HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services"

Transkriptio

1 HALUAN TEHOKKAAT TYÖNKULUT, PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA optimized print services

2 MODERNIN TYÖYMPÄRISTÖN HAASTEET RATKAISTAAN YHTEISTYÖLLÄ! Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa ja informaatiota. Jos et ole joustava, mobiili ja verkossa vuorokauden ympäri, olet selkeästi jäljessä kilpailijoitasi. Konica Minoltan avulla sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi informaatioon ajasta ja paikasta riippumatta. Konica Minolta on kehittänyt liiketoimintoja tehostavia ja vauhdittavia ratkaisuja, joilla pysyt kilpailijoidesi edellä ja pystyt palvelemaan asiantuntevasti omaa asiakaskuntaasi. Liiketoiminnan ymmärtäminen Tärkeintä on tiivis yhteistyö. Konica Minoltan on ensin ymmärrettävä asiakkaan liiketoiminta voidakseen tarkasti määritellä tuotteidensa ja palvelujensa tarjoamat hyödyt yrityksellenne. Sen vuoksi Konica Minolta yhteistyössä kanssanne tutustuu huolellisesti organisaationne prosesseih in, menettelytapoihin, tavoitteisiin ja näkemyksiin. Tässä selvityksessä perehdymme dokumenttien koko elinkaareen, sillä tänä päivänä data ja informaatio esiintyy paperin lisäksi monessa muussa muodossa. OPS tie menestykseen Konica Minolta kutsuu tätä kokonaisvaltaista kumppanuutta nimellä OPS (Optimized Print Services). OPS viitoittaa tien menestykseen kohti tehokkaampia prosesseja, optimoitua tulostusympäristöä ja tietoturvallista ratkaisua, joka on ympäristöystävällinen, taloudellisesti kannattava, helppo käyttää ja hallinnoida. Lue lisää ja tutustu, mitä kaikkea Konica Minolta voi tehdä yrityksenne hyväksi ja tavoitteidenne saavuttamiseksi. Tukena matkalla kohti menestystä: Konica Minolta Inc. on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö ja johtava IT-palveluiden, asiakirjahallintaprosessien ja digitaalisten tuotantotulostusratkaisujen toimittaja. Se jakaa asiantuntemustaan ja innovaatioitaan kansainvälisille markkinoille ympäri maailmaa sijaitsevista tytäryhtiöistään. Konica Minolta Inc. omistaa kokonaan Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH -yrityksen, jolla on tytär yhtiöitä ja jakelijoita yli 70 maassa EMEA-alueella. Konica Minoltan markkina-asema on vahva ja yhtiötä sekä sen tuotteita kohtaan osoitettu asiakastyytyväisyys on korkea.

3 OPTIMOIDUT TYÖNKULUT YHDISTÄVÄT SÄHKÖISEN JA PAINETUN SISÄLLÖN Konica Minoltan toimistosovellukset tukevat yrityksenne menestystä ja työntekijöidenne ammatillista pätevyyttä, sillä ratkaisumme on mukautettu kunkin asiakkaan yksilöllisiin vaatimuksiin - eikä päinvastoin. Konica Minoltan tavoitteena on paperille painettujen ja digitaalisten dokumenttien täydellinen yhteensovitus, koska vain dokumenttien elinkaari kokonaisuudessaan ratkaisee. Dokumenttien tehokas hallinnointi Hyvä tietää! Tilastollisesti tarkasteltuna jokainen työntekijä käyttää keskimäärin 7,4 tuntia viikossa tietojen etsimiseen. Näin ei tarvitse olla! (IDC 2010) Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: 1) Skannaussovellukset, joilla paperidokumentit digitoidaan ja ohjataan organisaation nykyiseen asiakirjahallintajärjestelmään tai 2) uuden asiakirjahallintajärjestelmän käyttöönotto Konica Minoltan avustuksella. Konica Minoltan lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja vaatimukset. Palkitut monitoimijärjestelmät Dokumentin koko elinkaari Tulostus on ainoastaan yksi vaihe dokumentin elinkaaressa. Lisäksi siihen kuuluvat dokumentin luonti, arkistointi ja haku. Informaatio on arvokas resurssi, mutta sen täydellinen hyödyntäminen vaatii dokumentin elinkaaren hallitsemista kokonaisuutena. Tulostus-, kopiointi- ja skannausominaisuuksiltaan huippukehittyneet Konica Minoltan monitoimijärjestelmät toimivat rajapintana dokumenttien sähköisen ja paperille painetun sisällön prosessoinnissa. Suuri ja yksilöllisesti mukautettava kosketusnäyttö tekee järjestelmien käytöstä helppoa. Dokumentin älykäs luominen Paperidokumenttien skannaus, tekstitunnistus ja lomakkeiden sekä viivakoodien tulostus ovat toimenpiteitä, joilla luodaan täydelliset valmiudet dokumenttien automaattiseen jakeluun, muokkaukseen ja arkistointiin. Paperidokumentit word- ja excel-tiedostoiksi Paperidokumentit skannataan suoraan sähköisiksi tiedostoiksi, jonka jälkeen niiden muokkaaminen on yksinkertaista. Työläät ja hitaat muuntamisvaiheet ovat historiaa. Helpot arkistointiratkaisut Helppokäyttöiset ja tehokkaat arkistointiratkaisut perustuvat PDF-tiedostojen hakukelpoisuuteen, joten arkistoitujen dokumenttien haku on nopeaa. Lisätehoa liikkuvaan työskentelyyn: mobiilitulostus älypuhelimilta ja tablet-tietokoneilta WiFi, sähköposti tai AirPrint mahdollistavat mobiilitulostuksen ja tietojen avaamisen mobiililaitteelta aina tarvittaessa.

4 TOIMISTORATKAISUT JA PALVELUT, JOITA IT-OSASTO ARVOSTAA Konica Minoltan tulostus- ja asiakirjasovellusten asennus on helppoa ja ylläpitotoimet vähäisiä. Konica Minoltan asiantuntijapalvelut voivat myös ottaa täyden vastuun sovellusten toteutuksesta ja pysyvästä hallinnoinnista. Näin IT-osastojen työaikaa vapautuu käytettäväksi niiden ydinosaamiseen, mistä on hyötyä koko organisaatiolle. Puhelut IT-tukeen. 20% Tuotantohäiriöt eliminoitu tehokkaasti Konica Minoltan järjestelmät ovat kestäviä ja luotettavia. Laiteviat ovat erittäin harvinaisia, mutta häiriön sattuessa apu on aivan käden ulottuvilla näyttöruudun interaktiivisten ohjeiden muodossa. Etädiagnostiikka puolestaan ennakoi toimenpiteet ja tarvittaessa huoltotiimi saapuu paikalle nopeasti. Automatisoidut väriainetilaukset ja huoltoilmoitukset Eikö tulostus onnistu, koska väriainetta tai huoltoa ei ole tilattu? Ongelmien ratkaisu on Konica Minoltan automatisoiduissa huoltopalveluissa, joiden avulla laitteesi hoitavat tilaukset automaattisesti. Ei enää jatkuvia kyselyjä tukipalveluun 20 % IT-tukeen saapuvista yhteydenotoista koskee tulostimia. Konica Minoltan avulla ne saadaan loppumaan. (Quocirca 2010) Laitetietojen ja tulostuskustannusten seuranta Järjestelmien tilatiedot, väriaineiden riittävyys, tarkat tulostuskustannukset ja mahdolliset virheilmoitukset ovat kaikki nähtävissä milloin tahansa vain yhdellä napin painalluksella. Universal Printer Driver -tulostinajuri Universal Printer Driver -tulostinajuri on saatavissa useimpiin Konica Minoltan järjestelmiin, joten työntekijöiden on helppo hallita erilaisia tulostus- ja monitoimijärjestelmiä. OPS-palvelut: Konica Minolta on tulostusympäristön osaaja Konica Minolta on kehittänyt asiantuntijapalveluja, kuten laitekannan valvonta, sovellustuki ja IMAC/D-palvelut, joiden avulla tulostusympäristön hallinnointi sujuu entistä helpommin. Asiakas voi levollisin mielin keskittyä perusliiketoimintaansa ja säästää samalla aikaa sekä rahaa. Älykäs laitekannan hallinta Ei enää käyttöoikeuksien määrittelyä tai ohjelmistojen päivitystä erikseen jokaiselle laitteelle, sillä Konica Minoltan ratkaisulla kaikki sujuu keskitetysti. Se on kätevää ja käytännöllistä! Saumaton integrointi Windows-, Linux- tai Mac-ympäristöön asennetut Konica Minoltan bizhub-järjestelmät ja sovellukset voidaan ongelmitta liittää esimerkiksi SAP- ja SharePoint-järjestelmiin.

5 LEIKKAA ASIAKIRJAKUSTANNUKSIA JA PARANNA TEHOKKUUTTA Oletteko selvillä tulostuskustannuksistanne ja tiesittekö, että laitteen ja väriaineen hankinta muodostaa niistä vain pienen osan? Oikein valittu yhteistyökumppani osaa tarkoin arvioida kokonaiskustannukset (sisältäen mm. laitekannan hallinnoinnin, rahoituksen ja logistiikan) ja auttaa niiden karsimisessa. Konica Minoltalla on tähän monia ratkaisuja. Kustannusrakenne avoimeksi Kustannuksia ei pidä kirjata erittelemättä, vaan ne on kohdennettava kullekin käyttäjälle, osastolle tai projektille. Näin mahdollistetaan kustannusten yksityiskohtainen tarkastelu ja kustannustietoisuuden lisääminen myös työntekijöiden keskuudessa. Mitkä ovat asiakirjakustannuksenne? Kokemuksemme mukaan vain yksi kymmenestä organisaatiosta tietää tulostuskustannustensa määrän. Keskimäärin jopa 6 % yrityksen liikevaihdosta kuluu dokumenttien hallinnointiin. (InfoTrends 2010) 40 % tulosteista heitetään pois 24 tunnin kuluessa. (Newsweek 2009) Jokainen tulostamiseen käytetty euro lisää kokonaiskustannuksia 9 eurolla. (ALL Associates Group 2012) Hyvät uutiset: -30% Tulostuskustannukset (laitteisto, väriaine, huolto, paperi...) Lisäkustannukset (IT-tuki, hallinnointi, materiaalien hankinta ja varastointi, dokumentteihin liittyvät prosessit...) Vielä paremmat uutiset: Näitä kustannuksia voidaan pienentää jopa 30 %. (IDC 2009, Gartner 2013) Työnkulkuja kehittämällä päästään vielä suurempiin säästöihin! Laitekannan optimointi vähentää kustannuksia Tulostuslaitteet voivat helposti muuttua kustannusloukuksi. Laitekannan käyttö vajaalla kapasiteetilla sekä suuri virhe- ja häiriöalttius tulevat kalliiksi. Konica Minoltan tehokkaat seurantatyökalut auttavat laitekannan valvonnassa ja säästökohteiden jäljittämisessä. Digitalisointi säästää aikaa ja rahaa Digitaalisessa maailmassa informaatio on välittömästi saatavilla. Se lisää tuottavuutta ja vähentää jatkuvaa tarvetta tietoaineiston tulostamiseen. Sähköinen arkistointi vapauttaa myös arvokasta toimistotilaa. Näin työskentely nopeutuu ja kustannukset pienenevät. Tulostuskustannusten hallinta Tulostuskustannukset ovat täysin hallittavissa rajoittamalla esimerkiksi käyttäjien väritulostusoikeuksia, ohjaamalla isompien töiden tuotanto vain tietyille tehojärjestelmille tai määrittämällä kaksipuolinen tulostus oletustoiminnoksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Turhan tulostuksen välttäminen Uskomatonta, mutta totta: yksi yhdeksästä tulosteesta unohtuu luovutustasolle, josta sitä ei koskaan noudeta. Ongelman ratkaisu on Follow Me -tulostus, jossa käyttäjän on ensin tunnistauduttava ja käynnistettävä sitten tulostus suoraan järjestelmältä. Joustavat työnkulut nostavat tehokkuutta Konica Minoltan OPS (Optimized Print Services) analysoi perusteellisesti kaikki yritysasiakirjaprosessit, jotta työnkulkujen optimointi voidaan suunnitella ja toteuttaa. Optimointi säästää aikaa ja kustannuksia sekä varmistaa liiketoimintojen sujumisen mahdollisimman tehokkaasti.

6 AUKOTON TIETOTURVA ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄ Tietojen saanti on tänä päivänä entistä vahvempi kilpailuetu. Samalla kasvaa tietoturvan merkitys ja tämä koskee sekä paperille painettua että sähköistä informaatiota. Asiakkaamme voivat työskennellä levollisin mielin, sillä Konica Minolta on alansa johtava tietoturvastandardien kehittäjä ja toteuttaja. Tietoturva verkkoympäristössä Verkkoon liitettyjen monitoimijärjestelmien on täytettävä kaikki tarvittavat tietoturvavaatimukset. Konica Minoltan käyttämä IEEE 802.1X SSL -salaus ja IPsec-tunnistautumisprotokolla mahdollistavat vaivattoman integroinnin suojattuihin verkkoympäristöihin sekä tietoturvallisen verkkoliikenteen. Käytännössä kaikki bizhub-järjestelmät ovat ISO EAL3 -sertifioituja ja täyttävät siten tiukimmatkin kansainväliset tietoturvanormit. Luottamuksellisen aineiston suojaus Organisaatioilla ei ole varaa tinkiä luottamuksellisten dokumenttien suojauksesta - olivatpa ne sitten tulostimen kiintolevyllä tai luovutustasolla. Konica Minoltalla on useita eri menetelmiä suojauksen varmistamiseksi, kuten tiedostojen salaus, tietojen turvallinen poisto, kopiosuojaus vesileimalla ja PDF-tiedostojen sähköinen allekirjoitus. Kirjautumisen ja käytön valvonta Käyttäjävarmennus on tietoturvan säilymisen kannalta avainasemassa. Konica Minolta tarjoaa käyttäjien kirjautumiseen useita tapoja, joita ovat mm. älykortti, PIN-koodi tai sormen verisuonten biometrinen tunnistus. Kullekin käyttäjälle voidaan myös määritellä yksilölliset käyttöoikeudet. Luottamukselliset tiedot ovat turvassa Luottamuksellisten tietojen (kuten palkkalaskelmien ja tuotekehityksen tulokset) ja henkilökohtaisten dokumenttien tulostus on suojattua. Tietoturvan varmistus on aina välttämätöntä, kun työntekijän työsuhde päättyy tai alkaa. Teollisuusvakoilun estäminen on myös entistä tärkeämpää. Sähköiset arkistot voidaan suojata perinteisiltä vahingoilta kuten murroilta ja tulipalolta. Ympäristön hyvinvointi Konica Minoltan toimintaohjelmassa ympäristön suojelulla ja kestävällä kehityksellä on vahva asema. Tästä ovat todisteena lukuisat palkinnot ja tunnustukset, jotka on myönnetty yhtiölle sekä sen kehittämille tuotteille ja ratkaisuille. Parempi katsoa kuin katua: turvatulostus Turvatulostus estää tulosteita päätymästä ulkopuolisten käsiin, sillä käyttäjän on kirjauduttava suoraan laitteelle ennen tulostuksen käynnistämistä. Tämä on välttämätöntä käsiteltäessä esimerkiksi henkilöstöosaston arkaluontoisia tietoja. 1. Lähetä työ 2. Anna käyttäjätunnus valitsemallesi tulostimelle 3. Käynnistä tulostus

7 OPTIMIZED PRINT SERVICES KOLME VAIHETTA KOHTI MENESTYSTÄ Konica Minoltan OPS (Optimized Print Services) on asiakkaan erityistarpeisiin räätälöity ja yksilöllisesti toteutettu palveluratkaisu, joka tehostaa työnkulkuja, vahvistaa tietoturvaa ja vähentää kustannuksia. Ratkaisu perustuu nykytilan huolelliseen analysointiin (konsultointi), yhteystyössä toimeenpantuihin muutoksiin (toteutus) ja yksilöllisiin palveluihin (hallinnointi). Vaihe 1: Konsultointi OPS käynnistyy asiakkaan nykyisten liiketoimintaprosessien ja vaatimusten tarkalla analysoinnilla. Näiden prosessien ja vaatimusten perusteellinen selvitys antaa Konica Minoltalle valmiudet suositella asiakasta aidosti tukevia ratkaisuja. Analysointi tehdään yhdessä asiakkaan työntekijöiden kanssa, sillä yleensä heillä on parhaat edellytykset arvioida nykyisiä prosesseja ja kehittämismahdollisuuksia. Vaihe 2: Toteutus Kun olemme yhdessä täsmentäneet optimaaliset puitteet asiakirjatuotannolle, emme suoraan siirry toteutukseen, vaan toimitamme asiakkaalle hanketta tukevaa aineistoa, laadimme käyttöönottosuunnitelmat sekä esittelemme uudet prosessit ja toimintatavat henkilöstölle. Näin yhdessä kehittämistämme ideoista ja menettelyistä muodostuu taattuja menestystarinoita. Vaihe 3: Hallinnointi Kun asiakirjatuotannon uusi tulostusympäristö on toteutettu, Konica Minolta tarjoaa yksilöllisiä palveluja sen tehokkaaseen ja pitkäaikaiseen hyödyntämiseen ja hallinnointiin. Asiakas päättää oman OPS-palvelupakettinsa laajuuden. Se voi sisältää pelkästään IT-toimet tai palvelupaketti voi ottaa vastuun asiakirjatuotannon koko operatiivisesta toiminnasta. OPS-palveluissa on valinnan varaa... Konica Minolta haluaa pysyvästi tukea ja kehittää asiakkaidensa asiakirjatuotantoa ja niihin liittyviä palveluja. Yhteistyön laajuus on täysin asiakkaiden päätettävissä. Tulostusympäristön optimointi Tulostusympäristön valvonta Organisaation kaikkien asiakirjaprosessien optimointi Täydellinen vastuu asiakirjatuotannon infrasta IT-infrastruktuurin ja ohjelmistojen optimointi sekä operatiivinen hallinnointi

8 RATKAISUMME JA ASIAKKAAMME PUHUVAT PUOLESTAMME! Konica Minoltan valinta kumppaniksemme on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi. OPS-projektina toteutettu vanhan laitekantamme korvaaminen uusilla järjestelmillä sujui erittäin joustavasti. Tehokkuus ja luotettavuus kuvaavat täydellisesti Konica Minoltan tapaa tehdä yhteistyötä. Olemme todella tyytyväisiä kumppaniimme, joka tulostusympäristömme hallinnoinnin lisäksi toimittaa meille ohjelmistosovelluksia tehokkaan digitoinnin ylläpitämiseksi. Mr. Fišer, České aerolinie, a.s., Tšekin tasavalta Ensisijainen tavoitteemme oli valita yhteistyökumppani, jolla on asiantuntemusta ja valmiudet tukea meitä asiakirjahallinnan jatkuvassa optimoinnissa sekä auttaa kustannusten valvonnassa ja karsimisessa. Flemming Nielsen, Aarhusin kunnan digitointiprojektin johtaja, Tanska Konica Minolta Business Solutions -yhteistyökumppaninne: Konica Minolta Business Solutions Finland Oy Keilaranta 10 E ESPOO Puh /2014

DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN

DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN PANKKI- TOIMINNAN KEHITTÄMINEN PANKKITOIMINNAN KEHITTÄMINEN 2 KUSTANNUSTEN ALENTAMINEN JA TIETOJEN SUOJAUS ON YKSINKERTAISTA Rahoitusalan

Lisätiedot

HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA

HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA KOULUTUS- TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN KOULUTUSTYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 2 ASIAKIRJAPALVELUJEN TOTEUTUS ONNISTUU HELPOSTI Osaamisesta

Lisätiedot

HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN

HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN HALUAN SIIRTÄÄ POTILASTIEDOT VÄLITTÖMÄSTI SAIRAALAN TIETO- JÄRJESTELMÄÄN TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN TERVEYDENHUOLLON TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 2 SÄHKÖISEN TERVEYSTIETOARKISTON TOTEUTUS

Lisätiedot

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTO- JÄRJESTELMÄT RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTOJÄRJESTELMÄT 2 VALMIINA TOIMISTOTYÖN KAIKKIIN HAASTEISIIN Toimialasta

Lisätiedot

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt.

Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. Tulostusympäristö, joka takaa tehokkuuden, tuottavuuden ja kustannussäästöt. TULOSTUSYMPÄRISTÖN HALLINTAPALVELUT you can Canonin tarjoamat palvelut varmistavat tulostusympäristösi hallinnan ja mahdollistavat

Lisätiedot

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet Toshiba mallisto Monitoimilaitteet n Monitoimilaitteella virheetöntä tulostusta, kopiointia, skannausta ja faksausta n Oikea tuote laajasta monitoimilaitemallistosta n Monipuoliset laitehallintaratkaisut

Lisätiedot

TIETOTURVAN PERUSTEKIJÄT

TIETOTURVAN PERUSTEKIJÄT TIETOTURVAN PERUSTEKIJÄT JULKAISUT TIETOTURVAKATSAUS TIETOTURVAN PERUSTEKIJÄT Tämän tietoturvakatsauksen sisältöä päivitetään jatkuvasti ja se on tarkoitettu ainoastaan Konica Minolta Business Solutions

Lisätiedot

Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa

Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa Viisi tapaa, joilla SharePoint voi säästää rahaa Yhteenveto Nykyisessä epävarmassa taloudellisessa tilanteessa yritysten päätöksentekijöillä on entistä kovemmat paineet toimia kannattavasti. Yritykset

Lisätiedot

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti Lean management Toimitusketjun tehostaminen

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti Lean management Toimitusketjun tehostaminen ILMOITUSLIITE tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ILMOITUSLIITE Joulukuu 2008 Lean management Parempaan tulokseen Tehokkaammalla toiminnalla Lean sopii suomalaisille Toimiston voimavarat

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

MUUTAKIN KUIN IT-TIETOTURVAA UUDET UHAT VOIVAT VAHINGOITTAA ASIAKKAIDEN LUOTTAMUSTA YRITYKSEEN TEEMA: TIETOTURVA & RISKIENHALLINTA RISKIENHALLINTA

MUUTAKIN KUIN IT-TIETOTURVAA UUDET UHAT VOIVAT VAHINGOITTAA ASIAKKAIDEN LUOTTAMUSTA YRITYKSEEN TEEMA: TIETOTURVA & RISKIENHALLINTA RISKIENHALLINTA CONFIDENCE IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #1 2007 Saab-konsernin turvallisuuspäällikkö Benny Krönfeldt: Tietoturvakeskus antaa Saabille lyhyemmät vasteajat ja paremman tietoturvan SYMANTEC MOBILE

Lisätiedot

Kirjanpitotoimiston sähköinen taloushallinto. Asteri kirjanpito-ohjelman käyttöönotto

Kirjanpitotoimiston sähköinen taloushallinto. Asteri kirjanpito-ohjelman käyttöönotto Kirjanpitotoimiston sähköinen taloushallinto Asteri kirjanpito-ohjelman käyttöönotto Emil Alander Opinnäytetyö Helmikuu 2013 Liiketalous Taloushallinto 2 TIIVISTELMÄ Tampereen ammattikorkeakoulu Liiketalous

Lisätiedot

Business Intelligence ja Document/ Knowledge Management

Business Intelligence ja Document/ Knowledge Management maaliskuu 2002 Sisällysluettelo: Metsä-Botnia: Kuitutietäjille ja puukuidun tuottajille tehokas dokumenttien hallintajärjestelmä s. 4 Viestintävirasto halusi tietovarastonsa hyötykäyttöön s. 5-6 Varma-Sampo:

Lisätiedot

Solutions Material Handling. Aika ja tila 2

Solutions Material Handling. Aika ja tila 2 Solutions Material Handling Aika ja tila 2 Tutustu jo tänään modernien, dynaamisten varastointijärjestelmien tulevaisuuteen: Kardex Remstarin ratkaisut optimoivat yrityksen intralogistiikan. Kardex Remstarin

Lisätiedot

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI:

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI: VISMAgazine Visman asiakaslehti 2013 UUTUUS! Visma.net Expense kustannustehokasta ja helppoa matkalaskujen hallintaa Visma Navitalla katsot tulevaisuuteen NPS on osa asiakassuhteen hoitamista Visma Passelin

Lisätiedot

Vakuutusala kehittää liiketoimintaansa tekstiviestien avulla. Solution Perspective

Vakuutusala kehittää liiketoimintaansa tekstiviestien avulla. Solution Perspective Vakuutusala kehittää liiketoimintaansa tekstiviestien avulla Solution Perspective Tämän dokumentin sisältö on yhdistelty useasta lähteestä ja kuvaa yleistä kontekstia vakuutusyhtiöissä, ei yksittäistä

Lisätiedot

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille

KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT. Yrityksille KATTAVAT KOKONAISRATKAISUT Yrityksille Ota käyttöösi nykyaikaiset tietoliikenne-, viestintä- ja ICT-ratkaisut. Ota avuksesi monipuoliset asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut. Me mitoitamme ne teidän tarpeisiinne

Lisätiedot

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ERP

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ERP ILMOITUSLIITE tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ILMOITUSLIITE Tammikuu 2008 ERP Toiminnanohjausjärjestelmä tukemaan liiketoimintatavoitteita Toiminnanohjausjärjestelmä pistää pyörät pyörimään

Lisätiedot

40 prosentin säästö säilytyskuluissa ja turvallisempi sähköpostijärjestelmä

40 prosentin säästö säilytyskuluissa ja turvallisempi sähköpostijärjestelmä PROTECTION. Information. Infrastructure. Interactions. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #1 2006 AIHE: SÄHKÖPOSTIN KÄSITTELY UUSI TUTKIMUS: SÄHKÖPOSTIN KÄSITTELY JULKI- SELLA SEKTORILLA

Lisätiedot

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS

lemonsoft YRITYSOHJELMISTOT LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS LEMONSOFT RATKAISUKUVAUS Lemonsoft ratkaisukuvaus on tarkoitettu ohjelmiston monipuolisten ominaisuuksien arviointia varten. Ratkaisukuvaus kertoo, mitä kaikkea voitte Lemonsoftin avulla toteuttaa, ohjata

Lisätiedot

Sovellusalustan optimointi

Sovellusalustan optimointi Sovellusalusta liiketoiminnan voimavarana Tehosta toimintaa innovatiivisilla tietotekniikkaratkaisuilla, jotka yhdistävät ihmiset, prosessit ja informaation Sovellusalustan optimointi Dynaaminen sovellusalusta

Lisätiedot

teollisen internetin hyödyntämiseen Yritysjohdon opas IoT:n

teollisen internetin hyödyntämiseen Yritysjohdon opas IoT:n Yritysjohdon opas IoT:n ja teollisen internetin hyödyntämiseen 1 Sisällysluettelo Sivut 1. Johdanto 3-4 2. Teollinen Internet 2.1 IoT on internetin uudelleentuleminen 5 5 3. Teollisen internetin mahdollistamat

Lisätiedot

TILITOIMISTON TYÖNOHJAUS. Miksi kannattaa valita yksi kokonaisjärjestelmä? VISMA Severa

TILITOIMISTON TYÖNOHJAUS. Miksi kannattaa valita yksi kokonaisjärjestelmä? VISMA Severa TILITOIMISTON TYÖNOHJAUS Miksi kannattaa valita yksi kokonaisjärjestelmä? VISMA Severa Hallitse palvelutuotanto myynnistä laskutukseen - samalla työkalulla Visma Severan kantavana ideana on, että tilitoimisto

Lisätiedot

Hänen majesteettinsa, asiakkaan, luottamuksellisessa palveluksessa

Hänen majesteettinsa, asiakkaan, luottamuksellisessa palveluksessa Käsissäsi on Fujitsu Intelligence Servicen (FIS) lisättyä todellisuutta sisältävä huippusalainen vuosikatsaus. Päästäksesi katsomaan lisättyä todellisuutta, toimi näin: 1. Mene tietokoneellasi osoitteeseen

Lisätiedot

Asiantuntijayritysten työnohjaus. Miten pystyt johtamaan yritystä kokonaisuutena? VISMA Severa

Asiantuntijayritysten työnohjaus. Miten pystyt johtamaan yritystä kokonaisuutena? VISMA Severa Asiantuntijayritysten työnohjaus Miten pystyt johtamaan yritystä kokonaisuutena? VISMA Severa Hallitse projektit myynnistä laskutukseen - samalla työkalulla Visma Severan kantavana ideana on, että asiantuntijayritys

Lisätiedot

SISÄLTÖ. liiketoiminta-alueet. 2 Nebulan toiminta 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Toimintaympäristö ja strategia

SISÄLTÖ. liiketoiminta-alueet. 2 Nebulan toiminta 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Toimintaympäristö ja strategia VUOSIKERTOMUS 2012 VUOSIKERTOMUS 2012 SISÄLTÖ 2 Nebulan toiminta 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Toimintaympäristö ja strategia liiketoiminta-alueet 8 Pilvipalvelut 10 Toimistopalvelut 12 Yhteyspalvelut 14

Lisätiedot

erp tehokkuus vahvuus erp N:o 3/Maaliskuu 2009

erp tehokkuus vahvuus erp N:o 3/Maaliskuu 2009 ilmoitusliite tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ilmoitusliite N:o 3/Maaliskuu 2009 Tämä julkaisu on Mediaplanetin tuottama teemalehti. erp N:o 3. Maaliskuu 2009 Integroitavuus Toiminnanohjausjärjestelmien

Lisätiedot

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä Lehdistötiedote Konica Minolta esittelee asiakkaidensa työnkulkuja merkittävästi tehostavat dokumentinhallinnan ja prosessien palvelut (MCS, Managed Content Services) Lokakuu 2014 Konica Minolta, Inc.

Lisätiedot

HUHTIKUU 2005. Vianovanews. Systems Finland Oy:n asiakaslehti. Infra tietomalli-projekti. Uusi brändi. Novapoint 16.10 uudet ominaisuudet

HUHTIKUU 2005. Vianovanews. Systems Finland Oy:n asiakaslehti. Infra tietomalli-projekti. Uusi brändi. Novapoint 16.10 uudet ominaisuudet Vianovanews Systems Finland Oy:n asiakaslehti HUHTIKUU 2005 Infra tietomalli-projekti Uusi brändi Novapoint 16.10 uudet ominaisuudet Julkaisija Vianova Systems Finland Oy Hannuntie 6, 02360 Espoo Vaihde

Lisätiedot

Menestykseen tarvitaan oikeat ratkaisut ja kumppanit

Menestykseen tarvitaan oikeat ratkaisut ja kumppanit Menestykseen tarvitaan oikeat ratkaisut ja kumppanit Asiakasreferenssejä Miten parantaa edelleen työn tuottavuutta? Yllä on esitetty kilpailukyvyn keskeisin kysymys. Syksyllä 2004 julkistetun kansainvälisen

Lisätiedot