Muodostuva 2 Pienialainen tombolo. Muodostuva on kaunista hiekkarantaa, joten sitä ei ole arvioitu.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Muodostuva 2 Pienialainen tombolo. Muodostuva on kaunista hiekkarantaa, joten sitä ei ole arvioitu."

Transkriptio

1 Rauna Karttalehti Rihtniemi Usk el in saari on pint ahavaint o j en perusteella kivikko a ja 1 ouhikkoa. Siitä on mandollisuus seulonalla saada B-luokan ja murskaus - kelpoista ainesta. Leikkausten puuttuessa se on merkitty epävarmaksi eikä ole arvioitu. Karttalehti Kylmä-Pihlaja, Muodostuva 1 Rauman harjun läntisin jatke. Paksuus on arvioitu pohjaveden j a kallion pintaan. Muodostunassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 8 ha, aines luokkaa B. A :n osuus 10 %. Kokonaismäärä 0,1 milj. m3. Muodostuva 2 Pienialainen tombolo. Muodostuva on kaunista hiekkarantaa, joten sitä ei ole arvioitu. Karttalehti Rauma etel. Muodostuva 1 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,01 milj. m3. Muodostuva 2 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj. m3. Muodostuva 3 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Alue on peltoa. Muodostunassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 1, 5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,01 milj. m3 Muodostuva 4 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostunassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 1 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,01 mil j. m3.

2 Muodostuma 5 on tasoittunutta Rauman harjua. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö, asutus ja virkistyskäyttö. Pinta-ala on 77 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä mil j. n3. Muodostuma 6, Monna on tasoittunutta Rauman harjua. Paksuus on arvioitu pohjaveden ja kallion pintaan. Muodostumien 5 ja 6 väliltä on lajittunut aines käytetty loppuun. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö, asutus ja hautausmaa. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,08 mil j. m3. Muodostuva 7 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on asutus. Muodostuvassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 8 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 mil j.r13. Karttalehti Rauma pohj. Muodostuva 1 Muodostuma kuuluu Raunan harjuun. Paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on asutus. Pinta-ala on 72 ha, aines luokkaa B. C :n osuus 40 %. Kokonaismäärä 1,2 milj.n3. Muodostuva 2 kuuluu Rauman harjuun. Paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö ja kesänökkiasutus. Pinta-ala on 54 ha, aines luokkaa C. Muodostuvan luoteisosa luok - kaa B. B : n osuus 40 %. Kokonaismäärä 1 mil j.n3.

3 Karttalehti Olkiluot o Muodostuva 1, Kuivalanden harjun läntisin jatke. Paksuus o n arvioitu pohjaveden, moreenin ja kallion pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö ja tiheä kesämökkiasutus. Pinta-ala on 38 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,8 milj. m3. Muodostuma 2. Peenialainen ja matala harju. Arvioinnin apuna on käytetty leik - kauksia. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,1 milj. m3. Karttalehti Vasarainen. Muodostuva 1 Rauman harjun tasoittunut jatke. Muodostuman käytön esteenä on tiestö ja hautausmaa, minkä vuoksi sitä ei ole arvioitu. Muodostuma 2 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,07 milj. m3. Muodostuva 3 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa C. Käytetty lähes loppuun. Muodostuma 4 Pienen tasoittuneen harjun liepeitä. Paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuman kaakkoispuolella on harjun kandalta aines käytetty loppuun. Muodostuman käytön esteenä on viljelykset. Muodostuvassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,04 milj. m3.

4 Muodostuma 5 Pienialainen lajittunut muodostuma, jonka paksuus on arvioit u pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj.m3. Muodostuva 6 Pienialainen rantakerrosturma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuman käytön esteenä on viljelykset. Pinta-ala on 1 ha, aines luokkaa C. Käytetty lähes loppuun. Muodostuva 7 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuma on peltoa. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 1, 5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,01 milj.m3. Karttalehti Eurajoki. Muodostuma 1 Pienialainen ja matala harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden ja kallion pintaan. Muodostuman käytön esteenä on tiestö, asutus sekä osittain viljelykset. Arvioinnin apuna on käytett y leikkauksia. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C, B :n osuus 20 %. Kokonaismäärä 0,06 milj.m3. Käytetty lähes loppuun. Muodostuva 2 Pienialainen lievemuodostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on asutus ja viljelykset. Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä milj. m3. Muodostuva 3 Laaja rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pin - taan. Hiekan alla paikoin savea. Muodostuman käytön esteenä o n tiestö, asutus ja viljelykset. Arvioinnin apuna on käytetty leik - kauksia. Pinta-ala on 104 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 1 mil j. m3. Muodostur_iassa on vähän paksuudeltaan 1 metrin ylittäviä kohtia.

5 Muodostuva 4 Laaja rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden j a moreenin pintaan. Alueella on tehty seismisiä luotauksia gt :n toimesta. Pinta-al a on 60 ha, aines luokkaa B, A :n osuus paikoin 10 %. C :n osuus 40 %. Kokonaismäärä 0,6 milj.m3. Karttalehti Kuivalahti. Muodostuma 1 Kandesta erillisestä osasta koostuva muodostuma on osa Kuivalah - den harjua. Haittatekijöinä ovat paikoin savikerros, paikoin yli - suuret lohkareet. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö, asutus j a liepeillä viljelykset. Pinta-ala on 200 ha, aines luokkaa B, A :n osuus paikoin 10 %. Muodostuman liepeet ovat kokonaan (n. 100 ha) luokkaa C. Myöskin muodostuvan ytimessä on paikoin C :n osuus %. Kokonaismäärä 5 milj. m3. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Muodostuvan itäisessä osassa on paxhairinat kohdat otettu jo käyt - töön. Läntisessä osassa on käyttämättömänä vain matala luoteisosa. Muodostuma 2 Kuivalanden harjun matala ja katkonainen länsiosa. Paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on tiest ö ja paikoin tiheä asutus. Tästä syystä kaikkia osa-alueita ei ol e arvioitu. Pinta-ala on 69 ha, aines luokkaa B. Muodostuman liepeet kokonaan luokkaa C ja ytimessäkin C :n osuus 40 %. Kokonaismäärä 1,2 milj. m3. Muodostuma 3 Matala Pihluksen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pin - taan. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö ja asutus eteläosassa. Arvioinnin apuna on käytetty pieniä leikkauksia. Pinta-ala on 25 ha, aines luokkaa B. C :n osuus 30 %. Kokonaismäärä milj.m3. Kauttaaltaan ohut kerrostuma.

6 Kokemäk i Karttalehti Lappi. Muodostuva 1, Karhunselk ä Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Haittatekijänä on liepeillä savikerros. Muodostuman käytön estee - nä on tiestö ja asutus. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa C, vuodostuma sisältää myös hie - man soraa. Kokonaismäärä 0,1 nilj. m3. Muodostuman luoteispuolell a oleva harjun osa on käytetty loppuun. Muodostuva 2 Katkonainen ja kapea harju, joka on jatkoa muodostumalle 1. Paksuus on arvioitu pohjaveden ja kallion pintaan. Muodostuman lähellä on laajoja kuoppia, joista aines on käytetty loppuun. Haittatekijänä on paikoin savikerros. Muodostuvan käytön esteen ä on tiestö ja asutus. Pinta-ala on 13 ha, aines luokkaa B, sisältää myös hiekkaa. C :n osuus n. 40 %. Kokonaismäärä 0,2 milj.v3. Muodostuma 3 Pienialainen moreenimuodostuna, jonka massoja ei ole arvioitu. Karttalehti Eurajoen asema. Muodostuva 1 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Arvioinnin apuna on käytetty pieniä leikkauksia. Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä mil j. v3. Muodostuva 2 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Hiekan alla on paikoin savi, paikoin moreeni. Muodostuvassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,03 milj. v3.

7 Muodostuva 3 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 1 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj. m3. Muodostuva 4 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 2,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj.m3. Muodostuma 5 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 1,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,01 milj. m3. Muodostuva 6 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 nilj. m3. Näiden muodostuneen lisäksi on Eurajoen Tarvolan tilalla teht y tvl :n toimesta koekuoppia. Siellä todettiin moreenin pinnall a n. 1 metrin paksuudelta soraa. Muodostumaa ei ole arvioitu. Karttalehti Irjanne. Muodotuna 1 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on viljelykset. Pinta-ala on 2,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj. m3. Muodostuma 2 Pienialainen rantakerrostuma peltoalueella. Pinta-ala on 5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,05 milj.m3.

8 Muodostuma 3 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuman käytön esteenä on pohjaveden läheisyys. Muodostunassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 3,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,03 milj. m3. Muodostuma 4 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Hiekan alla paikoin savi. Muodostunassa ei ole leik - kauksia. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,0 4 nilj.m3. Muodostuva 5 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 2,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj. m3. Muodostuma 6 Eurajoen kahteen osaan jakama Irjanteen harju. Sen paksuus on ar - vioitu pohjaveden pintaan. Haittatekijänä on paikoin liepeill ä savikerros. Muodostuvan länsiosa on parhaimmilta kohdiltaan otet - tu käyttöön. Muodostuman käytön esteenä on tiestö, asutus ja hau - tausmaa. Pinta-ala on 148 ha, aines luokkaa B, A :n osuus ytimessä paikoi n 10 %, muodostuman liepeet hiekkaa. C :n osuus 25 %. Kokonaismäärä n. 5 nilj. m3. Leikkauksista valokuvia gt :n arkis - tossa. Muodostuma 7 Pienialainen rantakerrostuma peltoalueella, jonka paksuus on arvi - oitu pohjaveden pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,04 milj. m3.

9 Karttalehti Naarjoki. Muodostuva 1 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 2,5 ha, aines luokkaa C, Kokonaismäärä 0,03 mil j. m3. Muodostuva 2 Pienialainen rantakerrosturia, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan, Pinta-ala on 5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 vilj.m3. Muodostuva 3 Pienialainen rantakerrostuva peltoalueella. Muodostumassa ei ol e leikkauksia. Pinta-ala on 6 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,05 nilj.m3. Muodostuva 4 Pienialainen, tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioit u pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 milj. m3. Karttalehti Kiukainen. Muodostuva 1 Keskikokoinen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käytön esteenä on tiestö ja asutus. Pinta-ala on 16 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,4 mil j. m3. Muodostuva 2 Keskikokoinen harju, jatkoa vuodostunalle 1. Sen paksuus on arvi - oitu pohjaveden pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö j a asutus. Pinta-ala on 22 ha, aines luokkaa B, muodostuvan liepeet luokkaa C. 0 :n osuus 20 %. Kokonaismäärä 0,6 milj.m3. Muodostuman parhaa t kohdat on otettu käyttöön.

10 Muodostuma Pääosa Vaarriin harjusta. Sen paksuus on arvioitu pohjaveden pin - taan. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö sekä. asutus itäpäässä. Pinta-ala on 74 ha, aines luokkaa B, muodostuman liepeet luokkaa C. C :n osuus 20 %. Kokonaismäärä 2,5 milj. m3, Leikkauksista valokuvia gt :n arkistos - sa. Harju jatkuu tastä kaakkoon päin. Saven alta esiinpistävi ä harjukumpuj a ei ole arvioitu, koska niiden päällä on asutusta monet on otettu pohjaveden tasoon saakka. Karttalehti Panelia. Muodostuva 1 Laaja rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pin - taan. Hiekan alla todettu paikoin savea. Pinta-ala on 274 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 6 milj. m3. Muodostuva 2 Keskikokoinen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käytön esteenä on tiestö ja asutus. Arvioinnin apuna on käytetty leikkauksia. Pinta-ala on 21 ha, aines luokkaa C. B :n osuus 20 % (muodostuvan keskiosissa). Kokonaismäärä 0,5 milj. m3. Muodostuma 3 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 6 ha, aines luokkaa C. B :n osuus 20 %. Kokonaismäärä 0,08 milj.m3. Muodostuma 4 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj.m 3. j a

11 Muodostuma 5 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,04 milj. m3. Muodostuma 6, Uotinväk i Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C, muodostuman pohjoisreunall a hieman karkeampaakin asinesta. Kokonaismäärä 0,03 milj. m3. Muodostuma 7 Pienialainen rantakerrostuma peltoalueella. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,03 milj. m3. Muodostuma 8 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,04 milj. m3. Karttalehti Kauttua. Muodostuma 1 Pienialainen rantakerrostuma peltoalueella. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj. m3. Muodostuva 2 Kapea Kauttuan harju, jonka liepeillä laajat rantakerrostumat. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö ja asutus. Vain muodostuman eteläosalla jonkinlaista käyttöarvoa. Arvioinnin apuna on käytet - ty leikkauksia. Pinta-ala on 166 ha, aines luokkaa C, muodostuman ydinalueilla luokkaa B (n. 25 ha). Kokonaismäärä 3,5 milj. m3. TIuodostunasta valokuvia gt :n arkistossa.

12 Muodostuma 3 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,05 milj.m3. Muodostura 4 Keskikokoinen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 23 ha, aines luokkaa B. C :n osuus 30 %. Kokonaismäärä 0,2 nil j.n3. Muodostuma 5 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuman käytön esteenä on viljelykset. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 4,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,04 mil j. m3. Muodostuma 6 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 9 ha, aines luokkaa B, A :n osuus 5 %. Kokonaismäärä 0,09 rnilj. m3. Muodostuma 7 Keskikokoinen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu raoreeni n ja kallion pintaan. Pinta-ala on 18 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,15 milj.m3 Kerrostuma ei juuri ylitä 1,5 metrin paksuutta. Muodostuma 8 Kauttuan-Säkylän harjun jatketta sekä siihen liittyviä rantahiek - koja. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö, asutus sekä kauni s hiekkaranta. Pinta-ala on 86 ha, aines luokkaa C, hieman luokkaa B (n. 5 ha). Kokonaismäärä 1,2 milj. m3. Vain nuodostuman kaakkoisosassa hieman käyttökelpoista.

13 Karttalehti Eura. Muodostuva 1 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Kirkon luona olevaa nuodostumaa ei ole arvioitu. Muodostuman käytön esteenä on tiestö, asutus, hautausmaa ja rauhoitett u Käräjamdki. Pinta-ala on 11 ha, aines luokkaa C, muodostuman ytimessä myö s soraa. B :n osuus 25 %. Kokonaismäärä 0,2 milj.m3. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Käyttökelpoista ainesta vain muodostuman etel äpäässä. Muodostuma 2, Lintur i Keskikokoinen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu moreeni n ja kallion pintaan. Pinta-ala on 12 ha, aines luokkaa B, Kokonaismäärä 0,1 milj. m3. Muodostuma 3 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 1, 5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä milj. m3. Muodostuma 4 Laaja, tasoittunut harju, jonka liepeellä rantakerrostumia. Sen paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käytön estee - nä on tiestö ja ravirata. Muodostumalla on myös virkistysaluekäyt - töä. Pinta-ala on 500 ha, aines luokkaa C, muodostuman luoteisosassa Lootinnummi, on hiema n (n. 6 ha) soraa n m3. Kokonaismäärä 9 milj.m3. Muodostuva 5 Pieni, katkonainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostuvan koillispuolella oleva Kaijanäki on aineksel - taan epävarma. Pinta-ala on 8 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,1 milj. m 3.

14 Muodostuma 6 Keskikokoinen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuman käytön esteenä on tiestö ja asutus. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 16 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,15 mil j. m3. Muodostuma 7 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-al a on 11 ha, aines luokkaa B. C :n osuus 30 %. Kokonaismäärä 0,1 milj. m3. Muodostuma 8 Pienialainen, tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioitu pohja - veden pintaan. Muodostuman käytön esteenä on tiestö ja asutus. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 5 ha, aines luok - kaa C. Kokonaismäärä 0,05 milj.m3. Muodostuman käyttömandollisuu - det vähäiset. Muodostuma 9 Keskikokoinen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 16 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,15 milj. m3. Muodostuva 1 0 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 8 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,06 milj. m3.. Karttalehti Peipohja. Muodostuva 1, Järilänvuor i Harjavallan harjun (muod.2) jatketta sekä sen liepeillä laaja t rantakerrostunat. Haittatekij änä saattaa lieveal ueilla esiinty ä savikerros. Tällöin savikerroksen päällä esiintyvä orsivesi estä ä aineksen käyttöä. Järilänvuoren kivipellot suositellaan rauhoitet - tavaksi geologisesti merkittävänä muinaisrantana. Arvioinnin apuna

15 on käytetty leikkauksia. Alueella on tehty kairauksia ja luotauk - sia, jotka on suoritettu gt :n toimesta. Pinta-ala on 1053 ha, aines luokkaa C, muodostuman ydinosassa (n. 100 ha) luokkaa B. B :n osuus 5 milj.m3. Kokonaismäärä 40 milj.m3. Muodostunasta ja leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Muodostuma 2, Harjavallanvuor i Harjavallan harjun ydinosa sekä sen liepeillä valtavan laaja t rantakerrostumat. Lievealueilla saattaa hiekan alla esiinty ä savea. Muodostuman käytön esteenä on tiestö ja virkistyskäyttö. Harjavallanvuoren kivikot suositellaan rauhoitettavaksi geologi - sesti merkittävänä muinaisrantana. Arvioinnin apuna on käytett y leikkauksia. Pinta-ala on 685 ha, aines luokkaa C, muodostuma n ytimessä (n. 90 ha) luokkaa B. B :n osuus 8 milj.m3. Kokonaismäärä 35 milj.m3. Muodostumasta valokuvia gt :n arkistossa. Muodostuma 3 Harjavallan harjun tasoittunutta jatketta. Muodostuman käytön es - teenä on rantatie ja lentokenttä. Arvioinnin apuna on käytett y leikkauksia. Pinta-ala on 374 ha, aines luokkaa C, muodostuma n ydinosassa myös hieman soraa. Kokonaismäärä 10 milj.m3. Muodostuma 4, Koomankangas. Harjavallan harjun tasoittunuta jatketta. Muodostuman käytön es - teenä on tiestö, asutus, hautausmaa, pohjaveden suojelualue sek ä uimaranta-alueet. Pinta-ala on 377 ha, aines luokkaa C, muodostuvan ydinosa sisältä ä myös paikoin soraa. Kokonaismäärä 9 milj. Muodostuman käyttäarvo vähäinen.

16 Karttalehti Säkylä. Muodostuva 1 Säkylän harju Iso-Säkylän alueella. Muodostuman käytön esteenä o n tiestö, tiheä asutus ja hautausmaa. Arvioinnin apuna on käytett y leikkauksia. Pinta-ala on 88 ha, aines luokkaa C, muodostuvan ydinosassa luokkaa B. Kokonaismäärä 2,5 milj.m3. Käyttöarvo aivan vähäinen. Muodostuva 2 Kapea ja tasoittunut harju sekä sen liepeillä laajoja rantakerros - tunia. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö ja tiheä asutus sek ä viljelykset. Alueell a on tehty kairauksia, jotka on suoritettu gt :n toimesta. Pinta-ala on 137 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 1 milj. m3. Käytön esteenä on mainittava lisäksi kerrostuman vähäinen paksuus, joka harvoin ylittää 1,5 m. Muodostuva 3 Tasoittunut harju laajoine rantakerrostumineen. Muodostuvan Köyliön kirkon alla olevaa osaa ei ole arvioitu. Muodostuman käytö n esteenä on tiestö ja asutus, pohjaveden suojelualue sekä liepeill ä viljelykset. Pinta-ala on 644 ha, aines luokkaa C, muodostuman ytimessä myö s soraa (Palonummi, n. 40 ha). B :n osuus 5 milj. m3. Kokonaismäärä 18 milj.m 3. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Muodostuva 4 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on asutus ja viljelykset. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,03 milj.m3.

17 Muodostuma 5 Keskikokoinen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den ja kallion pintaan. Pinta-ala on 15 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 milj.m3. Muodostuva 6 Säkylän harjun jatkoa Vähä-Säkylässä (jatkoa muodosturnalle 1). Muodostuman käytön esteenä on länsiosassa tiestö ja asutus sek ä itäosassa varuskunta-alue. Arvioinnin apuna on käytetty leikkauk - sia. Pinta-ala on 415 ha, aines luokkaa C, muodostuvan ytimess ä myös soraa. Kokonaismäärä 12 milj. m3. Muodostunalla on sen suuruudesta huolimatta vain vähän käyttöarvoa. Muodostuva 7, Kiviharj u Kanden harjun yhtymisestä koostuva laaja kompleksi. Lievealueell a vaihtelevan muotoisia rantavalleja ja dyynejä. Muodostuman käytö n esteenä on Porin prikaatin sotilasalue. Arvioinnin apuna on käy - tetty leikkauksia. Alueella on tehty kairauksia ja luotauksia, jot - ka on suoritettu gt :n toimesta. Pinta-ala on 732 ha, aines luok - kaa C, muodostuman ydinosa, Kiviharju (n. 80 ha) luokkaa B. B :n osuus 6 milj.m3. Kokonaismäärä 20 milj.m3. Muodostunasta ja leikkauksista valokuvia valokuvia gt :n arkistossa. Ydinosa sisältää myös murskauskelpoista ainesta, mutta kiviaines on valtaosaltaan hiekkakiveä. Karttalehti Köyliönjärvi. Muodostuma 1 Keskikokoinen, tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioitu pohja - veden pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö, asutus j a viljelykset. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 13 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 milj.m 3. Muodostuman käyttöarvo vähäinen.

18 Muodostuma 2 Laaja ja tasoittunut Köyliönjärven harju, joka on jatkoa lehde n muodostumille 3 ja 4.Kirkkosaaressa ja Kaukosaaressa ole - via muodostuman osia ei ole arvioitu. Muodostuman käytön esteen ä on tiestö, asutus ja viljelykset. Arvioinnin apuna on käytett y leikkauksia. Pinta-ala on 92 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,9 milj. m3. Käyttökelpoista vain muodostuman luoteispäässä. Muodostuva 3 Laaja rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden j a moreenin pintaan. Haittatekijänä on paikoin ylisuuret lohkareet. Muodostaman käytön esteenä on tiestö, asutus ja viljelykset. Myö s pohjaveden läheisyys haittaa. Arvioinnin apuna on käytetty leik - kauksia. Pinta-ala on 148 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 1 milj. m3. Kerrostunan ohuuden ja aineksen laadunvaihtelun vuoks i muodostuvan käyttöarvo on pieni. Muodostuva 4, Mustao j a Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuvan käyttöä rajoittaa tiestö. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,05 milj.m3. Muodostuma 5, Maalevonkanga s Laaja rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittaa pohjaveden läheisyys. Muodostunassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 42 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,4 milj.m3.

19 Muodostama 6 Keskikokoinen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuva on jatkoa lehden muodostunalle 3. Muodostuman käytön esteenä on tiestö ja asutus. Arvioinnin apun a on käytetty leikkauksia. Pinta-ala on 19 ha, aines luokkaa C, muodostuma sisältää myös sorakerroksia. Kokonaismäärä 0,4 ni1j. m3 Suuri osa otettu jo käyttöön. Karttalehti Kokemäki. Muodostuma 1 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 8 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,08 milj. m3. Muodostuma 2 Säpilänharjun-Ronkankankaan jakson pohjoisosa. Sen paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittaa paikoi n tiestö, asutus ja rautatie. Rautatien lähellä oleva alue onkin j o suureksi osaksi käytetty. Pinta-ala on 196 ha, aines luokkaa B, A :n osuus paikoin 10 %, muodostuvan liepeet (n. 60 ha) luokkaa C. C :n osuus 20 %. Kokonaismäärä 6 milj. m3. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Käyttökelpoisin osa on rauta-tien pohjoispuolella. Muodostuma 3, Ronkankanga s Harjujakson eteläosa, jatkoa rluodostumalle 2. Paksuus on arvioit u pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittaa tiestö. Pinta-ala on 338 ha, aines luokkaa C, A :n osuus paikoin %. B :n osuus n. 4 milj.m3. Kokonaismäärä 8,5 milj.m3.

20 Huittinen Karttalehti Rutava Muodostuma 1 Komea Porsaanharju laajoine liepeineen. Paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman länsi- ja lounaisosa on sotilas - aluetta. Porsaanharjua on ehdotettu rauhoitettavaksi. Pinta-ala on 571 ha, aines luokkaa C. Muodostuman korkeat ydinosat sisältävät vaihtelevia hiekka- ja sorakerroksia sekä jonki n verranskauskelpoista ainesta. Kiviaines kuitenkin valtaosi n hi ekkakiveä. Kokonaismäärä 30 milj.m3. Karkeiden aineksien määrä ja kerrospaksuus vähenevät muodostuma n reunaosiin, koilliseen ja itäänpäin. Karttalehti Muodostuma 1 Keskikokoinen harju, joka on Ronkankankaan jatketta. Sen paksuu s on arvioitu pohjaveden pintaan. Tänä harju jatkuu kapeana Ronkansuon eteläpuolitse, mutta on tiestön ja asutuksen alla tai loppuu n käytetty, eikä sitä ole arvioitu. Muodostuman käyttöä rajoitta a tiestö. Pinta-ala on 21 ha, aines luokkaa C, ydinosa luokkaa B. Kokonaismäärä 0,6 milj.m3. Muodostuma 2 Ronkanharjun jatke, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman länsipuoli on käytetty loppuun. Arvioinnin apuna on käytetty leikkauksi a Pinta-ala on 1, 5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,03 milj. m3.

21 Muodostuva 3 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden piz taan. Pinta-ala on 1,5 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,03 milj. m3. Muodostuva 4, Tonginkangas-Ristikangas Pienialainen, kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pääosa harjusta on niin kapeaa, että se on täysin tien ja asutuksen alla, tai se on käytetty kokonaan, ettei niitä ol e arvioitu. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 6 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,2 milj. m3. Karttalehti Karhiniemi Muodostuva 1 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostunassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa B, A :n osuus 20 %. Kokonaismäärä 0,1 milj.m3. Muoclostuna 2 Keskikokoinen kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 17 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, liepee t luokkaa C. Kokonaismäärä 0,6 milj.m3, josta C :n osuus n. 0,1 milj.m3. Muodostuva 3 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 5,5 ha, aines luokkaa B, lievealue hiekkaa. Kokonaismäärä 0,15 rlil j,m3.

22 Muodostuma 4 Keskikokoinen,kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Haittatekijänä on savikerros muodostuman eteläosassa. Muodostuman käyttöä rajoittaa tiestö. Pinta-ala on 26 ha, aines luokkaa B. A :n osuus %, muodos - tuman pohjoisosassa hiekkaa. Kokonaismäärä 0,7 milj.m3. Muodostuma 5 Keskikokoinen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Etenkin muodostuman eteläosa on lähes täysin tiiviin yhtenäisen asutuksen alla. Pinta-ala on 40 ha, aines luokkaa C, muodostuvan luoteispää. (n 6 ha) on luokkaa B. Kokonaismäärä 1 milj.m3. Karttalehti Kukonharj a Muodostuma 1 Kookas harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus kaakkoispäässä. Alueella on tehty koe - kuoppia tvl :n toimesta. Pinta-ala on 96 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, liepee t luokkaa C. Kokonaismäärä 3,2 milj. m 3, josta C :n osuus 1,5 milj. m3. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Karttalehti Lauttakyl ä Muodostuma 1 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 9 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %. Kokonaismäärä 0,3 milj.m3.

23 Muodostuma 2 Keskikokoinen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden ja kal - lion pintaan. Pinta-ala on 28 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, lie - peillä, hiekkaa. Kokonaismäärä 1 milj.m3. Muodostuman eteläosa on käytetty lähes loppuun. Muodostuma 3 Paikoin tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pinta-ala on 43 ha, aines luokkaa C, ytimessä luokkaa B. Kokonaismäärä 0,9 milj. m3, josta B : n osuus n. 30 %. Muodostuman pohjoispää on käytetty loppuun. Muodostuma 4 Vakkilan harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 42 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, liepeo i hiekkaa. Kokonaismäärä 1 milj,m 3. Muodostuma 5 Vakkilan harjun jatke ja siihen liittyvä kapea sivuhaara. Paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Arvioinnin apuna on käytetty leikkauksia, Pinta-ala on 27 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, liepeil - lä hiekkaa. Kokonaismäärä 0,8 milj.m 3. Muodostuma 6 Vakkilanharjun jatke, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Alueella on tehty koepuoppia tvl :n toimesta. Muodostumassa vain yksi pieni leikkaus. Pinta-ala on 20 ha, aine s luokkaa B, A :n osuus %, käyttökelpoinen esiintymä. Kokonaismäärä 0,7 milj.m3.

24 Karttalehti Keiky ä Lehden kaakkoiskulmassa on moreenimäki, jonka pintaosa on jonki n verran huuhtoutunut. Lehdellä ei ole lajittuneita muodostumia. Karttalehti Kanteenmaa Muodostuma 1 Osa Huhtamon harjusta, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pin - taan. Muodostuvan käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Alueella on tehty koe - kuoppia tvl :n toimesta. Pinta-ala on 29 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, muodostu - man lounainen lieve on luokkaa C. Kokonaismäärä 1 milj.m3. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Muodostuma 2, Lintukanga s Pieni ja kapea rantakerrotuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den ja moreenin pintaan. Pinta-ala on 11 ha, aines luokkaa B, liepeet hiekkaa. Kokonaismäärä 0,15 milj.m3. Muodostuva 3 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pinta-ala on 10 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,2 milj. m3. Muodostuva 4 Huhtamon harjun komea eteläosa, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuvan käyttöä rajoittaa tiestö. Alueella on tehty koe - kuoppia tvl :n toinsta. Pinta-ala on 59 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, liepeill ä hieman hiekkaa. Kokonaismäärä 7 milj.m3.

25 Muodostuma 5 Huhtamon harjun keskiosa, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Alueella on tehty koe - kuoppia tvl :n toimesta. Pinta-ala on 65 ha, aines luokkaa B. A : n osuus %, liepee t luokkaa C. Kokonaismäärä 3 milj.m3, josta C :n osuus 1,2 milj.m3. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Karttalehti Vanttil a Muodostuma 1 1 Navettakangas Keskikokoinen muodostuva, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostuvan käyttöä rajoittaa tiestö. Pinta-ala on 40 ha, aines luokkaa B, muodostuman keski- ja itäosa luokkaa C. Kokonaismäärä 0,5 milj. m3, josta C :n osuus 0,2 milj. m3. Muodostuman eteläosassa vain pieniä ja matalia kuoppia. Kairauksil - la ja koekuopilla voisi varmistaa tuleeko syvemmällä vastaan moreeni ja kallio, kuten on arvioitu, vai jatkuuko lajittunut aines. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Muodostuma 2 Pienialainen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Haittatekijänä on vähäinen kerrospaksuus. Muodostumassa ei ole leikk saksia. Pinta-ala on 3,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,03 milj. m3.

26 Muodostuma 3 Aivan pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Haittatekijänä on vähäinen kerrospaksuus sekä ainekse n huono lajittuneisuus. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 4 hae aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,04 milj. m3. Karttal 'ehti HoYikaj ärvi Muodostuva. 1 Roismalan harjun jatke, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuvan käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 62 ha, aines luokkaa B, A :n osuus paikoin %, liepeet lo.okkaa C. Kokonaismäärä 1,2 milj.m3. Muodostuma 2 Honkajärven harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittaa tiestö. Pinta-ala on 92 ha, aines luokkaa C, muodostuman ydinosat luokkaa B, jossa myös murskauskelpoista. Kokonaismäärä 1,5 mil ;j.m3, josta B :n osuus n. 30 %. Muodostuma 3 Honkaj ärven harjun jatke, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittaa tiestö. Pinta-ala on 9 ha, aines luokkaa B, liepeellä hiekkaa. Kokonaismäärä 0,15 milj.m3.

27 Muodostuva 4 Harjun leventymä, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 16 ha, aines luokkaa B, sisältää noin puolet hiekkaa. Kokonaismäärä 0,3 milj.n3. Muodostuva 5 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 1 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,02 milj. m3. Muodostuva 6 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 5,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 milj. m 3. Muodostuma 7 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 4,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,08 m 3. Muodostuma 8 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,05 milj. m3. Muodostuma 9 Pieni ja tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,05 milj. m 3

28 Muodostuma 1 0 Pieni harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Haittatekijänä on vähäinen kerrospaksuus. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 1, 5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,01 milj. m3. Muodostumien 9 ja 10 välillä harju on niin kapea ja epämääräinen, että sitä ei ole arvioitu. Muodostuva 1 1 Pienialainen lievemuodostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan, Pinta-ala on 6 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,1 milj. m3. Muodostuva 1 2 Pieni harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 1 ha, aines luokkaa B. Aineksen laatu hieman epävarma. Kokonaismäärä 0,02 milj.m3. Karttalehti Punkalaidu n Muodostuva 1 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pinta-ala on 6,5 ha, aines luokkaa B, sisältää myös hiekkaa. Kokonaismäärä 0,08 milj.m3. Muodostuva 2 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Alueen eteläosa uimarantana. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 6,5 ha, aines luokkaa B, Ann osuus 20 %, liepeill ä hiekkaa. Kokonaismäärä 0,2 milj.m3.

29 Muodostuma 3 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,02 milj. m3. Muodostuva 4 Pienialainen muodostuva, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pin - taan. Muodostuvan pääosa Häneen piirin puolella. Pinta-ala on 11 ha, aines luokkaa C, ydinosa luokkaa B. Kokonaismäärä 0,2 milj.m3. Muodostuva 5 Pieni ja kapea harjumuodostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 5 ha, aines luokkaa B. A : n osuus 10 %. Kokonaismäärä 0,12 milj.m3. Muodostuva 6 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 3,5 ha, aines luokkaa C, sisältää myös soraa. Kokonaismäärä 0,06 milj.m3. Muodostuva 7 Pienialainen lievemuodostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostunassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,04 milj. m3.

30 Karttalehti Liitsol a Muodostuma 1 Pieni harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Haittatekijänä on vähäinen kerrospaksuus. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 1 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,02 nilj. m3. Muodostuma 2 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 8 ha, aines luokkaa B, liepeillä hiekkaa. Kokonaismäärä 0,2 milj.m3. Muodostumien 1 ja 2 välillä harju on niin kapea ja epämääräinen, ettei sitä ei ole arvioitu. Muodostuma 3 Keskikokoinen rantakerrostuna, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 14 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,2 milj. m3. Muodostuma 4 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa B, A :n osuus 20 %. Kokonaismäärä 0,06 milj.m3. Karttalehti Samnal j ok i Muodostuma 1 Jatkoa Honkajärven harjulle. Sen paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittaa tiestö. Pinta-ala on 52 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, liepeill ä luokkaa C. Kokonaismäärä 2 milj.m3, josta C :n osuus n. 0,4 milj.m3.

31 Muodostuma 2 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 6,5 ha, aines luokkaa B, kaakkoispää luokkaa C. Kokonaismäärä 0,2 milj. m Muodostuma 3 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutu s Pinta-ala on 2 ha, aines luokkaa B Kokonaismäärä mil j,m3. Muodostuva 4 Pieni ja kapea harju ; jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan, Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 6 ha/ aines luokkaa B, länsiosa hiekkaa. Kokonaismäärä 0,2 milj,m 3. Muodostuma 5 Pienialainen, tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioitu pohja - veden pintaan. Pinta-ala on 9 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,3 milj. m3. Päällä teitä ja asutusta. Muodostuma 6 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 milj.m3.

32 Muodostuma 7 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuvan käytön esteenä on tiestö. Pinta-ala on 1 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,02 milj.m. Muodostumien 6 ja 7 välillä harju on niin kapea ja kokonaan tien alla, ettei sitä ole arvioitu. Muodostuma 8 Pienialainen, tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 3 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,03 mil j.m3. Muodostuma 9 Pienialainen, kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostuvan käyttöä rajoittaa tiestö. Pinta-ala on 5 ha, aines luokkaa B, eteläosa hiekkaa. Kokonaismäärä 0,06 milj. m3, josta C :n osuus n 40 %. Muodostuma 1 0 Pieni ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 2,5 ha, aines luokkaa B, sisältää myös hiekkaa. Kokonaismäärä 0,06 milj.m3. Muodostuma 1 1 Pienialainen harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 1 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,02 milj.m3.

33 Toijal a Karttalehti Nuutajärvi Muodostuva 1 Pienialainen muo do stuna, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pinta-ala on 1, 5 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,04 mil j. m3. Karttalehti Halkivah a Ei muodostuvia. Karttalehti Krääkkj i Muodostuva 1 Keskikokoinen kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pinta-ala on 12 ha, aines luokkaa B, liepeillä hiekkaa. Kokonaismäärä 0,3 milj.m3.

34 Luvi a Karttalehti Luvian saarist o Muodostuma 1 Pienialainen ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostumassä ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,15 milj. m3. Karttalehti Laukoor i Muodostuma 1, Oosinselk ä Keskikokoinen, kapea rantavalli, jonka paksuus on arvioitu pohja - veden pintaan. Haittatekijänä on paikoin ylisuuret lohkareet. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 11 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %. Kokonaismäärä 0,15 milj.m3. Karttalehti Yyterin sannat Muodostuma 1 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 6 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,06 milj. m3. Muodostuma 2 Yyterin sannat Laaja rantahiekkojen ja dyynien kompleksi, jonka paksuus on arvi - oitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiest ö ja tiheä asutus, lomakylä ja uimaranta. Rantavyöhyke suojelemisen arvoinen. Pinta-ala on 887 ha, aines luokkaa C. Muodostuman pohjavedenpin - nan yläpuolelle ulottuva osa ei sisällä hiekkaa karkeampaa aines - ta. Vain muodostuman koillisosasta kannatt q, suunnitella ottoa, mutta aines sielläkin hiekkaa ja hienoa hiekkaa. Kokonaismäärä 15 milj.m3. Muodostumasta valokuvia gt :n arkistossa.

35 Karttalehti Luvi a Muodostuma 1 Keskikokoinen, huuhtoutunut moreenimuodostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 30 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, muodos - tuman itäosa luokkaa C. Kokonaismäärä 1,2 milj.m3. Muodostuma 2 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Arvioinnin apuna on käytetty pieniä leikkauksia. Pinta-ala on 5,5 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä milj. m3. Muodostuma 3 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittaa asutus. Pinta-ala on 10 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,15 milj. m3. Muodostuma 4, Knapernummi Huuhtoutunut moreenimuodostuma ja sen liepeellä rantakerrostumia, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 19 ha, aines luokkaa C, muodostuman koillisosa moreenia, jonka aines huuhtoutunutta ja lähellä luokkaa B. Kokonaismäärä 0,4 milj.m3. Muodostuma 5 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia. Pinta-ala on 6 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,06 milj. m3.

36 238 - Karttalehti Viasves i Muodostuma 1, Oosinselk ä Keskikokoinen rantavalli, jonka paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Muodostumassa ei ole leikkauksia., Pinta-ala on 11 ha, aines luokkaa B. Alla on todennäköisest i moreenia. Kokonaismäärä 0,15 milj.m3. Muodostuma 2 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den ja moreenin pintaan. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,04 milj. m3. Muodostuma 3 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa C, alla savi ja pohjavesi. Kokonaismäärä 0,05 milj.m 3. Muodostuma 4 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Haittatekijänä on vähäinen kerrospaksuus. Pinta-ala on 5 ha, aines luokkaa B. Kokonaismäärä 0,05 milj.m3. Muodostuma 5 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu. pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,06 mil j. m 3. Muodostumasta valokuvia gt :n arkistossa.

37 - e-= Muodostuma 6 Laaja rantakerrostuman ja dyynien kompleksi, jonka paksuus o n arvioitu pohjaveden pintaan Arvioinnin apuna on käytetty leik - kauksia. Pinta-ala on 57 ha, aines luokkaa C. Aines tasarakeista ja hyvi n lajittunutta hiekkaa ja hienoa hiekkaa. Kokonaismäärä 1 milj. m3. Lohjan Kalkki on tutkinut aluetta aineksen suuren kvartsipitoi - suuden johdosta. Muodostuma 7 Kolmesta erillisestä osasta koostuva rantakerrostuma, jonka pak - suus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostumassa ei ole leik - kauksia. Pinta-ala on 22 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,2 milj.m3. Muodostuma 8 Keskikokoinen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohja - veden pintaan. Haittatekijänä on vähäinen kerrospaksuus ja pohja - veden läheisyys. Pinta-ala on 39 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,3 milj.m3. Muodostuma 9 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 8 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 milj.m3. Muodostuma 1 0 Laaja rantakerrostuman ja dyynien kompleksi, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Pohjavesi ja kallion pintakin on varsin lähellä. Pinta-ala on 61 ha, aines luokkaa c, aines hyvin lajittunutt a hienoa hiekkaa, jonka kvartsipito.isuus on poikkeuksellisen korkea. Kokonaismäärä 1 milj.m3. Muodostumasta ja leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa.

38 Muodostuva 1 1 Matalia rantavalleja lounaaseen viettävällä rinteellä. Paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Arvioinnin apuna on käytetty 1 eikkauksia. Pinta-ala on 19 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,25 milj. m3. Muodostuma 1 2 Rantakerrostumia ja rantavalleja, joiden paksuus on arvioit u pohjaveden pintaan. Pinta-ala on 20 ha, aines luokkaa B, A :n osuus %, muodos - tuman levein osa luokkaa C Kokonaismäärä 0,3 milj,m 3, josta 0 :n osuus on 0,1 milj.m3. Muodostuma 1 3 Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohja - veden ja moreenin pintaan. Alla on ilmeisesti moreenia. Alue on TVH :n tutkima. Pinta-ala on 8 ha, aines luokkaa B, A :n osuus 30 %. Kokonaismäärä 0,15 milj.m3. Muodostuma 1 4 Rantakerrostumia ja rantavalleja. Paksuus on arvioitu pohjavede n pintaan. Pinta-ala on 67 ha, aines luokkaa C, muodostuman lounaisosa sisäl - tää soraa. Kokonaismäärä 0,7 milj.m3,

39 Karttal ehti Pihl ava Muodostuma 1 Keskikokoinen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuma jatkuu lehdellä muodostumana 14. Pinta-ala on 11 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,1 milj. m 3. Muodostuma 2 Erittäin laaja, mutta matala rantakerrostuma, joka on syntyny t Harjavallan harjun tasoittuneelle jatkeelle. Haittateki jänä on pohjaveden läheisyys ja siitä johtuva vähäinen kerrospaksuus. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö, asutus, rautatie ja vil - jelykset. Pinta-ala on 1588 ha, aines luokkaa C. Aines on koko alueelt a hienoa (hienoa hiekkaa ja liepeillä hietaa). Se rajoittuu monast i silttiin tai saveen. Kerrospaksuus ylittää vain harvoin 1,5 m. Kokonaismäärä 15 milj.m3. Valtavasta laajuudesta johtuen muodostuman kokonaismääräkin o n varsin huomattava, mutta sen käyttöarvo lienee vähäisen kerros - paksuuden ja aineksen hienouden johdosta rajoitettu. Muodostuma 3 Rantahiekkoja ja kasvillisuuden sitomia dyynejä. Paksuus on arvi - oitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittaa pohjavede n läheisyys. Pinta-ala on 311 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 5 milj. m3. Muodostuman eteläosa on alavaa, missä pohjavesi on lähellä pintaa. Muodostumien pohjoisosassa on dyynejä, joiden aines on hieno a hiekkaa. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa.

40 Pori Karttalehti Leistilänjärv i Muodostuma 1 Pienialainen ja kapea harju, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 9 ha, aines luokkaa B, hieman murskauskelpoistakin. Kokonaismäärä 0,15 milj.m3. Muodostuma 2 Keskikokoinen, kapeahko harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja kansa - koulu. Pinta-ala on 26 ha, aines luokkaab, läntisin osa-alue on luokkaa C, mutta sekin sisältää n. 30 % soraa. Kokonaismäärä 0,6 milj.m3, josta C :n osuus n. 30 %. Muodostumien 1 ja 2 välisellä alueella harju esiintyy niin heik - kona ja ainekseltaan epämääräisenä, ettei sitä ole arvioitu. Muodostuma 3, Pyssykanga s Paras osa Pyssykankaan harjusta. Sen paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 33 ha, aines luokkaa B, muodostuvan länsiosa o n kerrospaksuudeltaan selvästi ohuenpaa kuin itäosa. Kokonaismäärä 1 milj.m3, josta C :n osuus n. 10 f, Muodostuma 4 Hajanaisia rantakerrostumia moreeni- ja kalliomäen rinteillä. Huuhtoutuneen kerroksen paksuus vaihtelee 0,5-1,0 mztriin ja ai - nes hiekasta murskauskelpoiseen. Muodostumien epämääräisyyden j a vaihtelevuuden johdosta niitä ei ole arvioitu.

41 Karttalehti Pori etel. Karttalehden eteläreunalla on paikoin ohuita rantakerrostumia, joista on kuorittu ainesta moreenin pintaan saakka. Niitä ei ole arvioitu. Karttalehti Pori pohj. Muodostuma 1 Pienialainen harju, joka on osa Noormarkun-Harjakankaan harju - jaksosta. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 7 ha, aines luokkaa B, sisältää myös hiekkaa. Suuri osa muodostumasta on jo käytetty. Kokonaismäärä 0,1 milj. m3. Karttalehti Nakkil a Muodostuma 1 Pienistä erillisistä kuvpareist a koostuva katkonainen harju. Lajittunutta ainesta saattaa jatkua kumpareiden väliselläki n alueella saven alla. Hiekka ja sora on käytetty lähes loppuun, joten muodostunia ei ole arvioitu. Leikkauksista valokuvia gt :n arkistossa. Muodostuma 2 Tasoittunut harju, joka on jatkoa Harjavallan harjulle. Sen paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 10 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,3 milj.m3. Muodostuma 3 Pienistä, erillisistä kumpareista koostuva katkonainen harju, jonka päällä teitä ja asutusta. Käyttökelpoinen aines on lähe s kaikki otettu.

42 Muodostuma 4 Tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuvan käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus luote,späässä. Arvioinnin apuna on käytetty le,kkatksia i Pinta-ala on 53 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 3 # 5 mil j. m3 s Muodostuma 5 Laaja-alainen tasoittunut harju, jonka paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Sairaala-aluetta ei ole arvioitu. Muodostuvan päällä myös peltoja. Alueella on tehty kai - rauksia gt :n toimesta. Paksuimmillaan hiekka- ja sorakerrokse t ovat etelä- ja keskiosassa noin 30 m. Pinta-ala on 216 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 20 milj. m3. Muodostuma 6 Harjavallan harjun tasoittuneita jatkeita. Paksuus on arvioit u pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö,,.. asutus ja rautatie. Pinta-ala on 148 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 6 milj. m3. Muodostumassa on hiekkaa karkeamman aineksen osuus hyvin pieni. Myöskin käytännöllinen merkitys lienee vähäinen. Karttalehti Muodostuma Kaasmarkku Pienialainen rantakerrostuma, jonka paksuus on arvioitu pohjave - den pintaan. Pinta-ala on 4 ha, aines luokkaa C. Kokonaismäärä 0,06 milj.m3. Muodostuva 2 Laaja tasoittunut harju, joka on jatkoa Harjavallan harjulle. Sen paksuus on arvioitu pohjaveden pintaan. Muodostuman käyttöä rajoittavat tiestö ja asutus. Pinta-ala on 100 ha,

TVL:n Kymen piiriss ä

TVL:n Kymen piiriss ä S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I TVL:n Kymen piiriss ä Geologinen tutkimuslaitos 1973 Seppo Koho Sisällysluettel o Osa I~ s. 112 Karttalehti 3042 Hamina 138 Karttalehti 3131 Taavetti 180 Karttalehti

Lisätiedot

TVL:n Kymen piiriss ä

TVL:n Kymen piiriss ä S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I TVL:n Kymen piiriss ä Geologinen tutkimuslaitos 1973 Seppo Koho Sisällysluettel o Osa IV s. 350 Karttalehti 4121 Torsantaka s. 430 4114 + Simpele 412 3 s. 457 "

Lisätiedot

-S O A V A R O E. TVI, s n.mikkelin.,itȧosa*5 0. .. Geologinen tutk4..mus.lai-tas .N A R V Z. O X N T X .197 6 ... . - ., - I ~.

-S O A V A R O E. TVI, s n.mikkelin.,itȧosa*5 0. .. Geologinen tutk4..mus.lai-tas .N A R V Z. O X N T X .197 6 ... . - ., - I ~. -S O A V A R O E. -.N A R V Z. O X N T X TVI, s n.mikkelin.,itȧosa*5 0.. Geologinen tutk4..mus.lai-tas.197 6....., -., - I ~.p~ Kurkisen OSA II Sivu 90 Karttalehti 4122 LOHIKOSKI 112 - - 4211 SAVONLINNA

Lisätiedot

S O R A V A R O J E 1V A R V I 0 I N T. Tvl :n Turun piiriss ä. Geologinen tutkimuslaito s

S O R A V A R O J E 1V A R V I 0 I N T. Tvl :n Turun piiriss ä. Geologinen tutkimuslaito s S O R A V A R O J E 1V A R V I 0 I N T I Tvl :n Turun piiriss ä Geologinen tutkimuslaito s 1972 Geologi Pentti Lindroos Sisällysluettelo : Sivu 1 Yleistä 12 1031 Ut ö 13 1033 Rosala 17 2011 Hanko 18 1032

Lisätiedot

TVL:n Kymen piiriss ä

TVL:n Kymen piiriss ä S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I TVL:n Kymen piiriss ä Geologinen tutkimuslaitos 1973 Seppo Koho Sisällysluettel o Osa III s. 251 Karttalehti 3134 Lappeenranta 288 3143 Puumala 308 " 4111 + Imatra

Lisätiedot

TVL :n Keski-Suomen piirissä Geologinen tutkimuslaito s

TVL :n Keski-Suomen piirissä Geologinen tutkimuslaito s S O R A V A R O J E N 1 A R V I O I N T I TVL :n Keski-Suomen piirissä Geologinen tutkimuslaito s 1971, 1978 Ilpo Kurkinen Jaakko--"fi.kkanen S I SXLLYSLUETTEL O OSA I I Sivu 101 Karttalehti 2243 REISJXRVI

Lisätiedot

S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1. TVL : n I-Tämeen piiriss a. Geoh)gin tutkimusj.aito s. Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon

S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1. TVL : n I-Tämeen piiriss a. Geoh)gin tutkimusj.aito s. Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1 TVL : n I-Tämeen piiriss a Geoh)gin tutkimusj.aito s 1974 o.kurk-ij.-2 en Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon SISÄLLYSLUETTELO OSA IV Sivu 37 6 Karttalehti 2134 LAMMI (08-12

Lisätiedot

TVL:n Vaasan piiriss ä. Geologinen tutkimuslaitos

TVL:n Vaasan piiriss ä. Geologinen tutkimuslaitos SORAVA ROJEN ARVIOINT I TVL:n Vaasan piiriss ä Geologinen tutkimuslaitos 1973 Ilpo Kurkinen OSA II Sivu 80 Karttalehti 2212 KARVIA 86 2221 JALASJÄRV I 94 " 2222 SEINÄJOKI 97 2311 LAPUA 101 2 312 JEPUA

Lisätiedot

Geologinen tutkimuslaito s

Geologinen tutkimuslaito s S 0 R A V A R 0 J E N A R V I O I N T I TVL :n Oulun piirin länsiosass a Geologinen tutkimuslaito s 1974 Esko Iisalo Sisällysluettel o Osa I I Sivu 115 Karttalahti 3324 Salahmi " 119 Karttalehti 3413 Pyhdnt

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 19 Savonlinnan seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 19 Savonlinnan seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 19 2.3 Rantasalmi Rantasalmen kunnan alueelta valittiin kaksi potentiaalista kohdetta, joista Varpasharjun alueella suoritettiin jatkotutkimuksia (taulukko 1 ja

Lisätiedot

S 0 R A V A R 0 J E N A R V I O I N T. TVL :n Pohjois-Karjalan niirin pohjoisosass a

S 0 R A V A R 0 J E N A R V I O I N T. TVL :n Pohjois-Karjalan niirin pohjoisosass a S 0 R A V A R 0 J E N A R V I O I N T I TVL :n Pohjois-Karjalan niirin pohjoisosass a Geologinen tutkimuslaito s 1976 1977 1 Esko Iisalo Seppo Koho Jaakko Tikkanen SIS -1LLYSLUETTELO Osa I I Sivu 100 Karttalehti

Lisätiedot

S 0 R A V A R 0 J E N A R V I O I N T TVI :n Keski-Pohjanmaan piiriss ä. Geologinen tutkimuslaito s Esko Iisalo

S 0 R A V A R 0 J E N A R V I O I N T TVI :n Keski-Pohjanmaan piiriss ä. Geologinen tutkimuslaito s Esko Iisalo S 0 R A V A R 0 J E N A R V I O I N T TVI :n Keski-Pohjanmaan piiriss ä I Geologinen tutkimuslaito s 1 973 Esko Iisalo SISÄLLYSLUETTELO S. II Yleist ä I Nuodostumain l uvau s S. 1 Karttalehti 2314 Evijärvi

Lisätiedot

Euran pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Euran pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset KUULUTUS VARELY/3648/2016 13.2.2017 Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on tarkistanut Euran kunnan pohjavesialueiden luokitukset vesienhoidon ja merenhoidon järjestämisestä

Lisätiedot

TVL:n Kymen piiriss ä

TVL:n Kymen piiriss ä S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I TVL:n Kymen piiriss ä Geologinen tutkimuslaitos 1973 Seppo Koho SISÄLLYSLUETTEL O OSA I Sivu I IX Kymen piirin soravarojen arviointi Kymen piirin hiekka- ja soraesiintymien

Lisätiedot

Pohjavesialueiden luokitus- ja rajausehdotukset perusteluineen sekä pohjavesialuekartat

Pohjavesialueiden luokitus- ja rajausehdotukset perusteluineen sekä pohjavesialuekartat Liite 1 Pohjavesialueiden luokitus- ja rajausehdotukset perusteluineen sekä pohjavesialuekartat Ennen luokitustarkistusta Korsnäs on ollut pääsijaintikuntana 6 vedenhankintaa varten tärkeällä I luokan

Lisätiedot

Euran pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Euran pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset KUULUTUS VARELY/3648/216 13.2.217 Euran pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on tarkistanut Euran kunnan pohjavesialueiden

Lisätiedot

S O R A V A R O J E N A R V I O I N T. Geologinen tutkimuslaito s

S O R A V A R O J E N A R V I O I N T. Geologinen tutkimuslaito s S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I TVL :n Pohjois-Karjalan piirin eteläosass a Geologinen tutkimuslaito s 1975 Ilpo Kurkinen Senna Koho OSA IV Sivu 379 Karttalehti 4242 ENO (07-12 ) " 420 4243 MiHKO

Lisätiedot

TVL :n Keski-Suomen piirissä Geologinen tutkimuslaito s

TVL :n Keski-Suomen piirissä Geologinen tutkimuslaito s S O R A V A R O J E N 1 A R V I O I N T I TVL :n Keski-Suomen piirissä Geologinen tutkimuslaito s 1971, 1978 Ilpo Kurkinen Jaakko--"fi.kkanen Sivu I I III IV X XIII SISÄLLYSLUE'TEL O OSA I Yleist ä Arviointityöt

Lisätiedot

S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I. TVL :n Kuopion piirin länsiosass a. Jaakko Tikkane n Jouko Niemelä

S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I. TVL :n Kuopion piirin länsiosass a. Jaakko Tikkane n Jouko Niemelä S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I TVL :n Kuopion piirin länsiosass a Geologinen tutkimuslaito s 1975 Jaakko Tikkane n Jouko Niemelä SISÅLLYSLUETTELO Sivu I Yleistä I Arviointityöt III Lausunto ja

Lisätiedot

Utajärven pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Pohjavesialueiden hydrogeologinen kuvaus ja vedenotto

Utajärven pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Pohjavesialueiden hydrogeologinen kuvaus ja vedenotto POPELY/1249/2018 Utajärven pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Laki vesien- ja merenhoidon järjestämisestä (1299/2004) edellyttää, että Pohjois-Pohjanmaan ELYkeskus luokittelee ja rajaa pohjavesialueet

Lisätiedot

S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1. TVL : n I-Tämeen piiriss a. Geoh)gin tutkimusj.aito s. Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon

S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1. TVL : n I-Tämeen piiriss a. Geoh)gin tutkimusj.aito s. Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1 TVL : n I-Tämeen piiriss a Geoh)gin tutkimusj.aito s 1974 o.kurk-ij.-2 en Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon SISÄLLYSLUETTELO OSA II Sivu 122 Karttalehti 2042 KARKKILA 155

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 146 Savonlinnan seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 146 Savonlinnan seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 146 2.7 Savonlinna Savonlinnan kaupungin alueelta valittiin kymmenen potentiaalista kohdetta, joista Tetrikankaan ja Ryöpänharjun alueilla suoritettiin jatkotutkimuksia

Lisätiedot

Utö 63193/ Ilmakuvatulkinta II1 Ss:sta ja Kökarin harjusta Jurmon ja Kökarin alueella.

Utö 63193/ Ilmakuvatulkinta II1 Ss:sta ja Kökarin harjusta Jurmon ja Kökarin alueella. Ilmakuvatulkinta II1 Ss:sta ja Kökarin harjusta Jurmon ja Kökarin alueella. Jurmo 63193/33-2fc Saari on pääasiassa II1 SS:ä (SrHk). Saaren N-reunalla on runsaasti kalliopaljastumia ja irtomaapeite on todennaköisesti

Lisätiedot

S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1. TVL : n I-Tämeen piiriss a. Geoh)gin tutkimusj.aito s. Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon

S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1. TVL : n I-Tämeen piiriss a. Geoh)gin tutkimusj.aito s. Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon S O R A. VAROJEN A 'a -V 10INT 1 TVL : n I-Tämeen piiriss a Geoh)gin tutkimusj.aito s 1974 o.kurk-ij.-2 en Jou%.o Niemeln. Jaakko TiLhanon SISÄLLYSLUETTELO OSA I Sivu I Yleist ä IV VI Lausunto ja kartta-aineist

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 3 Savonlinnan seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 3 Savonlinnan seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 3 2.2 Heinävesi Heinäveden kunnan alueella tehtiin tutkimuksia kolmessa kohteessa, joista Konttilanlehdon Hepoharjun alueilla suoritettiin jatkotutkimuksia (taulukko

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 79 Mikkelin seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 79 Mikkelin seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 79 2.3 Hirvensalmi Hirvensalmen kunnan alueella tehtiin tutkimuksia kahdessa kohteessa, joista Iso-Lautharjulla suoritettiin jatkotutkimuksia (taulukko 1 ja karttakuva

Lisätiedot

Haapaveden pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Pohjavesialueiden hydrogeologinen kuvaus ja vedenotto

Haapaveden pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Pohjavesialueiden hydrogeologinen kuvaus ja vedenotto POPELY/64/2018 Haapaveden pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Laki vesien- ja merenhoidon järjestämisestä (1299/2004) edellyttää, että Pohjois-Pohjanmaan ELYkeskus luokittelee ja rajaa pohjavesialueet

Lisätiedot

Hanhikankaan rakennetutkimus ja virtausmallinnus

Hanhikankaan rakennetutkimus ja virtausmallinnus Hanhikankaan rakennetutkimus ja virtausmallinnus Geologi Tapio Väänänen, Geologian tutkimuskeskus, Kuopio Projektin tulosten esittely 25.4.2016 Kohde: Mikkelin pohjavesien suojelun yhteistyöryhmä Paikka:

Lisätiedot

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Sastamalan kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Sastamalan kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Selvitys 1 (16) Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Sastamalan kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Tausta Pohjavesialueiden määrittäminen ja luokitus lisättiin vesien ja merenhoidon

Lisätiedot

GEOLOGIA. Evon luonto-opas

GEOLOGIA. Evon luonto-opas Evon luonto-oppaan tekemiseen on saatu EU:n Life Luonto -rahoitustukea GEOLOGIA Korkokuva Evon Natura 2000 -alueen pohjois-, itä- ja länsireunoilla maasto kohoaa aina 180 m meren pinnan yläpuolelle asti.

Lisätiedot

Rauman kaupungin alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Rauman kaupungin alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset KUULUTUS VARELY 43012016 10.8.2017 Liitteet 1 kpl Rauman kaupungin alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus)

Lisätiedot

Sauvon pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Sauvon pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset KUULUTUS VARELY/767/2017 8.5.2017 Sauvon pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on tarkistanut Sauvon kunnan pohjavesialueiden

Lisätiedot

Eurajoen pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Eurajoen pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset KUULUTUS VARELY/523/2018 13.3.2018 Liitteet 1 kpl Eurajoen pohjavesialueiden luokka- ja rajausuutokset Varsinais-Suoen elinkeino-, liikenne- ja ypäristökeskus (ELY-keskus) on tarkistanut Eurajoen alueella

Lisätiedot

Sotkamon pohjavesialueiden rajaus- ja luokitusmuutokset

Sotkamon pohjavesialueiden rajaus- ja luokitusmuutokset LIITE/Kuulutus KAIELY/576/2017 Sotkamon pohjavesialueiden rajaus- ja luokitusmuutokset Pohjavesialueiden rajauksesta ja luokittelusta säädetään vesienhoidon ja merenhoidon järjestämisestä annetun lain

Lisätiedot

Kuulutus koskien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutoksia Kosken Tl kunnan alueella

Kuulutus koskien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutoksia Kosken Tl kunnan alueella KUULUTUS VARELY/2370/2017 13.11.2018 Liitteet 1 kpl Kuulutus koskien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutoksia Kosken Tl kunnan alueella Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus)

Lisätiedot

Kangasala Kisaranta muinaisjäännösinventointi 2012

Kangasala Kisaranta muinaisjäännösinventointi 2012 1 Kangasala Kisaranta muinaisjäännösinventointi 2012 Timo Jussila Timo Sepänmaa Kustantaja: Kangasalan kunta 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot... 2 Inventointi... 2 Kuvia... 3 Kartat... 6 Näkymä alueen

Lisätiedot

Kuulutus koskien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutoksia Honkajoen kunnan alueella

Kuulutus koskien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutoksia Honkajoen kunnan alueella KUULUTUS VARELY/2061/2018 5.11.2018 Liitteet 1 kpl Kuulutus koskien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutoksia Honkajoen kunnan alueella Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus)

Lisätiedot

Maskun kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Maskun kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset KUULUTUS VARELY/3793/2016 13.11.2017 Liitteet 1 kpl Maskun kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus)

Lisätiedot

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Kihniön pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Kihniön pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Selvitys 1 (8) Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Kihniön pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Tausta Pohjavesialueen määritelmä sisällytettiin ympäristönsuojelulakiin (YSL 5 ) ja pohjavesialueiden

Lisätiedot

SELOSTUS MOREENITUTKIMUKSESTA RAUTJÄRVEN KUNNASSA 1978

SELOSTUS MOREENITUTKIMUKSESTA RAUTJÄRVEN KUNNASSA 1978 AK 6i(j M 19/4121/-78/1/10 2 Rautj ärvi H. Seppänen 1978-11-15 SELOSTUS MOREENITUTKIMUKSESTA RAUTJÄRVEN KUNNASSA 1978 Johdanto Tutkimuksen tarkoituksena on ollut selvittää jäätikön liikesuunta Rautjärven

Lisätiedot

Geologinen tutkimuslaitos

Geologinen tutkimuslaitos S O R A V A R 0 J E N A R V I O I N T I T4'Lsn Oulun piirin itäosass a Geologinen tutkimuslaitos 1975 S I S A L L Y S L U E T T E L O Osa I7. Sivu 68 Karttalehti 4522 VasaraPer ä 78 Karttalehti 4611 Kitka

Lisätiedot

S O R A V A R O J E N A R V I O I N T. Geologinen tutkimuslaito s

S O R A V A R O J E N A R V I O I N T. Geologinen tutkimuslaito s S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I TVL :n Pohjois-Karjalan piirin eteläosass a Geologinen tutkimuslaito s 1975 Ilpo Kurkinen Senna Koho SISXLLYSLUETTELO OSA I Sivu I Yleist ä " IV Lausunto ja kartta-aineist

Lisätiedot

Osa I I. Geologinen tutkimuslaito s

Osa I I. Geologinen tutkimuslaito s S O R A V A R O J E N A R V I O I N T I TVL :n Kainuun piirin itäosass a Osa I I Geologinen tutkimuslaito s 1976-1977 Esko Iisalo SISÄLLYSLUETTEL O Osa I I Sivu 113 Karttalehti 4414 Lentiir a " 129 4423

Lisätiedot

3.a. Helposti rakennettavaa aluetta -Sr, Hk, Mr, Si. Vaikeasti rakennettava pehmeikkö lyhyehkö paalutus 2-5m

3.a. Helposti rakennettavaa aluetta -Sr, Hk, Mr, Si. Vaikeasti rakennettava pehmeikkö lyhyehkö paalutus 2-5m 2 5 6 5 7 7 1. Helposti rakennettavaa aluetta -Sr, Hk, Mr, Si 3 3.a Vaikeasti rakennettava pehmeikkö lyhyehkö paalutus 2-5m 1. Vaikeasti rakennettava pehmeikkö paaluperustus 5-12m kadut, pihat mahd. kalkkipilarointi

Lisätiedot

Ylitornion kunnan pohjavesialueiden luokitusten muutokset

Ylitornion kunnan pohjavesialueiden luokitusten muutokset LAUSUNTOPYYNTÖ LAPELY/460/2017 Etelä-Savo 13.2.2017 Ylitornion kunta Alkkulanraitti 55 95600 Ylitornio Ylitornion kunnan pohjavesialueiden luokitusten muutokset Pohjavesialueiden rajauksesta ja luokittelusta

Lisätiedot

Pudasjärven pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Pohjavesialueiden hydrogeologinen kuvaus ja vedenotto

Pudasjärven pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Pohjavesialueiden hydrogeologinen kuvaus ja vedenotto POPELY/1857/2017 Pudasjärven pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Laki vesien- ja merenhoidon järjestämisestä (1299/2004) edellyttää, että Pohjois-Pohjanmaan ELYkeskus luokittelee ja rajaa pohjavesialueet

Lisätiedot

ENONKOSKI Käkötaipale-Valkeislahti Ranta-asemakaava-alueiden muinaisjäännösinventointi v Timo Jussila Hannu Poutiainen

ENONKOSKI Käkötaipale-Valkeislahti Ranta-asemakaava-alueiden muinaisjäännösinventointi v Timo Jussila Hannu Poutiainen 1 ENONKOSKI Käkötaipale-Valkeislahti Ranta-asemakaava-alueiden muinaisjäännösinventointi v. 2011 Timo Jussila Hannu Poutiainen Kustantaja: UPM / Sulkavan Palvelut Oy 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot...

Lisätiedot

Hautausmaa julkisena ja toiminnallisena tilana

Hautausmaa julkisena ja toiminnallisena tilana Siikaniemi 26. 27.10. 2010 Hautausmaa julkisena ja toiminnallisena tilana Salpausselän haasteet ja mahdollisuudet Mari Aartolahti http://fi.wikipedia.org/wiki/salpaussel%c3%a4t Salpausselät Salpausselät

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 10 Pieksämäen seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 10 Pieksämäen seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 10 2.2 Juva Juvan kunnan alueelta tutkittiin seitsemän kohdetta, joissa oli yhdeksän osa-aluetta (taulukko 1 ja karttakuva 1). Kohteiden pinta-ala oli yhteensä

Lisätiedot

Kainuun POSKI 2010 Sotkamon ja Kuhmon sora- ja hiekkamuodostumat Maastoraportti Hannu Rönty

Kainuun POSKI 2010 Sotkamon ja Kuhmon sora- ja hiekkamuodostumat Maastoraportti Hannu Rönty GEOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS Maankäyttö ja ympäristö Kuopio 91 / 2012 18.11.2010 Kainuun POSKI 2010 Sotkamon ja Kuhmon sora- ja hiekkamuodostumat Maastoraportti Kukkoharju, Sotkamo Hannu Rönty SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Pohjois-Savon POSKI 2009. Moreenikohteet

Pohjois-Savon POSKI 2009. Moreenikohteet GEOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS Maankäyttö ja ympäristö Kuopio 88 / 2012 31.8.2009 Pohjois-Savon POSKI 2009 Moreenikohteet Hannu Rönty SISÄLLYS 1. JOHDANTO 2 1.1 Moreenin kelpoisuusmääritelmät 2 1.2 Murskauskelpoiset

Lisätiedot

Kainuun POSKI 2011. Hyrynsalmen, Puolangan, Ristijärven ja Suomussalmen sora- ja hiekkamuodostumia. Maastoraportti. Hannu Rönty

Kainuun POSKI 2011. Hyrynsalmen, Puolangan, Ristijärven ja Suomussalmen sora- ja hiekkamuodostumia. Maastoraportti. Hannu Rönty GEOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS Maankäyttö ja ympäristö Kuopio 93 / 2012 15.8.2011 Kainuun POSKI 2011 Hyrynsalmen, Puolangan, Ristijärven ja Suomussalmen sora- ja hiekkamuodostumia Maastoraportti Hannu Rönty

Lisätiedot

Lemminkäinen Infra Oy SELVITYS SUUNNITELLUN MAA-AINESTENOTON VAIKUTUSALUEEN LÄHTEISTÄ

Lemminkäinen Infra Oy SELVITYS SUUNNITELLUN MAA-AINESTENOTON VAIKUTUSALUEEN LÄHTEISTÄ 16UEC0035 1 Lemminkäinen Infra Oy 29.10.2012 Maa-ainesten ottaminen pohjavedenpinnan ala- ja yläpuolelta Alhonmäen alueella, Siikajoki SELVITYS SUUNNITELLUN MAA-AINESTENOTON VAIKUTUSALUEEN LÄHTEISTÄ 1.

Lisätiedot

KUORTANE Kirkonseudun ranta-alueen muinaisjäännöskartoitus korttelissa 54 2005

KUORTANE Kirkonseudun ranta-alueen muinaisjäännöskartoitus korttelissa 54 2005 1 KUORTANE Kirkonseudun ranta-alueen muinaisjäännöskartoitus korttelissa 54 2005 Hannu Poutiainen, Hans-Peter Schulz, Timo Jussila Kustantaja: Kuortaneen kunta 2 Sisältö: Perustiedot... 2 Kartoitustyö...

Lisätiedot

Kehtomaan pohjavesialueen luokitteluun liittyvä selvitys. pohjavesialue , SODANKYLÄ

Kehtomaan pohjavesialueen luokitteluun liittyvä selvitys. pohjavesialue , SODANKYLÄ Dnro LAPELY/423/2017 Kehtomaan pohjavesialueen luokitteluun liittyvä selvitys pohjavesialue 12758209, SODANKYLÄ 13.1.2017 LAPIN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS Kutsunumero 0295 037 000 PL 8060

Lisätiedot

Geologinen tutkimuslaito s

Geologinen tutkimuslaito s S 0 R A V A R 0 ~.T E Tv A R V I O I N T I TVL :n Kainuun piirin länsiosass a Geologinen tutkimuslaito s 1974 Seppo Koho SISÄLLYSLUETTEL O OSA I Sivu. I Yleist ä I Arviointityö t VI Lausunto ja kartta-aineist

Lisätiedot

-S O A V A R O E. TVI, s n.mikkelin.,itȧosa* Geologinen tutk4..mus.lai-tas .N A R V Z. O X N T X , - I ~.

-S O A V A R O E. TVI, s n.mikkelin.,itȧosa* Geologinen tutk4..mus.lai-tas .N A R V Z. O X N T X , - I ~. -S O A V A R O E. -.N A R V Z. O X N T X TVI, s n.mikkelin.,itȧosa*5 0.. Geologinen tutk4..mus.lai-tas.197 6....., -., - I ~.p~ Kurkisen SISXLL'YSLUETTELO OSA 1 Sivu I Xleis.tä IV Z.ausun-to ja ' karttai-aineå:st;a

Lisätiedot

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Virtain kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Virtain kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten Selvitys 1 (12) Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Virtain kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Tausta Pohjavesialueen määritelmä sisällytettiin ympäristönsuojelulakiin (YSL

Lisätiedot

Esitys pohjavesialueiden luokitusmuutoksista Tornion kaupungissa

Esitys pohjavesialueiden luokitusmuutoksista Tornion kaupungissa ESITYS LAPELY/191/2018 Etelä-Savo 14.2.2018 Esitys pohjavesialueiden luokitusmuutoksista Tornion kaupungissa Pohjavesialueiden rajauksesta ja luokittelusta säädetään vesienhoidon ja merenhoidon järjestämisestä

Lisätiedot

Kirkkonummi Överkurk Kurkgårdin ranta-asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi 2011

Kirkkonummi Överkurk Kurkgårdin ranta-asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi 2011 1 Kirkkonummi Överkurk Kurkgårdin ranta-asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi 2011 Timo Jussila Kustantaja: Seppo Lamppu tmi 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot... 2 Yleiskartta... 3 Inventointi...

Lisätiedot

Kemiönsaaren kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Kemiönsaaren kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset LIITE Kemiönsaaren kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden - ja rajausmuutokset Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Ympäristö- ja luonnonvarat vastuualue Vesiyksikkö Hanna

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 45 Savonlinnan seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 45 Savonlinnan seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 45 2.5 Kerimäki Savonlinnan Kerimäen alueelta valittiin 11 potentiaalista kohdetta, joista Kuutinkukkulan, Ahmalahti Hangaslammen ja Sorvalammen alueilla suoritettiin

Lisätiedot

KUORTANE Mäyryn kaavamuutosalueen muinaisjäännösinventointi. Timo Jussila. * ~~I!Qf!!T!!.fll. Kustantaja: Kuortaneen kunta

KUORTANE Mäyryn kaavamuutosalueen muinaisjäännösinventointi. Timo Jussila. * ~~I!Qf!!T!!.fll. Kustantaja: Kuortaneen kunta KUORTANE Mäyryn kaavamuutosalueen muinaisjäännösinventointi 2006 Timo Jussila * ~~I!Qf!!T!!.fll _L--..._ ARKEOLOGISET TUTKIMUKSET ~ TAIDOLLA VUODESTA 1988 Kustantaja: Kuortaneen kunta 2 Sisältö: Perustiedot....

Lisätiedot

Pelkosenniemen pohjavesialueiden luokitusmuutokset

Pelkosenniemen pohjavesialueiden luokitusmuutokset LAUSUNTOPYYNTÖ LAPELY/778/2015 Etelä-Savo 13.2.2017 Pelkosenniemen kunta Sodankyläntie 1 98500 Pelkosenniemi Pelkosenniemen pohjavesialueiden luokitusmuutokset Pohjavesialueiden rajauksesta ja luokittelusta

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 103 Savonlinnan seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 103 Savonlinnan seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 103 2.6 Sulkava Sulkavan kunnan alueelta valittiin kahdeksan potentiaalista kohdetta, joista Siikakosken, Iijärvenkankaan, Musta-Olhavinharjun ja Remesmäen alueilla

Lisätiedot

MAATUTKALUOTAUS JÄMIJÄRVEN LAUTTAKANKAALLA 17.9.2009

MAATUTKALUOTAUS JÄMIJÄRVEN LAUTTAKANKAALLA 17.9.2009 GEOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS LÄNSI-SUOMEN YKSIKKÖ TYÖRAPORTTI 28.10.2009 Miikka Paalijärvi Lounais-Suomen ympäristökeskus MAATUTKALUOTAUS JÄMIJÄRVEN LAUTTAKANKAALLA 17.9.2009 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO 1

Lisätiedot

Laukaa Laajalahti asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2013

Laukaa Laajalahti asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2013 1 Laukaa Laajalahti asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2013 Timo Jussila Timo Sepänmaa Kustantaja: Laukaan kunta 2 Sisältö Kansikuva: Perustiedot:... 2 Inventointi... 3 Valokuvia... 3 Yleiskartta...

Lisätiedot

SELVITYS MIEHIKKÄLÄN POHJAVESIALUEIDEN RAJAUSTEN JA LUOKITUSTEN TARKISTAMISESTA

SELVITYS MIEHIKKÄLÄN POHJAVESIALUEIDEN RAJAUSTEN JA LUOKITUSTEN TARKISTAMISESTA Selvitys KASELY/606/2018 Etelä-Savo 7.5.2018 SELVITYS MIEHIKKÄLÄN POHJAVESIALUEIDEN RAJAUSTEN JA LUOKITUSTEN TARKISTAMISESTA Tausta Lakiin vesienhoidon ja merenhoidon järjestämisestä (1299/2004) on lisätty

Lisätiedot

Koivukumpu A, B ja C sekä Näätämö A ja B pohjavesialueiden luokitteluun liittyvä selvitys INARI

Koivukumpu A, B ja C sekä Näätämö A ja B pohjavesialueiden luokitteluun liittyvä selvitys INARI Dnro LAPELY/3146/2015 Koivukumpu A, B ja C sekä Näätämö A ja B pohjavesialueiden luokitteluun liittyvä selvitys INARI 13.1.2017 LAPIN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS Kutsunumero 0295 037 000 PL

Lisätiedot

Lappeenranta Höytiönsaari Marjolan eteläpuolinen alue muinaisjäännösinventointi Timo Jussila Timo Sepänmaa

Lappeenranta Höytiönsaari Marjolan eteläpuolinen alue muinaisjäännösinventointi Timo Jussila Timo Sepänmaa 1 Lappeenranta Höytiönsaari Marjolan eteläpuolinen alue muinaisjäännösinventointi 2011. Timo Jussila Timo Sepänmaa Kustantaja: Lappeenrannan Yritystila Oy 2 Sisältö: Kansikuva: Perustiedot... 2 Inventointi...

Lisätiedot

Pihtipudas Niemenharju Kunnalliskoti kivik. asuinpaikan ympäristön kartoitus 2006

Pihtipudas Niemenharju Kunnalliskoti kivik. asuinpaikan ympäristön kartoitus 2006 1 Pihtipudas Niemenharju Kunnalliskoti kivik. asuinpaikan ympäristön kartoitus 2006 Timo Jussila Kustantaja: Pihtiputaan kunta 2 Sisältö: Perustiedot... 2 Maastokarttaote... 3 Kartoitus... 3 Maasto...

Lisätiedot

2. Yleiskuva kesän 2015 kaivausalueiden sijainnista. Etualalla kesällä 2014 täytetty alue 2. SW-NE GH.

2. Yleiskuva kesän 2015 kaivausalueiden sijainnista. Etualalla kesällä 2014 täytetty alue 2. SW-NE GH. YLEISKUVAT TUTKIMUSALUEESTA 1. Yleiskuva kesän 2015 kaivausalueiden sijainnista. Etualalla kesällä 2014 täytetty alue 1. SE-NW. 25.5.2015. GH. 2. Yleiskuva kesän 2015 kaivausalueiden sijainnista. Etualalla

Lisätiedot

Taivalkosken pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Pohjavesialueiden hydrogeologinen kuvaus ja vedenotto

Taivalkosken pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Pohjavesialueiden hydrogeologinen kuvaus ja vedenotto POPELY/40/2019 Taivalkosken pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutokset Laki vesien- ja merenhoidon järjestämisestä (1299/2004) edellyttää, että Pohjois-Pohjanmaan ELYkeskus luokittelee ja rajaa pohjavesialueet

Lisätiedot

5. Kurittula-Parikka-Jäppilänlahti

5. Kurittula-Parikka-Jäppilänlahti 5. Kurittula-Parikka-Jäppilänlahti Korkeakoskenhaaran ja Koivukoskenhaaran haarautumiskohdassa on laaja kulttuurikeskittymä vanhoilla kylätonteilla sijaitsevine kylineen ja vanhoine peltoineen. Joen niemekkeet

Lisätiedot

HAUSJÄRVEN KUNTA PIHONKAARTEEN RAKEN- NETTAVUUSSELVITYS. Vastaanottaja Hausjärven kunta. Asiakirjatyyppi Raportti. Päivämäärä 30.6.

HAUSJÄRVEN KUNTA PIHONKAARTEEN RAKEN- NETTAVUUSSELVITYS. Vastaanottaja Hausjärven kunta. Asiakirjatyyppi Raportti. Päivämäärä 30.6. Vastaanottaja Hausjärven kunta Asiakirjatyyppi Raportti Päivämäärä 30.6.2016 Viite 1510025613 HAUSJÄRVEN KUNTA PIHONKAARTEEN RAKEN- NETTAVUUSSELVITYS HAUSJÄRVEN KUNTA PIHONKAARTEEN RAKENNETTAVUUSSELVITYS

Lisätiedot

Alustava pohjaveden hallintaselvitys

Alustava pohjaveden hallintaselvitys Alustava pohjaveden hallintaselvitys Ramboll Finland Oy Säterinkatu 6, PL 25 02601 Espoo Finland Puhelin: 020 755 611 Ohivalinta: 020 755 6333 Fax: 020 755 6206 jarno.oinonen@ramboll.fi www.ramboll.fi

Lisätiedot

Esitys pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutoksista Inarin kunnassa

Esitys pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutoksista Inarin kunnassa ESITYS LAPELY/3146/2015 Etelä-Savo 14.2.2018 Esitys pohjavesialueiden luokitus- ja rajausmuutoksista Inarin kunnassa Pohjavesialueiden rajauksesta ja luokittelusta säädetään vesienhoidon ja merenhoidon

Lisätiedot

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Pälkäneen kunnan pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Pälkäneen kunnan pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Selvitys 1 (10) Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Pälkäneen kunnan pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Tausta Pohjavesialueen määritelmä sisällytettiin ympäristönsuojelulakiin (YSL

Lisätiedot

Kuulutus koskien pohjavesialueiden kartoitusta ja luokitusta Kaarinan kaupungin alueella

Kuulutus koskien pohjavesialueiden kartoitusta ja luokitusta Kaarinan kaupungin alueella KUULUTUS VARELY/3722/216 13.11.217 Kuulutus koskien pohjavesialueiden kartoitusta ja luokitusta Kaarinan kaupungin alueella Varsinais-Suoen elinkeino-, liikenne- ja ypäristökeskus (ELY-keskus) on tarkistanut

Lisätiedot

KUOPION RIISTAVEDEN ITÄOSAN YLIMMÄINEN-JÄRVEN JA TUUSJÄRVEN VÄLISEN HARJUALUEEN (Muuranmäki - VT 17 välillä) MUINAISJÄÄNNÖSINVENTOINTI 2002

KUOPION RIISTAVEDEN ITÄOSAN YLIMMÄINEN-JÄRVEN JA TUUSJÄRVEN VÄLISEN HARJUALUEEN (Muuranmäki - VT 17 välillä) MUINAISJÄÄNNÖSINVENTOINTI 2002 1 KUOPION RIISTAVEDEN ITÄOSAN YLIMMÄINEN-JÄRVEN JA TUUSJÄRVEN VÄLISEN HARJUALUEEN (Muuranmäki - VT 17 välillä) MUINAISJÄÄNNÖSINVENTOINTI 2002 Timo Jussila Mikroliitti Oy Kustantaja: Pohjois-Savon Liitto

Lisätiedot

Saarijärvi Rajalan teollisuusalueen ja Rajalantien eteläpuolisen asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi Timo Jussila

Saarijärvi Rajalan teollisuusalueen ja Rajalantien eteläpuolisen asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi Timo Jussila 1 Saarijärvi Rajalan teollisuusalueen ja Rajalantien eteläpuolisen asemakaavan muutosalueen muinaisjäännösinventointi 2007-2008 Timo Jussila Kustantaja: Saarijärven kaupunki 2 Sisältö: Perustiedot... 2

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 89 Mikkelin seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 89 Mikkelin seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 89 2.4 Pertunmaa Pertunmaan kunnan alueella tehtiin tutkimuksia seitsemällä kohteella, joista Multakankaalla, Hiekkakankaalla, Pirttiharjulla, ja Susihaudankankaat

Lisätiedot

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 3 Pieksämäen seutu

Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 3 Pieksämäen seutu Etelä-Savon kiviaineshuollon turvaaminen 3 2.1 Joroinen Joroisten kunnan alueelta tutkittiin Maavedenkankaan muodostuma (taulukko 1 ja karttakuva 1). Maavedenkankaalla maa-aineksia on yhteensä noin 2,45

Lisätiedot

Naantalin kaupungin alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Naantalin kaupungin alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset KUULUTUS VARELY/4158/2016 14.6.2017 Liitteet 1 kpl Naantalin pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on tarkistanut Naantalin

Lisätiedot

Nähtävänä pito ja mielipiteiden esittäminen

Nähtävänä pito ja mielipiteiden esittäminen KUULUTUS VARELY/3982/2016 18.1.2018 Liitteet 1 kpl Kuulutus koskien Motellin pohjavesialueen kartoitusta ja luokitusta Mynämäen kunnan alueella Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

Lisätiedot

KESKI-POHJANMAA KIVI-16. Arvoluokka. Kannus. Kokkola. Toholampi. Kaustinen. Lestijärvi. Halsua !!! ! Perho ! 2

KESKI-POHJANMAA KIVI-16. Arvoluokka. Kannus. Kokkola. Toholampi. Kaustinen. Lestijärvi. Halsua !!! ! Perho ! 2 019 018 Kokkola 038 041 Kannus 022 017 031 Toholampi 025 016 020 Kaustinen 015 Halsua 003 002 006 012 001 013 011 005 010 009 Lestijärvi 014 004 13-024 007 008 KESKI-POHJANMAA KIVI-16 Perho Arvoluokka

Lisätiedot

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Valkeakosken kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta

Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Valkeakosken kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Selvitys 1 (7) Selvitys, pääsijaintikunnaltaan Valkeakosken kaupungin pohjavesialueiden rajausten ja luokitusten tarkistamisesta Tausta en määritelmä sisällytettiin ympäristönsuojelulakiin (YSL 5 ) ja

Lisätiedot

Hämeenkyrö Kyröskosken pohjoisen teollisuusalueen asemakaava alueen. muinaisjäännösinventointi 2007

Hämeenkyrö Kyröskosken pohjoisen teollisuusalueen asemakaava alueen. muinaisjäännösinventointi 2007 1 Hämeenkyrö Kyröskosken pohjoisen teollisuusalueen asemakaava alueen muinaisjäännösinventointi 2007 Timo Jussila ja Hannu Poutiainen Kustantaja: Pöyry Oyj 2 Sisältö: Perustiedot... 2 Paikannuskartta...

Lisätiedot

Panelian museo Paneliantie 36 Avoinna 2.5. 30.9. ma klo 12 16 sekä sopimuksesta. Puh. 050 572 7304 Heiska

Panelian museo Paneliantie 36 Avoinna 2.5. 30.9. ma klo 12 16 sekä sopimuksesta. Puh. 050 572 7304 Heiska SATAKUNNAN MUSEOT EURA Hinnerjoen museot Luotteenperäntie, Hinnerjoki Avoinna 5.6 3.8 ti pe klo 10 16 3.6 26.8 su klo 13 15 sekä sopimuksen mukaan. Puh. (050) 365 0341 Heikkilä, (0500) 592 226 Nummela

Lisätiedot

Selvitys pohjavesialueiden rajaamismenettelystä

Selvitys pohjavesialueiden rajaamismenettelystä 19.12.2013 www.ymparisto.fi >Vesi ja meri > Vesien- ja merensuojelu > Pohjaveden suojelu > Pohjavesialueet Selvitys pohjavesialueiden rajaamismenettelystä Vuonna 2009 toteutettiin valtakunnallinen hanke,

Lisätiedot

Juupajoki Perttulan ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2017

Juupajoki Perttulan ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2017 Kunnanhallitus 18.9.2017, liite 7. Juupajoki Perttulan ranta-asemakaava-alueen muinaisjäännösinventointi 2017 Teemu Tiainen Tilaaja: Maankäyttötoimisto Simo Järvenpää 1 2 Sisältö Kansikuva: Perustiedot

Lisätiedot

Pyhärannan kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset

Pyhärannan kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset KUULUTUS VARELY/4298/2016 13.11.2017 Liitteet 1 kpl Pyhärannan kunnan alueella sijaitsevien pohjavesialueiden luokka- ja rajausmuutokset Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus)

Lisätiedot

Nokia Linnavuori Linnavuoren itäpuoleisen asemakaavoitettavan alueen muinaisjäännösinventointi 2011 Ville Laakso Antti Bilund

Nokia Linnavuori Linnavuoren itäpuoleisen asemakaavoitettavan alueen muinaisjäännösinventointi 2011 Ville Laakso Antti Bilund 1 Nokia Linnavuori Linnavuoren itäpuoleisen asemakaavoitettavan alueen muinaisjäännösinventointi 2011 Ville Laakso Antti Bilund Kustantaja: Nokian kaupunki 2 Sisältö: Perustiedot... 2 Inventointi... 3

Lisätiedot

MAAPERÄ JA RAKENNETTAVUUS

MAAPERÄ JA RAKENNETTAVUUS 1 RAAHEN KAUPUNKI RAAHEN KESKEISTEN TAAJAMA-ALUEIDEN OSAYLEISKAAVA MAAPERÄ JA RAKENNETTAVUUS 20.01.2005 SUUNNITTELUKESKUS OY 0147-C3938 2 Raahen keskeisten taajama-alueiden osayleiskaavan maaperä ja rakennettavuusselvitys

Lisätiedot

Tampere Viitapohja aurinkovoimalan alueen muinaisjäännösinventointi 2017

Tampere Viitapohja aurinkovoimalan alueen muinaisjäännösinventointi 2017 1 Tampere Viitapohja aurinkovoimalan alueen muinaisjäännösinventointi 2017 Teemu Tiainen Tilaaja: Aurinkotekno Oy 2 Sisältö Perustiedot... 2 Yleiskartat... 3 Vanhoja karttoja... 6 Inventointi... 8 Lähteet...

Lisätiedot

Juurikankaan pohjavesialueen luokitteluun liittyvä selvitys Pohjavesialue INARI

Juurikankaan pohjavesialueen luokitteluun liittyvä selvitys Pohjavesialue INARI Dnro LAPELY/3146/2015 Juurikankaan pohjavesialueen luokitteluun liittyvä selvitys Pohjavesialue 12 148 208 INARI 13.1.2017 LAPIN ELINKEINO-, LIIKENNE- JA YMPÄRISTÖKESKUS Kutsunumero 0295 037 000 PL 8060

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA KLAUKKALA, LINTU- METSÄN ALUE RAKENNETTAVUUS- SELVITYS

NURMIJÄRVEN KUNTA KLAUKKALA, LINTU- METSÄN ALUE RAKENNETTAVUUS- SELVITYS Vastaanottaja Nurmijärven kunta Asiakirjatyyppi Rakennettavuusselvitys Päivämäärä 21.9.2010 Viite 82130365 NURMIJÄRVEN KUNTA KLAUKKALA, LINTU- METSÄN ALUE RAKENNETTAVUUS- SELVITYS NURMIJÄRVEN KUNTA KLAUKKALA,

Lisätiedot

Maaperän rakennettavuusselvitys - Östersundom

Maaperän rakennettavuusselvitys - Östersundom telä-suomen yksikkö spoo 28.11.2011 Maaperän rakennettavuusselvitys - Östersundom Hilkka Kallio & Ossi Ikävalko telä-suomen yksikkö spoo Sisällysluettelo Kuvailulehti 1 TOIMKSIANTO 1 2 JOHDANTO 1 3 TUTKIMUSMNTLMÄT

Lisätiedot

VANTAAN KAUPUNKI Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala Kuntatekniikan keskus / Geotekniikka 51 PAKKALA TONTIT K 51226/2-7.

VANTAAN KAUPUNKI Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala Kuntatekniikan keskus / Geotekniikka 51 PAKKALA TONTIT K 51226/2-7. Maankäytön, rakentamisen ja ympäristön toimiala Kuntatekniikan keskus / Geotekniikka TONTIT K 6/-7..7 Maaperä Korttelialueella on tehty yleispiirteinen pohjatutkimus. Ympäröivillä katualueilla sijaitsee

Lisätiedot

SELVITYS KOTKAN POHJAVESIALUEIDEN RAJAUSTEN JA LUOKITUSTEN TARKISTAMISESTA

SELVITYS KOTKAN POHJAVESIALUEIDEN RAJAUSTEN JA LUOKITUSTEN TARKISTAMISESTA Selvitys KASELY/602/2018 Etelä-Savo 7.5.2018 SELVITYS KOTKAN POHJAVESIALUEIDEN RAJAUSTEN JA LUOKITUSTEN TARKISTAMISESTA Tausta Lakiin vesienhoidon ja merenhoidon järjestämisestä (1299/2004) on lisätty

Lisätiedot