Hallituksen kokous 3/2016

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Hallituksen kokous 3/2016"

Transkriptio

1 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (11) Hallituksen kokous 3/2016 Aika: maanantai Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri Ida Arminen jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Eeva Kivilä viestintäryhmä Helena Siivonen koulutusryhmä Miikka Sipilä talousryhmä Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri Liitteet: Pöytäkirja (liite 1.) Esityslista (liite 2.) Postit (liite 3.) Toiminnanalojen kuulumiset (liite 4.) Piirin toimintakertomus 2015 (liite 5) Piirin tilin 2015 (liite 6) Uudet partiojohtajat (liite 7) Toimintaohjesääntö (liite 8) Viestinnänaikataulut 2016 (liite 9) Piiriohje paras vapaaehtoistyöpaikka (Liite 10) Paras vapaaehtoistyö 2015 LSP tulokset (Liite 11) Uusilippukuntien tukemisen malli ppt (liite 12) Uusilippukuntien tukemisen malli dokumentti (liite 13) Lounais-Suomen Partiopiirin säännöt (liite 14) L-SP:n Roihulle ilmoittautuneet (liite 15) SP:n Toiminnansuunnittelupäivän raportti (liite 16) Varusmiespartiolaiset (liite17) Pöytäkirja 3/16 1. Kokouksen avaaminen Piirinjohtaja avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuus ja Päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja Päätösvaltaisuus. Hallitus on Päätösvaltainen, jos läsnä on piirinjohtaja tai piirin varajohtaja sekä yhteensä enemmän kuin puolet hallituksen kaikista jäsenistä.

2 Piirihallitus Pöytäkirja 2 (11) 3. Edellisen kokouksen pöytäkirja (liite 1.) Hyväksyttiin hallituksen pidetyn kokouksen 2/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja on toimitettu piirihallitukselle ja julkaistu piirin nettisivuilla. Liite Kokouksen esityslista (liite 2) : 5. Saapunut posti (liite 3) : Puheenjohtaja esittelee kokouksen ohjelman ja esityslistan. Liite 2. Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Käsitellään piirin saapunut posti. Liite 3 kokouksessa Päätettiin merkitä saapunut posti esityslistan liitteen mukaan tiedoksi. 6. Ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat Nimitetään ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat Nimitetään ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat ao. esityksen mukaan. Ville Sahlström, meripartiojaoston ohjelmaohjaaja Suvi Lamminen, alueohjelmaohjaaja Essi Virtanen, seikkailijajaoston pj 7. Piirin toiminnanalojen kuulumiset (liite 4) Kuullaan toiminannanalojen kuulumiset ja todetaan piirin kokoontuneiden ryhmien muistiot. Toiminnanalojen dl:t: piirihallitus torstaina ja toimisto täydentää pe26.2. Liitteet Todettiin piirin toiminnanalojen nostot ja kuulumiset, joista tärkeimpinä: Alueryhmä: AR:n kokous oli : otettiin nyt listalle kohta lippukuntakuulumiset, johon kootaan nostot Sytytyspaloista sekä alueohjaajien kirjaamista kuulumisista. Koontivastuu tälle kiertää Maaritin, Elinan&Kissen välillä. Lisäksi Tanki tekee koosteen aluekokousten muistioista, jotka tulevat hänelle tiedoksi. Yhteisen asialistan dl Tankille; muistakaa laittaa asioita Alueille ilman AO:ta sovitaan AR:n toimesta aluekokoukset maalis-helmikuulle; Kisse sopii Rannikkoseudun ja Elina Porin kanssa Tiimit tukemaan lippukuntia: Taustamateriaalin keruu & puhelunsisällön prosessi ja malli vielä auki. Sovittu, että MPY toimii pilottina, jonka osalta Tanki (työntekijä), Maarit (sytytyspalaryhmän jäsen) ja Kisse (AO) käyvät taustamateriaalin läpi ja tekevät sen pohjalta mallin mistä asioista näiden lippukuntien kanssa jutellaan. Tästä tehdään kirjallinen materiaali&ohje, joka käydään yhdessä läpi kaikkien työntekijöiden kanssa, jotta saataisiin yhteinen käsitys siitä mitä puheluilla haetaan.

3 Piirihallitus Pöytäkirja 3 (11) Koonti tehdään , joten ekat alueet (MPY, Kymmenykset, Huittinen) tässä prosessissa soitellaan käytännössä huhti-toukokuussa. Turva-aikuisen pestikuvaus on tulossa SP:ltä Keväällä suunnitteilla alueohjaajien oma Kuksa-koulutus Ohjelmaryhmä: Laajennetun ohjelmaryhmän kokous oli Käytiin läpi ohjelman viestintäsuunnitelmaa. de7si-chve/edit?usp=sharing Supe-kisojen ilmoittautumistilanne puhututti. Käykö kuten viime vuonna? Etelän kisoihin ilmoittaudutaan varmuuden vuoksi ja sitten jätetään perumatta. -> Jonotuslistalla olevat pentueet eivät pääse kisaamaan, vaikka tilaa olisi. Pitäisikö olla joku sanktiomaksu näissä tapauksissa? Talvikisojen palkinnot jaetaan kevätkokouksessa. Liiku ry:n kanssa tehtävä yhteistyö leirin toimintapisteen lisäksi: syksyllä liikkumisen unelma kuukausi (syyskuu) vaihtoehtoisesti haastekampanja kaikille ikäkausille tai lajien esittelytapahtuma sudenpennuille. Supe-jaosto pohtii. Luottispurjehdus Ohjelman puolesta SP:n intran kehittämisessä mukana ovat Hime ja Sahlströmin Ville. Koulutusryhmä: Sytytyspala-ryhmä kaipaa jäsentä KR:stä sekä aikuis-&luottisryhmästä mukaan tekemään haastatteluja. Luottissemmasta ja ohjaajatapaamisesta (sisällöistä&aikatauluista) toivotaan tietoa aluejaoston kokoukseen pidettiin laajennetun koulutusryhmän kokous, jossa käsiteltiin Ko-Gi-asioita. Käytiin läpi, missä mennään eri ohjattavien kanssa. Päätettiin perustaa piirille oma Nappulaton-projekti tavoitteena saada mahdollisimman paljon keskeneräisiä kurssisuorituksia kehittämistehtävineen maaliin ja nappulat jakoon. Kootaan ryhmä tekemään tätä, myös KR:n ulkopuolisia jäseniä. Ryhmän toimintakaudeksi vuodet SP:n vanhat Nappulaton-projektin materiaalit ovat olemassa ja niitä voidaan hyödyntää Pop up -opisto OK-Opintokeskus, Turussa. KR:stä ollaan menossa pitämään työpajaa. Tavoitteena on kertoa, millaista johtajakoulutusta partio tarjoaa. Työpajalla tarjolla tekemistä PJ-kurssin koulutussisällöistä, liittyen omaan johtajuuteen. Untuvikkoilta tämän vuoden Ko-Gi-kurssilaisille tulossa KR:n Maalinen (kehittämis- ja kokousviikonloppu) pidetään Ohjaajatapaaminen pidetään Luottissemman yhteyteen lauantaina Aikuis- ja luottisryhmä: Vuoden ensimmäinen Luottissanomat ilmestyi Luottisseminaarin suunnittelu on käynnissä. Mainos tapahtumasta oli Luottissanomissa ja lisätietoa on lähdössä piakkoin. Lippukunnan aikuisluotsin pesti on valmistunut ja lanseeraus lippukuntiin on alkanut (mm. Lpk-posti ). Mentoroinnin päätöstapaaminen on ja uusi kierros alkaa 3.5. Laajennetun Aikuis- ja luottisryhmän kokous on 5.4. Kutsu lähti viikolla 8. Talousryhmä: Jäsenmaksuun ei esitetä korotusta vuodelle Kävimme keskustelua paljon myös siitä kattaako kyseinen korotus vuoden kulut, koska ei ole piirin suurtapahtumia kyseisenä vuonna. Samalla vähän ajatuksissa oli, että pitää myös pystyä sopeutumaan saatujen

4 Piirihallitus Pöytäkirja 4 (11) rahojen mukaisesti. Tulevaisuudessa tutkittavana on mitä kuluja syntyy mistäkin toiminnasta. (Taloushallinto, työntekijä, repolainen, pj kurssit ja moni muu asia). Tilinpäätöstä avasimme avoimen keskustelun periaatteella. Joku haastoi ja toinen vastasi. Tarkkaa esittelymallia emme osanneet siitä synnyttää. Tulos oli hieman positiivinen ja sitä ei olisi syntynyt ilman Huhu-leiriä. Taloushallinnon kulut ovat pysyneet linjassa ja henkilöstökulut linjassa budjetointiin. Adventtikalenteriluvut on talouden tiedoksi tullut ja niitä aletaan tutkimaan seuraavissa kokouksissa. Viestintäryhmä + IT: Partion yleisesitteen uudistus on aloitettu (SP). SP:n viestintä- ja markkinointisuunnitelma Valokuvaus- ja taittokurssit onnistuivat hyvin. Osallistujia 17 ja 5. Gredissä nyt myös pöytäkirjapohja. Piirin Office 365 -työryhmä: Mika Kuusisto, Mika Virtanen, Mari Erola, Siiri Vainio, Maarit Salminen, Marika Hirvonen, Ville Sahlström. epressi-tiedotevälityspalvelu koettu toimivaksi. Yhteisvastuu-tiedotteet saivat hyvin osumia ainakin Turussa. Tammileirin viestintä tarvitsee paljon tukea. Punainen sulka partion osalta alkaa vasta vuoden 2017 alussa. Paraatin viestinnästä vaihdettu ensimmäiset viestit paraatin viestintävastaavan kanssa. Uuden Ilmon työstö alkaa tiimin kokouksella Repolaisen painosoppari päättyy 2016 lopussa. Ennen kuin tehdään uusi sopimus, pitää päättää Repolaisten määrä. Lehtiä ilmestyy nyt seitsemän, toimitusjaoston mielestä kuusi riittäisi (keväästä yksi pois). Jäsenhankinta ja markkinointi: Rekryilmoitus tehty Repolaiseen ja luottiksille, vielä ei tulosta tällä saralla Partiopolku-lehteä aletaan toteuttamaan yhdessä Hämeen kanssa. Jaetaan piirien alueiden kouluille syksyllä koulujen alkaessa. Syty partioon FB-sivut sulkeutumassa YV-toimikunnan paikka ehkä mahdollisesti jäsenhankinnan alaisena omana osanaan. Y-asiat: Kevään kokoukset 8.3, 12.4 ja TurPan seminaari oli mielenkiintoinen ja porukkaa oli mukavasti. Partiotyön ystävät sai edustajia kirkolliskokoukseen, Mari Korhonen (kirkolliskokousedustaja, Partiotyön Ystävät) Edustajaksi Varsinais-Suomen vaikuttajakouluun valittiin Noora Kankare, varasijalla Eero Haapanen. Piirinjohtajat: Tiedoksi SPH:ssa päätettyä: Valtakunnallinen vaeltajatapahtuma järjestetään Roihun hiilloksena. Toiminnanpainotukset avoinna kommentoinnille SPH:lle: 1. Opettelemme ottamaan kumppanuushankkeiden parhaat ideat osaksi perustoimintaa. 2. Käymme yhteistä arvokeskustelua ja edistämme partion avoimuutta. 3. Teemme partiosta parhaan paikan tehdä vapaaehtoistyötä 4. Varmistamme, että jokaista lippukuntaa johdetaan hyvin. 5. Toteutamme yhteiskunnallista vaikuttamista ja varainhankintaa kaikilla tasoilla.

5 Piirihallitus Pöytäkirja 5 (11) Piirinjohtajat toimittaneet piirin ajankohtaiset kuulumiset SP:n hallintopäällikölle/sph:lle. TVK tapasi Tammileirin Raumalla Työstetty toimintakertomusta lopulliseen hyväksyttävään asuun. Toimintakilpailun tuloksia työstetty, vielä muutama kohta auki Osallistuttu luottisseminaarin suunnitteluun Mika ja K-P osallistuvat SP:n toiminnansuunnittelun käynnistämispäivään (katso liite 16 ja siellä mm. ehdotukset 2v tavoitteiksi) Maakuntahallituksen vaikuttamiskouluun L-SP:n edustajaksi nimettiin: Noora Kankare, varalle Eero Haapanen TOS päivitys Vielä auki tai ei olla saatu kuittausta: y-asiat, talous + yleisten osuuksien läpikäyminen TVK:n silmin Piirin monikulttuurisuustoimikunta-asia edistynyt. Toimiva pj-ehdotukset toimitettu SP:lle Sääntömuutosasiaa edistetty LPK-foorumi asiaa edistetty Satahangan leirinjohtajan rekry on avoinna Toimisto: Marianna, Leena ja Riikka osallistuivat Kuksasta parempi työkalu -Skype-palaveriin jossa Ville Jokisen johdolla työntekijöitä ympäri Suomea. Listattiin kehitystarpeita ja sekä mietittiin mitä ohjeita jo olemassa olevien lisäksi tarvittaisiin ja millaista Kuksa-viestinnän pitäisi olla jotta se palvelisi lippukuntia ja myös työntekijöitä. Muodostettiin useampi työryhmä pohtimaan kehitystyötä (aiheina esim. talous, tapahtumailmoittautumiset, raportit, pestit, ohjeet ). Nämä muodostetut ryhmät pitävät omat Skype-palaverinsa viikolla 11. Leena ja Marianna osallistuvat raportit-ryhmän työskentelyyn, Riikka tapahtumatryhmään (sisältänee myös hieman laskutusasioita). Toimistokokous keskiviikkona 2.3. Partiomyllyssä 8. Piirin projektit 1 Tammileiri Lieska, tiskilinja yms. Merkitään keskustelu tiedoksi josta nostoina: 638 ilmoittautunutta (25.2.) 6.3. viimeinen ilmoittautumispäivä Suojelijaksi kysytään todennäköisesti Pekka Hyysalo tai Hevisaurus. Ellei muita ehdotuksia tule. Pesteihin saatu hyvin porukkaa, lisää kuitenkin vielä tarvitaan mm. ohjelmaan ja JV:ksi Vierailupäivävastaava puuttuu edelleen! Lupa-asiat ja leirikirja työn alla Budjettiin tehdään vielä tarkistuksia ainakin bussien osalta, muissa indeksikorotukset on otettu huomioon. Tapaaminen Tuleksen johdon kanssa yhteispalaverissa

6 Piirihallitus Pöytäkirja 6 (11) 2 Tules, loppuraportin aikataulu yms. Merkitään keskustelu tiedoksi josta nostoina: Leiri on käynnissä. Ainakin tällä hetkellä kiva keli eikä suurempia TVK:ssa sovittu, että loppurapsan deadline on huhtikuun loppuun. Tapaaminen tstolla, mukana myös Tammileirin johto Perjantaina leiriläisiä paikalla 226 ja lauantaina leirille saapuu noin 400 sudenpentua, seikkailijaa ja saattajaa. 3 Yhteisvastuu keräys Yhteisvastuu keräyksen hankevaiheen aikataulu: Helmi-maaliskuu: hankeen suunnittelupakettiin tutustuminen Maaliskuu: Hanketapaamien Huhtikuu: Sparraukset partioneuvostossa ka Kohtauksessa Syys-Marraskuu: Palaveri SP:n kanssa, miten tästä eteenpäin? : Hankeseminaarit; SP järjestää puolivuosittaiset koulutusja kokemustenjakoseminaarit hanketoimijoille. Keskusteltiin piirin hankevaiheen toteutuksesta ja todettiin että seuraavassa kokouksessa päätetään hankeen paikka piirin organisaatiossa sekä päätetään hankkeen aikataulutuksesta. 9. SP:n kuulumiset (Liite 16) Toiminnan suunnittelun starttipäivä Varajohtaja Mika Kuusiston raportti. Merkittiin raportti tiedoksi ja todettiin, että piirin varajohtaja kerää kommentit mennessä Sp:lle. 10. Piirin toimintakertomus 2015 (liite 5) Piirin toimintakertomus vuodelta Varajohtaja Mika Kuusisto esittelee. Päätettiin kevätkokoukselle annettavasta toimintakertomuksesta liitteen mukaisesti. 11. Piirin tilinpäätös 2015 (liite 6) Lounais-Suomen Partiopiirin tilinpäätö: Talousministeri Miikka Sipilä esittelee. Päätettiin kevätkokoukselle esiteltävästä partiopiirin tilinpäätöksestä 2015 ja allekirjoitettiin tilinpäätös.

7 Piirihallitus Pöytäkirja 7 (11) 12. Piirin kevätkokousasiat 1 Päätetään kevätkokoukselle tehtävästä jäsenmaksuesityksestä vuodelle 2017 (v ,50, ja , , ). Talousministeri Miikka Sipilä esittelee. 2 3 Päätettiin talousryhmän esityksen mukaisesti esittää kevätkokoukselle 22 jäsenmaksua vuodelle Päätetään kevätkokoukselle tehtävästä vaalitoimikuntaa koskevasta esityksestä. Päätetään esittää kevätkokoukselle vaalitoimikunnan nimeämisestä. Keskustellaan kevätkokouksessa mahdollisesti annettavasta julkilausumasta. Päätettiin esittää kevätkokoukselle julkilausumaa. 13. Uudet partiojohtajat (liite 7) Vahvistetaan piirinjohtajan myöntämät partiojohtajavaltakirjat. Liite kokouksessa Päätetään vahvistaa piirinjohtajan myöntämät partiojohtajavaltakirjat. 14. Piirihallitukselle tiedoksi 1.Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymälle lausunto sen rakennemuutoksesta lähtenyt 2. Roihun L-SP:n ilmoittautuneet (liite 15) 3. Vaikuttajakoulutukseen valittu, Noora Kankare ja varalle Eero Haapanen 4. Rouva Jenni Haukio kieltäytyi paraatin juhlapuhujapyyntöön, mutta on kiinnostunut tulevina vuosina toimia juhlapuhujana. 5. Viestinnän vuoden 2016 aikataulu Merkittiin asiat tiedoksi 15. Toimintaohjesäännön päivitys (liite 8) Toimintaohjesäännön päivitys Käydään läpi ryhmien päivitys- muutoskohteet.. Siirrettiin seuraavaan kokoukseen

8 Piirihallitus Pöytäkirja 8 (11) 16. Uusi lippukuntien tukemisen malli L-SP:n kommentit (liitteet 12 ja 13) Uusi lippukuntien tukemisen malli Anna Brykin sähköposti: Hei piireihin! Lippukuntien tukemisen tapa on ollut ohjaajauudistustyöryhmän tarkastelussa viime vuoden alkupuolelta lähtien. Nyt on tullut konkretian, jalkautuksen ja käyttöönoton aika. Uudistus koskee tapaa, jolla tuemme lippukuntia tulevaisuudessa, ja sitä miten työt jaetaan, eli suomeksi sanottuna meidän kaikkein tärkeimpiä pestejämme lippukunnissa ja piireissä. Olennaista tässä uudistuksessa on se, että lippukunnat saavat tukea yhdessä määriteltyjen tehtävien (mm. Opus) mukaisesti. Toissijaista sitten se, miten tämä organisoidaan. Näin ollen jokainen piiri voi itse ja minun sekä projektiryhmän avustuksella miettiä, mikä olisi paras tapa toteuttaa uudistus juuri omassa piirissä. Olen varannut Kohtauksessa (su-iltapäivä) ja Roihulla aikaa piirien hallitusten ja/tai alueryhmien tapaamiselle, ja luonnollisesti minua saa pyytää kokoukseen muutoinkin, Skypen kautta tai livenä. Olen myös kevään aikana yhteydessä piireihin. Liitteenä löydät ensimmäisen piirikierroksen powerpointin sekä sitä täydentävät dokkarin, jotka kuvaavat uutta mallia. Kummastakin löytyy myös aikataulu, jolla tämä homma etenee kohti käyttöönottoa. Huomaa, että tässä vaiheessa emme viesti tästä lippukuntiin vielä mitenkään. Samat materiaalit löytyvät myös Alueviesti blogista: Teillä on nyt helmikuun ajan aikaa tutustua materiaaleihin, esittää lisäkysymyksiä ja funtsia mallia oman piirinne kannalta ja laittaa ajatuksia, kysymyksiä ja ihmetyksiä tulemaan: Otan näkemyksiänne vastaan mieluusti toki jatkossakin, mutta maaliskuun alkupuolella tapaamme SP:n alue-, kasvatus- ja vapaaehtoistuen valiokuntien kesken ja ratkaisemme piireistä nousseet kysymykset ja huolet. Toivotan iloa talven partiohommiin! Olkaa matalalla kynnyksellä yhteydessä, niin ihmetellään yhdessä! Terkuin, Anna B sekä ohjaajauudistustyöryhmä Päätetiin L-SP:n kommenteista niin, että varajohtaja koostaa kommentit ja lähettää ne SP:lle. 17. Lounais-Suomen Partiopiirin sääntömuutos (liite 14) Partiopiirin säännöt on hyväksytty Lounais-Suomen Partiopiirin kokouksessa ja ne on yhdistysrekisteriin Säännöissä mainitaan mm: 5 PIIRIN HALLITUS JA SEN TEHTÄVÄT Piirin hallituksen muodostavat hallituksen puheenjohtaja, joka toimii piirinjohtajana, ja varapuheenjohtaja, joka toimii piirin varajohtajana, sekä alueryhmän, koulutusryhmän, ohjelmaryhmän, talousryhmän ja viestintäryhmän puheenjohtajat. Hallituksessa voi lisäksi olla 1-3 muuta jäsentä. Hallituksen jäsenet valitaan kahdeksi

9 Piirihallitus Pöytäkirja 9 (11) kalenterivuodeksi kerrallaan. Erovuorossa on joka toinen vuosi puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja viestintäryhmän puheenjohtaja ja joka toinen vuosi alueryhmän, koulutusryhmän, ohjelmaryhmän ja talousryhmän puheenjohtajat sekä vuosittain puolet tai lähinnä puolet muista jäsenistä. Puheenjohtajan, varapuheenjohtajan tai hallituksen muun jäsenen tehtävään voidaan valita yhtäjaksoisesti enintään kolmeksi kaksivuotiseksi toimikaudeksi. Hallitus on valtainen, jos hallituksen puheenjohtajan tai varapuheenjohtajan lisäksi vähintään puolet muista jäsenistä on paikalla. Nyt on tullut tarpeelliseksi päivittää sääntö mm. uusien ryhmien osalta sekä ryhmien puheenjohtajina toimivien henkilöiden osalta. Piirinjohtaja Mari Kousa esittelee. Käytiin lähetekeskustelu sääntömuutoksesta ja sen aikataulusta seuraavasti: Piirihallitukselle asian avaaminen, lähetekeskustelu - tiedotus PH-blogin kautta 4/2016 PH TVK:n ensimmäiset esitykset PH:n kommenteille - Juttu Repolaiseen - Juttu LPK-postiin - Juttu Blogiin Huhtikuun PH käsittelee työstöä - Juttu blogiin - LPK-FOORUMISSA eka info - Luottissemma käsittelee asiaa Toukokuun PH - käsittelee asiaa LPK-foorumin pohjalta Kesäkuun PH - hyväksyy säännöt esitettäväksi ylimääräiselle kokoukselle - kutsuu koolle ylimääräisen kokouksen LPK-päivän yhteyteen - PH blogi, LPKJ:T, LPK-postinsaajat, FB jne SYYSKUUN LPK-PÄIVÄ Päättää sääntömuutoksesta ylimääräisessä kokouksessa Tiedotusvastuu: Piirijohtajat: jäsenistö Ministerit: omat ryhmät

10 Piirihallitus Pöytäkirja 10 (11) 18. Varusmiespartiolaiset Keskustellaan NMKY:n Hyvinvointi hankkeesta, johon keskusjärjestön kautta myös L-SP:tä on pyydetty osallistumaan. Tarkempi kuvaus hankkeesta ja L-SP:n mahdollisesta roolista löytyy liittestä 17. Päätettiin lähteä hankkeeseen mukaan ja Ida Armoinen toimii yhteyshenkilönä. 19. Muut mahdolliset asiat 1 Punainen Sulka keräys Partiolaiset ovat aktiivisesti mukana Punaisen Sulan keräyksessä vasta keväällä 2017, mutta paikalliset Lions-klubit ovat aloittaneet keräykseen liittyviä toimenpiteitä jo tahoillaan. On oletettavaa, että partio saa seuraavan vuoden aikana lukuisia puheenvuoropyyntöjä klubeilta ympäri Suomen. Suomen Partiolaiset toivoo, että pirit miettisivät jo valmiiksi, ketkä voisivat olla oikeita henkilöitä kertomaan partiosta, jos kutsu käy. Parasta olisi, jos esittelytilaisuuteen voisi lähteä yksi nuori ja yksi kokeneempi partiolainen, jolloin nuori voisi kertoa partiossa kokemistaan asioista omasta näkökulmasta ja kokeneempi partiolainen keskittyä laajemmin partiotoiminnan ja Punaisen Sulan rahoilla toteuttavan Kansalaiskasvatuksen ohjelman esittelyyn. SP tuottaa valmiit esityspohjat, joita voi muokata oman tarpeen mukaan. Paikalle ei tietenkään ole aina pyydettäessä pakko päästä, mutta tilaisuuksissa käynti luo toki aina paremman pohjan myös tulevaisuuden yhteistyölle. Puhujapyynnöt tulevat Lionseilta kootusti Laura Maliselle SP:iin ja hän välittää niitä eteenpäin esimerkiksi piirin toiminnanjohtajalle tai viestinnästä vastaavalle työntekijälle. Viestintäministeri Eeva Kivilä esittelee. 2 Merkittiin käyty keskustelu tiedoksi Lippukuntafoorumi 3.4.Eurajoen Lukiolla Merkittiin käyty keskustelu tiedoksi

11 Piirihallitus Pöytäkirja 11 (11) 20. Seuraavan kokouksen aiheita - päätetään joka toinen vuosi seuraavan toimintakauden toimintasuunnitelman yleistavoitteista ja painopistealueista ja päivitetään toimintasuunnitelmaa joka toinen vuosi kaksivuotissuunnittelun syklissä. - Esimerkillinen lippukunnanjohtaja ja aktiivinen nuori partiojohtaja -tunnustusten päättäminen - hyväksytään työvaliokunnan ehdotukset apurahojen saajista - päätetään piirin tilaisuuksien osanottomaksut ym. piirin perimät maksut seuraavaksi toimintakaudeksi. - Partiolaisten ja puolustusvoimain Ryhmästä voimaa-hanke - Kriisiryhmän perustaminen Hämeen malli - Ida Arminen päättää kokouksen ja hoitaa tarjoilun - Paras vapaaehtoistyö -kyselyn tulokset 21. Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Mari Kousa puheenjohtaja Kalle-Pekka Mannila sihteeri

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2016 Aika 16.1. klo 14.30-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 17.12.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (5) Hallituksen kokous 9/2016 Aik a: 22.8.2016 klo 17.00- Kokouksen aluksi klo 17.30 Partiosäätiön edustajat Seppo Lahtinen ja Kalle Virtanen kertoivat piirihallitukselle pesteistään

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 Aika Keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (7) Hallituksen kokous 1/2017 Aika 14.1. klo 10.00-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde-

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 01.12.2014 Aika 13.12.2014 klo 13.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku ->kokouksen jälkeen ruokailu. Läsnä Mari

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6)

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015 PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 12.8.2015 klo 17.30 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 7/2016 Aika: tiistai 10.5.2016 klo 17.20 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PAR TIOPIIRI 1(7) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 18.11.2014 klo 17.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja saapui

Lisätiedot

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN

LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN 1.6.2016 LIPPUKUNTATUEN UUDISTUKSEN JALKAUTTAMINEN PIIRISTÄ LIPPUKUNTIIN Hei piireihin! Tämä on Lippukuntatuen uudistuksen materiaalipaketti 3, joka käsittelee uuden työnjaon jalkautusta lippukuntiin.

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Hallituksen kokous 8/2016 Aik a: 5.6.2016 klo 10.00-19.00 Paik k a: RKK:n kolo, Poikluomantie 9, Piispanristi (Kaarina) Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT!

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! :n ensimmäinen kevätkokous pidetään 5.4.2009 klo 12 Kankaanpään Seurakuntakeskuksessa osoitteessa Keskuskatu 44 (ajo-ohje liitteenä). Ilmoittautuminen ja valtakirjojen

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2015 Aika Tiistaina 14.4.2015 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 6.5.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015 PÖYTÄKIRJA 14.12.2015 Aika 12.12.2015 klo 14.00 - Paikka Ravintola Tårget Kutsuttu Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 11/ 2015 PÖYTÄKIRJA Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Paikka Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2015 Aika 25.1. klo 10.30 - Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 25.01.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen)

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) 1 Projektin tarve Lippukunnanjohtajan työtaakkaa kevennetään ja tukea kohdistetaan useammalle ja tehtäviä jaetaan. Tilanne ennen projektin käynnistämistä

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2015 ESITYSLISTA Aika 12.-13.09.2015 klo 17.00 6.10.2015 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 3/2017 Aika: Torstaina 3.3. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Nakkilan Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille Nakkilan kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Lippukunta

Lisätiedot

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 6/04 1 Aika tiistaina 14.9.04, alkaen klo 17.00 Paikka Nuorisokeskus kahvio, Puskantie, 60100 Seinäjoki Läsnä: Marjanne Kuntsi piirinjohtaja/puheenjohtaja Valtteri

Lisätiedot

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen.

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 02.11.2014 klo 12.00-15.30. 9.12.2014 Paikka Läsnä Rauman Lyseon Lukio, auditorio, Nummenvahe 5, Rauma 125 äänivaltaista kokousedustajaa 50 jäsenyhdistyksestä. Liite numero

Lisätiedot

EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTION HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin 10.10. pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan.

EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTION HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin 10.10. pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan. Kokous 9/2012, 15.11.2012 klo 18.14 21.55, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto (pullavuoro) Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila Pirjo Lundén,

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 04.11.2012 klo 13.00-16.10. 04.11.2012 Paikka Läsnä Pori yliopistokeskus, Auditorio 126, Pohjoisranta 11 A, Pori 117 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä.

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 1/2018 Aik a 12.1. klo 20.30-13.1. klo 08.08 Paik k a: Kokemäki Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen projektiministeri

Lisätiedot

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Toiminnan kehittäminen 2015-16 RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Tavoite Jäsenmäärän kasvu 6 000 partiolaista J-SP:ssa 2016 Partiolaisten määrällä on vaikutusta piirin saamaan valtionapuun, joka jaetaan suoraan

Lisätiedot

Tavoitteena on, että vanhempia kutsutaan lippukunnan tapahtumiin. Tavoitteena on, että lippukuntaan perustetaan vanhempainneuvosto.

Tavoitteena on, että vanhempia kutsutaan lippukunnan tapahtumiin. Tavoitteena on, että lippukuntaan perustetaan vanhempainneuvosto. 1 Yleistä Partiolippukunta Lapin Kiehiset ja Kivekkäät toimii Sodankylän alueella ja kuuluu Lapin partiopiiriin. Taustayhteisönä toimii Sodankylän seurakunta. Lippukunta pitää sodankyläistä partioperinnettä

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015.

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n säännöt Hyväksytty piirin kokouksessa 19.10.2015. PRH hyväksynyt 8.12.2015. 1. Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry. Sen kotipaikka

Lisätiedot

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta.

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta. LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2014 Aika 12.1.2014 Paikka: Turun partiotoimisto ESITYSLISTA 02.01.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi Elo viestintäryhmä

Lisätiedot

ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20.

ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20. MALLISÄÄNNÖT PARTIOPIIREJÄ VARTEN (Prh:n 21.3.2007 ennakkotarkastamat, 3 tarkennus 18.4.07) ry:n säännöt. Hyväksytty ry:n kokouksessa.. 20. Merkitty yhdistysrekisteriin.. 20. 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 06.11.2011 klo 13.00-15.15 1(5) Paikka Läsnä Lauttakylän koulu, Koulukatu 3, Huittinen 89 äänivaltaista kokousedustajaa 35 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

PARTIO KUULUU KAIKILLE. partio.fi

PARTIO KUULUU KAIKILLE. partio.fi PARTIO KUULUU KAIKILLE partio.fi Suomen Partiolaisten toimintasuunnitelma 2016 Tervetuloa Roihuvuoteen! Vuonna 2016 partio näkyy enemmän kuin koskaan. Roihu kokoaa kesän suurleirille 15 000 partiolaista,

Lisätiedot

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA?

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? PIIRIMATERIAALIPAKETTI 2 TOSUN TUEKSI, lähetetty 7.4.2016 Lippukuntatuen uudistamistyöryhmä Suomen Partiolaiset Finlands Scouter Tulevaisuudessa meillä on vahvempia ja elinvoimaisempia

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 13/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Katsaus L-SP:n viestintästrategiaan. OHJAAJATAPAAMINEN 3.11.2012 Maija

Katsaus L-SP:n viestintästrategiaan. OHJAAJATAPAAMINEN 3.11.2012 Maija Katsaus L-SP:n viestintästrategiaan OHJAAJATAPAAMINEN 3.11.2012 Maija Piirin viestintästrategia Valmistuu joulukuun piirihallitukseen Pohjautuu SP:n viestintästrategiaan. Sisältää L-SP:n viestinnän kehittämiselle

Lisätiedot

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja.

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. SYYSKOKOUS 2016 Aika 30.10.2016 klo 12.00 -> Paikka Läsnä Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 28101 Pori 131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. Pöytäkirja Kokouksen

Lisätiedot

Luottissanomat Syyskuu 2014

Luottissanomat Syyskuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Syyskuu 2014 Lippukuntapäivä 28.9. Lippukuntapäivä 2014 järjestetään 28.9. Puropellon koululla Turussa. Päivän teemoina ovat vaikuttaminen ja johtaminen. Lippukuntapäivä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Partiolippukunta Vihterä ry Toimintasuunnitelma 2016 Mahdollistamme alueen lapsille ja nuorille laadukasta ja mielekästä partiotoimintaa Yleistä toiminnasta Partiolippukunta Vihterä ry:n tarkoituksena

Lisätiedot

Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2015 Aika 24.2. klo 17.30 21:15 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 24.02.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS 2015 Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS Yleistä... 4 L-SP:n seitsemäs toimintavuosi... 4 Lounais-Suomen Partiopiirin strategia 2015-2018... 4 Strategian painopisteet 2015-2018... 5 Erityistä

Lisätiedot

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2016 Aik a: 19.9.2016 klo 17.00 Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi annettiin Pertti Tenhuselle tälle myönnetty liiton kultainen ansiomitali. Aika 21.8.2014 klo 11:00 1/6 Paikka Jämin ilmailukeskus, Reima Center LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Haapala Heikki Haikonen Markku Lehtonen Esko Lehtonen Kalle

Lisätiedot

Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja

Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 Aika Keskiviikkona 2.4.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2007 Tark: Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15. Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Seurakuntaneuvosto 22.03.2007 15 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 22.3.2007 klo 18.00, kahvi klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja

Lisätiedot

Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista

Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista Ennen Roihua Kipinöi, leirin jälkeen nautitaan Hiilloksista Kuva: Antti Kurkinen Ei-Vielä-Partiolaiset mukaan Roihuamaan! Lippukunnat saavat Sp:n lippukuntapostin mukana materiaalia Roihun ja partion markkinointitapahtuman

Lisätiedot

UUDEN LIPPUKUNTATUEN MALLIN LIPPUKUNTA- JA PIIRIPESTIT SEKÄ KÄYTTÖÖNOTON AIKATAULUA

UUDEN LIPPUKUNTATUEN MALLIN LIPPUKUNTA- JA PIIRIPESTIT SEKÄ KÄYTTÖÖNOTON AIKATAULUA 25.1.2016/AB UUDEN LIPPUKUNTATUEN MALLIN LIPPUKUNTA- JA PIIRIPESTIT SEKÄ KÄYTTÖÖNOTON AIKATAULUA Hei piireihin! Ohjaajapestien päivitystyön tuumailuosuus on loppusuoralla ja nyt alkaa kommmentointi, jalkautus

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset ry

Järvi-Suomen Partiolaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 TAPAHTUMAKALENTERI 2009 TALOUSARVIO 2009 Järvi-Suomen Partiolaiset ry Hyväksyttiin Järvi-Suomen Partiolaiset ry:n syyskokouksessa 26.10.2008 SISÄLLYSLUETTELO Piirijohtajan

Lisätiedot

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu Tiedotuskanava Merituulen tiedotuslehti koteihin syyskuu - lokakuu Tärkeitä puhelinnumeroita Kokoontumisajat Tulevat tapahtumat Syksyntapahtumia Merituulessa tapahtuu Tuisku 2015 MERITUULI Lisää tietoa

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 5/2017 Aika: Torstaina 25.4. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja (Skype) Sanna

Lisätiedot

Lapin Partiolaiset ry. Pitkän tähtäimen suunnitelma 2015 Toimintasuunnitelma 2013 Tapahtumakalenteri 2013 Latukartta Organisaatiokaavio

Lapin Partiolaiset ry. Pitkän tähtäimen suunnitelma 2015 Toimintasuunnitelma 2013 Tapahtumakalenteri 2013 Latukartta Organisaatiokaavio Lapin Partiolaiset ry Pitkän tähtäimen suunnitelma 2015 Toimintasuunnitelma 2013 Tapahtumakalenteri 2013 Latukartta Organisaatiokaavio Johdanto Lappilaisessa partioliikkeessä pyritään vuoteen 2015 mennessä

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen ja menettelytavat

2 Kokouksen järjestäytyminen ja menettelytavat NAKKILAN PARTIOLAISET RY Noora Heikintalo 13.11.2010 PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 1/3 LIPPUKUNNAN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS Aika Lauantaina 13.11.2010 klo 16.00-17.20 Paikka Partiomaja, Savikontie

Lisätiedot

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA?

HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? HEI, KUKA TUKEE LIPPUKUNTAA? Ohjaajapestien uudistamistyöryhmä: Ida Ringbom, Mari Lähteinen, Kirsi Arolainen, Jarmo Komulainen, Maria Setälä, Satu Tammilehto-Hänninen Anna Bryk, Suomen Partiolaiset Finlands

Lisätiedot

Kokouksissa käsiteltäväksi halutut ehdotukset on toimitettava hallitukselle, kevätkokoukseen 1.1. ja syyskokoukseen 1.8. mennessä.

Kokouksissa käsiteltäväksi halutut ehdotukset on toimitettava hallitukselle, kevätkokoukseen 1.1. ja syyskokoukseen 1.8. mennessä. TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ 1. JÄSENET :n säännöt, 9. : Piirin henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet sekä sen eri elinten toiminta määritellään toimintaohjesäännössä. Toimintaohjesäännön vahvistaa hallitus, joka

Lisätiedot

17.8.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015

17.8.2015 PÄÄTÖSLUETTELO 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015 1(6) HÄMEEN AMMATTIKORKEAKOULUN OPISKELIJAKUNTA HALLITUKSEN KOKOUS 10/2015 Aika: Maanantai 17.8.2015 Kello 16:53-20:31 Paikka: Visamäki, Hämeenlinna Läsnä: Emma Heinänen, puheenjohtaja Lauri Säilä, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä

Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä Ansiomerkit Lounais-Suomen Partiopiirissä Sisältö 1. Kirjallisuutta 2. Miksi ansiomerkkejä? 3. Partioansiot 4. Ansiomerkkijärjestelmä 5. Ansiomerkkien ehdottaminen 6. Ehdotusten käsittely 7. Ansiomerkkien

Lisätiedot

Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto

Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto Kokous 8/2012, 10.10.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto, 1-5.5. Hanna Heino, este Marika Hella (pullavuoro) Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 5.5.-

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Kuva Ismo Kurki: Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Toimintasuunnitelma 2015 1 JOHDANTO Etelä-Karjalan Partiolaiset ry on perustettu vuonna 1976 ja se toimii Suomen Partiolaiset Finlands

Lisätiedot

Esitys syyskokoukselle 26.10.2014 ESITYS Syyskokoukselle 26.10.2014 1

Esitys syyskokoukselle 26.10.2014 ESITYS Syyskokoukselle 26.10.2014 1 Esitys syyskokoukselle 26.10.2014 1 2 Sisällysluettelo 1 TAUSTAA... 4 2 LAPIN PARTIOLAISTEN STRATEGIA 2015 2018... 4 3 TOIMINTASUUNNITELMA 2015... 6 A) Partio kuuluu kaikille... 7 B) Partio on (nuoria)

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015

HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 OAJ PIRKKALAN PAIKALLIYHDISTYS ry HALLITUKSEN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: Perjantai 6.3. lauantai 7.3. 2015 Paikka: Villa Merja s Garden Osallistujat: jäsen varajäsen toimihenkilö Almi Susanna Kanto

Lisätiedot

TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty /6 TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty /6 TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ 1. JÄSENET 2. PIIRIN KOKOUKSET Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n säännöt, 9. : TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ Hyväksytty 15.5.2014 1/6 Piirin henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet sekä sen eri elinten toiminta määritellään

Lisätiedot

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä somessa Seuraa meitä somessa FACEBOOK: Lounais-Suomen partiopiiri INSTAGRAM: lspartiopiiri TWITTER: lspartiopiiri SNAPCHAT: lspartiopiiri Kun julkaiset omia partiokuviasi, muistathan tägit #lspartiopiiri ja #partioscout!

Lisätiedot

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 1-7 Pirjo Lundén, WebEx Leena

Lisätiedot

Lyömätön Linja Espoossa ry:n säännöt 1 (5)

Lyömätön Linja Espoossa ry:n säännöt 1 (5) Lyömätön Linja Espoossa ry:n säännöt 1 (5) 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lyömätön Linja Espoossa ry ja sen kotipaikka on Espoo. 2 Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu Tarkoitus:

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2016

TOIMINTASUUNNITELMA 2016 JÄRVI-SUOMEN PARTIOLAISET ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Käsitelty syyskokouksessa 14.11.2015 Kajaanissa TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Järvi-Suomen Partiolaisten kaikki toiminta tukee lippukuntia laadukkaan partiotoiminnan

Lisätiedot

KASVUKYSELYN TULOKSET

KASVUKYSELYN TULOKSET KASVUKYSELYN TULOKSET Taustaa Osana Strategiaa 2020 tukevan kasvusuunnitelman valmistelua järjestettiin lippukunnille kysely kasvua estävistä tekijöistä sekä lippukuntien hyvistä toimintatavoista. Tätä

Lisätiedot

Toimintakilpailun säännöt. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry

Toimintakilpailun säännöt. Etelä-Karjalan Partiolaiset ry Toimintakilpailun säännöt Etelä-Karjalan Partiolaiset ry SISÄLLYSLUETTELO Partio-ohjelma Kilpailutoimintaan osallistuminen Koulutukset Kasvu Muut Säännöt astuvat voimaan 1.1.015 alkaen. 1 PARTIO-OHJELMA

Lisätiedot

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Aika: klo 13.00 Paikka: Läsnä: Finlandia-talon kongressisiipi, Mannerheimintie 13 e, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta

Lisätiedot

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous

Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Huhtamäki Oyj:n varsinainen yhtiökokous Aika: 21.4.2015 klo 11.00 Paikka: Läsnä: Finlandia-talon kongressisiipi, Mannerheimintie 13 e, Helsinki Kokouksessa olivat läsnä tai edustettuina kokouksessa vahvistetusta

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 piirihallitus aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 1/06 1 aika 6.-8.1.2006 paikka Ojutjärven leirikeskus, Kauhava poissa: Valtteri Karhu piirinjohtaja/puheenjohtaja Jaana Mäki II-piirinjohtaja Jari Autio Terhi

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 2.11.2008 klo 13.00 17.15. 1(7) Paikka Läsnä Turun Lyseon koulu, Varusmestarintie 19, Turku 193 äänivaltaista kokousedustajaa 71 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Uskomatonta ja ennenkokematonta:

Uskomatonta ja ennenkokematonta: Uskomatonta ja ennenkokematonta: LEIRI KESKELLÄ KAUPUNKIA! Oululaiset partiolaiset kokoontuvat yhteiselle leirille Kuusisaareen ensi kesänä. Ohjelmaa merellä, rannalla, keskellä kaupunkia. Uusien ja vanhojen

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ

AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ 25.9.2016 PARHAILLAAN PIIRISSÄ TAPAHTUU Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017, suunnitelmia myös vuodelle 2018 Repolaisella on uusi ilme Syyskokousvalmisteluita

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 4/2017 Aika: Torstaina 30.3. klo 17.00 Paik k a: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Luottissanomat Lokakuu 2014

Luottissanomat Lokakuu 2014 Lounais-Suomen Partiopiiri Luottissanomat Lokakuu 2014 Olethan mukana piirin syyskokouksessa Raumalla 2.11.2014! On tärkeää, että juuri Sinä olet paikalla. Syyskokouksessa saat ajankohtaista tietoa piiristä,

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 14/2016 Aika: 16.12.2016 klo 17.00 Paikka: Turun Partiotoimisto -> Ravintola Sointu Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Jokihiset ry:n sääntömääräinen syyskokous

Jokihiset ry:n sääntömääräinen syyskokous Jokihiset ry Syyskokouksen 2014 pöytäkirja Jokihiset ry:n sääntömääräinen syyskokous Aika: tiistai 28.11.2014 klo 18.00 Paikka: Kolo, Jokiniemen koulun paviljonki, Valkoisenlähteentie 51, 01370 VANTAA

Lisätiedot

Tavoitteena on, että ikäkausiryhmät osallistuvat kipinä hetkiin koloilloissaan.

Tavoitteena on, että ikäkausiryhmät osallistuvat kipinä hetkiin koloilloissaan. 1 Yleistä Partiolippukunta Lapin Kiehiset ja Kivekkäät toimii sodankylän alueella ja kuuluu Lapin partiopiiriin. Taustayhteisönä toimii Sodankylän seurakunta. Lippukunta pitää Sodankyläistä partioperinnettä

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA Etelä-Karjalan Partiolaiset ry

TOIMINTASUUNNITELMA Etelä-Karjalan Partiolaiset ry TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Etelä-Karjalan Partiolaiset ry 1 JOHDANTO Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n (myöh. piiri) toiminnansuunnittelu vuodelle 2018 koostuu toimintasuunnitelman tekstiosasta, tapahtumakalenterista

Lisätiedot

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku

Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Sivu 1/5 Pöytäkirja 8/2016 Aika: 25. helmikuuta 2016 klo 10.15 Paikka: Läsnä jäsenet: Läsnä muut: Turku-sali, Yo-talo A, Rehtorinpellonkatu 4 Turku Riina Lumme, puheenjohtaja Miika Tiainen, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016

Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016 Partiolippukunta Tampereen Kotkat Tapahtumakalenteri 2016 Sudenpennut Seikkalijat Tarpojat Samoajat Vaeltajat Aikuiset Tammikuu LPK Kinkunpolttajaiset, TaKo & TaLo 9.1. HP Luottispäivä, Tampere 10.1. Hervanta16

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys SÄÄNNÖT Satakissa ry Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Satakissa ry, josta näissä säännöissä käytetään nimeä yhdistys ja sen kotipaikka on Porin kaupunki ja toimialueena koko Suomi. Yhdistyksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN HELMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 24.02.2015 klo 17.00 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka Pekka Hassinen Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen inspehtori

Lisätiedot

Toiminnanalojen kuulumiset SP:n hallitus 5/2013 28.4.2013 1

Toiminnanalojen kuulumiset SP:n hallitus 5/2013 28.4.2013 1 Toiminnanalojen kuulumiset SP:n hallitus 5/2013 28.4.2013 1 Alue ALKUVUOSI Aluevaliokunnan huomiota aluetyön tasalaatuisuuteen Suuria vaihteluja piireittäin, aluetapaamisia 0-8 kpl vuodessa, osassa ei

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri seuraavalla kaksivuotistoimintakaudella

Lounais-Suomen Partiopiiri seuraavalla kaksivuotistoimintakaudella Lounais-Suomen Partiopiiri seuraavalla kaksivuotistoimintakaudella Piirin tarkoitus Lounais-Suomen Partiopiirin tarkoituksena on edistää toiminta-alueensa partiolaisten myönteistä kokonaiskehitystä. Se

Lisätiedot

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä:

Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi. Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Remburssi ry PÖYTÄKIRJA Yliopistonkatu 8 96300 Rovaniemi REMBURSSI RY:N HALLITUKSEN KOKOUS Aika: Maanantai 9.3.2015 klo 12:00. Paikka: Lapin yliopisto, akvaario. Läsnä: Varsinaiset jäsenet: Matias Kassala,

Lisätiedot

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla:

(1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää. Paikalla: (1/5) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 16/2015 Aika: 5.11.2015 klo 18.00 Paikka: HO / Sillanpää Paikalla: Tapio Hatakka Olga Penkkilä Maija Häkkinen Ville Timonen Juhana Järviö Jukka Heliö

Lisätiedot

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016

Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016 Maaseudun uusi aika -yhdistyksen jäsenkirje 1/2016 23.3.2016 Keväinen tervehdys kaikille MUAn jäsenille! Kevät keikkuen tulevi ja niin myös Mua-yhdistyksen keväinen jäsenkirje. Tässä kirjeessä on tietoa

Lisätiedot

Tervetuloa Lippukuntapäivään!

Tervetuloa Lippukuntapäivään! Tervetuloa Lippukuntapäivään! Tänä vuonna Lippukuntapäivä järjestetään 28.9. Turussa, Puropellon koululla. Lippukuntapäivän teemoina ovat vaikuttaminen ja johtaminen. Lippukuntapäivä on koko piirin yhteinen

Lisätiedot

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT

Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf SÄÄNNÖT Uudenmaan ympäristönsuojelupiiri ry Nylands miljövårdsdistrik rf Nämä sääännöt on hyväksytty piirin syyskokouksessa 28.10.2006 ja rekisteröity yhdistysreksiteriin 28.12.2006. SÄÄNNÖT Yhdistys ja sen tarkoitus

Lisätiedot

POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET

POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET Sivu 1 / 5 VUOSIKERTOMUS 2015 - LIITE 12 KOKOUKSET POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET Alueen kokoukset 10.1. Alueryhmän kokous, Tuulevat Törmälä Ylivieska. Osallistui 2, Raisa Lindeman ja Heidi 16.6.

Lisätiedot

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut

Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Tammisalon Metsänkävijät ry Maaliskuun uutiskirje Sudenpennut Sudenpentujen päiväretki Korkeasaareen Kaikki TaMen sudenpennut tekevät päiväretken Korkeasaareen 9.4. Lisätietoa tapahtumakirjeliitteessä.

Lisätiedot

Uuden lippukunnan perustaminen -Piirin aloitteesta-

Uuden lippukunnan perustaminen -Piirin aloitteesta- Uuden lippukunnan perustaminen -Piirin aloitteesta- Mari Lätzä Lähteinen Uusimaa Haastateltavien nimet muutettu 20,0 % 18,0 % Pohjatyö 16,0 % 14,0 % 12,0 % 10,0 % 8,0 % Partio% 7-17 v Partio% 18-22 v 6,0

Lisätiedot

Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012

Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012 Katsaus L-SP:n Kasvu-projektiin 3.11.2012 TAVOITE Kasvattaa Lounais-Suomen Partiopiirissä toimivien partiolaisten määrää 1.500:lla vuoteen 2015 mennessä. KEINOT Yhdessä lippukuntien kanssa etsitään keinot

Lisätiedot

Järvi-Suomen Partiolaiset ry. LÄHIALUETAPAAMISET kevät 2014 Ajankohtaiset asiat

Järvi-Suomen Partiolaiset ry. LÄHIALUETAPAAMISET kevät 2014 Ajankohtaiset asiat Järvi-Suomen Partiolaiset ry LÄHIALUETAPAAMISET kevät 2014 Ajankohtaiset asiat MUISTATHAN Ajankohtaiset asiat ANSIOMERKIT haetaan neljä kertaa vuodessa: 15.1. Yrjönpäivänä jaettavat merkit 15.4. Kesäleireillä

Lisätiedot

Sääntömuutosesitys LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

Sääntömuutosesitys LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI Sääntömuutosesitys Lounais-Suomen Partiopiirin piirihallitus käsitteli sääntömuutosta kokouksessaan PH 9/2016 (22.8.2016). Muutosehdotukset on merkitty punaisella korostusvärillä, lisäykset sinisellä ja

Lisätiedot

Tämän muistion tarkoituksena on selventää jäsenistölle Liiton sääntömuutosta.

Tämän muistion tarkoituksena on selventää jäsenistölle Liiton sääntömuutosta. SÄÄNTÖMUUTOSMUISTIO 23.09.2009 Tämän muistion tarkoituksena on selventää jäsenistölle Liiton sääntömuutosta. Muistiossa on kirjattuna ensin nykyinen sääntökohta ja sen perään esitetty muutos perusteluineen.

Lisätiedot

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 13/2011 Aika: Tiistaina 25.10.2011, klo 16 18 Paikka: Jyväskeskus, Kauppakatu 28-31, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Santeri Lohi avasi kokouksen klo 16.05. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi

Lisätiedot