Snellmanin herkulliset ylikypsät sous vide -lihat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Snellmanin herkulliset ylikypsät sous vide -lihat"

Transkriptio

1 Snellmanin herkulliset ylikypsät sous vide -lihat

2 Hurmaa asiakkaasi Snellmanin ylikypsillä lihoilla! Snellmanin ylikypsät lihat ovat monikäyttöisiä, kustannustehokkaita ja ne myydään pakasteina Horeca asiakkaille sopivassa pakkauskoossa. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukasta suomalaista naudan- ja sianlihaa, joka on puhtaasti tuotettua ja tasalaatuista. Haluamme vastata ajankohtaisiin ruokatrendeihin ja täydennämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti myös yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja kysy meiltä vinkkejä tuotteiden tarjoiluun!

3 Uutuus! 5/15 Ylikypsä Rotukarjan Shortribs - maukas uutuus! Naudan ribsit ovat trendikästä ja mehukkaan lihaisaa ruokaa! Me Snellmanilla valmistamme shortribsit valikoidusta rotukarjan vähärasvaisesta lihasta pitkään hauduttamalla. Saat helposti näyttävää tarjottavaa glaseeraamalla ribsit BBQ kastikkeella ja paahtamalla uunissa. Vinkki: Perinteinen lisäke ribseille on coleslaw-salaatti. Voit tarjota lisäkkeenä myös paahdettua perunaa, salsaa, bataattia, kasvisgratiinia, perunasalaattia tai grillattua maissia.

4 Flank steakia sinappimajoneesilla (10 hengelle) 1200 g Snellman Flank steakia Ylikypsä Flank steak herkullinen kestosuosikki! Sinappimajoneesi 200 g majoneesia 100 g sinappia Siivuta Flank steak ja asettele tarjolle. Valmista sinappimajoneesi sekoittamalla sinappi ja majoneesi tasaiseksi massaksi. Tarjoile peruna- ja vihersalaattien kanssa. Flank steak on amerikkalaisten grillaajien kestosuosikki. Se on naudan kuvelihaa, joka on pintapaistettu ja kypsennetty sous vide -menetelmällä ylikypsäksi. Koostumukseltaan Flank steak on isosyistä, vähärasvaista ja erittäin maukasta lihaa. Voit tarjota Flank steakia esimerkiksi yrteillä maustettujen kasvisten kanssa tai pekoni-papupaistoksen ja valkosipulimajoneesin kera. Vinkki: Viipaloitu Flank steak sopii erinomaisesti wrapeissa käytettäväksi.

5 Mehevän lihaisa ylikypsä Hanger steak Snellmanin ylikypsä Hanger steak on vahvan makuinen ja koostumukseltaan mehevän rasvainen. Amerikassa Hanger steakia tarjotaan pihveinä ja Ranskassa löydät sen bistroista Onglet -nimisenä esimerkiksi haudutettujen salottisipuleiden ja punaviinikastikkeen kanssa tarjottuna. Hanger steak toimii erinomaisesti sellaisenaan omassa liemessään lämmitettynä, pihveinä, viipaleina tai kuutioituna erilaisissa kastikkeissa ja höystöissä. Vinkki: Käytä Hanger steakin leikkuusta mahdollisesti mureneva liha esimerkiksi tortillojen tai suolaisten piirakoiden täytteenä.

6 Maistuva klassikko: Ylikypsä naudanrinta Snellmanin ylikypsä naudanrinta on helppokäyttöinen klassikkotuote, joka soveltuu erilaisiin alkuruokiin ja pääruokana lisukkeiden kanssa tarjottavaksi. Liha on valmiiksi pitkään haudutettua, joten pelkkä lämmittäminen riittää, kun halutaan luoda nopeasti tarjoiluvalmiita annoksia. Vinkki: Leikkaa lihasta sopivan kokoinen pala ja jauhota se. Paista pannulla voissa ja tarjoa raastetun piparjuuren ja perunamuusin kanssa. Kokeile ylikypsää naudanrintaa myös perinteisen tillilihan raaka-aineena sekä riivittynä majoneesiin sekoitettuna.

7 Yrttikuorrutettu porsaanposki (10 hengelle) 20 kpl Ylikypsä porsaan poskiliha sopii niin arkeen kuin juhlaan Snellmanin ylikypsää porsaan poskilihaa Yrttikuorrute vaalean leivän sisusta 180 g 20 g dijonsinappia ½ punttia persiljaa 1 valkosipulinkynsi 160 g voita Laita leipä, valkosipuli, persilja ja dijonsinappi monitoimikoneeseen ja sekoita. Sulata voi ja lisää muiden ainesten joukkoon. Soseuta kuorrute tasaiseksi massaksi. Levitä yrttikuorrutetta porsaan poskilihojen päälle ja lämmitä 200-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia.tarjoa yrttikuorrutettu porsaan poskiliha kermaan muhennetun punajuurten, hapankaalin ja punaviinikastikkeen kanssa. Trendikästä ja herkullista porsaan poskilihaa voit käyttää niin arjen kuin juhlienkin herkutteluhetkissä. Porsaan poski on pehmeän maukas, helppokäyttöinen ja kustannustehokas raaka-aine. Vinkki: Miedon makunsa puolesta porsaan poskiliha sopii erinomaisesti yhdistettäväksi esimerkiksi aasialaisiin ja italialaisiin makuihin. Voit friteerata ja karamellisoida kuutioidun poskilihan tai tehdä siitä helposti erilaisia höystöjä.

8 Mehukkaat possun annosribsit Karamellisoidut ribsit aasialaisittain (10 hengelle) 4000 g Snellman maustamattomia porsaan annosribsejä Karamelliliemi 360 g sokeria 800 g kanalientä 4 kpl tähtianiksia 30 g riisiviinietikkaa 2 rkl mustia seesaminsiemeniä 2 rkl paahdettuja seesamsiemeniä 1 chili 100 g rapeaa sipulia 2 kevätsipulia 5g korianteria suolaa Dippikastike 150 g Hoi Sin -kastiketta 150 g osterikastiketta 25 g riisiviinietikkaa 25 g inkiväärimurskaa 50 g sokeria Snellmanin mehukkaat porsaan annosribsit maistuvat sellaisenaan tai haluamallasi kastikkeella glaseerattuna. Voit paahtaa ribsit joko uunissa tai grillissä, jolloin lopputulos on herkullisen rapea. Voit tarjota ribsit perinteisesti coleslaw-salaatin, bataattitikkuperunoiden ja paahdettujen vihannesten kera tai maustaa ne aasialaisittain. Leikkaa ribsit kahden luupalan paloihin ja friteeraa ne. Karamellisoi sokeri kattilassa. Lisää sekaan kanaliemi ja tähtianikset. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia, kunnes liemi hieman paksunee. Mausta riisiviinietikalla ja suolalla. Anna liemen jäähtyä. Hienonna kevätsipuli, chili ja korianteri. Sekoita seesaminsiemenet, kevätsipuli, chili ja korianteri karamelliliemeen. Penslaa liemellä friteeratut ribsit. Tarjoa ribsien kanssa dippikastiketta, jonka valmistat helposti sekoittamalla kaikki kastikeainekset keskenään. Anna dipin maustua jääkaapissa tunnin verran. Tarjoa lisukkeena esimerkiksi karamelliliemellä maustettua basmatiriisiä ja raikasta kaalisalaattia.

9 Yksittäispakattu Ylikypsä porsaan annospotka luulla - pöydän kruunu! Porsaan luullista annospotkaa on kypsennetty pitkään matalassa lämpötilassa, jolloin lihasta on tullut mureaa ja maukasta. Luullinen annospotka on näyttävä niin lounaalla kuin illallisellakin. Potka soveltuu myös grillijuhlien keskipisteeksi. Valikoimastamme löytyy myös ylikypsä luuton porsaan potka. Tuote sopii erinomaisesti sellaisenaan hernekeittoon tai käytettäväksi kastikkeissa.

10 Kaikkien suosikki: Pulled pork Pulled porkin historia juontaa juurensa Yhdysvaltojen itärannikon barbeque-perinteestä. Perinteisesti Pulled pork on valmistettu kokonaisesta possusta, jota on kypsennetty pitkään avotulella. Näin liha saa sille ominaisen savuisen makunsa. Snellmanin Pulled pork on valmistettu porsaan niskasta, joka on savustettu ja kypsennetty pitkään. Vinkki: Riivi liha ja tarjoa esimerkiksi hampurilaisen tai tacojen välissä. Riivittyä Pulled porkia majoneesiin sekoittamalla saat oivallisen voileipäkakuntäytteen.

11 Ylikypsä savustettu kassler Pitkään haudutettu savustettu kassler on hyvänmakuista ja mureaa lihaa. Kassler on monikäyttöinen tuote, ja savustaminen antaa lihalle suomalaiseen makuun sopivan lisän. Vinkki: Voit glaseerata savustetun kasslerin barbeque kastikkeella ja paahtaa uunissa. Tarjoa maissi-tomaattisalsan ja lohkoperunoiden kanssa. Vaihtoehtoisesti voit leikata lihasta siivun ja paistaa sen hampurilaisen välissä tarjottavaksi tai leikata viipaleiksi lounastarjoiluun. BBQ -maustettu porsaan sisäfilee BBQ-maustettu kypsä porsaan sisäfilee on pehmeän mureaa lihaa. Siivuta ylikypsää sisäfileetä kylmänä salaatteihin tai tarjoile se ribsien tavoin grillattuna vihersalaatin ja coleslaw n kanssa. Vinkki: Nauti liha siivutettuna bataattitikkuperunoiden ja valkosipulimajoneesin kanssa. Voit myös leikata lihan noiseteiksi ja grillata sen. Savustettu porsaan ulkofilee, viipaloitu Viipaloitu ja savustettu porsaan ulkofilee on sulatusta vaille valmis käytettäväksi. Kotimaisesta kunnon maatiaispossusta valmistettu tuote on helppoa ja herkullista tarjottavaa lounaalle tai buffetpöytään. Vinkki: Tarjoile esimerkiksi kermaperunoiden ja paahdettujen juuresten kanssa.

12 Flank steak Myyntierä: 5* n. 2 kg Ylikypsä Rotukarjan Shortribs Myyntierä: 5* n. 1,1 kg UUTUUS 5/15 Ylikypsä Hanger steak Myyntierä: 6* n. 2 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi: Ylikypsä naudanrinta Myyntierä: 6* n. 1,7 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi Meira Nova: Kespro: T-koodi: Ylikypsä porsaan poskiliha Myyntierä: 6* n. 2 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi: Porsaan annosribs, maustamaton Myyntierä: 5* n. 1,4 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi Ylikypsä porsaan annospotka luulla 250 g Myyntierä: 6* n. 1,5 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi: Ylikypsä luuton porsaan potka Myyntierä: 5* n. 2 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi: Ylikypsä savustettu kassler Myyntierä: 4* n. 2,8 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi: Pulled pork Myyntierä: 4* n.2,8 kg Ylikypsä porsaan sisäfilee BBQ-maustettu Myyntierä: 4* n. 2,8 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi: Savustettu porsaan ulkofilee, viipaloitu Myyntierä: 4* n. 1 kg Meira Nova: Kespro: T-koodi YHTEYSTIEDOT: Puh.(09) asiakaspalvelu@snellman.fi Meira Nova: Kespro: T-koodi:

Snellmanin herkulliset. sous vide -lihat

Snellmanin herkulliset. sous vide -lihat Snellmanin herkulliset sous vide -lihat Ylikypsillä lihoilla onnistut! uuu Snellmanin herkullisilla, ylikypsillä sous vide -pakastelihatuotteilla onnistut aina! Ylikypsät lihamme ovat monikäyttöisiä ja

Lisätiedot

Kaikille, jotka ovat kypsyneet. odottamiseen

Kaikille, jotka ovat kypsyneet. odottamiseen Kaikille, jotka ovat kypsyneet odottamiseen mitä sitä enä ä hautoma an meiltä saat parhaat lihat valmiina Mikään ei voita huolella haudutettua lihaa paitsi huolella haudutettu Snellmanin liha. Se on pitkän

Lisätiedot

Kaikille, jotka ovat kypsyneet. odottamiseen

Kaikille, jotka ovat kypsyneet. odottamiseen Kaikille, jotka ovat kypsyneet odottamiseen mitä sitä enää hautomaan meiltä saat parhaat lihat valmiina Mikään ei voita huolella haudutettua lihaa paitsi huolella haudutettu Snellmanin liha. Se on pitkän

Lisätiedot

maistuvan KESÄn reseptit

maistuvan KESÄn reseptit maistuvan KESÄn reseptit kevyemmin salaatilla naudanrintasalaatti 10 hlö 450 g Snellman ylikypsä naudanrinta (30902) 800 g erilaisia salaatteja 600 g uusia perunoita 350 g IceCool papu, pitkä (33037) 50

Lisätiedot

LINSEED VALO 24 H. Kastike: 1 dl Rypsiöljyä 1 rkl Vaaleaa balsamicoetikkaa 0,5 dl 24h tyrni-pellavarouhe

LINSEED VALO 24 H. Kastike: 1 dl Rypsiöljyä 1 rkl Vaaleaa balsamicoetikkaa 0,5 dl 24h tyrni-pellavarouhe LINSEED VALO 24 H Salaatti grillatusta halloumijuustosta ja paahdettua tyrni pellavaa 200 g Halloumijuustoa 2 Avomaankurkkua valkosipulinkynsi rypsiöljyä persiljaa ½ cantaloupe meloni Sydänsalaattia tai

Lisätiedot

"HAUDI!" Yours, Smoked Maatiaispossu

HAUDI! Yours, Smoked Maatiaispossu "HAUDI!" Olen aina arvostanut ainutlaatuisen maatiaissukuni suomalaisia juuria ja geenejä. Jopa niin paljon, että halusin jättää sen kunniakkaaseen historiaan oman jälkeni. Kävin nuuhkimassa trendejä ja

Lisätiedot

Grillimenu MUKANA KANANPOIKA JA KAVERIT

Grillimenu MUKANA KANANPOIKA JA KAVERIT Grillimenu MUKANA KANANPOIKA JA KAVERIT Kananpoikaa, totta kai! GRILLATTUA KANANPOIKAA SALAATTIPEDILLÄ annosmäärä 10 1,8 kg Kariniemen Kananpojan Reisipala luulla, miedosti suolattu (2836) Grillaa tai

Lisätiedot

Reseptit. Porsaan glaseerattu kylkirivi. Porsaan lapa. Pulled Pork Bun. Kesäkinkku

Reseptit. Porsaan glaseerattu kylkirivi. Porsaan lapa. Pulled Pork Bun. Kesäkinkku Reseptit Porsaan glaseerattu kylkirivi Savusta pintamaustettua kylkiriviä 115 C:n lämmössä ja 35%:n kosteudessa neljä tuntia. Ota talteen valunut neste, keitä sitä hieman kasaan ja lisää BBQ-kastiketta.

Lisätiedot

Liha muuntuu moneksi ruoaksi arkeen ja juhlaan

Liha muuntuu moneksi ruoaksi arkeen ja juhlaan Liha muuntuu moneksi ruoaksi arkeen ja juhlaan Liha kuuluu suomalaisen ruokavalion perusraaka-aineisiin ja sen kulutus onkin kolminkertaistunut verrattuna kuuden vuosikymmenen takaiseen aikaan. Liha on

Lisätiedot

PRETZELIT PRETZELIT. Aidot saksalaiset pretzelit. Kaakaomurupretzel. Uutuus! Kaakaomurupretzel 3756. Lämmitä kevyesti

PRETZELIT PRETZELIT. Aidot saksalaiset pretzelit. Kaakaomurupretzel. Uutuus! Kaakaomurupretzel 3756. Lämmitä kevyesti Aidot saksalaiset pretzelit Pretzelit ovat perinteisiä suolaisia leivonnaisia, joita on valmistettu Saksassa vuosisatojen ajan. Ne ovat edullisia ja helposti mukaan otettavia välipaloja, jotka sopivat

Lisätiedot

PRETZELIT. L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön

PRETZELIT. L = laktoositon VL = vähälaktoosinen M = maidoton K = kananmunaton S = soijaton P = pähkinätön PRETZELIT Aidot saksalaiset pretzelit Pretzelit ovat perinteisiä suolaisia leivonnaisia, joita on valmistettu ssa vuosisatojen ajan. Ne ovat edullisia ja helposti mukaan otettavia välipaloja, jotka sopivat

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 33-40 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 18 FITNESS AAMIAISSMOOTHIE Ainesosat - 2 dl pakastevadelmia - Puolikas banaani - Vaniljan makuinen juotava jogurtti - Vähän hedelmätuoremehua - 3-5 rkl FITNESS-muroja

Lisätiedot

MARINADEJA SALAATEILLE

MARINADEJA SALAATEILLE MARINADEJA SALAATEILLE 1. Perusmarinadi 3,5 dl sokeria 3,5 dl omenaviinietikkaa 3 dl öljyä - keitä marinadin aineksia muutama minuutti. Kaada kuuma liemi salaatin päälle. Anna maustua n. 1 vrk - voit myös

Lisätiedot

Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä

Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä Ruisleipää porkkanarakuunatäytteellä 2 Fazer Puikula -ruisleipää 500 g kypsää porkkanaa, soseena (5 dl) 1 dl creme bonjour -tuorejuustoa, valkosipulilla maustettua tuoretta rakuunaa suolaa ja mustapippuria

Lisätiedot

Atrian uutuuksia grillauskesään 2015

Atrian uutuuksia grillauskesään 2015 1 (5) Atrian uutuuksia grillauskesään 2015 Suomen suosituin grillausbrändi Atria on valmiina vuoden kuumimpaan sesonkiin maukkailla uutuustuotteillaan. Wilhelm-grillimakkara on ollut kuluttajan kuningasvalinta

Lisätiedot

Tuoteopas 2014. Snellman Food Service. Lihat ja lihavalmisteet. TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service

Tuoteopas 2014. Snellman Food Service. Lihat ja lihavalmisteet. TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service Tuoteopas 2014 Snellman Food Service Lihat ja lihavalmisteet TUOTEOPAS 2014 Snellman Food Service 1 Ivalo Muonio Kittilä Alueiden vastuuhenkilöt: 1. Maarit Ruuth, gsm 044-7966753 2. Jukka Heikkilä, gsm

Lisätiedot

Reseptejä parempaan ruokailuun.

Reseptejä parempaan ruokailuun. Reseptejä parempaan ruokailuun. TARINA BOLAGIN TAKANA Kastike voi kruunata annoksen, mutta se voi myös pilata sen. Hyvällä kastikkeella voi pelastaa vähän huonommankin raaka-aineen. Jävla Sås Bolagin

Lisätiedot

NYT VIETETÄÄN SYKSYN SUURTA SAKSALAISTA RUOKAJUHLAA SUOMALAISITTAIN, TOTTA KAI. SADONKORJUU- JA OLUTJUHLA MAHLZEIT!

NYT VIETETÄÄN SYKSYN SUURTA SAKSALAISTA RUOKAJUHLAA SUOMALAISITTAIN, TOTTA KAI. SADONKORJUU- JA OLUTJUHLA MAHLZEIT! SADONKORJUU- JA OLUTJUHLA Oktoberfest on maailman suurin kansanjuhla, joka järjestettiin Münchenissa ensi kerran jo vuonna 1810. Siitä lähtien pormestari on avannut hanat vuosittain aina syyskuussa. Kansanjuhlan

Lisätiedot

Salviapossu (3 ann.) 20-30 min

Salviapossu (3 ann.) 20-30 min Salviapossu (3 ann.) 20-30 min 1 ps Findus Uuni- ja grillikasvikset Toscana n. 500 g maustamatonta porsaan sisäfileetä voita tai margariinia paistamiseen (tuoretta salviaa) Marinadi: ¾ dl rypsiöljyä 1

Lisätiedot

Keitetty Quinoa / Kvinoa

Keitetty Quinoa / Kvinoa Keitetty Quinoa / Kvinoa 1. Huuhtele ja valuta quinoa huolella. 2. Laita quinoa kattilaan ja lisää vettä suhteessa 1 osa quinoaa ja 2 osaa vettä. 3. Kuumenna kiehuvaksi, lisää ripaus suolaa ja anna kypsyä

Lisätiedot

Naudan-, poronja karitsanlihatalo MERI-LAPIN KARITSA

Naudan-, poronja karitsanlihatalo MERI-LAPIN KARITSA Naudan-, poronja karitsanlihatalo MERI-LAPIN KARITSA Meri-Lapin Karitsa on pohjoinen karitsanlihatuotevalikoima, jonka liha tuotetaan Pohjois-Suomen lammastiloilla. Maultaan mieto, murea ja vähärasvainen

Lisätiedot

KYLMÄT A LKUPALAT 18 19

KYLMÄT A LKUPALAT 18 19 KYLMÄT ALKUPALAT 18 19 Okroška eli kotikaljakeitto Kuudelle Salaatti 4 suurta keitettyä perunaa 1 avomaankurkku 6 suurta retiisiä 200 g keitettyä kieltä tai keittokinkkua 4 keitettyä munaa nippu tilliä

Lisätiedot

FINGER FOOD eli sampivartaat

FINGER FOOD eli sampivartaat Kalaryssäys reseptit 2008 Sampiruokien kanssa sopivia viinejä ovat mm. ranskalainen Clos des Amandiers Pinot Gris 2004, saksalainen Kendermanns Pinot Noir sekä italialainen Chardonnay dei Sassi Cavi. FINGER

Lisätiedot

Grillikesän parhaat marinadit, kastikkeet ja dipit

Grillikesän parhaat marinadit, kastikkeet ja dipit (Etusivu) Marinoi maistuvaksi! Marinadi mureuttaa grillattavan lihan sekä antaa täyteläisen maun ja värin myös kanalle, kalalle ja kasviksille. Touch of Taste - fondiperheen avulla loihdit helposti esimerkiksi

Lisätiedot

laitetaan lusikat kunnon soppaan!

laitetaan lusikat kunnon soppaan! laitetaan lusikat kunnon soppaan! keittovinkkejä lounaspöytään S NE LLMA N kurpitsakeitto, yrttiöljy ja karamellisoidut kurpitsansiemenet LÄMMITTÄVIÄ, RUOKAISIA JA MAISTUVIA keittoja Keitot sopivat jokaiseen

Lisätiedot

Sikahyvää ruokaa villisiasta!

Sikahyvää ruokaa villisiasta! à la Tapio Kangas Laatutyö pohjoiskarjalaisessa elintarvikeketjussa -hanke Elintarvikealan koordinointihanke Pohjois-Karjalassa 2010 2012 Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

Paahda ruisleipäviipaleita ja laita porkkanapestotahnaa leivän päälle, koristele persiljalla.

Paahda ruisleipäviipaleita ja laita porkkanapestotahnaa leivän päälle, koristele persiljalla. MENU 2 Ruisleipää porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä Ohjeet ovat 4 :lle Ruisleipää porkkanapestolla Paahda ruisleipäviipaleita ja laita

Lisätiedot

HYVÄÄ JOULUA JOKAISEEN MAKUUN!

HYVÄÄ JOULUA JOKAISEEN MAKUUN! JOULU 2017 YRTTIKUORRUTETTU PORSAAN KAREE JA TATTIKASTIKE 2,5 kg HK Rypsiporsas Racks luulla, pakaste (1729) Kypsennä jäinen karee omassa pakkauksessaan höyrytoiminnolla + 55 C:ssa vähintään 12 tuntia.

Lisätiedot

Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90. RAPUKEITTO 4,90 Rapukeittoa ja talon leipää CEASARSALAATTI NATUREL 4,90 VUOHENJUUSTOSALAATTI 6,90

Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90. RAPUKEITTO 4,90 Rapukeittoa ja talon leipää CEASARSALAATTI NATUREL 4,90 VUOHENJUUSTOSALAATTI 6,90 Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90 Olutleivitettyjä sipulirenkaita, paneroitua camembertjuustoa, friteerattua tiikeriravunpyrstöä, perunadibbersejä, sweet chili -dippiä ja kurkkumajoneesia RAPUKEITTO 4,90

Lisätiedot

Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90. RAPUKEITTO 4,90 Rapukeittoa ja talon leipää CEASARSALAATTI NATUREL 4,90 VUOHENJUUSTOSALAATTI 6,90

Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90. RAPUKEITTO 4,90 Rapukeittoa ja talon leipää CEASARSALAATTI NATUREL 4,90 VUOHENJUUSTOSALAATTI 6,90 Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90 Olutleivitettyjä sipulirenkaita, paneroitua camembertjuustoa, friteerattua tiikeriravunpyrstöä, perunadibbersejä, sweet chili -dippiä ja kurkkumajoneesia RAPUKEITTO 4,90

Lisätiedot

Reseptit Likkojen lenkki 2015

Reseptit Likkojen lenkki 2015 Grillattua Hk:n rypsipossua 600 g HK:n rypsiporsaan sisäfilettä 2 tl korianterin siemeniä 1 tl kuminaa 1 tl fenkolinsiemeniä 1 dl hunajaa 1. Puhdista filee kalvoista. 2. Sekoita loput ainekset keskenään

Lisätiedot

Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä

Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä VOITTAJAMENU: Viipurilaisen Asikkalan Ratas- ruisleipää, porkkanapestolla Uuniperunaa kirjolohitäytteellä ja vihersalaattia Mustikkapiirakkaa ja tofujäätelöä Ohjeet ovat 4 :lle Ruisleipää porkkanapestolla,

Lisätiedot

HK Rypsiporsas -uutuudet kaupoissa helmikuussa 2011

HK Rypsiporsas -uutuudet kaupoissa helmikuussa 2011 HK Ruokatalo Oy Tuotetiedote 17.1.2011 HK Rypsiporsas -uutuudet kaupoissa helmikuussa 2011 HK Ruokatalo tuo helmikuussa markkinoille ensimmäiset Rypsiporsas tuotteensa. Sydämelle parempi Rypsiporsas mullistaa

Lisätiedot

TÄYTETYN LEIVÄN COMEBACK

TÄYTETYN LEIVÄN COMEBACK TÄYTETYN LEIVÄN COMEBACK Kevät 203 LAPIN TAIKAA Aitoja makuja. Paluu juurille Luonnollisuus ennen kaikkea, huutavat ruokatrendien tutkimukset. Lisäaineettomuus ja täysjyvä, luomu, aito ja alkuperäinen

Lisätiedot

Kalkkunan sisäfileetä appelsiinirosmariinikastikkeessa,

Kalkkunan sisäfileetä appelsiinirosmariinikastikkeessa, Kalkkunan sisäfileetä appelsiinirosmariinikastikkeessa, vihannespaistos Saanto 7,38 kg Käytetty hävikki 5 % Annosmäärä 20 annosta Annoskoko 0,37 kg 2,600 kg Atria n3kg Kalkkunan sisäfilee 0,030 kg Rypsiöljy

Lisätiedot

LUO OMA BBQ-ANNOKSESI PERUSANNOS... 6,5. PULLED PORK Miedosti 15 tuntia savustettua, barbeque-maustettua nyhtöpossua. PORK RIBS...

LUO OMA BBQ-ANNOKSESI PERUSANNOS... 6,5. PULLED PORK Miedosti 15 tuntia savustettua, barbeque-maustettua nyhtöpossua. PORK RIBS... LUO OMA BBQ-ANNOKSESI PERUSANNOS pohjalle American barbeque-perusannos sisältää maissileivän, marinoitua punasipulia, maustekurkkua ja kaksi valitsemaasi lisuketta (kohta 3). VAlitse lihat PULLED PORK...

Lisätiedot

Ja sitten grillataan!

Ja sitten grillataan! Toukokuu 2015 Ja sitten grillataan! Miten syntyy täydellinen grillauskastike Coca-Cola-siirapista? Sen paljastaa Sinebrychoffin Beer Ambassador Anikó Lehtinen. Kokeile myös muita Anikón reseptejä. Grilliruoan

Lisätiedot

FUSILLIA JA BARILLAN ARRABBIATA-KASTIKETTA, TURSKAA JA MUSTIA OLIIVEJA

FUSILLIA JA BARILLAN ARRABBIATA-KASTIKETTA, TURSKAA JA MUSTIA OLIIVEJA FUSILLIA JA BARILLAN ARRABBIATA-KASTIKETTA, TURSKAA JA MUSTIA OLIIVEJA Ainekset 4 5 henkilölle 400 g Barillan Fusilli-pastaa 400 g Barillan Arrabbiata-kastiketta 200 g turskaa 50 g kivettömiä mustia oliiveja

Lisätiedot

Punajuurikeitto. (tämä ohje on 4:lle hengelle)

Punajuurikeitto. (tämä ohje on 4:lle hengelle) Punajuurikeitto (tämä ohje on 4:lle hengelle) 1 l kasvislientä runsas 1/2 l punajuuria (runsas 1/2 l perunoita) 1 palsternakka 1 sipuli (suolaa) 1 tl timjamia Kuori ja paloittele punajuuret, (perunat)

Lisätiedot

Maukkaat kesäherkut grillistä

Maukkaat kesäherkut grillistä Maukkaat kesäherkut grillistä Herkulliset reseptit syntyvät sesongin raakaaineilla ja sydäntä hellivillä Keiju-öljyillä! Lisää MAKUA ÖLJYILLÄ Uudista suosikkiruokasi Keiju Makuöljyillä ja Yrttiöljyillä!

Lisätiedot

Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90. RAPUKEITTO 4,90 Rapukeittoa ja talon leipää CEASARSALAATTI NATUREL 4,90 VUOHENJUUSTOSALAATTI 6,90

Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90. RAPUKEITTO 4,90 Rapukeittoa ja talon leipää CEASARSALAATTI NATUREL 4,90 VUOHENJUUSTOSALAATTI 6,90 Alkuruoaksi NAPOSTELTAVAA 4,90 Olutleivitettyjä sipulirenkaita, paneroitua camembertjuustoa, friteerattua tiikeriravunpyrstöä, perunadibbersejä, sweet chili -dippiä ja kurkkumajoneesia RAPUKEITTO 4,90

Lisätiedot

TOFU BOWL 2 ANNOSTA. VINKKI! Saat porkkanasta ohuita siivuja kuorimaveitsellä.

TOFU BOWL 2 ANNOSTA. VINKKI! Saat porkkanasta ohuita siivuja kuorimaveitsellä. RESEPTIT & VINKIT TOFU BOWL 2 ANNOSTA 100 g leveää riisinuudelia ½ rkl seesamiöljyä tilkka soijakastiketta 1 pkt SoFine Tofu Luomu Tomaatti-Basilika (250 g) 3/4 dl vehnäjauhoa tai (gluteenitonta) korppujauhoa

Lisätiedot

Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla

Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla N E W B R A N D S A M E G R E A T P R O D U C T Täyteläisiä makuja tutuilla kasvirasvasekoitteilla 10 hengelle Kanttarellikeitto 2 l Kantarelli 4 kpl Salottisipuli 2 kpl Jauhoinen peruna 2 rkl Knorr Valkosipuli

Lisätiedot

HK:n kesä on grillaajan unelma-aikaa

HK:n kesä on grillaajan unelma-aikaa HK Ruokatalo Oy Tuotetiedote 13.4.2011 HK:n kesä on grillaajan unelma-aikaa Kesä on parasta grillausaikaa ei pelkästään säiden takia, vaan koska silloin ovat myös HK Ruokatalon grillituotevalikoimat parhaimmillaan.

Lisätiedot

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA

LOS MONTEROS. Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA LOS MONTEROS Espanjalainen ilta RESEPTIKIRJA Tumma gazpacho 500 g Kumato-tomaatteja 1 valkosipulin kynsi 1 rkl valkoviinietikkaa 1 dl maalaispatongin pehmeää sisusta 1 tl suolaa 1 tl sokeria Koristeiksi

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Tammikuu huhtikuu 2017 Uutuus! Fazer Juuresleipä Ruis Bataatti & Tomaatti 80 x 60 g Innovatiivinen uutuus pakastevalikoimaan Vähemmän jauhoja, enemmän kasviksia 1/3 jauhoista on korvattu

Lisätiedot

Helppo Härkis pastakastike 4 annosta

Helppo Härkis pastakastike 4 annosta Helppo Härkis pastakastike 1 pkt (250 g) HÄRKIS härkäpapuvalmistetta 2 tl öljyä 1 prk (400 g) tomaattimurskaa 2 dl vettä 2 rkl tomaattisosetta 2 tl kuivattua yrttiseosta 1/2 tl suolaa ja sokeria ripaus

Lisätiedot

Maukasta luomunaudasta! Mikko Härkönen

Maukasta luomunaudasta! Mikko Härkönen Maukasta luomunaudasta! Mikko Härkönen Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maatalousalueisiin Maukasta luomunaudasta Keittiömestari Mikko Härkönen Olen 45-vuotias keittiömestari

Lisätiedot

HOTDOGIN KERA EMULSIOT

HOTDOGIN KERA EMULSIOT Saksalaiset maahanmuuttajat keksivät hot dogin. He myivät makkaroita, leipää ja hapankaalia New Yorkissa kärryistä 1860-luvulla. Yksi heistä oli Charles Feltman, jota pidetään hotdogin keksijänä. Hän hankki

Lisätiedot

TOKIO STYLE MERILEVÄSALAATTIA JA GRILLATTUA KANANPOIKAA AMERICAN STYLE BONELESS WING SALAATTI. Annosmäärä 10

TOKIO STYLE MERILEVÄSALAATTIA JA GRILLATTUA KANANPOIKAA AMERICAN STYLE BONELESS WING SALAATTI. Annosmäärä 10 MAKUJA MAAILMALTA & PARASTA LIHAA JA PALVELUA SUOMESTA TOKIO STYLE MERILEVÄSALAATTIA JA GRILLATTUA KANANPOIKAA 1 kg Kariniemen Kananpojan Ohutfilee, miedosti suolattu (2545) 0,5 kg raitajuuriviipale (1-2

Lisätiedot

HKScan PRO kattaa PIENIÄ YLLÄTYKSIÄ.

HKScan PRO kattaa PIENIÄ YLLÄTYKSIÄ. JOULU 2016 HKScan PRO kattaa PERINTEITÄ JOULUPÖYTÄÄN JA PAKETOI RESEPTIIKKAAN PIENIÄ YLLÄTYKSIÄ. HKScan Pron joulutuotteet maistuvat mainiolta sellaisenaan ja taitava kokki valmistaa niistä helposti myös

Lisätiedot

fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI

fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI fondi IIVISTE SIMPUKKAFONDI iiviste IMPUKK ONDI Autenttista simpukan makua OSCAR Simpukkafondin maku on mieto, makea ja autenttinen kuin klassinen moules marinières. Helpompaa ja taloudellisempaa Fondia

Lisätiedot

crying tiger BEST MIDDLE EAST By CHICKEN HOT CHEEKS philly cheese steak THe THE BEST MEAT ON THE STREET

crying tiger BEST MIDDLE EAST By CHICKEN HOT CHEEKS philly cheese steak THe THE BEST MEAT ON THE STREET vietnamese IT S crying tiger BEST MIDDLE EAST By CHICKEN THe MEXICAN bone! HOT CHEEKS philly cheese steak TASTY& TENDER THE BEST MEAT ON THE STREET tasty, tender and trendy. WITH HIGH QUALITY STANDARDS.

Lisätiedot

MENUT. Ravintola The Kitchen Raatimiehenkatu 18, Lappeenranta. puh

MENUT. Ravintola The Kitchen Raatimiehenkatu 18, Lappeenranta. puh MENUT Keittiömestarin kuuden ruokalajin yllätysmenu. Tarjoillaan vain koko pöytäseurueelle. // 59,00/hlö THE KITCHEN MENU // 49,00 Korianterilla ja chilillä marinoituja jättikatkarapuja, merileväsalaattia,

Lisätiedot

Juustoinen katkarapusalaatti. Kastike 1/2 prk (à 400 g) Valio turkkilaista jogurttia 2 1/2 rkl makeaa chilikastiketta

Juustoinen katkarapusalaatti. Kastike 1/2 prk (à 400 g) Valio turkkilaista jogurttia 2 1/2 rkl makeaa chilikastiketta Juustoinen katkarapusalaatti 5-6 annosta 150 g katkarapuja 1/2 pak (à 350 g) Valio Polar täyteläinen juustoa 400 g makeaa melonia 1/2 pak kevätsipulia tai n. 1 dl ruohosipulia 1 ruukku jääsalaattia Kastike

Lisätiedot

Menestyksesi reseptit

Menestyksesi reseptit Menestyksesi reseptit Syyskuu joulukuu 2014 UUTUUS Fazer Vanilja-kardemummapulla 60 x 80 g Kaivattua vaihtelua pullavalikoimaan Runsaasti vaniljaa ja perinteistä kardemummaa Vanilja-kardemummapullassa

Lisätiedot

Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1

Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1 Broileri DENCON FOODS ~ BROILERI 1 Ihania herkkuja broilerista! Monipuolinen broileri Broilerinlihaa syödään yhä enemmän. Se on terveellistä ja vähärasvaista, ja siinä on runsaasti proteiineja. Lihan mieto

Lisätiedot

Tee ruokaa Millen kanssa

Tee ruokaa Millen kanssa Suklaan- ja maissinmakuiset muffinssit (n. 9-6 muffinssia) 75 g voita 75 g sokeria 2 kananmunaa 1 dl jogurttia esim. kreikkalaista jogurttia Käsittelemättömän appelsiinin raastettu kuori 180 g vehnäjauhoja

Lisätiedot

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi

Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Saaristolaisleipä ja jääkellarin lohi Jääkellarin lohi n. 500 g lohifile 1 litra vettä 1 dl merisuolaa 1 rkl sokeria Kiehauta vesi. Lisää suola ja sokeri, sekoita kunnes ne ovat täysin liuenneet. Jäähdytä

Lisätiedot

Pohjoismainen kouluruokaviikko (viikko 12)

Pohjoismainen kouluruokaviikko (viikko 12) Pohjoismainen kouluruokaviikko (viikko 12) SUOMI Jauhelihakeitto 10 hengelle 800 g jauhelihaa suolaa 2,5 l lihalientä 2 laakerinlehteä 10 maustepippuria 0,2 kg porkkanoita 0,2 kg purjoa 0,2 kg selleriä

Lisätiedot

AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA

AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA AITOJEN MAKUJEN KESÄLISTA AIDOISTA RAAKA-AINEISTA KÄSIN TEHTYNÄ. RAKKAUDESTA RUOKAAN. Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon! Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon viihtymään ja nauttimaan keittiömme antimista.

Lisätiedot

Väinön reseptit. Salaatit. Väinö Niskanen/Amiedu

Väinön reseptit. Salaatit. Väinö Niskanen/Amiedu Väinön reseptit Salaatit Sisältö Kasvisten paloittelu Fetasalaatti Kurkku-melonisalaatti Perunasalaatti Porkkanaraaste ja kaaliraaste Pääsiäissalaatti Rosolli Vihreä salaatti Ranskalainen salaatinkastike

Lisätiedot

MATKA VENÄJÄLLE - 12 KLASSIKKO RESEPTIÄ -

MATKA VENÄJÄLLE - 12 KLASSIKKO RESEPTIÄ - MATKA VENÄJÄLLE - 12 KLASSIKKO RESEPTIÄ - 2018 Munakoisokaviaari Munakoiso on mahtavan makuinen kasvis, kunhan sen valmistaa huolella. Tämä munakoisokaviaari sopii mainiosti alkuruokapöytään, mutta myös

Lisätiedot

Joululista. Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä

Joululista. Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä Joululista 2008 Tilaa jouluruuat 7.11. mennessä 1 Joulu on lämmin sana, punaiset villasukat ja aattosaunan syli. Joulun näkee jo kaukaa: hiippalakki vilahtaa nurkan taakse, valoja syttyy yöhön. Pysähdy

Lisätiedot

KEKRILAUTA. Kekrilaudan isäntä ohukainen

KEKRILAUTA. Kekrilaudan isäntä ohukainen KEKRILAUTA Kekrilaudan ajatuksena on yhteinen pöytä ja jakaminen. Laudalle tai pöydälle katetaan tarjoilukulhoissa laudan vieraat. Isäntänä toimii ohukainen, jonka päälle kekrilaudan antimia laitetaan.

Lisätiedot

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi (+37 astetta). Liota joukkoon hiiva, suola ja sokeri.

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi (+37 astetta). Liota joukkoon hiiva, suola ja sokeri. Focaccia (italialainen peltileipä) Focaccia on yksi omista suosikeistani, se on edullista ja helppoa valmistaa, eikä siihen tarvita voita tai leikkelettä päälle vaan se on valmista sellaisenaan. Focaccialla

Lisätiedot

Karitsanliharuokia. Lihan kypsentämisestä

Karitsanliharuokia. Lihan kypsentämisestä Karitsanliharuokia Seuraavat reseptit ovat helppotekoisia ja luomukaritsan makua kunnioittavia. Luomukaritsa käyttäytyy kypsennettäessä hyvin pitkälle samoin kuin moni muukin liha, joten naudanlihalle

Lisätiedot

THE DINNER À LA CARTE

THE DINNER À LA CARTE THE DINNER À LA CARTE THE DINNER À LA CARTE Me The Kitchenissä yhdistämme herkullisen ruoan ja sosiaalisen tapahtuman. Suosi:elemme valitsemaan useita annoksia jae:avaksi pöytäseurueen kesken. Kei$ömme

Lisätiedot

Eläköön lahna! Reseptejä 25.5.2011

Eläköön lahna! Reseptejä 25.5.2011 Eläköön lahna! Reseptejä 25.5.2011 Lahnaviettelys Raaka-aineet: 400 g kylmäsavustettua tai lämminsavustettua lahna 2 kovaksi keitettyä kananmunaa 1 keltasipuli 1 dl majoneesia 2 rkl Crème fraîchea 2 rkl

Lisätiedot

Nautinnollista ja Rauhaisaa Joulunaikaa!

Nautinnollista ja Rauhaisaa Joulunaikaa! Joulu saapuu pienin askelin, sytyttelee kynttilöitä tummeneviin iltoihin, rapisee ovien takana, kuiskailee nurkissa. Eikä aikaakaan, kun se on jo täällä: helisee hopeisina tiukuina, tuoksuu ja maistuu

Lisätiedot

Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN

Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN Sadonkorjuu HK LIHANTAITAJIEN TAPAAN broilerikurpitsacurry Annosmäärä: 20 2 kg Kariniemen Kananpojan Kypsä miedosti suolattu paistileike (7636) 0,1 l rypsiöljy 0,75 kg sipulikuutio 0,05 kg valkosipuli,

Lisätiedot

HELPPO Hirvipata ( 4:lle )

HELPPO Hirvipata ( 4:lle ) HELPPO Hirvipata ( 4:lle ) Aika: 1 1/2-2 tuntia 600 g luutonta Hirvenlihaa, esim ulkopaistia. 2 rkl voita, margariinia tai öljyä 2-3 sipulia 1 tl suolaa ripaus paprikaa tai valkopippuria 1 tl timjamia

Lisätiedot

TUOTEOPAS 2015. TUOTEOPAS 2015 Snellman Pro

TUOTEOPAS 2015. TUOTEOPAS 2015 Snellman Pro TUOTEOPAS 2015 TUOTEOPAS 2015 Snellman Pro 1 IceCool on nyt Snellman Pro. Ajatus tästä maailman parhaita raaka-aineita ja ruokatuotteita tarjoavasta yrityksestä sai alkunsa jo 1951, kun Kurt ja Lars Snellman

Lisätiedot

1. Erottele keltuaiset kulhoon, sekoita joukkoon sinappi, sitruunamehu, suola ja pippuri 2. Kaada öljy joukkoon ohuena nauhan, samalla sekoittaen.

1. Erottele keltuaiset kulhoon, sekoita joukkoon sinappi, sitruunamehu, suola ja pippuri 2. Kaada öljy joukkoon ohuena nauhan, samalla sekoittaen. Hirvi tartar: - Hirven jauhelihaa - Oliiviöljyä - Suolaa ja mustapippuria 1. Sekoita lihaan öljyä, mausta suolalla ja pippurilla Pikkelöintiliemi: - 1 dl etikka - 2 dl sokeria - 3 dl vettä - Punasipulia

Lisätiedot

EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto

EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto EL BUENO TONNICALA, POR FAVOR! Tuotekuvasto TONNIKALAT oliiviöljyssä Tonnikalamme ovat maukkainta tonnikalan osaa eli sisäfileetä ja käyttämämme laadukas oliiviöljy huolella valittua. Calvo tarjoaa herkullisen

Lisätiedot

Parempia valintoja keittiössä herkullisilla Sydänmerkki-resepteillä!

Parempia valintoja keittiössä herkullisilla Sydänmerkki-resepteillä! h Parempia valintoja keittiössä herkullisilla Sydänmerkki-resepteillä! Mikä Sydänmerkki-ateria? Sydänmerkki-ateria on terveellisen ruoan merkintäjärjestelmä. Se helpottaa ruokailijaa terveellisen aterian

Lisätiedot

Keittiömestari kalalla

Keittiömestari kalalla Keittiömestari kalalla Jukka Kyllösen kalaruokareseptejä Kuha Lehtipinaatilla ja vihanneksilla täytetty kuhakääryle, kevätsipulikastiketta 600 g kuhafileetä n. 150 g kpl 100 g porkkanaa suikaloituna 50

Lisätiedot

ESPANJALAISIA TAPAKSIA

ESPANJALAISIA TAPAKSIA ESPANJALAISIA TAPAKSIA Malmin Martat 17.10.2016 TOMAATTILEIPÄ PERUNAMUNAKAS FRITEERATUT MUSTEKALARENKAAT MELONIA ILMAKUIVATUN KINKUN KERA MARINOIDUT OLIIVIT MANTELIKEKSIT KAHVI / TEE --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

Vihreä. pöytä. Kaskinauriista karviaiseen. Sasu Laukkonen Mariaana Nelimarkka

Vihreä. pöytä. Kaskinauriista karviaiseen. Sasu Laukkonen Mariaana Nelimarkka Vihreä Sasu Laukkonen Mariaana Nelimarkka pöytä Kaskinauriista karviaiseen Kaskinaurispasta Neljälle 12 kaskinaurista ½ punttia salviaa 100 g voita 1 dl parmesaania raastettuna Kuori nauriit ja kiinnitä

Lisätiedot

Reseptejä. Kalaruokahetkiin... Reseptit Michael Björklund ja Markku Luola. www.prokala.fi

Reseptejä. Kalaruokahetkiin... Reseptit Michael Björklund ja Markku Luola. www.prokala.fi Reseptejä Kalaruokahetkiin... Reseptit Michael Björklund ja Markku Luola www.prokala.fi Valkoinen on punaista Resepti: Michael Björklund Oliivi-tuorejuustogratinoitua lipeäkalaa Tomaatti-äyriäiskastiketta

Lisätiedot

GRILL feast. all stars ALL THE BEST FROM BEEF, PORK & POULTRY FEAT. SAUSAGES

GRILL feast. all stars ALL THE BEST FROM BEEF, PORK & POULTRY FEAT. SAUSAGES GRILL feast all stars ALL THE BEST FROM BEEF, PORK & POULTRY FEAT. SAUSAGES ALL THE BEST FROM BEEF, PORK & POULTRY FEAT. SAUSAGES GRILL feast all stars Tuotenro Tuote Paino EAN 4212 Chosen by Farmers Flanksteak,

Lisätiedot

syötävän hyvä lihaopas

syötävän hyvä lihaopas syötävän hyvä lihaopas PORSAS PORSAS Kyljysselkä SISÄ- JA Ulkofilee Etuselkä paahtopaisti, sisä- ja ulkopaisti, kinkku KYLKI Lapa Potka Potka SORKKA SORKKA 2 Valitse oikein, nautit parempaa. Porsaanlihasta

Lisätiedot

SALAATTIA & LÄMPIMIÄ LEIPIÄ

SALAATTIA & LÄMPIMIÄ LEIPIÄ alkuruoat & keitot 1. Vihersalaatti (l,g) 2. Aurajuusto-valkosipulietanat 6 kpl (l) 6,70 10,50 SALAATTIA & LÄMPIMIÄ LEIPIÄ 6. Einon Broileripekonisalaatti Broilerin rintafileetä ja rapeaksi paistettua

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 17-24 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 1 UUNIPASTA SOIJAROUHEEN, KURPITSAN JA VUOHENJUUSTON KERA Ainesosat Neljälle 750 g kuutioitua kurpitsaa oliiviöljyä suolaa, pippuria 300 g rigatoni- tai pennepastaa

Lisätiedot

Lohi-katkaraputoast l 9,60 Limemarinoitua lohta, katkarapuja, avokadoa ja chili-ranskankermakastiketta rapeaksi paistetulla paahtoleivällä

Lohi-katkaraputoast l 9,60 Limemarinoitua lohta, katkarapuja, avokadoa ja chili-ranskankermakastiketta rapeaksi paistetulla paahtoleivällä ALKURUOAT Lohi-katkaraputoast l 9,60 Limemarinoitua lohta, katkarapuja, avokadoa ja chili-ranskankermakastiketta rapeaksi paistetulla paahtoleivällä Hedelmäinen broilerisalaatti l, g 11,00 Erilaisia salaatteja,

Lisätiedot

Karismaattinen karitsa

Karismaattinen karitsa Karitsan Kyljykset Rosmariini Mie De Pain ja Maustekurkkurahka Karismaattinen karitsa Koostaan huolimatta karitsa valloittaa keittiössä, ruokalistalla ja lautasella. Se on kuin kotonaan etnisten keittiöiden

Lisätiedot

SALAATIT. Talon vihreä salaatti -jogurttikastike -paahdettua talon leipää 5,50 / 10,50

SALAATIT. Talon vihreä salaatti -jogurttikastike -paahdettua talon leipää 5,50 / 10,50 SALAATIT alkuruoka / annos Talon vihreä salaatti -jogurttikastike -paahdettua talon leipää 5,50 / 10,50 Fetajuustosalaatti -vihreää salaattia -sipulia -oliiveja -fetajuustoa -öljy-yrtti-sitruunakastike

Lisätiedot

Silliä turkin alla (Aleksander)

Silliä turkin alla (Aleksander) Silliä turkin alla (Aleksander) Ainekset: 2 perunaa 2 punajuurta 2 porkkanaa 1 silli 2 omenaa 2 keitettyä munaa 1 purkki majoneesia 1 sipuli nippu tilliä 1. Keitä perunat, porkkanat ja punajuuret kypsiksi

Lisätiedot

Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kauden parhaat reseptit JOULU. Ota mukaan, Ole hyvä!

Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kauden parhaat reseptit JOULU. Ota mukaan, Ole hyvä! Pirkanmaan Osuuskauppa tarjoaa kauden parhaat reseptit JOULU Ota mukaan, Ole hyvä! Jouluruoka maistuu parhaalta suoraan omasta uunista. PERINTEISET JOULUPÖYDÄN HERKUT JA MUUTAMA UUSI TUTTAVUUS: LANTTULAATIKKO

Lisätiedot

Kastike houkuttelee ruoan maut esiin

Kastike houkuttelee ruoan maut esiin Kastike houkuttelee ruoan maut esiin 28 TEEMA NOVA 5 2011 Tärkeä osa ateriaa on kastike, jota tarjotaan erilaisten lisäkkeiden kera sellaisenaan tai käytetään mm. laatikko-, pata-, muhennos- tai keittoruokien

Lisätiedot

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ

150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ Resepti 104-110 150 RESEPTIÄ NESTLÉLTÄ 1 CHILI SIN CARNE 4 annosta Ainesosat 1 paketti Hälsans Kök Soijarouhetta 1 purkki murskattuja tomaatteja 1 pilkottu sipuli 2 pilkottua paprikaa 1 purkki kidneypapuja

Lisätiedot

Suomalainen kestosuosikki. sai uusia makuja UUDET JAUHELIHATUOTTEET. Katso myös maukkaat kastikeohjeet. Hyvä ruoka, parempi mieli.

Suomalainen kestosuosikki. sai uusia makuja UUDET JAUHELIHATUOTTEET. Katso myös maukkaat kastikeohjeet. Hyvä ruoka, parempi mieli. Suomalainen kestosuosikki sai uusia makuja UUDET JAUHELIHATUOTTEET Katso myös maukkaat kastikeohjeet Hyvä ruoka, parempi mieli. NIIN HYVIÄ, ETTÄ NE PITI KEKSIÄ UUDELLEEN TAAS Jauheliha on meille suomalaisille

Lisätiedot

Jarlsberg. kun haluat jotain ainutlaatuista

Jarlsberg. kun haluat jotain ainutlaatuista Jarlsberg kun haluat jotain ainutlaatuista Miksi Jarlsberg juuston täyteläinen maku on niin ainutlaatuinen? Miten juustoon syntyy sille tyypillinen rakenne? Jarlsberg juustoa on valmistettu salaisen ja

Lisätiedot

Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon!

Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon! Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon! Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon viihtymään ja nauttimaan keittiömme antimista. Meille ruoka on suurin rakkauden lähde. Kunnioitamme raaka-aineita ja valmistustapoja,

Lisätiedot

Veljekset Rönkä Oy. www.merilapinkaritsa.fi

Veljekset Rönkä Oy. www.merilapinkaritsa.fi Veljekset Rönkä Oy www.merilapinkaritsa.fi Meri-Lapin Karitsa on Lapissa tuotettu ja jalostettu tuoteperhe. Maultaan mieto, murea, vähärasvainen ja nopeasti kypsyvä liha on jalostettu -0 kk ikäisistä karitsoista.

Lisätiedot

MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE

MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE MARJAISIA RESEPTEJÄ AMMATTILAISILLE MARJAKASTIKKEET korkea marjapitoisuus valmistettu Suomessa aidoista marjoista ruoanlaittoon, jälkiruokiin ja leivonnaisiin OUT OF HOME -MYYNTI Myyntipäällikkö Mika Lund

Lisätiedot

Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon!

Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon! Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon! Tervetuloa Wanha Makasiini Bistroon viihtymään ja nauttimaan keittiömme antimista. Meille ruoka on suurin rakkauden lähde. Kunnioitamme raaka-aineita ja valmistustapoja,

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Aidot orientaaliset maut Suomesta. Aitoja Orientaalisia Makuja SUOMESTA.

TUOTELUETTELO. Aidot orientaaliset maut Suomesta. Aitoja Orientaalisia Makuja SUOMESTA. TUOTELUETTELO Aidot orientaaliset maut Suomesta Aitoja Orientaalisia Makuja SUOMESTA BEOFOOD OY on kokkolalainen, nykyaikainen elintarviketuotantolaitos. Päätuotteitamme ovat itämaisella säväyksellä valmistetut

Lisätiedot

MEIRA. mausteet. Katso herkulliset ruokaohjeet

MEIRA. mausteet. Katso herkulliset ruokaohjeet MEIRA mausteet Katso herkulliset ruokaohjeet Chili sin carnella täytetyt suippopaprikat Pustan lammaspata, kasvisruoka 1,000 kg (10 kpl) makeita suippopaprikoita Täyte 0,200 kg sipulia 0,020 kg valkosipulia

Lisätiedot