Crosstrainer (Malli E820P)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Crosstrainer (Malli E820P)"

Transkriptio

1 Crosstrainer (Malli E820P)

2

3 Vaihe 1. Keskiputken asennus. Liitä sensorin johto (A2) ja näytön johto (F2) toisiinsa. Kiinnitä keskiputki (F) runkoon (A) pultilla (F6), tiivisterenkaalla (F5) ja M8 tiivisterenkaalla (F4). HUOM! Tarkista ettei johdot joudu kiristykselle tai väliin, kun kiinnität keskiputkea ja runkoa toisiinsa. Vaihe 2. Etu- ja takavakaajan kiinnitys Kiinnitä etuvakaaja (C) runkoon (A) pultlla (D3) tiivisterenkaalla (D4) tiivisterenkaalla (D5) ja mutterilla (D6). Jos laite ei ole tasainen kun olet asentanut vakaajat, käännä säätötappia (D) haluttuun asteen, jotta saat laitteen tasa-painoon.

4 Vaihe 3. Etukäsikahvan asennus. Kiinnitä etukäsikahva kiinnikkeellä (L5) M6 tiivisterenkaalla (L4) tiivisterenkaalla (L3) ja ruuvilla (L2). Liuta käsipulssi sensori (E5) keskiputken (F) läpi alakautta. Vaihe 4. Näytön asentaminen Kiinnitä sensorin johdot ja näytön johdot toisiinsa. Kiinnitä näyttö näytön alustalle yläkautta ja paina näyttöä varovasti alaspäin, kuvan osoittamalla tavalla.

5 Vaihe 5. Sivu käsikahvojen asentaminen Irrota pultti (H4), tiivisterengas (H3) ja tiivisterengas (H3) tiivisterengas (H2) akseli putkesta (H1). Työnnä akseliputki keskiputkeen kuvan osoittamalla tavalla. Asenna sivukäsikahvat (B2 & B1) akseli putken molemmin puolin. HUOM! Käsikahvat tulee asentaa siten, että kahvojen päät kaareutuvat ulospäin (katso kuva).

6 Vaihe 6. Jatkopalojen asennus Kiinnitä käsikahvat ja jatkopalat toisiinsa kiinni tapilla (L6). Kiinnitä polkimet ruuvilla (L1), tiivisterenkaalla (L4) tiivisterenkaalla (L3) ja mutterilla (L7). Polkimissa on 3 eri kiinnitys kohtaa. Voit näistä valita missä kohdassa poljin on parhaimmassa asennossa harjoitellessa. Kiinnitä oikea sivukäsikahvaan liitossuojat (M1 & M2) ruuvilla (L8). Kiinnitä vasemman sivukäsikahvan liitossuoja samalla tavalla.

7 Voit siirtää laitetta helposti etuvakaajassa olevien pyörien ansiosta.

8 OSAKAAVIO

9 OSALISTA

10 NÄYTTÖ Näytön ohjeet 1. Käännä MODE näppäintä myötäpäivään tai vastapäivään, valitaksesi harjoitus ohjelma Manual, PROGRAM (12 ohjelmaa), User (käyttäjän määritelty profiili) tai tavoite sydämensyke (4 eri luokitusta). 2. Käännä MODE näppäintä myötäpäivään tai vastapäivään asettaaksesi harjoittelun vaikeusaste väliltä 1 16 Manual, PROGRAM ja USER ohjelmasta. 3. Käännä MODE näppäintä myötäpäivään tai vastapäivään asentaaksesi toiminto datat. Kun olet asentanut kyseiset datat, paina MODE vahvistaaksesi toiminnot. TIME: Aikaväli on 00:00 99:00 ja nostoväli on 1:00. DISTANCE: Etäisyysväli on ja etäisyysväli on 0.10 km tai mailia. CALORIES: Kalorinväli on ja kalorinkulutusväli on 10 kcal. WATT: Väli on ja nostoväli on 10 wattia. PULSE: Pulssiväli on ja nostoväli on 1 BPM (ei voi käyttää tavoite sydämensyke ohjelmissa). 4. Paina START / STOP näppäintä aloittaaksesi harjoittelun. Aloittaaksesi harjoittelun Harjoittelu MANUAL ohjelmalla Kun painat START / STOP näppäintä säätämättä mitään toimintoja, näyttö aktivoi itsensä MANUAL ohjelmalle. Harjoittelu ilman aikaa Jokainen profiiliyksikkö siirtyy eteenpäin 0.1 km tai mailin laskulla eteenpäin tai laite laskee km tai maileja alaspäin.

11 Harjoittelu ajan kanssa Jokainen harjoitteluyksikkö jakaa valitun ajan kuudellatoista. Vastuksen säätäminen Manual ohjelman aikana, voit säätä vastusta väliltä 1 6 jos et ole valinnut WATT toimintoa. Jos sinulla on WATT toiminto asetettuna, vastusaste muuttuu automaattisesti riippuen tämän hetkisestä vauhdista ja WATT asetuksista. Harjoittelussa on kolme erilaista symbolia, jotka auttavat sinua harjoittelussa; Paina ylös jos tahdot hidastaa harjoittelunopeutta. Paina alas jos tahdot lisätä vauhtia harjoitteluun. Tämä merkki muistuttaa sinua sen hetkinen WATT on yli / ali arvioidun arvon, ja sinun tulee hidastaa tai nopeuttaa harjoittelusi vauhtia. (Jos WATT on liian korkealla, näytöstä kuuluu symbolin lisäksi piippaava ääni. Jos kuitenkin jatkat harjoittelua yli minuutin ajan, näyttö piippaa uudelleen 30 sekunnin ajan ja näyttö pysähtyy automaattisesti. Laite laskee jänniteastetta yhdellä ja sen hetkinen WATT on nolla.) 12 harjoitteluohjelmaa Käännä MODE näppäintä vastapäivään tai myötäpäivään valitaksesi harjoitteluohjelman P1 P 12 väliltä, Paina MODE näppäintä vahvistaaksesi toiminnon. Harjoittelu ilman aikaa Jokainen profiiliyksikkö siirtyy eteenpäin 0.1 km tai mailin laskulla eteenpäin tai laite laskee km tai maileja alaspäin. Harjoittelu ajan kanssa Jokainen harjoitteluyksikkö jakaa valitun ajan kuudellatoista. Vastuksen säätäminen Ohjelman aikana, voit säätää vastustusastetta valitsemalla ohjelmanprofiilin. Harjoittelu USER profiililla Käännä MODE näppäintä vastapäivään tai myötäpäivään valitaksesi USER / käyttäjä harjoittelu asetuksista. Voit profiloida ohjelman MODE näppäimestä. Vahvista asetukset painamalla MODE näppäintä 2 sekunnin ajan. Harjoittelu ilman aikaa Jokainen profiiliyksikkö siirtyy eteenpäin 0.1 km tai mailin laskulla eteenpäin tai laite laskee km tai maileja alaspäin.

12 Harjoittelu ajan kanssa Jokainen harjoitteluyksikkö jakaa valitun ajan kuudellatoista. Vastuksen säätäminen Harjoittelun aikana, voit säätää vastusta sen hetkisessä harjoitusprofiili yksiköstä. Tavoite sydämensyke ohjelma Laite säätää automaattisesti vastusta sopivaksi tavoite sydämensykkeesi kanssa. Jos sinun sydämen sykkeesi on vähemmän kuin tavoitteesi, laite nostaa vastusta yhden asteen per 30 sekuntia ylöspäin. Maksimi vastustaso on 16. Jos sinun sydämensyke on tavoitteessa tai korkeammalla niin laite laskee vastusta automaattisesti. Tämän jälkeen laite pudottaa vastusta 15 sekunnin välein, kunnes sydämensykkeesi vastaa tavoitettasi. Minimipudotus on 1 aste. Jos sydämensykkeesi on vieläkin liian korkea tavoitteesi nähden, ja laite on pudottanut vastusasteen minimiin, laite pysähtyy automaattisesti ja hälyttää 6 kertaa. Tavoite pulssi, eri prosenttiluvuilla valittuna. Voit kääntää MODE näppäintä myötäpäivään tai vastapäivään valitaksesi sydämensykkeesi prosentuaalisesti harjoittelusta. Laitteessa on 3 prosenttilukua maksimi sydämensyke luvusta, joka lasketaan AGE /ikä datassa. (Sinun tulee asentaa ikäsi, jotta voit käyttää tätä ohjelmaa), Kolme prosenttiluku ohjelmaa on; 55 %, 75 % ja 90 %. Ennen kuin asennat yhdenkään näistä prosenttiluvuista, ota yhteys lääkäriisi ja keskustele hänen kanssaan terveydentilastasi, jotta osaat valita oikean asetuksen. Esimerkki sydämensyke, ohjelmasta. Jos ikäsi on 30 ja tavoite sydämensyke on 104, sydämensyke prosenttiohjelma on maksimissaan 55 %. Jos taas olet laittanut sydämensyke arvioksi 190, laite laskee sopivan arvon ja vertaa sitä ikääsi. Tällöin prosentuaalinen ohjelma saattaa olla 75 % tai 90 %. Eli prosentuaalinen ohjelma vertaa ikääsi ja tavoitesykettäsi, laskeakseen oikean prosentuaalisen ohjelman.

13 Tavoite sydämensykkeen, ohjelmointi. Jos tahdot itse ohjelmoida tavoite sydämensykkeen, käännä MODE näppäintä asentaaksesi tavoite sydämensykkeesi. Kun olet asettanut arvon, paina START / STOP näppäintä aloittaaksesi harjoittelun. Tällöin vastustaso muuttuu jokaiselle asteelle ja laite vertaa vastusta sen hetkiseen sydämensykkeesi, koko harjoittelun ajan. Harjoittelun lopettaminen Harjoittelu PRESET ohjelmalla. Kun harjoitteluohjelman jokin asetuksista (aika, etäisyys, kalorit) ovat kulunut loppuun, näyttö piippaa kahdeksen kertaa ja näyttö lopettaa laskemisen automaattisesti. Paina START / STOP näppäintä aloittaaksesi harjoittelun uudelleen. Tämän jälkeen näyttö alkaa laskea nollasta eteenpäin arvoa joka kului loppuun. Laite jatkaa muiden arvojen laskemista normaalisti eteenpäin. Voit lopettaa harjoittelun milloin vain, painamalla START / STOP näppäintä. Ohjelman muistin nollaaminen Voit painaa RESET näppäintä, nollataksesi ohjelman tiedot. Jos painat RESET näppäintä yli kahden sekunnin ajan, kaikki toiminta datat poistuvat. TOIMINTONÄPPÄIMET START /STOP = aloittaa ja lopettaa harjoittelun MODE = Valitset asetukset TIME, DISTANCE, PULSE ja WATT toiminnoille. Vahvistat kaikki henkilökohtaisen ohjelman asetukset. UP / DOWN = Käännä MODE näppäintä, jotta saat lisättyä tai vähennettyä asetusten arvoja. RESET = Voit nollata TIME, DISTANCE, PULSE, WATT toimintojen tiedot, sekä mennä takaisin pääasetuksiin. RECOVERY = Saat pulssin palauttamis-funktion toimimaan. TOIMINNOT TIME Lasku ylös näyttö laskee ajan ylöspäin harjoittelun ajan. Maksimiaika harjoitteluaika on 99:59. Lasku alas näyttö laskee harjoitteluajan alaspäin 00:00 saakka. SPEED Ilmoittaa vauhdin väliltä 0, km tai mailia. DISTANCE Lasku ylös näyttö laskee ylöspäin harjoittelun kokonaisetäisyyden. Maksimietäisyys on 99,90. Lasku alas näyttö laskee harjoittelumatkan alaspäin 0.00 saakka.

14 CALORIES Lasku ylös näyttö laskee kalorien kulutuksen harjoittelun aikana. Maksimi kalorimäärä on 990 kcal. Lasku alas näyttö laskee alaspäin kulutetun kalorimäärän harjoittelunaikana 0 saakka. Tämä data on karkea vertaus ja ohjelmaa ei voida käyttää terveydellisiin toimenpiteisiin. PULSE Saat sydämensykkeesi näkyviin, kun pidät molemmilla käsillä kiinni käsisensoreista. Sydämensyke väli on BPM. Voit valita tavoite sydämensykkeen tai prosentuaalisen sydämensykkeen harjoittelussa. Hälytys Jos olet asettanut tavoite sydämensykkeen MANUAL, PROGRAM tai USER ohjelmissa, näyttö hälyttää ja muistuttaa sinua tavoite sykkeestä. RECOVERY Kun olet harjoitellut, pidä kiinni käsisensoreista tai pidä kiinni rintasensoreista ja paina RECOVERY näppäintä. Tällöin kaikki muut toiminnot paitsi TIME pysähtyy. TIME toiminto laskee alaspäin :59 jne. nollaan saakka. Kun laite on saanut laskettua alaspäin, näyttö ilmoittaa sydämensykkeesi arvo tason väliltä F1 F6. F1 on hyvä arvo ja F6 on huonoin. Paina RECOVERY näppäintä uudelleen palataksesi päävalikkoon. HUOM! 1. Jos näyttö ei saa signaalia 4 minuuttiin, näyttö sulkeutuu automaattisesti ja aikaisemmat harjoitus datat tallentuvat. Voit käynnistää näytön, painamalla mitä tahansa näppäintä. 2. Jos näyttö ei toimi kunnolla, irrota johdot ja kiinnitä ne uudelleen. 3. Näyttö saa virtaa ainoastaan AC adapterilla.

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta.

Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta. KUNTOPYÖRÄ PEC-4850 TURVALLISUUSOHJEET TÄRKEÄÄ a. Lue käyttöohje ja noudata sitä. b. Tämä laite on suunniteltu vain yksityiskäyttöön ja sisätiloihin. c. Tarkista kuntopyörä ennen käyttöä varmistaaksesi,

Lisätiedot

Soutulaite magneettisella vastuksella

Soutulaite magneettisella vastuksella Soutulaite magneettisella vastuksella 1 KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA MALLI R600 P SPORTOP Laitteella on vuoden takuu. Takuu kattaa sekä valmiste- että raaka-aineviat. Takuu on voimassa ainoastaan laitteen ollessa

Lisätiedot

HOME TRAINER MALLI B480

HOME TRAINER MALLI B480 HOME TRAINER MALLI B480 KUVA 1 ETUOSAN ALATUEN ASENNUSOHJE Kohta 1. Irrota esiasennetut mutterit (L3) ja prikat (L2) Kohta 2. Asenna etuosan tuki (B) paikalleen rungon (A) kanssa käyttäen pultteja (L1),

Lisätiedot

HOME TRAINER. Malli B780P

HOME TRAINER. Malli B780P HOME TRAINER Malli B780P Osalista Kuvio 1 Etujalan asennus 1. Kiinnitä etujalka (B) pääkehykseen (A) ruuvit (L1), prikat (L2) sekä (L6) ja mutterit (L3). Kuvio 2 Reunajalan asennus 1. Kiinnitä reunajalka

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 OSALUETTELO Nro Kohta Kuvaus Määrä A, A-1 Tietokone ja ruuvi SM2871-67 1 KPL B Ohjaustanko 25,4 1 KPL B-1 Kahvan pehmuste 440x20x5,0 2 KPL B-2 Kahvan tulppa 7/8" 2 KPL B-3,

Lisätiedot

Casall EB600 Kuntopyörä 91003

Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Räjäytyskuva 1 Kokoonpanokuva 2 OSALUETTELO Nro Kuvaus Tiedot Määrä A, A-1 TIETOKONE JA RUUVI 1 KPL B OHJAUSTANKO 1 KPL B-1 SYKEANTURISARJA 1 SARJA B-2 KAHVAPEHMUSTE 270x23x5

Lisätiedot

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 Allen Key-6mm*(1) NO:Q Carriage Bolt M8 NO:Q-1 Carriage Bolt M8 Screwdriver (1)14.24 NO:Q-2 Acorn Nut for M8 Bolt (8) Screwdriver (1)13.15 Box Spanner (1) NO:Q-10 Spring

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain, kumivasara ja pihdit. Kun asennat kuntolaitetta käytä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC *4 *4 *4 N-3 M8*75L N-4 8*2T N-5 M8 Box Spanner(1) Vaihe 1: a. Asenna etuosan ja takaosan vakauttajat (J-3 ja I-3) neljällä lukkopultilla (N-3), neljällä puoliympyrän muotoisella

Lisätiedot

Benefit B520 Kuntopyörä 91102

Benefit B520 Kuntopyörä 91102 Benefit B520 Kuntopyörä 91102 1 B520 Allen Key Carriage Bolt M8 Allen Bolt M7*P1.0*30MM 1 1 Regular Washer * 12x1t 2 Curved Washer Acorn Nut for M8 Bolt Box Spanner 1 Spring Washer *2t Screwdriver 1 2

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC BUILT FOR HEALTH Vaihe 1: a. Kiinnitä etu ja takajalkatuet (I & J) laitteen runkoon käyttämällä aluslevyjä (N-4) ja ruuveja (N-3). Vaihe 2 a. Asenna vasen ja oikea poljin ( G-4

Lisätiedot

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 1 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: 2 INFINITY 1.2X P- 1 P-

Lisätiedot

Kiitos kun valitsit tuotteemme. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laiteen käyttöä.

Kiitos kun valitsit tuotteemme. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laiteen käyttöä. 1 SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO... 3 TURVALLISUUSOHJEET... 3 ENNEN KÄYTTÖÄ... 4 Kuva laitteen osista... 10 TOIMINTONÄPPÄIMET... 13 KÄYTÄNNÖN OHJEITA... 21 LÄMMITTELY OHJEITA... 27 2 JOHDANTO Kiitos kun valitsit

Lisätiedot

Casall EB200 Kuntopyörä 91001

Casall EB200 Kuntopyörä 91001 Casall EB200 Kuntopyörä 91001 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: EB200 NO:J-1 Aorra Nut for M8 Bolt(4)

Lisätiedot

Kiitos kun valitset tuotteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä.

Kiitos kun valitset tuotteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä. Kiitos kun valitset tuotteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä. TURVAOHJEET 1. Tarkista terveydentilasi lääkäriltäsi, ennen kuin aloitat harjoittelun. 2. Lue käyttöohjeet

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 1 BT10.5 K-10 Carriage Bolt M8*P1.25*55MM (4) NO.K-1 Metal cover (1) K-5 Allen Bolt M7*P1.0*30MM (1) NO.K-7 T-shape knob M7*65L(1) NO.K-6 Bushing NO.K-9 Acorn Nut for M8 Bolt (4)

Lisätiedot

Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin.

Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin. WEEE-varoitus: Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin. Kysy lisätietoja keräysjärjestelmistä paikallisilta jätehuoltoviranomaisilta.

Lisätiedot

Casall R400 Käyttöopas SOUTULAITE

Casall R400 Käyttöopas SOUTULAITE Casall R400 Käyttöopas SOUTULAITE Kokoonpanokaavio RÄJÄYTYSKAAVIO - 3 - Osaluettelo Nro Kuvaus Määrä A TIETOKONE 1 SARJA A-1 TIETOKONEEN KIINNITYSRUUVI 4 KPL B PÄÄRUNKO 1 SARJA B-1 TIETOKONEEN KANNATIN

Lisätiedot

Benefit B420 Kuntopyörä 91101

Benefit B420 Kuntopyörä 91101 Benefit B420 Kuntopyörä 91101 1 B420 Allen Key Carriage Bolt M8 Allen Bolt M7*P1.0*30MM 1 1 Regular Washer * 12x1t 2 Curved Washer Acorn Nut for M8 Bolt Box Spanner 1 Spring Washer *2t Screwdriver 1 2

Lisätiedot

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN WT6 Pikaopas YLEISTÄ Laitteen kuvaus UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN Näytön kuvaus 1. Väylän numero 2. Vasen/oikea greeninäkymä 3. Väylän Par-luku 4. Matka greenin taakse 5. Matka greenin eteen 6.

Lisätiedot

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Kokoonpanokaavio RÄJÄYTYSKAAVIO - 3 - Osaluettelo Nro Kuvaus Määrä A TIETOKONE 1 SARJA A-1 TIETOKONEEN KIINNITYSRUUVI 4 KPL B PÄÄRUNKO 1 SARJA B-1 TIETOKONEEN KIINNITYSKANNATIN

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

Käyttöohjeet EBS440 91108

Käyttöohjeet EBS440 91108 Käyttöohjeet EBS440 91108 KOKOAMISOHJEET 1 VAIHE 1 Asenna tolppatuki (F) päärunkoon 6 ruuvilla (F-1), 4 aluslevyllä (F-2) ja litteillä aluslevyillä (F-5). VAIHE 2 1. Kiinnitä etu- (D) ja takavakaajat (L)

Lisätiedot

Casall X200 CROSSTRAINER 93001

Casall X200 CROSSTRAINER 93001 Casall X200 CROSSTRAINER 93001 1 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: 2 X200 3 X200 NO.P-19 Spring Washer

Lisätiedot

4000 pro B käyttöohje

4000 pro B käyttöohje 4000 pro B käyttöohje Räjäytyskuva OSALUETTELO Osa Kuvaus Tiedot Kpl 01 Päärunko Punainen 1 02 Takavakauttaja n76*t1,5*450 1 03 Säädettävä päätytulppa Ø76 2 04 Etuvakauttaja n76*t1,5*400 1 05 Kuljetuspyörä

Lisätiedot

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä.

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Paketin mukana tulevien työkalujen lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ

TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JUOKSUMATTO (Malli MT 7000) TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ Ennen kuin kiinnität sähköjohdon seinään, tarkista että sähköjohto on yhteensopiva pistorasian kanssa ja jännite

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XT

KÄYTTÖOHJE XT KÄYTTÖOHJE XT10.5 93004 Asennus, vaihe 1 1. Avaa esiasennetut ruuvit etu- (J) ja takavakaajasta (J4). 2. Kiinnitä sekä etu- että takavakaaja päärunkoon 2 lukkopultilla (K2), mutterilla (K2) ja aluslevyllä

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007

Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007 Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007 F-14 O 1 RÄJÄHDYSKUVA F-16 O 1 PÄÄKOMPONENTIT F-16 O 2 KOKOAMISOHJEET VAIHE 1 1. Asenna etu- ja takatuki (H-1 ja D-5) neljällä pultilla (N). VAIHE 2 1.

Lisätiedot

Suomen Polkupyörätukku Oy Horsmankuja 1 01300 VANTAA p. 09-351 1713 ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA

Suomen Polkupyörätukku Oy Horsmankuja 1 01300 VANTAA p. 09-351 1713 ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÖNOTTOA Turvallisuusohjeet 1. Lue käyttöohje ja noudata sitä. 2. Laitteen omistajan tulee opastaa laiteen muille käyttäjille laitteen käyttöohjeet onnettomuuksien välttämiseksi. 3. Turvallinen etäisyys laitteesta,

Lisätiedot

Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600

Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600 Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600 TYÖKALUT JA RUUVIT R600 I-1 Allen Bolt M8x16mm ]8 ^ I-2 Curved washer for?8*?19*2t bolt(8) I-3 Screw M5*12 (8) Screwdriver (1) (Pedal Wrench) Allen Key(1) I-4 Screw

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. X-erfit 595

KÄYTTÖOHJEET. X-erfit 595 KÄYTTÖOHJEET X-erfit 595 SISÄLLYS TOC TURVALLISUUSOHJEET Jotta varmistetaan hyvä turvallisuus, laite on säännöllisesti tarkistettava vaurioiden ja kuluneiden osien varalta. Jos luovutat tämän kuntoilulaitteen

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL

KÄYTTÖOHJEET. Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL KÄYTTÖOHJEET Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL Räjäytyskuva O Osaluettelo Nro Kuvaus Kpl A Tietokone 1 kpl A-1 Ruuvi 4 kpl B Kiinteä kädensijasarja 1 sarja B-1 Kädensijan päätytulppa 2 kpl B-2 Kädensijan

Lisätiedot

4000 pro E käyttöohje

4000 pro E käyttöohje 4000 pro E käyttöohje Räjäytyskuva Osaluettelo Osa Kuvaus Tiedot Kpl 1 Päärunko 1 2 Kädensijan pylväs 1 3 Poljinvarsi (O) 1 4 Poljinvarsi (V) 1 5 Liitäntävarsi (V) 1 6 Liitäntävarsi (O) 1 7 Käsikisko (O)

Lisätiedot

Casall EB400 Kuntopyörä 91002

Casall EB400 Kuntopyörä 91002 Casall EB400 Kuntopyörä 91002 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: No:J-12ScrewM3*14L(2)EB400 NO:J-1

Lisätiedot

Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten "Clock Display", "sekuntikello", "lähtölaskenta", "CountUp", "jaksoajastimen ja "Fight Gone Bad" -ajastin.

Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten Clock Display, sekuntikello, lähtölaskenta, CountUp, jaksoajastimen ja Fight Gone Bad -ajastin. 6-DIGIT CROSSFIT TIMER Ajastin tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten "Clock Display", "sekuntikello", "lähtölaskenta", "CountUp", "jaksoajastimen ja "Fight Gone Bad" -ajastin. Lisäksi erityiset CountUp-

Lisätiedot

DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN

DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN KÄYTTÖ-OHJE DIGITAALINEN AJASTIN ULKOKÄYTTÖÖN E135008 A. Toiminnot 1. Digitaalisen ajastimen ohjelmointi on yhtä helppoa kuin mekaanisen ajastimen antaen samalla digitaalisen ajastimen tarkkuuden. 2. Tällä

Lisätiedot

D S F crosstrainer C5.1e

D S F crosstrainer C5.1e crosstrainer C5.1e SF D Hyvä asiakas! Kiitos, että valitsit Reebok tuotteen. Tämä laatutuote on valmistettu kotikäyttöä varten ja se on testattu Eurooppalaisen normin EN 957-1/5 mukaisesti. Pyydämme sinua

Lisätiedot

Rider 20 Rider 20:ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin.

Rider 20 Rider 20:ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. Pikaopas Rider Rider :ssä on kolme näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. 1 Näppäintoiminnot YLÖS (1) ALAS (3) Paina pitkään kytkeäksesi taustavalon Paina mittaritilassa lyhyesti vierittääksesi

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Kun asennat kuntolaitetta käytä alla

Lisätiedot

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR

Kauko-ohjaimen käyttöohje. Part No.: R08019034086. OM-GS02-1009(0)-Acson FAN SWING MODE TURBO TIMER OFF CANCEL. Acson A5WM15JR Acson A5WM25JR Kauko-ohjaimen käyttöohje Part No.: R08019034086 OM-GS0-1009(0)-Acson Acson A5WM15JR Acson A5WM5JR 1 6 7 9 3 4 5 13 1 11 8 10 Kiinnitys seinään Paristojen asennus (AAA.R03) Paristot 1) Tyyppi AAA R03 )

Lisätiedot

JUOKSUMATTO. Proteus LDT 8850

JUOKSUMATTO. Proteus LDT 8850 JUOKSUMATTO Proteus LDT 8850 Kiitos kun valitset tuotteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä. TURVAOHJEET 1. Tarkista terveydentilasi lääkäriltäsi, ennen kuin aloitat harjoittelun.

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin.

Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. 40 Pikaopas Rider 40 Rider 40:ssä on neljä näppäintä, joita käytetään useisiin eri tarkoituksiin. Näppäintoiminnot 2 1 Lämmittely Kohde Min Kesto lyöntiä /min Maks min 2 3 4 Lisävarusteet Rider 40:n toimitukseen

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME

CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Ominaisuudet CUBE WEATHER STATION YGH 393 MANUAALI HAPTIME Sensorin virran vähyyden ilmaisin Lämpötila celsius- tai Fahrenheit-asteikolla Langaton ulkoilma-anturi (kantomatka esteettömällä matkalla + 30

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavainta, kumivasaraa sekä ristipääruuvimeisseliä. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien

Lisätiedot

Kiitos kun valitsit Proteus tuotteen. Käyttääksesi laitetta turvallisesti lue käyttöohje ennen harjoittelua.

Kiitos kun valitsit Proteus tuotteen. Käyttääksesi laitetta turvallisesti lue käyttöohje ennen harjoittelua. EEC-5550 ELLIPSIPYÖRÄ A. JOHDANTO Kiitos kun valitsit Proteus tuotteen. Käyttääksesi laitetta turvallisesti lue käyttöohje ennen harjoittelua. B. TURVALLISUUSOHJEET a. Lue käyttöohje ja noudata sitä. b.

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät ohjeet, jotta osaat käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia.

Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät ohjeet, jotta osaat käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia. SISÄLLYS Tärkeitä ohjeita 2 Tarkistusluettelo 3 Tarkistusluettelo, pikkuosat 4 Osaluettelo 5 Räjäytyskuva 8 Asennus 10 Tietokone 15 Harjoittelu 23 Huolto 25 TÄRKEITÄ OHJEITA Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

MSD OxyCycle III Harjoituspolkulaite Malli 16061

MSD OxyCycle III Harjoituspolkulaite Malli 16061 E MSD OxyCycle III Harjoituspolkulaite Malli 16061 Sisältö Turvallisuusohjeet.... 4 Sähköturvallisuus.... 5 Laitteen kuvaus.... 6 Osa luettelo.... 6 Asennusohjeet.... 7 Ohjaimen käyttäminen.... 8 Harjoittelu...

Lisätiedot

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3).

Asennus. Kiinnitä jalkatuki (93) etujalkoihin (3). Asennus Kuntolaite toimitetaan lähes valmiiksi asennettuna. Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen työkalujen ja rasvan lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseliä. 1. Toisen

Lisätiedot

KÄY NETTISIVUILLAMME WWW.ICONSUPPORT.EU

KÄY NETTISIVUILLAMME WWW.ICONSUPPORT.EU KÄYTTÖOHJE KÄY NETTISIVUILLAMME WWW.ICONSUPPORT.EU 1 Sisällysluettelo TÄRKEITÄ TURVATOIMENPITEITÄ...3 HUOMIOITAVAA ENNEN KÄYTTÖÖNOTTOA...4 VAROITUSTARRAN SIJAINTI...4 KOKOAMINEN...5 CROSSTRAINERIN KÄYTTÖ...9

Lisätiedot

- Käyttäjä voi valita halutun sisääntulon signaalin asetusvalikosta (esim. 0 5V, 0 10 V tai 4 20 ma)

- Käyttäjä voi valita halutun sisääntulon signaalin asetusvalikosta (esim. 0 5V, 0 10 V tai 4 20 ma) LE PSX DIN kisko kiinnitys Ominaisuudet ja edut - Ohjelmoitavissa haluttuihin arvoihin - Itsenäiset säädöt (esim. ramp up & ramp down) - Kirkas 3 numeron LED näyttö - Selkeä rakenne, yksinkertainen käyttää

Lisätiedot

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila

Käyttöohjeet. Näppäimet. Kello tila. Pelitila Käyttöohjeet Näppäimet Kello tila Pelitila Kohdekuvakkeiden tiedot 1. Aloitus 1.1. Käynnistys / sammutus Paina ja pidä pohjassa -näppäintä käynnistääksesi / sulkeaksesi laitteen. 1.2. Lataaminen Lataa

Lisätiedot

- Käyttäjä voi valita halutun sisääntulon signaalin asetusvalikosta (esim. 0 5V, 0 10 V tai 4 20 ma)

- Käyttäjä voi valita halutun sisääntulon signaalin asetusvalikosta (esim. 0 5V, 0 10 V tai 4 20 ma) LE PDX DIN kiskokiinnitys Ominaisuudet ja edut - Ohjelmoitavissa haluttuihin arvoihin - Itsenäiset säädöt (esim. ramp up & ramp down) - Kirkas 4 numeroinen LED näyttö - Selkeä rakenne, yksinkertainen käyttää

Lisätiedot

Midland G5. 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin

Midland G5. 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin Midland G5 8-kanavainen PMR446-radiopuhelin Midland G5 on uuden sukupolven radiopuhelin, jota voidaan käyttää lupavapaasti useimmissa EU-maissa PMR446-kanavilla (446.00625 446.09375 MHz). Tarkista maakohtaiset

Lisätiedot

IC 3.0 CROSSTRAINER KÄYTTÖOHJE

IC 3.0 CROSSTRAINER KÄYTTÖOHJE IC 3.0 CROSSTRAINER KÄYTTÖOHJE TÄRKEÄÄ: Lue kaikki ohjeet huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöä. Säilytä tämä käyttöohje tulevaa tarvetta varten. Tuotteen tekniset tiedot saattavat erota kuvasta ja

Lisätiedot

Käyttäjän opas Kaukosäädin Invest Living ROOM 5

Käyttäjän opas Kaukosäädin Invest Living ROOM 5 Käyttäjän opas Kaukosäädin Invest Living ROOM 5 Scandinavian heat pumps Sisältö. Kaukosäätimen kuvaus. Painikkeet -5. Kaukosäätimen kuvakkeet 6 4. Painikkeiden käyttö 7-8 (AUTO/JÄÄHDYTYS/LÄMMITYS/TUULETIN/KOSTEUDENPOISTO)

Lisätiedot

a Käsikappale b Akku (3.7 V /2500mAh) c Alusta d Virtajohto e Valokärki f Suoja g Häikäisysuoja h Valokärjen suojapussit i Valokovettajan suojapussit

a Käsikappale b Akku (3.7 V /2500mAh) c Alusta d Virtajohto e Valokärki f Suoja g Häikäisysuoja h Valokärjen suojapussit i Valokovettajan suojapussit Käyttöohje a Käsikappale b Akku (3.7 V /2500mAh) c Alusta d Virtajohto e Valokärki f Suoja g Häikäisysuoja h Valokärjen suojapussit i Valokovettajan suojapussit j Käyttöohje Valintanäppäimet a b MODE-näppäin

Lisätiedot

Cardio 40 FIN. Paina valikossa siirtyäksesi ylös vierittämään valikkovalintoja. Pidä painettuna kelataksesi nopeasti ylös valikkovalinnoissa.

Cardio 40 FIN. Paina valikossa siirtyäksesi ylös vierittämään valikkovalintoja. Pidä painettuna kelataksesi nopeasti ylös valikkovalinnoissa. 40 Käyttöopas AM FIN Cardio 40 1 2 3 1 Valo / Virta ( / ) Pidä painettuna kytkeäksesi laitteen päälle tai pois. Paina kytkeäksesi taustavalon päälle. 2 Takaisin ( ) Paina palataksesi edelliselle sivulle

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER Warning Keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tai muun harjoitusohjelman aloittamista, varsinkin jos et ole aikaisemmin harjoitelllut säännöllisesti ja sinulla on ongelmia

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

anniversary c202 käyttäjän käsikirja

anniversary c202 käyttäjän käsikirja anniversary c202 käyttäjän käsikirja www.york.fi 01/09/2007 Onnittelemme, että olet hankkinut pyörän York Fitnessiltä. Olet valinnut korkealaatuisen, turvallisen ja pitkälle kehitetyn kuntolaitteen harjoituskumppaniksesi,

Lisätiedot

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta LCD-NÄYTTÖ Käyttöohjeesta Onneksi olkoon uuden Oregon Scientific (FAW- 101) sääaseman hankinnan johdosta. Tämä sääasema ennustaa säätä, mittaa ilmanpaineen ja -kosteuden sekä ulko- ja sisälämpötilan langattomasti.

Lisätiedot

1. HUOM: Monitoroin> on uni>lassa, kun näytössä (Confirm/ näkyy "Please set Gender) 2. Valitse asetustoiminto pitämällä C-painikeMa alaspainemuna

1. HUOM: Monitoroin> on uni>lassa, kun näytössä (Confirm/ näkyy Please set Gender) 2. Valitse asetustoiminto pitämällä C-painikeMa alaspainemuna Sprung -askelmi0ari (Askelmi0ari: ASKELEET, MATKA, KALORIT, NOPEUS) (Käytä PACE-toimintoa juoksua/harjoi0elua varten A - Käynnistys/ (Käytä Steps-/Distance-/Calories-toimintoa päivi0äiseen pysäytys seuraantaan)

Lisätiedot

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla.

Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. Speedohealer V4 Electronisen nopeus ja matkamittarin kalibrointi laite huippunopeus muistilla. 1. Esipuhe Onnittelemme sinua Speedohealer laitteen oston johdosta. HealTech Electronics Ltd. on omistautunut

Lisätiedot

Käyttöohjeet 4000 Pro Rec

Käyttöohjeet 4000 Pro Rec Käyttöohjeet 4000 Pro Rec Räjäytyskuva 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 10 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 36 35 37 38 39 40 28 41 42 43 45 44 46 47 48 49 88 50 51 52 53

Lisätiedot

diamond c301 Käyttäjän käsikirja

diamond c301 Käyttäjän käsikirja diamond c301 Käyttäjän käsikirja www.york.fi 01/09/2007 Onnittelemme, että olet hankkinut pyörän York Fitnessiltä. Olet valinnut korkealaatuisen, turvallisen ja pitkälle kehitetyn kuntolaitteen harjoituskumppaniksesi,

Lisätiedot

MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ. Omistajan käsikirja

MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ. Omistajan käsikirja MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ Omistajan käsikirja HUOMIO! Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä tämä käsikirja tulevaa käyttöä varten. Laitteen yksityiskohdan saattavat erota käsikirjan

Lisätiedot

DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla

DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla DIOJEN & NEGATIIVIEN DIGITOINTI Canon Canoscan -skannerilla 1. Kytke skanneriin virta painamalla skannerin oikealla puolella olevaa virtakytkintä. 2. Avaa skannerin kansi ja poista valotuskannen suoja-arkki.

Lisätiedot

OxyCycle II Harjoituspolkulaite Suomenkielinen käyttöohje

OxyCycle II Harjoituspolkulaite Suomenkielinen käyttöohje E U R O P E B V B A Health, Fitness & Wellness Products OxyCycle II Harjoituspolkulaite Suomenkielinen käyttöohje The specifications of this product may vary from this photo, subject to change without

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE.

Saab 9-3, Saab Asennusohje MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE. SCdefault 900 Asennusohje SITdefault MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Polkupyöräteline, vetolaitteeseen kiinnitettävä Accessories Part No. Group Date

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. 650 Magnetic

KÄYTTÖOHJEET. 650 Magnetic KÄYTTÖOHJEET 650 Magnetic SISÄLLYS Turvallisuusohjeet 2 Tarkastusluettelo 3 Pienosat 4 Osaluettelo 5 Yleiskaavakuva 7 Asennus 9 Tietokone 15 Harjoitteluohjeita 23 TURVALLISUUSOHJEET Lue kaikki käyttöohjeiden

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE HIRVIMATIC (2V0) 5.5.2010

KÄYTTÖOHJE HIRVIMATIC (2V0) 5.5.2010 1 KÄYTTÖOHJE HIRVIMATIC (2V0) 5.5.2010 NÄPPÄIMISTÖ: Ohjelman valinta Asetukset /nollaus Ajastimen valinta (Ei vielä käytössä) Ohjaus oikealle / lisää asetusta / ajastimen käynnistys Seis / valinnan vahvistus

Lisätiedot

"PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas

PLEXTALK Pocket -verkkosoittimen pikaopas "PLEXTALK Pocket" -verkkosoittimen pikaopas PLEXTALK Pocketin asetukset 1. Käännä PLEXTALK Pocket ympäri. Varmista, että kaksi pientä uloketta ovat ylhäällä. Paina PLEXTALK Pocketin pohjassa olevaa suorakulmaista

Lisätiedot

Käyttöohjeet Pinta-alamittari Flex Counter

Käyttöohjeet Pinta-alamittari Flex Counter Käyttöohjeet Pinta-alamittari Flex Counter System Part number Serial number Installed by Installation date Lykketronic Area Counter Standard Page 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ TIETOA FLEX COUNTERISTA...3

Lisätiedot

ERGO-DigiStick pakettisi sisältää seuraavat tuotteet:

ERGO-DigiStick pakettisi sisältää seuraavat tuotteet: ERGO-DigiS ck Käy öohje Metsäkuormain Digitaalinen ohjauskahva sisäänrakennetulla elektroniikalla hydrauliventtiilien ohjaukseen. Käyttökohteena: metsäkuormaimet, etukuormaimet ja muu liikkuva kalusto

Lisätiedot

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Tälle ohjauspaneelille on mahdollista saada wifi-ohjaus, kysy lisää huolto@allastarvike.fi Näppäimien nimet voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. Altaan

Lisätiedot

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE 2 KYTKIMET (kuva 1) 1. Kasettipesän kansi 2. Kasettipesän avaus (EJECT) 3. Nauhalaskuri ja nollauspainike (COUNTER/RESET) 4. Takaisinsiirto säätö (BACKSPACE)

Lisätiedot

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE Kiitos, että hankit ilmastointilaitteemme. Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje huolella ennen ilmastointilaitteen käyttöä. SISÄLTÖ Kauko-ohjaimen käsittely...2

Lisätiedot

60 CYCLE SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE

60 CYCLE SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE 60 CYCLE SUOMENKIELINEN KÄYTTÖOHJE SISÄLLYS VAROTOIMET 2 RÄJÄYTYSKUVA -8 TARKASTUSLISTA, ASENNUS 3 ASENNUS 9-13 OSALUETTELO, PIENET OSAT 4 TIETOKONE 13-19 OSALUETTELO 5-6 HARJOITUSOHJEITA 20-21 TÄRKEITÄ

Lisätiedot

Prosella Scandinavian Oy

Prosella Scandinavian Oy 2017 Prosella Scandinavian Oy 010 2311 270 www.prosella.com info@prosella.com ELEKTRONINEN KOODI- / RFID-LUKKO 4000B - sarja KÄYTTÖOHJE Hätäavaus (lukon nollaus) Mikäli unohdat avauskoodin, on lukon nollaamiseen

Lisätiedot

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "horsealarm receiver only".

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä horsealarm receiver only. Toimintaperiaate: 1. Kytke virta toistimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "RadioLink only". Kun virta on kytketty toistimeen, laitteen vihreä valo välähtää. 2. Kytke virta vastaanottimeen

Lisätiedot

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014 Käyttöohjeet Aloittaminen Pakkauksen sisältö: - BBiQ Bluetooth -laite - Lämpötila-anturi - 2 kappaletta AAA -paristoja - Käyttöohjeet BBiQ on uusi langaton ruoanlaittolämpömittari älypuhelimellesi. Sisäänrakennetun,

Lisätiedot

ABT PÖYTÄVAAKA PAKVAAKA1

ABT PÖYTÄVAAKA PAKVAAKA1 ABT PÖYTÄVAAKA PAKVAAKA1 SISÄLLYSLUETTELO 1. Toiminnot 3 2. Asennus 3 3. Varotoimenpiteet 3 4. LCD-näyttö 4 5. Näppäimet 5 6. Toimintojen asettaminen 5 7. Punnitusyksikön vaihtaminen 6 8. Vikakoodit 7

Lisätiedot

I. Rannekkeen esittely

I. Rannekkeen esittely I. Rannekkeen esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

diamond x302 käyttäjän käsikirja

diamond x302 käyttäjän käsikirja diamond x302 käyttäjän käsikirja www.york.fi 01/09/2007 Onnittelemme, että olet hankkinut crosstrainerin York Fitnessiltä. Olet valinnut korkealaatuisen, turvallisen ja pitkälle kehitetyn kuntolaitteen

Lisätiedot

CROSSTRAINERIN KÄYTTÖOPAS. Lue CROSSTRAINER-OPAS ennen tämän KÄYTTÖOPPAAN käyttämistä.

CROSSTRAINERIN KÄYTTÖOPAS. Lue CROSSTRAINER-OPAS ennen tämän KÄYTTÖOPPAAN käyttämistä. CROSSTRAINERIN KÄYTTÖOPAS Lue CROSSTRAINER-OPAS ennen tämän KÄYTTÖOPPAAN käyttämistä. 1 2 ASENNUS Varoitus Asennuksen aikana on useita vaiheita, joihin tulee kiinnittää erityistä huomiota. On hyvin tärkeää

Lisätiedot

High Definition Car DVR X109

High Definition Car DVR X109 High Definition Car DVR X109 Ohjekirja Kameran kaaviokuva Painiketoiminnot Kamerassa samoilla näppäimillä on useita eri toimintoja riippuen valikosta. Alla on käyty näppäimet ja niiden toiminnot läpi.

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello

KÄYTTÖOHJE. Zeblaze Vibe älykello KÄYTTÖOHJE Zeblaze Vibe älykello Kiitos kun ostit Zeblaze Vibe älykellon. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää, joten jos tuotteen käytössä on jotain epäselvyyksiä tai ilmaantuu kysymyksiä, olethan asiakaspalveluumme

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Tässä tuotteessa on seuraavat ominaisuudet: - Radiosignaalista

Lisätiedot

Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti. Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi. FirstStep. FA20 Aktiivisuusmittari

Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti. Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi. FirstStep. FA20 Aktiivisuusmittari Nuorten liikunnallisen aktiivisuuden lisääminen projekti Johanna Korkala johanna.korkala@eduouka.fi FirstStep FA20 Aktiivisuusmittari AKTIIVISUUSMITTARI Päivittäisellä liikkumisella on tutkitusti terveyttä

Lisätiedot