HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN"

Transkriptio

1 HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN

2 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 2 SÄHKÖISEN TERVEYSTIETOARKISTON TOTEUTUS Terveydenhoitoalan nykyiseen kehityssuuntaan vaikuttaa voimakkaasti potilaiden vaatimus yksilöllisestä hoidosta sekä siihen liittyvä valinnanvapaus. Toisaalta terveydenhuolto-organisaatiota sitovat budjettirajoitukset ja kasvava paine kulujen kurissa pitämiseksi. Samalla hoitovakuutuslaitokset haluavat lisätä vaikutusvaltaansa siihen, miten hoitoa on annettava, ja kustannusten hallitsemiseksi ne pyrkivät uusimaan IT-järjestelmiään. IT-prosessien sokkeloista vapautuminen on ensimmäinen toimenpide, jolla tulisi puuttua terveydenhuoltoalan ongelmiin. Tietojenkäsittely on järkeistettävä ja hallinnointikuluja vähennettävä, jotta lääketieteellinen informaatio olisi yhdenmukaista ja helpommin saatavilla. Konica Minolta auttaa asiakirjaprosessien automatisoinnissa ja optimoinnissa, joilla yksinkertaistetaan informaation kulkua. Terveydenhuoltoalan organisaatioille jää näin enemmän aikaa ja resursseja päätoimintaansa eli terveydenhoitopalveluihin. Edut Konica Minolta on maailmanlaajuisesti toimiva yhtiö, jonka erikoisaloja ovat digitaaliset kuvantamislaitteet, asiakirjahallinnan järjestelmät ja IT-palvelut. Tarjoamme terveydenhoitolaitoksille lukuisia ja hyödyllisiä ratkaisuja sähköisen potilastietokannan ja sairaalatietojärjestelmien hallintaan. Potilasrekisterien digitalisointi ja paperiasiakirjoista luopuminen lisäävät tehokkuutta, automatisoivat työvaiheita ja vähentävät kustannuksia. Hoitohenkilöstön pääsy tietoihin ja tiedonvaihto nopeutuvat, joten potilastiedot pysyvät ajantasaisina ja oikeina. Inhimillisten erehdysten ja tietoturvaloukkausten riski pienenee. Potilastietojen nopea tallennus, jako ja haku. Kustannusten karsiminen Terveydenhoitoalan kustannussäästöt syntyvät pääasiassa paperiasiakirjojen hitaan ja työlään käsittelyn automatisoinnista. Puhtaaksikirjoitustarve vähenee oleellisesti. Asiakirjojen kansiointi-, säilytys- ja lajittelukulut pienenevät. Korvattavien lääkkeiden ja hoitojen määritys nopeutuu ja tarkentuu. Hoitovirheiden riski vähenee merkittävästi, sillä potilasrekisterin käyttö helpottuu ja hälytysjärjestelmä estää virheet. Hoidon laatu paranee, sillä sairauksien hallinta ja potilaiden ohjeistus tehostuvat.

3 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 3 Konica Minolta on asiantunteva ja luotettava yhteistyökumppani Konica Minoltan OCR-teknologia ja älykkäät asiakirjahallinnan ratkaisut tukevat dokumenttien nopeaa ja vaivatonta käsittelyä sekä arkistointia. Sähköisten dokumenttien haku on helppoa. Käyttäjätodennus laitteella varmistaa tietoturvan, käytön valvonnan ja lainsäädännön noudattamisen. Konica Minoltan monitoimijärjestelmillä paperiasiakirjojen muuntaminen sähköisiksi tiedostoiksi on helppoa ja luotettavaa. Konica Minolta Business Solutions -yhtiöllä on yli 20 vuoden kokemus sovellusten toimittamisesta terveydenhoitoalalle. Jo yli 3500 terveydenhuoltolaitosta Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa hyödyntävät digitaalisia asiakirjahallinnan ratkaisujamme. Saamme myös jatkuvasti myönteistä palautetta julkisilta etujärjestöiltä sekä terveydenhoitoalan neuvoa antavilta tahoilta. Annamme mielellämme lisätietoja palveluistamme!

4 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 4 POTILAIDEN SAAPUMINEN JA LÄHTÖ: ASIAKIRJAKÄSITTELYN AUTOMATISOINTI Paperiasiakirjojen ongelmakohdat Monissa sairaaloissa potilaiden saapuminen ja kotiut taminen vaativat vielä melkoisesti paperityötä. Paperille on kirjattava potilaan henkilötiedot ja hoitohistoria, jotka kootaan eri lähteistä, kuten sairaalan ulkopuolisilta lääkäreiltä, vakuutusyhtiöistä tai sairaalan muilta osastoilta. Näiden prosessien automatisoinnista koituu lukuisia etuja. Ongelmat: Suuri paperinkulutus Vajavaiset tai vanhentuneet rekisteritiedot Potilastietojen saatavuus rajoitettu vain yksi henkilö voi kerrallaan käsitellä paperiasiakirjoja Paperin tuhlaus ja sisäisen tulostusmenettelyn puute nostavat tulostuskustannuksia Potilasrekisterin luvaton käyttö vaarantaa tietoturvaa PROSESSOINTI Jakelu TIEDON TALTEENOTTO Prosessointi Työasema Windows- tai Novell-verkkokansiot Tallennus PDF-, PDF/A-, TIFF-, JPEG-, excel- tai word-tiedostoksi Esikatselu Sähköposti Faksi Dokumenttien manuaalinen tai automaattinen indeksointi Kehittyneet skannausasetukset, kuten tyhjän sivun poisto Tiedoston nimeäminen Kuvan korjaus Tabletti/iPad Open text -faksipalvelin OCR, alueellinen optinen tekstintunnistus Viivakoodin tunnistus Bates-leimaus Kustannusten kohdennus Kansio/FTP/ Webdav/ Osoitteisto Sairaalatietojärjestelmä (HIS) Nippuskannauksen jako osiin Kaksisuuntainen integrointi Yhteys sairaalatietojärjestelmään SQL-, Oracleja Accesstietokanta Microsoft SharePoint Paperidokumenttien siirtäminen sähköisiin järjestelmiin Sovellus yhdistää Konica Minoltan bizhub-järjestelmät sairaalan ohjelmistosovelluksiin, jolloin paperiasiakirjoja voidaan sekä jaella että hallinnoida sähköisessä muodossa. Dokumenttien skannaus on helppoa, joustavaa ja tietoturvallista vain yhdellä napin painalluksella.

5 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 5 Työnkulun automatisoinnin hyödyt Toistuva ja turha työ vähenee, esimerkiksi potilaiden saapumistiedot kirjataan vain kertaalleen sairaalan tietojärjestelmään. Virheiden riski pienenee, sillä työnkulun jokainen vaihe varmistetaan automaattisesti. Automaattinen potilaan henkilöllisyyden ja lähetetietojen tarkistus keventää hallinnollista työtä. Osastolle saapuvan potilaan hoitoasiakirjat, kuten viivakoodatut potilaslomakkeet, tunnisterannekkeet, nimitarrat ja suostumusasiakirjat voidaan tuottaa nopeasti. Dokumentaatio ohjataan automaattisesti asiankuuluvalle henkilökunnalle, kuten hoitavalle lääkärille, kotiutuksesta vastaavalle sairaanhoitajalle ja potilaan muille lääkäreille. Kotihoito-ohjeiden ja -tarvikkeiden automaattinen kokoaminen Yksityisyydensuojan varmistaminen Hyvin organisoitu potilaiden kotiutus tehostaa resurssien käyttöä (vuodepaikat, vastaanottoajat).

6 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 6 TUTKIMUSTOIMENPITEIDEN TEHOSTAMINEN Järjestelmien epäyhtenäisyys on yksi merkittävä este hoitohenkilöstön tehokkaalle työskentelylle, sillä jokaisen järjestelmän valintapaneeli ja tulostusasetusten määrittely voivat olla erilaisia. Hoitohenkilöstö joutuu myös samanaikaisesti selaamaan sekä paperiasiakirjoja että sähköisiä tiedostoja, mikä vaikuttaa haitallisesti työtehoon. Konica Minoltalla on vankka tekninen asiantuntemus ja kokemus terveydenhoitoalan sovellusten toimittamisesta, joten pystymme toteuttamaan automaattisia työnkulkuratkaisuja, joista on tuntuvia ja kiistattomia hyötyjä. Verikokeet ja automatisoinnin edut Perinteisesti verikoe vaatii ensin potilastietojen kirjaamisen lähetteelle, joka toimitetaan laboratorioon. Koetulokset tulostetaan arkille, johon kiinnitetään potilastiedot sisältävä viivakooditarra. Koetulosten kopio liitetään puolestaan potilaskansioon. Verikokeen tulokset annetaan sitten hoitavalle lääkärille tai kuljetetaan mahdollisesti eri rakennuksessa sijaitsevaan sairaalaan. Myöhemmin tiedot siirretään sairaalan tietojärjestelmään tai potilastietokantaan ja lomake saatetaan vielä arkistoida skannaamalla. Tämä hidas, kallis ja virhealtis menettely vaatii ehdottomasti järkeistämistä. Esimerkkitapauksessa automatisoinnilla saavutettaisiin ilmeisiä hyötyjä: Potilastietolomakkeelle on esipainettu rastitettavat ruudut lääkärin ja laboratoriohenkilöstön merkintöjä varten. Koetulokset voidaan nyt siirtää sähköisesti sairaalatietojärjestelmään. Tulokset ovat välittömästi niihin oikeutettujen henkilöiden saatavilla esimerkiksi sähköpostitse tai puhelimitse. Tulokset liitetään automaattisesti potilaskansioon. Yksityisyyden suoja on varmistettu, sillä vain valtuutetulla henkilöstöllä on pääsy potilaiden tietoihin.

7 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 7 Follow Me -tulostus Follow Me -tulostuksen edut Lääkäri on juuri selvittänyt hoitojakson vaiheita potilaalleen, joka ei todennäköisesti pystynyt painamaan mieleensä kaikkia yksityiskohtia. Se ei ole ongelma, jos käytettävissä on Follow Me -tulostus. Lääkärin mobiililaitteelle tallentama tieto voidaan tulostaa lähimmällä Wi-Fi-verkkoon liitetyllä tulostimella. Tämä kätevä ja tietoturvallinen Follow Me -sovellus selkeyttää lääkärien ja heidän potilaidensa välistä kanssakäymistä sekä säästää sairaalan työaikaa ja kustannuksia. Sähköinen resepti nykyaikainen vaihtoehto Lääkkeiden määrääminen potilaille on sairaalalääkärin yleisimpiä tehtäviä, joten niiden automatisoinnista on sangen paljon hyötyä. Lääkäri tarkistaa ensin sähköisestä potilasrekisteristä, että hänen määräämänsä lääke soveltuu potilaalle eikä se ole ristiriidassa muun lääkityksen kanssa. Farmaseutti vastaanottaa lääkemääräyksen sähköpostitse ja varmistaa sen aitouden. Varastotilanne voidaan tarkistaa sähköisesti ja tilata tarvittaessa täydennystä. Tilatut lääkkeet toimitetaan sairaanhoitajalle ja tiedot tallennetaan automaattisesti potilaskansioon. Menetelmän edut ovat ilmiselvät: Lisääntynyt tehokkuus Lääkitysvirheiden estäminen Lääkityksen pikainen aloitus, koska määräykset saapuvat lääkevarastoon tai apteekkiin nopeasti Hoitohenkilöstö saa välittömästi asianmukaiset tiedot Yksityisyyden suoja säilyy

8 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 8 LASKUTUKSEN JA TYÖN- KULKUJEN AUTOMATISOINTI TEHOSTAA LIIKETOIMINTOJA Laskutus ja arkistointi vaativat monissa sairaaloissa ja terveydenhuoltolaitoksissa jopa siinä määrin paperia ja työtä, että laskutukseen, tietojen kokoamiseen ja arkistointiin joudutaan toistuvasti käyttämään ulkoisia palveluja. Konica Minolta auttaa tehokkaan asiakirjahallintajärjestelmän toteutuksessa ja sen myötä työnkulkujen automatisoinnissa, johon sisältyvät dokumenttien vastaanotto, luominen ja arkistointi. Kaikki työvaiheet kattava asiakirjahallintaratkaisu vauhdittaa tuottavuutta ja tehokkuutta sekä pienentää kuluja. Digitoinnista saatavat edut Hoitohenkilöstön ei tarvitse enää uhrata aikaansa dokumenttien lajitteluun, yhteensovittamiseen ja arkistointiin, jotka manuaalisesti suoritettuina ovat erittäin alttiita virheille. Viivakoodien ja optisten tunnisteiden helppo lisäys automatisoi postitettavan aineiston valmistelun ja samassa kirjekuoressa voidaan lähettää useita dokumentteja. Esipainetuista arkeista eroon pääseminen ja laskujen, huomautuskirjeiden ja muiden dokumenttien tulostusmahdollisuus kaikilla järjestelmillä tuo merkittäviä säästöjä. Sähköinen arkistointi nopeuttaa tietojen hakua ja pienentää asiakaspalvelukustannuksia. Älykäs sisällön luominen, kuten kutsukirjeisiin automaattisesti liitetyt kartat, esitäytetyt lomakkeet ja erityisohjeet vähentävät manuaalista työtä, hukkatulosteita ja paperin varastointitarvetta sekä nopeuttavat tietojen päivitystä. Dokumenttien jakeluvaihtoehdot laajenevat: kirjeet voidaan tulostaa ja antaa suoraan potilaille tai lähettää sähköpostitse. Tämä vähentää tulostusmääriä ja postikuluja. Ennalta määritellyt työnkulut ohjaavat automaattisesti asiakirjaprosesseja, kuten arkistointia, laskujen ja sairausvakuutuslomakkeiden tulostusta sekä potilastietojen välittämistä muihin hoitoyksiköihin.

9 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 9 Dokumenttien älykäs ohjaus Älykkäät sovellukset liittävät paperidokumentit sähköisiin prosesseihin ja tukevat näin sairaaloille tyypillisten työnkulkujen määritystä ja täydellistä automatisointia. Tarvittavat kaavakkeet, kuten potilaiden saapumis- ja kotiuttamislomakkeet voidaan luoda sopivalla ohjelmasovelluksella. Näin potilaiden ilmoittautuminen ja kotiuttaminen nopeutuvat merkittävästi, sillä asianmukaiset potilastiedot voidaan vain rastittaa oikeisiin ruutuihin sähköisellä kynällä. Kun lomake on täytetty, potilastiedot muuttuvat automaattisesti sähköiseen muotoon ja siirtyvät sairaalatietojärjestelmään. Tietojen taltiointi ei vaadi muita toimia tai puuttumista työnkulkuun. Sama sovellus antaa mahdollisuuden ohjata myös mitä tahansa työnkulkuja, jotka koskevat potilaskansioiden ylläpitoa, hoitojen suunnittelua ja muita sairaalan menettelyjä. Täysin automatisoitu laskutustietojen kokoaminen ja niiden samanaikainen siirto arkistointisovellukseen edistää tehtävien järkeistämistä kokonaisuudessaan ja nopeuttaa työskentelyä sekä vapauttaa henkilöstöresursseja. TIETOJEN KIRJAUS TYÖNKULKU TULOSTUS Lähetys Follow Me -tulostus Järjestelmät MIS ERP HIS Toimistosovellukset PDF DOCX XLSX PPTX TIFF JPEG Tietojen kokoaminen Prosessin käynnistys Vertailu Indeksointi ja/tai skannaus Tallennus Jakelu Lajittelu Taitto Nidonta Kirjekuorien täyttö Postitus Sähköposti Arkistointi Arkistointi Tulostus Turvatulostus Sähköinen kynä Web Reaaliaikainen sisällön prosessointi ulkoisilla ohjelmistoilla, verkkokaupoilla ja -sovelluksilla

10 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 10 TARPEIDEN TUNNISTUS JA RATKAISUEHDOTUKSET Kustannustietoiset terveydenhoitopalvelujen tarjoajat etsivät jatkuvasti aikaa ja rahaa säästäviä toimintatapoja. Näistä yksi on dokumenttien tulostuksen ja skannauksen tehokas hallinta. Siinä kannattaa turvautua Konica Minoltan asiantuntemukseen. Optimized Print Services -konsepti (OPS) auttaa terveysviranomaisia arvioimaan asiakirjavirtoja, seuraamaan skannausta ja tulostusta sekä entistä tehokkaammin mittaamaan ja valvomaan kustannuksia. OPS automatisoi myös huoltopalvelut ja tarviketilaukset, joten tulostinten ja monitoimijärjestelmien suorituskyky on huippuluokkaa, eivätkä odottamattomat keskeytykset häiritse työskentelyä. Konica Minoltan OPS-sovellusten avulla sairaalat, terveyskeskukset ja vakuutustenantajat voivat laatia suunnitelman toimintojensa vakiinnuttamiseksi ja vajaakäytössä olevien laitteiden korvaamiseksi. Lisäksi OPS-sovellukset vähentävät tarpeetonta kopiointia ja tulostusta sekä paperinkulutusta, joten sähköisten tietokantojen hyödyt kertautuvat myös kustannussäästöinä. OPS-ratkaisu Huomattavat kustannussäästöt OPS-konseptin optimoimilla tulostuskäytännöillä organisaatio säästää keskimäärin: 40 % tukipalvelukustannuksissa 25 % tarvikekustannuksissa 20 % laitteiden korjauskuluissa 5 % laitteiden asennus- ja päivityskuluissa OPS-palvelut ovat kannattava sijoitus! OPS yhdistää konsultoinnin, laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönoton sekä hallinnan parannusten saavuttamiseksi pohjautuen tutkittuun tietoon tulostusympäristöstä ja sen käytöstä. OPS:in tavoitteena ovat kustannussäästöt sekä parantuneet ja tehokkaammat toimintatavat. Konsultointi: Analysoidaan dokumenttien nykyinen tuotantoympäristö sekä selvitetään laitekannan optimoinnin tuomat mahdollisuudet tuottavuuden lisäämiseen, kustannustehokkuuden nostamiseen ja tietoturvan kehittämiseen. Toteutus: Dokumenttien tuotantoympäristössä otetaan käyttöön huolellisesti suunniteltu optimiratkaisu. Sen toteutusta tuetaan sisäisellä tiedotus- ja koulutuskampanjalla, ja varmistetaan näin käyttäjien hyväksyntä. Hallinnointi: Konica Minolta tarjoaa ensiluokkaiset tukipalvelut ja etähuoltojärjestelmän, jotka pitävät optimoidun laitteiston huippuunsa viritettynä. OPS-ratkaisun hyödyt Vain yksi ja vastuullinen palveluntarjoaja Vähäinen hallinnoinnin työkuormitus, minimaalinen riski, päivittäisten töiden keskeytyksetön sujuminen Kustannusten pienentäminen, esimerkiksi ohjaamalla tulostustyöt parhaiten soveltuvalle järjestelmälle Dokumenttien virheetön prosessointi Hallinnoinnin selkeytyminen ja turhan informaation eliminointi Nopea ja vaivaton pääsy potilaskansioiden käsittelyssä tarvittaviin tietoihin Dokumenttien tietoturvallinen tulostus, kopiointi ja skannaus Automatisoidut ja suojatut tiedonsiirtoprosessit Varmuus dokumenttien prosessointipalvelujen asianmukaisesta toimivuudesta

11 TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 11 LIIKETOIMINNAN KESKEISET VASTUUT Vastuu tietoturvasta Konica Minoltan monitoimijärjestelmät täyttävät erittäin tiukat tietoturvanormit, esimerkiksi ISO 15408/EAL3-sertifioinnin, jotka rajoittavat järjestelmien käytön vain siihen oikeutetuille henkilöille. Kirjautumisen valvonta, jolloin tulostus käynnistyy vain PIN-koodilla tai salasanalla. Tapahtumaloki, johon tallentuvat kaikki käyttäjät ja heidän toimintansa. RAM-muistin ja kiintolevyn suojaus, jossa uusi tieto korvaa automaattisesti vanhan ja virran katkaisu tyhjentää muistin sisällön. Follow Me -toiminto, jossa käyttäjä voi tulostaa dokumenttinsa millä tahansa monitoimijärjestelmällä, kirjauduttuaan valitsemalleen laitteelle. Skannattavan dokumentin suojaus salasanalla, joka vaaditaan aina dokumentin avaamiseen ja käsittelyyn. Alkuperäisdokumenttiin piilotetun vesileiman, joka paljastaa luvattoman kopioinnin tai jakelun. Verkon tietoturva, johon kuuluvat porttiliikenteen valvonta, SSL-asetukset ja siirrettävän tiedon salaus. Todennusmenetelmien luotettava ylläpito, jolloin tietojen luovuttamista ja käyttöoikeuksien asianmukaisuutta voidaan valvoa. Konica Minolta on kehittänyt monitoimijärjestelmiensä tietoturvaksi ainutlaatuisen palvelupaketin. Siihen sisältyvät jo laitteen käyttöönoton yhteydessä määriteltävät asetukset, joilla kaiken sähköisen informaation data- tai dokumenttimuodossa olevan luottamuksellisuus varmistetaan. Vastuu ympäristöstä Konica Minolta osoittaa ympäristövastuunsa suosimalla kestävän kehityksen strategioita ja ekologisia toimintatapoja tuotteidensa koko elinkaaren aikana. Pyrimme estämään ympäristön saastumista, vähentämään CO2-päästöjä, tukemaan kierrätysyhteiskuntaa ja suojelemaan biologista monimuotoisuutta. Nämä toimenpiteet pienentävät monitoimijärjestelmiemme ympäristövaikutuksia: Virrankulutuksen aleneminen: LED-skannerit ja eco-ajastin (virran kytkentä ja katkaisu sekä laitteen lepotilojen optimointi) nostavat järjestelmien energiatehokkuutta. Paperintuhlauksen eliminointi: Automaattinen tyhjien sivujen poisto, kaksipuolinen tulostus oletuksena, Follow Me -tulostus ja dokumenttien esikatselu vähentävät paperin kulutusta. Työviihtyvyys: Laitteiden hiljainen käyntiääni pitää toimistoympäristön miellyttävänä. Sitoutuminen kierrätykseen: Laitteiden ja tarvikkeiden valmistuksessa on käytetty runsaasti kierrätysmateriaaleja ja laitteet tulostavat korkealaatuisille uusiopapereille. Vihreät innovaatiot: Lisääntynyt kierrätys- ja biomuovin hyödyntäminen Konica Minoltan tuotteiden valmistuksessa tukee luonnonvarojen järkevää käyttöä ja tehokasta suojelua. Lisätietoja ympäristöasioista verkkosivuiltamme:

12 Paperikapasiteetit on laskettu 80 g/m² painoisille ja A4-kokoisille arkeille. Ilmoitettujen ominaisuuksien ja toimintojen tuki sekä saatavuus riippuvat käyttöjärjestelmistä, sovelluksista, verkkoprotokollista sekä verkon ja järjestelmien kokoonpanosta. Tulostustarvikkeiden ilmoitetut riittoisuudet ja kestot perustuvat määriteltyihin käyttöehtoihin kuten paperikokoon ja väripeittoon (5 % väripeitto A4-arkilla). Tarvikkeiden todellinen riittoisuus ja kesto vaihtelevat johtuen käyttötavoista ja muista tekijöistä kuten väripeitto, paperikoko, tulostusmateriaalin tyyppi, tulostustapa (jatkuva tai ajoittainen tulostus) ja laitteen sijoituspaikan lämpötila sekä suhteellinen kosteus. Jotkut laitepiirrokset sisältävät lisälaitteita. Ominaisuuksia ja tarvikkeita koskevat tiedot perustuvat esitteen painatushetkellä käytössä olevaan informaatioon ja voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Konica Minolta pidättää oikeuden kaikkiin hintoja ja teknisiä tietoja koskeviin muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki tuotemerkit ja rekisteröidyt tuotemerkit kuuluvat niiden omistajille. Konica Minolta -yhteistyökumppaninne: Konica Minolta Business Solutions Finland Oy Keilaranta 10 E Espoo Puh.: S-posti: info@konicaminolta.fi 03/2014

DOKUMENTTIEN VAATIMUSTEN- MUKAISUUS JA LUOTTAMUKSEL- LISUUS OVAT VÄLTTÄ- MÄTTÖMIÄ TYÖSSÄNI

DOKUMENTTIEN VAATIMUSTEN- MUKAISUUS JA LUOTTAMUKSEL- LISUUS OVAT VÄLTTÄ- MÄTTÖMIÄ TYÖSSÄNI DOKUMENTTIEN VAATIMUSTEN- MUKAISUUS JA LUOTTAMUKSEL- LISUUS OVAT VÄLTTÄ- MÄTTÖMIÄ TYÖSSÄNI LAKIASIAINTOIMINTOJEN KEHITTÄMINEN LAKIASIAINTOIMINTOJEN KEHITTÄMINEN 2 TOIMINNAN TEHOSTAMINEN ON YKSINKERTAISTA

Lisätiedot

HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA

HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA KOULUTUS- TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN KOULUTUSTYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 2 ASIAKIRJAPALVELUJEN TOTEUTUS ONNISTUU HELPOSTI Osaamisesta

Lisätiedot

DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN

DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN PANKKI- TOIMINNAN KEHITTÄMINEN PANKKITOIMINNAN KEHITTÄMINEN 2 KUSTANNUSTEN ALENTAMINEN JA TIETOJEN SUOJAUS ON YKSINKERTAISTA Rahoitusalan

Lisätiedot

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA Pankkitoiminnan kehittäminen PALVELUJEN OPTIMOINTI ON HELPPO TOTEUTTAA Rahoitusalan yrityksissä tuotetaan valtava määrä paperiasiakirjoja.

Lisätiedot

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT i-option laajentaa toiminnallisuutta Yritykset painottavat yhä voimakkaammin järjestelmien käytön yksinkertaistamista ja työnkulkujen kehittämistä. Ne on nyt helppo toteuttaa

Lisätiedot

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä Lehdistötiedote Konica Minolta esittelee asiakkaidensa työnkulkuja merkittävästi tehostavat dokumentinhallinnan ja prosessien palvelut (MCS, Managed Content Services) Lokakuu 2014 Konica Minolta, Inc.

Lisätiedot

HALUAN VÄHENTÄÄ PAPERITYÖTÄ JA KÄYTTÄÄ AIKANI POTILAIDEN HOITAMISEEN

HALUAN VÄHENTÄÄ PAPERITYÖTÄ JA KÄYTTÄÄ AIKANI POTILAIDEN HOITAMISEEN HALUAN VÄHENTÄÄ PAPERITYÖTÄ JA KÄYTTÄÄ AIKANI POTILAIDEN HOITAMISEEN TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 02 SÄHKÖISEN TERVEYSTIETOARKISTON TOTEUTUS Terveydenhoitoalan

Lisätiedot

HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services

HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services HALUAN TEHOKKAAT TYÖNKULUT, PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA optimized print services MODERNIN TYÖYMPÄRISTÖN HAASTEET RATKAISTAAN YHTEISTYÖLLÄ! Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA

YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA Palvelupohjaisen koulutuksen kehittäminen PALVELUPOhJAinEn KOULUTUS On helppo TOTEUTTAA Koulutuksella on ratkaiseva osuus menestymiseen nyky-yhteiskunnassa.

Lisätiedot

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Mikä on verkkolasku? Verkkolasku on lasku, joka: Lähetetään ja/tai vastaanotetaan sähköisesti Sisältää

Lisätiedot

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet Kategoria Ominaisuudet Tulostuksen hallinta Yhdenmukainen tulostusympäristön hallinta Tulostuskäytännöt ja säännöt Tuotepohjainen työprosessi Tulostusjonojen hallinta KÄYTTÄJIEN JA KUSTANNUSTEN KATTAVA

Lisätiedot

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTO- JÄRJESTELMÄT RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTOJÄRJESTELMÄT 2 VALMIINA TOIMISTOTYÖN KAIKKIIN HAASTEISIIN Toimialasta

Lisätiedot

Pcounter. kustannustehokkuuden luotettava mittari. Pcounter Sovellukset

Pcounter. kustannustehokkuuden luotettava mittari. Pcounter Sovellukset Pcounter kustannustehokkuuden luotettava mittari Pcounter Sovellukset Pcounter, esittely Keskitetty tulostuksen hallinta Pcounter on verkkotulostuksen valvonta- ja laskutusohjelmisto, joka kohdentaa tulostuskustannukset

Lisätiedot

Konica Minolta. Tehokas ja integroitu asiakirjojen käsittely. Asiakirjojen skannaus ja jakelu Unity Document Suite

Konica Minolta. Tehokas ja integroitu asiakirjojen käsittely. Asiakirjojen skannaus ja jakelu Unity Document Suite Konica Minolta Unity Document Suite Tehokas ja integroitu asiakirjojen käsittely Asiakirjojen skannaus ja jakelu Unity Document Suite Unity Document Suite, asiakirjojen skannaus ja jakelu Asiakirjojen

Lisätiedot

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Sharpdesk Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Hallitse työnkulku Asiakirjojen luontiin, tallennukseen ja hallintaan Sharpdesk on tehokas ja suosittu henkilökohtainen asiakirjanhallintajärjestelmä. Sen

Lisätiedot

Kuntasektorin asianhallinnan viitearkkitehtuuri 1.0. Kuntamarkkinat Tuula Seppo, erityisasiantuntija

Kuntasektorin asianhallinnan viitearkkitehtuuri 1.0. Kuntamarkkinat Tuula Seppo, erityisasiantuntija Kuntasektorin asianhallinnan viitearkkitehtuuri 1.0 Kuntamarkkinat 14.9.2016 Tuula Seppo, erityisasiantuntija Kuntasektorin asianhallinnan viitearkkitehtuuri 1.0 Hallinnon toimintatapojen digitalisointi

Lisätiedot

Käyttäjän valikkokartta

Käyttäjän valikkokartta Kopiointi Kopiointi Tulostusväri Autom. tunnistus Mustavalkoinen Väri Yksiväri Kokosuhde Suhteellinen % Eri X ja Y Keskitys Zoom Esiasetukset Paperi 1-/2-puolisuus 1>1 1>2 2>2 2>1 Takasivun pyöritys Luovutus

Lisätiedot

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8)

Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -toiminnon käyttö skannaukseen verkossa (Windows Vista SP2 tai uudempi, Windows 7 ja Windows 8) Web Services -protokollan avulla Windows Vista (SP2 tai uudempi)-, Windows 7- ja Windows 8 -

Lisätiedot

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Johdanto Palvelutarjooma Pakettiratkaisut verkkolaskujen lähettämiseen

Lisätiedot

1. Skannaus ja tekstintunnistus (OCR) verkkoskannerilta

1. Skannaus ja tekstintunnistus (OCR) verkkoskannerilta M-Files OCR M-Files OCR:n avulla voidaan skannattavalle paperidokumentille tehdä tekstintunnistus skannerista riippumatta. Tällöin tekstiä sisältävät kuvat tunnistetaan varsinaisiksi tekstimerkeiksi, jonka

Lisätiedot

SIMPLIFYSCAN. Viisas valinta älykkääseen skannaukseen

SIMPLIFYSCAN. Viisas valinta älykkääseen skannaukseen SIMPLIFYSCAN Viisas valinta älykkääseen skannaukseen SIMPLIFYSCAN: VIISAS VALINTA ÄLYKKÄÄSEEN SKANNAUKSEEN SimplifyScan antaa toimistosi työntekijöille mahdollisuuden skannata vaivattomasti asiakirjat

Lisätiedot

Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön

Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön Mikä ihmeen e-lasku? E-laskutietoa yritysten käyttöön Mikä e-lasku on? Hei olen Bill Virtanen, e-laskuasiantuntija. Tutustutaan yhdessä e-laskuun tositarkoituksella! E-lasku on kuluttajille tarjottava

Lisätiedot

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite HELPPOUDEN VOIMA Business Suite UHKA ON TODELLINEN Online-uhkat ovat todellinen yrityksiä haittaava ongelma yrityksen toimialasta riippumatta. Jos sinulla on tietoja tai rahaa, voit joutua kohteeksi. Tietoturvatapausten

Lisätiedot

WINHIT POTILASTIETOJEN LUOVUTUS JA TULOSTUS. Opas potilastietojen luovutukseen ja tulostukseen organisaation käyttöön

WINHIT POTILASTIETOJEN LUOVUTUS JA TULOSTUS. Opas potilastietojen luovutukseen ja tulostukseen organisaation käyttöön WINHIT POTILASTIETOJEN LUOVUTUS JA TULOSTUS Opas potilastietojen luovutukseen ja tulostukseen organisaation käyttöön Versio 23.04.2017 2017 2 / 7 SISÄLLYSLUETTELO 1. TIETOA LUOVUTUSILMOITUKSESTA... 3 1.1.

Lisätiedot

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi?

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Internetin hyödyt ja vaarat Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Linkit Chrome https://www.google.com/intl/fi/chrome/browser/ Firefox http://www.mozilla.org/fi/ Opera http://www.opera.com/fi Vertailu

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot 6 6 Aakkosnumeerinen näppäimistö

Lisätiedot

Sähköinen ensihoitokertomus. Case: Satakunnan sairaanhoitopiiri

Sähköinen ensihoitokertomus. Case: Satakunnan sairaanhoitopiiri Sähköinen ensihoitokertomus Case: Satakunnan sairaanhoitopiiri Palvelumme Konsultointi ja koulutus Viestintä IT Strateginen kumppani kaikissa toimintaympäristön muutoksissa Kaikkea viestintää kaikkiin

Lisätiedot

Kohti paperitonta potilaskertomusta. Asko Nieminen Asiantuntijalääkäri PSHP Tietohallinto

Kohti paperitonta potilaskertomusta. Asko Nieminen Asiantuntijalääkäri PSHP Tietohallinto Kohti paperitonta potilaskertomusta Asko Nieminen Asiantuntijalääkäri PSHP Tietohallinto Nykytilanne Paperin käyttö Esteet ja hyödyt Tavoite Paperittomuus Sähköinen potilaskertomus Rakenteinen kirjaaminen

Lisätiedot

Microsoft Dynamics CRM 4.0. Jani Liukkonen

Microsoft Dynamics CRM 4.0. Jani Liukkonen Microsoft Dynamics CRM 4.0 Jani Liukkonen Microsoft Dynamics CRM kokonaisuus Täysi CRM toiminnallisuus ja joustavuus Vuorovaikutukset -Markkinointi Myynti -Asiakaspalvelu xrm -Prosessituki SOA -Joustava

Lisätiedot

TIEKE katsaus. johtava asiantuntija Pertti Lindberg, Energiateollisuus ry

TIEKE katsaus. johtava asiantuntija Pertti Lindberg, Energiateollisuus ry TIEKE katsaus johtava asiantuntija Pertti Lindberg, Energiateollisuus ry 20130911 TIEKE hanke Sähkönjakeluyhtiöiden ja palveluntuottajayhtiöiden tietojärjestelmien yhteensopivuus Energiateollisuus ry hankkeen

Lisätiedot

Xerox Remote Services

Xerox Remote Services Xerox Remote Services Automaattinen kulutustarvikkeiden täydennys Asiakkaan edut Automatisoitu kulutustarvikkeiden tilaus Onnittelut rekisteröitymisestänne automaattista kulutustarvikkeiden täydennystä

Lisätiedot

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Sisällysluettelo 1. Tulosta mustavalkoisena 2. Kaksipuoleinen tulostus 3. Käytä verkkotulostimia, mielellään monitoimilaitteita 4. Asemoi useampi sivu tulostettavaa

Lisätiedot

Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä

Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä Globaalin tietoliikenteen kasvu on digitaalisella aikakaudella ollut ennen näkemätöntä ja sen myötä ovat myös tietoturvariskit lisääntyneet jyrkästi.

Lisätiedot

Tulostuslaitteiston optimointi auttaa kohdentamaan kustannukset /This is Why SafeQ on siihen oikea työkalu.

Tulostuslaitteiston optimointi auttaa kohdentamaan kustannukset /This is Why SafeQ on siihen oikea työkalu. SafeQ Tulostuksen hallintaohjelmisto MAKSIMOI TULOSTUSYMPÄRISTÖSI SUORITUSKYKY Tulostuslaitteiston optimointi auttaa kohdentamaan kustannukset /This is Why SafeQ on siihen oikea työkalu. Optimoidut tulostusratkaisut.

Lisätiedot

SecGo. Sähköinen allekirjoitus ja sen käyttö. Ari-Pekka Paananen, SecGo VE Oy Director,technology ari-pekka.paananen@secgo.com

SecGo. Sähköinen allekirjoitus ja sen käyttö. Ari-Pekka Paananen, SecGo VE Oy Director,technology ari-pekka.paananen@secgo.com SecGo Sähköinen allekirjoitus ja sen käyttö Ari-Pekka Paananen, SecGo VE Oy Director,technology ari-pekka.paananen@secgo.com Turvallinen Sähköinen Tiedonkulku Tunnistetut käyttäjät tietojärjestelmiin Pääsyoikeudet

Lisätiedot

YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT

YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT YKSILÖLLISET bizhub LAAJENNUSOSAT I-OPTIONIT LAAJENTAVAT TOIMINTAVARMUUTTA Yritykset painottavat yhä voimakkaammin järjestelmien käytön yksinkertaistamista ja työnkulkujen kehittämistä. Ne on nyt helppo

Lisätiedot

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet Kategoria Ominaisuudet Käyttäjien hallinta ja kustannusseuranta Keskitetty käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta Kustannusten kohdentaminen ja veloitus Budjetin ja tuotantokiintiöiden hallinta Tuotanto-

Lisätiedot

HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN. Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012

HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN. Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012 HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012 Basware verkkolaskuoperaattorina Yli 25 vuoden kokemus laskujen käsittelystä ja hankinnasta maksuun -prosessista Avoin verkko

Lisätiedot

Suostumusten hallinta kansallisessa tietojärjestelmäarkkitehtuurissa

Suostumusten hallinta kansallisessa tietojärjestelmäarkkitehtuurissa Suostumusten hallinta kansallisessa tietojärjestelmäarkkitehtuurissa 30.5.2007 Maritta Korhonen 24.03.2013 1 Taustaa Sosiaali- ja terveydenhuollossa hyödynnettävälle tietoteknologialle asettaa erityisvaatimuksia

Lisätiedot

Käyttäjän valikkokartta

Käyttäjän valikkokartta Kopiointi Kopiointi Tulostusväri Autom. tunnistus Mustavalkoinen Väri Yksiväri Kokosuhde Suhteellinen % Eri X ja Y Keskitys Zoom Esiasetukset Paperi 1-/2-puolisuus 1>1 1>2 2>2 2>1 Takasivun pyöritys Luovutus

Lisätiedot

Helppo ottaa käyttöön, helppo käyttää Basware Virtual Printer

Helppo ottaa käyttöön, helppo käyttää Basware Virtual Printer Helppo ottaa käyttöön, helppo käyttää Basware Virtual Printer Hannu Katila, Marketing Manager Basware Experience User Forum Collaborate. Innovate. Succeed. Australia Denmark Finland France Germany Netherlands

Lisätiedot

Käyttövaltuushallinnan hyödyt tehokkaasti käyttöön. Johanna Lampikoski, RM5 Software Juha Arjonranta, TeliaSonera Finland

Käyttövaltuushallinnan hyödyt tehokkaasti käyttöön. Johanna Lampikoski, RM5 Software Juha Arjonranta, TeliaSonera Finland Käyttövaltuushallinnan hyödyt tehokkaasti käyttöön Johanna Lampikoski, RM5 Software Juha Arjonranta, TeliaSonera Finland 1 Sisältö Skaalautuva pilvipalvelu Käyttövaltuushallinnan käyttöönotto palveluna

Lisätiedot

Kattava tietoturva kerralla

Kattava tietoturva kerralla Kattava tietoturva kerralla PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS Tietoturvan on oltava kunnossa Haittaohjelmahyökkäyksen tai tietoturvan vaarantumisen seuraukset voivat olla vakavia ja aiheuttaa merkittäviä

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tuotetarrat. Käsikirja

Visma Business AddOn Tuotetarrat. Käsikirja Visma Business AddOn Tuotetarrat Käsikirja Oppaan päiväys: 30.8.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

Tuotetta koskeva ilmoitus

Tuotetta koskeva ilmoitus Suojaus Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita ja palveluja koskevat takuut mainitaan erikseen

Lisätiedot

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi NTG Matkalasku Sähköistää matkalaskujen hallinnan Helpottaa ja automatisoi yrityksen matkalaskujen käsittelyä. Matkalasku täytetään suoraan sähköisessä muodossa sekä hyväksytään ja tarvittaessa muokataan

Lisätiedot

Verkkolaskupalvelut automatisoinnista lisäarvoa 11.4.2007

Verkkolaskupalvelut automatisoinnista lisäarvoa 11.4.2007 Verkkolaskupalvelut automatisoinnista lisäarvoa 11.4.2007 1. Muuttunut toimintaympäristö 2 Muuttunut toimintaympäristö Tietotekninen kehitys on pysyvästi muuttanut yritysten liiketoimintaympäristöä kuluttajien

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

Lexmarkin sovellukset

Lexmarkin sovellukset Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan,

Lisätiedot

Terveydenhuollon ATK-päivät

Terveydenhuollon ATK-päivät Terveydenhuollon ATK-päivät 27.5.2002 Tero Tammisalo Myyntipäällikkö Alueellinen digitaalinen arkisto Aiheet Aiheen esittely Asiointi ja prosessit sähköiseksi, verkkoon Sähköinen käsittely ja päätöksenteko

Lisätiedot

WiseMaster Mentor. Tuote-esite. M-Technology Oy. www.m-technology.fi / www.wisemaster.fi

WiseMaster Mentor. Tuote-esite. M-Technology Oy. www.m-technology.fi / www.wisemaster.fi WiseMaster Mentor Tuote-esite M-Technology Oy / www.wisemaster.fi M-Technology M-Technology Oy, Oulu (2001) Vuonna 2001 perustettu suomalainen mobiiliteknologiayritys Yrittäjien ja työntekijöiden kokonaan

Lisätiedot

Potilastiedot ja tietoturvallisuus Käyttäjähallinta ja tietoturva kertakirjautumisella

Potilastiedot ja tietoturvallisuus Käyttäjähallinta ja tietoturva kertakirjautumisella Potilastiedot ja tietoturvallisuus Käyttäjähallinta ja tietoturva kertakirjautumisella Terveydenhuollon atk-päivät 19-20.5.2008, Redicom Oy jukka.koskinen@redicom.fi Käyttäjähallinta (IDM) Salasanahallinta

Lisätiedot

Sähköpostin arkistointi

Sähköpostin arkistointi Suomen XII liikearkistopäivät 1 12.-13.9.2007 Tampere Sähköpostin arkistointi www.industrialitc.fi 2 Esityksen sisältö Sähköpostiarkistointi osana informaation hallintaa ja ECM-kokonaisuutta Lainsäädäntö

Lisätiedot

Taysin uudistamisohjelma 2020 lääkelogistiikka-projekti. Marjo Uusitalo

Taysin uudistamisohjelma 2020 lääkelogistiikka-projekti. Marjo Uusitalo Taysin uudistamisohjelma 2020 lääkelogistiikka-projekti Marjo Uusitalo Taysin uudistamisohjelma 2020 Kymmenen vuoden aikana uudistetaan toimintamalleja ja tiloja. Varaudutaan alueen väestökehityksessä

Lisätiedot

PageScope Enterprise Suite. Tulostavien laitteiden kokonaisvaltaista hallintaa. Sovellukset PageScope Enterprise Suite

PageScope Enterprise Suite. Tulostavien laitteiden kokonaisvaltaista hallintaa. Sovellukset PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Tulostavien laitteiden kokonaisvaltaista hallintaa Sovellukset PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Järjestelmien joustavaa ylläpitoa ja täysitehoista käyttöä

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 7800 -sarja Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 7800 -sarja Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. ABC DEF Valikot GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6 WXYZ 9 7 Työn

Lisätiedot

Paperivalikko. Paperilähde. Aseta laji/alust. Paperilaji. Määr. vast.ot.al. Monisyöt. asetus. Paperin paino. Korvaavapapkoko.

Paperivalikko. Paperilähde. Aseta laji/alust. Paperilaji. Määr. vast.ot.al. Monisyöt. asetus. Paperin paino. Korvaavapapkoko. Paperivalikossa voidaan määrittää jokaiseen paperilokeroon lisättävä paperilaji, oletuksena oleva paperilähde ja vastaanottoalusta. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon: 1 Aseta laji/alust

Lisätiedot

YMPÄRISTÖTIETOISUUS. Konica Minolta suosii vihreitä arvoja

YMPÄRISTÖTIETOISUUS. Konica Minolta suosii vihreitä arvoja Konica Minolta suosii vihreitä arvoja Konica Minolta on tulostusteknologian johtava valmistaja, jonka hallinnointifilosofiassa ympäristön suojelulla on keskeinen osa. Toimenpiteet ja tavoitteet on tiivistetty

Lisätiedot

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua!

Kumppaniratkaisu. M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa. Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Kumppaniratkaisu M-Files Cloud Vault Dokumenttien hallinta on helppoa Paranna tietotyön tehokkuutta ja laatua! Vaihdoimme vanhan järjestelmän M-Filesiin viikonlopun aikana. Henkilökunnan kouluttamiseen

Lisätiedot

Monisyöt asetus Paperin laatu Mukautetut lajit Paperilaji. Kirjek toiminto Paperin paino. Paperin lisäys Korvaava papkoko Paperikoko Yleisasetukset

Monisyöt asetus Paperin laatu Mukautetut lajit Paperilaji. Kirjek toiminto Paperin paino. Paperin lisäys Korvaava papkoko Paperikoko Yleisasetukset Paperivalikossa voidaan määrittää jokaiseen paperilokeroon lisättävä paperilaji ja oletuksena oleva paperilähde. Lisätietoja saat valitsemalla valikon vaihtoehdon: Monisyöt asetus Paperin laatu Mukautetut

Lisätiedot

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen

E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen E-laskusta helpotusta yrityksen arkeen Matti Mäkinen matti.makinen@sampopankki.fi Päiväys 13.06.2012 Sähköinen asiointi Sampo Pankin tarjoamat sähköisen asioinnin ja liiketoiminnan peruskomponentit Verkkopalkka

Lisätiedot

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin Ohjaustaulu Käytettävissä olevat sovellukset voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoa sähköpostin ja osoitteiston toiminnoista on Käyttöoppaassa. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Koti-näppäin palauttaa

Lisätiedot

Nuance ecopy ShareScan. Siirtää paperidokumentit sähköiseen muotoon. Asiakirjojen skannaus & jakelu Nuance ecopy

Nuance ecopy ShareScan. Siirtää paperidokumentit sähköiseen muotoon. Asiakirjojen skannaus & jakelu Nuance ecopy Nuace ecopy ShareSca Siirtää paperidokumetit sähköisee muotoo Asiakirjoje skaaus & jakelu Nuace ecopy Nuace ecopy, asiakirjoje skaaus ja jakelu Itegroi paperidokumetit digitaalisii työkulkuihi Nuace ecopy

Lisätiedot

Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014

Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014 Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014 2 / 9 Green ICT pilotin raportti SISÄLLYSLUETTELO 1. Tiivistelmä koekäytöstä... 3 2. Toteutus... 4 2.1.Tavoite... 4 2.2.Mobiilisovellus... 4 2.3.Käyttöönotto...

Lisätiedot

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu Lääkkeiden koneellinen annosjakelu Lotta Heikari proviisori, Keljon apteekki Vanhustyön avopalveluohjaajat Jyväskylä 17.3.2006 (Suomen Apteekkariliiton aineiston pohjalta) Sisältö Lääkkeiden koneellinen

Lisätiedot

Ekosysteemipalveluista työtä ICT-osaajille. Keskustelutilaisuus 13.10.2014 Hanna Laurell, Johanna Kinnunen

Ekosysteemipalveluista työtä ICT-osaajille. Keskustelutilaisuus 13.10.2014 Hanna Laurell, Johanna Kinnunen Ekosysteemipalveluista työtä ICT-osaajille Keskustelutilaisuus 13.10.2014 Hanna Laurell, Johanna Kinnunen Ekosysteemipalvelut -Elävän luonnon ihmiselle tuottamia hyötyjä ja palveluja- Ekosysteemipalvelujen

Lisätiedot

PageScope Enterprise Suite

PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Kategoria Moduulit Laitehallinta Tulostuksen hallinta Käyttäjien hallinta ja kustannusseuranta PageScope Net Care Device Manager PageScope Account Manager PageScope Authentication

Lisätiedot

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager uniflow Output Manager Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager UNIFLOW OUTPUT MANAGER Tulostus ja kopiointi hallintaan ja investoinnit tehokäyttöön uniflow Output Managerin

Lisätiedot

Robotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa

Robotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa Robotiikan hyödyntäminen taloushallinnossa Eini Leväslampi Prosessisuunnittelija Talouspalvelukeskus Vantaan kaupunki Sami Säisä Tietohallinnon konsultti/rpa Tietohallinto Vantaan kaupunki Ohjelmistorobotiikkaa

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi.

Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi. Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi. Dokumentinhallinnan ja tulostamisen tietoturva Tietoturvapäivä 2013 5.2.2013 Riku Uski Solution Business Manager www.mihintietokatoaa.fi 1 Agenda Trendit ja haasteet

Lisätiedot

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI Jääkö liian vähän aikaa hoivatyölle? Kehitimme uuden Hilkka toiminnanohjausjärjestelmän vähentämään papereiden pyörittelyä ja tietokoneella istumista.

Lisätiedot

kustannustehokkaasti Stefan Taurén Sales Director

kustannustehokkaasti Stefan Taurén Sales Director Laadukasta työajanhallintaa kustannustehokkaasti Stefan Taurén Sales Director Logium Oy Palveleva ohjelmistotalo Työaikaosaamista vuodesta 1997 Useita asiakaskohtaisia ik khtii ratkaisuja 1997 2007 TIIMA

Lisätiedot

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit

kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit kuvittele pieni koko, uusia mahdollisuuksia ja fantastiset värit Samsungin värimonitoimilaite CLX-2160/2160N Maailman pienin ja kaunein värillisenä tulostava monitoimilaite on täällä. Samsung CLX-2160

Lisätiedot

asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään

asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään 2 asapflow Saumaton yhteys SharePointista SAP-järjestelmään asapflow on ADSOTECHin kehittämä sovellusperhe,

Lisätiedot

(Acerin) Windows 8 tabletti henkilöstön työkäytössä Koonnut Hanna Frilander, Mobiilit ohjaajat hanke 9.1.2014

(Acerin) Windows 8 tabletti henkilöstön työkäytössä Koonnut Hanna Frilander, Mobiilit ohjaajat hanke 9.1.2014 (Acerin) Windows 8 tabletti henkilöstön työkäytössä Koonnut Hanna Frilander, Mobiilit ohjaajat hanke 9.1.2014 Tähän dokumenttiin on koottu kokemuksia Acer Iconia W511 NT.L0NED.001 tabletin käytöstä henkilöstön

Lisätiedot

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI Freedome for Business HALLINNOI MOBIILILAITTEIDEN TIETOTURVAA Mobiilityö on tehnyt verkon suojaamisesta entistä vaikeampaa. Heikosti suojatut älypuhelimet ovatkin

Lisätiedot

LmQ ohjelmisto kattavaa tapahtumanhallintaa helposti

LmQ ohjelmisto kattavaa tapahtumanhallintaa helposti TAPAHTUMAT POIKKEAMAT REKLAMAATIOT LmQ ohjelmisto kattavaa tapahtumanhallintaa helposti Log Master Oy 2007-2010 LmQ miksi? 1. KUSTANNUSTEN ALENTAMINEN / johtamisen välineet tapahtumien kirjaaminen on nopeaa

Lisätiedot

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä

WorkCentre 7132. tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti. Helppoa monitoimisuutta. sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Helppoa monitoimisuutta sinun tarpeisiisi... nyt väreissä WorkCentre 7132 Xerox WorkCentre 7132 -monitoimilaite on edullinen tapa lisätä toimiston

Lisätiedot

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Tekniset tiedot CopyCentre C32 väri. CopyCentre C40 väri, alkuperäisten syöttölaite (DADF) ja valinnainen kaksialustainen yksikkö. LUOVUTUSNOPEUS CopyCentre TM C32 digitaalinen värikopiokone CopyCentre

Lisätiedot

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille ASIO

Hyvää Palvelua Joukkueille ASIO Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille ASIO Hyvää Palvelua Joukkueille Kenttävaraus-ohjelmisto urheiluseuroille Kenttävuorojen ja varausten hallinnointi voi olla tehotonta ja aikaa vievää KENTTÄVARAUSTEN HALLINNOINTIIN PALAA AIKAA JA RAHAA Kenttävarausten

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi

Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Sähköiset laskut kaikissa muodoissa suoraan nykyiseen järjestelmääsi ON-BOARDING TOOL INCLUDED

Lisätiedot

Ostolasku: 100 % verkkolaskuja CloudScanratkaisun avulla.

Ostolasku: 100 % verkkolaskuja CloudScanratkaisun avulla. Ostolasku: 100 % verkkolaskuja CloudScanratkaisun avulla. Jari Lampinen, Senior Account Manager Basware Experience User Forum Collaborate. Innovate. Succeed. Australia Denmark Finland France Germany Netherlands

Lisätiedot

ympäristössä 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice

ympäristössä 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Työnkulku ympäristössä HP Mari Porri HP 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Digital Filing Scan & Store to PC, Network Folder

Lisätiedot

TAPAHTUMIEN SEURANTA KEHITYSEHDOTUSTEN KIRJAUS POIKKEAMIEN HALLINTA

TAPAHTUMIEN SEURANTA KEHITYSEHDOTUSTEN KIRJAUS POIKKEAMIEN HALLINTA TAPAHTUMIEN SEURANTA KEHITYSEHDOTUSTEN KIRJAUS POIKKEAMIEN HALLINTA LMQ -ohjelmisto Kenelle miten miksi? LogMaster Oy 2007-2009 LMQ miksi? 1. KUSTANNUSTEN ALENTAMINEN Johtamisen välineet tapahtumien kirjaaminen

Lisätiedot

Tulostaminen ja ympäristövaikutukset

Tulostaminen ja ympäristövaikutukset Tulostaminen ja ympäristövaikutukset Kuinka tulostusratkaisuilla voidaan vaikuttaa yrityksesi tulokseen ja ympäristövaikutukseen. Seppo Haapanen Markkinointipäällikkö HP IPG HP:n ympäristövastuu t Ympäristövastuu

Lisätiedot

Laatimispvm: 13.6.2014. Sosiaali- ja terveystoimi PL 43, 67101 KOKKOLA 06-828 9111 (vaihde) www.kokkola.fi

Laatimispvm: 13.6.2014. Sosiaali- ja terveystoimi PL 43, 67101 KOKKOLA 06-828 9111 (vaihde) www.kokkola.fi TIETOSUOJASELOSTE Henkilötietolaki (523/99) 10 JA 24 Laatimispvm: 13.6.2014 Rekisterin nimi Rekisterinpitäjä Kokkolan terveyskeskuksen päihdetyön rekisteri Kokkolan kaupunki Sosiaali- ja terveystoimi PL

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon. Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti

Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon. Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti Innofactor Oyj: Suomen johtava Microsoft ratkaisutoimittaja

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Loikkaa turvallisesti pilveen

Loikkaa turvallisesti pilveen Loikkaa turvallisesti pilveen Microsoft Azure tuo pk-yrityksille säästöjä ja työskentelyn helppoutta. Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu skaalautuu kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Pilvipalveluilla

Lisätiedot

YSoft SafeQ Suite. Moduulit

YSoft SafeQ Suite. Moduulit YSoft SafeQ Suite Kategoria Moduulit Tulostuksen hallinta Käyttäjien hallinta ja kustannusseuranta Tietoturva YSoft SafeQ Authentication YSoft SafeQ Print Roaming YSoft SafeQ Reporting YSoft SafeQ Chargeback

Lisätiedot

RATKAISU REAALIAIKAISEEN TIEDONSIIRTOON NIINIPLUS PROJEKTIPANKKI INTEGRAATION - PIKAOPAS

RATKAISU REAALIAIKAISEEN TIEDONSIIRTOON NIINIPLUS PROJEKTIPANKKI INTEGRAATION - PIKAOPAS RATKAISU REAALIAIKAISEEN TIEDONSIIRTOON NIINIPLUS PROJEKTIPANKKI INTEGRAATION - PIKAOPAS Sisällysluettelo Yhteistyön tavoite ja kuvaus kokonaisuudesta 3 Rajapinnan aktivointi 4 NiiniPlus-projektipankista

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot