SISÄLLYS VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SISÄLLYS VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7."

Transkriptio

1

2 SISÄLLYS Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 5 Pienet osat 6 Asennus 7 Käyttö 11 Taittaminen kokoon ja siirtäminen 17 Huolto ja vianetsintä 18 Harjoitteluohjeita 21 Osaluettelo 22 Yleiskuva 24 Huolto 28 VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT

3 TÄRKEITÄ OHJEITA Huomaa: Näiden käyttöohjeiden kaikki varotoimet ja käyttöohjeet sekä kaikki juoksumaton varoitusmerkinnät on tärkeää lukea, sillä sinulle on niistä hyötyä. 1. Ennen kuin aloitat kuntoilun tällä laitteella tai minkä tahansa muun kunto-ohjelman, on tärkeää, että keskustelet lääkärisi kanssa. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet yli 35-vuotias tai sinulla on ollut terveysongelmia. 2. Omistajan vastuulla on varmistaa, että kaikki juoksumaton käyttäjät tuntevat laitteen varotoimet ja käyttöohjeet. 3. Juoksumattoa saa käyttää vain näissä käyttöohjeissa kuvatulla tavalla. 4. Tämä juoksumatto on tarkoitettu vain kotikäyttöön. Älä käytä juoksumattoa kaupallisessa, vuokraus- tai laitoskäytössä. 5. Juoksumatto tulee pitää sisätiloissa eikä sitä saa altistaa kosteudelle tai pölylle. Älä sijoita juoksumattoa autotalliin, veden läheisyyteen tai ulos edes katoksen alle. 6. Sijoita juoksumatto tasaiselle alustalle ja jätä vähintään 2,5 m vapaata tilaa laitteen taakse ja 0,5 m tilaa kummallekin sivulle. Juoksumattoa ei saa sijoittaa paikkaan, jossa se estää ilmanvaihdon. Suojaa lattia tai matto asettamalla suojamatto juoksumaton alle. 7. Juoksumattoa ei saa käyttää tilassa, jossa käytetään aerosoleja tai annetaan happea. 8. Lemmikit ja alle 12-vuotiaat lapset tulee pitää juoksumaton läheisyydestä poissa kaikissa tilanteissa. 9. Juoksumaton maksimikuormitus on 135 kiloa. 10. Juoksumattoa saa käyttää vain yksi henkilö kerrallaan. 11. Käytä sopivia urheiluvarusteita, kun aiot käyttää juoksumattoa. Älä käytä löysiä vaatteita, jotka voivat jäädä kiinni laitteen osiin. Käytä aina puhtaita juoksukenkiä - älä käytä laitetta paljain jaloin, sukkasillaan tai sandaalit jaloissa. 12. Kun liität laitteen virtalähteeseen (katso sivu 11), varmista, että liität laitteen maadoitettuun pistorasiaan ja ettei samaan pistorasiaan ole liitetty muita sähkölaitteita. 13. Käytä enintään 1,5 m tulovirtajohtoa, joka on maadoitettu. 14. Pidä virtajohto erossa kuumista pinnoista.

4 15. Älä siirrä juoksumattoa, kun virta on katkaistu. Älä käytä juoksumattoa, jos juoksumatto, virtajohto tai pistoke on vahingoittunut. Katso vianetsintä sivulta Perehdy hätäpysäytystoimenpiteeseen (katso sivu 13). 17. Älä seiso juoksuhihnalla, kun käynnistät laitteen. Pidä aina kiinni kädensijoista. 18. Juoksumaton melutaso kasvaa, kun laite on käytössä. 19. Pidä sormet, hiukset ja vaatteet erossa juoksuhihnasta sen ollessa liikkeessä. 20. Juoksumatto voi toimia suurilla nopeuksilla. Säädä nopeutta asteittain ja vältä suuria nopeusmuutoksia erittäin lyhyessä ajassa. 21. Sykeanturi ei ole lääketieteellinen väline. Sykelukemaan voivat vaikuttaa eri tekijät, mukaan lukien käyttäjän liikkumistapa. Sykeanturi on tarkoitettu vain antamaan käyttäjälle käsitys yleisistä syketrendeistä harjoittelussa. 22. Älä jätä juoksumattoa ilman valvontaa, kun juoksuhihna on liikkeessä. Kun et käytä juoksumattoa, irrota avain, kytke virta pois virtakytkimestä ja irrota laite virransyötöstä. Katso virtakatkaisijan sijainti sivulta Älä yritä nostaa, laskea tai siirtää juoksumattoa, ennen kuin se on koottu valmiiksi (katso juoksumaton kokoaminen ja siirtäminen sivulta 17). Sinun tulee pystyä nostamaan vähintään 20 kg paino, jotta voit nostaa, laskea tai siirtää juoksumaton. 24. Kun taitat kokoon tai siirrät juoksumaton, varmista että säilytyslukko on kunnolla kiinni. 25. Älä muuta laitteen kallistuskulmaa asettamalla esineitä juoksumaton alle. 26. Juoksumaton aukkoihin ei saa työntää esineitä. 27. Tarkista juoksumatto säännöllisesti ja kiristä kaikki osat. 28. TÄRKEÄÄ: Kytke aina virtajohto irti välittömästi käytön jälkeen, ennen kuin puhdistat laitteen ja ennen huoltotoimia tämän käyttöohjeen mukaisesti. Älä irrota kotelointia, jollei huoltoedustaja ole antanut ohjeita tehdä niin. Kaikki huoltotoimet, joita ei ole kuvattu tässä käyttöohjeessa, tulee antaa valtuutetun henkilöstön tehtäväksi. 29. Ylikuntoilu saattaa olla haitallista ja aiheuttaa loukkaantumisia. Jos tunnet huimausta tai muuten epämukavaa oloa, lopeta kuntoilu välittömästi ja keskustele siitä lääkärisi kanssa. SÄILYTÄ NÄMÄ KÄYTTÖOHJEET TULEVAA KÄYTTÖÄ VARTEN.

5 ALUKSI Kiitos uuden PROFORM 5.0 ZLT -juoksumaton valinnasta. Tässä juoksumatossa on valikoima toimintoja, jotka on kehitetty auttamaan kotikuntoilun tekemisessä tehokkaammaksi ja mukavaksi. Tutustu tämän käyttöohjeen sisältöön, ennen kuin käytät laitetta. Jos sinulla on kysyttävää, löydät Mylna Sports huoltokeskuksen yhteystiedot tämän käyttöohjeen lopusta.

6 PIENET OSAT

7 ASENNUS Asennuksessa tarvitaan kahta henkilöä. Aseta kaikki osat avoimesti näkyville ja poista kaikki pakkausmateriaalit. Älä hävitä pakkausmateriaaleja, ennen kuin kokoaminen on suoritettu loppuun. Huomaa: juoksuhihnan alapuoli on voideltu voiteluaineella. Kuljetuksen aikana on mahdollista, että voiteluainetta leviää juoksuhihnan päälle tai pakkaukseen. Tämä on aivan normaalia, eikä sillä ole vaikutusta laitteen ulkopintoihin. Jos voiteluainetta on levinnyt juoksuhihnan yläpuolelle, puhdista se pehmeällä liinalla ja miedolla, ei-hankaavalla pesuaineella. Vasemman puolen osat on merkitty merkillä L tai LEFT, oikean puolen osat on merkitty merkillä R tai RIGHT. tarvitset asennuksessa seuraavat työkalut: Kuusiokoloavaimet (mukana) Jakoavain Vältä vahingoittamasta laitetta, älä käytä sähkötyökaluja. 1. Rekisteröi tuote osoitteessa Tämä aktivoi tuotetakuun ja säästää aikaasi, jos otat yhteyttä asiakaspalveluun, sekä antaa sinulle mahdollisuuden vastaanottaa päivityksiä ja erikoistarjouksia. 2. Varmista, että virtajohto on kytketty irti. Kierrä oikea ja vasen takajalka (52, 53) alas kuljetusasennosta. Huomaa: Älä käytä juoksumattoa, kun takajalat (52, 53) ovat kuljetusasennossa. Pyydä toista henkilöä avuksi nostamaan vasen ja oikea pilari (73, 102) varovasti pystyasentoon. Varo jättämästä johtoja puristuksiin.

8 3. Kiinnitä yksi M10 x 60 mm ruuvi (1) ja yksi M10 x 20 mm ruuvi (4) alustaan (36) ja oikeaan pilariin (102) kuten kuvassa. Älä vielä kiristä ruuveja. Toista sama juoksumaton vasemmalla puolella ja kiristä sen jälkeen kaikki neljä ruuvia (1, 4). 4. Käännä kädensijat (69) alas vaakaasentoon.

9 5. Kiinnitä yksi M10 x 70 mm ruuvi (2) yhdellä M10 tähtilevyllä (27) molempien kädensijojen (69) pohjaan kuten kuvassa. Kiristä ruuvit kunnolla. 6. Vie pilarin oikea sisätulppa (105) oikean pilarin (102) ja koteloinnin (56) väliin. Paina pilarin oikea ulkotulppa (106) vasen oikeaa sisätulppaa, kunnes ne naksahtavat yhteen. Toista sama juoksumaton toisella puolella.

10 7. Nosta runko (50) seisovaan asentoon. Pyydä toista henkilöä pitämään runkoa paikoillaan, kunnes vaihe 8 on tehty loppuun. Irrota M8 mutteri (39) ja M8 x 32 mm pultti (7) alustan (36) kannattimesta. Aseta sen jälkeen säilytyslukko (42), kuten kuvassa on näytetty. Kiinnitä säilytyslukon (42) alaosa alustan (36) kannattimeen M8 x 32 mm pultilla (7) ja M8 mutterilla (39). Nosta säilytyslukko (42) sitten pystyasentoon, ja irrota nauha. 8. Irrota M8 mutteri (39) ja M8 x 52 mm pultti (28) rungon (50) kannattimesta. Kiinnitä säilytyslukon (42) yläosa rungon (50) kannattimeen ja vie M8 x 52 mm pultti (28) kannattimen ja säilytyslukon läpi. Tällöin säilytyslukon sisältä tulee ulos välikappale (A). Laita se pois. Kiinnitä yksi M8 mutteri (39) M8 x 52 mm pulttiin (28). Älä kiristä muttereita liikaa säilytyslukon (42) pitää voida liikkua. Laske sitten runko (50). (Katso sivu 17). 9. Varmista, että kaikki osat on kiristetty kunnolla paikoilleen, ennen kuin käytät laitetta. Suojaa matto tai lattia sijoittamalla laite suojamatolle. Suojaa konsolia säilyttämällä juoksumattoa suoran auringonvalon ulottumattomissa. Huomaa: Asennuksen jälkeen voi jäljelle jäädä ylimääräisiä pienosia. Säilytä kuusiokoloavaimet, sillä tarvitset yhtä niistä juoksuhihnan säätämisessä (katso sivu 19 ja 20).

11 KÄYTTÖ JA SÄÄDÖT Laite on maadoitettava. Jos laitteeseen tulee toimintahäiriö tai se rikkoutuu, maadoitus vähentää sähköiskun vaaraa viemällä virran pois laitteesta vähimmän vastuksen kautta. Laitteen virta saadaan virtajohdosta, jossa on maadoitusjohto ja maadoituspistoke. - TÄRKEÄÄ: Jos virtajohto on vahingoittunut, se PITÄÄ vaihtaa valmistajan hyväksymään virtajohtoon. - Katso piirustus: Kytke merkitty virtajohdon pää juoksumattoon kuvassa esitetyllä tavalla.

12 KONSOLI Konsolitoiminnot Juoksumatossa on valikoima toimintoja, jotka on kehitetty auttamaan kotikuntoilun tekemisessä tehokkaammaksi ja mukavaksi. Kun harjoittelet manuaalisessa tilassa, voit muuttaa nopeutta ja kallistuskulmaa painikkeen painalluksella. Harjoittelun aikana konsoli antaa sinulle välitöntä palautetta. Voit myös mitata sykkeesi käden sykeantureiden avulla. Lisäksi konsoli sisältää valikoiman kunto-ohjelmia. Jokainen ohjelma ohjaa juoksumaton nopeutta ja kallistuskulmaa automaattisesti samalla kun ohjelma vie sinut läpi tehokkaan harjoitusjakson. Voit kuunnella harjoittelun aikana musiikkia tai äänikirjoja konsolin äänentoistojärjestelmän kautta. Virran päälle kytkeminen, katso sivu 13. Manuaalinen tila, katso sivu 13. Treeniohjelma, katso sivu 15. Tietotila, katso sivu 16. Äänijärjestelmä, katso sivu 16. Tärkeää: Jos konsoli on vielä peitetty läpinäkyvällä muovilla, voit irrottaa sen. Vältä vahingoittamasta alustaa ja käytä puhtaita juoksukenkiä, kun käytät juoksumattoa. Kun käytät laitetta ensimmäisen kerran, huolehdi että juoksumatto on keskitetty. Jos se on keskitettävä, katso tarkemmat ohjeet sivulta 20. Huomaa: Konsoli pystyy näyttämään nopeuden ja matkan sekä maileina että kilometreinä. Katso TIETOTILASTA sivulla 16 mikä mittayksikkö on valittu ja muuta sitä tarvittaessa. Tässä käyttöohjeessa käytetään oletuksena mittayksikkönä kilometrejä.

13 VIRRAN PÄÄLLEKYTKEMINEN Jos juoksumatto on altistunut kylmälle, suositus on, että annat sen lämmetä huoneenlämpöiseksi, ennen sen käyttämistä. Jos et toimi niin, vaarana on että konsoli tai muut sähköiset osat vahingoittuvat. Kytke virtajohto pistorasiaan (katso sivu 11). Paikanna virtakytkin virtajohdon vieressä. Aseta se nollausasentoon. Seiso juoksumaton jalkakiskoilla. Paikanna avaimeen kiinnitetty klipsi (katso piirustus) ja kiinnitä klipsi vaatteisiisi. Kytke sen jälkeen avain konsoliin. Hetken kuluttua näyttö aktivoituu. Tärkeää: Hätätilanteessa avaimen voi vetää irti konsolista. Tämä aiheuttaa sen, että juoksumatto hidastaa vauhtiaan, kunnes se pysähtyy kokonaan. Testaa klipsi ottamalla askel taakse päin. Jos avain ei irtoa konsolista, säädä klipsin sijoituspaikkaa. Huomaa: Ennen kuin aloitat laitteen käytön, varmista että juoksumaton konsolissa on näkyvissä oikea kallistustaso. Paina ensin INCLINE(+)-painiketta yhden kerran. Paina sitten INCLINE(-) tai alinta nopeuspainiketta kallistuksen asettamiseksi. Kun rungon liike lakkaa, laite on käyttövalmis. MANUAALISEN TILAN KÄYTTÖ 1. Aseta avain konsoliin. Katso tältä sivulta VIRRAN PÄÄLLEKYTKEMINEN. 2. Valitse manuaalinen tila. Manuaalinen tila valitaan automaattisesti, kun avain kytketään konsoliin. Jos haluat palata manuaaliseen tilaan ohjelmasta, paina MANUAL CONTROL. 3. Käynnistä juoksuhihna. Käynnistä juoksuhihna painamalla START-painiketta, SPEED+-painiketta tai yhtä numeroiduista nopeuspainikkeista. Kun painat joko START- tai SPEED+-painiketta, juoksumatto alkaa liikkua nopeudella 2 km/t. Voit muuttaa juoksuhihnan nopeutta milloin tahansa harjoitusjakson aikana painamalla SPEED+/- -painiketta. Aina kun painat näitä painikkeita nopeus muuttuu välein 0,1 km/t; kun taas pidät painiketta painettuna nopeus muuttuu nopeammin. Kun painat jotain numeroiduista nopeuspainikkeista, juoksuhihna lisää asteittain nopeutta, kunnes se saavuttaa valitun nopeuden. Pysäytä juoksuhihna painamalla STOP-painiketta. Kello alkaa sitten vilkkua näytössä. Kun haluat käynnistää juoksuhihnan uudelleen, paina START-painiketta, SPEED+-painiketta tai yhtä numeroiduista nopeuspainikkeista.

14 4. Muuta kallistusasetushaluamaksesi. Muuta juoksuhihnan kallistusta painamalla INCLINE+/- -painiketta tai jotain numeropainiketta. Aina kun painat jotain numeroiduista kallistuspainikkeita, juoksumatto säätyy asteittain valittuun kallistukseen. 5. Seuraa edistymistäsi näytöistä. Kun valitset manuaalisen tilan, matriisikentässä näkyy 400 metrin rata. Kun liikut juoksuhihnalla, radan merkkivalot syttyvät yksi kerrallaan kunnes koko rata näkyy taulukossa. Sen jälkeen rata katoaa näytöstä ja merkkivalot syttyvät uudelleen yksi kerrallaan. Näytön yläosassa voidaan myös näyttää aika, joka on kulunut harjoitusjakson alkamisesta, lisäksi näytetään liikkumasi matka, juoksuhihnan nopeus, poltettujen kaloreiden arvioitu lukema ja juoksumaton kallistus. Paina PRIORITY DISPLAY -painiketta useita kertoja valitaksesi mitkä tiedot haluat nähdä. Näytön alaosan kentässä näkyy aika, joka on kulunut harjoitusjakson alusta, liikkumasi matka ja juoksumaton kallistus. Huomaa: Jos olet valinnut harjoitusohjelman, näyttö näyttää vaiheen jäljellä olevan ajan. Oikealla olevassa kentässä näytetään poltettujen kalorien arvioitu lukema ja juoksuhihnan nopeus. Tässä kentässä näkyy myös sykkeesi, kun käytät kädensijan sykeantureita. Jos haluat nollata kaikki näytöt, paina STOP-painiketta, irrota avain ja liitä avain uudelleen. 6. Mittaa halutessasi sykkeesi. Ennen kuin käytät kädensijan sykeantureita, irrota niitä suojaava läpinäkyvä muovikalvo. Huolehdi myös, että sinulla on puhtaat kädet. Mittaa sykkeesi asettamalla jalat jalkakiskoille, ja pidä kiinni metalliantureista. Vältä liikuttamasta käsiäsi. Kun konsoli vastaanottaa sykkeesi, näytetään lukema näytössä. Pidä käsiäsi koskettimilla noin 15 sekunnin ajan mahdollisimman hyvän tuloksen saamiseksi. 7. Kun päätät harjoittelun, irrota avain konsolista. Aseta jalkasi jalkakiskoille, paina STOP-painiketta ja säädä kallistuskulma alimpaan asentoon. Jos kallistusta ei lasketa alimmalle tasolle, vaarana on että juoksumatto vahingoittuu, kun taitat sen kokoon. Irrota avain konsolista, kytke virta pois virtakytkimestä ja irrota virtajohto, jotta vältetään juoksumaton sähköosien liian aikainen kuluminen.

15 HARJOITUSOHJELMA 1. Aseta avain konsoliin Katso VIRRAN PÄÄLLEKYTKEMINEN sivulta Valitse harjoitusohjelma Valitse harjoitusohjelma painamalla WEIGHT LOSS WORKOUTS- tai PERFORMANCE WORKOUTS - painiketta useita kertoja, kunnes haluttu jakso näkyy näytössä. Kun valitset harjoituksen, enimmäisnopeuden ja -kallistuksen arvot vilkkuvat näytöllä muutaman sekunnin. Näytössä näkyy sen jälkeen harjoitusjakson kesto. Matriisinäytössä näkyy harjoituksen nopeusasetusten profiili. 3. Käynnistä juoksuhihna. Aloita harjoittelujakso painamalla START- tai SPEED+ -painiketta. Juoksumatto säätää itsensä automaattisesti ensimmäisten nopeus- ja kallistusarvojen mukaan. Pidä kiinni kädensijoista ja ala kävellä. Jokainen ohjelma on jaettu 30 kpl yhden minuutin segmentteihin. Jokaiseen jaksoon on ohjelmoitu oma nopeusasetus ja kallistusasetus. Sama nopeus- ja/tai kallistusasetus voi esiintyä useassa jaksossa peräkkäin. Profiilissa näkyy harjoitusohjelman eteneminen harjoituksen aikana. Vilkkuva jakso näyttää harjoitusjakson nykyisen jakson. Vilkkuvan jakson korkeus vastaa kyseisen jakson nopeusasetusta. Heti kunkin segmentin lopussa laitteen merkkivalo syttyy ja seuraavan segmentin merkkivalo alkaa vilkkua näytössä. Jos seuraavalle jaksolle on ohjelmoitu muu nopeus ja/tai kallistus, uusi arvo vilkkuu näytössä tiedoksi sinulle. Juoksumatto säätää itsensä sen jälkeen automaattisesti uuteen asetukseen. Ohjelma jatkuu tällä tavoin, kunnes viimeinen jakso vilkkuu ja päättyy. Juoksuhihna hidastaa vauhtia, kunnes se pysähtyy. Jos nopeus ja/tai kallistus on liian korkea tai matala, voit milloin tahansa muuttaa tätä manuaalisesti harjoituksen aikana painamalla SPEED+/- tai INCLINE+/- -painiketta, mutta kun seuraava jakso alkaa, juoksumatto palauttaa automaattisesti arvot, jotka uuteen jaksoon on ohjelmoitu. Voit milloin tahansa päättää harjoittelujakson painamalla STOP-painiketta. Aloita harjoittelujakso uudelleen painamalla START- tai SPEED+ -painiketta. Juoksuhihna alkaa liikkua nopeudella 2 km/t. Kun seuraava jakso alkaa, juoksumatto alkaa automaattisesti toimia uuden jakson ohjelmoitujen arvojen mukaan. 4. Seuraa edistymistäsi näytöstä. Katso vaihe 5 sivulta Mittaa halutessasi sykkeesi. Katso vaihe 6 sivulta Kun päätät harjoittelun, irrota avain konsolista. Katso vaihe 7 sivulta 14.

16 TIETOTILA Konsolissa on tietotila, josta voi nähdä yleiskuvan laitteen käyttötiedoista. Tietotilassa voit myös valita mittayksiköksi mailit tai kilometrit sekä kytkeä esittelytilan päälle tai pois. Jotta voit valita tietotilan, pidä painettuna STOP-painiketta samanaikaisesti kun liität avaimen, ja vapauta sitten STOP-painike. Kun tietotila on valittu, näytöllä näytetään seuraavat tiedot: Juoksumaton käyttötuntien kokonaismäärä. Juoksumaton liikkeen kokonaismatka kilometreinä tai maileina. M tarkoittaa metrijärjestelmän kilometrejä ja E maileja. Muuta mittayksikköä painamalla SPEED(-)-painiketta. Taustavalon asetukset ON (päällä), OFF (pois) tai AUTO (automaattinen). Aseta haluttu valinta painamalla SPEED(+)-painiketta. Poistu tietotilasta irrottamalla avain konsolista. ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ Jos halut kuunnella musiikkia tai äänikirjoja konsolin äänentoistojärjestelmän kautta, sinun on liitettävä 3,5 mm äänikaapeli (ei mukana) musiikkisoittimestasi konsolin ääniporttiin. Varmista, että johto on kytketty hyvin. Paina sitten musiikkisoittimen PLAY-painiketta. Äänenvoimakkuutta voi säätää musiikkisoittimesta. Jos käytössä on Discman- tai CD-soitin ja CD-levy alkaa hyppiä toiston aikana, laita CD-soitin lattialle tai muulle tasaiselle alustalle konsolin asemesta.

17 LAITTEEN TAITTAMINEN KOKOON JA SIIRTÄMINEN JUOKSUMATON TAITTAMINEN KOKOON SÄILYTYSTÄ VARTEN Ennen kuin taitat juoksumaton kokoon, kallistus on säädettävä alimpaan asentoon. Jos sitä ei tehdä, vaarana on juoksumaton rikkoutuminen pysyvästi. Irrota sen jälkeen virtajohto pistorasiasta. HUOMAA: Sinun tulee pystyä nostamaan vähintään 20 kg paino, jotta voit nostaa, laskea tai siirtää juoksumaton. 1. Pidä metallirunkoa vakaasti kuvassa oikealla merkityistä kohdista. HUOMAA: Älä nosta runkoa nostamalla muovisista jalkakiskoista. Kun nostat runkoa, kannattaa taivuttaa jalat, pitää selkä suorana ja nostaa jaloilla. 2. Nosta runkoa kunnes säilytyslukko lukittuu säilytysasentoon. Tarkista että lukkoruuvi on lukittunut. Aseta juoksumaton alle suojamatto, jotta lattia tai matto ei vahingoitu. Älä altista juoksumattoa suoralle auringonvalolle. Älä anna juoksumaton olla säilytysasennossa yli 30 asteen lämpötiloissa. JUOKSUMATON SIIRTÄMINEN Ennen kuin siirrät juoksumattoa, aseta se säilytysasentoon, kuten edellä kuvattu. Varmista, että lukkoruuvi on lukittu säilytysasentoon. 1. Pidä kiinni kädensijoista ja laita toinen jalka pyörää vasten. 2. Keikuta juoksumattoa varovasti edestakaisin, kunnes se pyörii vapaasti pyörillä. Siirrä juoksumattoa varovasti haluttuun sijaintiin. Älä siirrä juoksumattoa keikuttamatta sitä, älä vedä rungosta äläkä siirrä juoksumattoa epätasaisella alustalla. 3. Aseta jalka pyörää vasten ja laske juoksumattoa. JUOKSUMATON AVAAMINEN KÄYTTÖÄ VARTEN 1. Paina rungon yläosaa eteenpäin ja paina säilytyslukkoa jalalla kohdasta, joka on näytetty kuvassa. 2. Samalla kun painat jalallasi säilytyslukosta, vedä rungon yläosaa itseäsi kohti. 3. Laske runko sen jälkeen lattialle.

18 KUNNOSSAPITO JA VIANETSINTÄ KUNNOSSAPITO Puhdista juoksumatto säännöllisesti ja pidä juoksuhihna puhtaana ja kuivana. Kytke ensin virta pois kytkimestä ja irrota virtajohto pistorasiasta. Pyyhi ja kuivaa juoksumaton ulkopuoliset osat kostealla liinalla ja pienellä määrällä mietoa saippuaa. TÄRKEÄÄ: Älä suihkuta nestettä suoraan juoksumattoon. Älä anna nesteiden päästä konsoliin, jottei se vahingoitu. Kuivaa juoksumatto pehmeällä liinalla. VIANETSINTÄ Useimmat juoksumaton viat voi korjata noudattamalla seuraavassa kuvattuja ohjeita. Etsi vastaavat oireet ja noudata sille kuvattuja ohjeita. Jos tarvitset lisäohjeita, katso yhteystiedot viimeiseltä sivulta. ONGELMA: Virtaa ei voi kytkeä päälle RATKAISU: a. Varmista, että virtajohto on kytketty oikein maadoitettuun pistorasiaan (katso sivulta 11). Jos käytössä on syöttöjohto, käytä vain 3-johtimista, 1 mm2 (14-gauge) johtoa, jonka pituus on enintään 1,5 metriä. b. Kun virtajohto on kytketty, tarkista että avain on paikoillaan konsolissa. c. Tarkista virtakytkin virtajohdon lähellä. Jos katkaisija on kuvan asennossa, virtakytkin on kytketty pois päältä. Nollaa virtakytkin odottamalla viisi minuuttia ja paina kytkin sisään. ONGELMA: Virta katkeaa käytön aikana RATKAISU: a. Tarkista virtakytkin virtajohdon lähellä. Jos katkaisija on edellä olevan kuvan asennossa, virtakytkin on kytketty pois päältä. Nollaa virtakytkin odottamalla viisi minuuttia ja paina kytkin sisään. b. Tarkista, että virtajohto on liitetty pistorasiaan. Jos se on kytketty, irrota se, odota viisi minuuttia ja kytke virtajohto takaisin pistorasiaan. c. Irrota avain konsolista ja aseta se takaisin paikoilleen. d. Jos juoksumatto ei edelleenkään toimi, katso yhteystiedot viimeiseltä sivulta. ONGELMA: Konsoli ei toimi oikein RATKAISU: a. Irrota avain konsolista ja irrota virtajohto pistorasiasta. Aseta laite säilytysasentoon. (Katso sivu 17). Irrota kuusi merkittyä M4.2 x 13 mm levyruuvia (5) ja kuusi kiskolevyä (25). Laske runko (50) (katso sivu 17).

19 Irrota viisi merkittyä M4.2 x 19 mm levyruuvia (9). Irrota kotelo (56) varovasti. Paikanna hätäkatkaisija (85) ja magneetti (90) kiilahihnan (46) oikealta puolelta. Käännä kiilahihnaa, kunnes magneetti on säädetty hätäkatkaisijan kanssa. Varmista että magneetin ja hätäkatkaisijan välinen etäisyys on noin 3 mm. Löysää M4.2 x 13 mm ruuvia (84) tarvittava määrä, siirrä hätäkatkaisijaa vähän ja kiristä sen jälkeen ruuvi kiinni. Aseta kotelointi (ei kuvassa) varovasti takaisin paikoilleen, ja kiinnitä se viidellä #8 x ¾ ruuvilla (ei kuvassa). Kytke sen jälkeen virransyöttöön, ja anna laitteen olla toiminnassa muutaman minuutin ajan, ja lue sitten oikea nopeusmittauslukema. ONGELMA: Juoksumaton kallistuksen säätö ei toimi oikein. RATKAISU: Pidä yhtä aikaa painettuna STOP- ja SPEED+-painiketta. Kytke sitten avain ja vapauta STOP- ja SPEED+-painikkeet. Paina sitten STOP-painiketta ja joko INCLINE+- tai INCLINE- -painiketta. Juoksumatto nousee nyt automaattisesti enimmäiskallistustasoon, ennen kuin se laskeutuu matalimpaan tasoon. Tällä uudelleenkalibroidaan kallistusjärjestelmä. Jos järjestelmän kalibrointi ei onnistu, paina STOP-painiketta ja sitten uudelleen INCLINE+- tai INCLINE- -painiketta. Kun kallistus on kalibroitu oikein, irrota avain konsolista. ONGELMA: Juoksuhihnan nopeus laskee, kun sen päällä kävellään. RATKAISU: a. Jos käytössä on syöttöjohto, käytä vain 3-johtimista, 1 mm2 (14-gauge) johtoa, jonka pituus on enintään 1,5 metriä. b. Jos juoksuhihna on liian kireällä, juoksumatto ei toimi kunnolla ja juoksuhihna vahingoittuu. Irrota avain ja KYTKE VIRRANSYÖTTÖ POIS. Ruuvaa kuusiokoloavaimella molempia takaosan telapultteja vastapäivään neljänneskierros. Kun juoksumatto on kiristetty oikein, sinun pitäisi voida nostaa juoksuhihnaa joka reunasta viidestä seitsemään senttiä alustasta. Tarkista että juoksuhihna on keskitetty alustalle. Kytke sen jälkeen virtajohto paikoilleen ja anna juoksumaton toimia muutaman minuutin ajan. Toista kunnes juoksuhihna on suoristettu oikein. c. Juoksuhihnan alapuoli on voideltu voiteluaineella. Älä käytä silikonivoiteluainetta tai muita kemikaaleja juoksuhihnalla tai alustalla, jos et ole saanut muita ohjeita valtuutetulta huoltoedustajalta. Sellaiset kemikaalit voivat vahingoittaa juoksumattoa. Jos epäilet, että juoksumatto voi tarvita lisää voitelua, katso yhteystiedot viimeiseltä sivulta. d. Jos juoksumatto edelleenkin hidastaa nopeuttaan, katso yhteystiedot viimeiseltä sivulta.

20 ONGELMA: Juoksuhihna ei ole keskitetty tai se liukuu kun seison sen päällä RATKAISU: a. Jos juoksumatto ei ole keskitetty, irrota ensin avain ja KYTKE IRTI VIRRANSYÖTÖSTÄ. Kun juoksuhihna on säätänyt itsensä vasemmalle, käytä kuusiokoloavainta vasemman telapultin ruuvaamiseen puolikierrosta myötäpäivään. Jos juoksumatto on siirtynyt oikealle, ruuvaa vasenta telapulttia puoli kierrosta vastapäivään. Varo kiristämästä juoksuhihnaa liian kireälle. Kytke sitten virtajohto pistorasiaan ja aseta avain takaisin konsoliin. Anna juoksumaton toimia muutaman minuutin ajan. Toista kunnes juoksuhihna on keskitetty. b. Jos juoksuhihna liukuu, kun sen päällä kävellään, irrota ensin avain ja KYTKE VIRRANSYÖTTÖ POIS. Ruuvaa kuusiokoloavaimella molempia takaosan telapultteja vastapäivään neljänneskierros. Kun juoksumatto on kiristetty oikein, sinun pitäisi voida nostaa juoksuhihnaa joka reunasta viidestä seitsemään senttiä alustasta. Tarkista, että juoksuhihna on keskitetty alustalle. Kytke sen jälkeen virtajohto paikoilleen ja anna juoksumaton toimia muutaman minuutin ajan. Toista kunnes juoksuhihna on suoristettu oikein.

21 KUNTOILUOHJEITA VAARA: Keskustele lääkärin kanssa, ennen kuin aloitat uuden harjoitusohjelman. Se on erityisen tärkeää, jos olet yli 35-vuotias tai sinulla on ollut terveysongelmia. Sykemittari ei ole lääketieteellinen väline. Erilaiset tekijät, kuten liikuntatapa, voivat vaikuttaa sykkeen tyydyttävän mittausarvon saamiseen. Sykemittari on tarkoitettu vain yleiseen mittaukseen. Seuraavat kuntoiluohjeet auttavat sinua harjoitteluohjelman suunnittelussa. Tarkempia tietoja kuntoilusta saat keskustelemalla lääkärisi kanssa. HARJOITUSTEHO Riippumatta siitä onko tavoitteesi polttaa kaloreita tai vahvistaa kardiovaskulaarista kuntoasi, avain tavoitteen saavuttamisessa on oikea harjoitusteho. Oikean harjoitustehon löydät käyttämällä sykettä ohjenuorana. Tässä kaaviossa näytetään rasvanpolton ja aerobisen harjoittelun suositellut sykelukemat. Jotta löydät itsellesi sopivan sykkeen, katso ensin ikäsi (tai lähin pyöristetty lukema) kaavion alareunasta. Katso sitten kolme lukemaa ikäsi yläpuolella. Nämä kolme lukemaa määrittävät harjoitusalueesi. Kaksi alinta lukemaa on rasvanpolton suositellut sykealueet; ylin numero on aerobisen harjoittelun suositeltu sykealue. Rasvanpoltto Tehokasta rasvanpolttoa varten sinun tulee harjoitella suhteellisen matalalla intensiteetillä pidempi yhtäjaksoinen aika. Ensimmäisten harjoitusminuuttien aikana kehosi kuluttaa helposti käytettävät hiilihydraattikalorit energiaksi. Muutaman minuutin kuluttua kehosi alkaa polttaa varastoituja rasvakaloreita energiaksi. Jos tavoitteesi on polttaa rasvaa, säädät juoksumaton nopeuden ja kallistuksen siten, että sykelukemasi on lähellä harjoitusalueesi alinta lukemaa. Maksimaalista rasvanpolttoa varten säädä juoksumaton nopeutta ja kallistusta vastaamaan harjoitusalueesi keskimmäistä sykelukemaa vastaavaksi. Aerobinen harjoittelu Jos tavoitteesi on vahvistaa sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa, aseta harjoittelutasoksesi aerobic. Aerobinen harjoittelu on kuntoilua jossa kuluu suuria määriä happea pidempiä ajanjaksoja. Tämä lisää tarvetta sydämen pumpata verta lihaksiin ja keuhkojen kuljettaa happea verenkiertoon. Aerobista harjoittelua varten säädä juoksumaton nopeutta ja kallistusta vastaamaan harjoitusalueesi korkeinta sykelukemaa vastaavaksi. HARJOITUSOHJEITA Lämmittely: Aloita jokainen harjoittelujakso harjoittelemalla kevyesti ja venyttelemällä 5 10 minuutin ajan. Oikeanlainen lämmittely nostaa kehosi lämpötilaa, sykettäsi ja verenkiertoa valmiiksi harjoittelua varten. Harjoittelu harjoittelualueella: Kun olet lämmitellyt, lisäät harjoitustehoa, kunnes sykkeesi pysyy harjoitusalueella minuuttia. (Harjoitusohjelman ensimmäisten viikkojen aikana et saa ylläpitää pulssia harjoitusalueella pidempään kuin 20 minuutin ajan). Hengitä tasaisesti ja syvään harjoittelun aikana - älä pidätä hengitystä. Tasaantuminen: Lopeta jokainen harjoittelujakso venyttelemällä viisi kymmenen minuuttia ja jäähdyttele samalla. Tämä parantaa lihaksiesi joustavuutta ja auttaa ehkäisemään harjoittelun jälkeen mahdollisesti muodostuvia ongelmia. HARJOITTELUTIHEYS Jotta voit ylläpitää tai parantaa kuntoasi, sinun pitää kuntoilla vähintään kolme harjoittelujaksoa viikossa ja pitää jokaisen harjoittelujakson välissä vähintään yksi lepopäivä. Muutaman kuukauden jälkeen voit harjoitella viisi

22 kertaa viikossa niin halutessasi. Menestyksen avain on harjoittelun tekemisessä tavalliseksi ja mukavaksi osaksi päiväohjelmaasi. OSALUETTELO NRO KUVAUS KPL NRO KUVAUS KPL 1 Ruuvi, M10 x 60 mm 2 48 Alusta 1 2 Ruuvi, M10 x 70 mm 2 49 Oikea jalkakisko 1 3 Ruuvi, M6 x 19 mm Runko 1 4 Ruuvi, M10 x 20 mm 2 51 Telakannatin, oikea 1 5 Levyruuvi, M4.2 x 13 mm Oikea takajalka 1 6 Ruuvi, M4.2 x 13 mm 4 53 Vasen takajalka 1 7 Pultti, M8 x 32 mm 1 54 Tela 1 8 Tek-ruuvi, M4.2 x 19 mm 4 55 Telakannatin, vasen 1 9 Levyruuvi, M4.2 x 19 mm 5 56 Kotelo 1 10 Ruuvi, M4.2 x 13 mm 1 57 Käyttömoottorin kannatin 1 11 Ruuvi, M4 x 10 mm Käyttömoottori 1 12 Pultti, M8 x 30 mm 4 59 Sähköosien kannatin 1 13 Ruuvi, M4.2 x 13 mm 4 60 Ohjaimet 1 14 Ruuvi, M6 x 70 mm 2 61 Pehmustelevy 1 15 Moottoriruuvi, ¼ 2 62 Virtakytkin 1 16 Pultti, M8 x 102 mm 1 63 Laatta 1 17 Pultti, M8 x 20 mm 2 64 Virtajohto 1 18 Pultti, M9.5 x 46 mm 2 65 Välikappale, kallistusrunko 4 19 Pultti, M8 x 40 mm 2 66 Pultti, M10 x 35 mm 1 20 Pultti, M10 x 55 mm 4 67 Konsolin alusta 1 21 Tähtialuslevy, M Kädensijat 2 22 Tähtialuslevy, M Kädensija 2 23 Tähtialuslevy, M Konsoli 1 24 Telan välike 2 71 Pilarijohto 1 25 Kiskolevy Pultti, M10 x 48 mm 1 26 Litteä levy, 5/8" 8 73 Vasen pilari 1 27 Tähtialuslevy, M Avain/klipsi 1 28 Pultti, M8 x 52 mm 1 75 Johdon kuminauha 5 29 Laippamutteri, M Suodatin 1 30 Ota yhteyttä 1 77 Alustan suojus 2 31 Mutteri, M Pohjapehmuste 4 32 Lukkomutteri, 3/8" 2 79 Ruuvi, M4.2 x 15 mm 6 33 Kotelon klipsi, # Kallistuksen välike 1 34 Ruuvi, M8 x 48 mm 2 81 Pultti, M10 x 54 mm 2 35 Pyörä 2 82 Ruuvi, M6 x 60 mm 1 36 Alusta 1 83 Aluslevy, ¼ 2 37 Vasen jalkakisko 1 84 Tek-ruuvi, M4.2 x 13 mm 1 38 Varoitusmerkki, lukko 1 85 Hätäkatkaisija 1 39 Mutteri, M Klipsi, hätäkatkaisija 1 40 Alustan vaimennin 2 87 Mutteri, M Hihnankuljetin 2 88 Mutteri, M Säilytyslukko 1 89 Ohjaimen kannatin 1 43 Moottorin tiiviste 2 90 Magneetti 1 44 Ruuvi, M4.2 x 12 mm 2 91 Moottorieristin 1 45 Käyttöhihna 1 92 Kallistusmoottori 1 46 Tela/kiilahihna 1 93 Kallistusrunko 1 47 Juoksuhihna 1 94 Nelikulmainen tulppa 2

23 NRO KUVAUS KPL NRO KUVAUS KPL 95 Vasen konsolin runko Pilarin vasen ulkotulppa 1 96 Oikea konsolin runko Pilarin vasen sisätulppa 1 97 Syketanko Pilarin oikea sisätulppa 1 98 Maadoitusjohto, konsoli Pilarin oikea ulkotulppa 1 99 Edessä oleva kädensijan tulppa Varoitusmerkintä Kädensijan tiiviste Mutteri, M Johtolevy 2 - Käyttöohjeet Oikea pilari 1

24 RÄJÄYTYSKUVA A

25 RÄJÄYTYSKUVA B

26 RÄJÄYTYSKUVA C

27 RÄJÄYTYSKUVA D

28 TÄRKEÄÄ TIETOA HUOLLOSTA Jos laitteeseen ilmenee muita vikoja, pyydämme ottamaan yhteyttä Mylnan huoltoon. Siellä on asiantuntijoita, jotka voivat auttaa tuotetta, kokoonpanoa tai tuotevirhettä sekä varaosatilauksia koskeviin kysymyksiin. Toivomme, että olet ensin meihin yhteydessä ennen kuin olet yhteydessä myymälään, niin voimme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Vieraile kotisivullamme - sieltä löytyy paljon tietoa tuotteistamme sekä niiden käyttöohjeita. Kotisivuiltamme löydät yhteydenottolomakkeen, jonka täyttämällä saamme kaiken mahdollisen tiedon ja voimme auttaa sinua mahdollisimman tehokkaasti.

SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7.

SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. SISÄLLYSLUETTELO Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 5 Pienet osat 6 Asennus 7 Käyttö 16 Taittaminen kokoon ja siirtäminen 25 Huolto ja vianetsintä 26 Harjoitteluohjeita 29 Osaluettelo

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Asennus 5.

SISÄLLYSLUETTELO VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Asennus 5. SISÄLLYSLUETTELO Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 4 Asennus 5 Käyttö 9 Huolto ja vianetsintä 16 Harjoitteluohjeita 17 Osaluettelo 18 Yleiskuva 19 Huolto 20 VAROITUSMERKKIEN SIJOITUSPAIKAT

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. Sykevyö 18. Käyttö 19

SISÄLLYSLUETTELO. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. Sykevyö 18. Käyttö 19 SISÄLLYSLUETTELO Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 5 Pienet osat 6 Asennus 7 Sykevyö 18 Käyttö 19 Taittaminen kokoon ja siirtäminen 29 Huolto ja vianetsintä 30 Harjoitteluohjeita

Lisätiedot

SISÄLLYS VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7.

SISÄLLYS VAROITUSMERKKIEN SIJAINNIT. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 5. Pienet osat 6. Asennus 7. SISÄLLYS Varoitusmerkkien sijoituspaikat 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 5 Pienet osat 6 Asennus 7 Käyttö 15 Taittaminen kokoon ja siirtäminen 21 Huolto ja vianetsintä 22 Harjoitteluohjeita 25 Osaluettelo

Lisätiedot

SISÄLLYS. Huolto ja vianetsintä 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4. Asennus 5. Käyttö 10.

SISÄLLYS. Huolto ja vianetsintä 2. Tärkeitä ohjeita 3. Aluksi 4. Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4. Asennus 5. Käyttö 10. SISÄLLYS Huolto ja vianetsintä 2 Tärkeitä ohjeita 3 Aluksi 4 Varoitusmerkkien sijoituspaikat 4 Asennus 5 Käyttö 10 Toiminnot 11 Harjoitteluohjeita 16 Yleiskuva 18 Osaluettelo 19 Huolto 20 TÄRKEITÄ OHJEITA

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero: NETL9076.0 Sarjanumero: Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanumeron muistutus HUOMAA Lue kaikki näiden käyttöohjeiden varotoimet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. Mallinumero PETL12714.0 Sarjanumero. Kirjoita sarjanumero yllä olevaan vapaaseen tilaan viitteeksi. Sarjanumerotarra HUOMIO

KÄYTTÖOHJEET. Mallinumero PETL12714.0 Sarjanumero. Kirjoita sarjanumero yllä olevaan vapaaseen tilaan viitteeksi. Sarjanumerotarra HUOMIO Mallinumero PETL12714.0 Sarjanumero KÄYTTÖOHJEET Kirjoita sarjanumero yllä olevaan vapaaseen tilaan viitteeksi. Sarjanumerotarra HUOMIO Lue tämän käyttöohjeen kaikki varoitukset ja ohjeet ennen laitteen

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero: PETL13816.0 Sarjanumero: Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanumeron muistutus HUOMAA Lue kaikki näiden käyttöohjeiden varotoimet

Lisätiedot

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC *4 *4 *4 N-3 M8*75L N-4 8*2T N-5 M8 Box Spanner(1) Vaihe 1: a. Asenna etuosan ja takaosan vakauttajat (J-3 ja I-3) neljällä lukkopultilla (N-3), neljällä puoliympyrän muotoisella

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain, kumivasara ja pihdit. Kun asennat kuntolaitetta käytä

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero: PETL9986.0 Sarjanumero: Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanumeron muistutus HUOMAA Lue kaikki näiden käyttöohjeiden varotoimet

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Kun asennat kuntolaitetta käytä alla

Lisätiedot

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 OSALUETTELO Nro Kohta Kuvaus Määrä A, A-1 Tietokone ja ruuvi SM2871-67 1 KPL B Ohjaustanko 25,4 1 KPL B-1 Kahvan pehmuste 440x20x5,0 2 KPL B-2 Kahvan tulppa 7/8" 2 KPL B-3,

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero NETL10816.0 Sarjanumero Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanum eron muistutus HUOMAA Lue kaikki näiden käyttöohjeiden varotoimet

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

Soutulaite magneettisella vastuksella

Soutulaite magneettisella vastuksella Soutulaite magneettisella vastuksella 1 KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA MALLI R600 P SPORTOP Laitteella on vuoden takuu. Takuu kattaa sekä valmiste- että raaka-aineviat. Takuu on voimassa ainoastaan laitteen ollessa

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

CASALL AB TRACK 98100

CASALL AB TRACK 98100 CASALL AB TRACK 9800 VAROITUSTARROJEN SIJAINTI Tässä kuvassa on esitetty varoitustarrojen paikat. Huomautus: Tarroja ei ehkä ole kuvattu oikeankokoisina. TÄRKEITÄ VAROITUS: Lue käyttöohjeen kaikki tärkeät

Lisätiedot

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI.

Malli ZB06-25A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. Malli ZB06-25A T Ä R K E Ä Ä T U R V A L L I S U U S T I E T O A LUE KAIKKI KÄYTTÖOHJEET ENNEN PÖLYNIMURIN KÄYTTÖÄ. KÄYTÄ VAIN OHJEIDEN MUKAISESTI. KÄYTTÖOHJE SISÄLTÖ TÄRKEITÄ TURVATOIMIA... 1-3 MUISTIINPANOJA:

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart WCS-61. Sisällys Turvallisuus... 1~2 Käytön aloittaminen... 3 Käyttö... 4~5 Säilytys ja hoito...

KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart WCS-61. Sisällys Turvallisuus... 1~2 Käytön aloittaminen... 3 Käyttö... 4~5 Säilytys ja hoito... WCS-61 KÄYTTÄJÄN OPAS: Wonder Core Smart Ennen kuin käytät laitetta, lue huolella kohta Turvallisuus, jotta osaat käyttää laitetta oikein. Säilytä käyttöohjeet. Voit tarvita niitä myöhemmin. Jos annat

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero: PETL79717.0 Sarjanumero: Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanumerotarra HUOMAA Lue kaikki varotoimet ja ohjeet, ennen kuin käytät

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat.

Asennus. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: Irralliset osat. Ohjeet, oppaat ja muut osat. Asennus Irralliset osat Form No. CE-valosarja Groundsmaster 4000-D/4100-D -sarjan ajoyksikkö Mallinro: 30454 Tarkista alla olevasta taulukosta, että kaikki osat on toimitettu. Kuvaus Määrä Käyttökohde

Lisätiedot

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Movair AF 170 Käyttöohje Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Sisällysluettelo Yleistä... 3 Varoitus!... 3 Laitteen käyttö ja suodattimien vaihto... 4 Alipaineistajan käyttö... 4 Suodattimien

Lisätiedot

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3).

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3). Asennus Kuntolaite toimitetaan lähes valmiiksi asennettuna. Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen työkalujen ja rasvan lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseliä. 1. Toisen

Lisätiedot

HOME TRAINER MALLI B480

HOME TRAINER MALLI B480 HOME TRAINER MALLI B480 KUVA 1 ETUOSAN ALATUEN ASENNUSOHJE Kohta 1. Irrota esiasennetut mutterit (L3) ja prikat (L2) Kohta 2. Asenna etuosan tuki (B) paikalleen rungon (A) kanssa käyttäen pultteja (L1),

Lisätiedot

Polkuharjoituslaite Käyttöohje

Polkuharjoituslaite Käyttöohje Polkuharjoituslaite Käyttöohje Sisältö Turvallisuudesta huomioitavaa 2 Hajotuskuva ja osaluettelo. 3 Harjoittelu.. 4 Turvallisuudesta huomioitavaa Lue kaikki ohjeet ennen kuin alat käyttää laitetta. Säilytä

Lisätiedot

4000 pro B käyttöohje

4000 pro B käyttöohje 4000 pro B käyttöohje Räjäytyskuva OSALUETTELO Osa Kuvaus Tiedot Kpl 01 Päärunko Punainen 1 02 Takavakauttaja n76*t1,5*450 1 03 Säädettävä päätytulppa Ø76 2 04 Etuvakauttaja n76*t1,5*400 1 05 Kuljetuspyörä

Lisätiedot

Casall EB600 Kuntopyörä 91003

Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Räjäytyskuva 1 Kokoonpanokuva 2 OSALUETTELO Nro Kuvaus Tiedot Määrä A, A-1 TIETOKONE JA RUUVI 1 KPL B OHJAUSTANKO 1 KPL B-1 SYKEANTURISARJA 1 SARJA B-2 KAHVAPEHMUSTE 270x23x5

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER Warning Keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tai muun harjoitusohjelman aloittamista, varsinkin jos et ole aikaisemmin harjoitelllut säännöllisesti ja sinulla on ongelmia

Lisätiedot

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE

FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE FOCUS 650 KÄYTTÖOHJE Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään Z oom työtelineet ovat paljon enemmän kuin pelkkä työteline. Telineen kiinniytspaloja voidaan liikuttaa portaattomasti pöytäurissa ja pöydän

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa:

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa: Potilasopas Tämän oppaan omistaa: Icare HOME (Malli: TA022) POTILASOPAS TA022-035 FI-3.1 3 Johdanto Tämä opas sisältää Icare HOME -tonometrin käyttöohjeet. Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin alat käyttää

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero: PETL586.0 Sarjanumero: Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanumeron muistutus HUOMAA Lue kaikki näiden käyttöohjeiden varotoimet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

Eye Pal Solo. Käyttöohje

Eye Pal Solo. Käyttöohje Eye Pal Solo Käyttöohje 1 Eye Pal Solon käyttöönotto Eye Pal Solon pakkauksessa tulee kolme osaa: 1. Peruslaite, joka toimii varsinaisena lukijana ja jonka etureunassa on laitteen ohjainpainikkeet. 2.

Lisätiedot

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069

Sähkösavustin 230V-50Hz 1250W. Malli:35069 Sähkösavustin 230V-50Hz 250W Malli:35069 322 luettelo: A Runko E Vastusyksikön kelkka B Jalat 4 F Vastusyksikkö C Kansi G Purualusta H Alustalevy I Savustinritilä 2 K 4.5mm mutteri L Ritilän ulosvetokah

Lisätiedot

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa

TIMCO TIMCO. Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Siirrettävä työpiste, jossa 7 vetolaatikkoa TIMCO Ominaisuudet Tilava siirrettävä työpiste auttaa pitämään työkalut järjestyksessä ja nopeuttaa työntekoa. Kestävät pyörät liikuttavat työpistettä

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 21 CA Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 800W/1200W PTC-lämpöelementti Alhainen melutaso Kaksinkertainen ylikuumenemissuoja Kaatumissuoja Irroitettava ilmansuodatin

Lisätiedot

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Polkupyöräteline, vetolaitteeseen kiinnitettävä Accessories Part No. Group Date

Lisätiedot

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN!

TÄRKEÄ OHJE: Pidä nämä ohjeet tallessa ja lue ne huolella ennen kuin alat käyttää tuotetta. SUUNNITELTU AINOASTAAN SEINÄPISTORASIA KÄYTTÖÖN! Käyttöohje Onnittelumme Handy Heater - pistorasiaan kytkettävän tilalämmittimen ostosta. Tämä johdoton keraaminen tilalämmitin tarjoaa nopeasti ja helposti lämpöä melkein kaikkialle kodissasi. Kytke se

Lisätiedot

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Kokoonpanokaavio RÄJÄYTYSKAAVIO - 3 - Osaluettelo Nro Kuvaus Määrä A TIETOKONE 1 SARJA A-1 TIETOKONEEN KIINNITYSRUUVI 4 KPL B PÄÄRUNKO 1 SARJA B-1 TIETOKONEEN KIINNITYSKANNATIN

Lisätiedot

Käyttöohjeet. 2500 Interval

Käyttöohjeet. 2500 Interval Käyttöohjeet 2500 Interval 1 SISÄLLYS VARO-OHJEET 3 ASENNUS 4 KOKOAMINEN 7 MAADOITUS 8 KÄYTTÖ 9 KÄYNNISTYS 14 LÄMMITTELY 15 KUNNOSSAPITO 16 JUOKSUHIHNAN SÄÄTÖ 17 RÄJÄYTYSKUVA 18 OSALUETTELO 19 VIKAKOODIT

Lisätiedot

PRO-GO Total Gym F-42507

PRO-GO Total Gym F-42507 PRO-GO Total Gym F-42507 Turvallisuusohjeet 1. Ole varovainen harjoitellessasi ja lue käyttöohjeet ennen kuin aloitat harjoittelun. 2. Ennen harjoittelun aloittamista, keskustele terveydentilastasi lääkärin

Lisätiedot

ASENNUSOPAS. Digitaalinen painemittari BHGP26A1

ASENNUSOPAS. Digitaalinen painemittari BHGP26A1 ASENNUSOPAS Digitaalinen painemittari BHGP6A BHGP6A Digitaalinen painemittari Asennusopas SISÄLLYS Sivu ASENNUS Varusteet... Asennus... Asennustoimenpiteet... Käyttötarkistus... 3 Vianetsintä... 3 LUE

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

DL-LÄMPÖLAMPPU. Asennus- ja käyttöohjeet

DL-LÄMPÖLAMPPU. Asennus- ja käyttöohjeet DL-LÄMPÖLAMPPU Asennus- ja käyttöohjeet SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä... 3 2. Turvaohjeet... 3 3. Rakenne ja mallit... 4 4. Asennus... 4 4.1 Lampun sijoitus...4 4.2 Asennustapoja...5 4.3 Lampun kokoaminen...6

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI Pro Compact, Combi, Team SEFFI Soft Compact, Combi, Team) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttö ohjekirja malleille: SEFFI Pro Compact,

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS HUOMIO ASIAKASPALVELU. Mallinro NETL Sarjanro. Kirjoita sarjanumero talteen yllä olevaan kohtaan.

KÄYTTÖOPAS HUOMIO ASIAKASPALVELU. Mallinro NETL Sarjanro. Kirjoita sarjanumero talteen yllä olevaan kohtaan. Mallinro NETL79815.1 Sarjanro Kirjoita sarjanumero talteen yllä olevaan kohtaan. KÄYTTÖOPAS Sarjanumerotarra ASIAKASPALVELU Mikäli sinulla on kysyttävää tai osia puuttuu tai ne ovat vaurioituneita, ota

Lisätiedot

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi.

Antenni Käytä FM-antennia parhaiden mahdollisten vastaanotto-olosuhteiden saavuttamiseksi. 1. Toimintovalitsin : Valinta radion tai CD-soittimen välillä 2. Taajuusaluevalitsin : FM/FM ST-alueiden valinta 3. FM antenni : Saadaksesi parhaan mahdollisen vastaanoton vedä tämä ulos 4. CD kansi :

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön

Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön BTS-50 Bluetooth-kaiuttim en sisä- ja ulkokäyttöön LUE ENNEN TÄMÄN LAITTEEN KÄYTTÖÄ. www.facebook.com/denverelectronics KÄYTTÖOHJE Varoituksia Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat

Lisätiedot

Asennusohjeet malleille:

Asennusohjeet malleille: Asennusohjeet malleille: 968999306/IZC Leikkuulaitteena: 96899934 TRD48 TunnelRam-leikkuulaite tai 968999347 CD48 Combi-leikkuulaite Asennus Pura kone pakkauksesta. Renkaat Asenna takapyörät napoihin asennettujen

Lisätiedot

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja

SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja SEFFI - kuivaimen käyttöohjekirja (SEFFI 2000, SEFFI 1500, SEFFI 1000) Käsiin ja jalkoihin tuleville varusteille 1 SEFFI - kuivain Käyttöohjekirja malleille: SEFFI 2000 (24 paikkaa), SEFFI 1500 (18 paikkaa),

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 KÄYTTÖOHJE TR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje

Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Keraaminen Lämpöpuhallin VV 20 CDH Käyttöohje Tuotteen ominaisuudet 2 tehotasoa 1200W/2000W Hipaisukytkimet 0,5-7,5 tunnin ajastin Pyörimistoiminto (oskillointi) LED-merkkivalo osoittaa valitun toiminnon

Lisätiedot

Metallilevysarja Z Master Commercial sarjan ajoleikkuri

Metallilevysarja Z Master Commercial sarjan ajoleikkuri Metallilevysarja Z Master Commercial 000 -sarjan ajoleikkuri Mallinro: 5-4790 Form No. 78-59 Rev A Asennusohjeet Huomaa: Pidä leikkuupöydän hihna asennettuna tämän sarjan asennuksen aikana. Sarjan asennus

Lisätiedot

3 Seisontavalo 2 Valon kannatin (vain sarja ) 2 Lukkopultti (#10 1/2 tuumaa) (vain 4 sarja ) 4 Seisontavalojen asennus.

3 Seisontavalo 2 Valon kannatin (vain sarja ) 2 Lukkopultti (#10 1/2 tuumaa) (vain 4 sarja ) 4 Seisontavalojen asennus. Form No. Ajovalo- ja katsastusvarustussarja 202-malli ja uudempi Workman HD -työajoneuvo Mallinro: 20-5030 Mallinro: 20-5045 3386-909 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä.

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Paketin mukana tulevien työkalujen lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Mallinumero: NETL18716.0 Sarjanumero: Kirjoita sarjanumero yllä olevaan tilaan myöhempää tarvetta varten. SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE Sarjanumerotarra HUOMAA Lue kaikki varotoimet ja ohjeet, ennen kuin käytät

Lisätiedot

Spinn Blender. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual BL-5W

Spinn Blender. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual BL-5W Spinn Blender Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. BL-5W BL-5W_Spinn_IM_Wilfa.indd

Lisätiedot

Vetokoneiston päivityssarja GreensPro viheriöjyrä, mallit 44905, tai 44907

Vetokoneiston päivityssarja GreensPro viheriöjyrä, mallit 44905, tai 44907 Form No. Vetokoneiston päivityssarja GreensPro 00 -viheriöjyrä, mallit 44905, 44906 tai 44907 Mallinro: 7-5899 Mallinro: 7-5907 8-69 Rev A Asennusohjeet VAARA KALIFORNIA Lakiesityksen 65 mukainen varoitus

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Käyttöopas

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8183 HP8182 HP8181 HP8180. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8183 HP8182 HP8181 HP8180 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi

Lisätiedot

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Echo Induktiovahvistin Käyttöohje Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Tärkeitä turvaohjeita Kun käytät tätä laitetta, ota huomioon seuraavat turvaohjeet, jotta laitteen käyttö on

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

Asennusohjeet malleille:

Asennusohjeet malleille: Asennusohjeet malleille: 96899930/LZ5C joissa on jokin seuraavista leikkuulaitteista: 968999343 TRD5 TunnelRam -leikkuulaite, 968999344 TRD6 TunnelRam -leikkuulaite, 968999348 CD5 Combi -leikkuulaite,

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat

Lisätiedot

KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL. Asennusohjeet

KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL. Asennusohjeet KRSC 9011/1 KRSC 9006 KRSF 9005/SL KRSF 9005/BL Asennusohjeet Ennen jääkaapin asentamista 4 Vesiliitäntä 4 Sähköliitäntä 5 Jääkaapin sijoitus ja tasapainottaminen 6 Asennusmitat ja -vaatimukset 7 Pakastimen

Lisätiedot

PlayStation Move-tarkkuusase

PlayStation Move-tarkkuusase FI PlayStation Move-tarkkuusase Käyttöohje CECHYA-ZRA1E 7017291 Osien nimet Näkymä sivulta SELECTnäppäin Yläsuojus Vapautusvipu näppäin näppäin Tulitustilan valitsin Säädettävä tukki Piipun ohjain Pumppulatauskahva

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Sauvasekoitin Metos Junior Standard 4248000. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta

Sauvasekoitin Metos Junior Standard 4248000. Käyttöohjeet. Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta Sauvasekoitin Metos Junior Standard 4248000 Käyttöohjeet Käännös valmistajan englanninkielisestä ohjeesta SISÄLLYSLUETTELO 1. Laitteen osat... 3 2. Käyttö... 4 3. Puhdistus ja huolto... 5 4. Turvallisuusohjeita...

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Radio-ohjattava vene RC FT008

Käyttöohjeet. Radio-ohjattava vene RC FT008 Radio-ohjattava vene RC FT008 Käyttöohjeet Pyydämme lukemaan käyttöohjeet huolella. Lähde ottamaan ulapasta mittaa tämän heti käyttövalmiin, huippuhauskan radioohjattavan veneen kanssa! RC FT008 on täydellinen

Lisätiedot

Nokia teline HH-20 ja CR-122

Nokia teline HH-20 ja CR-122 Nokia teline HH-20 ja CR-122 B 1 D C E A 2.0. painos A C D 2 F E G B 4 4 3 3 5 7 8 6 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Handsfree, Bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 41

Installation instructions, accessories. Handsfree, Bluetooth. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 41 Installation instructions, accessories Ohje nro 31310099 Versio 1.2 Osa nro 31285547 Handsfree, Bluetooth Volvo Car Corporation Handsfree, Bluetooth- 31310099 - V1.2 Sivu 1 / 41 Varuste IMG-242205 A0000162

Lisätiedot

Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa.

Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa. Varoitus: Lue tämä käyttöohje huolella ja nouda siinä annettuja ohjeita. Pidä käyttöohje tallessa. RÄJÄYTYSKUVA OSALUETTELO KÄYTÄ TÄTÄ LUETTELOA APUNA ASENNUKSEN AIKANA. Osan numero Kuvaus Määrä/kpl 1

Lisätiedot

Kattoluukku: Hollandia 300, 500, 600, 700, 710

Kattoluukku: Hollandia 300, 500, 600, 700, 710 Kattoluukun käyttäminen 1. Ohjauspaneelit (sähköinen ja elektroninen versio) Sähkökäyttöiset Hollandia 300 DeLuxe -versiot ilman liukuvaa aurinkosuojaa (aurinkoverholla tai ilman sitä), Hollandia 500 FreeDome

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP8296/00. Käyttöopas

Hairdryer.  Register your product and get support at HP8296/00. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP8296/00 FI Käyttöopas c d b e g a f Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS BJ MADE IN CHINA. Enimmäiskuormitus 150 kg Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved.

KÄYTTÖOPAS BJ MADE IN CHINA. Enimmäiskuormitus 150 kg Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved. BJ-0 KÄYTTÖOPAS 05 Body Action Enterprise Co., Ltd. All rights reserved. MADE IN CHINA Twist&Shape MNL TVINS FIN R0 07 Lue tämän oppaan sisältämät turvallisuuteen liittyvät varoitukset ja ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä SUOMI 49 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa www.philips.com/welcome. Yleiskuvaus (Kuva 1) 1 Terä

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Alcoguard. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 IMG

Installation instructions, accessories. Alcoguard. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sivu 1 / 22 IMG Installation instructions, accessories Ohje nro 31316158 Versio 1.3 Osa nro 30756974, 30758207 Alcoguard IMG-335486 Volvo Car Corporation Alcoguard- 31316158 - V1.3 Sivu 1 / 22 Varuste IMG-242205 A0000162

Lisätiedot

Varoitustarrojen sijainti

Varoitustarrojen sijainti 1 Sisällysluettelo VAROITUSTARROJEN SIJAINTI... 2 TÄRKEITÄ VAROTOIMIA... 3 ENNEN KUIN ALOITAT... 4 OSALUETTELO... 5 KOKOONPANO... 6 LAITTEEN SÄÄDÖT... 22 VASTUKSEN SÄÄTÖ... 22 YLÄTALJAN KIINNITTÄMINEN...

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Hair Styler. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4696/22. Käyttöopas

Hair Styler. Register your product and get support at www.philips.com/welcome HP4696/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hair Styler HP4696/22 FI Käyttöopas e g f h i b d c a l m n o p q k j s r Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen!

Lisätiedot

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Käyttöopas kytke ja käytä -asennus HYVÄ ASIAKAS Kiitos, että olet hankkinut Wireless Phone Jack -puhelimen ja/tai lisälaajennusyksikön.

Lisätiedot

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE

Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Käyttöohjeet LA-VA V300 / Premium Line VAKUUMIPAKKAUSLAITE Hankkimallasi Lava vakuumipakkauslaitteella on 2 vuoden takuu. Takuu ei kata vahinkoa, mikäli ilmapumppuun on päästetty nestettä. On tärkeä tietää,

Lisätiedot

Ajovalo- ja katsastussarjat / jarru- ja merkkivalosarjat Workman MD -sarjan työajoneuvot

Ajovalo- ja katsastussarjat / jarru- ja merkkivalosarjat Workman MD -sarjan työajoneuvot Ajovalo- ja katsastussarjat / jarru- ja merkkivalosarjat Workman MD -sarjan työajoneuvot Mallinro: 120-5031 Mallinro: 120-50 Form No. 3371-328 Rev B Asennusohjeet Irralliset osat Tarkista alla olevasta

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

Hairdryer. Register your product and get support at HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas

Hairdryer. Register your product and get support at  HP4962/22 HP4961/22. Käyttöopas Register your product and get support at www.philips.com/welcome Hairdryer HP4962/22 HP4961/22 FI Käyttöopas Suomi Olet tehnyt erinomaisen valinnan ostaessasi Philipsin laitteen! Käytä hyväksesi Philipsin

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02 DEUTSCH D Silent 40 Batt 8211-3453-02 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S A BC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on

Lisätiedot

Pyörällisen suihkutuolin osat

Pyörällisen suihkutuolin osat Pyörällisen suihkutuolin osat 1 Työntökahva 2 Selkänoja 3 Istuimen kansi 4 Kiinnitysruuvi 5 Kannellinen ämpäri 6 Rengas, 4 (valinnainen) 7 Kaksiosainen lukitusjarru 8 Käsinoja 9 Jarru 24 :n pyörään (valinnainen)

Lisätiedot

Juoksumaton huolto-ohje

Juoksumaton huolto-ohje Juoksumaton huolto-ohje Maton huoltaminen on tärkeää Matto on juoksumaton tärkein osa. Sen kunnossa pitäminen takaa sen, että laite toimii moitteettomasti vuosikausia eteenpäin. Säännöllisin väliajoin

Lisätiedot

Midwest PetGate koiraportti

Midwest PetGate koiraportti Midwest PetGate koiraportti Asennusohje malleihin 2929sw gl, 2939sw gl 2929sg gl, 2939sg gl. TÄRKEÄÄ TIETOA Pura kaikki osat laatikosta. Säilytä laatikko ja pakkausmateriaalit, kunnes tuote on kasattu.

Lisätiedot