Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto avasi kokouksen. Pisto esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto avasi kokouksen. Pisto esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi."

Transkriptio

1 MUISTIO 1 (4) KUNTAINFO Aika klo Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio liite 1. Tilaisuuden avaus Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto avasi kokouksen. Pisto esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. 2. Vuosien 2012 ja 2013 toiminta ja talous - sekä näkymiä vuoden 2014 toiminnan ja talouden suhteen Tero Mäkiranta kertoi ennakkotietoja vuoden 2012 tilinpäätöksestä, sisältäen muun muassa tiedot toiminnan toteutumisesta ja lopullisesta laskutuksesta/hyvityksestä kunnittain. Tilikauden tulos on 1,5 Me sisältävän hinnanalennuksen/hyvityksen jälkeen -0,0 Me. Merkittävimmät kuluylitykset sitovuustason menoissa olivat mm. erityisvelvoitteisiin kuuluva potilasvahinkovakuutus, erityistason ostopalvelut, lomapalkkajaksotuksen vaikutus henkilöstökuluihin ja psykiatrian insentiivi Attendo Oy:lle. Kuluylitykset ovat yhteensä 5,9 Me yhtymävaltuuston hyväksymään talousarviomuutokseen. Mäkiranta totesi lisäksi, että kesällä 2012 uhkasakon antanut Valvira on tammikuussa 2013 todennut, että kiireettömään hoitoon pääsy oli sairaanhoitopiirissä lainmukaisella tasolla ja tässä pyritään myös pysymään. Mäkiranta kertoi vuoden 2013 talouteen vaikuttavista tekijöistä. Raami vuodelle 2013 on ollut, että bruttokasvu on enintään 4,3 % verrattuna edellisen vuoden arvioon pois lukien uudet toiminnot. Tällöin budjetti on ollut lähtökohtaisesti 2,3 Me alijäämäinen. Mäkiranta kertoi uusien hankkeiden vaikutuksista, esim. ensihoidon palvelutasopäätöksen täytäntöönpano, uudet rakennushankkeet ja potilastietojärjestelmän käyttöönotto. Mäkiranta painotti erityisesti näiden uusien hankkeiden ja toimintojen riskejä, jotka liittyvät vuoden 2013 talousarvion toteuttamiseen. Lopuksi Mäkiranta esitteli poimintoja toimialueiden säästösuunnitelmista, sisältäen muun muassa konservatiivisen toimialueen sairaansijojen vähentämisen, operatiivisen toimialueen silmätautien päivystyksen lopettamisen, psykiatrian palvelujen uudelleenjärjestelyt sekä sosiaalipalvelujen ja huoltokeskuksen säästöehdotukset. Mäkiranta kertoi vuoden 2014 talouteen ja toimintaan vaikuttavista tekijöistä. Näitä ovat muun muassa virkaehtosopimuksiin liittyvät palkkaratkaisut, vaativan hoitotason yksikkö

2 MUISTIO 2 (4) Kankaanpäässä ja uudet rakennushankkeet sekä IT-järjestelmäasiat (Effica, sähköinen arkistointi). Jukka Moilanen, Ulvila esitti toiveen, että talousarvio ja tilinpäätös jatkossa enemmän vastaisivat toisiaan, jotta peruskunnat pystyvät paremmin ennakoimaan taloutensa tilaa ja talousarviosuunnittelu mahdollistuu paremmin. Lisäksi Moilanen toivoi, että merkittävistä talouteen vaikuttavista seikoista tiedotetaan mahdollisimman pian. Pisto totesi sairaanhoitopiirin puolesta em. tavoitteiden olevan yhtenevät. Eero Mattsson, Pomarkku toivoi, että kunnat pääsisivät sairaanhoitopiirin kanssa keskustelemaan kumppanuusmenettelyn ohella muullakin tavoin talousarviosta. Pisto kertoi odottavansa kunnanjohtajien yhteydenottoa asiassa, jonka jälkeen kutsutaan ao. kunnanjohtajat keskustelutilaisuuteen. Olli Wanne toi esiin Satatila-hankkeen, jonka tarkoituksena on että kunnat voivat vaikuttaa omiin menoihinsa saamalla terveyden- ja sairaanhoidon kokonaisuuden maakunnassa hallintaan. Juhani Tiitinen, Keski-Satakunta esitti kysymyksen kirjanpitolautakunnan poistoaikojen uuden kirjaamisohjeen tulkinnasta. Mäkiranta vastasi sairaanhoitopiirin tulkitsevat ohjetta siten, että uudet rakennushankkeet otetaan uuden sovellusohjeen piiriin ja vanhat tulkitaan senaikaisen poisto-ohjeen mukaan ja pyritään välttämään suuria poistoeriä, jotka tulevat suorina kustannuksina kuntiin. Pisto totesi lisäksi, että sairaanhoitopiirin tavoitteena on irtautua Satalinnan lisäksi RAS:n ja Harjavallan sairaaloiden käytöstä ja omistajuudesta, jolloin niitä varten ei korjausvelkaan tarvitse varautua. Jäsenkuntien edustajat eivät esittäneet muita sisältöön/aiheeseen liittyviä kysymyksiä tai kommentteja. Tero Mäkirannan esitys on luettavissa osoitteessa: Tietopankki Kuntainfo 3. Satakunnan ensihoitopalvelut alkaen Ensihoidon ja päivystyksen toimialueen johtaja Eija Vaula kertoi ensihoitopalvelun järjestämisvastuun siirtymisestä lukien, tämänhetkisestä tilasta ja sen lähitulevaisuudesta. Vaula esitteli lääkäriyksikön toiminnan ja kertoi ensihoitopäällikkönä jatkossa toimivan Vesa Lundin. Kustannustehokkuus, päivystyssynergia, hoito kohteessa ja henkilöstön kierto ovat jo nyt nähtävissä lyhyen kokemuksen perusteella toteutuvan jatkossa Satakunnassa ensihoitopalvelujen siirron myötä. Vaula kertoi yksityisten ambulanssifirmojen toimintaan budjetoidun euron määrärahan riittämättömyydestä. Näyttää siltä, että ylitys tulee vuonna 2013 olemaan reilut euroa, johtuen mm. välttämättömistä valmiusrahojen nostoista. Ongelmiksi Vaula kertoi muodostuneen henkilöstön saatavuuden 15 minuutin valmiusajan (varallaolo) vuoksi. Tavoitteeksi vuodelle 2014 on asetettu välitön valmius, jonka hinta on n. 1 Me. Lisäksi Vaula toi esiin päivystykseen ja siirtoviiveisiin liittyvän ongelmatiikan ja toivoi, että kunnat ottaisivat tämän vakavasti ja hoitaisivat esim. kotihoidon kunnissa kuntoon siirtoviivemaksujen välttämiseksi.

3 MUISTIO 3 (4) Juhani Tiitinen, Keski-Satakunta kertoi Harjavallan joutuvan kapitaatio/tuotteistusmallin myötä joutuvan varautumaan kustannusten kasvuun. Tiitinen esitti lisäksi toiveen, että poikkeusolotilanteiden aiheuttaman varautumisen koordinoinnin tulisi jatkossa olla sairaanhoitopiirin vastuulla tarkoituksenmukaisuusnäkökohdat huomioon ottaen. Eija Vaulan esitys on luettavissa osoitteessa: Tietopankki Kuntainfo 4. Kehitysvammaisten asumispalvelut Sosiaalipalvelujen johtaja Merja Paavola kertoi kehitysvammaisten asumispalvelujen tämänhetkisestä tilasta ja tulevaisuuden tarpeista Satakunnassa. Laitoshoito on valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaisesti tavoitteellisesti vähentynyt, autettu asuminen on pysynyt stabiilina tuetun asumisen asumismuodon kasvaessa. Paavola kertoi, että asiasta ollaan tarkistamassa suunnitelmaa Satakunnan alueelle vuoteen 2020 asti. Asumispalvelujen käyttäjä Tero, 32 vuotta kertoi elämästään ja esitteli valokuvia omasta asunnostaan Peräsimentiellä. Merja Paavolan esitys on luettavissa osoitteessa: Tietopankki Kuntainfo 5. SataDiagin toiminta alueellisena palvelujen tuottajana ja Länsirannikon sairaanhoidollisten palvelujen esiselvitys Liikelaitos SataDiagin johtaja Joni Palmgrén esitteli liikelaitoksen toiminnan, palvelut, toimipisteet ja internet-sivuston sekä sieltä löytyvät toiminnot sekä potilaille että ammattilaisille. Palmgrén kertoi SataDiagin palveluiden kustannustehokkuudesta ja synergiaeduista verrattuna jokaisen kunnan itse järjestettävään malliin. Palmgrénin mukaan alueellinen yhteistyö on kaikkien etu. Lopuksi Palmgrén kertoi Länsirannikon miljoonapiiri strategian osana tehdystä esiselvityksestä koskien sairaanhoidollisten tukipalvelujen mahdollista yhdistämistä ja/tai yhteistyötä Länsirannikolla. Jatkovalmistelua Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ja Vaasan sairaanhoitopiirin kanssa tehtävän yhteistyön osalta jatketaan vuonna Juhani Tiitinen toi esiin mielipiteen, jonka mukaan harkittaisiin yhteistyön syventämistä siihen asti, että valtioneuvoston kanta sairaanhoitopiirien yhdistämisille ja tulevaisuudelle selviää. Joni Palmgrénin esitys on luettavissa osoitteessa: Tietopankki Kuntainfo 6. Tilaisuuden päättäminen Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto käytti puheenvuoron sote-ratkaisujen tämänhetkisestä tilasta ja esitti arvion tulevaisuudesta.

4 MUISTIO 4 (4) Lopuksi Pisto kiitti osallistujia osallistumisesta ja kannanotoista ja päätti tilaisuuden. Muistion kirjoitti Liisa Kotka hallintopäällikkö Liite: Jakelu: osallistujalista paikalla olleet kunnat poissa olleet kunnat sairaanhoitopiirin internet-sivusto tiedoksi yhtymähallitus

5

6

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen. Vasama esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi.

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen. Vasama esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. MUISTIO 1 (3) 26.2.2014 KUNTAINFO Aika 26.2.2014 klo 13.00-15.15 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio liite 1. Tilaisuuden avaus Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen.

Lisätiedot

18.9.2013. Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen. Vasama esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi.

18.9.2013. Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen. Vasama esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. MUISTIO 1 (3) 18.9.2013 KUNTAINFO Aika 18.9.2013 klo 9.30 11.45 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio liite 1. Tilaisuuden avaus Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen.

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto avasi kokouksen. Pisto esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi.

Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto avasi kokouksen. Pisto esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. MUISTIO 1 (3) KUNTAINFO Aika 18.9.2011 klo 13.00-15.00 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio liite 1. Tilaisuuden avaus Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto avasi kokouksen. Pisto esitteli

Lisätiedot

VUODEN 2012 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO JA KESKUSTELUTILAISUUS OHJELMA

VUODEN 2012 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO JA KESKUSTELUTILAISUUS OHJELMA VUODEN 2012 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO JA KESKUSTELUTILAISUUS OHJELMA 15.2.2012 klo 13.00 13.10 klo 13.10 13.50 Tilaisuuden avaus yhtymähallituksen puheenjohtaja Kauko Juhantalo

Lisätiedot

Satakunnan keskussairaala, N-rakennus, auditorio 2. krs, Sairaalantie 3, Pori

Satakunnan keskussairaala, N-rakennus, auditorio 2. krs, Sairaalantie 3, Pori MUISTIO 1 (4) KUNNALLISJOHTAJIEN KOKOUS Aika: keskiviikko klo 10.00 12.00 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaala, N-rakennus, auditorio 2. krs, Sairaalantie 3, Pori liite Kaikkien esiintyjien esitykset

Lisätiedot

Satakunnan keskussairaala, N-rakennus, auditorio 2. krs, Sairaalantie 3, Pori

Satakunnan keskussairaala, N-rakennus, auditorio 2. krs, Sairaalantie 3, Pori MUISTIO 1 (3) KUNNALLISJOHTAJIEN KOKOUS Aika: tiistai klo 10.00 12.06 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaala, N-rakennus, auditorio 2. krs, Sairaalantie 3, Pori liite Kaikkien esiintyjien esitykset

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin vuosien 2012 ja 2013 talous

Sairaanhoitopiirin vuosien 2012 ja 2013 talous Sairaanhoitopiirin vuosien 2012 ja 2013 talous - sekä näkymiä vuoden 2014 toiminnan ja talouden suhteen - Vuoden 2013 kumppanuussopimusneuvotteluihin liittyvä informaatio- ja keskustelutilaisuus 14.2.2013

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin vuosien 2014 ja 2015 talous

Sairaanhoitopiirin vuosien 2014 ja 2015 talous Sairaanhoitopiirin vuosien 2014 ja 2015 talous - sekä näkymiä vuoden 2016 toiminnan ja talouden suhteen - Vuoden 2015 kumppanuussopimusneuvotteluihin liittyvä informaatio- ja keskustelutilaisuus 25.2.2015

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRI TÄNÄÄN

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRI TÄNÄÄN 15.2.2012 Kunnallisjohtajat Maakuntajohtaja SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRI TÄNÄÄN Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto Toimialueet ja toimipisteet 1.1.2012 - Kaskinen Kristiinankaupunki 98 km Vaasa 190

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin vuosien 2013 ja 2014 talous

Sairaanhoitopiirin vuosien 2013 ja 2014 talous Sairaanhoitopiirin vuosien 2013 ja 2014 talous - sekä näkymiä vuoden 2015 toiminnan ja talouden suhteen - Vuoden 2014 kumppanuussopimusneuvotteluihin liittyvä informaatio- ja keskustelutilaisuus 26.2.2014

Lisätiedot

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen. Vasama esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi.

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen. Vasama esitteli päivän agendan ja toivotti osallistujat tervetulleiksi. MUISTIO 1 (4) KUNTAINFO Aika klo 9.30-11.30 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio liite 1. Tilaisuuden avaus Yhtymähallituksen puheenjohtaja Juha Vasama avasi kokouksen. Vasama esitteli

Lisätiedot

Satakunnan keskussairaalan auditoriossa, N2 Aika Keskiviikko klo

Satakunnan keskussairaalan auditoriossa, N2 Aika Keskiviikko klo INFORMAATIO- JA KESKUSTELUTILAISUUS SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN 2014 2016 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMALUONNOKSESTA SEKÄ VUODEN 2014 TALOUSARVIOLUONNOKSESTA Paikka Satakunnan keskussairaalan

Lisätiedot

VUODEN 2016 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO- JA KES- KUSTELUTILAISUUS / KUNTAINFO

VUODEN 2016 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO- JA KES- KUSTELUTILAISUUS / KUNTAINFO MUISTIO 1 (4) VUODEN 2016 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO- JA KES- KUSTELUTILAISUUS / KUNTAINFO Aika klo 14.45 16.00 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio, N2 liite

Lisätiedot

OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu 2018

OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu 2018 Yhtymähallitus 30.10. 156 LIITE 1 OSAVUOSIKATSAUS Sivu 5 tammi-elokuu Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Sairaanhoidossa saapuneiden lähetteiden määrät sekä käyntimäärät ovat lisääntyneet edelliseen

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä Talousjohtaja Tero Mäkiranta

Kokouspäivämäärä Talousjohtaja Tero Mäkiranta Sivu 1 SATSHP/407/02.02.02/2018 59 TOIMINNAN JA TALOUDEN KATSAUS 1-3 KK/2018 Talousjohtaja Tero Mäkiranta 18.4.2018 Talousjohtajan katsaus sairaanhoitopiirin tammi-maaliskuun 2018 toimintaan ja talouteen:

Lisätiedot

INFORMAATIO- JA KESKUSTELUTILAISUUS SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMIN- NASTA JA TALOUDESTA / KUNTAINFO

INFORMAATIO- JA KESKUSTELUTILAISUUS SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMIN- NASTA JA TALOUDESTA / KUNTAINFO MUISTIO 1 (4) 7.3.2018 INFORMAATIO- JA KESKUSTELUTILAISUUS SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMIN- NASTA JA TALOUDESTA / KUNTAINFO Aika 7.3.2018 klo 12.45 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio,

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat

Sitovuustason määrärahat TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-12 KK 2014 Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-12 kk 2014 Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 99,3 % verrattuna talousarviolukuun

Lisätiedot

Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-6 kk 2014 Talousjohtajan katsaus. Toimintaluvut

Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-6 kk 2014 Talousjohtajan katsaus. Toimintaluvut TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-6 KK 2014 Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-6 kk 2014 Talousjohtajan katsaus Hoitopäivien määrä on toteutunut 51,5 % verrattuna talousarviolukuun ja vähentynyt

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin vuosien 2016 ja 2017 talous

Sairaanhoitopiirin vuosien 2016 ja 2017 talous Sairaanhoitopiirin vuosien 2016 ja 2017 talous Informaatio- ja keskustelutilaisuus Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnasta ja taloudesta 1.3.2017 7.3.2017 Tero Mäkiranta 1 Vuoden 2016 tilinpäätöksen

Lisätiedot

VUODEN 2016 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO- JA KES- KUSTELUTILAISUUS / KUNTAINFO

VUODEN 2016 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO- JA KES- KUSTELUTILAISUUS / KUNTAINFO MUISTIO 1 (5) VUODEN 2016 KUMPPANUUSSOPIMUSNEUVOTTELUIHIN LIITTYVÄ INFORMAATIO- JA KES- KUSTELUTILAISUUS / KUNTAINFO Aika 2.3.2016 klo 14.45 16.00 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio,

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat

Sitovuustason määrärahat Yhtymähallitus 27.4. / 78 LIITE NRO 8 TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-3 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-3 kk Talousjohtajan katsaus Talousjohtaja Tero Mäkiranta 20.4.: Laskutuksessa

Lisätiedot

Muistio 1 (6) Paikka Porin perusturvan hallintorakennus, 1. krs, kokoushuone 1

Muistio 1 (6) Paikka Porin perusturvan hallintorakennus, 1. krs, kokoushuone 1 Muistio 1 (6) Kuntaneuvottelukierros Porin perusturvan jäsenkunnat Muistio 19.9.2016 Aika maanantai 19.9.2016 klo 13.30 15.36 Paikka Porin perusturvan hallintorakennus, 1. krs, kokoushuone 1 Paikalla Kuntien

Lisätiedot

Yhtymähallitus / 15 LIITE NRO 7

Yhtymähallitus / 15 LIITE NRO 7 Yhtymähallitus 25.1.2016 / 15 LIITE NRO 7 TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-11 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-11 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut

Lisätiedot

Sosiaalipalvelujen suoritemäärät ovat toteutuneet 90,2 % verrattuna arvioituun ja vähentyneet edelliseen vuoteen verrattuna 1,7 %.

Sosiaalipalvelujen suoritemäärät ovat toteutuneet 90,2 % verrattuna arvioituun ja vähentyneet edelliseen vuoteen verrattuna 1,7 %. TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-11 KK 2014 Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-11 kk 2014 Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 92,8 % verrattuna talousarviolukuun

Lisätiedot

Kumppanuushanke 1 (6) Tahto-osaneuvottelut PÖYTÄKIRJA

Kumppanuushanke 1 (6) Tahto-osaneuvottelut PÖYTÄKIRJA Kumppanuushanke 1 (6) Kunta Harjavallan kaupunki Kokemäen kaupunki Nakkilan kunta Eurajoen kunta Aika torstai 3.3.2011 klo 9.00 12.36 Paikka Läsnä Satakunnan keskussairaala yhtymähallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Työpanokset ja henkilötyövuodet

Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-7 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-7 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 56,4 verrattuna talousarviolukuun ja vähentynyt

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä 26.8.2013 167 SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN 2014-2016 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA VUODEN 2014 TALOUSARVIO

Kokouspäivämäärä 26.8.2013 167 SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN 2014-2016 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA VUODEN 2014 TALOUSARVIO 167 SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN 2014-2016 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA VUODEN 2014 TALOUSARVIO 29.4.2013/87 Sairaanhoitopiirin talousarviota ja -suunnitelmaa koskevat säädökset perustuvat kuntalain

Lisätiedot

SOTE-UUDISTUS JA MITÄ SE KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA SATAKUNNAN JA SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN OSALTA?

SOTE-UUDISTUS JA MITÄ SE KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA SATAKUNNAN JA SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN OSALTA? AKAVA SATAKUNNAN FLOORANPÄIVÄN JUHLA 13.5.2014 SOTE-UUDISTUS JA MITÄ SE KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA SATAKUNNAN JA SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN OSALTA? Ahti Pisto sairaanhoitopiirin johtaja 13.5.2014 APisto

Lisätiedot

Vuosien 2018 ja 2019 toiminta ja talous. Informaatio- ja keskustelutilaisuus Talousjohtaja Tero Mäkiranta

Vuosien 2018 ja 2019 toiminta ja talous. Informaatio- ja keskustelutilaisuus Talousjohtaja Tero Mäkiranta Vuosien 2018 ja 2019 toiminta ja talous Informaatio- ja keskustelutilaisuus 6.3.2019 Talousjohtaja Tero Mäkiranta Vuoden 2018 tilinpäätöksen ennakkotietoja 2 Sairaanhoitopiirin TP 2018 ennakkotietoja tiivistäen

Lisätiedot

Työpanokset ja henkilötyövuodet

Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-9 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-9 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 73,0 verrattuna talousarviolukuun ja vähentynyt

Lisätiedot

Toiminta alueellisena palvelujen Tuottajana. Joni Palmgrén (FaT, emba)

Toiminta alueellisena palvelujen Tuottajana. Joni Palmgrén (FaT, emba) Toiminta alueellisena palvelujen Tuottajana Joni Palmgrén (FaT, emba) Satakunnan sairaanhoitopiirin sairaanhoidollisten palveluiden liikelaitos, SataDiag SataDiag on liikelaitos, joka tuottaa diagnostisia-

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat. Investointien toteuma on 96,4 %, yhteismäärä 12,7 Me. Työpanokset ja henkilötyövuodet

Sitovuustason määrärahat. Investointien toteuma on 96,4 %, yhteismäärä 12,7 Me. Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-12 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-12 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 98,8 verrattuna talousarviolukuun ja vähentynyt

Lisätiedot

KUNTAINFO tiistai 13.9.2011 klo 13.00 15.00

KUNTAINFO tiistai 13.9.2011 klo 13.00 15.00 KUNTAINFO tiistai 13.9.2011 klo 13.00 15.00 13.00-13.10 Tilaisuuden avaus - yhtymähallituksen puheenjohtaja Kauko Juhantalo 13.10-14.10 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille

Lisätiedot

TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2018 SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN 2023

TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2018 SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN 2023 22.8.2017 APisto 1 Ahti Pisto sairaanhoitopiirin johtaja TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2018 2020 JA TALOUSARVIO 2018 SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN 2023 22.8.2017 APisto 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2017

Lisätiedot

ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON KOKOUS 3.6.2015. koulutusjohtaja Jari Kettunen, 040-5141133, jari.kettunen@porvoo.

ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON KOKOUS 3.6.2015. koulutusjohtaja Jari Kettunen, 040-5141133, jari.kettunen@porvoo. Kaupunginhallitus 182 01.06.2015 ITÄ-UUDENMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄVALTUUSTON KOKOUS 3.6.2015 597/11.110/2015 KH 01.06.2015 182 Valmistelu ja lisätiedot: koulutusjohtaja Jari Kettunen, 040-5141133,

Lisätiedot

LAUSUNTOPYYNTÖ 1 (5) Yhtymähallinto AP/sv

LAUSUNTOPYYNTÖ 1 (5) Yhtymähallinto AP/sv LAUSUNTOPYYNTÖ 1 (5) Satakunnan sairaanhoitopiirin jäsenkuntien kunnallishallitukset Satakunnan sairaanhoitopiirin yhteistyötoimikunta Viite: Yhtymähallitus 28.8.2017 LAUSUNTOPYYNTÖ SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN

Lisätiedot

Yhtymähallitus LIITE 2 Sivu 4

Yhtymähallitus LIITE 2 Sivu 4 Yhtymähallitus 30.10. 165 LIITE 2 Sivu 4 TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1 9 KK Sivu 5 Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-9 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut

Lisätiedot

TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2015 SEKÄ INVESTOINTISUUNNITELMA

TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2015 SEKÄ INVESTOINTISUUNNITELMA 1 Kuntainfo 17.9.2014 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 2017 JA TALOUSARVIO 2015 SEKÄ INVESTOINTISUUNNITELMA 2015 2020 Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 2017

Lisätiedot

KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT

KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT ajalta 1.1.-31.7.2014 - palveluhinnaston mukainen laskutus - vaativan erityistason laskutus - erityisvelvoitemaksut www.satshp.fi 050 Eura KONSERVATIIVISEN HOIDON TOIMIALUE

Lisätiedot

- Kuntainfo Tero Mäkiranta 1

- Kuntainfo Tero Mäkiranta 1 - Kuntainfo 30.8.2018 - Tero Mäkiranta 1 Pari sanaa vuodesta 2018 Tero Mäkiranta 2 Toiminnan ja talouden raportti 1-7 kk / 2018: Käyttötalouden sitovien menojen toteuma 58,3 % (muutos +2,2 %) Tilikauden

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (10) Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Aika 3.5.2016 kello 18:00 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali, Hallituskatu 12 Läsnäolijat

Lisätiedot

Sairaanhoitopiirin vuosien 2017 ja 2018 toiminta ja talous

Sairaanhoitopiirin vuosien 2017 ja 2018 toiminta ja talous Sairaanhoitopiirin vuosien 2017 ja 2018 toiminta ja talous Informaatio- ja keskustelutilaisuus Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnasta ja taloudesta 7.3.2018 8.3.2018 Tero Mäkiranta 1 Vuoden 2017 tilinpäätöksen

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-12 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-12 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 98,4 verrattuna talousarviolukuun ja vähentynyt

Lisätiedot

Toiminta alueellisena palvelujen tuottajana ja Länsirannikon sairaanhoidollisten palveluiden esiselvitys. Liikelaitoksen johtaja Joni Palmgrén

Toiminta alueellisena palvelujen tuottajana ja Länsirannikon sairaanhoidollisten palveluiden esiselvitys. Liikelaitoksen johtaja Joni Palmgrén Toiminta alueellisena palvelujen tuottajana ja Länsirannikon sairaanhoidollisten palveluiden esiselvitys Liikelaitoksen johtaja Joni Palmgrén Satakunnan sairaanhoitopiirin sairaanhoidollisten palveluiden

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä

Kokouspäivämäärä Satakunnan sairaanhoitopiirin ky Yhtymähallitus Kokouspäivämäärä 09.10. Sivu 1 PÖYTÄKIRJANOTE SATSHP/315/02.02.02/ 153 TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-8 KK / Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnasta

Lisätiedot

INFORMAATIO- JA KESKUSTELUTILAISUUS SATASAIRAALAN TOIMINNASTA JA TALOUDESTA

INFORMAATIO- JA KESKUSTELUTILAISUUS SATASAIRAALAN TOIMINNASTA JA TALOUDESTA MUISTIO 1 (4) INFORMAATIO- JA KESKUSTELUTILAISUUS SATASAIRAALAN TOIMINNASTA JA TALOUDESTA Aika klo 12.30 15.30 Paikka Osallistujat Satakunnan keskussairaalan auditorio, N2 Liitteenä 1. Tilaisuuden avaus

Lisätiedot

TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2017 SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN APisto 2

TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2017 SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN APisto 2 1.3.2017 APisto 1 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2017 2019 JA TALOUSARVIO 2017 SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN 2022 1.3.2017 APisto 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2018 2020 JA TALOUSARVIO 2018 SEKÄ INVESTOINNIT

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä

Kokouspäivämäärä Satakunnan sairaanhoitopiirin ky Yhtymähallitus Kokouspäivämäärä 29.05. Sivu 1 PÖYTÄKIRJANOTE SATSHP/315/02.02.02/ 66 TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-4 KK/ Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnasta ja

Lisätiedot

Yhtymähallitus / 181 LIITE NRO 2

Yhtymähallitus / 181 LIITE NRO 2 Yhtymähallitus 28.11. / 181 LIITE NRO 2 TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-10 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-10 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä 23.2.2015 27 SAIRAANHOITOPIIRIN YHTEISTOIMINTAMENETTELY VUONNA 2015

Kokouspäivämäärä 23.2.2015 27 SAIRAANHOITOPIIRIN YHTEISTOIMINTAMENETTELY VUONNA 2015 27 SAIRAANHOITOPIIRIN YHTEISTOIMINTAMENETTELY VUONNA 2015 Yhtymävaltuusto 10.11.2014/27 Toiminta- ja taloussuunnitelma 2015-2017 ja talousarvio 2015 sekä investointisuunnitelma 2015-2020 kohta 1.16 Yhteistoimintamenettely:

Lisätiedot

10.00-11.00 Kuntien kannanotot

10.00-11.00 Kuntien kannanotot 9.00-9.20 Sairaanhoitopiirin toiminnan talouden muutostarpeet 2016-2018, johtaylilääkäri Samuli Saarni, talousjohta Ar Pesonen 9.20-9.50 Hallituksen luonnos sairaanhoitopiirin uudeksi strategiaksi, sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

INVESTOINTISUUNNITELMA VUOTEEN 2018 SATAKUNNAN KESKUSSAIRAALA 2020. 18.9.2013 T Kallio

INVESTOINTISUUNNITELMA VUOTEEN 2018 SATAKUNNAN KESKUSSAIRAALA 2020. 18.9.2013 T Kallio INVESTOINTISUUNNITELMA VUOTEEN 2018 SATAKUNNAN KESKUSSAIRAALA 2020 18.9.2013 T Kallio Heikki Punnosen raportti sairaanhoitopiirien investoinneista 2000-2012 ja tulossa olevista suurista rakennushankkeista

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1 12 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-12 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 103,9 verrattuna talousarviolukuun ja kasvanut

Lisätiedot

ENSIHOITOKESKUS Satakunnan ensihoitopalvelut vuoteen 2013

ENSIHOITOKESKUS Satakunnan ensihoitopalvelut vuoteen 2013 Satakunnan ensihoitopalvelut vuoteen 2013 JYRI LILJA ensihoitopäällikkö Eduskunta on hyväksynyt uuden terveydenhuoltolain, joka tulee voimaan 1.5.2011. Lain mukaan ensihoitopalvelun järjestämisvastuu siirtyy

Lisätiedot

Sosiaalipalvelut Vuoden 2010 toimintakertomus ja tilinpäätös. 23.6.2011 M.Paavola

Sosiaalipalvelut Vuoden 2010 toimintakertomus ja tilinpäätös. 23.6.2011 M.Paavola Sosiaalipalvelut Vuoden 2010 toimintakertomus ja tilinpäätös Sosiaalipalvelut sairaanhoitopiirin toimialueena 2 toimintavuotta Tyytyväisyyttä mm. koulutustarjonnan ja työhyvinvointia edistävän toiminnan

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä

Kokouspäivämäärä Sivu 1 SATSHP/612/02.02.00/2018 125 SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMINTA- TALOUSSUUNNITELMAN 2019-2021 JA VUODEN 2019 TALOUSARVION SEKÄ INVESTOINTISUUNNITELMAN VUOTEEN 2024 LUONNOKSET 27.8.2018 / 125 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN 2016-2018 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA VUODEN 2016 TALOUSARVIO SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN 2020

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN 2016-2018 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA VUODEN 2016 TALOUSARVIO SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN 2020 Satakunnan kuntien kuntakierros SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN Ahti Pisto sairaanhoitopiirin johtaja VUOSIEN 2016-2018 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA VUODEN 2016 TALOUSARVIO SEKÄ INVESTOINNIT VUOTEEN

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet Yhtymähallitus 31.10. / 165 LIITE NRO 7 TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1-9 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-9 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 73,2

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016 Pöytäkirja 1 (8) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 2/2016 Aika 1.3.2016 kello 18:00-19:10 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali Allekirjoittajat Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen sihteeri

Lisätiedot

Terveyden ja sairaanhoito

Terveyden ja sairaanhoito Esiselvitys Terveyden ja sairaanhoito Päivystys Vastaanotto- ja poliklinikkapalvelut Vuodeosastot Lääketieteelliset tukipalvelut Suun terveydenhuolto Operatiivinen toiminta Työterveyshuolto Terveyden ja

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Pöytäkirja 1 (10) Sote-Satakunnan johtoryhmän ja palvelurakennetyöryhmän yhteiskokous nro 6/2016 Aika 3.5.2016 kello 18:00-19:46 Paikka n kaupunginvaltuuston istuntosali, Hallituskatu 12 Allekirjoitukset

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 4/ 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 33 KOKOUSAIKA Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00 17.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1 8 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-8 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 68,2 verrattuna talousarviolukuun ja kasvanut

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1 5 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-5 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 43,9 verrattuna talousarviolukuun ja kasvanut

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, :00, Esityslista 1

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, :00, Esityslista 1 i SISÄLLYSLUETTELO SOTEJORY, 1.3.2016 18:00, Esityslista 1-2 Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen avaus... 2 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 3 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 4 4 Edellisen

Lisätiedot

Katsaus : Keski-Suomen sotetuotanto. Esittely: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Palvelutuotantotyöryhmä Asko Rytkönen Kehittämispäällikkö

Katsaus : Keski-Suomen sotetuotanto. Esittely: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Palvelutuotantotyöryhmä Asko Rytkönen Kehittämispäällikkö Katsaus : Keski-Suomen sotetuotanto Esittely: Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Palvelutuotantotyöryhmä 13.4.2016 Asko Rytkönen Kehittämispäällikkö Keski-Suomen sairaanhoitopiiri Maan viidenneksi suurin

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä

Kokouspäivämäärä 155 SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN 2016 2018 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA JA VUODEN 2016 TALOUSARVIO SEKÄ INVESTOINTISUUNNITELMA VUOTEEN 2020 27.4.2015 / 80 Sairaanhoitopiirin talousarviota ja -suunnitelmaa

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 5/2016 Aika 19.4.2016 kello 18:00-19:53 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

KUNTA TAHTO-OSA PÖYTÄKIRJAMERKINNÄT RAPORTTI 31.12.2013

KUNTA TAHTO-OSA PÖYTÄKIRJAMERKINNÄT RAPORTTI 31.12.2013 1 (22) YHTEENVETO KUMPPANUUSNEUVOTTELUISTA 2013 KUNTA TAHTO-OSA PÖYTÄKIRJAMERKINNÄT RAPORTTI 31.12.2013 Eura Jatketaan päihde- ja mielenterveyssuunnitelman juurruttamista alueellisena, keskittyen erityisesti

Lisätiedot

Kuntaneuvottelukierros 15.-18.9.2015. Harri Hagman

Kuntaneuvottelukierros 15.-18.9.2015. Harri Hagman Kuntaneuvottelukierros 15.-18.9.2015 Harri Hagman H. Hagman Laboratorionäytteidenoton, kuvantamisen (K) ja lääkehuollon (L) toimipisteitä on yhteensä 24 sivu 2 Eurajoen terveysasema + K Harjavallan sairaala

Lisätiedot

Paraisten kaupunki Tilinpäätös 2014 Sosiaali- ja terveysosasto TERVEYDENHUOLTO

Paraisten kaupunki Tilinpäätös 2014 Sosiaali- ja terveysosasto TERVEYDENHUOLTO TERVEYDENHUOLTO Sosiaali- ja terveyslautakunta Paula Sundqvist, sosiaali- ja terveysjohtaja Katariina Korhonen, ylilääkäri Toiminta Perusterveydenhuolto ja sairaanhoito kaikille kuntalaisille ja kiireellinen

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA VV 2013-2015 JA INVESTOINTI- OHJELMA VUOTEEN 2018

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA VV 2013-2015 JA INVESTOINTI- OHJELMA VUOTEEN 2018 24.8.2012 Jäsenkuntien johdon edustajat SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA VV 2013-2015 JA INVESTOINTI- OHJELMA VUOTEEN 2018 Sairaanhoitopiirin johtaja Ahti Pisto LÄHTÖKOHDAT

Lisätiedot

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SISÄISEN JA ULKOISEN VIESTINNÄN YHTEYSHENKILÖT

SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SISÄISEN JA ULKOISEN VIESTINNÄN YHTEYSHENKILÖT 1 (5) SATAKUNNAN SAIRAANHOITOPIIRIN SISÄISEN JA ULKOISEN VIESTINNÄN YHTEYSHENKILÖT YHTYMÄHALLINTO NIMI VIRKA-ASEMA VASTUUALUE PUHELIN Pisto Ahti sairaanhoitopiirin johtaja sairaanhoitopiirin hallinto ja

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä VUODEN 2018 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET

Kokouspäivämäärä VUODEN 2018 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET Sivu 1 SATSHP/1217/02.02.00/2017 200 VUODEN 2018 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET Yhtymävaltuusto hyväksyi kokouksessaan 13.11.2017/ 33 sairaanhoitopiirin vuosien 2018-2020 toiminta- ja taloussuunnitelman

Lisätiedot

Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015. Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä

Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015. Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä Liperin sosiaali- ja terveyslautakunta 3 27.01.2015 Pöytäkirjoja ja yksihenkilöisten viranomaisten päätöksiä 532/05.15/2014, 559/05.05.04/2014, 357/06.00.02/2012, 493/05.20/2012, 6/05.03.03/2015, 485/05.20.03/2012,

Lisätiedot

- Kuntainfo 17.9.2014 - Tero Mäkiranta 1

- Kuntainfo 17.9.2014 - Tero Mäkiranta 1 - Kuntainfo 17.9.2014 - Tero Mäkiranta 1 Pari sanaa vuodesta 2014 Tero Mäkiranta 2 Lausuntopyyntö jäsenkunnille vuoden 2015 talousarviosta: 1. Vuoden 2014 talousarvion toteuttaminen ja toteutuminen sekä

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 89 22.10.2013. 89 Asianro 7575/02.02.00/2013

Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) Perusturva- ja terveyslautakunta 89 22.10.2013. 89 Asianro 7575/02.02.00/2013 Kuopion kaupunki Pöytäkirja xx/2013 1 (1) 89 Asianro 7575/02.02.00/2013 Talousarviomuutokset 2013 / perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet Kaupungin talousarvion sitovuusmääräysten mukaan bruttobudjetoiduilla

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 2/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 2/2016 Muistio 1 (13) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 2/2016 Aika 16.2.2016 kello 16:00-17:22 Paikka Porin perusturvakeskus, hallintorakennus auditorio Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Maija

Lisätiedot

Yhtymähallinto NIMI VIRKA-ASEMA VASTUUALUE PUHELIN Ermo Haavisto sairaanhoitopiirin johtaja (varalla johtajaylilääkäri)

Yhtymähallinto NIMI VIRKA-ASEMA VASTUUALUE PUHELIN Ermo Haavisto sairaanhoitopiirin johtaja (varalla johtajaylilääkäri) Viestinnän yhteyshenkilöt 1 (5) Satasairaalan viestinnän yhteyshenkilöt Yhtymähallinto NIMI VIRKA-ASEMA VASTUUALUE PUHELIN Ermo Haavisto sairaanhoitopiirin johtaja (varalla johtajaylilääkäri) sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA

TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA KAINUUN MAAKUNTA -KUNTAYHTYMÄ 1 TALOUDEN SEURANTARAPORTTI AJALTA 1.1. 31.8.212 ALUSTAVA ARVIO Maakunnan talousarvio 212 ja toimintasuunnitelma 213 215 hyväksyttiin maakuntavaltuustossa 28.11.211 62. Käyttösuunnitelma

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1 10 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-10 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 86,8 verrattuna talousarviolukuun ja kasvanut

Lisätiedot

*** TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 0, ,92 70 PERUSTERVEYDENHUOLTO

*** TILIKAUDEN YLI-/ALIJÄÄMÄ 0, ,92 70 PERUSTERVEYDENHUOLTO Itä-Savon shp/11.11.2016 Talousarvio Vuoden alusta Toteutuma-arvio YLI / ALI muutettu 2016 tammi-syyskuu syyskuun mukaan 2016 60 ERIKOISSAIRAANHOITO Talousarvion ylityksessä/alituksessa huomioidaan vain

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, 22.2.2016 16:00, Esityslista 1

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, 22.2.2016 16:00, Esityslista 1 i SISÄLLYSLUETTELO SOTEJORY, 22.2.2016 16:00, Esityslista 1-2 Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen avaus... 2 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 3 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 4 4 Johtoryhmän

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS 2013 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja

TILINPÄÄTÖS 2013 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja Yhtymähallitus 31.3.2014 / 58 LIITE NRO 1 TILINPÄÄTÖS 2013 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 TOIMINTAKERTOMUS... 5 1.1 SAIRAANHOITOPIIRIN JOHTAJAN KATSAUS... 5 1.2 KUVAUS SAIRAANHOITOPIIRIKONSERNIN

Lisätiedot

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet

Sitovuustason määrärahat. Työpanokset ja henkilötyövuodet TOIMINNAN JA TALOUDEN RAPORTTI 1 3 KK Satakunnan sairaanhoitopiiri johdon raportti 1-3 kk Talousjohtajan katsaus Toimintaluvut Hoitopäivien määrä on toteutunut 26,2 verrattuna talousarviolukuun ja kasvanut

Lisätiedot

Kaupunginhallitus 227 30.09.2013

Kaupunginhallitus 227 30.09.2013 Kaupunginhallitus 227 30.09.2013 Lausunnon antaminen Satakunnan sairaanhoitopiirin vuosien 2014-2016 toiminta- ja taloussuunnitelmaluonnoksesta, vuoden 2014 talousarvioluonnoksesta ja investointiohjelmaluonnoksesta

Lisätiedot

Keskushallinto 3.6.2013 1(5)

Keskushallinto 3.6.2013 1(5) Keskushallinto 3.6.2013 1(5) Kolarin ja Lapin sairaanhoitopiirin välinen neuvottelu 2013 Aika ma 3.6.2013 klo 9.00-12.05 Paikka Kolari, Kunnantalo Osallistujat: Eija Koivuranta, Kolarin kunta Sakari Lipponen,

Lisätiedot

Kumppanuussopimus Tahto-osa

Kumppanuussopimus Tahto-osa 1 /5 Organisaatiot Porin perusturvan yhteistoiminta-alue (Pori, Merikarvia ja Ulvila) ja Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Sopimuskausi 2016-2018 Johtopäätökset toimintaympäristön kehityksestä

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS 2014 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja

TILINPÄÄTÖS 2014 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja Yhtymävaltuusto 15.6.2015 / 7 LIITE NRO 2 TILINPÄÄTÖS 2014 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Toimintakertomus... 5 1.1 Sairaanhoitopiirin johtajan katsaus... 5 1.2 Olennaiset

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä

Kokouspäivämäärä Sivu 1 SATSHP/291/02.02.00/2017 142 SAIRAANHOITOPIIRIN VUOSIEN 2018-2020 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAN JA INVESTOINTISUUNNITELMAN VUOTEEN 2023 SEKÄ VUODEN 2018 TALOUSARVION LUONNOKSET 24.4.2017 / 49

Lisätiedot

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25

KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 KAUHAVAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2014 25 Vanhusneuvosto 26.08.2014 AIKA 26.08.2014 klo 10:00-13:05 PAIKKA Helmiranta, Kauhava KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen avaus 27 22 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän talousarvio 2014 ja -suunnitelma vuosille

Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän talousarvio 2014 ja -suunnitelma vuosille Hallitus 51 13.11.2013 Hallitus 75 04.12.2013 Yhtymävaltuusto 26 18.12.2013 Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän talousarvio 2014 ja -suunnitelma vuosille 2015-2017 H 51 (Valmistelija: talousjohtaja

Lisätiedot

TILINPÄÄTÖS 2012 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja

TILINPÄÄTÖS 2012 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja Yhtymähallitus 25.3.2013 / 55 LIITE NRO 1 Yhtymävaltuusto 10.6.2013 / 19 LIITE NRO 2 TILINPÄÄTÖS 2012 Satakunnan sairaanhoitopiiri Tasekirja 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 TOIMINTAKERTOMUS... 5 1.1 SAIRAANHOITOPIIRIN

Lisätiedot

KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT ajalta 1.1.-31.12.2009. - palveluhinnaston mukainen laskutus - vaativan erityistason laskutus - erityisvelvoitemaksut

KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT ajalta 1.1.-31.12.2009. - palveluhinnaston mukainen laskutus - vaativan erityistason laskutus - erityisvelvoitemaksut Satakunnan sairaanhoitopiiri Kumppanuudella terveyttä KUNTAKOHTAISET LASKUTUSTIEDOT ajalta 1.1.-31.12.2009 - palveluhinnaston mukainen laskutus - vaativan erityistason laskutus - erityisvelvoitemaksut

Lisätiedot

Lapin sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelun palvelutasopäätös

Lapin sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelun palvelutasopäätös LUONNOS 19.10.2011 Lapin sairaanhoitopiirin ensihoitopalvelun palvelutasopäätös Esitys palvelutasopäätökseksi Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän ensihoitopalvelusta 2012-2013 22.11.2011 Eva Salomaa,

Lisätiedot

TOHOLAMMIN KUNNAN PERUSPALVELUIDEN JÄRJESTÄMISTÄ KOSKEVA PALVELUSOPIMUS 2015

TOHOLAMMIN KUNNAN PERUSPALVELUIDEN JÄRJESTÄMISTÄ KOSKEVA PALVELUSOPIMUS 2015 Keski-Pohjanmaan erikoissairaanhoito ja -peruspalvelukuntayhtymä Peruspalveluliikelaitos JYTA Peruspalvelulautakunta TOHOLAMMIN KUNNAN PERUSPALVELUIDEN JÄRJESTÄMISTÄ KOSKEVA PALVELUSOPIMUS 2015 1. Sopimuksen

Lisätiedot

Kohti uutta tapaa järjestää ja tuottaa sotepalvelut. Erikoissuunnittelija Pasi Oksanen Maailman terveyspäivä 2018

Kohti uutta tapaa järjestää ja tuottaa sotepalvelut. Erikoissuunnittelija Pasi Oksanen Maailman terveyspäivä 2018 Kohti uutta tapaa järjestää ja tuottaa sotepalvelut Erikoissuunnittelija Pasi Oksanen Maailman terveyspäivä 2018 Tuomas Pöysti 09/2016 Miksi sote-uudistus mitä tavoitellaan? Miten uudistus toteutetaan?

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen

Espoon kaupunki Pöytäkirja Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen 21.10.2013 Sivu 1 / 1 4437/00.04.02/2013 76 Toimiohjeen antaminen edustajalle Eteva kuntayhtymän yhtymäkokoukseen Valmistelijat / lisätiedot: Aulis Majuri, puh. (09) 816 23000 Marja-Leena Remes, puh. (09)

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos liikelaitos ENSIHOITOPALVELUT

Pohjois-Karjalan pelastuslaitos liikelaitos ENSIHOITOPALVELUT TALOUS 31.12.2013 POHJOIS-KARJALAN PELASTUSLAITOS -liikelaitos TALOUSARVION TULOSLASKELMAOSAN TOTEUTUMINEN ENSIHOITO Alkuperäinen Talousarvio- Talousarvio Toteuma Poikkeama Ed.vuoden talousarvio muutokset

Lisätiedot

INVESTOINNIT

INVESTOINNIT Kunnanjohtajainfo 30.8.2018 INVESTOINNIT 2019-2024 SATAKUNNAN KESKUSSAIRAALA SAIRAALA-ALUEEN MASTERPLAN INVESTOINNIT 2019-2024 v.2019 v.2020 v.2021 v.2022 v.2023 v.2024 Laitehankinnat -sairaanhoito 1,50

Lisätiedot