SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30. Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 02.02.2016 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016"

Transkriptio

1 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto :30 Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 Esityslistan kansilehti ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET RISTEYS-MESSUN KOLEHTIKOHDE EMÄNTÄ ANNE VALKOSEN IRTISANOUTUMINEN EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN DIAKONIAN VIRANHALTIJA TANJA PUHAKAN SIVUTOIMILUPA ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA SUVI KAIKKOSEN SIVUTOIMILUPA RIPPIKOULUJEN VASTUUHENKILÖT JA RIPPIKOULUJEN OPETUSRYHMIEN KOOT PARTIOYHTEISTYÖRYHMÄN TÄYDENTÄMINEN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN TERVEISET... 13

2 Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 ESITYSLISTA Aika :30, kahvi klo 17:00 Paikka Olarin kirkon kerhosiiven neuvotteluhuone Hartaus: Mikko Peltokorpi Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Janhunen, Panu varapuheenjohtaja Ervamaa, Katariina jäsen Finskas, Matti jäsen Grönholm, Bo jäsen Hiltunen, Leo jäsen Järvenpää, Pertti jäsen Järves, Kira jäsen Luukkonen, Elsa jäsen Meriläinen, Raija jäsen Peltokorpi, Mikko jäsen Repo, Simo jäsen Rostamo, Kirsi jäsen Salli, Päivi jäsen Saloheimo, Raisa jäsen Snygg, Maija jäsen Suntio, Hannu jäsen Nurmi, Mari sihteeri KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

3 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Vuorossa ovat Pertti Järvenpää ja Kira Järves. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS Espoo Salla-Maria Viitapohja Puheenjohtaja

4 1. ILMOITUSASIAT 110/YV / Testamenttilahjoitusvarojen omaisuusraportti. Omaisuusraportti on nähtävillä kahvin aikana ennen seurakuntaneuvoston kokousta. 2 Muutostyöt seurakunnan toimitiloissa Isossa Omenassa. 3 Kirkolliskokousedustajien vaali ja hiippakuntakokousedustajien vaali. Vaalikokous molempien vaalien osalta Olarin kirkon kerhosiivessä klo 17.00, puheenjohtajana Panu Janhunen. Ennakkoäänestys päättyy kokouksen alkuun mennessä. 4 Olari kehittämishankkeen loppuraportti. LIITE Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): päätöksillä ei ole todennettavia lapsivaikutuksia. Merkitään tiedoksi.

5 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 114/YV /2016 Kirkkoherran päätökset /2015 ja 1-21 /2016 ovat liitteenä. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 LUKU, 3 ): lapsivaikutusten arviointi on tehty jokaisen päätöksen kohdalla erikseen. Merkitään tiedoksi.

6 3. RISTEYS-MESSUN KOLEHTIKOHDE 115/YV /2016 Risteys-messu on kaikenikäisten seurakuntalaisten yhteisöllinen kohtaamispaikka Olarin kappelissa torstaisin klo Ennen messua vietetään etkoja ja messun jälkeen kokoonnutaan jatkoille. Kasvatuksen kappalainen Johanna Hirsto esittää, että Risteys-messun kolehti kerätään (paitsi ) Olarin seurakunnan nimikkolähettien Katariina Kiilusen ja Tero Massan Thaimaassa tekemän työn tukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta. Lisäksi Johanna Hirsto esittää, että kerätään kolehti Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Seurakuntaneuvosto päättää kolehtikohteista. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): päätöksellä ei ole Olarin seurakunnan toiminnan kannalta todennettavia lapsivaikutuksia. ESITTELYN LIITE : Johanna Hirston valmistelema esitys. Seurakuntaneuvosto päättää, että Risteys-messussa kerätään kolehti Katariina Kiilusen ja Tero Massan Thaimaassa tekemän työn tukemiseksi Suomen Lähetysseuran kautta paitsi 11.2., jolloin kolehti kerätään Yhteisvastuukeräykselle.

7 4. MATINKAPPELIN EMÄNTÄ ANNE VALKOSEN IRTISANOUTUMINEN 116/YV /2016 Matinkappelin emäntä Anne Valkonen on irtisanoutunut alkaen siirtyäkseen Töölön seurakunnan emännäksi. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): päätöksellä ei ole todennettavia lapsivaikutuksia. ESITTELYN LIITE: Anne Valkosen irtisanoutumisilmoitus henkilöarkistossa. Seurakuntaneuvosto a) merkitsee tiedoksi emäntä Anne Valkosen irtisanoutumisilmoituksen b) kiittää Anne Valkosta ansiokkaasta työstä Olarin seurakunnassa.

8 5. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 117/YV /2016 Olarin seurakunnan emännän työsuhde on vapautunut emäntä Anne Valkosen siirryttyä toisen työnantajan palvelukseen. Seurakunnassamme on hoidettu emännän tehtäviä 1,5 työntekijän voimin siten, että Anne Valkosen työpanoksen lisäksi Antti Lindell on hoitanut 50 %: sti emännän tehtäviä ja 50%:sti vahtimestarin tehtäviä. Jatkossa on tarkoitus hoitaa emäntätyö yhden 100% työntekijän voimin ja keskittää tarjoilupalveluiden koordinointi ja kokonaishallinta Olarin kirkolle, josta käsin muita kappeleita palvellaan. Antti Lindell on ilmoittanut, että hän ei ole halukas siirtymään 100%:sti emännän tehtäviin. Hän työskentelee jatkossa mieluummin 100%:sti vahtimestarina. Näin ollen emännän työsuhde on syytä julistaa haettavaksi. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): päätöksellä ei ole todennettavia lapsivaikutuksia. Seurakuntaneuvosto päättää a) julistaa emännän toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen haettavaksi siten, että hakuaika päättyy b) että työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika c) että valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä työterveyshuollon todistus terveydentilastaan d) tarkastaa tämän pykälän kokouksessa.

9 6. DIAKONIAN VIRANHALTIJA TANJA PUHAKAN SIVUTOIMILUPA 122/YV /2016 Diakonian viranhaltija Tanja Puhakka anoo sivutoimilupaa toimiakseen Dino-lehden toimituskunnan jäsenenä. Dino on Kirkon Nuorisotyöntekijöiden Liiton ja Diakoniatyöntekijöiden Liiton yhteinen jäsenlehti. Toimituskunnan jäsenen tehtävään kuuluu kokouksia 4-5 krt/vuosi. Tämän lisäksi toimituskunnan jäsenet kirjoittavat lehteen artikkeleita erikseen sovittavan määrän. Palkkiota maksetaan kirjoittajille kirjoitusten määrän ja pituuden mukaan Tanja Puhakan sivutoimen hoitaminen tapahtuu sellaiseen aikaan, että se ei haittaa hänen virkatehtäviensä hoitamista. Hän hoitaa sivutointa omalla ajallaan eikä käytä siihen työaikaa. Tanja Puhakka kokee Dino-lehden toimituskunnan jäsenenä olemisen hyväksi foorumiksi tuoda esille mm. diakoniatyön haasteita. Sivutoimilupa voidaan myöntää määräaikaiseksi tai toistaiseksi voimassa olevaksi. Tässä tapauksessa on syytä myöntää toistaiseksi voimassa oleva sivutoimilupa, koska sivutoimen viikoittainen kuormittavuus on vähäinen ja työtä tehdään vaihtelevina aikoina, jolloin oman virkatyön hoitaminen ei vaikeudu. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): Päätöksellä ei ole Olarin seurakunnan toiminnan kannalta todennettavia lapsivaikutuksia. ESITTELYN LIITE: diakonian viranhaltija Tanja Puhakan sivutoimilupa-anomus henkilöarkistossa Seurakuntaneuvosto myöntää Tanja Puhakalle toistaiseksi voimassa olevan sivutoimiluvan Dino-lehden toimituskunnassa toimimista varten alkaen edellyttäen, että sivutoimi ei haittaa virkatehtävien hoitamista.

10 7. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA SUVI KAIKKOSEN SIVUTOIMILUPA 123/YV /2016 Erityisnuorisotyönohjaaja Suvi Kaikkonen anoo sivutoimilupaa osa-aikaista tutkimusavustajan työtä varten. Hän työskentelisi Helsingin yliopiston suomen kielen laitoksen yhteydessä toimivassa Suomen Akatemian rahoittamassa Intersubjektiivisuus vuorovaikutuksessa huippuyksikössä. Suvi Kaikkonen valmistuu pian filosofian maisteriksi pääaineenaan venäjän kieli ja sivuaineenaan suomen kieli. Työ liittyy hänen opintoihinsa. Erityisnuorisotyö painottuu ilta-ja viikonloppuaikaan, jolloin nuoret ovat parhaiten tavoitettavissa. Mitä ilta-ja viikonloppupainotteisemmin seurakuntatyötä tekee, sitä enemmän on mahdollisuuksia varsinaiseen asiakastyöhön. Aiempaa selkeämpään iltapainotteisuuteen siirtyminen mahdollistaisi erityisnuorisotyössä esim. etsivän työn (Saapas, kauppakeskustyö) ja yksilötyön lisäämisen. Lisäksi se voisi hyödyttää jossain määrin myös muita työaloja. Sivutoimen työskentely taas tapahtuisi lähinnä vapaapäivinä ja aamupäivisin, joten näin ei aiheutuisi intressiristiriitaa erityisnuorisotyönohjaajan viran hoitamiseen suhteen. Suvi Kaikkonen toivoo jatkossa voivansa yhdistää seurakuntatyön ja akateemisen tutkimustyön ja hyödyntää taitojaan myös mahdollisesti muilla seurakunnan työaloilla. Sivutoimilupa voidaan myöntää toistaiseksi voimassa olevana tai määräaikaisena. Koska sivutoimen oletettavissa oleva tuntimäärä on säännöllisesti viikoittain ainakin noin 15 h/vko, on perusteltua myöntää määräaikainen sivutoimilupa tässä tilanteessa, jotta voidaan käytännön kokemuksen perusteella arvioida, miten sivutoimen ja päätoimen hoitaminen sujuvat toisaalta työyhteisön ja toisaalta asianomaisen työhyvinvoinnin kannalta. Syksyllä 2016 on hyvä arvioida tilannetta ja päättää sitten tarvittaessa jatkosta. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): Erityisnuorisotyön painopisteen siirtyessä entistä enemmän iltoihin ja viikonloppuihin mahdollistuu entistä useamman nuoren kohtaaminen henkilökohtaisesti. Erilaisia tapahtumia ja ryhmiä voidaan toteuttaa paremmin aikana, jolloin nuoret ovat tavattavissa. ESITTELYN LIITE: erityisnuorisotyönohjaaja Suvi Kaikkosen sivutoimilupa-anomus henkilöarkistossa. Seurakuntaneuvosto a) myöntää erityisnuorisotyönohjaaja Suvi Kaikkoselle määräaikaisen sivutoimiluvan väliseksi ajaksi Intersubjektiivisuus vuorovaikutuksessa huippuyksikössä tehtävää tutkimusavustajan työtä varten. b)tilannetta arvioidaan syksyllä 2016 ja päätetään sen jälkeen mahdollisesta jatkosta c) tarkastaa tämän pykälän kokouksessa.

11 8. RIPPIKOULUJEN VASTUUHENKILÖT JA RIPPIKOULUJEN OPETUSRYHMIEN KOOT /YV /2016 Olarin seurakunnan voimaan tulevan rippikoulun ohjesäännön 3 3. mom. mukaisesti seurakuntaneuvosto nimeää yhden rippikoulun opettajista ohjelma-ja turvallisuusvastaavaksi. Ohjelma-ja turvallisuusvastaavana voi toimia seurakunnan palveluksessa oleva pappi, diakoniatyöntekijä, nuorisotyönohjaaja tai muu hengellisen työn viranhaltija. Ohjesäännön 5 mukaisesti samassa ryhmässä opetettavien rippikoululaisten lukumäärä voi olla enintään 25. Poikkeustapauksissa seurakuntaneuvosto voi päättää ryhmäkoon ylittämisestä, kun siihen on erityisen painavat syyt. Opetusryhmän koon kasvattaminen on perusteltua niissä tapauksissa, joissa rippikoulun käytettävissä olevat tilat antavat siihen mahdollisuuden. Näin saadaan tilojen käyttöaste mahdollisimman korkeaksi. Pitämällä rippikouluryhmien koot mahdollisimman suurina saavutetaan myös merkittävää säästöä henkilöstökuluissa, kun perustettavia ryhmiä on vähemmän. Samalla varmistetaan mahdollisimman monen nuoren pääseminen haluamaansa rippikouluryhmään. Opetusryhmän koon kasvaessa yli 25 hengen varmistetaan aina, että rippikoulussa on kolme täysi-ikäistä ammattitaitoista ohjaajaa sekä yksi täysi-ikäinen rippikouluisäntä/emäntä. Rippikoulupappi Antti Malinen on valmistellut suunnitelman vuoden 2016 rippikoulujen ohjelma-ja turvallisuusvastaavista sekä rippikouluryhmien koosta. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ) Rippikoulu on kirkon kasteopetusta, jonka perustana on ns. kaste-ja lähetyskäsky: Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso: minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti (Matt. 28:18-20). Rippikouluja toteutetaan Olarin seurakunnassa ammattitaitoisesti ja innostuneesti. Työntekijöitä koulutetaan monipuolisesti ja rippikoulutyötä kehitetään jatkuvasti. Rippikoulujen opetuksen tasoon ja turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. ESITTELYN Rippikoulujen vastuuhenkilöt ja ryhmäkoot LIITE Seurakuntaneuvosto a) hyväksyy esitetyt henkilöt rippikoulujen 2016 ohjelma ja turvallisuusvastaaviksi b) hyväksyy esitetyt rippikoulujen ryhmäkokojen ylitykset.

12 9. PARTIOYHTEISTYÖRYHMÄN TÄYDENTÄMINEN 110/YV /2016 Olarin seurakunnan alueella toimii viisi partiolippukuntaa, joita seurakunta tukee. Lippukuntia ovat Olarin Eräkotkat, Leppäpirkot, Merimetsot, Muuttolinnut ja Olarinmäen Samoojat. Seurakuntaneuvosto on edellisellä kaudellaan perustanut partiotyön yhteistyöryhmän, johon seurakuntaneuvosto on nimennyt omina edustajinaan kaksi edustajaa (Seurakuntaneuvosto 3/2012, 23 ja 9/2013, 66 ). Partiotyön yhteistyöryhmän tarkoituksena on edistää seurakunnan ja partiolippukuntien välistä yhteistyötä. Nykyisen seurakuntaneuvoston on hyvä nimetä edustajansa partioyhteistyöryhmään. Partioyhteistyötä on tarkoitus tarkastella vuosittain seurakuntaneuvoston kokouksessa. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): Partiolippukuntien ja seurakunnan välinen yhteistyö lisää lasten ja nuorten hyvinvointia ja ohjaa heitä hyvien harrastusten pariin. Yhteistyön kautta voidaan saada molemminpuolista hyötyä niin käytännön työssä kuin kristillisessä kasvatuksessa. Seurakuntaneuvosto nimeää keskuudestaan kaksi jäsentä seurakunnan ja partiolippukuntien väliseen partiotyön yhteistyöryhmään.

13 10. LUOTTAMUSHENKILÖIDEN TERVEISET 110/YV /2016 Luottamushenkilöillä on mahdollisuus tuoda terveisiään seurakuntaneuvoston kokoukseen. Asiat kirjataan ilmoitusluontoisesti. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): päätöksillä ei ole todennettavia lapsivaikutuksia. Merkitään tiedoksi.

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA Osallistujat... 1 1 ILMOITUSASIAT... 3 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET... 4 3 RISTEYS-MESSUN KOLEHTIKOHDE... 5 4 EMÄNTÄ

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/ SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/ SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 7.2.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/2017 Sisällys 1. SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4 2. ILMOITUSASIAT 5 3. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 6 4. VAHTIMESTARI

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 5.6.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4

14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2016 1.3.2016 14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4 17. EHDOKKAAN ASETTAMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN HALLITUKSEN JÄSENTEN

Lisätiedot

6. EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN 7

6. EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN 7 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 7.2.2017 1. SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2. ILMOITUSASIAT 3 3. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 4 4. VAHTIMESTARI KAARINA PAUNUN IRTISANOUTUMISILMOITUS 5 5. KIRKKOPÄIVÄT

Lisätiedot

17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4

17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2015 10.3.2015 SIVU 17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4 21 PIISPANTARKASTUS

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen

3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 3 / 2012 Aika Paikka 3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen Kauppakeskus Isossa Omenassa, kahvi klo 17.30. Ison Omenan seurakuntatilat

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2018 5.6.2018 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. TOIMISTOESIMIES JUSSI SALON IRTISANOUTUMISILMOITUS 4 36. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2013

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2013 ESITYSLISTA 1 / 2013 Aika Paikka 5.2.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana Kirsi Rostamo esittelee uudistuvaa Esse-lehteä Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 6 / 2014 Aika 2.9.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja Finskas, Matti

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4 36. PERHETYÖNTEKIJÄN VALINTA 6 37. KOLEHTIKOHTEET 2/2016 8 38. TAIZÉ-MATKAN PROJEKTISUUNNITELMA

Lisätiedot

21. ILMOITUSASIAT 2 22. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 23. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN VIRKAAN 4

21. ILMOITUSASIAT 2 22. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 23. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN VIRKAAN 4 PÖYTÄKIRJA 3 / 2016 5.4.2016 21. ILMOITUSASIAT 2 22. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 23. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN VIRKAAN 4 24. LASTENOHJAAJA TARJA JOKELA-LIIAKSEN SIIRTÄMINEN

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 4.9.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. PANU JANHUSEN VAALIKELPOISUUDEN MENETYS 6 4.

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2013 Aika 12.3.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven neuvotteluhuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 2.5.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/2017 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ANNELI VIROLAISEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 18 ILMOITUSASIAT 3 19 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.30) Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone

Aika klo (kahvi klo 17.30) Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7 / 2012 Aika 2.10.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 6

Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 6 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.03.2016 klo 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 2/2016 Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2013 Aika 7.5.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

33 ILMOITUSASIAT 2 34 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 35 TALOUSKATSAUS 3 36 NUORISOTYÖNOHJAAJA JUHA MUSTOSEN IRTISANOUTUMINEN 4

33 ILMOITUSASIAT 2 34 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 35 TALOUSKATSAUS 3 36 NUORISOTYÖNOHJAAJA JUHA MUSTOSEN IRTISANOUTUMINEN 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2015 5.5.2015 Sivu 33 ILMOITUSASIAT 2 34 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 35 TALOUSKATSAUS 3 36 NUORISOTYÖNOHJAAJA JUHA MUSTOSEN IRTISANOUTUMINEN 4 37 NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5/2015. Aika 5.5.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00)

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5/2015. Aika 5.5.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5/2015 Aika 5.5.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Klo 16.30 alkaen Kastettujen puu taidekilpailun teokset nähtävillä seurakuntasalissa. Perehdyttäminen klo 17.30-18.30: Nuorisotyö,

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2015 Aika 20.1.2015 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Ervamaa, Katariina Finskas, Matti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 38 ILMOITUSASIAT 3 39 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

20. OLARIN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN OHJAUSRYHMÄN NIMITTÄMINEN ETSIVÄN VANHUSTYÖN PROJEKTIIN 8

20. OLARIN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN OHJAUSRYHMÄN NIMITTÄMINEN ETSIVÄN VANHUSTYÖN PROJEKTIIN 8 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2017 2.5.2017 17. ILMOITUSASIAT 2 18. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 19. ANNELI VIROLAISEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARSINAISEKSI JÄSENEKSI 4 20. OLARIN SEURAKUNNAN V

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 /

PÖYTÄKIRJA 2 / PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 12.3.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 11 ILMOITUSASIAT 2 12 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 13 DIAKONIAN

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2012 Aika Paikka 28.2.2012 klo 19.00 Klo 17.30 Espoon kaupungin Kaupunkikehitysyksikön tutkimusjohtaja Teuvo Savikko kertoo seurakunnan alueesta tilastojen valossa. Klo

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo Kokous alkaa klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo Kokous alkaa klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 3/2015 Aika 10.3.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo 17.30-18.30. Kokous alkaa klo 18.30 Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7 / 2013 Aika 1.10.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2014 Aika 4.2.2014klo17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Paikka Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.11.2016 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIO-

Lisätiedot

Aika 6.11.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka

Aika 6.11.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8 / 2012 Aika 6.11.2012klo18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30 10/2015

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30 10/2015 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.12.2015 17:30 10/2015 Esityslistan kansilehti... 1 1 Ilmoitusasiat... 3 2 Kirkkoherran päätökset... 4 3 Olarin seurakunnan vuoden 2016 toiminta- ja taloussuunnitelma...

Lisätiedot

1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3

1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 20.1.2015 SIVU 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU 2015 2 3 KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3 4 SEURAKUNTANEUVOSTON EDUSTAJIEN

Lisätiedot

Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 8 / 2014 Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Finskas, Matti Grönholm, Bo Hiltunen, Leo Järvenpää,

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4/2015

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4/2015 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4/2015 Aika 14.4.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo 17.30-18.30: Diakonia ja kansainvälinen vastuu: lähiesimies Tytti Kohonen ja kansainvälisen työn sihteeri

Lisätiedot

46. VAHTIMESTARI SANNI HUKKASEN SIIRTÄMINEN YLIVAHTIMESTARIN TEHTÄVÄÄN KAHDEN VAHTIMESTARIN PALVELUSSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 10

46. VAHTIMESTARI SANNI HUKKASEN SIIRTÄMINEN YLIVAHTIMESTARIN TEHTÄVÄÄN KAHDEN VAHTIMESTARIN PALVELUSSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 10 PÖYTÄKIRJA 5/2018 4.9.2018 39. ILMOITUSASIAT 2 40. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 41. PANU JANHUSEN VAALIKELPOISUUDEN MENETYS 4 42. VAALILAUTAKUNNAN TÄYDENTÄMINEN 5 43. IRTISANOUTUMINEN MARTTI SALOMAA 6 44.

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

52. ILMOITUSASIAT 3 53. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 54. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2016 3

52. ILMOITUSASIAT 3 53. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 54. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2016 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 1.9.2015 SIVU 52. ILMOITUSASIAT 3 53. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 54. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2016 3 55. OLARIN SEURAKUNNAN TOIMITILA KAUPPAKESKUS

Lisätiedot

Sisällys klo 19:00- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VALINTA 6

Sisällys klo 19:00- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VALINTA 6 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 8.5.2018 klo 19:00- Seurakuntaneuvoston kokous 3/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VALINTA 6 4. PERHETYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 13.3.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. NUORISOTYÖNOHJAAJA TARU HYTÖSEN IRTISANOUTUMINEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 /

PÖYTÄKIRJA 1 / PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 4.2.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 1 ILMOITUSASIAT 2 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 3 SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

6 ILMOITUSASIAT 2 7 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 8 RIPPIKOULUJEN VASTUUHENKILÖT JA RIPPIKOULUJEN OPETUSRYHMIEN KOOT

6 ILMOITUSASIAT 2 7 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 8 RIPPIKOULUJEN VASTUUHENKILÖT JA RIPPIKOULUJEN OPETUSRYHMIEN KOOT PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 3.2.2015 SIVU 6 ILMOITUSASIAT 2 7 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 8 RIPPIKOULUJEN VASTUUHENKILÖT JA RIPPIKOULUJEN OPETUSRYHMIEN KOOT 2015 2 9 VASTUURYHMÄEDUSTAJIEN VALINTA 3 10 EDUSTAJAT YSTÄVYYSSEURAKUNTATYÖRYHMÄÄN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7 /

PÖYTÄKIRJA 7 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 1.10.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 40 ILMOITUSASIAT 2 41 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 10/2015 PÖYTÄKIRJA

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 10/2015 PÖYTÄKIRJA SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 10/2015 PÖYTÄKIRJA Osallistujat... 1 79 Ilmoitusasiat... 3 80 Kirkkoherran päätökset... 4 81 Tarja Tallqvistin vaalikelpoisuuden menetys... 5 82 Olarin seurakunnan

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 9/ ILMOITUSASIAT 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 9/ ILMOITUSASIAT 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 13.12.2016 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 9/2016 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ELÄKEILMOITUS MARJA-LEENA ASIKAINEN 6 4. ELÄKEILMOITUS

Lisätiedot

66. ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3

66. ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 8 / 2015 6.10.2015 SIVU 66. ILMOITUSASIAT 3 67. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 68. TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN 2016-2018 VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3 69. JUHA-PEKKA

Lisätiedot

3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA SUVI KAIKKOSEN IRTISANOUTUMINEN 6 7. PERHETYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUDEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 11

3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA SUVI KAIKKOSEN IRTISANOUTUMINEN 6 7. PERHETYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUDEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 11 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 6.2.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA SUVI KAIKKOSEN IRTISANOUTUMINEN

Lisätiedot

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 4/

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 4/ SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 03.05.2016 klo 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 4/2016 Sisällysluettelo 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. STRATEGIALAUSUNTO 6 4. PERHETYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014 Aika Paikka 3.6.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana kirkkoherra esittelee Jäsen 360 - aineistoa Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN ESITYSLISTA 2/2015 Aika 3.2.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Klo 17.30-18.30 perehdytysasiaa: Seurakunnan henkilöstö ja toimitilat. Kokous alkaa klo 18.30. Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/ ILMOITUSASIAT 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/ ILMOITUSASIAT 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 14.3.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/2017 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. VAHTIMESTARI ANTTI LINDELLIN IRTISANOUTUMISILMOITUS

Lisätiedot

55. YLIVAHTIMESTARIN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 5

55. YLIVAHTIMESTARIN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 5 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6 / 2016 6.9.2016 52. ILMOITUSASIAT 2 53. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 54. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2017 4 55. YLIVAHTIMESTARIN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 /

PÖYTÄKIRJA 1 / PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 5.2.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 3 2 ILMOITUSASIAT

Lisätiedot

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:00-19:00 seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän iltakoulu

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:00-19:00 seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän iltakoulu SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 06.09.2016 klo 17:00-19:00 seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän iltakoulu klo 19:00 seurakuntaneuvoston kokous Seurakuntaneuvoston kokous 6/2016 Sisällysluettelo

Lisätiedot

16. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN JA LÄHETYSJUHLILLE 11

16. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN JA LÄHETYSJUHLILLE 11 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2/2018 13.3.2018 13. ILMOITUSASIAT 2 14. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 15. NUORISOTYÖNOHJAAJA TARU HYTÖSEN IRTISANOUTUMINEN 4 16. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6 /

PÖYTÄKIRJA 6 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6 / 2012 4.9.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 44 ILMOITUSASIAT 3 45 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VALINTA 4

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VALINTA 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2018 8.5.2018 25. ILMOITUSASIAT 2 26. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 27. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJAN VALINTA 4 28. PERHETYÖNTEKIJÄN VALINTA 6 29. PERHETYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISEN

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 25 ILMOITUSASIAT 3 26 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 27 KOLEHTIKOHTEET

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

70. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIOEHDOTUKSESTA JA EHDOTUKSESTA VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAKSI 4

70. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIOEHDOTUKSESTA JA EHDOTUKSESTA VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAKSI 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 8 / 2016 1.11.2016 68. ILMOITUSASIAT 2 69. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 70. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIOEHDOTUKSESTA JA EHDOTUKSESTA VUOSIEN 2017-2019

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016 SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 09.02.2016 16:30 1/2016 Esityslistan kansilehti... 1 1 Vahtimestarin työsuhteen täyttäminen... 2 2 Nuorisotyönohjaajan viran täyttäminen... 4 3 Kappalaisen

Lisätiedot

1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN VIRKAAN 6

1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN VIRKAAN 6 Olarin seurakuntaneuvosto 05.04.2016 klo 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 3/2016 Sisällysluettelo 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 1/2016 Aika ja paikka Ke 3.2.2016 klo 18-19.51 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta),

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30 9/2015

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30 9/2015 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 03.11.2015 17:30 9/2015 Esityslistan kansilehti... 1 1 Ilmoitusasiat... 3 2 Kirkkoherran päätökset... 4 3 Lausunto Espoon seurakuntayhtymän vuoden 2016 talousarvioehdotuksesta

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x

Kirkkovaltuuston pj Pulli Veikko x HATTULAN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Kokous N:o 11-2015 Aika 09.12.2015 kello 18.00 19.30 Paikka Virastotalo Läsnä Puheenjohtaja Järvinen Virpi Varapuheenjohtaja Lilja Lasse J Jäsenet Ahonen Arto,

Lisätiedot

Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2014 Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS lista kokous 1/2016 Seurakuntaneuvosto 14.1.2016 sivu 1 (6) REKOLAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 14.1.2016 klo 18.00 Paikka Rekolan Pyhän Andreaan kirkko, srksali 2 Kustaantie 22,

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA SUVI KAIKKOSEN IRTISANOUTUMINEN 4 7. PERHETYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUDEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 9

3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA SUVI KAIKKOSEN IRTISANOUTUMINEN 4 7. PERHETYÖNTEKIJÄN VIRANSIJAISUUDEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 9 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1/2018 6.2.2018 1. ILMOITUSASIAT 2 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 3. ERITYISNUORISOTYÖNOHJAAJA SUVI KAIKKOSEN IRTISANOUTUMINEN 4 4. NUORISOTYÖNOHJAAJA TARU HYTÖSEN SIIRTÄMINEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /

PÖYTÄKIRJA 5 / PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 3.6.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 38 VUODEN

Lisätiedot

5. ANU HEINÄSEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEKSI 9 6. VARAJÄSEN TIINA HAAPSALON VAPAUTTAMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARAJÄSENYYDESTÄ 10

5. ANU HEINÄSEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEKSI 9 6. VARAJÄSEN TIINA HAAPSALON VAPAUTTAMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARAJÄSENYYDESTÄ 10 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 3.10.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/2017 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 5 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 6 3. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2018

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 20.45 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, pj. Rikala Tuula, varapj., kokouksen pj. Huuskonen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2017 14.3.2017 9. ILMOITUSASIAT 2 10. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 11. VAHTIMESTARI ANTTI LINDELLIN IRTISANOUTUMISILMOITUS 4 12. VAHTIMESTARIN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 5 13.

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 9/2015 PÖYTÄKIRJA

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 9/2015 PÖYTÄKIRJA SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 9/2015 PÖYTÄKIRJA Osallistujat...1 73 Ilmoitusasiat...3 74 Kirkkoherran päätökset...4 75 --... 5 76 Lausunto Espoon seurakuntayhtymän vuoden 2016 talousarvioehdotuksesta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3 /

PÖYTÄKIRJA 3 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2012 3.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 18 ILMOITUSASIAT 3 19 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2015 Aika ja paikka Ti 25.8.2015 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.01.2017 1/2017 1 (5) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika perjantaina 20.1.2017 klo 18.00 19.12 Paikka seurakuntakodilla Läsnä Petri Laitinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 9 /

PÖYTÄKIRJA 9 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 9 / 2013 3.12.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 59 ILMOITUSASIAT 2 60 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki.

Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30. Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki. 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 7/2012 Aika: maanantai 1.10.2012 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti

Lisätiedot

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali

KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali KOUVOLAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 1(7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai klo 17.00 Paikka Seurakuntakeskus, Savonkatu 40, kirkkoneuvoston sali Jäsenet Gärdström Keijo pj. Aaltonen Pirjo jäsen

Lisätiedot

73. ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET ELÄKEILMOITUS MARJA-LEENA ASIKAINEN ELÄKEILMOITUS LEENA LENKKERI 6

73. ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET ELÄKEILMOITUS MARJA-LEENA ASIKAINEN ELÄKEILMOITUS LEENA LENKKERI 6 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 9 / 2016 13.12.2016 73. ILMOITUSASIAT 3 74. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 4 75. ELÄKEILMOITUS MARJA-LEENA ASIKAINEN 5 76. ELÄKEILMOITUS LEENA LENKKERI 6 77. MÄÄRÄAIKAISEN DIAKONIAN

Lisätiedot

HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston jäsenistä.

HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston jäsenistä. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7/2012 Aika Paikka 2.10.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali HUOM! Kokouksen alussa otetaan Tapiolan seurakunnan historiikkia varten valokuva yhteiskuva seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 7/2016 ESITYSLISTA

SISÄLLYSLUETTELO. Tapiolan seurakuntaneuvosto :30 7/2016 ESITYSLISTA SISÄLLYSLUETTELO Tapiolan seurakuntaneuvosto 04.10.2016 16:30 7/2016 ESITYSLISTA Esityslistan kansilehti... 1 1 Tapiolan seurakunta, kirkon peruskorjauksen tarveselvitys... 2 2 Tapiolan seurakunta, lausunto

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53

Seurakuntaneuvosto Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53 Porin Teljän SN 9.11.2015 1 / 6 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 9/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 9.11.2015 klo 18.00 Esikoislestadiolaiset ry:n rukoushuone, Koivistonpuistikko 53 Huhtala,

Lisätiedot

Aika Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9 / 2012

Aika Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9 / 2012 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9 / 2012 Aika Paikka 11.12.2012 klo 18.30 Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Klo 17 arkkitehti Sampo Sikiö Espoon kaupungin Kaupunkisuunnittelukeskuksesta kertoo Niittykummun

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1/2014 Aika Paikka 21.1.2014 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 5/

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 5/ SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 07.06.2016 klo 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 5/2016 Sisällysluettelo 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. YLIVAHTIMESTARIN VIRAN LAKKAUTTAMINEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 11.3.2014 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 11.3.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2014 11.3.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 9 ILMOITUSASIAT 2 10 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4

Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 7/2015 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 14.9.2015 klo 18.00 Porin Rauhanyhdistys, Louhentie 4 Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Lisätiedot

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali

Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 01.12.2014 klo 17:30-18:20 Paikka Käpylän kirkko, Metsolantie 14, seurakuntasali Saapuvilla olleet jäsenet Ulla Kosonen, puheenjohtaja Raimo Anttila

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1(5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 4/2018 Aika ja paikka Ma 20.8.2018 klo 18 Elimäen Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, kulmakamari (käynti Härmävaarantien puolelta), kahvit

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto

Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto 10.10.2012 1 (6) Paavalin seurakunta. Seurakuntaneuvosto Pöytäkirja Nro 7/2012 Kokousaika: Tiistai 28.8.2012 klo 18 Paikka: Paavalinkirkko, Kirkkoherranvirasto, neuvotteluhuone, Sammatintie 5, 00550 Helsinki

Lisätiedot

klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo Olarin kirkon seurakuntasali

klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo Olarin kirkon seurakuntasali Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2012 Aika Paikka 8.5.2012 klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo 18-19 Olarin kirkon seurakuntasali Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja

Lisätiedot

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki

Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki 1 Porin Teljän seurakunta Pöytäkirja 3/2016 Seurakuntaneuvosto Aika ja paikka Maanantai 18.4.2016 klo 18.00 Teljän kirkko Huhtala, Kaisa puheenjohtaja Haanpää, Liisa Halonen, Erkki Harju, Aulikki poissa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7/

PÖYTÄKIRJA 7/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7/2012 2.10.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 52 ILMOITUSASIAT 2 53 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot