Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä"

Transkriptio

1 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 7/2016 Aika: tiistai klo Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri Ida Arminen jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Eeva Kivilä viestintäryhmä Helena Siivonen koulutusryhmä Miikka Sipilä talousryhmä Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri Pöytäkirja 7/16 1. Kokouksen avaaminen Varapuheenjohtaja avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus : Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Hallitus on päätösvaltainen, jos läsnä on piirinjohtaja tai piirin varajohtaja sekä yhteensä enemmän kuin puolet hallituksen kaikista jäsenistä. 3. Edellisen kokouksen pöytäkirja (liite 1. ja 1.1.) : 4. Kokouksen esityslista (liite 2) : : 5. Saapunut posti (liite 3) : Hyväksyttiin hallituksen kokousten 5/2016 ja 6/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Puheenjohtaja esittelee kokouksen ohjelman ja esityslistan. Liite 2. Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Käsitellään piirin saapunut posti. Liite 3 kokouksessa : Päätettiin merkitä saapunut posti esityslistan liitteen mukaan tiedoksi.

2 Piirihallitus Pöytäkirja 2 (12) 6. Talous (liite 4 ja 5) 1: Talouskatsaus tammi-helmikuu Liite 4 Talousministeri Miikka Sipilä ja toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Manila esittelevät : Päätettiin merkitä talouskatsaus tiedoksi. 2: : Piirin tilaisuuksien osanottomaksut ym. piirin perimät maksut seuraavalla toimikaudella. Liite vuoden talousarvion hinnastosta poistetaan majoituspaikat ja niistä on tehty työntekijöiden toimesta oma hinnasto tapahtumien hinnoissa mennään +/-0 linjauksilla, koska ei ole mahdollista myllyn vaikutuksia vielä arvioida. Talousministeri Miikka Sipilä Päätettiin talousryhmän esityksen mukaisesti 3 Adventtikalenteripalkinnot, liite 5 Talousryhmän esitys palkinnoista ja tilausmääristä Ruokailuväline palkintoa jaettiin 497 kpl ja jokainen Kalenterikettu (114kpl) sai palkinnon myöhemmin 2016 vuoden palkinnon hinta per kpl pitäisi olla noin 5 sis. ALV Palkinnon saannin raja nostetaan takaisin 25 kalenteriin Palkintoja tilataan n.700 kappaletta jolloin pystymme jakamaan kalenteriketuille palkinnon, jos menekki jää alle 580kpl : Päätetään talousryhmän esityksen mukaisesti: Adventtikalenteri myyntipalkinnon myyntimääräksi päätetään 25 kpl ja palkinnon arvo on max 5 /kpl sis alv. Palkintoja tilataan 700 kpl. 4 Joulukortit Liite 5. Hämeen Partiopiiri on tarjonnut piirille Mauri Kunnas joulukortti paketeilla, joiden paketti hinta on 0,60 /paketti. Ulosmyyntihinta on 5. Paketti sisältää 6 joulukorttia. Joulukortteja Hämeellä olisi kaupata n Joulukortit pyritään integroimaan Adventtikalenteri kampanjaan ja saada lippukunnat ottamaan kortit ja kalenterit myyntiin samassa käynnissä. Kortteihin ei tehdä mitään palautusrajaa vaan pyritään saamaan lippukunnat ottamaan itselleen suoraan sopivia määriä ja hakemaan lisää, jos syntyy tarve. Myös lippukunnat saavat itse pohtia mikä on heidän tapansa lisätä kortit omaan myyntiin. Kaikki ehjät korttipakkaukset saa palauttaa ja lippukuntia laskutetaan vain myytyjen korttien perusteella. Taloudellista jakoa talousryhmä on pohtinut 1,5 lippukunnalle ja loput piirille. : Päätettiin tilataan Hämeeltä joulukorttipakettia a 0.60 /pkt. Markkinoidaan lippukunnille adventtikalenterikampanjan yhteydessä. Mahdollisuuksien mukaan markkinoidaan korttia myös yrityksille tms. Lippukuntien osuudeksi piirihallitus päätti 2.0 /paketti.

3 Piirihallitus Pöytäkirja 3 (12) 7. Ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat Nimitetään ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat Kokoukselle ei esitetty nimettäviä. 8. Piirin toiminnanalojen kuulumiset (liite 6) Kuullaan toiminannanalojen kuulumiset ja todetaan piirin kokoontuneiden ryhmien muistiot. Toiminnanalojen dl:t: piirihallitus sunnuntaina 8.5. klo ja toimisto täydentää maanantaina 9.5.klo mennessä. Liitteet Alue Ohjelma Todettiin piirin toiminnanalojen nostot ja kuulumiset, joista tärkeimpinä: AR:n kokous oli , paikalla vain aluetoiminnan ihmiset Luottisseminaarissa ja ohjaajatapaamisessa 7 alueohjaajaa TOSU:a tehdään kiinnostuneiden porukalla ja aluejaoston kanssa Sytytyspalojen kanssa ollut ruuhkaa, monta haastattelusessiota osunut muutaman viikon jaksolle Tiimit tukemaan lippukuntia -mallin ekat puhelut (MPY) tehty hyvällä fiiliksellä, asiaa käsitelty toimistopalaverissa ja Huittisten alueen puhelut tarkoitus tehdä toukokuun aikana Lippukuntien tukemisesta (aluetyö, Sytytyspalat, puhelut) juttu seuraavassa Repolaisessa, täytyy muistaa pitää esillä jatkossakin Viime PH:ssa ideoitu LPKJ:n tervetulopaketti piiristä otettu työn alle, sisältöä pohditaan jaoston seuraavassa kokouksessa (lpkvastaavat ), samoin pohditaan yhden illan ULIjatkokoulutuksia Ohjaajatapaamiseen osallistui 5 ohjelmaohjaajaa. Lippukuntatuen uudistus puhututti ja pohditutti eniten. Ohjelmaryhmän kokous oli paraatin jälkitunnelmissa TOSUn työstäminen käynnissä; sovittu yhteistyöjaostot ikäkausi- ja taitojaostojen kesken otetaan yhteyttä FiSSceniin ja keskustellaan tosissaan yhteistyön aloittamisesta -> ensi vuonna täkytapahtumia ohjelmapainotus 2017: Suomi 100 metsäteemalla (päätetään laajennetuissa) jokaiseen jaostoon viestinnästä ja markkinoinnista vastaava henkilö Pohdittiin taas, millä löydetään ne opiskelujen perässä piirin alueelle muuttaneet vaeltajat mukaan piirin toimintaan. Ohjelmaryhmässä on hyvä fiilis. Sovittiin kesärentoutus ja kaikki syksyn kokoukset. Laajennetun ohjelmaryhmän kanssa on suunnitteilla syksyn kokouksen yhteyteen suvaitsevaisuusaktiviteettia. Seuraava ohjelmaryhmän kokous on Lapin partiotalolla. Laajennettu ohjelmaryhmä Turun toimistolla. Tällöin yritetään sumplia 2017 tapahtuma-aikatauluja, jotta ei olisi päällekkäisyyksiä.

4 Piirihallitus Pöytäkirja 4 (12) Koulutus (Koulutusryhmä) Toiminnansuunnittelu meneillään. Vuoden 2017 vastuita ja tapahtumanjohtajuuksia työstetty viime kokouksessa. Budjetista ensimmäinen versio tehty. Jatkokäsitellään KR:n kokouksessa tarkemmin. Syksyn pj-kurssien 1. osien uudet paikat etsinnässä Partiomyllyn myynnin vuoksi. Kurssit järjestetään muutoin ilmoitettuina viikonloppuina, ainoastaan 1. osien paikat vaihtuvat SP:n osaamismerkkikyselyyn vastattu. L-SP haluaa myöntää omat merkit itse, ja käsittelijänä toimisi työntekijä, Riikka. Haluaisimme kehitellä itse jotakin omaa osaamismerkkiä. Osaamismerkkikoulutusta/esittelyä pohditaan esim. lpk-päivään riippuen siitä, minkälaisia vastauksia saamme. (KR+OR+Riikka pohtineet) Ohjaajatapaaminen 16.4.: osallistujia 19, käytiin läpi vuoden 2015 ohjaajatapaamisessa esiin nousseita asioita ja mitä niille on tehty vuoden aikana, pohdittiin akela-, sampo- ja luotsikurssien tulevaisuutta, yleisesti tapahtumien markkinointia (Himellä jotain materiaaleja tästä?), tutustuttiin pestiavaimen päivitettyyn versioon sekä SP:n lippukuntatuen uudistamismateriaaleihin Valmentajatyöpaja etänä Turussa: pohdittiin lpkj:n, pestijohtajan ja ohjelmajohtajan osaamista sekä valmentajataitoja Laajennettuihin lähdössä Helena, Eveliina & Stefan (ALR). Koulutus (Aikuis ja luottisryhmä) Tapahtumat - Rekrykoulutus luottiksille peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi; rekrykoulutusta lippukunnille on Lippukuntapäivässä - Luottisseminaari siirrettiin osallistujamäärän vuoksi Sauvon Ahtelasta Partiotoimistolle ja pidettiin yksipäiväisenä Suurin osa n. 40 osallistujasta oli tulossa ohjaajatapaamiseen. Tilaisuus toimistolla oli onnistunut, mutta Luottisseminaarin konseptia pitää pohtia ensi vuodeksi Kehittäminen - Aikuisluotsin pestin lanseeraaminen jatkuu Lippukuntapäivässä, jossa on aikuisluotseille oma rupeama - Aikuisrekryvastaavien tekemä kysely aikuisten tukemisesta on lähetetty kaikille piirin lippukunnille, ja vastausaika päättyy Aikuisrekryvastaavat ovat mukana tekemässä Partiopolkujulkaisua aikuisnäkökulmasta - Ryhmä teki kyselyn luottiksille luottistoiminnasta, johon voi vastata asti. Löytyy Luottissanomista ja tulee myös luottisten fb-sivulle - Seuraavan mentorointikierroksen alkamista lykättiin elokuuhun (aktoreita on 7 kpl) - Luottissanomat 2/2016 ilmestyi 4.5.; LS 3/2016 DL 4.9., ilmestyy 6.9. Yhteistyö muiden tahojen kanssa - ALR:n laajennettu kokous 5.4. oli onnistunut tilaisuus, läsnä oli ministereitä ja muuta edustusta. Saimme arvokasta tietoa toiveista ja yhteydet on nyt avattu. Laajennetulle kokoukselle on tarvetta ainakin kerran vuodessa ennen toimintasuunnitelman tekoa. Seuraava laajennettu kokous pidetään jo elokuussa, jolloin tarkistetaan tehtäviä. Toimintasuunnitelman valmistelu Valmistelemme toimintasuunnitelmaa ja pidämme sitä varten

5 Piirihallitus Pöytäkirja 5 (12) Talous ylimääräisen kokouksen toukokuussa. Lisää aineksia tulee laajennetuista valiokunnista Adventtikalentereita tilattu kpl (viime vuonna kpl kpl) - Mauri Kunnaksen joulukortteja tilattu Hämeeltä pkt Opas lippukunnan taloudenhoitajalle. Mari Rannikon opinnäytetyö. Taloudenhoidon perusteet. Sopii aloittelijoille. Re-postiin ja Fb:iin. - Päädyimme kokouksessa, että emme ala tällä porukalla vielä tekemään talousryhmän vuosikelloa. Miikka tekee Drive tiedoston jossa alamme pohtia tavanomaisia prosesseja joihin Talousryhmä ottaa kantaa ja valmistelee. - Keskustelimme Piirin leirien laskutuksesta ja siitä miksi sitä ei voida hoitaa nykyisen ohjelman puitteissa samalla tavalla, kun Roihua. Lasku leiristä lähtisi suoraan leiriläiselle ja perinnän/luottotappion hoitaisi piiri. Kuksalla pystytään nykyisellään se hyvin helposti hoitamaan. Lippukunnille se tuottaa turhaa työtä ja se ei palvele ketään. Lippukunta pystyisi halutessaan sen pyörittämään oman kirjanpidon kautta mikäli jokin avustus tai muu sen vaatisi. Viestintä (IT-Vaalit) Ei löydetty luottiksen vuosikelloa SP:n viestinnältä: Polku-elementin käyttäminen punaisena tuo vahvoja mielleyhtymiä Punaiseen Ristiin. Tästä syystä toivomme, että polkua ei käytetä punaisena, vaan muissa ilmeen väreissä. Kuvapankin rinnalla nyt myös Flickr Flickrin ensisijainen kohderyhmä oma väki, kuvapankin ulkopuoliset. Flickriin saa laittaa kuvia runsaammin ja vapaammin kuin kuvapankkiin. Kuvapankkiin vain parhaat mediaa varten. Sometunnarit jaettu ph:lle ja vr:lle Office 365 -projektissa todettu, että Sulavan tähän mennessä tarjoama malli piirien intraneteille ei ole toteutuskelpoinen ja työ tältä osin aloitetaan alusta. Tämän vuoksi piireille tarjottavat työtilat intra-/extranettejä varten eivät ole käytössä huhtikuussa. Pohdittiin lainattaville tavaroille joku vastuu lainaajalle, esim. osa uuden hankintahinnasta tapahtumalta/ryhmältä, jos tavara menee rikki. Tehdään tästä esitys seuraavaan ph:n kokoukseen. Paraatista monta juttua Turun alueella (ainakin Turun Sanomat 16.4., ja 25.4., Turkulainen, Aamuset). Myös Yle Turku ja Yle Pori huomioineet paraatin. Repolaisen päätoimittaja lähtee ulkomaille. Valitaan syksyksi 2016 sijainen toimitusjaostosta. Uuden päätoimittajan hakuilmoitus Repolaisessa 6/16, aloittaa Repolaiset 2017: PH:ssa päätettiin, että jäsennumerot ovat nro:t 2, 5 ja 6. Viestintäryhmä toivoo, että jäsennumerot olisivat nro:t 2, 4 ja 5. Tehdään tästä esitys seuraavaan ph:n kokoukseen. Vaalitoimikunnan kokous klo 18. Tehdään vaaliasioille oma dia, kun on enemmän kerrottavaa

6 Piirihallitus Pöytäkirja 6 (12) Jäsenhankinta ja markkinointi - Lippukuntiin laitettu kirjettä lpk-postin yhteydessä, liittyen syksyn aloituskampanjaan. - Pop-up-kolon/kolojen suunnittelu etenee hyvää vauhtia YSPvetoisesti. - Varusmiespartiolaisten hyvinvointihanke: L-SP:n alueelta Porin Prikaatin Säkylän varuskunta. Vk tapaamiset varuskunnalla. (Paikalle NMKY, VMTK, L-SP:n edustjat; työntekijä ja luottis? Syyskuun alussa startti ensimmäisellä tapahtumalla. NMKY hoitaa käsikirjoituksen ensimmäiseen tapaamiseen ja alun yhteydenotot sotilaskoteihin. Pilottihanketta olisi kaksi saapumiserää eli II/2016 ja 1/2017. Tarvitaan se henkilö joka nämä tapaamiset menee varuskunnalle pitämään. - Kirkkopäivät-tapaaminen. - Partiopolku-lehti kirjoitusvaiheessa. Materiaalit valmiit kesäkuun alussa. Y-t Kirkkopäivät Rekry-verkot tuottaneet tulosta Piirinjohtajat Luottistapaaminen o Samassa toiminnansuunnittelun käynnistäminen Toiminnansuunnittelu käynnissä o Aikaa tämä kuukausi o Luottiksilta ei kysymyksiä aiheesta. o PH:n mietittävä seuraavassa kokouksessa isoa kuvaa tuleville vuosille. Paraati - Kiitos PH:lle pestien hoitamisesta! Ajatuksia piirin kysymyksiksi Paras vapaaehtoistyö -kyselyyn -dl (nämä jo mukana) Laitoin myös aikuis- ja luottisryhmälle kyselyä/mari o Minulla on mahdollisuus vaikuttaa koko piirin kehittämiseen. o Saan riittävästi tietoa piirin luottiksia koskevista tärkeistä asioista ja muutoksista. Toiminnanjohtaja/Toimisto Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017 Satakunnassa, palaveriin osallistuttu > kokousliitteissä pdf SP:n suunnitelmista Suomi100 vuodelle Toiminnanjohtaja kävi tutustumassa Örön saareen metsähallituksen kutsumana. Örön linnakesaari on ollut sata vuotta suljettuna ensin venäläisten ja sittemmin Suomen Puolustusvoimien rannikkolinnakkeena. Saari siirtyi Metsähallitukselle ja osaksi Saaristomeren kansallispuistoa ja se avattiin yleisölle Entisestä linnakesaaresta Metsähallitus työstää luontomatkailukeskusta tukeutuen saaren kulttuurihistoriaan ja luontoarvoihin. Saarella on rakennuksia kuutisenkymmentä ja se on Museoviraston suojelema rakennettu kulttuuriympäristö. Örö on suuri saari, yli 200 hehtaaria ja luonnoltaan aivan poikkeuksellinen, linnakehistoria on läsnä koko ajan bunkkereineen ja tykkeineen. Metsähallitus otti yhteyttä piiriin syystä, että saarella on 6

7 Piirihallitus Pöytäkirja 7 (12) tuuman kasarmialue, minne he haluaisivat rakentaa teemalla NP4J ( national park for juniors ) Camp Örön, joka voisi palvella luontokouluja, nuorisoryhmiä, partiolaisia. Meiltä he halusivat näkemystä miltä näyttää luontoleiritoiminta kymmenen vuoden päästä, millaista infraa tarvitaan, miten MH ja partiopiiri voi tuottaa yhdessä luontoelämyksiä, -seikkailuja. Mahdollista piirileiri-, alueleiri-, lippukuntaleirialuetta Öröseen. Veteraanipäivään osallistui piiristä lippuvartiolippukunta, ensi vuonna viimeinen nykymuotoinen veteraanipäivän juhla Turussa. Tiistaina 3.5. pidettiin toimistokokous Turussa. Tämän vuoden kehityskeskustelut alkavat ja päättyvät ennen kesälomia Partiotyönantajien ja toiminanjohtajien kokous to Helsingissä K-P lomalla Piirin projektit (liite 7) 1 Tammileiri Lieska Leiri suht hyvällä mallilla Ilmoittautuneita n Alaleirinjohtajia puuttui muutama (tilanne paraatin aikaan) Kokous 11.5 klo 18 toimistolla Leirikirja melkein valmis. Kohta painoon ja kaikille ilmoittautuneille postiin. Merkitään keskustelu tiedoksi 2 Tules2016 -loppuraportti, liite Kuultiin Tules2016 leirin johtajan Johannes Perkkolan raportti leiristä. Merkitiin liitteenä oleva hankkeen loppuraportti tiedoksi Partioon -hanke Ida Arminen esittelee Merkitään hankkeen tilanne tiedoksi Vaalitoimikunta Piirin kevätkokouksessa vaalitoimikuntaan valittiin Jyri-Petteri Paloposki ja Aleksi Ojanperä. Vaalitoimikunta valtuutettiin myös täydentämään itse itseään. Vaalitoimikuntaan on kevätkokouksen jälkeen lupautunut myös Mikaela Savolainen. Eeva Kivilä kutsuu toukokuun aikana vaalitoimikunnan kokoon ja käy heidän kanssaan läpi toimeksiannon. Toimikunta pyrkii täydentämään itse itseään ennen kesää, apunaan mm. somemarkkinointi. Merkittiin tiedoksi vaalitoimikunnan tilanne

8 Piirihallitus Pöytäkirja 8 (12) 10. Uudet partiojohtajat (liite 8) Vahvistetaan piirinjohtajan myöntämät partiojohtajavaltakirjat. Liite kokouksessa Päätettiin vahvistaa piirinjohtajan myöntämät partiojohtajavaltakirjat 7 kpl. 11. Toimintaohjesäännön päivitys (liite 9) Toimintaohjesäännön päivitys Käydään läpi ryhmien päivitys- muutoskohteet. Käytiin läpi tämänhetkinen tilanne päivitysten osalta ja todettiin että Piirinjohtajat jatkavat kohdan 3.8. päivittämistä. Kohdat ja 3.12 siirretään otsikon 5 alle. Kehitysministeri päivittää kohdat 5.6. ja 5.7. ja lisää Y-toiminanna Otsikon 5 alle. Piirinjohtajat päivittävät kohdan 8.1. toiminnanjohtaja kohdan 8.3. ja alueministeri kohdan 8.4. Päivitysten DL o Lippukuntapäivä 2016 Salossa (Liite 10) Lippukuntapäivä 2016 valmistelutilanne. Lippukuntapäivä Salossa Moision koululla. Koulu ja tarjoilut ovat varattu toiminnanjohtajan toimesta. Ensimmäinen info-kirje ryhmien, jaostojen ja toimikuntien puheenjohtajille lähtee viikolla 19. Liitteessä 9 esitys Merkitään tiedoksi Lippukuntapäivän valmistelutilanne ja päätetään varajohtajan ja toiminnanjohtajan vastaavan päivän järjestelyistä. 13. SP:n kuulumiset (Liite 6 ja 11) 1 Partioneuvosto I/ päätökset. Liite 11 Partioneuvos Mika Kuusisto esittelee Käsitellään partioneuvostossa päätetyt asiat. Kuultiin partioneuvoksien raportti neuvoston 1/2016 asioista ja merkittiin ne tiedoksi. 2 Laajennetut Valiokunnat I/2016 Käsitellään laajennettujen valiokuntien oleelliset asiat, joihin ryhmien puheenjohtajat tekevät päätösesityksen. Ryhmien puheenjohtajat esittelevät asiat, jotka ovat kirjattuina toiminnanalojen kuulumisiin liitteessä 6 Päät Merkittiin tiedoksi oleellisimmat asiat, liite 6

9 Piirihallitus Pöytäkirja 9 (12) 14. Piirin toiminta vuonna Piirin toimintasuunnitelma vuodelle Varajohtaja Mika Kuusisto esittelee Todettiin valmistelun tilanne, ohjeet on lähteneet luottiksille ja vastauksia odotetaan toukokuun aikana mennessä. 2 Piirin talousarvioprosessi vuodelle 2017 Talousryhmän puheenjohtaja Miikka Sipilä ja toiminnanjohtaja Kalle- Pekka Mannila esittelevät. Todettiin valmistelun tilanne, ohjeet on lähteneet luottiksille ja vastauksia odotetaan toukokuun aikana mennessä. 3 ILMO vuodelle Viestintäministeri Eeva Kivilä esittelee Todettiin valmistelun tilanne, ohjeet on lähteneet luottiksille ja vastauksia odotetaan toukokuun aikana mennessä. 15. Partiotaitokilpailuiden palkinnoista Lounais-Suomen Partiopiirin kilpailujaosto on lähestynyt piirihallitusta seuraavan laisella esityksellä: Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämiä vuosittaisia partiotaitokilpailuja ovat piirin talvimestaruuskilpailut, kevätmestaruuskilpailut sekä syysmestaruuskilpailut. Talvimestaruuskilpailuissa kisataan oranssissa, vihreässä, sinisessä, punaisessa, ruskeassa ja harmaassa sarjassa, kevätmestaruuskilpailuissa oranssissa ja vihreässä sarjassa ja syysmestaruuskilpailuissa sinisessä, punaisessa, ruskeassa ja harmaassa sarjassa. Lisäksi ruskeassa ja harmaassa sarjassa on erikseen vaeltajasarjat. Kilpailujaoston tavoitteena on, että jokaisen kilpailun mitalit mitalisijoille sijoittuneille vartioille jaettaisiin jo kilpailupäivänä kilpailupaikalla. Lisäksi vartiot saavat kilpailun jälkeen plakaatit, joissa on vartion nimi, sarja, sijoitus, kilpailun nimi, tyyppi, ajankohta ja kilpailuvartion jäsenten nimet. Näiden lisäksi voittajavartioiden on ollut tarkoitus saada seuraavaan vastaavaan kisaan asti kiertopalkinto kololle. Yhteensä kiertopalkintoja on siis jokaisen kilpailun jokaisen sarjan voittajalle, eli yhteensä 16 palkintoa. Lounais-Suomen Partiopiiri on ollut olemassa vasta vajaa seitsemän vuotta ja jo tänä aikana kiertopalkinnot ovat osoittautuneet hankaliksi. Palkintoja ei ole saatu edellisen vuoden voittajilta ajoissa palkintojenjakotilaisuutta ja uuden voittajan tietojen kaiverrusta varten. Tälläkin hetkellä suurin osa kiertopalkinnoista on kadoksissa. Esimerkiksi syyskilpailujen 2015 kiertopalkinnot oli tarkoitus jakaa piirin syyskokouksen yhteydessä, mutta paikalla ei ollut yhtään syyskilpailujen kiertopalkintoa. Lisäksi palkintojen jakoon sopivaa tilaisuutta on ollut vaikea löytää. Jako piirin kokousten yhteydessä on hankalaa muun muassa siksi, että kokoukset ovat melko pitkän ajan päästä kisojen jälkeen, kokousten alussa käsiteltävien asioiden lista

10 Piirihallitus Pöytäkirja 10 (12) on muutenkin pitkä ja kokoukset eivät ole tarkoituksenmukainen paikka nuorimpien sarjojen edustajille. Lounais-Suomen Partiopiirin kilpailujaosto ehdottaakin palkinnoista ja niiden jaosta jatkossa seuraavaa toimintamallia: 1. Lakkautetaan kiertopalkintosysteemi. Nykyiset kiertopalkinnot etsitään, niihin kaiverrutetaan puuttuvat voittajat ja tämän jälkeen palkinnot lahjoitetaan Partiomuseoon 2. Jatkossa mitalit (kulta, hopea, pronssi) kaikista kilpailun sarjoista toimitetaan kilpailun nimellä ja ajankohdalla kaiverrettuina viimeistään viikkoa ennen kilpailua kilpailun järjestäjille. Nämä jaetaan kilpailupäivänä kilpailupaikalla tulosten valmistuttua 3. Plakaatit mitalisijoille sijoittuneille vartioille toimitetaan yllä mainituin tiedoin kaiverrettuina vartion edustamalle lippukunnalle viimeistään kahden viikon kuluttua lopullisten tulosten julkaisemisesta. Lippukunta järjestää plakaatin annon vartiolle parhaaksi katsomallaan tavalla esimerkiksi lippukunnan omassa juhlavassa tilaisuudessa Päätettiin päätösesityksen mukaisesti. 16. Piirihallitukselle tiedoksi 1. Satakunnan Partiosäätiö on korvannut Partiomyllyn sähkökulut vesivahingon kuivauksen ajalta 2. Raision lukioon harkitaan partiolinjan perustamista 3. OKM- yleisavustuksen raportti partiopiirin osalta lähetetty Suomen Partiolaisille 4. TVK on esikäsitellyt Lounais-Suomen partiosäätiölle ja Satakunnan Patiosäätiöille anomukset apuahoista ja ne on toimitettu Adventtikalentereja tilattu 65ooo kpl 6. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymälle on toimitettu vuoden 2015 avustusta koskeva selvitys ja jätetty vuoden 2016 avustus anomus. 7. Niko Sjöholm on Turun toimistolla harjoittelijana saakka 8. Työvalokunta on vahvistanut toiminnanjohtajan esityksestä kopiokoneiden uudet leasingsopimukset Canonin kanssa seuraavat 60kk 9. Toiminnanjohtaja kävi tutustumassa Örön linnakesaareen metsähallituksen kutsumana. 10. Turun kaupungin ja Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän Reformaation merkkivuoden info- ja keskustelutilaisuuteen to klo 14-16, osallistuu Leena Hongell. 11. Lippukuntafoorumin palaute Merkitään tiedoksi 17. Lounais-Suomen Partiopiirin sääntömuutos (liite 12) Piirihallitus päätti kokouksessaan 3/2014 sääntömuutosprosessin aikataulusta mm: 4/2016 PH TVK:n ensimmäiset esitykset PH:n kommenteille - Juttu Repolaiseen - Juttu LPK-postiin - Juttu Blogiin Työstetään sääntömuutosasiaa.

11 Piirihallitus Pöytäkirja 11 (12) Piirinjohtaja Mari Kousa esittelee. Käytiin läpi toiminnanjohtajan koostama dokumentti ja sovittiin sen kommentoinnista tvk:n kokoukseen mennessä. 18. Muut mahdolliset asiat 1 Henkilöstöasiat, henkilökunnan lomat Toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Mannila esittelee Päätettiin esityksen mukaan 2 Toimiston kesän aukioloajat 2016 : Toimistot siirtyvät kesäaukioloaikoihin ja ovat avoinna Ma To klo ja pe klo Toimistot ovat suljettuna Tarkemmin aukioloajat löytyvät: Organisaatiomuutoksen arviointi 1 Lounais-Suomen Partiopiirissä toteutettiin vuoden 2015 aikana organisaatiomuutos. Päätetään organisaatiomuutoksen arvioinnista. Mari Kousa esittelee 2 Siirrettiin seuraavaan kokoukseen Työajan resursoinnin seuranta Toiminnanjohtaja on selvitellyt muilta piireiltä, millaisia seuranta työkaluja heillä on. Vain PäPa:lla on käytössä on EmCe-liitännäisenä sovellus, PARM. PARM on hinnaltaan n. 10 /kk/käyttäjä. PARM on käytännössä projektinhallintaohjelma ja näin ollen erittäin laaja partion käyttötarkoitukseen. Suomen Partiolaiset ovat hankkimassa mahdollisesti hankkimassa työajan resursoinnin seuranta ohjelmaa, mutta kevyempää versiota. Kyseinen softa olisi myös halvempi käytössä. SP tilaa esittelyn softalle parin viikon päästä, johon kannatta meidänkin piiristä osallistua. PäPa on myös valmis vaihtamaan tähän kevyempään versioon. Tämä sovellus olisi todennäköisesti käytössä heti elokuussa kesälomien jälkeen Toiminnanjohtaja tutustuu ohjelmaan ja esittelee hankintaehdotuksen seuraavassa kokouksessa. 20. Partiomylly (liite 13) Satakunnan Partiosäätiö on myynyt Kiukaisten Alhonkulmalla sijainneen Partiomyllyn. Partiomylly siirtyy yksityiselle omistajalle, ilmeisemminkin heidän yksityisasunnokseen. Omistajan vaihdos tapahtuu Partiomyllyn irtaimiston omistaa Lounais-Suomen Partiopiiri ja suurin osa irtaimistosta tulee tarpeettomaksi Partiomyllyn myynnin jälkeen.

12 Piirihallitus Pöytäkirja 12 (12) Päätettiin informoida lippukuntia Partiomyllyn myynnistä, Liitteen 13 pohjalta. Päätettiin Partiomyllyn irtaimiston myynnistä järjestettävässä huutokaupassa. Kalle Virtanen on lupautunut meklariksi ja Sanna Ahtiainen ja Marika Hirvonen on lupautuneet pitämään puffettia. Ida Arminen ja Eeva Kivilä ovat myös huutokaupassa mukana Suomen Partiomuseoon lahjoitetaan sen haluavat esineet ja materiaalit. 21. SP:n lippukuntatuen uudistus Käydään läpi SP:n lippukuntatuen uudistus -projektin tämän hetkinen tilanne, tiedossa olevat SP:n suunnitelmat projektin aikataulusta sekä laajennetuille valiokunnille aiheesta lähetetty piirikysymys. Merkittiin tiedoksi aiheesta käyty keskustelu. Piirihallitus päättää kesäkuun kokouksessa miten mahdollista muutosta käsitellään ja työstetään L-SP:ssä vuoden 2016 aikana ja miten se huomioidaan toiminnansuunnittelussa vuosina Piirin ylimääräinen kokous 23. Seuraavan kokouksen aiheita Käynnissä oleva sääntömuutos prosessin ( 17) takia kutsutaan kokoon piirin ylimääräinen kokous. Päätetään kutsua piirin ylimääräinen kokous Lippukuntapäivän yhteyteen Saloon. Kokouskutsut julkaistaan Repolainen 4/2016 ja 5/2016 Kesäkuun TVK: Toiminnansuunnittelu 2017, välitarkastus toimintasuunnitelma 2016, painotukset, isot projektit, yhteiskuntasuhde- ja projektiministeri kutsuttuna mukana Marika Hirvonen päätös- ja tarjoiluvuoro 24. Kokouksen päättäminen Maarit Heikkinen päätti kokouksen Pöytäkirjan vakuudeksi Mika Kuusisto puheenjohtaja Kalle-Pekka Mannila sihteeri

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2016 Aika 16.1. klo 14.30-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 17.12.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (5) Hallituksen kokous 9/2016 Aik a: 22.8.2016 klo 17.00- Kokouksen aluksi klo 17.30 Partiosäätiön edustajat Seppo Lahtinen ja Kalle Virtanen kertoivat piirihallitukselle pesteistään

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 01.12.2014 Aika 13.12.2014 klo 13.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku ->kokouksen jälkeen ruokailu. Läsnä Mari

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Hallituksen kokous 8/2016 Aik a: 5.6.2016 klo 10.00-19.00 Paik k a: RKK:n kolo, Poikluomantie 9, Piispanristi (Kaarina) Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

Hallituksen kokous 3/2016

Hallituksen kokous 3/2016 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (11) Hallituksen kokous 3/2016 Aika: maanantai 29.2.2016 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6)

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015 PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 12.8.2015 klo 17.30 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (7) Hallituksen kokous 1/2017 Aika 14.1. klo 10.00-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde-

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 Aika Keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PAR TIOPIIRI 1(7) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 18.11.2014 klo 17.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja saapui

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015 PÖYTÄKIRJA 14.12.2015 Aika 12.12.2015 klo 14.00 - Paikka Ravintola Tårget Kutsuttu Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2015 Aika Tiistaina 14.4.2015 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 6.5.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT!

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! :n ensimmäinen kevätkokous pidetään 5.4.2009 klo 12 Kankaanpään Seurakuntakeskuksessa osoitteessa Keskuskatu 44 (ajo-ohje liitteenä). Ilmoittautuminen ja valtakirjojen

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2015 ESITYSLISTA Aika 12.-13.09.2015 klo 17.00 6.10.2015 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 04.11.2012 klo 13.00-16.10. 04.11.2012 Paikka Läsnä Pori yliopistokeskus, Auditorio 126, Pohjoisranta 11 A, Pori 117 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä.

Lisätiedot

EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTION HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin 10.10. pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan.

EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTION HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin 10.10. pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan. Kokous 9/2012, 15.11.2012 klo 18.14 21.55, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto (pullavuoro) Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila Pirjo Lundén,

Lisätiedot

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen)

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) 1 Projektin tarve Lippukunnanjohtajan työtaakkaa kevennetään ja tukea kohdistetaan useammalle ja tehtäviä jaetaan. Tilanne ennen projektin käynnistämistä

Lisätiedot

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 6/04 1 Aika tiistaina 14.9.04, alkaen klo 17.00 Paikka Nuorisokeskus kahvio, Puskantie, 60100 Seinäjoki Läsnä: Marjanne Kuntsi piirinjohtaja/puheenjohtaja Valtteri

Lisätiedot

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 03.11.2013 klo 12.00-15.55 Paikka Läsnä Salon Lukio, suuri auditorio, Kaherinkatu 2, 24130 SALO 126 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen.

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 02.11.2014 klo 12.00-15.30. 9.12.2014 Paikka Läsnä Rauman Lyseon Lukio, auditorio, Nummenvahe 5, Rauma 125 äänivaltaista kokousedustajaa 50 jäsenyhdistyksestä. Liite numero

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 11/ 2015 PÖYTÄKIRJA Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Paikka Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2015 Aika 25.1. klo 10.30 - Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 25.01.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 06.11.2011 klo 13.00-15.15 1(5) Paikka Läsnä Lauttakylän koulu, Koulukatu 3, Huittinen 89 äänivaltaista kokousedustajaa 35 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS 2018 Aika 4.11.2018 klo 12.00 Paikka Kokous- ja juhlatalo Etappi *22*, Satamakatu 22, Rauma 1. KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi pidettiin lippumenot, jonka jälkeen kuultiin ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN 1.6.2016 LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN Hei piireihin! Tämä on Lippukuntatuen uudistuksen materiaalipaketti 3, joka käsittelee uuden työnjaon jalkautusta lippukuntiin.

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 13/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Nakkilan Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille Nakkilan kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Lippukunta

Lisätiedot

Luottissanomat Syyskuu 2014

Luottissanomat Syyskuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Syyskuu 2014 Lippukuntapäivä 28.9. Lippukuntapäivä 2014 järjestetään 28.9. Puropellon koululla Turussa. Päivän teemoina ovat vaikuttaminen ja johtaminen. Lippukuntapäivä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 Aika Keskiviikkona 2.4.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 3/2017 Aika: Torstaina 3.3. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali. Aika 21.8.2014 klo 11:00 1/6 Paikka Jämin ilmailukeskus, Reima Center LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Haapala Heikki Haikonen Markku Lehtonen Esko Lehtonen Kalle

Lisätiedot

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja.

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. SYYSKOKOUS 2016 Aika 30.10.2016 klo 12.00 -> Paikka Läsnä Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 28101 Pori 131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. Pöytäkirja Kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta.

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta. LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2014 Aika 12.1.2014 Paikka: Turun partiotoimisto ESITYSLISTA 02.01.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi Elo viestintäryhmä

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 1/2018 Aik a 12.1. klo 20.30-13.1. klo 08.08 Paik k a: Kokemäki Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen projektiministeri

Lisätiedot

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Toiminnan kehittäminen 2015-16 RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Tavoite Jäsenmäärän kasvu 6 000 partiolaista J-SP:ssa 2016 Partiolaisten määrällä on vaikutusta piirin saamaan valtionapuun, joka jaetaan suoraan

Lisätiedot

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 31.10.2010 klo 13.00-18.25 1(6) Paikka Läsnä Henrikin koulu, Moisiontie 16, Nousiainen 105 äänivaltaista kokousedustajaa 43 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012

Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012 Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012 TAVOITE Kasvattaa Lounais-Suomen Partiopiirissä toimivien partiolaisten määrää 1.500:lla vuoteen 2015 mennessä. KEINOT Yhdessä lippukuntien kanssa etsitään keinot

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 3/2018 Aika: Maanantai 5.3. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

17.8.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015

17.8.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015 Aika: Maanantai 17.8.2015 Kello 16:53-20:31 Paikka: Visamäki, Hämeenlinna Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20.

ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20. MALLISÄÄNNÖT PARTIOPIIREJÄ VARTEN (Prh:n 21.3.2007 ennakkotarkastamat, 3 tarkennus 18.4.07) ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20. 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI

Lisätiedot

Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2015 Aika 24.2. klo 17.30 21:15 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 24.02.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Tavoitteena on, että vanhempia kutsutaan lippukunnan tapahtumiin. Tavoitteena on, että lippukuntaan perustetaan vanhempainneuvosto.

Tavoitteena on, että vanhempia kutsutaan lippukunnan tapahtumiin. Tavoitteena on, että lippukuntaan perustetaan vanhempainneuvosto. 1 Yleistä Partiolippukunta Lapin Kiehiset ja Kivekkäät toimii Sodankylän alueella ja kuuluu Lapin partiopiiriin. Taustayhteisönä toimii Sodankylän seurakunta. Lippukunta pitää sodankyläistä partioperinnettä

Lisätiedot

Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto

Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto, 1-5.5. Hanna Heino, este Marika Hella (pullavuoro) Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 5.5.-

Lisätiedot

Vice President for Student Trainee Exchange Programme

Vice President for Student Trainee Exchange Programme HALLITUKSEN KOKOUS 34/2014 PÖYTÄKIRJA Aika: 11.12.2014 klo 8.00 Paikka: Vanha mikroluokka Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto Läsnä: Jussi Raitanen Jenni Jalonen Antti Malmberg Johanna Mäkitalo Tuomas

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN partiotaitokilpailujen säännöt

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN partiotaitokilpailujen säännöt LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN partiotaitokilpailujen säännöt SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ... 3 1 Soveltaminen...3 2 L-SP:n piirinmestaruuskilpailut...3 3 Järjestämisoikeus...3 4 Sarjajako...4 5 Osanotto-oikeus...4

Lisätiedot

Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä

Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä Sisältö 1. Kirjallisuutta 2. Miksi ansiomerkkejä? 3. Partioansiot 4. Ansiomerkkijärjestelmä 5. Ansiomerkkien ehdottaminen 6. Ehdotusten käsittely 7. Ansiomerkkien

Lisätiedot

Luottissanomat Lokakuu 2014

Luottissanomat Lokakuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Lokakuu 2014 Olethan mukana piirin syyskokouksessa Raumalla 2.11.2014! On tärkeää, että juuri Sinä olet paikalla. Syyskokouksessa saat ajankohtaista tietoa piiristä,

Lisätiedot

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2016 Aik a: 19.9.2016 klo 17.00 Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 7/2018 Aika: lauantai 16.6.2018 klo 10.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava poissa: Valtteri Karhu piirinjohtaja/puheenjohtaja Jaana Mäki II-piirinjohtaja Jari Autio Terhi

Lisätiedot

Jämijärven Miilunvartijoiden kevät 2018

Jämijärven Miilunvartijoiden kevät 2018 Jämijärven Miilunvartijoiden kevät 2018 FRAMIL =Lounais-Suomen Partiopiirin järjestämä suurtapahtuma Porissa 8.-10.6. Tapahtumaan voi osallistua myös ei-partiolainen kaveri ja aikuinen Huom! Ilmoittautuminen

Lisätiedot

PIIRIN TAPAHTUMIEN TALOUSOHJE

PIIRIN TAPAHTUMIEN TALOUSOHJE Piirin tapahtumia ovat piirin toimintasuunnitelmaan kirjatut tai piirin ryhmien erikseen järjestettäväksi päättämät tapahtumat, jotka piirihallitus on vahvistanut järjestettäväksi. Muiden tapahtumien osalta

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 5/2017 Aika: Torstaina 25.4. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja (Skype) Sanna

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. 1. Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry. Sen kotipaikka

Lisätiedot

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

2.Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirja 1/2016 Aalto yliopiston Arkkitehtikilta ry Hallituksen kokous 1/2016, 5.1.2016, klo 16.00 Metallimiehenkuja 4, 02150 Espoo Paikalla: Puheenjohtaja Miia Suomela Varapuheenjohtaja Hanna Mari Ikonen

Lisätiedot

Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1)

Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2018 Aika: Torstaina 11.10.2018 klo 17.00 Paikka: Partiotoimisto, Turku Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja, poistui

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS Yleistä... 4 L-SP:n seitsemäs toimintavuosi... 4 Lounais-Suomen Partiopiirin strategia 2015-2018... 4 Strategian painopisteet 2015-2018... 5 Erityistä

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/ 5/2014 1 (7)

Muonion kunta Esityslista/ 5/2014 1 (7) Muonion kunta Esityslista/ 5/2014 1 (7) Tarkastuslautakunnan kokous Aika ma klo 16.30 18.20 Paikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Anne-Mari Keimiöniemi puheenjohtaja Juha Särkijärvi varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO

LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO 1 LÄNSI-PORIN Pöytäkirja 4/2016 SEURAKUNTANEUVOSTO AIKA: Ti 31.5.2016 klo 18.00 Paikka: Länsi-Porin kirkko, Liikastentie 28 Pori, seurakuntasali Jäsenet: Esa J. Anttila Katri Hirvola Petri Huru Aulis Juntunen

Lisätiedot

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f

Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6. x x x x x x x x, poistui kohdassa 11.f x, poistui kohdassa 11.f x, läsnä kohdat 9.a 11.f Ynnä ry, hallituksen kokous 10/2015 1/6 Hallituksen kokous 10/2015 Aika: 10.3.2015 15.15 Paikka: Ynnän ainejärjestötila MaD242 Hallitus: Juho Siitari Teemu Vasama Janne Arkke Miikka Harju Joonas Hartikainen

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä:

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Matias Kassala,

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 7.7.2015 klo 12:30 1/5 Paikka Tulihukka-leiri, Mynämäen palloiluhalli, Urheilutie 9, Mynämäki LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Haapala Heikki Haikonen

Lisätiedot

Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja

Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:38. PÖYTÄKIRJA Robin Hood ry Hallituksen kokous 1/2016 Aika: 15.12.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Seppo Hätönen Jukka Karvonen Anne Lantee Joonas

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 3/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 19.3.2007. Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A 1(6) Aika 19.3.2007 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Castrén & Snellman, Erottajankatu 5 A Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt,

Lisätiedot

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA?

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? PIIRIMATERIAALIPAKETTI 2 TOSUN TUEKSI, lähetetty 7.4.2016 Lippukuntatuen uudistamistyöryhmä Suomen Partiolaiset Finlands Scouter Tulevaisuudessa meillä on vahvempia ja elinvoimaisempia

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. SuomenMinipossuyhdistys ry. Yhdistyksen tärkein tavoite on tietouden lisääminen minipossusta lajina ja lemmikkinä.

SÄÄNNÖT. SuomenMinipossuyhdistys ry. Yhdistyksen tärkein tavoite on tietouden lisääminen minipossusta lajina ja lemmikkinä. SÄÄNNÖT SuomenMinipossuyhdistys ry Yhdistyksen tärkein tavoite on tietouden lisääminen minipossusta lajina ja lemmikkinä. A: Yhdistyksen nimi, kotipaikka, tarkoitus ja toimintamuoto 1 Nimi, kotipaikka,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 1-7 Pirjo Lundén, WebEx Leena

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje

Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje Lounais-Suomen Partiopiirin Ansiomerkkiohje Tämän Lounais-Suomen Partiopiirin ansiomerkkiohje -vihkosen lisäksi partion ansiomerkkijärjestelmää kuvaa Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry:n Partiolaisten

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 2.11.2008 klo 13.00 17.15. 1(7) Paikka Läsnä Turun Lyseon koulu, Varusmestarintie 19, Turku 193 äänivaltaista kokousedustajaa 71 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 12.18.

Puheenjohtaja Jukka Tuikka avasi kokouksen klo 12.18. Suomen Laikajärjestö - Finska Laikaklubben r.y. Isokankaantie 114 62800 VIMPELI PÖYTÄKIRJA 3/15 HALLITUKSEN KOKOUS AIKA 27.6.2015 klo 12:18 15:17 PAIKKA LÄSNÄ POISSA Viitasaari, Viitasaaren ABC Jukka Tuikka,

Lisätiedot

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla:

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla: (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Ville Timonen Juhana Järviö Jukka Heliö

Lisätiedot

Sandholm Aino-Liisa edustajiston varapuheenjohtaja (-20.47) Kauppinen Susanna pääsihteeri

Sandholm Aino-Liisa edustajiston varapuheenjohtaja (-20.47) Kauppinen Susanna pääsihteeri PÖYTÄKIRJA 24 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 14.11.2011 kello 18.00 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Hannonen Maiju jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja SYYSKOKOUS 2017 AIKA sunnuntai 13.00 PAIKKA Joutseno-talo, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KOKOUKSEN ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

SUOMEN RÖNTGENHOITAJALIITTO RY FINLANDS RÖNTGENSKÖTARFÖRBUND RF SÄÄNNÖT

SUOMEN RÖNTGENHOITAJALIITTO RY FINLANDS RÖNTGENSKÖTARFÖRBUND RF SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimenä on Suomen Röntgenhoitajaliitto ry, Finlands Röntgenskötarförbund rf. Kansainvälisissä yhteyksissä liitosta käytetään epävirallista nimeä The Society of Radiographers

Lisätiedot

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä somessa Seuraa meitä somessa FACEBOOK: Lounais-Suomen partiopiiri INSTAGRAM: lspartiopiiri TWITTER: lspartiopiiri SNAPCHAT: lspartiopiiri Kun julkaiset omia partiokuviasi, muistathan tägit #lspartiopiiri ja #partioscout!

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2018 AIKA: 10.10.2018 klo 17.10-18.20 PAIKKA: Kaupungintalon kokoushuone 224, Keskuskatu 30, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Aho Niko Elo Jalmar Nieminen Aleksi

Lisätiedot

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta, kokouksen sihteeri Saarinki Jaana

Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen Pirjo Sarola Riitta, kokouksen sihteeri Saarinki Jaana Pöytäkirja 1(5) HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 AIKA Torstai klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Mäntyniementie 1, Karhu-sali Hallitus Linnolahti Jarno, puheenjohtaja Asikainen Lauri Loisa Kirsi Mikkonen Pasi Nevalainen

Lisätiedot

Suunnistusmestaruuskilpailujen SÄÄNNÖT. Lounais-Suomen Partiopiiri Kisajaosto

Suunnistusmestaruuskilpailujen SÄÄNNÖT. Lounais-Suomen Partiopiiri Kisajaosto Suunnistusmestaruuskilpailujen SÄÄNNÖT Lounais-Suomen Partiopiiri Kisajaosto 1. JOHDANTO 1.1. Nämä säännöt sisältävät kilpailumääräykset Lounais-Suomen partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailujen järjestämiseksi.

Lisätiedot

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA

K ymenlaakson Osakunta OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUS 1/2015 PÖYTÄKIRJA Aika 15.1.2015 klo 18:45 Paikka DG Osakuntatilat Läsnä 9 (Joonas Ollila, Jenni-Maria Käki, Sofia Rahikainen, Esa-Pekka Helanne, Pasi Pykälistö, Tiina Heikkilä,

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen ja menettelytavat

2 Kokouksen järjestäytyminen ja menettelytavat NAKKILAN PARTIOLAISET RY Noora Heikintalo 13.11.2010 PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 1/3 LIPPUKUNNAN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika Lauantaina 13.11.2010 klo 16.00-17.20 Paikka Partiomaja, Savikontie

Lisätiedot

YTYn tarkoituksena on valvoa ja edistää jäsentensä yhteisiä etuja työelämässä ja yhteiskunnassa.

YTYn tarkoituksena on valvoa ja edistää jäsentensä yhteisiä etuja työelämässä ja yhteiskunnassa. Säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry, ruotsiksi Privatsektorns Chefer och Specialister, josta myöhemmin näissä säännöissä käytetään lyhennettä

Lisätiedot

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU

Länsi-Suomen Pelastusalan liitto ry Kerosiinitie TURKU 1/6 I VALTAKIRJOJEN TARKASTUS klo 11:30 12:00 II LOUNAS klo 12:00 13:00 III LIITON SYYSKOKOUS klo 13:00 sääntöjen 12 :n mukaisten asioiden käsittely: 1 KOKOUKSEN AVAUS Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019 SPH II/2019 Pöytäkirja 15.2.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019 AIKA Torstai 14.2.2019 klo 17.02-20.03 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Skype for Business & Teams LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

Merkittiin tiedoksi lausunnot SUMU ry:lle ja Kennelliitolle. Liitteet 1 ja 2

Merkittiin tiedoksi lausunnot SUMU ry:lle ja Kennelliitolle. Liitteet 1 ja 2 1 Yhteenveto pöytäkirjoista 15-17/2013 Hallituksen kokous Aika: 7.9.2013 klo 11.00- Paikka Arkisto Läsnä: Puheenjohtaja Poissa: Jonna Laitinen Eeva Mattila varajäsen 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous Aika: 28.11.2009 klo 9.00 Paikka: Läsnä: Luontokapinetti Kopan koulu Jorma Kaarto (Viikkolehti), Päivi Erävesi, Ulla Helmisaari, Jari Helmisaari, Arimo Helmisaari, Timo Hämäläinen,

Lisätiedot

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina

Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - Läsnä: Topias Mattinen(pj), Eero Mäkipää(sihteeri), Viveka Laaksonen, Pauliina PÖYTÄKIRJA Tampereen yliopiston informaatiotutkimuksen opiskelijat - ainejärjestö UDK ry:n hallituksen kokous Aika: Tiistai 24.1.2017 klo:15:00 Paikka: Ryhmätyöhuone PinniB B1076 Läsnä: Topias Mattinen(pj),

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Kuva Ismo Kurki: Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Toimintasuunnitelma 2015 1 JOHDANTO Etelä-Karjalan Partiolaiset ry on perustettu vuonna 1976 ja se toimii Suomen Partiolaiset Finlands

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY- UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2007 sivu 1/5

NUORET LAKIMIEHET RY- UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2007 sivu 1/5 NUORET LAKIMIEHET RY- UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2007 sivu 1/5 Aika 13.2.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Sivenius, Suvanto & Co Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Salla Korhonen, hallituksen

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 12.3.2015 sivu 1 (5) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 12.3.2015 kello 18.45 20.54 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat:

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 4/2017 Aika: Torstaina 30.3. klo 17.00 Paik k a: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry

Lounais-Suomen Partiopiiri ry Lounais-Suomen Partiopiiri ry Vuosikertomus 2011 Sisällys Yleistä Hallinto Piirin kolmas toimintavuosi Partiopiirin strategia 2020 Partiopiirin toimintasuunnitelma vuosille 2011 2012 Yhdistyksen kokoukset

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 7/2017 Aika: keskiviikko 23.8.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

2. VIESTINTÄRYHMÄ JA KREODIN TOIMITUSKUNTA 2013 2014. AMKIT-konsortio on päättänyt 9.1.2013 viestintäryhmän ja Kreodin toimituskunnan kokoonpanosta.

2. VIESTINTÄRYHMÄ JA KREODIN TOIMITUSKUNTA 2013 2014. AMKIT-konsortio on päättänyt 9.1.2013 viestintäryhmän ja Kreodin toimituskunnan kokoonpanosta. AMKIT-KONSORTIO MUISTIO Viestintäryhmä ja Kreodin toimituskunta 29.1.2013 AIKA 14.1.2013 klo 10.10-15 PAIKKA Tikkurila, Ratatie 22, tila A406 Kutsutut Hanna Lahtinen, pj Hanna-Riina Aho, etäyhteydellä,

Lisätiedot

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016

European Law Students Association - ELSA Turku ry. Oikeustieteellinen tiedekunta 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016 1 European Law Students Association ELSA Turku ry 20014 Turun yliopisto VUODEN 2016 HALLITUKSEN KOKOUS 11/2016 Päivämäärä ja aika: 29.3.2016 klo 16.00 Paikka: KH 116 Caloniankuja 3 20014 Turun yliopisto

Lisätiedot