ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Toripuistikko 5-7 (3. krs), Rovaniemi Puh , faksi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Toripuistikko 5-7 (3. krs), 96200 Rovaniemi Puh. 020 798 4000, faksi 020 798 4099 16.5.2011"

Transkriptio

1 ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7 (3. krs), Rovaniemi Puh , faksi Karkearehujen koeviljelyt ja tutkimusasiantuntijuus Ostettavat palvelut Pyydämme Teiltä tarjousta porojen lisäruokintaan käytettävien nurmirehujen koeviljelyn toteuttamisesta ja siihen liittyvästä tutkimusasiantuntijapalveluista. Koeviljely ja tutkimusasiantuntijuus ovat osa Lapin ELY-keskuksen myöntämillä Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston rahoituksella toteutettavan PORUTAKU poron lisäruokinnan talvitarhauksen ja elävänä kuljettamisen hyvät toimintatavat hanketta. Hankkeen hallinnoijana ja päätoteuttajana on Rovaniemen ammattikorkeakoulu. Hanke toteutetaan vuosina ja sille haetaan jatkorahoitusta vuosille Koeviljely ja tutkimusasiantuntijuus Porutaku -hankkeen toimintoja varten tarvitaan erikehitysasteista karkearehua omina eräotoksina talven lisäruokintakaudelle porojen ruokinta testeihin. (Sekä optio talven lisäruokintakaudelle). Tarjoajan toteuttamien koeviljelysten ja tutkimustyön tarkoituksena on tuottaa selkeä tutkimusdokumentaatio koeviljelyajasta, tuotoksista ja toimenpiteistä. Koeviljelysten tuloksena tulee syntyä dokumentaation lisäksi pyöröpaalattuja rehuja neljältä eri kehitysasteelta (min. paali/kehitysaste). Koeviljelyiden toteuttaminen Tarjoajan tulee toteuttaa vuoden 2011 rehuntekokaudella tutkimuksellista otetta noudattaen omilla tai vuokraamillaan välineillä karkearehun koeviljelytoimet, sekä niihin sisältyvät maa-alan kyntö-, kylvö-, lannoitus- sekä korjuutoimet. Koeviljelyalasta ja tuotetuista rehuista (ennen jokaista korjuuvaihetta ja korjuuvaiheiden jälkeen sekä ennen paalausta) tulee ottaa näytteet ja analyysit hankkeen tietoon. Koeviljelyiden korjuutyöt on toteutettava siten, että koko koeviljelyalasta saadaan riittävän kattava otos jokaiseen korjuuerään kehitysvaiheeseen. Koeviljelyiden dokumentointi Tarjoajan tulee dokumentoida korjuuolot ja muita viljelyolosuhteisiin/korjuisiin liittyviä tietoja (valokuvat ja kirjallinen selite). Koeviljelyssä tuotetut paalit tulee tarjoajan varastoida koeviljelyalan läheisyydessä talveen asti, jonka jälkeen tarjoajan tulee toimittaa paalit Rovaniemelle. Dokumentoinnin tulee sisältää mm. maaperäanalyysit, valokuvat ja kirjallinen kuvaus eri kehitys- ja korjuuvaiheista, sääolojen kirjaukset korjuu aikana, 1(5)

2 Sopimuskausi Alihankkijat Vähimmäisvaatimukset mahdollisten epävarmuustekijöiden dokumentointi, raporttiosuus ja johtopäätökset koeviljelyiden onnistumisesta. Lisäksi voidaan sopia muista dokumentoitavista aiheista. Koeviljelyalaan ja tuotettavaan rehuun sisältyy tarkkoja määrittelyitä: o Tarjoajan on varattava koeviljelyyn jo valmiiksi perustettu nurmirehun viljelyyn soveltuva peltoalue, jonka pinta-alan koko on noin 4 hehtaaria. o Tarjoajan on tavoiteltava koeviljelyiden lannoituksessa porotalouden yleistä lannoituskäytännön soveltamista. o Tarjoajan tulee korjata nurmirehusatoa esikuivattuna noin kahden - kolmen viikon ajan / rehuntekokausi, 4-5 päivän välien vähintään 1 paali / kehitysaste; neljästä eri kehitysasteesta. o Tarjoajan tulee korjata nurmirehua siten, että korjuuotos kattaa koko pellon viljelyksen, eikä ainoastaan pellon laidasta otosta. o Tarjoajan on pyrittävä säilömään korjattavat rehut joko melassisiirapilla tai maitohappobakteereilla, säilöntäaineena ei saa käyttää AIV- muurahaishappo-pohjaisia liuoksia. Tarjoajan tulee tavoitella rehun säilöntämuodoissa samankaltaista valmistustapaa, kuin mikä on poronhoitoalueella yleisesti käytössä Varataan optio vuoden 2012 rehuntekokaudelle ( ) tämän tarjouspyynnön ehtojen mukaisesti, mikäli hankkeelle haettava jatkorahoitus varmistuu. Porutaku - hankkeelle tullaan hakemaan vuosille ELY- keskuksien myöntämää Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaton rahoitusta ja jatkotoiminta-aikaa. Rahoitus varmistuu vuoden 2012 aikana. Tarjouksessa on ilmoitettava tarjoajan käyttämät alihankkijat ja eriteltävä heidän suorittamat toiminnot. Tarjoaja vastaa alihankkijan töistä niin kuin omastaan. Tarjoavan organisaation tulee olla tutkimusorganisaatio, tai tarjoajalla tulee olla näyttöä tutkimuksellisen otteen hallitsemisesta. Tarjouspyynnössä mainittujen koeviljelyiden toteuttaminen ja dokumentointi sekä aineistojen otto ja tulkinta vaativat tutkimuksellista näkökulmaa ja suorittamista. Tarjoajan tulee omata aikaisempaa kokemusta rehu- ja nurmikasvien tutkimuksesta ja koeviljelyistä sekä kenttäkokeista, lisäksi tarjoajalla tulee olla osaamista myös nurmi- ja rehukasvien eri kehitysvaiheiden sekä korsiintumisasteiden määrityksestä. 2(5)

3 Tarjouksen piiriin kuuluvat ne tarjoajat jotka pystyvät koeviljelyalallaan tuottamaan samantyyppistä (mm. kasvuolojen vaikutus ja valoisuuden tuomat edut huomioitava) rehua kuin Pohjois-Suomen kasvuoloissa poromiehet yleisesti tekevät. Tarjouspyynnössä kuvatut toiminnot on kyettävä toteuttamaan 2011 vuoden rehutekokaudella, sekä pystyttävä varaamaan vuodelle optio koeviljelyistä. Tarjouspyynnössä kuvatut rehut on toimitettava vapaasti Rovaniemelle. Tarjousten arviointi ja valintaprosessi Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan kolmessa vaiheessa: 1. Tarjoajien soveltuvuuden ja asiantuntijuuden tarkistaminen 2. Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen 3. Tarjousten kokonaistaloudellisuuden vertailu valintakriteerien mukaisesti. Hankintayksikkö kehottaa kaikkia tarjoajia täyttämään liitteenä olevan tarjouksen arviointia ja valintakriteerejä koskevan lomakkeen. Arviointi- ja valintaprosessin ensimmäisessä vaiheessa selvitetään tarjoajan yleisiä soveltuvuusehtoja ja tarjouspyynnössä kuvattuun palveluun vaadittavaa asiantuntijuutta. Näiden kautta todetaan edellytykset suoriutua tarjouspyynnössä mainittujen toimintojen ja palvelujen tuottamisesta. Valintaprosessin toisessa osassa painotetaan tarjouspyynnön mukaisia vaatimuksia, joiden kautta varmistetaan tarjouspyynnössä mainittujen toimenpiteiden suoritusedellytyksiä. Valintaprosessin kolmannessa osassa tarjouksia arvioidaan seuraavilla arviointikriteereillä: asiantuntijuus ja kokemus, painoarvo 50 %, maksimipisteet 50 kokonaishinta, painoarvo 50 %, maksimipisteet 50 Kokonaispisteet painotus 100 %, maksimipisteet 100 Asiantuntijuus ja kokemus osion arviointi pisteytetään seuraavasti: Maksimipisteet 50, (sis. kaksi osiota joista maksimipisteet kustakin on 25). 1)Tarjoavan organisaation toteuttamien nurmi- ja rehukasveihin liittyvien hankkeiden määrä (kpl) Määrällisesti eniten hankkeita nurmi- ja rehukasveihin liittyen tuottanut tarjouksen jättänyt organisaatio saa 25 pistettä Muiden tarjousten pisteet lasketaan seuraavalla kaavalla: pistemäärä = 25 x (a/b) a = Tarjouksessa ilmoitettu hankkeiden määrä b = Kappalemäärällisesti suurin tarjouksissa ilmoitettu hankkeiden määrä 3(5)

4 Hankintapäätös Tarjouksen sitovuus Tarjouksen hinnat 2)Tarjoavan organisaation toteuttamien nurmi- ja rehukasveihin liittyvien julkaisujen määrä (kpl) Määrällisesti eniten julkaisuja nurmi- ja rehukasveihin liittyen tuottanut tarjouksen jättänyt organisaatio saa 25 pistettä Muiden tarjousten pisteet lasketaan seuraavalla kaavalla: pistemäärä = 25 x (a/b) a = Tarjouksessa ilmoitettujen julkaisujen määrä b = Kappalemääräisesti suurin tarjouksissa ilmoitettu julkaisujen määrä Kokonaishintojen pisteytys lasketaan seuraavasti: Tarjoajan esittämän edullisimman kokonaishinnan mukaisesti vertaillaan tarjousten hintoja. Kokonaishinnan tulee sisältää tarjouspyynnön mukaisten koeviljelysten ja tutkimusasiantuntijuuden toteuttamisesta syntyvät kustannukset, kustannusten tulee sisältää myös toimitusehdon mukaiset kuljetukset Rovaniemelle (Vapaasti Rovaniemellä). Hinta ilmoitetaan euroissa ja ilman arvonlisäveroa. Edullisin tarjous saa 50 pistettä Muiden tarjousten pisteet lasketaan seuraavalla kaavalla Pistemäärä = 50 x (a/b) a= Edullisimman tarjouksen tarjoushinta b= Tarjoushinta Kunkin tarjouksen saamat pisteet lasketaan yhteen ja näin saadaan tarjouksen kokonaispistemäärä. Tarjoukset valitaan suurimman kokonaispistemäärän mukaan. Hankintakilpailutuksesta tehdään kirjallinen hankintapäätös. Hankintapäätös tehdään myös siinä tapauksessa, että palvelu päätetään jättää hankkimatta. Kaikki tarjoajat saavat päätöksen tiedoksi vain sähköpostitse, eikä päätöstä lähetetä postitse. Tarjoajan on ilmoitettava tarjouksessaan sähköpostiosoite, johon hankintapäätös lähetetään ja josta päätös on luettavissa viimeistään lähettämispäivää seuraavan arkipäivän kuluessa. Tarjouksen tulee olla voimassa asti. Varataan optio suorahankintaan vuoden 2012 rehuntekokaudelle tämän tarjouspyynnön ehtojen mukaisesti, mikäli hankkeen jatkorahoitus varmistuu. Tarjouksessa ilmoitetut hinnat on ilmoitettava euroina ilman alv:tä. 4(5)

5 Tarjouksen jättäminen Sopimusehdot Tarjoukset tulee toimittaa klo mennessä osoitteeseen: Sähköpostin aiheeksi Poron rehujen koeviljelyt. Valituksi tulleen toimittajan kanssa solmitaan erillinen sopimus. Hankinnassa sovelletaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja: JYSE 2009 palvelut. Muut tarjousta koskevat asiat Hankintayksikkö pidättää itselleen oikeuden keskeyttää hankinta ja olla hyväksymättä mitään annetuista tarjouksista. Palvelun tuottajalla ei ole oikeutta vaatia tarjouksen pyytäjältä korvausta tarjouksen tekemisestä tai siihen liittyvistä kustannuksista. Palvelun siirtäminen, peruuntuminen ja hankkimatta jättäminen ei aiheuta maksuvelvollisuutta ostajalle. Hankintayksiköllä on oikeus myös hylätä tarjouspyyntöä vastaamattomat tarjoukset, puutteelliset tarjoukset sekä tarjoukset, joihin ei ole liitetty vaadittuja selvityksiä. Myöhästyneitä tarjouksia ei oteta huomioon. Lisätiedot tarjouspyyntöön Hankintayksikkö pidättää oikeuden olla hyväksymättä mitään tarjousta. Mahdolliset kysymykset tarjouspyynnöstä on toimitettava kello mennessä sähköpostilla osoitteella Vastaukset kysymyksiin ja muut mahdolliset lisätiedot tarjouspyyntöön tilaaja antaa Internet-sivuilla kello lähtien. Sanna Vinblad Rovaniemen ammattikorkeakoulu Jokiväylä 11 C, Rovaniemi, Finland p (5)

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Toripuistikko 5-7 (3. krs), 96200 Rovaniemi Puh. 020 798 4000, faksi 020 798 4099 25.7.2011

ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Toripuistikko 5-7 (3. krs), 96200 Rovaniemi Puh. 020 798 4000, faksi 020 798 4099 25.7.2011 ROVANIEMEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7 (3. krs), 96200 Rovaniemi Puh. 020 798 4000, faksi 020 798 4099 25.7.2011 Oppaan taitto, painatus ja jakelu Ostettavat palvelut Pyydämme Teiltä

Lisätiedot

29.4.2016 OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA

29.4.2016 OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) OMAISHOIDON VAPAAN JA KEHITYSVAMMAISTEN TILAPÄISHOIDON PALVELUIDEN HANKINTA Kangasalan kunta pyytää tarjouksia alle 65-vuotiaiden omaishoidon vapaiden ja kehitysvammaisten tilapäishoidon

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n suunterveydenhuollon hoitokoneiden hankinta

Tarjouspyyntö. YTHS:n suunterveydenhuollon hoitokoneiden hankinta Tarjouspyyntö YTHS:n suunterveydenhuollon hoitokoneiden hankinta Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966

Tarjouspyyntö. Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966 Tarjouspyyntö Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto ja salaojamatto HEL 2015 001966 Sanna Syrjänen 13.2.2015 1(5) Tarjousnimike 1. Hankintayksikkö ja hankinnan kohde Vuosaaren kaatopaikka, bentoniittimatto

Lisätiedot

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen.

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen. 1/6 Oulunkaaren kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ Piisilta 1 91100 Ii 16.8.2011 TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA

TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA Oulunkaaren seutukunta TARJOUSPYYNTÖ Uusiutuvan energian yrityskeskus -hanke Piisilta 1 91100 Ii 2.12.2009 TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA 1. Hankinnan kohde Selvityksen case-kohteena on

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) Teknisen palvelun lautakunta Hank/2 04.04.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) Teknisen palvelun lautakunta Hank/2 04.04.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) 99 Teolliset elintarvikkeet, H063-12 HEL 2012-013628 T 02 08 01 00 Päätös päätti hyväksyä Heinon Tukku Oy:n, Kespro Oy:n, Lihel Oy:n, Snellman Trading Oy:n, Valio

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n virtuaalineuvottelupalvelu

Tarjouspyyntö. YTHS:n virtuaalineuvottelupalvelu Tarjouspyyntö YTHS:n virtuaalineuvottelupalvelu Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Tarjoukset avattiin 1.6.2016 klo 12.45. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 1.

Tarjoukset avattiin 1.6.2016 klo 12.45. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 1. OPPILASKULJETUSTEN JA NIIHIN KYTKEYTYVÄN PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta 16.6.2016 ( 47): Lopen kunnan oppilaskuljetuksista ja niihin kytkeytyvästä palvelu- ja asiointiliikenteestä

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09868 Päiväys 04.10.2013

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09868 Päiväys 04.10.2013 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Nivalan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ 2012 Nivalan kaupunginkirjasto

Nivalan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ 2012 Nivalan kaupunginkirjasto KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Nivalan kaupunki pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan n (www.nivala.fi/kirjasto/) käyttöön.

Lisätiedot

Oskari-ohjelmiston kehittäminen - tarjouspyyntö. Panu Muhli Paikkatietoinfra Tukipalvelut, Maanmittauslaitos

Oskari-ohjelmiston kehittäminen - tarjouspyyntö. Panu Muhli Paikkatietoinfra Tukipalvelut, Maanmittauslaitos Oskari-ohjelmiston kehittäminen - tarjouspyyntö Panu Muhli Paikkatietoinfra Tukipalvelut, Maanmittauslaitos 2) Hankinnan tarkoitus ja kohde Kehitetään Oskari.org -ohjelmistoa ja Paikkatietoikkunaa Hankinnan

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10374 Päiväys 15.11.2013

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10374 Päiväys 15.11.2013 1/7 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU17337 Päiväys 02.09.2014

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU17337 Päiväys 02.09.2014 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Polvijärven

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA 1 RANUAN KUNTA Aapiskuja 6B 97700 RANUA 040-8670200 FAX 016-354160 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ RANUAN YLÄASTEEN AV-LAITTEISTA Ranualla on aloitettu yläasteen koulun saneeraus keväällä 2011. Osa opetustiloista

Lisätiedot

Hankintainfo Riihimäki 10.5.2016. Hilma Tarjouspalvelu. RHL-Data Oy / Hankintapalvelut / Seija Alaräihä

Hankintainfo Riihimäki 10.5.2016. Hilma Tarjouspalvelu. RHL-Data Oy / Hankintapalvelut / Seija Alaräihä Hankintainfo Riihimäki 10.5.2016 Hilma Tarjouspalvelu RHL-Data Oy / Hankintapalvelut / Seija Alaräihä Hilma Hilma hankintayksikön näkökulmasta HILMA on työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä maksuton,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA

TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA 1. Taustatietoja Sipoon kunta ostaa joukkotarkastuksen rintasyövän varhaistoteamiseksi seulontana kansanterveysasetuksen ohjekirjeen

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (12) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Viestintä- ja markkinointisuunnitelman tekeminen ja toteuttaminen Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus. Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS. Sisältö

ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus. Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS. Sisältö ESPOON KAUPUNKI Liite 3 Tekninen keskus Vaalimainostelineet SOPIMUSLUONNOS Sisältö 1 SOPIJAPUOLET 3 1.1 TILAAJA 3 1.2 TOIMITTAJA 3 2 SOPIMUKSEN KOHDE 3 3 SOPIMUKSEN SYNTYMINEN JA KESTO 3 4 TILAUKSET, HINNAT

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

ORIMATTILAN YHTEISKOULUN TEKNISEN TYÖN OPETUKSESSA KÄYTETTÄVIEN KONEIDEN, LAITTEIDEN, VARUSTEIDEN JA KALUSTEIDEN HANKINTA

ORIMATTILAN YHTEISKOULUN TEKNISEN TYÖN OPETUKSESSA KÄYTETTÄVIEN KONEIDEN, LAITTEIDEN, VARUSTEIDEN JA KALUSTEIDEN HANKINTA 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ SIVISTYSPALVELUKESKUS 1.10.2012 PAPPILANTIE 2, PL 44 16301 ORIMATTILA p. vaihde (03) 888 111 ORIMATTILAN YHTEISKOULUN TEKNISEN TYÖN OPETUKSESSA KÄYTETTÄVIEN KONEIDEN,

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29386 Päiväys 09.06.2015

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU29386 Päiväys 09.06.2015 1/7 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 9.6.2016. Akaan kaupunki Elinkeinopalvelut Myllytie 3. 37800 Akaa. Akaa Group hankkeen asiantuntijakilpailutus.

Tarjouspyyntö 9.6.2016. Akaan kaupunki Elinkeinopalvelut Myllytie 3. 37800 Akaa. Akaa Group hankkeen asiantuntijakilpailutus. Tarjouspyyntö 9.6.2016 Akaan kaupunki Elinkeinopalvelut Myllytie 3 37800 Akaa Akaa Group hankkeen asiantuntijakilpailutus Sisällys 1 Hankinnan kohde ja laajuus 1.1 Käänteinen kilpailutus 1.2 Toimittajan

Lisätiedot

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUIDEN KILPAILUTUS MUISTILIITTO ry (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kokkolan Sataman raiteiston talvikunnossapitotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Kokkolan Sataman raiteiston talvikunnossapitotyöt 21.11.2014 TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman raiteiston talvikunnossapitotyöt Liikelaitos Kokkolan Satama (1.1.2015 Kokkolan Satama Oy) pyytää tarjoustanne Kokkolan Sataman raiteiston talvikunnossapitotöistä

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H045-13 HEL 2013-001542 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) HANKINTAKESKUS H045-13 HEL 2013-001542 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI OSALLISTUMISPYYNTÖ 1 (5) MIELENTERVEYSASIAKKAIDEN ASUMISPALVELUJEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ, JONKA KAIKKI EHDOT VAHVISTETAAN Helsingin kaupungin hankintakeskus yhteistyönä sosiaali-

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl

23.11.2009. arvio (ei sitova): 1 Sopimus tietokonelaitteista ja niiden toimituksesta 1 kpl TARJOUSPYYNTÖ 23.11.2009 Arvoisa vastaanottaja RHL-Data Oy pyytää tarjoustanne jäljempänä määritellystä tuotteesta ja/tai palvelusta tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyllä tavalla. Tarjous

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

3 X 3 pointtia hankinnoista

3 X 3 pointtia hankinnoista 3 X 3 pointtia hankinnoista Suorahankinta TOMU-seminaari, 26.2. Helsinki Juho Lehtoviita UEF // University of Eastern Finland Esityksen sisältö 1. Suorahankinnasta yleisesti: Mikä on suorahankinta? Suorahankinnan

Lisätiedot

HELSINGIN SEUDUN LIIKENTEEN MARKKINOINTIVIESTINNÄN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS VUOSINA 2017-2018 SEKÄ OPTIO VUOSILLE 2019 JA 2020

HELSINGIN SEUDUN LIIKENTEEN MARKKINOINTIVIESTINNÄN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS VUOSINA 2017-2018 SEKÄ OPTIO VUOSILLE 2019 JA 2020 TARJOUSPYYNTÖ 1(7) HELSINGIN SEUDUN LIIKENTEEN MARKKINOINTIVIESTINNÄN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS VUOSINA 2017-2018 SEKÄ OPTIO VUOSILLE 2019 JA 2020 Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (y-tunnus 2274586-3)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA

TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA 1 NURMIJÄRVEN KUNTA 20.5.2014 Seudullinen hankintapalvelukeskus TARJOUSPYYNTÖ VPL- ja SHL KULJETUKSISTA Seudullinen hankintapalvelukeskus pyytää tarjousta vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain tarkoittamista

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA. Kh TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSHUOLTOPALVELUSTA Kh 17.04.2018 Tarjouspyyntö 1. Hankinnan kohde Työterveyshuoltolain (1383/2001, Tthl 4 ) mukaan työnantajan on kustannuksellaan järjestettävä työterveyshuolto työstä

Lisätiedot

PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ

PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ 29.2.2016 Sivu 1/5 Tilaaja: Hämeen ammattikorkeakoulu Oy PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Visamäki korkeakoulukeskuksen laajennus PUTKIURAKKA, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammattikorkeakoulu (tilaaja) pyytää tarjoustanne

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa.

Tarjouskilpailu on avoin kaikille, joilla on ostoliikenteen harjoittamiseen oikeuttava taksi- tai joukkoliikennelupa. TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSISTA LUKUVUODELLE 2016-2017 SEKÄ OPTIONA (1+1) LUKUVUOSILLE 2017-2018 JA 2018-2019 KOHTEILLE KIRKONMÄ- EN KOULUN ALUE, PITKÄJÄRVEN KOULUN ALUE JA JOKIOISTENTIEN- LAITIAISTENTIEN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RUOTSINKIELISESTÄ PÄIVÄHOIDOSTA HÄMEENLINNASSA

TARJOUSPYYNTÖ RUOTSINKIELISESTÄ PÄIVÄHOIDOSTA HÄMEENLINNASSA TARJOUSPYYNTÖ RUOTSINKIELISESTÄ PÄIVÄHOIDOSTA HÄMEENLINNASSA Hämeenlinnan kaupunki pyytää tarjoustanne tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesta päivähoidosta. Sopimuskausi on 2 vuotta + 1 optiovuosi

Lisätiedot

Klaukkalan ja Kirkonkylän jätevedenpuhdistamoilta syntyy linkokuivattua ja suotonauhakuivattua mädätettyä ja mädättämätöntä lietettä.

Klaukkalan ja Kirkonkylän jätevedenpuhdistamoilta syntyy linkokuivattua ja suotonauhakuivattua mädätettyä ja mädättämätöntä lietettä. 05.01.2016 1(6) TARJOUSPYYNTÖ JÄTEVESILIETTEEN JATKOKÄSITTELYSTÄ Nurmijärven kunnan hankintapalvelut / Nurmijärven Vesi pyytää (myöhemmin tilaaja) tarjoustanne linkokuivatun ja suotonauhakuivatun jätevesilietteen

Lisätiedot

TYÖ- JA TOIMINTAKYVYN ARVIOINNIN ASIANTUNTIJAPALVELUJA KOSKEVA KILPAILUTUS

TYÖ- JA TOIMINTAKYVYN ARVIOINNIN ASIANTUNTIJAPALVELUJA KOSKEVA KILPAILUTUS Tarjouspyyntö 1(7) TYÖ- JA TOIMINTAKYVYN ARVIOINNIN ASIANTUNTIJAPALVELUJA KOSKEVA KILPAILUTUS Tarjouspyyntö 2(7) TARJOUSPYYNTÖ Työ- ja toimintakyvyn arvioinnin asiantuntijapalveluja koskeva kilpailutus

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2013 1 (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/21 17.12.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2013 1 (7) Sosiaali- ja terveyslautakunta Sotep/21 17.12.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2013 1 (7) Päätettävä tässä kokouksessa 438 Kehitysvammaisten ja autismin kirjon asiakkaiden perhehoidon hankinta HEL 2013-002515 T 02 08 02 00 Päätös Käsittely päätti

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOLETKUT Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne paloletkuista seuraavasti: YLEISTÄ 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot, kaupparekisteriote, lääninveroviraston todistus maksetuista veroista

Lisätiedot

15.7.2011. 1. Ruokailutason on oltava yhdellä kädellä liikuteltavissa. 2. Helposti siivottava hyvän hygienian säilyttämiseksi.

15.7.2011. 1. Ruokailutason on oltava yhdellä kädellä liikuteltavissa. 2. Helposti siivottava hyvän hygienian säilyttämiseksi. POTILASPÖYTIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukeskus Oiva -liikelaitoksen (Asiakas) Salpakankaan vuodeosaston (Terveystie 4, Hollola) potilaspöytien hankinnasta. 1 HANKINTAMENETTELY Hankintamenettelynä

Lisätiedot

2.5.2016 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

2.5.2016 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Tarjouspyyntö 2.5.2016 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupungin ruoka- ja siivouspalvelu RukSi pyytää tarjoustanne liitteenä olevan taulukon (Liite 1: toimipisteen nimi

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto. Tarjouspyyntö HEL 2013-005356 Päiväys 14.12.2015

Helsingin kaupungin rakennusvirasto. Tarjouspyyntö HEL 2013-005356 Päiväys 14.12.2015 1/6 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2013-005356 KORJAUSILMOITUS: Helsingin kapunkitilaohje - Minikilpailutus: Materiaali- ja tyyppiratkaisukortit 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Oili Khadraoui Suomi

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouksesta

Tarjouspyyntö siivouksesta Kotihoidon johtaja Tarjouspyyntö siivouksesta Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta kotihoidon tukipalveluina ostettavasta siivouspalvelusta. Siivoustyö tehdään kaupungin alueella noin

Lisätiedot

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Kiinteistötraktorin hankinta pyytää tarjoustanne kahdesta uudesta kiinteistötraktorista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen niin salliessa.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2016 1 (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) INKA/4 12.05.2016

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2016 1 (5) Liikennelaitos -liikelaitoksen johtokunta (HKL) INKA/4 12.05.2016 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2016 1 (5) 96 Hakaniemen metroaseman lippuhallin peruskorjauksen urakoista päättäminen HEL 2016-005332 T 02 08 03 00 Päätös päätti oikeuttaa liikennelaitoksen tekemään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016 1 TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON ATERIAKULJETUKSISTA AJALLE 1.4.2015 31.12.2016 1. Hankinnan kohde Heinolan kaupungin ruoka- ja siivouspalveluosasto pyytää tarjousta kotihoidon aterioiden kuljetuspalveluista

Lisätiedot

14.12.2011 POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta.

14.12.2011 POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) POLTTOAINEIDEN HANKINTA YLÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄLLE Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä olevan erittelyn mukaisista polttoaineista. Kyseessä on EU-kynnysarvon ylittävä hankinta.

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista.

Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ 1(5) SUUN TERVEYDENHUOLLON LAITEHANKINTA 2009 Kirkkonummen kunnan perusturva pyytää tarjoustanne suun terveydenhuollon laitteista. Hankitaan kaksi hoitokonetta tarvikkeineen;

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8)

TARJOUSPYYNTÖ HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8) HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8) 1 HEUREKAN AV-HANKINTA Hankinnasta on julkaistu hankintailmoitus 23.6.2016 sähköisessä tietokannassa www.hankintailmoitukset.fi. Tiedekeskussäätiö järjestää tarjouskilpailun

Lisätiedot

IRTOKALUSTEIDEN HANKINTA ESPOON, VANTAAN JA KAUNIAISTEN KAUPUN- GEILLE

IRTOKALUSTEIDEN HANKINTA ESPOON, VANTAAN JA KAUNIAISTEN KAUPUN- GEILLE Espoon kaupunki 1 (7) IRTOKALUSTEIDEN HANKINTA ESPOON, VANTAAN JA KAUNIAISTEN KAUPUN- GEILLE Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun irtokalusteiden hankinnasta Espoon, Vantaan sekä

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 4.3.2009

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 4.3.2009 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) METSÄKONESIMULAATTORI Pyydämme tarjoustanne Tampereen ammattikorkeakoulun metsäja konetekniikan opetukseen tulevasta a) metsäkonesimulaattorista ja b) puunkorjuuketjun toimintojen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo.

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo. TYÖTERVEYS WELLAMO OY Tarjouspyyntö 29.10.2010 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA Hankintayksikkö Yhteyshenkilö Hankintamuoto Työterveys Wellamo

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. Valosta vetovoimaa-hanke pyytää tarjoustanne Oulun kaupunkiin tehtävästä, väliaikaisesta valotaideteoksesta.

Tarjouspyyntö. Valosta vetovoimaa-hanke pyytää tarjoustanne Oulun kaupunkiin tehtävästä, väliaikaisesta valotaideteoksesta. Oulu Valosta vetovoimaa Valotaideteoksen hankinta Tähtitornin kahvilarakennus Tarjouspyyntökirje VALOA OULU!-VALOFESTIVAALIN TEOSKILPAILUTUS Valosta vetovoimaa-hanke pyytää tarjoustanne Oulun kaupunkiin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUISTA 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ ARKISTOMATERIAALIN TUHOAMISPALVELUISTA Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi 1.7.2014 31.12.2016. Äänekosken kaupunki pyytää tarjousta arkistomateriaalin tuhoamispalvelusta

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET. SOPIMUSluonnos

HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET. SOPIMUSluonnos HELSINGIN KAUPUNKI Rakennusvirasto VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET SOPIMUSluonnos 3 (9) Sisältö VALURAUTAKANSISTOT JA -KEHYKSET 1 1 SOPIJAPUOLET 4 1.1 TILAAJA 4 1.2 TOIMITTAJA 4 2 SOPIMUSASIAKIRJAT 4 3

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

Vertailu- ja arviointiperusteet

Vertailu- ja arviointiperusteet Perusturvalautakunta 106 09.10.2014 Vanhusten ympärivuorokautisten asumispalvelujen hankinta ajalle 1.2.2015 31.12.2019 sekä optiomahdollisuus vuosille 2020-2021 413/06.00.00/2014 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

HANKINTASOPIMUS. Kyh 25.1.2011 5 Kyh liite 4. Osapuolet Perusturvakuntayhtymä Karviainen ("Ostaja") PL 114 03101 Nummela

HANKINTASOPIMUS. Kyh 25.1.2011 5 Kyh liite 4. Osapuolet Perusturvakuntayhtymä Karviainen (Ostaja) PL 114 03101 Nummela HANKINTASOPIMUS Kyh 25.1.2011 5 Kyh liite 4 Osapuolet Ostaja Myyjä Perusturvakuntayhtymä Karviainen ("Ostaja") PL 114 03101 Nummela Ortomat Herpola Oy ("Myyjä") PL 34 20101 Turku Ostajasta ja Myyjästä

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 6.2.2015

TARJOUSPYYNTÖ 6.2.2015 1 TARJOUSPYYNTÖ 6.2.2015 Hankintayksikkö Loimaan kaupunki sekä Auran, Koski Tl:n, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kunnat. Tarjouksen kohde Tarjouspntö koskee Loimaan kaupungin sekä Auran, Koski Tl:n, Marttilan,

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LIITE 1 3.6.2008 1

KIRKKONUMMEN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ LIITE 1 3.6.2008 1 3.6.2008 1 VERKKOLASKUJEN VÄLITYSPALVELUT HANKINNAN YKSILÖINTI 1 Hankinnan tausta 1.1 Ostolaskut 1.2 Myyntilaskut Kirkkonummen kunnalla on käytössä ostolaskujen käsittelyssä Rondojärjestelmä. Kunnalla

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Kielenkäännöspalveluiden hankinta

Kielenkäännöspalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Kielenkäännöspalveluiden hankinta Hankinnan kohde ja kuvaus Puitejärjestely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kielenkäännöspalveluista. Kaupungin ulkoisten käännöspalvelujen tarve koskee

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Konsernihallinto ATK- Palvelukeskus Lea Blomberg 10.6.2008. puh. 040 7020573

Konsernihallinto ATK- Palvelukeskus Lea Blomberg 10.6.2008. puh. 040 7020573 Kirkkonummen kunta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ "Tulostimet 2008" Hankintayksikkö Kirkkonummen kunta Atk-palvelukeskus Osoite PL 20 002401 KIRKKONUMMI Yhteyshenkilö Eero Viitanen järjestelmäasiantuntija

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Rintasyöpäseulontojen hankinta Kirkkonummen terveystoimelle Hankinnan kuvaus

Rintasyöpäseulontojen hankinta Kirkkonummen terveystoimelle Hankinnan kuvaus TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1/5 Rintasyöpäseulontojen hankinta Kirkkonummen terveystoimelle Hankinnan kuvaus 1. Hankinnan yksilöinti Kirkkonummen kunnan terveystoimi pyytää tarjousta kirkkonummelaisten naisten

Lisätiedot

InnoKas S12115 TARJOUSPYYNTÖ 1(4)

InnoKas S12115 TARJOUSPYYNTÖ 1(4) TARJOUSPYYNTÖ 1(4) SELVITYS POTENTTIAALISISTA TUULIVOIMA-ALUEISTA VETELIN KUNNASSA Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta ja sen hallinnoima InnoKas -projekti (S 12115) projektissa edistetään Vetelin kunnan

Lisätiedot

Hyvä vesihuoltohanke, suunnittelijan näkökulma

Hyvä vesihuoltohanke, suunnittelijan näkökulma Hyvä vesihuoltohanke, suunnittelijan näkökulma Hannu Pirinen Pohjois-Karjalan aikuisopisto 16.03.2012 Maveplan Oy March 14, 2012 2 PÄÄVAIHEET: Osuuskunnan perustaminen Liittymishalukkuuden selvittäminen

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU12963 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymä Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek Oy Asia

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 2 Kohde ja sopimuskausi Mäntsälän kunta / pyytää tarjouksia kunnan alueen perusopetuslain 32 :n mukaisista oppilaskuljetuksista liitteessä 1 kuvatuille reiteille. Kuljetukset

Lisätiedot

HEL 2015-003207. 2. Hankinnan kohde. 3. Hankinnan taustaa 1/6. Helsingin kaupungin rakennusvirasto. 0201256-6 Oili Khadraoui

HEL 2015-003207. 2. Hankinnan kohde. 3. Hankinnan taustaa 1/6. Helsingin kaupungin rakennusvirasto. 0201256-6 Oili Khadraoui 1/6 TARJOUSPYYNTÖ HEL 2015-003207 Rajoitettu hankintailmoitus, tapahtumanhallintajärjestelmä Allu 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Oili Khadraoui Suomi puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Ekotehokkaat kiinteistöratkaisut alueellinen energiatietopalvelu. Tausta. Diaarinumero 10117-1 Päiväys 5.2.2015

TARJOUSPYYNTÖ. Ekotehokkaat kiinteistöratkaisut alueellinen energiatietopalvelu. Tausta. Diaarinumero 10117-1 Päiväys 5.2.2015 Diaarinumero 10117-1 Päiväys 5.2.2015 TARJOUSPYYNTÖ Ekotehokkaat kiinteistöratkaisut alueellinen energiatietopalvelu Tausta Wirma Lappeenranta Oy palvelee Lappeenrannan seudun yrittäjiä, yrityksiä ja matkailijoita

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne liitteessä mainittujen kalusteiden toimittamisesta Viitasaaren kirjastoon.

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne liitteessä mainittujen kalusteiden toimittamisesta Viitasaaren kirjastoon. TARJOUSPYYNTÖ Kirjaston kalusteista Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne liitteessä mainittujen kalusteiden toimittamisesta Viitasaaren kirjastoon. 1. Tilaaja Viitasaaren kaupunki/tilapalvelu

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ Päivitetty 20.6.2016 2 Tarjouskilpailuasiakirja nro 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN

Lisätiedot