Lexmarkin sovellukset

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lexmarkin sovellukset"

Transkriptio

1 Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan, hallitaan ja käytetään mahdollisimman tehokkaasti, sekä aikaa että rahaa säästyy. Sovellukset myös ohjaavat kestävän kehityksen mukaisiin tulostuskäytäntöihin. Lexmarkin yritysratkaisujen jälleenmyyjänä tai Expert-/Premium-kumppanina sinulla on jälleen tilaisuus laajentaa liiketoimintamahdollisuuksiasi. Tarjoamalla uusia tuotteita ja palveluja autat asiakkaitasi tehostamaan toimintoja, parantamaan tuottavuutta, säästämään paperia ja energiaa sekä hyödyntämään entistä sujuvampaa työnkulkua. Mikä tärkeintä, autat asiakkaitasi maksimoimaan heidän sijoitetun pääomansa tuoton. Lexmark ja Lexmarkin timanttilogo ovat Lexmark International, Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

2 Lexmarkin ESF-ten opas N Tässä oppaassa kerrotaan sovelluksista, jotka on kehitetty Lexmarkin ratkaisuja tukevia yksi- ja monitoimitulostimia varten. Nämä tulostimet sisältävät Lexmarkin Embedded Solution Framework alustan, joka mahdollistaa ten käytön suoraan tulostimesta käsin. Näin vältytään palvelinpohjaisten ten an liittyviltä haasteilta. Sovellukset voi ladata virtuaalisesta ratkaisukeskuksesta. Asennus ja määritys on helppoa. Myydessään näitä sovelluksia asiakkailleen Lexmarkin kumppanit tarjoavat lisäarvopalveluja, jotka edistävät sopimusten syntymistä. Lexmarkin laitesovellukset auttavat asiakkaitasi löytämään Lexmarkin monitoimilaitteiden koko potentiaalin. Näiden maksuttomien ja helppokäyttöisten ten avulla asiakkaasi voivat mukauttaa monitoimilaitteensa, tulostaa entistä vastuullisemmin ja säästää niin aikaa kuin rahaakin. Lexmarkin asiakirjojen sovellukset auttavat asiakkaitasi tehostamaan asiakirjojen ja liiketoimintaprosessien a helpolla tavalla. Samalla säästyy sekä aikaa että rahaa. Lexmarkin maksulliset sovellukset tarjoavat asiakkaillesi edistyksellisiä toimintoja ja suuria säästöjä. Lexmarkin yritysratkaisujen jälleenmyyjät ja Expert-kumppanit voivat hankkia näitä ratkaisuja Lexmarkin virtuaalisesta ratkaisukeskuksesta.

3 HELPPOKÄYTTÖISYYS JA KÄYTETTÄVYYS Helppokäytön puhetoiminto Tekee monitoimilaitteiden hallinnasta helppoa myös vammaiskäyttäjille Helppokäytön puhetoiminto -sovelluksella käyttäjä kuulee laitteen tilaan liittyvät ilmoitukset. Sovellukseen voi ladata käyttäjäkohtaisia viestejä oletusviestien tilalle, joten käyttökokemuksen voi räätälöidä erikseen jokaiselle käyttäjälle. Helppokäyttöratkaisu Tekee monitoimilaitteiden hallinnasta helppoa myös vammaiskäyttäjille Lexmark-helppokäyttöratkaisun avulla käyttäjät voivat määrittää kopiointi-, faksaus-, sähköposti-, FTP- ja skannaustöitä suoraan työasemasta sen sijaan, että he joutuisivat käyttämään monitoimilaitteen kosketusnäyttöä. Asiakastuki Tarvikkeiden tai huoltoavun nopea tilaaminen Tämä tarjoaa loppukäyttäjäasiakkaille helpon tavan lähettää tietoa laitteesta jälleenmyyjälle tai sisäiseen käyttäjätukeen. QR-koodin luontitoiminto Helpottaa laitteen tunnistusta mobiilitulostuksessa Toiminto luo QR (Quick Response) koodin, joka upotetaan tulostimeen IPosoitteeseen, ja varustaa Lexmarkin e-task-kosketusnäytön kaksiulotteisella viivakoodilla. kaappaus ja reititys Sähköpostin kokorajoitus Skannattujen asiakirjojen lähettäminen sähköpostissa entistä nopeammin ja luotettavammin Voit rajoittaa sähköpostin liitetiedoston koon kohdetta kohti, määrittää jopa kymmenen kohdetta, kaapata kuvan asiakirjan paperiversiosta, jakaa asiakirjan yksittäisiksi sivuiksi, liittää kaikki sivut yhteen sähköpostiin tai liittää kuhunkin sähköpostiin yhden sivun. Sähköpostita itselle Luottamuksellisten tietojen suojaus Estä käyttäjiä lähettämästä tietoja ilman valtuuksia monitoimilaitteesta muuhun kuin heidän omaan sähköpostiosoitteeseensa. Ominaisuus tukee Microsoftin Active Directory hakemistoa, minkä ansiosta järjestelmänvalvojien on helppo aktivoida laitteelle käyttäjätodennus. Faksin välitys Entistä pienempi paperinkulutus elektronisen faksien vastaanoton ansiosta Sovellus kaappaa analogisen faksin monitoimilaitteesta ja reitittää sen ennalta määritettyyn tiedostojakoon tai sähköpostiosoitteeseen. Skannaa verkkoon Paperiasiakirjojen nopea digitointi Kaappaa kuva asiakirjan paperiversiosta ja reititä se johonkin 30 esimääritetystä henkilökohtaisesta tai julkisesta, jaetusta verkkokansiosta.

4 Lexmarkin ESF-ten opas N kaappaus ja reititys Skannaa verkkoon, Premium Skannattujen paperiasiakirjojen ja optimointi Skannaa verkkoon, Premium sovelluksen avulla esikatselet, viimeistelet ja indeksoit paperiasiakirjojen skannatut kuvat sekä reitität ne jaettuun verkkokansioon. Viivakoodien tunnistus Asiakirjaan sisältyvän viivakoodin sijainnin tunnistaminen Lexmarkin Viivakoodien tunnistus on upotettu, monitoimilaitteita varten suunniteltu, joka luo mallipohjat viivakoodien lukemiseksi Skannaa verkkoon, Premium sovelluksessa. Lexmarkin Viivakoodien tunnistus löytää viivakoodit nopeasti ja jouduttaa lukuprosessia. Skannaa DocuWareen, tallennus ja nouto Skannaa DocuWareen kaappaa kuvan asiakirjan paperiversiosta ja lisää kuvan sekä valinnaiset liitteet asiakirjojen DocuWareohjelmistoon. Skannaa Sharepointiin Helppo asiakirjojen lisäys Lexmarkin Skannaa Sharepointiin sovelluksen avulla skannaat asiakirjat kätevästi suoraan Lexmarkin monitoimilaitteesta Microsoft SharePoint tai Microsoft SharePoint 2010 sisällönohjelmistoon. USB-sähköposti Nopea sähköpostitus ilman tietokonetta Lähetä sähköpostia tai tallenna sisältöä ftp-palvelimelle suoraan USBmuistitikusta. kommunikointi ja mukauttaminen Taustakuva ja näytönsäästäjä Yrityksen tuotemerkin lisääminen monitoimilaitteeseen Voit ottaa käyttöön ajastetun näytönsäästäjän ja mukautetun taustakuvan monitoimilaitteen kosketusnäytössä. Omat pikavalinnat Oikeat toiminnot nopeasti Omat pikavalinnat ratkaisulla käyttäjä voi luoda helposti räätälöityjä kopiointi-, faksaus- ja sähköpostipikavalintoja suoraan monitoimilaitteen kosketusnäytössä. Yleiset tehtävät voi suorittaa jopa vain yhdellä kosketuksella. Diaesitys Yrityksen koulutus- ja viestitysratkaisujen lisääminen monitoimilaitteeseen Diaesitys-sovelluksella käyttäjät voivat ladata omia kuvia ja näyttää ne diaesityksenä Lexmarkin monitoimilaitteen värillisessä kosketusnäytössä.

5 kopiointi, tulostus ja faksaus Etäkopiointi Auttaa vähentämään värimonitoimilaitteiden määrää Tällä sovelluksella käyttäjä voi skannata asiakirjan ja tulostaa sen pääkäyttäjän määrittämällä etätulostimella. Paperinsäästö Pienentää hiilijalanjälkeä Lexmarkin Paperinsäästö-ominaisuus on esimääritetty ja mukautettava profiilin kopiointiratkaisu, joka tukee kestävää kehitystä. Korttikopiointi Helppo henkilökorttien skannaus Korttikopiointi-asetuksen avulla käyttäjät voivat skannata henkilökortin molemmat puolet ja joko tulostaa ne yhdelle arkille tai lähettää skannauksen sähköpostiosoitteeseen. Vaaditaan, jos monikorttivalinta on pakollinen. Google Cloud Print Turvallinen mobiilitulostus Lexmarkin Google Cloud Print sovelluksen avulla tulostat Gmail- ja Google Docs sisältöä älypuhelimesta tai tablet-laitteesta. Asiakirjasi säilyvät Google Cloud palvelussa siihen asti, että kirjaudut Google-tiliisi Lexmark-tulostimen kosketusnäytön avulla. Lomakkeet ja suosikit Skannattujen asiakirjojen lähettäminen sähköpostissa entistä nopeammin ja luotettavammin Lisää kirjanmerkkejä Internet-palvelinten kuvapohjaisiin lomakkeisiin. Voit tulostaa kuvat milloin tahansa. ja ohjaimet Ympäristöasetukset Pienentää hiilijalanjälkeä Tämän sovelluksen avulla käyttäjä voi helposti muuttaa laitteen energian, paperin ja väriaineen kulutukseen liittyviä oletusasetuksia. Osoitekirjan Aikaa säästävät pikavalinnat ja sisäiset tilit Osoitteiston sovelluksen avulla voit lisätä kätevästi useita sähköpostin ja faksin pikavalintoja tulostimen osoitteistoon. Lisäksi voit tuoda sisäisiä tilejä tulostimeen todennustason suojauksen ja valtuutusten tueksi. LeC 2.0 moduuli 3 Laitteiston tehokas säästää rahaa LeC 2.0 sisältyy Lexmarkin monitoimilaitteisiin. Se kerää käyttötiedot verkossa olevista laitteista. Tiedot lähetetään sähköpostitse määritetylle vastaanottajalle, joka voi tietojen avulla tarkistaa ja vahvistaa kuukausikäytön.

6 säilytys ja nouto Käyttökatkoraportit Varmistaa toimintojen jatkumisen käyttökatkojen aikana Pääset käyttämään tärkeitä asiakirjoja ja raportteja kaikkina vuorokaudenaikoina, vaikka IT-järjestelmä tai verkko kaatuisi. Päivän aikana päivitetyt asiakirjat lähetetään Lexmark-tulostimeen tai -monitoimilaitteeseen ja tallennetaan suojatulle kiintolevylle. Google Docs Lähettäminen, jakaminen ja tulostaminen Google Docs -palvelusta Ihanteellinen apulainen, kun lataat asiakirjoja Google Docs tiliisi (jaetut kansiot mukaan lukien) yhteistyötä varten. Selaa Google Docs tiliäsi ja tulosta jaetut asiakirjat tarvittaessa. Skannaa kiintolevylle Monitoimilaitteen sisältämien asiakirjojen tallennus ja käyttö Skannaa kiintolevylle ratkaisun avulla kaappaat asiakirjat ja tallennat ne tulostimen suojatulle kiintolevylle tulostettaviksi myöhemmässä vaiheessa. Voit tallentaa asiakirjoja julkisiin tai yksityisiin kansioihin, näyttää ne pikkukuvina sekä siirtää, nimetä ja poistaa tiedostoja. työkalut ja kehyssovellukset Solution Composer Yrityksen mukautettujen työnkulkuratkaisujen luominen helposti Solution Composer ratkaisun avulla laadit ja viimeistelet työnkulut siten, että ne vastaavat asiakkaittesi liiketoiminnan tarpeita. Intuitiivisen vedä ja pudota menetelmän avulla luot helposti niin yksinkertaiset pikavalinnat kuin monimutkaiset työnkulut. Tietyt työnkulut vaativat. seuranta ja kirjanpito Laitekiintiöt Monitoimilaitteen käytön ja seuranta käyttäjittäin Lexmark-laitekiintiöillä pääkäyttäjä voi määrittää käyttäjien tulostuksen, skannauksen, kopioinnin ja lähtevän faksauksen kiintiöt laitteessa.

Esite. Xerox SMARTsend 3.0. Nopeaa ja turvallista skannausta

Esite. Xerox SMARTsend 3.0. Nopeaa ja turvallista skannausta Xerox SMARTsend 3.0. Esite Xerox SMARTsend 3.0 Nopeaa ja turvallista skannausta Lisää tuottavuutta tehokkaalla skannauksella Tehokas skannaus mahdollistaa uuden tavan työskennellä. SMARTsend - ohjelmiston

Lisätiedot

Käyttöopas NPD4756-01 FI

Käyttöopas NPD4756-01 FI NPD4756-01 FI Sisältö Alkusanat Tekijänoikeudet ja tavaramerkit... 11 Tämän oppaan käyttö... 12 Käytännöt... 12 Luvaton kopiointi ja tulostus... 13 Tuotteen ominaisuudet... 13 Ominaisuudet... 13 Luku 1

Lisätiedot

Yleistä. En voi ladata ja asentaa Sharpdesk Mobilea laitteeseeni. 1-1

Yleistä. En voi ladata ja asentaa Sharpdesk Mobilea laitteeseeni. 1-1 Finnish Huomio: Käyttöympäristöstä riippumatta, tämän sovelluksen tukemista mobiililaitteista käytetään nimitystä "laite." Mallin nimeä/käyttöjärjestelmän nimeä käytetään vain silloin, kun kysymys koskee

Lisätiedot

Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW

Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW Web Connect -opas HL-L9200CDW HL-L9200CDWT HL-L9300CDWTT DCP-L8400CDN DCP-L8450CDW MFC-L8600CDW MFC-L8650CDW MFC-L8850CDW MFC-L9550CDW Ennen Brother-laitteen käyttöä Soveltuvat mallit Huomautusten määritelmät

Lisätiedot

Tervetuloa Pantheriin Tietoja siitä, mitä kaikkea voit tehdä Mac OS X:n ja Mac OS X -ohjelmien avulla

Tervetuloa Pantheriin Tietoja siitä, mitä kaikkea voit tehdä Mac OS X:n ja Mac OS X -ohjelmien avulla Tervetuloa Pantheriin Tietoja siitä, mitä kaikkea voit tehdä Mac OS X:n ja Mac OS X -ohjelmien avulla appleapple Computer, Inc. 2004 Apple Computer, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple-logo on Apple

Lisätiedot

Asiakirjojen arkistointiopas

Asiakirjojen arkistointiopas MALLI: MX-5500N MX-600N MX-7000N Asiakirjojen arkistointiopas SISÄLLYSLUETTELO OPPAASTA................................. 3 LAITTEEN MUKANA TOIMITETUT KÄYTTÖOHJEET.......................... 4 ASIAKIRJOJEN

Lisätiedot

Nokia E6 00 -käyttöohje

Nokia E6 00 -käyttöohje Nokia E6 00 -käyttöohje 1.1. painos 2 Sisältö Sisältö Turvallisuus 5 Alkuvalmistelut 7 Näppäimet ja osat 7 Aseta SIM-kortti ja akku paikalleen 10 Aseta tai poista muistikortti 12 Lataus 14 Kytke tai katkaise

Lisätiedot

This is the Internet version of the user's guide. Print only for private use.

This is the Internet version of the user's guide. Print only for private use. Sisältö Aloittaminen.................... 4 Puhelimen kokoaminen, SIM-kortti, akku, soittaminen. Tutustuminen puhelimeen......... 9 Puhelimen yleiskuvaus, valikoiden käyttäminen, kirjainten syöttäminen,

Lisätiedot

Ne ovat pieniä, nopeita ja monipuolisia /This is Why Sharpin monitoimilaitteille löytyy paikka jokaisesta toimistosta.

Ne ovat pieniä, nopeita ja monipuolisia /This is Why Sharpin monitoimilaitteille löytyy paikka jokaisesta toimistosta. MX-C381 / MX-C312 Digitaalinen värimonitoimilaite TEHOKAS JA PIENIKOKOINEN A4-VÄRIMONITOIMILAITE Ne ovat pieniä, nopeita ja monipuolisia /This is Why Sharpin monitoimilaitteille löytyy paikka jokaisesta

Lisätiedot

Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2

Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1. Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2 Käyttöopas Johdanto - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -1 Aloittaminen - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -2 HUAWEI MediaPad ulkoiset osat...2 SIM- ja microsd-korttien

Lisätiedot

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö...

Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 4 M-Filesin päivittäinen käyttö... M-Files 10 Sisältö 1 Tekijänoikeudet...8 2 Johdatus M-Filesiin...9 3 Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto...10 3.1 Järjestelmävaatimukset...10 3.2 Automatisoitu asennus ja jakelu...11 3.3 Asennuksen läpivienti...11

Lisätiedot

Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012

Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012 Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012 Tämä oppimateriaali on lisensoitu Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 -lisenssillä. Kurssin sisältö: 1 Johdanto... 3 2 Internet... 4 2.1 Internetin peruskäyttö... 4

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Yleistä Optimasta... 7. 2 Optiman eri objektityypit... 10. Optima Opas käyttäjälle. 1.1 Laitteistovaatimukset...

Sisällysluettelo. 1 Yleistä Optimasta... 7. 2 Optiman eri objektityypit... 10. Optima Opas käyttäjälle. 1.1 Laitteistovaatimukset... Opas käyttäjälle 2 Optima Opas käyttäjälle Sisällysluettelo 1 1 Yleistä Optimasta... 7 1.1 Laitteistovaatimukset... 8 1.2 Sisäänkirjautuminen... 8 1.3 Optiman käyttöliittymä... 8 2 Optiman eri objektityypit...

Lisätiedot

HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN

HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 2 SÄHKÖISEN TERVEYSTIETOARKISTON TOTEUTUS

Lisätiedot

Nokia E7-00 -käyttöohje

Nokia E7-00 -käyttöohje Nokia E7-00 -käyttöohje 3.1. painos 2 Sisältö Sisältö Turvallisuus 5 Alkuvalmistelut 6 Näppäimet ja osat 6 Muuta puhelun, kappaleen tai videon äänenvoimakkuutta 10 Lukitse näppäimet ja näyttö tai avaa

Lisätiedot

Cat S50 Älypuhelin Käyttöohjekirja MIL SPEC

Cat S50 Älypuhelin Käyttöohjekirja MIL SPEC Cat S50 Älypuhelin Käyttöohjekirja MIL SPEC Lue tämä ennen kuin jatkat Turvaohjeet Lue turvaohjeet tarkasti, jotta varmistat käyttäväsi matkapuhelinta oikein. Vaikka tämä matkapuhelin on lujatekoinen,

Lisätiedot

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt.

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. TULOSTUSYMPÄRISTÖN HALLINTAPALVELUT you can Canonin tarjoamat palvelut varmistavat tulostusympäristösi hallinnan ja mahdollistavat

Lisätiedot

AR-C260 AR-C260M KÄYTTÖOPAS DIGITAALINEN VÄRIKOPIOKONE/KIRJOITIN (AR-C260) DIGITAALINEN VÄRI-MONITOIMIJÄRJESTELMÄ (AR-C260M) (verkkoskanneri) MALLI

AR-C260 AR-C260M KÄYTTÖOPAS DIGITAALINEN VÄRIKOPIOKONE/KIRJOITIN (AR-C260) DIGITAALINEN VÄRI-MONITOIMIJÄRJESTELMÄ (AR-C260M) (verkkoskanneri) MALLI MALLI AR-C60 AR-C60M DIGITAALINEN VÄRIKOPIONE/KIRJOITIN (AR-C60) DIGITAALINEN VÄRI-MONITOIMIJÄRJESTELMÄ (AR-C60M) KÄYTTÖOPAS (verkkoskanneri) SISÄLLYSLUETTELO Takuu Olemme pyrkineet parhaamme mukaan tekemään

Lisätiedot

Tietoja ohjelmistosta

Tietoja ohjelmistosta Tietoja ohjelmistosta Tietoja ohjelmistosta Huomautus Ennen tämän julkaisun ja siinä kuvattujen tuotteiden käyttöä lue Liite. Lisenssisopimuksen tarkastelu sivulla 19 sekä kohdassa Huomioon otettavaa

Lisätiedot

Keskity yrittäjyyteen, älä tietotekniikkaan! Oikealla palvelinratkaisulla joustavaa ja huoletonta tuottavuutta.

Keskity yrittäjyyteen, älä tietotekniikkaan! Oikealla palvelinratkaisulla joustavaa ja huoletonta tuottavuutta. Keskity yrittäjyyteen, älä tietotekniikkaan! Oikealla palvelinratkaisulla joustavaa ja huoletonta tuottavuutta. Windows Server mikä ratkaisu on sinulle paras? Keskity yrittäjyyteen, älä tietotekniikkaan!

Lisätiedot

Norton 360 Online -käyttöopas

Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöopas Norton 360 Online -käyttöopas Käyttöohjeen versio 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Käyttöoikeussopimuksen kattama Ohjelmisto ja Käyttöohje ovat kaupallista

Lisätiedot

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja.

Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia. parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja. Miten luot, lähetät ja analysoit menestyksellistä sähköpostimarkkinointia ja saavutat parempia tuloksia. Sähköpostimarkkinoinnin käsikirja Mukana myös sosiaalinen media ja mobiilioptimointi SISÄLTÖ 1.

Lisätiedot

Pikaopas ja vianmääritysopas

Pikaopas ja vianmääritysopas SISÄLLYSLUETTELO Tärkeitä tietoja 4 Tietokoneen peruskäyttö 5 Turvallisuus ja käyttömukavuus... 5 Turvallisuusohjeet... 5 Tietokoneen sijoituspaikka... 5 Kaapelit... 5 Tietokoneen puhdistaminen... 5 Tietokoneen

Lisätiedot

Pinnacle Studio. Elämäsi elokuvina. Versio 17. Mukaan lukien Pinnacle Studio Plus ja Pinnacle Studio Ultimate

Pinnacle Studio. Elämäsi elokuvina. Versio 17. Mukaan lukien Pinnacle Studio Plus ja Pinnacle Studio Ultimate Pinnacle Studio Versio 17 Mukaan lukien Pinnacle Studio Plus ja Pinnacle Studio Ultimate Elämäsi elokuvina Copyright 2013 Corel Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Kunnioita taiteilijoiden ja muiden

Lisätiedot

PDF:n turvallisuuden uusi taso Adobe Reader - ja Adobe Acrobat -ohjelmistojen avulla Acrobat X -tuoteperhe nostaa vaatimustasoa

PDF:n turvallisuuden uusi taso Adobe Reader - ja Adobe Acrobat -ohjelmistojen avulla Acrobat X -tuoteperhe nostaa vaatimustasoa Adobe Security White Paper Adobe Reader X:n ja Adobe Acrobat X:n uudet tietoturvaominaisuudet auttavat pienentämään PDF-pohjaisista haittaohjelmista aiheutuvia riskejä. PDF:n turvallisuuden uusi taso Adobe

Lisätiedot

Nokia 5330 Mobile TV Edition -käyttöohje

Nokia 5330 Mobile TV Edition -käyttöohje Nokia 5330 Mobile TV Edition -käyttöohje 2. painos 2 Sisältö Sisältö Turvallisuus 4 Alkuvalmistelut 5 Näppäimet ja osat 5 SIM-kortin ja akun asettaminen paikalleen 6 Muistikortin asettaminen paikalleen

Lisätiedot

Touchdown. Älykäs. Helppokäyttöinen. Luotettava. DEVIreg Touch. Nauti mukavuudesta. Intelligent solutions with lasting effect devi.

Touchdown. Älykäs. Helppokäyttöinen. Luotettava. DEVIreg Touch. Nauti mukavuudesta. Intelligent solutions with lasting effect devi. Touchdown. heti! Kokeileouch.devi.fi ja 1:1 n et, joka o ivustoll Mene s Ireg Touchia isesta atu DEV kokeile io tästä ainutla estä! im t kop ä ä s n lämmö Älykäs. Helppokäyttöinen. Luotettava. DEVIreg

Lisätiedot

Nokia Lumia 610 -käyttöohje

Nokia Lumia 610 -käyttöohje Nokia Lumia 610 -käyttöohje 1.0. painos 2 Sisältö Sisältö Turvallisuus 4 Käytön aloitus 6 Näppäimet ja osat 6 Peruutus-, aloitus- ja hakunäppäin 7 Aseta SIM-kortti paikalleen 8 Lataa puhelin 10 Antennien

Lisätiedot

SKYPE-OHJE LATAUS- JA KÄYTTÖOHJEET

SKYPE-OHJE LATAUS- JA KÄYTTÖOHJEET SKYPE-OHJE LATAUS- JA KÄYTTÖOHJEET 1 MIKÄ ON SKYPE?... 2 Mitä tarvitset Skypen käyttöä varten?... 2 KUVALLISET OHJEET SKYPEN LATAUKSEEN JA KÄYTTÖÖN... 4 Tunnuksen luominen ja Skypen lataaminen... 4 Sisäänkirjautuminen...

Lisätiedot

Elisa Ring Käyttöohje. Salasana Vastaaja Valikko Hallinta

Elisa Ring Käyttöohje. Salasana Vastaaja Valikko Hallinta Elisa Ring Käyttöohje Salasana Vastaaja Valikko Hallinta Elisa Oyj Elisa Ring 2 (57) 1 Johdanto... 3 2 Elisa Ring salasanan hallinnointi... 4 2.1 Salasanan aktivointi (luonti)... 4 3 Elisa Ring vastaaja...

Lisätiedot