Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:n WinLaw:n asiakas- ja markkinointirekisteri 4 OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:n WinLaw:n asiakas- ja markkinointirekisteri 4 OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS"

Transkriptio

1 TIETOSUOJASELOSTE Asianajtimist Järvinen & C Oy:n ja aputiminimi WinLaw:n (jäljempänä mlemmat yhdessä Yhtiö tai Rekisterinpitäjä ) tietsujaselste. Laadittu Velvittavien säädösten lisäksi Yhtiö nudattaa hyvää asianajajatapaa kskevia hjeita. Timeksiantjemme luttamuksellisuus sekä asiakkaan yksityisyyden sujaaminen vat Yhtiön timinnan perusta. Tämän tietsujaselsteen tarkituksena n muun muassa kerta, minkälaista tieta Yhtiö kerää, mitä varten tieta kerätään, mistä tietja kerätään, mitkä vat rekisteröidyn ikeudet, sekä muita tärkeitä asiita liittyen Yhtiön surittamaan henkilötietjen käsittelyyn. 1 REKISTERINPITÄJÄ Asianajtimist Järvinen & C Oy Piippukatu 11, Jyväskylä puh REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ Tuure Klehmainen puh REKISTERIN NIMI Asianajtimist Järvinen & C Oy:n WinLaw:n asiakas- ja markkinintirekisteri 4 OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS Henkilötietja käsitellään kaiken sääntelyn edellyttämällä tavalla spimukseen perustuvan asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden (rekisterinpitäjän ikeutettu etu) perusteella tai rekisteröidyn sustumuksella. Asianajtimist Järvinen & C Oy sähköpsti: Y-tunnus: Piippukatu 11, Jyväskylä puhelin: ktipaikka: Jyväskylä 1 (5)

2 Rekisteröidyn henkilötietjen käsittelyn tarkitus n Yhtiön palveluihin liittyvien asiakas- tai markkinintisuhteiden ylläpitäminen, hitaminen, kehittäminen, analysinti, tilastinti sekä palveluiden markkininti, tuttaminen, tarjaminen tai mukkaaminen. Rekisterin sisältämiä asiakastietja vidaan käyttää Rekisterinpitäjän suramainntaan tai muuhun suramarkkinintiin tai muihin näihin rinnastettaviin sitteellisiin lähetyksiin sekä markkininnin khdistamiseen. 5 REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ Rekisteriin vidaan tallentaa seuraavia tietja: Nimitiedt Syntymäaika Työnantajayrityksen kaupparekisteri- ja perustamistiedt Osite- ja ktikuntatiedt Puhelinnumer ja sähköpstisite Pankkitilin numer Asiintikieli Henkilötunnus Henkilöllisyyden tai ikeushenkilöllisyyden tdentamisessa käytetyn asiakirjan nimi, numer tai muu tunnistetiet ja myöntäjä, taikka käytetty menetelmä Kpi henkilöllisyystdistuksesta (tallentamisen perusteena aina rahanpesun ja terrrismin rahittamisen estämisestä annetun lain asettama velvite) Käyttäjätunnus ja salasana Yhtiön verkkpalveluja varten Markkininnin khdentamisessa käytettävät tunnisteet Muut tunnistamisen kannalta tarpeelliset tiedt IP-site Päätelaitteelle annettava tunniste jkaisen palveluun kirjautumisen yhteydessä (perusteena väärinkäytösten ehkäisy) Asuinpaikan tdentamisessa käytetyn ktipaikkatdistuksen tiedt Suramarkkininnin sustumukset ja kiellt Rekisteröidyn itse ilmittamat persnivat tiedt Asianajtimist Järvinen & C Oy sähköpsti: Y-tunnus: Piippukatu 11, Jyväskylä puhelin: ktipaikka: Jyväskylä 2 (5)

3 Ryhmittelytiedt sekä muut analytiikan avulla jhdetut tiedt Tiedt ulkisista tietlähteistä Lutt- ja maksukykytiedt Kyselyihin ja tutkimuksiin annetut tiedt sekä keskustelut Palvelutapahtumien tiedt Palautetiedt Väärinkäytösten ehkäisyyn liittyvät tiedt Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedt Muut spimukseen tai muuhun asialliseen yhteyteen liittyvät tiedt ja tiedt palveluiden käytöstä 6 SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET Rekisteriin tallennettavat tiedt saadaan pääsääntöisesti verkklmakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpstitse, puhelimitse, ssiaalisen median palvelujen kautta, spimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, jissa henkilö sustuu luvuttamaan tietjaan tai jissa Yhtiö n ikeutettu saamaan tietja rekisteröidystä. Tietja saadaan myös erilaisista klmansien ylläpitämistä julkisista tai yksityisistä rekistereistä ja tietlähteistä, kuten väestörekisteristä, Alma Talent -tietpalvelusta tai patentti- ja rekisterihallitukselta. Lisäksi Yhtiön verkksivujen liikennettä seurataan evästeiden avulla. 7 TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE Tietja ei siirretä Eurpan uninin tai Eurpan talusalueen ulkpulelle, ellei se le asiakkuuteen tai muuhun asialliseen yhteyteen liittyvän palvelun tteuttamisen vuksi tarpeellista. Asiakassuhteen perusteella henkilötietja vidaan luvuttaa timistn ulkpulelle, mikäli tämä n tarpeen timeksiannn tteutumisen päämäärän kannalta. Tietja luvutetaan muun hella ikeudenkäyntien yhteydessä tumiistuimelle ja vastapulelle, erilaisten timenpiteiden surittamisen yhteydessä tai muissa timeksiannn kannalta tarpeellisissa tilanteissa. Henkilötietjen käsittelyssä vidaan käyttää alihankkijita, jllin tietsujalainsäädännön vaatimuksista hulehditaan spimuslausekkein. Alihankkijilla ei le lupa luvuttaa tietja EU:n tai ETA:n ulkpulelle. Asianajtimist Järvinen & C Oy sähköpsti: Y-tunnus: Piippukatu 11, Jyväskylä puhelin: ktipaikka: Jyväskylä 3 (5)

4 8 REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET Rekisterin käsittelyssä nudatetaan hulellisuutta ja tietjärjestelmien avulla käsiteltävät tiedt sujataan asianmukaisesti ajanmukaisilla ja säännöllisesti päivitettävillä viruksentrjunta- ja palmuurihjelmistilla. Digitaalisesti tallennetut ja käsiteltävät tiedt vat tietkannissa, jtka vat palmuurein, salasanin sekä muiden tarpeellisten teknisten keinjen avulla sujattuja. Paperimudssa levat tiedstt säilytetään lukituissa tilissa tai kassakaapissa. Kaikkia tietja käsitellään varvaisuuden periaatetta nudattaen ja vain niiden työntekijöiden timesta, jiden työnkuvaan se kuuluu. Yhtiö n hulehtinut siitä, että tallennettuja tietja sekä palvelimien käyttöikeuksia ja muita henkilötietjen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietja käsitellään luttamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden timesta, jiden työnkuvaan se kuuluu. Henkilötiedt säilytetään pääsääntöisesti kymmenen vuden ajan, tai niin kauan, kuin se n tarpeellista sen tarkituksen kannalta, jita varten tiedt n kerätty tai jita varten niitä n muutin käsitelty. Tarpeellisuus arviidaan vusittain jkaisen vuden alussa. Aineettmat tiedt hävitetään tietturvallisella tavalla ja fyysiset asiakirjat ynnä muu materiaali murskaamalla. Js Yhtiön timinta päättyy, kaikki kerätty tiet hävitetään lpullisesti. 9 TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS VAATIA TIEDON KORJAAMISTA Jkaisella rekisterissä levalla henkilöllä n ikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietnsa ja vaatia mahdllisen virheellisen tiedn krjaamista tai puutteellisen tiedn täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedt tai vaatia niihin ikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti Rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä vi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää tdistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa rekisteröidylle kuukauden kuluessa. 10 MUUT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUDET Rekisteröidyllä n ikeus pyytää häntä kskevien henkilötietjen pistamista rekisteristä. Niin ikään rekisteröidyillä n muut Eurpan Uninin ja Sumen lainsäädännön mukaiset ikeudet kuten henkilötietjen käsittelyn rajittaminen tietyissä tilanteissa. Asianajtimist Järvinen & C Oy sähköpsti: Y-tunnus: Piippukatu 11, Jyväskylä puhelin: ktipaikka: Jyväskylä 4 (5)

5 Kaikissa tapauksissa pistaminen ei le mahdllista, js Rekisterinpitäjän n säilytettävä tiettyjä henkilötietja lakiin perustuvan velvllisuuden tteuttamiseksi. Rekisteröidyn pyynnöt kskien mia henkilötietjaan, kuten henkilötietjen krjaamista tai pistamista, tulee timittaa kirjallisesti Rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä vi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää tdistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa rekisteröidylle kuukauden kuluessa. Niin ikään rekisteröidyllä n ikeus tehdä valitus Rekisterinpitäjän timinnasta tietsujavaltuutetulle tai muulle valvntaviranmaiselle. Rekisterinpitäjä hjeistaa pyydettäessä valituksen tekemisessä ja antaa tarpeellisia tietja rekisteröidyn niin pyytäessä. Sumessa tietsuja-asiiden viranmaistiminnasta vastaa tietsujavaltuutettu ( Asianajtimist Järvinen & C Oy sähköpsti: Y-tunnus: Piippukatu 11, Jyväskylä puhelin: ktipaikka: Jyväskylä 5 (5)

Tietosuojaseloste: M-files HR-varaston työntekijöiden henkilörekisteri Sivu 1 / 5

Tietosuojaseloste: M-files HR-varaston työntekijöiden henkilörekisteri Sivu 1 / 5 KLINGER Finland Oy,. Puhelinnumer +358 10 400 1011 Sähköpsti inf@klinger.fi Y-tunnus 0195519-1. Tea Hurme tietsujavastaava@klinger.fi puhelinnumer +358 10 400 1222 M-files HR-varastn työntekijöiden henkilörekisteri

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 14.5.2018. Viimeisin muutos 23.5.2018. 1. Rekisterinpitäjä Sareni Oy

Lisätiedot

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedotus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietorekisterien tietosuojaseloste.

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedotus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietorekisterien tietosuojaseloste. 1. TIETOSUOJASELOSTEEN NIMI Satakunnan Nutajakirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedtus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietrekisterien tietsujaselste. 2. REKISTERINPITÄJÄ JA KOTIPAIKKA Satakunnan Nutajakirayhdistys

Lisätiedot

Faba osk, osuusrekisteri tietosuojaseloste

Faba osk, osuusrekisteri tietosuojaseloste Faba sk, suusrekisteri tietsujaselste Osuuskunnan jäsenyyksien hitaminen edellyttää suusrekisterin pita. Faba sk:n suusrekisteristä käytetään nimeä Faba sk jäsenrekisteri ( jäsenrekisteri ). Tämä tietsujaselsteessa

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 15.5.2018. Viimeisin muutos 20.2.2019. 1. Rekisterinpitäjä (2293174-6

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Tietsujaselste 1 (5) Tietsujaselste Espn kaupunki 1. Rekisterin nimi Chat-palveluiden rekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espn kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Kirsi Remes, asiintijhtaja etunimi.sukunimi@esp.fi

Lisätiedot

Bisnes+ TIETOSUOJASELOSTE

Bisnes+ TIETOSUOJASELOSTE TIETOSUOJASELOSTE 1 (8) Bisnes+ TIETOSUOJASELOSTE Arvstamme yksityisyyttäsi Yksityisyytesi n meille tärkeää. Mutta jtta vimme palvella sinua parhaamme mukaan, edellyttää se, että keräämme ja käsittelemme

Lisätiedot

Medtime Pro -verkkopalvelun käyttöehdot käyttäjälle ja palveluntarjoajalle. Yleistä

Medtime Pro -verkkopalvelun käyttöehdot käyttäjälle ja palveluntarjoajalle. Yleistä KÄYTTÖEHDOT Medtime Pr -verkkpalvelun käyttöehdt käyttäjälle ja palveluntarjajalle. Yleistä Käyttöehdt kskevat Medtime Pr -verkkpalvelun ylläpitäjän (myös "palveluntarjaja" tai "Masternet") verkkpalvelua

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Tämä on henkilötietolain (10 ja 24 ) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisterija tietosuojaseloste. Laadittu 11.9.2018. Viimeisin muutos 11.9.2018. 1. Rekisterinpitäjä Fysioterapia

Lisätiedot

ELENIA LÄMPÖ OY:N TIETOSUOJASELOSTE

ELENIA LÄMPÖ OY:N TIETOSUOJASELOSTE ELENIA LÄMPÖ OY:N TIETOSUOJASELOSTE 1. Taustatieta henkilötietjen käsittelystä Tässä tietsujaselsteessa (Tietsujaselste) annetaan Eurpan Uninin yleisen tietsuja-asetuksen (2016/679) (Asetus) mukaisesti

Lisätiedot

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tietosuoja- ja rekisteriseloste Tietosuoja- ja rekisteriseloste Evästeet Aparnasremontit.fi kerää joitakin käyttäjäkohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä ( cookies ). Eväste on vierailijan selaimelle lähetettävä pieni tekstitiedosto,

Lisätiedot

UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely

UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi, tapahtumien

Lisätiedot

Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietojen käsittely

Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA PMAS käsittelee jäsenistön henkilötietja PMAS:n timinnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Sisällysluettelo TIETOSUOJASELOSTE

Sisällysluettelo TIETOSUOJASELOSTE Rekisteri-ilmitus Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö Länsi-Sumen Pelastusalan Liitt ry (LSPeL) Y-tunnus 0731063-4 Kersiinitie 26, 20360 Turku p. (02) 511 7711 Timistn sähköpsti: timist@lspel.fi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote :n tietsujatiedte Henkilöasiakkaat n rahitusyhtiö, jka tarjaa asiakkuuden mukaan sveltuvia rahitusratkaisuja erilaisiin hankintihin. Tässä tietsujatiedtteessa kerrmme, miten rekisterinpitäjänä käsittelemme

Lisätiedot

ELENIA PALVELUT OY:N TIETOSUOJASELOSTE

ELENIA PALVELUT OY:N TIETOSUOJASELOSTE ELENIA PALVELUT OY:N TIETOSUOJASELOSTE 1. Taustatieta henkilötietjen käsittelystä Tässä tietsujaselsteessa (Tietsujaselste) annetaan Eurpan Uninin yleisen tietsuja-asetuksen (2016/679) (Asetus) mukaisesti

Lisätiedot

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote :n tietsujatiedte Yritysasiakkaat n rahitusyhtiö, jka tarjaa asiakkuuden mukaan sveltuvia rahitusratkaisuja erilaisiin hankintihin. Tässä tietsujatiedtteessa kerrmme, miten rekisterinpitäjänä käsittelemme

Lisätiedot

EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) tarkoitettu rekisterinpitäjä on:

EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) tarkoitettu rekisterinpitäjä on: Tietsujaselste (päivitetty 24.5.2018) Prime Sales Oy:n päivitetyssä tietsujaselsteessa n lisätietja henkilötietjen käsittelystä. Lue selste hulellisesti, jtta ymmärrät henkilötietja ja niiden käsittelyä

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus. 1. Soveltamislaajuus ja hyväksyminen. 2. Yhtiö rekisterinpitäjänä. 3. Rekisteriasioita hoitava henkilö. 4.

Tietosuojailmoitus. 1. Soveltamislaajuus ja hyväksyminen. 2. Yhtiö rekisterinpitäjänä. 3. Rekisteriasioita hoitava henkilö. 4. Tietsujailmitus 1. Sveltamislaajuus ja hyväksyminen Tätä tietsujailmitusta svelletaan kaikkiin Validus Slutins Oy:n ja Validus Slutins Oy:n knserniyhtiöiden (jäljempänä Yhtiö ) liiketimintaprsesseihin

Lisätiedot

Metsästysseura Haukka ry:n jäsenten ja maanomistajien henkilötietojen käsittely

Metsästysseura Haukka ry:n jäsenten ja maanomistajien henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Metsästysseura Haukka ry:n jäsenten ja maanmistajien henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piirin jäsenten henkilötietojen käsittely

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piirin jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Sumen Metsästäjäliitn Phjis-Karjalan piirin jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Piiri käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Danske Bankin tietosuojatiedote

Danske Bankin tietosuojatiedote Danske Bankin tietsujatiedte Danske Bank A/S n finanssialan yritys, jka tarjaa sinulle taludellista neuvntaa ja siihen liittyviä palveluja. Tässä tietsujatiedtteessa kerrmme, miten käsittelemme henkilötietjasi

Lisätiedot

Turun ja Säkylän Varuskuntien Eräseura r.y.:n (TSVE ry) jäsenten henkilötietojen käsittely

Turun ja Säkylän Varuskuntien Eräseura r.y.:n (TSVE ry) jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Turun ja Säkylän Varuskuntien Eräseura r.y.:n (TSVE ry) jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Rekisteri- ja tietosuojaseloste TÄMÄ ON CORELLIA HELSINKI OY:N HENKILÖTIETOLAIN (10 JA 24 ) JA EU:N YLEISEN TIETOSUOJA-ASETUKSEN (GDPR) MUKAINEN REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE. LAADITTU 14.5.2018. VIIMEISIN

Lisätiedot

Lahden seudun joukkoliikenteen rekisteriseloste

Lahden seudun joukkoliikenteen rekisteriseloste Lahden seudun jukkliikenteen rekisteriselste 22.9.2015 Lahden seudun jukkliikenneviranmainen Rekisteriselste, laatimispäivä 30.7.2014 Henkilötietlaki (523/1999) 10 1. Rekisterinpitäjä Yhteystiedt Lahden

Lisätiedot

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö Plus500CY Ltd. Tietsuja- ja evästekäytäntö Tietsuja- ja evästekäytäntö Tämä verkksivust n Plus500CY Ltd:n ( me, meille, meidän ) perima. Me kunniitamme tietjen luttamuksellisuutta ja ihmisten yksityisyyttä.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymän asiakkuudenhoidon järjestelmästä

Tietosuojaseloste Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymän asiakkuudenhoidon järjestelmästä 19.5.2018 Sivu 1 / 5 Tietsujaselste Tampereen ev. lut. seurakuntayhtymän asiakkuudenhidn järjestelmästä (Reppu) Rekisterinpitäjä Tampereen ev. lut seurakuntayhtymä Näsilinnankatu 26 33100 Tampere Puhelin:

Lisätiedot

3. Rekisterin nimi Lappeenrannan kaupungin joukkoliikenteen matkakorttijärjestelmän asiakasrekisteri

3. Rekisterin nimi Lappeenrannan kaupungin joukkoliikenteen matkakorttijärjestelmän asiakasrekisteri Rekisteriselste, laatimispäivä 8.6.2015 Henkilötietlaki (523/1999) 10 1. Rekisterinpitäjä Yhteystiedt Lappeenrannan kaupunki Lappeenrannan kaupunki, Tekninen timi, kadut ja ympäristö Villimiehenkatu 1

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh:

REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh: REKISTERINPITÄJÄ JA YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA Rekisterinpitäjä: Tmi ML-hahmoterapia Yhteyshenkilö: Mikko Lounela Puh: 0505490789 Sp: mikko.lounela@hahmoterapia.com REKISTERIN NIMI Tmi

Lisätiedot

Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste.

Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste. Rekisteriseloste Tämä on Markkinoinnin Muurahainen Oy:n EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) (GDPR) mukainen seloste. Mikäli ette hyväksy tätä selostetta, niin älä käytä tätä sivustoa tai anna

Lisätiedot

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n rekrytoitavien työntekijöiden henkilötietojen käsittely.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n rekrytoitavien työntekijöiden henkilötietojen käsittely. TIETOSUOJASELOSTE PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n rekrytitavien työntekijöiden henkilötietjen käsittely. KUKA KÄSITTELEE TIETOJASI? PlusTerveys Hammaslääkärit Oy (Y-tunnus: 2630918-8, site, Malmin asematie

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10

REKISTERISELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 REKISTERISELOSTE Henkilötietlaki (523/99) 10 Laatimispvm: 10.6.2013 Lue täyttöhjeet ennen rekisteriselsteen täyttämistä. Käytä tarvittaessa liitettä. 1. Rekisterinpitäjä Nimi Sulkavan kunnan peruspalvelulautakunta

Lisätiedot

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri ( GF Money Consumer Finance Oy:n asiakasrekisteri )

GF Money Consumer Finance Oy:n asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuva rekisteri ( GF Money Consumer Finance Oy:n asiakasrekisteri ) HENKILÖTIETOLAIN 10 :N MUKAINEN REKISTERISELOSTE 1. Rekisterinpitäjä GF Money Consumer Finance Oy Y-tunnus: 2382033-5 Kristiinankatu 3 B 20100 Turku Puhelin: 09 427 05044 Sähköposti: asiakaspalvelu@gfmoney.fi

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni:

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla. Urho Tuominen -konserni: Sivu 1 / 5 Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24, EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) 12 ja 13 artikla Urho Tuominen -konserni: 1. Rekisterinpitäjä Urho Tuominen Oy (0143919-7) (1707453-2)

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja PL 7, NURMIJÄRVI. Vs. sosiaalityön johtaja Päivi Vuoriheimo puh.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja PL 7, NURMIJÄRVI. Vs. sosiaalityön johtaja Päivi Vuoriheimo puh. Tietsujaselste -yhdistetty rekisteriselste ja infrmaatiasiakirja Henkilötietlaki (523/99) 10 ja 24 30.12.2015 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven ssiaali- ja terveyslautakunta PL 7, 01901 NURMIJÄRVI (käyntisite

Lisätiedot

Prosessiteekkarit ry:n tietosuojapolitiikka

Prosessiteekkarit ry:n tietosuojapolitiikka Laatimis pvm. 12.05.2018 Prosessiteekkarit ry:n tietosuojapolitiikka Tämän dokumentin tarkoitus on välittää tieto Prosessiteekkarit ry:n (PT) tietosuojan periaatteista yhdistyksen jäsenille. Yhdistyksen

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Helpdesk-palveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

Tietosuoja 22.4.2013. Tietosuojaperiaatteet Tietosuojaperiaatteemme ovat seuraavat:

Tietosuoja 22.4.2013. Tietosuojaperiaatteet Tietosuojaperiaatteemme ovat seuraavat: 1 Tietsuja 22.4.2013 Yksityisyytesi sujaaminen n Genwrth Financialille erittäin tärkeää. Arvstamme luttamustasi ja haluamme kerta, miten keräämme, sujaamme ja käytämme henkilötietjasi. Miten käytämme ja

Lisätiedot

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI

INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI INVALIDILIITTO RY AVUSTAJAKOIRATOIMINTA TIETOSUOJASELOSTE Tietosuojaseloste INVALIDILIITTO RY:N AVUSTAJAKOIRATOIMINNAN ASIAKASREKISTERI Sisältö 1 REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Opetusalan Ammattijärjestö OAJ

Tietosuojaseloste Opetusalan Ammattijärjestö OAJ 1 (10) 25.1.2018 Tietsujaselste Opetusalan Ammattijärjestö OAJ Sisällysluettel: 1. Jhdant 2 2. Henkilötietjen käsittelyn tarkitukset 3 3. Käsittelemämme henkilötiedt 4 4. Henkilötietjen lähteet 4 5. Arkalunteisia

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy

Tietosuojaseloste. Trimedia Oy Tietosuojaseloste Trimedia Oy www.trimedia.fi info@trimedia.fi +358 44 535 7215 1 Tietosuojaseloste 1. Rekisterin pitäjä Yritys valvoo antamiasi tietoja ja on vastuussa henkilötiedoista tietosuojalain

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Jäsenrekisteri

Tietosuojaseloste Jäsenrekisteri Tietosuojaseloste Jäsenrekisteri Tämä on EU:n yleisen tietosuoja - asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Rekisterinpitäjä Pyöreän tornin kilta ry PL 69, 02151 Espoo Rekisteristä vastaava

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien opinnäytetöiden sähköisen järjestelmän henkilörekisteriä. Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu:

Lisätiedot

1. Rekisteriselosteet

1. Rekisteriselosteet 25.5.2018 1. Rekisteriselosteet 1.1. Henkilötietojen käyttö Oulun Remonttimylly Oy:n harjoittama korjausrakentamistoiminta sekä asuntokorjaukset edellyttävät henkilötietojen käsittelyä. Henkilötietojen

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja Tietsujaselste -yhdistetty rekisteriselste ja infrmaatiasiakirja Henkilötietlaki (523/99) 10 ja 24 31.12.15 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven ssiaali- ja terveyslautakunta PL 7, 01901 NURMIJÄRVI (käyntisite

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. 1. Rekisterinpitäjä. Keradur Service Oy Y-tunnus: Osoite: Kampinkuja 2, Helsinki

TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY. 1. Rekisterinpitäjä. Keradur Service Oy Y-tunnus: Osoite: Kampinkuja 2, Helsinki TIETOSUOJASELOSTE KERADUR SERVICE OY 1. Rekisterinpitäjä Keradur Service Oy Y-tunnus: 2315098-4 Osoite: Kampinkuja 2, 00100 Helsinki 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Tietosuojavastaava:

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Urkundplagioinnintunnistusohjelmaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1.

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.4.2018 1. Rekisterin pitäjä Hotelli Mesikämmen Oy

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 19.4.2018 1. Rekisterin pitäjä Ähtärin Eläinpuisto

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. Pvm: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) Rekisterinpitäjä

TIETOSUOJASELOSTE. Pvm: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) Rekisterinpitäjä TIETOSUOJASELOSTE Pvm: 24.5.2018 Viite: EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) Rekisterinpitäjä Rekisterin nimi ry Y-tunnus: 0780749-9 Matarankatu 6 A 1 40100 JYVÄSKYLÄ Rekisteriasioiden yhteyshenkilö Ritva

Lisätiedot

Lundbeck noudattaa aina sovellettavaa lainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja Suomen lakeja.

Lundbeck noudattaa aina sovellettavaa lainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja Suomen lakeja. Tietsujakäytäntö ja vastuuvapauslauseke Verkksivustn www.lundbeck.fi mistaa ja tarjaa: Oy H. Lundbeck Ab Köydenpunjankatu 14, Lgm Byrå 20100 Turku ( Lundbeck ) Y-tunnus 0111018-0 Puhelinnumer: + 358 2

Lisätiedot

KS KODIT OY: REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

KS KODIT OY: REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE KS KODIT OY: REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE YKSITYISASIAKKAAT REKISTERINPITÄJÄ KS Kodit Oy Yhteystiedot: Vähäheikkiläntie 56 C 20810 Turku Suomi Puh. +358 40 746 9855 REKISTERISTÄ VASTAAVA YHTEYSHENKILÖ

Lisätiedot

1. Henkilötietojen käsittely

1. Henkilötietojen käsittely 1. Henkilötietojen käsittely 1.1 Mitä henkilötietoja keräämme? Keräämme näitä tietoja Nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite CV 1.2. Mistä henkilötietoja saamme? Henkilötiedot saamme pääasiassa verkkosivustomme

Lisätiedot

Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste

Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste Merikarvian matkailu ry tietosuojaseloste 1. Rekisterinpitäjä Merikarvian Matkailu ry Postiosoite: Kauppatie 40 29900 Merikarvia Käyntiosoite: Kauppatie 40 29900 Merikarvia Rekisteri on vain Merikarvian

Lisätiedot

Henkilötietolain (521/1999) 10 ja 24 :ssä säädetyistä tiedoista koostuva tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste on laadittu

Henkilötietolain (521/1999) 10 ja 24 :ssä säädetyistä tiedoista koostuva tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste on laadittu TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolain (521/1999) 10 ja 24 :ssä säädetyistä tiedoista koostuva tietosuojaseloste. Tietosuojaseloste on laadittu 30.4.2018. REKISTERINPITÄJÄ Rekisterinpitäjänä toimii: Tili-Saarimaa

Lisätiedot

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste Rekisteri- ja tietosuojaseloste MunJäke -mobiilisovelluksen sekä verkkopalvelun asiakasrekisteri 1. Rekisterinpitäjä Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41 04401 Järvenpää 2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Tunne Hoiva Oy:n rekisterit: Asiakasrekisteri Laskutusrekisteri Työnhakijarekisteri Työntekijärekisteri.

Tietosuojaseloste. Tunne Hoiva Oy:n rekisterit: Asiakasrekisteri Laskutusrekisteri Työnhakijarekisteri Työntekijärekisteri. 1 Tietosuojaseloste Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Tunne Hoiva Oy:n ylläpitämät rekisterit. Tunne Hoiva Oy noudattaa voimassaolevaa tietosuojalainsäädäntöä muiden lakisääteisten ja toimialaa koskevien

Lisätiedot

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat.

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. TIETOSUOJASELOSTE: ASIAKASTIEDOT Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan Kouvolan Korttelikotiyhdistys ry:n toteuttamat asiakastietojen käsittelyn tavat. Tämän selosteen tarkoituksiin asiakastiedoilla tarkoitetaan

Lisätiedot

Sivistysvirasto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012

Sivistysvirasto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012 1 Naantalin kaupunki Sivistysvirast REKISTERISELOSTE Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012 1. REKISTERIN NIMI AURA - Kulukuraattrien ja psyklgien asiakastietjärjestelmä,

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679

TIETOSUOJASELOSTE EU:n tietosuoja-asetus 2016/679 TIETOSUOJASELOSTE HUITTISTEN SEUDUN INVALIDIT RY Sisällys 1. REKISTERIN PITÄJÄ... 2 2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 2 3. REKISTERIN NIMI... 2 4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS...

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien Haaga-Helian verkkokauppaa Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.5.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki

osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

Kai Paananen, p Reumantie 4, Heinola. 3. Rekisterin nimi Aikuisten työpajojen ja työllisyydenhoidon asiakasrekisteri

Kai Paananen, p Reumantie 4, Heinola. 3. Rekisterin nimi Aikuisten työpajojen ja työllisyydenhoidon asiakasrekisteri 1. Rekisterinpitäjä Rauhankatu 3 18100 Heinola 2. Rekisterin vastuuhenkilö Kai Paananen, p. 044 469 4297 Reumantie 4, 18100 Heinola Rekisterin yhdyshenkilö Henkilö, johon voit ottaa yhteyttä henkilötietojen

Lisätiedot

ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 1 ASIAKAS- JA MARKKINOINTIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE 2 SISÄLLYS 1 REKISTERINPITÄJÄ... 3 2 YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA... 3 3 TIETOSUOJAVASTAAVA... 3 4 REKISTERIN NIMI... 3 5 HENKILÖTIETOJEN

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri

Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri Tietosuojaseloste: Markkinointirekisteri EU:n yleinen tietosuoja-asetus (679/2016) Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Päivitetty 18.05.2018 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 0784050-4 Seminaarinkatu 2, Intelli-rakennus,

Lisätiedot

Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille

Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Akses Oy:n tietosuojaseloste asiakkaille ja yhteistyökumppaneille Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Akses Oy käsittelee asiakkaidensa ja yhteistyökumppaneidensa henkilötietoja; mitä henkilötietoja

Lisätiedot

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2

1. Rekisterinpitäjä Rekisteriasioista vastaava henkilö Rekisterin nimi Rekisterin käyttötarkoitus... 2 Rekisteriseloste Sisällys 1. Rekisterinpitäjä... 2 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö... 2 3. Rekisterin nimi... 2 4. Rekisterin käyttötarkoitus... 2 5. Rekisterin sisältämät tiedot... 2 6. Säännönmukaiset

Lisätiedot

Suomen Pakolaisapu ry:n palvelukohtaiset tietosuojaselosteet

Suomen Pakolaisapu ry:n palvelukohtaiset tietosuojaselosteet Suomen Pakolaisapu ry:n palvelukohtaiset tietosuojaselosteet Suomen Pakolaisapu ry:n lahjoittajarekisteri 2 Suomen Pakolaisapu ry:n vapaaehtoisten rekisteri 4 1 Suomen Pakolaisapu ry:n lahjoittajarekisteri

Lisätiedot

Miten ja mitä tietoja keräämme sinusta?

Miten ja mitä tietoja keräämme sinusta? Tietsujaselste Wasa Sprts Club Vaasa 24.05.2018 Rekisterin ylläpitäjä: Wasa Sprts Club Wlffintie 36 65280 Vaasa inf@wsc.fi Miten ja mitä tietja keräämme sinusta? Wasa Sprts Club:n jäsenenä annat käyttöömme

Lisätiedot

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Joukkoliikennesuunnittelija Lotta Rautio

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Joukkoliikennesuunnittelija Lotta Rautio Rekisteriselste, laatimispäivä 11.8.2016 Henkilötietlaki (523/1999) 10 1. Rekisterinpitäjä Yhteystiedt Vaasan kaupunki Vaasan kaupunki PL 3 65101 VAASA Y-tunnus 0209602-6 2. Yhteyshenkilö rekisteriä kskevissa

Lisätiedot

HARTWALL CAPITALIN TIETOSUOJAILMOITUS LIITTYEN TYÖNHAKIJOITA, YHTEISTYÖKUMPPANEITA JA PORTFOLIOYHTIÖITÄ KOSKEVIIN HENKILÖTIETOREKISTEREIHIN

HARTWALL CAPITALIN TIETOSUOJAILMOITUS LIITTYEN TYÖNHAKIJOITA, YHTEISTYÖKUMPPANEITA JA PORTFOLIOYHTIÖITÄ KOSKEVIIN HENKILÖTIETOREKISTEREIHIN 25.5.2018 HARTWALL CAPITALIN TIETOSUOJAILMOITUS LIITTYEN TYÖNHAKIJOITA, YHTEISTYÖKUMPPANEITA JA PORTFOLIOYHTIÖITÄ KOSKEVIIN HENKILÖTIETOREKISTEREIHIN Rekisterinpitäjä Hartwall Capital Oy Ab Pohjoisesplanadi

Lisätiedot

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p

Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö. osoite: Teollisuuskatu 33, Helsinki. p REKISTERISELOSTE 1 REKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä FEON Oy Y-tunnus: 2733038-4 osoite: Teollisuuskatu 33, 00510 Helsinki kotipaikka: Helsinki

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE Kulunvalvonta ja työajanseuranta (Hedsam) SISÄLTÖ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖ

REKISTERISELOSTE Kulunvalvonta ja työajanseuranta (Hedsam) SISÄLTÖ 1 REKISTERIN NIMI 2 REKISTERINPITÄJÄ 3 REKISTERIN VASTUUHENKILÖ IITIN KUNTA Tiethallintpalvelut Antti Pitkämäki REKISTERISELOSTE Kulunvalvnta ja työajanseuranta (Hedsam) (päivitetty 19.1.2015) 1(6) REKISTERISELOSTE Kulunvalvnta ja työajanseuranta (Hedsam) 16.1.2012

Lisätiedot

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE

METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE METANOIA INSITITUUTTI OY TIETOSUOJAREKISTERISELOSTE Henkilötietolain (523/1999) 10 :n ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteriseloste (25.5.2018). Jos haluat käyttää oikeuttasi saada tietoa

Lisätiedot

Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7

Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 Tietosuojaseloste Henkilötietolain 10 ja 24, majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 ja EU:n yleisen tietosuojaasetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. 1. Matkustajarekisterin

Lisätiedot

Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty

Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty 1(5) Rivarko Oy:n tietosuojakäytäntö Viimeksi päivitetty 24.5.2018 Tämä tietosuojakäytäntö soveltuu Rivarko Oy:n asiakkaiden henkilötietojen käsittelyyn, ja siinä kuvataan keskeiset henkilötietojen käsittelyä

Lisätiedot

https://www.youtube.com/watch?v=7pvwchboqzm (Pandan mainos) https://www.youtube.com/watch?v=sdpxdddzxfe (Novalabs mainos)

https://www.youtube.com/watch?v=7pvwchboqzm (Pandan mainos) https://www.youtube.com/watch?v=sdpxdddzxfe (Novalabs mainos) Tim Ranta-Ojala Tämän tietturvamnisteen phjana n Kimm Ruskun kirja Kyberturvapas (Talentum 2014) Kaiken timinnan taustalla n sujattava tiet Käyttäjän tekemät timenpiteet mudstavat merkittävän san kknaistietturvasta

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvointipalvelut Lasten ja nuorten palvelut Psykososiaalinen oppilashuolto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24

IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvointipalvelut Lasten ja nuorten palvelut Psykososiaalinen oppilashuolto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24 1 IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvintipalvelut Lasten ja nurten palvelut Psykssiaalinen ppilashult Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 30.10.2014 1. REKISTERIN NIMI

Lisätiedot

Esri Finlandin asiakastietokanta

Esri Finlandin asiakastietokanta Esri Finlandin asiakastietokanta Rekisteriseloste Henkilötietolain (523 /99) 10 :n mukainen rekisteriseloste. Rekisterinpitäjä (jäljempänä Esri Finland ) Y-tunnus 1837145-9, p. 0207 435 435 Yhteystiedot

Lisätiedot

MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE

MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE MATKUSTAJAREKISTERIÄ KOSKEVA REKISTERISELOSTE Henkilötietotietolain 10 ja 24 :ien sekä majoitus- ja ravitsemustoiminnasta annetun lain 7 :n mukaisesti. 1. Rekisterinpitäjä Nimi: Pii Niemi Oy Puhelin: 02

Lisätiedot

REKISTERISELOSTE

REKISTERISELOSTE REKISTERISELOSTE 23.5.2018 Rekisterinpitäjä: HaminaKotka Satama Oy (jäljempänä HaminaKotka Satama) Merituulentie 424 48310 Kotka PL 196, 48101 Kotka Puh. +358 (0)20 790 8800 office@haminakotka.fi Y-tunnus

Lisätiedot

Koulutoimi Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014

Koulutoimi Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014 1 PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI Kulutimi REKISTERISELOSTE Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014 1. REKISTERIN NIMI AURA - Kulukuraattrien ja psyklgien asiakastietjärjestelmä,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (6) ADVISE. Asianajotoimisto Olli Pohjakallio Oy Tietosuojaseloste ) Rekisterinpitäjä. Y-tunnus:

Tietosuojaseloste 1 (6) ADVISE. Asianajotoimisto Olli Pohjakallio Oy Tietosuojaseloste ) Rekisterinpitäjä. Y-tunnus: Tietosuojaseloste 1 (6) Tietosuojaseloste ) Rekisterinpitäjä Y-tunnus: 1509366-8 osoite: Yrjönkatu 23 A 6, 00100 kotipaikka: Helsinki p.010 8353 400 sähköposti: toimisto@advise.fi Rekisteriasioista vastaava

Lisätiedot

Onnen Asunnot LKV Onnen Asunnot on Lastumäki-yhtiöt Oy:n aputoiminimi, Y-tunnus:

Onnen Asunnot LKV Onnen Asunnot on Lastumäki-yhtiöt Oy:n aputoiminimi, Y-tunnus: Rekisteriseloste Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen. 1. Rekisterinpitäjä Onnen Asunnot

Lisätiedot

SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE SOS-LAPSIKYLÄN YRITYS- JA YHTEISTYÖKUMPPANIREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE Rekisterinpitäjä SOS-lapsikyläsäätiö sr Kumpulantie 3, 00520 Helsinki Puh.(09)5404880 Fax (09) 5404 8811 info@sos-lapsikyla.fi Y-tunnus

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKASTIETOREKISTERI EUROPCAR FORM REKISTERINPITÄJÄ YHTEYSHENKILÖ REKISTERIN NIMI REKISTERÖIDYT HENKILÖT

TIETOSUOJASELOSTE ASIAKASTIETOREKISTERI EUROPCAR FORM REKISTERINPITÄJÄ YHTEYSHENKILÖ REKISTERIN NIMI REKISTERÖIDYT HENKILÖT EUROPCAR FORM TIETOSUOJASELOSTE ASIAKASTIETOREKISTERI REKISTERINPITÄJÄ Interrent Oy Y-tunnus: 0109269-9 Perintötie 8, 01510 Vantaa YHTEYSHENKILÖ Jussi Holopainen, toimitusjohtaja Perintötie 8, 01510 Vantaa

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24

TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Sivu 1 / 2 TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 Rekisterinpitäjän tulee laatia jokaisesta eri henkilörekisteristä rekisteriseloste, joka on pidettävä yleisesti saatavilla esimerkiksi

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste ja Informointiasiakirja (Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 )

TIETOSUOJASELOSTE Yhdistetty rekisteriseloste ja Informointiasiakirja (Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24 ) 19.4.2018 1. Rekisterinpitäjä 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa 3. Rekisterin nimi 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste Pihastamo Oy Aimalantie 60 37500 Lempäälä Nimi

Lisätiedot

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ

TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ TIETOSUOJASELOSTE 1 TIETOJA ASIAKKUUKSIIN LIITTYVIEN HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYSTÄ Rekisterinpitäjä Tämä seloste sisältää EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen 13 ja 14 artiklan edellyttämiä tietoja henkilötiedoista,

Lisätiedot

2 Yhteydenotot tietosuoja-asioissa Kaikki yhteydenotot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen

2 Yhteydenotot tietosuoja-asioissa Kaikki yhteydenotot voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen Yksityisasiakkaiden rekisteriseloste SROY- Sawon Rakennusliikke Oy:n yksityisasiakasrekisterin ja markkinointirekisterin rekisteriseloste 1 Rekisterinpitäjä SROY- Sawon Rakennusliike Oy Kurkihirsi 10,

Lisätiedot

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n tietosuojaseloste koskien kirjastopalveluita Sisältää EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiset vaatimukset (artiklat 13, 14 ja 30) Laadittu: 14.05.2018 1. Rekisterinpitäjä

Lisätiedot

TIETOSUOJASELOSTE. 1. Rekisterinpitäjä. Pro-Stories Oy

TIETOSUOJASELOSTE. 1. Rekisterinpitäjä. Pro-Stories Oy TIETOSUOJASELOSTE 1. Rekisterinpitäjä Y-tunnus 2298585-9 +358 40 4510757 Sähköposti: info@pro-stories.fi 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa Taru Uhrman taru.uhrman@pro-stories.fi 3. Rekisterin

Lisätiedot