Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1)"

Transkriptio

1 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2018 Aika: Torstaina klo Paikka: Partiotoimisto, Turku Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja, poistui 17 aikana Sanna Ahtiainen projektiministeri Anna Lagerroos yhteiskuntasuhdeministeri Teppo Laine alueministeri Susanna Koivisto viestintä ja markkinointiministeri Outi Kronlund jäsenhankintaministeri Maarit Pirinen kasvatusministeri Ville Sahlström talousministeri Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri Pöytäkirja 11/18 Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1) 1. Kokouksen avaaminen Piirinjohtaja avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Hallitus on päätösvaltainen, jos hallituksen puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä on paikalla. 3. Edellisen kokouksen pöytäkirja (liite) Hyväksyttiin hallituksen 9/2018 ja 10/2018 kokousten pöytäkirjat. Pöytäkirjat on toimitettu piirihallitukselle ja on julkaistu piirin nettisivuilla. Liite Kokouksen esityslista (liite) 5. Saapunut posti (liite) Puheenjohtaja esittelee kokouksen ohjelman ja esityslistan. Liite 2. Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Käsitellään piirin saapunut posti. Liite kokouksessa Päätettiin merkitä saapunut posti esityslistan liitteen mukaan tiedoksi Louhen-Tyttöjen kolon avajaisissa piiriä edustavat Helena Siivonen ja Teppo Laine.

2 Piirihallitus Pöytäkirja 2 (10) 6. Kasvu Asia 1: Asia 2: Kuulumiset SP:n kasvun johtoryhmästä, jäsenhankintaministeri Outi Kronlund esittelee. Todettiin kuulumiset liitteen mukaan tiedoksi. Kasvutoimenpiteet L-SP:ssä, piirin varajohtaja Ida Arminen esittelee. Merkittiin kasvutoimenpiteet tiedoksi. 7. Rekrytointi piirissä Luottisten rekrytointi piirissä. Piirihallitus päätti kokouksessaan 6/2018 perustaa työryhmä pohtimaan luottisten rekrytointia piirissä. Työryhmä esitteli pohdintansa kokouksessa 7/2018 ja jatkoi työtään. Vapaaehtoistuen ministeri Helena Siivonen esittelee. Liite työryhmän raportti Merkittiin työryhmän raportti ja käyty keskustelu tiedoksi. Työryhmän työ on päättynyt. Työryhmään kuuluivat Noora Kankare, Susanna Koivisto, Teppo Laine ja Helena Siivonen. 8. Vuosikirja 2018 Piirihallitus päätti kokouksessaan 6/2018 yhdistää vuoden 2018 vuosikirjan ja toimintakertomuksen, ja hyväksyi kokouksessaan 7/2018 työryhmän työstämän uuden dokumentin sisällön. Viestintäja markkinointiministeri Susanna Koivisto esittelee yhdistetyn vuosikirjan ja toimintakertomuksen sisällysluettelon. Liite työryhmän esitys sisällysluetteloksi 9. Talous Hyväksyttiin vuoden 2018 yhdistetyn vuosikirjan ja toimintakertomuksen sisällysluettelo seuraavin muutoksin: vuosikirjan sisällysluetteloon lisätään strategian esittely ja vuosikirjassa keskitytään kilpailutoiminnassa piirin kilpailuihin. Työryhmä jatkaa työtään edelleen. SP:n valtakunnallinen markkinointikampanja Piirihallitus päätti kokouksessaan 7/2018 osallistua SP:n valtakunnalliseen markkinointikampanjaan. Piirinjohtaja ja toiminnanjohtaja tekivät piirihallituksen valtuutuksen mukaisesti aiesopimuksen piirin osuudesta (enimmillään 20307,80 euroa) SP:n kanssa. Markkinointikampanjan suunnitelma on muuttunut alkuperäisestä. Piirinjohtaja Stefan Stjärnstedt esittelee. Liite SP:n esitys markkinointikampanjaksi Päätettiin, että piiri on mukana muuttuneessa markkinointikampanjassa. Valtuutettiin piirinjohtaja ja toiminnanjohtaja tekemään uusi sopimus piirin osuudesta Suomen Partiolaisten kanssa. Piirinjohtaja toimittaa Suomen Partiolaisille piirihallituksen kommentit kampanjasta.

3 Piirihallitus Pöytäkirja 3 (10) 10. Piirin projektit (liite) Asia 1: Tammileiri 2019 Liite Tammileirin projektisuunnitelma Hyväksyttiin Tammileirin projektisuunnitelma. Merkittiin kuulumisista tiedoksi mm: 13 hakemusta mestaritasolle, lisää vielä tulossa. Iltanuotiolla on todella paljon porukkaa, onnistunut setti! Ensi vuonna uudestaan, silloin ainakin leirilaulu raikaa :) Lpk-päivän messupiste meni todella hyvin. Projektisuunnitelma on valmis. Lpk-postissa menee myös kysely yhteyshenkilöstä. Asia 2: Piirileiri 2020 Asia 3: Merkittiin kuulumisista tiedoksi mm: Staabi on valmis huoltopalvelujohtajaa lukuun ottamatta. Lpk-päivän messupiste meni tosi hyvin. Vuoden loppuun mennessä karkea runko projektisuunnitelmasta. Yhteiseen partioon Merkittiin kuulumisista tiedoksi mm: Yhteiseen partioon toimintamerkki on käytössä vielä ensi vuoden Moninaisuusluuppi + Moninaisuuden leiripaketit ovat nyt valmiina. Leiripaketit (yhteensä 5 kpl) ovat varattavissa Varaanin kautta. Moninaisuuden leiripaketti esittelyssä Lippukuntapäivän messuilla, nettisivuillamme ja seuraavassa Repolaisessa. Moninaisuuteen kasvamiseen ja myös toimintamerkin tekemiseen aktivoivat Moninaisuuden leiripaketit lähtevät L-SP:n Yhteiseen partioon hankkeen lahjana kaikille piireille Partioasemalta. Viimeinen kokous on Loppuraportti ei ole vielä valmiina. 11. SP:n kuulumiset Asia 1: Partioneuvoston ylimääräinen kokous II/2018 järjestettiin Kiljavalla Ida Arminen, Mirva Matikka ja Stefan Stjärnstedt osallistuivat. Merkittiin tiedoksi kuulumiset partioneuvostosta: Partioneuvosto II/ käsitteli seuraavat asiat: Kuuli SP:n hallituksen raportin sen toiminnasta Päätti esittää jäsenkokoukselle lausunnon, että yhdistyksen sääntömuutosesitys hyväksytään Kävi keskustelun yhdistyksen menettelytapasäännöstä (päätetään marraskuun partioneuvostossa) Päätti esittää jäsenkokoukselle lausunnon, että käynnistetään partion peruskirjan muutosprosessi ja partiolupauksen uudistaminen jäsenkokoukselle 2020 Hyväksyi partiolippukunnan laatuk riteerit (partiotoiminnan laadun kriteeritaulukko)

4 Piirihallitus Pöytäkirja 4 (10) Päätti esittää jäsenkokoukselle lausunnon, että partion tähtikartta hyväksytään hallituksen esityksen mukaan (tätä työstettiin yhdessä viikonlopun aikana) Asia 2: Laajennetut valiokunnat Helsingissä Merkittiin tiedoksi keskustelu laajennettujen valiokuntien asioista. Toiminnanaloittain piirihallitukselle tuotiin tiedoksi laajennettujen työryhmien asioista: ALUE: Alueelta edustajaksi Kris Loimaala Valmentajien ja valmentajavastaavien pestikuvaus. Työryhmä on päivittämässä valmentajien pestikuvauksia. Samassa yhteydessä valmentajavastaaville tehdään oma pestikuvaus. Mietitään yhdessä, mitä valmentajavastaavien pestiin voisi kuulua. Kerää piiristänne saadut kokemukset työstön tueksi. Aluetapaamisten materiaalit Aluevaliokunta tuottaa ja kerää muilta toiminnanaloilta valmiita materiaaleja aluetapaamisiin. Kerätään ajatuksia tarvittavien aluetapaamisten materiaalien aihesisällöistä sekä keskustellaan materiaalin ja aik ataulutuksen kehitystarpeista. Tiedoksi: PJ-käsikirjan päivitys Esitellään ansiomerkkiryhmä. Mietitään yhteisessä työstössä, miten ansiomerkkijärjestelmä toimii lippukunnissa kiittämisessä, ja miten valmentajat voivat tukea ansiomerkeillä kiittämisen kulttuuria. Palmu-hankkeen esittely. Palmu-hankkeen (aikuisena partioon liittyneiden pysyvyys partiossa) pilotissa mukaan lähteneet lippukunnat testaavat palvelumuotoiluprosessissa kehitettyjä tuotteita. Lippukuntatoiminnan laatukriteerit (aiemmin minimikriteerit) olivat testattavana pilottilippukunnissa. Kriteeristöä on muotoiltu palautteen perusteella ja se on hyväksytty partioneuvoston kokouksessa syyskuussa. Luodaan katsaus laatukriteereihin ja laatutyökalun kehittämiseen. VAPAAEHTOISTUKI Laajennettuihin lähdössä Suvi (KR), Helena (KR & ALR) ASIALISTALLA: Vapaaehtoistuen valiokunnan kuulumiset SP:n turvallisuusohjeiden uudistus Keskustellaan ja annetaan palautetta uudistuksesta. Mukavasti yhdessä -ohjeistus Kuullaan työryhmää. Osaamisen kehittyminen pestissä Työstetään ja pohditaan partion osaamisalueiden hyödyntämistä pestauksessa niin, että osaamisen kehittymistä voidaan entistä paremmin suunnitella ja seurata.

5 Piirihallitus Pöytäkirja 5 (10) Vuoden 2019 Kohtaus-tapahtuma Keskustellaan koulutustapahtumasta sekä siihen liittyvistä toiveista. Vapaaehtoistoiminnan linjaukset Päivitetty dokumentti esitellään laajennetuille, minkä jälkeen se menee SPH:lle ja PN:lle hyväksyttäväksi. Uudistuva partion johtamiskäsitys Sukelletaan syvälle partiojohtamisen olemukseen ja kerätään piireiltä ajatuksia siitä, mitä partion johtamiskäsityksen tulisi olla. KASVATUS Laajennettuihin lähdössä Emilia Kaasinen ja Jaana Eronen Piirien ja SP:n vastuulla olevat ohjelmatapahtumat. Tutustutaan tähtikarttaan, jonka SP:n hallitus esittää partioneuvostolle. Sähköinen aktiviteettikortti- ja toiminnansuunnittelusovellus. Tutustutaan partio-ohjelman digitalisaatioon liittyviin demoihin ja kerätään palautetta. Käydään läpi perhepartion nykytilannetta ja suunnitelmia. Työstetään perhepartiokonseptia. Tilannekatsaus kisauudistuksesta. Tiedoksi työelämätaitojen puitteissa toteutetut aktiviteetit ja materiaalit. Käydään läpi ohjelmapainotuksen suunnitelmia SP:ssä ja piireissä. Tutustutaan työryhmän valmistelemaan ohjelmavalmentajien pestikuvaukseen. Pohditaan, miten varmistetaan luotsitoiminnan jatkuva kehittäminen ja tuki. Tutustutaan meripartioryhmän toimintaan. Evästetään johtamisen kehittämistä meripartiotoiminnassa. Katsomuskasvatuksen linjaukset. VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI Partion verkkosivut ja piirisivupohja Partiomedioiden tulevaisuus valtakunnallisesti KASVU Kasvutavoitteet erityisesti piiritasolla ja kasvun toimenpiteet juuri nyt ja toimintasuunnitelmissa Kasvun johtaminen - miten sitä tehdäänkään Isot ja uudet ajatukset kasvusta Kasvuklinikka: tuo ilosi, jaa huolesi eli kanssariemua ja tukea YHTEISKUNTASUHTEET Srk-vaalit 2018 yhteiskuntasuhteiden ajankohtaisia asioita toimintakalenteri 2019 partion ulkoiset edustajat eduskunta- ja EU-vaalit kumppanuudet piirien projekteissa

6 Piirihallitus Pöytäkirja 6 (10) Asia 3: Asia 4: SP:n työryhmien kuulumiset Merkittiin kuulumiset tiedoksi: Partion päätöksenteko: Työryhmä kokoontuu vielä kerran viimeistelemään työryhmän työskentelyn raportoinnin. Kasvun aikuisrekryn koordinaatiotyöryhmä (Riikka S.): " Olemme aikuisrek ryn koordinaatioryhmässä pitäneet k aksi skypepalaveria ja työstäneet materiaalia lippukunnille rekrytoinnin avuksi. Materiaalin on tarkoitus olla hyvin simppeliä esim. näin rekrytoit vanhempainillassa ja materiaali julkaistaan netissä vielä tämän syksyn aikana." SP:n jäsenkokous , piirinjohtaja Stefan Stjärnstedt esittelee. Merkittiin tiedoksi keskustelu L-SP:n jäsenkokoukseen liittyvistä järjestelyistä ja muista ajankohtaisista asioista. Delegaatio on kokoontunut ensimmäisen kerran Toinen kokoontuminen on Turun partiotoimistolla. 12. Vuosiselosteen 2018 piirikysymykset Keskustellaan vuoden 2018 vuosiselosteeseen lisättävistä L-SP:n piirikohtaisista kysymyksistä. Piirinjohtaja Stefan Stjärnstedt esittelee. Liite yhteenveto aiemmista piirikysymyksistä Merkittiin keskustelu tiedoksi. Jokainen toiminnanala pohtii mennessä, mitä haluaa vuosiselosteessa lippukunnilta kysyä. Stefan Stjärnstedt toimittaa kysymykset SP:lle. 13. Menneet tapahtumat Lippukuntapäivä järjestettiin Turussa Merkittiin tiedoksi koonti lippukuntapäivän palautteista, keskustelu lippukuntapäivästä ja kehitysehdotukset seuraavaksi vuodeksi. 14. Tulevat tapahtumat Lounais-Suomen Partiopiirin syyskokouksen järjestelyt. Merkittiin tiedoksi järjestelyiden tilanne. Syyskokousposti on lähtenyt lippukuntiin Vaalit syksyllä 2018 Lounais-Suomen Partiopiirin vaalitoimikunnan kuulumiset syyskokouksen 2018 ehdokastilanteesta, viestintä- ja markkinointiministeri Susanna Koivisto esittelee. Merkittiin ehdokastilanne tiedoksi

7 Piirihallitus Pöytäkirja 7 (10) 16. Piirin toiminnanalojen kuulumiset (liitteet) Kuullaan toiminannanalojen kuulumiset ja todetaan piirin kokoontuneiden ryhmien muistiot. Toiminnanalojen dl:t: piirihallitus su ja toimisto täydentää maanantaina Liite Todettiin liitteet ja päätettiin merkitä liitteiden mukaan tiedoksi, josta nostoin mm: TOIMINNANJOHTAJA/TOIMISTO Toiminnanjohtaja osallistunut piirileiri2020 palavereihin Turun kaupungin kanssa -> vihreää valoa alueelle Toiminnanjohtajien kokous Arkkipiispan tapaamisessa toiminnanjohtaja ja piirinjohtaja, yhdessä säätiön edustajien kanssa Projektityöntekijän rekry on alkanut, ilmoitukset TS:ssä ja Aamusetissä (ottivat yhteyttä ja saatiin todella edullinen ilmoitus) Toimistokokous (muistio liitteenä) Riikka ja Marianna edustivat piiriä Siviksen syntymäpäivillä ALUE Valmentajien rekry käynnissä. Ensisijaisesti pyritään löytämään valmentajat alueille, joissa on vajausta. Sytytyspalakeskustelut alueille etenee suunnitelman mukaisesti VAPAAEHTOISTUKI (Aikuis- ja luottisryhmä) Kokouksen kuulumisia: Laura k äy pestikeskustelut ryhm än jäsenten kanssa lokamarraskuun aikana, ja Helena Lauran kanssa Kevään 2019 aikuisten tapahtumia ja niiden ajankohtia suunniteltiin Käytiin läpi, missä mennään luottisten pikkujoulujen (14.12.) ja luottisseminaarin (19.1.) kanssa ja sovittiin jatkosta Luottisseminaariin tullut muutamia sisältötoiveita (kiitos niistä!) Pohdittiin Kuksan käyttöönottoa piirirekryyn ja siirrytään siihen jossain vaiheessa Mentorointiohjelmaan 2019 on haku käynnissä saakka (sekä aktoreita että mentoreita kaivataan!) Käytiin läpi Lippukuntapäivän palautetta Seuraava kokous Aikuistapahtumat: Verenluovutusviikko Luovuuslilja Partiolaisten kauneimmat joululaulut VAPAAEHTOISTUKI (Koulutusryhmä) Kokouksen kuulumisia: SP:n Koulutusohjaajaverkoston puheenjohtajat vierailivat kokouksessa: käytiin keskustelua siitä, mitä toiveita KR:llä on verkoston toiminnan suhteen ja muista ajankohtaisista asioista Käytiin läpi lpk-päivän suunnitelmat, tarkennettiin niitä ja sovittiin messupöydälle tuotavien vastuista Pohdittiin Laajennetun KR:n (pestausvalmentajille) sisältöä

8 Piirihallitus Pöytäkirja 8 (10) Piirirekryn kautta saatiin yksi yhteydenotto, kontaktoidaan kiinnostunut Käytiin laajennetun vapaaehtoistuen valiokunnan asiat läpi Sovittiin KR:n oman viikonlopun ajankohta tammikuulle luottissemman yhteyteen Keskusteltiin viimeistenkin tiedostojen siirrosta Drivestä Jemmaan Luotsikoulutuksen moninaisuusmateriaali valmis Seuraava kokous Laajennettu KR , jonka jälkeen oma kokous KASVATUS Anna Kronlund aloittaa KV- ja aatejaoston OO:na TALOUS Joulukortteja jäljellä noin 1500, ostettu varasto saadaan todennäköisesti tyhjennettyä melkein kokonaan tänä vuonna Adventtikalentereita tilattu kpl, 98 lippukuntaan. Tällä viikolla soittokierros lippukuntiin, jotka eivät ole vielä tilanneet kalentereita. Joulukorttipaketteja on tilattu 5050 kpl, 50 lippukuntaan. Varastossa tällä hetkellä alle tuhat pakettia! VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI Pöytäkirjaan: Repolaisella logokilpailu menossa. Valittavana on 3 logoa, joista äänestetään. Study in Turku messut meni hyvin! Oli paljon partiosta kiinnostuneita. Uusia pihapelejä tullut molempiin toimistoihin Lippukuntapäivässä koulutus " viestintä kasvun tukena". Koko toiminnanalan yhteinen viikonloppu tulossa Myös ryhmien ja jaostojen viestintävastaavat sekä projektien viestintäihmiset on kutsuttu paikalle. YHTEISKUNTASUHTEET 3 uutta jäsentä y-ryhmään PIIRINJOHTAJAT SP:n tulevaisuusseminaari ( , paikalla Stefan, Ida, Mirva ja Kalle-Pekka) Tietoa jäsenmäärästä, kasvusta, strategiasta ja valtakunnallisesta markkinointikampanjasta Yhteistä työstöä tulevaisuusskenaarioista, strategian ja kasvun toteuttamisesta sekä partiotapahtumien tähtikartasta L-SP:n jäsenkokousdelegaatio piti ensimmäisen kokouksensa L-SP:n edustajana SP:n ansiomerkkien kehittämisryhmässä toimii Pasi Mikkonen Stefan ja Kalle-Pekka tapasivat arkkipiispan yhdessä L-S Partiosäätiön edustajien kanssa Stefan osallistui L-S Partiosäätiön hallituksen kokoukseen

9 Piirihallitus Pöytäkirja 9 (10) 17. Ryhmien jäsenet, jaostojen puheenjohtajat ja valmentajat Nimitetään ryhmien jäsenet, jaostojen puheenjohtajat ja valmentajat. Nimitettiin ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat ao. esityksen mukaan: Y-ryhmään jäsenet Viivi Larri, Naantalin Siniset Aada Yliniskala, Littoisten Pirtapiiat Iida Yliniskala, Littoisten Pirtapiiat KV-ja aatejaoston ohjelmaohjaaja: Anna Kronlund, Rantakaarinat Koulutusryhmän jäseneksi: Niko Sjöholm, Turun Metsänkävijät. 18. Piirihallitukselle tiedoksi Partiopiirin myöntämä piirin huomionosoitus. Merkittiin tiedoksi. 19. Piirin joulukorttilistaus (liite) Piirin joulukorttilistaus. Toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Mannila esittelee. Liite piirin joulukorttilistaus 20. Muut asiat Päätettiin, että ministerit tarkistavat listan oman toiminnanalansa osalta mennessä, jonka jälkeen työvaliokunta käy listauksen läpi. Tarvikkeiden lainaus partiotoimistoilta ulkopuolisiin tapahtum iin (asia siirretty piirihallituksen kokouksesta 9/2018). Toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Mannila esittelee. Piirihallitus päätti, ettei piirin tavaroita lainata partion ulkopuolisiin tapahtumiin. Talousryhmä tarkentaa lainausohjeita mahdollisimman pian ja antaa sen tiedoksi ryhmille ja jaostoille.

10 Piirihallitus Pöytäkirja 10 (10) 21. Seuraavan kokouksen aiheita päätetään piirihallituksen vastuulla seuraavana toimintakautena olevien tilaisuuksien vastuuhenkilöt hyväksytään piirin markkinointisuunnitelma seuraavalle vuodelle hyväksytään toimiston joulun aukioloajat ja henkilökunnan talvilomat toimintakertomus laajennettujen valiokuntien kuulumiset päätetään ILMOn tuottamisesta vuodelle 2019 syyskokouksessa valitut piirihallituksen jäsenet kutsutaan kokoukseen Ida Armisen tarjoiluvuoro 22. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Kalle-Pekka Mannila sihteeri

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (5) Hallituksen kokous 9/2016 Aik a: 22.8.2016 klo 17.00- Kokouksen aluksi klo 17.30 Partiosäätiön edustajat Seppo Lahtinen ja Kalle Virtanen kertoivat piirihallitukselle pesteistään

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (7) Hallituksen kokous 1/2017 Aika 14.1. klo 10.00-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde-

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 1/2018 Aik a 12.1. klo 20.30-13.1. klo 08.08 Paik k a: Kokemäki Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen projektiministeri

Lisätiedot

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS 2018 Aika 4.11.2018 klo 12.00 Paikka Kokous- ja juhlatalo Etappi *22*, Satamakatu 22, Rauma 1. KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi pidettiin lippumenot, jonka jälkeen kuultiin ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 3/2018 Aika: Maanantai 5.3. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6)

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015 PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 12.8.2015 klo 17.30 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja.

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. SYYSKOKOUS 2016 Aika 30.10.2016 klo 12.00 -> Paikka Läsnä Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 28101 Pori 131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. Pöytäkirja Kokouksen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 7/2018 Aika: lauantai 16.6.2018 klo 10.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2016 Aika 16.1. klo 14.30-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 17.12.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 03.11.2013 klo 12.00-15.55 Paikka Läsnä Salon Lukio, suuri auditorio, Kaherinkatu 2, 24130 SALO 126 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 3/2017 Aika: Torstaina 3.3. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen.

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 02.11.2014 klo 12.00-15.30. 9.12.2014 Paikka Läsnä Rauman Lyseon Lukio, auditorio, Nummenvahe 5, Rauma 125 äänivaltaista kokousedustajaa 50 jäsenyhdistyksestä. Liite numero

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019 SPH II/2019 Pöytäkirja 15.2.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019 AIKA Torstai 14.2.2019 klo 17.02-20.03 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Skype for Business & Teams LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueministeri Skype. Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri poistui 7 aikana

Maarit Heikkinen alueministeri Skype. Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri poistui 7 aikana Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 10/2017 Aika: maanantai 23.10.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Skype

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 7/2017 Aika: keskiviikko 23.8.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 01.12.2014 Aika 13.12.2014 klo 13.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku ->kokouksen jälkeen ruokailu. Läsnä Mari

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 5/2017 Aika: Torstaina 25.4. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja (Skype) Sanna

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen)

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) 1 Projektin tarve Lippukunnanjohtajan työtaakkaa kevennetään ja tukea kohdistetaan useammalle ja tehtäviä jaetaan. Tilanne ennen projektin käynnistämistä

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 04.11.2012 klo 13.00-16.10. 04.11.2012 Paikka Läsnä Pori yliopistokeskus, Auditorio 126, Pohjoisranta 11 A, Pori 117 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä.

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 8/2017 Aika: keskiviikko 20.9.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 4/2017 Aika: Torstaina 30.3. klo 17.00 Paik k a: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PAR TIOPIIRI 1(7) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 18.11.2014 klo 17.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja saapui

Lisätiedot

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 11/ 2015 PÖYTÄKIRJA Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Paikka Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH I/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH I/2019 SPH I/2019 Pöytäkirja 20.1.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH I/2019 AIKA Sunnuntai 20.1.2019 klo 9.00-12.25 PAIKKA Karijärventie 125, Suomusjärvi Savottakämppä Kerkkä LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Hallituksen kokous 8/2016 Aik a: 5.6.2016 klo 10.00-19.00 Paik k a: RKK:n kolo, Poikluomantie 9, Piispanristi (Kaarina) Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 13/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta.

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta. LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2014 Aika 12.1.2014 Paikka: Turun partiotoimisto ESITYSLISTA 02.01.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi Elo viestintäryhmä

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 14/2016 Aika: 16.12.2016 klo 17.00 Paikka: Turun Partiotoimisto -> Ravintola Sointu Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 11/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 11/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 12/2016 Aik a: 11.10.2016 klo 17.00 Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH III/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH III/2019 SPH III/2019 Pöytäkirja 7.3.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH III/2019 AIKA Keskiviikko 6.3.2019 klo 17.03-20.27 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Partioasema, Sopu ja Kupoli LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 5/2019) Toimintaohjesääntö täydentää piirin sääntöjä. Piirihallitus hyväksyy toimintaohjesäännön piirin sääntöjen

Lisätiedot

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2016 Aik a: 19.9.2016 klo 17.00 Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä

TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä 7.10.2018 TERVETULOA. Keitä olemme ja mistä tulemme? Mitä tänään tapahtuu? Päivän aikataulu 11:45 Koulutussetti 1 Lippukunta, Piiri ja Järjestö / Suvi Kasvatustavoitteet

Lisätiedot

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Toiminnan kehittäminen 2015-16 RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Tavoite Jäsenmäärän kasvu 6 000 partiolaista J-SP:ssa 2016 Partiolaisten määrällä on vaikutusta piirin saamaan valtionapuun, joka jaetaan suoraan

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 2.11.2008 klo 13.00 17.15. 1(7) Paikka Läsnä Turun Lyseon koulu, Varusmestarintie 19, Turku 193 äänivaltaista kokousedustajaa 71 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kokouksissa käsiteltäväksi halutut ehdotukset on toimitettava hallitukselle, kevätkokoukseen 1.1. ja syyskokoukseen 1.8. mennessä.

Kokouksissa käsiteltäväksi halutut ehdotukset on toimitettava hallitukselle, kevätkokoukseen 1.1. ja syyskokoukseen 1.8. mennessä. TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ 1. JÄSENET :n säännöt, 9. : Piirin henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet sekä sen eri elinten toiminta määritellään toimintaohjesäännössä. Toimintaohjesäännön vahvistaa hallitus, joka

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH VIII/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH VIII/2019 SPH VIII/2019 Pöytäkirja 17.8.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH VIII/2019 AIKA Lauantai 17.8.2019 klo 14.01-22.39 PAIKKA Harjattulantie 80, 20960 Turku Harjattulan kartano LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SYYSKOKOUS 2017 KOKOUKSEN ASIAT. AIKA sunnuntai PAIKKA

SYYSKOKOUS 2017 KOKOUKSEN ASIAT. AIKA sunnuntai PAIKKA SYYSKOKOUS 2017 AIKA sunnuntai 22.10.2017 13.00 PAIKKA Joutseno-talo, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KOKOUKSEN ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Luottissanomat Syyskuu 2014

Luottissanomat Syyskuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Syyskuu 2014 Lippukuntapäivä 28.9. Lippukuntapäivä 2014 järjestetään 28.9. Puropellon koululla Turussa. Päivän teemoina ovat vaikuttaminen ja johtaminen. Lippukuntapäivä

Lisätiedot

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT!

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! :n ensimmäinen kevätkokous pidetään 5.4.2009 klo 12 Kankaanpään Seurakuntakeskuksessa osoitteessa Keskuskatu 44 (ajo-ohje liitteenä). Ilmoittautuminen ja valtakirjojen

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 Aika Keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 12/2017 Aika: torstaina 8.12.2017 klo 17.00 Paikka: Maarit Heikkisellä Kaskenkatu 12 c 53 + Gastropub Löytö Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 PIIRIHALLITUS

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 PIIRIHALLITUS Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 AIKA su 27.2.2005, alkaen klo 14.00 Paikka Tasangon Talvikkien kolo, Törnävän ala-aste, 60100 Seinäjoki Läsnä Valtteri Karhu piirinjohtaja/ puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja SYYSKOKOUS 2017 AIKA sunnuntai 13.00 PAIKKA Joutseno-talo, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KOKOUKSEN ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

PARTIONEUVOSTON SYYSKOKOUS III/2018

PARTIONEUVOSTON SYYSKOKOUS III/2018 PN III/2018 Esityslista 6.11.2018 PARTIONEUVOSTON SYYSKOKOUS III/2018 AIKA Lauantai 24.11.2018 klo 10.00-18.00 PAIKKA Partioasema, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Tori LÄSNÄ Puheenjohtaja Pauli Engblom Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH IX/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH IX/2019 SPH IX/2019 Pöytäkirja 19.9.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH IX/2019 AIKA Torstai 19.9.2019 klo 17.02-21.45 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Partioasema, Sopu ja Kupoli LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty /6 TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty /6 TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ 1. JÄSENET 2. PIIRIN KOKOUKSET Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n säännöt, 9. : TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ Hyväksytty 15.5.2014 1/6 Piirin henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet sekä sen eri elinten toiminta määritellään

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokousten 12/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokousten 12/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Esityslista 1 (13) Hallituksen kokous 13/2016 Aik a: 8.11.2016 klo 17.00 Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 6/04 1 Aika tiistaina 14.9.04, alkaen klo 17.00 Paikka Nuorisokeskus kahvio, Puskantie, 60100 Seinäjoki Läsnä: Marjanne Kuntsi piirinjohtaja/puheenjohtaja Valtteri

Lisätiedot

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 31.10.2010 klo 13.00-18.25 1(6) Paikka Läsnä Henrikin koulu, Moisiontie 16, Nousiainen 105 äänivaltaista kokousedustajaa 43 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Hallituksen kokous 3/2016

Hallituksen kokous 3/2016 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (11) Hallituksen kokous 3/2016 Aika: maanantai 29.2.2016 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1(15) Hallituksen kokous 2/2017 Aik a 15.2. klo 17.00- Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde-

Lisätiedot

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017

YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 Ylimääräinen jäsenkokous 2017 Esityslista 13.8.2017 YLIMÄÄRÄINEN JÄSENKOKOUS 2017 AIKA Lauantai 28.10.2017 klo 10.00-12.00 PAIKKA LÄSNÄ Hotelli Korpilampi, Auditorio Korpilammentie 5, 02970 Espoo Valtuutetut

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ

AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ 25.9.2016 PARHAILLAAN PIIRISSÄ TAPAHTUU Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017, suunnitelmia myös vuodelle 2018 Repolaisella on uusi ilme Syyskokousvalmisteluita

Lisätiedot

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä somessa Seuraa meitä somessa FACEBOOK: Lounais-Suomen partiopiiri INSTAGRAM: lspartiopiiri TWITTER: lspartiopiiri SNAPCHAT: lspartiopiiri Kun julkaiset omia partiokuviasi, muistathan tägit #lspartiopiiri ja #partioscout!

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH VI/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH VI/2019 SPH VI/2019 Pöytäkirja 5.6.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH VI/2019 AIKA Keskiviikko 5.6.2019 klo 17.05-21.45 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Partioasema, Sopu ja Kupoli LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 7/2016 Aika: tiistai 10.5.2016 klo 17.20 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Hellgrén kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Hellgréniä ruuasta. Todettiin sääntömääräisen syyskokouksen jatkokokousta vietetyn.

Hellgrén kehotti kaikkia ottamaan ruokaa. Kiitettiin Hellgréniä ruuasta. Todettiin sääntömääräisen syyskokouksen jatkokokousta vietetyn. PYKÄLÄ RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: klo 17.45 Paikka: Läsnä: Yhdistyksen kerhohuoneisto, Sörnäisten rantatie 33 B Jere Hjelt, puheenjohtaja Mia Hellgrén, sihteeri Anita Kritsos Mikko Sukura Tarik Ahsanullah

Lisätiedot

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry

Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Saurus ry Opiskelijakunta Pöytäkirja 1 (6) Kokousaika kello 13:00 Kokouspaikka Taitajankatu 6, Koulumessi Käsitellyt asiat Nro Otsikko Sivu 1. Kokouksen avaus 3 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 3. Kokouksen

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2018 Hyväksytty hallituksen kokouksessa

VUOSIKERTOMUS 2018 Hyväksytty hallituksen kokouksessa VUOSIKERTOMUS 2018 Hyväksytty hallituksen kokouksessa 5.3.2019 1. Piirihallituksen sanat vuodesta 2018 Vuonna 2018 Järvi-Suomen Partiolaisissa on keskitytty toiminnan vakauttamiseen edellisenä vuonna tehtyjen

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

Päätöksentekijät: Sonja Pukkila edustajiston jäsen, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg edustajiston jäsen, poistui kohdassa 5, 15.35.

Päätöksentekijät: Sonja Pukkila edustajiston jäsen, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg edustajiston jäsen, poistui kohdassa 5, 15.35. 1(5) Aika: 21.3.2015, klo. 12.00 16.00 Paikka: Wanha Walimo, kokoushuone Winssi (Vesijärvenkatu 25,15140 Lahti) Päätöksentekijät: Sonja Pukkila, poistui kohdassa 10, 15.44. Milla Risberg, poistui kohdassa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN 1.6.2016 LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN Hei piireihin! Tämä on Lippukuntatuen uudistuksen materiaalipaketti 3, joka käsittelee uuden työnjaon jalkautusta lippukuntiin.

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2015 ESITYSLISTA Aika 12.-13.09.2015 klo 17.00 6.10.2015 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018

Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018 Joensuun edunvalvontajaoston kokous 9 / 2018 Aika: 10.12.2018 klo 15:15 Paikka: Kokous- ja saunatila Suvas, Suvantokatu 6, Joensuu 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 15.15. 2 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA Etelä-Karjalan Partiolaiset ry

TOIMINTASUUNNITELMA Etelä-Karjalan Partiolaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Etelä-Karjalan Partiolaiset ry 1 JOHDANTO Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n (myöh. piiri) toiminnansuunnittelu vuodelle 2018 koostuu toimintasuunnitelman tekstiosasta, tapahtumakalenterista

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH V/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH V/2019 SPH V/2019 Pöytäkirja 24.4.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH V/2019 AIKA Keskiviikko 24.4.2019 klo 17.02-21.20 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Partioasema, Sopu ja Kupoli LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15.

13.5.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015. Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 8/2015 Aika: Keskiviikko 13.5.2015 Kello 16:59-18:15. Paikka: Läsnä: K-rakennus, Visamäki Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sääntömuutosesitys LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

Sääntömuutosesitys LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI Sääntömuutosesitys Lounais-Suomen Partiopiirin piirihallitus käsitteli sääntömuutosta kokouksessaan PH 9/2016 (22.8.2016). Muutosehdotukset on merkitty punaisella korostusvärillä, lisäykset sinisellä ja

Lisätiedot

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Aika: 25.4.2017 klo 13.10 15.30 Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 405 Hallituksen kokous järjestettiin osana Nuorisotutkimusseuran hallituksen

Lisätiedot

Poissa: Sandholm Aino-Liisa edustajiston varapuheenjohtaja. Puheenjohtaja avaa kokouksen kello 16.35. Todettiin läsnäolijat.

Poissa: Sandholm Aino-Liisa edustajiston varapuheenjohtaja. Puheenjohtaja avaa kokouksen kello 16.35. Todettiin läsnäolijat. PÖYTÄKIRJA 3 (1/6) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 18.1.2011 kello 16.00 Paikka: Saikolo, Kimpisen kampus, Lappeenranta Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Piirainen Maria varapuheenjohtaja Holopainen Tiina

Lisätiedot

PARTIONEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PARTIONEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PN I/2019 Esityslista 17.12.2018 PARTIONEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Lauantai 26.1.2019 klo 10.00-18.00 PAIKKA Partioasema, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Tori LÄSNÄ Puheenjohtaja Pauli Engblom Partioneuvoston

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

L2 PESTIT. Sisällys. (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018)

L2 PESTIT. Sisällys. (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018) L2 PESTIT (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018) Sisällys 1 Yleistä piiripesteistä 2 2 Piirihallitus 3 3 Piirinjohtaja ja varajohtaja 4 4 Toiminnanalojen johtaminen 4 4.1 Alueministeri 4 4.2

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous Esityslista AIKA 5.9.2016 Klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA?

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? PIIRIMATERIAALIPAKETTI 2 TOSUN TUEKSI, lähetetty 7.4.2016 Lippukuntatuen uudistamistyöryhmä Suomen Partiolaiset Finlands Scouter Tulevaisuudessa meillä on vahvempia ja elinvoimaisempia

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2015 Aika Tiistaina 14.4.2015 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 6.5.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

1/5 VUOSIKERTOMUS LIITE 13 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET

1/5 VUOSIKERTOMUS LIITE 13 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET 1/5 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET Alueen kokoukset 14. 15.1. Alueryhmän kokous Tuulevat Kauhava. Osallistui 6 jäsentä ja Heidi Männistö. Suomen Partiolaisten aluetyöryhmän edustaja Laura Kalervo

Lisätiedot

SUOMEN PARTIOLAISTEN MENETTELYTAPASÄÄNTÖ

SUOMEN PARTIOLAISTEN MENETTELYTAPASÄÄNTÖ SUOMEN PARTIOLAISTEN MENETTELYTAPASÄÄNTÖ Hyväksytty: 24.11.2018 Voimassaoloaika: toistaiseksi 1 Menettelytapasäännön tarkoitus Suomen Partiolaisten menettelytapasääntö täydentää yhdistyksen voimassa olevia

Lisätiedot

Kuopion kampusvaliokunnan kokous

Kuopion kampusvaliokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 26.2.2018 Kuopion kampusvaliokunnan kokous Aika: 22.01.2017 klo 17.00 Paikka: Lukema, Kuopio Jäsenet: Läsnä: Heidi Hämäläinen ISYY, Kuopion kampuspuheenjohtaja x Hanna Saarelainen ISYY, hallituksen

Lisätiedot

ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020

ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020 ETELÄ-KARJALAN PARTIOLAISET RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2020 (myöh. partiopiiri) toimii Suomen Partiolaiset Finlands Scouter ry:n (myöh. keskusjärjestö tai Suomen Partiolaiset) piirijärjestönä Etelä-Karjalan

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

KASVUKYSELYN TULOKSET

KASVUKYSELYN TULOKSET KASVUKYSELYN TULOKSET Taustaa Osana Strategiaa 2020 tukevan kasvusuunnitelman valmistelua järjestettiin lippukunnille kysely kasvua estävistä tekijöistä sekä lippukuntien hyvistä toimintatavoista. Tätä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7.5.2012 19/2012

PÖYTÄKIRJA 7.5.2012 19/2012 PYKÄLÄ RY HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 7.5.2012 Paikka: Läsnä: Asianajotoimisto Krogerus Oy Unioninkatu 22 Jenna Tirkkonen (puheenjohtaja) Sonja Lassila (sihteeri) Rene Male Suvi Syvänen Mikko Murto

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH VI/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH VI/2019 SPH VI/2019 Pöytäkirja 5.6.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH VI/2019 AIKA Keskiviikko 5.6.2019 klo 17.05-21.45 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Partioasema, Sopu ja Kupoli LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS Yleistä... 4 Lounais-Suomen Partiopiirin toimintavuosi 2017...4 Lounais-Suomen Partiopiirin strategia 2015-2018... 4 Strategian merkitys Lounais-Suomen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / Aika Keskiviikko klo Aulangon tekosaaret

PÖYTÄKIRJA 4 / Aika Keskiviikko klo Aulangon tekosaaret Aika Keskiviikko 30.5.2018 klo 18.20 19.20 Paikka Läsnä Aulangon tekosaaret Roslander Eero, puheenjohtaja Ojanperä Saara, 2. varapuheenjohtaja, kokouksen sihteeri Backlund Lidia Heiskanen Okko (saapui

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2018

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 7/2018 AIKA: 10.10.2018 klo 17.10-18.20 PAIKKA: Kaupungintalon kokoushuone 224, Keskuskatu 30, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Aho Niko Elo Jalmar Nieminen Aleksi

Lisätiedot

Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja etäyhteydellä. Sara Holm Emma Kokkonen Anna-Sofia Jurvanen Gramoz Shpendi poistui 130 Ilona Härö Camilla Kuusisto

Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja etäyhteydellä. Sara Holm Emma Kokkonen Anna-Sofia Jurvanen Gramoz Shpendi poistui 130 Ilona Härö Camilla Kuusisto 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 7/2015 Aika: Tiistai 14.4.2015 Kello 15:12-18:42 Paikka: Tila D223, Visamäki, Hämeenlinna Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja etäyhteydellä

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ 27.10.2014 Sivu 1(5) PÖYTÄKIRJA 3/2013 8.4.2013 LTKY:N EDUSTAJISTON KOKOUS AIKA 3.4.2013, klo 17.00 PAIKKA: LUT:n luentosali 1381 LÄSNÄ: Alopaeus Erik Bebek Peter C. Bremer Britt Eloranta Henri Ferm Joonas

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2015 Aika 25.1. klo 10.30 - Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 25.01.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Sandholm Aino-Liisa edustajiston varapuheenjohtaja (-20.47) Kauppinen Susanna pääsihteeri

Sandholm Aino-Liisa edustajiston varapuheenjohtaja (-20.47) Kauppinen Susanna pääsihteeri PÖYTÄKIRJA 24 (1/5) HALLITUS PÖYTÄKIRJA Aika: 14.11.2011 kello 18.00 Paikka: Opiskelijakunnan neuvotteluhuone Läsnä: Valtonen Mikko puheenjohtaja Lempiäinen Mika varapuheenjohtaja Hannonen Maiju jäsen

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot