Oulunkaaren taloustiedote. elokuu 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oulunkaaren taloustiedote. elokuu 2017"

Transkriptio

1 Oulunkaaren taloustiedote elokuu 2017

2 Oulunkaaren kuntayhtymä (1000 )

3 Sitovat tasot (1000 )

4 Sairauspoissaolojen kehitys (tammi-elokuu 2017 ja 2016) Sairauspoissaolojen kokonaiskehitystä seurataan laajemmin vuotuisessa henkilöstöraportissa tilinpäätöksen yhteydessä. Sairauspoissaolotietoja tarkastellessa on huomioitava, että erityisesti pienemmissä yksiköissä yhden tai muutamien henkilöiden pidemmät sairauspoissaolot vaikuttavat tilastojen keskiarvoihin. Sairauspoissaolot on esitetty työpäivinä. Keskimääräiset sairauspoissaolopäivät ajalla tammi-elokuu per työntekijä, 2016 ja 2017 (alle 1 kk poissaolot)

5 Soten tuloslaskelma (1000 )

6 Soten toimintakulut kunnittain ja palvelualoittain (1000 ) Erikoissairaanhoidon kuukausi- ja vuosivaihtelut voivat Oulunkaaren kunnissa olla huomattavia. Kustannuksiin on budjetoitu kuluvalle vuodelle n. 36,2 M.

7 Soten henkilöstömenot kunnittain ja palvelualoittain (1000 ) Talousarviossa oman toiminnan henkilöstökulut muodostavat kustannuksista perhepalveluissa 35 %, terveyspalveluissa 59 % ja vanhuspalveluissa 62 %.

8 Soten oman toiminnan ostot kunnittain ja palvelualoittain (1000 ) Talousarviossa oman toiminnan palvelujen ostot muodostavat kustannuksista perhepalveluissa 42 %, terveyspalveluissa 28 % ja vanhuspalveluissa 21 %.

9 Oulunkaaren palkat (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) *) Ennuste 2 on talousarvioeroennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu samassa suhteessa talousarvioon kuin alkuvuosi)

10 Oulunkaaren palkat yhteensä (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) *) Ennuste 2 on talousarvioeroennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu samassa suhteessa talousarvioon kuin alkuvuosi)

11 Oman toiminnan palvelujen ostot ja erikoissairaanhoidon kulut (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) *) Ennuste 2 on talousarvioeroennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu samassa suhteessa talousarvioon kuin alkuvuosi)

12 Oman toiminnan ja koko soten kulut (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) *) Ennuste 2 on talousarvioeroennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu samassa suhteessa talousarvioon kuin alkuvuosi)

13 Iin kunta, soten tuloslaskelma palvelualoittain (1000 )

14 Iin kunta, oman toiminnan ja koko soten kate (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) Kate 08/2017 (1000) TA 2017 TOT ERO Oma toiminta Kunta yht

15 Iin kunta, kommentit Perhepalvelut, perhepalvelujohtaja Mirva Salmela - Arvion mukaan tuotot tulevat toteutumaan budjetoidun mukaisesti. Asiakasmaksuja on saatu takautuvasti, jonka johdosta tällä neljänneksellä tuotot ovat toteutuneet hyvin. - Lastensuojelun perhehoidossa, vammaispalvelujen omaishoidontuessa ja vammaispalvelulain mukaisissa avustuksissa (henkilökohtainen apu) kulut tulevat ylittämään niille varatut kustannukset. Lisäksi laitoshoidon purkujen johdosta palveluasumisen kustannukset ovat nousseet. Loppuvuodesta tulossa asumispalveluja koskevia kotikuntalaskutuksia n Henkilöstömenoissa ollut erityisesti alkuvuodesta sairauspoissaolojen aiheuttamaa sijaistarvetta. - Laitoshoidosta (erikoissairaanhoito) on siirtynyt asiakkaita ostopalveluna hankittaviin asumispalveluihin, joihin ei ole ollut määrärahaa varattuna perhepalveluissa. Asumispalveluissa ostopalvelut tulevat ylittämään niille varatut määrärahat. Lastensuojelun laitoshoidossa kulut ovat jääneet alhaisiksi, mikä tasoittaa kokonaisuutta. Terveyspalvelut, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Tulot näyttävät toteutuvan odotetusti ja tässä vaiheessa vuotta jopa yli talousarvion. - Kulut ovat tässä vaiheessa vuotta hivenen ylittämässä ta2017 arvion, mutta tulojen arvioitua parempi kertymä kompensoi ylitystä. Kuluihin vaikuttavat yksitäiset potilastapaukset, joissa hoidot tai hoitovälineet ovat olleet kalliita. Kulujen kasvu on heinä- elokuussa taittunut. - Kate on kokonaisuutena hyvä. - Henkilöstökulujen ylitys oli selkeämpää alkuvuonna, mutta se on tasaantunut ja jopa alittunut suunnitellusta heinä- ja elokuussa. Tällä hetkellä henkilöstökulut ovat talousarvissa. - Palveluiden ostoissa selkeää lisääntymistä on tapahtunut kesä- ja heinäkuussa, mutta elokuussa palveluiden ostoissa on tapahtunut tasaantumista. Palveluiden ostossa on kuitenkin ylitysuhkaa, mikäli loppuvuonna ei ostojen määrä jatka elokuun linjaa. Vanhuspalvelut, vs. vanhuspalvelujohtaja Hannele Pöykiö - Kotihoidon tulot ovat kertyneet hyvin, asiakasmäärät ovat kasvaneet säännöllisessä kotihoidossa ja päivätoiminnassa. Asumispalveluiden ja hoivaosaston tulot eivät ole kertyneet odotetulla tavalla. Valtionkonttorin tilitykset eivät ole vielä tulleet ja hoivaosaston asukaspaikkoja on muutettu asumispalvelupaikoiksi. Rakennemuutos näkyy vastaavasti maltillisena kulurakenteena. Erikoissairaanhoito, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Erikoissairaanhoidon käyttöä on arvioitua enemmän. Tämä selittyy kalliitta hoitoja tarvitsevilla asiakkailla. Kuukausittaiset vaihtelut ovat selkeitä. Käyttö ei ole tasaisesti yli talousarvioin vaan mm. tammi-, helmi- ja huhtikuussa käyttöä on ollut vähemmän kuin kuukautta kohti on arvioitu.

16 Pudasjärven kaupunki, soten tuloslaskelma palvelualoittain (1000 )

17 Pudasjärven kaupunki, oman toiminnan ja koko soten kate (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) Kate 08/2017 (1000) TA 2017 TOT ERO Oma toiminta Kunta yht

18 Pudasjärven kaupunki, kommentit Perhepalvelut, perhepalvelujohtaja Mirva Salmela - Tuotot ovat toteutuneet hyvin, mutta huomioitava että maahanmuuttajien perheryhmäkodin ja tukiasumisen osalta kulut jäävät alle talousarviossa varattujen määrärahojen, jonka vuoksi Elyn korvaukset jäävät myös niiltä osin toteutumatta. - Laitoshoidosta (erikoissairaanhoito) on siirtynyt asiakkaita ostopalveluna hankittaviin asumispalveluihin, joihin ei ole ollut määrärahaa varattuna perhepalveluissa. - Henkilöstömenot ovat korkeat, koska henkilöstöä on jouduttu palkkaamaan lisää laitoshoidosta palveluasumiseen tehtyjen siirtojen johdosta. - Lisäksi huomioitava, että loppuvuodesta tulossa asumispalveluissa kotikuntalaskuja, yhteissumma n Vaikeavammaisten kotona selviytymistä tukevien palvelujen osalta määrärahat tulevat ylittymään. Terveyspalvelut, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Tulot kertyvät odotettua paremmin. - Kulut toteutuivat alkuvuonna hieman talousarvioita korkeampina, mutta kulujen kasvu tasaantui heinä-, elokuussa ja nyt näyttäisi, että kulut pysyvät talousarviossa. - Kate on hyvä. - Vastaanotolla jouduttu toteuttamaan ns. purkupäiviä. Niille työntekijöille, joille ei voitu työsuhteen päättyessä antaa kaikkia kertyneitä lomia lomana on jouduttu maksamaan lomia ulos työsuhteen päättyessä. Samoin on ollut potilaita, joille on pitänyt määräajoiksi palkata ns. oma hoitaja jopa 24h/7. Henkilöstökuluissa on tässä vaiheessa ylitysuhkaa. Vanhuspalvelut, vs. vanhuspalvelujohtaja Hannele Pöykiö - Asiakkaina on pienituloisia ikäihmisiä ja kuluvana vuonna on tehty poikkeuksellisen paljon maksuvapautuspäätöksiä. Valtionkonttorin tulot eivät ole vielä tilittyneet ( sotainvalidien korvaukset hoidosta ja kotihoidon tukipalveluista). Kotihoidon tehostumisen myötä hoivaosastolla ja asumispalveluissa on ollut tyhjiä paikkoja ( ei ole myöskään jonoja). Erikoissairaanhoito, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Tässä vaiheessa vuotta erikoissairaanhoidon käyttö on ollut talousarvion mukaista.

19 Simon kunta, soten tuloslaskelma palvelualoittain (1000 )

20 Simon kunta, oman toiminnan ja koko soten kate (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) Kate 08/2017 (1000) TA 2017 TOT ERO Oma toiminta Kunta yht

21 Simon kunta, kommentit Perhepalvelut, perhepalvelujohtaja Mirva Salmela - Tulot eivät tule toteutumaan talousarvion mukaisesti, vaan jäävät alhaisemmiksi. Kotikuntalaskutuksessa olevien asiakkaiden määrä on vähentynyt, jonka vuoksi tulot ovat pienentyneet. - Kulut ovat ylittämässä talousarviossa varatut määrärahat. Perhehoidossa on ollut takautuvia maksuja, joihin ei oltu varauduttu. Lisäksi vammaispalveluissa (omaishoidontuki, kotiin annettavat avustukset) kulut tulevat ylittymään. Loppuvuodesta tulossa kotikuntalaskuja n Henkilöstömenot ylittyvät osin sairauspoissaoloista aiheutuneiden sijaistarpeiden johdosta. Lisäksi henkilöstöä on jouduttu palkkaamaan asiakkaiden palvelutarpeiden johdosta. - Palvelujen ostot ovat toteutuneet arvioidun mukaisesti. Terveyspalvelut, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Tuotot toteutuvat odotetusti ja jopa paremmin kaikilla toimintayksiköillä. - Kulut ovat pysyneet talousarvion mukaisina. - Henkilöstömenot ovat toteutuneet talousarvion mukaisesti. - Palveluiden ostoissa ei ole tapahtunut ylitystä ja näyttäisi että ne toteutuvat talousarvion mukaisesti. Vanhuspalvelut, vs. vanhuspalvelujohtaja Hannele Pöykiö - Tulot eivät todennäköisesti tule toteutumaan talousarvion mukaisesti, jos tulokertymää verrataan myös v talousarvion toteutumiseen. Asiakkaina on pienituloisia ikäihmisiä ja kuluvan vuoden aikana on tehty useita maksuvapautuspäätöksiä. - Kotihoidon kulut ovat lähes raamissa. Asiakaspalveluiden ostoissa on pieni ylitys, joka johtuu sotaveteraaneille ostetuista palveluista, jotka valtionkonttori tulee maksamaan kokonaisuudessaan takaisin. Asumispalveluissa henkilöstökulut ovat hieman ylittyneet, muuten kulurakenne on maltillinen. Kevään Noro- ja influenssaepidemian vuoksi jouduttiin palkkaamaan sijaisia ja ylitystä ei ole pystytty vielä kokonaan tasoittamaan. Hoivaosastolla on ollut pitkiä sairaslomia, joita on sijaistettu. - Tulot eivät ole toteutuneet suunnitellulla tavalla ja kulut ovat tällä hetkellä ylittyneet ja tulos näkyy alhaisena katteena. Erikoissairaanhoito, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Tässä vaiheessa vuotta erikoissairaanhoidon käyttö näyttäisi toteutuvan talousarvion mukaisesti.

22 Utajärven kunta, soten tuloslaskelma palvelualoittain (1000 )

23 Utajärven kunta, oman toiminnan ja koko soten kate (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) Kate 08/2017 (1000) TA 2017 TOT ERO Oma toiminta Kunta yht

24 Utajärven kunta, kommentit Perhepalvelut, perhepalvelujohtaja Mirva Salmela - Arvion mukaan tuotot tulevat toteumaan budjetoidun mukaisesti. - Kulujen osalta tilanne on maltillinen, arvion mukaan määrärahat tulevat riittämään. - Henkilöstömenot ovat olleet alhaiset, koska osa viroista/toimista on ollut osin täyttämättä. - Palvelujen ostojen osalta kustannukset tulevat arvion mukaan alittamaan varatut määrärahat. Asumispalveluissa ostopalveluiden tarve on vähentynyt. Terveyspalvelut, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Tuotot ovat kertyneet odotettua paremmin. - Kulurakenne on pysynyt talousarviossa. - Terveyspalveluiden kate on hyvä. - Henkilöstökulut ovat pysyneet talousarviossa. - Palveluiden ostot ovat pysyneet talousarviossa. Vanhuspalvelut, vs. vanhuspalvelujohtaja Hannele Pöykiö - Valtionkonttorin tulot eivät ole vielä tiliöityneet ja vanhuspalveluiden laskutus on hieman jäljessä. On myös mahdollista, että emme tavoita talousarviossa esitettyä tulokertymää, jos vertaamme v tulojen toteutumista. Vanhuspalveluissa on pienituloisia ikäihmisiä ja asiakasmaksut ovat tulosidonnaisia. - Henkilöstökuluissa on hieman ylitystä johtuen pitkistä sairaslomista ja niiden sijaistamisesta. Palveluiden ostoissa on ylitystä johtuen sotaveteraanien tukipalvelujen ostoista, jotka valtionkonttori maksaa takaisin. Pitkiä sairaslomia on jouduttu sijaistamaan. - Tulot eivät ole toteutuneet ja kuluissa on ylitystä, joka näkyy näin ollen katteessa. - Sotaveteraaneille valtionkonttori kustantaa uuden lain myötä kaikki tukipalvelut. Kotihoidon kautta on ostettu sotaveteraaneille kotona asumista tukevia palveluja, jotka näkyvät kuluissa mutta laskutetaan valtionkonttorilta kokonaisuudessaan takaisin. Erikoissairaanhoito, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Erikoissairaanhoito on toteutunut talousarvioin mukaisesti ja tässä vaiheessa jopa vähän alittaa.

25 Vaalan kunta, soten tuloslaskelma palvelualoittain (1000 )

26 Vaalan kunta, oman toiminnan ja koko soten kate (1000 ) *) Ennuste 1 on talousarvioennuste (kumulatiivinen toteuma + loppuvuosi toteutuu talousarvion mukaan) Kate 08/2017 (1000) TA 2017 TOT ERO Oma toiminta Kunta yht

27 Vaalan kunta, kommentit Perhepalvelut, perhepalvelujohtaja Mirva Salmela - Tuotot ovat toteutuneet arvioidun mukaisesti. - Kaikki palvelutarpeet, joihin talousarviossa on varauduttu eivät ole toteutuneet, jonka vuoksi kulut ovat alle talousarvion. - Henkilöstökulut ovat toteutuneet arvion mukaisesti. - Ostopalvelujen tarve on ollut arvioitua vähäisempää. Laitoshoidosta siirtynyt asiakkaita palveluasumiseen, mikä näkyy asumispalveluissa kustannusten kasvuna. Terveyspalvelut, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Tulot ovat toteutuneet hyvin ja odotusten mukaisesti. - Henkilöstökulut ovat pysyneet talousarvion mukaisena. - Palveluiden ostojen arvioidaan tasaantuvan loppuvuonna. Nyt kuitenkin näyttäisi olevan ylitysuhkaa. Vanhuspalvelut, vs. vanhuspalvelujohtaja Hannele Pöykiö - Valtionkonttorilta ei ole vielä tiliöitynyt sotainvalidien korvaukset. Toimintatuotot eivät todennäköisesti tule toteutumaan talousarviosuunnitelman mukaisesti, mutta tulevat ylittämään v toteutuman. - Henkilöstökulut ovat tällä hetkellä ylittyneet johtuen pitkistä sairaslomista ja niiden sijaistamisesta. Muut toimintakulut ovat pysyneet talousarviosuunnitelman mukaisina. Omaishoidontuessa on ylitysuhka. - Tulot eivät ole kertyneet suunnitelulla tavalla ja menoissa on hieman ylitystä ja näkyy katteessa. - Henkilöstö ikääntyy ja on ollut pitkiä sairaslomia, jotka on sijaistettu. Erikoissairaanhoito, vs. terveyspalvelujohtaja Matti Vähäkuopus ja hoitotyön päällikkö Ritva Väisänen - Erikoissairaanhoidossa on selkeästi ylitysuhkaa. Erikoissairaanhoidon käytön selvittämiseksi käynnistetään yhteistyö sairaanhoitopiirin kanssa, jossa selvitellään käyttöön liittyviä tekijöitä yhteistyössä.

Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Heinäkuu 2013 Julkaistu 19.8.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2013 Julkaistu 21.11.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2016 Julkaistu 22.6.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2016 Julkaistu 27.7.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Toukokuu 2013 Julkaistu 18.6.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Marraskuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Marraskuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Marraskuu 2016 Julkaistu 21.12.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 %

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2016

Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2016 Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2016 Julkaistu 27.9.2016 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2013 Julkaistu 21.5.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2015

Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2015 Oulunkaaren taloustiedote Lokakuu 2015 Julkaistu 25.11.2015 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Kesäkuu 2013 Julkaistu 7.8.2013 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2014

Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2014 Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2014 Julkaistu 21.5.2014 1 Oulunkaari: kustannusten jakaantuminen (TA 2014, menot) Soten kustannusten jakaantuminen palvelualoittain (TA 2014) Tuotot yhteensä ja tuottojen

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Syyskuu 2015

Oulunkaaren taloustiedote Syyskuu 2015 Oulunkaaren taloustiedote Syyskuu 2015 Julkaistu 22.10.2015 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2015

Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2015 Oulunkaaren taloustiedote Huhtikuu 2015 Julkaistu 20.5.2015 1 Oulunkaari: kustannusten jakaantuminen (TA 2015, menot) 3 287 000 3 % 17 105 000 14 % 5 792 000 5 % 6 015 000 4,9 % 44 644 000 36 % 45 270

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2013

Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2013 Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2013 Julkaistu 23.9.2013 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2014

Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2014 Oulunkaaren taloustiedote Elokuu 2014 Julkaistu 24.9.2014 1 Tasainen toteuma (%) Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä Heinä Elo Syys Loka Marras Joulu 8,3 % 16,7 % 25,0 % 33,3 % 41,7 % 50,0 % 58,3 % 66,7

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.8.2008 (ilman liikelaitoksia)

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.8.2008 (ilman liikelaitoksia) 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.8.2008 (ilman liikelaitoksia) Maakunnan talousarvio 2008 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 13.12.2007 135. Sosiaali- ja terveystoimialan osalta on hyväksyttyä

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA (ilman liikelaitoksia)

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA (ilman liikelaitoksia) 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.10.2008 (ilman liikelaitoksia) Maakunnan talousarvio 2008 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 13.12.2007 135. Sosiaali- ja terveystoimialan osalta on hyväksyttyä

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA (ilman liikelaitoksia)

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA (ilman liikelaitoksia) 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 30.9.2008 (ilman liikelaitoksia) Maakunnan talousarvio 2008 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 13.12.2007 135. Sosiaali- ja terveystoimialan osalta on hyväksyttyä

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.7.211 Maakunnan talousarvio 211 ja toimintasuunnitelma 211 214 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 29.11.21 74. Käyttösuunnitelma

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.10.2007

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.10.2007 KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.1.27 Liite nro: 1 TOIMINTATUOTOT Maakunnan talousarvion (MV 23.4.7) (ilman liikelaitoksia) mukaan toimintatuotot ovat vuodelle 27

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.8.212 ALUSTAVA ARVIO Maakunnan talousarvio 212 ja toimintasuunnitelma 213 215 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 28.11.211 62. Käyttösuunnitelma

Lisätiedot

Perusturvapalvelujen toimialan määrärahankorotusesitys. Vt. perusturvajohtaja Jaana Koskela Valtuuston kokous

Perusturvapalvelujen toimialan määrärahankorotusesitys. Vt. perusturvajohtaja Jaana Koskela Valtuuston kokous Perusturvapalvelujen toimialan määrärahankorotusesitys Vt. perusturvajohtaja Jaana Koskela Valtuuston kokous 15.12.2018 Perusturvan talous menolajeittain TP 2017 TOT 10 / 2017 TA 2018 TOT 10 / 2018 Tot-%

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 89 22.10.2013. 89 Asianro 7575/02.02.00/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 89 22.10.2013. 89 Asianro 7575/02.02.00/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) 89 Asianro 7575/02.02.00/2013 Talousarviomuutokset 2013 / perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet Kaupungin talousarvion sitovuusmääräysten mukaan bruttobudjetoiduilla

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014

Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014 Kinnulan kunta, talousraportti 1-4/2014 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-30.4.2014 Kinnulan kunta 01-04/2012 01-04/2013 TA 2014 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-04/2014

Lisätiedot

Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 Liite nro: TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 30.9.2010 Maakunnan talousarvio 2010 ja toimintasuunnitelma 2010 2013 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 14.12.2009 134.

Lisätiedot

Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019

Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019 Kuukausikatsaus tammi-heinäkuu 2019 Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 18.9.2019 Yleistilanne Tulokertymä hieman parantunut Kuntien maksuosuuksien muutosta ei ole huomioitu Henkilöstökulut

Lisätiedot

Toimintakulut 2011/ Toimintatuotot 2011/

Toimintakulut 2011/ Toimintatuotot 2011/ Osavuosikatsaus tammi-marraskuu 211 Mb 211 Ennuste Liikevaihto 79 224 752 73 135 176 92,3 8 862 68 72 719 384 89,9 1, 43 321 768 39 264 98 9,6 1, Liikeylijäämä / -alijäämä 1 597 226 ####### Sisäiset kulut

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS

OSAVUOSIKATSAUS Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 30.4.2017 Omistajaohjausryhmä/Kuntajohto Yhtymähallitus Pyhäjoen kunnanhallitus Raahen kaupunginhallitus Siikajoen kunnanhallitus 1 Osavuosikatsaus

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-9/2013

Kinnulan kunta, talousraportti 1-9/2013 Kinnulan kunta, talousraportti 1-9/2013 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-30.8.2013 Kinnulan kunta 01-09/2011 01-09/2012 TA 2013 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-09/2013

Lisätiedot

*** TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 0, ,92 70 PERUSTERVEYDENHUOLTO

*** TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 0, ,92 70 PERUSTERVEYDENHUOLTO Itä-Savon shp/11.11.2016 Talousarvio Vuoden alusta Toteutuma-arvio YLI / ALI muutettu 2016 tammi-syyskuu syyskuun mukaan 2016 60 ERIKOISSAIRAANHOITO Talousarvion ylityksessä/alituksessa huomioidaan vain

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 100 18.11.2014. 100 Asianro 7402/02.02.00/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 100 18.11.2014. 100 Asianro 7402/02.02.00/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (1) 100 Asianro 7402/02.02.00/2014 Talousarviomuutokset 2014 / perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet Perusturvan ja terveydenhuollon vuoden 2014 talousarvion

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu 2018

OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu 2018 Yhtymähallitus 30.10. 156 LIITE 1 OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Sairaanhoidossa saapuneiden lähetteiden määrät sekä käyntimäärät ovat lisääntyneet edelliseen

Lisätiedot

Toimintakate ,4. TA 2014 TP 2014 Jäljellä Tot. % Toimintakate ,5

Toimintakate ,4. TA 2014 TP 2014 Jäljellä Tot. % Toimintakate ,5 Sos.- ja terv.lautakunta 12 23.02.2016 Sosiaali- ja terveysosaston talousarvion toteutuma 438/04/041/2014 STL 12 1.TOIMINTAKATTEEN SITOVUUS VALTUUSTOON NÄHDEN Tulosalue Hallinto ja projektit Työllisyyden

Lisätiedot

Talouden seuranta 9/ 2016 ja hankintojen seuranta 9/ 2016

Talouden seuranta 9/ 2016 ja hankintojen seuranta 9/ 2016 Kaupunginhallitus 31.10.2016 Liite 1 388 Talouden seuranta 9/ 2016 ja hankintojen seuranta 9/ 2016 KH 31.10.2016 Tulosennuste 9/ 2016 MIKKELIN KAUPUNKI, Laskennallinen ennuste ja johdon ennuste 1-9/ 2016,

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti Kaupunginhallitus

Talouden seurantaraportti Kaupunginhallitus Talouden seurantaraportti 1.1.-30.9.2018 Kaupunginhallitus 12.11.2018 1 Tilinpäätösennuste Toiminnantuotot ylittävät budjetoidun noin 5,4 m Maanmyyntitulot +2,0 m Elokaaren myyntivoitto +1,5 m Tuleva lastensuojelun

Lisätiedot

Talouden osavuosikatsaus 1-8 2015 ja lisämääräraha-anomus Ekonomisk delårsrapport 1-8 2015 och anhållan om tilläggsanslag

Talouden osavuosikatsaus 1-8 2015 ja lisämääräraha-anomus Ekonomisk delårsrapport 1-8 2015 och anhållan om tilläggsanslag Sosiaali- ja terveyslautakunta 180 23.09.2015 Talouden osavuosikatsaus 1-8 2015 ja lisämääräraha-anomus Ekonomisk delårsrapport 1-8 2015 och anhållan om tilläggsanslag 985/02/02/02/2014 SosTe 180 Valmistelija:

Lisätiedot

Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014

Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014 Kinnulan kunta, talousraportti 1-3/2014 Tuloslaskelma ja graafiset seurantaraportit TULOSLASKELMA 1.1.-31.3.2014 Kinnulan kunta 01-03/2012 01-03/2013 TA 2014 Toteuma Toteuma- % 01- TOIMINTATUOTOT 01-03/2014

Lisätiedot

Tammi-heinäkuun tulos 2017

Tammi-heinäkuun tulos 2017 Tammi-heinäkuun tulos Eksote Heinäkuun tulos ja ennuste EKSOTE Tammi-heinäkuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 256,8 256,8 0,0 440,2 440,2 0,0 Nettotoimintamenot

Lisätiedot

KHALL Taloussuunnitelman mukaisesti kaupunginhallitukselle tulee raportoida talouden toteutumisesta vähintään kahden kuukauden välein.

KHALL Taloussuunnitelman mukaisesti kaupunginhallitukselle tulee raportoida talouden toteutumisesta vähintään kahden kuukauden välein. Kaupunginhallitus 217 13.08.2018 Kaupungin talouden toteutuminen / osavuosikatsaus 1-6 / 2018 253/02.02.02/2018 KHALL 13.08.2018 217 Taloussuunnitelman mukaisesti kaupunginhallitukselle tulee raportoida

Lisätiedot

Tilinpäätös Talousjohtaja Eija Tolonen-Manninen. Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä

Tilinpäätös Talousjohtaja Eija Tolonen-Manninen. Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä Tilinpäätös 2013 Talousjohtaja Eija Tolonen-Manninen Tilikauden tulos 2013 Tilinpäätös on 3,4 miljoonaa euroa ylijäämäinen sen jälkeen, kun on huomioitu kunnille palautettava maksuosuus 3,4 miljoonaa euroa

Lisätiedot

kk=75%

kk=75% 1 Talousarvion toteutuminen 01.01. - 30.09.2017 9 kk=75% Kokonaisuutena syyskuun lopun toteuma näyttää varsin hyvältä. Viime vuoteen verrattuna vuosikate on toteutunut noin 800 000 euroa paremmin ja tilikauden

Lisätiedot

Poikkeama. Kunnallisvero ,5. Yhteisövero ,9

Poikkeama. Kunnallisvero ,5. Yhteisövero ,9 1000 TA Ennuste 07/ Erotus 2015/ Muut. % Kunnallisvero 42.950 43.015 65 20.345 20.450 106 0,5 Yhteisövero 2.000 2.079 79 1.332 1.254-78 -5,9 Kiinteistövero 2.750 2.801 51 36 77 41 114,0 Yhteensä 47.700

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 2.6.215] KUUKAUSIRAPORTTI HUHTIKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Huhtikuu 215 HUHTIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Huhtikuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa: lastensuojelun

Lisätiedot

Talousarvion toteumaraportti..-..

Talousarvion toteumaraportti..-.. Talousarvion toteumaraportti..-.. 4kk = 33,3% Kokonaisuutena huhtikuun lopussa talousarvio on toteutunut taloudellisesti ja toiminnallisesti pitkälti arvion mukaisesti. Viime vuoteen verrattuna vuosikate

Lisätiedot

Kuukausikatsaus tammi-toukokuu 2019

Kuukausikatsaus tammi-toukokuu 2019 Kuukausikatsaus tammi-toukokuu 2019 Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä 18.6.2019 Yleistilanne Tulot talousarvion mukaiset Kuntien maksuosuuksien muutosta ei ole huomioitu Henkilöstökulut

Lisätiedot

Tammi-elokuun tulos 2017

Tammi-elokuun tulos 2017 Tammi-elokuun tulos Eksote Elokuun tulos ja ennuste EKSOTE Tammi-elokuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 293,5 293,5 0,0 440,2 440,2 0,0 Nettotoimintamenot

Lisätiedot

Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018

Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018 Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Kaupunginhallitus 290 27.8.2018 111 Talousarvion toteutuminen kesäkuu 2018 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 27.8.2018 290 Asianro 55/02.02.02/2018 Talousjohtaja Anna-Kristiina

Lisätiedot

ERIKOISSAIRAANHOITO YHTEENSÄ

ERIKOISSAIRAANHOITO YHTEENSÄ 60 ERIKOISSAIRAANHOITO YHTEENSÄ Ulkoiset tuotot yht. 73 008 349,00 77 208 349,00 4 200 000,00 TOIMINTATUOTOT YHT. 73 008 349,00 77 208 349,00 4 200 000,00 Ulkoiset kulut yht. -51 982 441,00-56 182 441,00-4

Lisätiedot

Talouden osavuosikatsaus 1-8 2015 ja lisämääräraha-anomus - Ekonomisk delårsrapport 1-8 2015 och anhållan om tilläggsansanslag

Talouden osavuosikatsaus 1-8 2015 ja lisämääräraha-anomus - Ekonomisk delårsrapport 1-8 2015 och anhållan om tilläggsansanslag Kaupunginhallitus 508 19.10.2015 Sosiaali- ja terveyslautakunta 192 04.11.2015 Talouden osavuosikatsaus 1-8 2015 ja lisämääräraha-anomus - Ekonomisk delårsrapport 1-8 2015 och anhållan om tilläggsansanslag

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammimarraskuu Tähän tarvittaessa otsikko 2016 vt talousjohtaja Jerry Retva 9.1.2017 Koko kunta - Toteumavertailu - Tulosennuste Lautakunnat - Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 28.3.218] KUUKAUSIRAPORTTI HELMIKUU 218 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Helmikuu 218 HELMIKUU PÄHKINÄNKUORESSA Helmikuun 218 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko

Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko Talouden seurantaraportti tammilokakuu Tähän tarvittaessa otsikko 2015 Talousjohtaja Anne Arvola 23.11.2015 Koko kunta - Toteumavertailu - Tulosennuste Lautakunnat - Kuukausiseuranta - perinteinen kumulatiivinen

Lisätiedot

Iitin kunta 45/ /2013 Talouskatsaus Tammi-elokuu. Nettomaahanmuutto. lähtömuutto

Iitin kunta 45/ /2013 Talouskatsaus Tammi-elokuu. Nettomaahanmuutto. lähtömuutto Iitin kunta 45/02.01.02/2013 Talouskatsaus 30.9.2013 Tammi-elokuu Väestön kehitys ja väestömuutokset 2013 Luonnollinen väestön lisäys Kuntien välinen muuttoliike Nettomaahanmuutto Väestönlisäys Väkiluku

Lisätiedot

PoSan talouden toteutuminen ajalla Kustannuskehitys. Toiminta ja suoritemäärät

PoSan talouden toteutuminen ajalla Kustannuskehitys. Toiminta ja suoritemäärät PoSan talouden toteutuminen ajalla 1.1. 31.3.2017 Kustannuskehitys Talousarvion mukaisista tuotoista toteutui 24,9% ja ulkoisista kuluista 23,5%. Toimintatuotot laskivat -1,0% verrattuna edelliseen vuoteen.

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA. II kolmannesvuosiraportti

MÄNTYHARJUN KUNTA. II kolmannesvuosiraportti MÄNTYHARJUN KUNTA II kolmannesvuosiraportti 2015 MÄNTYHARJUN KUNTA KOLMANNESVUOSIRAPORTTI AJALTA 1.1.2015-31.8.2015 Toimielin: Kunnanvaltuusto Raportin laatija: Tulosalue: Johtaja: Tuomo Penttinen TALOUDELLISTEN

Lisätiedot

Talouden seurantaraportti elokuu Tähän tarvittaessa. Talousjohtaja Anne Arvola

Talouden seurantaraportti elokuu Tähän tarvittaessa. Talousjohtaja Anne Arvola Talouden seurantaraportti elokuu Tähän tarvittaessa 2015 otsikko Talousjohtaja Anne Arvola 1.6.2015 Tuloslaskelmaennuste 19.10.2015 Tuloslaskelma Ei sisällä sisäisiä eriä *TP 2015 (vain todelliset kustannukset)

Lisätiedot

talouspäällikkö vs. Tommi Koskinen, puh. (09)

talouspäällikkö vs. Tommi Koskinen, puh. (09) Sosiaali- ja terveyslautakunta 14 07.02.2017 Sosiaali- ja terveystoimen käyttötalouden toteuma 2016 43/02.06.01/2017 SOTE 07.02.2017 14 Lisätiedot: talouspäällikkö vs. Tommi Koskinen, puh. (09)5056260

Lisätiedot

CPQSQ POHJOIS-SATAKUNNAN PERUSPALVELUKUNTAYHTYMA

CPQSQ POHJOIS-SATAKUNNAN PERUSPALVELUKUNTAYHTYMA CPQSQ POHJOIS-SATAKUNNAN PERUSPALVELUKUNTAYHTYMA Lausuntopyyntö talousarviota 2018 sekä Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymän toiminnan kehittämistä varten. Pohjois-Satakunnan Peruspalvelukuntayhtymän

Lisätiedot

Tammi-toukokuun tulos 2017

Tammi-toukokuun tulos 2017 Tammi-toukokuun tulos 2017 Eksote Toukokuun tulos ja ennuste 2017 EKSOTE 2017 Tammi-toukokuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 183,4 183,4 0,0 440,2

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät

Espoon kaupunki Pöytäkirja Sosiaali- ja terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät 20.03.2013 Sivu 1 / 1 890/00.01.01/2013 30 terveyslautakunnalle tiedoksi saapuneet asiat, päätökset ja kirjelmät Valmistelijat / lisätiedot: Hietanen Tommi, puh. (09) 816 23001 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Tammi-elokuun tulos ja ennuste Hallitus

Tammi-elokuun tulos ja ennuste Hallitus Tammi-elokuun tulos ja ennuste Hallitus 23.9. Eksote yhteensä tammi-elokuu EKSOTE 1000 EUR Muutos Tammi-elokuu Koko vuosi TP 2014 E vs. TP 2014 Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Toteuma EUR

Lisätiedot

Tammi-huhtikuun tulos 2016

Tammi-huhtikuun tulos 2016 Tammi-huhtikuun tulos 2016 Eksote Tammi-huhtikuun tulos ja ennuste 2016 EKSOTE 2016 Tammi-huhtikuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 150,1 150,3-0,1

Lisätiedot

Raportointi jäsenkunnille. Tammi-maaliskuu 2015

Raportointi jäsenkunnille. Tammi-maaliskuu 2015 Raportointi jäsenkunnille Tammi-maaliskuu 2015 Eksoten tulos Q1 2015 Kausi Jäsenkuntien maksuosuudet Toimintakate Tulos Alijäämä Raportointikokous BUDJ TOT/ENN BUDJ TOT/ENN BUDJ TOT/ENN BUDJ TOT/ENN 3/2014

Lisätiedot

2 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI, TAMMI-HUHTIKUU 2016

2 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI, TAMMI-HUHTIKUU 2016 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 07.06.2016 2 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI, TAMMI-HUHTIKUU 2016 19/02/02/00/08/2016 HYKS Lautakuntaa on tarkoitus tässä kokouksessa informoida

Lisätiedot

Puolivuotisraportin mukaan ali-/ylijäämien nettosummat ovat vastuualueittain seuraavat:

Puolivuotisraportin mukaan ali-/ylijäämien nettosummat ovat vastuualueittain seuraavat: Sosiaali- ja terveyslautakunta 85 22.09.2016 Kaupunginhallitus 235 31.10.2016 Talousarviomuutos, sosiaali- ja terveysosaston vuoden 2016 talousarvio 2391/02.02.00/2015 Sosiaali- ja terveyslautakunta 22.09.2016

Lisätiedot

Talousarvion toteutuminen

Talousarvion toteutuminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 294 Talousarvion toteutuminen 31.8.2016 Asianro 348/02.02.02/2016 Talousjohtaja Anna-Kristiina Järvi 6.10.2016: Liitteenä ovat koko kaupungin tuloslaskelma keskuksittain

Lisätiedot

Talousraportti syyskuun lopun tilanteesta ja ennakkotietoa lokakuun lopun tilanteesta

Talousraportti syyskuun lopun tilanteesta ja ennakkotietoa lokakuun lopun tilanteesta 1 (5) Talousraportti syyskuun lopun tilanteesta ja ennakkotietoa lokakuun lopun tilanteesta Väestö Työllisyys Lokakuun lopussa Pielisen Karjalan väkiluku oli 21 736 henkilöä, joista Lieksassa asui 11 585,

Lisätiedot

OPERATIIVINEN SOPIMUS 2016 seuranta

OPERATIIVINEN SOPIMUS 2016 seuranta OPERATIIVINEN SOPIMUS seuranta 1.1.-30.6. Vanhus- ja vammaispalvelut Taloudelliset tavoitteet 1.1 Määrärahat 1.000 TP 15 TAM Ennuste Tulot 34 738 33 824 33 891 Menot 179 494 180 299 180 326 Netto 144 756

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 7.2.218] KUUKAUSIRAPORTTI JOULUKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Joulukuu 217 JOULUKUU PÄHKINÄNKUORESSA Joulukuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Tammi-heinäkuun tulos 2018

Tammi-heinäkuun tulos 2018 Tammi-heinäkuun tulos 28 Eksote Tammi-heinäkuun tulos ja ennuste 28 EKSOTE 28 Tammi-heinäkuu Koko vuosi milj. EUR Ennuste Jäsenkuntatuotot 255,8 255,8, 44,2 44,2, Nettotoimintamenot 265,8 26,9-3,9 453,9

Lisätiedot

Talousarvio toteutuminen

Talousarvio toteutuminen Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 152 Talousarvio toteutuminen 30.4.2016 Asianro 348/02.02.02/2016 Talousjohtaja Anna-Kristiina Järvi 25.5.2016: Liitteenä ovat koko kaupungin tuloslaskelma keskuksittain

Lisätiedot

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-HELMIKUU 2015

HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-HELMIKUU 2015 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN LAUTAKUNTA 21 14.04.2015 HYKS-SAIRAANHOITOALUEEN TOIMINNAN JA TALOUDEN SEURANTARAPORTTI TAMMI-HELMIKUU 2015 9/00/02/00/02/2015 HYKS 21 HYKS-sairaanhoitoalueen tammi-helmikuun 2015

Lisätiedot

Tammi-elokuun tulos 2018

Tammi-elokuun tulos 2018 Tammi-elokuun tulos Eksote Tammi-elokuun tulos ja ennuste 4,0 2,0 0,0-2,0-4,0-6,0-8,0-10,0-12,0-14,0-16,0 BUDJETTIERO, MILJ. EUR Nettotoimintamenot Jäsenkuntatuotot Yli-/alijäämä, kumul. toteuma - 0,0

Lisätiedot

Talousarvion toteuma kk = 50%

Talousarvion toteuma kk = 50% Talousarvion toteuma 1.1.-30.6.2019 6kk = 50% Verotulojen kertymä 30.6.2018 Talousarvio 30.6.2019 30.6.2019 Tot. % Kunnallisverot 3 846 943 3 456 000 3 727 292 53,9 Kiinteistöverot 35 134 373 500 8 904

Lisätiedot

Koulutuspalvelut 2015 toteuma Varhaiskasvatuspalvelut 2015 toteuma Vapaa- aikapalvelujen, konservatorion ja kansalaisopiston tilanne ok

Koulutuspalvelut 2015 toteuma Varhaiskasvatuspalvelut 2015 toteuma Vapaa- aikapalvelujen, konservatorion ja kansalaisopiston tilanne ok Koulutuspalvelut 2015 toteuma TA2015 (toimintakate) = TP2014 + 1,1 M Toimintakate 08/2015 noin 0,3 % alemmalla tasolla kuin v. 2014 Perusopetuksen ja lukioiden kustannukset ja kate edellisvuotta pienemmällä

Lisätiedot

Ylityksiä on perusteltu seuraavasti: Sosiaali- ja terveyslautakunnan lisämäärärahaesitys TA Valmistelija: taloussuunnittelija Janne Katajamäki,

Ylityksiä on perusteltu seuraavasti: Sosiaali- ja terveyslautakunnan lisämäärärahaesitys TA Valmistelija: taloussuunnittelija Janne Katajamäki, Kaupunginhallitus 69 29.02.2016 Kaupunginvaltuusto 14 07.03.2016 Määrärahaylityksen myöntäminen vuodelle 2015 62/02.02.00.03/2015 Kaupunginhallitus 29.02.2016 69 Valmistelija: henkílöstö- ja talouspäällikkö.

Lisätiedot

Lisämäärärahan myöntäminen sosiaalityöhön, vammaispalveluihin, päivähoitoon ja vanhusten asumispalveluihin

Lisämäärärahan myöntäminen sosiaalityöhön, vammaispalveluihin, päivähoitoon ja vanhusten asumispalveluihin Sosiaali- ja terveyslk 50 11.10.2011 Kunnanhallitus 317 07.11.2011 Lisämäärärahan myöntäminen sosiaalityöhön, vammaispalveluihin, päivähoitoon ja vanhusten asumispalveluihin 351/030.033/2010 SOSTE 50 Sosiaali-

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Perusturva- ja terveyslautakunta Asianro 8769/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/ (1) Perusturva- ja terveyslautakunta Asianro 8769/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 10/2017 1 (1) 52 Asianro 8769/02.02.00/2016 Talousarviomuutokset vuonna 2017 perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueilla Perusturvan ja terveydenhuollon vuoden 2017 talousarvion

Lisätiedot

ennuste / Käyttö % '14/15 TOTEUTUMISENNUSTE 2014 yhteensä TA 2015 TP

ennuste / Käyttö % '14/15 TOTEUTUMISENNUSTE 2014 yhteensä TA 2015 TP Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Toteutuma ja johdon ennuste 9/ 2015, ulkoiset ja sisäiset erät Johdon Johdon ennuste Johdon Muutos % TULOSLASKELMA JA TP 2014 TA Syyskuu Syyskuu ennuste / ennuste

Lisätiedot

Budjetti + Budjetti Käyttö Käyttö Erotus muutos % eur

Budjetti + Budjetti Käyttö Käyttö Erotus muutos % eur Mäntyharjun kunta Sivu 1 16.10.2018 Toteutumavertailu 8:56:47 EUR Ulkoinen 01.01.2018-30.09.2018 Budjetti + Budjetti Käyttö Käyttö Erotus muutos 01-09 01-09 % eur TULOSLASKELMA TOIMINTATUOTOT Myyntituotot

Lisätiedot

Kasvatus- ja opetuslautakunta Liite 1 60

Kasvatus- ja opetuslautakunta Liite 1 60 Kasvatus- ja opetuslautakunta 30.11.2017 Liite 1 60 Kasvatus- ja opetuslautakunta Toteutuma ja johdon ennuste 10/ 2017, ulkoiset ja sisäiset erät Johdon Johdon Johdon TULOSLASKELMA JA TP 2016 TA Lokakuu

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 29.6.216] KUUKAUSIRAPORTTI TOUKOKUU 216 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/19 Toukokuu 216 TOUKOKUU PÄHKINÄNKUORESSA Toukokuun 216 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Tammi-maaliskuun tulos 2016

Tammi-maaliskuun tulos 2016 Tammi-maaliskuun tulos 2016 Eksote yhteensä EKSOTE 1000 EUR 2016 Tammi-maaliskuu 2016 Koko vuosi TP Muutos E2016 vs. TP Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Toteuma EUR % TOIMINTATUOTOT Myyntituotot

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 31.1.217] KUUKAUSIRAPORTTI SYYSKUU 217 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/17 Syyskuu 217 SYYSKUU PÄHKINÄNKUORESSA Syyskuun 217 toimintaa ja taloutta koskevan raportin perusteella voidaan todeta

Lisätiedot

Heinäkuun toteuman perusteella tehdyn ennusteen mukaan koko tilikauden alijäämä on - seurantaraportista.

Heinäkuun toteuman perusteella tehdyn ennusteen mukaan koko tilikauden alijäämä on - seurantaraportista. Heinäkuun toteuman perusteella tehdyn ennusteen mukaan koko tilikauden alijäämä on - seurantaraportista. Verotulot ovat jäämässä yli 11 milj. euroa talousarvioon merkittyä pienemmiksi. Ennuste on olennaisesti

Lisätiedot

Toimintakulut 2011/ Toimintatuotot 2011/

Toimintakulut 2011/ Toimintatuotot 2011/ Osavuosikatsaus tammi-elokuu 211 Mb 211 Tot. 1-8 Ennuste Liikevaihto 79 224 752 53 613 12 67,7 8 862 68 52 739 696 65,2 1, 43 321 768 29 57 738 67,1 1, Liikeylijäämä / -alijäämä 1 716 653 ####### Sisäiset

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Perusturva- ja terveyslautakunta Asianro 1343/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Perusturva- ja terveyslautakunta Asianro 1343/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2017 1 (5) 17 Asianro 1343/02.02.00/2017 Perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueiden talousarvio 2017 / kehittämisrahan hakeminen kaupunginhallitukselta Vuoden talousarvion

Lisätiedot

TALOUSARVION 2015 SEURANTARAPORTTI

TALOUSARVION 2015 SEURANTARAPORTTI TALOUSARVION 2015 SEURANTARAPORTTI 30.4.2015 Kumulatiivinen toteuma 33,33 % TULOSLASKELMA TA 2015 Toteuma 30.4.2015 Tot-% Tilinpäätösennuste Ulkoinen TOIMINTATUOTOT Myyntituotot 1 311 095 311 090 23,7

Lisätiedot

Tilinpäätös 2007 / määrärahaylitykset Kv 17.3.2008 14, liite 8 Kh 3.3.2007 62, liite 3 Käyttötalous

Tilinpäätös 2007 / määrärahaylitykset Kv 17.3.2008 14, liite 8 Kh 3.3.2007 62, liite 3 Käyttötalous / määrärahaylitykset Kv 17.3.2008 14, liite 8 Kh 3.3. 62, liite 3 Käyttötalous Tulosalue HENKILÖSTÖ- HALLINTO -1 050 333 110 000-940 333-1 369 682 142 595-1 227 087-319 350 32 595-286 755 Toimintakulut

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 5.5.2015/JP

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 5.5.2015/JP 1 Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä 5.5.2015/JP TALOUSARVION 2015 TOTEUTUMINEN AJALTA Koulutusyhtymä tilikauden 1-3/2015 jaksotettu tulos on 138.000 euroa negatiivinen. Poistoero- ja investointien toteutumisvarausten

Lisätiedot

KARKKILAN KAUPUNKI TALOUSRAPORTTI 8/2016

KARKKILAN KAUPUNKI TALOUSRAPORTTI 8/2016 KARKKILAN KAUPUNKI TALOUSRAPORTTI 8/2016 1 KÄYTTÖTALOUS 1.1 Raportointi talousarvion toteutumasta Talousarvion toteutumista seurataan kuukausittaisella raportoinnilla, joka toteutetaan kaupunginhallitus

Lisätiedot

Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Liite 1 32

Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Liite 1 32 Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta 26.4.2017 Liite 1 32 Kulttuuri-, nuoriso- ja liikuntalautakunta Toteutuma ja johdon ennuste 3/ 2017, ulkoiset ja sisäiset erät TULOSLASKELMA JA TP 2016 TA Maaliskuu

Lisätiedot

Tammikuun tulos E TE A KAR ALA'\J c;oc;1aal1 JA TE wevc:;p11 {I

Tammikuun tulos E TE A KAR ALA'\J c;oc;1aal1 JA TE wevc:;p11 {I Tammikuun tulos 2018 E TE A KAR ALA'\J c;oc;1aal1 JA TE wevc:;p11 {I Eksote Tammikuun tulos ja ennuste 2018* IEKSOTE 2018 Tammikuu Koko vuosi I milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus

Lisätiedot

TALOUSARVION 2016 SEURANTARAPORTTI

TALOUSARVION 2016 SEURANTARAPORTTI TALOUSARVION 2016 SEURANTARAPORTTI 31.8.2016 Kumulatiivinen toteuma 66,67 % TULOSLASKELMA TA 2016 Toteuma 31.8.2016 Tot-% Tilinpäätösennuste Ulkoinen TOIMINTATUOTOT Myyntituotot 1 047 172 734 796 70,2

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.7.21 Maakunnan talousarvio 21 ja toimintasuunnitelma 21 213 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 14.12.29 134. TOIMINTATUOTOT Maakunnan

Lisätiedot

Tammi-heinäkuun tulos 2016

Tammi-heinäkuun tulos 2016 Tammi-heinäkuun tulos 2016 Eksote Tammi-heinäkuun tulos ja ennuste 2016 EKSOTE 2016 Tammi-heinäkuu Koko vuosi milj. EUR Toteuma Budjetti Erotus Ennuste Budjetti Erotus Jäsenkuntatuotot 263,2 263,0 0,2

Lisätiedot

Puheenjohtajisto Taloustilanne

Puheenjohtajisto Taloustilanne Puheenjohtajisto 11.10.2016 Taloustilanne Ostopalvelut ja palvelujen käyttö, elokuu 2016 Ostopalvelulaskutus kaikki/esh kunnittain yhteensä 2013 2014 2015 2016 Enonkoski 156 673,95 79 199,15 242 989,03

Lisätiedot

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta Liite 1 63

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta Liite 1 63 Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta 13.6.2018 Liite 1 63 Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta Toteutuma ja johdon ennuste 5/2018, ulkoiset ja sisäiset erät Johdon Muutos % TULOSLASKELMA JA TP 2017

Lisätiedot

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI

[julkaisu ja jakelu ] KUUKAUSIRAPORTTI [julkaisu ja jakelu 3.11.215] KUUKAUSIRAPORTTI LOKAKUU 215 KUUKAUSIRAPORTTI sivu 2/21 Lokakuu 215 LOKAKUU PÄHKINÄNKUORESSA Lokakuun raportin perusteella voidaan toiminnan osalta todeta seuraavaa: Lääkäripalvelujen

Lisätiedot

Tammi-kesäkuun tulos 2018

Tammi-kesäkuun tulos 2018 Tammi-kesäkuun tulos 28 Eksote Tammi-kesäkuun tulos ja ennuste 28 EKSOTE 28 Tammi-kesäkuu Koko vuosi milj. EUR Ennuste Jäsenkuntatuotot 28,9 28,9, 44,2 44,2, Nettotoimintamenot 229, 225,9-3,2 45,7 448,9-2,7

Lisätiedot