Ehdot. Osapuolet Omistaja/myyjä/varaustenhallinta. Varausehdot. Asiakas. Varaaminen. Peruutukset ja muutokset

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ehdot. Osapuolet Omistaja/myyjä/varaustenhallinta. Varausehdot. Asiakas. Varaaminen. Peruutukset ja muutokset"

Transkriptio

1 Osapulet Omistaja/myyjä/varaustenhallinta Ehdt Applikintistudi Anja / Kmmee Kurki (myöhemmin: Kmmee Kurki) Huhajärventie Sastamala p inf@kmmeekurki.fi Y-tunnus: Asiakas Asiakas situtuu nudattamaan näitä ehtja staessaan tutteita ja palveluja Kmmeelta Kurjelta, kun varaus/sts tehdään Jhku-palvelua käyttävillä sivustilla: kmmeekurki.fi, jhku.cm/kmmeekurki, GFinland, Retkipaikka, puumajitus.fi, treetentfinland.cm. Js GFinland tai Retkipaikka esittää erilaisia ehtja kuin tässä mainitut, tai lisäehtja, pätevät ne heidän sivujensa kautta tehtyihin varauksiin. Varausehdt Näitä ehtja svelletaan vukrattaviin ja varattaviin tutteisiin ja palveluihin. Yhteisesti näistä käytetään nimitystä "khde". Varaaminen Asiakas vastaa siitä että hän tutustuu varauskhteen/-khteiden kuvaukseen ja hjeistuksiin sekä varaukseen liittyviin ehtihin. Asiakkaan tekemä varaus n sitva siinä yhteydessä, kun tilaus-/maksuvahvistus n lähetetty asiakkaan ilmittamaan sähköpstisitteeseen. Asiakas maksaa varauksen valitsemansa maksutavan mukaisesti nudattaen maksutavan mukaisia ehtja. Varausjärjestelmä lähettää tilaus-/maksuvahvistuksen asiakkaan ilmittamaan sähköpstisitteeseen. Kmmee Kurki ei vastaa epännistuneesta varauksesta vaan asiakkaan tulee viipymättä lla yhteydessä Kmmeeseen Kurkeen tilanteen krjaamiseksi. Kmmee Kurki ei anna takuuta siitä, että khde n tässä tilanteessa yhä vapaa. Mikäli khde ei le vapaa, rahat palautetaan tai tilalle tarjtaan mahdllisuuksien mukaan tista ajankhtaa. Peruutukset ja muutkset Suraan sähköpstitse tai puhelimitse sekä Jhku-palvelua käyttävien sivustjen ja palveluiden kautta tehty varaus vidaan peruuttaa ilman kuluja viimeistään 7 vrk ennen alkuperäistä tulpäivää. Puumajitusvarauksen khdalla pätee lisäksi se, että uknilman uhatessa tamme tulpäivänä asiakkaaseen yhteyttä ja käsittelemme asian tapauskhtaisesti. Peruutuspäivä n se päivä, jna Kmmee Kurki n saanut tiedn peruutuksesta. Asiakas vastaa siitä, että peruutus n lähetetty riittävän ajissa.

2 Peruutus n tehtävä sähköpstitse sitteeseen inf@kmmeekurki.fi Jhku-palvelua käyttävät sivustt ja palvelut vat: kmmeekurki.fi, jhku.cm/kmmeekurki, GFinland, Retkipaikka, puumajitus.fi, treetentfinland.cm. Js GFinland tai Retkipaikka esittää erilaisia ehtja kuin tässä mainitut, tai lisäehtja, pätevät ne heidän sivujensa kautta tehtyihin varauksiin. Omistajan ikeus peruuttaa varaus Ylivimaisen esteen sattuessa (frce majeure) vi Kmmee Kurki irtisana vukraspimuksen. Irtisanmisesta ilmitetaan viivytyksettä khteen vukranneelle asiakkaalle. Asiakkaalla n tällöin ikeus saada maksamansa vukra kknaisuudessaan takaisin. Frce majeure -esteen takia irtisantusta vukraspimuksesta asiakkaalle mahdllisesti syntyneitä kuluja ei krvata. Avaimet Asiakas tetaan yleensä henkilökhtaisesti vastaan, jllin avaimet timitetaan asiakkaalle. Js tämä ei le mahdllista, tamme asiakkaaseen yhteyttä. Asiakas palauttaa khteen avaimet jättämällä ne khteeseen pöydälle. Kadnneesta tai palauttamatta jätetystä avaimesta mistajalla n ikeus periä kaikki uudelleensarjituksista tai lukkjen vaihtamisesta aiheutuvat kustannukset täysimääräisesti kuitenkin vähintään 80. Kmmee Kurki ei peri krvausta itselleen siitä, mikäli jutuu avaamaan khteen hävinneen tai sisälle jääneen avaimen vuksi. Khteen käyttö Khde n määritelty khdekuvauksessa. Asiakkaalla n vukra-aikana käyttöikeus khteeseen ja sen varustukseen sekä erikseen määriteltyihin palveluihin. Khde n asiakkaan käytössä khdekuvauksessa määriteltynä aikana. Js varaaja humaa khteessa puutteita tai muuta humautettavaa, n hänen viipymättä ilmitettava siitä varaustenhallinnasta vastaavalle. Asiakas hulehtii khteen siisteydestä sekä tiskiensä tiskaamisesta vukra-aikana ja sen päätyttyä. Asiakas n vastuussa khteen peruslppusiivuksesta varauksen päättyessä. Peruslppusiivus B&B Kmmeessa Kurjessa tarkittaa sitä, että tilat n järjestetty siistiin kuntn, tiskit n tiskattu/astianpesukne n laitettu päälle, keittiön pöydät pyyhitty ja mahdlliset ismmat stkut n imuritu kuistin kaapissa säilytettävällä imurilla. Mikäli asiakas n jättänyt khteen siistimättä, laskuttaa Kmmee Kurki khteen siivuksesta aiheutuneet kulut täysimääräisesti kuitenkin vähintään 50. Lemmikkieläimet eivät le sallittuja. Puumajitusta kskevat erityisehdt Saapuminen tulpäivänä kl 16 jälkeen. Pistuminen lähtöpäivänä kl 11 mennessä. Retkikunnan jäsenet vastaavat puumajitteen ja ympäristön siisteydestä. Rskat n laitettava niille varattuun rskapussiin ja kannelliseen jäteastiaan. Retkikunta n vastuussa puumajitteen ehjänä ja puhtaana säilymisestä sekä ympäristön vahingittumattmuudesta. Alue ja puumajite tulee puhdistaa hulellisesti ennen lähtöä.

3 Kmmee Kurki pidättää ikeuden velittaa mahdlliset syntyneet viat ja rikkutumiset täysimääräisesti retkikunnalta jälkikäteen laskuttamalla. Retkikunta ei saa häiritä alueella asuvia lintuja ja muita eläimiä! Retkikunnan tulee kunniittaa lunta ja metsää asiaankuuluvalla tavalla. Humalahakuinen alkhlin käyttö, tupakinti ja muiden päihteiden käyttö n ehdttmasti kielletty. Tupakinti n sallittu ainastaan B&B Kmmeen Kurjen rakennuksen pihassa, ja tumpit n laitettava rakennuksen prtailla levaan tuhka-astiaan. Tulentek n sallittu ainastaan siihen varatussa nutipaikassa, asiaankuuluvalla varvaisuudella. Nutita ei saa jättää vartiimatta hetkeksikään. Alueen puita ei saa vahingittaa. Tulentek n ehdttmasti kielletty yleisen metsäpalvaaran aikana. Nutissa ei saa plttaa muveja. Mahdllisista ngelmista n sitettava viipymättä p (Anja Hanhijärvi). Puumajituksen käyttäjillä n hyvä lla vimassa leva tapaturmavakuutus varmuuden vuksi. Retkikunnan n pidettävä hulta puhelintensa akkujen riittävästi varauksesta hätätilanteiden varalta. Vukrakalusta kskevat erityisehdt (esim. plkupyörät yms. varusteet) Asiakkaan tulee tutustua välineistön turva- ja käyttöhjeeseen. Kalusta tulee käyttää hulellisesti vain sille tarkitettuun tavanmaiseen käyttöön. Vukrallettaja situtuu tekemään turvallisuustarkastuksen vukra-aikana. Vukrakalusta ei saa viedä maasta, eikä vukrata edelleen. Vukrakalusta saa käyttää ainastaan ehtjen sallimassa laajuudessa ja ainastaan käyttäjän taittaslle ja saamiselle sveltuvissa surituspaikissa. Asiakas käyttää kaikkea kalusta varusteineen aina malla vastuullaan. Asiakkaan tulee palauttaa kalust välittömästi vukrakauden päättyessä svittuun paikkaan puhdistettuna ja muutinkin samassa kunnssa kuin se li vukralle luvutettaessa. Vukrallettajan n ilmitettava viipymättä vukralleantajalle, mikäli palautus viivästyy. Vukralleantajalla n ikeus periä ylimenevältä ajalta 50% krtettu vukra, mikäli muuta ei le erikseen svittu. Asiakas n velvllinen krvaamaan vukrauskalustlle vukra-aikana hulimattmasta tai virheellisestä käsittelystä ja puutteellisesta hullsta aiheutuneet vahingt ja kustannukset. Asiakas n velvllinen krvaamaan vukra-aikana tuhutuneen tai kadnneen kalustn sen uushankinta-arvn. Asiakas vastaa kuljetus-, turvallisuus- ja muiden määräysten nudattamisesta. Asiakas n velvllinen ilmittamaan kaikista välineissä llmenevistä viista vukralleantajalle välittömästi. Vukralleantaja vastaa kalustn nrmaalista kulumisesta aiheutuvista krjaustimenpiteistä. Vukralleantaja ei vastaa kalustn käytöstä tai rikkutumisesta vukrallettajalle mahdllisesti aiheutuvista välillisistä tai välittömistä kustannuksista tai vahingista. Vukralleantaja ei situdu timittamaan rikkutuneen vukrauksen khteen tilalle uutta laitetta, eikä krvaamaan työn keskeytymisestä aiheutuneita välillisiä tai välittömiä kustannuksia.

4 Vahinkjen krvaukset Asiakas n velvllinen krvaamaan Kmmeelle Kurjelle vahingn, jnka hän n aiheuttanut khteelle. Varaaja n vastuussa myös muista khteessa vierailevista henkilöistä sekä heidän aiheuttamastaan vahingsta varauksen aikana. Kmmee Kurki ei krvaa lunnnlsuhteista, kuten hyönteisistä, eläimistä, keliriksta tai dttamattmista säänvaihteluista asiakkaalle mahdllisesti aiheutuvaa haittaa tai kuluja. Valitukset Mahdlliset valitukset n aina tehtävä mahdllisimman npeasti aiheen ilmaannuttua. Mikäli asiaan ei saada tyydyttävää ratkaisua tai siihen liittyy krvausvaatimus, tulee valitus lähettää kuukauden kuluessa vukra-ajan päättymisestä kirjallisesti. Kmmee Kurki pyrkii käsittelemään valituksen mahdllisimman npeasti kuitenkin enintään kuukauden kuluessa. Js asiakas ja Kmmee Kurki eivät pääse yhteisymmärrykseen, asiakas vi saattaa riita-asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Timitusehdt Spimuksen syntyminen Sitva kauppaspimus tulee vimaan, kun tilaus n vahvistettu (tilausvahvistus/maksuvahvistus/muu sähköpstiviesti/puhelimitse). Tilausvahvistus/Maksuvahvistus timitetaan asiakkaalle sähköpstitse. Fyysisiä tutteita kskevan kaupan peruutus ja palauttaminen Tutteilla n kuluttajansujalain mukainen 14 päivän palautusikeus. Palautusikeus n vimassa vain, js tute n alkuperäistä vastaavassa kunnssa. Myös mahdllisen tutepakkauksen n ltava myyntikelpinen. Ole yhteydessä myyntiin tarkempien palautushjeiden saamiseksi. Palautusikeus ei kske kaiverrettuja eikä muita yksilöllisiä tutteita, majituspalveluja, ravintlapalveluja tai muita tietyksi ajankhdaksi svittuja vapaa-ajan palveluja. Tutetakuu Timitus Nudatamme valmistajan tai maahantujan määrittelemiä takuuehtja. Timituskulut sisältävät psti- ja pakkauskulut. Vit katsa timituskulut valittuasi stskrin maksu- ja timitustavan. Maksuehdt Kmmee Kurki sveltaa palveluissaan lutettavia ja turvallisia maksuvälitystahja. Kmmee Kurki ei tallenna pankkiyhteys- tai luttkrttitietja missään vaiheessa. Asiakas situtuu nudattamaan valitsemansa maksutavan mukaisia ehtja. Maksaminen Kmmeen Kurjen tekemällä laskulla (Yrityksille ja yhteisöille) Lasku n vain yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Lasku n maksettava laskuun merkittyyn eräpäivään mennessä

5 Mikäli varattavan khteen tai tutteen laskua ei le maksettu eräpäivään mennessä, nudatetaan laskussa levia krkehtja Verkkkaupan maksuvälittäjänä timii Maksukaista (Paybyway Oy, y-tunnus ), jka n rekisteröity Finanssivalvnnan ylläpitämään maksulaitsrekisteriin. Tilitteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambra / Maksukaista / Paybyway Oy. Maksukaista välittää maksut verkkkauppiaalle. Maksaminen n turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa kskevat tiedt välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkpulinen tah näe maksutapahtuman tietja. Kauppa syntyy verkkkaupan asiakkaan ja verkkkaupan välille. Verkkkaupan vastuulla vat kaikki kauppaan liittyvät velvitteet. Paybyway Oy, y-tunnus: Laserkatu Lappeenranta Puhelin: Sähköspsti: asiakaspalvelu@maksukaista.fi Mikäli maksutapahtumaa ei le saatettu nnistuneesti lppuun tilaushetkellä, Kmmee Kurki ei käsittele tilausta. Yleiset ehdt Verkkpalvelussa esitetyt hinnat vat arvnlisäverllisia. Svellamme majituskhteissa dynaamista hinnittelua. Hinnat vat riippuvaisia ajankhdasta ja vaihtelevat kuukausittain, viikittain ja päivittäin. Myymme tutteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille. Pidätämme ikeudet hintjen muutksiin. Asiakas vastaa antamiensa tietjen ikeellisuudesta. Kmmeella Kurjella n ikeus käyttää rekisteröityjä sitetietja maan suramainntaansa, etämyyntiinsä ja muuhun suramarkkinintiin sekä markkina- ja mielipidetutkimuksiin ellei asiakas tätä kiellä. Kielln vi tehdä ehdissa mainittuihin yhteystietihin. Kmmee Kurki ei luvuta asiakastietja klmansille sapulille, ellei laissa tisin määrätä. Pidätämme ikeuden muuttaa ehtjamme. Asiakkaan n ennen tilaustaan tutustuttava kullinkin vimassa leviin ehtihin. Lutu: , päivitetty

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowene noudattaa omien ja välittämiensä majoitus-, kuljetus- ja aktiviteettijärjestelyiden ja lisäpalveluiden

Lisätiedot

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 1 (5) Vastaanttava yritys Vastaanttajan nimi Vastaanttajan katusite Pstilker Pstitimipaikka Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja Maanmittauslaits myöntää

Lisätiedot

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 1 (5) Vastaanttava yritys Vastaanttajan nimi Vastaanttajan katusite Pstilker Pstitimipaikka Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja Maanmittauslaits myöntää

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 1(4) LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta ja sen hallinnima InnKas -prjekti (S 12115) tarjaa prjektissa mukana

Lisätiedot

Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjoustanne ultraäänilaiteesta

Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjoustanne ultraäänilaiteesta 1 (11) Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjustanne ultraäänilaiteesta Uudenkaupungin terveyskeskus pyytää tarjustanne ultraäänilaitteesta heisen hankintapyynnön mukaisesti. Ultraäänilaite

Lisätiedot

Windows Nordicin maksunpalautus loppukäyttäjille ("Kampanja") Microsoftin kampanjaehdot

Windows Nordicin maksunpalautus loppukäyttäjille (Kampanja) Microsoftin kampanjaehdot Windws Nrdicin maksunpalautus lppukäyttäjille ("Kampanja") Micrsftin kampanjaehdt Kampanjaehdt Kelpuutettavat laitteet Windws kannettava tietkne, jssa n ait Micrsft Windws 10 Hme tai Windws 10 S käyttöjärjestelmä,

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa Rekisterinpitäjän muutkset 1(7) REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Timintamalli muutstilanteessa Ptilasasiakirjan rekisterinpitäjä: alkutilanne Tiet ptilaan hidssa syntyvien asiakirjjen rekisterinpitäjästä tallennetaan

Lisätiedot

Saksanseisojakerho ry:n vastaukset Kennelliiton kyselyyn uusittavista vakiosopimuslomakkeista

Saksanseisojakerho ry:n vastaukset Kennelliiton kyselyyn uusittavista vakiosopimuslomakkeista Saksanseisjakerh ry:n vastaukset Kennelliitn kyselyyn uusittavista vakispimuslmakkeista 1. Astutusspimus - Ehdtamme seuraavaa lisäystä spimukseen: Urksen mistaja vakuuttaa kertneensa tiedssa levat kiran

Lisätiedot

Eurovac 200T Purunpoistolaite

Eurovac 200T Purunpoistolaite Eurvac 200T Purunpistlaite Käyttö- ja hult-hje Sumen Imurikeskus Oy Tehtaankatu 18 38700 Kankaanpää Puh. +358 (0)2 576 700 Fax. +358 (0)2 576 7010 www.sumenimurikeskus.fi eurvac@sumenimurikeskus.fi Krnr

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 7 27.01.2016. 7 Asianro 201/10.00.02.01/2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 7 27.01.2016. 7 Asianro 201/10.00.02.01/2016 Kupin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 7 Asianr 201/10.00.02.01/2016 Puijnlaaksn etelärinteen tnttien luvutusehdt Kiinteistöjhtaja Jari Kyllönen Maamaisuuden hallintapalvelujen tukipalvelut Tekninen lautakunta

Lisätiedot

Tuusulan kunta ei sitoudu sopimusajalla kiinteisiin vähimmäishankintamääriin, vaan tuotteita hankitaan hallin tarpeita vastaavasti.

Tuusulan kunta ei sitoudu sopimusajalla kiinteisiin vähimmäishankintamääriin, vaan tuotteita hankitaan hallin tarpeita vastaavasti. (1)6 TARJOUSPYYNTÖ UIMAHALLIN KEMIKAALEISTA Tuusulan kunnan liikuntapalvelut pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Tuusulan uimahallissa käytettävistä vedenpuhdistuskemikaaleista

Lisätiedot

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU PÖYTÄKIRJA VIESTINNÄN KESKUSLIITTO SUOMEN JOURNALISTILIITTO KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU Aika 3.6.2016 Paikka Eteläranta 10, Helsinki Läsnä Elina Nissi edustaen VKL:a Ltta

Lisätiedot

Kristina Cruises Oy:n lisä- ja erityisehdot

Kristina Cruises Oy:n lisä- ja erityisehdot Kristina Cruises Oy:n lisä- ja erityisehdt Näitä Kristina Cruises Oy:n lisä- ja erityisehtja svelletaan 20.3.2019 alkaen tehtyihin spimuksiin. Ehdt n laadittu ttaen humin matkapaketteja ja yhdistettyjä

Lisätiedot

22.8.2014 Dnro OUKA/7126/02.08.00/2014. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007) sekä lakia täydentävää asetusta (614/2007).

22.8.2014 Dnro OUKA/7126/02.08.00/2014. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007) sekä lakia täydentävää asetusta (614/2007). TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 22.8.2014 Dnr OUKA/7126/02.08.00/2014 OULUNSALON KIRJASTON PALAUTUSAUTOMAATTI Hankinnan tausta ja tarkitus Oulun kaupunginkirjast-maakuntakirjast (hankintayksikkö/tilaaja) pyytää tarjustanne

Lisätiedot

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö Plus500CY Ltd. Tietsuja- ja evästekäytäntö Tietsuja- ja evästekäytäntö Tämä verkksivust n Plus500CY Ltd:n ( me, meille, meidän ) perima. Me kunniitamme tietjen luttamuksellisuutta ja ihmisten yksityisyyttä.

Lisätiedot

Toimintaohje toimittajille ja kolmansille osapuolille

Toimintaohje toimittajille ja kolmansille osapuolille Tämä timintahje määrittää Crimpille sekä sen timittajille ja yhteistyökumppaneille yhteisen timialustan. Timintahje timittajille ja klmansille sapulille Crimppi Oy:n ja sen tytäryhtiöiden timittajat, yhteistyökumppanit

Lisätiedot

Suomi 100 -tukiohjelma

Suomi 100 -tukiohjelma Sumi 100 -tukihjelma 1. Tavitteet Sumen valtillisen itsenäisyyden satavutisjuhlavutta vietetään vunna 2017. Valtineuvstn kanslian asettama Sumi 100 -hanke vastaa juhlavuden hjelman rakentamisesta. Ohjelman

Lisätiedot

Palvelun kuvaus. Palvelun yhteenveto. Copilot Optimize -palvelun puitteet. Copilot Optimize CAA-1000. Puitteet

Palvelun kuvaus. Palvelun yhteenveto. Copilot Optimize -palvelun puitteet. Copilot Optimize CAA-1000. Puitteet Palvelun kuvaus Cpilt Optimize CAA-1000 Palvelun yhteenvet Tämä palvelukuvaus ("palvelukuvaus") slmitaan sinun, asiakkaan ("sinä" tai "asiakas"), ja sen Dellin timipisteen kanssa, jka tämän palvelun maksukuitissa

Lisätiedot

Kelan järjestelmä muodostaa erän apteekin yhden vuorokauden aikana lähettämistä ostoista.

Kelan järjestelmä muodostaa erän apteekin yhden vuorokauden aikana lähettämistä ostoista. 11 Tilitysmenettely Kelalta tai työpaikkakassalta tilitettävä kustannus syntyy sillin, kun lääkkeet luvutetaan asiakkaalle sairausvakuutuslain mukaisella krvauksella vähennettyyn hintaan. Kun lääkkeet

Lisätiedot

T IETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJAT JA REKRYTOINTITIEDOT SEKÄ VAPAAEHTOISET PAIKANNÄYTTÄJÄT

T IETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJAT JA REKRYTOINTITIEDOT SEKÄ VAPAAEHTOISET PAIKANNÄYTTÄJÄT T IETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJAT JA REKRYTOINTITIEDOT SEKÄ VAPAAEHTOISET PAIKANNÄYTTÄJÄT Yleistä Tämän tietsujaselsteen tarkituksena n antaa Savnlinnan Opperajuhlien Kannatusyhdistys ry:n (y-tunnus: 0207403-8)

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

Tietosuoja 22.4.2013. Tietosuojaperiaatteet Tietosuojaperiaatteemme ovat seuraavat:

Tietosuoja 22.4.2013. Tietosuojaperiaatteet Tietosuojaperiaatteemme ovat seuraavat: 1 Tietsuja 22.4.2013 Yksityisyytesi sujaaminen n Genwrth Financialille erittäin tärkeää. Arvstamme luttamustasi ja haluamme kerta, miten keräämme, sujaamme ja käytämme henkilötietjasi. Miten käytämme ja

Lisätiedot

TUKIPALVELUITA KOSKEVA LISÄTIEDOTE

TUKIPALVELUITA KOSKEVA LISÄTIEDOTE TUKIPALVELUITA KOSKEVA LISÄTIEDOTE Tämä lisätiedte sisältää yleisiä vaatimuksia ja rajituksia, jita svelletaan HPE:n tarjamiin tukipalveluihin. HPE:n tukipalvelutarjnnasta n lisäksi lemassa yksityiskhtaiset

Lisätiedot

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka -tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta vusina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta

Lisätiedot

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011.

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011. SUOJAVAATEPALVELUHANKINTA Peruspalvelukeskus Oiva liikelaits kuuluu Hlllan kunnan rganisaatin ja tuttaa ssiaali- ja perusterveydenhullnpalvelut yhteistiminta-alueen kuntien (Asikkala, Hllla, Hämeenkski,

Lisätiedot

MAKSETUISTA ELÄKKEISTÄ ELÄKESELVITTELYÄ VARTEN ETK:LLE ANNETTAVAN ELÄKEMENOTIEDOSTON SEKÄ PERINTÄTIEDOSTON TÄYTTÖOHJE VUODELLE 2013

MAKSETUISTA ELÄKKEISTÄ ELÄKESELVITTELYÄ VARTEN ETK:LLE ANNETTAVAN ELÄKEMENOTIEDOSTON SEKÄ PERINTÄTIEDOSTON TÄYTTÖOHJE VUODELLE 2013 1 (25) MAKSETUISTA ELÄKKEISTÄ ELÄKESELVITTELYÄ VARTEN ETK:LLE ANNETTAVAN ELÄKEMENOTIEDOSTON SEKÄ PERINTÄTIEDOSTON TÄYTTÖOHJE VUODELLE 2013 Sisällysluettel OSA I: ELÄKEMENOTIEDOSTON TÄYTTÖOHJE... 3 YLEISTÄ...

Lisätiedot

Henkilörekisterin tietosuojaseloste

Henkilörekisterin tietosuojaseloste Henkilörekisterin tietsujaselste Tässä tietsujaselsteessa kuvataan, miten Vaasan Uimaseura Vasa Simsällskap r.y ( VUS-VSS ) käsittelee Vaasan Uimaseuran jäsentensä henkilötietja. VUS-VSS käsittelee jäsenten

Lisätiedot

Asiakastiedote hinnaston ja tietojärjestelmän uudistumisesta sekä uudistuksien vaikutuksista

Asiakastiedote hinnaston ja tietojärjestelmän uudistumisesta sekä uudistuksien vaikutuksista Asiakastiedte hinnastn ja tietjärjestelmän uudistumisesta sekä uudistuksien vaikutuksista 1.Hinnastn uudistamisen yleiset periaatteet 2.1.9.2015 vimaan tulevat harjittelumaksut ja etuhinnittelu 3.Hinnastn

Lisätiedot

Hoitopalkkion korotus lapsen tavanomaista suuremman hoitoisuuden perusteella:

Hoitopalkkion korotus lapsen tavanomaista suuremman hoitoisuuden perusteella: 1 Limaan kaupunki PALKKIOT JA KULUKOR VAUS 1.1.2014 ALKAEN LASTENSUOJELULAIN MUKAISESSA PERHEHOIDOSSA HOITOPALKKIO Perushitpalkki 1240 41,33 Hitpalkkin vähimmäismäärä 1.1.2014 alkaen 679,71 22,66 Hitpalkkin

Lisätiedot

Juokslahden metsästysseura ry:n maanvuokraajien henkilötietojen käsittely

Juokslahden metsästysseura ry:n maanvuokraajien henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Jukslahden metsästysseura ry:n maanvukraajien henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee maanvukraajien henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi

Lisätiedot

Maahantuojat: omavalvontasuunnitelman ja sen toteutumisen tarkastuslomakkeen käyttöohje

Maahantuojat: omavalvontasuunnitelman ja sen toteutumisen tarkastuslomakkeen käyttöohje Esittelijä Nurttila Annika Sivu/sivut 1 / 6 Maahantujat: mavalvntasuunnitelman ja sen tteutumisen tarkastuslmakkeen käyttöhje Tarkastuksen tavitteena n selvittää, nk maahantujalla mavalvntasuunnitelmassaan

Lisätiedot

Asiakkaan tulisi tulostaa Ehdot tai tallentaa ne tietokoneelleen vastaisen varalta.

Asiakkaan tulisi tulostaa Ehdot tai tallentaa ne tietokoneelleen vastaisen varalta. Brightstar 20:20 (FI) Oy:n ehdt Tällä sivulla kerrtaan lisää Brightstar 20:20 (FI) Oy:stä ("Brightstar") ja esitetään vaihtpalvelua kskevat ikeudelliset ehdt ("Ehdt"). Asiakas vi vaihtaa näiden Ehtjen

Lisätiedot

3. Rekisteröityminen ja rekisteröitymisen päättäminen

3. Rekisteröityminen ja rekisteröitymisen päättäminen Palveluehdt Vimaantulpäivä 30. syyskuuta 2015 1. Hyväksyntä Nämä Micrsft Mbile -palvelun käyttöehdt ja Henkilötietjen sujaperiaatteet ja muut Palvelun yhteydessä annetut lisäehdt ja -tiedt (yhteisnimellä

Lisätiedot

HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008

HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008 1(5) HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008 YLEISTÄ Liikunnallisen iltapäivätiminnan kehittämishankkeiden tukemiseen liittyviä valtinavustuksia jaettaessa

Lisätiedot

VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN

VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN Kirje 1 (5) VM/1346/02.02.03.09/2017 10.7.2017 VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN Valtinavustuksen maksimisumma Sumi.fi-viestit n palvelu, jka timii julkishallinnn rganisaatiiden

Lisätiedot

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI Liite 20 Opetus- ja kasvatuslautakunta 18.11.2015 Ulvilan kaupunki VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI Päiväktihidn sääntökirja 2016 Sisältö 1. PALVELUSETELI... 4 2. SÄÄNTÖKIRJA... 4 3. MÄÄRITELMÄT... 4 4.

Lisätiedot

Opiskeluoikeusohje. 1 Ohjeen tarkoitus. Tämä ohje perustuu seuraaviin ammattikorkeakoulun toimintaa ohjaaviin säädöksiin:

Opiskeluoikeusohje. 1 Ohjeen tarkoitus. Tämä ohje perustuu seuraaviin ammattikorkeakoulun toimintaa ohjaaviin säädöksiin: Opiskeluikeushje Ohje piskeluikeudesta perustuu allaleviin säädöksiin ja sen tarkituksena n sveltaa säädöksiä Metrplia Ammattikrkeakulun pintasiissa, tukea Metrplian yhtenäisiä timintatapja ja piskeluun

Lisätiedot

tontille rakennettua asuinnakennusta. Yhtiön omistamassa rakennuksessa on huoneistojen yhteenlasketusta Pon- Huon. Kernas no nos P-ala nz

tontille rakennettua asuinnakennusta. Yhtiön omistamassa rakennuksessa on huoneistojen yhteenlasketusta Pon- Huon. Kernas no nos P-ala nz il tl Y-tunnus: O277t7t-9 Sivu 1 ASUNTO OY ]USSINLIN]AN YHTIö]ÄR]ESTYS L 5 Yhtiön timinimi n Asunt Oy Jussinlinja ja ktipaikka Helsingin kaupunki. 2 5 Yhtiön timialana n mistaa ja hallita tnttia n 11 Helsingin

Lisätiedot

B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS

B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS PALVELUKUVAUS 1 (5) 14.5.2012 Ulkinen B2C KOHDERYHMÄPALVELUT PALVELUKUVAUS Itella Psti Oy Osite Puh. 020 4511 Asiakas- ja verkkratkaisut PL 6 Ktipaikka: Helsinki Khderyhmä- ja rekisteripalvelut 00011 ITELLA

Lisätiedot

KUULEMINEN KURINPITOMENETTELYSSÄ

KUULEMINEN KURINPITOMENETTELYSSÄ www.ylikraka.fi KUULEMINEN KURINPITOMENETTELYSSÄ Urheilujuridiikan päivä 5.11.2015 asianajaja Antti Linna Esityksen aiheet Vastapulen kuulemisen periaate Sääntely Oikea ja riittävä kuuleminen Case H vs.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Projektiin osallistuu 50 alueen kasvuhakuista, innovoivaa ja/tai kansainvälistyvää yritystä.

TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Projektiin osallistuu 50 alueen kasvuhakuista, innovoivaa ja/tai kansainvälistyvää yritystä. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KASVUINNO-PROJEKTIN GRAAFISEN ILMEEN JA MARKKINOINTIMATERIAALIEN SEKÄ KASVUINNO- PROJEKTIN WWW SIVUSTON SUUNNITTELU JA TEKNINEN TOTEUTUS Hankkeen päätteuttajana timii Lestijärven kunta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Puitesopimus 2015-2016

TARJOUSPYYNTÖ Puitesopimus 2015-2016 1(9) 25.03.2015 Saarijärven kaupunki / tuttajapalvelut Perusturvaliikelaits Saarikka SSYP Kiinteistöt Oy TARJOUSPYYNTÖ Puitespimus 2015-2016 Tuntivelitusphjaiset rakennus-, sähkö-, LV- ja IV-työt Pyydämme

Lisätiedot

lämmin kiitos yhteydenotosta sekä osoittamastanne luottamuksesta Radisson Blu Hotellien palveluja kohtaan!

lämmin kiitos yhteydenotosta sekä osoittamastanne luottamuksesta Radisson Blu Hotellien palveluja kohtaan! Eevi Rannikk Visit Turku Radissn Blu Htels & Resrts Radissn Blu Marina Palace Htel Linnankatu 32 FIN-20100 Turku, Finland Telephne: +358 (0)20 1234 710 Fax : +358 (0)20 1234 711 E-mail: sales.turku@radissnblu.cm

Lisätiedot

Palvelujen tuottaja ja toinen sopijaosapuoli on Eteva kuntayhtymä

Palvelujen tuottaja ja toinen sopijaosapuoli on Eteva kuntayhtymä Palveluspimus 1 (4) 1 Spijasapulet 1.1 Tilaaja Palvelujen tilaajana timii Frssan kaupunki 1.2 Tuttaja Palvelujen tuttaja ja tinen spijasapuli n 2 Spimuksen rajaus 2.1 Spimus perustuu Tämä palveluspimus

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Tietsujaselste 1 (5) Tietsujaselste Espn kaupunki 1. Rekisterin nimi Chat-palveluiden rekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espn kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Kirsi Remes, asiintijhtaja etunimi.sukunimi@esp.fi

Lisätiedot

Saimaa Geopark ry. Ohje yrityksille Saimaa Geopark Partner logon käyttämisestä. Saimaa Geopark ry

Saimaa Geopark ry. Ohje yrityksille Saimaa Geopark Partner logon käyttämisestä. Saimaa Geopark ry Saimaa Gepark ry Ohje yrityksille Saimaa Gepark Partner lgn käyttämisestä Saimaa Gepark ry 20.5.2019 Taustaa Saimaa Gepark n perustettu edistämään Etelä-Savn ja Etelä-Karjalan maakuntien yhdeksän jäsenkunnan

Lisätiedot

SAAPUNUT... /... /... PL29 00023 Valtioneuvosto Dnro... mdvmhku8uepon2hatzdzzkaiatq=

SAAPUNUT... /... /... PL29 00023 Valtioneuvosto Dnro... mdvmhku8uepon2hatzdzzkaiatq= KOULUTUSKESKUS SALPAUS J'"',;;.. :2fJ1 ~ Opetus- ja kulttuuriministeriö SAAPUUT. / /.. PL29 00023 Valtineuvst Dnr.. Päijät-Hämeen kulutusknserni Paasikiven katu 7 15110LAHTI TIEDOKSI j(an nl /c"-. kuus;",

Lisätiedot

Palvelun kuvaus Proaktiivinen huolto

Palvelun kuvaus Proaktiivinen huolto Palvelun kuvaus Praktiivinen hult Palvelun yleiskuvaus Praktiivisessa hultpalvelussa asiakkaalle tutetaan tuettujen tutteiden hulttapahtuma ("palvelu" tai "palvelut") tässä palvelunkuvauksessa jäljempänä

Lisätiedot

Piilovirhevakuutus. 1. Vakuutuksenantaja. 2. Ketä vakuutus koskee. 3. Kuntotarkastusta koskevat vaatimukset. 4. Mitä vakuutus kattaa

Piilovirhevakuutus. 1. Vakuutuksenantaja. 2. Ketä vakuutus koskee. 3. Kuntotarkastusta koskevat vaatimukset. 4. Mitä vakuutus kattaa Piilvirhevakuutuksen vakuutusehdt 2015, Sumi Omaktitalt Piilvirhevakuutus 1. Vakuutuksenantaja Tätä vakuutusta tarjavat tietyt Canpius Managing Agents Limitedin hallinnimat vakuuttajat Llyd silla. Canpius

Lisätiedot

Lyhyet psykoterapiajaksot nuorille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli

Lyhyet psykoterapiajaksot nuorille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli Av- ja asumispalvelut Lyhyet psykterapiajakst nurille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli Yleistä Tampereen kaupungin terveyttä ja timintakykyä edistävien palvelujen lautakunta n päättänyt

Lisätiedot

Ylälinjasi johtaja on:

Ylälinjasi johtaja on: Tärkeää tieta sinulle jka let PM:n Teampartner Me pyrimme ylläpitämään krkeaa palvelutasa, jtta vimme pitää tästä kiinni n tärkeää, että hyödynnät seuraavaa infrmatita. Lue tämä tarkasti ja käy nämä asiat

Lisätiedot

ValueFrame-NetBaron laskutus liittymä

ValueFrame-NetBaron laskutus liittymä ValueFrame-NetBarn laskutus liittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Janne Fredman Tarkastanut: Versi: 1.0 ValueFrame-NetBarn laskutus liittymä Sisällysluettel 1 Liittymän yleiskuvaus... 3 1.1 NetBarn...

Lisätiedot

Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivo Malminraitti 17 C 2 krs, Helsinki

Stressinhallinta- ja Psykoterapiakeskus Toivo Malminraitti 17 C 2 krs, Helsinki NEUROSONIC PALVELUT JA HINNASTO Neursnic- kauppa ja vukraam Neursnic-vukraam Asiantuntijapalvelua sinulle/yrityksellesi: 4000 asiakaskäyntiä/4 vutta kkemusta Neursnic menetelmästä ja laitteista. UUTUUS:

Lisätiedot

Energiaviraston ohje tietoturvallisuuteen liittyvän häiriön ilmoittamisesta

Energiaviraston ohje tietoturvallisuuteen liittyvän häiriön ilmoittamisesta Ohje 1 (6) Sähkömarkkinalain (588/2013) 29 a sekä maakaasumarkkinalain (587/2017) 34 a. Energiavirastn hje tietturvallisuuteen liittyvän häiriön ilmittamisesta Asiaan liittyvä lainsäädäntö Sähkön jakeluverknhaltijille,

Lisätiedot

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS 1. Hallituksen tehtävien ja timinnan perusta Hallituksen tehtävät ja timintaperiaatteet perustuvat Sumen lainsäädäntöön, erityisesti sakeyhtiölakiin ja arvpaperimarkkinalakiin

Lisätiedot

Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:n WinLaw:n asiakas- ja markkinointirekisteri 4 OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:n WinLaw:n asiakas- ja markkinointirekisteri 4 OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS TIETOSUOJASELOSTE Asianajtimist Järvinen & C Oy:n ja aputiminimi WinLaw:n (jäljempänä mlemmat yhdessä Yhtiö tai Rekisterinpitäjä ) tietsujaselste. Laadittu 3.5.2018. Velvittavien säädösten lisäksi Yhtiö

Lisätiedot

Kansalaisen asiointitilin palvelukuvaus

Kansalaisen asiointitilin palvelukuvaus Valtiknttri 1 (10) Kansalaisen asiintitilin Siltasaarenkatu 18 20 A, Helsinki PL 100, 00054 VALTIOKONTTORI Puh. (09) 77251, Faksi (09) 7725 539, www.valtiknttri.fi Valtiknttri 2 (10) Sisällysluettel 1

Lisätiedot

Tunnistetietojen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjoihin ja asiakirjojen toimittaminen Valtiokonttoriin

Tunnistetietojen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjoihin ja asiakirjojen toimittaminen Valtiokonttoriin Kumttu 9.12.2015 hjeella Valtiknttri Ohje 1 (5) VK/1043/00.01/2015 Hallinnn hjaus 11.2.2011 Dnr 88/03/2011 Valtin virastt ja laitkset Tunnistetietjen merkitseminen tarkentaviin VES- /TES -asiakirjihin

Lisätiedot

Aloite toimitusvelvollisen myyjän taseselvitystavan muuttamisesta

Aloite toimitusvelvollisen myyjän taseselvitystavan muuttamisesta SÄHKÖKAUPPA ALOITE 1(5) Heinimäki, Leht 19.6.2014 Työ- ja elinkeinministeriö Art Rajala Alite timitusvelvllisen myyjän taseselvitystavan muuttamisesta Energiatellisuus ry ehdttaa muutsta timitusvelvllisen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjus pyydetään kuntalain 14 luvun mukaisesta hallinnn ja taluden tarkastuksesta tilikausien 2017 2020 vastaavilta

Lisätiedot

UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely

UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi, tapahtumien

Lisätiedot

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Opetushallitus pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. OPETUSHALLITUS TARJOUSPYYNTÖ TEKNINEN IT-KONSULTOINTI Sivu 1 Ohjelmist- ja järjestelmätestauspalvelut (Dnr 32/021/2011) 1. PERUSTIEDOT Opetushallitus pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietojen käsittely

Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA PMAS käsittelee jäsenistön henkilötietja PMAS:n timinnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Miten ja mitä tietoja keräämme sinusta?

Miten ja mitä tietoja keräämme sinusta? Tietsujaselste Wasa Sprts Club Vaasa 24.05.2018 Rekisterin ylläpitäjä: Wasa Sprts Club Wlffintie 36 65280 Vaasa inf@wsc.fi Miten ja mitä tietja keräämme sinusta? Wasa Sprts Club:n jäsenenä annat käyttöömme

Lisätiedot

LOPEN VUOKRATALOT OY LIITE 1 ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT

LOPEN VUOKRATALOT OY LIITE 1 ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT LOPEN VUOKRATALOT OY ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO LIITE 1 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT Tarkituksena n hulehtia yhtiön päättävien elinten kanssa tarvittavien päätösten tekemisestä ja tehtyjen päätösten täytäntöönpansta.

Lisätiedot

PALVELUHINNASTO Voimassa 1.1.2013 alkaen. Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen. (Tike) hinnasto

PALVELUHINNASTO Voimassa 1.1.2013 alkaen. Maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen. (Tike) hinnasto Vimassa Maa- ja metsätalusministeriön tietpalvelukeskuksen (Tike) hinnast 1 Vimassa SISÄLLYSLUETTELO TILASTO- JA TIETOPALVELUT... 3 Hinnittelun yleisperusteet... 3 Julkaisut ja tiettutteet... 4 Maatalustilastt.fi

Lisätiedot

Kattoturvatuotteet - Kattopollarit, talotikkaat, lumiesteet ja katon vaakaturvakiskot 2.7.2014

Kattoturvatuotteet - Kattopollarit, talotikkaat, lumiesteet ja katon vaakaturvakiskot 2.7.2014 Kattturvatutteet - Kattpllarit, taltikkaat, lumiesteet ja katn vaakaturvakiskt 2.7.2014 Sisällysluettel 1. Sveltamisala... 2 2. Tutekuvaus... 2 3. Tutteen vaatimukset... 2 4. Suritustasn pysyvyyden arviinti

Lisätiedot

KITI - kilpailu anomuksesta ajoon. Ohjeistus kilpailujen anomisesta ja muokkaamisesta KITIssä.

KITI - kilpailu anomuksesta ajoon. Ohjeistus kilpailujen anomisesta ja muokkaamisesta KITIssä. KITI - kilpailu anmuksesta ajn Ohjeistus kilpailujen anmisesta ja mukkaamisesta KITIssä. Kilpailun anminen kalenteriin KITIssä Kilpailun vi ana kalenteriin KITIssä henkilö, jlla n jäsenrekisterin ylläpitäjän

Lisätiedot

PALAUTUSTEN HYVITTÄMINEN

PALAUTUSTEN HYVITTÄMINEN 1.6.2018 PALAUTUSTEN HYVITTÄMINEN AUTOMAATTIPALAUTUKSET Palautuspiste kuittaa palautusautmaatin aina säiliönvaihdn yhteydessä. Näin timitaan kaikkien palautusjärjestelmien salta (tölkki, muvipull, lasipull).

Lisätiedot

Tilaustenhallinnan kokonaispalvelu 9.2 Tilha-ohje toimittajille

Tilaustenhallinnan kokonaispalvelu 9.2 Tilha-ohje toimittajille Valtiknttri Asiakirja 1 (17) Hallinnn hjaus Valtiknttri 28.9.2011 Tilaustenhallinnan kknaispalvelu 9.2 Tilha-hje timittajille Sörnäisten rantatie 13, Helsinki PL 18, 00054 VALTIOKONTTORI Puh. (09) 77251,

Lisätiedot

KITI - kilpailu anomuksesta ajoon. Ohjeistus kilpailujen anomisesta ja muokkaamisesta KITIssä.

KITI - kilpailu anomuksesta ajoon. Ohjeistus kilpailujen anomisesta ja muokkaamisesta KITIssä. KITI - kilpailu anmuksesta ajn Ohjeistus kilpailujen anmisesta ja mukkaamisesta KITIssä. Kilpailun anminen kalenteriin KITIssä Kilpailun vi ana kalenteriin KITIssä henkilö, jlla n jäsenrekisterin ylläpitäjän

Lisätiedot

Medtime Pro -verkkopalvelun käyttöehdot käyttäjälle ja palveluntarjoajalle. Yleistä

Medtime Pro -verkkopalvelun käyttöehdot käyttäjälle ja palveluntarjoajalle. Yleistä KÄYTTÖEHDOT Medtime Pr -verkkpalvelun käyttöehdt käyttäjälle ja palveluntarjajalle. Yleistä Käyttöehdt kskevat Medtime Pr -verkkpalvelun ylläpitäjän (myös "palveluntarjaja" tai "Masternet") verkkpalvelua

Lisätiedot

- Lähettää kasvulohkotiedot sähköiseen tukihakuun tai tulostaa paperille. - Lähettää kylvöalailmoituksen tiedot sähköiseen tukihakuun

- Lähettää kasvulohkotiedot sähköiseen tukihakuun tai tulostaa paperille. - Lähettää kylvöalailmoituksen tiedot sähköiseen tukihakuun 1 Sähköinen tukihaku Pelttuki-hjelmalla 8.4.2014, hjelmaversi 2014.11 Yleiskuvaus Pelttuki-hjelmasta n lemassa kaksi eri laajuista versita, maksullinen Pelttuki Pr ja ilmaiseksi käyttöön saatava Pelttuki

Lisätiedot

Lundbeck noudattaa aina sovellettavaa lainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja Suomen lakeja.

Lundbeck noudattaa aina sovellettavaa lainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja Suomen lakeja. Tietsujakäytäntö ja vastuuvapauslauseke Verkksivustn www.lundbeck.fi mistaa ja tarjaa: Oy H. Lundbeck Ab Köydenpunjankatu 14, Lgm Byrå 20100 Turku ( Lundbeck ) Y-tunnus 0111018-0 Puhelinnumer: + 358 2

Lisätiedot

1.1.2015. Toimituskohteen paikka määritellään mittauslaitteiston sijainnin mukaan.

1.1.2015. Toimituskohteen paikka määritellään mittauslaitteiston sijainnin mukaan. 1 (5 ) Gasum Energiapalvelut Oy TEHOTEMPO ALKAEN (svelletaan yli 1,2 MW:n laitksiin) 1. KAASULIITTYMÄ 1.1 Timituskhde ja timitusraja Timituskhteen paikka määritellään mittauslaitteistn sijainnin mukaan.

Lisätiedot

TOIMEKSIANTOSOPIMUS RAKENNUSHANKKEESEEN LIITTYVÄSTÄ TAIDETEOKSESTA

TOIMEKSIANTOSOPIMUS RAKENNUSHANKKEESEEN LIITTYVÄSTÄ TAIDETEOKSESTA TOIMEKSIANTOSOPIMUS RAKENNUSHANKKEESEEN LIITTYVÄSTÄ TAIDETEOKSESTA LUONNOS / tilaaja maksaa teksen valmistamisen ja valmistuttamisen 1. SOPIJAOSAPUOLET Taiteilija Taiteilijan nimi Y-tunnus Osite Puhelinnumer

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: M-files HR-varaston työntekijöiden henkilörekisteri Sivu 1 / 5

Tietosuojaseloste: M-files HR-varaston työntekijöiden henkilörekisteri Sivu 1 / 5 KLINGER Finland Oy,. Puhelinnumer +358 10 400 1011 Sähköpsti inf@klinger.fi Y-tunnus 0195519-1. Tea Hurme tietsujavastaava@klinger.fi puhelinnumer +358 10 400 1222 M-files HR-varastn työntekijöiden henkilörekisteri

Lisätiedot

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA Kangasalan varhaiskasvatus tarjaa lapsen ja perheen tarvitsemat varhaiskasvatuspalvelut perheen tilanteen ja tarpeen mukaisesti; kkpäivähita, sapäivähita, perhepäivähita,

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piirin jäsenten henkilötietojen käsittely

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piirin jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Sumen Metsästäjäliitn Phjis-Karjalan piirin jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Piiri käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Hävitä kaikki käyttämättömät säiliöt, joita tämä markkinoilta poistaminen koskee.

Hävitä kaikki käyttämättömät säiliöt, joita tämä markkinoilta poistaminen koskee. 5.7.2013 Medtrnic-viite: FA586 Hyvä Paradigm-insuliinipumpun käyttäjä Tällä kirjeellä ilmitamme, että Medtrnic MiniMed pistaa vapaaehtisesti markkinilta Paradigminsuliinipumpuissamme käytettävien MMT-326A-mallin

Lisätiedot

TOIMEKSIANTOSOPIMUS RAKENNUSHANKKEESEEN LIITTYVÄSTÄ TAIDETEOKSESTA LUONNOS / TAITEILIJA VASTAA TEOKSEN VALMISTAMISESTA JA VALMISTUTTAMISESTA

TOIMEKSIANTOSOPIMUS RAKENNUSHANKKEESEEN LIITTYVÄSTÄ TAIDETEOKSESTA LUONNOS / TAITEILIJA VASTAA TEOKSEN VALMISTAMISESTA JA VALMISTUTTAMISESTA TOIMEKSIANTOSOPIMUS RAKENNUSHANKKEESEEN LIITTYVÄSTÄ TAIDETEOKSESTA LUONNOS / TAITEILIJA VASTAA TEOKSEN VALMISTAMISESTA JA VALMISTUTTAMISESTA 1. SOPIJAOSAPUOLET Taiteilija Taiteilijan nimi Y-tunnus Osite

Lisätiedot

GOLFMATKA PRAHA KEVÄT 2015/SS

GOLFMATKA PRAHA KEVÄT 2015/SS Glf Resrt Knpiste GOLFMATKA PRAHA KEVÄT 2015/SS KOSKI ARI Henkilömäärä: Nimi: 5 + PRO KOSKI ARI Sähköpsti: ari.kski@utlk.cm FINNAIRIN SUORAT LENNOT Lähtöpäivä Lähtöaika Saapuminen Lennn numer Reitti 26.4.2015

Lisätiedot

Kuljettajatarvetta kysyttäessä yli 70 % vastaajayrityksistä arvioi kuljettajien määrän pysyvän ennallaan ja joka neljäs vähentyvän.

Kuljettajatarvetta kysyttäessä yli 70 % vastaajayrityksistä arvioi kuljettajien määrän pysyvän ennallaan ja joka neljäs vähentyvän. HYVÄ USL - JÄSEN! Jäsentiedte nr 1 OSA A 29.1.2009 YLEISTÄ KUORMA-AUTOLIIKENTEESTÄ - Kustannusindeksi - SKAL kuljetusbarmetri - Kabtaasi määräyksiä kiirehditään Sumessa - Taluden näkymät - Kuljetusyrittäjän

Lisätiedot

Kuva 1: Kojeen rakenne

Kuva 1: Kojeen rakenne 1-10 V -kiertptentimetri Tilausnr. : 2891 10 1-10 V -painikekiertptentimetri, 1s ksketin Tilausnr. : 2896 10 1-10 V -kiertptentimetri peitelevyllä Tilausnr. : 9 2891.. Käyttö- ja asennushje 1 Turvallisuushjeet

Lisätiedot

KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016

KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016 TEOS TUMA Palvelukuvaus Liite 1 KELAN MÄÄRÄÄMÄT TYÖKYVYN ARVIOINTITUTKIMUKSET (SVL 15 L 13 JA KEL 61 ) VUOSINA 2015 2016 Palvelukuvaus Liite 1 Kela KANSANELÄKELAITOS FOLKPENSIONSANSTALTEN 0 (31) PL 450,

Lisätiedot

TURVALLISEN OPISKELUYMPÄRISTÖN EDISTÄMINEN JA SORA- LAINSÄÄDÄNNÖN SOVELTAMINEN KEMI-TORNION AMMATTIKOR- KEAKOULUSSA

TURVALLISEN OPISKELUYMPÄRISTÖN EDISTÄMINEN JA SORA- LAINSÄÄDÄNNÖN SOVELTAMINEN KEMI-TORNION AMMATTIKOR- KEAKOULUSSA TURVALLISEN OPISKELUYMPÄRISTÖN EDISTÄMINEN JA SORA- LAINSÄÄDÄNNÖN SOVELTAMINEN KEMI-TORNION AMMATTIKOR- KEAKOULUSSA Ammattikrkeakulun hallitus hyväksynyt 28.8.2013 2 Sisällysluettel Jhdant... 3 1. Kaikkia

Lisätiedot

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedotus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietorekisterien tietosuojaseloste.

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedotus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietorekisterien tietosuojaseloste. 1. TIETOSUOJASELOSTEEN NIMI Satakunnan Nutajakirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedtus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietrekisterien tietsujaselste. 2. REKISTERINPITÄJÄ JA KOTIPAIKKA Satakunnan Nutajakirayhdistys

Lisätiedot

LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNÖT

LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNÖT FINvs3_Annex III_mnbeneficiary_updated_with_v300714.dc KA 1 Yleissivistävälle kulutukselle I. JOHDANTO LIITE III RAHOITUS- JA SOPIMUSSÄÄNÖT Tämä liite täydentää spimuksessa määriteltyjä ehtja tuen käyttämisestä

Lisätiedot

Ajankohtaiskatsaus, Peltotuki 2016.1

Ajankohtaiskatsaus, Peltotuki 2016.1 Ajankhtaiskatsaus, Pelttuki 2016.1 Sftsal Oy huhtikuu 2016 Seuraa Pelttuen alkuruudun Tiedtteet-timinta ja sivustn www.sftsal.fi ajankhtaistiedtteita! Lyhyesti Muista palauttaa 5 vuden viljelysuunnitelma

Lisätiedot

KAKSIKÄYTTÖTUOTTEIDEN VIENTIVALVONTA ASIOINTIPALVELUN AVULLA

KAKSIKÄYTTÖTUOTTEIDEN VIENTIVALVONTA ASIOINTIPALVELUN AVULLA ULKOASIAINMINISTERIÖ 10.1.2014 1(5) OHJE KAKSIKÄYTTÖTUOTTEIDEN VIENTIVALVONTA ASIOINTIPALVELUN AVULLA Kaksikäyttötutteiden vientivalvntaan liittyvät ilmitukset ja hakemukset jätetään sähköisiä lmakkeita

Lisätiedot

Ominaisuus- ja toimintokuvaus Idea/Kehityspankki - sovelluksesta

Ominaisuus- ja toimintokuvaus Idea/Kehityspankki - sovelluksesta www.penspace.fi inf@penspace.fi 15.6.2015 1 Ominaisuus- ja timintkuvaus Idea/Kehityspankki - svelluksesta 1. Yleistä Kun jäljempänä puhutaan prjektista, tarkitetaan sillä mitä tahansa kehittämishjelmaa

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

DNA OY:N LAUSUNTO KUSTANNUSSUUNTAUTUNEEN HINNAN MÄÄRITTELYYN SOVELLETTAVASTA MENETELMÄSTÄ SUOMEN TELEVISIOLÄHETYSPALVELUIDEN MARKKINALLA

DNA OY:N LAUSUNTO KUSTANNUSSUUNTAUTUNEEN HINNAN MÄÄRITTELYYN SOVELLETTAVASTA MENETELMÄSTÄ SUOMEN TELEVISIOLÄHETYSPALVELUIDEN MARKKINALLA 1 (6) Vivi 1110/230/2013 DNA OY:N LAUSUNTO KUSTANNUSSUUNTAUTUNEEN HINNAN MÄÄRITTELYYN SOVELLETTAVASTA MENETELMÄSTÄ SUOMEN TELEVISIOLÄHETYSPALVELUIDEN MARKKINALLA [Liikesalaisuudet merkitty hakasulkein]

Lisätiedot

ARVOPAPERIEN KAUPANKÄYNTISÄÄNNÖT. Nasdaq Nordic -säännöt, VERSIO 2.7

ARVOPAPERIEN KAUPANKÄYNTISÄÄNNÖT. Nasdaq Nordic -säännöt, VERSIO 2.7 NASDAQ OMX HELSINKI OY 1 (78) Tämä asiakirja sisältää valtivarainministeriön vahvistamat arvpaperien kaupankäyntisäännöt. Säännöt n kirjitettu teknisesti myös Nasdaq Nrdic -pörssien yhteisen sääntökirjan

Lisätiedot

KACE 2000 -sarjan käyttöönottoon liittyvä rajoitettu konsultointipalvelu (2 päivää asiakkaan toimipaikalla)

KACE 2000 -sarjan käyttöönottoon liittyvä rajoitettu konsultointipalvelu (2 päivää asiakkaan toimipaikalla) Palvelun kuvaus KACE 2000 -sarjan käyttöönttn liittyvä rajitettu knsultintipalvelu (2 päivää asiakkaan timipaikalla) Palveluspimuksen esittely Tämä knsultintipalvelu ("palvelu") sisältää Dell KACE K2000

Lisätiedot

Iisalmen kaupunki. Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja

Iisalmen kaupunki. Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja Iisalmen kaupunki Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja 1 Sisällys 1. Sääntökirja palvelusetelipalvelujen tuttamisesta... 3 1.1 Sääntökirjan nudattamisen valvnta... 3 1.2 Sääntökirjan muuttaminen...

Lisätiedot

Päihdeohjelma Sivu 1. Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymän päihdeohjelma 2. Päihdeohjelman kohde 3. Vastuiden ja tehtävien tarkistuslistat 4

Päihdeohjelma Sivu 1. Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymän päihdeohjelma 2. Päihdeohjelman kohde 3. Vastuiden ja tehtävien tarkistuslistat 4 Päihdehjelma Sivu 1 Sisällysluettel Länsi-Pirkanmaan kulutuskuntayhtymän päihdehjelma 2 Periaatteet 2 Päihdehjelman khde 3 Vastuiden ja tehtävien tarkistuslistat 4 Timintamallit 8 Tavitteellisen puheeksittkeskustelun

Lisätiedot

MENETTELYTAPAOHJE RAKENNUTTAMINEN HSY JA HELSINGIN KAUPUNKI 17.6.2015 Liite 3

MENETTELYTAPAOHJE RAKENNUTTAMINEN HSY JA HELSINGIN KAUPUNKI 17.6.2015 Liite 3 Sisällysluettel 1 Menettelytapahje ja sen käyttö... 2 2 Hankinta... 2 2.1 Urakan valmistelu ja kilpailutus... 2 2.2 Tarjus... 3 2.3 Tilaus... 3 2.4 Lisä- ja muutstyöt... 3 3 Valvnta... 4 4 Vastaantt...

Lisätiedot

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote :n tietsujatiedte Henkilöasiakkaat n rahitusyhtiö, jka tarjaa asiakkuuden mukaan sveltuvia rahitusratkaisuja erilaisiin hankintihin. Tässä tietsujatiedtteessa kerrmme, miten rekisterinpitäjänä käsittelemme

Lisätiedot