Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 1/2012. Yleistä. Sihteeri ja arkistonhoitaja FTMK

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 1/2012. Yleistä. Sihteeri ja arkistonhoitaja FTMK"

Transkriptio

1 Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 1/2012 Yleistä Alkuvuosi on ollut killassa hyvin hektistä aikaa. Etenkin monenlaiset vaihdot ja vuosijuhlaviikko ovat kuluttaneet huomattavia määriä aikaa itse kullakin. Hallitustoiminta on lähtenyt äärimmäisen hyvin käyntiin, tehtävät vaikuttavat olevan selviä jokaiselle hallituksen jäsenelle, ja niistä tunnutaan myös selviytyvän hyvin. Hallituksen edustajat ovat tavanneet koulun johtoa vapaamuotoisemman keskustelun merkeissä lounastapaamisella. Keskustelunaiheena oli muutokset, joita on tapahtumassa, sekä niitten vaikutus opiskeluun ja opiskelijoihin. Hallituksen puheenjohtaja istuu jälleen myös Sklubin hallituksessa, joten ainakin keskusteluyhteys on siihen suuntaan auki. Myös muihin sähkökiltoihin Suomessa pyritään pitämään yhteyttä, hallituksesta osallistuu tänä vuonna Oulussa järjestettävään SYK:n partio. Vuosijuhlaedustuksia on kertynyt paljon, joten yhteydet myös muihin kiltoihin ja opiskelijajärjestöihin lienevät kunnossa. Sihteeri ja arkistonhoitaja Hallituksen kokousten pöytäkirjat on tehty ajallaan, ja laitettu nettiin lähes sitä mukaa kun ne on hyväksytty. Hyväksymättömistä pöytäkirjoista on tehty mahdollisimman pikaisesti kooste, joka on saatettu valtuuston tietoon. Arkiston yleisjärjestely on saatu kuluvan vuoden alusta valmiiksi, vielä on jäljellä inventointi, sekä tarkempi sisäinen järjestely. Prosessiin on kuitenkin kulunut enemmän aikaa, kuin vuoden alusta arvioitiin, ja onkin mahdollista että syksylle jää huomattavasti enemmän järjestelyä kuin alunperin suunniteltiin. Tavoitteena on saada kuluvan vuoden loppuun mennessä arkisto luovutuskuntoon. FTMK ISOtoiminta järjestettyyn ISOrekryyn Mikko leipoi pullaa ja lihapiirakoita, ISOtoiminnasta kiinnostuneita saapui tilaisuuteen paljon. ISOhenkilöitä on ilmoittautunut todella hyvin, tällä hetkellä on kasassa ISOt 11:lle EST-ryhmälle ja 5:lle TLT-ryhmälle. Ryhmien tarve riippuu tuutoreiden määrästä ja Eeva Halosen mielestä nämä määrät ovat sopivat. Lopullinen ryhmien määrä riippuu tutoreiden määrästä, joka selviää vasta myöhemmin keväällä. Itmk 11, apunaan Itmk 12, järjesti ISOsitsit vol. 2:n, jossa teemana oli Justin Bieberin 18v-synttärit. Sitsaajien joukossa sikkiläisiä oli parikymmentä. Fuksitoiminta Ftmk 11 järjesti fukseille talvipäivän, jossa oli rastia pitämässä killan hallitus. Talvipäivää jatkettiin Afterskissa, jossa voittajaksi julistettiin sähköläinen joukkue!

2 Syksyn fuksipalautetta kerättiin vielä alkuvuodesta, vastauksia tuli useita ja saatu palaute oli päällisin puolin hyvää. Tarkempaa analysointia ei ole vielä tehty. Kipparit pitivät viikolla 5 erikoispäivystyksen fukseille, joilla oli vielä vähän fuksipisteitä tai eivät palauttaneet pistekortteja välitarkastukseen, mutta haluavat saada lakin tulevana Wappuna. Ratikka-ajelu järjestettiin 9.2. Fukseja ajelulle ilmoittautui 97, ISOja ja hallitusta ilmoittautui 26. Aivan täynnä ratikka ei ollut, noin 20 paikkaa jäi tyhjiksi. Jatkopaikan sopimisessa oli sattunut väärinkäsitys, minkä johdosta Onnela oli odottanut meitä jo edellisenä päivänä, mutta jatkot saatiin kuitenkin käyntiin tuntia ennen baarin normaalia aukeamisaikaa. Fuksimerkkikilpailuun tuli yhteensä seitsemän ehdotusta, äänestys oli käynnissä pari viikkoa ja merkit on jo tilattu. Ystävänpäivän rusettiluistelussa oli vain muutama osallistuja ftmk:n lisäksi, mutta oli kivaa. Jäältä jatkettiin PoTa -viikon saunalle Fuksijäynäinfossa oli hyvin fukseja paikalla ja ilmo meni täyteen viikkoa ennen tapahtumaa. Fuksijäynään oli mahdollista ottaa muutama osallistuja enemmän kuin aiemmin, koska saatiin isompi bussi. Fukseille paikkoja tapahtumassa oli 45. Tapahtuma oli suunniteltu viikkoa myöhemmäksi, mutta yöpaikkojen puutteen takia reissua piti aikaistaa. Etukäteen ei huomattu ottaa huomioon yöpaikan kaukaisempaa sijaintia, minkä takia bussista tuli budjetoitua kalliimpi. Kokonaisuudessaan tapahtuman budjetti ei kuitenkaan juuri kasvanut. Tapahtumaa valmisteltiin hyvissä ajoin ja kokonaisuudesta tulikin onnistunut. Yksi fuksiryhmä ei löytänyt Polin Tornille, mutta muuten kaikki sujui hyvin. Fuksimajurin ensimmäinen päiväkäsky ilmestyi 12.3., eli Wappu tulee tänäkin vuonna! Wapun ajan tapahtumien järjestelyt on jo aloitettu. VTMK Viestintätoimikunta aloitti toimikautensa kokouksella, jossa pääasiassa tutustuttiin toisiimme, kerrattiin viestinnän tehtävät ja jaettiin ohjeita. Joulukuussa päivitettiin sähköpostilistat ja webin yhteystiedot-osio, ja aloitettiin toimariläystäkkeiden suunnittelu. Teemaksi läystäkkeisiin valittiin tälle vuodelle diktaattorit ja kortit jaettiin perinteisesti killanvaihdon yhteydessä suurella menestyksellä. Killanvaihdossa otettiin uusista toimareista myös valokuvat WWW-sivuille, mutta koska kuvia päästiin ottamaan vasta sitsien jälkeen tuli kuvista hieman odotettua tärähtäneempiä. Valokuvaajat ovat ottaneet killan tapahtumissa kuvia kuvat.fi-palveluun ja sisältöä on saatu myös muilta kuvaajilta. Ensimmäinen JAS-viesti lähetettiin , jonka jälkee JAS on lähetetty viikoittain maanantaina auringon noustessa. Paperimainoksia on tähän mennessä toteutettu kolme, neljännen ollessa parhaillaan työn alla. Killan webiin toteutettiin wappulehti-kilke selvittämään ihmisten kiinnostusta lehden myymiseen killan kautta.

3 Elektroniikkapajalla on pidetty avoimet ovet joka tiistai, ihmisiä on käynyt tutustumassa ja kiinnostusta näyttää olevan. Wappulaskuri-projekti on työn alla ja edistyy, ja innostuneita tekijöitä on löytynyt. Opintotoimikunta Vuoden 2012 opintotoimikunta näki ensimmäisen kerran joulun välipäivinä. Toimikunta tutustui toisiinta ja tulevan vuoden tekemisiä kartoitettiin rennoissa merkeissä. OPTMK avusti Aallon abipäivien järjestämisessä. Jokainen toimikuntalainen päivystikin abipäivien EST/TLT-kojulla. ELEC-laskutupa sai lisärahoitusta OpLaalta ja toimintaa jatketaan laajennetulla konseptilla. Palkattuja kurssiassareita on fysiikan peruskurssista/lisäkurssista, fysiikka III:sta, kenttätoeriasta ja säätöteoriasta. Laskutupaa järjestetään TUASilla ja Sähköllä. Kirjamarkkinat järjestettiin yhteistyössä Inkubion kanssa viikolla 5. Kirjoja saatiin myyntiin huomattavasti viime vuotista enemmän. 27 kirjaa vaihtoi omistajaa. Toimikunta jakoi minttukaakaota laskiaisriehassa. Janoiset hörppivät kaakaota noin 20 litraa. Fysiikka II:n ja III:n pääassistentit saatiin järjestämään tentti/välikoekertaukset kummastakin kurssista enne maaliskuun tenttiviikkoa. Toimikunta virkistäytyi ennen tenttiviikkoa hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Valitettavasti yksi kisälleistä ei päässyt paikalla sairastelun vuoksi. Elektroniikka II:n palauteryhmää ei pidetä, koska kaksi muuta tahoa keräävät kyseisestä kurssista palautetta. Ele II:n sijaan palauteryhmä pidetään Analogisesta säädöstä. Toinen palauteryhmistä pidetään Dynaamisesta kenttäteoriasta. Palauteryhmien kokoaminen on alkanut. Tenttiarkisto pävittyi viikolla 11 fuksipääaineen voimin. Arkisto sai 63 uutta tenttiä. Opintosauna järjestettiin Micronovalla. Tilaisuudessa kierrettiin katsomassa tutkimuslaitteistoa, esiteltiin mikro- ja nanotekniikan pääainetta ja saunottiin µnovan ylimmässä kerroksessa. Tarjolla oli myös ruokaa ja virvokkeita. Tapahtuma keräsi n. 30 osallistujaa. Opintotoimikunnan jäsenet ovat alkuvuoden aikana toimineet myös aktiivisesti Hallopedeina Korkeakoulun koulutusneuvostossa ja OpLaassa. Vantaan Energia ei vielä tiedä tarvitseeko se kiltamme palveluksia. Tapahtumasta ei ole kuitenkaan budjetoitu lisätuloja. Sisä- ja urheilutoimikunta Aloitimme vuoden rennolla hengailulla Keltsussa koko toimikunnan kanssa. Hengailun lomassa pohdimme mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Toimikunta vaikutti jo alusta asti mukavalta ja toimeentulevalta.

4 Sisä Sisäkisällien kanssa aloitettiin vuoden alussa tutustumalla kiltahuoneen toimintaan sisäkisällin näkökulmasta. Tarvittavat käytännöt ja paikat tulivat kisälleille tutuksi nopeasti, ja hommat ovat rullanneet hyvin siitä asti. Sisämestari oli ensimmäisellä tukkureissulla mukana kisällejä opastamassa, jonka jälkeen sisäkisällit osaavat tukun salat keskenään. Elektroniikkakomponenttipussien kanssa tilanne ei ole niinkään hyvä, yhden komponentin valmistus on lopetettu ilmeisesti kokonaan. Sisämestari on yhteydessä kurssin henkilökuntaan mahdollisimman pian asian tiimoilta. Urheilu Jääkiekkoilijoiden suureksi onneksi lätkävuoro KIK:n kanssa jatkui vuoden vaihteen jälkeen. KIK:n kanssa päädyttiin myös katsomaan rantsulle Super Bowlia, joskin hieman lyhyellä varoitusajalla. Siitä huolimatta paikalle eksyi jokunen SIKkiläinen. Keväällä on tulossa kaksi lajikokeilua, joista ensimmäinen on varmistunut olevan itsepuolustuslaji hapkido. Kokeilu järjestetään JMT 5A:n tatamisalissa. Tutun sijainnin luulisi laskevan kynnystä osallistua kokeiluun, eikä matkoihinkaan mene juurikaan aikaa kylässä asuvilla. Toinen lajikokeilu on vielä suunnitteluvaiheessa, joten siitä ei ole tarkkaa tietoa. Teekkarisarjoissa Sähkön Isku on kevään aikana kamppaillut urheasti koripallon ja lentopallon lisäksi myös salibandyn jatkosarjassa, jossa kuiten tie katkesi väärän ajan takia. Lentopallossa oli alkusarjojen ajan hyvä menestys, mutta jatkopelien koittaessa pudottiin pois. Koripallossa tähän mennessä voitettu kaikki pelit. Ohjelmatoimikunta Hupitoimikunnan osalta toimivuosi alkoi Glögikutsujen tarjoilun järjestämisellä. Järjestelyt sujuivat suunnitelmien mukaisesti. Sodexo tarjoutui yllättäen auttamaan glögin lämmittämisessä, mistä olikin hyötyä ottaen huomioon kiltahuoneen heikohkot veden lämmitys mahdollisuudet. Seuraavaksi vuorossa oli Talvipäivän AfterSki jatkot. Tapahtuman päävetovastuu kuului FTMK:lle, mutta hupitoimikunta oli yhdessä KIK:n IE:n kanssa mukana järjestämässä tapahtumaa. Retuperän WBK:n harjoitukset meinasivat aiheuttaa hieman aikataulullisia ongelmia alkujärjestelyjen osalta, mutta asia saatiin sovittua ja kaikki oli valmista ajallaan. Yleisesti ottaen tapahtuma ja yhteistyö KIK:n kanssa sujui hyvin. Vuoden ensimmäiset sitsit olivat International sitsit. Varsinaisesti tapahtuma on UTMK:n, mutta ohjelmatoimikunta oli mukana järjestämässä sitsejä. Lukkarit vastasivat illan lauluista ja hupitoimikunta käytännön järjestelyistä itse sitsien aikana, UTMK:n ollessa sitsaamassa. Yhteistyö UTMK:n kanssa toimi mallikkaasti. Sitsit pysyivät hyvin aikataulussa ja vierailla oli hyvä meininki. Killan vuosijuhlaviikko ja hupitoimikunnan todellinen tulikoe alkoi saunaillalla, joka järjestettiin tiistaina. Vieraita kävi kohtuullisesti, mutta selkeästi on havaittavissa, että geneerisille saunailloille ei ole kovin suurta kysyntää killassa. Silti uusien saunailtojen toteuttamista ei ole suljettu kokonaan pois. Erityisesti uusien ideoiden pohjalta voidaan lähteä järjestämään saunailtoja tai sen tapaisia tapahtumia. Keskiviikkona vuorossa oli jämeränjälki, minkä järjestämisessä hupitoimikunta oli mukana. Torstain ohjelmistoon kuului Øhlhäfv kilpailu. Vieraita Smökissä oli yllättävänkin paljon ja

5 tunnelma oli hyvä. Ilmeisesti tapahtuman mainostaminen julistein Otaniemen kiltahuoneilla toimi. Perinteikkäästi tapahtuma aloitettiin teknisillä ongelmilla, olutpullojen lämmittimen kytkimen hajotessa. Kytkin saatiin korjattua ja kilpailu käyntiin. Vaikka aikataulu myöhästyikin suunnitellusta, se ei aiheuttanut ongelmia. EKAK:it hoitivat oman osuutensa ja kilpailu eteni ongelmitta. Perjantain lepopäivän jälkeen vuorossa oli viikon viimeinen koitos, PoTa 91:n jajatkot. Jajatkot sujuivat moitteetta ja ainakin hovimestari viihtyi hyvin. Vuoden ensimmäiset toimikunnan omat sitsit olivat Aamusitsit. Ilmoittautuminen tuli täyteen ja osanottajia oli 40. Sitsit järjestettiin tenttiviikon johdosta hieman perinteistä myöhemmin ja juhlaväki olikin ehtinyt jo hieman aloitella aamulla. Tästä johtuen sitseistä tuli tavallista menevämmät. Kaiken kaikkiaan sitsit olivat onnistuneet ja vierailta tuli hyvää palautetta. Sitseillä nähtiin myös yksi lukkarijaoksen jäsenistä, toisen vastuulukkarin ollessa poissa. Tapahtumien mainostamiseen on käytetty lähtökohtaisesti killan webiä ja facebookkia. Myös webin englanninkielisellä puolella on julkaistu vastaavat mainokset ja facebook eventit on linkitetty SIK-international sivustolle. Suurempia tapahtumia mainostetaan myös julisteilla. Yleisesti ottaen vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin. Toimikunta tulee hyvin toimeen keskenään ja hauskaa näyttää olevan. Lukkarijaoksen kehittäminen on vielä vaiheessa ja siitä tulee enemmän tietoa seuraavan KSK dokumentin mukana. Sössö Ensimmäisen lehden suunnittelu aloitettiin jo joulukuun puolella ja toimikunta ehti kokoustaa kolme kertaa ennen deadlinea. Huonon rahatilanteen takia, lehtiä päätettiin tehdä neljä ja painosmäärä pienennettiin 250 kappaleeseen toimikunta oli jakamassa AYY:n Aino-lehtiä, mistä saatavilla tuloilla saadaan tämänkin vuoden lehdet pidettyä värillisinä. Tammikuun lopulla toimikunta oli myös tutustumassa SIK:n arkistoon ja etsi materiaalia, jota voisi julkaista tulevissa Sössöissä. Toimitus kirjoitti hyvin ahkerasti juttuja lehteen, minkä takia jouduttiin taittovaiheessa kasvattamaan lehden alkuperäistä sivumäärää neljällä. Lehteen saatiin myös kaksi mainosta (TTER ja Sähköinfo Oy). 6.2 toimikunta järjesti illanvieton, jonne Sähköinfolta tuli edustajia kertomaan lehdenteosta ja kirjoittamisesta yleensä. He tarjosivat osallistujille naposteltavaa sekä juotavaa ja kaksi toimikuntalaista sai töitä Sähköinfolta. Ensimmäinen lehti ilmestyi 7.3. Lehti ilmestyi niin myöhään, koska haluttiin saada lehteen kuvia ja juttuja vuosijuhlaviikolta. Myös lehden vedoksien toimittamisessa oli hieman ongelmia, minkä viivästytti ilmestymistä muutamalla päivällä. Lehtiä jaeltiin heti ilmestymisen jälkeen Otaniemen killoille ja postitettiin Suomen muille sähkökilloille, ESO:lle ja mainostajille. Vuoden toisen lehden on tarkoitus ilmestyä ennen wappuviikkoa. Toimikunta järjestää 19.4 Sössön sitsit kahdelle aikaisemmalle Sössötoimikunnalle.

6 Kulttuuri Kulttuurin ensimmäinen tapahtuma oli 28.2 järjestetty Susi-ilta, jossa valmistettiin porukalla sushia. Tapahtumassa oli paikalla noin 15 henkeä, joiden joukossa oli jopa kolme ulkkaria. Keväällä tulossa vielä ainakin kaksi leffailtaa: suomileffat osa 2 ja musikaalimaraton. Ulkotoimikunta Ulkotoimikunta 2012 aloitti toimintansa jo edellisen vuoden puolella kokoustamalla ensimmäisen kerran joulukuussa ja ideoimalla kevään tapahtumia. Tällöin SIK:n edustajaksi AYY:n KvTMK:ssa 2012 valittiin ulkokisälli Jere Kinnunen. Perjantaina Sähkötekniikan korkeakoulu järjesti vaihto-opiskelijoille orientaatiotilaisuuden, jossa myös kilta ja toimikunta esiteltiin ulkomestarin johdolla. Tämän jälkeen vaihtareita kierrätettiin ympäri koulua ja vietiin syömään. Tänä keväänä sähkölle saapui noin 30 vaihtoopiskelijaa. Ulkotoimikunta järjesti HTMK:n avustuksella Welcome saunan maanantaina. Sauna oli menestys, vaikka paikkaa jouduttiin vaihtamaan puoli tuntia ennen tapahtuman alkua Gorsun saunan toimimattomuuden takia. Uusi (ja itse asiassa paremman kokoinen tila ja sauna) saatiin OK20:n isolta puolelta. International Sitsit järjestettiin 1.2. klo 19 alkaen OK20:ssä. Ulkkareita ilmoittautui 27, suomalaisia 13 ja tällä kertaa kaikki saapuivat paikalle. Sitsien järjestelyissä tuli kiire ja sitsit alkoivat tämän takia hieman myöhässä, mutta tästä otetaan oppia ensi syksylle. Sitsien tunnelma oli kuitenkin loistava ja sitsit sekä jatkot sujuivat mainiosti. Ulkkarit maksoivat sitsinsä etukäteen kiltikselle ja noudattivat hyvin annettua deadlinea. Vuosijuhlaviikko meni UTMK:lta pääosin EKAKien kanssa pyörimisessä, mutta tiistaina järjestettiin kuitenkin SIK International goes Ice Skating. Tapahtuman yhteislähtöön saapui kurjasta säästä huolimatta 14 henkeä, mitä voidaan pitää tilanteeseen nähden hyvänä menestyksenä. Luistelun jatkot olivat Vuosijuhlaviikon saunaillassa, mutta tänne ei aivan yhtä montaa ulkkaria saapunut. EKAKit saapuivat tiistaina ja ulkomestari Sandberg sekä ulkokisälli Harjula hakivat heidät satamasta. UTMK:n suomalainen osa pyöri kokonaisuudessaan EKAKien kanssa aktiivisesti ja molemmilla osapuolilla vaikutti olevan hauskaa koko viikon. Ensi vuodelle täytyy muistaa tarpeeksi ajoissa, että vuoden 2011 EKAKit jättivät heevituopit Suomeen, jotta heillä olisi vähemmän kantamista vuosittain. Kyseiset tuopit ovat siis yhä Suomessa ja ulkomestari kirjoittaa tästä testamenttiin muistutuksen. Torstaina järjestetty Øhlhäfv meni loistavasti. Väkeä oli paljon ja paikalla oli myös ilahduttavan paljon ulkkareita, joista osa myös otti osaa itse heevaamiseen. Ulkomestari kopioi tulokset ja ne ilmestyvät killan webiin piakkoin. KTH:lta ei tänä vuonna saapunut yhtään edustajaa PoTaan, mutta Norjasta saimme vieraita jo Øhlhäfviin. Lisäksi Skillalta, Oulusta, Armatuurilta sekä lappeen Rannan sähköläisiltä saapui kustakin 2 edustajaa PoTaan. Nykyinen ulkomestari ei ole ollut yhteydessä Norjasta ja KTH:lta saapuviin PoTa-vieraisiin, sillä asian hoitivat viime vuoden toimijat. Kaikki pidemmän matkan vieraat saatiin myös Otaniemeen turvallisesti, joskin oululaisten hakemisesta tuli

7 informaatiokatkoksia ja päätettiin lopuksi että he saapuvat taksilla lentokentältä Otaniemeen. UTMK järjestää keilaustapahtuman Tapiolan keilahallissa tiistaina klo 17 alkaen. Keilauksen jälkeen halukkaat voivat jatkaa AYY:n Keltsussa järjestämään Café Linguaan. Ulkomestari suunnitelmissa oli lähettää ulkkareille joka viikko sähköpostia tulevista tapahtumista, mutta tämä ei ole läheskään joka viikko onnistunut. Sen sijaan kohdennettuja sähköposteja on lähetetty listalle esimerkiksi haalareiden hankinnasta, lakin hankkimisesta ja tapahtumista. Facebookissa on sen sijaan viestitty ahkerasti koko toimikunnan voimin. International helper Villat loi myös lyhyen palautekyselyn johon on tähän mennessä vastannut kuusi ulkkaria järjestetään International Food sauna, jossa osallistujien olisi tarkoitus tuoda mukanaan oman maansa ruokaa. Konseptia saatetaan joutua muokkaamaan, sillä AYY järjestää vastaavanlaisen World Dinner 12 -tapahtuman keväällä. Jossain vaiheessa kevättä tullaan pelaamaan kyykkää, mutta ajankohta määräytyy lumen sulamisen perusteella. Tällä hetkellä kenttä taitaa olla melko luminen/jäinen. Lisäksi tarkoituksena olisi järjestää syksyllä menestyneen konseptin mukaisesti Suprise sauna vol. 2 eli sauna periaatteella "oma-pullo-mukaan". Sauna toimisi myös etkoina joillekin toisille bileille. Ulkkareille tullaan myös järjestämään museokäyntejä, sillä AYY:n fuksipistekortissa tämä kohta on pakollinen. Toimikunta tulee myös virkistäytymään keväällä, mutta päivämäärää ei ole vielä päätetty. Kilta on saanut keväällä suuren määrän vuosijuhlakutsuja ja hallitus on ollut innokas edustamaan kiltaa juhlissa. Toimareista ja muista kilta-aktiiveista on löytynyt edustajia juhliin, joten ilman edustusta olevia juhlia on ollut vain muutama. Ulkomestari kontrolloi vuosijuhlakutsut, mutta hallituksen jäsenet hoitavat itse ilmoittautumisensa juhliin. Muiden henkilöiden ilmoittautumiset hoitaa ulkomestari. Yrityssuhdetoimikunta Yrityssuhdetoimikunnan vuosi lähti liikkeelle jo joulukuussa, kun tapasimme toimikunnan kesken Keltsussa tutustuen toisiimme ja puhuen tulevasta vuodesta. Alkuvuoteen on kuulunut toimikuntalaisten perehdyttämistä tehtäviinsä sekä Pota91-sponsoreiden hankkimista. Sponsoreiden hankkimisesta vastasi pääasiassa yrityssuhdemestari niiden kiirellisyyden takia, ja yhdessä Pota-tirehtöörien Anna Kankaisen ja Venla Pourun kanssa juhlaan saatiin hankittua riittävästi tukijoita. Alkuvuodesta yrityssuhdemestari kävi lisäksi puheenjohtajan kanssa tapaamassa ABB:n ja Fortumin opiskelijayhteistyöhenkilöitä ja keskustelemassa alkavan vuoden yhteistyöstä järjestettiin uutena konseptina Dipolissa yhdessä Teknologiateollisuuden, KIK:n ja AS:n kanssa Toimitusjohtajat tentissä -tapahtuma, johon osallistui seitsemän yritystä toimitusjohtajineen. Osallistuneet yritykset olivat Ensto Oy, Etteplan Oyj, Innokas Medical Oy, Konecranes Oyj, Neste Jacobs Oy, Oilon Oy ja Vacon Oyj. Tilaisuuden juonsivat Peter Nyman ja Koneinsinöörikillan opiskelija Henri Lönn. Jokaisella osallistuvalla killalla oli mahdollisuus saada 50 omaa opiskelijaansa sekä 15 kutsuvierasta Tampereelta, Lappeenrannasta ja Oulusta tapahtumaan, mutta sikkiläisiä ilmoittautui vain 42 eikä kutsuvieraita tullut myöhäisen kutsun vuoksi ollenkaan. Muuten tapahtuma oli idealtaan ja järjestelyiltään erittäin onnistunut, ja se tullaan järjestämään myös tulevina vuosina. TJ:t tentissä -tapahtuman järjestelyistä SIK:n osalta vastasi pääosin viime vuoden yrityssuhdemestari Tommy Johansson, mutta myös allekirjoittanut seurasi järjestelyjä ensi

8 vuoden tapahtumaa silmällä pitäen. Yrityssaunailtoja on järjestetty tähän mennessä kaksi: järjestettiin OK20i:ssa ABB:n kesätyörekrysauna, johon osallistui yli 30 kiltalaista sekä neljä firman edustajaa ja Otarannan kattosaunalla VTI Technologiesin rekrysauna, johon osallistui 25 kiltalaista sekä firman edustajaa. Molempien saunailtojen järjestelyt ja tarjoilut hoiti yrityssuhdetoimikunta omin avuin. Excursioita on tähän mennessä järjestetty ainoastaan yksi, Accenturelle Vierailu järjestettiin Accenturen tiloihin Ruoholahteen yhdessä AS:n, Athenen ja Prodekon kanssa, ja sikkiläisiä oli paikalla kahdeksan. Kotimaan Pitkän excursion ilmoittautuminen avautui maanantaina klo 10.00, ja vaikka paikkoja oli enemmän kuin edellisinä vuosina, suosio oli kova ja paikat menivät lähes täyteen samantien ja osa innokkaista joutui tyytymään varasijoihin. Itse reissu tullaan järjestämään ja sen järjestelyt ovat hyvällä mallilla. Toimikunta on kokoustanut käytännössä kerran viikossa alkuvuoden ajan ja tulee jatkamaan tätä käytäntöä koko vuoden kesää lukuunottamatta. Virallisten järjestelyiden lisäksi toimikunta on virkistäytynyt kahdesti: illanvietolla sekä kämppäkierroksella ja lisäksi käynyt hakemassa skumppaa Kotimaan Pitkää varten Tallinnasta. Tulevia varmistuneita yritystapahtumia ovat Valmet Automotiven saunailta yhdessä KIK:n, AS:n ja TIK:n kanssa, Kotimaan Pitkä ja Accenture-excursio Excursioita on suunnitteilla myös ainakin Tellabsille, Fingridille, Cygatelle, ABB:lle ja Fortumille. Lisäksi Fortumin kanssa tullaan järjestämään vielä keväällä yrityssaunailta korvaavaksi tapahtumaksi viime vuonna peruuntuneelle Aamubrunssille. EESTEC EESTEC LC Helsingin vuoden 2012 hallitus tutustui toimintaansa ensimmäistä kertaa jouluisissa tunnelmissa nopean perehdytyksen merkeissä. Viivin tietotaito piti saada nopeasti eteenpäin, sillä hän lähti vaihtoon jo tammikuun alussa. Ensimmäinen varsinainen kokous pidettiin sikarihuoneella, jota mainostettiin myös killan nettisivuilla. Olimme valmistelleet tätä varten toimintakertomuksen menneestä vuodesta ja luoneet alustavaa toimintasuunnitelmaa. Killanvaihtoon taipui mukaan Ukko, Jarmo ja Sofia. Pidettiin omaa Euroopan maat -teemaista rastia talvipäivillä Julkun ja muiden vieressä. Mainostuskäytännöt sik-jassiin ja muille foorumeille on hiljakseen saatu rullaamaan, parannettavaa on. Aallon ja ELECin mainosmateriaalit varattiin Erosen Millalta olevaan EESTEC Congress 2012 tapahtumaan, joka järjestetään tällä kertaa naapurissamme Tallinnassa ja Riikassa. Virallisia vahvistettuja osanottajia on muikeat 67 kappaletta, johon tulee vielä muut tahot päälle: Paikalla on täten porukkaa ainakin 20 eri maasta ja 36 eri teknillisen korkeakoulun paikallistoimikuntaa. SIK, ELEC ja Aalto pääsee esille mm. Open Day tapahtumassa, jossa jokainen eri koulu esittelee opiskelumahdollisuuksiaan ja muita meriittejä ständejä kiertävälle yleisölle. Paikalle odotetaan tällä kertaa jopa tuhansia ihmisiä. Loppukesän viikon ITT-sprinttiä sekä mahdollista tammikuun Workshoppia aiheella Smart Grid

9 sähköverkot suunnitellaan tulevissa kokouksissa. Keskustelut LC:n tulevaisuudesta pitää saada käyntiin pikimmiten. Board odottaa, että saamme aikaiseksi edustavat nettisivut ja muuta materiaalia, joka luo pohjaa tälle koetukselle. Harvempi tietää, että LC Helsinki on yksi EESTECin vanhimmista toimikunnista historian ulottuessa aina 60-luvun EURIELEC-päiviin, tai että LC Helsinki on periaatteessa nimensä muuttanut NatCom Otaniemi/Espoo, joka on pitänyt ensimmäisen workshoppinsa jo vuonna Workshoppeihin on reissannut vuoden alkupuolella seuraavia henkilöitä. Kaikista odotetaan Sössöön kirjoitusta, osa on jo painovalmiina: Juha Suokas RoboMAC LC Skopje (Makedonia) Liangyu Chen The EesteCube LC Hamburg (Saksa) Jyrki Luukko Belgrade State of Mind LC Belgrade (Serbia) Ukko Liukkonen EESTEC Congress 2012 LC Tallinn Juha Suokas Tulevat reissut tai avoimet hakemukset: Riina Mikkonen Network Society 2.0 LC Madrid (Espanja) Anna Kankainen WiE: Speak Up! LC Munich (Saksa) Ukko Liukkonen LC Helsinki chairperson

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Uusi hallitus on ottanut kopin killan pyörittämisestä ja kokoustanut paljon hyvällä osallistumisprosentilla

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? ELECarnival sujui kaikin puolin hyvin Koulutusohjelmien yhdistymiseen saatiin lisäaikaa Palautekeskutelut

Lisätiedot

KSK4/2013. 03.12.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013

KSK4/2013. 03.12.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 KSK4/2013 03.12.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 Puheenjohtaja ja yleistä Mikä onnistui? Palaute/kehityskeskustelut hallituslaisille Syys-SYK Otaniemessä 21.-23.11. Oltermanni

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH08/2012

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH08/2012 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH08/2012 Aika: 22.2.2012 kello 14.00 Paikka: Kokoustila Strömberg, Otakaari 5 E 220 Paikalla: Puheenjohtaja: Jussi Ekström Sihteeri:

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Killan kesäpäivät Toimarisitsit Kaikkien aikojen hallitussitsit Dekaanin vaihdon keskeyttämät

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? AlumniWeekend onnistui (pääjärjestäjänä Sklubi) Valtuuston vaalikokous on käyty ja ensi

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 7/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 11.2.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko (kohdasta 5)

Lisätiedot

KSK1/2013. Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013

KSK1/2013. Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 KSK1/2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 Puheenjohtaja ja yleistä Mikä onnistui? Yhteistyö ja keskustelukanavat ELEC-killat Neuvosto Suomen sähkökillat Koulu Sklubi Hallitustyöskentely

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? ELECarnival yhdessä Inkubion ja AS kanssa Wapun ajan tapahtumat Enemmän toimikuntien osioissa

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2012 Aika: 12.1.2012 kello 17.00 Paikka: Otakaari 5 E 220, kokoushuone Strömberg Paikalla: Puheenjohtaja: Jussi Ekström

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 27/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 7.12.2010 klo 11.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Paikka: Otakaari 5 (D103a, Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n kiltahuone), 02150 Espoo Aika: keskiviikko 8.1.2014,

Lisätiedot

KSK2/ Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013

KSK2/ Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 KSK2/2013 14.05.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 Puheenjohtaja ja yleistä Mikä onnistui? Hallitustyöskentelyinnon jatkuminen Kokouksien tehokkuus Talkoilu Virkistäytyminen

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH09/2012

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH09/2012 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH09/2012 Aika: 29.2.2012 kello 14.00 Paikka: Otakaari 5 L311 Paikalla: Puheenjohtaja: Jussi Ekström Sihteeri: Emil Westenius Rahastonhoitaja:

Lisätiedot

KSK 1/2011. 1 Yleistä. 2 Toimikunnat. 2.1 Fuksitoimikunta. TKK:n Sähköinsinöörikilta ry

KSK 1/2011. 1 Yleistä. 2 Toimikunnat. 2.1 Fuksitoimikunta. TKK:n Sähköinsinöörikilta ry KSK 1/2011 1 Yleistä Killan alkuvuosi on ollut hyvin PoTa-painotteinen ja toiminta alkaa nyt upean vuosijuhlaviikon jälkeen pikkuhiljaa palata normaaliksi. Hallitustoiminnassa on alkuvuodesta haettu yhteisiä

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 28/2010 Paikka: Ravintola Omenapuu Aika: 17.12.2010 klo 14.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Viesintämestari

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? Hallitus ollut todella hyvällä läsnäoloprosentilla paikalla kokouksissa Kuulumiset kanssa olleet

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? Ansioituneet kiltalaiset saivat tunnustuksia 6 hopeista ja 4 kultaista ansiomerkkiä lisäksi 5

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 5/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 25.1.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH03/ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH03/ Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH03/2012 Aika: Keskiviikko 25.1.2012 kello 14.00 Paikka: Kokoustila Maxwell, Otakaari 7 Paikalla: Puheenjohtaja: Jussi Ekström

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010. Paikka: Killan toimisto. Aika: 5.4.

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010. Paikka: Killan toimisto. Aika: 5.4. PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010 Paikka: Killan toimisto Aika: 5.4.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko , kello 17.00

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko , kello 17.00 SIKH02/2017 Pöytäkirja sivu 1/5 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko 4.1.2017, kello 17.00 Paikka: neuvotteluhuone Vuoristo (Maarintie 8),

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV 3/2010 Aika: Tiistai 31.3.2010 klo 17:30 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? Valtuustovaalilautakunta saatiin kasaan yllättävän nopeasti KesäSYK, Killan kesäpäivät ja toimarisitsit

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17.

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17.00 Paikalla: Puheenjohtaja: Annamaija Hutri Sihteeri:

Lisätiedot

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö

Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja Elina Honkanen varapuheenjohtaja poistui klo 19:58 Tyko Viertiö fuksipäällikkö Juhani Heimo fuksipäällikkö Prosessiteekkarit ry Hallituksen kokous, pöytäkirja 19/2014 Aalto-yliopiston ylioppilaskunta Vuorimiehentie 2 02150 Espoo Aika: 26.8.2014 klo 18.00 Paikka: Learning Hub Läsnä: Mikko Laine puheenjohtaja

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 24/2012 Aika: 5.11.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Emäntä

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 2/2012. Yleistä

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 2/2012. Yleistä Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 2/2012 Yleistä Hallitus työsti kevään viimeiseen valtuuston kokoukseen lupaamansa killan viestintästrategian, joka määrittää kuinka killan viestintä tulee toteuttaa

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintakertomus 2012. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintakertomus 2012

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintakertomus 2012. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintakertomus 2012 Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Sisällysluettelo Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry...1...1...1 1. Yleistä...4 1.1 Puheenjohtajalta...4 1.2 Yhteistyö sidosryhmien kanssa...5 1.3 Sihteeri ja

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 11/2010 Paikka: KP-bussi Aika: 24.3.2010 klo 7.15 Paikalla: Hallitus: Fuksitoimikunnan pj Hovimestari Yrityssuhdemestari

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 18/2010. Paikka: Strömberg (E220) Aika: 18.8.2010 klo 18.

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 18/2010. Paikka: Strömberg (E220) Aika: 18.8.2010 klo 18. PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 18/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 18.8.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 22/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 6.10.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 10/2010 Paikka: SIKarihuone Aika: 18.3.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Päätoimittaja Opintomestari

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli riittävästi ihmisiä. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli riittävästi ihmisiä. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 1/2013, 2.1.2013 klo 17.00 Olkkarilla Paikalla: Jaakko Hynynen, Lotta Ahonen, Sofia Ahanen, Tiitu Lahti, Emmi Peltonen, Christian Mohn, Pietari

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 17/2010 Aika: 18.8.2010 kello 21:00 (Suomen aikaa) Paikka: Fuksikapteeni Penttisen residenssi, Servin Maijan tie 12K Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 4/2012. Yleistä. Rahastonhoitaja. Mennyttä:

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 4/2012. Yleistä. Rahastonhoitaja. Mennyttä: Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 4/2012 Yleistä Mennyttä: Tänä vuonna oli SIKin vuoro järjestää Sähköpäivät, joihon osallistuivat Tampereen, Oulun ja lappeen Rannan sähkökillat. Tapahtuma sai

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 21/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 20.9.2010 klo 18:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2011

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2011 1. Hallinto 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Paula Räisänen Sihteeri Roope Kiiski Rahastonhoitaja Tuukka Huikari Fuksitoimikunnan puheenjohtaja Johanna Vesterinen Fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti Riku

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 22/2010 Aika: 5.10.2010, klo 18.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Emäntä Opintomestari

Lisätiedot

Paikalla oli tarpeeksi väkeä ja kokouskutsu oli lähetetty ajoissa. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Paikalla oli tarpeeksi väkeä ja kokouskutsu oli lähetetty ajoissa. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 7/2013, 27.2.2013 klo 8.15 @B122 Paikalla: Emmi Peltonen, Vesa Laakso, Edward Landtman, Otso Hannula, Christian Mohn, Lotta Ahonen, Tiitu Lahti,

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 15/2017 Aika: 20.4.2017 kello 10.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Sali TU3 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen (saapui kohdassa

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähtenyt ajoissa ja paikalla oli tarpeeksi väkeä, joten kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähtenyt ajoissa ja paikalla oli tarpeeksi väkeä, joten kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 5/2013, 5.2.2013 klo 10.00 @A106 Paikalla: Otso Hannula, Emmi Peltonen, Vesa Laakso, Lotta Ahonen, Sofia Ahanen, Pietari Keskinen (saapui ajassa

Lisätiedot

Saaja Summa Perustelu Päätös. Meri Terho 28,29 euroa Hallitusten megaherkkuaamupala Hyväksyttiin

Saaja Summa Perustelu Päätös. Meri Terho 28,29 euroa Hallitusten megaherkkuaamupala Hyväksyttiin Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 3/2015 Aika: 23.1.2015, 13.15 Paikka: TTalo, B115 Paikalla: Meri Terho, Reetta Arokoski, Aleksi Pyykkönen, Emmi Peltonen, Julia Isotalo, Mira Lindroos,

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä:

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Matias Kassala,

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 6/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 1.2.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Laura Korhonen Sisä-

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Reetta Arokoski ja Johannes Vainio. Saaja Summa Peruste Päätös

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Reetta Arokoski ja Johannes Vainio. Saaja Summa Peruste Päätös Paikka: TTalo, A106 Puheenjohtaja: Aleksi Pyykkönen Sihteeri: Helinä Hakala Paikalla: Reetta Arokoski, Johannes Vainio, Julia Isotalo, Mira Lindroos, Lauri Lavanti, Emmi Peltonen (saapui ajassa 8.23) 1.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelma 2016 Prosessiteekkarit ry 9.11.2015 Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. Yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli tarpeeksi väkeä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli tarpeeksi väkeä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 6/2013, 11.2.2013 klo 8.15 @A142 Paikalla: Jaakko Hynynen, Pietari Keskinen, Lotta Ahonen, Sofia Ahanen, Tiitu Lahti, Emmi Peltonen, Christian

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi, sillä paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä ja kokouskutsu oli lähetetty ajoissa.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi, sillä paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä ja kokouskutsu oli lähetetty ajoissa. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 2/2013, 16.1.2013 klo 8.00 @Olkkari Läsnä: Otso Hannula, Edward Landtman, Pietari Keskinen, Christian Mohn, Tiitu Lahti, Vesa Laakso, Sofia Ahanen,

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV 4/2010 Aika: Keskiviikko 5.5.2010 klo 17:00 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintakertomus 2011 Sisällys SISÄLLYS... 2 1 YLEISTÄ... 4 2 TOIMIHENKILÖT JA TOIMIKUNNAT... 6 3 KILLAN MYÖNTÄMÄT KUNNIANOSOITUKSET JA STIPENDIT... 27 4 ORGANISAATIO... 29 2 3 1 Yleistä 1.1 Puheenjohtaja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. 1. Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita,

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 16/2017 Aika: 27.4.2017 kello 10.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Sali TU6 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Keskiviikko

Keskiviikko Maanantai 11.6.2018 Piristyspartion toinen viikko lähti käyntiin matkaamalla Rantakylään vanhusten taloille. Kävimme pyytämässä asiakkaita mukaan aamupäivän ohjelmaamme ja saimme kasaan mukavan kokoisen

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02150 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 13/2012 Aika: 21.5.2012 kello 16.15 Paikka: Otakaari 5, H202 (Dynamo) Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Yrityssuhdemestari Tiedotusmestari

Lisätiedot

Hallituksen kokousten pöytäkirjat on tehty nopeasti ja laitettu killan nettisivuille sitä mukaan kun ne on hyväksytty.

Hallituksen kokousten pöytäkirjat on tehty nopeasti ja laitettu killan nettisivuille sitä mukaan kun ne on hyväksytty. KSK 2/2011 1 Yleistä Edellisen KSK:n jälkeen killassa on ehtinyt tapahtua perinteiseen vuosikelloon liittyviä juttuja, kuten Kotimaan Pitkä excursio ja Wanhojen sekä fuksien Wappusitsit. Perinteikkäiden

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 3/2012. Yleistä. Ensin vähän menneitä aikoja:

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 3/2012. Yleistä. Ensin vähän menneitä aikoja: Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 3/2012 Yleistä Ensin vähän menneitä aikoja: Edellisen valtuuston kokouksen jälkeen hallitus siirtyi vähitellen toukokuun lopulla kesätauolle muun killan mukana

Lisätiedot

TKK:n Sähköinsinöörikilta ry

TKK:n Sähköinsinöörikilta ry KSK 3/2011 1 Yleistä Killan toiminta on jatkunut taas kesän jälkeen tutuissa kiireisissä merkeissä. Fukseja otettiin vastaan n. 160 kpl ja porukkaa on fuksitapahtumissa riittänyt. Fuksit ovat myös ilahduttaneet

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012. Aalto- yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012. Aalto- yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012 Aalto- yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012 1. Hallinto 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksitoimikunnan puheenjohtaja Fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti

Lisätiedot

Hallitus 2011: Puheenjohtaja Paula Räisänen (kohdasta 15)

Hallitus 2011: Puheenjohtaja Paula Räisänen (kohdasta 15) PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous Paikka: Sähkötekniikan korkeakoulun sali S2 Aika: Keskiviikko 9.2.2011 klo 18.00 Paikalla: Valtuusto: Tuomo Kohtamäki,

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 14/2010 Aika: 7.5.2010, klo 14.00 Paikka: Otakaari 5, Inkubio ry:n kiltahuone Läsnä: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksikapteeni Isäntä Emäntä Katariina

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähtenyt ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokouksen olevan päätösvaltainen.

Kokouskutsu oli lähtenyt ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokouksen olevan päätösvaltainen. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 11/2013, 4.4.2013 klo 12.15 @Ttalo, A106 Paikalla: Christian Mohn, Tiitu Lahti, Lotta Ahonen, Vesa Laakso, Sofia Ahanen, Emmi Peltonen, Mikko LatvaKäyrä,

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH14/2012

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH14/2012 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH14/2012 Aika: 4.4.2012 kello 14.00 Paikka: Lämpömiehenkuja 2, AYY:n tilat Paikalla: Puheenjohtaja: Jussi Ekström Sihteeri: Emil

Lisätiedot

AYY:n avustuspäätökset tulivat eilen. Athenella saatiin pyydetty 1200 euroa.

AYY:n avustuspäätökset tulivat eilen. Athenella saatiin pyydetty 1200 euroa. Paikka: TTalo, B122 Puheenjohtaja: Aleksi Pyykkönen Sihteeri: Helinä Hakala Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Johannes Vainio, Reetta Arokoski, Julia Isotalo, Antti Nupponen, Lauri

Lisätiedot

Reetta Arokoski saapui 8.24.

Reetta Arokoski saapui 8.24. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 30/2014 Aika: 20.11.2014 klo 8.15 Paikka: TTalo, A106 Paikalla: Emmi Linkola, Aleksi Talsi, Atte Keinänen, Eeva Siikaaho, Aleksi Pyykkönen, Mikko

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 9/2010 Paikka: AYY:n sihteeristö (Lämpömiehenkuja 3) Aika: 4.3.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki

Lisätiedot

TKK:n Sähköinsinöörikilta ry

TKK:n Sähköinsinöörikilta ry KSK 4/2011 1 Yleistä Puheenjohtaja piti hallitukselle alkusyksyn tohinoiden jälkeen palautekeskustelut, joissa käytiin kunkin toimikunnan toimintasuunnitelma läpi. Oli mukavaa huomata, että lähes kaikki

Lisätiedot

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013

Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Council Meting Portugal 5.11-10.11.2013 Lappeenrannasta osallistui Council Meetingiin tänä vuonna kahden delegaatin lisäksi ennätyksellisesti viisi henkilöä. Lappeenranta oli siis hyvin edustettuna. Lähdimme

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry KSK 1/06 1 Yleistä Vuosi 2006 on lähtenyt kiireisenä käyntiin. Varsinkin itseäni on kuormittanut kovasti puheenjohtajuuden, viime vuoden tilinpäätöksen ja

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous Pöytäkirja Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 26/2010 Paikka: toimisto Aika: 26.11.2010 klo 15.00 Paikalla: Hallitus: Jyrki Luukko Paula Jukarainen Johanna Vesterinen

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu koolle ajoissa ja paikalla oli päätösvaltainen määrä hallituslaisia. Todettiin kokous täten päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu koolle ajoissa ja paikalla oli päätösvaltainen määrä hallituslaisia. Todettiin kokous täten päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 10/2013, 21.3.2013 klo 11.15 @T-talo Paikalla: Emmi Peltonen, Vesa Laakso, Otso Hannula, Tiitu Lahti, Lotta Ahonen, Pietari Keskinen, Sofia Ahanen,

Lisätiedot

Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika Väisänen saapui kohdassa 6

Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika Väisänen saapui kohdassa 6 1 (5) MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous Aika Tiistai 12.10. klo 18:00 Paikka Servinkuja 1, Espoo Läsnä Outi Nyman puheenjohtaja Maiju Seppälä sihteeri Antti Andelin Annina Salakka Ville Suhonen Mika

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 1. Hallinto 1.1 Hallitus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 15/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 11.5.2010 klo 15.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Laura Korhonen

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 13/2010 Paikka: SIKarihuone Aika: 16.4.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Hallituksen esitys vuoden 2019 toimikunta- ja henkilörakenteesta

Hallituksen esitys vuoden 2019 toimikunta- ja henkilörakenteesta Hallituksen esitys vuoden 2019 toimikunta- ja henkilörakenteesta Alla on kuvattu eri toimikuntia ja niihin kuuluvia toimihenkilövirkoja, joita hallitus suosittelee ensi kaudelle. Tämä ehdotus ei kuitenkaan

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 33/2016 Aika: 17.11.2016 kello 8.00 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), Kokoushuone 1593 Läsnä: Puheenjohtaja Inka Saarinen Sihteeri Petra Ekroos Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry KSK 1 / 2009 1. Yleistä Vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin ja alkuvuodesta ollaan saatu jo paljon aikaan. Hallitus piti pitkän iltakoulun jo viime vuoden puolella

Lisätiedot

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/

FINANSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS 06/ :N HALLITUKSEN KOKOUS 06/2015 28.03.2015 Aika: 30.03.2015 klo 09.00 Paikka: Finanssi ry:n kiltahuone, Oulun Yliopisto Läsnä: Miia Paavola Ida-Mari Alaperä Jonna Elomaa Hanna Kaukoranta Daniel Stafford

Lisätiedot

Jaakko Peni, 4. vuoden sikkiläinen. Omistaa näkemystä killasta ja hallitustoiminnasta.

Jaakko Peni, 4. vuoden sikkiläinen. Omistaa näkemystä killasta ja hallitustoiminnasta. Hallitustyrkkypaneeli 10.11.2014 Puheenjohtaja Oskari Korpelainen, 4. vuoden sikkiläinen. Hakee toista kertaa puheenjohtajaksi. Aiempia kiltanakkeja mm. viestintämestari. Lisäksi radiodiodin vetovastuu,

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry KSK 4 / 2009 1. Yleistä Loppusyksystä toiminta alkaa vähitellen siirtyä uusien toimijoiden valintaan ja heidän perehdyttämiseen. Tämän vuoden kähmyissä oli

Lisätiedot

Hallitustoiminta. Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? Hallituksen yhteiset vastuut:

Hallitustoiminta. Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? Hallituksen yhteiset vastuut: Hallitustoiminta - Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? - - Jokainen joka haluaa omistaa tulevana vuotena paljon aikaa killalle! Plussaa on jos osaa jotain jo ennestään. Hallituksen

Lisätiedot

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo

Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo Mitä tapahtuikaan nuorisopalveluissa hiihtolomaviikolla: 8.3. Hollihaan Hulinat klo 10.00 16.00. Liikennepuistossa järjestettiin ensimmäisen kerran koko perheen talvitapahtuma jossa ohjelmassa oli huskyvaljakkoajelua,

Lisätiedot

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY PL ESPOO PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Inkubio ry:n hallituksen kokous 06/2011 Aika: 16.2.2011, klo 16:10 Paikka: Otakaari 5, E220 Läsnä: Puheenjohtaja Opintomestari Yrityssuhdemestari Sisä- ja ulkomestari Rahastonhoitaja Tiedotusmestari

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 19.30 Paikka: Skinnarilan sauna Skinnarilankatu

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 20/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 10.9.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 25/2017 Aika: 13.10.2017 kello 8.15 Paikka: Maarintie 8 (TUAS-talo), sali TU3 Läsnä: Puheenjohtaja Tuomas Poutanen Sihteeri Toni Pellinen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Vaihto-opiskelujakso Ateenassa keväällä 2018

Vaihto-opiskelujakso Ateenassa keväällä 2018 Vaihto-opiskelujakso Ateenassa keväällä 2018 Miska Konttinen 1 1. JOHDANTO Vietin kevään 2018 Ateenassa vaihto-opiskelujen merkeissä. Yliopistona toimi Athens University of Economics and Business (AUEB).

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? 1/2010: tammikuu - maaliskuu

Kuinkas sitten kävikään? 1/2010: tammikuu - maaliskuu Kuinkas sitten kävikään? 1/2010: tammikuu - maaliskuu Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry 1. Yleistä Hallituksen läsnäoloprosentti kokouksissa maaliskuun loppuun mennessä on ollut 81%. Läsnäoloprosenttia

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 8/2015 Aika: 26.2.2015, 16.15 Paikka: T-Talo, B122 Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Reetta Arokoski, Lauri Lavanti, Antti

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 5/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 5/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 5/2016 Aika: 26.2.2016 klo 18.00 Paikka: Maarintalon neuvotteluhuone, Sähkömiehentie 3, 02150 Espoo Läsnäolijat: Olli Peltomäki

Lisätiedot

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA

INKUBIO RY ESPOO 1 (5) PÖYTÄKIRJA 02151 ESPOO 1 (5) Inkubio ry:n hallituksen kokous 04/2015 Aika: 06.02.2015 kello 13.00 Paikka: AYY yhdistystila, Maarintalo Läsnä: Puheenjohtaja Oskar Niemenoja Sihteeri Milla-Maaria Pitkänen Rahastonhoitaja

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry

Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry 13.11.2017 Johdanto Prosessiteekkarit ry (myöh. Yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun

Lisätiedot

Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013

Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013 Asteriski ry Pöytäkirja Sivu 1 Asteriski ry:n hallituksen kokous 9/2013 Aika 26.2.2013 Paikka Asteriski ry:n toimisto, ICT-talo Läsnä Pauliina Anttila (Poistui kohdassa 12) Toni Hämäläinen Toni Haikkari

Lisätiedot

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 1/2016 Aalto yliopiston Arkkitehtikilta ry Hallituksen kokous 1/2016, 5.1.2016, klo 16.00 Metallimiehenkuja 4, 02150 Espoo Paikalla: Puheenjohtaja Miia Suomela Varapuheenjohtaja Hanna Mari Ikonen

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n. Hallituksen selonteko valtuustolle 4/16

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n. Hallituksen selonteko valtuustolle 4/16 Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n Hallituksen selonteko valtuustolle 4/16 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä ja miten meni? Kähmyjä kehitettiin monin tavoin Uudistuneessa kiltaillassa

Lisätiedot

Teknillisen Korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n KSK II 2010

Teknillisen Korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n KSK II 2010 Teknillisen Korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n KSK II 2010 Puheenjohtajalta Huhtikuun aikana kilta järjesti noin 30 tapahtumaa, joka tekee noin yhden tapahtuman jokaista vuorokautta kohden. Tapahtumakirjo

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n. Hallituksen selonteko valtuustolle 3/16

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n. Hallituksen selonteko valtuustolle 3/16 Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n Hallituksen selonteko valtuustolle 3/16 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä ja miten meni? Tavallisestikin kiireinen syksyn alku on ollut hallitukselle

Lisätiedot

17.42 Miikka Laitila poistui. 17.43 Miikka Laitila palasi.

17.42 Miikka Laitila poistui. 17.43 Miikka Laitila palasi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 13/2014 Aika: 9.4.2014 klo 17:30 Paikka: A106, TTalo Paikalla: Tomi Laakso, Reetta Arokoski, Emmi Linkola, Eeva Siikaaho, Aleksi Pyykkönen, Atte

Lisätiedot