HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2012. Kokous: Perjantai klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2012. Kokous: Perjantai klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32"

Transkriptio

1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2012 Kokous: Perjantai klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Läsnä: Professori Jorma Rantanen (läsnä asiat 1-11) Viestintäjohtaja Merja Haverinen (läsnä asiat 1-11) Professori Matti Leino (läsnä asiat 1-11) Professori Minna-Riitta Luukka (läsnä asiat 1-11) Lehtori Auli Poutanen (läsnä asiat 141) Professori Pentti Vartia (läsnä asiat 1-11) Muut läsnäolijat Rehtori Matti Manninen (läsnä asiat 1-11) Hallintojohtaja Kirsi Moisander (läsnä asiat 1-11) Yhteysjohtaja Anu Mustonen (läsnä asiat 141) Sisäinen tarkastaja Matti Pitkänen (läsnä asian 3) Tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja Hannu Salminen (läsnä asian 3) Talousjohtaja Päivi Seppä (läsnä asiat 4-5) Henkilöstöasiantuntija Ulla Huttunen (läsnä asian 7) Sihteeri lakimies Visa Hiltunen p , ja yliopistonlakimies Tuomo Ratinen, p , 1. Päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. 2. Esityslistan hyväksyminen Hyväksyttiin esityslista.

2 3. Jyväskylän yliopiston tarkastus- ja varmennustoiminnan ohjesäännöstön uudistaminen Rehtori Matti Manninen, p , (Valmistelijat sisäinen tarkastaja Matti Pitkänen, , tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja Hannu Salminen, , ja yliopistonlakimies Tuomo Ratinen, p , Vuoden 2010 alusta voimaantullut yliopistolain uudistus on lisännyt yliopistojen taloudellista ja hallinnollista itsenäisyyttä. Irtautuminen välittömästä valtion ohjauksesta edellyttää yliopistolta aiempaan suurempaa aktiivisuutta ja panostusta sisäisen toiminnan ohjaukseen, prosessien kehittämiseen sekä riskienhallintaan. Yliopistossa sisäisen tarkastuksen ja riskienhallinnan järjestämisestä ja valvonnasta on vastannut hallituksen asettama tarkastusvaliokunta. Yliopisto on jatkanut tarkastus- ja varmennustoimirman kehittämistyötä rekrytoinnein ja toimintaprosesseja uudistamalla. Yliopisto on palkannut muun muassa sisäisen tarkastajan ja controllerin sisäisen tarkastustyön ja riskienhallintaosaamisen Tallvistamiseksi Osana edellä kuvattuja kehittämistoimenpiteitä on valmisteltu liitteenä 1 oleva yliopiston tarkastus- ja varmennustoiminnan ohjesääntö ja tarkastusvaliokunnan työjärjestys sekä liitteenä 2 sisäisen tarkastuksen toimintaohje aiemman voimaan tullut sisäisen tarkastuksen ohjesäännön uudistamiseksi. Uudistetun tarkastus- ja varmennustoimen ohjesäännöstön tarkoituksena on kuvata aiempaa tarkemmin tarkastus- ja varmennustoiminnan sisältö ja toimijat ja kytkeä tarkastus- ja varmennustyö kiinteäksi osaksi yliopiston päivittäistä operatiivista toimintaa. Tarkastus- ja varmennustoiminnan kehittäminen on osa yliopiston itsevalvonnan, hyvän hallinnon ja laadunhallinnan tehostamis- ja kehitystyötä. Liitteet Liite 1: yliopiston tarkastus- ja varmennustoiminnan ohjesääntö ja tarkastusvaliokunnan työjärjestys Liite 2: sisäisen tarkastuksen toimintaohje Liite 3: tarkastusvaliokunnan vuosikalenteri

3 ESITYS: Hallitus hyväksyy liitteinä 1 ja 2 olevat yliopiston tarkastus- ja varmennustoiminnan ohjesäännön, tarkastusvaliokunnan työjärjestyksen sekä sisäisen tarkastuksen toimintaohjeen. Hallitus päättää että mainitut dokumentit tulevat voimaan lukien ja voimaantulon myötä kumotaan aiempi voimaantullut sisäisen tarkastuksen ohjesääntö. Päätettiin esityksen mukaan. 4. Talousraportti Rehtori Matti Manninen, p , matti.manninen@jyu.fi (Valmistelija talousjohtaja Päivi Seppä, p , paivi.seppa@jyu.fi) Yliopiston kymmenen kuukauden kuluylijäämä on noin kuusi prosenttia kokonaistuotoista. Tämä on budjetoitua ylijäämää enemmän, mutta hieman vähemmän kuin vuosi sitten tähän aikaan. Ylijäämää selittävät edelleen samat perustekijät: tuottoja on hieman enemmän kuin on budjetoitu ja henkilöstökuluja vähemmän kuin on budjetoitu. Rahoitustuottoja on myös toteutunut budjetoitua enemmän. Tuotot ovat kokonaisuudessaan viime vuoden vastaavaa ajankohtaa suuremmat sekä perusrahoituksen että täydentävän rahoituksen kasvun seurauksena. Henkilöstökulut ovat kasvaneet 6 %, mutta ovat kokonaisuudessaan pienemmät kuin on budjetoitu. Muiden kulujen toteuma on lähes budjetoidulla tasolla. Kokonaiskulujen kertymä on hieman kasvanut viime vuodesta, mutta on kuitenkin budjetoitua pienempi. Tavoiteltavan taloudellisen vuosituloksen saavuttamiselle on hyvät edellytykset. Hallituksen jäsenille on toimitettu erikseen yksiköiden taloudellinen tulos lokakuun tilanteesta. Liitteenä 4 yliopistotason toteutunut tuloslaskelma tilanteesta. Vuoden 2011 toteumista on vähennetty arvonlisäverokulut tietojen vertailtavuutta varten. ESITYS: Todetaan ja keskustellaan taloustilanteesta.

4 Merkittiin saatu raportti tiedoksi. 5. Talousarvion 2013 vahvistaminen Rehtori Matti Manninen, p , (Valmistelija talousjohtaja Päivi Seppä, p , Hallitus käsitteli vuoden 2013 talousarvion valmistelutilannetta kokouksessaan Taustalla on käsitellyt pidemmän aikavälin talousarviolinjaukset ja tavoite n. 1 %:n ylijäämätavoitteesta. Yliopistotasolla budjetoitu ylijäämä pienenee n. 7 miljoonaa euroa kuluvan vuoden toteumaennusteeseen verrattuna. Perusrahoituksen tuotot pienenevät 2,7 miljoonaa euroa (n. 2 %), mutta täydentävän rahoituksen tuottoihin on vastaavasti budjetoitu lievää kasvua. Ylijäämän pieneneminen selittyy henkilöstökulujen kasvulla. Budjetoidut henkilöstökulujen ovat n. 7,5 miljoonaa euroa suuremmat kuin kuluvan vuoden toteumaennuste. Henkilöstömäärä kasvaa lähinnä vain omien siivoojien rekrytoinnin seurauksena. Talousarvion valmistelussa ei ole olennaisesti lisätty investointimenoja viime syksynä päätettyyn investointisuunnitelmaan. Hafliti.is päätti kokouksessaan , miten pääoman tuotot otetaan huomioon yksiköiden talousarviossa. Yksiköitä kannustetaan pidemmän aikavälin ylijäämien keräämiseen ja yliopisto palkitsee siitä. Liitteenä on yliopiston vuoden 2013 budjetti (liite 5), kooste yksiköiden vuoden 2013 budjeteista (liite 6) sekä päivitetty yliopistotason investointisuunnitelma (liite 7). ESITYS: Hallitus vahvistaa vuoden 2013 talousarvion. Päätetään, että vuonna 2013 syntyvästä yli- ja alijäämästä maksettava vuosikorko on 3 %. Mikäli rehtorin kanssa on sovittu alijäämäisestä talousarviosta, vuosikorkoa ei peritä. Päätettiin esityksen mukaan.

5 6. Rahankeräysluvan hakeminen Rehtori Matti Manninen, p , Jyväskylän yliopiston voimassaoleva määräaikainen varainhankinnan mahdollistava rahankeräyslupa umpeutuu Jyväskylän yliopistolla on määräaikainen rahankeräyslupa saakka. Vaikka aktiivinen varainhankinta pääomakeräykseen on vastinrahakauden jälkeen päättynyt, voi yliopisto edelleen vastaanottaa pääomalahjoituksia ja toteuttaa varainhankintaa. Rahankeräyslain 8 :n mukaisesti rahankeräyslupa voidaan antaa enintään kahden vuoden määräajaksi. Keräystoiminta voidaan määritellä rahankeräyslupahakemuksessa osaksi uusimuotoisen yliopiston normaalia toimintaa. ESITYS: Haetaan rahankeräyslupaa ajalle varainhankinnan mahdollistamiseksi. Päätettiin esityksen mukaan. Rehtori valtuutetaan hakemaan rahankeräyslupa yliopiston puolesta, päättämään rahankeräyslupahakemuksen yksityiskohdista sekä laatimaan hakemukseen liitettävä keräys- ja käyttösuunnitelma. 7. Työhyvinvointikysely 2012 Hallintojohtaja Kirsi Moisander, p , kirsi.moisander@jyu.fi (Valmistelija henkilöstöasiantuntija Ulla Huttunen, p , uila.m.huttunen@jyu.fi) Jyväskylän yliopiston henkilöstöohjelma vuosille hyväksyttiin hallituksen kokouksessa Henkilöstöohjelman tavoitteena on, että organisaatio toimii tuottavasti, henkilöstöllä on hyvä työkyky ja että työhyvinvointia edistetään ja ylläpidetään. Henkilöstöohjelman kehittämiskohteina ovat johtaminen ja esimiestyö, osaamisen kehittäminen, työsuhteet ja rekrytointi, urapolut ja tutkijanura sekä työhyvinvointi ja yhteisöllisyys.

6 Yliopiston henkilöstöohjelman tavoitteiden mukaan Jyväskylän yliopisto on hyvinvoiva työyhteisö ja kilpailukykyinen työnantaja. Työyhteisön tilaa seurataan vuosittain tehtävällä työhyvinvointikyselyllä, jonka tulosten perusteella yliopisto kehittää työnantajatoimintaansa. Nyt käytössä olevan työhyvinvointikysely on kehitetty yhteistyössä yliopistojen ja työeläkevakuutusyhtiö Varman kanssa. Jyväskylän yliopisto otti kyselyn käyttöönsä vuonna 2010 yhdessä yhdeksän muun yliopiston kanssa. Vuonna 2011 kyselyyn osallistui 12 yliopistoa ja vastauksia kertyi kpl. Jyväskylän yliopistossa kyselyyn vastasi 1081 henkilöä, vastausprosentin ollessa 41,1 %. Vuoden 2012 kysely toteutettiin Jyväskylän yliopistossa vastaajia oli 1108 henkilöä, vastausprosentin ollessa 41 %. Kyselyn osa-alueina olivat oma työ, johtaminen, esimiestyö, työyhteisö ja yhteistyö, osaaminen, motivaatio, terveys ja elämäntilanne sekä yliopiston julkinen kuva. Kyselyyn osallistui 10+2 yliopistoa (kaksi yliopistoa muista poikkeavalla tavalla) ja vastauksia kertyi yli Työhyvinvointikyselyn tulosten mukaan henkilöstö on melko tyytyväinen kyselyssä esillä oleviin teemoihin. Tulokset ovat pysyneet melko samankaltaisina vuoteen 2011 verrattaessa. Pientä keskiarvojen nousua on havaittavissa osassa kysymyksistä. Yliopistojen yhteisiin tuloksiin 2012 verrattaessa Jyväskylän yliopiston osa-alueiden keskiarvot ovat samansuuntaisia kuin kaikkien yliopistojen yhteiset tulokset (NJ=5458). Huomattavia eroja ei ole havaittavissa. Vuoden 2011 työhyvinvointikyselyn tulosten perusteella on tehty kehittämistoimenpiteitä tiedekunnissa, laitoksilla ja yliopistopalveluissa. Tulosten pohjalta on kehitetty perehdyttämistä ja kehityskeskusteluja sekä tuettu henkilöstökoulutuksen kautta johtamista, esimiestyötä ja työssä jaksamista. Kasvatustieteiden tiedekunnassa on käynnistymässä henkilöstön ammatillista vahvistumista tukeva valmennus ja tiedekunnan esimiehille tarjotaan valmennusohjelmaa, joka tarjoaa välineitä henkilöstön johtamiseen ja ohjaamiseen. Kauppakorkeakoulussa on otettu käyttöön viestinnän parantamiseksi JSBE News, jossa viestitään tiedekunnan ajankohtaisista asioista. Tiedotteessa on käyty läpi mm. varhaisen tuen toimintamallia. Vuoden 2012 tulosten analysoinnin pohjalta jatketaan kehittämistoimenpiteitä.

7 Työhyvinvointikysely on yliopistouudistuksen jälkeen toteutettu kolmena peräkkäisenä vuotena Tulosten mukaan muutoksesta aiheutuneita työhyvinvointia kuormittavia tekijöitä on edellisvuosia vähemmän. Kyselyn vaikuttavuuden, vastausprosentin heikkenemisen ja kehittämistoimenpiteiden jatkotyöstämisen yhteydessä on mietittävä tehdäänkö kysely tulevina vuosina joka vuosi vai muutetaanko se joka toinen vuosi toteutettavaksi. Samalla on tärkeää arvioida kyselyn toimivuutta. ESITYS: 1. Keskustellaan yliopistotason yhteenvedon ja analyysin perusteella yliopiston työhyvinvoinnin tilasta ja mahdollisista jatkotoimista. 2. Merkitään päätulokset tiedoksi. Merkittiin raportti tiedoksi. Päätettiin, että työhyvinvointikysely järj estetään jatkossakin vuosittain. Päätettiin, että rehtorin tulee ryhtyä toimenpiteisiin tilanteen parantamiseksi kolmen alhaisimman pistemäärään saaneen osa-alueen suhteen ja raportoida toimenpiteistään hallitukselle. Lisäksi hallitus edellyttää rehtorin selvittävän mahdollisuudet vastausprosentin kohottamiseksi. 8. Rehtorin katsaus 1. Sopimusneuvottelut 2. Certian kuulumisia ESITYS: Todetaan. Todettiin katsaus vastaanotetuksi. 9. Muut asiat Muita asioita ei ollut. 10. Pöytäkirjan tarkastaminen Pöytäkirja tarkastettiin kokouksen päätteeksi. 11. Kokouksen päättäminen

8 Kokous pllätettiin kello Vakuudeksi Puheenjohtaja Jorma Rantanen Rehtori Matti Manninen

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2013. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2013. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 1. Päätösvaltaisuuden toteaminen 2. Esityslistan hyväksyminen 3. Johtosääntö Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Kokous: Keskiviikko 11.12.2013 klo 8.15 Läsnä: Professori Jorma Rantanen (läsnä asiat 1-9)

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Hyväksyttiin esityslista. HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2013. Kokous: Tiistai klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32

PÄÄTÖS: Hyväksyttiin esityslista. HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2013. Kokous: Tiistai klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2013 Hallituksen pöytäkirja 7/2013 Sivu 1/6 PÄÄTÖS: Hyväksyttiin esityslista. Sihteeri lakimies Visa Hiltunen p. 0400 248 120, visa.hiltunen@ivu.fi. Hallintojohtaja Kirsi Moisander

Lisätiedot

HALlITUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2013. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32

HALlITUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2013. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALlITUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2013 Kokous: Keskiviikko 5.6.2013 klo 11.00 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Läsnä: Professori Jorma Rantanen (läsnä asiat 1 9) Viestintäjohtaja Merja Haverinen

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Todettiin kokous päätösvaltaiseksi.

PÄÄTÖS: Todettiin kokous päätösvaltaiseksi. HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 6/2013 Kokous: Keskiviikko 21.8.2013 klo 11.00 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Läsnä: Professori Jorma Rantanen (läsnä asiat 1 9) Viestintäjohtaja Merja Haverinen (läsnä asiat 1

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2014. Kokous: Tiistai klo Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2014. Kokous: Tiistai klo Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2014 Kokous: Tiistai 3.6.2014 klo 10.00 Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 8/2013. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32.

JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 8/2013. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32. 1 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 8/2013 Kokous: Keskiviikko 16.10.2013 klo 13.00 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Läsnä: Professori Jorma Rantanen Viestintäjohtaja Merja Haverinen Professori

Lisätiedot

Hyväksyttiin esityslista.

Hyväksyttiin esityslista. 0 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kokous: Tiistai 3.6.2014 klo 10.00 Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Aiine-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikko klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

Kokous: Keskiviikko klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 4/2015 Kokous: Keskiviikko 10.6.2015 klo 11.45 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2015. Kokous: Torstai klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2015. Kokous: Torstai klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2015 Kokous: Torstai 17.12.2015 klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikko klo Päijänne-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6. Läsnä:

Kokous: Keskiviikko klo Päijänne-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6. Läsnä: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 10/2014 Kokous: Keskiviikko 24.9.2014 klo 11.15 Päijänne-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 3/2014. Kokous: Keskiviikko klo Päijänne-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 3/2014. Kokous: Keskiviikko klo Päijänne-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 3/2014 Kokous: Keskiviikko 12.3.2014 klo 11.00 Päijänne-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/2012. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/2012. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 9/2012 Kokous: Keskiviikko 17.10.2012 klo 11.00 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Läsnä: Professori Jorma Rantanen (läsnä asiat 140) Viestintäjohtaja Merja Haverinen

Lisätiedot

PÄÄTÖS: Hallituksen esityslista 9/2014 Sivu 1 / 6

PÄÄTÖS: Hallituksen esityslista 9/2014 Sivu 1 / 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 10/2014 Kokous: Keskiviikko 24.9.2014 klo 11.15 Päijänne-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

JYVASKYLAN YLIOPISTO HALLITUKSEN POYTAKIRJA 9/2011. Kokous: Keskiviikko kb 8.15 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32

JYVASKYLAN YLIOPISTO HALLITUKSEN POYTAKIRJA 9/2011. Kokous: Keskiviikko kb 8.15 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 JYVASKYLAN YLIOPISTO HALLITUKSEN POYTAKIRJA 9/2011 Kokous: Keskiviikko 23.11.2011 kb 8.15 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Lasrtä: Professori Jorma Rantanen Läsnä asiat 1-9 Viestintajohtaja ivlerja Haverinen

Lisätiedot

Kokous: Perjantai klo Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki

Kokous: Perjantai klo Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 8/2017 Kokous: Perjantai 10.11.2017 klo 11.00 Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 8/2016. Kokous: Tiistai klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 8/2016. Kokous: Tiistai klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 8/2016 Kokous: Tiistai 18.10.2016 klo 11.00 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 13/2014. Kokous: Keskiviikko 17.12.2014 klo 11.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 13/2014. Kokous: Keskiviikko 17.12.2014 klo 11.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 13/2014 Kokous: Keskiviikko 17.12.2014 klo 11.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikko klo Päijärirte-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6. Läsnä:

Kokous: Keskiviikko klo Päijärirte-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6. Läsnä: JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALlITUKSEN PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kokous: Keskiviikko 12.3.2014 klo 11.00 Päijärirte-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Arme-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2016. Kokous: Keskiviikko 13.4.2016 klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2016. Kokous: Keskiviikko 13.4.2016 klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2016 Kokous: Keskiviikko 13.4.2016 klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokous: Perjantai klo 9.00 Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki

Kokous: Perjantai klo 9.00 Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2019 Kokous: Perjantai 15.2.2019 klo 9.00 Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki Läsnä: Kansleri emerita Krista Varantola, puheenjohtaja Pääekonomisti

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2014. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2014. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 4/2014 Kokous: Keskiviikko 2.4.2014 klo 11.00 Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2016. Kokous: Tiistai 24.5.2016 klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2016. Kokous: Tiistai 24.5.2016 klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 5/2016 Kokous: Tiistai 24.5.2016 klo 8.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

(poissa) Emerita professori Krista Varantola

(poissa) Emerita professori Krista Varantola JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 13/2014 Kokous: Keskiviikko 17.12.2014 klo 11.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2016. Kokous: Tiistai klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2016. Kokous: Tiistai klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2016 Kokous: Tiistai 26.1.2016 klo 11.00 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2014. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2014. Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 6/2014 Kokous: Keskiviikko 14.5.2014 klo 11.00 Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6. Läsnä:

Kokous: Keskiviikko klo Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6. Läsnä: d 0 JÄSKYLÄN YLIOPISTO U HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kokous: Keskiviikko 2.4.2014 klo 11.00 Rehtoraatti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2015. Kokous: Keskiviikko klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2015. Kokous: Keskiviikko klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2015 Kokous: Keskiviikko 14.1.2015 klo 10.15 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

Anna Hartikainen (pj.) Matti Notko (vpj.) Kari Rajamäki Jere Räisänen, Zoom-tietoliikenneyhteyden kautta Jukka Savolainen Tuula Väätäinen

Anna Hartikainen (pj.) Matti Notko (vpj.) Kari Rajamäki Jere Räisänen, Zoom-tietoliikenneyhteyden kautta Jukka Savolainen Tuula Väätäinen Aika Perjantai 16.11.2018 klo 10.00 12.14 Paikka Microkadun kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2008 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2017. Kokous: Tiistai klo 9.00 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2017. Kokous: Tiistai klo 9.00 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2017 Kokous: Tiistai 14.3.2017 klo 9.00 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

Kokous: Keskiviikko klo Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki

Kokous: Keskiviikko klo Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2018 Kokous: Keskiviikko 3.10.2018 klo 11.00 Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki Läsnä: Kansleri emerita Krista Varantola, puheenjohtaja

Lisätiedot

\:7. Heikki Kohvakka Annu Komulainen YLIOPISTOKOTLEGION POYTAKIRIA Aika. Outi Uusitalo. Ilpo Viitala (läsnä asiat L-LL)

\:7. Heikki Kohvakka Annu Komulainen YLIOPISTOKOTLEGION POYTAKIRIA Aika. Outi Uusitalo. Ilpo Viitala (läsnä asiat L-LL) Ø \:7 JWÄSKYLÄN YLTOPTSTO il YLIOPISTOKOTLEGION POYTAKIRIA 212017 Aika Paikka Tiistai 1'1.4.2017, klo 14.15 Agora Alfa -sali, Mattilanniemi Läsnä: Y liopiston professorit : Vørøjäsen, jos läsnä Outi Uusitalo

Lisätiedot

PIDEMMÄN AIKAVÄLIN TALOUSARVIOLINJAUKSET

PIDEMMÄN AIKAVÄLIN TALOUSARVIOLINJAUKSET PIDEMMÄN AIKAVÄLIN TALOUSARVIOLINJAUKSET Voimassa olevat talousarviolinjaukset Hallitus hyväksyi 4.11.2009 yliopiston talousarviolinjaukseksi tavoitteen vahvistaa kymmenessä vuodessa yliopiston pääomia

Lisätiedot

\!/ Kokous: Keskiviikko 16.9.2015 klo 11.00 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

\!/ Kokous: Keskiviikko 16.9.2015 klo 11.00 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 \!/ JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 5/2015 Kokous: Keskiviikko 16.9.2015 klo 11.00 Pielinenkabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja AnneChristine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

2. Hallintojohtajan työsuhteinen tehtävä Rehtori Aino Sallinen, p. (014) , aino.sallinen yu.fi.

2. Hallintojohtajan työsuhteinen tehtävä Rehtori Aino Sallinen, p. (014) , aino.sallinen yu.fi. JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 6/2009 Kokous: Keskiviikko 4.11.2009 klo 9.15 Rehtoraatissa, Seminaarinkatu 32 Läsnä: Professori Jorma Rantanen, pj. Aluejohtaja Merja Haverinen Opiskelija Juha

Lisätiedot

Sihteeri yliopistonlakimies Sanna Anttilainen p ,

Sihteeri yliopistonlakimies Sanna Anttilainen p , JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 1/2014 Kokous: Keskiviikko 22.1.2014 klo 10.00 Lea Pulkkisen salissa, Agorassa, Mattilanniemi 2 Läsnä: Professori Timo Ahonen Opiskelija Kalle Jokinen Professori

Lisätiedot

Kokous: Tiistai klo Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki

Kokous: Tiistai klo Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 7/2017 Kokous: Tiistai 5.9.2017 klo 11.00 Hallituksen kokoushuone, päärakennus, Seminaarinmäki Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2015. Kokous: Maanantai klo 8.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2015. Kokous: Maanantai klo 8.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN ESITYSLISTA 2/2015 Kokous: Maanantai 16.3.2015 klo 8.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE

5 1 kpl TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2016 SEKÄ TALOUSARVIO VUOSILLE Aika Tiistai 3.11.2015 klo 18.00 19.48 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2014. Kokous: Keskiviikko klo Lea Pulkkisen salissa, Agorassa, Mattilanniemi 2

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2014. Kokous: Keskiviikko klo Lea Pulkkisen salissa, Agorassa, Mattilanniemi 2 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kokous: Keskiviikko 22.1.2014 klo 10.00 Lea Pulkkisen salissa, Agorassa, Mattilanniemi 2 Läsnä: Professori Timo Ahonen (läsnä asiat 1-14) Opiskelija Kalle

Lisätiedot

Varajäsen, jos läsnä. Yliopiston professorit: Opetus- ja tutkimushenkilöstö ja muu henkilöstö: Opiskelijat: YLIOPISTOKOLLEGION PÖYTÄKIRJA 1/2015

Varajäsen, jos läsnä. Yliopiston professorit: Opetus- ja tutkimushenkilöstö ja muu henkilöstö: Opiskelijat: YLIOPISTOKOLLEGION PÖYTÄKIRJA 1/2015 \,/ JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO YLIOPISTOKOLLEGION PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika Torstai 19.3.2015, klo 8.15 Paikka Mattilanniemi, Agora, Beeta -sali Läsnä: Yliopiston professorit: Varajäsen, jos läsnä Outi Uusitalo

Lisätiedot

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk.

puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka SDP I varapuheenjohtaja Andersson Markku, Jyväskylä Kok. II varapuheenjohtaja Tölli Tapani, Tyrnävä Kesk. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 8/2016 Kokoustiedot Aika 23.11.2016 klo 10.04-13.20 Paikka Kuntatalo Toinen linja 14, Helsinki Päätöksentekoon osallistuneet puheenjohtaja Paatero Sirpa, Kotka I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 07/2015 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS

PÖYTÄKIRJA 07/2015 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS Aika Maanantai 21.9.2015 klo 15.00 17.14 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

Rakenneuudistuksen tilanne Humpake

Rakenneuudistuksen tilanne Humpake Rakenneuudistuksen tilanne 16.3.2016 Humpake YT-menettely Hallitus valtuutti kokouksessaan 26.1.2016 rehtorin käynnistämään YT-menettelyn linjapäätöksensä mukaisesti. Neuvotteluissa käsiteltiin rakenteellisen

Lisätiedot

Aika Keskiviikko , klo 8.30 Kollegion kokoushuone, C-rakennus, Seminaarinmäki. Paul Greenlees poissa Timo Tiihonen, läsnä asiat 1-12

Aika Keskiviikko , klo 8.30 Kollegion kokoushuone, C-rakennus, Seminaarinmäki. Paul Greenlees poissa Timo Tiihonen, läsnä asiat 1-12 YLIOPISTOKOLLEGION PÖYTÄKIRJA 4/2018 Aika Keskiviikko 18.4.2018, klo 8.30 Paikka Kollegion kokoushuone, C-rakennus, Seminaarinmäki Läsnä: Yliopiston professorit: Varajäsen, jos läsnä Sirpa Leppänen läsnä

Lisätiedot

B 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus B 8 Oulun yliopiston sisäinen tarkastus

B 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus B 8 Oulun yliopiston sisäinen tarkastus HALLITUS Aihe HALLITUKSEN KOKOUS nro 4/2012 Aika Keskiviikko 23.5.2012 kello 8.30 Paikka Hallituksen kokoushuone HR 144 Kokouksen alussa on rehtorin katsaus. Asialistat Talousjohtaja B 7 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Jyväskylän yliopiston tarkastus- ja varmennustoiminnan ohjesääntö

Jyväskylän yliopiston tarkastus- ja varmennustoiminnan ohjesääntö 1 Jyväskylän yliopiston tarkastus- ja varmennustoiminnan ohjesääntö Hyväksytty yliopiston hallituksen kokouksessa 23.11.2012 1 Tarkastus- ja varmennustoiminta Sisäinen valvonta on yliopiston päätöksentekoelinten,

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla

KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla 1 KOKOUSAIKA Maanantai 18.9.2017 klo 17.20 18.20 KOKOUSPAIKKA Isopappila, kokous alkaa hautausmaakierroksella Vanhalla hautausmaalla KUTSUTUT JÄSENET: MUUT: Malmberg Erkki Ylivakeri Paula Immonen Anna-Kaisa

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2015. Kokous: Maanantai klo 8.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2015. Kokous: Maanantai klo 8.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kokous: Maanantai 16.3.2015 klo 8.30 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja Professori

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKIKONSERNIN VAKUUTUSKASSA PÖYTÄKIRJA 2/2016

TAMPEREEN KAUPUNKIKONSERNIN VAKUUTUSKASSA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika 15.11.2016 kello 17.00 17.20 Paikka Läsnä Pantin talon auditorio, Puutarhakatu 11, Tampere Kokouksessa oli läsnä 6 kassan jäsentä sekä osakkaan edustajana lakimies Kim Pråhl /Tampereen kaupunki. Paikalla

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstai 22.09.2016 kello 18.00 18.20 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Varajäsen Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja on Pauli

Lisätiedot

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2017

TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2017 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Informaatioteknologian tiedekunta PÖYTÄKIRJA TIEDEKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9/2017 Aika 8.11.-15.11.2015 (sähköpostikokous) Paikka - Professorit Jäsen: Läsnä asiat Varajäsen: Läsnä asiat

Lisätiedot

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO

HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KIRKKOVALTUUSTO HÄMEENKYRÖN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5 /2017 KOKOUSAIKA Maanantai 11.12.2017 klo 18.00-19.11 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT Ahlgrén Merja Arhenius Päivi Autio Kauko Hannu Jouko Heinäsuo Jukka Ilottu

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 14-26 29.03.2016 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 29.03.2016 kello 18.00 19.53 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS

PÖYTÄKIRJA 10/2017 Kokouspäivämäärä OSAKEYHTIÖN HALLITUS Aika Maanantai 27.11.2017 klo 8.15 8.53 Paikka Microkadun kampuksen B-osan 5. kerroksen neuvotteluhuone B5016 (käyntiosoite: Technopolis, Microkatu 1, 70210 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet

Lisätiedot

yrroprsrokot,rncron pövräxrrja

yrroprsrokot,rncron pövräxrrja wäsrvlän YlroPrsro Øà v yrroprsrokot,rncron pövräxrrja 212016 Aika Paikka Keskiviikk o L3.4.20'16, klo 13 Liikunta-rakennus, sali L 209 Läsnä: Y líopiston pr ofess orit : Vørajäsen, jos läsnä Outi Uusitalo

Lisätiedot

Aika Tiistai klo Opistotien kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2089 (käyntiosoite: Opistotie 2, Kuopio)

Aika Tiistai klo Opistotien kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2089 (käyntiosoite: Opistotie 2, Kuopio) Aika Tiistai 9.10.2018 klo 15.00 16.35 Paikka Opistotien kampuksen A-osan 2. kerroksen neuvotteluhuone A2089 (käyntiosoite: Opistotie 2, 70200 Kuopio) Läsnä olleet päätösvaltaiset jäsenet Niklas Baarman

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 3/2015. Kokous: Keskiviikko klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6

HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 3/2015. Kokous: Keskiviikko klo Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO HALLITUKSEN PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kokous: Keskiviikko 22.4.2015 klo 11.00 Pielinen-kabinetti, Kärki, Mattilanniemi 6 Läsnä: Tieteellinen johtaja Anne-Christine Ritschkoff, puheenjohtaja

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 KOKOUSAIKA 11.10.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Työhyvinvointi on osa johtamista Kuntaseminaari. 29.11.2011 Hannu Tulensalo

Työhyvinvointi on osa johtamista Kuntaseminaari. 29.11.2011 Hannu Tulensalo Työhyvinvointi on osa johtamista Kuntaseminaari 29.11.2011 Hannu Tulensalo henkilöstöjohtaja 1 ASUKKAIDEN MENESTYMINEN Tarvetta vastaavat palvelut Asukkaiden omatoimisuus Vuorovaikutus TALOUS HALLINNASSA

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Finlands Kommunförbund rf. Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13. Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 3/2011 1 Kokoustiedot Aika: 20.4.2011 klo 9.30 13.32, kokous keskeytettynä klo 13.25 13.29 Paikka: Kuntatalo Kommunernas hus Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Asialista / Keskiviikko 18.4.2018 klo 17.40 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Neuvotteluhuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ).

PÖYTÄKIRJA 1 (5) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (Espoon kaupungin hallintosääntö I osa 2 luku 3 ). PÖYTÄKIRJA 1 (5) KUITINMÄEN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 15.11.2017 klo 17.30 Paikka Läsnä Poissa Kuitinmäen koulu, opettajien huone Mika-Erik Walls, puheenjohtaja Erkka Ala-Tauriala Johanna

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila.

PÖYTÄKIRJA. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto. Aika klo 17:40-19:00 Mustasaari, Stidi -kokoustila. Paavalin seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 05.06.2018 klo 17:40-19:00 Paikka Mustasaari, Stidi -kokoustila. Saapuvilla olleet jäsenet Minna Hietamäki, puheenjohtaja Kari Kanala, kirkkoherra

Lisätiedot

Puheenjohtajan valtuutuksella sihteeri avasi kokouksen sahkopostiviestilla toimikunnan jasenille kello 9.01.

Puheenjohtajan valtuutuksella sihteeri avasi kokouksen sahkopostiviestilla toimikunnan jasenille kello 9.01. JYV A.SKYLA.N YLIOPISTO Tasa-arvotoimikunta TASA-ARVOTOIMIKUNNAN KOKOUS KOKOUSNUMERO 4/2016 Aika: 27.10.2016 klo 9.00-16.00 Paikka: Sahkoposti KOKOUKSEN POYTAKIRJA Lasna: Sanna Anttilainen Tuula Holtta

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

RANUAN KUNNAN HENKILÖSTÖN Työhyvinvointikyselyn tulokset

RANUAN KUNNAN HENKILÖSTÖN Työhyvinvointikyselyn tulokset RANUAN KUNNAN HENKILÖSTÖN Työhyvinvointikyselyn tulokset Yhteenveto vuosilta 2011, 201, 2015, 2016 ja 2017 toteutetuista kyselyistä Kunnanhallitus 7.5.2018 Yleistä kyselystä Ranuan työhyvinvointikyselyssä

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Seurakuntakoti, sali Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

(Hannele Dufva, Humanistinen tdk) Kollegion puheenjohtaja, Humanistinen tdk (Jarmo Meriläinen, Matemaattis-luonnontieteellinen tdk)

(Hannele Dufva, Humanistinen tdk) Kollegion puheenjohtaja, Humanistinen tdk (Jarmo Meriläinen, Matemaattis-luonnontieteellinen tdk) YLIOPISTOKOLLEGION ESITYSLISTA 2/2016 JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Aika Keskiviikko 13.4.2016, klo 13 Paikka Liikunta-rakennus, sali L 209 Läsnä: Yliopiston professorit (henkilökohtainen varajäsen suluissa): Outi

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 117-128 17.11.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 20.07 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros

Pöytäkirja 1 (11) Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Pöytäkirja 1 (11) Kokoustiedot Aika 26.02.2019 tiistai klo 17:00-17:55 Paikka Porvoon sairaala, lautakunnan kokoushuone, 1. kerros Lisätietoja Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Ajankohtaiskatsaus 5 2 Porvoon

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirja 11 1 (6) HALLITUKSEN KOKOUS 11/2012 Aika: 19.6.2012 kello 17.00 Paikka: Neuvotteluhuone Kummeli, Skinnarilan kampus Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Borgström Toni jäsen Kurronen Laura jäsen,

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika tiistai 3.10.2017 klo 9.00 12.10 Kokouspaikka Kunnanvirasto, Tiirismaa 4.krs Käsiteltävät asiat: 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 10 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 16.5.2016 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Varajisen, jos läsnii

Varajisen, jos läsnii \, YLIOPISTOKOLLEGION KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2/2014 Aika Keskiviikko 2.4.2014, klo 15.00 Paikka Ylistönmäki, YlistöKemi Läsnä: Yliopiston professorit: Varajisen, jos läsnii Outi Uusitalo Pekka Koskela Petri

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/ Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus, Aurora-rakennus, kokoushuone AU300

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/ Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus, Aurora-rakennus, kokoushuone AU300 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 2/2016 1 09.02.2016 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 09.02.2016, 09:30-11:45 Paikka Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kampus, Aurora-rakennus, kokoushuone AU300 Osallistujat

Lisätiedot

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA

HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA HOLLOLAN KUNNAN TARKASTUSLAUTAKUNTA Kokousaika keskiviikko 23.8.2017 klo 9.00 11.42 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone Tiirismaa Käsiteltävät asiat: 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (6) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 09.10.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

Paikka Scandic Oulu, Kamarineuvos 2 -kabinetti, Saaristonkatu 4. Kokouksen alussa on rehtorin katsaus.

Paikka Scandic Oulu, Kamarineuvos 2 -kabinetti, Saaristonkatu 4. Kokouksen alussa on rehtorin katsaus. HALLITUS Aihe HALLITUKSEN KOKOUS nro 5/2010 Aika Perjantai 18.6.2010 kello 8.15 Paikka Scandic Oulu, Kamarineuvos 2 -kabinetti, Saaristonkatu 4 Kokouksen alussa on rehtorin katsaus. Asialistat Hallintojohtaja

Lisätiedot

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja

Borgström Toni, edustajiston varapuheenjohtaja Pöytäkirja 15 1 (5) HALLITUKSEN KOKOUS 15/2014 Aika: 24.9.2014 kello 16.00 Paikka: Kutsutut: Neuvottelutila Kummeli, Lappeenranta Paakki Pauliina, hallituksen puheenjohtaja Huhtiranta Sonja Hämäläinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 07.04.2015 kello 18.00 20.30 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantaina klo 18:00-19:40 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 015 Kokousaika Maanantaina 23.2.2015 klo 18:00-19:40 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Paikalla olleet kutsutut jäsenet Paikalla

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 12.12.2018 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN 4

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Pirkko Mensonen Marjut Niemelä Aira Pöllänen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Ke klo 19.00 21.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Matti Loponen Hannu Luostarinen

Lisätiedot