HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HALUAN PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA. optimized print services"

Transkriptio

1 HALUAN TEHOKKAAT TYÖNKULUT, PARANTAA TUOTTAVUUTTA JA VÄHENTÄÄ KUSTANNUKSIA optimized print services

2 MODERNIN TYÖYMPÄRISTÖN HAASTEET RATKAISTAAN YHTEISTYÖLLÄ! Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa ja informaatiota. Jos et ole joustava, mobiili ja verkossa vuorokauden ympäri, olet selkeästi jäljessä kilpailijoitasi. Konica Minoltan avulla sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi informaatioon ajasta ja paikasta riippumatta. Konica Minolta on kehittänyt liiketoimintoja tehostavia ja vauhdittavia ratkaisuja, joilla pysyt kilpailijoidesi edellä ja pystyt palvelemaan asiantuntevasti omaa asiakaskuntaasi. Liiketoiminnan ymmärtäminen Tärkeintä on tiivis yhteistyö. Konica Minoltan on ensin ymmärrettävä asiakkaan liiketoiminta voidakseen tarkasti määritellä tuotteidensa ja palvelujensa tarjoamat hyödyt yrityksellenne. Sen vuoksi Konica Minolta yhteistyössä kanssanne tutustuu huolellisesti organisaationne prosesseih in, menettelytapoihin, tavoitteisiin ja näkemyksiin. Tässä selvityksessä perehdymme dokumenttien koko elinkaareen, sillä tänä päivänä data ja informaatio esiintyy paperin lisäksi monessa muussa muodossa. OPS tie menestykseen Konica Minolta kutsuu tätä kokonaisvaltaista kumppanuutta nimellä OPS (Optimized Print Services). OPS viitoittaa tien menestykseen kohti tehokkaampia prosesseja, optimoitua tulostusympäristöä ja tietoturvallista ratkaisua, joka on ympäristöystävällinen, taloudellisesti kannattava, helppo käyttää ja hallinnoida. Lue lisää ja tutustu, mitä kaikkea Konica Minolta voi tehdä yrityksenne hyväksi ja tavoitteidenne saavuttamiseksi. Tukena matkalla kohti menestystä: Konica Minolta Inc. on maailmanlaajuinen teknologiayhtiö ja johtava IT-palveluiden, asiakirjahallintaprosessien ja digitaalisten tuotantotulostusratkaisujen toimittaja. Se jakaa asiantuntemustaan ja innovaatioitaan kansainvälisille markkinoille ympäri maailmaa sijaitsevista tytäryhtiöistään. Konica Minolta Inc. omistaa kokonaan Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH -yrityksen, jolla on tytär yhtiöitä ja jakelijoita yli 70 maassa EMEA-alueella. Konica Minoltan markkina-asema on vahva ja yhtiötä sekä sen tuotteita kohtaan osoitettu asiakastyytyväisyys on korkea.

3 OPTIMOIDUT TYÖNKULUT YHDISTÄVÄT SÄHKÖISEN JA PAINETUN SISÄLLÖN Konica Minoltan toimistosovellukset tukevat yrityksenne menestystä ja työntekijöidenne ammatillista pätevyyttä, sillä ratkaisumme on mukautettu kunkin asiakkaan yksilöllisiin vaatimuksiin - eikä päinvastoin. Konica Minoltan tavoitteena on paperille painettujen ja digitaalisten dokumenttien täydellinen yhteensovitus, koska vain dokumenttien elinkaari kokonaisuudessaan ratkaisee. Dokumenttien tehokas hallinnointi Hyvä tietää! Tilastollisesti tarkasteltuna jokainen työntekijä käyttää keskimäärin 7,4 tuntia viikossa tietojen etsimiseen. Näin ei tarvitse olla! (IDC 2010) Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: 1) Skannaussovellukset, joilla paperidokumentit digitoidaan ja ohjataan organisaation nykyiseen asiakirjahallintajärjestelmään tai 2) uuden asiakirjahallintajärjestelmän käyttöönotto Konica Minoltan avustuksella. Konica Minoltan lähtökohtana ovat aina asiakkaan tarpeet ja vaatimukset. Palkitut monitoimijärjestelmät Dokumentin koko elinkaari Tulostus on ainoastaan yksi vaihe dokumentin elinkaaressa. Lisäksi siihen kuuluvat dokumentin luonti, arkistointi ja haku. Informaatio on arvokas resurssi, mutta sen täydellinen hyödyntäminen vaatii dokumentin elinkaaren hallitsemista kokonaisuutena. Tulostus-, kopiointi- ja skannausominaisuuksiltaan huippukehittyneet Konica Minoltan monitoimijärjestelmät toimivat rajapintana dokumenttien sähköisen ja paperille painetun sisällön prosessoinnissa. Suuri ja yksilöllisesti mukautettava kosketusnäyttö tekee järjestelmien käytöstä helppoa. Dokumentin älykäs luominen Paperidokumenttien skannaus, tekstitunnistus ja lomakkeiden sekä viivakoodien tulostus ovat toimenpiteitä, joilla luodaan täydelliset valmiudet dokumenttien automaattiseen jakeluun, muokkaukseen ja arkistointiin. Paperidokumentit word- ja excel-tiedostoiksi Paperidokumentit skannataan suoraan sähköisiksi tiedostoiksi, jonka jälkeen niiden muokkaaminen on yksinkertaista. Työläät ja hitaat muuntamisvaiheet ovat historiaa. Helpot arkistointiratkaisut Helppokäyttöiset ja tehokkaat arkistointiratkaisut perustuvat PDF-tiedostojen hakukelpoisuuteen, joten arkistoitujen dokumenttien haku on nopeaa. Lisätehoa liikkuvaan työskentelyyn: mobiilitulostus älypuhelimilta ja tablet-tietokoneilta WiFi, sähköposti tai AirPrint mahdollistavat mobiilitulostuksen ja tietojen avaamisen mobiililaitteelta aina tarvittaessa.

4 TOIMISTORATKAISUT JA PALVELUT, JOITA IT-OSASTO ARVOSTAA Konica Minoltan tulostus- ja asiakirjasovellusten asennus on helppoa ja ylläpitotoimet vähäisiä. Konica Minoltan asiantuntijapalvelut voivat myös ottaa täyden vastuun sovellusten toteutuksesta ja pysyvästä hallinnoinnista. Näin IT-osastojen työaikaa vapautuu käytettäväksi niiden ydinosaamiseen, mistä on hyötyä koko organisaatiolle. Puhelut IT-tukeen. 20% Tuotantohäiriöt eliminoitu tehokkaasti Konica Minoltan järjestelmät ovat kestäviä ja luotettavia. Laiteviat ovat erittäin harvinaisia, mutta häiriön sattuessa apu on aivan käden ulottuvilla näyttöruudun interaktiivisten ohjeiden muodossa. Etädiagnostiikka puolestaan ennakoi toimenpiteet ja tarvittaessa huoltotiimi saapuu paikalle nopeasti. Automatisoidut väriainetilaukset ja huoltoilmoitukset Eikö tulostus onnistu, koska väriainetta tai huoltoa ei ole tilattu? Ongelmien ratkaisu on Konica Minoltan automatisoiduissa huoltopalveluissa, joiden avulla laitteesi hoitavat tilaukset automaattisesti. Ei enää jatkuvia kyselyjä tukipalveluun 20 % IT-tukeen saapuvista yhteydenotoista koskee tulostimia. Konica Minoltan avulla ne saadaan loppumaan. (Quocirca 2010) Laitetietojen ja tulostuskustannusten seuranta Järjestelmien tilatiedot, väriaineiden riittävyys, tarkat tulostuskustannukset ja mahdolliset virheilmoitukset ovat kaikki nähtävissä milloin tahansa vain yhdellä napin painalluksella. Universal Printer Driver -tulostinajuri Universal Printer Driver -tulostinajuri on saatavissa useimpiin Konica Minoltan järjestelmiin, joten työntekijöiden on helppo hallita erilaisia tulostus- ja monitoimijärjestelmiä. OPS-palvelut: Konica Minolta on tulostusympäristön osaaja Konica Minolta on kehittänyt asiantuntijapalveluja, kuten laitekannan valvonta, sovellustuki ja IMAC/D-palvelut, joiden avulla tulostusympäristön hallinnointi sujuu entistä helpommin. Asiakas voi levollisin mielin keskittyä perusliiketoimintaansa ja säästää samalla aikaa sekä rahaa. Älykäs laitekannan hallinta Ei enää käyttöoikeuksien määrittelyä tai ohjelmistojen päivitystä erikseen jokaiselle laitteelle, sillä Konica Minoltan ratkaisulla kaikki sujuu keskitetysti. Se on kätevää ja käytännöllistä! Saumaton integrointi Windows-, Linux- tai Mac-ympäristöön asennetut Konica Minoltan bizhub-järjestelmät ja sovellukset voidaan ongelmitta liittää esimerkiksi SAP- ja SharePoint-järjestelmiin.

5 LEIKKAA ASIAKIRJAKUSTANNUKSIA JA PARANNA TEHOKKUUTTA Oletteko selvillä tulostuskustannuksistanne ja tiesittekö, että laitteen ja väriaineen hankinta muodostaa niistä vain pienen osan? Oikein valittu yhteistyökumppani osaa tarkoin arvioida kokonaiskustannukset (sisältäen mm. laitekannan hallinnoinnin, rahoituksen ja logistiikan) ja auttaa niiden karsimisessa. Konica Minoltalla on tähän monia ratkaisuja. Kustannusrakenne avoimeksi Kustannuksia ei pidä kirjata erittelemättä, vaan ne on kohdennettava kullekin käyttäjälle, osastolle tai projektille. Näin mahdollistetaan kustannusten yksityiskohtainen tarkastelu ja kustannustietoisuuden lisääminen myös työntekijöiden keskuudessa. Mitkä ovat asiakirjakustannuksenne? Kokemuksemme mukaan vain yksi kymmenestä organisaatiosta tietää tulostuskustannustensa määrän. Keskimäärin jopa 6 % yrityksen liikevaihdosta kuluu dokumenttien hallinnointiin. (InfoTrends 2010) 40 % tulosteista heitetään pois 24 tunnin kuluessa. (Newsweek 2009) Jokainen tulostamiseen käytetty euro lisää kokonaiskustannuksia 9 eurolla. (ALL Associates Group 2012) Hyvät uutiset: -30% Tulostuskustannukset (laitteisto, väriaine, huolto, paperi...) Lisäkustannukset (IT-tuki, hallinnointi, materiaalien hankinta ja varastointi, dokumentteihin liittyvät prosessit...) Vielä paremmat uutiset: Näitä kustannuksia voidaan pienentää jopa 30 %. (IDC 2009, Gartner 2013) Työnkulkuja kehittämällä päästään vielä suurempiin säästöihin! Laitekannan optimointi vähentää kustannuksia Tulostuslaitteet voivat helposti muuttua kustannusloukuksi. Laitekannan käyttö vajaalla kapasiteetilla sekä suuri virhe- ja häiriöalttius tulevat kalliiksi. Konica Minoltan tehokkaat seurantatyökalut auttavat laitekannan valvonnassa ja säästökohteiden jäljittämisessä. Digitalisointi säästää aikaa ja rahaa Digitaalisessa maailmassa informaatio on välittömästi saatavilla. Se lisää tuottavuutta ja vähentää jatkuvaa tarvetta tietoaineiston tulostamiseen. Sähköinen arkistointi vapauttaa myös arvokasta toimistotilaa. Näin työskentely nopeutuu ja kustannukset pienenevät. Tulostuskustannusten hallinta Tulostuskustannukset ovat täysin hallittavissa rajoittamalla esimerkiksi käyttäjien väritulostusoikeuksia, ohjaamalla isompien töiden tuotanto vain tietyille tehojärjestelmille tai määrittämällä kaksipuolinen tulostus oletustoiminnoksi. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Turhan tulostuksen välttäminen Uskomatonta, mutta totta: yksi yhdeksästä tulosteesta unohtuu luovutustasolle, josta sitä ei koskaan noudeta. Ongelman ratkaisu on Follow Me -tulostus, jossa käyttäjän on ensin tunnistauduttava ja käynnistettävä sitten tulostus suoraan järjestelmältä. Joustavat työnkulut nostavat tehokkuutta Konica Minoltan OPS (Optimized Print Services) analysoi perusteellisesti kaikki yritysasiakirjaprosessit, jotta työnkulkujen optimointi voidaan suunnitella ja toteuttaa. Optimointi säästää aikaa ja kustannuksia sekä varmistaa liiketoimintojen sujumisen mahdollisimman tehokkaasti.

6 AUKOTON TIETOTURVA ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄ Tietojen saanti on tänä päivänä entistä vahvempi kilpailuetu. Samalla kasvaa tietoturvan merkitys ja tämä koskee sekä paperille painettua että sähköistä informaatiota. Asiakkaamme voivat työskennellä levollisin mielin, sillä Konica Minolta on alansa johtava tietoturvastandardien kehittäjä ja toteuttaja. Tietoturva verkkoympäristössä Verkkoon liitettyjen monitoimijärjestelmien on täytettävä kaikki tarvittavat tietoturvavaatimukset. Konica Minoltan käyttämä IEEE 802.1X SSL -salaus ja IPsec-tunnistautumisprotokolla mahdollistavat vaivattoman integroinnin suojattuihin verkkoympäristöihin sekä tietoturvallisen verkkoliikenteen. Käytännössä kaikki bizhub-järjestelmät ovat ISO EAL3 -sertifioituja ja täyttävät siten tiukimmatkin kansainväliset tietoturvanormit. Luottamuksellisen aineiston suojaus Organisaatioilla ei ole varaa tinkiä luottamuksellisten dokumenttien suojauksesta - olivatpa ne sitten tulostimen kiintolevyllä tai luovutustasolla. Konica Minoltalla on useita eri menetelmiä suojauksen varmistamiseksi, kuten tiedostojen salaus, tietojen turvallinen poisto, kopiosuojaus vesileimalla ja PDF-tiedostojen sähköinen allekirjoitus. Kirjautumisen ja käytön valvonta Käyttäjävarmennus on tietoturvan säilymisen kannalta avainasemassa. Konica Minolta tarjoaa käyttäjien kirjautumiseen useita tapoja, joita ovat mm. älykortti, PIN-koodi tai sormen verisuonten biometrinen tunnistus. Kullekin käyttäjälle voidaan myös määritellä yksilölliset käyttöoikeudet. Luottamukselliset tiedot ovat turvassa Luottamuksellisten tietojen (kuten palkkalaskelmien ja tuotekehityksen tulokset) ja henkilökohtaisten dokumenttien tulostus on suojattua. Tietoturvan varmistus on aina välttämätöntä, kun työntekijän työsuhde päättyy tai alkaa. Teollisuusvakoilun estäminen on myös entistä tärkeämpää. Sähköiset arkistot voidaan suojata perinteisiltä vahingoilta kuten murroilta ja tulipalolta. Ympäristön hyvinvointi Konica Minoltan toimintaohjelmassa ympäristön suojelulla ja kestävällä kehityksellä on vahva asema. Tästä ovat todisteena lukuisat palkinnot ja tunnustukset, jotka on myönnetty yhtiölle sekä sen kehittämille tuotteille ja ratkaisuille. Parempi katsoa kuin katua: turvatulostus Turvatulostus estää tulosteita päätymästä ulkopuolisten käsiin, sillä käyttäjän on kirjauduttava suoraan laitteelle ennen tulostuksen käynnistämistä. Tämä on välttämätöntä käsiteltäessä esimerkiksi henkilöstöosaston arkaluontoisia tietoja. 1. Lähetä työ 2. Anna käyttäjätunnus valitsemallesi tulostimelle 3. Käynnistä tulostus

7 OPTIMIZED PRINT SERVICES KOLME VAIHETTA KOHTI MENESTYSTÄ Konica Minoltan OPS (Optimized Print Services) on asiakkaan erityistarpeisiin räätälöity ja yksilöllisesti toteutettu palveluratkaisu, joka tehostaa työnkulkuja, vahvistaa tietoturvaa ja vähentää kustannuksia. Ratkaisu perustuu nykytilan huolelliseen analysointiin (konsultointi), yhteystyössä toimeenpantuihin muutoksiin (toteutus) ja yksilöllisiin palveluihin (hallinnointi). Vaihe 1: Konsultointi OPS käynnistyy asiakkaan nykyisten liiketoimintaprosessien ja vaatimusten tarkalla analysoinnilla. Näiden prosessien ja vaatimusten perusteellinen selvitys antaa Konica Minoltalle valmiudet suositella asiakasta aidosti tukevia ratkaisuja. Analysointi tehdään yhdessä asiakkaan työntekijöiden kanssa, sillä yleensä heillä on parhaat edellytykset arvioida nykyisiä prosesseja ja kehittämismahdollisuuksia. Vaihe 2: Toteutus Kun olemme yhdessä täsmentäneet optimaaliset puitteet asiakirjatuotannolle, emme suoraan siirry toteutukseen, vaan toimitamme asiakkaalle hanketta tukevaa aineistoa, laadimme käyttöönottosuunnitelmat sekä esittelemme uudet prosessit ja toimintatavat henkilöstölle. Näin yhdessä kehittämistämme ideoista ja menettelyistä muodostuu taattuja menestystarinoita. Vaihe 3: Hallinnointi Kun asiakirjatuotannon uusi tulostusympäristö on toteutettu, Konica Minolta tarjoaa yksilöllisiä palveluja sen tehokkaaseen ja pitkäaikaiseen hyödyntämiseen ja hallinnointiin. Asiakas päättää oman OPS-palvelupakettinsa laajuuden. Se voi sisältää pelkästään IT-toimet tai palvelupaketti voi ottaa vastuun asiakirjatuotannon koko operatiivisesta toiminnasta. OPS-palveluissa on valinnan varaa... Konica Minolta haluaa pysyvästi tukea ja kehittää asiakkaidensa asiakirjatuotantoa ja niihin liittyviä palveluja. Yhteistyön laajuus on täysin asiakkaiden päätettävissä. Tulostusympäristön optimointi Tulostusympäristön valvonta Organisaation kaikkien asiakirjaprosessien optimointi Täydellinen vastuu asiakirjatuotannon infrasta IT-infrastruktuurin ja ohjelmistojen optimointi sekä operatiivinen hallinnointi

8 RATKAISUMME JA ASIAKKAAMME PUHUVAT PUOLESTAMME! Konica Minoltan valinta kumppaniksemme on osoittautunut oikeaksi ratkaisuksi. OPS-projektina toteutettu vanhan laitekantamme korvaaminen uusilla järjestelmillä sujui erittäin joustavasti. Tehokkuus ja luotettavuus kuvaavat täydellisesti Konica Minoltan tapaa tehdä yhteistyötä. Olemme todella tyytyväisiä kumppaniimme, joka tulostusympäristömme hallinnoinnin lisäksi toimittaa meille ohjelmistosovelluksia tehokkaan digitoinnin ylläpitämiseksi. Mr. Fišer, České aerolinie, a.s., Tšekin tasavalta Ensisijainen tavoitteemme oli valita yhteistyökumppani, jolla on asiantuntemusta ja valmiudet tukea meitä asiakirjahallinnan jatkuvassa optimoinnissa sekä auttaa kustannusten valvonnassa ja karsimisessa. Flemming Nielsen, Aarhusin kunnan digitointiprojektin johtaja, Tanska Konica Minolta Business Solutions -yhteistyökumppaninne: Konica Minolta Business Solutions Finland Oy Keilaranta 10 E ESPOO Puh /2014

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI

HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI HALUAN TOIMISTORATKAISUJA, JOTKA TUKEVAT TEHTÄVIÄNI JA TAVOITTEITANI ÄLYKKÄÄT TOIMISTORATKAISUT TOIMISTORATKAISUT 2 TYÖYMPÄRISTÖT NYKYPÄIVÄN VAATIMUSTEN MUKAISIKSI Nykyajan työympäristö on tulvillaan tietoa

Lisätiedot

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä

ja prosessien tiedoista noin 90 tehty ilman selviä Lehdistötiedote Konica Minolta esittelee asiakkaidensa työnkulkuja merkittävästi tehostavat dokumentinhallinnan ja prosessien palvelut (MCS, Managed Content Services) Lokakuu 2014 Konica Minolta, Inc.

Lisätiedot

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet Kategoria Ominaisuudet Tulostuksen hallinta Yhdenmukainen tulostusympäristön hallinta Tulostuskäytännöt ja säännöt Tuotepohjainen työprosessi Tulostusjonojen hallinta KÄYTTÄJIEN JA KUSTANNUSTEN KATTAVA

Lisätiedot

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut

Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut Muuttuvan tiedon tulostusratkaisut KESKITYMME ASIAKKAISIIN TARJOAMME KOKONAISRATKAISUJA SITOUDUMME YHTEISTYÖHÖN Haluaisimme hyödyntää tehokkaammin olemassa olevaa teknologiaamme ja luoda lisää liiketoimintamahdollisuuksia.

Lisätiedot

HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA

HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA HALUAN ASIAKIRJA- PALVELUJA JOTKA TUKEVAT SEKÄ OPETUSTA ETTÄ OPISKELUA KOULUTUS- TYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN KOULUTUSTYÖNKULKUJEN KEHITTÄMINEN 2 ASIAKIRJAPALVELUJEN TOTEUTUS ONNISTUU HELPOSTI Osaamisesta

Lisätiedot

DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN

DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN DOKUMENTTI- PROSESSEJA TEHOSTAMALLA AIKANI VAPAUTUU ASIAKAS- PALVELUUN PANKKI- TOIMINNAN KEHITTÄMINEN PANKKITOIMINNAN KEHITTÄMINEN 2 KUSTANNUSTEN ALENTAMINEN JA TIETOJEN SUOJAUS ON YKSINKERTAISTA Rahoitusalan

Lisätiedot

Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä

Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä Konica Minolta alansa johtava tietoturvan kehittäjä Globaalin tietoliikenteen kasvu on digitaalisella aikakaudella ollut ennen näkemätöntä ja sen myötä ovat myös tietoturvariskit lisääntyneet jyrkästi.

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi.

Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi. Tieto. Liian arvokasta hukattavaksi. Dokumentinhallinnan ja tulostamisen tietoturva Tietoturvapäivä 2013 5.2.2013 Riku Uski Solution Business Manager www.mihintietokatoaa.fi 1 Agenda Trendit ja haasteet

Lisätiedot

KONICA AVULLAMINOLTA

KONICA AVULLAMINOLTA JOHN NAUTI DOE JOUSTAVASTA INC. ENJOYS TYÖSKENTELYSTÄ TRUSTFUL RELATIONSHIP MOBIILITULOSTUKSEN WITH KONICA AVULLAMINOLTA Global technology leader profits from document security, lower costs, greener printing

Lisätiedot

Vaivattomasti parasta tietoturvaa

Vaivattomasti parasta tietoturvaa Vaivattomasti parasta tietoturvaa BUSINESS SUITE Tietoturvan valinta voi olla myös helppoa Yrityksen tietoturvan valinta voi olla vaikeaa loputtomien vaihtoehtojen suossa tarpomista. F-Secure Business

Lisätiedot

Saamme työsi sujumaan.

Saamme työsi sujumaan. Saamme työsi sujumaan. Autamme tietoa liikkumaan tehokkaammin organisaatiossasi. Asiakirjojen hallinta helpottuu ja tietoturva paranee. Sen ansiosta pystyt reagoimaan asiakkaidesi tarpeisiin aiempaa nopeammin.

Lisätiedot

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business

SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI. Freedome for Business SUOJAA JA HALLINNOI MOBIILILAITTEITASI Freedome for Business HALLINNOI MOBIILILAITTEIDEN TIETOTURVAA Mobiilityö on tehnyt verkon suojaamisesta entistä vaikeampaa. Heikosti suojatut älypuhelimet ovatkin

Lisätiedot

Kattava tietoturva kerralla

Kattava tietoturva kerralla Kattava tietoturva kerralla PROTECTION SERVICE FOR BUSINESS Tietoturvan on oltava kunnossa Haittaohjelmahyökkäyksen tai tietoturvan vaarantumisen seuraukset voivat olla vakavia ja aiheuttaa merkittäviä

Lisätiedot

TURVAA LIIKETOIMINTASI KAIKKIALLA. Protection Service for Business

TURVAA LIIKETOIMINTASI KAIKKIALLA. Protection Service for Business TURVAA LIIKETOIMINTASI KAIKKIALLA Protection Service for Business MOBIILI MAAILMA Käytämme enemmän laitteita ja meillä on enemmän yhteyksiä kuin koskaan ennen. On kätevää ja myös erittäin tuottavaa kun

Lisätiedot

Ekologisen innovaation merkitys. Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset

Ekologisen innovaation merkitys. Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset Ekologisen innovaation merkitys Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset Meidän kaikkien täytyy ottaa ekologinen innovaatio huomioon Kun 53 % eurooppalaisten yritysten päätöksentekijöistä pitää

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

WiseMaster Mentor. Tuote-esite. M-Technology Oy. www.m-technology.fi / www.wisemaster.fi

WiseMaster Mentor. Tuote-esite. M-Technology Oy. www.m-technology.fi / www.wisemaster.fi WiseMaster Mentor Tuote-esite M-Technology Oy / www.wisemaster.fi M-Technology M-Technology Oy, Oulu (2001) Vuonna 2001 perustettu suomalainen mobiiliteknologiayritys Yrittäjien ja työntekijöiden kokonaan

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN

Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN Epsonin kokousratkaisut TUO IHMISET, PAIKAT JA TIEDOT YHTEEN MUUTA ESITYKSET KESKUSTELUIKSI, IDEAT LUOMUKSIKSI JA TEHOKKUUS TUOTTAVUUDEKSI LUO, TEE YHTEISTYÖTÄ JA JAA Ihmiset muistavat alle 20 % näkemistään

Lisätiedot

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE

EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE EDULLISTA JA KORKEALAATUISTA TULOSTUSTA YRITYKSILLE www.brother.fi UUSI KOMPAKTI MUSTAVALKOLASERMALLISTO - KORKEALAATUISTA YRITYSTULOSTUSTA EDULLISESTI Me Brotherilla tiedämme, että tiedonvälitys on yrityksille

Lisätiedot

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat?

Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Pilvipalvelut - Mistä on kyse ja mitä hyötyä ne tuovat? Suurin osa kaikista uusista it-sovelluksista ja -ohjelmistoista toteutetaan pilvipalveluna.

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO

TIETOTEKNIIKKAVALMIS TOIMISTO Ready for Business + Tarjoamme valmiiksi valikoituja vaihtoehtoja toimiston työkaluiksi ja moderneiksi yhteydenpitovälineiksi + Olemme valinneet parhaiden kumppaneiden palvelut korkealla palvelutasolla

Lisätiedot

YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA

YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA YKSILÖLLISET PALVELUT TUKEVAT OPISKELUA JA OPETUSTA Palvelupohjaisen koulutuksen kehittäminen PALVELUPOhJAinEn KOULUTUS On helppo TOTEUTTAA Koulutuksella on ratkaiseva osuus menestymiseen nyky-yhteiskunnassa.

Lisätiedot

TeliaSonera. Marko Koukka. IT viikon seminaari 11.10. 2007 Identiteetin hallinta palveluna, Sonera Secure IDM

TeliaSonera. Marko Koukka. IT viikon seminaari 11.10. 2007 Identiteetin hallinta palveluna, Sonera Secure IDM TeliaSonera Marko Koukka IT viikon seminaari 11.10. 2007 Identiteetin hallinta palveluna, Sonera Secure IDM Sisällysluettelo Identiteetinhallinta operaattorin näkökulmasta Identiteetinhallinnan haasteet

Lisätiedot

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen

Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Opas tulostamisen kustannuksien vähentämiseen Sisällysluettelo 1. Tulosta mustavalkoisena 2. Kaksipuoleinen tulostus 3. Käytä verkkotulostimia, mielellään monitoimilaitteita 4. Asemoi useampi sivu tulostettavaa

Lisätiedot

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi?

Internetin hyödyt ja vaarat. Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Internetin hyödyt ja vaarat Miten nettiä käytetään tehokkaasti hyväksi? Linkit Chrome https://www.google.com/intl/fi/chrome/browser/ Firefox http://www.mozilla.org/fi/ Opera http://www.opera.com/fi Vertailu

Lisätiedot

Pcounter. kustannustehokkuuden luotettava mittari. Pcounter Sovellukset

Pcounter. kustannustehokkuuden luotettava mittari. Pcounter Sovellukset Pcounter kustannustehokkuuden luotettava mittari Pcounter Sovellukset Pcounter, esittely Keskitetty tulostuksen hallinta Pcounter on verkkotulostuksen valvonta- ja laskutusohjelmisto, joka kohdentaa tulostuskustannukset

Lisätiedot

Kasvuun ohjaavat neuvontapalvelut. Deloitten menetelmä kasvun tukemiseksi. KHT Antti Ollikainen

Kasvuun ohjaavat neuvontapalvelut. Deloitten menetelmä kasvun tukemiseksi. KHT Antti Ollikainen Kasvuun ohjaavat neuvontapalvelut Deloitten menetelmä kasvun tukemiseksi KHT Antti Ollikainen 23.9.2010 Johdanto: miksi yrityksen pitäisi kasvaa? Suuremmalla yrityksellä on helpompaa esimerkiksi näistä

Lisätiedot

Suomalaisen verkkokaupan tila EPiServerAscend 15. Mikko Jokela, North Patrol Oy, 19.11.2015

Suomalaisen verkkokaupan tila EPiServerAscend 15. Mikko Jokela, North Patrol Oy, 19.11.2015 Suomalaisen verkkokaupan tila EPiServerAscend 15 Mikko Jokela, North Patrol Oy, 19.11.2015 PÄÄTEEMAT 1. Organisoituminen ja työnjako käytännössä 2. Johtaminen ja liiketoimintaprosessit 3. Asiakkaat 4.

Lisätiedot

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager

Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager uniflow Output Manager Tulostuksen ja kopioinnin tehokkaaseen hallintaan uniflow Output Manager UNIFLOW OUTPUT MANAGER Tulostus ja kopiointi hallintaan ja investoinnit tehokäyttöön uniflow Output Managerin

Lisätiedot

Onko teillä vielä paperisia arkistoja?

Onko teillä vielä paperisia arkistoja? Onko teillä vielä paperisia arkistoja? EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) koskee myös paperiarkistoja EU:n tietosuoja-asetus yhtenäistää henkilötietojen käsittelyä koskevaa sääntelyä EU:ssa. Asetus astuu voimaan

Lisätiedot

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet

Pcounter. Kategoria Ominaisuudet Kategoria Ominaisuudet Käyttäjien hallinta ja kustannusseuranta Keskitetty käyttäjien ja käyttöoikeuksien hallinta Kustannusten kohdentaminen ja veloitus Budjetin ja tuotantokiintiöiden hallinta Tuotanto-

Lisätiedot

Käyttövaltuushallinnan hyödyt tehokkaasti käyttöön. Johanna Lampikoski, RM5 Software Juha Arjonranta, TeliaSonera Finland

Käyttövaltuushallinnan hyödyt tehokkaasti käyttöön. Johanna Lampikoski, RM5 Software Juha Arjonranta, TeliaSonera Finland Käyttövaltuushallinnan hyödyt tehokkaasti käyttöön Johanna Lampikoski, RM5 Software Juha Arjonranta, TeliaSonera Finland 1 Sisältö Skaalautuva pilvipalvelu Käyttövaltuushallinnan käyttöönotto palveluna

Lisätiedot

YSoft SafeQ Suite. Moduulit

YSoft SafeQ Suite. Moduulit YSoft SafeQ Suite Kategoria Moduulit Tulostuksen hallinta Käyttäjien hallinta ja kustannusseuranta Tietoturva YSoft SafeQ Authentication YSoft SafeQ Print Roaming YSoft SafeQ Reporting YSoft SafeQ Chargeback

Lisätiedot

Digitalisoituminen pakoittaa työnteon ja johtamisen mobiiliksi Hallitse tilanne, ennen kuin tilanne hallitsee sinua

Digitalisoituminen pakoittaa työnteon ja johtamisen mobiiliksi Hallitse tilanne, ennen kuin tilanne hallitsee sinua Digitalisoituminen pakoittaa työnteon ja johtamisen mobiiliksi Hallitse tilanne, ennen kuin tilanne hallitsee sinua Pete Nieminen +358-50-4636969 pete.nieminen@atea.fi fi.linkedin.com/in/petenieminen/

Lisätiedot

Loikkaa turvallisesti pilveen

Loikkaa turvallisesti pilveen Loikkaa turvallisesti pilveen Microsoft Azure tuo pk-yrityksille säästöjä ja työskentelyn helppoutta. Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu skaalautuu kaikenlaisiin ja -kokoisiin tarpeisiin. Pilvipalveluilla

Lisätiedot

THINKING PORTFOLIO A S I A K A S H A A S TAT T E LU O U LU N K AU P U N K I

THINKING PORTFOLIO A S I A K A S H A A S TAT T E LU O U LU N K AU P U N K I THINKING PORTFOLIO A S I A K A S H A A S TAT T E LU O U LU N K A U P U N K I COPYRIGHT THINKING PORTFOLIO Sovellussalkku on Oulun kaupungilla IT:n johtamisen väline Tulipalojen sammuttamisesta ennakoivaan

Lisätiedot

Sopimusten ja tärkeiden asiakirjojen arkistointi vaivattomasti palveluna

Sopimusten ja tärkeiden asiakirjojen arkistointi vaivattomasti palveluna Löydä nautittavat ratkaisut Sopimusten ja tärkeiden asiakirjojen arkistointi vaivattomasti palveluna 18.11.2010 Kuka puhuu? Elinar Oy Ltd Sisällönhallinta- ja kollaboraatioratkaisut Monipuolinen osaaminen:

Lisätiedot

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA

PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA PANKKIPALVELUILTA ODOTAN TEHOKKUUTTA JA EHDOTONTA LUOTTAMUK- SELLISUUTTA Pankkitoiminnan kehittäminen PALVELUJEN OPTIMOINTI ON HELPPO TOTEUTTAA Rahoitusalan yrityksissä tuotetaan valtava määrä paperiasiakirjoja.

Lisätiedot

25.10.2011 ValueFrame & M-Files -aamiaisseminaari. Dokumenttienhallinnan ulkoistaminen pilvipalveluksi Janne Romppanen / M-Files Oy

25.10.2011 ValueFrame & M-Files -aamiaisseminaari. Dokumenttienhallinnan ulkoistaminen pilvipalveluksi Janne Romppanen / M-Files Oy 25.10.2011 ValueFrame & M-Files -aamiaisseminaari Dokumenttienhallinnan ulkoistaminen pilvipalveluksi Janne Romppanen / M-Files Oy Sisältö M-Files Oy Dokumenttienhallinta Merkitys Määritelmä Organisaatiomme

Lisätiedot

Lexmarkin sovellukset

Lexmarkin sovellukset Lexmarkin sovellukset Auta asiakkaitasi löytämään Lexmarkin ratkaisuja tukevien yksi- ja monitoimitulostimien koko potentiaali Lexmarkin sovellukset on suunniteltu yritysten avuksi. Kun asiakirjoja laaditaan,

Lisätiedot

PageScope Enterprise Suite

PageScope Enterprise Suite PageScope Enterprise Suite Kategoria Moduulit Laitehallinta Tulostuksen hallinta Käyttäjien hallinta ja kustannusseuranta PageScope Net Care Device Manager PageScope Account Manager PageScope Authentication

Lisätiedot

Tulostuslaitteiston optimointi auttaa kohdentamaan kustannukset /This is Why SafeQ on siihen oikea työkalu.

Tulostuslaitteiston optimointi auttaa kohdentamaan kustannukset /This is Why SafeQ on siihen oikea työkalu. SafeQ Tulostuksen hallintaohjelmisto MAKSIMOI TULOSTUSYMPÄRISTÖSI SUORITUSKYKY Tulostuslaitteiston optimointi auttaa kohdentamaan kustannukset /This is Why SafeQ on siihen oikea työkalu. Optimoidut tulostusratkaisut.

Lisätiedot

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager

BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA. Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Juho Värtö, Account Manager BASWARE E-INVOICE KAIKKI MYYNTILASKUT VERKKOLASKUINA Johdanto Palvelutarjooma Pakettiratkaisut verkkolaskujen lähettämiseen

Lisätiedot

Mobiili. MULLISTAA MYYNTITYÖN Technopolis Business Breakfast, 12.9.2014

Mobiili. MULLISTAA MYYNTITYÖN Technopolis Business Breakfast, 12.9.2014 Mobiili MULLISTAA MYYNTITYÖN Technopolis Business Breakfast, 12.9.2014 AIHEITA Taustaa Keskeiset muutoksen tekijät Pilvipalvelut ja sovelluskauppa Mahdollisuudet myyntityössä Miksi myyntiaineistot ja asiakastapaamiset?

Lisätiedot

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS

EASYGUARD HUOLETONTA MOBIILIKÄYTTÖÄ INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN YHTEYDET TURVALLISUUS SUOJAUS HALLITTAVUUS YHTEYDET TURVALLISUUS INNOVAATIOTA LIIKE-ELÄMÄÄN Toshiba EasyGuard, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan yritysten liikkuvuutta koskeviin haasteisiin, tuo huolettoman

Lisätiedot

Sonera perustaa Helsinkiin Suomen suurimman avoimen datakeskuksen. #SoneraB2D

Sonera perustaa Helsinkiin Suomen suurimman avoimen datakeskuksen. #SoneraB2D Sonera perustaa Helsinkiin Suomen suurimman avoimen datakeskuksen Sonera perustaa Suomen suurimman avoimen datakeskuksen Perustamme Suomen suurimman kaikille yrityksille palveluja tarjoavan datakeskuksen

Lisätiedot

ICT-info opiskelijoille

ICT-info opiskelijoille ICT-info opiskelijoille 2019 BYOD on toimintamalli, joka on nopeasti yleistymässä niin yrityksissä kuin oppilaitoksissakin. BYOD-kokonaisuuteen kuuluu WLAN, tulostus, tietoturva, sovellukset, IT-luokat,

Lisätiedot

Toimivilla työvälineillä rutiinien pyörittämisestä tehokkaaseen asiantuntijatyöhön

Toimivilla työvälineillä rutiinien pyörittämisestä tehokkaaseen asiantuntijatyöhön Toimivilla työvälineillä rutiinien pyörittämisestä tehokkaaseen asiantuntijatyöhön Peter Bergström, tietohallintojohtaja, Sitra Toimittaja Capgemini Finland Oy Sitra on sekä yritysrahoittaja että yhteiskunnallinen

Lisätiedot

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT

YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT YKSILÖLLISET bizhub- LAAJENNUSOSAT i-option laajentaa toiminnallisuutta Yritykset painottavat yhä voimakkaammin järjestelmien käytön yksinkertaistamista ja työnkulkujen kehittämistä. Ne on nyt helppo toteuttaa

Lisätiedot

Suomalainen pilvimaisema Yhteenveto Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksestä 2013

Suomalainen pilvimaisema Yhteenveto Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksestä 2013 Suomalainen pilvimaisema Yhteenveto Liikenne- ja viestintäministeriön selvityksestä 2013 Seppo Kalli Digital Media Finland Selvitys Suomalainen pilvimaisema Liikenne- ja viestintäministeriö Julkaisuja

Lisätiedot

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management

Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle. Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Baswaren verkkolaskuratkaisut PK-yritykselle Mikael Ylijoki VP, Network Services Product Management Mikä on verkkolasku? Verkkolasku on lasku, joka: Lähetetään ja/tai vastaanotetaan sähköisesti Sisältää

Lisätiedot

DOKUMENTTIEN VAATIMUSTEN- MUKAISUUS JA LUOTTAMUKSEL- LISUUS OVAT VÄLTTÄ- MÄTTÖMIÄ TYÖSSÄNI

DOKUMENTTIEN VAATIMUSTEN- MUKAISUUS JA LUOTTAMUKSEL- LISUUS OVAT VÄLTTÄ- MÄTTÖMIÄ TYÖSSÄNI DOKUMENTTIEN VAATIMUSTEN- MUKAISUUS JA LUOTTAMUKSEL- LISUUS OVAT VÄLTTÄ- MÄTTÖMIÄ TYÖSSÄNI LAKIASIAINTOIMINTOJEN KEHITTÄMINEN LAKIASIAINTOIMINTOJEN KEHITTÄMINEN 2 TOIMINNAN TEHOSTAMINEN ON YKSINKERTAISTA

Lisätiedot

Työn mobilisointi lisää tuottavuutta! Jenni Kiikka Head of Sales and Marketing

Työn mobilisointi lisää tuottavuutta! Jenni Kiikka Head of Sales and Marketing Työn mobilisointi lisää tuottavuutta! Jenni Kiikka Head of Sales and Marketing 1 Markkina murroksessa Markkina murroksessa Asiakkaamme odottavat lähtökohtaisesti erittäin kilpailukykyisiä laitehintoja

Lisätiedot

HOUSTON, WE HAVE A SOLUTION!

HOUSTON, WE HAVE A SOLUTION! HOUSTON, WE HAVE A SOLUTION! The simplest way to save your time and costs. Tehokkaat, toimivat ja optimoidut tulostusympäristöt ovat haasteemme ja tavoitteemme. Vuodesta 1993 lähtien olemme kehittäneet

Lisätiedot

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu

työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu työryhmien SharePoint-yhteistyötä helpottava ratkaisu LIIKKEENJOHDON SUURIN HAASTE Modernin yrityksen on muutoksen kyydissä pysyäkseen suunniteltava tehokas strategia ja seurattava sitä. Siinä piilee kuitenkin

Lisätiedot

Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014

Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014 Liikkuva työ pilotin julkinen raportti 30.06.2014 2 / 9 Green ICT pilotin raportti SISÄLLYSLUETTELO 1. Tiivistelmä koekäytöstä... 3 2. Toteutus... 4 2.1.Tavoite... 4 2.2.Mobiilisovellus... 4 2.3.Käyttöönotto...

Lisätiedot

Palvelut. Asiakirjoihin. liittyvä. tehottomuus. syö yrityksesi. tuotot.

Palvelut. Asiakirjoihin. liittyvä. tehottomuus. syö yrityksesi. tuotot. Palvelut Asiakirjoihin liittyvä tehottomuus syö yrityksesi tuotot. Lexmarkin ratkaisujen avulla voitot lähtevät kasvuun! Asiakirjoilla saattaa olla yrityksesi kannalta suurempi merkitys kuin aavistatkaan.

Lisätiedot

Julkishallinnon tietoturvatoimittaja 2013-2017

Julkishallinnon tietoturvatoimittaja 2013-2017 Julkishallinnon tietoturvatoimittaja 2013-2017 Decens - Sujuvaa yhteistyötä Decens on ICT palvelutoimittaja Perustettu vuonna 2008 Päätoimipaikka on Tampere Yrityksessä työskentelee n. 70 henkilöä Toimipisteet:

Lisätiedot

verkkolasku.fi 2.1.2011

verkkolasku.fi 2.1.2011 palveluna Notebeat Entrepreneur -ohjelmalla hoidat kaikki yrityksesi myynti- ja ostolaskut sähköisesti selainkäyttöliittymässä, sekä siirrät ne kätevästi tilitoimistoon. Säästät heti käyttöönotosta alkaen

Lisätiedot

Johtoryhmä. Toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Myyntijohtaja Mikael Winqvist. Hallintopäällikkö Tapio Kuitunen. Vt. palvelujohtaja Juho Vartiainen

Johtoryhmä. Toimitusjohtaja Pekka Laitinen. Myyntijohtaja Mikael Winqvist. Hallintopäällikkö Tapio Kuitunen. Vt. palvelujohtaja Juho Vartiainen Pähkinänkuoressa Signal Partners on vuonna 2010 perustettu suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Toimimme pääasiallisesti Pohjoismaissa ja palvelemme kansainvälisesti toimivien asiakkaidemme koko organisaatiota

Lisätiedot

ON LIIKE- TOIMINTASI KESKIÖSSÄ RETHINK IT

ON LIIKE- TOIMINTASI KESKIÖSSÄ RETHINK IT bizhub i-sarja ON LIIKE- TOIMINTASI KESKIÖSSÄ RETHINK IT 2 HUOMISEN TYÖYMPÄRISTÖ JO TÄNÄÄN ESITTELYSSÄ KONICA MINOLTAN bizhub i-sarja Halusimme uudistaa monitoimilaitteiden roolia toimistoissa, ja kehitimme

Lisätiedot

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE

TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE TOIMISTO- JÄRJESTELMIEN ON LUOTAVA OPTIMAALISET EDELLYTYKSET TYÖSKENTELYLLE RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTO- JÄRJESTELMÄT RÄÄTÄLÖIDYT TOIMISTOJÄRJESTELMÄT 2 VALMIINA TOIMISTOTYÖN KAIKKIIN HAASTEISIIN Toimialasta

Lisätiedot

Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure

Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure Henkilökohtaista käyttäjäystävällistä tietoturvaa! NTG Solo Secure Kuinka moneen tietovuotoon teidän yrityksellänne on varaa? Palomuurit ja VPN ratkaisut suojelevat yritystä ulkopuolisia uhkia vastaan,

Lisätiedot

Toiminnallisen määrittelyn tarina. Esimerkki Reaktorin tavasta tehdä toiminnallista määrittelyä.

Toiminnallisen määrittelyn tarina. Esimerkki Reaktorin tavasta tehdä toiminnallista määrittelyä. Toiminnallisen määrittelyn tarina Esimerkki Reaktorin tavasta tehdä toiminnallista määrittelyä. Toimitusjohtajan pulma Tässä on toimitusjohtaja Roope, jonka tavoitteena on pyörittää Rengasmaster Oy:tä

Lisätiedot

ICT-info opiskelijoille. Syksy 2017

ICT-info opiskelijoille. Syksy 2017 ICT-info opiskelijoille Syksy 2017 BYOD on toimintamalli, joka on nopeasti yleistymässä niin yrityksissä kuin oppilaitoksissakin. BYOD-kokonaisuuteen kuuluu WLAN, tulostus, tietoturva, sovellukset, IT-luokat,

Lisätiedot

Markkinoinnin logistiikka

Markkinoinnin logistiikka Markkinoinnin logistiikka LogisticService-palvelu Merja Munkki LogisticService palvelukonsepti» LogisticService konsepti on ulkoistettu ratkaisu yritysten ja yhteisöjen markkinointilogistiikkaan sekä muun

Lisätiedot

Timo Drachman. Patjanen: saumaton palvelumalli keskisuurille yrityksille

Timo Drachman. Patjanen: saumaton palvelumalli keskisuurille yrityksille Timo Drachman Patjanen: saumaton palvelumalli keskisuurille yrityksille Mitkä tehtävät työllistävät yrityksen IThenkilöstöä eniten (Market Visio) Ylläpito (työasemat, palvelimet, sovellukset) 41 Käyttäjätuki

Lisätiedot

TK081001 Palvelinympäristö

TK081001 Palvelinympäristö TK081001 Palvelinympäristö 5 opintopistettä!! Petri Nuutinen! 8 opintopistettä!! Petri Nuutinen! SAS (Serial Attached SCSI) Yleinen kiintolevyväylä nykyisissä palvelimissa Ohjataan SCSI-komennoin Siirrytty

Lisätiedot

ESITE. Coromatic Operations Anna meidän hoitaa kriittisten toimintojenne hallinnointi

ESITE. Coromatic Operations Anna meidän hoitaa kriittisten toimintojenne hallinnointi ESITE Coromatic Operations Anna meidän hoitaa kriittisten toimintojenne hallinnointi Sairaalat Toimistot Asiantuntijuus käytössänne 24/7 24/7 asiakaspalvelu ja päivystystiimi Tarjoamme palvelua sekä Suomessa

Lisätiedot

Sisällönhallintahanke

Sisällönhallintahanke Sisällönhallintahanke 1 Käsitteet 1/2 Sisältö Tässä hankkeessa käsitellään asiakirjamuotoista ja pääasiassa sähköistä sisältöä Sisältöä ovat esim.: viralliset asiakirjat dokumentit raportit ja julkaisut

Lisätiedot

Helposti sähköiseen laskutukseen. Sami Nikula Tuotemarkkinointipäällikkö

Helposti sähköiseen laskutukseen. Sami Nikula Tuotemarkkinointipäällikkö Helposti sähköiseen laskutukseen Sami Nikula Tuotemarkkinointipäällikkö Helposti sähköiseen laskutukseen Miksi verkkolaskutus kannattaa aloittaa jo tänään? Poista paperilaskut yhtälöstä Ratkaisut lähetykseen

Lisätiedot

Kukaan ei ole joka alan asiantuntija /This is Why Sharpin Managed Print Services tekee raskaan työn puolestasi.

Kukaan ei ole joka alan asiantuntija /This is Why Sharpin Managed Print Services tekee raskaan työn puolestasi. Sharpin PK-yrityksille Optimoidut asiakirjapalvelut YRITYSTULOSTUSPALVELUT TUKEVAT KUSTANNUSTEN HALLINTAA JA TUOTTAVUUTTA Kukaan ei ole joka alan asiantuntija /This is Why Sharpin tekee raskaan työn puolestasi.

Lisätiedot

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet

Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Kätevän kokoiset mustesuihkutulostimet Tilaasäästävät monitoimilaitteet kaikilla tarpeellisilla toiminnoilla kotiin tai pieneen toimistoon. TULOSTAA KOPIOI www.brother.fi SKANNAA FAKSAA LANGATON Kaikki

Lisätiedot

SOTE-AKATEMIA TEKNOLOGISEN MURROKSEN JOHTAMINEN SOTE-ALALLA

SOTE-AKATEMIA TEKNOLOGISEN MURROKSEN JOHTAMINEN SOTE-ALALLA SOTE-AKATEMIA TEKNOLOGISEN MURROKSEN JOHTAMINEN SOTE-ALALLA Tule oppimaan parhaat käytännöt teknologisen murroksen johtamiseen sekä digitalisaation ja uusimman teknologian hyödyntämiseen sosiaali- ja terveydenhuollossa!

Lisätiedot

Facta palvelimien uusiminen Helsingin kaupunki

Facta palvelimien uusiminen Helsingin kaupunki Facta palvelimien uusiminen Helsingin kaupunki TARJOUS 70214 06.03.2014 Helsingin kaupunki Kiinteistövirasto Anu Soukki PL 2205 00099 Helsingin kaupunki anu.soukki@hel.fi eero.saarinen@hel.fi tea.tikkanen@hel.fi

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA.

DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA. DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA. iloq täyttää turvallisuusalan tiukimmat vaatimukset: Sähköinen tunnistus ilman paristoja tai kaapelointeja. OMAVOIMAINEN LUKITUSJÄRJESTELMÄ Suomalainen iloq

Lisätiedot

(Acerin) Windows 8 tabletti henkilöstön työkäytössä Koonnut Hanna Frilander, Mobiilit ohjaajat hanke 9.1.2014

(Acerin) Windows 8 tabletti henkilöstön työkäytössä Koonnut Hanna Frilander, Mobiilit ohjaajat hanke 9.1.2014 (Acerin) Windows 8 tabletti henkilöstön työkäytössä Koonnut Hanna Frilander, Mobiilit ohjaajat hanke 9.1.2014 Tähän dokumenttiin on koottu kokemuksia Acer Iconia W511 NT.L0NED.001 tabletin käytöstä henkilöstön

Lisätiedot

Tietojärjestelmän kehittäminen syksy 2003

Tietojärjestelmän kehittäminen syksy 2003 Tietojärjestelmän kehittäminen syksy 2003 Ryhmä C2 Väliraportti 2-24.10. Päivi Laiterla Tomas Windahl Toni Nikkanen Antti Lehto 1 Sisällysluettelo Rich Picture...4 Käsitemalli...5 P-tason

Lisätiedot

Kuinka IdM-hanke pidetään raiteillaan

Kuinka IdM-hanke pidetään raiteillaan Kuinka IdM-hanke pidetään raiteillaan Projektipäällikön kokemuksia 4.10.2011 IdM-projektitkin pitää suunnitella Kaiken perustana on riittävä ymmärrys projektin sisällöstä, laajuudesta ja vaaditusta osaamisesta

Lisätiedot

Backup Premium Pikakäyttöopas

Backup Premium Pikakäyttöopas Tietoja Memeo Backup Premium on yksinkertainen varmuuskopiointiratkaisu monimutkaiseen digitaaliseen maailmaan. Automaattisesti varmuuskopioimalla Memeo Backup Premium pystyy palauttamaan arvokkaat ja

Lisätiedot

ENSIAVUKSI SISÄILMAAN 10 VUOTTA PUHDASTA SISÄILMAA

ENSIAVUKSI SISÄILMAAN 10 VUOTTA PUHDASTA SISÄILMAA ENSIAVUKSI SISÄILMAAN 10 VUOTTA PUHDASTA SISÄILMAA Sisäilma vaikuttaa tuottavuuteen ja siihen että tehdään oikeita asioita. PROFESSORI RAGHILD WIIK Norwegian Business School SUOJAAMME TILASI Tiedämme mitä

Lisätiedot

ICT-info opiskelijoille

ICT-info opiskelijoille ICT-info opiskelijoille 2018 BYOD on toimintamalli, joka on nopeasti yleistymässä niin yrityksissä kuin oppilaitoksissakin. BYOD-kokonaisuuteen kuuluu WLAN, tulostus, tietoturva, sovellukset, IT-luokat,

Lisätiedot

Kuntasektorin asianhallinnan viitearkkitehtuuri 1.0. Kuntamarkkinat Tuula Seppo, erityisasiantuntija

Kuntasektorin asianhallinnan viitearkkitehtuuri 1.0. Kuntamarkkinat Tuula Seppo, erityisasiantuntija Kuntasektorin asianhallinnan viitearkkitehtuuri 1.0 Kuntamarkkinat 14.9.2016 Tuula Seppo, erityisasiantuntija Kuntasektorin asianhallinnan viitearkkitehtuuri 1.0 Hallinnon toimintatapojen digitalisointi

Lisätiedot

SOVELLUSALUEEN KUVAUS

SOVELLUSALUEEN KUVAUS Tik-76.115 Tietojenkäsittelyopin ohjelmatyö Tietotekniikan osasto Teknillinen korkeakoulu SOVELLUSALUEEN KUVAUS LiKe Liiketoiminnan kehityksen tukiprojekti Versio: 2.1 Tila: hyväksytty Päivämäärä: 12.12.2000

Lisätiedot

DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA.

DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA. DIGITAALINEN LUKITUS. EI PARISTOJA. EI HUOLIA. OMAVOIMAINEN LUKITUSJÄRJESTELMÄ Sähköinen tunnistus ilman paristoja tai kaapelointeja. Suomalainen iloq S10 on maailman ainoa digitaalinen lukitusjärjestelmä,

Lisätiedot

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite

HELPPOUDEN VOIMA. Business Suite HELPPOUDEN VOIMA Business Suite UHKA ON TODELLINEN Online-uhkat ovat todellinen yrityksiä haittaava ongelma yrityksen toimialasta riippumatta. Jos sinulla on tietoja tai rahaa, voit joutua kohteeksi. Tietoturvatapausten

Lisätiedot

Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon. Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti

Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon. Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti Health Intelligence - Parempaa informaatiota terveydenhuollon päätöksentekoon Terveydenhuollon ATK päivät 24.-25.5.2011 Sibelius Talo, Lahti Innofactor Oyj: Suomen johtava Microsoft ratkaisutoimittaja

Lisätiedot

HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN. Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012

HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN. Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012 HELPOSTI SÄHKÖISEEN LASKUTUKSEEN Jaakko Laurila E-invoicing forum 31.10.2012 Basware verkkolaskuoperaattorina Yli 25 vuoden kokemus laskujen käsittelystä ja hankinnasta maksuun -prosessista Avoin verkko

Lisätiedot

Case Honeywell Oy. Suomen XII Liikearkistopäivät, 13.9.2007, Tampere. Jarmo Luoma-aho, Antti Ropponen

Case Honeywell Oy. Suomen XII Liikearkistopäivät, 13.9.2007, Tampere. Jarmo Luoma-aho, Antti Ropponen Case Honeywell Oy Suomen XII Liikearkistopäivät, 13.9.2007, Tampere Jarmo Luoma-aho, Antti Ropponen 1 Vastaanottaa yritysten asiakirjoja, lähinnä pysyvään säilytykseen Asiakirjoihin liittyvä tutkijapalvelu

Lisätiedot

Cisco Unified Computing System -ratkaisun hyödyt EMC- ja VMwareympäristöissä

Cisco Unified Computing System -ratkaisun hyödyt EMC- ja VMwareympäristöissä Cisco Unified Computing System -ratkaisun hyödyt EMC- ja VMwareympäristöissä EMC Forum 22.10.2009 Lauri Toropainen ltoropai@cisco.com 2009 Cisco Systems, Inc. All rights reserved. 1 ICT-infrastruktuuriin

Lisätiedot

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO

Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO Welding documentation management WELDEYE -HITSAUKSEN HALLINTAOHJELMISTO 13.01.2018 Welding documentation management VIRTAVIIVAISTETTUA HITSAUSTUOTANNON DOKUMENTAATIOTA, JOKA SISÄLTÄÄ RIKKOMATTOMAN AINEENKOETUKSEN

Lisätiedot

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE

Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy / ProCountor International Oy REKRYTOINTIOHJELMA TILITOIMISTOILLE Poolia Suomi Oy - Rekrytointiohjelma ProCountor International Oy:n tilitoimistokumppaneille Poolia on toiminut ProCountorin

Lisätiedot

ympäristössä 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice

ympäristössä 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Työnkulku ympäristössä HP Mari Porri HP 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice Digital Filing Scan & Store to PC, Network Folder

Lisätiedot

Oppijan polku - kohti eoppijaa. Mika Tammilehto

Oppijan polku - kohti eoppijaa. Mika Tammilehto Oppijan polku - kohti eoppijaa Mika Tammilehto Julkisen hallinnon asiakkuusstrategia Yhteistyössä palvelu pelaa määritellään julkisen hallinnon asiakaspalvelujen visio ja tavoitetila vuoteen 2020 Asiakaspalvelun

Lisätiedot

aina tilanteen tasalla. kärcher fleet management. professional Kärcher Fleet

aina tilanteen tasalla. kärcher fleet management. professional Kärcher Fleet aina tilanteen tasalla. kärcher fleet management. professional Kärcher Fleet Ajantasainen tieto auttaa tehostamaan toimintaa. Kärcher Fleet -tietojärjestelmä tarjoaa modernin ja helppokäyttöisen työkalun

Lisätiedot

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu

Xerox WorkCentre 3655 Monitoimitulostin Ohjaustaulu Ohjaustaulu Käytettävissä olevat palvelut voivat vaihdella tulostimen asetusten mukaan. Lisätietoja palveluista ja asetuksista on Käyttöoppaassa. 3 4 5 Kosketusnäyttö Valikot 6 6 Aakkosnumeerinen näppäimistö

Lisätiedot