SSKKY. LVI-tarvikkeet TARJOUSPYYNTÖLUONNOS SSKKY. [Päivämäärä] Taitajankatu 6, Salo p. (02)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SSKKY. LVI-tarvikkeet TARJOUSPYYNTÖLUONNOS SSKKY. [Päivämäärä] Taitajankatu 6, Salo p. (02)"

Transkriptio

1 SSKKY LVI-tarvikkeet TARJOUSPYYNTÖLUONNOS SSKKY [Päivämäärä]

2 1. Sopijapuolet Tilaaja Salon seudun koulutuskuntayhtymä (myöh. SSKKY) Y tunnus Osoite Taitajankatu 6 Postitoimipaikka Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja Y tunnus Osoite Postitoimipaikka Toimittajan yhteyshenkilöt Salo hankintakoordinaattori, Matti Ryhänen puh , etunimi.sukunimi(at).sskky.fi Yhteyshenkilöiden tehtävänä on seurata ja valvoa sopimuksen toteutumista ja tiedottaa siitä oman organisaationsa sisällä ja toiselle sopijapuolelle. Yhteyshenkilön vaihtumisesta on heti ilmoitettava toisen sopijapuolen yhteyshenkilölle. Yhteyshenkilön vaihtumisessa ei ole kyse varsinaisesta sopimuksen muutoksesta. 2. Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde Tämän puitesopimuksen ehtojen mukaisesti Tilaaja hankkii LVI-tarvikkeita siten kuin tämän sopimuksen kohdassa 4 mainituissa asiakirjoissa on kuvattu ja sopimuksen kohdassa 5 on mainittu. Tuotteiden on täytettävä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä asetetut vaatimukset. Muissa asiakirjoissa mahdollisesti esitetyt hankintavolyymit ovat suuntaa antavia, eivätkä sido Tilaajaa. Tilaaja ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään. Mikäli toimittajan toimituskyky ei riitä, tullaan käyttämään muita toimittajia. Hankintasopimus perustuu SSKKYn järjestämään tarjouskilpailuun ja siitä tehtyyn kuntayhtymänjohtajan hankintapäätökseen Olli-Pekka Juhantila.

3 3. Sopimuskausi Tämä sopimus tulee voimaan, kun se on molemmin puolin allekirjoitettu ja sopimus on voimassa kaksi (2) vuotta. Määräaikaisena sopimus päättyy ilman irtisanomista. Sopimusta on mahdollista jatkaa optiolla, joka on kaksi (2) vuotta. Optio tulee voimaan valitun toimittaja kanssa alkuperäisin ehdoin, mikäli SSKKY päättää jatkaa sopimuskautta. Päätös sopimuksen jatkamisesta (optio) tehdään viimeistään kolme (3) kuukautta ennen sopimuskauden päättymistä. Optiokaudelle ei tehdä erillistä sopimusta vaan tätä sopimusta voidaan täydentää tarvittaessa erillisillä liitteillä. Optiokauden osalta toimittaja voi ehdottaa alennusprosenttien tarkistamista, kuten tämän sopimuksen kohdassa 6 on määritelty. Tämän sopimuksen päättymisellä ei ole sellaisenaan vaikutusta ennen sopimuskauden päättymistä tehtyihin tilauksiin tai toimituksiin. 4. Asiakirjojen noudattamisjärjestys Jos tämän sopimuksen ja siinä mainittujen muiden asiakirjojen sisällöt ovat keskenään ristiriidassa, on asiakirjojen noudattamisjärjestys seuraava: 1. Tämä sopimus 2. Hankintapäätös 3. Tarjouspyyntö liitteineen 4. Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot, JYSE 2014 tavarat, (/hankinnat) 5. Toimittajan tarjous liitteineen 5. Sopimuksen piiriin kuuluvat tuotteet, niiden tilaus ja toimitus SSKKYn eri toimipisteet tilaavat LVI-tarvikkeita käyttöönsä tarpeittensa ja sovitun tilaus- ja toimituskäytännön mukaan. Mikäli joissain erikoishankinnoissa valitun toimittajan toimituskyky ei jostain syystä riitä, tullaan käyttämään varatoimittajia tai sopimuksen ulkopuolisia toimittajia. SSKKY ei sitoudu tiettyyn hankintamäärään.

4 Tuotteiden tulee täyttää viranomaisten ko. tuotteille asettamat vaatimukset. Tuotteista on toimitettava ensimmäisen tilauksen yhteydessä SSKKYlle tuoteturvallisuustiedotteet sekä kirjallisesti että sähköisesti. Tilattavista tuotteista sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. Toimitusehto on tällöin pääsääntöisesti TOP SSKKYn eri toimipisteet FIN01. Mikäli Toimittaja toimittaa tavarat Tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen on jakeluveloitus x,00 /kuljetus (alv 0 %). Tilaajan noutaessa tavarat toimittajan myymälästä toimittajan on varmistuttava, että tilaajan edustajalla on asianmukaisesti varmennettu tilauslomake. Toimittajan omassa varastossa olevat tuotteet on oltava heti noudettavissa myymälän normaaleina aukioloaikoina. Myymälän aukioloajat ovat arkisin klo : : Muilta osin ks. tarjouspyyntö- ja tarjousasiakirjat. 6. Alennusprosentit, hinnat, laskutus- ja maksuehdot Toimittajan alennusprosentit on määritelty toimittajan tarjouksen liitteenä olevassa tarjouslomakkeessa, joka on tämän sopimuksen liite 1 ja hinnat on määritelty tarjoajan tarjoukseen liittämässä yleisessä hinnastossa. Alennusprosenttien tulee olla voimassa kiinteinä koko sopimuskauden. Tuotteiden ja hinnaston muutokset hyväksytään ainoastaan silloin, kun ne perustuvat viranomaisen päätöksiin ja todistettavasti toimittajasta riippumattomiin erityisiin muutostarpeisiin. Tällaisena erityisenä syynä voidaan pitää merkittäviä muutoksia esim. työvoimakustannuksissa tai maailmanmarkkinoiden raaka-aineiden hinnoissa. Perusteettomia hinnankorotuksia sopimuskaudella ei hyväksytä. Optiokauden osalta toimittaja voi ehdottaa alennusprosenttien muuttamista vain toimittajasta itsestään riippumattomia olennaisia muutoksia vastaavasti. Toimittajan on ilmoitettava tilaajalle hintojen ja alennusprosenttien muuttamisesta kirjallisesti vähintään neljä (4) kuukautta ennen mahdollisen optiokauden alkamista. Toimittajan on esitettävä tilaajalle asianmukainen kirjallinen selvitys kustannusten kehityksestä. Tavarasta voi laskuttaa, kun se on hyväksytysti toimitettu. Laskutus tulee kohdistaa tavaran tilanneeseen yksikköön. Laskussa tulee mainita toimitusosoite ja tilaajan nimi sekä muissa kuin hyllypalvelutuotteissa tilaajan tilauslomakkeen numero.

5 Laskutus on mahdollisuuksien mukaan tapahduttava verkkolaskutuksena, lisätietoja SSKKYn taloustoimisto, puh Verkkolaskuosoite: Salon seudun koulutuskuntayhtymä (Y-tunnus ), OVT-tunnus Operaattorimme on CGI, OVT-tunnus Laskuissa on käytävä ilmi laskutuksen perusteet. Laskutus-, yms. lisiä ei hyväksytä. Maksuehto on 21 päivää netto. Maksuajan laskeminen alkaa toimitusajankohdasta tai laskun saapumispäivästä sen mukaan, kumpi on myöhäisempi. Viivästyskorko on enintään korkolain mukainen 7. Alihankkijat Mikäli Toimittaja käyttää alihankkijoita, vastaa Toimittaja alihankkijoidensa työn tekemisestä ja lopputuloksen laadusta kuin omasta työstään. Tilaaja voi perustellusta syystä kieltää Toimittajaa käyttämästä tiettyä alihankkijaa. 8. Seuranta ja raportointi Sopimuksen toimivuutta ja palvelun laatua seurataan Toimittajan toimittamien raporttien perusteella sekä tarvittaessa asiakkaan ja Toimittajan välisissä seurantakokouksissa. Toimittajan tulee raportoida kirjallisesti vähintään kerran vuodessa SSKKY:n ostot, määrät ja eurot tuotteittain/tuoteryhmittäin ensimmäisen vuosineljänneksen aikana edellisvuoden raportit: määrätiedot hintatiedot reklamaatiot. Raportit toimitetaan Tilaajan yhteyshenkilölle. Toimittajan tulee pyydettäessä Tilaajan asettamassa määräajassa toimittaa Tilaajalle seuraavat selvitykset: todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus taikka selvitys siitä, että verovelkaa koskeva viranomaisen hyväksymä maksusuunnitelma on tehty;

6 todistus eläkevakuutuksen ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen maksamisesta tai selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty; vakuutusyhtiön todistus vastuuvakuutuksen voimassaolosta ja maksetuista vakuutusmaksuista selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista. 9. Ylivoimainen este Vapauttamisperusteeksi (force majeure) katsotaan sellainen sopimuksen täyttämisen estävä ja sopimuksen syntymisen jälkeen sattunut epätavallinen ja asiaan vaikuttava tapahtuma, jota sopijapuolten ei ole ollut syytä ottaa huomioon sopimusta tehdessään, joka on sopijapuolista riippumaton ja jonka seuraamuksia ei voida estää ilman kohtuuttomia lisäkustannuksia tai kohtuutonta ajanhukkaa. Tällainen tapahtuma voi olla sota, kapina, pakko-otto tai takavarikko julkiseen tarpeeseen, tuonti- tai vientikielto, luonnonmullistus, yleisen liikenteen tai energiajakelun keskeytys, työselkkaus, tulipalo tai muu vaikutuksiltaan yhtä merkittävä ja epätavallinen sopijapuolista riippumaton syy. Toimittajan on viipymättä ilmoitettava ylivoimaisesta esteestä kirjallisesti Asiakkaalle samoin kuin esteen lakkaamisesta. Vapauttamisperusteeksi katsotaan myös Toimittajan alihankkijaa kohdannut ylivoimainen este, mikäli alihankintaa ei voida ilman kohtuuttomia kustannuksia tai oleellista ajanhukkaa hankkia muualta. 10. Toimituksen viivästyminen Mikäli Toimittaja havaitsee viivästyvänsä toimituksessaan tai velvoitteessaan tai että viivästys on todennäköinen, Toimittajan on viivytyksettä ilmoitettava asiakkaalle viivästyksestä ja sen vaikutuksesta toimitusaikatauluun. Jos on käynyt selväksi, että toimeksiantosopimuksen täyttäminen tulee viivästymään ylivoimaisen esteen vuoksi vähintään 30 päivää alkuperäisestä aikataulusta, sopijapuolella on oikeus purkaa sopimus. Asiakkaalla on myös oikeus purkaa sopimus, mikäli Toimittaja ei täytä sopimusta sovitussa määräajassa eikä näytä toteen, että sopimuksen täyttämättä jättäminen johtuu ylivoimaisesta esteestä tai Asiakkaasta johtuvasta syystä. Lisäksi viivästystä on kestänyt vähintään 14 päivää.

7 Asiakas saa aina purkaa sopimuksen näistä määräajoista riippumatta, mikäli viivästyksellä on hänelle oleellinen merkitys, ja Toimittaja on ollut tästä tietoinen. Mikäli toimituksen viivästyminen ei johdu Asiakkaasta tai ylivoimaisesta esteestä, toimittaja maksaa Asiakkaalle sopimussakkoa riippumatta viivästyksen aiheuttaman vahingon suuruudesta 10 prosenttia sopimushinnasta jokaiselta alkavalta 7 vuorokauden pituiselta ajanjaksolta, jolla Toimittaja ylittää sovitun toimitusajan. Asiakkaalla on oikeus vähentää sopimussakko Toimittajalle suoritettavista maksuista. Toimittajalla ei ole oikeutta saada sopimussakkoa Asiakkaan viivästyksestä. 11. Vahingonkorvaus ja vastuunrajoitukset Tähän Puitesopimukseen perustuva sopijapuolen korvausvelvollisuus toiselle sopijapuolelle on sopimusrikkomuksesta aiheutuneet välittömät kulut ja vahingoista aiheutuneet mahdolliset viivästys- ja muut sakot. Sopijapuoli ei vastaa mistään välillisestä tai epäsuorasta vahingosta. Vastuunrajoitukset eivät koske vahinkoa, joka on aiheutettu tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella, eivätkä sellaisia tilanteita, joissa vastuuta ei lain mukaan voida rajoittaa. Vastuunrajoitukset eivät myöskään koske immateriaalioikeuksien loukkauksista aiheutunutta korvausvelvollisuutta. 12. Purkuperuste Sen lisäksi, mitä Julkisten hankintojen yleisten sopimusehtojen (JYSE 2014 tavarat) ja tämän sopimuksen kohdassa 10 Toimituksen viivästyminen on sovittu purkamisesta, Tilaajalla on oikeus purkaa sopimus, mikäli Tilaaja saa toistuvasti perusteltuja valituksia Toimittajan toiminnasta eikä Toimittaja korjaa toimintaansa viipymättä saatuaan siihen Tilaajalta kirjallisen kehotuksen, tai Toimittaja laiminlyö toistuvasti sopimuksen perusteella antamien, toimittamisen kannalta merkittävien ohjeiden noudattamista, eikä Toimittaja korjaa toimintaansa viipymättä saatuaan siihen Tilaajalta kirjallisen kehotuksen. Lisäksi Tilaajalla on oikeus purkaa sopimus Toimittajan verojen tai lakisääteisten sosiaalivakuutusmaksujen laiminlyönnin vuoksi, ellei laiminlyöntiä voida pitää vähäisenä tai ellei Toimittaja ole toimittanut viranomaisen hyväksymää maksusuunnitelmaa. Jos Toimittaja joutuu saneerausmenettelyyn, konkurssiin, selvitystilaan tai muutoin sellaisiin taloudellisiin vaikeuksiin, että on syytä olettaa sopimusvelvoitteiden täyttämisen vaarantuvan tai Toimittaja poistetaan ennakkoperintärekisteristä, Tilaajalla on oikeus purkaa sopimus välittömin vaikutuksin kokonaan tai määrätyiltä osin ilmoittamalla siitä kirjallisesti Toimittajalle.

8 13. Salassapitovelvollisuus ja tietosuoja Tilaaja noudattaa julkisyhteisönä viranomaisten toiminnan julkisuudesta annetussa laissa (621/1999) sekä muussa lainsäädännössä olevia salassapitoa ja julkisuutta koskevia säännöksiä. Tämä sopimus on julkinen. Sopijapuolet pitävät toisiltaan saamansa luottamuksellisiksi merkityn tiedon tai muuten luottamukselliseksi tai liikesalaisuudeksi katsottavan aineiston salassa eivätkä käytä tietoja muihin tarkoituksiin. Tilaajalla on kuitenkin velvollisuus noudattaa lainsäädännön ja viranomaisten määräyksien mukaisia velvoitteitaan. Toimittaja ei käytä Tilaajalta saamiaan tietoja muuhun kuin tämän sopimuksen mukaiseen tarkoitukseen. Sopijapuolet vastaavat siitä, että kaikki heidän palveluksessaan olevat samoin kuin alihankkijat noudattavat tätä määräystä. Tämä määräys on voimassa myös sopimuksen päättymisen jälkeen. Salassapitovelvollisuus ei koske tietoa, joka on yleisesti saatavilla tai julkista tai jonka osapuoli on saanut laillisesti haltuunsa muuten kuin toiselta osapuolelta. Sopijapuolet huolehtivat omilla vastuualueillaan, että tietosuojaa ja salassapitoa koskevat säädökset ja viranomaisten määräykset otetaan huomioon. Jos sopimus tai toimeksianto purkautuu, osapuoli palauttaa tai toisen Sopijapuolen suostumuksella hävittää toisen osapuolen luottamuksellisen aineiston. Aineistoa ei saa hävittää tai palauttaa, mikäli säädökset tai viranomaisten antamat määräykset vaativat säilyttämistä. Sopijapuolella on oikeus käyttää toimituksen yhteydessä hankkimaansa ammattitaitoa ja kokemusta. 14. Sopimuksen siirto Sopimusta ei saa siirtää kolmannelle osapuolelle ilman toiselta sopijapuolelta etukäteen saatua kirjallista lupaa. Sopijapuolen mahdollinen sulautuminen kolmannen osapuolen kanssa ei vaikuta sopimuksen voimassaoloon tai ehtoihin. Sopijapuolia koskeva osakeyhtiölain mukainen jakautuminen ei vaikuta sopimuksen voimassaoloon, vaan sopimus siirtyy sellaisenaan uuden yhtiön vastattavaksi. Tilaajalla on kuitenkin jakautumisen yhteydessä halutessaan oikeus irtisanoa sopimus neljän kuukauden irtisanomisaikaa noudattaen. Sopijapuolet sitoutuvat tiedottamaan toiselle sopijapuolelle hyvissä ajoin mahdollisista sulautumis- ja jakautumissuunnitelmistaan.

9 15. Sopimuksen muutokset Sopimusosapuolet voivat muuttaa tätä sopimusta kirjallisesti, muut muutokset ovat mitättömiä. Muutokset tulevat voimaan ja osaksi tätä sopimusta, kun molemmat sopimusosapuolet ovat ne asianmukaisesti hyväksyneet ja allekirjoittaneet sopimusosapuolten toimivaltaisten edustajien toimesta. 16. Sopimuksessa sovellettava lainsäädäntö Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. 17. Oikeuspaikka Mahdolliset sopimuserimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Mikäli neuvottelut eivät johda sopijapuolia tyydyttävään lopputulokseen, ratkaistaan erimielisyydet ensimmäisenä oikeusasteena Varsinais- Suomen käräjäoikeudessa. 18. Muut ehdot Hankintaan sovelletaan Julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2014 tavarat) Toimittaja ei saa käyttää Tilaajan nimeä markkinoinnissa ilman Tilaajan antamaa kirjallista lupaa. 19. Allekirjoitukset Tätä sopimusta on tehty kaksi samansanaista kappaletta, yksi Tilaajalle ja yksi Toimittajalle. Päiväykset Salo /.2017 Salon seudun koulutuskuntayhtymä Salo /.2017 Oy Olli-Pekka Juhantila kuntayhtymänjohtaja Nimenselvennys Asema yrityksessä

Liite 3 Puitesopimusluonnos

Liite 3 Puitesopimusluonnos Liite 3 Puitesopimusluonnos 1 Sopijapuolet Tilaaja Salon seudun koulutuskuntayhtymä (myöh. SSKKY) Y tunnus 0139545-4 Osoite Taitajankatu 6 Postitoimipaikka 24240 Salo Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja

Lisätiedot

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS

Tampereen liikenteen tilannekuva. Puitesopimus LUONNOS Tampereen liikenteen tilannekuva Puitesopimus LUONNOS 29.6.2015 1 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo ja sopimuskausi... 3 4 Sopimuksen irtisanominen...

Lisätiedot

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.

Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5. SOPIMUS 1(7) SOPIMUS Joukkoliikenteen aikataulusuunnitteluohjelmiston hankinta ja käyttöönotto sekä ylläpito- ja tukipalvelu ajalle 17.3.2014 (tavoite) - 31.5.2020 Sisällysluettelo 1 SOPIJAPUOLET... 2

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus 0101263-6. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilö:

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y-tunnus 0101263-6. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilö: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (8) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopijaosapuolten vastuut Espoon kaupunki jäljempänä

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus

SOPIMUSLUONNOS. Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL Valkeakoski Y tunnus 1 ( 6) SOPIMUSLUONNOS Valkeakosken kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Valkeakosken kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite

Lisätiedot

Liite 2 tarjouspyyntöön H098-16, HEL Sydämen ultraäänitutkimuslaitteet vaativaan kardiologiseen käyttöön

Liite 2 tarjouspyyntöön H098-16, HEL Sydämen ultraäänitutkimuslaitteet vaativaan kardiologiseen käyttöön 1 (6) 1 SYDÄMEN ULTRAÄÄNITUTKIMUSLAITTEET VAATIVAAN KARDIOLOGISEEN KÄYTTÖÖN LUONNOS 1.1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus:

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä 1 SOPIMUSLUONNOS, AULAPALVELUT 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Ympäristökeskus PL 500, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Viikinkaari 2 a, 00790 Helsinki Y-tunnus: 0201256-6

Lisätiedot

TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA

TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA Liite 5 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Kemin kaupunki Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1

Helsingin kaupunki Hankintasopimusluonnos Liite1 xx.xx.20xx 1 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 Palveluntuottaja Yrityksen nimi Osoite: xxxx Y-tunnus 2 Yhteyshenkilöt Tilaaja: Sopimusasiat:

Lisätiedot

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus

Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sopimusluonnos 1 (5) Kiiruun koulukeskuksen ensikertainen kalustus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Sopimuksen voimaantulo... 2 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys...

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto 2 (8) Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 Tilaaja 4 1.2 Toimittaja 4 2 SOPIMUKSEN KOHDE 4 3 ASIAKIRJAT 4 4 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KAUSI 5 5 ALIHANKKIJAT 5 6 PALVELUNTUOTTAJALLE MAKSETTAAVAT KORVAUKSET 5 7.1.

Lisätiedot

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX

Palveluntarjoaja: XXX, (jäljempänä Palveluntarjoaja) Y-tunnus: XXX Osoite: XXX Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX puh.: XXX JANAKKALAN KUNTA METSÄOMAISUUDEN HOITO SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Janakkalan kunta, (jäljempänä Tilaaja) Y-tunnus: 0147510-4 Osoite: Juttilantie 1, 14200 Turenki Yhteyshenkilö: XXX sähköpostiosoite: XXX

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö

Yritys jäljempänä Toimittaja. Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas. Osoite PL 23 06101 Porvoo Y-tunnus 1061512-1. Asiakkaan yhteyshenkilö Sopimusluonnos 1 (6) Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Porvoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite PL 23

Lisätiedot

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA

SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1 (5) SOPIMUS KLAUKKALAN VANHUSTENTALON LIIKUNTASALIN KUNTOSALILAITTEIDEN HANKINNASTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Tilaajan yhteyshenkilö Toimittaja: Y-tunnus: Toimittajan yhteyshenkilö 2. Sovellettavat

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LIITE 3 1(6) 1.11.2012 Dnro KULTTUURI 5665/2012

SOPIMUSLUONNOS LIITE 3 1(6) 1.11.2012 Dnro KULTTUURI 5665/2012 SOPIMUSLUONNOS LIITE 3 1(6) Oulun kaupunki/ Palveluntuottaja Oy Pohjoissuomalaisten kirjastojen kirjastoaineiston kuljetuspalvelun hankinta ajalle 1.1.2013-31.12.2014 ja mahdollisena optiona ajalle 1.1.2015-31.12.2015

Lisätiedot

Tämä Sopimus koskee tämän sopimuksen ja sopimusasiakirjojen 2-6 mukaista tilintarkastuspalvelua

Tämä Sopimus koskee tämän sopimuksen ja sopimusasiakirjojen 2-6 mukaista tilintarkastuspalvelua 1 Liite 1 Sopimus Sopijapuolet Tilaaja: Kirkkonummen kunta/ kunnanvaltuusto Toimittaja: Tässä sopimuksessa termillä tilaaja tarkoitetaan Kirkkonummen kuntaa ja termillä toimittaja xx:tä. Termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Yritys (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (7) Toimistotyön ergonomiatuotteiden hankinta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) Hankintapalvelut PL 640 Y-tunnus 0101263-6 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

LIITE HANKINTASOPIMUS

LIITE HANKINTASOPIMUS Kaupunginhallitus 11.9.2017 Liite 1 LIITE HANKINTASOPIMUS 1 HANKINTASOPIMUS 1. Sopimuksen osapuolet Sopijaosapuolet ovat: Hankintayksikkö (Y-tunnus ), jäljempänä Vakuutuksenottaja ja Tarjoaja, jäljempänä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 SOPIMUS ASIANTUNTIJA- PALVELUSTA 4433/ (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 2 SOPIMUS ASIANTUNTIJA- PALVELUSTA 4433/ (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus 1 (7) Sopijaosapuolet X Oy (jäljempänä Toimittaja) PL Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Sopimuksen kohde ja tavoitteet ja Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL 111 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6

Lisätiedot

(Muut kunnat tekevät hankinnasta oman sopimuksensa soveltaen tätä sopimusluonnospohjaa ja muuttavat kuntakohtaiset tiedot omia vastaaviksi)

(Muut kunnat tekevät hankinnasta oman sopimuksensa soveltaen tätä sopimusluonnospohjaa ja muuttavat kuntakohtaiset tiedot omia vastaaviksi) SOPIMUSLUONNOS 1(5) LIITE 7 HANKINTASOPIMUS / KÄSIPYYHEAUTOMAATTI-, KÄSIPYYHERULLA- JA VAIHTOMATTOPALVELUT 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Nurmijärven kunta/seudullinen hankintapalvelukeskus Y-tunnus 9014643-2

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (7) Sopimus rajamerkkien hankinnasta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite: PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja

Lisätiedot

LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA. Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus:

LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA. Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus: 1 LASTENHOITOPALVELUJEN HANKINTA 1.1. Luonnos Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Opetusvirasto Stadin aikuisopisto PL 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus: 0201256-6 Palveluntuottaja: xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot:

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot: 1 (6) Uimahallikuljetusten hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja

Lisätiedot

Sivu 1 / 5. Pyhännän kunta. Liite 3 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS PYHÄNNÄN ESIKOULU-PÄIVÄKODIN KALUSTEISTA. 1. Osapuolet ja yhdyshenkilöt

Sivu 1 / 5. Pyhännän kunta. Liite 3 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS PYHÄNNÄN ESIKOULU-PÄIVÄKODIN KALUSTEISTA. 1. Osapuolet ja yhdyshenkilöt Sivu 1 / 5 Liite 3 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS PYHÄNNÄN ESIKOULU-PÄIVÄKODIN KALUSTEISTA 1. Osapuolet ja yhdyshenkilöt Tilaaja: Pyhännän kunta Y-tunnus: Osoite: Koulutie 8 A, 92930 Pyhäntä

Lisätiedot

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet

1 / 5. Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet 1 / 5 SOPIMUS Helsinki-lähettiläsvalmennuksen mentorointi 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja ja Toimittaja jäljempänä myös Osapuoli tai yhdessä Osapuolet Tilaaja Helsingin kaupunki, Oiva Akatemia -liikelaitos

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) OPETUSVIRASTO 15.4.2015 HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUSLUONNOS Liite 3 1(6) SOPIMUSLUONNOS, ERIKOISIKKUNOIDEN PESUPALVELU 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin opetusvirasto, PL 3000, 00099 Helsingin kaupunki jäljempänä Tilaaja

Lisätiedot

VD/9119/02.08.00.00/2014

VD/9119/02.08.00.00/2014 VD/9119/02.08.00.00/2014 Vaarallisia kemikaaleja käsittelevien ja/tai varastoivien laitosten onnettomuuksien vaikutuksien arviointi kaavoituksen näkökulmasta Veromiehen ja Pakkalan alueella selvitystyön

Lisätiedot

Ruokapalvelusopimus. Turun kaupunki 1 (8) Turun Kiinteistöpalveluliikelaitos. Sisällys

Ruokapalvelusopimus. Turun kaupunki 1 (8) Turun Kiinteistöpalveluliikelaitos. Sisällys 1 (8) Ruokapalvelusopimus Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 kausi... 3 4 Asiakirjojen noudattamisjärjestys... 3 5 Hinnat ja hintojen tarkistus... 3 6 Laskutus-

Lisätiedot

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa

A. Lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa, B. Perhekotihoitoa, C. Erityisyksikköhoitoa Sopimus lastensuojelulain mukaisesta ympärivuorokautisesta hoidosta. 1. Sopijapuolet Tilaaja PL 85 45101 Kouvola Y-tunnus 0161075-9 Yhteyshenkilö Palvelupäällikkö Sanna-Riitta Junnonen PL 85 45101 Kouvola

Lisätiedot

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja LUONNOS 1 SOPIMUS HAITTA-AINEANALYYSIPALVELUISTA 1 SOPIMUSOSAPUOLET Allekirjoittanut toimeksiantaja Helsingin kaupungin X (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja (toiminnanharjoittaja) ovat

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT

SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT LIITE 2 SOPIMUSLUONNOS LÄÄKKEIDEN KONEELLISESTA ANNOSPUSSIJAKELUSTA 1. SOPIJAOSAPUOLET JA YHDYSHENKILÖT Tilaaja: Vaihtoehtoisesti: Sipoon kunta PL 7 04131 Sipoo Y-tunnus: 0203533-8 Helena Räsänen, palvelujohtaja

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2015 30.4.2017 + yhden (1) vuoden tilaajan optio, LUONNOS Sisällys 1 SOPIJAPUOLET...2 2 SOPIMUKSEN TAUSTA, TARKOITUS JA KOHDE...2 3 SOPIMUSKAUSI...2

Lisätiedot

TIEKKÖ-KIRJASTOJEN KIRJASTOAINEISTON KULJETUSPALVELU SOPIMUSLUONNOS

TIEKKÖ-KIRJASTOJEN KIRJASTOAINEISTON KULJETUSPALVELU SOPIMUSLUONNOS TIEKKÖ-KIRJASTOJEN KIRJASTOAINEISTON KULJETUSPALVELU SOPIMUSLUONNOS Tiekkö-kirjastojen kirjastoaineiston kuljetuspalvelun hankinta ajalle 1.1.2019 31.12.2021 sekä mahdollisena optiona 1.1.2022 31.12.2022.

Lisätiedot

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA

PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA SOPIMUSLUONNOS 1 (8) PUITESOPIMUS LÄHIJUNALIIKENTEEN KILPAILUTUSMATERIAALIEN KÄÄNNÖSPALVELUN HANKINNASTA 1 Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) Opastinsilta 6 A 00520 Helsinki

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot 1 (8) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Sopimusta käyttävät konserniyhteisöt Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas

Lisätiedot

TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE

TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE TARRATEKSTIT KIINNITYKSINEEN VUOSILLE 2015 2018 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupungin taidemuseo PL 5400 00099 Helsingin kaupunki puh: 09-31087041 fax: 09-31087040 yhteyshenkilö: Pia Majava puh:

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009

KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) Perusturva PL 20 02401 KIRKKONUMMI 3.11.2009 1232/135//2009 KIRKKONUMMEN KUNTA LIITE 2 1 (5) ALUSTAVA PUITESOPIMUS HOITAJATYÖVOIMAN HANKINNASTA (LUONNOS) SOPIJAOSAPUOLET XXX, jäljempänä Palveluntuottaja Y-tunnus ja Kirkkonummen kunta,, jäljempänä Tilaaja 02401

Lisätiedot

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset.

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (9) Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Haavanhoito-, ensiapu-/ensihoitotarvikkeiden hankinta Espoon kaupungille Sopijaosapuolet Espoon

Lisätiedot

Sopimusluonnos koulukuljetuspalvelut

Sopimusluonnos koulukuljetuspalvelut SOPIMUSLUONNOS 1 Sopimusluonnos koulukuljetuspalvelut Tarjouspyynnön liite 3 Liedon kunta, sivistyspalvelut/palveluntuottaja 14.4.2014 SOPIMUSLUONNOS 2 Koulukuljetuspalvelut ajalle 1.8.2014 31.7.2014 Sisällys

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS. Hankintapalvelut SOPIMUS / LIITE 4 1 (9) nro 3088/ /2012. Päiväys SOPIJAPUOLET. osoite. Vantaan kaupunki osoite

HANKINTASOPIMUS. Hankintapalvelut SOPIMUS / LIITE 4 1 (9) nro 3088/ /2012. Päiväys SOPIJAPUOLET. osoite. Vantaan kaupunki osoite Hankintapalvelut SOPIMUS / LIITE 4 1 (9) HANKINTASOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja Espoon kaupunki osoite Vantaan kaupunki osoite Toimittaja Yritys X osoite 2. YHTEYSHENKILÖT Sopijapuolet nimeävät yhteyshenkilöt

Lisätiedot

Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4

Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4 KESKEISET SOPIMUSEHDOT sivu 1 (7) XX.XX.XXXX 1 Polttopuiden hankinta Sopijaosapuolet Nokian kaupunki, perusturvakeskus Harjukatu 21 37100 Nokia Puhelinvaihde (03) 5652 0000 Y-tunnus: 0205717-4 ja Yritys

Lisätiedot

Valokuvauspalveluiden hankinta

Valokuvauspalveluiden hankinta KESKEISET SOPIMUSEHDOT 1/8 Valokuvauspalveluiden hankinta Sopijaosapuolet Yritys Oy, jäljempänä Toimittaja osoite Y -tunnus ja Espoon kaupunki PL 640 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6 Sopimuksen yhteyshenkilöt:

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot 1 (7) Tilausajojen hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys, jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet

Lisätiedot

I SOPIMUKSEN PÄÄKOHDAT

I SOPIMUKSEN PÄÄKOHDAT 1 SOPIMUSLUONNOS HELSINGIN KAUPUNGIN VIRALLISISTA LEHTI-ILMOITUKSISTA JA KUULUTUKSISTA I SOPIMUKSEN PÄÄKOHDAT 1. Sopijapuolet Tilaaja Helsingin kaupungin virasto, osoite, puhelin, sähköposti, fax, yhteyshenkilö

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN

HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN 1 (6) Liite 3 Sopimusluonnos HANKINTASOPIMUS 4-VETOISESTA MAATALOUSTRAKTORISTA VARUSTEINEEN 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja Nurmijärven kunta (tilaaja/kunta) Keskustie 2 B 01901 Nurmijärvi y-tunnus 9014643-2

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS H Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen

SOPIMUSLUONNOS H Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen Sopimus H053-16 1 (8) SOPIMUSLUONNOS H053-16 Ruotsinkielisten nuorten tieto- ja neuvontapalveluiden kilpailuttaminen 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskus,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki (jäljempänä tilaaja) Osoite: Korkeasaaren eläintarha (Zoo) PL 4600, Helsingin kaupunki Y-tunnus

Helsingin kaupunki (jäljempänä tilaaja) Osoite: Korkeasaaren eläintarha (Zoo) PL 4600, Helsingin kaupunki Y-tunnus Korkeasaaren jätehuolto 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä tilaaja) Osoite: Korkeasaaren eläintarha (Zoo) PL 4600, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 xxxxxxx (jäljempänä palveluntuottaja)

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Sosiaali- ja terveysvirasto

Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Sosiaali- ja terveysvirasto Helsingin kaupunki Sopimusluonnos 1 Parturi- ja kampaamopalvelut 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6 xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja)

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Inarin kunta pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan Inarin kunnankirjaston käyttöön (www.inari.fi/kirjasto).

Lisätiedot

SOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN AV-LAITTEISTA

SOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN AV-LAITTEISTA Liite 4 Sopimusmalli (AV-laitteet) SOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN AV-LAITTEISTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Kemin kaupunki Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: [nimetään

Lisätiedot

KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15

KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15 1/9 Grano Oy Vesikuja 4 02200 Espoo KAUPUNGINARKISTON ASIAKIRJOJEN DIGITOINTI JA DIGITOITUJEN TIEDOSTOJEN KÄSITTELY H145-15 1. Sopijapuolet Helsingin kaupungin tietokeskus (jäljempänä tilaaja) Osoite:

Lisätiedot

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille

Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 6 1 (9) Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta tekevät omat saman sisältöiset sopimukset. Sairaanhoidollisten päivittäistuotteiden hankinta Espoon kaupungille Sopijaosapuolet Sopimuksen

Lisätiedot

Sopimuksen kohteena on Casino Tampereen sisustusarkkitehtisuunnittelupalvelut.

Sopimuksen kohteena on Casino Tampereen sisustusarkkitehtisuunnittelupalvelut. SISUSTUSARKKITEHTIPALVELUITA KOSKEVA SOPIMUS 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Veikkaus Oy Y-tunnus: Osoite: Toimittaja: XXX Y-tunnus: Osoite: Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet 2. SOPIMUKSEN KOHDE

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Toimittaja (Adoben sertifioitu jälleenmyyjä) Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Postiosoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y

Toimittaja (Adoben sertifioitu jälleenmyyjä) Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Postiosoite: PL 1, ESPOON KAUPUNKI Y TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (11) 1. Sopijaosapuolet Toimittaja (Adoben sertifioitu jälleenmyyjä) ja 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Postiosoite: PL 1, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Lisätiedot

LIITE 3. Tämän sopimuskokonaisuuden muodostavia asiakirjoja ovat. 4) Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot palveluhankinnoissa (JYSE2009PALVELUT)

LIITE 3. Tämän sopimuskokonaisuuden muodostavia asiakirjoja ovat. 4) Julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot palveluhankinnoissa (JYSE2009PALVELUT) Sopimusluonnos LIITE 3 Jäljempänä mainittavat sopijaosapuolet ovat sopineet seuraavaa Sopijaosapuolet Tilaaja: Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut Yhteystiedot: PL 20, 02401 KIRKKONUMMI Ostajan edustaja:

Lisätiedot

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA

SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA LIITE 5A SOPIMUS SOPIMUS TAVARAN X HANKINNASTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Jyväskylän yliopisto Pl 35 40014 Jyväskylän yliopisto (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus

Y-tunnus 0201256-6 Puhelin: kirjaamo 09-310 xxxxx. xxxxxxx (jäljempänä Toimittaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx Y-tunnus HELSINGIN KAUPUNKI PUITESOPIMUS H064-11-1 1 (5) PUITESOPIMUS 1 Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin hallintokeskus PL 1, 00099 Helsingin kaupunki Y-tunnus 0201256-6

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO H LUONNOS liite 2 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO H LUONNOS liite 2 HEL HELSINGIN KAUPUNKI HANKINTASOPIMUS 1 (6) SOPIMUS PALVELUTALON RUOKAPALVELUJEN HANKINNASTA 1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto Yhteystiedot: PL 6000 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Lisätiedot

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio

Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio Suunnittelupalveluiden puitejärjestelysopimus ajalle 1.5.2012 30.4.2014 + yhden (1) vuoden tilaajan optio Sisällys 1 SOPIJAPUOLET...2 2 SOPIMUKSEN TAUSTA, TARKOITUS JA KOHDE...2 3 SOPIMUSKAUSI...2 4 TOIMITUSAIKA...3

Lisätiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot

Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y ja. Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (9) Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus

Lisätiedot

Tilaajan yhteyshenkilö:

Tilaajan yhteyshenkilö: Sopimusmalli 1 SOPIMUS UIMAOPETUSPALVELUN TUOTTAMISESTA Sopimusosapuolet Yritys (jäljempänä palveluntuottaja) Osoite ja Kirkkonummen kunta/ sivistyspalvelut (jäljempänä tilaaja) Jäljempänä termillä sopimusosapuoli

Lisätiedot

Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: Yritys jäljempänä, Toimittaja Osoite Y-tunnus: Kaupungin yhteyshenkilö:

Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: Yritys jäljempänä, Toimittaja Osoite Y-tunnus: Kaupungin yhteyshenkilö: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 3 1 (10) Sopijaosapuolet Sopimuksen yhteyshenkilöt: Sopimuksen kohde ja tavoitteet Espoon kaupunki, jäljempänä kaupunki Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä, Toimittaja

Lisätiedot

Palmian kiinteistöpalvelujen erikseen tilattavien koulutuspalvelujen hankinta. (jäljempänä toimittaja)

Palmian kiinteistöpalvelujen erikseen tilattavien koulutuspalvelujen hankinta. (jäljempänä toimittaja) SOPIMUSLUONNOS 1 (8) n kiinteistöpalvelujen erikseen tilattavien koulutuspalvelujen hankinta Sopijapuolet: Helsingin kaupungin -liikelaitos Y-tunnus Osoite Postinumero ja -paikka Puh. E-mail: Yhteyshenkilö:

Lisätiedot

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ 2 (7) Sisällys 1 SOPIMUSOSAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 AVOIN SÄHKÖNTOIMITUS... 3

Lisätiedot

Tilaaja: Sipoon kunta, tarkastuslautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus Osoite Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Tilaaja: Sipoon kunta, tarkastuslautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus Osoite Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: LIITE 5 SOPIMUSLUONNOS SOPIMUS HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Sipoon kunta, tarkastuslautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Y-tunnus Osoite Tilaajan yhteyshenkilö

Lisätiedot

4070/ /2012 ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA

4070/ /2012 ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (8) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN HANKINTA 1. Sopijaosapuolet Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA

NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA NURMIJÄRVEN KUNNAN JA HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN SOPIMUS TEKSTINKÄSITTELYPALVELUISTA 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT 1.1 Tilaaja Nurmijärven kunta (jäljempänä Tilaaja) < osoite > < Y-tunnus > 1.2 Toimittaja

Lisätiedot

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja.

Sopimus koskee Nurmijärven kunnan kouluterveydenhuollon tarvitsemia optikon ja silmälääkärin suorittamia näöntutkimuspalveluja. SOPIMUS NÄÖNTUTKIMUSPALVELUN HANKINNASTA KOULUTERVEYDENHUOLTOON 1. Sopijaosapuolet Tilaaja: Nurmijärven kunta Keskustie 2 B/PL 37 01901 Nurmijärvi Y-tunnus: 9014643-2 Yhteyshenkilöt: Sopimusasiat: hankintajohtaja

Lisätiedot

SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN KOPIOINTI- JA TULOSTUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS

SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN KOPIOINTI- JA TULOSTUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 1(10) Liite 5 Sopimusluonnos PUITESOPIMUSLUONNOS SALON SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN KOPIOINTI- JA TULOSTUSPALVELUIDEN PUITESOPIMUS xx.xx.2017 OSAPUOLET Asiakas Salon seudun koulutuskuntayhtymä (myöh. SSKKY)

Lisätiedot

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015

SOPIMUS luonnos 1 (5).18.2015 SOPIMUS luonnos 1 (5) Turku Touring Oy:n opastetut kiertoajelut Koiramäen lasten kaupunkikerros ja Turku sightseeing 1. Sopijapuolet Palveluntuottaja: Osoite Y-tunnus: Yhteyshenkilö: ja Tilaaja: Turku

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU

HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 23.3.2018 1 / 5 HANKINTASOPIMUS: VISUAALINEN SUUNNITTELU 1 SOPIJAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) (jäljempänä Tilaaja ) PL33, 00023 Valtioneuvosto Y-tunnus: 0244685-8

Lisätiedot

Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta. Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus:

Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta. Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus: TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 5 1 (7) Sopimus Kotihoidon kehittämishankkeen konsultointipalvelujen tuottamisesta 1. Sopijaosapuolet Espoon kaupunki jäljempänä Tilaaja Osoite Y-tunnus: 0101263-6 ja Yritys jäljempänä

Lisätiedot

KESKEISET SOPIMUSEHDOT / LIITE 4 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalvelujen hankinta. Sopijaosapuolet

KESKEISET SOPIMUSEHDOT / LIITE 4 1 (6) 4715/ / Työnohjauspalvelujen hankinta. Sopijaosapuolet 1 (6) Työnohjauspalvelujen hankinta Sopijaosapuolet Espoon kaupunki, jäljempänä Asiakas PL 1 02070 ESPOON KAUPUNKI Y-tunnus 0101263-6 ja Palveluntuottaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen yhteyshenkilöt Asiakkaan

Lisätiedot

Kauniaisten kaupunki Hammaslääkärityövoiman vuokraaminen 1 (9) PUITESOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRIVUOKRATYÖVOIMAN HANKINNASTA KAUNIAISTEN KAUPUNGILLE

Kauniaisten kaupunki Hammaslääkärityövoiman vuokraaminen 1 (9) PUITESOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRIVUOKRATYÖVOIMAN HANKINNASTA KAUNIAISTEN KAUPUNGILLE Kauniaisten kaupunki Hammaslääkärityövoiman vuokraaminen 1 (9) PUITESOPIMUS HAMMASLÄÄKÄRIVUOKRATYÖVOIMAN HANKINNASTA KAUNIAISTEN KAUPUNGILLE 1. SOPIJAOSAPUOLET 2. YHTEYSHENKILÖT XXX jäljempänä Palveluntuottaja

Lisätiedot

VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA

VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut LIITE 5 1 (9) VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja Espoon kaupunki /Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos Vantaan kaupunki /Keski-Uudenmaan pelastuslaitos Porvoon

Lisätiedot

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista.

3 SOPIMUSKAUSI Sopimus on voimassa xx.yy.2017 xx.yy.2018 ja päättyy ilman erillistä irtisanomista. KELTAISELLA MERKITYT PÄIVITETÄÄN LOPULLISEEN SOPIMUKSEEN. LUONNOS 1 SOPIMUS MATERIAALIN VASTAANOTOSTA JA LOPPUSIJOITUKSESTA Allekirjoittanut toimeksiantaja XXX (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja

Lisätiedot

Sopijapuoli tarkoittaa Oikotietä ja Asiakasta, joka on tehnyt Oikotien kanssa sopimuksen Palvelusta.

Sopijapuoli tarkoittaa Oikotietä ja Asiakasta, joka on tehnyt Oikotien kanssa sopimuksen Palvelusta. OIKOTIE ASUNNOT OY YLEISET SOPIMUSEHDOT 1. SOVELTAMINEN JA MÄÄRITELMÄT Oikotien yleiset toimitusehdot koskevat Oikotie Asuntojen Asiakkaalle myymiä Palveluja ja ovat osa Oikotie Asuntojen ja Asiakkaan

Lisätiedot

Helsingin käräjäoikeus TARJOUSPYYNTÖ / Liite 4 1 (6) Keskeiset sopimusehdot. pp.kk.2014

Helsingin käräjäoikeus TARJOUSPYYNTÖ / Liite 4 1 (6) Keskeiset sopimusehdot. pp.kk.2014 Helsingin käräjäoikeus TARJOUSPYYNTÖ / Liite 4 1 (6) HANKINTASOPIMUS 1. SOPIJAPUOLET Tilaaja Helsingin käräjäoikeus Porkkalankatu 13 00180 Helsinki Toimittaja Yritys X osoite 2. YHTEYSHENKILÖT 3. SOPMUKSEN

Lisätiedot

SOPIMUS NRO 14/LXXX 1 (7) HEL LUONNOS JALANKULUN / PYÖRÄILYN AUTOMAATTISTEN LASKENTALAITTEIDEN HANKINTA, ASENNUS, TESTAUS JA KALIBROINTI

SOPIMUS NRO 14/LXXX 1 (7) HEL LUONNOS JALANKULUN / PYÖRÄILYN AUTOMAATTISTEN LASKENTALAITTEIDEN HANKINTA, ASENNUS, TESTAUS JA KALIBROINTI 1 (7) HEL 2014-007743 LUONNOS SOPIMUS NRO 14/LXXX HEL 2014-008130 JALANKULUN / PYÖRÄILYN AUTOMAATTISTEN LASKENTALAITTEIDEN HANKINTA, ASENNUS, TESTAUS JA KALIBROINTI 1. TEHTÄVÄN MÄÄRITTELY 2. SOIPIJAOSAPUOLET

Lisätiedot

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet

Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus. Molemmat jäljempänä myös Osapuoli tai Osapuolet TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1 (7) Sopimus suurtehoväestöhälyttimien hankinnasta 1. Sopijaosapuolet 2. Sopimuksen yhteyshenkilöt: Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus 3. Sovellettavat yleiset sopimusehdot

Lisätiedot

Sopimus ajoneuvojen ennakkoilmoittamisesta

Sopimus ajoneuvojen ennakkoilmoittamisesta Dnro Sopimus ajoneuvojen ennakkoilmoittamisesta 1. Sopijapuolet Liikenteen turvallisuusvirasto (jäljempänä Trafi) PL 320, 00101 Helsinki, ja [yritys] (jäljempänä Ennakkoilmoittaja), Y-tunnus [Y-tunnus]

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS, REITTI X (X URJALAN MATKA- HUOLTO X)

HANKINTASOPIMUS, REITTI X (X URJALAN MATKA- HUOLTO X) Urjalan kunta Tarjouspyynnön liite 1 D/52/08.01.01.02/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1: HANKINTASOPIMUS, luonnos 19.1.2016 Urjalan kunnan torikuljetusten hankinta ajalla 1.4.2016 31.3.2019 + 1 + 1 optiovuotta

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausurakoiden puitesopimusluonnos

Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausurakoiden puitesopimusluonnos Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausurakoiden puitesopimusluonnos 1 2 Lappeenrannan kaupungin katujen peruskorjaus ja saneerausurakoiden puitesopimusluonnos SISÄLLYS 1. Sopijaosapuolet

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

Tilaaja: Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Sosiaali- ja terveysvirasto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus:

Tilaaja: Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Sosiaali- ja terveysvirasto PL Helsingin kaupunki Y-tunnus: 1 Sensomotorisen pienpuiston suunnittelu ja laitteiden hankinta H054-16/HEL 2016-004997 Liite 4 Sopimusluonnos 1.1. Sopijapuolet Tilaaja: Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Sosiaali- ja terveysvirasto

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUSLUONNOS VESITEKNIIKKA TUOTERYHMÄN VENTTIILEISTÄ, LIITOSOSISTA, MUHVILUKOISTA JA KORJAUSMUHVEISTA

HANKINTASOPIMUSLUONNOS VESITEKNIIKKA TUOTERYHMÄN VENTTIILEISTÄ, LIITOSOSISTA, MUHVILUKOISTA JA KORJAUSMUHVEISTA 1 (6) Liite 4 HANKINTASOPIMUSLUONNOS VESITEKNIIKKA TUOTERYHMÄN VENTTIILEISTÄ, LIITOSOSISTA, MUHVILUKOISTA JA KORJAUSMUHVEISTA 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja Nurmijärven kunta Keskustie 2 B 01901 Nurmijärvi

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

1.7.2015. Sopimuskausi alkaa 1.9.2015. tai kun hankintasopimus on allekirjoitettu, ja päättyy viimeistään 31.8.2017.

1.7.2015. Sopimuskausi alkaa 1.9.2015. tai kun hankintasopimus on allekirjoitettu, ja päättyy viimeistään 31.8.2017. 1 HANKINTASOPIMUSLUONNOS / TUOREET LEIPOMOTUOTTEET 1. SOPIJAOSAPUOLET Asiakas / tilaaja: Urjalan kunta y-tunnus: 0157323-0, osoite: PL 33, 31761 Urjala Toimittaja: 2. SOPIMUKSEN KOHDE JA TARKOITUS Tämä

Lisätiedot

METSURIPALVELUT

METSURIPALVELUT HANKINTASOPIMUS 1 (5) METSURIPALVELUT 2014-2015 1. SOPIJAOSAPUOLET Tilaaja: Espoon kaupunki / Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos PL 6400 Teirinsyrjä 4 02070 ESPOON KAUPUNKI Yhteyshlö etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus

PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki. ja xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus 1 SUUN TERVEYDENHUOLLON ANESTESIAPALVELUN HANKINTA 1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Osoite: Helsingin kaupungin terveyskeskus PL 6000, 00099 Helsingin kaupunki ja xxxxxxx (jäljempänä

Lisätiedot

Sopimus LUONNOS 1 (8)

Sopimus LUONNOS 1 (8) Sopimus LUONNOS 1 (8) :n markkinointi ja mainostoimistopalvelut ajalle 1.1.2018 28.2.2021 Sisällys 1 Sopijapuolet... 2 2 Sopimuksen tausta, tarkoitus ja kohde... 2 3 Markkinointiviestintä... 2 4 Hinnat,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

Sopimuksen kohteena Espoonlahden koulujen läheisyydessä olevien jääkenttien vedenajo.

Sopimuksen kohteena Espoonlahden koulujen läheisyydessä olevien jääkenttien vedenajo. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 1(7) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA SOPIJAOSAPUOLET Espoon kaupunki jäljempänä Asiakas Osoite Y 0101263-6 ja Yritys jäljempänä Toimittaja Osoite Y-tunnus Sopimuksen

Lisätiedot

Yritys Oy (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL ESPOON KAUPUNKI Y

Yritys Oy (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus. Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL ESPOON KAUPUNKI Y 1 /9 1. SOPIJAOSAPUOLET 2. SOPIMUKSEN KOHDE 3. SOPIJAOSAPUOLTEN VASTUUT Yritys Oy (jäljempänä Toimittaja) Osoite Y-tunnus ja Espoon kaupunki (jäljempänä Asiakas) PL 111 02070 ESPOON KAUPUNKI Y 0101263-6

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL

HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO HEL HELSINGIN KAUPUNKI SOPIMUS 1(5) VALLILAN TYÖ- JA VALMENNUSKESKUKSEN ATERIAPALVELUT SEMPATIK OY:ltä 1 SOPIJAPUOLET Helsingin kaupunki (Tilaaja) Helsingin kaupunki Sosiaali- ja terveysvirasto PL 6000, 00099

Lisätiedot