LIITE 2 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LIITE 2 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)"

Transkriptio

1 LIITE 2 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen, hintalomakkeen sekä asiakastyytyväisyyskyselyn tarjouksensa yhteydessä. Tarjoaja täyttää sähköisessä lomakkeessa harmaalla näkyvät alueet. Lomakkeen sisältöä ei ole sallittua muutoin muuttaa. Tarjouslomakkeen liitteenä ei ole sallittua toimittaa mitään muuta ylimääräistä materiaalia kuin tässä tarjouslomakkeessa pyydettyjä liitteitä. 1 I TARJOAJAN TIEDOT 1. Tarjoajayrityksen nimi 2. Yrityksen osoite 3. Y-tunnus 4. Yhteyshenkilön nimi sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero 5. Yhteyshenkilön varahenkilön nimi sekä sähköpostiosoite ja puhelinnumero 6. Yrityksen sähköinen yhteystieto, johon päätös voidaan antaa tiedoksi 7. Liike- ja ammattisalaisuuksien ilmoittaminen Mikäli tarjoajan tarjous sisältää luottamuksellisia liike- ja ammattisalaisuuksia, tällaiset tiedot on toimitettava erillisellä liitteellä ja tällaiseen liitteeseen on laitettava merkintä Luottamuksellinen. Salassa pidettävät liitteet on numeroitava ja liitteiden numerot on ilmoitettava viereisessä pystysarakkeessa. Salassa pidettävät liitteet (Yritystä pyydetään huomioimaan, että kukin salassa pidettävä liite on eroteltava julkisista liitteistä merkinnällä Luottamuksellinen ). 9. Tarjoaja jättää tarjouksen yhdessä toisen/toisten yrityksen kanssa. Yritykset vastaavat suorituksensa sopimuksenmukaisuudesta Hankintayksikölle yhteisvastuullisesti. 9.1 Jos tarjous jätetään ryhmittymänä (kaksi tai useampi yritys jättää tarjouksen Tarjoajan on esitettävä kunkin luottamuksellisen tiedon osalta peruste, jonka johdosta hankintayksikön on käsiteltävä tietoa luottamuksellisena. 8. Tarjoaja jättää tarjouksen yksin. Kyllä (merkitkää X ). Mikäli tarjoaja vastaa kohtaan Kyllä, kohtiin 9-10 alakohtineen ei tarvitse vastata. Kyllä (merkitkää X ) nimeä yritykset: Kyllä (merkitkää X )

2 yhdessä), kaikista ryhmittymän yrityksistä on toimitettava tarjoajan soveltuvuudesta tarjouslomakkeen kohdassa II vaaditut selvitykset tarjouksen liitteenä. 10. Tarjoaja käyttää palvelun suorittamiseen alihankkijaa/alihankkijoita. Tarjoaja vastaa käyttämänsä alihankkijan suorituksen sopimuksenmukaisuudesta kuin omastaan. Kyllä (merkitkää X ) nimeä alihankkijat ja näiden tehtävät (lisää rivejä tarvittaessa): Alihankkija 1: (nimi ja tehtävä) Alihankkija 2: 2 Alihankkija 3: (nimi ja tehtävä) 10.1 Jos tarjoaja käyttää alihankkijoita, kaikista alihankkijoina toimivista yrityksistä on toimitettava tarjoajan soveltuvuudesta tarjouslomakkeen kohdassa II vaaditut selvitykset tarjouksen liitteenä. Tarjouksen liitteenä ei ole toimitettu mitään muuta kuin tässä tarjouspyynnössä pyydettyjä liitteitä. Kyllä Kyllä (nimi ja tehtävä) (merkitkää X ) (merkitkää X ) II TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT VAATIMUKSET Vastatkaa kaikkiin tarjoajan soveltuvuutta koskeviin kohtiin merkitsemällä x pystysarakkeen kohtaan "Kyllä", numeroikaa liite tarjouslomakkeen ohjeen mukaisesti sekä liittäkää tarjouksenne liitteeksi kussakin kohdassa pyydetty liite. Tarjouskilpailun voittajalta voidaan tarkistaa kaikki tarjoajan soveltuvuuteen liittyvät asiakirjat sekä päätöksenteon jälkeen että sopimuskauden kestäessä. Hankintayksikkö varaa myös oikeuden tarkastaa asiakirjat hankintamenettelyn aikana. Jos tarjous jätetään ryhmittymänä (kaksi tai useampi yritys jättää tarjous yhdessä) tai tarjoaja käyttää alihankkijoita, kaikista ryhmittymän yrityksistä ja tarjoajan / ryhmittymän alihankkijoista on toimitettava tarjouslomakkeen kohdissa II.1-2 tarjoajan soveltuvuudesta vaaditut tiedot ja selvitykset. Huom! Liitteen 1A (Tilaajavastuu.fi- yritysraportti) on oltava voimassa. Liitteet 1B.1-1B.7 ja 2 eivät saa olla kolmea (3) kuukautta vanhempia tarjouksen viimeisestä jättöpäivästä lukien. Liitteiden 1B.1 1B.7 osalta ulkomaisen yrityksen on toimitettava suomenkieliset vastaavat tiedot sijoittumismaansa lainsäädännön mukaisella rekisterinotteella tai vastaavalla todistuksella tai muulla yleisesti hyväksytyllä tavalla. TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT VAATI- MUKSET TARJOAJAN VASTAUKSET

3 1. TILAAJAVASTUULAIN MUKAISET SELVITYKSET Kohdat 1A. ja 1B. ovat vaihtoehtoisia 1A. Tarjoaja on liittynyt Tilaajavastuu.fi / Luotettava Kumppani palveluun Tarjoaja on liittynyt Tilaajavastuu.fi / Luotettava Kumppani palveluun ja toimittaa tarjouksensa liitteenä 1 voimassaolevan Tilaajavastuu.fi- yritysraportin. 1A: 1A tähän); tai 1A: Ei (merkitse x) Kohtiin 1B.1 vastataan vain, jos kohtaan 1A. vastattiin Ei. Jos vastasit edelliseen kohtaan 1A. kyllä, siirry kohtaan B. Tarjoaja ei ole liittynyt Tilaajavastuu.fi /Luotettava kumppani-palveluun 1B.1 REKISTERIT Tarjoaja on rekisteröitynyt ennakkoperintälain mukaiseen ennakkoperintärekisteriin ja työnantajarekisteriin sekä arvonlisäverolain mukaiseen arvonlisäverovelvollisen rekisteriin, jos lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Hankintayksikkö itse tarkistaa tarjoajan rekisteröitymisen yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä tai tarjoaja toimittaa tarvittavat tiedot. Jos tarjoaja ei ole rekisteröitynyt edellä mainittuihin rekistereihin, on tämän toimitettava selvitys rekisteröitymättömyyden perusteista ja numeroitava se tarjouksensa liitteeksi 1B.1. 1B.2 KAUPPAREKISTERIOTE Tarjoajan on oltava rekisteröitynyt kaupparekisteriin, mikäli lainsäädäntö edellyttää rekisteröitymistä. Toimittakaa kaupparekisteriote tai selvitys rekisteröimättömyyden perusteista ja numeroikaa se tarjouksenne liitteeksi 1B.2. 1B.3 VEROT Tarjoaja on suorittanut veronsa tai tarjoajalla tulee olla veronsaajan hyväksymä maksusuunnitelma. Toimittakaa todistus verojen maksamisesta tai verovelkatodistus ja selvitys siitä, että verovelkaa koskeva veronsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on hyväksytty ja numeroikaa se tarjouksenne liitteeksi 1B.3. 1B.4 ELÄKEVAKUUTUSMAKSUT Tarjoaja on suorittanut eläkevakuutusmaksunsa ja muut lakisääteiset maksunsa taikka erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty. 1B.1. tähän) 1B.2 tähän) 1B.3 tähän)

4 Toimittakaa todistus eläkevakuutusten ottamisesta ja eläkevakuutusmaksujen suorittamisesta tai selvitys siitä, että erääntyneitä eläkevakuutusmaksuja koskeva maksunsaajan hyväksymä maksusuunnitelma on tehty ja numeroikaa se tarjouksenne liitteeksi 1B.4. 1B.5 TAPATURMAVAKUUTUS Liite nro: 1B.4 tähän) (numeroikaa liite Tarjoajalla on voimassaoleva tapaturmavakuutuslaissa (608/1948) tarkoitettu vakuutus työsuhteessa oleville työntekijöilleen. Tarjoaja liittää tarjoukseensa tapaturmavakuutuksen ottamista koskevan todistuksen ja numeroi sen tarjouksensa liitteeksi 1B.5. 1B.5 tähän) 1B.6 SELVITYS TYÖHÖN SOVELLETTAVASTA TYÖ- EHTOSOPIMUKSESTA TAI KESKEISISTÄ TYÖEH- DOISTA 4 Tarjoaja huolehtii lakien mukaisten työehtosopimusten noudattamisesta. Tarjoajan on annettava lain 1233/2006 (Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä, jäljempänä tilaajavastuulaki) mukainen selvitys työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista. Tarjoaja liittää tarjoukseensa selvityksen työhön sovellettavasta työehtosopimuksesta tai keskeisistä työehdoista ja numeroi sen tarjouksensa liitteeksi 1B.6. 1B.7 SELVITYS TYÖTERVEYSHUOLLON JÄRJESTÄ- MISESTÄ Liite nro: 1B.6. tähän) (numeroikaa liite Tarjoaja on järjestänyt työntekijöilleen työterveyshuollon. Tarjoaja liittää tarjoukseensa selvityksen työntekijöiden työterveyshuollon järjestämisestä ja numeroi 1B.7. tähän) sen tarjouksensa liitteeksi 1B.7. MUUT TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT VAATIMUKSET Huom. Kaikki tarjoajat täyttävät kohdat 2 13 alakohtineen ja toimittavat pyydetyt liitteet. 2 YRITYKSEN TALOUDELLINEN TILANNE Tarjoajalla on oltava riittävä vakavaraisuus, taloudellinen kantokyky sekä maksukyky hankinnan kokoon nähden. Tämän arvioimiseksi tarjoajan taloudellisen tilanteen on oltava sellainen, että se Suomen Asiakastieto Oy:n ratingluokituksessa on vähintään A (tyydyttävä) taikka tilinpäätöstietojen tai muun vastaavan selvityksen perusteella vastaavaa tasoa.

5 Tarjoaja, jonka luokitus ratingluokituksessa on C taikka jonka taloudellisen tilanteen arvioidaan vastaavan em. luokituksia, suljetaan hankintamenettelyn ulkopuolelle. Tarjoaja, jonka luokitus ratingluokituksessa on B taikka jonka taloudellisen tilanteen arvioidaan vastaavan em. tasoa, voidaan sulkea tarjouskilpailusta, jos tarjoaja ei kykene esittämään tarjouksessaan luotettavaa selvitystä toimenpiteistä, joihin se ryhtyy tai on ryhtynyt taloudellisen tilanteensa parantamiseksi. Tarjoaja liittää tarjoukseensa Suomen Asiakastieto Oy:n Rating alfa -raportin tai ainoastaan silloin, jos tietoja ei ole Suomen Asiakastieto Oy:n rekisterissä, tilinpäätöstiedot kolmelta (3) viime vuodelta ja muun vastaavan selvityksen ja numeroi sen tarjouksensa liitteeksi 2. 3 VASTUUVAKUUTUS Liite nro: 2. tähän) (numeroikaa liite 5 Tarjoajalla tulee olla toiminnan vastuuvakuutus, joka kattaa hankinnan kohteena olevat palvelut ja joka on arvoltaan riittävä hankinnan kokoon nähden. Tarjoaja toimittaa todistuksen vastuuvakuutuksesta ennen sopimuksen allekirjoitusta 4 LAADUNVARMISTUSJÄRJESTELMÄ Palveluntuottajalla on laadunvarmistusjärjestelmä, josta käy ilmi vähintään seuraavat asiat: - yrityksen laadunvarmistus siivouskohteessa, - yrityksen ympäristöasioiden hallinta sekä - yrityksen työturvallisuuden hallinta. Tarjoaja toimittaa ulkopuolisesti todennetun tai tarjoajan itsensä laatiman selvityksen laadunvarmistusjärjestelmästään, josta käy ilmi: Liite nro: 3. tähän) (numeroikaa liite - yrityksen laadunvarmistus siivouskohteessa, - yrityksen ympäristöasioiden hallinta sekä - yrityksen työturvallisuuden hallinta. ja numeroi sen tarjouksensa liitteeksi 3. 5 TARJOAJAN KOKEMUS HANKINNAN KOHTEENA OLEVISTA SIIVOUSPALVELUISTA Tarjoajalla tulee olla riittävästi kokemusta hankinnan kohdetta vastaavien siivouspalveluiden tuottamisesta. Kokemuksensa osoittamiseksi tarjoajalla tulee olla vähintään yksi (1) hankinnan kohdetta vastaava referenssi viimeisen kolmen (3) vuoden ajalta. Vastaavana referenssinä pidetään asiakassuhdetta, jossa tarjoaja on sopimuksen perusteella vastannut siivouspalveluiden tuottamisesta liike-, toimisto- tai julkisessa rakennuksessa vähintään yhden (1) vuoden ajan. Referenssikohteen siivouspinta-alan on tullut olla vähintään m 2.

6 Sopimuksen kohteena oleviin siivouspalveluihin on tullut sisältyä ylläpitosiivousta vähintään kolme (3) kertaa viikossa sekä kohteen perussiivous vähintään kerran sopimussuhteen aikana. Referenssin tulee olla viimeisen kolmen (3) vuoden ajalta. Hyväksyttävänä referenssinä pidetään siten sopimusta, joka on ollut voimassa vähintään 12 kuukauden ajan siten, että sopimuksen viimeinen kuukausi on ollut aikaisintaan 12/2012 tai tämän jälkeen. Tarjoajan on vastattava kaikkiin kohtiin 1 6, jotta vähimmäisvaatimuksen täyttymisestä voidaan varmistua. HUOM. Puutteellisesti täytetyt tiedot voivat johtaa tarjoajan sulkemiseen tarjouskilpailusta. 1 Referenssiasiakkaan ja referenssikohteen nimi 1 Ilmoittakaa referenssiasiakkaan ja referenssikohteen nimi: 2 Referenssiasiakkaan yhteystiedot 2 Ilmoittakaa referenssiasiakkaan yhteystiedot (puh.nro tai sähköpostiosoite): 3 Referenssiasiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen ajankohta. 4 Siivouspalvelusopimuksen kohteena on ollut liike-, toimisto- tai julkinen rakennus 3 Ilmoittakaa referenssiasiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen alkamisajankohta ja lopetusajankohta: - (Alkamisajankohta kk/vuosi lopetusajankohta kk/vuosi. Mikäli sopimus on voimassa edelleen, ilmoittakaa lopetusajankohdassa Jatkuu ) 4 Valitkaa rastittamalla X sen mukaan, mikä referenssikohteenne on ollut (vain yksi kohdista a, b tai c, voidaan valita) a. (liikerakennus) b. (toimistorakennus) c. (julkinen rakennus) 5 Siivouspalvelusopimuksen sisältö 5 Siivouspalvelusopimukseen on sisältynyt ylläpitosiivousta vähintään kolme (3) kertaa viikossa sekä kohteen perussiivous vähintään kerran sopimussuhteen aikana 6 6 Kohteen pinta-ala 5 Kohteen pinta-ala on ollut vähintään m 2 6 PALVELUSTA VASTAAVA PALVELUESIMIES 6.1 Tarjoaja nimeää palvelusta vastaavan palveluesimiehen, jolla on asiantuntemusta siivousalan tehtävistä ja joka vastaa tehtävien organisoinnista ja työn laadusta tilaajan kohteissa. Nimetyn palveluesimiehen tulee olla sopiva tehtävään ja täyttää alla asetetut vaatimukset. 6.1 (nimetkää vaatimukset täyttävä vastaava palveluesimies)

7 6.2 Nimetyllä palveluesimiehellä on hyvä suomen kielen taito. 6.3 Nimetyllä palveluesimiehellä on siivousteknikon tai restonomin (palveluiden johtaminen ja tuottaminen) tutkinto. 6.4 Nimetyllä palveluesimiehellä on vähintään kolmen (3) vuoden kokemus siivousalan työnjohdollisista tehtävistä Tarjoajan on ilmoitettava selvitys nimeämänsä vastaavan palveluesimiehen työkokemuksesta täyttämällä alla olevat tiedot: Työnantaja / työnantajat (ilmoittakaa työnantajan/työnantajien nimet) Työsuhteen/työsuhteiden ajankohta Työtehtävien sisältö 7 PALVELUOHJAAJA 7.1 Tarjoaja nimeää tilaajan kohteisiin palveluohjaajan, joka vastaa päivittäisestä töiden organisoinnista, työnohjauksesta ja laadunvalvonnasta kohteissa. Nimetyn palveluohjaajan tulee olla sopiva tehtävään ja täyttää alla asetetut vaatimukset. 7.2 Palveluohjaajalla on hyvä suomen kielen taito (ilmoittakaa työsuhteen/työsuhteiden ajankohta) (ilmoittakaa työtehtävien sisältö) 7.1 (nimetkää vaatimukset täyttävä palveluohjaaja) 7.2 Nimetyn palveluohjaajan on täytettävä toinen alla kohdissa ilmoitetuista vaihtoehtoisista vaatimuksista. 7.3 Palveluohjaajalla on vähintään laitoshuoltajan ammattitutkinto ja kolmen (3) vuoden kokemus siivousalan tehtävistä. TAI 7.4 Palveluohjaajalla on vähintään viiden (5) vuoden kokemus siivousalan tehtävistä Tarjoajan on ilmoitettava selvitys nimeämänsä palveluohjaajan työkokemuksesta täyttämällä alla olevat tiedot: Työnantaja / työnantajat (ilmoittakaa työnantajan/työnantajien nimet)

8 7.5.2 Työsuhteen/työsuhteiden ajankohta Työtehtävien sisältö (ilmoittakaa työsuhteen/työsuhteiden ajankohta) (ilmoittakaa työtehtävien sisältö) 8 HENKILÖSTÖ 8.1 Tarjoaja sitoutuu siihen, että kohdissa 6 ja 7 nimetyt palveluesimies ja palveluohjaaja tosiasiallisesti vastaavat tilaajan kohteiden palvelutuotannosta. Nimettyjen henkilöiden vaihtaminen edellyttää tilaajan suostumusta, ellei henkilövaihdos muusta syystä kuin palveluntuottajasta johtuvasta syystä. 8.2 Tarjoaja sitoutuu siihen, että nimetyt palveluesimies ja palveluohjaaja ovat tavoitettavissa tavanomaisen työajan puitteissa. 8.3 Tarjoaja sitoutuu siihen, että sillä on osoittaa riittävät henkilöstöresurssit palveluiden tuottamiseen tilaajan kohteissa. Tarjoajan tulee sitoutua siihen, että sillä on myös riittävät varahenkilöresurssit. 8.4 Tarjoaja sitoutuu siihen, että tilaajan kohteissa toimivalla siivoushenkilöstöllä on vähintään laitoshuoltajan ammattitutkinto tai vähintään kolmen (3) vuoden kokemus siivousalan tehtävistä. Tarjoajan tulee toimittaa tiedot kohteisiin osoitettavasta henkilöstä ennen sopimuskauden alkua. 8.5 Tarjoaja sitoutuu siihen, että siivoushenkilöstöllä on hyvä suomen kielen taito. 8.6 Tarjoaja sitoutuu siihen, että liikuntakeskuksen allasosastolla työskentelevillä henkilöillä on vesityökortti suoritettuna ennen palveluiden aloittamista. 9 TARJOAJAN RESURSSIT Tarjoaja sitoutuu siihen, että sillä on riittävästi palvelun tuottamiseen soveltuvia asianmukaisia välineitä, koneita ja laitteita. 9 Tarjoaja liittää tarjoukseensa selvityksen tilaajan kohteissa käytettävistä koneista ja kalustosta ja numeroi sen tarjouksensa liitteeksi tähän)

9 III HANKINNAN KOHDETTA KOSKEVAT VAATIMUKSET Vastatkaa kaikkiin hankinnan kohdetta koskevia vaatimuksia koskeviin kohtiin merkitsemällä x pystysarakkeen kohtaan Kyllä. Tarjoukseen ei tule liittää tarjoajan omia sopimusehtoja. Tarjoajan huomiota kiinnitetään siihen, että hankintayksiköllä on velvollisuus hylätä tarjouspyynnön vastainen tarjous. HANKINNAN KOHDETTA KOSKEVAT VAATIMUKSET VASTAUS 1. HANKINNAN KOHDETTA KOSKEVIIN VAATIMUK- SIIN SITOUTUMINEN Tarjoaja on tutustunut tarjouspyynnössä ja sen liitteissä oleviin hankinnan kohteen kuvauksiin ja sitoutuu tarjoamaan kaikki tarjouspyynnössä ja sen liitteissä yksilöidyt palvelut tarjouspyynnön ja sen liiteasiakirjojen sekä kiinteistöpalveluiden yleisten laatuvaatimusten KiinteistöRyl 2009 kohdan 5 Siivouspalvelut mukaisesti. 2. SOPIMUSMALLIN HYVÄKSYMINEN 9 Tarjoaja on tutustunut tarjouspyynnön liitteenä 5 olevaan sopimusmalliin ja hyväksyy sen sellaisenaan. 3. SOPIMUSEHTOJEN HYVÄKSYMINEN Tarjoaja on tutustunut Julkisten palveluhankintojen yleisiin sopimusehtoihin (JYSE 2014 Palvelut) ja hyväksyy ne hankinnan sopimusehdoiksi, jollei tarjouspyynnössä tai sen liitteissä ole toisin mainittu. 4. SOPIMUSYHTEYSHENKILÖ Nimeä henkilö: Tarjoaja nimeää lisätilausten sopimisesta sekä sopimusmuutoksista vastaavan henkilön. 5. PALVELUN KIELI Sopimusyhteyshenkilön yhteystiedot (puhelinnumero ja sähköpostiosoite): Tarjoaja tuottaa palvelun suomen kielellä. 6. PALVELUN VASTEAIKA 6.1 Tarjoaja ilmoittaa, kuinka nopeasti tarjoaja saa yllättävissä poissaolotilanteissa tilaajan kohteisiin perehdytetyn, vaatimukset täyttävän sijaisen. Vasteaika lasketaan siitä ajankohdasta, kun poissaolevan henkilön olisi tullut aloittaa työvuoro. Enimmäisaika sijaisen saannille on 24 tuntia. 6.1 Vasteaika tuntia 6.2 Tarjoaja ilmoittaa alla tarjoajan reagoimisajan reklamaatioihin. Reagoimisajalla tarkoitetaan aikaa, jonka kuluessa palveluntuottaja aloittaa korjaavat toimenpiteet tilaajan ilmoituksesta. Enimmäisaika on 24 tuntia tilaajan ilmoituksesta. 6.2 Vasteaika tuntia

10 HUOM. Vasteaikojen vertailu tapahtuu tarjouspyynnössä kuvatuin tavoin. 7. PALVELUISTA VASTAAVAN HENKILÖSTÖN RI- KOSTAUSTAN SELVITTÄMINEN Tarjoajan tulee noudattaa lakia lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Tarjoaja vastaa siitä, että se tarkastaa rikosrekisterilain (770/1993) 6 :n 2 momentissa tarkoitetut rikosrekisteriotteet alaikäisten parissa työskentelevien työntekijöidensä osalta ja siitä, ettei rikosrekisteriotteissa ole rikosrekisterilain 6.2 :ssä lueteltuja rikoksia koskevia merkintöjä. 8. TARJOUKSEN VOIMASSAOLO 10 Tarjous on voimassa vähintään kolme (3) kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä lukien. IV TARJOUSTEN LAADUN VERTAILUUN VAIKUTTAVAT TIEDOT 1 TARJOAJAN SAAMA ASIAKASPALAUTE Tarjoaja ilmoittaa tässä tiedot tarjoajan saamasta asiakaspalautteesta Tarjoaja toimittaa referenssiasiakkaan allekirjoittaman asiakastyytyväisyyskyselyn tarjouksensa liitteenä 5 Tarjoaja laskee saamista arvosanoista keskiarvon, jonka pyöristetään yhteen desimaaliin. Korkeimman keskiarvon saanut tarjoaja saa kohdasta täydet pisteet. Muiden tarjoajien pisteet määräytyvät suhteessa korkeimman keskiarvon saaneeseen (tarjoajan keskiarvo/korkein keskiarvo * ko. kohdan painoarvo). Tarjoajan saaman asiakaspalautteen keskiarvo 2 VASTEAIKA Keskiarvo: Tarjoaja on ilmoittanut tarjouslomakkeen kohdassa III.6 palveluiden vasteajat. Lyhyimmän sijaisuuksien vasteajan ilmoittanut tarjoaja saa kohdan painoarvoa vastaavan määrän pisteitä. Muiden tarjoajien pisteet lasketaan suhteessa lyhimpään vasteaikaan kaavalla lyhyin vasteaika / vertailtava vasteaika x kohdan painoarvo. Lyhyimmän reklamaatioihin liittyvän vasteajan ilmoittanut tarjoaja saa kohdan painoarvoa vastaavan määrän pisteitä. Muiden tarjoajien pisteet lasketaan suhteessa lyhimpään vasteaikaan kaavalla lyhyin vasteaika / vertailtava vasteaika x kohdan painoarvo. 3. KOULUTUSTEN JÄRJESTÄMINEN

11 Tarjoaja ilmoittaa uimahallin siivouspalveluita tuottavalle henkilöstölle tarjottavien ammattitaidon ja osaamisen ylläpitoa ja kehittämistä eli laadunhallintaa koskevan koulutuksen resursoinnin. Tarjoajalle annetaan vertailussa pisteitä henkilöstölle varatusta uimahallisiivoukseen liittyvästä koulutuksesta, joihin kaikilla tilaajalle uimahallin siivouspalveluita tuottavilla henkilöillä on velvollisuus osallistua. Tarjoaja ilmoittaa alla, kuinka monta tuntia uimahallisiivoukseen liittyvää koulutusta palveluntuottajan järjestää uimahallin siivouspalveluita tuottavalle henkilöstölle Koulutus voi olla joko itse tuotettua tai ulkopuolisilta tahoilta hankittua koulutusta. Tarjousten vertailussa kohdasta suurimman tuntimäärän antanut tarjoaja saa vertailuperusteen painoarvoa vastaavan määrän vertailupisteitä. Muut tarjoukset pisteytetään suhteessa korkeimpaan tuntimäärään (vertailtava tuntimäärä/korkein tuntimäärä * painoarvo). Tarjoaja sitoutuu hankintamenettelyn aikana ja ennen hankintasopimuksen tekemistä hankintayksikön niin edellyttäessä toimittamaan tässä annettujen tietojen todentamiseksi tarvittavia asiakirjoja, selvityksiä ja tietoja. 3.1 HENKILÖSTÖN KOULUTUS 1. Uimahallin siivouspalvelua tuottava henkilöstön uimahallisiivousta koskevan koulutuksen tuntimäärä per henkilö per vuosi Tuntimäärä per henkilö per vuosi 11 VI TARJOUKSEN ALLEKIRJOITTAMINEN paikka ja aika:, Tarjouksen allekirjoitus ja päiväys (tarjouksen on allekirjoittanut tarjoajan puolesta henkilö, jolla on siihen laillinen oikeus) allekirjoitus: nimenselvennös:

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT

Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä I. TARJOAJAN TIEDOT 1(8) Palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä OHJE Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Joissakin kohdissa edellytetään myös asiakirja-aineiston tai selvitysten

Lisätiedot

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä)

LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen tarjouksen yhteydessä) OHJE Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä.

Lisätiedot

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen.

5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. 1 (5) Tarjousnimike 5-AKSELINEN CNC-TYÖSTÖKONE (1 KPL) Tämä tarjoajan soveltuvuuslomake palautetaan täytettynä liitteineen. OHJE Tarjoaja täyttää tarjoajan soveltuvuuslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa

Lisätiedot

LIITE 4b Tarjouslomake (AV-laitteet) (palautetaan täytettynä liitteineen)

LIITE 4b Tarjouslomake (AV-laitteet) (palautetaan täytettynä liitteineen) LIITE 4b Tarjouslomake (AV-laitteet) (palautetaan täytettynä liitteineen) Yleiset ohjeet tarjouslomakkeen täyttämiseksi: Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Liite 2 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Ohje: Kohdissa 1 7 on esitetty tarjoajan soveltuvuutta koskevia pakollisia vaatimuksia. Tarjoaja vastaa kaikkiin

Lisätiedot

1(9) HUOM. Tarjouslomaketta on muutettu lisäkysymysten yhteydessä. Muutokset näkyvät punaisella.

1(9) HUOM. Tarjouslomaketta on muutettu lisäkysymysten yhteydessä. Muutokset näkyvät punaisella. 1(9) HUOM. Tarjouslomaketta on muutettu lisäkysymysten yhteydessä. Muutokset näkyvät punaisella. LIITE 1a Tarjouslomake osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut (palautetaan

Lisätiedot

Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä.

Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä. Liite 1 Tarjouslomake Ohje Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä. Tarjoaja täyttää sähköisessä lomakkeessa harmaalla näkyvät

Lisätiedot

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero

Postiosoite. Kotipaikka. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero. Nimi/muu yhteystieto Sähköpostiosoite Puhelinnumero LIITE 2 TARJOUSTIEDOT JA TARJOAJAN SOVELTUVUUS Tarjouslomake, palautetaan täytettynä OHJEET TARJOAJALLE Seuraavassa tarjoajaa pyydetään yksilöimään tarjoajan tunnistetiedot (kohta 1) sekä ilmoittamaan

Lisätiedot

LIITE 1 Tarjouslomake Kh

LIITE 1 Tarjouslomake Kh 1 LIITE 1 Tarjouslomake Kh 20.3.2017 OHJE Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa yhteydessä. Tarjoaja täyttää sähköisessä lomakkeessa

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 2. Laihian kunnan työterveyspalveluiden hankinta OHJE

TARJOUSLOMAKE, liite 2. Laihian kunnan työterveyspalveluiden hankinta OHJE 1 TARJOUSLOMAKE, liite 2 Laihian kunnan työterveyspalveluiden hankinta OHJE Annettavaan tarjoukseen liittyen tämä tarjouslomake on täytettävä kaikilta osin ja palautettava tarjouksen liitteenä. Lomakkeen

Lisätiedot

Tarjouslomake kotiateriapalveluiden hankinta ja kotiinkuljetuspalvelut Liite 2 KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT

Tarjouslomake kotiateriapalveluiden hankinta ja kotiinkuljetuspalvelut Liite 2 KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT KOTIATERIAPALVEUIDEN HANKINTA JA KOTIINKULJETUSPALVELUT Ohje lomakkeen täyttämiseksi: Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen ja toimittaa täytetyn tarjouslomakkeen tarjouksensa liitteenä. Tarjoajan tulee

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku

TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, Turku TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja yrityksen nimi Viria Security Oy/Turku Oy Everon Ab Yrityksen osoite Polttolaitoksenkatu 1, 20380 Turku Teräskatu 8, 20520 Turku Y-tunnus 0863729-2 0780510-0 Yhteyshenkilö

Lisätiedot

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE

VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1/5 MÄNTTÄ - VILPPULAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS Seppälän puistotie 15 35800 Mänttä TARJOUSPYYNTÖ VIRKAMIEHENKADUN SANEERAUS VÄLILTÄ KOSKELANKATU - VIRTASALMENTIE 1 Tarjouspyynnön kohde Mänttä -

Lisätiedot

LIITE 4a Tarjouslomake (kalusteet, palautetaan täytettynä liitteineen) Yleiset ohjeet tarjouslomakkeen täyttämiseksi:

LIITE 4a Tarjouslomake (kalusteet, palautetaan täytettynä liitteineen) Yleiset ohjeet tarjouslomakkeen täyttämiseksi: LIITE 4a Tarjouslomake (kalusteet, palautetaan täytettynä liitteineen) Yleiset ohjeet tarjouslomakkeen täyttämiseksi: Tarjoaja täyttää tämän tarjouslomakkeen kaikki kohdat sekä palauttaa täytetyn tarjouslomakkeen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouksesta

Tarjouspyyntö siivouksesta Kotihoidon johtaja Tarjouspyyntö siivouksesta Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta pyytää tarjousta kotihoidon tukipalveluina ostettavasta siivouspalvelusta. Siivoustyö tehdään kaupungin alueella noin

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus:

TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET. Tarjoajan nimi: Y-tunnus: 1(6) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tarjoajan nimi: Y-tunnus: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen

Lisätiedot

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö

TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ nro 26/2014 21.8.2014. Perustiedot. Tarjoajan nimi. Y-tunnus. Osoite. Yhteyshenkilö TARJOUSLOMAKE, liite 3 1 (5) Perustiedot Tarjoajan nimi Y-tunnus Osoite Yhteyshenkilö Yhteyshenkilön sähköposti ja puhelinnumero Tarjouksen allekirjoitus Olen tutustunut tarjouspyyntöasiakirjoihin ja sitoudun

Lisätiedot

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta

LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta LIITE 1 Tiedot tarjoajasta sekä palvelun laadusta Tarjous Lopen kunnan oppilas- ja palvelukuljetusten sekä asiointiliikenteen hankinnasta tehdään tällä asiakirjalla. Tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Iisalmen terveyskeskuksen hoitajakutsujärjestelmä Liite 1

Iisalmen terveyskeskuksen hoitajakutsujärjestelmä Liite 1 Iisalmen kaupunki Tarjouslomake Iisalmen terveyskeskuksen hoitajakutsujärjestelmä Liite 1 LIITE 1 Tarjouslomake (palautetaan täytettynä liitteineen) Yleiset ohjeet tarjouslomakkeen täyttämiseksi: Tarjoaja

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016

TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ KASELY/268/2016, 23.2.2016 KASELY/268/2016, 23.2.2016 TARJOUSYHTEENVETO LIITE 6.1 SISÄLTÖ IMATRA-LAPPEENRANTA LIIKENTEEN LIIKENNÖINTISOPIMUS 6.6.2016 ALKAEN 1 1. Tarjoajan tiedot 1 1.1 Päävastuullinen toimittaja 1 1.2 Mahdolliset

Lisätiedot

Ateriakuljetukset hoitaa Pikantti palvelu

Ateriakuljetukset hoitaa Pikantti palvelu TARJOAJAA KOSKEVAT TIEDOT Tarjoaja Arkea Oy Fazer Food Services Hoiva Mehiläinen Oy Mikäli tarjouksen jättää ryhmittymä, tulee kaikki ryhmittymän jäsenet ja näiden tehtävät ilmoittaa oikealla olevassa

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö: Lähiosoite:

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

LV-TYÖT JA TARVIKKEET

LV-TYÖT JA TARVIKKEET 29.1.2016 Sivu 1/5 Dnro: 22/2016 Tilaaja: Tila- ja aluepalvelut Juttilantie 1 14200 TURENKI Hanke: Janakkalan kunnan LV-työt ja niissä käytettävät tarvikkeet 4.4.2016 3.4.2019 + 1 optiovuosi LV-TYÖT JA

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä

LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä LIITE 2 OSALLISTUMISHAKEMUSLOMAKE Tarjouslomake, palautetaan täytettynä osallistumishakemuksen liitteenä 1. EHDOKKAAN TUNNISTETIEDOT Ehdokkaan nimi (ryhmittymä: kaikkien jäsenten nimet) Ehdokkaan osoite

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Puhelin: 040 335 4220

Puhelin: 040 335 4220 URAKKATARJOUSPYYNTÖ URJALAN KUNTA / TEKNINEN PALVELUKESKUS YHDYSVESIJOHTO KYLMÄKOSKI - URJALA RAKENNUTTAJA TAI TILAAJA Nimi: Osoite: Pyydämme urakkatarjoustanne alla mainitusta urakasta liitteenä olevien

Lisätiedot

Iisalmen terveyskeskuksen hoitajakutsujärjestelmä Liite 1. LIITE 1 Osallistumishakemuslomake (palautetaan täytettynä siinä pyydettyine liitteineen)

Iisalmen terveyskeskuksen hoitajakutsujärjestelmä Liite 1. LIITE 1 Osallistumishakemuslomake (palautetaan täytettynä siinä pyydettyine liitteineen) LIITE 1 (palautetaan täytettynä siinä pyydettyine liitteineen) Yleiset ohjeet osallistumishakemuslomakkeen täyttämiseksi: Pyydetyt tiedot on annettava tällä osallistumishakemuslomakkeella. Ehdokas täyttää

Lisätiedot

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere

Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Tohlopinkadun katusaneerausurakka, Tampere 1 Tarjouspyynnön kohde Tampereen kaupunki / Kaupunkiympäristön kehittäminen pyytää tarjoustanne Tohlopinkadun saneeraamisesta tämän tarjouspyyntökirjeen

Lisätiedot

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus

Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus Sivu 1/3 Tutustu julkisiin hankintoihin Etsi ilmoituksia Täytä ilmoitus Kansallinen hankintailmoitus: Haapajärven kaupunki : Ståhlberginkadun saneeraus 17.05.2016 12:02 Ilmoituksen numero HILMA:ssa: 2016-013550

Lisätiedot

Sipoon kunta. Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Ei

Sipoon kunta. Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja muiden viranomaisten puolesta: Ei 1/9 TOTI 53047 Yhteystiedot: Suomi puh. johanna.kemilainen@sipoo.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Alue- tai paikallistason viranomainen: : Yleinen julkishallinto Hankintaviranomainen tekee hankintoja

Lisätiedot

Liite ID-1558677686 1 (10) VAINAJIEN KULJETUKSET. Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE

Liite ID-1558677686 1 (10) VAINAJIEN KULJETUKSET. Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE Liite ID-1558677686 1 (10) 05.11.2015 POL-2015-14436 Liite 2 - Tarjouslomake VAINAJIEN KULJETUKSET Asianro: POL-2015-14436 TARJOUSLOMAKE Tämä tarjouslomake on täytettävä ja liitettävä mukaan tarjoukseen.

Lisätiedot

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015)

Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015) Tarjouspyyntö 1 (7) Hankintailmoitus 12.10.2015 Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen tarjouskilpailu reittipohjaisista joukkoliikennepalveluista (2/2015) 1. Hankinnan kohde Lapin ELY-keskus

Lisätiedot

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen

Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen 1 (5) LIITE 1 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä Päiväpolun leikkipuiston rakentaminen Tarjoajan nimi: OHJEET Tämä on tarjouslomake, joka

Lisätiedot

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi:

LIITE 1 1 (6) DNRO DNRO 310/00/03/032/ Ehdokkaan nimi: LIITE 1 1 (6) Ehdokkaan nimi: PAKOLLISET POISSULKEMISPERUSTEET JA EHDOKKAITA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Täytettävä lomake, palautetaan osallistumishakemuksen liitteenä Ohjeet ehdokkaalle: Tämä on

Lisätiedot

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi

I Kohta: Hankintaviranomainen. I.1) Nimi ja osoitteet. I.4) Hankintaviranomaisen tyyppi 1/14 20160728 I Kohta: Hankintaviranomainen I.1) Nimi ja osoitteet Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Porvoo Postinumero 06100 Maa Suomi Tarja Juvonen +358 407522998 NUTS-koodi

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2012. Luettelo kiinteistöistä on tämän tarjouspyynnön liitteenä numero 3.

TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2012. Luettelo kiinteistöistä on tämän tarjouspyynnön liitteenä numero 3. 1 (8) SIIVOUSPALVELUT Seutukeskus Oy Häme pyytää Hämeenlinnan Asunnot Oy:n (www.hmlasunnot.fi) toimeksiannosta tarjoustanne kiinteistöjen siivouspalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ

HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ HÄMEENKYRÖN OPPILASKULJE- TUSTEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 TARJOAJAN KELPOISUUS...

Lisätiedot

Liite 1:: Tarjouslomake. Tarjouslomake (palautetaan täytettynä) Yleiset ohjeet lomakkeen täyttämiseksi:

Liite 1:: Tarjouslomake. Tarjouslomake (palautetaan täytettynä) Yleiset ohjeet lomakkeen täyttämiseksi: Tarjouslomake (palautetaan täytettynä) Yleiset ohjeet lomakkeen täyttämiseksi: Pyydetyt tiedot on annettava tällä lomakkeella tai erikseen pyydetyllä liitteellä. Ehdokas täyttää vastauskohdat (yleensä:

Lisätiedot

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin.

Helsingin kaupungin rakennusvirasto vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokralle tarjotaan kioski vuokraa määräajaksi kioskin. Vuokranantaja haluaa tukea pienyrittäjyyttä ilman tarpeettomia alihankkijoita ja siksi vuokra-alueella tapahtuvan toiminnan järjestäminen alihankintana

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä)

Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Liite 1. Tarjouslomake (tarjoaja palauttaa täytettynä liitteineen tarjouksensa yhteydessä) Tarjoamme Pyhäjoen kunnalle 1.11.2013 päivätyn tarjouspyynnön mukaista lvi ja hydrauliikkatöitä ajalle 2014-2016:

Lisätiedot

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa

Sipoon kunta. sovittua puhtaustasoa. Palveluntuottajan on suoritettava koulussa perussiivous ennen kuin koulun toiminta alkaa 1/6 TOTI60172 Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu 1. : Suomi puh. johanna.kemilainen@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Gumbostrand skola ruoka- ja siivouspalvelu Hankinnan tunniste-

Lisätiedot

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN

LIITE 1 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN TARJOUSLOMAKE 1/4 TARJOUSLOMAKE OSTOPALVELUT Lentoturvallisuuden kansainvälinen koulutuskeskus Tampereelle - esiselvitys -HANKKEESEEN Tarjouksen tekeminen Tarjous tulee tehdä kirjallisena suomen kielellä.

Lisätiedot

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi

12.5.2015. Osoite, johon tarjoukset tai osallistumispyynnöt on lähetettävä: info@mestar.fi TARJOUSPYYNTÖ Koulutus 1. Hankintayksikön perustiedot Yhteystiedot: Mestar Varikkokatu 2 70620 Kuopio www.mestar.fi Osoite, josta saa lisätietoja: Katso edellä hankintayksikön yhteystiedot Osoite, johon

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Päällystepaikkaustyöt 2014

Päällystepaikkaustyöt 2014 Selvitys Tarjouspyyntö 20.3.2014 1 (8) Päällyst Päällystepaikkaustyöt 2014 Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne kaupunkitekniikan vastuualueen teettämistä päällystepaikkaustöistä

Lisätiedot

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Vahvistus tarjouksen lähettämisestä A 4/2015 Päiväys 10.09.2015

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri. Vahvistus tarjouksen lähettämisestä A 4/2015 Päiväys 10.09.2015 1/6 TARJOUS A 4/2015 Tarjouspyyntö A 4/2015 / Eksoten natiiviröntgentutkimuksien sanelujonojen purkaminen ja radiologipalvelut ultraäänitutkimuksiin ja niihin liittyviin ultraääniohjattuihin toimenpiteisiin

Lisätiedot

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä

TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tarjouslomake, palautetaan täytettynä tarjouksen liitteenä LIITE 2 TARJOAJAA KOSKEVAT SOVELTUVUUSVAATIMUKSET Tämä on tarjouslomake, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen täyttyykö kyseinen vaatimus. Kaikkiin

Lisätiedot

Valurautakansistot ja -kehykset

Valurautakansistot ja -kehykset 2016-004786 09.05.2016 1/11 HEL 2016-004786 Valurautakansistot ja -kehykset Yhteystiedot: 5 Suomi Vastaanottaja: Oili Khadraoui puh. +358 931038430 fax oili.khadraoui@hel.fi http://www.hel.fi/hki/hkr/fi

Lisätiedot

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax Internet

Annetuista palveluista laaditaan palvelun Tilaajalle tarvittavat asiakirjat. Palveluntuottajan. Puhelin Telefax  Internet 08.11.2016 1/11 84213 ENMG-tutkimusten hankinta 1. : Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: ENMG-tutkimusten hankinta Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 84213 Hankinnan

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. SIIVOUSPALVELUJEN TARJOUSPYYNNÖN LIITE NUMERO 5 1 (12) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut (Hämeenlinnan Asunnot Oy) Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous-

Lisätiedot

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU

TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU TARJOUKSEN SOVELTUVUUSLIITTEET, TARJOAJAN SOVELTUVUUTTA KOSKEVAT OSALLISTUMISEHDOT, VANTAANJOEN PUTKISILTOJEN YLEISSUUNNITTELU Tarjoajan on täytettävä alla mainitut soveltuvuusvaatimukset. Mikäli tarjouksen

Lisätiedot

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA

APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA APOTTI ASIAKAS- JA POTILASTIETOJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖPALVELUIDEN HANKINTA Liite 4 Listaus soveltuvuusvaatimuksista 1 Yrityksen nimi Yrityksen osoite Y-tunnus (tai vastaava) Yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön

Lisätiedot

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax Internet

Sipoon kunta. Hankesuunnitelman tulee olla valmis Toteutuskuvat tulee olla valmiit Puhelin Telefax  Internet 1/7 Toti 61266 1. : Pekka Nirhamo Suomi puh. pekka.nirhamo@sipoo.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: Toti 61266 Hankinnan kuvaus: Hankesuunnitelman tulee olla

Lisätiedot

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014

MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu ,. 2014 Tarjouslomake MV/8/05.05.00.01/2013 1 TARJOUKSEN KANSILEHTI JA SISÄLLYSLUETTELO TARJOUS MUSEOKESKUS SEURASAARI: Iisalmen pappilan ja eteläisen siipirakennuksen arkkitehti- ja pääsuunnittelu Tarjoaja Tarjoajan

Lisätiedot

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti

Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti TARJOUSPYYNTÖ Rakennusteknisten töiden urakkatarjouspyyntö Viitasaaren kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti 1. Tilaaja Tilapalvelu Keskitie 10 44500 Viitasaari

Lisätiedot

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN

TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:... LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN Vastaanottaja Kotkan kaupunki Tekniset palvelut PL 205 48101 KOTKA Asiakirjatyyppi Tarjous LIITE 3.1; KOTKAN PAIKALLIS- SEKÄ KOTKA-HAMINA LIIKENTEEN OSTOSOPIMUS 1.7.2016 ALKAEN TARJOUSYHTEENVETO TARJOAJA:...

Lisätiedot

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja

Sopimus koskee XXXXviraston XXXX teettämiä haittaaineanalyysipalveluja LUONNOS 1 SOPIMUS HAITTA-AINEANALYYSIPALVELUISTA 1 SOPIMUSOSAPUOLET Allekirjoittanut toimeksiantaja Helsingin kaupungin X (tilaaja) ja allekirjoittanut toiminnanharjoittaja (toiminnanharjoittaja) ovat

Lisätiedot

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta:

Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: TARJOUS 1 (10) YLIVIESKAN KAUPUNGIN JOKIRANNAN KOULUN PURKUTYÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y- tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: TARJOUS 2 (10) Selvitys

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354

RUOKOLAHDEN KUNTA 1 Virastotie 3 56100 RUOKOLAHTI 17.6.2013 Puhelin (05) 26 911 Telekopio (05) 2691 354 RUOKOLAHDEN KUNTA 1 TARJOUSPYYNTÖ 1. Tarjouspyynnön kohde 1.1 Tarjouspyynnön kohde Hankintayksikkö on Ruokolahden kunta/tekninen osasto. Tarjouspyynnön kohteena ovat: 1. Kasvitarhan alueen tasaustyöt,

Lisätiedot

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT. 1 Tarjouksen tekijä. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: TARJOUS 1 (9) Keiturin Sote Oy Virtaintie 26 34800 Virrat TERVEYSKESKUSTEN LÄÄKÄRIPALVELUT 1 Tarjouksen tekijä Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake

Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa kirjekuoressa!) Tarjouksen kalustoluettelo -lomake TARJOUSPYYNNÖN LIITE 3A 1(5) OULUN KAUPUNGIN KOULUKULJETUKSET TARJOUSASIAKIRJA 3 TARJOUS Liite 3a Liite 3b Liite 3c Tarjouslomake Hintatarjouslomake (HUOM! laitetaan tarjouskuoreen erikseen suljetussa

Lisätiedot

1. Tarjoajan perustiedot

1. Tarjoajan perustiedot LIITE 5. Tarjouslomake 1(6) Oulun toimivalta-alueen linja-autoliikenne, Joukkoliikenteen tarjouskilpailu 2/2013 tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Tarjotusta kalustosta tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta.

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Kelpoisuusehdot LUONNOS XXXX/XXX/2013 2013. Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta. TARJOUSPYYNTÖ / LIITE Z 1 (6) Autismin kirjon asiakkaiden asumispalvelujen hankinta Tarjoaja Tarjoajan posti- ja sähköpostiosoite (päätöksen tiedoksiantoa varten) Tarjousten vertailuvaiheeseen pääsevät

Lisätiedot

Kardiologisten palveluiden hankinta

Kardiologisten palveluiden hankinta 55969 24.03.2016 1/12 55969 Kardiologisten palveluiden hankinta Yhteystiedot: Suomi puh. fax kaisu.mourujarvi@ras.fi : : : Hankintaviranomaisen luonne: Julkisoikeudellinen laitos: : Terveydenhuolto Muu:

Lisätiedot

KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS

KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS TARJOAJAA KOSKEVAT SOVEL- 1 (7) KONSULTTITOIMEKSIANNOT PUITESOPIMUS OHJEET Tämä on tarjouksenantodokumentti, joka on palautettava tarjouksen yhteydessä täytettynä. Tarjoajan on merkittävä lomakkeeseen,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö vuokrakoneista

Tarjouspyyntö vuokrakoneista Forssan kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Tekninen ja Ympäristötoimi Turuntie 18 1.3.2016 30100 Forssa Tarjouspyyntö vuokrakoneista Hankinnan kohde ja kuvaus Infrapalvelut pyytää tarjouksia maanrakennuskoneista vuodeksi

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä

xxxxxxx (jäljempänä Palveluntuottaja) Osoite: xxxxxxxxxxxx y-tunnus Nimi,osoite, y-tunnus, tehtävä Nimi, osoite, y-tunnus, tehtävä 1 SOPIMUSLUONNOS, AULAPALVELUT 1.1. Sopijapuolet Helsingin kaupunki (jäljempänä Tilaaja) Ympäristökeskus PL 500, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Käyntiosoite: Viikinkaari 2 a, 00790 Helsinki Y-tunnus: 0201256-6

Lisätiedot

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus:

Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) Virtaintie Virrat Virtain yläasteen ja lukion purkutyö. Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Virtain kaupunki TARJOUS 1 (10) VIRTAIN KAUPUNGIN YLÄASTEEN JA LUKION PURKUTÖ Nimi: Osoite: Puhelin: Y-tunnus: Tarjoajan yhteyshenkilö tämän tarjouspyynnön osalta: Sähköpostiosoite: Puhelinnumero: Virtain

Lisätiedot

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu

Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu 1 Keuruun kaupunki Päivä 5.4.2016 Tilapalvelu Tarjouspyyntö jätekuljetuksista KIINTEISTÖJEN JÄTEKULJETUKSET Keuruun kaupungin tilapalvelu pyytää tarjoustanne kiinteistöjensä jätteidenkuljetuksista sekä

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

1. Liikenneluvan voimassaolo

1. Liikenneluvan voimassaolo TARJOUSKILPAILUN EHDOT Tarjouspyynnön LIITE 2. 1. Liikenneluvan voimassaolo 2. Yhteenliittymä 3. Alihankkijan käyttäminen 4. Tiedot liikennöitsijästä 5. Kilpailukohteet 6. Liikennöinnissä käytettävä ajokalusto

Lisätiedot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Pennalan logistiikka-alueen laajennus, Orimattila, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan osoite Y-tunnus

Lisätiedot

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL2014-014568 / Tallinnanaukion tori- ja tapahtuma-alueen ympäristön puhtaanapito ja talvikunnossapito (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia

Lisätiedot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot

Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake 1 Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Alaniitynkadun saneeraus, Lahti, KU Tarjouslomake Yhteiskunnalliset velvollisuudet ja kelpoisuusehdot D/349/0.03.0.00/06 (8) Täyttäkää tarjoajaa koskevat tiedot: Tarjoajan nimi Tarjoajan

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

1/5. A&E Oy. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. A&E Oy

1/5. A&E Oy. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. kokonaishinta, alv 0 % (vertailuhinta. A&E Oy 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) : 4 : 4 Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Max pisteet Annettu tieto

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ

TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TELAKKAKADUN KOULUN OHUTPÄÄTTEISTÄ Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Tietokonepäätteet Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Hankintakausi Joulukuu 2012. Ohutpäätteiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt

TARJOUSPYYNTÖ Asfaltointityöt Keskuskatu 29 A 31600 Jokioinen HANKE Jokioisten kunnan asfaltointityöt vuonna 2018 optio(-2019) Asfaltointityöt 2(6) TYÖN NIMI Asfaltointiurakka 2018 optio(-2019) HANKINTAMENETTELY Kyseessä on Jokioisten

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN

1. +DQNLQWD\NVLN Q SHUXVWLHGRW +DQNLQWD\NVLNN 06.10.2016 1/7 70236 Kh 10.10.2016 152 liite 1 1. : Antti Luukkanen Suomi puh. fax cloudia@vihti.fi : : 2. Hankinnan kohde Hankinnan nimi: Hankinnan tunniste- tai viitenumero: 70236 Hankinnan kuvaus: 18

Lisätiedot

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS

KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS LIITE 4 TARJOUSLOMAKE 1 (6) KOULUKULJETUSTEN JA PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN TARJOUS Ostoliikenteen tarjous tehdään tällä asiakirjalla. Eri yhteenliittymät tekevät kukin oman tarjouksensa riippumatta

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Liite 2 10

Tekninen lautakunta Liite 2 10 Tekninen lautakunta 31.1.2017 Liite 2 10 04.01.2017 1/11 89432 Virallinen nimi Kansallinen yritys- ja Postiosoite Postitoimipaikka Mikkeli Postinumero 50100 Maa Suomi Carita Hakkarainen +358 447942667

Lisätiedot

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE

LIITE 8: TARJOUSLOMAKE LIITE 8: TARJOUSLOMAKE Tarjoavan yrityksen nimi 1. TARJOAJAN TUNNISTETIEDOT Tarjoajan osoite Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Tarjoajan yhteyshenkilön nimi Yhteyshenkilön puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. TILINTARKASTUSPALVELUJEN HANKINTA Helsingin seurakuntayhtymä (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 09.04.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ

SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ SIRKKA - KITTILÄ - SIRKKA KOULUKULJETUS TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSKILPAILUASIAKIRJA NRO 1 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KALUSTOLLE ASETETTAVAT

Lisätiedot

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus)

LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) LIITE 1. TARJOAJAN SOVELTUVUUS JA TARJOUKSEEN SEKÄ HANKINNAN KOHTEESEEN LIITTYVÄT VÄHIMMÄISVAATIMUKSET (kotoutumiskoulutus) KOULUTUKSEN NIMI JA TUNNUS TARJOAJAN YHTEYSTIEDOT Tarjoaja: Y-tunnus: Tarjoajan

Lisätiedot

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa.

Hankintamenettely Pienhankinta Hankinnan arvo ei ylitä julkisista hankinnoista annetussa laissa tarkoitettua kansallista kynnysarvoa. 16.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ MASTONOSTIMESTA Äänekosken kaupunki pyytää Teiltä tarjouksen käytetystä siististä mastonostimesta tarjouspyyntöliitteen mukaisesti. Tarjous koskee kaupungin kulttuuritalolle (Kalevankatu

Lisätiedot

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015

Helsingin kaupungin hankintakeskus. Tarjouspyyntö H069-15/HEL 2015-004326 Päiväys 20.05.2015 1/8 TARJOUSPYYNTÖ H069-15/HEL 2015-004326 Päihdehoitopalvelujen hankinta 1. Hankintayksikön perustiedot Hankintayksikkö: Maritta Jääskeläinen Suomi puh. +358 931043121 fax maritta.jaaskelainen@hel.fi Tarjoukset

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 1/15 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL 2017 002661 / Kasvinsuojelutyöt 2017 2019 (Pisteytys kohderiveittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä: 2 Kohteiden yhteiset kriteerit

Lisätiedot

"SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN"

SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN 1/6 INFRAPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 8.1.2015 "SUIKKILAN KARTANON ASEMAKAAVA-ALUEEN KUNNALLIS- TEKNIIKAN RAKENTAMINEN" 1. Tarjouspyynnön kohde Turun kaupunki / Kiinteistöliikelaitos / Infrapalvelut pyytää kokonaisurakkatarjousta

Lisätiedot

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä)

TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) 1/5 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 26H16 / KORJAUSILMOITUS: Moottoritelirunkojen hankinta (Määritellyt valintaperusteet tärkeysjärjestyksessä) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014

Helsingin kaupunki 1 (5) Kaupunkisuunnitteluvirasto Liikennesuunnitteluosasto 16.5.2014 Helsingin kaupunki 1 (5) Tarjouspyyntö helsinkiläisten liikkumistottumuksia koskevasta henkilöhaastattelusta HEL 2014-006054 T 02 08 02 00 1. Tarjouspyynnön kohde Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston

Lisätiedot

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ

YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Perusturvalautakunta 29.9.2014 YMPÄRIVUOROKAUTISEN TEHOSTETUN PALVELUASUMISEN HANKINTA PUITEJÄRJESTELYNÄ Kiteen kaupunki (jäljempänä tilaaja ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa

Lisätiedot