Jaakko Peni, 4. vuoden sikkiläinen. Omistaa näkemystä killasta ja hallitustoiminnasta.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jaakko Peni, 4. vuoden sikkiläinen. Omistaa näkemystä killasta ja hallitustoiminnasta."

Transkriptio

1 Hallitustyrkkypaneeli Puheenjohtaja Oskari Korpelainen, 4. vuoden sikkiläinen. Hakee toista kertaa puheenjohtajaksi. Aiempia kiltanakkeja mm. viestintämestari. Lisäksi radiodiodin vetovastuu, hallitustasolla muissa yhdistyksissä. Jaakko Peni, 4. vuoden sikkiläinen. Omistaa näkemystä killasta ja hallitustoiminnasta. kysymys: Kertokaa konkreettisemmin elec-yhteistyöstä. Hallituksen välistä keskustelua vai tapahtumia? O: Molempia, hallitusten välistä ja kiltalaisille näkyviä. Ei pelkästään sikin homma, molemmat osapuolet vastuussa. Hallitusten välinen yhteistyö tärkeää. Hallitusten yhteisistä tapaamisista tiedotusta myös killalle. Myös tapahtumia muiden kiltojen kesken. Tulevaisuudessa kannattaa yhdistää fuksikasvatusta, jotta fukseilla tuttuja toisesta killasta muutaman vuoden kuluttua. J: Kiltojen välinen yhteistyö tärkeää. Yhdistyminen AS kanssa tulossa, joten AS yhteistyötä lisättävä. Hallitukset tekevät yhteistyötä, sieltä killoille. Fuksien tapahtumilla prio, myös vanhat pitää muistaa. Omistaa hyvät keskusteluyhteydet AS hallituksen jäsenien kanssa joten helppoa lähteä liikkeelle. Ensin pitäisi suunnitella yhteiset tapahtumat, ettei kalenterit molemmilla täynnä. kysymys: Ulkomestariksi ei hakijoita, mitä teet asialle jos sinut huomenna valitaan? J: On kysellyt ja muutamia kandidaatteja saattaa olla. Killalla ON kv mestari ensi vuonna O: On kysellyt, ei vielä suoria vastauksia. Kuullut huhua, että osa haluaisi lähteä mutta ilman hallitusnakkia. Mahdollista että ulkomestari ei olisi ensi vuonna hallitusnakki. Kysymys: Puhiksen tärkein tehtävä? O: johtaa hallitusta J: johtaa kiltaa kysymys: Kv-mestarin ja ulkomestarin ero: J: Ulkomestari ollut lähinnä vain kv-mestari. Suomen sisäiset suhteet voisi olla vpj homma. Voidaan myös jakaa muuten hallitusken kesken O: Ulkomestari on ollut lähinnä kv-mestari. Nyt poistuu ulkohomma. Vastuu jaetaan hallituksen jäsenien kesken. Henkilöt joilla jo suhteita muhin kiltoihin. Ei erillistä vpj joka hoitaisi vain juoksevat nakit ja suomen sisäiset suhteet. kysymys: Onko nykyinen hallitus liian iso? Hallituksen koko ensi vuodelle? Jos muutatte niin miten? O: aikoo tiputtaa vpj, valitaan hommaan joku hallituksen jäsen. Ulkomestari tippuu tai ei.

2 J: henkilöä. 13. (vpj) jäämässä luultavasti pois. Hallituksen koko ei merkittävästi muutu. Hallituksen osa-alueilla on kuitenkin hoidettavat tehtävät. kysymys Onko realistista tiputtaa ulkomestari pois? Miten pidät huolen, että hallitus tietää mitä ulkotoiminnassa tapahtuu. O: Rooliin valitulla tehtävänä on tiedottaa hallitusta. Ei voida jättää sen varaan että sitä ja tätä tapahtuu. Voisi lähettää kuulumisia. J: Ulkomestari on hallitusnakki kysymys Oskarille: jos ei kv-mestaria, miten huolehdit rooliin valittavan jaksamisesta / virkistäytyminen. O: Virkistäytyy toimikunnan kanssa. kysymys: Killan ja hallituksen teema rahan suhteen? J: Budjetti rakennetaan edellisvuoden pohjalta(yksi isoimmista fuksitoiminta). Koitetaan tasaisesti tukea kautta linjan jotta toiminta pysyy monipuolisena. Killassa kuitenkin paljon jäseniä-> teema: kiltalaiset O: Jatkaa talouskurilinjalla, säästetään satasiin. Ei karsita palveluita, mutta käytetään rahaa maltillisesti. teema: sirkus kysymys: Kumpi on tärkeämpää hallituksessa: hyvä porukka vai yksilöt? O: Sekä että. Valitsee parhaita yksilöitä jotka toimivat parhaiten joukossa. j: Hyviä yksilöitä löytyy jo, ei juuri tarvetta eritellä. Sama kuin Oskarilla. kysymys: vaikeusasteella 1-10 kuinka vaikeaa hallituksen valinta, kun ei oteta huomioon valmiita ystävyyssuhteita. Hallituksen etu vai kaverisuhteet valinnan pohjalla? J: Ominaisuuksia käsitelty eikä ystäviä. Kavereita hakee, mutta ei vaikutusta. Valinnat parhaan ehdokkaan perusteella O: 3. Helppoa olisi valita vain kaverit-> ei toimi. Osa kavereita saattaa kuitenkin päätyä hallitukseen, mutta paras tiimi valitaan. kysymys: 2 asiaa jotka ovat vialla killan toiminnassa. Mitä parannat? O: Tapahtumien tiedotus retuperällä, varsinkin toimikunta->mestari välillä. elec-yhteistyö J: elec-yhteistyö sillä kuuluvalla prioriteetilla. tiedotus: pohja on otaniemen parhaimpia, mutta on vielä parantamisen varaa kysymys: elec yhteistyö muuttuu: tuleeko SuurSIK? Mitä rakennemuutoksia yhdistyminen tuo? Miten sadaan toimimaan? J: Yhteinen hakukohde tulee. Kilta olisi yksi ja sitten ammattiainekerhot erikseen. Yksi kilta ottaa fuksit vastaan. Kiltahuoneet säästettäisiin molemmille.

3 O: Ei tiedetä eikä ole pelkästään meistä riippuvainen. Jos saadaan valita niin SuurSIK tulee. Paljon koulutusohjelmia SIKissä, AS:llä vain yksi. AS voitaisiin muuttaa ammattiainekerhoksi. Yhteinen kiltahuone AS ja SIK jo tekeillä? kysymys: miten hallitus saadaan tiiviiksi porukaksi? O: Aloitetaan tutustumalla porukan kanssa. Pidetään tiiviisti yhtä. Virkistäydytään ja luodaan yhteishenkeä J: Toimikuntien lisäksi hallituksessa tehdään myös asioita yhdessä. Alkuun tutustutaan, ollaan kavereita hallituksen kesken. kysymys: Onko aikaisemmin vastuulla ollut muita ryhmiä? Miten onnistui? J: Erinäisiä kouluprojekteja, intissä johtamista, ei muuten toiminut nimettynä johtajana mutta joissain tehtävissä pitänyt potkia muita eteenpäin. Hommat onnistuneet hyvin. O: Viestintämestari aiemmin. Hommat meni huonosti,sillä toimareita ei kiinnostanut (liian vanhoja). Radiodiodin vetovastuu, paljon vahvoja persoonia joita ei juuri pystynyt ohjailemaan. Hommat eivät menneet kovin hyvin kysymys: miten hoidat tämän hallituksen kesken kun hankalia ihmisiä hallituksessa O: Hallitukseen hakenut motivoituneita ihmisiä, kaikkia kiinnostaa joten ei pitäisi tulla ongelmia tämän suhteen. J: Tulee toimeen kaikkien kanssa, hankalia ei ole tullut vastaan. kysymys: miten TLT opiskelijoiden poistuminen vaikuttaa toimintaan? J: Vanhempia TLT opiskelijoita on. Opintoasioissa ja yritysasioissa pitää ottaa myös TLT huomioon. O: TLT opiskelijoita on. Opintosauna ja excut TLT:lle. Ei enää fuksiexcuja tlt:lle. Enemmän vanhemmille opiskelijoille. kysymys: Hallituslaiselle tulee kriisi, burnout tms, eikä pysty tekemään hommiansa. Mitä teet? O: Henkilökohtainen keskustelu: mistä ohgelma johtuu. Ihmisten välisissä ongelmissa molemmat osapuolet mukaan selvittelyyn. Rauhallisin keinoin selvitetään. Jos on niin paha ettei pysty toima hallituksessa, pitää harkita peliliikkeitä. J: Ei ole tavallista, mutta jos suksia menee ristiin, pystyvät ihmiset yleensä toimimaan hallituksessa eri toimikunnissa. Hallitus ei siihen kaadu. kysymys: Onko killan toiminta alkoholikeskeistä? Jos on nii mitä tehdä? J: Tapahtumissa vastataan kysyntään. Fukseissa jo vähä muutosta: enemän opiskelu-orientoitunutta. Niin kauan ku on kysyntää alkoholikeskeiselle, niitä järjestetään. O: Jonnesitseille todella vähän ilmoja. Kilta ei ole liian alkoholikeskeinen. Fukseja näkee alkoholikeskeisissä tapahtumissa tosin vähemmän. kysymys: Jos on yksi kippari, onko isovastaava hallituksessa?

4 O: Yksittäisen kipparityrkyn mielestä ISOvastaavan ei tarvitse olla hallituksessa. J: ISOvastaava ei ole hallitusnakki, mutta pitää pysty toimimaan myös hallituksen lähellä. kysymys: Millaisia tapahtumia killan pitäisi järjestää enemmän? J: Killan kiinnostuksen mukaan. Ensi vuonna excuja pari lisää. Mahdollisesti esim yhteisesti järkättyjä saunailtoja. Henkilökohtaisesti osallistuu kaikkeen. O: Nykyään aika harvat tapahtumat täynnä. Haluaisi tuoda takaisin olut-juusto illan yms muuta hauskaa. kysymys: killan tehtävänä edunvaltonta, miten toteutuu mitä pitää sisälllään? O: Päteviä ihmisiä pyörimässä jo koululla. Hallopedit, palauteryhmät. J: Elimissä on edunvalvontaa. Puheenjohtaja keskustelee koulun kanssa, opintomestari myös. Uusien ohjelmien kehittely, kurssien parantelu palautteen kautta. kysymys: Jos valitaan puhikseksi, monta hallopedivirkaa otat? J: jossain O: sak kysymys: Fuksit opiskelu-orientoituneita. Miten hallitus varmistaa myös tulevaisuuden toimijat ja tapahtumissa kävijät. J: Tapahtumat sen mukaan mitä jäsenistö haluaa. Jos halutaan opinto tai yritysohjelmaa, kilta tarjoaa. O: Hallitus edustaa tapahtumissa ja näyttää ulospäin, että kiltatoiminta on hauskaa. Mainostus/painostus myös isojen puolelta kuinka kiltahommat on kivoja. kysymys: Miten urheilun ja kulttuurin merkitys killassa? jopa liikuntakasvatusta? O: Killalle olisi kiva saada liikuntakasvatusta. Hyvä että kilta järjestää lajikokeiluja ja oopperakokeiluja. Yhdistyksiä on kuitenkin paljon. J: Kiltalaiset harrastavat ehkä enemmänkin, mutta siihen harrastukseen on jo seura tai yhdistys. Kiltalaiselle halutaan tarjota lajikokeiluja. Teekkarisarjat ja harrastetason urheilullekin kysyntää killassa. Teekkarikulttuuri tutuksi kaikille. Kulttuuritapahtumia myös muhin tapahtumiin esim teatteri. kysymys: Onko alumniyhdistys tuttu? Mitä yhteistyötä? J: Sklubi tuttu jossain määrin. alumniweekend ja sitsit pääasiassa. Puheenjohtaja ollut aiemmin enemmän yhteydessä sklubiin O: Ei kovin tuttu. Vuoden aikana tulee kuitenkin yhteistyötä Sklubin kanssa. Aiotaan tehdä yhteistyötä myös jatkossa. kysymys: Yhteistyö korkeakoulujen(tai niiden kiltojen) kanssa: mitä ja kenen vastuulla? O: On hiukan, mutta ei kiltojen kesken muuta kuin koneen kanssa.

5 J: Kilta ei muiden korkeakoulujen kanssa juurikaan yhteydessä,mutta niiden kiltojen kanssa yhteistyötä on esim koneen kanssa. KIK yhteistyötä voisi kehittää. Muiden kiltojen kanssa satunnaisesti ollut yhteistyötä ja jatketaan esim. joidenkin tapahtumien kautta. kysymys: KY siirtyy tänne. Vaikuttaako sikkiin? J: Voi vaikuttaa, jos saadaan järjestettyä yhteistyötä niiden kanssa. Ei ole kuitenkaan etukäteen kaavailtu. O: Ei ole miettinyt ajatusta. KY:llä yhteistyötä muihin kiltoihin ehkä muutenkin. kysymys: Jos sinusta tulee puhis, miten huolehdit että sikkiläiset saavat naisia? O: Kiltaan naiskiintiö. J: Kilta tekee yhteistyötä eri järjestöjen kanssa esim. HY puolelle. Erilaisia poikkitieteellisiä tapahtumia mahdollisesti. Loppupeleissä kuitenkin jokaisen oma asia. Ei ole parittaja. Opintomestari Toni Kangas, 3. vuoden est. Nähnyt monen eri lafkan kursseja. Opiskellut tavoitevauhtia nopeammin. Aapo Kokko, 3. vuoden est. Opiskelee katoavaa pääainetta. Kokemuksista herännyt into toimikuntaa kohtaan, haluaa puollustaa kiltalaisten etuja. Jyri Lind, 2. vuoden sikkiläinen. Valttina, että on itse uudessa kandiohjelmassa. Opiskellut tavoitevauhtia nopeammin. Tietää uusista kandikursseista. kysymys: Mitä halloped tekee ja monessa halloped-virassa olette ensi vuonna? A: Hallopedit kokouksissa edustamassa kiltaa ja tuomassa niihin omia/kiltalaisten mielipiteitä. Haluaa olla mukana mutta ei tiedä monessa tai missä. T: Hallopedit edustavat kokouksissa opiskelijoita, kuuntelevat ja tuovat esille opiskelijoiden näkemyksiä. On tärkeää antaa ennakkotietoa kiltalaisille kokouksen päätöksistä. Aikoo hakea useampaan halloped hommaan. J: Hallinnon opiskelijaedustaja on tekemisissä koulun henkilökunnan kanssa. Tuo opiskelijoiden mielipiteet esiin. Hyvä myös tuoda kritiikkiä kokouksiin. Haluaa itsekin hallopediksi. kysymys: Miten haastattelut etenevät? Onko näkemystä toimikunnan koosta? Suurempi vai pienempi ja miksi? J: Ei montaa haastattelua käytynä. Suoritetaan tämän viikon aikana. Pitäisi ehkä vähentää yksi kisälli aikaisempaan nähden. T: Suurin osa haastateltu. Huomisen jälkeen kaikki haastateltu. Pitää toimikunnan koon ennallaan. Hommat järjestetään toimikunnan kesken tasaisesti. A: Kaikki haastateltu. Parhaassa tapauksessa 3 kisälliä. Kahdellakin pärjäisi mutta haluaa 3. kysymys: Onko jotain uutta tiedossa OPTMK tapahtumiin tai toimintaan?

6 A: Fuksit opiskelu-orientoituneempia. Olisi kiva saada yhteistyötä optmk ja ftmk välille. Laitosrieha on kiva konsepti joka voitaisiin ehkä myös toteuttaa. Poikkitieteelliset opintotapahtumat, jotta pääsisi näkemään myös muiden korkeakoulujen tarjontaa. T: Laitosriehan aloite pitäisi tulla korkeakoululta, muuten kiva konsepti. Saunailtoihin pieniä workshoppeja joissa pohditaan esim mitkä kurssit hyviä mitkä huonoja. Tätä voisi käyttää pohjana palauteryhmissä. Haluaa että ulkon tapahtumissa ollaan läsnä, kysellään ulkkareita miten sopeutunut ja miten täällä tehdään asiat eri tavalla verrattuna heidän kotimaahansa. J: Tenttikahvit ja samalla voisi kysellä välitöntä palautetta kurssista. Vaihto-opiskelusauna, jossa lisätietoa vaihdosta. kysymys: Onko vaihtoon lähdön tuputtaminen killan vai muun tahon homma? J: Vaihtoon lähtö ei vaikuta opiskeluihin niin paljon: vain puoli vuotta tai vuosi. Kilta voisi helpottaa tätä hakua jotenkin. T: Kilta huolehtii edunvalvontapuolta, ettei vaihdosta olisi ainakaan haittaa. UTMK voisi tuoda ulkkareita kertomaan kokemuksistaan. A: Myötäilee edellisiä. Vaihtoinfoihin Ulkkareita kertomaan kokemuksistaan (myös suomalaisia vaihdossa olleita). kysymys: Mikä on suurin edunvalvojan haaste ensi vuonna? A: Kurssit ja tutkinnot uudistuvat kovalla vauhdilla. Haaste: keretäänkö kaikkeen edunvalvontaan? T: Maisteriuudistus on tärkeä haaste joka tulee ensi vuonna. J: Kannattaa kiinnittää huomiota, että vanhoissa tutkinnoissa olevat saavat tutkintonsa kasaan. Riittävästi tenttejä vanhoista kursseista. Uudistuksessa pitäisi löytää mahdollisimman hyvin entistä vastaava linja. kysymys: Paljonko on opintopisteitä ja mikä on keskiarvo? J: 70-75op, ka ~3,5 T: 171op, ka 3,6-3,7 A: 109op, ka 3,03 Rahikset Oskari Lahti, 4. vuoden estiläinen, hakee neljättä kertaa rahikseksi. Saijariina Kuokkanen, 2. vuoden opiskelija, toiminut aiemmin emäntänä ja ISOna. Jaakko Söderholm, 2. est. Toiminut aiemmin isäntänä ja ISOna. kysymys: Mitä tiedät killan taloudelliseesta tilanteesta? J: Ei tiedä tarkkoja lukuja, pyöritään noin 100k budjetissa. Pota100 varten pitää jemmata rahaa. S: Noin 100k, ei tarkempaa tietoa.

7 O: Samoilla linjoilla, Pota100 tulee, rahaa liikkuu. Mahdollinen pankin vaihto? kysymys: Rahoitusalan taustaa/koulutusta kirjanpitoa yms? J: Ei. On kuitenkin mielenkiintoa. S: Ei aikaisempaa kokemusta. O: Ei koulutusta mutta on toiminut Polygamen rahiksena 2v. Toimii myös kuoron rahiksena. Käytännön kokemusta hankittu tältä pohjalta. kysymys: Oletko käytettävänä toiminnantarkastajana hallituskauden jälkeen? O, J ja S: on käytettävissä kysymys: Tiedättekö mitä tehdä jos et tiedä jotain kirjanpitoon liittyvää tai toimintaan liittyvää asiaa? S: Kysyy edelliseltä rahikselta J: Kysyy edellisiltä rahiksilta. Lisäksi internetin ohjeilla jos joku tekninen juttu. O: Kysyy edellisiltä rahiksilta. Myös itse etsii tietoa esim internetistä. kysymys: Miten erotat aidon setelin väärästä J: Suurin osa maksuista kuitenkin sähköisiä. Vesileimat yms S: Vesileimat yms. O: Vesileima, sarjanumero suunnilleen oikein yms. Jos ehdottomasti haluaa tietää, kävelee pankkiin ja kysyy onko aito. kysymys: Miten varmistat oman jaksamisen, varsinkin kun työskentelet yksin? J: Yksin työskentely ei ongelma. Tärkeää jakaa työmäärä tasaisesti ja tehdä hommat viikottain. S: Tietää mihin on ryhtymässä. Priorisoi asiat oikein esim koulutöiden kanssa. O: Alkuun ja loppuun kuluu eniten aikaa. Alussa hyvä luoda toimintarutiini arkiseen toimintaan. Pitää olla tarkkana ettei ole paljon päällekkäisiä hommia esim tilinpäätösten tekemisen päällä. kysymys: Kuinka hyvin kestät stressiä? Jos on sekavaa rahaliikennettä, mitä teet? J: Tiedustelee sekavasta rahaliikenteestä hallituksen kesken ja lähtee stä kautta selvittämään. Keskittyy yhteen asiaan kerrallaan, ei stressaa kaikkea yhtä aikaa. S: Lähtee selvittämään asiaa ja tekee sen kerralla ja huolella. Stressiä ei pääse syntymään. O: Pitää lähteä selvittämään järjestelmällisesti. Ei aiheuta stressiä. kysymys: SIK AS yhdistyminen: Miten rahaliikenne hoidetaan? O: Pitää valmistella pidempään, ei tapahdu yhdessä yössä.

8 S: Ei juuri nyt ajankohtainen J: Ei usko että rahastonhoitajasta yksistään kiinni miten homma hoidetaan. Ei tapahdu hetkessä. Kipparit Turkka Helin, 3. vuoden est, entinen isäntä ja isovastaava. Lauri Vähä-Savo, 3. vuoden opiskelija. Nykyinen opintomestari, entinen opintokisälli. Tänä vuonna 3 halloped nakkia. Anni Parkkila, 3. vuoden est, Toiminut emäntänä, lukkarikisällinä, valtuustossa kaksi vuotta. kysymys: Pitäisikö fuksikasvatuksessa lisätä tapakasvatusta? T: Ei ole tullut mieleen että olisi tarvetta. Fuksit ovat käyttäytyneet asiallisesti. Mm. sistikoulutus sisältää jonkin verran. L: Voitaisiin lisätä esim. järjenkäyttöä tunnistettavissa varusteissa. Ei muuten suurta tarvetta A: ei lähde opettamaan tapakasvatusta, vaan se liittyy itsesään fuksikasvatukseen. kysymys: Mitä tarkoittaa elec yhteistyö käytännössä? A: Kaveri-isoryhmät alusta lähtien. Isot tutustuvat ja aikaisemmin keskenään. Tapahtumien osalta kolmen killan yhteistä kivaa jatketaan. Fuksijamboree isosti AS:n kanssa. Lisäksi yhteiset sitsit. L: Kaveri-isoryhmä. Tänä vuonna yritettiin, ei vastakaikua. Pidetään vanhat tapahtumat. Yritetään ehkä yhdistää joitain tapahtumia esim fuksijamboree ja wappusitsit AS kanssa tai muuta. T: Sama kuin latella kaveri-isoryhmiin. Haluaa kuitenkin viedä tätä konseptia eteenpäin. vuoden alusta tapahtumakalenterit rinnakkain ja sumplitaan. Myöskin fuksijamboree ja wappusitsit AS ja mahdollisesti BIO kanssa. kysymys: TKY fuksikasvatuksen ohjesääntö? T: ei muista sanatarkasti. Yksi kohta liittyy lakin saamiseen. Fuksikapteenien ja majurien homma määritetty. L: Ei muista kovin hyvin. Laulukoe, 8 opintopistettä ja museokäynnit on määritelty A: Ei muista sanasta sanaan. Ei lisättävää edellisiin kysymys: Miten fuksiyhteistyötä KY fuksien kanssa? A: Ensi vuonna panostetaan ensisijaisesti AS yhteistyöhön. Ehkä enemmän AYY FTMK kautta järjestellään tapahtumia KY fuksien kanssa. L: Jos fuksit haluavat ja sopiva juttu keksitään niin mikä ettei. Muuten ayy ftmk kautta yhteyksiä kyltereihin. Kikin kanssa voisi myös esim lumisota vesisota yms. T: Killan puolelta AS yhteistyö se tärkein. KY tulee tänne pysyäkseen joten pitää hoitaa kunnolla. Kuitenkin AYY FTMK johtoisesti. Killan fuksikasvatuksen pitää ehkä mukautua ftmk linjausten takia. taikkilaisten kanssa yhteistyö vielä vaikeaa. KIK yhteistyötä voisi lisätä.

9 kysymys: Miten saat toimimaan AS kanssa suunnitellut tapahtumat? T: Porukalla pitää katsoa mitä on tehtävissä ja AS tuleva kippari vaikuttaa innostuneelta yhteistyöhön. L: AS tuleva kippari on innoissaan yhteistyöstä. Alkuvuodesta jo lähdetään koko porukalla suunnittelemaan. A: SIK ja AS hallitukset pitäisi istua alas, ei pelkästään fuksien kannalta mutta muutenkin. Tämän pohjalta myös fuksikasvatukseen yhteistyötä. kysymys: Tiedättekö kuka on AS kippari. Miten varmistatte että fuksikasvatukseen liittyvät asiat eivät jää hoitamatta alkuvuoden innostuksen jälkeen. A: Ei tuttu kaveri mutta tietää nimeltä. Ottaa itse kopin fuksikasvatuksene liittyvistä jutuista. Delegoi tarvittaessa. Tekee mahdollisimman paljon itse. L: Jos yli toimikunnan rajojen tapahtuvaa toimintaa niin pitää sopia vastuut henkilötasolla. Riittävän usein palvereita. Tuntee AS kipparin T: Jos sikin fuksikasvatukseen liittyvä niin ei jää lojumaan. Muutoin pitää sopia vastuut. kysymys: Teekariperinne ja historia: mikä merkitys fuksikasvatuksessa? Onko tarpeeksi tai liikaa? T: Fuksikasvatuksen tarkoituksena kasvattaa teekkareita, pitää pitää kiinni perinteistä. Fuksikasvatuksen pitäisi olla monipuolista. L: Alkuvuoden kalenteri on aika täysi. Fukseille lisää tietoa kiltatoiminnasta ja teekkariudesta ISOjen kautta. Myös jäynien korostaminen olisi tärkeää. A: Fuksikasvatksessa ehkä korostettu liian vähän teekkariutta. Haluaa korostaa tätä ja fukseille halu ja ylpeys hankkia lakki. Myös jäynien korostaminen voisi olla paikallaan. Esim FXQ-jonon yhteyteen jäynä. Kysymys: Miten pidätte huolen että vielä istuvat kipparit pysyvät kärryillä mitä hallituksessa tapahtuu? A: Tiivistä yhteistyötä vanhojen kipparien kanssa. Aloite itseltä: Kertoo aktiivisesti vanhoille kippareille hallituksen asioista. L: Fuksikapteenit vähintään kerran kuukaudessa hallituksen kokouksiin mukaan. FTMK kesken tiivis yhteistyö. T: Puolen vuoden ajan vanhat kipparit voisivat tulla hallituksen kokouksiin silloin tällöin kertomaan ja kuulemaan mitä tapahtuu. FTMK olisi syytä kokoustaa viikottain. kysymys: Miten huolehditte siitä, että ujommat fuksit tuntevat kuuluvansa joukkoon. Miten lähestytte vähemmän sosiaalisia ihmisiä? T: Tavoite olisi että kippari tuntee kaikki fuksit henkilökohtaisesti. Voi olla tosin vaikeaa joten iso merkitys ISOilla. Fokus varsinkin epäaktiivisissa fukseissa sillä aktiiviset fuksit löytävät tapahtumiin muutenkin. Ottaa fukseihin yhteyttä ja kyselee miksi heitä ei näy tai mitä haluaisivat lisää. L: Samat kuin Turkalla. Isojen kautta homma lähtee toimimaan.

10 A: Ei välttämättä kannata mainostaa ihan kaikkea kaikille fukseille. Joku saattavat täten tuntea että tapahtumia liikaa. Aktiivisille ihan kaikkea mainosta. Ei niin aktiivisille osallistuminen fuksitapahtumiin olisi prioriteetti. Toivoisi isovastaavalta aktiivisempaa otetta fuksiryhmien toimintaan esim palautekeskusteluilla isojen kanssa. Fuksit ei välttämättä uskalla kipparille tulla sanomaan ettei kiinnosta vaan että iso olisi lähempi henkilö kysymys: Tällä hetkellä tiedotus maili ja facebook. Missä te tiedotatte ja onko fukseilla esim irkkikanava, telegram, whatsapp ryhmä ensi vuonna? A: Virallinen tiedotuskanava sähköposti. Facebook helppo tapa huudella tapahtumista. Myös Isojen kautta tietoa fukseille. Tapahtumien mainostaminen videoilla kiva idea. Haluaisi yhdistää tapahtumakalenteria, luoda ns punaisen langan fuksipistekorttiin. L: Virallinen tiedotus sähköpostilla. Facebook hyvä mm. tapahtumiin kutsumiseen. Ei isoa telegram-ryhmää. Fuksiryhmän kesken pienempiä. Fuksit opetetaan edelleen irkkaamaan. T: Sama kuin Latella. kysymys: Miten vahditte että isot hoitavat tehtävänsä? T: ISOvastaavan tehtävä. Kipparit kommunikoivat isovastaavan kanssa. Haluaa osallistua isojen kokouksiin. L: Sama kuin Turkalla A: Palautekeskustelu isovastaavan ja isojen välillä. Isot on tärkeä huomioida etteivät tunne itseään unohdetuiksi. kysymys: Aina on fukseja jotka käyttävät alkoholia todella vähän tai eivät ollenkaan. Miten otatte huomioon tällaiset fuksit. Miten motivoitte jatkamaan esim killan toimijaksi? A: Sitsit ovat alkoholikeskeisiä. Kaikki tapahtumat eivät ole todellakaan dokaustapahtumia. Ei tarvitse tehdä erikseen alkoholillisia tapahtumia. L: Orientaatioviikosta jää kuva että alkoholipainotteista. Osa tapahtumista alkoholittomia esim fuksiproffabuffet ja näille on kysyntää. Pitää muistuttaa fukseja etteivät kaikki tapahtumat ole ns. dokaustapahtumia. T: Samoilla linjoilla. Mahdollisesti tapahtumia Kikin kanssa esim lumisota johon kukaan ei lähde oletusarvoisesti ryyppäämään. Siinä vaiheessa kun tapahtumista kuullaan ei saisi tulla mieleen alkoholi esim promoamisessa. kysymys: Miten otatte isojen huomioimisen ja virkistäytymisen huomioon toiminnassa? Miten isoille jää tunne että työtä arvostetaan? Miten isojenkin osalta voidaan vähentää alkoholikeskeistä ajattelutapaa? T: Isojen palkitsemisesta hyvä keino on virkistäytyminen. Positiivista palautetta suoraan isoille. Mahdollisesti eeppisiä palkintoja isoille. Isojen pitäisi myös välittää kuva ettei tapahtumat ole pelkkää juomista koska eivät edes ole. Jatkot on. L: Turkan kanssa samoilla linjoilla. Isovastaava taas tärkeässä roolissa. Tärkeää millainen kuva tapahtumista maalataan.

11 A: Samat asiat kuin edellisillä. Vastuuiso-kokous nimikkeelle ISO-kokous. Isoille voisi huomauttaa, ettei ihan joka tapahtumassa tarvi olla tölkki kädessä. kysymys: Fuksitoiminta maksaa perinteisesti paljon. Muutatteko tästä syystä jotain tapahtumaa? A: Ei tiedä budjetista tarkkaan. Ei ongelma että on iso budjetti, sillä fuksikasvatus on tärkeää. L: Budjetin kuuluu olla iso. AYY tilavuokrien nousu vaikuttaa. Yhteistapahtumat voisivat olla helpotus tähän. T: ei lisättävää edellisiin. kysymys Turkalle: Haet kippariksi mutta olet vielä isovastaava kevääseen. Miten huolehdit etteivät kummatkaan hommat kärsi? T: On tietoinen valinnasta. Opintoja ei keväällä liikaa, joten kiltatoiminta on korkein prioriteetti. kysymys: Latelle ja Turkalle: Onko työnjako suunniteltu vai teettekö kaiken yhdessä? L: Tullaan tekemään yhdessä asioita, mutta esim korkeakouluun liittyvissä asioissa hoitaa itse parempien suhteiden takia. T: Yhdessä kaikki isoimmat. Yksin joitain pienempiä kysymys: Miksi sinut pitäisi valita ennemmin kuin toinen? Myös toisinpäin. A:Turkka olisi voinut hoitaa isovastaavan roolinsa paremmin. Laten kannalta ikä-kortti. Ei näet välttämättä enää jaksamista näin isoon hommaan. Kaksi kipparia voi olla parempi joissain hommissa. T: Monipuolisempi tausta kuin annilla. Kahdella ei tule jaksamisongelmia yhtä helposti. L: Kova vauhti päällä turkan kanssa. Sihteeri Samu Toimela, 4. vuoden tilttiläinen. Aikaisemmin valtuustossa ja isona. Antti Mäki, 1. vuoden opiskelija. Ei aikaisempaa kiltataustaa. kysymys: Kuinka hyvin osaat suomea? S: Lukiossa seiska. Osaan kuitenkin suomea. Google auttaa. A : Äikkä ysi, ylppäreissä M (kuulema huono koe) kysymys: Kuinka nopeasti kirjoitat? A: riippuu näppäimistöstä. Ei sanasta sanaan. S: Pysyy normaalin puhetahdin mukana. Ainakin raakatekstissä. Kysymys: Homma on aika yksitoikkoista. miten pidätte mielenkiinnon yllä?

12 S: Ei ongelmaa pöytäkirjojen kirjottelussa. Muutakin hallitustyöskentelyä A: Hommat etukäteen tiedossa. Pystyy motivoimaan itseään. Kysymys: Kuinka nopeasti pöytäkirjat valmiita tarkastettaviksi kokouksen jälkeen? A: Hyvin nopeasti. Tulostettavassa versiossa enemmän. S: Yrittää kirjoittaa valmiiseen pohjaan. 2-3 päivää tai seuraavaan kokoukseen. Kysymys: Kuinka nopeasti valtuuston pöytäkirjat tulevat nettiin. miten toteutetaan S: Mahdollisimman nopeasti. Valtuuston kokouksia 4-5 vuodessa. Pystyy priorisoida. Hallitusten kokouksista kuulumiset ainakin nopeasti valtuustolle. A: Jos olemassa järkevä julkaisu alusta niin raakaversion voi laittaa suoraan kokouksen jälkeen. Oikea versio myöhemmin. Kysymys: Saatko pöytäkirjat viikossa nettiin S: Jos ei jonoa niin kyllä. Myös jos on pakko. A: Kyllä. Kysymys: Saako valtuusto kuulumiset samana päivänä vaikka tulisi lisäyksiä vielä kokouksissa. S: Kyllä, jos muutoksia ei ole kovin paljon. A: Jossain muodossa kyllä.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry.

Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. Toimintasuunnitelma 2014 Prosessiteekkarit ry. 1. Johdanto Prosessiteekkarit (myöh. yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun opiskelijoita,

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? ELECarnival sujui kaikin puolin hyvin Koulutusohjelmien yhdistymiseen saatiin lisäaikaa Palautekeskutelut

Lisätiedot

KSK4/2013. 03.12.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013

KSK4/2013. 03.12.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 KSK4/2013 03.12.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 Puheenjohtaja ja yleistä Mikä onnistui? Palaute/kehityskeskustelut hallituslaisille Syys-SYK Otaniemessä 21.-23.11. Oltermanni

Lisätiedot

Saaja Summa Perustelu Päätös. Meri Terho 28,29 euroa Hallitusten megaherkkuaamupala Hyväksyttiin

Saaja Summa Perustelu Päätös. Meri Terho 28,29 euroa Hallitusten megaherkkuaamupala Hyväksyttiin Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 3/2015 Aika: 23.1.2015, 13.15 Paikka: TTalo, B115 Paikalla: Meri Terho, Reetta Arokoski, Aleksi Pyykkönen, Emmi Peltonen, Julia Isotalo, Mira Lindroos,

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? AlumniWeekend onnistui (pääjärjestäjänä Sklubi) Valtuuston vaalikokous on käyty ja ensi

Lisätiedot

KSK1/2013. Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013

KSK1/2013. Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 KSK1/2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 Puheenjohtaja ja yleistä Mikä onnistui? Yhteistyö ja keskustelukanavat ELEC-killat Neuvosto Suomen sähkökillat Koulu Sklubi Hallitustyöskentely

Lisätiedot

Suuri palautekysely 2012. Tuloksia

Suuri palautekysely 2012. Tuloksia Suuri palautekysely 2012 Tuloksia Yleistä Pidettiin loppukeväästä Suomenkielisessä 83 vastausta, ulkkariversiossa 14 Kyselyssä oli 37 kysymystä 6 isommasta aihekokonaisuudesta Perustiedot, Palvelut ja

Lisätiedot

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT

VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT VANHEMMAT JA RYHMÄN VASTUUHENKILÖT Välitämme ja vastaamme lapsesta, asetamme rajat Ohjaamme lapsiamme omatoimisuuteen Pyrimme kasvattamaan lapsiamme terveisiin elämäntapoihin huom! Esimerkin voima :) Tarjoamme

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Uusi hallitus on ottanut kopin killan pyörittämisestä ja kokoustanut paljon hyvällä osallistumisprosentilla

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? Killan kesäpäivät Toimarisitsit Kaikkien aikojen hallitussitsit Dekaanin vaihdon keskeyttämät

Lisätiedot

KYE 7/2013 ti 15. lokakuuta 2013

KYE 7/2013 ti 15. lokakuuta 2013 KYE 7/2013 ti 15. lokakuuta 2013 Ehdotettu rakenne Sisältöjen läpikäynti Prosessin loppuunvienti Johdanto Kaikkeen toimintaan vaikuttavat taustatekijät Toimintasuunnitelman tarkoitus jne. Projektit Organisaatio

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Antti Nupponen ja Emmi Peltonen. Saaja Summa Perustelu Päätös Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 8/2015 Aika: 26.2.2015, 16.15 Paikka: T-Talo, B122 Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala, Emmi Peltonen, Reetta Arokoski, Lauri Lavanti, Antti

Lisätiedot

Hallitustoiminta. Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? Hallituksen yhteiset vastuut:

Hallitustoiminta. Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? Hallituksen yhteiset vastuut: Hallitustoiminta - Miksi hakisin hallitukseen? Kuka on hyvä tyyppi hallitukseen? - - Jokainen joka haluaa omistaa tulevana vuotena paljon aikaa killalle! Plussaa on jos osaa jotain jo ennestään. Hallituksen

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko , kello 17.00

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko , kello 17.00 SIKH02/2017 Pöytäkirja sivu 1/5 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/17 Aika: keskiviikko 4.1.2017, kello 17.00 Paikka: neuvotteluhuone Vuoristo (Maarintie 8),

Lisätiedot

Dialogin missiona on parempi työelämä

Dialogin missiona on parempi työelämä VIMMA 6.6. 2013 Dialogin missiona on parempi työelämä Amis-Dialogi yhdisti yritykset ja opiskelijat vuoropuheluun rakentamaan yhdessä parempaa tulevaisuuden työtä. Amis-Dialogia tehtiin isolla porukalla

Lisätiedot

Helsingissä Kustannusosakeyhtiö Otava

Helsingissä Kustannusosakeyhtiö Otava Helsingissä Kustannusosakeyhtiö Otava JAKSON❶TAVOITTEET 1. Tutustu jaksoon 1. Kotona, koulussa ja kaupungissa. Mikä aiheista kiinnostaa sinua eniten? 2. Merkitse rastilla tärkein tavoitteesi tässä jaksossa.

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 2/15 Puheenjohtaja ja yleistä Mitä on tullut tehtyä? ELECarnival yhdessä Inkubion ja AS kanssa Wapun ajan tapahtumat Enemmän toimikuntien osioissa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016

LAPPEENRANNAN TEKNILLINEN YLIOPISTO Pöytäkirja ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ARMATUURI RY 2/2016 21.1.2016 ENERGIATEKNIIKAN KILTA Sivu 1 / ENERGIATEKNIIKAN KILTA PÖYTÄKIRJA ARMATUURI ry Ylioppilastalo Laserkatu 10 53850 Lappeenranta HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Torstai klo 19.30 Paikka: Skinnarilan sauna Skinnarilankatu

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI NUORISOVALTUUSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2013 2014. 1. Yleistä 1. Yleistä Jyväskylän nuorisovaltuusto on vuonna 2009 perustettu 13 20 vuotiaiden jyväskyläläisten nuorten vaikuttamis- ja kuulemiskanava. Se pyrkii parantamaan nuorten kuulemista ja osallistumista päätöksentekoon

Lisätiedot

Kehitysvammaliitto ry. RATTI-hanke. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun.

Kehitysvammaliitto ry. RATTI-hanke. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. RISKIARVIOINTILOMAKE 1. Henkilön nimi Pekka P. 2. Asia, jonka henkilö haluaa tehdä. Haluan lähteä kaverin luokse viikonlopun viettoon ja olla poissa ryhmäkodista koko viikonlopun. 3. Ketä kutsutaan mukaan

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV05/2015. Aika: Keskiviikko , kello 17.

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV05/2015. Aika: Keskiviikko , kello 17. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV05/2015 Aika: Keskiviikko 14.10.2015, kello 17.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S3), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto:

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituslaisista. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituslaisista. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 20/2013, 11.9.2013 klo 8.15 Olkkarilla Paikalla: Emmi Peltonen, Sofia Ahanen, Vesa Laakso, Lotta Ahanen, Pietari Keskinen, Christian Mohn, Otso

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 1/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? Hallitus ollut todella hyvällä läsnäoloprosentilla paikalla kokouksissa Kuulumiset kanssa olleet

Lisätiedot

MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ!

MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ! MATERIAALIPAKETTI NUORTENILTAAN OLE HYVÄ! Nuortenillan toiminta-ajatus ja tavoite Kahden eri seurakunnan nuoret kohtaavat toisiaan ja tutustuvat seurakuntien nuorisotoimintaan, jakavat kokemuksia, ideoita,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 18/2010. Paikka: Strömberg (E220) Aika: 18.8.2010 klo 18.

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 18/2010. Paikka: Strömberg (E220) Aika: 18.8.2010 klo 18. PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 18/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 18.8.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja

Lisätiedot

TEEMA 3 Opintojen alkuvaihe. Kolme kierrosta Learning cafe ta aikataulut ja tilat

TEEMA 3 Opintojen alkuvaihe. Kolme kierrosta Learning cafe ta aikataulut ja tilat TEEMA 3 Opintojen alkuvaihe Kolme kierrosta Learning cafe ta aikataulut ja tilat - Kierros I klo 10.15-11.10 (55 min) - Kierros II klo 11.15 11.45 (35 min) - Kierros III klo 11.50 12.20 (30 min) - Yhteenveto

Lisätiedot

KSK2/ Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013

KSK2/ Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 KSK2/2013 14.05.2013 Kuinkas sitten kävikään? Ja mitä seuraavaksi? Hallitus 2013 Puheenjohtaja ja yleistä Mikä onnistui? Hallitustyöskentelyinnon jatkuminen Kokouksien tehokkuus Talkoilu Virkistäytyminen

Lisätiedot

OPINTOKYSELY 2014. Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely

OPINTOKYSELY 2014. Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely OPINTOKYSELY 2014 Tämä on Inkubion vuoden 2014 opintokysely Inkubio on saanut ensimmäiset uuden kandidaattiohjelman mukaiset opiskelijat fuksien myötä ja korkeakoulun päässä sorvataan paraikaa maisteriuudistusta.

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Niklas Hellström ja Jessica Mason.

3. Pöytäkirjantarkastajien valinta Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Niklas Hellström ja Jessica Mason. Puheenjohtaja: Aleksi Talsi Sihteeri: Alexia Leimu Paikalla: Aleksi Talsi Alexia Leimu Ilona Rahnasto Jessica Mason Antti Tolppanen (poistui kohdassa 11.4) Sini Leskinen Niklas Hellström Joel Lappalainen

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV06/2015. Aika: Torstai , kello 18.

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV06/2015. Aika: Torstai , kello 18. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV06/2015 Aika: Torstai 3.12.2015, kello 18.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S3), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto:

Lisätiedot

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68

Palaute orientaatioviikosta Vastauksia yhteensä: 68 Palaute orientaatioviikosta 19.9.1 Vastauksia yhteensä: Hakukohteeni on 1 1 1 11 Informaatioverkostot Teknillinen fysiikka ja matematiikka Tietotekniikka Tuotantotalous Mikä oli parasta orientaatioviikossa?

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2014. Paikka: Otakaari 5 (A 205, luentosali S3), 02150 Espoo

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2014. Paikka: Otakaari 5 (A 205, luentosali S3), 02150 Espoo Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2014 Paikka: Otakaari 5 (A 205, luentosali S3), 02150 Espoo Aika: keskiviikko 26.2.2014, kello 17.30 Läsnäolijat: Valtuutetut:

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV 3/2010 Aika: Tiistai 31.3.2010 klo 17:30 Paikka: Elektroniikan, tietoliikenteen ja automaation tiedekunnan

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015. Aika: Torstai , kello 17.30

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015. Aika: Torstai , kello 17.30 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston vuosikokous SIKV02/2015 Aika: Torstai 26.2.2015, kello 17.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S1), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto: Valtuuston

Lisätiedot

Voit itse päättää millaisista tavaroista on kysymys (ruoka, matkamuisto, CD-levy, vaatteet).

Voit itse päättää millaisista tavaroista on kysymys (ruoka, matkamuisto, CD-levy, vaatteet). Kirjoittaminen KESKITASO Lyhyet viestit: 1. Ystäväsi on lähtenyt lomamatkalle ja pyytänyt sinua kastelemaan hänen poissa ollessaan kukat. Kun olet ystäväsi asunnossa, rikot siellä vahingossa jonkin esineen.

Lisätiedot

VETÄVÄ FACEBOOK KEVYESTI

VETÄVÄ FACEBOOK KEVYESTI VETÄVÄ FACEBOOK KEVYESTI Allergia- ja astmaliiton ja Iholiiton koulutus yhdistysaktiiveille ti 31.5. klo 17.30-18.15 Mira Airola ja Anu Sauliala TÄNÄÄN OPITAAN! Työkaluja yhdistyksesi Facebook-sivujen

Lisätiedot

Minun arkeni. - tehtäväkirja

Minun arkeni. - tehtäväkirja Minun arkeni - tehtäväkirja 1 Hyvä kotihoidon asiakas, Olet saanut täytettäväksesi Minun arkeni -tehtäväkirjan. ALUKSI Kirjanen tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä tarkastelemaan arkeasi ja hyvinvointiisi

Lisätiedot

Työhaastattelu näin onnistut haastattelussa Tervetuloa! Työnhakuveturi 11.3.2015 Satu Myller ja Nina Juhava

Työhaastattelu näin onnistut haastattelussa Tervetuloa! Työnhakuveturi 11.3.2015 Satu Myller ja Nina Juhava Työhaastattelu näin onnistut haastattelussa Tervetuloa! Työnhakuveturi 11.3.2015 Satu Myller ja Nina Juhava 10-12 asiantuntijaluentoa vuosittain 1 000 osallistujaa Teemoina mm. työnhaun uudet tuulet, työnantajien

Lisätiedot

Kehitysyhteistyön ABC

Kehitysyhteistyön ABC Kehitysyhteistyön ABC järjestöille Oletko kiinnostunut kansainvälisistä asioista? Vaikuttamisesta? Yhteiskunnallisista kysymyksistä? Oletko miettinyt, mikä on roolisi globaalissa maailmassa? Millainen

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 3/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? Valtuustovaalilautakunta saatiin kasaan yllättävän nopeasti KesäSYK, Killan kesäpäivät ja toimarisitsit

Lisätiedot

KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS

KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS KANSAINVÄLISTYMISEN YHDISTYSOPAS Kansainvälisyys on aina jollain tavalla osa koko yhdistyskentän toimintaa. Kun yhdistys pitää kansainvälisyyttä tärkeänä arvona ja kansainvälisiä opiskelijoita potentiaalisina

Lisätiedot

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta.

Yhdistys osallistuu terveydenhoitajaliiton toimintaan: edustajisto-, hallitus- ja toimikuntaedustusten kautta. Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1. YLEISTÄ Kymen terveydenhoitajayhdistys ry on perustettu 29.11.1945 Kotkassa nimellä Suomen terveydenhoitajayhdistys ry:n Kymen osasto. Alkanut vuosi on yhdistyksen

Lisätiedot

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14

Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14 Kuinkas sitten kävikään? Hallituksen selonteko valtuustolle 4/14 PUHEENJOHTAJA JA YLEISTÄ Mikä meni hyvin? Ansioituneet kiltalaiset saivat tunnustuksia 6 hopeista ja 4 kultaista ansiomerkkiä lisäksi 5

Lisätiedot

6. Hyväksyttävät laskut Unigrafialta tuli hyvityslasku fuksioppaista. Ei vaadi maksutoimenpiteitä.

6. Hyväksyttävät laskut Unigrafialta tuli hyvityslasku fuksioppaista. Ei vaadi maksutoimenpiteitä. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 22/2015 Aika: 3.9.2015, 12.15 Paikka: A142, TTalo Puheenjohtaja: Aleksi Pyykkönen Sihteeri: Helinä Hakala Paikalla: Aleksi Pyykkönen, Helinä Hakala,

Lisätiedot

PUUNJALOSTAJAKILTA RY:N KUUKAUSIKOKOUS KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Aika: Keskiviikko 30.3.2009 Paikka: Puunjalostustekniikan osaston Puu2:n auditorio.

PUUNJALOSTAJAKILTA RY:N KUUKAUSIKOKOUS KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Aika: Keskiviikko 30.3.2009 Paikka: Puunjalostustekniikan osaston Puu2:n auditorio. PUUNJALOSTAJAKILTA RY:N KUUKAUSIKOKOUS KOKOUSPÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko 30.3.2009 Paikka: Puunjalostustekniikan osaston Puu2:n auditorio. Läsnä: kts. Avoin kirja 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

1 Siirry tämän osion viimeisen kysymyksen jälkeen kysymykseen Siirry tämän osion viimeisen kysymyksen jälkeen kysymykseen 17.

1 Siirry tämän osion viimeisen kysymyksen jälkeen kysymykseen Siirry tämän osion viimeisen kysymyksen jälkeen kysymykseen 17. Opintokysely 2013 Tämä on Inkubion vuoden 2013 opintokysely. si syksystä lähtien monet kursseistamme uudistuvat, joten nyt on mitä sopivin hetki puuttua kurssien epäkohtiin. Tällä kyselyllä pyritään keräämään

Lisätiedot

Orientaatioviikon aikataulu

Orientaatioviikon aikataulu Aalto yliopisto Perustieteiden korkeakoulu Fuksit 2013 Orientaatioviikon aikataulu 2. 6. syyskuuta 2013 Hyvä uusi opiskelija, kädessäsi on orientaatioviikon ohjelmaesite, josta löydät tiedot orientaatioviikon

Lisätiedot

DNA:n kysely esikoulu- ja ala-asteikäisten matkapuhelinten käytöstä

DNA:n kysely esikoulu- ja ala-asteikäisten matkapuhelinten käytöstä DNA:n kysely esikoulu- ja ala-asteikäisten matkapuhelinten käytöstä Yhteenveto medialle 1 Yhteenveto Ala-asteikäiset lapset ovat jo hyvin aktiivisia puhelimen käyttäjiä. Kahdeksalla kymmenestä on oma puhelin

Lisätiedot

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2015. Aika: Keskiviikko 27.5.2015, kello 17.

Pöytäkirja. Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2015. Aika: Keskiviikko 27.5.2015, kello 17. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n valtuuston ylimääräinen kokous SIKV04/2015 Aika: Keskiviikko 27.5.2015, kello 17.30 Paikka: Otakaari 5 (luentosali S3), 02150 Espoo Läsnäolijat: Valtuusto:

Lisätiedot

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ----

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ---- KILTAKYSELYN VASTINE 2014 Kesällä 2014 toteutettiin perinteinen kiltakysely, jonka kautta saattiin hyviä palautteita, ideoita ja huolenaiheita killasta. Alla on julkaistu vastine palautteeseen, jossa kommentoimme

Lisätiedot

SUOKI TOIMINTA PASSI

SUOKI TOIMINTA PASSI I K O SU M I TO A T IN A P I SS nimi: Näitä taitoja, joita harjoittelet tässä passissa, sinä tarvitset: A Työharjoittelussa B Vapaa-aikana C Koulussa Nämä taidot kehittyvät, kun teet tehtävät huolellisesti:

Lisätiedot

Yhdistysohjesääntö. Vuonna 2009 asiat olivat toisin. Tuukka Pykäläinen 7/2013

Yhdistysohjesääntö. Vuonna 2009 asiat olivat toisin. Tuukka Pykäläinen 7/2013 Yhdistysohjesääntö Vuonna 2009 asiat olivat toisin Tuukka Pykäläinen 7/2013 Yhdistysohjesääntö Ohjesäännön pohja vuodelta 2009 Nykyinen versio päivitetty 14.9.2011 Määrittelee AYY:n piirissä toimivien

Lisätiedot

17.42 Miikka Laitila poistui. 17.43 Miikka Laitila palasi.

17.42 Miikka Laitila poistui. 17.43 Miikka Laitila palasi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 13/2014 Aika: 9.4.2014 klo 17:30 Paikka: A106, TTalo Paikalla: Tomi Laakso, Reetta Arokoski, Emmi Linkola, Eeva Siikaaho, Aleksi Pyykkönen, Atte

Lisätiedot

Mediakyselyn tulokset

Mediakyselyn tulokset Teetimme Tammikuussa 2016 kyselyn lasten mediakäyttäytymisestä Kankaan päiväkodin esikoululaisten ja Kankaan koulun 1-4- luokkalaisten vanhemmilla. Kyselyn avulla oli tarkoitus kartoittaa lasten sosiaalisen

Lisätiedot

MINÄ MUUTAN. Muuttovalmennusopas vammaiselle muuttajalle

MINÄ MUUTAN. Muuttovalmennusopas vammaiselle muuttajalle MINÄ MUUTAN Muuttovalmennusopas vammaiselle muuttajalle Kirsi Timonen, projektityöntekijä Vammaispalvelujen valtakunnallinen kehittämishanke 2010-2012 MINÄ MUUTAN Olet suuren muutoksen edessä. Uuteen kotiin

Lisätiedot

Tasavertaisen kaveritoiminnan aloituskoulutus vammattomalle vapaaehtoiselle. Kehitysvammaisten Tukiliitto Best Buddies -projekti Marraskuu 2013

Tasavertaisen kaveritoiminnan aloituskoulutus vammattomalle vapaaehtoiselle. Kehitysvammaisten Tukiliitto Best Buddies -projekti Marraskuu 2013 Tasavertaisen kaveritoiminnan aloituskoulutus vammattomalle vapaaehtoiselle Kehitysvammaisten Tukiliitto Best Buddies -projekti Marraskuu 2013 Tämä on esimerkki tasavertaisen kaveritoiminnan aloituskoulutuksesta.

Lisätiedot

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012

Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen. Pekka Peura 28.01.2012 Oppilaiden motivaation ja kiinnostuksen lisääminen matematiikan opiskeluun ja harrastamiseen Pekka Peura 28.01.2012 MOTIVAATIOTA JA AKTIIVISUUTTA LISÄÄVÄN OPPIMISYMPÄRISTÖN ESITTELY (lisätietoja maot.fi)

Lisätiedot

SÄÄNNÖT: LIITE 1. Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus

SÄÄNNÖT: LIITE 1. Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus SÄÄNNÖT: Nimi, kotipaikka, kieli ja tarkoitus 1 nimi: Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan killaksi, nimi on Kemiantekniikan Kilta ry. 2 Kotipaikka Killan kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 EPSILON RY 1 YLEISTÄ Yhdistyksen toiminta tulee jatkumaan vuoden 2015 sääntöjä 2 ja 3 mukaillen. Epsilon ry:n tärkeimpänä tarkoituksena on toimia jäsentensä yhdyssiteenä, tukea

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2014 Paikka: Otakaari 5 (D103a, Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n kiltahuone), 02150 Espoo Aika: keskiviikko 8.1.2014,

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH24/2014

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH24/2014 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH24/2014 Paikka: Otakaari 5 (D 103a, Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n kiltahuone), 02150 Espoo Aika: maanantai 25.8.2014,

Lisätiedot

TOIMINTA PEVA PASSI. nimi:

TOIMINTA PEVA PASSI. nimi: PEVA TOIMINTA nimi: PASSI Näitä taitoja, joita harjoittelet tässä passissa, sinä tarvitset: A Työharjoittelussa B Vapaa-aikana C Koulussa Nämä taidot kehittyvät, kun teet tehtävät huolellisesti: 1. Opiskelutaidot

Lisätiedot

Jäsenistön tyytyväisyyskysely - Perusraportti

Jäsenistön tyytyväisyyskysely - Perusraportti Jäsenistön tyytyväisyyskysely - Perusraportti 1. Vuosikurssi 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 1 2 3 4 5 N 2. Oletko toiminut/toimitko kilta-aktiivina? Kyllä 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 En 3. Oletko

Lisätiedot

Reetta poistui 15.03. Reetta palasi 15.06. Mentiiin kokoustauolle ajassa 15.10. Palattiin kokoustauolta 15.15.

Reetta poistui 15.03. Reetta palasi 15.06. Mentiiin kokoustauolle ajassa 15.10. Palattiin kokoustauolta 15.15. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 33/2014 Aika: 11.12.2014 klo 14.00 Paikka: TTalo, Olkkari Paikalla: Emmi Linkola, Tomi Laakso, Miikka Laitila, Mikko LatvaKäyrä, Atte Keinänen,

Lisätiedot

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista. Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Haastattelut e-kioskin käyttäjäkokemuksista Mira Hänninen Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Sukupuoli ja ikä Haastattelin Kirjasto 10:ssä 14 henkilöä, joista seitsemän oli naisia (iät 24, 25, 36, 36, 50,

Lisätiedot

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 5/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu

MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 Aalto-yliopisto 5/2016 Insinööritieteiden korkeakoulu MAANMITTARIKILTA RY HALLITUKSEN KOKOUS 1/5 MAANMITTARIKILTA RY Hallituksen kokous 5/2016 Aika: 26.2.2016 klo 18.00 Paikka: Maarintalon neuvotteluhuone, Sähkömiehentie 3, 02150 Espoo Läsnäolijat: Olli Peltomäki

Lisätiedot

Valtaosa 67% viljelijöistä on jatkamassa ennallaan. Toiminnan laajentamista suunnittelee 16% viljelijöistä.

Valtaosa 67% viljelijöistä on jatkamassa ennallaan. Toiminnan laajentamista suunnittelee 16% viljelijöistä. MTK TERVO-VESANTO JÄSENKYSELY 2009 Yleistä kyselyn toteutuksesta MTK Tervo-Vesanto ry:n jäsenkysely toteutettiin 12.4.-5.5.2009 välisenä aikana. Kysely oli internet-kysely. Kyselystä tiedotettiin jäseniä

Lisätiedot

Opiskelumotivaatio 12.11.2015. Tiina Kerola

Opiskelumotivaatio 12.11.2015. Tiina Kerola Opiskelumotivaatio 12.11.215 Tiina Kerola Motivaatiosta yleisesti Motivaatiolla viitataan yleisesti ottaen syyhyn, syihin tai perusteluihin, miksi joku tekee jonkin teon tai suorituksen Opiskelussa: perustelu

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

Inkubio Toimintasuunnitelma 2008 Yleistä Tapahtumat

Inkubio Toimintasuunnitelma 2008 Yleistä Tapahtumat Inkubio Toimintasuunnitelma 2008 Yleistä Inkubion ensimmäisen kiltavuoden yleisenä tavoitteena on saada nuori yhdistyksemme pyörimään täydellä teholla killan tapaan. Tarkoituksena on, että Inkubio tarjoaa

Lisätiedot

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 1/2016 Aalto yliopiston Arkkitehtikilta ry Hallituksen kokous 1/2016, 5.1.2016, klo 16.00 Metallimiehenkuja 4, 02150 Espoo Paikalla: Puheenjohtaja Miia Suomela Varapuheenjohtaja Hanna Mari Ikonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010. Paikka: Killan toimisto. Aika: 5.4.

PÖYTÄKIRJA. Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010. Paikka: Killan toimisto. Aika: 5.4. PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 12/2010 Paikka: Killan toimisto Aika: 5.4.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

PK 22.8.2014. Kysely lastensuojelutarpeen selvitysvaiheen yhteistyötahoille Neuvolat ja varhaiskasvatus Päijät-Häme, kevät 2014

PK 22.8.2014. Kysely lastensuojelutarpeen selvitysvaiheen yhteistyötahoille Neuvolat ja varhaiskasvatus Päijät-Häme, kevät 2014 Kysely lastensuojelutarpeen selvitysvaiheen yhteistyötahoille Neuvolat ja varhaiskasvatus Päijät-Häme, kevät 2014 Kyselyn taustaa - Toiveet ja tarpeet yhteistyön tiivistämiseen ja yhteiseen toimintamalliin

Lisätiedot

Markkinointi sosiaalisessa mediassa

Markkinointi sosiaalisessa mediassa Markkinointi sosiaalisessa mediassa Digityöpaja, 30.11.2017 Outi Mertamo DigiReWork hanke Hamk.fi/digirework Minä Outi Mertamo Tuotantotalouden insinööri, 2010. Aloittanut HAMKissa markkinointisuunnittelijana

Lisätiedot

Yhteistyösopimus. eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta

Yhteistyösopimus. eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta Yhteistyösopimus eli yhteisymmärrys ylioppilaskunnan ja yhdistyksen työnjaosta Tähän asiakirjaan kirjataan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) ja sen piirissä toimivan erityisaseman yhdistyksen Inkubio

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 3/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 13.1.2010 klo 18.00 Paikalla: Hallitus: Sisä- ja urheilumestari, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

Kokouskutsu oli lähetetty ajoissa ja paikalla oli yli puolet hallituksen jäsenistä. Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. Informaatioverkostojen kilta Athene ry Hallituksen kokous 14/2013, 2.5.2013 klo 12.15 @OLOhuone Paikalla: Otso Hannula, Lotta Ahonen, Sofia Ahanen, Pietari Keskinen, Edward Landtman, Christian Mohn, Tiitu

Lisätiedot

Kohtaamisen silta vapaaehtoistoimintaa Espoossa Tarkoitus Kohtaamisen Silta tapahtuman tarkoituksena on tarjota vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille mahdollisuus ryhtyä vapaaehtoiseksi ja kiittää jo

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry

Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry Toimintasuunnitelma 2018 Prosessiteekkarit ry 13.11.2017 Johdanto Prosessiteekkarit ry (myöh. Yhdistys) on vuonna 2012 perustettu teekkariyhdistys, jonka tarkoituksena on yhdistää Kemian tekniikan korkeakoulun

Lisätiedot

lehtipajaan! Oppilaan aineisto

lehtipajaan! Oppilaan aineisto Tervetuloa lehtipajaan! Oppilaan aineisto OSA 1: Tietoa sanomalehdestä Mikä on lehtipaja? Tässä lehtipajassa opit tekemään uutisia Luokkanne on Aamulehti junior -lehden toimitus it Saat oman ammatin ja

Lisätiedot

TYÖNHAUN LÄHTÖKOHTIA. mitä haluat. mitä osaat. millä ehdoilla

TYÖNHAUN LÄHTÖKOHTIA. mitä haluat. mitä osaat. millä ehdoilla TYÖNHAUN LÄHTÖKOHTIA - Oulun yliopiston Ohjaus- ja työelämäpalvelujen koulutusmateriaalia - mitä haluat mitä osaat millä ehdoilla TYÖNHAUN SUUNNITELMA Tavoite saavutettu? Haastattelu Aloita tästä: Mitä

Lisätiedot

REMPAN JÄSENKYSELY- TULOKSET JA HALLITUKSEN KOMMENTIT

REMPAN JÄSENKYSELY- TULOKSET JA HALLITUKSEN KOMMENTIT REMPAN JÄSENKYSELY- TULOKSET JA HALLITUKSEN KOMMENTIT Hallitus käsitellyt kyselyn tulokset iltakoulussaan su 3.. VASTANNEITA YHTEENSÄ 7, JOISTA 9 hallintotieteiden julkisoikeuden 9 soveltavan psykologian

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja vapaa-aika. Sanni Marjanen Eetu Rantakangas Koulutus tutorleirillä 26.4.2015

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja vapaa-aika. Sanni Marjanen Eetu Rantakangas Koulutus tutorleirillä 26.4.2015 Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja vapaa-aika Sanni Marjanen Eetu Rantakangas Koulutus tutorleirillä 26.4.2015 Mikä on suosikkipaikkasi Jyväskylässä? Jyväskylä on fuksin uusi koti Ihminen on onnellisempi,

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sa hko insino o rikilta ry:n. Toimintakertomus 2014

Aalto-yliopiston Sa hko insino o rikilta ry:n. Toimintakertomus 2014 Aalto-yliopiston Sa hko insino o rikilta ry:n Sisältö 1 Yleistä vuodesta 2014 3 1.1 Puheenjohtaja.............................................. 3 1.2 Varapuheenjohtaja............................................

Lisätiedot

Tehtävät. tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8. Tunteet kehossani. ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus

Tehtävät. tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8. Tunteet kehossani. ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus Tehtävät tunteisiin liittyvät tehtävät 1 8 1 Tunteet kehossani Kirjoita tai piirrä, missä seuraavassa listatut tunteet tuntuvat kehossasi ilo viha jännitys häpeä ahdistus onnellisuus Mukailtu lähde: mielenterveystalo.fi

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 2/2012. Yleistä

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 2/2012. Yleistä Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry KSK 2/2012 Yleistä Hallitus työsti kevään viimeiseen valtuuston kokoukseen lupaamansa killan viestintästrategian, joka määrittää kuinka killan viestintä tulee toteuttaa

Lisätiedot

Suomen lippu. lippu; liputus, liputtaa, nostaa lippu salkoon

Suomen lippu. lippu; liputus, liputtaa, nostaa lippu salkoon Suomen lippu Suomessa on laki, miten saat liputtaa. Lipussa on valkoinen pohja ja sininen risti. Se on kansallislippu. Jokainen suomalainen saa liputtaa. Jos lipussa on keskellä vaakuna, se on valtionlippu.

Lisätiedot

Valmistelut: Aseta kartiot numerojärjestykseen pienimmästä suurimpaan (alkeisopiskelu) tai sekalaiseen järjestykseen (pidemmälle edenneet oppilaat).

Valmistelut: Aseta kartiot numerojärjestykseen pienimmästä suurimpaan (alkeisopiskelu) tai sekalaiseen järjestykseen (pidemmälle edenneet oppilaat). Laske kymmeneen Tavoite: Oppilaat osaavat laskea yhdestä kymmeneen ja kymmenestä yhteen. Osallistujamäärä: Vähintään 10 oppilasta kartioita, joissa on numerot yhdestä kymmeneen. (Käytä 0-numeroidun kartion

Lisätiedot

Elämän kartat -3. koulutustapaaminen-

Elämän kartat -3. koulutustapaaminen- Elämän kartat -3. koulutustapaaminen- Käydään läpi kotitehtävä Mieti lomakkeen avulla asioita jotka toimivat hyvin elämässäsi joihin toivoisit muutosta. Asioita, joita haluaisit muuttaa elämässäsi voidaan

Lisätiedot

1. Yleistä tutkimuksesta 2. Tutkimuksen tulokset 3. Yhteenveto. Sisällys

1. Yleistä tutkimuksesta 2. Tutkimuksen tulokset 3. Yhteenveto. Sisällys 1. Yleistä tutkimuksesta 2. Tutkimuksen tulokset 3. Yhteenveto Sisällys 1 1. Yleistä tutkimuksesta 2. Tutkimuksen tulokset 3. Yhteenveto Yleistä tutkimuksesta 2 YLEISTÄ TUTKIMUKSESTA Tutkimuksen tavoitteena

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 5/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 25.1.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko Sihteeri Laura

Lisätiedot

Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014. Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta

Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014. Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä- ja tiedotuskoulutus 2014 Taimo Halme Viestintävastaava Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta Viestintä on valtaa Ainejärjestö on antanut tiedottajalleen mandaatin kontrolloida tiedon liikkumista

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17.

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17. Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH02/2013 Paikka: Otakaari 5 E220 (Strömberg) Aika: tiistai 8.1.2013 kello 17.00 Paikalla: Puheenjohtaja: Annamaija Hutri Sihteeri:

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous PÖYTÄKIRJA Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH 7/2010 Paikka: Strömberg (E220) Aika: 11.2.2010 klo 16:00 Paikalla: Hallitus: Puheenjohtaja Jyrki Luukko (kohdasta 5)

Lisätiedot

Palautteen antajat oppilaitoksittain. Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo

Palautteen antajat oppilaitoksittain. Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo Rajattoman koululaiskonsertin palautteet 23.3.2009 2(47) Palautteen antajat oppilaitoksittain 134 136 68 Pohjanlinna PSAI Yhteislyseo yhteensä 338 oppilasta 8,2 % 10,3 % Rajattoman koululaiskonsertin palautteet

Lisätiedot

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta ja sen palvelut

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta ja sen palvelut Aalto-yliopiston ylioppilaskunta ja sen palvelut Osa kolmikantaa Opiskelijat Professorit Yliopistoyhteisö Henkilökunta Opiskelijatoiminnan yhteisöt Ylioppilaskunta Korkeakoulujärjestö Kilta Ainejärjestö

Lisätiedot

Viestinnän työkalut ja Best practices

Viestinnän työkalut ja Best practices Viestinnän työkalut ja Best practices ISYY:n ainejärjestökoulutus 11.2. Joensuu klo 13 15 (E102) 12.2. Kuopio klo 15 17 (S32) Esittelykierros - Mistä ainejärjestöstä/kerhosta tulet? Missä tehtävässä/roolissa

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH09/2012

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH09/2012 Pöytäkirja Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry:n hallituksen kokous SIKH09/2012 Aika: 29.2.2012 kello 14.00 Paikka: Otakaari 5 L311 Paikalla: Puheenjohtaja: Jussi Ekström Sihteeri: Emil Westenius Rahastonhoitaja:

Lisätiedot

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa.

Vuosikokous pidettiin 16.4.2015 Metsäkansan Ainolassa. TOIMINTAKERTOMUS 2015 YLEISTÄ Metsäkansan kyläyhdistyksen toiminta vuonna 2015 oli aktiivista. Vuotta värittivät erityisesti hyvin onnistuneet tapahtumat ja kyläyhdistyksen saama positiivinen huomio. Yhdistys

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot