Keskustele lääkärin kanssa, ennen kuin aloitat uuden harjoitusohjelman. Se on erityisen tärkeää, jos olet yli 35-vuotias tai sinulla on ollut terveysongelmia. Seuraavat kuntoiluohjeet auttavat sinua harjoitusohjelman suunnittelussa. Tarkempia tietoja kuntoilusta saat keskustelemalla lääkärisi kanssa. HARJOITUSTEHO Riippumatta siitä onko tavoitteesi polttaa kaloreita tai vahvistaa kardiovaskulaarista kuntoasi, tavoitteesi saavuttamisessa avain on oikea harjoitteluintensiteetti. Oikea harjoitteluintensiteetti on löydettävissä käyttämällä sykettäsi apuna. Tässä kaaviossa näytetään rasvanpolton ja aerobisen harjoittelun suositellut sykelukemat. Jotta löydät itsellesi sopivan sykkeen, katso ensin ikäsi (tai lähin pyöristetty lukema) kaavion alareunasta. Katso sitten kolme lukemaa ikäsi yläpuolella. Nämä kolme lukemaa määrittävät harjoitusalueesi. Kaksi alinta lukemaa on rasvanpolton suositellut sykealueet; ylin numero on aerobisen harjoittelun suositeltu sykealue. Rasvanpoltto Tehokasta rasvanpolttoa varten sinun tulee harjoitella suhteellisen matalalla intensiteetillä pidempi yhtäjaksoinen aika. Ensimmäisten harjoitusminuuttien aikana kehosi kuluttaa helposti käytettävät hiilihydraattikalorit energiaksi. Muutaman minuutin kuluttua kehosi alkaa polttaa varastoituja rasvakaloreita energiaksi. Jos tavoitteesi on polttaa rasvaa, säädät juoksumaton nopeuden ja kallistuksen siten, että sykelukemasi on lähellä harjoitusalueesi alinta lukemaa. Maksimaalista rasvanpolttoa varten säädä juoksumaton nopeutta ja kallistusta vastaamaan harjoitusalueesi keskimmäistä sykelukemaa vastaavaksi. Aerobinen harjoittelu Jos tavoitteesi on vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa, aseta harjoittelutasoksesi aerobic. Aerobinen harjoittelu on kuntoilua jossa kuluu suuria määriä happea pidempiä ajanjaksoja. Tämä lisää tarvetta sydämen pumpata verta lihaksiin ja keuhkojen kuljettaa happea verenkiertoon. Aerobista harjoittelua varten säädä juoksumaton nopeutta ja kallistusta vastaamaan harjoitusalueesi korkeinta sykelukemaa vastaavaksi. SYKKEEN MITTAAMINEN Jos haluat mitata sykkeesi, sinun on ensin kuntoiltava vähintään neljä minuuttia. Keskeytä sitten kuntoilu ja aseta sormesi ranteellesi, kuten kuvassa. Laske syke kuuden sekunnin ajalta ja kerro sen 10 löytääksesi sykerytmisi. HARJOITUSOHJEITA Lämmittely: Aloita jokainen harjoittelujakso harjoittelemalla kevyesti ja venyttelemällä 5 10 minuutin ajan. Oikeanlainen lämmittely nostaa kehosi lämpötilaa, sykettäsi ja verenkiertoa valmiiksi harjoittelua varten. Harjoittelu harjoittelualueella: Kun olet lämmitellyt, lisäät harjoitustehoa, kunnes sykkeesi pysyy harjoitusalueella minuuttia. (Harjoitusohjelman ensimmäisten viikkojen aikana et saa ylläpitää pulssia harjoitusalueella pidempään kuin 20 minuutin ajan). Hengitä tasaisesti ja syvään harjoittelun aikana - älä pidätä hengitystä. Tasaantuminen: Lopeta jokainen harjoittelujakso venyttelemällä viisi kymmenen minuuttia ja jäähdyttele samalla. Tämä parantaa lihaksiesi joustavuutta ja auttaa ehkäisemään harjoittelun jälkeen mahdollisesti muodostuvia ongelmia. HARJOITTELUTIHEYS Jotta voit ylläpitää tai parantaa kuntoasi, sinun pitää kuntoilla vähintään kolme harjoittelujaksoa viikossa ja pitää jokaisen harjoittelujakson välissä vähintään yksi lepopäivä. Muutaman kuukauden jälkeen voit harjoitella viisi kertaa viikossa niin halutessasi. Menestyksen avain on harjoittelun tekemisessä tavalliseksi ja mukavaksi osaksi päiväohjelmaasi.

18 OSALUETTELO Mallinro: NTEVRW R0215A NRO KPL KUVAUS NRO KPL KUVAUS 1 1 Runko 46 2 Hihna-akseli 2 1 Kisko 47 1 Hätäkatkaisija/johto 3 1 Vakain 48 1 Runkohihnalevy 4 1 Vasen puhallin 49 1 Rungon jalka 5 1 Istuinvaunu 50 1 Liitin 6 2 Heijastin 51 1 Soutukahvan pidike 7 1 Oikea suojus 52 1 Rungon kädensija 8 1 Vasen suojus 53 1 Käyttöakseli 9 1 Vastuskädensija Heijastimen kannatin 10 1 Silmukka 55 2 Hihnalevyn kannatin 11 1 Soutulenkki mm aluslevy 12 1 Hihna 57 7 M6 lukkomutteri 13 1 Soutukahva 58 3 M8 aluslevy 14 2 Otekahva 59 2 M8 x 12 mm ruuvi 15 2 Tulppa, soutukahva 60 1 M10 x 40 mm pultti 16 2 Jalkalenkki 61 2 M10 x 20 mm ruuvi 17 1 Oikea poljin mm aluslevy 18 1 Oikea jalkatyyny 63 8 M5 x 10 mm ruuvi 19 1 Oikea polkimen kannatin 64 2 #8 x ¾ ruuvi 20 1 Vasen polkimen kannatin M6 x 15 mm ruuvi 21 1 Vasen poljin 66 1 M10 x 20 mm ruuvi 22 1 Vasen jalkatyyny 67 2 Liitin 23 1 Istuin M4 x 16 mm ruuvi 24 2 Istuinruuvi M4 x 19 mm ruuvi 25 2 Lukkorengas 70 6 M4 x 10 mm ruuvi 26 1 Napa 71 1 M8 x 50 mm ruuvi 27 2 Laakeri 72 1 Oikea puhallin 28 1 Laakerin välike mm aluslevy 29 1 Hihnalevysarja 74 1 M10 aluslevy 30 1 Akseli 75 1 Konsoli 31 2 Kääntöosan tiiviste 76 1 Kaula 32 4 Puomi 77 1 Pilari 33 1 Iskunvaimennin 78 1 Säätöruuvi 34 1 Kiskon kahva 79 1 Johtolenkki 35 1 Taittopuristin 80 1 Oikea pilarin suojus 36 2 Kiskon jalka 81 1 Vasen pilarin suojus 37 2 Pieni vaunutela 82 4 M8 x 35 mm ruuvi 38 1 Kiskon pääty 83 1 M8 x 50 mm kuusiopultti 39 2 Suuri vaunutela 84 1 Pilarin johto 40 2 Vaunun akseli 85 4 Magneetti 41 2 Vakaimen jalka 86 5 M8 lukkomutteri 42 4 Pyörä M4 x 10 mm tasapäinen ruuvi 43 2 Säilytysjalka - - Käyttöohjeet 44 5 Kiskohihnan levy - - Asennustyökalu 45 2 Lenkkitela

19 YLEISKAAVAKUVA Mallinro: NTEVRW R0215A

20 TÄRKEÄÄ TIETOA HUOLLOSTA Jos laitteeseen ilmenee muita vikoja, pyydämme ottamaan yhteyttä Mylnan huoltoon. Siellä on asiantuntijoita, jotka voivat auttaa tuotetta, kokoonpanoa tai tuotevirhettä sekä varaosatilauksia koskeviin kysymyksiin. Toivomme, että olet ensin meihin yhteydessä ennen kuin olet yhteydessä myymälään, niin voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Vieraile kotisivullamme Sieltä löytyy paljon tietoa tuotteistamme sekä niiden käyttöohjeita. Kotisivuiltamme löydät yhteydenottolomakkeen, jonka täyttämällä saamme kaiken mahdollisen tiedon ja voimme auttaa sinua mahdollisimman tehokkaasti.

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC *4 *4 *4 N-3 M8*75L N-4 8*2T N-5 M8 Box Spanner(1) Vaihe 1: a. Asenna etuosan ja takaosan vakauttajat (J-3 ja I-3) neljällä lukkopultilla (N-3), neljällä puoliympyrän muotoisella

Lisätiedot

SISÄLLYS. Huolto ja vianetsintä 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4. Asennus 5. Käyttö 10.

SISÄLLYS. Huolto ja vianetsintä 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4. Asennus 5. Käyttö 10. SISÄLLYS Huolto ja vianetsintä 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 4 Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4 Asennus 5 Käyttö 10 Toiminnot 11 Harjoitteluohjeita 16 Yleiskuva 18 Osaluettelo 19 Huolto 20 TÄRKEITÄ OHJEITA

Lisätiedot

Soutulaite magneettisella vastuksella

Soutulaite magneettisella vastuksella Soutulaite magneettisella vastuksella 1 KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA MALLI R600 P SPORTOP Laitteella on vuoden takuu. Takuu kattaa sekä valmiste- että raaka-aineviat. Takuu on voimassa ainoastaan laitteen ollessa

Lisätiedot

SISÄLLYS VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7.

SISÄLLYS VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. SISÄLLYS Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 5 Pienet osat 6 Asennus 7 Käyttö 11 Taittaminen kokoon ja siirtäminen 17 Huolto ja vianetsintä 18 Harjoitteluohjeita 21 Osaluettelo

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Kun asennat kuntolaitetta käytä alla

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER Warning Keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tai muun harjoitusohjelman aloittamista, varsinkin jos et ole aikaisemmin harjoitelllut säännöllisesti ja sinulla on ongelmia

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain, kumivasara ja pihdit. Kun asennat kuntolaitetta käytä

Lisätiedot

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Kokoonpanokaavio RÄJÄYTYSKAAVIO - 3 - Osaluettelo Nro Kuvaus Määrä A TIETOKONE 1 SARJA A-1 TIETOKONEEN KIINNITYSRUUVI 4 KPL B PÄÄRUNKO 1 SARJA B-1 TIETOKONEEN KIINNITYSKANNATIN

Lisätiedot

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 OSALUETTELO Nro Kohta Kuvaus Määrä A, A-1 Tietokone ja ruuvi SM2871-67 1 KPL B Ohjaustanko 25,4 1 KPL B-1 Kahvan pehmuste 440x20x5,0 2 KPL B-2 Kahvan tulppa 7/8" 2 KPL B-3,

Lisätiedot

CASALL AB TRACK 98100

CASALL AB TRACK 98100 CASALL AB TRACK 9800 VAROITUSTARROJEN SIJAINTI Tässä kuvassa on esitetty varoitustarrojen paikat. Huomautus: Tarroja ei ehkä ole kuvattu oikeankokoisina. TÄRKEITÄ VAROITUS: Lue käyttöohjeen kaikki tärkeät

Lisätiedot

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3).

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3). Asennus Kuntolaite toimitetaan lähes valmiiksi asennettuna. Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen työkalujen ja rasvan lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseliä. 1. Toisen

Lisätiedot

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

Casall EB600 Kuntopyörä 91003

Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Räjäytyskuva 1 Kokoonpanokuva 2 OSALUETTELO Nro Kuvaus Tiedot Määrä A, A-1 TIETOKONE JA RUUVI 1 KPL B OHJAUSTANKO 1 KPL B-1 SYKEANTURISARJA 1 SARJA B-2 KAHVAPEHMUSTE 270x23x5

Lisätiedot

HOME TRAINER MALLI B480

HOME TRAINER MALLI B480 HOME TRAINER MALLI B480 KUVA 1 ETUOSAN ALATUEN ASENNUSOHJE Kohta 1. Irrota esiasennetut mutterit (L3) ja prikat (L2) Kohta 2. Asenna etuosan tuki (B) paikalleen rungon (A) kanssa käyttäen pultteja (L1),

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. 4000 Pro Row

KÄYTTÖOHJEET. 4000 Pro Row KÄYTTÖOHJEET 4000 Pro Row SISÄLLYS Turvallisuusohjeet 3 Yleiskaavio 5 Osaluettelo 6 Asennus 8 Tietokone 15 Lämmittely 18 Kunnossapito 19 Huolto 20 TURVALLISUUSOHJEET 1. Varmista, että olet lukenut nämä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. X-erfit 595

KÄYTTÖOHJEET. X-erfit 595 KÄYTTÖOHJEET X-erfit 595 SISÄLLYS TOC TURVALLISUUSOHJEET Jotta varmistetaan hyvä turvallisuus, laite on säännöllisesti tarkistettava vaurioiden ja kuluneiden osien varalta. Jos luovutat tämän kuntoilulaitteen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL

KÄYTTÖOHJEET. Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL KÄYTTÖOHJEET Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL Räjäytyskuva O Osaluettelo Nro Kuvaus Kpl A Tietokone 1 kpl A-1 Ruuvi 4 kpl B Kiinteä kädensijasarja 1 sarja B-1 Kädensijan päätytulppa 2 kpl B-2 Kädensijan

Lisätiedot

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 Allen Key-6mm*(1) NO:Q Carriage Bolt M8 NO:Q-1 Carriage Bolt M8 Screwdriver (1)14.24 NO:Q-2 Acorn Nut for M8 Bolt (8) Screwdriver (1)13.15 Box Spanner (1) NO:Q-10 Spring

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC BUILT FOR HEALTH Vaihe 1: a. Kiinnitä etu ja takajalkatuet (I & J) laitteen runkoon käyttämällä aluslevyjä (N-4) ja ruuveja (N-3). Vaihe 2 a. Asenna vasen ja oikea poljin ( G-4

Lisätiedot

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 1 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: 2 INFINITY 1.2X P- 1 P-

Lisätiedot

Fitness trampoliini. FIN - Käyttö- ja harjoitusohje

Fitness trampoliini. FIN - Käyttö- ja harjoitusohje Fitness trampoliini FIN - Käyttö- ja harjoitusohje Tärkeitä turvallisuusohjeita VAROITUS: Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ohjeiden huomiotta jättäminen voi aiheuttaa loukkaantumisriskin.

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. Sykevyö 18. Käyttö 19

SISÄLLYSLUETTELO. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. Sykevyö 18. Käyttö 19 SISÄLLYSLUETTELO Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 5 Pienet osat 6 Asennus 7 Sykevyö 18 Käyttö 19 Taittaminen kokoon ja siirtäminen 29 Huolto ja vianetsintä 30 Harjoitteluohjeita

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä.

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Paketin mukana tulevien työkalujen lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät ohjeet, jotta osaat käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia.

Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät ohjeet, jotta osaat käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia. SISÄLLYS Tärkeitä ohjeita 2 Tarkistusluettelo 3 Tarkistusluettelo, pikkuosat 4 Osaluettelo 5 Räjäytyskuva 8 Asennus 10 Tietokone 15 Harjoittelu 23 Huolto 25 TÄRKEITÄ OHJEITA Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero: PFEVEL49716.0 Sarjanumero: Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanumeron muistutus HUOMAA Lue kaikki käyttöohjeiden varotoimet

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

4000 pro B käyttöohje

4000 pro B käyttöohje 4000 pro B käyttöohje Räjäytyskuva OSALUETTELO Osa Kuvaus Tiedot Kpl 01 Päärunko Punainen 1 02 Takavakauttaja n76*t1,5*450 1 03 Säädettävä päätytulppa Ø76 2 04 Etuvakauttaja n76*t1,5*400 1 05 Kuljetuspyörä

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

HOME TRAINER. Malli B780P

HOME TRAINER. Malli B780P HOME TRAINER Malli B780P Osalista Kuvio 1 Etujalan asennus 1. Kiinnitä etujalka (B) pääkehykseen (A) ruuvit (L1), prikat (L2) sekä (L6) ja mutterit (L3). Kuvio 2 Reunajalan asennus 1. Kiinnitä reunajalka

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007

Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007 Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007 F-14 O 1 RÄJÄHDYSKUVA F-16 O 1 PÄÄKOMPONENTIT F-16 O 2 KOKOAMISOHJEET VAIHE 1 1. Asenna etu- ja takatuki (H-1 ja D-5) neljällä pultilla (N). VAIHE 2 1.

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7.

SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. SISÄLLYSLUETTELO Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 5 Pienet osat 6 Asennus 7 Käyttö 16 Taittaminen kokoon ja siirtäminen 25 Huolto ja vianetsintä 26 Harjoitteluohjeita 29 Osaluettelo

Lisätiedot

Polkuharjoituslaite Käyttöohje

Polkuharjoituslaite Käyttöohje Polkuharjoituslaite Käyttöohje Sisältö Turvallisuudesta huomioitavaa 2 Hajotuskuva ja osaluettelo. 3 Harjoittelu.. 4 Turvallisuudesta huomioitavaa Lue kaikki ohjeet ennen kuin alat käyttää laitetta. Säilytä

Lisätiedot

Kokoaminen. Pura kone pakkauksesta. Renkaat Asenna takapyörät napoihin asennettujen pyörämuttereiden avulla.

Kokoaminen. Pura kone pakkauksesta. Renkaat Asenna takapyörät napoihin asennettujen pyörämuttereiden avulla. Kokoamisohjeet: 9689995/BZ7C and 9689996/BZ4C Koneet, joissa on jokin seuraavista leikkuulaitteista: 96899945 TRD6B TunnelRam-leikkuulaite 96899946 TRD7B TunnelRam-leikkuulaite 96899950 CD6B Combi-leikkuulaite

Lisätiedot

PRO-GO Total Gym F-42507

PRO-GO Total Gym F-42507 PRO-GO Total Gym F-42507 Turvallisuusohjeet 1. Ole varovainen harjoitellessasi ja lue käyttöohjeet ennen kuin aloitat harjoittelun. 2. Ennen harjoittelun aloittamista, keskustele terveydentilastasi lääkärin

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Yhdennetty puhelin. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22

Installation instructions, accessories. Yhdennetty puhelin. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 Installation instructions, accessories Ohje nro 30664283 Versio 1.0 Osa nro Yhdennetty puhelin Volvo Car Corporation Yhdennetty puhelin- 30664283 - V1.0 Sivu 1 / 22 Varuste A0000162 A0000163 A0000161 A0801178

Lisätiedot

Selkä suoraksi Suomi TM. Pidetään hauskaa harjoittelemalla!

Selkä suoraksi Suomi TM. Pidetään hauskaa harjoittelemalla! Selkä suoraksi Suomi TM Pidetään hauskaa harjoittelemalla! "Selkä suoraksi Suomi" ʺSelkä suoraksi Suomiʺ on helppo muutaman minuutin harjoitusohjelma, joka päivittäin tehtynä auttaa lapsia kehittämään

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. 650 Magnetic

KÄYTTÖOHJEET. 650 Magnetic KÄYTTÖOHJEET 650 Magnetic SISÄLLYS Turvallisuusohjeet 2 Tarkastusluettelo 3 Pienosat 4 Osaluettelo 5 Yleiskaavakuva 7 Asennus 9 Tietokone 15 Harjoitteluohjeita 23 TURVALLISUUSOHJEET Lue kaikki käyttöohjeiden

Lisätiedot

Casall EB200 Kuntopyörä 91001

Casall EB200 Kuntopyörä 91001 Casall EB200 Kuntopyörä 91001 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: EB200 NO:J-1 Aorra Nut for M8 Bolt(4)

Lisätiedot

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat R Rollaattorin osat 1 Kahva 2 Korkeussäädettävä kahvan tanko 3 Jarru 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Takapyörä 6 Runko 7 Etupyörä 8 Kori 9 Istuin 10 Tarjotin 11 Jarruvaijeri 12 Kepinpidike 2 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

Varoitustarrojen sijainti

Varoitustarrojen sijainti 1 Sisällysluettelo VAROITUSTARROJEN SIJAINTI... 2 TÄRKEITÄ VAROTOIMIA... 3 ENNEN KUIN ALOITAT... 4 OSALUETTELO... 5 KOKOONPANO... 6 LAITTEEN SÄÄDÖT... 22 VASTUKSEN SÄÄTÖ... 22 YLÄTALJAN KIINNITTÄMINEN...

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA. Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten.

KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA. Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten. KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA Huomio! Lue kaikki ohjeet huolella ennen käyttöä. Säilytä tämä ohje tulevaisuutta varten. 1 SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSTARRAN ASETTAMINEN... 2 TÄRKEITÄ TURVATOIMENPITEITÄ... 3 HUOMIOITAVAA

Lisätiedot

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KUNTOPYÖRÄ 903 KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJEET ) Malli 903 on tarkoitettu kuntosalien ja kuntoilukeskusten spinning-ryhmille. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä vapaaratas, ja sitä saa käyttää vain ammattilaisen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS BJ MADE IN CHINA. Enimmäiskuormitus 150 kg Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved.

KÄYTTÖOPAS BJ MADE IN CHINA. Enimmäiskuormitus 150 kg Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved. BJ-0 KÄYTTÖOPAS 05 Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved. MADE IN CHINA Twist&Shape MNL TVINS FIN R0 07 Lue tämän oppaan sisältämät turvallisuuteen liittyvät varoitukset ja ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Benefit B520 Kuntopyörä 91102

Benefit B520 Kuntopyörä 91102 Benefit B520 Kuntopyörä 91102 1 B520 Allen Key Carriage Bolt M8 Allen Bolt M7*P1.0*30MM 1 1 Regular Washer * 12x1t 2 Curved Washer Acorn Nut for M8 Bolt Box Spanner 1 Spring Washer *2t Screwdriver 1 2

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE 9004 CASALL XTR700 INDOOR BIKE -PYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KÄYTTOOHJEET ) Casall XTR700 -malli on tarkoitettu kuntosalien ja kuntoilukeskusten Indoor Bike -ryhmille sekä kotikäyttöön. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. Mallinumero PETL12714.0 Sarjanumero. Kirjoita sarjanumero yllä olevaan vapaaseen tilaan viitteeksi. Sarjanumerotarra HUOMIO

KÄYTTÖOHJEET. Mallinumero PETL12714.0 Sarjanumero. Kirjoita sarjanumero yllä olevaan vapaaseen tilaan viitteeksi. Sarjanumerotarra HUOMIO Mallinumero PETL12714.0 Sarjanumero KÄYTTÖOHJEET Kirjoita sarjanumero yllä olevaan vapaaseen tilaan viitteeksi. Sarjanumerotarra HUOMIO Lue tämän käyttöohjeen kaikki varoitukset ja ohjeet ennen laitteen

Lisätiedot

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min.

FI 10 KÄYTTÖ. 650 mm min. OHJEET JA SUOSITUKSET Nämä käyttöohjeet koskevat useita tuuletintyyppejä. On mahdollista, että tekstissä on yksityiskohtia, jotka eivät koske valitsemaasi tuuletinta. ASENNUS Valmistaja ei vastaa virheellisestä

Lisätiedot

PLUS. Muista lepopäivät! Kaikki kolme treeniohjelmaa haastavat niin voimat kuin kunnonkin. Siksi on tärkeää pitää lepopäivä jokaisen treenin jälkeen.

PLUS. Muista lepopäivät! Kaikki kolme treeniohjelmaa haastavat niin voimat kuin kunnonkin. Siksi on tärkeää pitää lepopäivä jokaisen treenin jälkeen. Muista lepopäivät! Kaikki kolme treeniohjelmaa haastavat niin voimat kuin kunnonkin. Siksi on tärkeää pitää lepopäivä jokaisen treenin jälkeen. 30 KUNTO PLUS 4/2016 3 oivaa ohjelmaa kuntokeskukseen: Huippukuntoon

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 KÄYTTÖOHJE TR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

X-erfit 810 rower KÄYTTÖOHJE

X-erfit 810 rower KÄYTTÖOHJE X-erfit 810 rower KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TURVALLISUUSOHJEET 2 RÄJÄYTYSKUVA 8-9 TARKISTUSLUETTELO ENNEN 3 OSALUETTELO 10-11 KOKOAMISTA LAITEOSIEN LUETTELO 4 NÄYTÖN OHJEET 12-13 KOKOAMISOHJEET 5-7 HARJOITTELUOHJEET

Lisätiedot

3 Seisontavalo 2 Valon kannatin (vain sarja ) 2 Lukkopultti (#10 1/2 tuumaa) (vain 4 sarja ) 4 Seisontavalojen asennus.

3 Seisontavalo 2 Valon kannatin (vain sarja ) 2 Lukkopultti (#10 1/2 tuumaa) (vain 4 sarja ) 4 Seisontavalojen asennus. Form No. Ajovalo- ja katsastusvarustussarja 202-malli ja uudempi Workman HD -työajoneuvo Mallinro: 20-5030 Mallinro: 20-5045 3386-909 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart WCS-61. Sisällys Turvallisuus... 1~2 Käytön aloittaminen... 3 Käyttö... 4~5 Säilytys ja hoito...

KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart WCS-61. Sisällys Turvallisuus... 1~2 Käytön aloittaminen... 3 Käyttö... 4~5 Säilytys ja hoito... WCS-61 KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart Ennen kuin käytät laitetta, lue huolella kohta Turvallisuus, jotta osaat käyttää laitetta oikein. Säilytä käyttöohjeet. Voit tarvita niitä myöhemmin. Jos annat

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 1 BT10.5 K-10 Carriage Bolt M8*P1.25*55MM (4) NO.K-1 Metal cover (1) K-5 Allen Bolt M7*P1.0*30MM (1) NO.K-7 T-shape knob M7*65L(1) NO.K-6 Bushing NO.K-9 Acorn Nut for M8 Bolt (4)

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KUNTOPYÖRÄ 91022 KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJEET 1) Malli 91022 on tarkoitettu kevyeen kaupalliseen käyttöön tai kotikäyttöön. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä vapaaratas, ja sitä saa käyttää vain ammattilaisen

Lisätiedot

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Kiitos, että olet valinnut tuotteemme! Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen lastenvaunuihimme. Ennen kuin käytät lastenrattaita, on erittäin suositeltavaa

Lisätiedot

Katolle asennettu GSM-antenni

Katolle asennettu GSM-antenni Ohje nro Versio Osa nro 30660777 1.0 Katolle asennettu GSM-antenni Sivu 1 / 10 Varuste A0000162 A0800872 A0000214 A0000177 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit

Lisätiedot

Samsung tarakka-akku Asennusohje

Samsung tarakka-akku Asennusohje Samsung tarakka-akku Asennusohje (voidaan soveltaa myös muihin tarakka-akkuihin) Kiinnitysosat: Asennus: Huom. Koska pyöriä on erilaisia, on nämä ohjeet suuntaa antavia. Lue ohjeet läpi ennen asennusta.

Lisätiedot

SISÄLLYS VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7.

SISÄLLYS VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. SISÄLLYS Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 5 Pienet osat 6 Asennus 7 Käyttö 15 Taittaminen kokoon ja siirtäminen 21 Huolto ja vianetsintä 22 Harjoitteluohjeita 25 Osaluettelo

Lisätiedot

STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B KÄYTTÖOHJEET 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. FI SUOMI TURVAOHJEET 1. Älä anna sellaisten henkilöiden

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Haswing W-20

KÄYTTÖOHJE. Haswing W-20 KÄYTTÖOHJE Haswing W-20 Omistajalle Kiitos, että valitsitte Haswing- sähköperämoottorin. Se on luotettava ja saastuttamaton sekä helppo asentaa ja kuljettaa. Tässä käyttöohjeessa on tietoja laitteen asennuksesta,

Lisätiedot

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 SUOMALAINEN FI SYMBOLIT TURVAMÄÄRÄYKSET Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Casall Inspire PT1. Power Trainer KOKOONPANO- JA KÄYTTÖOHJE KIRJOITA SARJANUMERO TÄHÄN

Casall Inspire PT1. Power Trainer KOKOONPANO- JA KÄYTTÖOHJE KIRJOITA SARJANUMERO TÄHÄN Casall Inspire PT1 Power Trainer KOKOONPANO- JA KÄYTTÖOHJE KIRJOITA SARJANUMERO TÄHÄN www.inspirefitness.net Joulukuu 2010 SISÄLTÖ Osiokuvaus..... Sivu Ohjeet 1 Tarvittavat työkalut... 1 Osa- & kiinnitysosaluettelo.....

Lisätiedot

1. Alkulämmittely kuntopyörällä 15min, josta viimeinen 5min aerobisen kynnyksen. 2. Keskivartalojumppa 15min jumppa kiertävänä, 30 työtä/ 1 palautus

1. Alkulämmittely kuntopyörällä 15min, josta viimeinen 5min aerobisen kynnyksen. 2. Keskivartalojumppa 15min jumppa kiertävänä, 30 työtä/ 1 palautus Pyöräilyvoimaa Lihaskunto- ohjelma pyöräilijälle Harjoituksilla on tarkoitus parantaa liikkuvuutta, nostaa jalkojen voimatasoa, harjoittaa tukilihaksia sekä parantaa keskivartalon lihaskestävyyttä. Keskity

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA

KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Finnish KÄYTTÖOHJE CD/MP3-SOITIN FM-RADIOLLA JA USB-LUKIJALLA Lue nämä ohjeet ja noudata niitä ennen kuin käytät laitetta. SOITTIMEN YLEISKATSAUS 1 2 3 10 8 4 5 6 9 7 11 12 13 14 15 16 17 18 15 19 20 SÄÄTIMIEN

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

CROSSTRAINERIN KÄYTTÖOPAS. Lue CROSSTRAINER-OPAS ennen tämän KÄYTTÖOPPAAN käyttämistä.

CROSSTRAINERIN KÄYTTÖOPAS. Lue CROSSTRAINER-OPAS ennen tämän KÄYTTÖOPPAAN käyttämistä. CROSSTRAINERIN KÄYTTÖOPAS Lue CROSSTRAINER-OPAS ennen tämän KÄYTTÖOPPAAN käyttämistä. 1 2 ASENNUS Varoitus Asennuksen aikana on useita vaiheita, joihin tulee kiinnittää erityistä huomiota. On hyvin tärkeää

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavainta, kumivasaraa sekä ristipääruuvimeisseliä. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien

Lisätiedot

Muistimoduulit Käyttöopas

Muistimoduulit Käyttöopas Muistimoduulit Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan

Lisätiedot

Liikuntaohjelma: viikot 1-6

Liikuntaohjelma: viikot 1-6 Liikuntaohjelma: viikot 1-6 Tässä on erinomainen koko kehoa hyödyntävä liikuntaohjelma, joka tarkoitettu aloittelijoille. Se sopii täydellisesti normaaliin elämäntyyliin, sillä voit harjoitella koska sinulle

Lisätiedot

Omistajan käsikirja. Endura C2 Endura Max

Omistajan käsikirja. Endura C2 Endura Max Omistajan käsikirja Endura C2 Endura Max Käyttöohje Twist Tiller -ohjauskahva: virtakytkin, nopeus, eteen/taakse ja ohjaus 180 käännettävä ohjauspää Säädettävä syvyyskaulus Quick Release kallistusvipu

Lisätiedot

Muistimoduulit. Oppaan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta.

Muistimoduulit. Oppaan osanumero: Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Muistimoduulit Oppaan osanumero: 405768-351 Toukokuu 2006 Tässä oppaassa kerrotaan tietokoneen muistin vaihtamisesta ja laajentamisesta. Sisällysluettelo 1 Muistimoduulien lisääminen tai vaihtaminen Muistimoduulin

Lisätiedot

Selkärangan ja lonkan liikkuvuusharjoituksia

Selkärangan ja lonkan liikkuvuusharjoituksia 1 Selkärangan ja lonkan liikkuvuusharjoituksia 1. Lantion rullaus Asetu selällesi ja vie polvet koukkuun. Jalkaterät ovat lantion leveydellä ja suoraan eteenpäin, kädet vartalon vierellä. Oikaise itsesi

Lisätiedot

Asennusohjeet malleille:

Asennusohjeet malleille: Asennusohjeet malleille: 968999306/IZC Leikkuulaitteena: 96899934 TRD48 TunnelRam-leikkuulaite tai 968999347 CD48 Combi-leikkuulaite Asennus Pura kone pakkauksesta. Renkaat Asenna takapyörät napoihin asennettujen

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero: PFEVEX74016.0 Sarjanumero: Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanumeron muistutus HUOMAA! Lue kokonaan kaikki varotoimet ja ohjeet,

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP PAVILION ELITE M9000 http://fi.yourpdfguides.com/dref/856406

Käyttöoppaasi. HP PAVILION ELITE M9000 http://fi.yourpdfguides.com/dref/856406 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP PAVILION ELITE M9000. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP PAVILION ELITE M9000 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW

JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW JÄSPI KATTILAVASTUS 6KW LISÄVARUSTEVASTUKSEN ASENNUSOHJE KAUKORA OY Kaukora Oy 2015 Jäspi kattilavastus 6kW Asentajan ohje 2 Sisällysluettelo 1 Tärkeää 4 Turvallisuustiedot 4 Sähköasennukset 4 2 Takuuehdot

Lisätiedot

BAKASANA ELI KURKIASENTO ON YKSI TUNNETUIMMISTA SELÄN KIERTO, SAADAAN VÄHEMMÄN TUNNETTU PARSVA (SIVU) HALLINNAN JA SYVIEN VATSALIHASTEN TYÖSKENTELYN

BAKASANA ELI KURKIASENTO ON YKSI TUNNETUIMMISTA SELÄN KIERTO, SAADAAN VÄHEMMÄN TUNNETTU PARSVA (SIVU) HALLINNAN JA SYVIEN VATSALIHASTEN TYÖSKENTELYN KAKSITOISTA Sivuttainen kurki BAKASANA ELI KURKIASENTO ON YKSI TUNNETUIMMISTA KÄSITASAPAINOASENNOISTA. KUN BAKASANAAN LISÄTÄÄN SELÄN KIERTO, SAADAAN VÄHEMMÄN TUNNETTU PARSVA (SIVU) BAKASANA. KÄSITASAPAINOASANAT

Lisätiedot

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS Light Bench 6.1 FI Sisältö 1. Suomi P. 3 FI Nämä käyttöohjeet ovat ainoastaan asiakasta varten. ENERGETICS ei takaa kielenkäännöksestä tai tuotteen teknisistä muunnoksista johtuvia virheitä. Copyright

Lisätiedot

Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta.

Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta. KUNTOPYÖRÄ PEC-4850 TURVALLISUUSOHJEET TÄRKEÄÄ a. Lue käyttöohje ja noudata sitä. b. Tämä laite on suunniteltu vain yksityiskäyttöön ja sisätiloihin. c. Tarkista kuntopyörä ennen käyttöä varmistaaksesi,

Lisätiedot

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri

KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri KUIVA- / MÄRKÄ- / TUHKAIMURI KÄYTTÖOHJE WL 60-P-2F Kuiva- / märkä- ja tuhkaimuri 1. Tuotekuvaus 1. Kuiva- / märkä- ja tuhkaimurilla voidaan imuroida sekä kuumaa että kylmää tuhkaa, tupakan tumppeja, kotiloita,

Lisätiedot

KOTIVENYTTELYOHJELMA REIDEN TAKAOSAN LIHAKSET REIDEN LÄHENTÄJÄT PAKARALIHAKSET

KOTIVENYTTELYOHJELMA REIDEN TAKAOSAN LIHAKSET REIDEN LÄHENTÄJÄT PAKARALIHAKSET KOTIVENYTTELYOHJELMA REIDEN TAKAOSAN LIHAKSET Ojenna toinen jalka suoraksi eteen ja pidä toinen jalka koukistettuna vieressä. Nojaa ylävartaloa eteen kohti venytettävää jalkaa. Pidä selkä suorana.tunne

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882

Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17. Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 1 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 GR DK Printed in U.S.A. Form 48882 Agrifab_A4_Lawn_sweeper.book Seite 40 Freitag, 4. März 2005 5:30 17 Suomi Ruohon- ja lehtienkeräimien

Lisätiedot

Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600

Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600 Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600 TYÖKALUT JA RUUVIT R600 I-1 Allen Bolt M8x16mm ]8 ^ I-2 Curved washer for?8*?19*2t bolt(8) I-3 Screw M5*12 (8) Screwdriver (1) (Pedal Wrench) Allen Key(1) I-4 Screw

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET

DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET DENVER CRP-514 FINNISH TOIMINNOT JA OHJAIMET 1. (AL1) HÄLYTYS 1 PÄÄLLÄ /POIS PÄÄLTÄ 2.

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot