PÖYTÄKIRJA 1 /

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PÖYTÄKIRJA 1 /"

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA 1 / SIVU 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 3 2 ILMOITUSASIAT 3 3 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 4 4 VASTUURYHMIEN LUOTTAMUSHENKILÖJÄSENTEN VALITSEMINEN 5 5 KUOPION KIRKKOPÄIVÄT JA KIRKON KANSAINVÄLISEN TYÖN NEUVOTTELUPÄIVÄT ESPOON HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄT TYÖNTEKIJÖIDEN KOULUTUS- JA VIRKISTYSMATKA TUKHOLMAAN DIAKONIAVIRANHALTIJA KATJA KARVISEN IRTISANOUTUMINEN JA VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 8 9 LAUSUNNON ANTAMINEN VS. SEURAKUNTAPASTORI VILPPU HUOMON SIVUTOIMILUVASTA 8 10 KIRKKOHERRAN NIMENKIRJOITUSOIKEUS 9

2 PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 Aika klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Kahvin aikana Kirsi Rostamo esitteli uudistuvaa Esse-lehteä Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja Finskas, Matti Grönholm, Bo Hiltunen, Leo Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Kuokka, Anneli Luukkonen, Elsa Mäki, Anneli Paimela, Helena Palosaari, Heikki Saloheimo, Raisa Suntio, Hannu Tallqvist, Tarja Lankinen, Timo vara Ruuskanen, Jali vara Nurmi, Mari sihteeri Poissa Aromaa, Kirsi Niinikoski, Markus KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi, että kokous oli kutsuttu koolle ja että läsnä oli 14 vakinaista tä ja 2 vakitä. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Jäsenille oli lähetetty esityslista nro 1 / 2013 liitteineen.

3 2 Lisättiin kohdaksi 10 Kirkkoherran nimenkirjoitusoikeus. Hyväksyttiin kokouksen työjärjestys. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Pirjo Kotiranta ja Anneli Kuokka.

4 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 3 Kirkkojärjestyksen mukaan seurakuntaneuvoston puheenjohtajana on seurakunnan kirkkoherra ja varapuheenjohtajana seurakuntaneuvoston toimikauden ensimmäisen ja kolmannen vuoden ensimmäisessä kokouksessa keskuudestaan valitsema. n järjestäytyessä on syytä myös valita seurakuntaneuvostolle sihteeri ja sopia kokousaikataulusta. Kevään kokouspäiviksi on aiemmin sovittu: , , , ja a) toteaa, että kirkkoherra toimii virkansa puolesta seurakuntaneuvoston puheenjohtajana (KL 10 luku 2 ja KJ 10 luku 12). b) valitsee seurakuntaneuvostolle varapuheenjohtajan c) valitsee seurakuntaneuvoston sihteeriksi hallintoassistentti Mari Nurmen vuosiksi d) päättää, että seurakuntaneuvoston kokoukset alkavat klo ja sitä ennen on kahvia tarjolla klo alkaen. a) totesi, että kirkkoherra toimii virkansa puolesta seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ( KL 10 luku 2 ja KJ 10 luku 12). b) valitsi seurakuntaneuvostolle varapuheenjohtajaksi Riikka Tapanaisen c) valitsi seurakuntaneuvoston sihteeriksi hallintoassistentti Mari Nurmen vuosiksi d) päätti, että seurakuntaneuvoston kokoukset alkavat klo ja sitä ennen on kahvia tarjolla klo alkaen. e) Tarkasti pykälän kokouksessa. 2 ILMOITUSASIAT 1. Yhteinen kirkkovaltuusto on kokouksessaan valinnut luottamustehtäviin kaudelle seuraavat Olarin luottamushenkilöt: Yhteisen kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi Matti Finskas Yhteisen kirkkoneuvoston iksi Leo Hiltunen ja Raija Meriläinen (varaet Markus Niinikoski ja Anneli Kuokka) Henkilöstöjohtokunnan eksi Anneli Mäki (vara Ilpo Kuokka). Henkilöstöjohtokunta valitsi kausiksi varapuheenjohtajaksi Anneli Mäen. Kiinteistöjohtokunnan eksi Pertti Järvenpää (vara Riikka Tapanainen)

5 Oppilaitostyön johtokunnan eksi Heikki Palosaari (vara Kirsi Aromaa) Yhteisen palvelutoiminnan johtokunnan eksi Tarja Tallqvist (vara Hannu Suntio) Perheneuvontatyön johtokunnan eksi Kaarina Järvenpää. Yhteinen kirkkoneuvosto on kokouksessaan valinnut Raija Meriläisen oppilaitostyön johtokuntaan Kirsi Rostamon Essen toimitusneuvostoon Uudet määräaikaiset työntekijät Ulla Kakko ja Tytti Kohonen on siunattu tehtäviinsä 6.1. messussa. Lisäksi siunattiin Karoliina Sivén. 3. Seurakuntapastori Paula Närhi siirtyy Malmin seurakuntaan alkaen. 4. Määräaikaiseen seurakuntapastorin virkaan esitetään virkamääräystä pastori Silja Hyväriselle Olarin seurakunnassa on toimitettu hallinnon ja talouden tarkastus Luottamushenkilöiden terveiset. 4 Matti Finskas kertoi, että kiinteistöjohtajan virkaan valittu on perunut tulonsa ja virka menee uudelleen hakuun. Leo Hiltunen kiitti Kristittyjen ja juutalaisten rukoushetkestä ja Raisa Saloheimo kiitti Taize-messusta. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi. 3 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET Kirkkoherran päätökset /2012 ja 1-25/2013 ovat liitteenä. Merkitään tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

6 5 4 VASTUURYHMIEN LUOTTAMUSHENKILÖJÄSENTEN VALITSEMINEN Vastuuryhmien kolmannen toimintavuoden käynnistyessä valitaan vastuuryhmien luottamushenkilöet. Samalla todetaan vastuuryhmien työntekijäet ja puheenjohtajat. a) valitsee vastuuryhmiin seuraavat luottamushenkilöt: Julistus: Matti Finskas, Bo Grönholm, Leo Hiltunen, Pertti Järvenpää, Elsa Luukkonen Kasvatus: Kirsi Aromaa, Markus Niinikoski, Heikki Palosaari, Hannu Suntio, Riikka Tapanainen Palvelu: Pirjo Kotiranta, Anneli Kuokka, Anneli Mäki, Helena Paimela, Raisa Saloheimo, Tarja Tallqvist b) toteaa vastuuryhmien työntekijäet ja puheenjohtajat: Julistus: Kimmo Ansamaa (puheenjohtaja), Antti Kruus, Ulla-Maija Kyrölä, Leena Lenkkeri, Sari Rautio, Mia Silvola, Heli Vikstén Kasvatus: Marja Jauhiainen (puheenjohtaja), Päivi Hakomäki, Suvi Kaikkonen, Antti Malinen, Juha Mustonen, Tarja Ruoholinna, Veera Värtelä Palvelu: Maria Helin (puheenjohtaja), Maritta Hartikainen, Anna Poutiainen, Markus Silvola, Karoliina Sivén, Anne Sarasmaa. a) valitsi vastuuryhmiin seuraavat luottamushenkilöt: Julistus: Matti Finskas, Bo Grönholm, Leo Hiltunen, Pertti Järvenpää, Elsa Luukkonen Kasvatus: Kirsi Aromaa, Markus Niinikoski, Heikki Palosaari, Hannu Suntio, Riikka Tapanainen Palvelu: Pirjo Kotiranta, Anneli Kuokka, Anneli Mäki, Helena Paimela, Raisa Saloheimo, Tarja Tallqvist b) totesi vastuuryhmien työntekijäet ja puheenjohtajat: Julistus: Kimmo Ansamaa (puheenjohtaja), Antti Kruus, Ulla-Maija Kyrölä, Leena Lenkkeri, Sari Rautio, Mia Silvola, Heli Vikstén Kasvatus: Marja Jauhiainen (puheenjohtaja), Päivi Hakomäki, Suvi Kaikkonen, Antti Malinen, Juha Mustonen, Tarja Ruoholinna, Veera Värtelä Palvelu: Maria Helin (puheenjohtaja), Maritta Hartikainen, Anna Poutiainen, Markus Silvola, Karoliina Sivén, Anne Sarasmaa.

7 5 KUOPION KIRKKOPÄIVÄT JA KIRKON KANSAINVÄLISEN TYÖN NEUVOTTELUPÄIVÄT Kirkkopäivät järjestetään tänä vuonna Kuopiossa. Päivät ovat kirkollinen suurtapahtuma, jossa hengellinen ravinto, kulttuuritapahtumat ja yhteiskunnallinen keskustelu yhdistyvät. lla on mahdollisuus lähettää edustajansa Kirkkopäiville. Seurakunta maksaa osallistumismaksut, majoituksen, ruokaliput ja matkat julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaan. Kirkkopäivien yhteydessä järjestetään Kuopiossa Kirkon kansainvälisen työn neuvottelupäivät Olarin seurakunnan ystävyysseurakuntatyöryhmä esittää, että seurakunta lähettää edustajikseen neuvottelupäiville Panu Janhusen ja Heikki Palosaaren. Seurakunta maksaa osallistumismaksut, majoituksen, ruokaliput ja matkat julkisen kulkuneuvon taksojen mukaan. a) nimeää edustajat Kuopion kirkkopäiville b) nimeää edustajikseen Kansainvälisen työn neuvottelupäiville Panu Janhusen ja Heikki Palosaaren. c) päättää maksaa osallistujien osallistumismaksut, majoituksen, ruokaliput ja matkat julkisten kulkuneuvojen taksan mukaan. a) nimesi edustajiksi Kuopion kirkkopäiville Helena Paimelan, Timo Lankisen ja Jali Ruuskasen b) nimesi edustajikseen Kansainvälisen työn neuvottelupäiville Panu Janhusen ja Heikki Palosaaren. c) päätti maksaa osallistujien osallistumismaksut, majoituksen, ruokaliput ja matkat julkisten kulkuneuvojen taksan mukaan. 6 6 ESPOON HIIPPAKUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN NEUVOTTELUPÄIVÄT 2013 Espoon hiippakunta, Kirkkopalvelut/Koulutuskeskus Agricola ja Lohjan ja Järvenpään seurakunnat ovat kutsuneet luottamushenkilöitä osallistumaan hiippakunnallisiin neuvottelupäiviin Seurakuntakeskukseen Lohjalle tai Seurakuntaopistolle Järvenpäähän. n et: Matti Finskas, Elsa Luukkonen, Leo Hiltunen, Helena Paimela, Anneli Mäki, Tarja Tallqvist ja kirkkovaltuuston Raija Meriläinen ovat ilmaisseet halunsa osallistua neuvottelupäiville. Seurakunta maksaa osallistumismaksut ja matkakulut.

8 a) valitsee Espoon hiippakunnan luottamushenkilöiden neuvottelupäiville seuraavat luottamushenkilöt: Matti Finskas, Helena Paimela, Leo Hiltunen ja Anneli Mäki, Tarja Tallqvist, Elsa Luukkonen ja Raija Meriläinen. b) päättää, että seurakunta maksaa osallistujien osallistumismaksun ja matkakulut. a) valitsi Espoon hiippakunnan luottamushenkilöiden neuvottelupäiville seuraavat luottamushenkilöt: Matti Finskas, Helena Paimela ja Leo Hiltunen ja Anneli Mäki, Tarja Tallqvist, Raija Meriläinen ja Pirjo Kotiranta. b) päätti, että seurakunta maksaa osallistujien osallistumismaksun ja matkakulut. 7 7 TYÖNTEKIJÖIDEN KOULUTUS- JA VIRKISTYSMATKA TUKHOLMAAN Seurakunnan työntekijöille on perinteisesti järjestetty virkistysmatka toukokuussa. Matkakohde on ollut joko kotimaassa tai ulkomailla. Ulkomaanmatkoista on päätetty aina seurakuntaneuvostossa. Tänä vuonna ajatuksena on järjestää virkistyksen ja yhdessäolon lisäksi matkaan myös koulutuksellista antia. Tarkoituksena on viettää maissaoloaika Tukholmassa tutustumalla Santa Claran seurakuntaan, jonka yhteisöllinen toiminta on saanut jumalanpalvelusten kävijämäärät kasvuun ja muun toiminnan kukoistamaan. Toivomme saavamme messuyhteisökeskusteluumme virikkeitä seurakunnasta keskusteluissa seurakunnan työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa. Espoon hiippakunnan kirkkoherrat vierailivat piispan johdolla seurakunnassa viime keväänä. Matkan kustannukset henkeä kohti ovat noin , johon kuuluvat ruokailut, yöpymiset laivalla sekä kokoustilat. Omavastuu matkasta on majoituksesta riippuen. Osallistujia on ilmoittautunut noin 40. Matkaan käytetään 1 työpäivä (8 h), loppu aika on työntekijöiden omaa aikaa. LIITE hyväksyy Olarin seurakunnan työntekijöiden koulutus- ja virkistysmatkan Tukholmaan hyväksyi Olarin seurakunnan työntekijöiden koulutus- ja virkistysmatkan Tukholmaan

9 8 8 DIAKONIAVIRANHALTIJA KATJA KARVISEN IRTISANOUTUMINEN JA VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN Diakoniaviranhaltija Katja Karvinen on irtisanoutunut Olarin seurakunnan diakoniaviranhaltijan virasta alkaen. Hän siirtyy Tapiolan seurakuntaan diakoniaviranhaltijaksi. Hän on työskennellyt Olarin seurakunnassa alkaen. n tulee julistaa diakonian virka haettavaksi. Samalla voidaan valita seurakuntaneuvoston edustaja haastatteluryhmään. a) merkitsee tiedoksi Katja Karvisen irtisanoutumisen ja kiittää häntä erinomaisesta työstä Olarin seurakunnassa b) julistaa Olarin seurakunnan diakonian viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyy klo c) valitsee edustajan haastatteluryhmään. a) merkitsi tiedoksi Katja Karvisen irtisanoutumisen ja kiitti häntä erinomaisesta työstä Olarin seurakunnassa b) julisti Olarin seurakunnan diakonian viran haettavaksi siten, että hakuaika päättyy klo c) Kirkkoherra kutsuu edustajan haastatteluryhmään myöhemmin Palvelun vastuuryhmän luottamushenkilöten joukosta. 9 LAUSUNNON ANTAMINEN VS. SEURAKUNTAPASTORI VILPPU HUOMON SI- VUTOIMILUVASTA Vs. seurakuntapastori Vilppu Huomo anoo Espoon hiippakunnan tuomiokapitulilta sivutoimilupaa ajalle Kirkkohallituksessa tehtävää verkkotyötä varten. Työ on koordinaattorina toimimista Suomi24 Kirkko kuulollapalstalla. Työn määrä on n h/kk. Tehtävän hoitaminen ei ole sidottu aikaan eikä kellonaikaan eikä se häiritse virkatehtävien hoitoa. Vilppu Huomon tehtävä on koordinoida keskustelijoiden päivystysvuoroja, tukea ja ohjata keskustelijoita, moderoida keskusteluja ja osallistua niihin omilla koordinointivuoroillaan. Tehtävä on jatkoa aiemmin seurakuntaneuvoston (Srk-neuvoston kokous 1/2012, , 5 ) puoltamalle sivutoimiluvalle. ESITYKSEN LIITE Anomus sivutoimiluvasta henkilöarkistossa

10 esittää lausuntonaan Espoon hiippakunnan tuomiokapitulille, että se puoltaa vs. seurakuntapastori Vilppu Huomon sivutoimilupaa ajalle Kirkkohallituksessa tehtävää verkkotyötä varten. esitti lausuntonaan Espoon hiippakunnan tuomiokapitulille, että se puoltaa vs. seurakuntapastori Vilppu Huomon sivutoimilupaa ajalle Kirkkohallituksessa tehtävää verkkotyötä varten KIRKKOHERRAN NIMENKIRJOITUSOIKEUS Varapuheenjohtaja Riikka Tapanainen johti kokousta asian käsittelyn ajan. Kirkkoherra poistui paikalta asian käsittelyn ajaksi. KL 7 luvun 7 mukaan seurakuntaneuvosto päättää seurakunnan nimenkirjoitusoikeuden myöntämisestä sekä muuttaa valtuutta tarpeen mukaan. Nimenkirjoitusoikeus on aina kirkkoherralla. on antanut seurakunnan nimenkirjoitusoikeuden vt. kirkkoherra Salla-Maria Viitapohjalle toistaiseksi. Salla-Maria Viitapohjan tultua valituksi kirkkoherran virkaan lukien on hyvä täsmentää valtuutus myös nimenkirjoitusoikeuden osalta. Varapuheenjohtajan esitys: a) päättää antaa Olarin seurakunnan nimenkirjoitusoikeuden kirkkoherra Salla-Maria Viitapohjalle. Oikeus on voimassa niin kauan, kun Salla-Maria Viitapohja hoitaa Olarin seurakunnan kirkkoherran virkaa. b) Tarkastetaan pykälä kokouksessa. a) päätti antaa Olarin seurakunnan nimenkirjoitusoikeuden kirkkoherra Salla-Maria Viitapohjalle. Oikeus on voimassa niin kauan, kun Salla-Maria Viitapohja hoitaa Olarin seurakunnan kirkkoherran virkaa. b) Tarkastettiin pykälä kokouksessa. Lisätietoja: Hallintoassistentti Mari Nurmi

11 10 Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Salla-Maria Viitapohja Riikka Tapanainen Mari Nurmi puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty sekä todettu kokouksen kulun ja siellä tehtyjen päätösten mukaiseksi Pirjo Kotiranta Anneli Kuokka

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2013

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2013 ESITYSLISTA 1 / 2013 Aika Paikka 5.2.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana Kirsi Rostamo esittelee uudistuvaa Esse-lehteä Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/ SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/ SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 7.2.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/2017 Sisällys 1. SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4 2. ILMOITUSASIAT 5 3. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 6 4. VAHTIMESTARI

Lisätiedot

6. EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN 7

6. EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN 7 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 7.2.2017 1. SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2. ILMOITUSASIAT 3 3. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 4 4. VAHTIMESTARI KAARINA PAUNUN IRTISANOUTUMISILMOITUS 5 5. KIRKKOPÄIVÄT

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 /

PÖYTÄKIRJA 2 / PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 12.3.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 11 ILMOITUSASIAT 2 12 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 13 DIAKONIAN

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2013 Aika 12.3.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven neuvotteluhuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 6 / 2014 Aika 2.9.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja Finskas, Matti

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7 / 2013 Aika 1.10.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 38 ILMOITUSASIAT 3 39 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2013 Aika 7.5.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.30) Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone

Aika klo (kahvi klo 17.30) Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7 / 2012 Aika 2.10.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7 /

PÖYTÄKIRJA 7 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 1.10.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 40 ILMOITUSASIAT 2 41 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2012 Aika Paikka 28.2.2012 klo 19.00 Klo 17.30 Espoon kaupungin Kaupunkikehitysyksikön tutkimusjohtaja Teuvo Savikko kertoo seurakunnan alueesta tilastojen valossa. Klo

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2018 5.6.2018 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. TOIMISTOESIMIES JUSSI SALON IRTISANOUTUMISILMOITUS 4 36. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 18 ILMOITUSASIAT 3 19 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen

3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 3 / 2012 Aika Paikka 3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen Kauppakeskus Isossa Omenassa, kahvi klo 17.30. Ison Omenan seurakuntatilat

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 4.9.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. PANU JANHUSEN VAALIKELPOISUUDEN MENETYS 6 4.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6 /

PÖYTÄKIRJA 6 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6 / 2012 4.9.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 44 ILMOITUSASIAT 3 45 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014 Aika Paikka 3.6.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana kirkkoherra esittelee Jäsen 360 - aineistoa Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4

17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2015 10.3.2015 SIVU 17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4 21 PIISPANTARKASTUS

Lisätiedot

Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 8 / 2014 Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Finskas, Matti Grönholm, Bo Hiltunen, Leo Järvenpää,

Lisätiedot

1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3

1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 20.1.2015 SIVU 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU 2015 2 3 KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3 4 SEURAKUNTANEUVOSTON EDUSTAJIEN

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 5.6.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2015 Aika 20.1.2015 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Ervamaa, Katariina Finskas, Matti

Lisätiedot

14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4

14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2016 1.3.2016 14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4 17. EHDOKKAAN ASETTAMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN HALLITUKSEN JÄSENTEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /

PÖYTÄKIRJA 5 / PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 3.6.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 38 VUODEN

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 2.5.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/2017 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ANNELI VIROLAISEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

Aika 6.11.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka

Aika 6.11.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8 / 2012 Aika 6.11.2012klo18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

46. VAHTIMESTARI SANNI HUKKASEN SIIRTÄMINEN YLIVAHTIMESTARIN TEHTÄVÄÄN KAHDEN VAHTIMESTARIN PALVELUSSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 10

46. VAHTIMESTARI SANNI HUKKASEN SIIRTÄMINEN YLIVAHTIMESTARIN TEHTÄVÄÄN KAHDEN VAHTIMESTARIN PALVELUSSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 10 PÖYTÄKIRJA 5/2018 4.9.2018 39. ILMOITUSASIAT 2 40. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 41. PANU JANHUSEN VAALIKELPOISUUDEN MENETYS 4 42. VAALILAUTAKUNNAN TÄYDENTÄMINEN 5 43. IRTISANOUTUMINEN MARTTI SALOMAA 6 44.

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2014 Aika 4.2.2014klo17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Paikka Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 10.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 23 ILMOITUSASIAT 2 24 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2013 3.9.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 39 ILMOITUSASIAT 2 40 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/

PÖYTÄKIRJA 6/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6/2011 6.9.2011 -- SIVU 54 ILMOITUSASIAT 2 56 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 2 57 SEURAKUNNAN TYÖRYHMIEN JÄSENTEN NIMEÄMINEN 3 59 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEN PUHEENVUORO 4 60

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Tiistai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka Aika Tiistai 22.1.2019 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo Olarin kirkon seurakuntasali

klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo Olarin kirkon seurakuntasali Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2012 Aika Paikka 8.5.2012 klo 19.00, kahvi klo 17.30, viestintäpäällikkö Ulpu Sarlin vierailee klo 18-19 Olarin kirkon seurakuntasali Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

20. OLARIN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN OHJAUSRYHMÄN NIMITTÄMINEN ETSIVÄN VANHUSTYÖN PROJEKTIIN 8

20. OLARIN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN OHJAUSRYHMÄN NIMITTÄMINEN ETSIVÄN VANHUSTYÖN PROJEKTIIN 8 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2017 2.5.2017 17. ILMOITUSASIAT 2 18. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 19. ANNELI VIROLAISEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARSINAISEKSI JÄSENEKSI 4 20. OLARIN SEURAKUNNAN V

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 /

PÖYTÄKIRJA 1 / PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 4.2.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 1 ILMOITUSASIAT 2 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 3 SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo Kokous alkaa klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo Kokous alkaa klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 3/2015 Aika 10.3.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo 17.30-18.30. Kokous alkaa klo 18.30 Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 Osanottajat Läsnä Asioiden esittelijä Ylikangas Kimmo kirkkoherra, pj.

Lisätiedot

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66

Liitteet 1 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, 66 LAURITSALAN SEURAKUNTA ASIALISTA 1 (6) Hallituskatu 15, PL 1018 53301 LAPPEENRANTA PUH. 05 6126401, 6126406 Aika Keskiviikkona 16.4.2008 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Keskuskatu 1.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7/

PÖYTÄKIRJA 7/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7/2012 2.10.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 52 ILMOITUSASIAT 2 53 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA)

Pöytäkirja Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) 5-2016 Aika Torstai 26.5.2016 klo 17.00 (kahvit klo 16.45) Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Lappeenrannan kirkon alasali, Mannerheiminkatu 1, Lappeenranta (HUOM! PAIKKA) ASIALISTA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTÄKIRJA 4/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2012 8.5.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 29 ILMOITUSASIAT 2 30 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /

PÖYTÄKIRJA 5 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2013 4.6.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 28 ILMOITUSASIAT 3 29 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 1/2019 p SEURAKUNTANEUVOSTO 25.1. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 1(6) Aika 23.1.2019 klo 16.30 17.20 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.11.2016 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIO-

Lisätiedot

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Aika: Torstai 13.10.2016 klo 18.00, Kahvi klo 17.30 Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta,varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat:

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat: LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika Tiistai 10.2.2015 klo 17.00 18.38 Paikka Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta Käsiteltävät asiat: 16 KOKOUKSEN AVAUS 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 6.5.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 25 ILMOITUSASIAT 3 26 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 27 KOLEHTIKOHTEET

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3 /

PÖYTÄKIRJA 3 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2012 3.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 18 ILMOITUSASIAT 3 19 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2010-07 1 / 5 18.11.2010 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 18.00 20.45 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa Osanottajat Ylikangas Kimmo, pj. Rikala Tuula, varapj., kokouksen pj. Huuskonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 /

PÖYTÄKIRJA 4 / PÖYTÄKIRJA 4 / 2012 8.5.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 25 ILMOITUSASIAT 3 26 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 27 SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 10.12.2018 klo 17.30 18.25 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 10.02.2010 klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä jäsenet Puhakka Osmo kirkkoherra Anttila Maire jäsen

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, ,

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo alkaen. Henna Markkanen, , KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika 14.01.2019 klo 18:00 Paikka Lisätietoja Osallistujat Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16b, 2. kerros Kahvia on tarjolla klo 17.30

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2014 Aika 6.5.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2011 Tark: Seurakuntaneuvosto 1. Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 19.1.2011 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Poikluoman seurakuntatalo, Poikluomantie 9 Läsnä: Vahtola, Pirjo puheenjohtaja Ainasoja, Merja Airio, Mirja Andersson,

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 6

Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 6 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.03.2016 klo 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 2/2016 Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja 1-2015. Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 14.1.2015 klo 17.00 18.15 Paikka Lappeen seurakuntasali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 1

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1/8 KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18-18.48 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Ulla Maija Puhakka Sirkka Konttinen puheenjohtaja 1-6 :t puheenjohtaja 7-12 :t Liisa

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Kellolahdentie 8, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO 7.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2017 1(5) Aika 5.4.2017 klo 16.30 17.25 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS

HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Seurakuntaneuvosto 22.5.2014 sivu 1 (6) HAKUNILAN SEURAKUNNAN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstai 22.5.2014 klo 18.00 Paikka Hakunilan kirkon kokoustila Hakunilantie 48, Vantaa Osallistujat: Jäsenet

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Kellolahdentie 8, 70460 KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2016 p. 040 4848 379 SEURAKUNTANEUVOSTO 21.4. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2016 1(5) Aika 19.4.2016 klo 16.30-17.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Kellolahdentie 8 Kokoonpano ja läsnäolo Mäkinen Aulikki

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 /

PÖYTÄKIRJA 2 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 12.3.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 11 ILMOITUSASIAT 2 12 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.55 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 9/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 9/2018 1(5) Aika 12.12.2018 klo 16.30 17.05 (tarjoilu kokouksen jälkeen vapaaehtoisten kiitosjuhlassa klo 18.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon takkahuone, Ampujanpolku

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ YHTEISEN SRK-PALVELUN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (5) AIKA torstai klo 17.00 PAIKKA Palokan kirkko, opintosali, Rovastintie 8 Käsiteltävät asiat 88 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 89 Työjärjestyksen hyväksyminen 90 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1/6 KOKOUSAIKA 10.1.2017 klo 17-17.35 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Sorjonen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (6) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (6) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 23.9.2015 1 (6) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 23.9.2015 klo 17.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Samuel Mäkinen vs kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU

KOKOUSKUTSU KOKOUSKUTSU 9.1.2019 LAITILAN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto AIKA: Torstaina 17.1.2019 kahvitarjoilu klo 17.30 alkaen, kokous alkaa klo 18.00 PAIKKA: Lehtoniemen leirikeskus, Rantalantie 274 Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO

KUOPION TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2017 Suokatu 22, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 3/2017 p SEURAKUNTANEUVOSTO Aika Tiistai 28.3.2017 klo 17, kahvit ennen kokousta. Paikka Keskusseurakuntatalo, kerhohuone Samuli, Suokatu 22 C. Kokoonpano ja läsnäolo Ilpo Rannankari puheenjohtaja läsnä Liisa Karjalainen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) Seurakuntaneuvosto ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 3/2015 Aika ja paikka Ke 15.4.2015 klo 19.00-20.24, Korian seurakuntasali, Alakouluntie 23 Tutustumis- ja suunnitteluilta sekä kahvit

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 13.3.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 2/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. NUORISOTYÖNOHJAAJA TARU HYTÖSEN IRTISANOUTUMINEN

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 14.1.2019 klo 17.30 18.00 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja Aika Torstai klo Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. Paikka 9-2016 Aika Torstai 24.11.2016 klo 17.00 Lappeenrannan evankelisluterilaiset seurakunnat Paikka Neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 109 KOKOUKSEN AVAUS 110 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto.

Kirkkoneuvosto (8) Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Kirkkoneuvosto 7. 1.2015 1 (8) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 7.1.2015 klo 17.30 18.05 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus, Koulukatu 6, kirjasto. Läsnä Esa Mierlahti kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 1 ESPOONLAHDEN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VAALI 2 MUUT ASIAT 2 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 Aika Paikka 14.01.2014 klo 18.00 Espoonlahden kirkon rippikoulusali

Lisätiedot