Pyydämme tarjoustanne vesikattojen kuntotarkastuksista ja niihin tehtävistä korjauksista tämän tarjouspyynnön sekä sen liitteiden mukaisesti.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pyydämme tarjoustanne vesikattojen kuntotarkastuksista ja niihin tehtävistä korjauksista tämän tarjouspyynnön sekä sen liitteiden mukaisesti."

Transkriptio

1 TARJOUSPYYNTÖ 1(11) KATTOTARKASTUKSET JA -KORJAUKSET Pyydämme tarjoustanne vesikattojen kuntotarkastuksista ja niihin tehtävistä korjauksista tämän tarjouspyynnön sekä sen liitteiden mukaisesti. 1 Hankinnan kohde ja sopimuskausi Espoon Asunnot käsittää tällä hetkellä noin asuntoa, 316 asuinkiinteistöä ja 1161 asuinrakennusta. Vuosittain lukumäärä kasvaa noin 300 uudella asunnolla ja 5 uudella kiinteistöllä. Rakennuksissa käytetyt katemateriaalit jakautuvat seuraavasti: - konesaumakate 38 %, - bitumikermikate 25 %, - tiilikate 22 %, - kuitusementtikate 8 % ja - profiilipeltikate 7 %. Tilattujen kattotarkastuksien ja kattoihin tehtyjen hoitokorjauksien arvonlisäverollinen kokonaisarvo on ollut viimeisen viiden vuoden aikana vuositasolla noin , keskiarvon ollessa noin /vuosi. Tällä tarjouskilpailulla valitaan kaksi (2) toimittajaa, joilta tilataan jatkossa Espoon Asuntojen kiinteistöissä teetettävät kattotarkastukset ja kattoihin tehtävät korjaukset kattotarkastuksen osoittamassa laajuudessa. Sopimuskausi alkaa sopimuksen allekirjoituksesta ja jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Toimeksianto tehdään ensisijaisesti kokonaistaloudellisesti edullisemman toimittajan kanssa. Poikkeuksena ovat tilanteet, joissa työ on kiireellinen, jolloin valitaan se toimittaja, joka kykenee aloittamaan nopeimmin. Espoon Asunnot neuvottelee sopimusaikana etusijajärjestyksessä seuraavan toimittajan kanssa, mikäli seuraavat tilanteet eivät korjaannu reklamaatiosta huolimatta: - yksittäiseen työhön tarjotaan muita kuin tarjouksessa esitettyjä tai myöhemmin hyväksyttyjä henkilöitä, - toimittajan laatimat raportit eroavat selvästi tilaajan ohjeistuksen mukaisista raporteista, - kattovaurioiden korjaaminen tuottaa toimittajalle vaikeuksia tai - tilattavat työt ovat toimittajasta tai sen alihankkijoista johtuvista syistä myöhässä sovitusta aikataulusta. Lisäksi tilanteissa, joissa tilaaja katsoo, että annettu työtarjous ei ole hinnan tai aikataulun osalta hyväksyttävä, neuvottelu käynnistetään etusijajärjestyksessä seuraavan toimittajan kanssa. Tilaaja voi halutessaan järjestää myös minikilpailun toimittajien kesken. Hankinnasta tehtävä sopimus laaditaan noudattaen liitteen 9 Sopimusluonnos mukaisia ehtoja.

2 TARJOUSPYYNTÖ 2(11) Hankintamenettely Hankintamenettelynä käytetään avointa menettelyä. Kyseessä on EUkynnysarvon ylittävä hankinta. Hankinnasta on tehty ilmoitus työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämässä sähköisessä ilmoituskanava HILMA:ssa. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007). 3 Kelpoisuusehdot ja vaadittavat selvitykset Ehdokkaan on täytettävä kohdassa 3.2 mainitut ammatilliset vähimmäisvaatimukset. Lisäksi, mikäli tarjoaja ei täytä kohdassa 3.1 vaadittuja selvityksiä, on Espoon Asunnoilla oikeus hylätä tarjous. Edellä mainittujen ehtojen lisäksi tarjoaja suljetaan pois tarjouskilpailusta, mikäli - tarjoaja on konkurssissa, keskeyttänyt liiketoimintansa tai sille on vahvistettu velkajärjestely, velkasaneerausohjelman vahvistamismenettely tai hakemus yhtiön purkamiseksi, - tarjoaja on päätetty asettaa selvitystilaan tai - tarjoajaa koskee hankintalain 53 ja 54 :n mukainen poissulkemisperuste. 3.1 Tilaajavastuulain mukaiset ja muut tarjoajalta vaadittavat selvitykset Tarjoaja täyttää tilaajavastuulain mukaisten ja muiden tässä tarjouspyynnössä vaadittujen kelpoisuusehtojen osoittamiseksi liitteessä 1 esitetyn soveltuvuuslomakkeen. Kyllä -vastauksella tarjoaja vakuuttaa täyttävänsä vaaditut velvoitteet. Voittaneiden tarjoajien on toimitettava hankintapäätöksen voimaantulon jälkeen, ennen sopimuksen allekirjoittamista, seuraavat tilaajavastuulain (1233/2006) mukaiset selvitykset: 1. selvitys siitä, että yritys on merkitty ennakkoperintälain (1118/1996) mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain (1501/1993) mukaiseen arvonlisäverollisen rekisteriin, 2. kaupparekisteriote, 3. todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus taikka selvitys siitä, että verovelkaa koskeva maksusuunnitelma on tehty, 4. todistukset eläkevakuutusten ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta tai selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksusopimus on tehty, 5. selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai muista keskeisistä sopimusehdoista,

3 TARJOUSPYYNTÖ 3(11) selvitys työterveyshuollon järjestämisestä sekä 7. todistus tapaturmavakuutuksen voimassaolosta. Tilaajavastuulaissa mainittujen selvityksien lisäksi voittaneiden tarjoajien on toimitettava seuraavat lisäselvitykset: 8. selvitys vastuuvakuutuksen voimassaolosta ja määrästä, 9. selvitys yrityksen luottoluokituksesta, 10. yrityksen tilinpäätöstiedot kahdelta (2) viimeiseltä vuodelta, 11. tarjoajan esittämien kattotarkastajien voimassa olevat kattoturvatuotteiden tarkastajasertifikaatit, 12. tarjoajan esittämien kattotöitä tekemään tulevien henkilöiden työturvallisuuskortit, 13. tarjoajan esittämien katto- ja vedeneristysalan tulitöitä tekemään tulevien henkilöiden voimassa olevat tulityökortit ja 14. selvitykset vähintään kahdesta (2) huoltosopimuksesta, jotka sisältävät vesikattojen kuntotarkastuksia ja niihin tehtäviä korjauksia. Kohdissa 1-10 mainitut selvitykset ja todistukset eivät saa olla kahta (2) kuukautta vanhempia hankintapäätöksen voimaantulopäivästä laskettuna. Tarjoaja voi korvata edellä mainitut selvitykset suurimmalta osin kunnossa olevalla tilaajavastuuraportilla ja Asiakastieto Oy:n Rating Alfa raportilla. Ne vaaditut selvitykset, jotka eivät selviä näistä raporteista on toimitettava erillisinä selvityksinä. Kohdassa 14 vaadituissa selvityksissä tarjoaja ilmoittaa huoltosopimuksen tehneen tilaajan yhteystiedot referenssitietojen yhteydessä. Espoon Asunnoilla on oikeus hylätä sellainen tarjoaja, joka ei ole toimittanut vaadittuja selvityksiä tai jos toimitetuissa asiakirjoissa havaitaan olevan puutteita. Tilaaja varaa toimittajalle mahdollisuuden selvityksen antamiseen ennen sen hylkäämistä. Espoon Asunnot edellyttää sopimuksen tehneitä yrityksiä (sis. myös alihankkijat) liittymään Tilaajavastuu.fi -palveluun tilaajavastuulain velvoitteiden täyttämisen osoittamiseksi.

4 TARJOUSPYYNTÖ 4(11) Ammatillinen pätevyys ja työkokemus Kelpoisuusehto- ja laatuarviointilomakkeisiin täytetään tiedot tarjoajan niistä työntekijöistä, jotka tulevat tekemään tässä tarjouspyynnössä mainittuja työtehtäviä Espoon Asuntojen tilauksesta. Nimetyiltä työntekijöiltä edellytetään hyvää suomenkielen taitoa yleis- ja ammattisanaston hallinnan osalta. Tarjoajan käytössä tulee olla työnjohdon lisäksi vähintään kaksi (2) kattotarkastajaa ja neljä (4) kattotyöntekijää. Tarjouksessa esitettävistä kattotyöntekijöistä tulee olla - vähintään 2 henkilöä erikoistunut peltitöihin ja rivipeltikatteiden saumauksiin ja - vähintään 2 henkilöä, jotka ovat erikoistuneet kermikatteisiin ja niissä tehtäviin vedeneristystöihin. Tarjoajan esittämillä kattotarkastajilla on oltava seuraavat vähimmäisvaatimukset: - vähintään kahden (2) vuoden kokemus vesikattojen tarkastuksista sekä - vähintään kahden (2) vuoden kokemus vesikattotöistä. Peltitöihin erikoistuneilla työntekijöillä tulee olla seuraavat vähimmäisvaatimukset: - vähintään kolmen (3) vuoden kokemus konesaumakatteista ja niihin tehdyistä peltitöistä. Kermikattoihin erikoistuneilla työntekijöillä tulee olla seuraavat vähimmäisvaatimukset: - vähintään viiden (5) vuoden kokemus kermikattotöistä tai käytynä talonrakennusalan ammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) ja vähintään kolmen (3) vuoden kokemus karmikattotöistä. Ammatilliset edellytykset selvitetään tarjouksen liitteinä olevissa kelpoisuusehtoja laatuarviointilomakkeissa. Tarjoukseen tulee liittää työntekijöiden ansioluettelot. Koulutuksista saadut pätevyystodistukset on esitettävä tarjouksen liitteissä. Ansioluetteloiden (CV) laatimisessa noudatetaan seuraavia ohjeita: - tutkinnon koulutusala/ suuntautumisvaihtoehto tai pääaine tulee näkyä selkeästi CV:stä, myös ylemmän korkeakoulututkinnon yhteydessä, - suoritetuista lisäkoulutuksista ja tutkinnoista tulee ilmetä niiden tarkempi aihe, sisältö ja koulutusajankohta, - työkokemustiedot esitetään uusimmasta vanhimpaan sisältäen työnantajan, työnkuvauksen, työn ajankohdan ja sen keston, - työkokemuksessa mainitusta kattotöistä tulee selvitä, minkälaista kattotyötä henkilön työkokemus on pitänyt sisällään sekä - henkilön toimenkuva nykyisen yrityksen palveluksessa tulee käydä selkeästi ilmi ansioluettelosta (esim. peltikattomies, kermieristäjä yms.).

5 TARJOUSPYYNTÖ 5(11) Tarjouksessa esitetyt kattotarkastajat ilmoittavat referenssitiedot viimeiseltä vuodelta. Referenssikohdetiedoista tulee ilmetä vähintään kohde ja päivämäärä, jolloin kattotarkastus on kohteeseen tehty. Jos tarjouksessa tehtävään nimettyjä työntekijöitä siirtyy uusiin tehtäviin, on Espoon Asunnoille toimitettava yhden (1) kuukauden kuluessa tiedot uusista työntekijöistä heidän hyväksymistään varten. 3.3 Kuvaus yrityksen laatujärjestelmästä Tarjoukseen on liitettävä kuvaus työtehtävien laadunvarmistusmenettelystä, sisältäen seuraavia asioita: - kattotarkastuksen kulku ja toimintakuvaus, - tiedonkulku kattotarkastajilta kattotyöntekijöille, - henkilöstön osaamisen ja pätevöitymisen varmistaminen, - henkilöstön työsuoritusten valvontamenettely, - aikataulun ja kustannusten hallinta ja - työturvallisuus ja työsuojelu. Pelkkä maininta laadunvarmistusmenettelystä ei ole riittävä. 4 Alihankinta Tarjoajan tulee tarjouksen liitteessä ilmoittaa, mitkä työtehtävät tarjotaan alihankintana ja alihankkijat on nimettävä. Kattotarkastuksissa ja kattotöissä käytettävistä alihankkijoista on toimitettava tilaajalle ansioluettelot alihankkijan ammatillisen pätevyyden arviointia varten (ks. kohta 3.2 Ammatillinen pätevyys ja työkokemus ). Tarjoajan on vastattava alihankkijan työstä ja tuloksista kuin omastaan. Voittaneiden tarjoajien tulee toimittaa hankintapäätöksen voimaantulon jälkeen tilaajalle käyttämiensä alihankkijoiden osalta tämän tarjouspyynnön kohdassa 3.1 edellytetyt todistukset ja selvitykset. Sopimuskauden aikana palveluntuottajan tulee ilmoittaa, mikäli toimeksiannoissa käytettävät alihankkijat muuttuvat ja muutokset on hyväksytettävä tilaajalla. 5 Raportointi ja sopimuksen seuranta Tarjoajan ilmoittamiin kattotarkastuksien kokonaishintoihin tulee sisältyä kattotarkastuksesta laadittava vesikaton kuntotarkastusraportti ja PTS-taulukko, jossa on esitetty ehdotettujen toimenpiteiden kustannusarvio ja aikataulutettu ehdotetut toimenpiteet kiireellisyysasteen mukaan 10 vuoden aikajänteelle. PTStaulukkoon merkataan myös toteutuneiden töiden todelliset kustannukset. Tekemistään korjauksista ja kattotöistä yrityksen on toimitettava jälkiraportti, jossa ilmenee korjauksessa käytetyt materiaalit ja dokumentointi tehdystä korjauk-

6 TARJOUSPYYNTÖ 6(11) sesta ennen ja jälkeen tehdyn toimenpiteen. Ohje tilaajalle toimitettavasta korjausraportista on esitetty liitteessä 7. Maksimissaan 500 (alv 0 %) suuruisista pienkorjauksista yritys voi toimittaa suppeamman jälkiraportin, jonka vähimmäisvaatimuksena on valokuva ennen ja jälkeen suoritetun korjauksen. Palveluntuottajan tulee hankintasopimuksen aikana toimittaa tilaajalle vuosittain erittely käytetyistä materiaaleista ja työtunneista henkilöryhmittäin liitteessä 9 esitetyn sopimusluonnoksen mukaisesti. 6 Tilaus- ja laskutusehdot Kiinteistöissä havaitut akuutit korjaukset, joiden kustannus on kiinteistöä kohden enintään 500 (alv 0 %) voi toimittaja tehdä omatoimisesti vian havaittuaan. Suuremmista korjauksista on aina pyydettävä kirjallinen hyväksyntä tilaajalta. Korjauksiin käytetyt tuntimäärät ja materiaalikustannukset tulee olla tilaajalle toimitetussa laskussa eriteltyinä ilman laskutuslisiä. Kaikki tämän sopimuksen piiriin kuuluvat työt hinnoitellaan niillä yksikköhinnoilla, jotka toimittaja on antanut tarjouksessaan. PTS-taulukon laatiminen ja päivittäminen kattotarkastuksien yhteydessä sisältyy tarjoajan esittämiin kattotarkastuksien kokonaishintoihin. Jälkiraportin tekeminen ja tehdyn korjauksen kuittaus PTS-taulukkoon kuuluu olennaisena osana tehtyyn toimenpiteeseen ja niihin käytettävät tunnit tulee sisältyä samaan laskuun, joka pitää sisällään myös korjauksen työtunti- ja materiaalierittelyn. Työstä voi laskuttaa, kun se on hyväksyttävästi vastaanotettu ja jälkiraportti korjauksesta on toimitettu. Raportit toimitetaan tilaajalle sähköisesti PDF-muodossa. Laskutus tapahtuu verkkolaskutuksella. Laskussa on mainittava seuraavat asiat: - kiinteistön osoite ja kustannuspaikka - tilaajan antama työnumero - tilaajan yhteyshenkilön nimi - tuntitöiden erittely ja materiaalikustannukset - laskun peruste/tehdyn työn kuvaus 7 Sopimusehdot Sopimuksessa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 Palvelut seuraavin poikkeuksin: Toimittajan ilmoittamien kattotarkastuksien kokonaishintojen tulee olla voimassa sellaisenaan kahden (2) vuoden ajan. Poikkeuksena tähän on sopimuksen toimintaa koskevan arvonlisäveron muuttuminen tai jos sopimuksen tarkoittama toiminta tulee uuden vastaavan veron alaiseksi. Muiden tarjoajan ilmoittamien hintojen osalta hinta on kiinteä yhden (1) vuoden sopimuskauden alusta lähtien (ks. JYSE 2014, kohta 9).

7 TARJOUSPYYNTÖ 7(11) Sopimusasiakirjat täydentävät toisiaan. Jos sopimusasiakirjoissa ilmenee toisiinsa nähden ristiriitaisia määräyksiä, on asiakirjojen määräysten keskinäinen pätevyysjärjestys seuraava: a) hankintasopimus b) sopimusneuvottelupöytäkirja c) tarjouspyyntö liitteineen d) julkisten hankintojen yleiset sopimusehdot, JYSE 2014 e) tilaajan antamat toimintaohjeet f) tarjous Tilattavien tutkimusten toimitusajat sovitaan hankekohtaisesti tilauksen yhteydessä. Muut poikkeukset JYSE 2014 palveluhankintojen sopimusehtoihin on esitetty tämän tarjouspyynnön liitteessä olevassa sopimusluonnoksessa. 8 Muut ehdot Tarjoajalla ei ole oikeutta saada korvausta tekemästään tarjouksesta. Tarjouksen tulee olla sitovana voimassa, kunnes toimittajat on valittu, kuitenkin enintään neljä (4) kuukautta tässä tarjouspyynnössä määrätystä tarjouksen jättöpäivästä lukien. Tilaaja ei sitoudu mihinkään vuosittaisiin tai koko sopimuskautta koskeviin työmääriin. Hankintajärjestelyyn valittujen toimittajien ja Espoon Asuntojen välille syntyy sitova sopimus hankinnan kohteesta vasta, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet hankintaa koskevan sopimuksen. 9 Valintaperusteet Tarjoajien valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus. Toimittajat valitaan laatuarvioinnin ja tarjoushinnan yhteispistemäärän perusteella. Kokonaistaloudellisen edullisuuden vertailuperusteena on laatu 60 % ja hinta 40 %. Kunkin tarjoajan painotetut vertailulaatu- ja vertailuhintapisteet lasketaan yhteen ja korkeimman yhteispistemäärän saaneet tarjoajat (2 kpl) valitaan sopimustoimittajiksi. Laatuarviointi suoritetaan tarjoajan toimittamien kelpoisuusehto- ja laatuarviointilomakkeiden ja tarjoajan niihin liittämien lisätietojen perusteella. Kyseiset lisätiedot ovat työntekijöiden ansioluettelot, todistukset myönnetyistä lisäpätevyyksistä ja kuvaus tarjoajan laadunvarmistusmenettelystä. Tarjoaja nimeää enintään 3 kattotarkastajaa ja 6 kattotöitä tekevää asentajaa laatupisteytystä varten. Tarjoajan ammatillisen pätevyyden ja työkokemuksen

8 TARJOUSPYYNTÖ 8(11) mukainen laatuarviointi tehdään tämän enimmäismäärän mukaisesti, jolloin tarjoajan kokonaislaatupisteet muodostuvat nimettyjen henkilöiden laatupisteiden summasta. 9.1 Laatupisteiden muodostuminen A) Ammatillinen pätevyys Tarjoajan laatuarviointiperusteena käytetään tarjoajan ammatillista pätevyyttä. Henkilöiden pätevyys tulee esittää liitteillä 3 ja 4. Pistemäärä ammatillisesta pätevyydestä muodostuu esitettyjen henkilöiden koulutuksista, myönnetyistä lisäpätevyyksistä ja työkokemuksesta. Koulutusten vertailussa käytetään kunkin henkilön korkeimpaan pistemäärään oikeuttavaa koulutusta, eikä henkilön alemmasta koulutuksesta anneta pisteitä. Ammatillisen pätevyyden laatupisteytyksestä annetaan lisäpisteitä vain kelpoisuusehdot ylittävästä tasosta. Jos sama henkilö on nimetty useampaan tehtävään, henkilön pätevyydestä annetaan laatupisteitä vain kerran, laatuarviointilomakkeen mukaisessa järjestyksessä. B) Standardoidut ja painotetut laatupisteet Laatupisteiden osuus on 60 % kokonaispisteistä. Tarjoajien laatupisteiden laskennassa käytetään hyväksi standardointimenetelmää, jossa tarjoajan laatupisteet skaalataan tarjouskilpailussa mukana olleiden tarjoajien laatupisteiden keskihajonnalla. Tarjoajan vertailussa käytettävät laatupisteet määritetään kaavasta: Tarjoajan standardoidut ja painotetut laatupisteet = 0,6 x (tarjoajan laatupisteet laatupisteiden keskiarvo) / (laatupisteiden hajonta). 9.2 Hintapisteiden muodostuminen Tarjouksen vertailuhinta muodostuu painotettujen yksikköhintojen ja kattotarkastuksien kokonaissummasta seuraavasti: Tarjoajan vertailuhinta = painotetut yksikköhinnat + kattotarkastuksien yhteishinta. A) Yksikköhinnat Tarjouksessa tulee ilmoittaa kattotöiden arvonlisäverolliset materiaali- ja tuntihinnat henkilöryhmittäin sekä korjauksien lähtömaksut liitteessä 6 olevalla tarjoushintalomakkeella. Materiaali- ja tuntiveloitushinnat painotetaan liitteen 6 mukaisilla menekki- ja työmääräkertoimilla. Tarjoaja täyttää itse oman painotetun yksikköhintalaskelmansa.

9 TARJOUSPYYNTÖ 9(11) B) Kattotarkastuksien kokonaishinnat Tarjouksessa tulee ilmoittaa liitteessä 6 esitettyjen kiinteistöjen kattotarkastuksien kokonaishinnat. Kattotarkastukset laaditaan liitteessä 8 esitetyn kattotarkastusraportointiohjeen mukaisessa laajuudessa. Tarjoajan esittämät kattotarkastukset sisältävät kaikki tarkastuksen kustannukset myös matkakorvaukset. C) Standardoidut ja painotetut hintapisteet Hintapisteiden osuus on 40 % kokonaispisteistä. Tarjoajien hintapisteiden laskennassa käytetään hyväksi standardointimenetelmää, jossa tarjoajan vertailuhinta skaalataan tarjouskilpailussa mukana olleiden tarjoajien vertailuhintojen keskihajonnalla. Tarjoajan vertailussa käytettävät hintapisteet määritetään kaavasta: Tarjoajan standardoidut ja painotetut hintapisteet = - 0,4 x (tarjoajan vertailuhinta vertailuhintojen keskiarvo) / (vertailuhintojen hajonta). 10 Tarjouksen sisältö 10.1 Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuus Tarjous voidaan hylätä tarjouspyynnön vastaisena, jos tarjouksessa on sellainen virhe tai puute, joka estää tarjouksen tasapuolisen vertailun muiden tarjouspyynnön mukaisten tarjousten kanssa. Tilaajalla on oikeus hylätä kaikki tarjoukset perustelluista syistä Tarjouksen laatimista koskevat ohjeet Kaikki kelpoisuusehto-, laatuarviointi- ja tarjoushintalomakkeet tulee olla täytettynä kaikilta osin lomakkeissa esitettyjen ohjeiden mukaisesti. Kelpoisuusehto- ja laatuarviointilomakkeisiin tulee liittää tarvittavat liitteet numeroituna. Tarjous liitteineen on tehtävä kirjallisesti suomen kielellä. Osatarjousta tai vaihtoehtoista tarjousta ei hyväksytä. Tarjoukseen ei saa liittää omia ehtoja. Kelpoisuusehto- ja laatuarviointilomakkeisiin tulee täyttää ne tiedot niistä työntekijöistä, jotka tulevat tekemään töitä Espoon Asuntojen tilauksesta. Tarjous on annettava paperiversiona.

10 TARJOUSPYYNTÖ 10(11) Tarjousasiakirjojen julkisuus Tarjoukset ovat pääsääntöisesti julkisia. Tarjoajan on ilmoitettava erillisellä liitteellä, mitkä tiedot se katsoo kuuluvan liike- tai ammattisalaisuuden piiriin. Tilaaja harkitsee, ovatko salaisiksi esitetyt asiat lain mukaan salassa pidettäviä. Tarjouksen vertailussa käytettävä hinta ei voi olla liike- tai ammattisalaisuus. Hankintapäätös liitteineen ovat julkisia päätöksen allekirjoituksen jälkeen. Tarjousten avaustilaisuus ei ole julkinen. Tarjoajan tulee merkitä tarjouskaavakkeeseen sähköpostiosoite, johon tarjouksenpyytäjä lähettää hankintapäätöksen tiedoksi Tarjouksen toimittaminen Tarjous on toimitettava suljetussa kirjekuoressa viimeistään klo mennessä osoitteeseen: Mikael Mäkitalo Espoon Asunnot Oy Upseerinkatu 3 B Espoo Liitteet 2-6 palautetaan paperiversion lisäksi sähköisenä versiona USBmuistitikulle tai CD-levylle tallennettuna samassa kirjekuoressa paperiversion kanssa. Sähköisen version tulee olla tallennettu alkuperäiseen tallennusmuotoon. Tiedostojen tulee olla siirrettävissä tallennusvälineeltä tietokoneen muistiin. Mikäli sähköisen ja paperiversion välillä on eroavaisuuksia, noudatetaan tarjouksen arvioinnissa paperiversiota. Kirjekuoren vasemmassa alakulmassa on oltava merkintä Kattotarkastukset ja -korjaukset. Määräajan jälkeen saapuneita tarjouksia ei oteta huomioon Lisätiedot Tarjouspyyntöön ja sen sisältöön liittyvät kysymykset tulee toimittaa mennessä sähköpostitse osoitteeseen mikael.makitalo@espoonasunnot.fi. Tarjoajien tasapuolisen kohtelun vuoksi tarjouspyyntöön liittyviin kysymyksiin ei vastata puhelimitse. Vastaukset kysymyksiin on luettavissa viimeistään sähköisesti osoitteessa:

11 TARJOUSPYYNTÖ 11(11) Espoossa Espoon Asunnot Oy Mikael Mäkitalo Kunnossapitopäällikkö LIITTEET Liite 1 Liite 2 Liite 3 Liite 4 Liite 5 Liite 6 Liite 7 Liite 8 Liite 9 Laatuarviointikriteerit Soveltuvuuslomake Ammatilliset edellytykset Laatuarviointilomake Yksikköhintalomake Kattotarkastushintalomake Korjausraporttiohje Kattotarkastusraporttiohje Sopimusluonnos

12 LIITE 1 1 (2) LAATUARVIOINTIKRITEERIT Arvioitava henkilö saa pisteitä vain kelpoisuusehdon täyttämisen ylittävästä pätevyydestä ja kokemuksesta. 1. Työntekijöiden laatupisteytys A. Kattotarkastaja ARVOSTELUALUE PISTEET (p/hlö) 1 Koulutus (ylin pohjakoulutus) Talonrakennusalan ammattitutkinto 1 Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari 2 Opisto- tai AMK-Insinööri, Diplomi-insinööri (rakennustekniikka) 3 2 Lisäkoulutukset ja pätevyydet Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus 1 Rakennuspeltisepän ammattitutkinto 2) 2 Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto 3 Talonrakennusalan ammattitutkintokoulutus vedeneristäjille (RATEKO) 2) 2 Talonrakennusalan erikoisammattitutkintokoulutus vedeneristäjille 3 (RATEKO) 3 Kokemus kattotarkastuksista >2-3 vuotta 0, vuotta 0, vuotta 1 yli 10 vuotta 1,5 4 kokemus kattotöistä 2-3 vuotta 0,25 >3-5 vuotta 0, vuotta 1 yli 10 vuotta 1,5 4.1 josta saneeraus- ja huoltokorjauksia 2-3 vuotta 0,25 >3-5 vuotta 0, vuotta 1 yli 10 vuotta 1,5 5 Kattotarkastuksia viimeisen vuoden aikana 1) kpl 0, kpl 0, kpl 1 yli 200 kpl 1,5 MAKSIMIPISTEET 15 p/hlö 1) Kohteesta laadittu vesikaton kuntotarkastusraportti 2) Ko. alan erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö ei saa pisteitä tästä koulutuksesta, koska se kuuluu olennaisena osana ko. erikoisammattitutkimuksen vaatimuksiin.

13 LIITE 1 2 (2) B. Kermikattoasentaja ARVOSTELUALUE PISTEET (p/hlö) 1 Koulutus (ylin pohjakoulutus) Talonrakennusalan ammattitutkinto 1 Rakennusmestari ja ylemmät tutkinnot (rakennustekniikka) 2 2 Lisäkoulutukset ja pätevyydet Talonrakennusalan ammattitutkintokoulutus vedeneristäjille 2) (RATEKO) 3 Talonrakennusalan erikoisammattitutkintokoulutus vedeneristäjille 4 (RATEKO) 3 Kokemus kattotöistä >3-5 vuotta vuotta 2 yli 10 vuotta josta saneeraus- ja huoltokorjauksia >3-5 vuotta vuotta 2 yli 10 vuotta 3 MAKSIMIPISTEET 12 p/hlö 2) Ko. alan erikoisammattitutkinnon suorittanut henkilö ei saa pisteitä tästä koulutuksesta, koska se kuuluu olennaisena osana ko. erikoisammattitutkimuksen vaatimuksiin. C. Peltikattoasentaja ARVOSTELUALUE PISTEET (p/hlö) 1 Koulutus (ylin pohjakoulutus) Talonrakennusalan ammattitutkinto 1 Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari 2 Talotekniikan perustutkinto, rakennuspeltisepän opintosuunta 3 Rakennuspeltisepän ammattitutkinto 4 Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto 5 2 Lisäkoulutukset ja pätevyydet Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus 1 3 Kokemus kattotöistä >3-5 vuotta vuotta 2 yli 10 vuotta josta saneeraus- ja huoltokorjauksia >3-5 vuotta vuotta 2 yli 10 vuotta 3 MAKSIMIPISTEET 12 p/hlö

14 LIITE 2 1 (2) SOVELTUVUUSLOMAKE Tarjoaja: Yhteyshenkilö: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite*: * Sähköpostiosoite, mihin tarjouspyyntöä koskevat ilmoitukset osoitetaan. A. Tilaajavastuulain mukaiset vaatimukset Nro. Vaatimus Kyllä Ei A.1 Yrityksenne on rekisteröity ennakkoperintä- ja työnantajarekisteriin A.2 Yrityksenne on ilmoitettu ALV-rekisteriin. A.3 Yrityksenne on rekisteröity kaupparekisteriin, mikäli lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. A.4 Yrityksenne kaikki verot on maksettu tai maksamattomista veroista on tehty verohallinnon hyväksymä maksusuunnitelma. A.5 Yrityksenne kaikki lakisääteiset eläkemaksut on maksettu tai erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksusopimus on tehty. A.6 Yrityksellänne on käytössä työehtosopimus. A.7 Yrityksenne henkilökunnalla on järjestetty terveydenhuolto. A.8 Yrityksenne henkilökunnalla on lakisääteinen tapaturmavakuutus. B. Lisäselvitykset liiketoiminnasta Nro. Vaatimus Kyllä Ei B.1 Yrityksellänne on voimassaoleva vastuuvakuutus, jonka korvausvastuu on vähintään B.2 Yrityksenne luottoluokitus on vähintään A. B.3 Yrityksenne liikevaihto on vähintään /vuosi kahdelta viimeiseltä tilikaudelta, josta on tehty tilinpäätös.

15 LIITE 2 2 (2) C. Lisäselvitykset ammatillisista pätevyysvaatimuksista Nro. Vaatimus Kyllä Ei C.1 Tarjouksessa esitetyillä kattotarkastajilla on voimassa olevat kattoturvatuotteiden tarkastajasertifikaatit. C.2 Tarjouksessa esitetyillä työntekijöillä on voimassa olevat työturvallisuuskortit. C.3 Tarjouksessa esitetyillä katto- ja vedeneristysalan tulitöitä tekemään tulevilla henkilöillä on voimassa olevat tulityökortit. C.4 Yrityksellänne on vähintään kaksi (2) huoltosopimusta, jotka pitävät sisällään vesikattoihin tehtäviä tarkastuksia ja niihin tehtäviä korjauksia. D. Vaatimukset käytettävälle työvoimalle Nro. Vaatimus Kyllä Ei D.1 Yrityksellänne on käytössä vähintään 2 kattotarkastajaa, jotka täyttävät tarjouspyynnössä kohdassa 3.2 mainitut ammatilliset vaatimukset. D.2 Yrityksellänne on käytössä vähintään 2 peltitöihin ja rivipeltikatteiden saumauksiin erikoistunutta henkilöä, joilla on vähintään 3 vuoden kokemus peltikattotöistä. D.3 Yrityksellänne on käytössä vähintään 2 kermikattoasentajaa, joilla on vähintään 5 vuoden kokemus kermikattotöistä tai käytynä talonrakennusalan ammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) ja vähintään 3 vuoden kokemus kermikattotöistä. E. Päiväys ja allekirjoitus Paikka ja aika Allekirjoitus Yritys Nimen selvennys

16 LIITE 3 1 (6) AMMATILLISET EDELLYTYKSET Tarjoajan palveluksessa on oltava henkilöt, joilla on kohdassa 3.2 esitetyt ammatilliset vaatimukset. Liitä mukaan henkilöiden ansioluettelot ja todistusjäljennökset. A.1 Kattotarkastaja HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Opisto- tai AMK-Insinööri (rakennustekniikka) Diplomi-Insinööri (rakennustekniikka) Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus Rakennuspeltisepän ammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto Talonrakennusalan ammattikoulutus vedeneristäjille (RATEKO) Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Kattotarkastukset Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia Kattotarkastuksia viimeisen (1) vuoden ajalta: kpl

17 LIITE 3 2 (6) A.2 Kattotarkastaja HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Opisto- tai AMK-Insinööri (rakennustekniikka) Diplomi-Insinööri (rakennustekniikka) Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus Rakennuspeltisepän ammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto Talonrakennusalan ammattikoulutus vedeneristäjille (RATEKO) Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Kattotarkastukset Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia Kattotarkastuksia viimeisen (1) vuoden ajalta: kpl

18 LIITE 3 3 (6) B.1 Kermikattoasentaja HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattikoulutus vedeneristäjille (RATEKO) Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia

19 LIITE 3 4 (6) B.2 Kermikattoasentaja HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattikoulutus vedeneristäjille (RATEKO) Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia

20 LIITE 3 5 (6) B.3 Peltikattoasentaja HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Talotekniikan perustutkinto, rakennuspeltisepän opintosuunta Rakennuspeltisepän ammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia

21 LIITE 3 6 (6) B.4 Peltikattoasentaja HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Talotekniikan perustutkinto, rakennuspeltisepän opintosuunta Rakennuspeltisepän ammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia Päiväys ja allekirjoitus Paikka ja aika Allekirjoitus Yritys Nimen selvennys

22 LIITE 4 1 (3) LAATUARVIOINTILOMAKE Tiedot kohdassa 3.2 vaadituilta työntekijöiltä esitetään ammatillisia edellytyksiä kuvaavassa kelpoisuusehtolomakkeessa (liite 3). Muut nimetyt kattotarkastajat ja kattotyöntekijät nimetään tässä liitteessä. Henkilöiden ansioluettelot ja todistusjäljennökset liitetään tarjoukseen. A.3 Kattotarkastaja HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Opisto- tai AMK-Insinööri (rakennustekniikka) Diplomi-Insinööri (rakennustekniikka) Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus Rakennuspeltisepän ammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto Talonrakennusalan ammattikoulutus vedeneristäjille (RATEKO) Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Kattotarkastukset Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia Kattotarkastuksia viimeisen (1) vuoden ajalta: kpl

23 LIITE 4 2 (3) B.5 Kattotyöntekijä HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: TOIMENKUVA Kermikattoasentaja Peltikattoasentaja Muut katteet AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Talotekniikan perustutkinto, rakennuspeltisepän opintosuunta Rakennuspeltisepän ammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus Talonrakennusalan ammattikoulutus vedeneristäjille (RATEKO) Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia

24 LIITE 4 3 (3) B.6 Kattotyöntekijä HENKILÖTIEDOT Sukunimi: Etunimet (alleviivaa puhuttelunimi): Syntymäaika: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: CV liite nro: Yritys: TOIMENKUVA Kermikattoasentaja Peltikattoasentaja Muut katteet AMMATILLINEN KOULUTUS Tutkinto: Valmistumisajankohta: Liite nro: Talonrakennusalan ammattitutkinto Työteknikko (rakennustekniikka)/ Rakennusmestari Talotekniikan perustutkinto, rakennuspeltisepän opintosuunta Rakennuspeltisepän ammattitutkinto Rakennuspeltiseppämestarin erikoisammattitutkinto Muu, mikä: Oppilaitos, opintosuunta tai linja JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS Pätevyys: Ajankohta: Liite nro: Ohutlevykattoasentajien sertifikaattikoulutus Talonrakennusalan ammattikoulutus vedeneristäjille (RATEKO) Talonrakennusalan erikoisammattitutkinto vedeneristäjille (RATEKO) TYÖKOKEMUS Tehtävä: Kesto (vuosi): Liite nro: Vesikattotyöt, joista saneeraus- ja huoltokorjauksia Päiväys ja allekirjoitus Paikka ja aika Allekirjoitus Yritys Nimen selvennys

25 LIITE 5 1 (4) YKSIKKÖHINTALOMAKE Tarjoaja: Yhteyshenkilö: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite*: * Sähköpostiosoite, mihin tarjouspyyntöä koskevat ilmoitukset osoitetaan. A. Materiaalihinnat Tarjoamme alla mainittuja materiaaleja seuraavilla arvonlisäverollisilla hinnoilla. Toimenpide Painokerroin Hinta ( ) sis. alv 24 % Painotettu materiaalihinta 1. Rivipeltikate Konesaumarivipelti t = 0,6 mm, hyötyleveys 535 mm, KZn (m 2 ) 1) 100 Konesaumarivipelti t = 0,6 mm, hyötyleveys 535 mm, värivalmis (m 2 ) 2) putkinen lumieste, sisältäen vaadittavat lumiestekiinnikkeet ja vastaraudat, 80 värivalmis (L = 3 m) 3) CE-merkitty kattosilta varustettuna turvakiskolla (vaakaprofilli VB), sisältäen 80 vaadittavat konesaumakattokiinnikkeet ja vastaraudat (L = 3 m) Kattoläpivienti rivipeltikatolle ( mm, Vilpe Classic tai vast.) (kpl) 2. Kermikate Hitsattava pintakermi K-PS 170/5000 (m 2 ) Hitsattava pohjakermi K-MS 170/4000 (m 2 ). Jälkiasennettava läpivientitiiviste ( 110 mm, Vilpe R-Felt tai vast.) (kpl) Läpivientitiiviste ( 110 mm, Vilpe Felt tai vast.) (kpl)

26 LIITE 5 2 (4) Kattokaivo, malli B-32 HST, putkilähtö 32x1,5 (Peltitarvike Oy tai vast) (kpl) Saneerauskaivo B/UV HST, putkilähtö 42 mm (Peltitarvike Oy tai vast.) (kpl) Saneerauskaivo C HST, putkilähtö 75 mm (Peltitarvike Oy tai vast.) (kpl) Rengassiivilä varustettuna lisäpainoilla 300 mm HST (Peltitarvike Oy tai vast.) (kpl) Alipainetuuletin 110 mm, muovi, musta (esim. Vilpe tai vast.) (kpl) Tiilikate Ormax-kattotiili, savitiilenpunainen (6 kpl) 3d-erikoistiiviste B = 300 mm (Aura tai vast) (5 m) Kattoläpivienti tiilikatolle, musta (Tiililäpivienti Vilpe tai vast.) (kpl) Poistoputki, 125 mm eristetty, sis. hatun, musta (Poistoputki Vilpe tai vast.) (kpl) Aluskatteen läpivientitiiviste (Vilpe tai vast.) (kpl) Tuulettuva harjatiiviste (A-tiilikate tai vast.) (5 m) Harjatiili Aura, savitiilenpunainen (kpl) 50 Kondenssisuojattu aluskate (m 2 ) Muut 50 Kattoläpivienti muotopeltikatolle , musta (Vilpe tai vast.) (kpl) 50 Kiipeilyeste seinätikkaisiin (Pisko 1200x430 KZn tai vast.) ja riippulukko, 30 joka on sarjoitettu talosarjaan (kpl) Seinätikkaan nousukisko (nousuprofiili B), KZn (L = 3 m) 1) 30 Nousukisko (profiili B), poistumiskaari 2 m (suora osuus 1 m), KZn 1) 50 Puolipyöreä vesikouru 125 (3 m) mm + ulkopuoliset kannakkeet (4 kpl), värivalmis 2)

27 LIITE 5 3 (4) Syöksyputki 100 mm, (3 m), värivalmis 50 Syöksyputken ulosheittäjä 100 mm, värivalmis (kpl) 2) 50 Painotetut tuntihinnat yhteensä: 1) 25 µm (350 g/m 2 ) sinkkipinnoite. 2) 20 µm (275 g/m2) sinkkipinnoite ja tämän lisäksi 50 µm polyuretaanipinnoite (esim. Pural- tai Pural matta-pinnoite). 3) 25 µm (350 g/m 2 ) sinkkipinnoite ja tämän lisäksi 60 µm pulveripinnoite. B. Tuntiveloitushinnat Tarjoamme kattotöitä tarjouspyynnössä esitetyin ehdoin seuraavilla tuntihinnoilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron Tekijä Painokerroin Hinta ( /h) sis. alv 24 % Painotettu tuntihinta Raportointi 4) 1000 Kermikattotyö 1500 Kattotyöntekijä; tiili, pelti ja muut katteet 1200 Peltiseppä, erikoispeltityöt 400 Putkimies 60 Sähkömies 20 Painotetut tuntihinnat yhteensä: 4) Tällä tuntihinnalla veloitetaan vuosi- ja jälkiraportin sekä korjauksen yhteydessä PTS-taulukon päivittämiseen käytettävät työtunnit.

28 LIITE 5 4 (4) C. Lähtömaksu Tarjoajan ilmoittamaa lähtömaksuun tulee sisältyä kaikki valmistelevat ja alustavat toimenpiteet, kuten avainten haku ja palautus sekä matkakustannukset. Lähtömaksu voidaan veloittaa vain kerran kutakin korjausta kohden. Selite Painokerroin Hinta ( /korjaus) sis. alv 24 % Painotettu tuntihinta Lähtömaksu 1000 D. Päiväys ja allekirjoitus Paikka ja aika Allekirjoitus Yritys Nimen selvennys

29 LIITE 6 1(12) KATTOTARKASTUSHINTALOMAKE Tarjoaja: Yhteyshenkilö: Osoite: Puhelin: Sähköpostiosoite*: * Sähköpostiosoite, mihin tarjouspyyntöä koskevat ilmoitukset osoitetaan. Tarjoamme kiinteistöjen vesikattojen kuntotarkastuksia seuraavilla arvonlisäverollisilla hinnoilla. Hinnat sisältävät kattotarkastuksen, tilaajalle laadittavan kattotarkastusraportin ja kaikki työnantajakulut kuten matkakorvaukset, avainten haun ja palautuksen sekä laskutus- ja toimistokulut jne. PTS-taulukon laatiminen ja päivittäminen kattotarkastuksien yhteydessä sisältyy esitettyihin kattotarkastuksien kokonaishintoihin. Kattotarkastusraportit laaditaan liitteessä 8 esitetyn raportointiohjeen mukaisesti. Kattotarkastus ja sitä käsittelevä raportti kohdistetaan kaikkiin kiinteistössä oleviin kattoihin sisältäen myös rakennuksiin liittyvät katokset ja piharakennuksien vesikatteet. Alla esitetyssä taulukossa on mainittu asuinrakennusten pääasiallinen katemateriaali ja kattotyyppi. Esitetyissä kiinteistöissä varastojen, rakennukseen liittyvien katoksien ja muiden piharakennusten katemateriaali ja kattotyyppi voi erota asuinrakennusten kattomateriaalista. Joissakin tapauksissa asuinrakennuksissa on käytetty pääasiallisen katemateriaalin lisäksi laajasti myös toista kattotyyppiä ja kattomateriaalia esimerkiksi kermi- ja rivipeltikatetta.

30 LIITE 6 2(12) Kp Osoite Asuinrak. lukumäärä Tyyppi Valm. vuosi Askrs. lukum Vesikaton materiaali Kattomuoto 1152 Aallonkohina Rivitalo Kermi + singeli Tasakatto 1065 Aallontaite 1 ja 4 3 Kerrostalo Kermi +singeli Tasakatto 1154 Aallontaite 6 4 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1292 Adjutantinkatu 5 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1106 Alajuoksu 16 5 Rivitalo Muotopelti Harjakatto 1079 Alaniitynmäki 1 4 Rivitalo Muotopelti Harjakatto 1075 Alaniityntie 2 13 Rivitalo Muotopelti Harjakatto 1063 Ankkuritie 6 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1088 Ansatie 21 8 Rivitalo Kuitusementti Harjakatto 1270 Armas Launiksen katu 7 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1203 Arvelantie 5 10 Rivitalo Betonikattotiili Harjakatto 1192 Aspelininkuja 2/Nuijamäki 4 9 Paritalo Konesaumattu Harjakatto 1282 Aurorankuja 2 2 Luhtitalo Betonikattotiili Harjakatto 1249 Auroranmäki 3 3 Kerrostalo Konesaumattu Pulpettikatto 1025 Avaruuskatu 1 4 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1213 Balderinkuja Rivitalo Konesaumattu Pulpettikatto 1104 Eestinlaakso 10 3 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1120 Eestinlaakso 12 3 Luhtitalo Kermi + singeli Tasakatto 1138 Eestinlaakso 14 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1158 Eestinlaakso 16 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1166 Eestinlaakso 20 3 Pienkerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1236 Eestinmalmintie 40 6 Rivitalo Betonikattotiili Harjakatto 1129 Eestintaival 6 8 Rivitalo Kermi + singeli Tasakatto 1080 Espoonaukio 5 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1102 Espoonkatu 8/ Holvikuja 1 2 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1185 Espoonlahdenkatu 5 2 Rivitalo Kermi + singeli Tasakatto Hinta ( ) (sis. alv 24 %)

31 LIITE 6 3(12) Kp Osoite Asuinrak. Valm. Askrs. Vesikaton Tyyppi lukumäärä vuosi lukum materiaali Kattomuoto 1144 Finnoontie 12 8 Luhtitalo Muotopelti Harjakatto 1269 Haapaniemenrinne 4 3 Kerrostalo Betonikattotiili Harjakatto 1178 Hannuksenkuja 16 8 Rivitalo Konesaumattu Harjakatto 1005 Hansakallio 5 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1093 Hansakallionkuja 3 6 Rivitalo Konesaumattu Harjakatto 1010 Hansatie 30 C-D porras 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1153 Haukilahdenranta 25 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1115 Haukilahdenranta 4 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1148 Heiniitty 5 10 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1156 Heiniitty 8 5 Rivitalo Konesaumattu Harjakatto 1176 Heinäpoudanpiha 1 6 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1297 Helmipöllönkatu 2 10 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1308 Helmipöllönkatu 8 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1216 Hevostilantie 1 10 Luhtitalo Betonikattotiili Harjakatto 1222 Hevostilantie 4 8 Rivitalo Betonikattotiili Harjakatto 1199 Holmankorpi 1 5 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1071 Holmankorpi 3 6 Pienkerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1045 Holmankuja 5 3 Luhtitalo Kermi + singeli Tasakatto 1229 Huvilinnanaukio 8/Säterinkatu 9 2 Kerrostalo Konesaumattu Pulpettikatto 1242 Huvilinnanpiha 2/ Huvilinnanmäki 5 2 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1223 Huvilinnantie 2 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1105 Hyljelahdentie 14 5 Rivitalo Betonikattotiili Harjakatto 1189 Hyljelahdentie 7 5 Rivitalo Konesaumattu Harjakatto 1027 Hösmärinkuja 2 3 Rivitalo Konesaumattu Harjakatto 1007 Iivisniemenaukio 1 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1009 Iivisniemenkatu 1 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1036 Ilmakuja 2 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto Hinta ( ) (sis. alv 24 %)

32 LIITE 6 4(12) Kp Osoite Asuinrak. Valm. Askrs. Vesikaton Tyyppi lukumäärä vuosi lukum materiaali Kattomuoto 1114 Isomäki 1 ja 2 18 Paritalo Betonikattotiili Harjakatto 1284 Isomäki 27 4 Pienkerrostalo Betonikattotiili Harjakatto 1182 Isonjärvenpää 3 ja 4 7 Rivitalo Konesaumattu Harjakatto 1107 Isonkorventie 6 5 Luhtitalo Betonikattotiili Harjakatto 1187 Isännäntie 1 7 Rivitalo Betonikattotiili Harjakatto 1221 Itsehallintotie 4 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1031 Jukolanahde 3 1 Kerrostalo Muotopelti Harjakatto 1241 Juvanpuisto 4 8 Kerrostalo Betonikattotiili Aumakatto 1225 Juvanpuro 1 7 Rivitalo Betonikattotiili Harjakatto 1017 Jälkimaininki 2 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1218 Jälkimaininki 3 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1208 Kala-Maija 1 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1110 Kala-Maija 2 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1183 Kala-Matti 1 ja 5 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1177 Kalaonnentie 5 3 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1128 Kalastajankuja 10 3 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1074 Kalastajankuja 2 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1073 Kalastajankuja 6 3 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1094 Kalastajanmäki 1 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1112 Kalastajanmäki 13 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1124 Kannusillankatu 6 1 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1273 Kappalaisenkuja Luhtitalo Betonikattotiili Harjakatto 1008 Karakalliontie 1 2 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1051 Kaskenpolttajankuja Paritalo Kuitusementti Harjakatto 1095 Keskijuoksu Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1215 Kilonpuistonkatu 3 1 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1201 Kilonpuistonkatu 6 2 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto Hinta ( ) (sis. alv 24 %)

33 LIITE 6 5(12) Kp Osoite Asuinrak. Valm. Askrs. Vesikaton Tyyppi lukumäärä vuosi lukum materiaali Kattomuoto 1287 Kilonpurontie 1 2 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1289 Kilonpurontie 7 4 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1164 Kiltakallio 6 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1175 Kiltaveljenpolku 3 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1301 Kilvoituksentie 7 2 Pienkerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1023 Kipparinkuja 1 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1291 Kirjanpitäjänkuja 7 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1018 Kirstinharju 4 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1013 Kirstinharju 6-8/Kirstinmäki 6 3 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1015 Kirstinharju 7 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1016 Kirstintie 1 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1162 Kiskottajankuja 1 1 Kerrostalo Bitumikermi Harjakatto 1141 Kiulupolku 2 3 Kerrostalo Betonikattotiili Harjakatto 1167 Klovinkallio 6 9 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1021 Kolkekannaksentie 1 9 Luhtitalo Bitumikermi Harjakatto 1293 Kolmenkoivunkuja 1 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1298 Kolmenkoivunkuja 3 4 Pienkerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1210 Komentajankatu 2 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1155 Komentajankatu 6 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1077 Konstaapelinkatu 3 4 Kerrostalo Konesaumattu Pulpettikatto 1086 Korpimaa 5 ja 8 15 Paritalo Kuitusementti Harjakatto 1037 Kotikyläntie 4 4 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1038 Kotikyläntie 5 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1032 Kuitinkatu 2 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1026 Kuitinkatu 6 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1191 Kukkaromäki 4 6 Paritalo Betonikattotiili Harjakatto 1087 Kukkaromäki 5 3 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto Hinta ( ) (sis. alv 24 %)

34 LIITE 6 6(12) Kp Osoite Asuinrak. Valm. Askrs. Vesikaton Tyyppi lukumäärä vuosi lukum materiaali Kattomuoto 1195 Kukkumäenportti Paritalo Konesaumattu Pulpettikatto 1101 Kulkurinmäki 1/Mustanotko 3 6 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1146 Kustaanmäki 2 7 Luhtitalo Betonikattotiili Harjakatto 1019 Kuunsäde 4 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1283 Kuurinkallio 8 ja Luhtitalo Betonikattotiili Pulpettikatto 1296 Kuurinmäentie 20 /Kuurintorpantie 22 5 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1197 Kuuttikuja 1 8 Rivitalo Konesaumattu Harjakatto 1136 Kuuttikuja 4 ja 8 12 Luhtitalo Betonikattotiili Harjakatto 1233 Kylänportti 15 9 Luhtitalo Betonikattotiili Harjakatto 1090 Kylävainionkuja 2 1 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1091 Kylävainionkuja 4 1 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1147 Kyyhkysmäki 10 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1149 Kyyhkysmäki 11 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1159 Kyyhkysmäki 13 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1151 Kyyhkysmäki 5 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1260 Kärrynpyöräntie 1 4 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1024 Kääntöpiiri 4 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1247 Lakiaukio 3 3 Rivitalo Betonikattotiili Harjakatto 1053 Lakitie 2 12 Paritalo Konesaumattu Harjakatto 1113 Lansanpurontie 1 3 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1054 Lansantie 25 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1109 Lanttikatu 5/Riksikuja 1 6 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1274 Lasitörmä 2 3 Kerrostalo Konesaumattu Pulpettikatto 1126 Lehtikaskentie 9 16 Paritalo Betonikattotiili Harjakatto 1219 Leilitie 2 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1089 Leipurinkuja 2 5 Kerrostalo Konesaumattu Harjakatto 1044 Leppälinnunrinne 3 8 Luhtitalo Muotopelti Harjakatto Hinta ( ) (sis. alv 24 %)

35 LIITE 6 7(12) Kp Osoite Asuinrak. Valm. Askrs. Vesikaton Tyyppi lukumäärä vuosi lukum materiaali Kattomuoto 1083 Leppälinnunrinne 5 8 Luhtitalo Konesaumattu Pulpettikatto 1048 Leppälinnunrinne 6 13 Luhtitalo Konesaumattu Harjakatto 1239 Leppäsillantie 2 3 Luhtitalo Muotopelti Harjakatto 1254 Leppävaarankatu 11 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1081 Liisankuja 1 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1131 Liittokuja 2 7 Rivitalo Kuitusementti Harjakatto 1206 Lintukorvenkuja 6 5 Luhtitalo Betonikattotiili Harjakatto 1082 Lokirinne 1 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1066 Löydösmäki 8 2 Kerrostalo Kuitusementti Harjakatto 1290 Maakirjantie 2 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1193 Maakravunkuja 1 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1096 Maakravunkuja 3 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1030 Maapallonkatu 3 5 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1042 Maapallonkatu 6 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1033 Maininkitie 1 3 Rivitalo Bitumikermi Tasakatto 1160 Maininkitie 5 4 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1257 Markkinakatu 10 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1259 Matinkallio 8 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1142 Matinkatu 7 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1285 Matinniitynkuja 2 2 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1314 Matinpuronkuja 2H 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto 1043 Merenkulkijankatu 5 2 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1116 Merisaapas 1 3 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1117 Merisaapas 3 3 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1076 Merivalkama 6 1 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1194 Merivirta 8 ja 10 8 Kerrostalo Kermi + singeli Tasakatto 1174 Mielikinviita 4 1 Kerrostalo Bitumikermi Tasakatto Hinta ( ) (sis. alv 24 %)

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU

TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU 1/7 TARJOUSPYYNTÖ 7.9.2012 TUUSULAN LIIKENNEMALLITARKASTELU Pyydämme tarjoustanne jäljempänä määritellyn liikennemallitarkastelun laadinnasta tässä tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä kuvatulla

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta

Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta Tarjouspyyntö pp.kk.2015 Luonnos: Tietoliikennepalveluiden hankinta 1 Tarjouskilpailun järjestäjä Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama ammatillisen osaamisen ja työelämän

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

10/10M laajakaistan ja Elisan kaapelitv:n asennusaikataulu, tilanne 20.5.2013

10/10M laajakaistan ja Elisan kaapelitv:n asennusaikataulu, tilanne 20.5.2013 10/10M laajakaistan ja Elisan :n asennusaikataulu, tilanne 20.5.2013 osoite Aallonkohina 1 Aallonkohina 3 Aallontaite 1 Aallontaite 4 Aallontaite 6 Adjutantinkatu 5 Alajuoksu 16 29.10.2013 Alaniitynmäki

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot

10/10M laajakaistan ja Elisan kaapelitv:n asennusaikataulu päivitetty 25.4.2013

10/10M laajakaistan ja Elisan kaapelitv:n asennusaikataulu päivitetty 25.4.2013 10/10M laajakaistan ja Elisan kaapelitv:n asennusaikataulu päivitetty 25.4.2013 osoite Aallonkohina 1 valmis 29.4.2013 Aallonkohina 3 valmis 29.4.2013 Aallontaite 1 valmis valmis Aallontaite 4 valmis valmis

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8)

TARJOUSPYYNTÖ HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8) HEUREKAN AV-HANKINTA sivu 1(8) 1 HEUREKAN AV-HANKINTA Hankinnasta on julkaistu hankintailmoitus 23.6.2016 sähköisessä tietokannassa www.hankintailmoitukset.fi. Tiedekeskussäätiö järjestää tarjouskilpailun

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ TILITOIMISTON PALVELUIDEN KILPAILUTUS MUISTILIITTO ry (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilmailmoituskanavassa julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouksesta

Tarjouspyyntö siivouksesta Kotihoidon johtaja Tarjouspyyntö siivouksesta Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta kotihoidon tukipalveluina ostettavasta siivouspalvelusta. Siivoustyö tehdään kaupungin alueella noin

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN HUONEISTOREMONTIT (VUOSISOPIMUS)

ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN HUONEISTOREMONTIT (VUOSISOPIMUS) TARJOUSPYYNTÖ ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN HUONEISTOREMONTIT (VUOSISOPIMUS) Pyydämme tarjoustanne Espoon Asunnot Oy:n omistamien kiinteistöjen huoneistoremonttien teosta tarjouspyynnön mukaisesti.

Lisätiedot

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014

TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kaupunkiympäristön kehittäminen 21.3.2014 1092/11.02.02/2014 TAMPERE TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) PILAANTUNEESEEN MAAPERÄÄN LIITTYVÄT SELVITYKSET, LUPAPROSESSIT JA PUHDISTUSTÖIDEN VALVONTA -PUITESOPIMUS, Tampere Tarjouspyynnön kohde Sopimuskausi Optiot Tampereen kaupunki

Lisätiedot

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA

KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA KIRJASTOAUTON KORITYÖN HANKINTA Inarin kunta pyytää tarjoustanne kirjastoauton korityöstä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kirjastoauto hankitaan Inarin kunnankirjaston käyttöön (www.inari.fi/kirjasto).

Lisätiedot

Aikataulu päivitetty 13.12.2012 muutokset punaisella

Aikataulu päivitetty 13.12.2012 muutokset punaisella Aikataulu päivitetty 13.12.2012 muutokset punaisella Osoite Kaupunginosa Laajakaista Kaapeli-TV Aallonkohina 1 ja 3 Espoonlahti 2.1.2013 29.4.2013 Aallontaite 1 Espoonlahti 26.2.2013 26.2.2013 Aallontaite

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS

ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS TARJOUSPYYNTÖ ESPOON ASUNNOT OY:N KIINTEISTÖJEN AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEI- DEN JA PALOILMOITTIMIEN TARKASTUS AUTOMAATTISTEN SAMMUTUSLAITTEIDEN, PALOILMOITTIMIEN, PALOVAROITIN- JÄRJESTELMIEN SEKÄ SAVUNPOISTOLUUKKUJEN

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero LIITE 2 TARJOUSTIEDOT JA TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjouslomake, palautetaan täytettynä OHJEET TARJOAJALLE Seuraavassa tarjoajaa pyydetään yksilöimään tarjoajan tunnistetiedot (kohta 1) sekä ilmoittamaan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ

Tarjouspyyntö 1.7.2015 RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 Tarjouspyyntö 1.7.2015 Siivous-ruokapalveluyksikkö PL 33, 31761 Urjala RAAKOJEN, KUORITTUJEN PERUNATUOTTEIDEN TARJOUSPYYNTÖ Urjalan kunnan siivous-ruokapalveluyksikkö pyytää tarjoustanne liitteenä olevan

Lisätiedot

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut

1) Kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito 2) Ryhmäkasvien ja kanervien hoitopalvelut 3) Pensaiden alasleikkaus- ja kuorikatteen levityspalvelut 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KIINTEISTÖJEN ULKOALUEIDEN HOIDOSTA 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kiinteistöjen ulkoalueiden hoidosta tarjouspyyntöasiakirjoista selviävällä

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö vuokrakoneista

Tarjouspyyntö vuokrakoneista Forssan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen ja Ympäristötoimi Turuntie 18 1.3.2016 30100 Forssa Tarjouspyyntö vuokrakoneista Hankinnan kohde ja kuvaus Infrapalvelut pyytää tarjouksia maanrakennuskoneista vuodeksi

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO

I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO !] Wa^aT LIIKENNE-JA Tarjouspyyntö 1(5) I1 A /A Ä VIESTINTAMINISTERIO II 0 / TU LVM/802/13/2016 Anne Miettinen 26.4.2016 Tarjouspyyntö; osaamisen edellytykset suurten tietoaineistojen sekä älykkään automaation

Lisätiedot

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu 1 Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista sekä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2012. Luettelo kiinteistöistä on tämän tarjouspyynnön liitteenä numero 3.

TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2012. Luettelo kiinteistöistä on tämän tarjouspyynnön liitteenä numero 3. 1 (8) SIIVOUSPALVELUT Seutukeskus Oy Häme pyytää Hämeenlinnan Asunnot Oy:n (www.hmlasunnot.fi) toimeksiannosta tarjoustanne kiinteistöjen siivouspalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Liite 2 10

Tekninen lautakunta Liite 2 10 Tekninen lautakunta 31.1.2017 Liite 2 10 04.01.2017 1/11 89432 Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Mikkeli Postinumero 50100 Maa Suomi Carita Hakkarainen +358 447942667

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) OHJE Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä.

Lisätiedot

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön

Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun hankintarenkaan jäsenyhteisöjen käyttöön Kainuun maakunta -kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ 64/2008 1 (6) Tarjouspyyntö EU Kynnysarvon ylittävä hankinta Henkilö- ja tavara-autot, puitesopimus-pohjainen hankinta Kainuun maakunta -kuntayhtymän ja Kainuun

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Perusturvalautakunta 29.9.2014 YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354 RUOKOLAHDEN KUNTA 1 TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Ruokolahden kunta/tekninen osasto. Tarjouspyynnön kohteena ovat: 1. Kasvitarhan alueen tasaustyöt,

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2016 TARJOUSPYYNTÖ SAVOLAKODIN YLEISTEN TILOJEN KALUSTEISTA 1. Yleistä Akaan kaupunki pyytää tarjoustanne Savolakodin uudisrakennuksen yleisten tilojen kalusteista. Hankinta ei ole kokonaisarvoltaan

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus

2. Hankintamenettely, hankinnasta ilmoittaminen ja asiakirjajulkisuus 1 TARJOUSPYYNTÖ OMPELUKONEIDEN JA SAUMUREIDEN KORJAUS- JA HUOLTOPALVELUISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunta pyytää tarjoustanne kunnan eri toimipisteisiin hankittujen ompelukoneiden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

Valurautakansistot ja -kehykset

Valurautakansistot ja -kehykset 2016-004786 09.05.2016 1/11 HEL 2016-004786 Valurautakansistot ja -kehykset Yhteystiedot: 5 Suomi Vastaanottaja: Oili Khadraoui puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi http://www.hel.fi/hki/hkr/fi

Lisätiedot

Ohjelmoidut korjaukset 2016. Osoite Korjausrahalla rahoitetut Hoitorahalla rahoitetut

Ohjelmoidut korjaukset 2016. Osoite Korjausrahalla rahoitetut Hoitorahalla rahoitetut Aallonkohina 1-3 KL-alajakokeskus, lämmitysverkoston säätö ja venttiilien Leikkialueiden kunnostus Aallontaite 1 ja 4 Bitumikermikatteen, talo A ja B Leikkipaikan kunnostus Aallontaite 6 Porrashuoneiden

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin.

2. Hankinnan kohde Hanke käsittää Ylä-Savon koulutuskuntayhtymän Kiuruveden Hingunniemen keittiöremontin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SISÄLLYS 1. Yleistä 1 2. Hankinnan kohde 1 3. Hankintamenettely 2 4. Tehtävät 2 5. Aikataulu 2 6. Osatarjous 2 7. Vaihtoehtoiset tarjoukset 2 9. Tarjouspyyntöasiakirjat 2 10. Rakennusaikaiset

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 25.9.2012 JANAKKALAN KUNNAN MAASTOMITTAUSLAITTEIDEN HANKINTA Pyydämme sitovaa tarjoustanne koskien Janakkalan kunnan Tekniikka ja ympäristön maankäytön tulosalueelle hankittavista maastomittauslaitteista

Lisätiedot

Tarjouksen tulee olla voimassa jättämispäivästä helmikuun 2016 loppuun.

Tarjouksen tulee olla voimassa jättämispäivästä helmikuun 2016 loppuun. Perusturvakeskus TARJOUSPYYNTÖ PÄIVÄHOIDON OSTOPALVELUSTA Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta ostopalveluna hankittavasta lasten päivähoidosta päiväkotihoidon osalta ajalle 1.1.2016-31.12.2017

Lisätiedot

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA

RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA TARJOUSPYYNTÖ RADIOGRAAFINEN LAITTEISTO TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN JOKILAAKSOJEN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ JEDU NIVALA 18.12.2014 TARJOUSPYYNTÖ TEOLLISUUSKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN RADIOGRAAFISEN LAITTEISTON HANKKIMISESTA

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA

TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA TARJOUSPYYNTÖ MAMMOGRAFIA SEULONTATUTKIMUSTEN JÄRJESTÄMISESTÄ SIPOON KUNNASSA 1. Taustatietoja Sipoon kunta ostaa joukkotarkastuksen rintasyövän varhaistoteamiseksi seulontana kansanterveysasetuksen ohjekirjeen

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) Perustiedot Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero Tarjouksen allekirjoitus Olen tutustunut tarjouspyyntöasiakirjoihin ja sitoudun

Lisätiedot

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI.

1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1(6) ESPOO KAUPUNKITEKNIIKKA LIIKELAITOS 21.11.2012 4788/02.08.00/2012 RYHMÄKASVIT 2013 1 Hankintayksikkö Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. 2 Hankinnan

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1 TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE JA SISÄLTÖ Tornion kaupunki / kaupunginhallitus pyytää

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015

TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2015 Tarjouspyyntö Pihtiputaan pesulan pyykkikuljetuksista Pihtipudas- Viitasaari- Pihtipudas viisi (5) kertaa viikossa sekä Pihtiputaalla kolme (3) kertaa viikossa. 1. Yleistä Viitasaaren

Lisätiedot

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille.

Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö. Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. Traktori Ylöjärven kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia traktorista Ylöjärven kaupungille. 15.12.2014 2 (11) Sisältö 1 Hankinnan kohde... 3 2 Vaatimukset... 3 3 Hankintamenettely...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014

TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 TARJOUSPYYNTÖ 28.3.2014 Tarjouspyyntö siivouspalveluiden hoitamisesta Pihtiputaan Muurasjärven koulun-, Muurasjärven neuvolan sekä Muurasjärven kotipalvelun tiloihin. 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

29.4.2015 Diarinro: OUKA/1416/00.01.05/2014. Kivikkokankaan pilottialueen kohteiden taloteknisen arvioinnin konsulttipalveluiden hankinta

29.4.2015 Diarinro: OUKA/1416/00.01.05/2014. Kivikkokankaan pilottialueen kohteiden taloteknisen arvioinnin konsulttipalveluiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ Kivikkokankaan pilottialueen kohteiden taloteknisen arvioinnin konsulttipalveluiden hankinta Hankintayksikkö Oulun kaupunki/rakennusvalvonta y-tunnus: 0187690-1 Solistinkatu 2, Oulu, PL 83,

Lisätiedot

9.luokka) kansallisen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen.

9.luokka) kansallisen opetussuunnitelman mukaiseen opetukseen. 04.10.2016 1/8 71346 D 779/02.07.00/2016 1. : Virtanen Pauliina 44100 Suomi puh. fax pauliina.virtanen@aanekoski.fi : : : Asukaslukumme 31.12.2015 oli 19 635 liian suuri, vaan sopiva, ihmisen kokoinen

Lisätiedot

16.8.2013 447967-JK-U369-12/14. Työ toteutetaan kokonaisurakkana. Työn on oltava valmis 29.11.2013.

16.8.2013 447967-JK-U369-12/14. Työ toteutetaan kokonaisurakkana. Työn on oltava valmis 29.11.2013. Tarjouspyyntö 1 (7) JÄRVENPÄÄN KATUVALOJEN VALAISINTEN VAIHTO 2013 1. Hankinnan sisältö Järvenpään kaupungin tekninen toimi pyytää tarjoustanne elohopeavalaisinten vaihdosta. Vaihdettavien valaisinten

Lisätiedot

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN 06.10.2016 1/7 70236 Kh 10.10.2016 152 liite 1 1. : Antti Luukkanen Suomi puh. fax cloudia@vihti.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 70236 Hankinnan kuvaus: 18

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen

Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen TIETOPYYNTÖ / LIITE 1 1 (6) Sähköisen asiointialustan ylläpito ja kehittäminen 1. Hankinnan kohde ja kuvaus 1.1 Taustatiedot 1.2 Tarjouksen sisältö Espoon kaupunki pyytää tarjousta sähköisen asiointialustan

Lisätiedot

Osoite Kaupunginosa Laajakaista Kaapeli-tv Aallonkohina 1 Espoonlahti 2.1.2013 29.4.2013 Aallonkohina 3 Espoonlahti 2.1.2013 29.4.

Osoite Kaupunginosa Laajakaista Kaapeli-tv Aallonkohina 1 Espoonlahti 2.1.2013 29.4.2013 Aallonkohina 3 Espoonlahti 2.1.2013 29.4. Osoite Kaupunginosa Laajakaista Kaapeli-tv Aallonkohina 1 Espoonlahti 2.1.2013 29.4.2013 Aallonkohina 3 Espoonlahti 2.1.2013 29.4.2013 Aallontaite 1 Espoonlahti 26.2.2013 26.2.2013 Aallontaite 4 Espoonlahti

Lisätiedot

Alue 1, tiistaina 20.8.2013 kello 8.00 Lähtöpaikka: Veräjäpellonkoulu, Lintuvaarantie 14

Alue 1, tiistaina 20.8.2013 kello 8.00 Lähtöpaikka: Veräjäpellonkoulu, Lintuvaarantie 14 TARJOUSPYYNTÖ 1 (8) KIINTEISTÖJEN TALVIKUNNOSSAPITO Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoo Kiinteistöpalvelut - liikelaitokselle liitteen 1 mukaisten alueittain jaettujen kiinteistöjen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA

TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA Urjalan kunta Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ URJALAN YHTENÄISKOULUN TEKNISEN TYÖN KONEISTA JA KALUSTEISTA 1. Hankinnan kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Urjalan kunta (jäljempänä tilaaja) pyytää toimittajilta

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H063-15HEL2015-007348 Päiväys 27.08.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H063-15HEL2015-007348 Päiväys 27.08.2015 1/9 TARJOUSPYYNTÖ H063-15HEL2015-007348 Pitkäaikaisen laitoshoidon asiakkaiden parturikampaamopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Riitta Hintikka Suomi puh. +358 931031786

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012

Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012 Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ Konsernipalvelut Ruokapalveluyksikkö 5.4.2012 TARJOUSPYYNTÖ MONITOIMIVAUNUJEN HANKINNASTA TUUSULAN SOSIAALI- JA TERVEYSASEMAN VUODEOSASTOLLE SEKÄ PALVELUKESKUS TUUSKOTOON 1.

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

Aikataulu päivitetty 8.2.2013

Aikataulu päivitetty 8.2.2013 Aikataulu päivitetty 8.2.2013 Osoite Kaupunginosa Laajakaista Kaapeli-TV Aallonkohina 1 ja 3 Espoonlahti valmis 29.4.2013 Aallontaite 1 Espoonlahti 26.2.2013 26.2.2013 Aallontaite 4 Espoonlahti 26.2.2013

Lisätiedot

Sipoon kunta. Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Ei

Sipoon kunta. Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Ei 1/9 TOTI 53047 Yhteystiedot: Suomi puh. johanna.kemilainen@sipoo.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Alue- tai paikallistason viranomainen: : Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

Viestintäpalvelut Kansallinen hankinta

Viestintäpalvelut Kansallinen hankinta Viestintäpalvelut Kansallinen hankinta Muistiliitto etsii ketterää viestintätoimistoa liiton pitkäaikaiseksi palveluntuottajaksi tukemaan ja kehittämään Muistiliiton ja sen koko järjestökentän brändiä

Lisätiedot

LIITE 2 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)

LIITE 2 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) LIITE 2 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen, hintalomakkeen sekä asiakastyytyväisyyskyselyn

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI

TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI TARJOUSPYYNTÖ: TP/LSKKY/UKI/2016/1 Tarjousnimike: VILJELYKONSULTOINTI Lounais Suomen koulutuskuntayhtymä / Lounais Suomen ammattiopisto Novida pyytää tarjoustanne viljelykonsultoinnin hankinnasta tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo.

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA. Saimaankatu 23 15140 Lahti www.tyoterveyswellamo. TYÖTERVEYS WELLAMO OY Tarjouspyyntö 29.10.2010 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYS WELLAMO OY:N OMAN HENKILÖKUNNAN TYÖTERVEYSHUOLLON TOTEUTTAMISESTA Hankintayksikkö Yhteyshenkilö Hankintamuoto Työterveys Wellamo

Lisätiedot

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset

Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden suunnitelmatarkastukset Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014

Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) PL37 01901 Nurmijärvi 30.1.2014 Nurmijärven kunta TARJOUSPYYNTÖ 1(6) TAKYMETRIN HANKINTA Hankinnan kohde Hankinnan kuvaus Takymetri GNSS antennivarustuksella Pyydämme tarjoustanne käyttökiintopisteiden mittauksessa sekä kartoitus- ja

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot