Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus."

Transkriptio

1 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 3/2017 Aika: Torstaina 3.3. klo Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri (Skypellä) Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Outi Kronlund jäsenhankintaministeri Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri Miikka Sipilä talousministeri Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri Pöytäkirja 3/16 1. Kokouksen avaaminen Piirinjohtaja avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Hallitus on päätösvaltainen, jos läsnä on piirinjohtaja tai piirin varajohtaja sekä yhteensä enemmän kuin puolet hallituksen kaikista jäsenistä. 3. Edellisen kokouksen pöytäkirja (liite 1.) 4. Kokouksen esityslista (liite 2) : 5. Saapunut posti (liite 3) : Hyväksyttiin hallituksen pidetyn kokouksen pöytäkirja. Pöytäkirja on toimitettu piirihallitukselle ja on julkaistu piirin nettisivuilla. Liite 1. Puheenjohtaja esittelee kokouksen ohjelman ja esityslistan. Liite 2. Hyväksytiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Käsitellään piirin saapunut posti. Liite 3 kokouksessa Päätetiin merkitä saapunut posti esityslistan liitteen mukaan tiedoksi. 6. Ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat Nimitetään ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat Nimetään Minna Virtanen (Kyrön Kiurut ja Kokot) Saviseudun alueen ohjelmavalmentajaksi.

2 Piirihallitus Pöytäkirja 2 (8) 7. Piirin toiminnanalojen kuulumiset (liite 4) Kuullaan toiminannanalojen kuulumiset ja todetaan piirin kokoontuneiden ryhmien muistiot. Toiminnanalojen dl:t: piirihallitus tiistaina ja toimisto täydentää keskiviikkona 1.3. Liitteet KASVATUS: Todettiin piirin toiminnanalojen nostot ja kuulumiset, joista tärkeimpinä: Ohjaajatapaaminen (KO:t, OO:t ja valmentajat) peruttu. Osallistujia liian vähän. Ohjelmaa hyödynnetään syksyn Torilla tavataan -tapahtumassa. Myös ohjelmaryhmän oma suunnittelupäivä ensi viikonlopulta peruttu. Siirretään johonkin arki-iltaan. On saatu palautetta Meripartiojaoston toiminnasta ja tämä asia nostetaan pöydälle pj:n ja oo:n kanssa. Talvi SM kisoihin VinterFiSSceen on lähdössä L-SP:stä 20 vartiota! Ohjelmaryhmän seuraava kokous VAPAAEHTOISTUKI (Koulutusryhmä): Laajennettu KR pidettiin 18.2., aiheena oli Ko-Gi-asiat sekä saatiin Ko-Gi-ohjausmoduulikoulutus Tällä hetkellä L-SP:stä ilmoittautunut ensi kesän Ko-Gi-kursseille 24 kurssilaista. Tammikuussa päättynyttä ilmoittautumisaikaa jatkettiin (SP) helmikuun loppuun ja lähipäivinä kuullaan, onko tullut lisäilmoittautumisia. Untuvikkotapaaminen tulossa jo 9.3. KR:n oma kokous pidettiin Hyväksyttiin KR:n vuoden 2017 pestivihon päivitykset Työstettiin yhdessä vastaavan pestausvalmentajan pestiä Hämeen mallin pohjalta ja muokattiin sitä reippaasti L-SP:n tarpeisiin sopivaksi Ideoitiin KR:n Lippukuntapäivän koulutuksia Koulutustilastoja pj-kurssin käyneistä on esitelty valmentajajaostossa. Muokataan tilastot vielä käyttökelpoisempaan muotoon ja annetaan valmentajien käyttöön lippukuntien tukemiseksi. Sovittiin, että ollaan yhteydessä suoraan niihin lippukuntiin, joista ei ole ollut kurssilaisia hetkeen, jotta kuullaan, miksi kurssilaisia ei ole ollut Tapahtumatarjottimella kaksi hyvinkin samankaltaista koulutusta; toinen KR:ltä ja toinen samoajajaostolta, selvitetään, josko nämä voisi yhdistää Seuraava kokous VAPAAEHTOISTUKI (Aikuis- ja luottisryhmä): Pestikeskusteluja käyty Luottisseminaarin palautetta kysellään parhaimmillaan tapahtumaan osallistuneilta Työn alla parin uuden ryhmän jäsenen rekrytointi Seuraava kokous on laajennettu ALR 20.3., johon on kutsuttu oman ryhmän lisäksi muutama ulkopuolinen, ja jossa aiheena ovat mentorointi ja johtajatulien mahdollinen ohjelma

3 Piirihallitus Pöytäkirja 3 (8) VIESTINTÄ ja MARKKINOINTI: Viestintäryhmästä tulee pian oikeasti viestintä- JA MARKKINOINTIryhm ä, kun YSP-kurssille hakeneita nuoria eivalittuja kontaktoimalla on löydetty markkinoinnista kiinnostuneita klo 17 partiotoimistolla tapaaminen kaikille markkinoinnista kiinnostuneille (avoin kaikille, mainostakaa jos tiedätte kiinnostuneita tyyppejä!), jossa myös pohditaan markkinointijaoston perustamista. YSPien somekokouksia on tällä hetkellä tilattu 2 kpl. JÄSENHANKINTA: Jäsenhankinta Jäsenhankinnan osalta uusi koulukampanja tulossa (PH:lle tulossa esitys) YHTEISKUNTASUHDE JA KEHITYS: Kokous Kirkkopäivien mökkejä myydään, kysyntää on ollut, mutta ehkä vielä muistutusviesti. Kokous Kirkkopäivien porukan kanssa Vaalikyselyyn on tullut vain niukasti vastauksia (3 kpl kaikista piirin alueella olevasta kunnasta!!!), joten vaalitiimi muokannee toimintatapoja. Kokous y-trainee-porukan kanssa 2.3. Laajentaviin osallistuu Sanna Toiminnanjohtajan ja pijon kanssa ollaan tapaamassa SP:n ihmisiä. PIIRINJOHTAJAT: Opuksen kommentointi oli käynnissä asti SP:n hallitus käsittelee Opusta seuraavaksi ja sitten partioneuvosto II/2017 huhtikuussa Pestikeskustelut ovaat käynnissä Piirinjohtajat osallistuivat Lounais-Suomen Partiosäätiön hallituksen kokoukseen 1.3. ja kertovat piirin kuulumiset TOIMINNANJOHTAJA/TOIMISTO: Toimistokokous pidettiin ma Riitta Suomi lomalla ALUE: mietitään uuden lippukuntakoordinaattorin työnkuvaa Lähetetty noin 300 rekrysähköpostia valmentajapesteihin (mm. vanhoille lpkj:lle, KoVille, ohjelmasta vastaaville ym.). Jossain vaiheessa lähtee ehkä posti noin 600 pestittömälle vaeltajalle&aikuiselle.. Kris Loimaala osallistuu laajennettuihin ja Scoutellalle Tullut kutsu laajennettuun aikuis- ja luottisryhmään pohtimaan lippukuntien mentorointia , mutta Maarit ei pääse eikä ehkä Kissekään laitamme s-postilla joitain ajatuksiamme mentoroinnista Lippukuntiin lähtenyt tieto eskarikampanjaan osallistuvista eskareista ja ohje olla yhteydessä Tankiin, jos haluaa ottaa yhteyttä omaan lähieskariin. Kampanja tavoittaa noin 3100 lasta. Keväällä 2017 lpk-puhelut soitetaan alueille Salo, Etelä-Turku, Kaakkois-Turku ja Pohjois-Satakunta ja Sytytyspalat pidetään Kymmenyksille, MPY:lle ja Huittisille.

4 Piirihallitus Pöytäkirja 4 (8) 8. Piirin projektit 1: 2: 3: HuHu-leirin tilanne Todettiin, että HuHun johtajien kanssa sorvataan aikaa pestikeskustelulle Kirkkopäivät -tilanne Merkittiin tiedoksi saatu raportti Yhteiseen Partioon -hanke Viime PH:n kokouksen jälkeen ei ole ollut kokousta, seuraava YhPan kokous on Hankeklinikat pitivät olla Turussa 1.3. ja Porissa Poriin ilmoittautui yksi henkilö, Turkuun ei yhtään. Hankeklinikat päätettiin peruuttaa, mutta Leena kontaktoi Poriin ilmoittautuneen ja käy hänen kanssaan asiat läpi. 4: Merkittiin tiedoksi. Porin Suuri Juhla Todettiin että kokous Porin kaupungin ja srk -yhtymän edustajien kanssa klo SP:n kuulumiset : Toiminnanalatapaamiset ja M/S Scoutella -risteily Todetiin laajennettujen valiokuntien esityslistat 10. Piirin toimintakertomus 2016 (liite 5) Piirin toimintakertomus vuodelta Varajohtaja Ida Arminen esittelee. Päätettiin kevätkokoukselle annettavasta toimintakertomuksesta. 11. Piirin tilinpäätös 2016 (liite 6) Lounais-Suomen Partiopiirin tilinpäätös Talousministeri Miikka Sipilä esittelee. Päätettiin kevätkokoukselle esiteltävästä partiopiirin tilinpäätöksestä 2016 ja allekirjoitetiin tilinpäätös.

5 Piirihallitus Pöytäkirja 5 (8) 12. Piirin kevätkokousasiat 1 Päätetään kevätkokoukselle tehtävästä jäsenmaksuesityksestä vuodelle 2018 (v ,50, ja , , ). 2 3 Päätettiin talousryhmän esityksen mukaisesti kevätkokoukselle tehtävästä jäsenmaksuesityksestä 22 vuodelle Päätetään kevätkokoukselle tehtävästä vaalitoimikuntaa koskevasta esityksestä. Päätettiin kevätkokoukselle tehtävästä vaalitoimikuntaa koskevasta esityksestä. Keskustellaan kevätkokouksessa mahdollisesti annettavasta julkilausumasta. Päätettiin esittää kevätkokoukselle mahdollista julkilausumaa, joka tehdään mahdollisimman ajankohtaisesta aiheesta ja lähetettään lippukuntiin sähköpostilla viimeistään perjantaina Uudet partiojohtajat (liite 7) Vahvistetaan piirinjohtajan myöntämät partiojohtajavaltakirjat. Liite kokouksessa Päätettiin vahvistaa piirinjohtajan myöntämä partiojohtajavaltakirja. 14. Piirihallitukselle tiedoksi 1.Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö sr. on tukenut piiriä avustuksella. 2. Lounais-Suomen Partiosäätiö sr. tukee piiriä vuonna avustuksella. 3. Paraatin juhlapuhujaksi on lupautunut Luonto-Liiton toiminnanjohtaja, Leo Stranius. 4. Toimiston kesäaukioloajat ma-to 9-15 ja pe Toimistot ovat suljettuna Tunnustuspalkinnoista on lähtenyt muistutus lippukuntiin Merkittiin tiedoksi

6 Piirihallitus Pöytäkirja 6 (8) 15. Toimintakilpailu (liite 8) Piirihallitus päätti kokouksessaan 13/2016 toimintakilpailusta: Päätettiin vuoden 2017 toimintakilpailun tapahtumista vuoden 2016 mukaisesti. Lisättiin vuodelle 2017 tapahtumakilpailuun lippukuntien kesäleiri kannustamaan leirien järjestämisessä. Yhteiseen partioon -hanke esittää piirihallitukselle, että toimintakilpailuun lisättäisiin vielä Yhteiseen partioon -hankkeen toimintamerkin tekeminen lippukunnissa. Projektikoordinaattori esittää. Ajatuksemme olisi heijastaa toimintamerkin tekemisaktiivisuus-% suhteessa jäsenmäärään, jollain pistesuhteutuksella esim. (1-10% = 1 piste, 11-20% = 2 pistettä, % = 3 pistettä jne. tai 1%-20% = 1 piste, 21%-40% = 2 pistettä, 41%-60% = 3 pistettä jne.). Voin vastata itse näistä laskemisista. Päätetiin hyväksyä Yhteiseen partioon -hankkeen toimintamerkin tekeminen lippukunnissa osaksi vuoden 2017 toimintakilpailua. Toimintakilpailuun huomioidaan 1 piste, kun lippukunnan jäsenistä 25% tai yli on suorittanut toimintamerkin. Hankeen hankekoordinaattori vastaa tulosten toimittamisesta pisteiden laskijalle. 16. Osallistuminen koulukampanjaan (liite 9) SP on toteuttamassa koulukampanjaa syksyllä luokkalaisille. Kampanja toimii samoin tavoin kuin jo olemassa oleva eskarikampanja (keväisin esikouluille), mutta syksyllä ja koululaisille. Käytännössä koulukampanjasta tulisi siis piirille mahdollisesti kuluja postituksen verran. Summan suuruus riippuu siitä, kuinka monta luokkaa piirin alueelta osallistuu kampanjaan (postituskustannukset tulee olemaan arviolta noin 5-8 / osallistuva luokka). Mukaan on ilmoittautunut tähän mennessä PäPa, Uusimaa, Häme ja Pohjanmaa. Kohderyhmä vuotiaat lapset (1. ja 2. luokkalaiset ja koulujen iltapäiväkerhot) Tavoitteet - Koulukampanjan tavoitteena on saada lisää lapsia liittymään partioon. - Kampanja laajentaa ja tukee muuta elo-syyskuulla toteutettavaa Liity partioon -markkinointia (valtakunnallinen mainonta, Kaveri mukaan -markkinointimateriaali lippukunnille, piirien ja lippukuntien omat aloitustempaukset/partiopamaukset) - Kampanja lisää partion näkyvyyttä elokuussa suoraan tavoitellulle kohderyhmälle ja antaa osallistuville lapsille positiivisen partiokokemuksen. - Tavoitteena on tavoittaa valtakunnallisesti koululaista, mikäli suurin osa piireistä lähtee kampanjaan mukaan. Sisältö - Kouluille tuotetaan esikoulukampanjan tavoin partiohenkinen, toiminnallinen aineisto. Koululaiset tekevät opettajan johdolla

7 Piirihallitus Pöytäkirja 7 (8) materiaalin mukaan erilaisia partioaktiviteetteja, joiden myötä he tutustuvat partioharrastukseen ja partion toimintatapoihin. - Aineiston aktiviteetit soveltuvat luokan ryhmäytymiseen ja ovat linjassa uuden opintosuunnitelman kanssa. Aktiviteetteja ei sidota mihinkään tiettyyn aikaan tai viikkoon. Suosittelemme, että materiaaleja käytetään elokuun aikana, jotta kampanja tukee parhaalla mahdollisella tavalla muuta elokuun Liity-markkinointia. - Koululaiset saavat aktiviteeteista merkintöjä tehtävävihkoon. - Materiaalin pystyy toteuttamaan ilman lippukuntaa. Piiri voi halutessaan kannustaa lippukuntiaan vierailemaan kouluissa. Kouluk ampanja k oostuu näistä: - Opettajan opas, jonka pohjalta opettaja pystyy tekemään luokan oppilaiden kanssa partiohenkisiä aktiviteetteja. - Opettajat voivat käyttää aktiviteetteja esimerkiksi luokan ryhmäytymiseen. - Oppilaille jaettava tehtävävihko + tarrat etenemisen seuraamiseen. - Oppilaan vanhemmille suunnattu esite, jonka kautta vanhemmat saavat tarkempaa tietoa partiosta ja miten pääsee mukaan. Esitteessä kannustetaan myös vanhempia tulemaan mukaan toimintaan. - Ohje lippukunnille, jossa kerrotaan koulukampanjasta ja koko elokuun Liity partioon -kokonaisuudesta. - Lippukunnilta ei odoteta kouluvierailuja, mutta ohjeistetaan sen varalle, että joku innostuu menemään. Aik ataulu - Osoitteiden keräys piireissä: helmi/maaliskuu (piiri hoitaa) - SP lähettää piireille valmiin tekstin, jonka piirit voivat lähettää kouluille : helmikuun puoliväli - Koulujen kontaktointi: maalis/huhtikuu (piiri hoitaa) - Kampanjan ilme/logo/banneri valmis: maaliskuun alussa - Koulujen ilmoittautumisaika: maaliskuu/huhtikuun alku - Aktiviteettien pilotointi: maaliskuu - Materiaalit valmiit: huhtikuun loppuun mennessä - Materiaalit painoon: toukokuun alku (tällöin on oltava osallistujien määrät selvillä!) - Materiaalien lähetys kouluihin: toukokuu / elokuu (piiri hoitaa) - Palautekysely: elo-syyskuun vaihde (piiri hoitaa koulujen kontaktoinnin, SP tekee lomakkeen ja tarvittavat tekstit) Kustannuk set - SP tekee alkuvuodesta hallitukselle lisäbudjettipyynnön. Tavoitteena on kustantaa ainakin kaikki materiaalien painokulut. Piirien postikustannuksien kattamista selvitetään. Päätetiin lähteä mukaan koulukampanjaan. 17. Toimintaohjesäännön päivitys Piirihallitus hyväksyi kokouksessaan 1/2017 toimintaohjesäännön pl. liitteet L1 Organisaatiokaavio sekä L2 Pestit. Em. liitteet ovat nyt valmisteltu ja ne ovat valmiina piirihallituksen hyväksyttäväksi. Maarit Heikkinen esittelee.

8 Piirihallitus Pöytäkirja 8 (8) Vahvistettiin toimintaohjesäännön päivitykset liitteen L2 osalta esityksen mukaan. L1 siirrettiin seuraavaan kokoukseen. 18. Muut mahdolliset asiat 1 Lippukuntafoorumi 9.4.Turun Kristillisellä opistolla. 2 Merkittiin tiedoksi tapahtuman järjestelytilanne. Ville Jokinen Fatwood, on pyytänyt lupaa käyttää L-SP:n logoa koruissa, joita hän alkaa myydä omassa verkkokaupassaan Luottisten rekrytointi prosessi Päätettiin antaa lupa logojen käyttöön, koska ne eivät ole suojattuja ja kyseiset tuotteet palvelevat piirin omaakin käyttöä. Piiriluottisten rekrytoinnin helpottamiseksi perutettava työryhmä. Piirinjohtaja esittelee Päätettiin perustaa työryhmä piiriluottisten rekrytoinnin helpottamista varten. Valittiin työryhmälle puheenjohtajaksi Helena Siivonen, joka valtuutettiin kokoamaan muu ryhmä. Ryhmä raportoi piirihallitukselle. 20. Seuraavan kokouksen aiheita - päätetään joka toinen vuosi seuraavan toimintakauden toimintasuunnitelman yleistavoitteista ja painopistealueista ja päivitetään toimintasuunnitelmaa joka toinen vuosi kaksivuotissuunnittelun syklissä. - Esimerkillinen lippukunnanjohtaja ja aktiivinen nuori partiojohtaja -tunnustusten päättäminen - hyväksytään työvaliokunnan ehdotukset apurahojen saajista - päätetään piirin tilaisuuksien osanottomaksut ym. piirin perimät maksut seuraavaksi toimintakaudeksi. - toimintakilpailun tulokset - toimintaohjesääntö L1 - Sanna Ahtiainen päättää kokouksen ja hoitaa tarjoilun 21. Kokouksen päättäminen - Maarit Heikkinen päättää kokouksen Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Kalle-Pekka Mannila sihteeri

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (7) Hallituksen kokous 1/2017 Aika 14.1. klo 10.00-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde-

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (5) Hallituksen kokous 9/2016 Aik a: 22.8.2016 klo 17.00- Kokouksen aluksi klo 17.30 Partiosäätiön edustajat Seppo Lahtinen ja Kalle Virtanen kertoivat piirihallitukselle pesteistään

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 3/2018 Aika: Maanantai 5.3. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 1/2018 Aik a 12.1. klo 20.30-13.1. klo 08.08 Paik k a: Kokemäki Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen projektiministeri

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2016 Aika 16.1. klo 14.30-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 17.12.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 4/2017 Aika: Torstaina 30.3. klo 17.00 Paik k a: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS 2018 Aika 4.11.2018 klo 12.00 Paikka Kokous- ja juhlatalo Etappi *22*, Satamakatu 22, Rauma 1. KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi pidettiin lippumenot, jonka jälkeen kuultiin ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 5/2017 Aika: Torstaina 25.4. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja (Skype) Sanna

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 7/2018 Aika: lauantai 16.6.2018 klo 10.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1)

Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2018 Aika: Torstaina 11.10.2018 klo 17.00 Paikka: Partiotoimisto, Turku Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja, poistui

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 7/2017 Aika: keskiviikko 23.8.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6)

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015 PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 12.8.2015 klo 17.30 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 01.12.2014 Aika 13.12.2014 klo 13.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku ->kokouksen jälkeen ruokailu. Läsnä Mari

Lisätiedot

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja.

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. SYYSKOKOUS 2016 Aika 30.10.2016 klo 12.00 -> Paikka Läsnä Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 28101 Pori 131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. Pöytäkirja Kokouksen

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 12/2017 Aika: torstaina 8.12.2017 klo 17.00 Paikka: Maarit Heikkisellä Kaskenkatu 12 c 53 + Gastropub Löytö Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida

Lisätiedot

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 03.11.2013 klo 12.00-15.55 Paikka Läsnä Salon Lukio, suuri auditorio, Kaherinkatu 2, 24130 SALO 126 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 8/2017 Aika: keskiviikko 20.9.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen.

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 02.11.2014 klo 12.00-15.30. 9.12.2014 Paikka Läsnä Rauman Lyseon Lukio, auditorio, Nummenvahe 5, Rauma 125 äänivaltaista kokousedustajaa 50 jäsenyhdistyksestä. Liite numero

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 14/2016 Aika: 16.12.2016 klo 17.00 Paikka: Turun Partiotoimisto -> Ravintola Sointu Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 04.11.2012 klo 13.00-16.10. 04.11.2012 Paikka Läsnä Pori yliopistokeskus, Auditorio 126, Pohjoisranta 11 A, Pori 117 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä.

Lisätiedot

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta.

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta. LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2014 Aika 12.1.2014 Paikka: Turun partiotoimisto ESITYSLISTA 02.01.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi Elo viestintäryhmä

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 Aika Keskiviikkona 2.4.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 Aika Keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1(15) Hallituksen kokous 2/2017 Aik a 15.2. klo 17.00- Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde-

Lisätiedot

Hallituksen kokous 3/2016

Hallituksen kokous 3/2016 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (11) Hallituksen kokous 3/2016 Aika: maanantai 29.2.2016 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueministeri Skype. Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri poistui 7 aikana

Maarit Heikkinen alueministeri Skype. Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri poistui 7 aikana Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 10/2017 Aika: maanantai 23.10.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Skype

Lisätiedot

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros.

Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun musiikkiopisto, Mestarinkatu 2, Turku. 3 kerros. Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2010 Aika: Tiistaina 16.2.2010 klo 8.00 Paikka: Turun seudun

Lisätiedot

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2016 Aik a: 19.9.2016 klo 17.00 Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 13/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PAR TIOPIIRI 1(7) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 18.11.2014 klo 17.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja saapui

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Edustajiston sääntömääräinen syyskokous Esityslista Aika: 21.11.2017 klo 17.00 Paikka: Kutsu:, Helsinki. P317 Edustajiston jäsenet Hallitus KOKOUSTEKNISET ASIAT 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen)

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) 1 Projektin tarve Lippukunnanjohtajan työtaakkaa kevennetään ja tukea kohdistetaan useammalle ja tehtäviä jaetaan. Tilanne ennen projektin käynnistämistä

Lisätiedot

Kokouksissa käsiteltäväksi halutut ehdotukset on toimitettava hallitukselle, kevätkokoukseen 1.1. ja syyskokoukseen 1.8. mennessä.

Kokouksissa käsiteltäväksi halutut ehdotukset on toimitettava hallitukselle, kevätkokoukseen 1.1. ja syyskokoukseen 1.8. mennessä. TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ 1. JÄSENET :n säännöt, 9. : Piirin henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet sekä sen eri elinten toiminta määritellään toimintaohjesäännössä. Toimintaohjesäännön vahvistaa hallitus, joka

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2015 Aika Tiistaina 14.4.2015 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 6.5.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 5/2019) Toimintaohjesääntö täydentää piirin sääntöjä. Piirihallitus hyväksyy toimintaohjesäännön piirin sääntöjen

Lisätiedot

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet:

Pöytäkirja 17/03/15 KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS. Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: KAPLAAKI RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Tiistai 17.3.2015, klo 12:30 Paikka: Ylioppilastalon auditorio Läsnä: 34 Kaplaakin jäsenet: Kaisa Köykkä Jeremias Mäkinen Outi Korpiluoma (poistui kohdassa 10) Jeremias

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2015 ESITYSLISTA Aika 12.-13.09.2015 klo 17.00 6.10.2015 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 7/2016 Aika: tiistai 10.5.2016 klo 17.20 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2015 Aika 25.1. klo 10.30 - Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 25.01.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty /6 TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty /6 TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ 1. JÄSENET 2. PIIRIN KOKOUKSET Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n säännöt, 9. : TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ Hyväksytty 15.5.2014 1/6 Piirin henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet sekä sen eri elinten toiminta määritellään

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 11/ 2015 PÖYTÄKIRJA Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Paikka Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 PIIRIHALLITUS

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 PIIRIHALLITUS Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 AIKA su 27.2.2005, alkaen klo 14.00 Paikka Tasangon Talvikkien kolo, Törnävän ala-aste, 60100 Seinäjoki Läsnä Valtteri Karhu piirinjohtaja/ puheenjohtaja

Lisätiedot

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 6/04 1 Aika tiistaina 14.9.04, alkaen klo 17.00 Paikka Nuorisokeskus kahvio, Puskantie, 60100 Seinäjoki Läsnä: Marjanne Kuntsi piirinjohtaja/puheenjohtaja Valtteri

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Toiminnan kehittäminen 2015-16 RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Tavoite Jäsenmäärän kasvu 6 000 partiolaista J-SP:ssa 2016 Partiolaisten määrällä on vaikutusta piirin saamaan valtionapuun, joka jaetaan suoraan

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019 SPH II/2019 Pöytäkirja 15.2.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019 AIKA Torstai 14.2.2019 klo 17.02-20.03 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Skype for Business & Teams LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT!

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! :n ensimmäinen kevätkokous pidetään 5.4.2009 klo 12 Kankaanpään Seurakuntakeskuksessa osoitteessa Keskuskatu 44 (ajo-ohje liitteenä). Ilmoittautuminen ja valtakirjojen

Lisätiedot

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017

Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Nuorisotutkimusseuran hallituksen kokous 2/2017 Aika: 25.4.2017 klo 13.10 15.30 Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 405 Hallituksen kokous järjestettiin osana Nuorisotutkimusseuran hallituksen

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS Yleistä... 4 Lounais-Suomen Partiopiirin toimintavuosi 2017...4 Lounais-Suomen Partiopiirin strategia 2015-2018... 4 Strategian merkitys Lounais-Suomen

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän kertasi vuoden 2014 tapahtumia, joista päällimmäisenä VIKSU 2014 palokuntanuorten leiri. Taloudellinen tulos on jopa liiankin hyvä,

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 2.11.2008 klo 13.00 17.15. 1(7) Paikka Läsnä Turun Lyseon koulu, Varusmestarintie 19, Turku 193 äänivaltaista kokousedustajaa 71 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 11.3.2014 klo 18:00 Paikka Cumulus Rauma, Aittakarinkatu 9 1/5 LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg Harri Haapala Heikki

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 7.7.2015 klo 12:30 1/5 Paikka Tulihukka-leiri, Mynämäen palloiluhalli, Urheilutie 9, Mynämäki LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Haapala Heikki Haikonen

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Hallituksen kokous 8/2016 Aik a: 5.6.2016 klo 10.00-19.00 Paik k a: RKK:n kolo, Poikluomantie 9, Piispanristi (Kaarina) Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi

Suomen Nuorisovaltuustojen Liitto Nuva ry:n Hämeen piiri ry pöytäkirja Asialistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Aika: 4.9.2011 kello 13:18-17.12 Paikka: Läsnä: Hämeenkatu 3 b 14, Tampere Tiina Koljonen, puheenjohtaja Arto Lehtinen, sihteeri Tuomas Sirén, jäsen Tino Svart, jäsen Kimi Uosukainen, jäsen Käsiteltävät

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja SYYSKOKOUS 2017 AIKA sunnuntai 13.00 PAIKKA Joutseno-talo, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KOKOUKSEN ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Lounais-Suomen partiopiirin toimintaohjesääntö (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 1/2017)

Lounais-Suomen partiopiirin toimintaohjesääntö (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 1/2017) Lounais-Suomen partiopiirin toimintaohjesääntö (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 1/2017) Toimintaohjesääntö on partiopiirin, hallituksen, ryhmien, jaostojen ja toimikuntien toimintaa kuvaava opas.

Lisätiedot

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä somessa Seuraa meitä somessa FACEBOOK: Lounais-Suomen partiopiiri INSTAGRAM: lspartiopiiri TWITTER: lspartiopiiri SNAPCHAT: lspartiopiiri Kun julkaiset omia partiokuviasi, muistathan tägit #lspartiopiiri ja #partioscout!

Lisätiedot

L2 PESTIT. Sisällys. (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018)

L2 PESTIT. Sisällys. (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018) L2 PESTIT (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018) Sisällys 1 Yleistä piiripesteistä 2 2 Piirihallitus 3 3 Piirinjohtaja ja varajohtaja 4 4 Toiminnanalojen johtaminen 4 4.1 Alueministeri 4 4.2

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TALOUSARVIO 2017 TOIMINNANALOITTAIN

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TALOUSARVIO 2017 TOIMINNANALOITTAIN 4.10.2016 N TALOUSARVIO 2017 TOIMINNANALOITTAIN - Alueryhmä - Koulutusryhmä - Aikuis- ja luottisryhmä - Ohjelmaryhmä - Viestintäryhmä - Jäsenhankinta- ja markkinointiryhmä - Talousryhmä - Yhteiskuntasuhde-ryhmä

Lisätiedot

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet

Valosta vetovoimaa Elämyksellisen kaupunkivalaisun mahdollisuudet KOKOUSTIEDOT Aika ke 12.2.2014 klo 13-14.17 Paikka Oulu10, neuvotteluhuone 156 (Os. Torikatu 10, Oulu) Osallistujat Ohjausryhmän jäsenet: Pj Henrika Pihlajaniemi Risto Vuoria Sari Hyvärinen Henna Ukonmaanaho

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 8.5.2017 klo 18:00 19:27 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulun kylätila, Nurmijärvi 7 henkilöä liitteenä

Lisätiedot

NASTAPARTIO RY Toimintasuunnitelma 2015

NASTAPARTIO RY Toimintasuunnitelma 2015 NASTAPARTIO RY Toimintasuunnitelma 2015 Nastapartion päätavoitteet vuonna 2015 Vahva lippukunta Tukea ja koulutusta kohdennetaan erityisesti yhdistystoiminnan kannalta tärkeimpiin tehtäviin. Pestikulttuuri

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(9) HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014 Aika Keskiviikkona 12.2.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto ja WebEx-verkkoneuvottelujärjestelmä PÖYTÄKIRJA 05.02.2014 Läsnä Mari Kousa

Lisätiedot

L2 Pestit (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2017)

L2 Pestit (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2017) L2 Pestit (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2017) Sisällys 1 Yleistä piiripesteistä... 2 2 Piirihallitus... 3 3 Piirinjohtaja ja varajohtaja... 4 4 Toiminnanalojen johtaminen... 4 4.1 Alueministeri...

Lisätiedot

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 31.10.2010 klo 13.00-18.25 1(6) Paikka Läsnä Henrikin koulu, Moisiontie 16, Nousiainen 105 äänivaltaista kokousedustajaa 43 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS 2016 Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS Yleistä... 4 L-SP:n kahdeksas toimintavuosi... 4 Lounais-Suomen Partiopiirin strategiakausi 2015-2018... 4 Strategian painopisteet 2015-2018... 5 Erityistä

Lisätiedot

VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN

VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN VUODEN 2018 TOINEN ALUETAPAAMINEN 1. TERVETULOA -max 5 min Aluetapaamisen avaus ja tervetulot, keitä paikalla? 2. LIPPUKUNTAKUULUMISET - max 30 min Käydään kierros mitä lippukunnille kuuluu? Tavoitteena

Lisätiedot

Nuorisokeskus, Puskantie 3, Seinäjoki

Nuorisokeskus, Puskantie 3, Seinäjoki Sivu 1 / 8 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY PÖYTÄKIRJA AIKA Lauantaina 1.10.2016 klo 13.00-16.27 PAIKKA Nuorisokeskus, Puskantie 3, Seinäjoki LÄSNÄ Läsnä olleet henkilöt (Liite 1/2016) SYYSKOKOUS 2016 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4

PÖYTÄKIRJA 1/ Käsiteltävät asiat. 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Sivistystoimen suomenkielinen jaosto PÖYTÄKIRJA 1/2012 1 Aika 13.03.2012 kl. 18.30 Paikka Metsäkulman koulu Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 2/2018) Toimintaohjesääntö on partiopiirin, hallituksen, ryhmien, jaostojen ja toimikuntien toimintaa kuvaava opas.

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010

vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 Auran PÖYTÄKIRJA vanhempainyhdistys ry Hallituksen järjestäytymiskokous 07.11.2010 AIKA: Sunnuntai 07.11.2010 klo 18.00-20.20 PAIKKA: Auran yhtenäiskoulun neuvotteluhuone LÄSNÄ: Tero Sahla Satu Rautias-Barnett

Lisätiedot

Aika 29.09.2007 klo: 15:00. Käsiteltävät asiat. 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen. 2. Työjärjestyksen ja työaikataulun hyväksyminen

Aika 29.09.2007 klo: 15:00. Käsiteltävät asiat. 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen. 2. Työjärjestyksen ja työaikataulun hyväksyminen Aika 29.09.2007 klo: 15:00 Paikka Helsinki Käsiteltävät asiat Asia Otsikko 1. Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2. Työjärjestyksen ja työaikataulun hyväksyminen 3. Nuorisojaoston toimintakentän hahmottaminen

Lisätiedot

SYYSKOKOUS 2017 KOKOUKSEN ASIAT. AIKA sunnuntai PAIKKA

SYYSKOKOUS 2017 KOKOUKSEN ASIAT. AIKA sunnuntai PAIKKA SYYSKOKOUS 2017 AIKA sunnuntai 22.10.2017 13.00 PAIKKA Joutseno-talo, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KOKOUKSEN ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Tähtinen Sanna Vainio Marja-Leena

Pöytäkirja. Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, Inkeroinen. Raskinen Marjatta. Riikonen Kyösti. Tähtinen Sanna Vainio Marja-Leena Pöytäkirja 2/2018 Anjalankosken srk-neuvoston kokous Kokousaika Kokouspaikka klo 17:00 Inkeroisten srk-talo, Terholantie 4, 46900 Inkeroinen Osallistujat Murto Eija puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2014 1 Kokoustiedot Aika Torstai 22.5.2014 klo 10.07 10.10 Perjantai 23.5.2014 klo 9.02 10.06 ja 13.31 14.39 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14)

RAAHEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 9/2016 NUORISOVALTUUSTO (1/14) NUORISOVALTUUSTO 29.11.2016 (1/14) Kokouksen tiedot: Aika: 29.11.2016 klo. 16:15 Paikka: Nuorisokahvila Cuppi 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, läsnäolijat 3. Kokouksen toimihenkilöiden

Lisätiedot

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs PÖYTÄKIRJA 1 (6) 29.5.2018 AARNIVALKEAN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantaina 28.5.2018 klo 18:00 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta

Lisätiedot

Hyväksytty Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kokouksessa Merkitty yhdistysrekisteriin

Hyväksytty Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kokouksessa Merkitty yhdistysrekisteriin POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kokouksessa 29.9.2007. Merkitty yhdistysrekisteriin 14.1.2008. 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI Yhdistyksen nimi on Pohjanmaan Partiolaiset

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 11/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 11/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 12/2016 Aik a: 11.10.2016 klo 17.00 Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs 22.1.2018 PÖYTÄKIRJA 1 (5) 29.1.2018 AARNIVALKEAN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantaina 22.1.2018 klo 18:00-20.03 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS...

1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 102 Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja AIKA 14.3.2016 Klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 104 2 KOKOUKSEN AVAUS... 104 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Piirinjohtaja Saija Kivelä avasi kokouksen klo

Piirinjohtaja Saija Kivelä avasi kokouksen klo POHJANMAAN PARTIOLAISET RY AIKA SUNNUNTAI 26.3.2017, KELLO 13.00 PAIKKA RAUDASKYLÄN KR. OPISTO, YLIVIESKA LÄSNÄ 66 HENKILÖÄ (LIITE 1/2017) KEVÄTKOKOUS 2017 1. KOKOUKSEN AVAUS Piirinjohtaja Saija Kivelä

Lisätiedot

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä.

Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. Paikalla oli puheenjohtajan lisäksi 16 piirihallituksen jäsentä. PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/12 ( Uusi piirihallitus ) Aika: 15.12.2011 klo 19.35 19.49 Paikka: Luonetjärven varuskuntakerho 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Jouko Hyppönen avasi kokouksen klo 19.35. 2. Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA Kokous n:o 1 / 2015 Pvm 5.3.2015 Kello 17.30 Sivu1/3 Auran seurakunnan diakoniatyön johtokunnan kokous 1 /2015 pidetään torstaina 5. maaliskuuta alkaen klo 17.30 seurakunnan virastotalon kokoushuoneessa

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018

Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018 Juvanpuiston koulun johtokunnan kokous PÖYTÄKIRJA 01/2018 Aika 16.4.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Juvanpuiston koulu opettajienhuone 2.krs Jarkko Hankaa (pj), Loukiainen Anu, Murtosaari Milla, Saara Kuusisto,

Lisätiedot

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 1-7 Pirjo Lundén, WebEx Leena

Lisätiedot