TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2017"

Transkriptio

1 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2017 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen talousprosessien yhdenmukaistaminen ja kehittäminen Turvataan vastuualueiden hallinnolliset palvelut ja sopeutetaan toimintaa muutoksiin Talouden seurannan raportointiin luotiin uusi menettelytapa vastuualueittain ja se otettiin käyttöön helmikuussa. Tuntipalkkojen tallennuksesta vapautuvan hallinnon palvelujen työajan hyödyntäminen vastuualueiden tarpeisiin on aloitettu. Kiinteistöpalvelut Kiinteistönhoito Vastuuhenkilö: Kiinteistöpalvelupäällikkö Esa Sivonen Energiahallinnan ja seurannan kehittäminen yhteistyössä kiinteistöjen käyttäjien kanssa Energiaohjelman suunnittelu on aloitettu ja ohjelman mukaiset työt aloitetaan 3-6 pilottikiinteistössä kun suunnitelma valmistuu kevään 2017 aikana.

2 Kiinteistönhoidon kehittäminen ja uudistaminen lean-hankkeena viedään loppuun Ennakoivien huoltotöiden suunnittelun kehittäminen Lean-hanke nro 6, kiinteistönhoidon kehittäminen, jatkuu edelleen. Ennakoivien huoltotöiden suunnittelu liittyy Lean- projektiin ja jatkuu edelleen. Talous toteutuu suunnitellun mukaisesti. Varkon tilaukseen on huomioitu vahtimestarin siirtyminen osa-aikaeläkkeelle. Talotekniikka Vastuuhenkilö: Huoltopäällikkö Ville Matilainen Energiahallinnan ja seurannan kehittäminen Yhteistyön kehittäminen kiinteistöjen käyttäjien kanssa vedenja energiankulutuksen pienentämiseksi Jokapäiväisen toiminnan mukauttaminen ympäristöohjelman mukaiseksi Ohjelmistorobotiikan mahdollisuuksia seurannan apuna on tutkittu ja päätös robotiikan käyttöönotosta tehdään kevään 2017 aikana. Ekotukipäivillä luennoitu aiheesta ja tätä kautta ekotukihenkilöiden tietoisuutta saatiin lisättyä kiinteistöjen energia-asioissa. Energiaohjelman suunnittelu aloitettu ja ohjelman mukaiset työt aloitetaan 3-6 pilottikiinteistössä, kun suunnitelma valmistuu kevään 2017 aikana. Varasto ja taukotilat on siistitty ja järjestetty uudelleen siten, että jätteiden lajittelu on tehokkaampaa ja mahdollista.

3 Alkuvuodesta on toteutettu paljon sisäilmaongelmiin liittyviä korjaustoimenpiteitä ja nämä työt painottavat kustannusrakennetta alkuvuodelle. Rakennustekniikka Vastuuhenkilö: Työpäällikkö Mika Virnes Tehostetaan työmaiden ja tukikohtien jätehuoltoa hiilidioksidipäästöjen ja syntyvän sekajätemäärän vähentämiseksi Kunnossapitotyömaiden rakennusjäte toimitetaan peräkärreillä Muuntamontielle, jossa tapahtuu lajittelu. Myös aliurakoitsijat on velvoitettu toimittamaan rakennusjätteensä Muuntamontielle. Em. toimilla saadaan sekajätteen määrä minimoitua. Investointityömailla syntyneen rakennusjätteen lajittelu tapahtuu työmaalla ( syntypaikkakierrätys ). Ennaltaehkäistään työtapaturmat, tavoitteena nolla tapaturmaa Henkilöstö on käynyt maaliskuussa työturvallisuuskortti koulutuksen. Rakennusmateriaalin kierrätyksen ja työmaiden siisteyden ansiosta, työt edistyvät nopeammin ja turvallisemmin. Näin ehkäistään myös työtapaturmia. Työtapaturmia ei ole ollut. Toteutetaan sovitut vuosihuolto ja kunnossapitotyöohjelmat suunnitellusti ja talousarvion mukaisesti Vuosihuolto ja kunnossapitotyöohjelmat ovat toteutuneet suunnitellusti. Sisäilmaongelmat ovat lisääntyneet kevään ai-

4 kana. Kunnossapitotyöohjelmaan on tehty muutoksia, jotka eivät aiheuta muutoksia talousarvioon. Talous on toteutunut suunnitellusti. Välitön puuttuminen kiinteistöillä tapahtuviin vikatilanteisiin kuten sisäilmaongelmiin Vikatilanteisiin on reagoitu alle tunnissa. Kohteella aloitetaan välittömästi suojaustoimenpiteet, jotta vältytään lisävaurioilta. Sisäilmaongelma ilmoituksiin reagoidaan sisäilmatyöryhmän ja Tilakeskuksen ohjeiden mukaisesti vuorokauden kuluessa. Työohjelman muutokset huomioidaan tarkemmin talouden seurannassa. Talous toteutuu talousarvion mukaisesti. MAS Liikuntapaikat Vastuuhenkilö: Kiinteistöpalvelupäällikkö Esa Sivonen Retkeilyreittien merkintöjen päivittäminen ja uusiminen Työt aloitetaan keväällä Liikuntapaikkojen hoidon laadun varmistaminen (henkilöstö, kalusto) Kaluston tarkastelu ja mahdollisten puutteiden kartoitus aloitetaan kevään aikana. Talous toteutuu talousarvion mukaisesti.

5 Kuntatekniikan palvelut Varikko Vastuuhenkilö: Kunnossapitopäällikkö Petri Ratilainen Huollon ja katsastusten toimintamuutoksen vakiinnuttaminen ja parantaminen Salpakadun varikon yleisilmeen kohentaminen ja selkeyttäminen Toimintaa hiotaan yhteisvoimin. Huollot ja katsastukset ovat toteutuneet suunnitellusti. Autojen akuuttikorjaamisen määrä on ollut arvioitua suurempi. Arvio oli 10 % huoltojen määrästä, todellinen on %. Yleisilmeen parantaminen käynnistyy toukokuussa. Talous toteutuu talousarvion mukaisesti. Rakentaminen Vastuuhenkilö: Työpäällikkö Ilkka Ratilainen Rekrytoitavan henkilöstön perehdyttämisen kehittäminen Perehdytykseen laadittua muistilistaa on käytetty työkaluna hyväksi. Rakennuttajan kanssa tarkennetaan toteutettavien kohteiden aikataulutusta, kokonaisuuden hallintaan kiinnitetään lisää huomiota Kaupunkirakennepalveluiden kanssa pidetyssä kokouksessa on laadittu yhdessä aikataulu kohteiden toteutuksista. Suunnitelmien saatavuuteen ajoissa toivotaan parannusta.

6 Laatusuunnitelmien kehitystyötä jatketaan Laatusuunnitelmiin on lisätty mm ns. koneohjausjärjestelmän vaatimat lisäykset. Yksikössä täystyöllisyys, joten resurssit ovat tällä hetkellä tehokkaassa käytössä. Maastomittaus ja pohjatutkimus Vastuuhenkilö: Maanmittausteknikko Rauno Vainikainen Satelliittimittauskaluston hankinta kilpailuttamalla ja käytön perehdytys työntekijöille Kilpailutus on tehty ja tarjouksia saatiin kaksi (2) kappaletta. Uusi satelliittimittauskalusto hankitaan Navdata Oy:ltä. Uusi laitteisto saadaan käyttöön kuluvan huhtikuun aikana. Maastomittauksen työntekijöiden monitaitoisuuden kehittäminen suunnitelman mukaisesti Työntekijöille on annettu omaehtoiseen opiskeluun maastomittausohjelmiston uusin käyttöopas. Pääkäyttäjä on käynyt ohjaamassa ongelmatilanteissa. Kehitystyötä jatketaan edelleen suunnitellusti. Yksikön talous toteutuu talousarvion mukaisesti. Yksi työntekijä on ollut pitkällä sairauslomalla ja hänen työnsä on pystytty hoitamaan yksikön sisäisillä järjestelyillä.

7 Metsien ja katujen hoito Vastuuhenkilö: Kunnossapitopäällikkö Petri Ratilainen Pääpaino taajamametsien hoidossa Uimaharjun ja Rantakylän alueilla Maaseutualueilla taimikonhoitojen ja ennakkoraivauksien kilpailuttaminen Työnhallinnan parantaminen mobiililaitteita hyödyntäen Suojelu- ja virkistysalueiden hoitaminen Noljakan Natura-alueella ja Kukkosensaaressa Yksiköiden toiminnan ja talouden yhteensovittaminen Suunnitelmat ovat tehty. Toimenpiteet käynnistyvät heinä elokuun vaihteessa. Kilpailuttaminen on tehty. Taimikonhoidot ja ennakkoraivaukset suorittaa tulevana kesänä Torf Oy. Metsäyksikköön on hankittu mobiilityöhallinta -ohjelma. Työhallinnalla tehostetaan ja parannetaan tiedonkulkua merkittävästi. Noljakan Natura-alueen hoito on tehty. Alueen hoidosta tuli positiivista palautetta kuntalaisilta. Kukkosensaaren loput poppelit on poistettu ja Kalmonniemen pusikoiden raivaus tehdään huhtikuussa Talous ja toiminta etenevät suunnitellun mukaisesti Katuviheralueiden hiekanpoistourakoinnin kilpailuttaminen Kilpailuttaminen on tehty. Keskustan, Kanervalan, Otsolan, Linnunlahden, Pilkon, Noljakan, Marjalan ja Kydön alueet sekä teollisuusalueen urakoinnin hoitaa Kiinteistöyhtymä Tahvanainen Hannu ja Harri.

8 Henkilöstön työssä jaksamista parannetaan Työergonomiaa parannetaan Henkilöstöyksikön kanssa tehdään yhteistyötä jaksamisen parantamiseen. Yksiköllä olisi valmiutta osallistua liikunnan pilottihankkeeseen, jossa lähtötaso olisi matala. Liikkuminen liittyisi jumppaan ja se olisi kohdennettu erityisesti miehille. Konehankinnoissa on kiinnitetty huomiota koneenkuljettajien työergonomiaan ja mukavuuteen. Esimerkiksi kuljettajan ilmaistuinvaatimuksella parannetaan kuljettajan ergonomiaa merkittävästi. Puistojen hoito Vastuuhenkilö: Puutarhuri Hannu H Holopainen Puutarhurinpuiston leikkipaikan ja muiden puistoinvestointikohteiden rakentaminen suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti Puistojen ja kiinteistöjen leikkipaikkojen putoamisalustojen korjaustyö turvatarkastajan laatiman luettelon pohjalta koko kaupungin alueella Aikataulut ja kustannusarviot on tehty kohteisiin, joihin on saatu suunnitelmat Aikataulu ja toteuttajat on sovittu turvatarkastajan kanssa. Työt alkavat kevätsiivousten jälkeen. Kesätyöntekijät ja kausityöntekijät on valittu. Yksikön talous toteutuu talousarvion mukaisesti. Logistiikkapalvelut Vastuuhenkilö: Logistiikkapäällikkö Juha-Matti Alanen

9 Oppilaskuljetuksien kehittäminen ja hallinta sekä niiden sopeuttaminen kouluverkkomuutoksiin Logistiikan ja rajapintojen kehittäminen yhdessä Siun Soten kanssa Ravintopalveluiden kuljetuksien sujuva aloittaminen ja kehittäminen asiakastarpeiden mukaisesti Ajoneuvokokonaisuuden kehittäminen ajoneuvojen hankintatavan ja Siun Soten kalustomuutosten muutostilanteessa Logistiikkapalvelut ja Varko ovat yhteistyössä jatkaneet koulukuljetuksien kehittämistä. Kouluverkon muutoksien vaikutuksia koulukuljetuksien järjestämiseen ja hankintaan kartoitetaan tulevien kilpailutuksien eteenpäin saattamiseksi. Logistiikkapalvelut on aloittanut yhdessä Siun soten kanssa selvittämään ja tutkimaan Siun soten henkilökuljetusten kokonaisuutta, jotta päättyvien sopimuksien uushankinnassa pystyttäisiin hyödyntämään olemassa olevia palveluita mahdollisimman tehokkaasti. Kylmänä kuljetettavat kotipalvelun ruokakuljetukset aloittivat toiminnan vuoden alussa. Kuljetuksien hallintaa ja kehittämistä tehdään yhteistyössä Polkan ja sopimusliikennöitsijän kanssa. Siun sotelle siirtyvä kalusto on vieläkin Joensuun kaupungin omistuksessa, koska Siun sote ei ole vielä tehnyt päätöstä kuntien sote-omaisuuden vastaanottamisesta. Vastaanottamisen jälkeen ajoneuvot siirretään sovitusti Siun soten omaisuudeksi. Yksikön toimintaa ja taloutta seurataan niiden yhteensovittamiseksi.

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2017

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2017 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2017 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen talousprosessien

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2017

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2017 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2017 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Teknisen keskuksen talousprosessien

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. Teknisen keskuksen talousprosessien

Lisätiedot

7310 Hallinnon palvelut

7310 Hallinnon palvelut KÄYTTÖSUUNNITELMAN 2017 TOTEUTUMA TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen Olennaiset tapahtumat toiminnassa Teknisen keskuksen

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2019

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2019 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-3/2019 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen - Yksiköiden esimiesten talousosaamisen

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. Kehitetään olemassa

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue johtaa teknisen keskuksen toimintaa ja tuottaa talous- ja toimistopalveluja muille teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue johtaa teknisen keskuksen toimintaa ja tuottaa talous- ja toimistopalveluja muille teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Hallinnon vastuualue johtaa teknisen keskuksen toimintaa ja tuottaa talous- ja toimistopalveluja muille teknisen keskuksen

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2018

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2018 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-9/2018 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen 1.1 31.1.2018 Teknisen keskuksen

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2018

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2018 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNNAN KÄYTTÖSUUNNITELMATAVOITTEIDEN TOTEUTU- MINEN 1-7/2018 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen 1.1 31.1.2018 Teknisen keskuksen

Lisätiedot

Pieni osa palvelutuotannosta muodostuu kuntalaisten ja muiden asiakkaiden tarpeisiin liiketaloudellisin perustein tuotettavista palveluista.

Pieni osa palvelutuotannosta muodostuu kuntalaisten ja muiden asiakkaiden tarpeisiin liiketaloudellisin perustein tuotettavista palveluista. TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Tilivelvollinen: vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen 1.1 31.1.2018 teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen 1.2. 31.12.2018 Toimielimen toiminnan kuvaus Tekninen

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA

TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Teknisten palvelujen johtokunnan toimitakatteen ennustetaan toteutuvan talousarvion mukaisena. Kiinteistöpalveluiden, kuntatekniikan katujen rakentamisen ja -hoidon tilauksissa

Lisätiedot

90 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Vastuuhenkilö: teknisen keskuksen johtaja. Kuvaus 2019 ja keskeiset muutokset. Toiminnalliset tavoitteet 2019

90 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Vastuuhenkilö: teknisen keskuksen johtaja. Kuvaus 2019 ja keskeiset muutokset. Toiminnalliset tavoitteet 2019 90 TEKNISTEN PALVELUJEN JOHTOKUNTA Vastuuhenkilö: teknisen keskuksen johtaja Kuvaus 2019 ja keskeiset muutokset Tekninen keskus tuottaa kaupungin muiden hallintokuntien tarvitsemia sisäisiä kiinteistöpalveluita

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Siivouspäällikkö Anneli Ruotsalainen Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. Ajoneuvojen

Lisätiedot

KAUPUNKIYMPÄRISTÖ KESKEISET MUUTOKSET JA NÄKYMÄT Kaupunginvaltuuston talousseminaari

KAUPUNKIYMPÄRISTÖ KESKEISET MUUTOKSET JA NÄKYMÄT Kaupunginvaltuuston talousseminaari KAUPUNKIYMPÄRISTÖ KESKEISET MUUTOKSET JA NÄKYMÄT 2017 Kaupunginvaltuuston talousseminaari 8.9.2016 TAUSTATEKIJÖITÄ Kustannustason muutokset 06/2015 06/ 2016 : Maarakennuskustannusindeksi -2,7 % Katujen

Lisätiedot

7310 Hallinnon palvelut

7310 Hallinnon palvelut KÄYTTÖSUUNNITELMAN 2018 TOTEUTUMA TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: vs. teknisen keskuksen johtaja Juha Lemmetyinen 1.1. 31.1.2018 teknisen keskuksen johtaja Tero Toivanen

Lisätiedot

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja VASTUUALUE: Kiinteistöpalvelut Kiinteistöjen hoito ja -ylläpitopalvelut Tilakeskus 5 560 1 332 24,0 5 560 0,0

Lisätiedot

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja VASTUUALUE: Kiinteistöpalvelut Kiinteistöjen hoito ja -ylläpitopalvelut Tilakeskus 5 560 4 132 74,3 5 560 0,0

Lisätiedot

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 )

TA 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 2016 TEKNINEN KESKUS (1000 ) 730 Tekninen keskus Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja VASTUUALUE: Kiinteistöpalvelut TP 2015 2016 M 2016 TOT 2016 Erotus TOT - Erotus % Kiinteistöjen hoito ja -ylläpitopalvelut

Lisätiedot

KIINTEISTÖPALVELUIDEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2015-2017. Liiketoiminnan johtokunta 15.1.2015

KIINTEISTÖPALVELUIDEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2015-2017. Liiketoiminnan johtokunta 15.1.2015 KIINTEISTÖPALVELUIDEN KEHITTÄMISSUUNNITELMA 2015-2017 Liiketoiminnan johtokunta 15.1.2015 NYKYTILAN KUVAUS Palvelutuotantoalueet Kiinteistönhoito Rakennus- ja talotekniset korjaus- ja huoltotyöt Liikuntapaikkojen

Lisätiedot

Sisäinen tukipalvelutilaus (1000 ) ASIAKAS TP 2014 MTA 2015 TA 2016

Sisäinen tukipalvelutilaus (1000 ) ASIAKAS TP 2014 MTA 2015 TA 2016 VASTUUALUE: Kiinteistöpalvelut TA15 - Sisäinen tukipalvelutilaus (1000 ) ASIAKAS TP 2014 MTA 2015 TA 2016 TA16 muutos % Kiinteistöjen hoito ja -ylläpitopalvelut Tilakeskus 4 813 5 628 5 560-1,2 % kiinteistönhoito

Lisätiedot

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille.

Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. TEKNINEN KESKUS 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Hannele Portman Hallinnon vastuualue tuottaa johtamisen ja hallinnon palveluita teknisen keskuksen vastuualueille. hallinnon

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2016 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen Ajoneuvojen talousprosessin ja uudistaminen leanhankkeena saatetaan loppuun Hallinnon prosesseja uudistetaan

Lisätiedot

710 Liiketoiminnan johtokunta Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Liiketoiminnan johtokunta (1000 euroa)

710 Liiketoiminnan johtokunta Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Liiketoiminnan johtokunta (1000 euroa) 710 Liiketoiminnan johtokun Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johja Liiketoiminnan johtokun (1000 euroa) TA 2014 Liiketoiminnan johtokun / asukas 1,5 1,5 100,0 1,5 1,4 1,3 1,5-0,6 %:a liiketoiminnan toiminmenois

Lisätiedot

TEKNISEN KESKUKSEN RAKENNEMUUTOSSELVITYKSEN TOIMEENPANOSUUNNITELMA SISÄLLYSLUETTELO

TEKNISEN KESKUKSEN RAKENNEMUUTOSSELVITYKSEN TOIMEENPANOSUUNNITELMA SISÄLLYSLUETTELO TEKNISEN KESKUKSEN RAKENNEMUUTOSSELVITYKSEN TOIMEENPANOSUUNNITELMA SISÄLLYSLUETTELO 1. Toiminnalliset muutokset... 1 2. Hallinnolliset - ja sopimusmuutokset... 1 3. Henkilöstöä koskevat muutokset... 1

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2016 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen Ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen ja uudistaminen lean-hankkeena saatetaan loppuun Hallinnon

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2016 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Anneli Ruotsalainen Ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen ja uudistaminen lean-hankkeena saatetaan loppuun Hallinnon

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015. Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015. Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Hannele Portman hallinnon prosessien uudistaminen eläköitymisen korvaamiseksi ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen

Lisätiedot

Tekniset palvelut Joensuussa. Tekninen virasto/ Anu Näätänen

Tekniset palvelut Joensuussa. Tekninen virasto/ Anu Näätänen Tekniset palvelut Joensuussa Tekninen virasto/ Anu Näätänen TOIMINTA-ALUE maapinta-ala 2382 km 2 asukasluku 73305 (31.12.2010) JOENSUU 2009 : Joensuu + Eno + Pyhäselkä Henkilöstö kuntaliitoksessa: Tekninen

Lisätiedot

YHDYSPINNAT JOENSUUN KAUPUNKI - SIUNSOTE. Olli Kauppinen

YHDYSPINNAT JOENSUUN KAUPUNKI - SIUNSOTE. Olli Kauppinen YHDYSPINNAT JOENSUUN KAUPUNKI - SIUNSOTE Olli Kauppinen YHDYSPINNAT JA VASTUUHENKILÖT 1. Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen Riitta Huurinainen / Katriina Päivinen 2. Työllisyys Sari Lempiäinen / Anne

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015. Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015. Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Hannele Portman hallinnon prosessien uudistaminen eläköitymisen korvaamiseksi ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen

Lisätiedot

Laskutusjakso 3 kuukautta, paitsi suurkuluttajille 1 kuukausi

Laskutusjakso 3 kuukautta, paitsi suurkuluttajille 1 kuukausi 1 12.4.2016 OSAVUOSIKATSAUS 1.1.- 31.3.2016 A. Talous Käyttötalous 1 000 Tot 3/2015 TA 2016 Tot 3/2016 % ta:sta Muutos 15-16 Muutos % Tuotot 3 479 15 478 3 601 23,3 122 3,4 Kulut -1 435-7 581-1 628 21,5-193

Lisätiedot

Koulukuljetukset. Hyvinvointilautakunta Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö

Koulukuljetukset. Hyvinvointilautakunta Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö Koulukuljetukset Hyvinvointilautakunta 30.1.2019 Juha-Matti Alanen Logistiikkapäällikkö Logistiikkapalvelut tuottaa Asiantuntijapalveluita kuljetuksien suunnitteluun, hankintaan ja organisointiin Joensuun

Lisätiedot

on käsitelty huhtikuun teknisessä lautakunnassa.

on käsitelty huhtikuun teknisessä lautakunnassa. Teknisten palveluiden tammi - huhtikuun 2018 toimintaraportti Teknisten palveluiden toiminnalliset tavoitteiden toteutumisessa ei ole tässä vaiheessa tietoa poikkeamista. Talous on pääosin toteutumassa

Lisätiedot

Oulun tekninen liikelaitos (Tekli)

Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) Oulun tekninen liikelaitos 2015 Oulun tekninen liikelaitos (Tekli) on yhdyskunta- ja ympäristöpalvelualueeseen kuuluva Oulun kaupungin sisäinen liikelaitos, joka tuottaa

Lisätiedot

Ei lisäresurssia, olemassa olevien kohdentaminen. Nykyinen taso säilytetään. Ei lisäresurssia, Nykyinen

Ei lisäresurssia, olemassa olevien kohdentaminen. Nykyinen taso säilytetään. Ei lisäresurssia, Nykyinen Operatiivisen palvelutuotantosopimuksen perusopetuksen tulosalueella Mahdollistetaan monipuolinen ja korkeatasoinen kasvatus ja opetus Perusresurssien turvaaminen Kaikille lapsille ja oppilaille taataan

Lisätiedot

Tilaliikelaitoksen kehittämistoimenpiteet

Tilaliikelaitoksen kehittämistoimenpiteet Tilaliikelaitoksen kehittämistoimenpiteet 2015-2017 Tilaliikelaitos on kuntalain 9. luvun mukainen kunnallinen liikelaitos tehtävänä on tarjota toimivat, terveelliset ja turvalliset tilat kaupungin omia

Lisätiedot

Kiinteistöjen ylläpito Talotekniikan kipupisteitä ja hyviä käytäntöjä

Kiinteistöjen ylläpito Talotekniikan kipupisteitä ja hyviä käytäntöjä Kiinteistöjen ylläpito Talotekniikan kipupisteitä ja hyviä käytäntöjä Antti Alanko IV-asiantuntija Rakennusterveysasiantuntija (C-24269-26-18) Ylläpito Ylläpito on jonkin järjestelmän oikean toiminnan

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNGIN PALVELUALUEET 2018 ELINVOIMAPALVELUT / vuosi alv 0% / vuosi KESKUSHALLINTO 2018 sis.alv 24 %

JOENSUUN KAUPUNGIN PALVELUALUEET 2018 ELINVOIMAPALVELUT / vuosi alv 0% / vuosi KESKUSHALLINTO 2018 sis.alv 24 % JOENSUUN KAUPUNGIN PUHTAUSPALVELUSOPIMUKSEN HINTALIITE Puhtauspalvelut laskutetaan ulkoisina laskuina ( alv 24 %) Laskutus tämän taulukon pohjalta koontilaskuna. JOENSUUN KAUPUNGIN PALVELUALUEET 2018 ELINVOIMAPALVELUT

Lisätiedot

Henkilökuljetukset Siun sotessa

Henkilökuljetukset Siun sotessa Henkilökuljetukset Siun sotessa Liikennejärjestelmäpäivät 2.11.2017 Juha Matti Alanen Logistiikkapäällikkö Mikä on Siun sote? Järjestää julkiset sosiaali ja terveyspalvelut 14 kunnan alueella Pohjois Karjalassa

Lisätiedot

7310 Hallinnon palvelut

7310 Hallinnon palvelut KÄYTTÖSUUNNITELMAN 2016 TOTEUTUMA TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET 7310 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: siivouspäällikkö Anneli Ruotsalainen Olennaiset tapahtumat toiminnassa Teknisen keskuksen organisaatiossa

Lisätiedot

TALOUSARVIO 2015 Taloussuunnitelma 2015-2017. Teknisen tuotannon liikelaitos KOUVOLAN KAUPUNKI. Liikelaitosten johtokunta 24.9.

TALOUSARVIO 2015 Taloussuunnitelma 2015-2017. Teknisen tuotannon liikelaitos KOUVOLAN KAUPUNKI. Liikelaitosten johtokunta 24.9. KOUVOLAN KAUPUNKI TALOUSARVIO 2015 Taloussuunnitelma 2015-2017 Liikelaitosten johtokunta 24.9.2014 1 Liikelaitokset Vastuuhenkilö Toimielin Liikelaitoksen johtaja Jari Horppu Liikelaitosten johtokunta

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman

TEKNINEN KESKUS. Käyttösuunnitelmatavoitteet Hallinnon palvelut. Vastuuhenkilö: Hannele Portman TEKNINEN KESKUS Käyttösuunnitelmatavoitteet 2015 Hallinnon palvelut Vastuuhenkilö: Hannele Portman hallinnon prosessien uudistaminen eläköitymisen korvaamiseksi ajoneuvojen talousprosessin kehittäminen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 5

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta 5 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 1 Liiketoiminnan johtokunta Aika 17.11.2016 klo 17:00-19:22 Paikka Kokoushuone Ampeeri, Muuntamontie 5 Käsitellyt asiat Sivu 79 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SOTEMAKU esiselvitysraportti

SOTEMAKU esiselvitysraportti Esiselvitys SOTEMAKU esiselvitysraportti Talous / alatyöryhmä kiinteistöt: Jari Hakala, epshp pj Timo Hakala, Eskoo Jorma Hemminki, epshp Jussi Aittoniemi, Seinäjoen kaupunki Timo Ketola, Alajärvi Marko

Lisätiedot

Sivistyslautakunta. Talousarvio. Investoinnit. Perusopetus

Sivistyslautakunta. Talousarvio. Investoinnit. Perusopetus Sivistyslautakunta Talousarvio Investoinnit Perusopetus LOMAKE 2 INVESTOINTIOSA INVESTOINTIRAJA 8.409 euroa Vastuuhenkilö: Onni Heikkinen ja Seppo Vilén 1 000 euroa HANKKEEN / Kustannus- Ed. vuosien Suunnitelmavuodet

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI Viranhaltijapäätös 1. Siun soten vammaispalveluiden tilaamien kehitysvammaisten lasten ja nuorten kesäkerhokuljetusten hankinta

JOENSUUN KAUPUNKI Viranhaltijapäätös 1. Siun soten vammaispalveluiden tilaamien kehitysvammaisten lasten ja nuorten kesäkerhokuljetusten hankinta JOENSUUN KAUPUNKI Viranhaltijapäätös 1 Teknisen keskuksen johtaja 6.6.2019 7 Hakija/asianosainen Logistiikkapalvelut Muuntamontie 6 80100 Joensuu 3767/02.08.00/2019 Asia Päätöksen perustelut Siun soten

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/8 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki / Tekninen keskus Asia ja sen selvitys 10038 Joensuun kantakaupungin talvityökonepalvelut Hankinnan kohde: kilpailutti

Lisätiedot

Oulun tekninen liikelaitos esittely uudelle valtuustolle Marko Mykkänen johtaja, Oulun tekninen liikelaitos

Oulun tekninen liikelaitos esittely uudelle valtuustolle Marko Mykkänen johtaja, Oulun tekninen liikelaitos Oulun tekninen liikelaitos esittely uudelle valtuustolle 29.11.2012 Marko Mykkänen johtaja, Oulun tekninen liikelaitos Oulun tekninen liikelaitos Kaupungin sisäinen liikelaitos joka toimii uuden Oulun

Lisätiedot

Maankäytön toteutuksen ohjelmointi ja kunnallisteknisten investointien ennakointi. Kalle Sivén Kymppi-Moni tapaaminen 16.2.

Maankäytön toteutuksen ohjelmointi ja kunnallisteknisten investointien ennakointi. Kalle Sivén Kymppi-Moni tapaaminen 16.2. Maankäytön toteutuksen ohjelmointi ja kunnallisteknisten investointien ennakointi Kalle Sivén Kymppi-Moni tapaaminen 16.2.2012 Tampere Maankäytön toteutuksen ohjelmointi Joensuussa laaditaan maankäytön

Lisätiedot

TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa. Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014

TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa. Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014 TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014 PALIN tarkoituksena on osallistua Espoon TATU-ohjelmaan valmistelemalla siihen seuraavia asioita: 1.

Lisätiedot

4002 Talous- ja hallintoyksikkö SIRKKALA, hallinto (Karsikon koulu) 8 910

4002 Talous- ja hallintoyksikkö SIRKKALA, hallinto (Karsikon koulu) 8 910 HYVINVOINTIPALVELUT 4002 Talous- ja hallintoyksikkö SIRKKALA, hallinto (Karsikon koulu) 8 910 Enon iltapäiväkerho 5 000 4201 Enon koulu 1-6 + IP.KERHO ENON KOULUN SIIRTOTILA 28 720 4201 Enon koulu 1-6

Lisätiedot

Tarmo 3.4.2013 Laskurien käyttö energiahallinnan tukena

Tarmo 3.4.2013 Laskurien käyttö energiahallinnan tukena Tarmo 3.4.2013 Laskurien käyttö energiahallinnan tukena Juhani Heljo, projektipäällikkö Tampereen teknillinen yliopisto Ensimmäinen karkea laskelma tehdään hyvin vähäisillä lähtötiedoilla. Niitä voi tarkentaa

Lisätiedot

Ulkovalaistus Vaasassa

Ulkovalaistus Vaasassa Ulkovalaistus Vaasassa Ulkovalaistus Vaasassa Valistusseminaari Vaasa 8.4.2014 Ulkovalaistusseminaari Vaasa 8.4.2014 Onkilahden toimintapuisto - Puupylväät, valaisimet erikoisväri - Lamput 70 W monimetalli

Lisätiedot

Pilotti: Lumitöiden estekartoitus. Pilottisuunnitelma

Pilotti: Lumitöiden estekartoitus. Pilottisuunnitelma 1 (8) BUILT ENVIRONMENT PROCESS RE-ENGINEERING (PRE) WP5: InfraFINBIM Pilotti: Lumitöiden estekartoitus Pilottisuunnitelma Muutoshistoria: Versio Pvm Tila (luonnos / ehdotus / hyväksytty) Tekijä(t) Huomautukset

Lisätiedot

Sisäilmaongelman ratkaisumalli

Sisäilmaongelman ratkaisumalli Sisäilmaongelman ratkaisumalli Prosessin tarkoitus Prosessin omistaja (vastuuhenkilö) Prosessin asiakkaat Asiakastarpeet ja - odotukset Prosessin lähtötilanne Prosessin lopputilanne Prosessin keskeiset

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Teknisten palvelujen johtokunta Aika 26.01.2017 klo 17:00-17:20 Paikka Kokoushuone Ampeeri, Muuntamontie 5 Käsitellyt asiat Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Tekninen lautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Tekninen lautakunta Sivu 1 / 1 Tekninen lautakunta 14.10.2015 Sivu 1 / 1 3520/00.01.01/2015 93 Yhteenveto kuntalaisaloitteiden ja -palautteen käsittelystä teknisessä keskuksessa alkuvuoden 2015 aikana Valmistelijat / lisätiedot: Maritta

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN JOHTOKUNTA. Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja

LIIKETOIMINNAN JOHTOKUNTA. Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja LIIKETOIMINNAN JOHTOKUNTA Vastuuhenkilö: Teknisen keskuksen johtaja Teknisen keskuksen tavoitteena on tuottaa kaupungin sisäiset tuki- ja muut palvelut laadukkaasti, tehokkaasti ja kilpailukykyisesti.

Lisätiedot

Kuntien infraomaisuuden hoito SOTE:n jälkeen. Timo Paavilainen Kuntatekniikan päivät Jyväskylä

Kuntien infraomaisuuden hoito SOTE:n jälkeen. Timo Paavilainen Kuntatekniikan päivät Jyväskylä Kuntien infraomaisuuden hoito SOTE:n jälkeen Timo Paavilainen 12.5.2017 Kuntatekniikan päivät Jyväskylä Timo Paavilainen, Henkilökuva KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ RI, LaTOL yhdyskuntatekniikka 1986 Työkokemus:

Lisätiedot

Kuntien ICT tuki - suunnitelma - JUHTA Tommi Oikarinen

Kuntien ICT tuki - suunnitelma - JUHTA Tommi Oikarinen Kuntien ICT tuki - suunnitelma - JUHTA 14.4.2015 Tommi Oikarinen Suunnittelun lähtökohdat Sote-uudistuksessa tapahtuneet muutokset vaatineet muutoksia uudelleen suunnitteluun Uudelleen suunnitellut toimenpiteet

Lisätiedot

Koulutuspalvelut 2015 toteuma Varhaiskasvatuspalvelut 2015 toteuma Vapaa- aikapalvelujen, konservatorion ja kansalaisopiston tilanne ok

Koulutuspalvelut 2015 toteuma Varhaiskasvatuspalvelut 2015 toteuma Vapaa- aikapalvelujen, konservatorion ja kansalaisopiston tilanne ok Koulutuspalvelut 2015 toteuma TA2015 (toimintakate) = TP2014 + 1,1 M Toimintakate 08/2015 noin 0,3 % alemmalla tasolla kuin v. 2014 Perusopetuksen ja lukioiden kustannukset ja kate edellisvuotta pienemmällä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Tekninen lautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 93. Tekninen lautakunta Sivu 1 / 1 Tekninen lautakunta 24.09.2014 Sivu 1 / 1 3855/00.01.01/2014 93 Yhteenveto kuntalaisaloitteiden ja asiakaspalautteen käsittelystä teknisessä keskuksessa vuoden 2014 alkupuolella Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

TA 2018 Talousar- Yhteensä viomuutos Tulot Menot Netto

TA 2018 Talousar- Yhteensä viomuutos Tulot Menot Netto Kiinteistöjen myynnit Tulot 3 285 000-1 285 000 2 000 000 Menot 0 0 0 Netto 3 285 000-1 285 000 2 000 000 Kiinteistöomaisuuden myyntitulot, toteutuneita kauppoja 5. UUDISRAKENTAMINEN Nilsiän terveys- ja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2013 TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET. 7110 Liiketoiminnan johtokunta

TOIMINTAKERTOMUS 2013 TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET. 7110 Liiketoiminnan johtokunta TOIMINTAKERTOMUS 2013 TEKNINEN KESKUS/ VASTUUALUEET 7110 Liiketoiminnan johtokunta Vastuuhenkilö: kuntatekniikan päällikkö Matti Linervo 1.1.-6.1.2013 kiinteistönhoitopäällikkö Janne Korhonen 7.1.-31.1.2013

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1-4/2016

Osavuosikatsaus 1-4/2016 Osavuosikatsaus 1-4/ Liikelaitos Vastuuhenkilö Liikelaitoksen johtaja Jari Horppu Toiminta ja siinä tapahtuneet olennaiset muutokset Kiinteistöpalvelujen palvelusopimusten arvo on yht. 33 083 062 euroa.

Lisätiedot

Teknisten palveluiden raportti tammi-elokuu 2019

Teknisten palveluiden raportti tammi-elokuu 2019 NAANTALIN KAUPUNKI TALOUSARVIO 29 Tekniset palvelut Teknisten palveluiden raportti tammi-elokuu 29 Tekninen johtaja Reima Ojala: Strategisten ja operatiivisten tavoitteiden arviointi Tulosalueiden vastuuhenkilöiden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Taloushallintopalvelu-liikelaitoksen jk Tj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Taloushallintopalvelu-liikelaitoksen jk Tj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (5) 14 Lausuntopyyntö taloushallintopalvelu -liikelaitoksen johtokunnalle arviointikertomuksesta 2012 HEL 2013-003863 T 00 03 00 Päätös Taloushallintopalvelu -liikelaitoksen

Lisätiedot

Sisäilmapaja5 12.-13.11.2014 Nurmes Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahasto

Sisäilmapaja5 12.-13.11.2014 Nurmes Pohjois-Karjalan tulevaisuusrahasto Olen Janne Korhonen ja toimin Joensuun kaupungin Teknisen keskuksen kiinteistöpalvelut yksikössä kiinteistönhoitopäällikkönä. Kiinteistöpalvelut yksikköön kuuluu vastuualueina kiinteistönhoito, rakennustekniikan

Lisätiedot

Siilinjärven kunta. Tekninen lautakunta

Siilinjärven kunta. Tekninen lautakunta Siilinjärven kunta Tekninen lautakunta Talouden ja toiminnan seurantaraportti ajalta 1.1. 30.4.2016 Tekniset palvelut Sitovuus: valtuusto, brutto Vastuuhenkilö: tekninen johtaja Ari Kainulainen Arvio mahdollisista

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Tilakeskus -liikelaitoksen selvitykset vuoden 2013 arviointikertomuksen havaintoihin

Espoon kaupunki Pöytäkirja Tilakeskus -liikelaitoksen selvitykset vuoden 2013 arviointikertomuksen havaintoihin 16.06.2014 Sivu 1 / 1 2648/00.01.03/2014 47 Tilakeskus -liikelaitoksen selvitykset vuoden 2013 arviointikertomuksen havaintoihin Valmistelijat / lisätiedot: Kim Jarner, puh. 040 738 5830 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Tavoitteena nolla tapaturmaa 2020

Tavoitteena nolla tapaturmaa 2020 Tavoitteena nolla tapaturmaa 2020 Talonrakennusteollisuus Uudenmaan piiri ry:n seminaari 26.2.2014 Saku Sipola Pohjolan Design-Talo Oy Design-Talo lyhyesti 2009 2010 2011 2012 2013E Liikevaihto 33.6 56.2

Lisätiedot

Kaupunkikonsernin toimitilojen rakentamisen, rakennuttamisen ja kunnossapidon uudelleenorganisointi

Kaupunkikonsernin toimitilojen rakentamisen, rakennuttamisen ja kunnossapidon uudelleenorganisointi Kaupunginhallitus 525 01.12.2014 Kaupunginhallitus 549 08.12.2014 Kaupunginvaltuusto 6 19.01.2015 Kaupunkikonsernin toimitilojen rakentamisen, rakennuttamisen ja kunnossapidon uudelleenorganisointi 952/00.00.01.12/2014

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTASUUNNITELMA 2017

ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTASUUNNITELMA 2017 ROVANIEMEN KAUPUNGIN TILALIIKELAITOKSEN RISKIENHALLINTASUUNNITELMA 2017 Sisältö 1. Riskienhallintasuunnitelman perusteet... 3 2. Tilaliikelaitoksen merkittävimmät riskit... 3 2.1 Riskit... 3 2.1.1 Infrastruktuurin

Lisätiedot

Esivalmisteluln sote-tiimin kokous ICT-ryhmän tehtävät ja alustava työsuunnitelma

Esivalmisteluln sote-tiimin kokous ICT-ryhmän tehtävät ja alustava työsuunnitelma Esivalmisteluln sote-tiimin kokous 23.3.2017 ICT-ryhmän tehtävät ja alustava työsuunnitelma Mikko Rotonen Helena Ylisipola ESIVALMISTELU -30.6.2017 Valmistelun vaiheet Luodaan edellytyksiä tehtävien, henkilöstön

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 23. Tekninen lautakunta Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 23. Tekninen lautakunta Sivu 1 / 1 Tekninen lautakunta 18.03.2015 Sivu 1 / 1 3855/00.01.01/2014 23 Yhteenveto kuntalaisaloitteiden ja asiakaspalautteiden käsittelystä teknisessä keskuksessa vuonna 2014 Valmistelijat / lisätiedot: Maritta

Lisätiedot

Sisäilmaparannuksen rakennuttaminen, CASE päiväkoti

Sisäilmaparannuksen rakennuttaminen, CASE päiväkoti Sisäilmaparannuksen rakennuttaminen, CASE päiväkoti Teemu Alavenetmäki RI (AMK) Tampereen Tilakeskus Liikelaitos rakennuttajainsinööri Sisältö Suunnittelu Kilpailutus ja urakoitsijoiden valinta Rakentaminen

Lisätiedot

EKOHUOLTO+ Kustannustehokkaan kiinteistön täysihoito. 1 Lassila & Tikanoja Oyj

EKOHUOLTO+ Kustannustehokkaan kiinteistön täysihoito. 1 Lassila & Tikanoja Oyj EKOHUOLTO+ Kustannustehokkaan kiinteistön täysihoito 1 Lassila & Tikanoja Oyj TAVOITTEENA ENERGIATEHOKKUUS ENERGIATEHOKKUUDEN AVAIN ON ASENTEISSA JA OSAAMISESSA Ennakoiva kiinteistöhuolto: Ekohuolto koulutetut

Lisätiedot

Keskiviikkona klo 9-15 Tekniikka- ja ympäristötalo, os. Valtakatu Kuusankoski

Keskiviikkona klo 9-15 Tekniikka- ja ympäristötalo, os. Valtakatu Kuusankoski Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 10/2016 1 Liikelaitosten johtokunta 23.11.2016 Aika 23.11.2016 klo 09:00-09:44 Paikka Lautakuntahuone, Tekniikka- ja ympäristötalo Valtakatu 33 45700 Kuusankoski Läsnä Luettelon

Lisätiedot

Tilaliikelaitos. Hallinto ja talous

Tilaliikelaitos. Hallinto ja talous Hallinto ja talous 25.10.2017 Maria Granberg Johtokunta Tukipalvelu Johtaja Pekka Latvala Hallinto ja talous Hallinto- ja talouspäällikkö Maria Granberg - Taloushallinto - Vuokraustoiminta - Isännöinti

Lisätiedot

MAANKÄYTÖN TOTEUTUSOHJELMA 2018: Liite 1 ASUNTOALUEIDEN TOTEUTUMINEN JA TONTINLUOVUTUS >

MAANKÄYTÖN TOTEUTUSOHJELMA 2018: Liite 1 ASUNTOALUEIDEN TOTEUTUMINEN JA TONTINLUOVUTUS > MAANKÄYTÖN TOTEUTUSOHJELMA 2018: Liite 1 ASUNTOALUEIDEN TOTEUTUMINEN JA TONTINLUOVUTUS 2018 --> 1 SELITTEET Rakenteilla olevat rakennukset 8/2018 Pienalueen väestömäärä 8/2018 Tontin luovutusvuosi värin

Lisätiedot

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS

KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1 KIINTEISTÖN VUOKRASOPIMUS 1. Sopijaosapuolet Tikkamäen Palvelut Oy (jäljempänä vuokranantaja) ja Pohjois-Karjalan sairaanhoitoja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä, (jäljempänä vuokralainen) ovat sopineet

Lisätiedot

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie

Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Raportti 1 Vt 12 Lahden eteläinen kehätie Kuukausiraportti nro 12/2017 Tarkastelujakso: 1.12.2017-31.12.2017 Laatinut: Rakennuttajatoimisto HTJ Oy Hyväksynyt: Liikennevirasto Liikennevirasto PL 33, 00521

Lisätiedot

TEKNINEN KESKUS graafinen ohjeisto

TEKNINEN KESKUS graafinen ohjeisto TEKNINEN KESKUS Joensuu on pyöräilykaupunki. Pidämme kevyen liikenteen väylät kunnossa ympäri vuoden, ja myös monet kaupungin työntekijät taittavat lyhyet työmatkansa virkafillareilla. KEHITTYVÄ JA INNOVATIIVINEN

Lisätiedot

AJONEUVOHALLINNAN LEAN- KEHITTÄMISHANKE. Valtuustoseminaari 15.9.2015 Hannele Portman teknisen keskuksen johtaja

AJONEUVOHALLINNAN LEAN- KEHITTÄMISHANKE. Valtuustoseminaari 15.9.2015 Hannele Portman teknisen keskuksen johtaja AJONEUVOHALLINNAN LEAN- KEHITTÄMISHANKE Valtuustoseminaari 15.9.2015 Hannele Portman teknisen keskuksen johtaja KEHITETTÄVÄ PROSESSI Tekninen keskus Työkoneiden ja autojen kustannusseuranta ja laskutus

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja Kaupunkirakennelautakunta järjestää tekniset palvelut ja siinä

Lisätiedot

ENERGIANSÄÄSTÖN TOIMINTASUUNNITELMA. Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Stara

ENERGIANSÄÄSTÖN TOIMINTASUUNNITELMA. Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Stara ENERGIANSÄÄSTÖN TOIMINTASUUNNITELMA Helsingin kaupungin rakentamispalvelu Stara 11.02.2014 1 1. Helsingin kaupungin Staran energiansäästösuunnitelma... 3 2. Stara energiankuluttajana... 4 2.1 Toimipisteet...

Lisätiedot

Ympäristöohjelma kaudelle:

Ympäristöohjelma kaudelle: Yritys Ympäristövastaava tai -tiimi Ympäristöohjelman tekijä(t) Kiinteistö-KYS Oy Päivämäärä (päivitetty viimeksi) 18.1.2018 Ympäristöpolitiikka Ympäristöohjelma kaudelle: 2018-2019,, Kati Lundgren Kiinteistö-KYS

Lisätiedot

1. Kaavoitus -yleissuunnitelma 2013-14 - asemakaavat 2014 alkaen. 2. Kaavoitus - jatkuva prosessi. Kaavoitus

1. Kaavoitus -yleissuunnitelma 2013-14 - asemakaavat 2014 alkaen. 2. Kaavoitus - jatkuva prosessi. Kaavoitus HYVINKÄÄN KAUPUNKI YMPÄRISTÖOHJELMA Aika: 2013-2016 Yksikkö: Hyvinkään kaupunkiorganisaatio Laatijat: Ympäristöhallintatyöryhmä 15.5.2013, Kaupungin johtoryhmä 27.5.2013 Hyväksyjä: Kaupunginhallitus 10.6.2013,

Lisätiedot

Tilaliikelaitos. Tilaliikelaitos. Kiinteistöpalvelut Pauli Jokkala Kiinteistöpäällikkö

Tilaliikelaitos. Tilaliikelaitos. Kiinteistöpalvelut Pauli Jokkala Kiinteistöpäällikkö Tilaliikelaitos Kiinteistöpalvelut 27.9.2017 Pauli Jokkala Kiinteistöpäällikkö Tilaliikelaitoksen organisaatio 1.1.2016 alkaen Johtokunta Johtaja Pekka Latvala Hallinto ja talous Hallinto- ja talouspäällikkö

Lisätiedot

Yrityshistoria. Luotettavuus Turvallisuus Ympäristöystävällisyys Joustavuus

Yrityshistoria. Luotettavuus Turvallisuus Ympäristöystävällisyys Joustavuus MIKLINE Organisaatio OY Yrityshistoria Luotettavuus Turvallisuus Ympäristöystävällisyys Joustavuus 1976 Matti ja Terttu Mikkola aloittavat kuljetusyrittäjinä 1993 Mikline Oy perustetaan 2009 P. Laakko

Lisätiedot

Kaupunkirakennepalvelujen toimiala Toimialan kuvaus

Kaupunkirakennepalvelujen toimiala Toimialan kuvaus Kaupunkirakennepalvelujen toimiala Toimialan kuvaus Toimialan yleiskuvaus ja tehtävät Kaupunkirakennepalveluiden toimiala vastaa erityisesti toimivan ja viihtyisän elinympäristön suunnittelusta, rakentamisesta

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1-8/2016

Osavuosikatsaus 1-8/2016 Liikelaitos Vastuuhenkilö Vs. liikelaitoksen johtaja Päivi Takkinen Toiminta ja siinä tapahtuneet olennaiset muutokset Kiinteistöpalvelujen palvelusopimusten arvo on yht. 33 083 062 euroa. Uusina asiakaskohteina

Lisätiedot

Muutoksenhaku Muutoksenhakukielto, valmistelu tai täytäntöönpano Otteet Otteen liitteet

Muutoksenhaku Muutoksenhakukielto, valmistelu tai täytäntöönpano Otteet Otteen liitteet Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 (6) 21 V 31.1.2018, Sosiaali- ja terveystoimialan varastopalvelujen siirtäminen liikkeenluovutuksena Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymälle HEL

Lisätiedot

TEKNISTEN PALVELUIDEN TILAUKSIEN MUUTOSPAKETIT. Kaupunginvaltuuston talousseminaari 15.9.2014

TEKNISTEN PALVELUIDEN TILAUKSIEN MUUTOSPAKETIT. Kaupunginvaltuuston talousseminaari 15.9.2014 TEKNISTEN PALVELUIDEN TILAUKSIEN MUUTOSPAKETIT Kaupunginvaltuuston talousseminaari 15.9.2014 TAUSTATEKIJÖITÄ Rakennemuutosohjelma edennyt hyvin Tekninen keskus parantanut tuottavuutta ja onnistunut hyvin

Lisätiedot

Tilaajan viesti tuottajalle Henkilöstömenoista on karsittu 14 000 euroa. Eläköityvän toimistosihteerin tilalle ei esitetä rekrytointia.

Tilaajan viesti tuottajalle Henkilöstömenoista on karsittu 14 000 euroa. Eläköityvän toimistosihteerin tilalle ei esitetä rekrytointia. TEKNINEN LAUTAKUNTA 97 Palvelu:Hallinto Tilinpäätös Tilinpäätös Talousarvio Talousarvio Vertailu (%) Vertailu (%) Vastuuhenkilö: Marja Kynsijärvi 2012 2013 2014 2015 2015 / 2014 2015 / 2013 Tilausraportti

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Tekninen hallinto

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Tekninen hallinto TEKNINEN LAUTAKUNTA TOIMINTATUOTOT 1 869 674 1 747 480 1 804 050 3,2 TOIMINTAKULUT -1 951 299-2 482 370-2 351 670-5,3 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -81 625-734 890-547 620-25,5 Poistot ja arvonalentumiset -467 845-441

Lisätiedot

Vuoden 2015 peruskorjauskohteiden määrittely

Vuoden 2015 peruskorjauskohteiden määrittely Vuoden 2015 peruskorjauskohteiden määrittely Saneerauskohteiden valinta, 2. vaihe 08.06.2015 Projektiryhmä 1 Vuoden 2015 peruskorjauskohteiden määrittely Projektin vetäjä: Rainer Långsjö Projektiryhmä:

Lisätiedot

Kuntapalvelutoimiston raportointi, syys-joulukuu vuosi 2015

Kuntapalvelutoimiston raportointi, syys-joulukuu vuosi 2015 Oulunkaaren kuntayhtymä Kuntapalvelutoimiston raportointi, syys-joulukuu vuosi 2015 Hyvinvointia ihmistä lähellä Sisältö 1 Kuntapalvelutoimiston ta-2015 toimeenpano palvelualoittain... 3 1.1 Henkilöstöpalvelut...

Lisätiedot

1 (5) Raportti. Nurmeksen kaupunki Elinvoimapalvelut. Talousraportti 1-3/2018

1 (5) Raportti. Nurmeksen kaupunki Elinvoimapalvelut. Talousraportti 1-3/2018 1 (5) Talousraportti 1-3/2018 Väestö Vuoden lopussa Pielisen Karjalan väkiluku oli 21 280 henkilöä, joista Lieksassa asui 11 297, Nurmeksessa 7 765 ja Valtimolla 2 218 asukasta. Pielisen Karjalan väkiluku

Lisätiedot

Vaarojen arvioinnilla kohti parempaa työtä. Jaana Lehtovirta Viestintäjohtaja

Vaarojen arvioinnilla kohti parempaa työtä. Jaana Lehtovirta Viestintäjohtaja Vaarojen arvioinnilla kohti parempaa työtä Jaana Lehtovirta Viestintäjohtaja Lahti Energia lyhyesti Liikevaihto 187 miljoonaa Henkilöstö 250 Päätuotteet yhteistuotannolla tuotettu sähkö ja kaukolämpö Sähköasiakkaita

Lisätiedot