Lexmarkin sovellukset

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lexmarkin sovellukset"

Transkriptio

1 Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan, hallitaan ja käytetään mahdollisimman tehokkaasti, sekä aikaa että rahaa säästyy. Sovellukset myös ohjaavat kestävän kehityksen mukaisiin tulostuskäytäntöihin. Lexmarkin yritysratkaisujen jälleenmyyjänä tai Expert-/Premium-kumppanina sinulla on jälleen tilaisuus laajentaa liiketoimintamahdollisuuksiasi. Tarjoamalla uusia tuotteita ja palveluja autat asiakkaitasi tehostamaan toimintoja, parantamaan tuottavuutta, säästämään paperia ja energiaa sekä hyödyntämään entistä sujuvampaa työnkulkua. Mikä tärkeintä, autat asiakkaitasi maksimoimaan heidän sijoitetun pääomansa tuoton. Lexmark ja Lexmarkin timanttilogo ovat Lexmark International, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

2 Lexmarkin ESF-ten opas N Tässä oppaassa kerrotaan sovelluksista, jotka on kehitetty Lexmarkin ratkaisuja tukevia yksi- ja monitoimitulostimia varten. Nämä tulostimet sisältävät Lexmarkin Embedded Solution Framework alustan, joka mahdollistaa ten käytön suoraan tulostimesta käsin. Näin vältytään palvelinpohjaisten ten an liittyviltä haasteilta. Sovellukset voi ladata virtuaalisesta ratkaisukeskuksesta. Asennus ja määritys on helppoa. Myydessään näitä sovelluksia asiakkailleen Lexmarkin kumppanit tarjoavat lisäarvopalveluja, jotka edistävät sopimusten syntymistä. Lexmarkin laitesovellukset auttavat asiakkaitasi löytämään Lexmarkin monitoimilaitteiden koko potentiaalin. Näiden maksuttomien ja helppokäyttöisten ten avulla asiakkaasi voivat mukauttaa monitoimilaitteensa, tulostaa entistä vastuullisemmin ja säästää niin aikaa kuin rahaakin. Lexmarkin asiakirjojen sovellukset auttavat asiakkaitasi tehostamaan asiakirjojen ja liiketoimintaprosessien a helpolla tavalla. Samalla säästyy sekä aikaa että rahaa. Lexmarkin maksulliset sovellukset tarjoavat asiakkaillesi edistyksellisiä toimintoja ja suuria säästöjä. Lexmarkin yritysratkaisujen jälleenmyyjät ja Expert-kumppanit voivat hankkia näitä ratkaisuja Lexmarkin virtuaalisesta ratkaisukeskuksesta.

3 HELPPOKÄYTTÖISYYS JA KÄYTETTÄVYYS Helppokäytön puhetoiminto Tekee monitoimilaitteiden hallinnasta helppoa myös vammaiskäyttäjille Helppokäytön puhetoiminto -sovelluksella käyttäjä kuulee laitteen tilaan liittyvät ilmoitukset. Sovellukseen voi ladata käyttäjäkohtaisia viestejä oletusviestien tilalle, joten käyttökokemuksen voi räätälöidä erikseen jokaiselle käyttäjälle. Helppokäyttöratkaisu Tekee monitoimilaitteiden hallinnasta helppoa myös vammaiskäyttäjille Lexmark-helppokäyttöratkaisun avulla käyttäjät voivat määrittää kopiointi-, faksaus-, sähköposti-, FTP- ja skannaustöitä suoraan työasemasta sen sijaan, että he joutuisivat käyttämään monitoimilaitteen kosketusnäyttöä. Asiakastuki Tarvikkeiden tai huoltoavun nopea tilaaminen Tämä tarjoaa loppukäyttäjäasiakkaille helpon tavan lähettää tietoa laitteesta jälleenmyyjälle tai sisäiseen käyttäjätukeen. QR-koodin luontitoiminto Helpottaa laitteen tunnistusta mobiilitulostuksessa Toiminto luo QR (Quick Response) koodin, joka upotetaan tulostimeen IPosoitteeseen, ja varustaa Lexmarkin e-task-kosketusnäytön kaksiulotteisella viivakoodilla. kaappaus ja reititys Sähköpostin kokorajoitus Skannattujen asiakirjojen lähettäminen sähköpostissa entistä nopeammin ja luotettavammin Voit rajoittaa sähköpostin liitetiedoston koon kohdetta kohti, määrittää jopa kymmenen kohdetta, kaapata kuvan asiakirjan paperiversiosta, jakaa asiakirjan yksittäisiksi sivuiksi, liittää kaikki sivut yhteen sähköpostiin tai liittää kuhunkin sähköpostiin yhden sivun. Sähköpostita itselle Luottamuksellisten tietojen suojaus Estä käyttäjiä lähettämästä tietoja ilman valtuuksia monitoimilaitteesta muuhun kuin heidän omaan sähköpostiosoitteeseensa. Ominaisuus tukee Microsoftin Active Directory hakemistoa, minkä ansiosta järjestelmänvalvojien on helppo aktivoida laitteelle käyttäjätodennus. Faksin välitys Entistä pienempi paperinkulutus elektronisen faksien vastaanoton ansiosta Sovellus kaappaa analogisen faksin monitoimilaitteesta ja reitittää sen ennalta määritettyyn tiedostojakoon tai sähköpostiosoitteeseen. Skannaa verkkoon Paperiasiakirjojen nopea digitointi Kaappaa kuva asiakirjan paperiversiosta ja reititä se johonkin 30 esimääritetystä henkilökohtaisesta tai julkisesta, jaetusta verkkokansiosta.

4 Lexmarkin ESF-ten opas N kaappaus ja reititys Skannaa verkkoon, Premium Skannattujen paperiasiakirjojen ja optimointi Skannaa verkkoon, Premium sovelluksen avulla esikatselet, viimeistelet ja indeksoit paperiasiakirjojen skannatut kuvat sekä reitität ne jaettuun verkkokansioon. Viivakoodien tunnistus Asiakirjaan sisältyvän viivakoodin sijainnin tunnistaminen Lexmarkin Viivakoodien tunnistus on upotettu, monitoimilaitteita varten suunniteltu, joka luo mallipohjat viivakoodien lukemiseksi Skannaa verkkoon, Premium sovelluksessa. Lexmarkin Viivakoodien tunnistus löytää viivakoodit nopeasti ja jouduttaa lukuprosessia. Skannaa DocuWareen, tallennus ja nouto Skannaa DocuWareen kaappaa kuvan asiakirjan paperiversiosta ja lisää kuvan sekä valinnaiset liitteet asiakirjojen DocuWareohjelmistoon. Skannaa Sharepointiin Helppo asiakirjojen lisäys Lexmarkin Skannaa Sharepointiin sovelluksen avulla skannaat asiakirjat kätevästi suoraan Lexmarkin monitoimilaitteesta Microsoft SharePoint tai Microsoft SharePoint 2010 sisällönohjelmistoon. USB-sähköposti Nopea sähköpostitus ilman tietokonetta Lähetä sähköpostia tai tallenna sisältöä ftp-palvelimelle suoraan USBmuistitikusta. kommunikointi ja mukauttaminen Taustakuva ja näytönsäästäjä Yrityksen tuotemerkin lisääminen monitoimilaitteeseen Voit ottaa käyttöön ajastetun näytönsäästäjän ja mukautetun taustakuvan monitoimilaitteen kosketusnäytössä. Omat pikavalinnat Oikeat toiminnot nopeasti Omat pikavalinnat ratkaisulla käyttäjä voi luoda helposti räätälöityjä kopiointi-, faksaus- ja sähköpostipikavalintoja suoraan monitoimilaitteen kosketusnäytössä. Yleiset tehtävät voi suorittaa jopa vain yhdellä kosketuksella. Diaesitys Yrityksen koulutus- ja viestitysratkaisujen lisääminen monitoimilaitteeseen Diaesitys-sovelluksella käyttäjät voivat ladata omia kuvia ja näyttää ne diaesityksenä Lexmarkin monitoimilaitteen värillisessä kosketusnäytössä.

5 kopiointi, tulostus ja faksaus Etäkopiointi Auttaa vähentämään värimonitoimilaitteiden määrää Tällä sovelluksella käyttäjä voi skannata asiakirjan ja tulostaa sen pääkäyttäjän määrittämällä etätulostimella. Paperinsäästö Pienentää hiilijalanjälkeä Lexmarkin Paperinsäästö-ominaisuus on esimääritetty ja mukautettava profiilin kopiointiratkaisu, joka tukee kestävää kehitystä. Korttikopiointi Helppo henkilökorttien skannaus Korttikopiointi-asetuksen avulla käyttäjät voivat skannata henkilökortin molemmat puolet ja joko tulostaa ne yhdelle arkille tai lähettää skannauksen sähköpostiosoitteeseen. Vaaditaan, jos monikorttivalinta on pakollinen. Google Cloud Print Turvallinen mobiilitulostus Lexmarkin Google Cloud Print sovelluksen avulla tulostat Gmail- ja Google Docs sisältöä älypuhelimesta tai tablet-laitteesta. Asiakirjasi säilyvät Google Cloud palvelussa siihen asti, että kirjaudut Google-tiliisi Lexmark-tulostimen kosketusnäytön avulla. Lomakkeet ja suosikit Skannattujen asiakirjojen lähettäminen sähköpostissa entistä nopeammin ja luotettavammin Lisää kirjanmerkkejä Internet-palvelinten kuvapohjaisiin lomakkeisiin. Voit tulostaa kuvat milloin tahansa. ja ohjaimet Ympäristöasetukset Pienentää hiilijalanjälkeä Tämän sovelluksen avulla käyttäjä voi helposti muuttaa laitteen energian, paperin ja väriaineen kulutukseen liittyviä oletusasetuksia. Osoitekirjan Aikaa säästävät pikavalinnat ja sisäiset tilit Osoitteiston sovelluksen avulla voit lisätä kätevästi useita sähköpostin ja faksin pikavalintoja tulostimen osoitteistoon. Lisäksi voit tuoda sisäisiä tilejä tulostimeen todennustason suojauksen ja valtuutusten tueksi. LeC 2.0 moduuli 3 Laitteiston tehokas säästää rahaa LeC 2.0 sisältyy Lexmarkin monitoimilaitteisiin. Se kerää käyttötiedot verkossa olevista laitteista. Tiedot lähetetään sähköpostitse määritetylle vastaanottajalle, joka voi tietojen avulla tarkistaa ja vahvistaa kuukausikäytön.

6 säilytys ja nouto Käyttökatkoraportit Varmistaa toimintojen jatkumisen käyttökatkojen aikana Pääset käyttämään tärkeitä asiakirjoja ja raportteja kaikkina vuorokaudenaikoina, vaikka IT-järjestelmä tai verkko kaatuisi. Päivän aikana päivitetyt asiakirjat lähetetään Lexmark-tulostimeen tai -monitoimilaitteeseen ja tallennetaan suojatulle kiintolevylle. Google Docs Lähettäminen, jakaminen ja tulostaminen Google Docs -palvelusta Ihanteellinen apulainen, kun lataat asiakirjoja Google Docs tiliisi (jaetut kansiot mukaan lukien) yhteistyötä varten. Selaa Google Docs tiliäsi ja tulosta jaetut asiakirjat tarvittaessa. Skannaa kiintolevylle Monitoimilaitteen sisältämien asiakirjojen tallennus ja käyttö Skannaa kiintolevylle ratkaisun avulla kaappaat asiakirjat ja tallennat ne tulostimen suojatulle kiintolevylle tulostettaviksi myöhemmässä vaiheessa. Voit tallentaa asiakirjoja julkisiin tai yksityisiin kansioihin, näyttää ne pikkukuvina sekä siirtää, nimetä ja poistaa tiedostoja. työkalut ja kehyssovellukset Solution Composer Yrityksen mukautettujen työnkulkuratkaisujen luominen helposti Solution Composer ratkaisun avulla laadit ja viimeistelet työnkulut siten, että ne vastaavat asiakkaittesi liiketoiminnan tarpeita. Intuitiivisen vedä ja pudota menetelmän avulla luot helposti niin yksinkertaiset pikavalinnat kuin monimutkaiset työnkulut. Tietyt työnkulut vaativat. seuranta ja kirjanpito Laitekiintiöt Monitoimilaitteen käytön ja seuranta käyttäjittäin Lexmark-laitekiintiöillä pääkäyttäjä voi määrittää käyttäjien tulostuksen, skannauksen, kopioinnin ja lähtevän faksauksen kiintiöt laitteessa.

Lexmarkin ESF-sovellusten opas N3 2012 SISÄLLYS

Lexmarkin ESF-sovellusten opas N3 2012 SISÄLLYS Lexmarkin ESF-sovellusten opas N3 2012 SISÄLLYS Helppokäyttöratkaisu & Helppokäytön puhetoiminto Taustakuva ja näytönsäästäjä Viivakoodien tunnistus Korttikopiointi Asiakastuki Lexmark-laitekiintiöt Käyttökatkoraportit

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot 6 6 Aakkosnumeerinen näppäimistö

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 7800 -sarja Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 7800 -sarja Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. ABC DEF Valikot GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6 WXYZ 9 7 Työn

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan Google

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Apple laitteet) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys

Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys Tietoja RICOH Smart Device Connectorin käyttäjille: Laitteen määritys SISÄLLYSLUETTELO 1. Kaikille käyttäjille Johdanto...3 Tietoja oppaasta...3 Tavaramerkit... 4 Mikä on RICOH Smart Device Connector?...

Lisätiedot

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin

Ohjaustaulu. Xerox AltaLink C8030/C8035/C8045/C8055/C8070 -värimonitoimitulostin Ohjaustaulu Käytettävissä olevat sovellukset voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoa sähköpostin ja osoitteiston toiminnoista on Käyttöoppaassa. 5 9 8 7 6 0 5 6 7 8 9 0 Koti-näppäin palauttaa

Lisätiedot

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa

Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Xerox QR Code -sovellus Pika-aloitusopas 702P03999 Käytettäväksi QR-koodin lukulaitteen/lukijan kanssa yhteensopivien sovellusten kanssa Käytä QR (Quick Response) Code -sovellusta seuraavien sovellusten

Lisätiedot

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2.

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2. Xerox ConnectKey.0 -tekniikka Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot

Lisätiedot

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten.

Valotuslasi. 1. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Xerox WorkCentre 9/9 -monitoimitulostin Kopioiminen. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain originaaleja vasten. Laske syöttölaite alas.. Peruuta mahdolliset

Lisätiedot

Kopioiminen TAI. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Ohjaustaulu. Originaalien syöttölaite. Valotuslasi

Kopioiminen TAI. Xerox WorkCentre 5845/5855/5865/5875/5890. Ohjaustaulu. Originaalien syöttölaite. Valotuslasi Xerox WorkCentre 8/8/8/8/890 Kopioiminen Kaikki palvelut Töiden tila Kosketusnäyttö Käynnistys Nollaa kaikki Pysäytys. Aseta originaalit etusivut ylöspäin syöttölaitteen syöttöalustalle. Siirrä syöttöohjain

Lisätiedot

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas

Skannaaminen RightFaxiin. Pääkäyttäjän opas Skannaaminen RightFaxiin Pääkäyttäjän opas Toukokuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleiskuvaus...3 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...4 Sovelluksen asetusten määrittäminen...5 Sovelluksen

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Merkintöjen selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa tulee toimia tai miten toimintoa voi käyttää muiden

Lisätiedot

Lomakkeet ja suosikit

Lomakkeet ja suosikit Lomakkeet ja suosikit Versio 5.1 Pääkäyttäjän opas Heinäkuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Muutoshistoria...3 Yleistä... 4 Sovelluksen asetusten määrittäminen...5 Upotetun verkkopalvelimen käyttäminen...

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android )

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (Android ) Ennen Brother-laitteen käyttöä Huomautusten määritelmät Tämä käyttöopas käyttää seuraavia symboleita ja merkintätapoja: Kuvakkeet sisältävät

Lisätiedot

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu

Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Sharpdesk Sharpdesk -asiakirjanhallintaratkaisu Hallitse työnkulku Asiakirjojen luontiin, tallennukseen ja hallintaan Sharpdesk on tehokas ja suosittu henkilökohtainen asiakirjanhallintajärjestelmä. Sen

Lisätiedot

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2.

Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 2. Xerox ConnectKey.0 -tekniikka Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot

Lisätiedot

Skannauskeskus. Versio 1.1. Pääkäyttäjän opas

Skannauskeskus. Versio 1.1. Pääkäyttäjän opas Skannauskeskus Versio 1.1 Pääkäyttäjän opas Syyskuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Muutoshistoria...3 Yleiskuvaus...4 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...6 Sovelluksen asetusten määrittäminen...7

Lisätiedot

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570

LASERJET PRO 500 COLOR MFP. Pikaopas M570 LASERJET PRO 500 COLOR MFP Pikaopas M570 USB-pikatulostus 1. Liitä USB-asema laitteen etupaneelin USBporttiin. 2. USB-flash-asema-valikko avautuu. Selaa vaihtoehtoja nuolipainikkeilla. Tulosta asiakirja

Lisätiedot

AccuRead OCR. Pääkäyttäjän opas

AccuRead OCR. Pääkäyttäjän opas AccuRead OCR Pääkäyttäjän opas Huhtikuu 2015 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleistä...3 Tuetut sovellukset...3 Tuetut muodot ja kielet...4 Tekstintunnistuksen tehokkuus...4 Näyteasiakirjat...6 Sovelluksen

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 5845 / 5855 / 5865 / 5875 / 5890 Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. ABC DEF Valikot GHI PQRS 7 JKL TUV 8 MNO 6 WXYZ 9 7 Työn

Lisätiedot

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet-palvelut

Version 1.0 09/10. Xerox ColorQube 9301/9302/9303 Internet-palvelut Version 1.0 09/10 Xerox 2010 Xerox Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Julkaisemattomat oikeudet pidätetään Yhdysvaltain tekijänoikeuslain nojalla. Tämän esitteen sisällön kopioiminen missä tahansa

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Käyttövinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN

NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN NÄIN OTAT F-SECURE SAFEN KÄYTTÖÖN 2 REKISTERÖINTI Avaa saamasi SAFE -linkki tai mene ostamastasi tuotepakkauksesta löytyvään osoitteeseen. 2 Täytä lomake ja valitse vahva salasana. Klikkaa Luo käyttäjätili.

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Tietoja Google Cloud Printistä Tulostaminen Google Cloud Printillä Liite Sisällys Tietoja oppaasta... 2 Oppaassa käytetyt symbolit... 2 Vastuuvapauslauseke... 2 1. Tietoja Google

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Pikaopas M575

LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP. Pikaopas M575 LASERJET ENTERPRISE COLOR FLOW MFP Pikaopas M575 Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Käytön aloittaminen NSZ-GS7. Verkkomediasoitin. Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Käytön aloittaminen NSZ-GS7. Verkkomediasoitin. Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Käytön aloittaminen FI Verkkomediasoitin NSZ-GS7 Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Käytön aloittaminen: ON/STANDBY Kytkee tai katkaisee soittimen

Lisätiedot

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella 1 F-Secure KEY F-Secure KEY on palvelu, joka tallentaa turvallisesti kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, kuten salasanat ja maksukorttitiedot,

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen

Pika-aloitusopas. Haku Voit etsiä sivustoja, henkilöitä tai tiedostoja. Sivuston tai uutisviestin luominen Pika-aloitusopas Saa aikaan enemmän olinpaikastasi riippumatta suojatun käytön, jakamisen ja tiedostotallennuksen avulla. Kirjaudu sisään Office 365 -tilaukseesi ja valitse SharePoint sovellusten käynnistyksestä.

Lisätiedot

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Monitoimilaitetta ja sen toimintoja kuvaillaan useissa oppaissa. Tämän sivun avulla löydät monitoimilaitteen julkaisuja ja muita tietoja. Ohjesivut Monitoimilaitteessa

Lisätiedot

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet

Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Langattoman kotiverkon mahdollisuudet Tietoisku 5.4.2016 mikko.kaariainen@opisto.hel.fi Lataa tietoiskun materiaali netistä, kirjoita osoite selaimen osoitelokeroon: opi.opisto.hel.fi/mikko Tietoverkot

Lisätiedot

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1

Tieto-opas. Ohjelmisto ja käyttöoppaat -CD. Ohjesivut. Lexmarkin Web-sivusto. Muut kielet. Asennusohje. Tieto-opas Sivu 1 / 1 Tieto-opas Tieto-opas Monitoimilaitetta ja sen toimintoja kuvaillaan useissa oppaissa. Tämän sivun avulla löydät monitoimilaitetta koskevia julkaisuja ja muita tietoja. Ohjesivut Monitoimilaitteessa on

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/ 5755/5765/5775/5790 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja

Xerox WorkCentre 5735/5740/5745/ 5755/5765/5775/5790 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja ." Xerox WorkCentre /0// ///90 Kopioiminen. seta originaalit syöttölaitteen alustalle etusivut ylöspäin tai. Painamalla Nollaa kaikki (C) -näppäintä voit peruuttaa 88 99. Paina Kaikki palvelut -näppäintä

Lisätiedot

Googlen palvelut synkronoinnin apuna. Kampin palvelukeskus Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo

Googlen palvelut synkronoinnin apuna. Kampin palvelukeskus Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo Googlen palvelut synkronoinnin apuna Kampin palvelukeskus 31.01.2018 Jukka Hanhinen, Urho Karjalainen, Rene Tigerstedt, Pirjo Salo Google-tili Jos käytät Gmail-sähköpostia niin sinulla on Google-tili (nn.nn@gmail.com)

Lisätiedot

Pikaopas NPD4499-00 FI

Pikaopas NPD4499-00 FI NPD4499-00 FI Luku 1 Esittely Kiitos, että valitsit tämän tuotteen. Tämä Quick Guide () sisältää laitteen esittelyn lisäksi kuvalliset ohjeet tavallisimmin käytetyistä perustoiminnoista. Lisätietoja eri

Lisätiedot

Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita

Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Lexmark XS925de -värimonitoimilaite. Kuvan mallissa on lisävarusteita Lexmark XS925de -värimonitoimilaite Kuvan mallissa on lisävarusteita Parantaa kuvia. Edistää työnkulkua. Väritulostus Kosketusnäyttö Kopiointi Skannaus Faksi Ratkaisut A3 (11x17) Jopa 31 sivua minuutissa

Lisätiedot

www.sharp.eu Tervetuloa Sharpille Sharp Electronics Suomi Rälssintie 6, 00720 Helsinki Puh. (09) 2525 5600, Fax (09) 2525 5699

www.sharp.eu Tervetuloa Sharpille Sharp Electronics Suomi Rälssintie 6, 00720 Helsinki Puh. (09) 2525 5600, Fax (09) 2525 5699 Tervetuloa Sharpille Sharp valmistaa nopeita ja luotettavia tulostimia ja monitoimilaitteita ja kehittää uusia, tehokkaampia ratkaisuja ja innovaatioita asiakirjahallintaan. Monet näistä innovaatioista

Lisätiedot

SIMPLIFYSCAN. Viisas valinta älykkääseen skannaukseen

SIMPLIFYSCAN. Viisas valinta älykkääseen skannaukseen SIMPLIFYSCAN Viisas valinta älykkääseen skannaukseen SIMPLIFYSCAN: VIISAS VALINTA ÄLYKKÄÄSEEN SKANNAUKSEEN SimplifyScan antaa toimistosi työntekijöille mahdollisuuden skannata vaivattomasti asiakirjat

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. XEROX COLORQUBE 9300 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4276581

Käyttöoppaasi. XEROX COLORQUBE 9300 http://fi.yourpdfguides.com/dref/4276581 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle XEROX COLORQUBE 9300. Löydät kysymyksiisi vastaukset XEROX COLORQUBE 9300 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot,

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE MFP. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE MFP Pikaopas M725dn M725f M725z M725z+ Tallennetun työn tulostaminen Seuraavien ohjeiden mukaan toimimalla voit tulosta laitteen muistiin tallennetun työn. 1. Selaa ohjauspaneelin aloitusnäytössä

Lisätiedot

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja

Xerox ColorQube 9201/9202/9203 Kopioiminen. Valmistelu. Skannaus. Lisätietoja Xerox ColorQube 90/90/90 Kopioiminen. Aseta originaalit syöttölaitteeseen etusivut ylöspäin tai. Paina Kaikki palvelut -näppäintä.. Valitse Kopiointi. Kopiointi-kortti tulee näkyviin.. Tee tarvittavat

Lisätiedot

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Sisällysluettelo 1. Tulosta mustavalkoisena 2. Kaksipuoleinen tulostus 3. Käytä verkkotulostimia, mielellään monitoimilaitteita 4. Asemoi useampi sivu tulostettavaa

Lisätiedot

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision

Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Tulostinohjelmisto ja apuohjelmat 1 Tulostimen hallintaohjelmisto MarkVision Windows 95/98/2000-, Windows NT 4.0- ja Macintosh-käyttöjärjestelmien MarkVision toimitetaan tulostimen mukana Drivers, MarkVision

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

Sense tiedostot Käyttöohje Opastinsilta 8 ae Helsinki

Sense tiedostot Käyttöohje Opastinsilta 8 ae Helsinki Sense tiedostot Käyttöohje www.avoine.fi 010 3090 980 Opastinsilta 8 ae 00520 Helsinki Päivitetty 19.4.2018 Sisällys 1. Palvelun kuvaus... 2 2. Palveluun kirjautuminen... 3 2.1 Käyttäjätunnus ja salasana...

Lisätiedot

Opi kuvin: By Choice v.1.4 asennus Asennus järjestelmänvalvojan oikeuksin

Opi kuvin: By Choice v.1.4 asennus Asennus järjestelmänvalvojan oikeuksin Opi kuvin: By Choice v.1.4 asennus Asennus järjestelmänvalvojan oikeuksin Opi kuvin: By Choice 1.4 sisältää ilmaisen, yli 3000 symbolia sisältävän symbolipäivityksen. Uudet kuvasymbolit löytyvät erillisistä

Lisätiedot

Kerro kuvin: InPrint 2.8 asennus Asennus järjestelmänvalvojan oikeuksin

Kerro kuvin: InPrint 2.8 asennus Asennus järjestelmänvalvojan oikeuksin Kerro kuvin: InPrint 2.8 asennus Asennus järjestelmänvalvojan oikeuksin Kerro kuvin: InPrint 2.8 sisältää ilmaisen, yli 3000 symbolia sisältävän symbolipäivityksen. Uudet kuvasymbolit löytyvät erillisistä

Lisätiedot

TERVETULOA CHROME-TYÖASEMALLE!

TERVETULOA CHROME-TYÖASEMALLE! 1 TERVETULOA CHROME-TYÖASEMALLE! Hämeenlinnan kaupunginkirjaston käytössä on Chromebox-työasemia. Työasemat ovat pääsääntöisesti aina käynnissä, mutta tarvittaessa laite käynnistyy virtapainikkeesta. Laitteet

Lisätiedot

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Tilaasäästävät monitoimilaitteet kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla kotiin tai pieneen toimistoon. TULOSTAA KOPIOI www.brother.fi SKANNAA FAKSAA LANGATON Kaikki

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Käyttövinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella 1 F-Secure KEY F-Secure KEY on palvelu, joka tallentaa turvallisesti kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, kuten salasanat ja maksukorttitiedot,

Lisätiedot

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Pikaopas

COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES. Pikaopas COLOR LASERJET ENTERPRISE CM4540 MFP SERIES Pikaopas HP Color LaserJet Enterprise CM4540 MFP Series Pikaopas Sisällysluettelo Pikaopas... 1 Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen... 2 Kopiointityön

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Brother Image Viewer Android -opas

Brother Image Viewer Android -opas Brother Image Viewer Android -opas Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: VINKKI Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten toimintoa voi

Lisätiedot

Tehokasta monipuolisuutta...

Tehokasta monipuolisuutta... WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 tulostin kopiokone skanneri faksi sähköposti Tehokasta monipuolisuutta... ja värien voimaa WorkCentre 7228 / 7235 / 7245 Yksi monitoimilaite tarjoaa nyt kaikki tehokkaat toiminnot,

Lisätiedot

3 Valitse aloitusnäytöstä kohta Copy (Kopio) tai valitse kopiomäärä näppäimistöllä. Kopiointinäyttö avautuu. Kopioiminen skannaustasolta

3 Valitse aloitusnäytöstä kohta Copy (Kopio) tai valitse kopiomäärä näppäimistöllä. Kopiointinäyttö avautuu. Kopioiminen skannaustasolta Lasermonitoimil aite Pikaopas Kopioiminen Pikakopion tekeminen 3 Paina tulostimen ohjauspaneelin -painiketta. 4 Jos asetit asiakirjan skannaustasolle, palaa aloitusnäyttöön valitsemalla Finish the Job

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio A FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa on toimittava tai miten kutakin toimintoa voi

Lisätiedot

käyttämällä voit aloittaa toiminnon, kuten kopioinnin, faksauksen tai skannauksen, avata valikkonäytön tai vastata viesteihin.

käyttämällä voit aloittaa toiminnon, kuten kopioinnin, faksauksen tai skannauksen, avata valikkonäytön tai vastata viesteihin. Pikaopas Tietoja tulostimesta Ohjauspaneelin käyttäminen käyttämällä voit aloittaa toiminnon, kuten kopioinnin, faksauksen tai skannauksen, avata valikkonäytön tai vastata viesteihin. Huomautus: Aloitusnäyttö

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun.

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun. ALVin käyttöohjeet Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista

Lisätiedot

Suojatut pidossa olevat tulostustyöt. Pääkäyttäjän opas

Suojatut pidossa olevat tulostustyöt. Pääkäyttäjän opas Suojatut pidossa olevat tulostustyöt Pääkäyttäjän opas Huhtikuu 2013 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Yleistä... 3 Suojattujen pidossa olevien tulostustöiden määritys...4 Sovelluksen määrittäminen ja

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille

Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Mobiilitulostus-/-skannausopas Brother iprint&scanille Versio G FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa kuvaketta: Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia tai miten

Lisätiedot

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta

Aloita tästä. Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Aloita tästä Värikasettien kohdistaminen ilman tietokonetta Noudata Asennusohjeessa annettuja laitteiston asennusohjeita. Jatka optimoimalla tulostuslaatu seuraavasti. 1 Varmista, että olet lisännyt paperikaukaloon

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

Google yritysratkaisut motivointia tehokkuuteen. Juha Elonen, kehitysjohtaja, DNA Business

Google yritysratkaisut motivointia tehokkuuteen. Juha Elonen, kehitysjohtaja, DNA Business Google yritysratkaisut motivointia tehokkuuteen Juha Elonen, kehitysjohtaja, DNA Business Tietomäärän räjähdysmäinen kasvu Sosiaalinen media Pilvilaskenta ja pilvipalvelut Luonnolliset käyttöliittymät

Lisätiedot

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn 1(5) HP LaserJet Pro 400 MFP M425dn Kuvaus Toimiston tuottavuutta verkkoon yhdistetyllä monitoimitulostimella. Voit tulostaa lähes mistä tahansa HP eprintin avulla ja jakaa resursseja Ethernet-verkkoyhteyden

Lisätiedot

Pikaopas. Viestitehtävien hallinta viestiluettelossa Luokittele, merkitse tai poista viestejä suoraan viestiluettelossa.

Pikaopas. Viestitehtävien hallinta viestiluettelossa Luokittele, merkitse tai poista viestejä suoraan viestiluettelossa. Pikaopas Microsoft Outlook 2013 näyttää erilaiselta kuin aiemmat versiot.tämän oppaan avulla pääset alkuun nopeasti ja saat yleiskuvan uusista ominaisuuksista. Ulkoasun mukauttaminen Mukauta Outlook: Valitse

Lisätiedot

Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus

Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Client Management hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä

Lisätiedot

Mustesuihkumallisto. yrityskäyttöön. Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. brother.fi

Mustesuihkumallisto. yrityskäyttöön. Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. brother.fi Mustesuihkumallisto yrityskäyttöön Kestävä A3-mustesuihkumallisto tarjoaa suorituskykyä johon voit luottaa. TULOSTAA KOPIOI SKANNAA FAKSAA WIRELESS LANGATON brother.fi Värillisillä A3-tulosteilla herätät

Lisätiedot

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly Google-dokumentit 1 2 3 Yleistä 1.1 Tilin luominen 4 1.2 Docs-päävalikkoon siirtyminen 7 Dokumentit-päävalikko 2.1 Kirjaudu Dokumentteihin 9 2.2 Lähetä tiedosto Google-dokumentteihin 11 2.3 Uuden asiakirjan

Lisätiedot

Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus

Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Client Management -hallintaratkaisut ja mobiilitulostus Käyttöopas Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft ja Windows ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä

Lisätiedot

Xerox ConnectKey -teknologia. Työpaikan tuottavuutta tukeva ekosysteemi.

Xerox ConnectKey -teknologia. Työpaikan tuottavuutta tukeva ekosysteemi. Xerox ConnectKey -teknologia Työpaikan tuottavuutta tukeva ekosysteemi. Se ei ole vain laite, vaan työpaikan älykäs apulainen. Nykyiset työpaikat ovat kehittyneet niin vaativiksi, että yksi laite ei pysty

Lisätiedot

Google Cloud Print -opas

Google Cloud Print -opas Google Cloud Print -opas Versio 0 FIN Vinkkien selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkityyliä: Vinkeissä kerrotaan, miten eri tilanteissa on toimittava, tai annetaan ohjeita siitä, miten

Lisätiedot

Toimintoihin* päästään koskettamalla kortteja tai Kaikki palvelut, esimerkiksi: PAPERI

Toimintoihin* päästään koskettamalla kortteja tai Kaikki palvelut, esimerkiksi: PAPERI KOSKETUSNÄYTTÖ - Näyttää käytettävissä olevat toiminnot sekä yleistä tietoa koneesta. AC - Palauttaa toiminnot oletusasetuksiin. PYSÄYTYS - Pysäyttää käynnissä olevan työn. KÄYNNISTYS - Käynnistää työn.

Lisätiedot

Koneen käyttöön tarvitaan erillinen kortti, jonka voi lunastaa joko aikuisten infotiskiltä tai palvelupisteestä.

Koneen käyttöön tarvitaan erillinen kortti, jonka voi lunastaa joko aikuisten infotiskiltä tai palvelupisteestä. Kopiointi Koneen käyttöön tarvitaan erillinen kortti, jonka voi lunastaa joko aikuisten infotiskiltä tai palvelupisteestä. Hinnat Kortin panttimaksu on 2. Pantin saa takaisin jos kortin palauttaa. Kortille

Lisätiedot

OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN

OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN OHJEITA KOPIOINTIIN JA TULOSTUKSEEN 1 Sisällys Tulostimen valinta ja perustulostaminen... 4 Perusvälilehti... 5 Paperilähteen valinta... 5 Erikoismateriaalien tulostaminen... 6 Turvattu tulostus... 7 Asettelu

Lisätiedot

GroupWise Calendar Publishing Host User

GroupWise Calendar Publishing Host User GroupWise 8 Calendar Publishing Host User 8 17. lokakuu 2008 Novell GroupWise Calendar Publishing Host User PIKAKÄYNNISTYS www.novell.com YLEISTÄ Novell GroupWise Calendar Publishing Host User on Web-pohjainen

Lisätiedot

Aloitusnäytön toiminta

Aloitusnäytön toiminta Pikaopas Tietoja tulostimesta Tulostimen ohjauspaneelin käyttäminen Aloitusnäytön toiminta Kun tulostimeen on kytketty virta, näyttöön tulee perusnäyttö, jota kutsutaan aloitusnäytöksi. Aloitusnäytön painikkeita

Lisätiedot

Suojatut pidossa olevat tulostustyöt

Suojatut pidossa olevat tulostustyöt Suojatut pidossa olevat tulostustyöt Versio 3.0 Pääkäyttäjän opas Tammikuu 2016 www.lexmark.com Sisällys 2 Sisällys Muutoshistoria...3 Yleiskuvaus...4 Käyttöönottovalmiuden tarkistusluettelo...5 Tulostimen

Lisätiedot

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013)

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) 1 Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen Sinun täytyy kirjautua Supplier Portal -sovellukseen,

Lisätiedot

Lexmarkin tulostuksenhallinta

Lexmarkin tulostuksenhallinta Lexmarkin tuostuksenhainta Optimoi verkkotuostus ja saavuta kipaiuetu tuostuksenhaintaratkaisua, jonka voit ottaa käyttöön omissa tioissasi tai pivipaveun kautta. Turvainen ja kätevä tuosteiden vapautus

Lisätiedot

Paperiton näyttösuunnitelma

Paperiton näyttösuunnitelma Paperiton näyttösuunnitelma Käyttöohje opiskelijalle ja työpaikkaohjaajalle Koonnut: Jarkko Lehmuskenttä Turun sivistystoimiala, Suunnittelu- ja kehittämispalvelut 13.11.2014 Versio 1,1 Ohje on koottu

Lisätiedot

MySchenker tulostimen ohjeet

MySchenker tulostimen ohjeet MySchenker tulostimen ohjeet Paperirullan asettaminen tulostimeen 1. Avaa tulostin painamalla etulevyn OPEN painikkeesta ja nostamalla kansi kevyesti yläasentoonsa Paperirullan asettaminen tulostimeen

Lisätiedot

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa

Luottamuksellinen sähköposti Trafissa OHJE 1 (8) Luottamuksellinen sähköposti Trafissa Trafi käyttää Deltagon Sec@GW -ohjelmistoa sähköpostin luottamuksellisuuden suojaamiseen. D-Envelope sovelluksen avulla viestien vastaanottaminen ei edellytä

Lisätiedot

Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille

Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille Brother ScanViewerin opas ios- / OS X -järjestelmille Versio 0 FIN Kuvakkeiden selitykset Tässä käyttöoppaassa käytetään seuraavaa vinkkimerkintää: VINKKI Vinkit kertovat, miten eri tilanteissa voi toimia

Lisätiedot

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. Tämän julkaisun tiedot kuuluvat tämän tuotteen Lakisääteisien ilmoitusten piiriin. 16. marraskuuta 2015 Sisällys 3 Sisällys Fiery Driver Configurator...5 Järjestelmävaatimukset...5

Lisätiedot

QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA ILMAISTA MOTIVOIVAA

QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA ILMAISTA MOTIVOIVAA QR-koodit QR-koodit INNOSTAVAA HAUSKAA PALJON KÄYTTÖTAPJA HELPPOA MOTIVOIVAA ILMAISTA QR-koodi paljon tietoa Koodin avulla pääsee nopeasti halutulle verkkosivulle tai esim. YouTube-videoon ilman osoitteen

Lisätiedot

DIGILEHTI KUULUU KAIKILLE!

DIGILEHTI KUULUU KAIKILLE! DIGILEHTI KUULUU KAIKILLE! Sisällysluettelo Mikä on digilehti?... 4 Mitä tarvitset?... 6 Miten luot käyttäjätunnuksen?.. 8 Miten käytät digilehteä?... 10 Digilehden ominaisuudet eri laitteissa... 12 Toiminnot

Lisätiedot

Loikkaa turvallisesti pilveen

Loikkaa turvallisesti pilveen Loikkaa turvallisesti pilveen Microsoft Azure tuo pk-yrityksille säästöjä ja työskentelyn helppoutta. Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu skaalautuu kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Pilvipalveluilla

Lisätiedot

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas

LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA. Pikaopas LASERJET ENTERPRISE M4555 MFP -SARJA Pikaopas Kopioitavan kuvan pienentäminen tai suurentaminen 1. Valitse aloitusnäytössä Kopioi -painike. 2. Kosketa Pienennä/suurenna-painiketta. 3. Valitse jokin valmiista

Lisätiedot

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa

JOHDANTO AirPrint on käytettävissä vain tulostimissa tai monitoimilaitteissa, jotka tukevat AirPrintiä. Huomaa Käyttöopas AirPrint JOHDANTO Tässä oppaassa olevien tietojen täydellisyys, täsmällisyys ja ajantasaisuus on pyritty varmistamaan kaikin keinoin. Valmistaja ei vastaa omien vaikutusmahdollisuuksiensa ulkopuolella

Lisätiedot

LATAA ILMAINEN SOVELLUS NYT! milwaukeetool.fi

LATAA ILMAINEN SOVELLUS NYT! milwaukeetool.fi LATAA ILMAINEN milwaukeetool.fi VARASTOINVENTAARION HALLINTA ONE-KEY antaa sinulle täydellisen katsauksen varastoinventaarioosi huolimatta siitä, oletko työmaalla vai toimistolla. Mitkä työkalut ovat työmaalla

Lisätiedot

SÄHKÖPOSTIN PERUSKURSSI. HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 337200 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi

SÄHKÖPOSTIN PERUSKURSSI. HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 337200 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi SÄHKÖPOSTIN PERUSKURSSI HERVANNAN KIRJASTO TIETOTORI Insinöörinkatu 38 337200 Tampere 040 800 7805 tietotori.hervanta@tampere.fi SÄHKÖPOSTIN PERUSKURSSI 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Kirjautuminen Gmail-postiin

Lisätiedot

Työskentele fiksummin.

Työskentele fiksummin. iw360 Työskentele fiksummin. > > > > > > > > > > > > > > > > Tuottavaa toimistotyötä suunnitteluvaiheesta valmiiseen versioon > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Yrityksen ja tuotteiden strategiasuunnittelussa

Lisätiedot

Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus

Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus Sonera Yrityssähköposti. Outlook 2013 lataus ja asennus Sisältö 1/14 Sonera Yrityssähköpostin käyttöönotto Outlook 2013 -sovelluksella SISÄLLYS Outlook 2013 asennuspaketin lataus... 2 Outlook 2013 asennus...

Lisätiedot

Lexmark C750. Oppaiden päivitys. Elokuu 2001. www.lexmark.fi

Lexmark C750. Oppaiden päivitys. Elokuu 2001. www.lexmark.fi Lexmark C750 Oppaiden päivitys Elokuu 2001 www.lexmark.fi 1 Kuvansiirtoyksikön kohdistaminen Kohdista kuvansiirtoyksikkö sen vaihtamisen jälkeen tai silloin, kun värit tulostuvat liian vaaleina, jotta

Lisätiedot

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML)

HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) 1(5) HP Color LaserJet Pro MFP M476nw (ML) Kuvaus Tulosta helposti älypuhelimestasi, tablet-tietokoneista ja kannettavista töissä, kotona tai tien päällä; HP:n Mopria-sertifioidulla monitoimilaitteella.

Lisätiedot