Tilintarkastuspalveluiden hankinta Asikkalan kunnalle ja kunnan määräysvallassa oleville tytäryhtiöille tilikausille optiovuosi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tilintarkastuspalveluiden hankinta Asikkalan kunnalle ja kunnan määräysvallassa oleville tytäryhtiöille tilikausille optiovuosi"

Transkriptio

1 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 1 / 17 Tarjouspyyntö Tilintarkastuspalveluiden hankinta Asikkalan kunnalle ja kunnan määräysvallassa oleville tytäryhtiöille tilikausille optiovuosi 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi henkilöstöhallinto Asikkala/Konsernipalvelut/Talous- ja Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus Postiosoite Rusthollintie 2 Postitoimipaikka NUTS-koodi Vääksy FI1C3 Päijät-Häme Postinumero Maa Yhteyshenkilö Suomi (FI) vs. talousjohtaja Ville Rajahalme Puhelin Sähköposti ville.rajahalme@asikkala.f Osoite, johon tarjoukset on lähetettävä Internet-osoite (URL) Viestintä

2 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 2 / 17 Hankinta-asiakirjat ovat suoraan saatavilla täydellisinä, rajoituksetta ja maksutta osoitteesta: Lisätietoja saa edellä mainitusta osoitteesta 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi Tilintarkastuspalveluiden hankinta Asikkalan kunnalle ja kunnan määräysvallassa oleville tytäryhtiöille tilikausille optiovuosi Lyhyt kuvaus Asikkalan kunta pyytää palveluntuottajilta tarjouksia kuntalain (410/2015) 14 luvun 122 :n mukaisen hallinnon ja talouden tarkastuksen suorittamisesta Asikkalan kunnassa tilikausille optiovuosi (tilikaudet 2020 ja 2021). Hankinnan kohteena ovat myös tarkastuslautakunnan sihteeritehtävät sekä kirjanpitolain (1336/1997) 1 luvun 5 :n mukaisten kunnan määräysvallassa olevien tytäryhtiöiden hallinnon ja talouden tarkastus tarjouspyynnön mukaisten konserniyhtiöiden osalta. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista (1397/2016). Osia koskevat tiedot Täta sopimusta ei ole jaettu osiin 2.1. Hankinnan kuvaus Tilintarkastuspalveluiden hankinta Asikkalan kunnalle ja kunnan määräysvallassa oleville tytäryhtiöille tilikausille optiovuosi

3 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 3 / 17 Kuvaus hankinnasta Asikkalan kunta pyytää palveluntuottajilta tarjouksia kuntalain (410/2015) 14 luvun 122 :n mukaisen hallinnon ja talouden tarkastuksen suorittamisesta Asikkalan kunnassa tilikausille optiovuosi (tilikaudet 2020 ja 2021). Hankinnan kohteena ovat myös tarkastuslautakunnan sihteeritehtävät sekä kirjanpitolain (1336/1997) 1 luvun 5 :n mukaisten kunnan määräysvallassa olevien tytäryhtiöiden hallinnon ja talouden tarkastus tarjouspyynnön mukaisten konserniyhtiöiden osalta. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista (1397/2016). 3. Hankintamenettely Menettelyn luonne Avoin menettely Sopimuksentekomenettelyn suunniteltu alkamispäivä Tarjousten avaamista koskevat tiedot Päivämäärä ja paikallinen aika :00 4. Yleiset ehdot Hankintamenettely on avoin menettely. Kyseessä on hankintalain 25 :n tarkoittaman palveluhankintoja koskevan kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Osatarjouksia ei hyväksytä.

4 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 4 / 17 Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjouspyynnössä esitetyt hankintamäärät ovat arvioita eikä hankintasopimus muodosta Tilaajalle määräostovelvoitetta vaan Tilaaja hankkii palveluita tarpeensa mukaan. Sitova tarjous on jätettävä sähköisesti HankintaSampo-järjestelmän kautta viimeistään klo 15 mennessä. Jättämällä tarjouksen tarjoaja sitoutuu liitteenä olevan hankintasopimusluonnoksen sekä muiden tarjouspyyntöasiakirjojen ehtoihin. Mahdolliset tarjouspyyntöä koskevat kysymykset on esitettävä HankintaSampo-järjestelmän kautta klo 16 mennessä. Kaikki kysymykset, kysymyksiin annetut vastaukset sekä mahdolliset täsmennykset tarjouspyyntöön julkaistaan klo 12 mennessä HankintaSampo-järjestelmän kautta. Tilaaja ei vastaa puhelimitse tai muulla kuin em. tavoin esitettyihin tarjouspyyntöä koskeviin kysymyksiin. Määräajan jälkeen saapuneet tarjoukset suljetaan tarjouskilpailun ulkopuolelle. Tilaaja pidättää oikeuden perustellusta syystä hylätä kaikki tehdyt tarjoukset. Tilaaja ei maksa korvausta tarjouksen tekemisestä. Hankinnasta tehdään hankintasopimus. Sopimus tullaan solmimaan tarjouskilpailun voittaneen tahon kanssa, kun hankintalain määräämä odotusaika on umpeutunut ja hankintapäätös on saanut lainvoiman. 5. Soveltuvuusvaatimukset Soveltuvuusvaatimukset tarkistetaan kilpailutuksen voittajalta/voittajilta. Tilaajavastuuraportti Tarjoaja sitoutuu täyttämään tilaajavastuulain mukaiset velvoitteet. Tarjoajan tulee olla huolehtinut verojen, sosiaaliturvamaksujen ja eläkevakuutusmaksujen maksamisesta.

5 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 5 / 17 Tarjoaja on merkitty koko sopimuskauden ajan kaupparekisteriin, ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverovelvollisten rekisteriin, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Tilaaja edellyttää, että valittu palveluntuottaja toimittaa Tilaajalle tilaajavastuulain mukaiset alle 3 kuukautta vanhat selvitykset ennen sopimuksen allekirjoittamista. Mikäli valittu palveluntuottaja ei toimita vaadittuja selvityksiä tai ei täytä edellä kuvattuja tilaajavastuulain edellytyksiä, sopimusta ei allekirjoiteta. Tarjoajan suorituskyky ja ammatillinen pätevyys Tarjoajan on täytettävä hankintaan nähden seuraavat suorituskykyä ja ammatillista pätevyyttä koskevat vaatimukset. Tarjous hylätään, mikäli nämä vaatimukset eivät toteudu: Tarjoajan tulee olla tilintarkastusyhteisö, joka voi olla myös JHTT-yhteisö. Tarjoajan ilmoittamalla vastuunalaisella JHT/JHTT- tilintarkastajalla on oltava 3 vuotta kokemusta kuntien, kuntayhtymien, liikelaitosten tai kunnallisten osakeyhtiöiden hallinnon ja talouden lakisääteisestä tilintarkastuksesta. Rikosrekisteri Tarjoajan tulee vakuuttaa, että tarjoajaa tai sen johtoon kuuluvaa henkilöä ei ole tuomittu rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla hankintalaissa luetelluista rikoksista (laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista 80). Tarjoajan taloudelliset edellytykset Tarjoaja vakuuttaa, että sillä on hankinnan kokoon ja laatuun nähden taloudelliset edellytykset hankinnan suorittamiseen. Tätä ominaisuutta arvioidaan tarjoajan vakavaraisuudesta, maksukykyisyydestä, kannattavuudesta ja luottokelpoisuudesta saatujen tietojen perusteella.

6 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 6 / 17 Tilaaja voi tarkistaa tarjoajan taloudelliset edellytykset ja luottotiedot yleisesti käytetyistä rekistereistä. Tarjoajan sopimukseen liittyvät työsuhteet Sopimukseen liittyvissä työsuhteissa on noudatettava vähintään niitä työsuhteen vähimmäisehtoja, joita Suomen lain ja työehtosopimusmääräysten mukaan on noudatettava samanlaatuisessa työssä. Palveluntuottajan on sopimukseen liittyvissä työsuhteissa järjestettävä työntekijöille työterveyshuoltolain mukainen työterveyshuolto ja terveystarkastus- ja seurantajärjestelmä. 6. Hankinnan tiedot Hankinnan tiedot Asikkalan kunnanvaltuusto valitsee tarkastuslautakunnan esityksestä tilintarkastusyhteisön Asikkalan kunnalle. Kunnan tytäryhtiöiden osalta tilintarkastusyhteisön valinnan tekevät vuosittain yhtiöiden yhtiökokoukset. Asikkala on noin asukkaan kunta Päijät-Hämeessä. Asikkalan kunnan organisaatio rakentuu kunnan oman tuotannon palvelualueista, jotka ovat konsernipalvelut, kasvatus- ja opetuspalvelut, hyvinvointipalvelut ja tekniset palvelut. Asikkalan kunnan palveluksessa työskentelee noin 300 henkilöä. Asikkalan kunta on luovuttanut sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden järjestämisvastuun Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymälle perusterveyspalveluista, sosiaalipalveluista ja erikoissairaanhoitopalveluista. Kunnan tytäryhtiöitä ovat Asikkalan vesi ja satama Oy, Asikkalatalot Oy ja Asikkalan Elinkeino Oy. Kunnan taloushallinnon palvelut ja palkanlaskenta on ulkoistettu palvelukeskus Provincia Oy:lle. Myös Asikkalan vesi ja satama Oy:n sekä Asikkalan Elinkeino Oy:n kirjanpidon palvelut on ulkoistettu Provincia Oy:lle.

7 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 7 / 17 Tästä johtuen merkittävä osa tarkastustyöstä tapahtuu Provincia Oy:n konttorissa Lahdessa osoitteessa Linjakatu 5, Lahti. Asikkalatalot Oy:n kirjanpidon toiminnot on ulkoistettu OP-kiinteistökeskus Oy:lle. Tarkastuksen kohteena ovat: - Asikkalan kunta (y-tunnus ) - Asikkalan vesi ja satama Oy (kunnan omistusosuus 100 %, y-tunnus ) - Asikkalatalot Oy (kunnan omistusosuus 100 %, y-tunnus ) - Asikkalan Elinkeino Oy (kunnan omistusosuus 100 %, y-tunnus ) Arvio tarkastuspäivien lukumäärästä Asikkalan kunta, 20 päivää Asikkalan vesi ja satama Oy, 3 päivää Asikkalatalot Oy, 3 päivää Asikkalan Elinkeino Oy, 0,5 päivää Tarjoajan tulee nimetä tarjouksessaan vastuunalainen tilintarkastaja ja hänen varahenkilönsä ja esittää ehdotus avustavista tilintarkastajista. Nimetyt henkilöt ja ehdotukset ilmoitetaan tarjouspyynnön liitteellä 3 - laatutekijöiden ilmoittaminen. Vastuunalaisen tilintarkastajan tarkastuspäivien osuus edellä esitetyistä kunnan tarkastuspäivistä on oltava vähintään 10 päivää tilikaudessa. Tilintarkastuskertomuksen lisäksi tilintarkastajan edellytetään antavan tarkastuslautakunnalle vuosittain 1-2 kirjallista väliraporttia tarpeen mukaan. Tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävänä on muun muassa: - tarkastuslautakunnan esityslistan valmistelu (pääsääntöisesti yhdessä lautakunnan puheenjohtajan kanssa) - esityslistan lähettäminen tarkastuslautakunnan jäsenille (pääsääntöisesti kunnan kautta)

8 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 8 / 17 - kokouspöytäkirjan pito - arviointikertomuksen laadintaan osallistuminen ja avustaminen arviointityössä - asioiden täytäntöönpano (pääsääntöisesti yhdessä kunnan vastuullisten viranhaltijoiden kanssa). Tarkastuslautakunta pitää noin 6 kokousta vuosittain. Sihteerin tehtäviin käytettävä työmäärä on arviolta 5 työpäivää vuodessa. Työmääräarvio sisältää arviointikertomuksen laadintaan tarvittavan ajan. Tarjousasiakirjojen julkisuus Viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetun lain (621/1999) perusteella tarjoukset ovat pääsääntöisesti julkisia sopimuksenteon jälkeen. Siksi tarjoukset on pyrittävä laatimaan siten, etteivät ne sisällä liike- tai ammattisalaisuuksia. Jos liikesalaisuuksien sisällyttäminen tarjouslomakkeella tehtyyn tarjoukseen on välttämätöntä, on ne lueteltava erillisellä, salaiseksi otsikoidulla liitteellä. Hinta ei lähtökohtaisesti ole liiketai ammattisalaisuus. Tilaaja harkitsee tapauskohtaisesti, ovatko liike- tai ammattisalaisuuksiksi ilmoitetut tiedot lain mukaan salassa pidettäviä. Tarjousten valintaperuste ja vertailu Tarjouksista valitaan kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous, joka on alla esitetyn perusteella hinta-laatusuhteeltaan paras. Hinta, painoarvo 70 % Hintatiedot esitetään hintatarjouslomakkeella (tarjouspyynnön liite 2). Vertailussa huomioidaan varsinaisen sopimuskauden (tilikaudet ) kokonaishinta, jonka tulee sisältää kuntalain (410/2015) 14 luvun 122 :n mukaisen hallinnon ja talouden tarkastus, tarkastuslautakunnan sihteeritehtävät sekä kirjanpitolain (1336/1997) 1 luvun 5 :n mukaisten kunnan määräysvallassa olevien tytäryhtiöiden hallinnon ja talouden tarkastus.

9 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 9 / 17 Hintapisteiden laskentakaava: Vertailussa halvin tarjous saa 70 pistettä. Muut tarjoukset pisteytetään kaavalla: halvin hinta /ao. tarjouksen hinta x maksimipisteet (70 pistettä). Laskentatarkkuus 0,1 pistettä. Hintatarjouslomakkeella tulee lisäksi ilmoittaa seuraavat hinnat, joita ei kuitenkaan huomioida hintavertailussa: - vastuunalainen tilintarkastajan hinta euroa/päivä - avustavat tilintarkastajat hinta euroa/päivä - tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävät euroa/tunti Hintatarjouslomakkeen erittely päivähinnoista toimii laskutuksen perusteena. Päivähintoja voidaan tarvittaessa jakaa tuntihinnoiksi laskutusta varten. Ko. tietoja annettaessa on huomioitava, että sovellettava tarkastuspäivän (7,5 tuntia) hinta sisältää kaikki palveluntuottamisesta aiheutuvat kustannukset, kuten päivärahat, matka- ja muut kulut ja että vuosittaisen kokonaishinnan tulee perustua näihin annettuihin päivähintoihin. Laatu, painoarvo 30 % Tarjouksen laadullisten tekijöiden arvioinnissa käytetään tietoja palvelua tuottavan henkilöstön työkokemuksesta. Laatutiedot esitetään laatutekijöiden ilmoittaminen-lomakkeella (tarjouspyynnön liite 3). Tarjoajan tulee ilmoittaa arviointia varten tarvittavat tiedot. Laatupisteiden antaminen on mahdotonta, mikäli tietoja ei toimiteta tarjouspyynnön yhteydessä. Tietojen puuttuminen johtaa tarjouspyynnön hylkäämiseen. Laatu muodostuu kokonaisuuksista A ja B. Tarjousvertailussa käytettävät laatupisteet saadaan laskemalla yhteen kokonaisuuksien A ja B pisteet ja skaalaamalla yhteenlasketut pisteet seuraavasti: eniten pisteitä kokonaisuuksista yhteensä saanut tarjoaja saa 30 pistettä. Muiden tarjoajien pisteet lasketaan kaavalla: (ao. tarjoajan kokonaisuuksista A ja B yhteenlasketut pisteet / parhaan tarjoajan kokonaisuuksista A ja B yhteenlasketut pisteet) x maksimipisteet (30 pistettä). Laskentatarkkuus 0,1 pistettä.

10 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 10 / 17 Laadun osalta huomioidaan vastuunalaisen tilintarkastajan ja hänen varahenkilönsä tarkastuskokemuksen keskiarvo (kokonaisuus A) ja avustavien tilintarkastajien tarkastuskokemuksen keskiarvo (kokonaisuus B). Tarkastuskokemus lasketaan mennessä kertyneestä tarkastuskokemuksesta. Tarkat tiedot hinta- ja laatupisteistä on ilmoitettu kilpailuttamiskriteeritkohdassa. Lopuksi lasketaan yhteen tarjoajan hinta- ja laatupisteet. Yhteensä eniten pisteitä saanut tarjoaja voittaa tarjouskilpailun. Hinnat, niiden tarkistaminen ja laskutus Hinnat ovat kiinteät sopimuskauden ajan tilikausilla Palveluntuottajalla on mahdollisuus esittää optiokaudelle 2020 hinnantarkistusta mennessä ja optiokaudelle mennessä. Palveluntuottajan on osoitettava hintojen korotusperusteet ja niiden vaikutus kokonaishintaan. Hinnankorotusesitys astuu voimaan Tilaajan hyväksynnällä. Laskutuksen tulee tapahtua tarkastustyön etenemisen mukaan jälkikäteen. Laskussa on yksilöitävä henkilöittäin työpäivät ja työaika. Laskuihin ei lisätä toimistomaksuja eikä laskutuslisiä. Maksuehto tulee olla vähintään 14 vuorokautta laskun päiväyksestä lukien. Tarjoajien ja tarjousten kelpoisuus ja tarjousten vertailu TARJOUSTEN KÄSITTELY Myöhästynyttä, määräajan jälkeen saapunutta tarjousta ei oteta käsittelyyn, vaan se palautetaan tarjouksen tekijälle. Määräaikana saapuneet tarjoukset avataan tarjousten avaustilaisuudessa, joka ei ole julkinen. Tarjousten käsittelyn vaiheet ovat seuraavat: 1. Tarjousten avaaminen

11 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 11 / Tarjoajien kelpoisuuden arviointi 3. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen 4. Tarjouspyynnön mukaisten tarjousten vertailu 5. Hankintapäätöksen tekeminen ja päätöksen tiedoksianto 6. Päätöksen lainvoimaiseksi tulemisen odottaminen 7. Hankintasopimuksen solminen. Hankintasopimus syntyy vasta kirjallisen sopimuksen allekirjoittamisella. TARJOAJIEN KELPOISOISUUDEN JA TARJOUSTEN TARJOUSPYYNNÖN MUKAISUUDEN TARKISTAMINEN Arviointi- ja valintaprosessin ensimmäisen vaiheen tarkoituksena on selvittää tarjoajan edellytykset suoriutua hankinnan tuottamisesta. Tätä arvioidaan tarjoajalle asetetuilla kelpoisuusvaatimuksilla, jotka on esitetty kohdassa soveltuvuusvaatimukset. Tarjouskilpailusta suljetaan pois sellaiset tarjoajat, joita koskee hankintalain 80 :n mukainen poissulkemisperuste. Tarjouskilpailusta voidaan sulkea pois tarjoajat, jotka ovat laiminlyöneet verojen tai lakisääteisten sosiaalimaksujen suorittamisen tai joita koskee hankintalain 81 :n mukainen poissulkemisperuste. Arviointi- ja valintaprosessin toisessa vaiheessa arvioidaan ensimmäisen vaiheen läpäisseiden tarjoajien tarjoukset. Tarjouksia tarkistetaan suhteessa tarjouspyyntömateriaaleissa ilmoitettuihin vaatimuksiin. Tarjouspyyntöä vastaamattomat tarjoukset hylätään. TARJOUSTEN VERTAILU JA VALINTA Hankinnan valintaperuste on kokonaistaloudellinen edullisuus. Kokonaistaloudellisesti edullisin on tarjous, joka on hinta-laatusuhteeltaan paras. Hinta-laatusuhteeltaan paras tarjous on se, joka saa eniten pisteitä tarjousten valintaperuste ja vertailu-kohdassa kuvatuin perustein. Vertailupisteet muodostuvat 70 % painoarvoltaan palveluntuottajan antamasta arvonlisäverottomasta kokonaishinnasta ja 30 % laatuperusteista saaduista pisteistä. Päätöksestä ilmoittaminen

12 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 12 / 17 Hankintapäätös annetaan sähköisesti tiedoksi kaikille tarjoajille. Tarjoajan tulee tarjouksessaan ilmoittaa sähköpostiosoite, johon päätös voidaan toimittaa. Hankinta edellyttää hankintapäätöksen lisäksi erikseen tehtävää kirjallista sopimusta. Hankintapäätös voi muuttua tehdyn valituksen tai hankintaoikaisun perusteella. 7. Sopimus Sopimuskausi Sopimuskausi on määräaikainen tilikausille optiovuosi. Varsinainen sopimuskausi katsotaan päättyneeksi, kun tilikauden 2019 tilinpäätös on hyväksytty valtuustossa. Tilaaja päättää tilikauden 2020 option käytöstä viimeistään ja tilikauden 2021 option käytöstä Sopimuskaudella optiovuosi voi Asikkalan kunnan toiminnoissa ja tytäryhtiöissä tapahtua muutoksia, jotka vaikuttavat tämän tarjouspyynnön kohteena olevan hankinnan järjestämiseen, laajentamiseen tai supistamiseen. Tällöin hankintasopimusta tarkistetaan tarvittavin osin, eikä palveluntuottajalla ole oikeutta vaatia vahingonkorvauksia ko. muutoksista johtuen. Sopimuksen tekeminen Hankintapäätös voidaan panna täytäntöön ja sopimus, jonka ehtoihin tarjoaja sitoutuu tarjouksen jättäessään, voidaan tehdä aikaisintaan, kun hankintalain mukainen valitusaika on kulunut. Hankinnasta tehdään kirjallinen sopimus. Tarjous on tarjoajaa sitova. Tilaajaa sitova hankintasopimus syntyy, kun hankintasopimus on allekirjoitettu. Sopimusta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle ilman toisen sopijapuolen kirjallista suostumusta. Sopimus tulee voimaan hankintasopimuksen kirjallisella allekirjoittamisella.

13 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 13 / 17 Sopimusasiakirjojen pätevyysjärjestys Sopimuksen tekemisessä noudatetaan asiakirjojen etusijajärjestyksen osalta seuraavaa tulkintajärjestystä: 1. Hankintapäätös 2. Tarjouspyyntö liitteineen 3. Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot (JYSE 2014 Palvelut) 4. Palveluntuottajan tarjous liitteineen tarjouspyynnön mukaisessa laajuudessa. Hankintasopimuksen tulkinnassa noudatetaan edellä mainittua järjestystä toisiaan täydentäen siten, että ensimmäisenä on tehty hankintasopimus. 8. Vertailukriteerit ja niiden pisteytys Hinta, 70.0 % Hinta, painoarvo 70 % Hintatiedot esitetään hintatarjouslomakkeella (Liite 2 - hintatarjouslomake). Vertailussa huomioidaan varsinaisen sopimuskauden (tilikaudet ) kokonaishinta, jonka tulee sisältää kuntalain (410/2015) 14 luvun 122 :n mukaisen hallinnon ja talouden tarkastus, tarkastuslautakunnan sihteeritehtävät sekä kirjanpitolain (1336/1997) 1 luvun 5 :n mukaisten kunnan määräysvallassa olevien tytäryhtiöiden hallinnon ja talouden tarkastus. Tähän ryhmään kuuluvat seuraavat kriteerit: Hinta, 70.0 % Hintapisteiden laskentakaava:

14 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 14 / 17 Vertailussa halvin tarjous saa 70 pistettä. Muut tarjoukset pisteytetään kaavalla: halvin hinta /ao. tarjouksen hinta x maksimipisteet (70 pistettä). Laskentatarkkuus 0,1 pistettä. Hintatarjouslomakkeella tulee lisäksi ilmoittaa seuraavat hinnat, joita ei kuitenkaan huomioida hintavertailussa: - vastuunalainen tilintarkastaja tai hänen varahenkilönsä, hinta euroa/päivä - avustavat tilintarkastajat, hinta euroa/päivä - tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävät, hinta euroa/päivä Ko. tietoja annettaessa on huomioitava, että sovellettava tarkastuspäivän (7,5 tuntia) hinta sisältää kaikki palveluntuottamisesta aiheutuvat kustannukset, kuten päivärahat, matka- ja muut kulut ja että vuosittaisen kokonaishinnan tulee perustua näihin annettuihin päivä- ja tuntihintoihin. Pisteytys: Korkeimmat pisteet, 100 pistettä (70,000 p painotuksen jälkeen) Liitteet: Liite 2 - hintatarjouslomake.docx Laatu, 30.0 % Tarjouksen laadullisten tekijöiden arvioinnissa käytetään tietoja palvelua tuottavan henkilöstön työkokemuksesta. Laatutiedot esitetään laatutekijöiden ilmoittaminen-lomakkeella (tarjouspyynnön liite 3). Tarjoajan tulee ilmoittaa arviointia varten tarvittavat tiedot. Laatupisteiden antaminen on mahdotonta, mikäli tietoja ei toimiteta tarjouspyynnön yhteydessä. Tietojen puuttuminen johtaa tarjouspyynnön hylkäämiseen. Laatu muodostuu kokonaisuuksista A ja B. Tarjousvertailussa käytettävät laatupisteet saadaan laskemalla yhteen kokonaisuuksien A ja B pisteet ja skaalaamalla yhteenlasketut pisteet seuraavasti: eniten pisteitä kokonaisuuksista yhteensä saanut tarjoaja saa 30 pistettä. Muiden tarjoajien

15 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 15 / 17 pisteet lasketaan kaavalla: (ao. tarjoajan kokonaisuuksista A ja B yhteenlasketut pisteet / parhaan tarjoajan kokonaisuuksista A ja B yhteenlasketut pisteet) x maksimipisteet (30 pistettä). Laskentatarkkuus 0,1 pistettä. Laadun osalta huomioidaan vastuunalaisen tilintarkastajan ja hänen varahenkilönsä tarkastuskokemuksen keskiarvo (kokonaisuus A) ja avustavien tilintarkastajien tarkastuskokemuksen keskiarvo (kokonaisuus B). Tarkastuskokemus lasketaan mennessä kertyneestä tarkastuskokemuksesta. Tähän ryhmään kuuluvat seuraavat kriteerit: Kunnan vastuullisen JHTT- tai JHT-tilintarkastajan ja hänen varahenkilönsä tarkastuskokemus sekä avustavien tilintarkastajien tarkastuskokemus, 30.0 % Arvioitava kokonaisuus A: Kunnan vastuullisen JHTT- tai JHT-tilintarkastajan ja hänen varahenkilönsä tarkastuskokemus (kokonaisuus A: maksimipisteet 25) Kunnan vastuullisen JHTT- tai JHT-tilintarkastajan ja hänen varahenkilönsä tarkastuskokemus vuosina. Tarkastuskokemusta arvioidaan kunnissa tai kuntayhtymissä päätoimisesti tehtyjen tarkastusvuosien määrällä tilintarkastustutkinnon suorittamisen jälkeen mennessä. alle 5 vuotta, 0 pistettä 5-10 vuotta, 12,5 pistettä yli 10 vuotta, 25 pistettä Vastuullisen tilintarkastajan ja hänen varahenkilönsä tarkastuskokemus lasketaan yhteen ja yhteenlasketusta tarkastuskokemuksesta lasketaan keskiarvo. Heidän tarkastuskokemuksensa keskiarvo määrittää pisteet kokonaisuudesta A. Ilmoitetaan vastuullisen tilintarkastajan ja hänen varahenkilönsä tiedot (Liite 3). Arvioitava kokonaisuus B: Avustavien tilintarkastajien kokemus (kokonaisuus B: maksimipisteet 5)

16 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 16 / 17 Avustavien tilintarkastajien tilintarkastuskokemuksen määrä lakisääteisestä tilintarkastuksesta vuosina. Kaikki kokemus lakisääteisen tilintarkastuksen suorittamisesta tarkastustiimin jäsenenä mennessä hyväksytään. alle 5 vuotta, 0 pistettä 5-10 vuotta, 2,5 pistettä yli 10 vuotta, 5 pistettä Jokaisen avustavan tilintarkastajan kokemus lasketaan yhteen ja yhteenlasketusta tarkastuskokemuksesta lasketaan keskiarvo. Heidän tarkastuskokemuksensa keskiarvo määrittää pisteet kokonaisuudesta B (Liite 3). Pisteytys: Korkeimmat pisteet, 100 pistettä (30,000 p painotuksen jälkeen) Liitteet: Liite 3 - laatutekijöiden ilmoittaminen.docx 9. Tarjousten lähettäminen Tarjoukset on lähetettävä :00 mennessä osoitteeseen: Tarjousten on oltava voimassa asti. Tarjouspyyntöön liittyvät kysymykset tulee esittää HankintaSampopalvelussa osoitteessa Aikaraja kysymysten esittämiselle

17 TARJOUSPYYNTÖ SIVU 17 / : Liitteet Liite 1 - Sopimusluonnos tilintarkastuspalveluiden hankinta.pdf

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA Urjalan kunta Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA 1. Hankinnan kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Urjalan kunta (jäljempänä tilaaja) pyytää toimittajilta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TERVOLAN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 19.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ TERVOLAN KUNNAN JA KUNNAN TYTÄRYHTEISÖJEN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE VUO- DEN OPTIO

TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE VUO- DEN OPTIO 1 TARJOUSPYYNTÖ YLIVIESKAN KAUPUNGIN JA SEN TYTÄRYHTIÖIDEN HALLIN- NON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2018-2022+1+1 VUO- DEN OPTIO 1. Hankintayksikkö Ylivieskan kaupungin tarkastuslautakunta

Lisätiedot

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö

Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 27.08.2018 TARJOUSPYYNTÖ DNRO 339/2018 SIVU 1 / 8 Tarjouspyyntö Dnro 339/2018 Mäntsälän kunnan Office 365 -kehitystyö 1. Hankintayksikkö Nimi Mäntsälä/Konsernipalvelut/Tietohallintopalvelut Y-tunnus 0129261-5

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista

Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista Ilmajoen kunta TARJOUSPYYNTÖ Dnro YHT 226/2018 Tarjouspyyntö pöytätietokoneista ja kannettavista Ilmajoen kunta (myöh. tilaaja) pyytää tavarantoimittajilta (myöh. toimittaja) tarjouksia pöytätietokoneista,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta.

Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. Tarjouspyyntö 1 (5) Tarjouspyyntö Inarin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kuntakonsernin yhtiöiden tilintarkastuksesta. vuosina 2013-2016 1. Tarkastuspalvelujen ostaja Tarjous pyydetään

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

Päiväys 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT 58200 KERIMÄKI 3.2.2009 1. Viite: KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Asia: TARJOUSPYYNTÖ KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon

Lisätiedot

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus

Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus SIVU 1 / 7 Pääsuunnittelija, Sakky Savilahden kampus 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi Savon Koulutuskuntayhtymä Kansallinen yritys ja yhteisötunnus 1852679 9 Postiosoite Sammakkolammentie

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin menettely. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankintalain mukainen hankinta.

Hankintamenettely on avoin menettely. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankintalain mukainen hankinta. Urjalan kunta Tarjouspyyntö D/52/08.01.01.02/2016 TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN TORIKULJETUKSISTA AJALLA 1.4.2016 31.3.2019 + 1 + 1 OPTIOVUOTTA 1. Hankinnan kuvaus 2. Sopimusaika 3. Hankintamenettely Tällä

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta 2013-2016 vastavana aikana Äänekosken kaupungin

Tarjouspyyntö koskee valtuuston toimikautta 2013-2016 vastavana aikana Äänekosken kaupungin 1 (7) TARJOUSPYYNTÖ ÄÄNEKOSKEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 2013-2016 Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Äänekosken kaupungin (Y-tunnus 2045520-5) tarkastuslautakunta pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v.

Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle (tavoite) optio 3.v. Alustava Tarjouspyyntö 1 (6) Pähkinäisten ulkoilusaaren hoito sekä kahvila- ja kioskipalvelut ajalle 1.6.2017(tavoite) - 31.8.2022 + optio 3.v. Sisällys 1 Hankinnan taustaa... 2 2 Palvelun kuvaus... 2

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista

Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista 1(5) Tarjouspyyntö Nurmijärven kunnan tietoliikennepalveluista Nurmijärven kunnan pyytää tarjoustanne toimipisteet yhdistävästä tietoliikenneratkaisusta. Sopimuskausi alkaa 10.10.2014 tai sitten kun sopimus

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Laitteilla tulee olla suomenkieliset käyttö- ja huolto-ohjeet.

Laitteilla tulee olla suomenkieliset käyttö- ja huolto-ohjeet. Urjalan kunta Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN KUNTOSALIN LAITTEISTA 1. Hankinnan kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Urjalan kunta (jäljempänä tilaaja) pyytää toimittajilta (jäljempänä tarjoaja)

Lisätiedot

Kaupunki varaa mahdollisuuden keskeyttää hankinnan, jos:

Kaupunki varaa mahdollisuuden keskeyttää hankinnan, jos: 1 TARJOUSPYYNTÖ LASTENSUOJELUN LAITOSPALVELUISTA Lastensuojelun laitoshoidon palvelujen tuottaminen Loimaan kaupunki etsii omistamaansa kiinteistöön, osoitteessa Huvilakatu 33, palveluntuottajaa tuottamaan

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1(7) TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus pyytää tarjoustanne ilmanvaihtosuodattimien hankinnasta Mäntsälän, Nurmijärven ja Tuusulan kunnille sopimuskaudeksi 1.9.2014

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ TALVIKAU- SILLE SEKÄ OPTIOTALVIKAUDELLE

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ TALVIKAU- SILLE SEKÄ OPTIOTALVIKAUDELLE Urjalan kunta Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN TALVIKUNNOSSAPITOTÖISTÄ TALVIKAU- SILLE 2016 2017 + 2017 2018 + 2018 2019 SEKÄ OPTIOTALVIKAUDELLE 2019 2020. 1. Hankinnan kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

5112 Purku urakka Presidentinkatu 3 E vaihe 1 Kuopio

5112 Purku urakka Presidentinkatu 3 E vaihe 1 Kuopio SIVU 1 / 6 5112 Purku urakka Presidentinkatu 3 E vaihe 1 Kuopio 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi Savon Koulutuskuntayhtymä Kansallinen yritys ja yhteisötunnus 1852679 9 Postiosoite Sammakkolammentie

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TAIMIKONHOITOTÖISTÄ 2013 Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta liitteiden mukaisesti. Tuoteryhmä Taimikonhoitotyöt Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2013-31.12.2013.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖINEN PÄIVÄHOITOASIOINTI. Pälkäneen kunnan varhaiskasvatus pyytää tarjoustanne sähköisestä päivähoitoasioinnista,

TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖINEN PÄIVÄHOITOASIOINTI. Pälkäneen kunnan varhaiskasvatus pyytää tarjoustanne sähköisestä päivähoitoasioinnista, 1 TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖINEN PÄIVÄHOITOASIOINTI Hankintayksikkö ja lisätiedot Pälkäneen kunnan varhaiskasvatus pyytää tarjoustanne sähköisestä päivähoitoasioinnista, johon sisältyy päiväkotien, perhepäivähoidon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN LUONNONTIETEIDEN OPETUSVÄ- LINEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN LUONNONTIETEIDEN OPETUSVÄ- LINEISTÄ Urjalan kunta Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN LUONNONTIETEIDEN OPETUSVÄ- LINEISTÄ 1. Hankinnan kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Urjalan kunta (jäljempänä tilaaja) pyytää toimittajilta (jäljempänä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) Hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ Puisto- ja leikkikenttävälineet 1(5) 12.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI

ORIMATTILAN KAUPUNKI Orimattilan kaupungin tilikausien 2019-2021 tilintarkastuspalvelut Hankintayksikkö Orimattilan kaupunki Erkontie 9, PL 46, 16301 ORIMATTILA Hankintapäätöksen asiassa tekevä hankintayksikkö Orimattilan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: URJALAN KUNNAN PÄÄLLYSTYSTYÖT VUODELLE 2019

TARJOUSPYYNTÖ: URJALAN KUNNAN PÄÄLLYSTYSTYÖT VUODELLE 2019 Urjalan kunta Tarjouspyyntö 12.6.2019 TARJOUSPYYNTÖ: URJALAN KUNNAN PÄÄLLYSTYSTYÖT VUODELLE 2019 1. Hankinnan kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Urjalan kunta (jäljempänä rakennuttaja/tilaaja) pyytää urakoitsijoilta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Tilintarkastuspalvelut vuosille

Tilintarkastuspalvelut vuosille 1 Tilintarkastuspalvelut vuosille 2013 2016 Hankinnan kohde Pyydämme tarjousta Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymän kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta vuosille 2013-2016 tai

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ/SIUNTION KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ/SIUNTION KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT /SIUNTION KUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON PALVELUT Hankinnan kohde ja kuvaus Dnro: KH 368/2014 Tällä tarjouspyynnöllä Siuntion kunta pyytää tarjousta oman henkilöstönsä kokonaisvaltaisesta työterveyshuollosta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ SULKAVAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 14. luvun mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille 2017 2021 ja optiosta tilikaudelle

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n verkkolaitteet

Tarjouspyyntö. YTHS:n verkkolaitteet Tarjouspyyntö YTHS:n verkkolaitteet Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016

TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1 (6) LUONNOS TARJOUSPYYNTÖ xx.12.2012 TARJOUSPYYNTÖ ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA VUOSILLE 2013 2016 1. Hankintayksikkö Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta

Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Tarjouspyyntö 1(5) Tarjouspyyntö Pälkäneen kunnan hallinnon ja talouden tarkastamisesta Pyydämme tarjousta kuntalain 72 :n mukaisesta kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta sekä kunnan tytäryhteisöjen

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta.

Kaupungilla on oikeus olla hyväksymättä mitään tarjousta. 1 ( 5) TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Valkeakosken kaupunki pyytää tarjoustanne kaupunkistrategian uusimisen konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asikkala002 SIVU 1 / 12. Puhelin

Tarjouspyyntö asikkala002 SIVU 1 / 12. Puhelin SIVU 1 / 12 Koulu ja asiointikuljetukset 452017 1. Hankintayksikön perustiedot Virallinen nimi Asikkala/Sivistyspalvelut Kansallinen yritys ja yhteisötunnus 0145208 4 Postiosoite Rusthollintie 2 Postitoimipaikka

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: HOIVAKODIN KATUYHTEYDEN RAKENNUSURAKKA

TARJOUSPYYNTÖ: HOIVAKODIN KATUYHTEYDEN RAKENNUSURAKKA Urjalan kunta Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ: HOIVAKODIN KATUYHTEYDEN RAKENNUSURAKKA 1. Hankinnan kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Urjalan kunta (jäljempänä rakennuttaja/tilaaja) pyytää urakoitsijoilta (jäljempänä

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation

Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation TARJOUSPYYNTÖ 1 / 5 Rajanylitykseen liittyvän dokumentoinnin ohjelmistokehitys ml. rajanylitysdokumentaation käsittelyn digitalisointi 05/2017 11.5.2017 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä

Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä Tarjouspyyntö Perusturvakuntayhtymä Karviaisen hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista ja tarkastuslautakunnan sihteerin tehtävistä Perusturvakuntayhtymä Karviaisen tarkastuslautakunta pyytää tarjousta

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA. 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta:

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA. 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta: TARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNNAN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUS- PALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun hankkija Urjalan kunta PL 33 31761 Urjala 2. Hankinnan kuvaus Urjalan kunnan tarkastuslautakunta pyytää tarjousta:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TARJOUSPYYNTÖ HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. Tarkastuspalvelun ostaja 2. Tarkastettavan kohteen yleiskuvaus Pyydämme tarjoustanne Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymän kuntalain

Lisätiedot

Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut

Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut 1/12 ULVILA_TILINTARKASTUS Ulvilan kaupungin tilintarkastuspalvelut 1. : Ulvilan kaupunki Yhteyspiste: Suomi puh. +358 447017641 : : : kilpailuttaa ja tekee tavaroita ja palveluja koskevia 76 2 momentissa

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020

K/7/ /2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 Asia K/7/02.08.00.06/2017 Kaavoituksen ja kunnallistekniikan suunnittelupalveluiden puitesopimus 2018%2020 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Imatran kaupunki / Kaupunkirakenne ja kunnallistekniikka.

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SUUN TERVEYDENHUOLLON RÖNTGENKUVIEN LAUSUNTOPALVELUIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Puitesopimus ja sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta suun terveydenhuollon röntgenkuvien

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Tampereen Kalevantien toimipisteen autoklaavin hankinta

Tarjouspyyntö. YTHS:n Tampereen Kalevantien toimipisteen autoklaavin hankinta Tarjouspyyntö YTHS:n Tampereen Kalevantien toimipisteen autoklaavin hankinta Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/7 Liite nro 4 Yhtymävaltuusto 26.4.2019 218289 / Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen n hallinnon ja talouden tarkastuspalvelu Kokonaistaloudellinen edullisuus, pisteytys

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n vakuutuspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n vakuutuspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n vakuutuspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta

Espoon kaupunki Pöytäkirja 68. Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1. 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valtuusto 29.04.2013 Sivu 1 / 1 3921/02.08.00/2012 Tarkastuslautakunta 9 21.3.2013 68 Tilivuosien 2013-2016 julkisen hallinnon ja talouden tarkastuspalvelun hankinta Valmistelijat / lisätiedot: Virpi Ala-aho,

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA 1.6.2015 Hankintapalvelut

NURMIJÄRVEN KUNTA 1.6.2015 Hankintapalvelut 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 1.6.2015 Hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ AURAUS- JA HIEKOITUSPALVELUISTA Hankinnan yleiskuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne auraus- ja hiekoituspalveluista

Lisätiedot

Klaukkalan ja Kirkonkylän jätevedenpuhdistamoilta syntyy linkokuivattua ja suotonauhakuivattua mädätettyä ja mädättämätöntä lietettä.

Klaukkalan ja Kirkonkylän jätevedenpuhdistamoilta syntyy linkokuivattua ja suotonauhakuivattua mädätettyä ja mädättämätöntä lietettä. 05.01.2016 1(6) TARJOUSPYYNTÖ JÄTEVESILIETTEEN JATKOKÄSITTELYSTÄ Nurmijärven kunnan hankintapalvelut / Nurmijärven Vesi pyytää (myöhemmin tilaaja) tarjoustanne linkokuivatun ja suotonauhakuivatun jätevesilietteen

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille ja optio yhdelle (1) vuodelle

Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille ja optio yhdelle (1) vuodelle Tarkastuslautakunta 17 16.02.2016 2013-2016 Kaupunginvaltuusto 21 07.03.2016 Hallinnon ja talouden tarkastuspalvelut tilikausille 2016-2019 ja optio yhdelle (1) vuodelle TARK2013 17 Valmistelija: Tarkastaja

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu.

Pöytyän kunta. Tarjouspyyntö 22282 Päiväys 22.09.2014. Tarjoukset lähetettävä: Tarjous tai osallistumishakemus lähetettävä Tarjouspalvelu. 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 22282 Kansallinen hankintailmoitus 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Aino-Liisa Jalonen Kuntolantie 4 21900 Yläne Suomi puh. +358 406722900 fax +358 2563504 aino-liisa.jalonen@poytya.fi

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä.

Hankinnat tehdään julkisista hankinnoista annetun lain (348/2007) annetun lain mukaisesti. Hankinnoissa noudatetaan avointa menettelyä. PALTAMON KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 22.11.2012 1 PALTAMON KUNNAN LAKISÄÄTEISET TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013 2016 1. TILINTARKASTUSPALVELUT VUOSILLE 2013-2016 Paltamon kunta pyytää sitovaa kirjallista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI 8.3.2018 TARJOUSPYYNTÖ HAAPAJÄRVEN KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjous pyydetään kuntalain 122 :n mukaisesta hallinnon ja talouden tarkastuksesta tilikausille

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta.

10 MYYTTIÄ VIDEO TARJOUSPYYNTÖ Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. 1 (7) 10 MYYTTIÄ VIDEO Helsingin kaupungin ympäristökeskus järjestää tarjouskilpailun 10 myyttiä videon tuotannosta. Pyydämme tarjoustanne oheisten asiakirjojen mukaisesti. 1. Hankinnan kohde Hankinnan

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista OULAISTEN KAUPUNKI Hallintokeskus Kirje 14.1.2013 JHTT - yhteisöt Tarjouspyyntö Oulaisten kaupungin hallinnon ja talouden tarkastuspalveluista Tarjous pyydetään kuntalain 72 :n mukaisesta hallinnon ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ ENSIAPUKOULUTUKSESTA Hankintakausi 1.5.2014 31.12.2015. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta ensiapu 1 perus- ja kertauskoulutuksesta kaupungin henkilökunnalle. Hankintayksikkö varaa

Lisätiedot