SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 9/2015 PÖYTÄKIRJA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 9/2015 PÖYTÄKIRJA"

Transkriptio

1 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 9/2015 PÖYTÄKIRJA Osallistujat Ilmoitusasiat Kirkkoherran päätökset Lausunto Espoon seurakuntayhtymän vuoden 2016 talousarvioehdotuksesta ja ehdotuksesta vuosien toiminta- ja taloussuunnitelmaksi Yhteisvastuukeräyksen järjestelyt Luottamushenkilöiden terveiset... 13

2 Olarin seurakuntaneuvosto 9/2015 PÖYTÄKIRJA Aika klo Paikka Läsnä Olarin kirkon kerhosiiven neuvotteluhuone Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Janhunen, Panu varapuheenjohtaja Ervamaa, Katariina jäsen Finskas, Matti jäsen Grönholm, Bo jäsen Järvenpää, Pertti jäsen Järves, Kira jäsen Meriläinen, Raija jäsen (saapui klo 17.40, 3 aikana) Peltokorpi, Mikko jäsen Repo, Simo jäsen Saloheimo, Raisa jäsen Tallqvist, Tarja jäsen Kotiranta, Pirjo varajäsen Soini, Virve varajäsen Virolainen, Anneli varajäsen Poissa Hiltunen, Leo jäsen (ilmoittanut esteestä, tilalla Virve Soini) Luukkonen, Elsa jäsen (ilmoittanut esteestä, tilalla Pirjo Kotiranta) Rostamo, Kirsi jäsen (ilmoittanut esteestä, tilalla Anneli Virolainen) Salli, Päivi jäsen (ilmoittanut esteestä, ei sijaista) Snygg, Maija jäsen (ei ilmoitusta esteestä) Nurmi, Mari sihteeri

3 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Puheenjohtaja avasi kokouksen ja totesi, että kokous oli kutsuttu koolle ja että läsnä oli 12 vakinaista jäsentä, 3 varajäsentä ja yksi jäsen saapui myöhemmin. Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Jäsenille oli lähetetty esityslista nro 9/2015 liitteineen. Seurakuntaneuvosto hyväksyi esityslistan kokouksen työjärjestykseksi niin, että lisättiin kohdaksi PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Katariina Ervamaa ja Bo Grönholm.

4 73 ILMOITUSASIAT 431/YV / Kevään vastuuryhmäkokoukset ovat ja (kahvitarjoilu klo 17.00, kokous klo 17.30). 2 Omaisuusraportti (nähtävillä kokouksessa). 3 Olarin seurakunnan vapaaehtoistyön esite jaettiin pöydälle. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): päätöksillä ei ole todennettavia lapsivaikutuksia. Lisätietoja: Kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja Puheenjohtajan esitys: Merkitään tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

5 74 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 431/YV /2015 Kirkkoherran päätökset /2015 ovat liitteenä. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): lapsivaikutusten arviointi on tehty jokaisen päätöksen kohdalla erikseen. Lisätietoja: Kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja Puheenjohtajan esitys: Merkitään tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

6 /YV /2015

7 76 LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2016 TALOUSARVIOEHDOTUKSESTA JA EHDOTUKSESTA VUOSIEN TOIMINTA-JA TALOUSSUUNNITELMAKSI 431/YV /2015 Espoon seurakuntien yhteinen kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan pyytää seurakuntaneuvostojen ja yhteistyötoimikunnan lausunnot ehdotuksesta Espoon seurakuntayhtymän vuoden 2016 talousarvioksi ja vuosien toiminta-ja taloussuunnitelmaksi mennessä. YKN:ssä toiminta -ja taloussuunnitelman paikallisseurakunnissa tehtävä työ oli esitelty seuraavasti: Paikallisseurakunnissa tehtävä työ Seurakunnan toimintamenoihin on varattu yhteensä 22,3 M (23,6 M vuonna 2015). Jaettava kokonaismääräraha on 123,6 euroa per jäsen. Seurakuntien määräraha on laskettu kertomalla jäsenkohtainen määräraha seurakuntien väkiluvulla per Menomäärärahaan on lisätty tulohyvityksenä kunkin seurakunnan arvioima tulojen summa, yhteensä 1,1 M. Nettomääräraha on 5,3 % edellisvuotta pienempi. Talousarvion valmistelu on lähtenyt periaatteesta, että säästöt jaetaan 50/50 suhteessa seurakuntien ja yhtymän viraston palveluyksiköiden kesken. Jakosuhde vastaa nykyistä seurakuntien ja yhtymän viraston yksiköiden määrärahojen käytön jakautumista. Seuraavien vuosien talousarvioiden valmistelussa perustelluista syistä tuota periaatetta voidaan harkita muutettavaksi, mutta käytännössä tämä johtaisi siihen, että myös seurakuntien ja yhtymän viraston yksiköiden väliset velvoitteet ja tehtävät muuttuisivat. Talousarvio ei ota kantaa tehtävien uudelleen jakamiseen seurakuntien ja yhtymän viraston yksiköiden kesken, vaan tehtävien ja sitä kautta määrärahojen jako on edelleen perussäännön mukainen. Säästöjen tavoitteena on myös, että tulevaisuudessa vuosikate kattaa poistot. Se ei kuitenkaan ole mahdollista vielä tällä suunnittelukaudella ilman, että toiminta siitä merkittävästi kärsisi. Määrärahojen jako jäsenmäärien suhteessa on selkeä. Erilaisia vaihtoehtoisia jakotapoja on aikaisempina vuosina pohdittu, mutta nykyinen menettelytapa on katsottu tasapuolisimmaksi ja tarkoituksenmukaisimmaksi. Tapiolan kirkon peruskorjauksen suunnittelu alkaa tulevalla suunnittelukaudella, minkä yhteydessä peruskorjauksen taso tarkemmin määräytyy. Peruskorjauksen tasoon ei tässä talousarviossa ole tullut muutoksia.

8 Esbo svenska församlingin saamaan määrärahaan on seurakunnan vaikeahoitoisuuden takia tehty 7 % korotus. Se on kaksi prosenttiyksikköä suurempi kuin vuonna Mikäli yhteiset työmuodot tarjoaisivat nykyistä enemmän ruotsinkielisiä palveluja, merkitsisi se huomattavasti suurempaa menomäärärahan lisäystä. Espoon tuomiokirkkoseurakunta saa euroa niihin vahtimestaripalveluihin, joita se tarjoaa kaikille Espoon seurakunnille. Lisäksi Espoon tuomiokirkkoseurakunnalle on annettu euron määräraha englanninkielisten jumalanpalvelusten aiheuttamia ylimääräisiä vahtimestarikuluja varten. Olarin seurakunnan talousarviomäärärahat v Säästötavoitteemme kaudella on siis noin Käyttötalouden supistamiseksi seurakunnissa käytössä on kaksi mahdollisuutta: henkilöstökulujen alentaminen ja toimintamäärärahojen leikkaaminen. Olarin seurakunnan johtoryhmä on käynyt keskustelun säästöjen toteuttamisesta. Hyväksytyssä talousarvioesityksessä esitetään myös jakamattoman kansainvälisen vastuun määrärahan pienentämistä verotulojen aleneman verran eli 14,4 %. Suomessa tehdään tällä hetkellä merkittäviä ratkaisuja kansainvälisen avun leikkaamisessa. Kirkon ja seurakunnan työn keskeisenä ajatuksena on, että lähimmäistä tulee auttaa lähellä ja kaukana. Kirkon diakonian keskeinen ajatus on, että meidän tulee auttaa niitä ihmisiä, joita eivät muut auta. Tällä hetkellä näitä ihmisiä on maailmalla paljon. Jo toteutetut kehitysyhteistyömäärärahojen leikkaukset tai rahojen tulouttamatta jättämiset ovat aikaansaaneet pakolaisleirien tason laskun ja elämän muuttumisen mikäli mahdollista vielä vaikeammaksi. Ihmisillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin lähteä liikkeelle muihin maihin etsimään parempaa elämää. Suomi on viime kuukausina ottanut isoja ja nopeita askeleita pakolaismäärien kasvaessa. Näin tulee seuraavinakin vuosina jatkumaan. Espoon seurakuntien tulee varautua kantamaan oma osuutensa turvapaikanhakijoiden kotouttamisessa. Jokainen taloudellinen avustus, joka auttaa ihmisiä kohdemaissa, tuo helpotusta siihen, ettei ihmisten tarvitse lähteä hakemaan turvapaikkaa muualta. Tätä korvaamattoman arvokasta työtä lähtömaissa tekevät lähetysjärjestöt ja Kirkon Ulkomaanapu. Tästäkin syystä kansainvälisen vastuun talousarviorahojen leikkaaminen antaisi vääränlaisen signaalin. Kirkkohallitus on antanut selkeän viestin seurakunnille, että kansainvälisen vastuun ja lähetystyön avustamista rajojemme ulkopuolella ei tule vähentää. Tämä vahva viesti sisältyy uutiseen Yhteisvastuukeräyksen rahanjaosta, jota esitettiin muutettavaksi enemmän kotimaista avustustyötä painottavaksi.

9 Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): Sopeutettaessa seurakunnan käyttötaloutta talousarviotavoitteiden mukaisesti seurakuntatyössä on entistä enemmän nähtävä työ kokonaisuutena, jonka toteuttamiseen kaikki työntekijät ja lukuisat vapaaehtoiset osallistuvat oman ammattitaitonsa ja osaamisensa kautta. Yhteisvoimin päästään siihen, että seurakuntatyö voi edelleen palvella myös lapsia ja perheitä parhaalla mahdollisella tavalla. Säilyttämällä jakamattoman kansainvälisen vastuun määräraha entisellä tasolla autetaan lapsia ja perheitä vaikeissa olosuhteissa heidän kotimaassaan. Lisätietoja: Kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja Puheenjohtajan esitys: Seurakuntaneuvosto a) antaa YKN:lle seuraavan lausunnon ehdotuksesta Espoon seurakuntayhtymän vuoden 2016 talousarvioksi ja vuosien toiminta-ja taloussuunnitelmaksi: Olarin seurakuntaneuvosto pitää tärkeänä, että jakamattoman kansainvälisen vastuun määrärahoja ei leikata tilanteessa, jossa valtava maailmanlaajuinen pakolaiskatastrofi uhkaa paisua hallitsemattomaksi. Lähetysjärjestöt ja Kirkon Ulkomaanapu tekevät arvokasta työtä siellä, missä ihmiset ovat, ja auttavat heitä rakentamaan parempaa elämää omassa kotimaassaan. Muilta osin Olarin seurakuntaneuvosto viittaa aiemmin talousarvion suunnitteluohjeesta antamaansa lausuntoon ja siinä esille otettuihin seikkoihin. b) tarkastaa tämän pykälän kokouksessa. Päätös: Seurakuntaneuvosto a) päätti yksimielisesti antaa YKN:lle seuraavan lausunnon ehdotuksesta Espoon seurakuntayhtymän vuoden 2016 talousarvioksi ja vuosien toiminta-ja taloussuunnitelmaksi: Olarin seurakuntaneuvosto pitää tärkeänä, että jakamattoman kansainvälisen vastuun määrärahoja ei leikata tilanteessa, jossa valtava maailmanlaajuinen pakolaiskatastrofi uhkaa paisua hallitsemattomaksi. Lähetysjärjestöt ja Kirkon Ulkomaanapu tekevät arvokasta työtä siellä, missä ihmiset ovat, ja auttavat heitä rakentamaan parempaa elämää omassa kotimaassaan. Muilta osin Olarin seurakuntaneuvosto viittaa aiemmin talousarvion suunnitteluohjeesta antamaansa lausuntoon ja siinä esille otettuihin seikkoihin. b) tarkasti tämän pykälän kokouksessa.

10 77YHTEISVASTUUKERÄYKSEN JÄRJESTELYT 431/YV /2015 Kira Järves poistui asian käsittelyn ajaksi. Yhteisvastuukeräys 2016 auttaa syrjäytymisvaarassa olevia lapsia ja nuoria. Kirkkohallituksen täysistunto hyväksyi Suomen Partiolaisten valtakunnallisen Nuorten syrjäytymisen ehkäisy partion avulla hankkeen Yhteisvastuukeräyksen vuoden 2016 kotimaiseksi erityiskohteeksi. Partiolaisten hankkeella käynnistetään toimintaa, jossa syrjäytyneitä ja syrjäytymisuhan alla olevia lapsia ja nuoria autetaan partiotoiminnan avulla. Hankkeessa koulutetaan myös partiojohtajia eri vammaisryhmien kanssa työskentelyyn. Yhteisvastuukeräyksen ulkomaisena esimerkkikohteena v on Kirkon Ulkomaanavun Ugandan maaohjelma, jossa tuetaan nuorten koulutusta ja toimeentuloa. Yhteisvastuu 2016 käynnistyy sunnuntaina Keräys toteutetaan osana seurakunnan normaalia vuotuista toimintaa lipas-ja listakeräyksenä sekä eri tapahtumien yhteydessä toimintasuunnitelmien mukaisesti. Yhteisvastuukeräyksen vuoden 2016 tuotosta jaetaan 60 % kansainväliseen diakoniaan Kirkon Ulkomaanavun kautta, 20 % kotimaiseen erityiskohteeseen, 10 % keräävän seurakunnan valitsemalle kohteelle ja 10 % Kirkon diakoniarahastolle, josta annetaan avustuksia vähävaraisille seurakuntien hakemusten perusteella. Seurakuntaneuvoston jäsenet Kira Järves ja Simo Repo ovat lupautuneet olemaan mukana yhteisvastuutyöryhmässä. Kirkkoherra on nimennyt ryhmään vapaaehtoistyön ohjaaja Leena Lenkkerin ja diakoni Kristiina Huotarin. Työryhmä on kokoontunut yhden kerran ja se ehdottaa seuraavaa vastuunjakoa: keräyspäällikkö: Simo Repo koordinaattori ja Yhteisvastuutoimiston yhdyshenkilö: Leena Lenkkeri listakeräysvastaava: Leena Lenkkeri lipaskeräyksen organisointi: Kira Järves, Leena Lenkkeri yhteydet partiolippukuntiin: Kira Järves tapahtumien ja tempausten suunnittelu: Kristiina Huotari, Kira Järves Seurakuntaneuvoston tehtävänä on päättää keräystuoton 10 % oman seurakunnan osuuden käyttämisestä. Siihen on tullut kaksi ehdotusta: Olarin alueen lippukunnat ovat tehneet ehdotuksen, että seurakunnan oma 10 % osuus keräystuotosta käytettäisiin vähävaraisten perheiden lasten partioretki-ja leirimaksujen tai retkeilyvälineiden hankinnan tukemiseen sekä sisutoiminnan mahdollistaminen välinein ja johtajien koulutuksella. Sisupartiolaisia ovat partiolaiset, jotka tarvitsevat erityistä tukea partiossa esimerkiksi vamman tai pitkäaikaissairauden takia.

11 Akuutti pakolaistilanne on asettanut myös seurakunnat uuteen vaativaan tilanteeseen, kun velvollisuutemme on auttaa Espooseen tulleita tuhansia pakolaisia. Espooseen on tullut erityisen paljon alaikäisiä pakolaisia. Toiminnan järjestämisestä aiheutuu kuluja, joihin ei ole varauduttu talousarviossa. Seurakuntalaiset ovat myös kysyneet, miten he voisivat tukea juuri Espoossa pakolaisten hyväksi tehtävää työtä. Seurakunnalla ei ole mahdollisuutta saada erillistä rahankeräyslupaa tähän tarkoitukseen eikä seurakunta voi kehottaa ihmisiä lahjoittamaan rahaa esim. diakoniatyölle. Yhteisvastuukeräys tarjoaa mahdollisuuden kohdentaa lahjoitukset tältä osin paikallisesti. Tässä akuutissa pakolaistilanteessa on perusteltua, että YV-keräyksen tuoton oman seurakunnan osuus kohdennetaan pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden parissa Espoossa tehtävään työhön. Tällä ehkäistään osaltaan nuorten pakolaisten syrjäytymistä keräyksen yleistavoitteen mukaisesti. Partiotoimintaa tuetaan merkittävästi joka tapauksessa koko keräyksen puitteissa. Olarin seurakunta puolestaan tukee partiolippukuntia taloudellisesti eniten koko Espoossa. Partiotoiminnan maksuihin on lisäksi mahdollista saada tukea sosiaalitoimen kautta. Seurakunnat voisivat toimia yhteistyökumppaneina Sisu-toimintaan liittyvässä kouluttamisessa. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): Yhteisvastuukeräyksen tuotolla voidaan auttaa avun tarpeessa olevia lapsia ja nuoria kotimaassa ja ulkomailla. Lasten ja nuorten parissa tehtävä työ ehkäisee syrjäytymistä ja luo näin paremmat edellytykset elämälle. Lisätietoja: Kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja ESITTELYN LIITE Olarin alueen partiolippukuntien esitys seurakuntaneuvostolle Puheenjohtajan esitys: Seurakuntaneuvosto a) nimeää yhteisvastuutyöryhmän jäseniksi Kira Järveksen, Simo Revon, Leena Lenkkerin ja Kristiina Huotarin b) päättää, että yhteisvastuukeräyksen tuotosta vähennetään pankin kulut sekä ke räyksen hyväksi hankittujen myyntituotteiden hankintahinta c) valitsee keräyspäälliköksi Simo Revon ja listakeräysvastaavaksi Leena Lenkkerin d) päättää, että seurakunnan oma 10 % osuus keräystuotosta käytetään Suomeen tulleiden nuorten pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden parissa Espoossa tehtävään työhön. Asian käsittely: Keskustelun kuluessa Panu Janhunen teki vastaehdotuksen, että oman seurakunnan 10 % osuus käytettäisiin vähävaraisten perheiden lasten partioretki-ja leirimaksujen tai retkeilyvälineiden hankinnan tukemiseen sekä sisutoiminnan mahdollistamiseen välinen ja johtajien koulutuksella. Ehdotusta ei kannatettu. Keskustelua jatkettiin.

12 Päätös: Seurakuntaneuvosto päätti yksimielisesti a) nimetä yhteisvastuutyöryhmän jäseniksi Kira Järveksen, Simo Revon, Leena Lenkkerin ja Kristiina Huotarin b),että yhteisvastuukeräyksen tuotosta vähennetään pankin kulut sekä keräyksen hyväksi hankittujen myyntituotteiden hankintahinta c) valita keräyspäälliköksi Simo Revon ja listakeräysvastaavaksi Leena Lenkkerin d) asiasta käydyn keskustelun jälkeen, että seurakunnan oma 10 % osuus keräystuotosta käytetään Suomeen tulleiden nuorten pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden parissa Espoossa tehtävään työhön.

13 78 LUOTTAMUSHENKILÖIDEN TERVEISET 431/YV /2015 Luottamushenkilöillä on mahdollisuus tuoda terveisiään seurakuntaneuvoston kokoukseen. Asiat kirjataan ilmoitusluontoisesti. Raija Meriläinen toi terveiset ystävyysseurakuntatyöryhmästä. Matti Finskakselle oli esitetty toive, että seurakuntalaiset pääsisivät mukaan ystävyysseurakuntatoimintaan. Anneli Virolainen toivoi, että YV-keräykseen lahjoittaneita muistettaisiin jatkossa kiittää Essessä. Pirjo Kotiranta toivotti tervetulleeksi Johanneksen kirkon konserttiin Konsertin tuotto menee kehitysvammaisten hyväksi. Lapsivaikutusten arviointi (KJ 23 luku, 3 ): päätöksillä ei ole todennettavia lapsivaikutuksia. Lisätietoja: Kirkkoherra Salla-Maria Viitapohja Puheenjohtajan esitys: Merkitään tiedoksi. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

14 Iltahartauden piti Raija Meriläinen. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo Salla-Maria Viitapohja puheenjohtaja Mari Nurmi sihteeri Pöytäkirja tarkastettu ja hyväksytty sekä todettu kokouksen kulun ja siellä tehtyjen päätösten mukaiseksi Katariina Ervamaa Bo Grönholm

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30 9/2015

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30 9/2015 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 03.11.2015 17:30 9/2015 Esityslistan kansilehti... 1 1 Ilmoitusasiat... 3 2 Kirkkoherran päätökset... 4 3 Lausunto Espoon seurakuntayhtymän vuoden 2016 talousarvioehdotuksesta

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/ ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2018 5.6.2018 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. TOIMISTOESIMIES JUSSI SALON IRTISANOUTUMISILMOITUS 4 36. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30 10/2015

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto :30 10/2015 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.12.2015 17:30 10/2015 Esityslistan kansilehti... 1 1 Ilmoitusasiat... 3 2 Kirkkoherran päätökset... 4 3 Olarin seurakunnan vuoden 2016 toiminta- ja taloussuunnitelma...

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/ SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/ SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 7.2.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 1/2017 Sisällys 1. SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 4 2. ILMOITUSASIAT 5 3. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 6 4. VAHTIMESTARI

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.11.2016 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 8/2016 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIO-

Lisätiedot

6. EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN 7

6. EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN 7 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2017 7.2.2017 1. SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2. ILMOITUSASIAT 3 3. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 4 4. VAHTIMESTARI KAARINA PAUNUN IRTISANOUTUMISILMOITUS 5 5. KIRKKOPÄIVÄT

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 5.6.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 4/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. OLARIN SEURAKUNNAN VUOSIEN 2019 2021 TOIMINTA-

Lisätiedot

66. ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3

66. ILMOITUSASIAT KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 8 / 2015 6.10.2015 SIVU 66. ILMOITUSASIAT 3 67. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 68. TALOUS- JA TOIMINTASUUNNITELMAN 2016-2018 VALMISTELUUN LIITTYVÄ LÄHETEKESKUSTELU 3 69. JUHA-PEKKA

Lisätiedot

70. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIOEHDOTUKSESTA JA EHDOTUKSESTA VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAKSI 4

70. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIOEHDOTUKSESTA JA EHDOTUKSESTA VUOSIEN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMAKSI 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 8 / 2016 1.11.2016 68. ILMOITUSASIAT 2 69. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 70. LAUSUNTO ESPOON SEURAKUNTAYHTYMÄN VUODEN 2017 TALOUSARVIOEHDOTUKSESTA JA EHDOTUKSESTA VUOSIEN 2017-2019

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 10/2015 PÖYTÄKIRJA

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 10/2015 PÖYTÄKIRJA SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 10/2015 PÖYTÄKIRJA Osallistujat... 1 79 Ilmoitusasiat... 3 80 Kirkkoherran päätökset... 4 81 Tarja Tallqvistin vaalikelpoisuuden menetys... 5 82 Olarin seurakunnan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 38 ILMOITUSASIAT 3 39 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 2 /

PÖYTÄKIRJA 2 / PÖYTÄKIRJA 2 / 2013 12.3.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 11 ILMOITUSASIAT 2 12 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 13 DIAKONIAN

Lisätiedot

14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4

14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2 / 2016 1.3.2016 14. ILMOITUSASIAT 3 15. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 16. EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 4 17. EHDOKKAAN ASETTAMINEN SUOMEN LÄHETYSSEURAN HALLITUKSEN JÄSENTEN

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2015 Aika 20.1.2015 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Ervamaa, Katariina Finskas, Matti

Lisätiedot

1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3

1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 20.1.2015 SIVU 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 2 2 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU 2015 2 3 KASTETTUJEN PUU OLARIN KIRKKOON 3 4 SEURAKUNTANEUVOSTON EDUSTAJIEN

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/ ILMOITUSASIAT 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 2.5.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 3/2017 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ANNELI VIROLAISEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2013 Aika 12.3.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven neuvotteluhuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /

PÖYTÄKIRJA 5 / PÖYTÄKIRJA 5 / 2014 3.6.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 38 VUODEN

Lisätiedot

20. OLARIN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN OHJAUSRYHMÄN NIMITTÄMINEN ETSIVÄN VANHUSTYÖN PROJEKTIIN 8

20. OLARIN SEURAKUNNAN V KAPPALAISEN VIRAN LAKKAUTTAMINEN OHJAUSRYHMÄN NIMITTÄMINEN ETSIVÄN VANHUSTYÖN PROJEKTIIN 8 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2017 2.5.2017 17. ILMOITUSASIAT 2 18. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 19. ANNELI VIROLAISEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARSINAISEKSI JÄSENEKSI 4 20. OLARIN SEURAKUNNAN V

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 6 / 2014 Aika 2.9.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja Finskas, Matti

Lisätiedot

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 5 / 2014 Aika Paikka 3.6.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana kirkkoherra esittelee Jäsen 360 - aineistoa Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4

17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3 / 2015 10.3.2015 SIVU 17 ILMOITUSASIAT 2 18 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 19 PERHETYÖNTEKIJÄN VIRAN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 3 20 LAPSIASIAHENKILÖN VALINTA 4 21 PIISPANTARKASTUS

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja. Järvenpää, Pertti Kotiranta, Pirjo Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 2 / 2012 Aika Paikka 28.2.2012 klo 19.00 Klo 17.30 Espoon kaupungin Kaupunkikehitysyksikön tutkimusjohtaja Teuvo Savikko kertoo seurakunnan alueesta tilastojen valossa. Klo

Lisätiedot

55. YLIVAHTIMESTARIN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 5

55. YLIVAHTIMESTARIN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 5 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6 / 2016 6.9.2016 52. ILMOITUSASIAT 2 53. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 54. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2017 4 55. YLIVAHTIMESTARIN TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAN

Lisätiedot

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:00-19:00 seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän iltakoulu

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:00-19:00 seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän iltakoulu SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 06.09.2016 klo 17:00-19:00 seurakuntaneuvoston ja johtoryhmän iltakoulu klo 19:00 seurakuntaneuvoston kokous Seurakuntaneuvoston kokous 6/2016 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 6

Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN 6 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 01.03.2016 klo 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 2/2016 Esityslistan kansilehti 2 1 ILMOITUSASIAT 4 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3 EMÄNNÄN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 3.5.2016 33. ILMOITUSASIAT 2 34. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 35. STRATEGIALAUSUNTO 4 36. PERHETYÖNTEKIJÄN VALINTA 6 37. KOLEHTIKOHTEET 2/2016 8 38. TAIZÉ-MATKAN PROJEKTISUUNNITELMA

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.30) Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone

Aika klo (kahvi klo 17.30) Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7 / 2012 Aika 2.10.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/ klo 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 9/2016 Aika ja paikka Ahlaisten seurakuntakoti 1.11.2016 klo 18.00-19.00 Läsnä: Kuusiranta Helena, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi,

Lisätiedot

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5

Sisällys klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/ ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 4.9.2018 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/2018 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. PANU JANHUSEN VAALIKELPOISUUDEN MENETYS 6 4.

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Keskiviikkona klo 18, kahvit klo 17.30 1 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikkona 20.1.2016 klo 18, kahvit klo 17.30 Paikka: Papinholman seurakuntakoti, Käräjäkallionkatu 4 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja jäsen Andersson,

Lisätiedot

Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka ESITYSLISTA 8 / 2014 Aika 4.11.2014 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Finskas, Matti Grönholm, Bo Hiltunen, Leo Järvenpää,

Lisätiedot

46. VAHTIMESTARI SANNI HUKKASEN SIIRTÄMINEN YLIVAHTIMESTARIN TEHTÄVÄÄN KAHDEN VAHTIMESTARIN PALVELUSSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 10

46. VAHTIMESTARI SANNI HUKKASEN SIIRTÄMINEN YLIVAHTIMESTARIN TEHTÄVÄÄN KAHDEN VAHTIMESTARIN PALVELUSSUHTEEN HAETTAVAKSI JULISTAMINEN 10 PÖYTÄKIRJA 5/2018 4.9.2018 39. ILMOITUSASIAT 2 40. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 41. PANU JANHUSEN VAALIKELPOISUUDEN MENETYS 4 42. VAALILAUTAKUNNAN TÄYDENTÄMINEN 5 43. IRTISANOUTUMINEN MARTTI SALOMAA 6 44.

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2012 5.6.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 36 ILMOITUSASIAT 2 37 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2014 Aika 4.2.2014klo17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana keskustellaan seurakuntavaaleista Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Paikka Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4 / 2013 7.5.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 18 ILMOITUSASIAT 3 19 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/

PÖYTÄKIRJA 3/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 3/2012 10.4.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 23 ILMOITUSASIAT 2 24 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 02.02.2016 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto 02.02.2016 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 02.02.2016 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 Esityslistan kansilehti... 1 1 ILMOITUSASIAT... 3 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET... 4 3 RISTEYS-MESSUN KOLEHTIKOHDE...

Lisätiedot

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017

MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 1 MERI-PORIN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Meri-Porin seurakuntaneuvosto 8/2017 Aika ja paikka Reposaaren pappila 6.11.2017 klo 18.00-19.21 Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, pj Gustafsson Tarja Grönblom Kirsi

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 4 / 2013 Aika 7.5.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka

Aika klo (kahvi klo 17.00) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7 / 2013 Aika 1.10.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Tapanainen, Riikka varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA

SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 1/2016 PÖYTÄKIRJA Osallistujat... 1 1 ILMOITUSASIAT... 3 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET... 4 3 RISTEYS-MESSUN KOLEHTIKOHDE... 5 4 EMÄNTÄ

Lisätiedot

Aika. Tapiolan kirkon seurakuntasali. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/ klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT:

Aika. Tapiolan kirkon seurakuntasali. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/ klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT: Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8/2011 Aika Paikka 8.11.2011 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 7/2013 Aika Paikka 10.12.2013 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2018. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 20.11.2018 9/2018 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 20.11.2018 1 klo 16.00 16.55 Pello seurakuntakoti Jäsenet Pieskä Aino puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin Pertti

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Suomalainen Mikko jäsen. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 17.11.2015 SEURAKUNTA Nro 6/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Kokousaika Tiistai 17.11.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Itäinen lähiökeskus, Kanervatie 1 Läsnä Appelroth Ulla

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7/

PÖYTÄKIRJA 7/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7/2013 10.12.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 55 ILMOITUSASIAT 2 56 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan

Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 6 / 2012 Aika 4.9.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Kahvin aikana näytetään kuvia Albertin seurakunnan vierailusta Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5 /

PÖYTÄKIRJA 5 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2013 4.6.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 28 ILMOITUSASIAT 3 29 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2013

Aika. Paikka. Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 / 2013 ESITYSLISTA 1 / 2013 Aika Paikka 5.2.2013 klo 17.30 (kahvi klo 17.00) Kahvin aikana Kirsi Rostamo esittelee uudistuvaa Esse-lehteä Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja

Lisätiedot

6 ILMOITUSASIAT 2 7 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 8 RIPPIKOULUJEN VASTUUHENKILÖT JA RIPPIKOULUJEN OPETUSRYHMIEN KOOT

6 ILMOITUSASIAT 2 7 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 8 RIPPIKOULUJEN VASTUUHENKILÖT JA RIPPIKOULUJEN OPETUSRYHMIEN KOOT PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 3.2.2015 SIVU 6 ILMOITUSASIAT 2 7 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 2 8 RIPPIKOULUJEN VASTUUHENKILÖT JA RIPPIKOULUJEN OPETUSRYHMIEN KOOT 2015 2 9 VASTUURYHMÄEDUSTAJIEN VALINTA 3 10 EDUSTAJAT YSTÄVYYSSEURAKUNTATYÖRYHMÄÄN

Lisätiedot

Aika 6.11.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka

Aika 6.11.2012 klo 18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 8 / 2012 Aika 6.11.2012klo18.00 (kahvi klo 17.30) Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kerhohuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria puheenjohtaja Luukkonen, Elsa varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Aika klo (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo Kokous alkaa klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Aika klo (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo Kokous alkaa klo Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 3/2015 Aika 10.3.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Perehdyttäminen klo 17.30-18.30. Kokous alkaa klo 18.30 Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone Läsnä Viitapohja, Salla-Maria

Lisätiedot

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 9/ ILMOITUSASIAT 4

Sisällys SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 9/ ILMOITUSASIAT 4 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 13.12.2016 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 9/2016 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. ELÄKEILMOITUS MARJA-LEENA ASIKAINEN 6 4. ELÄKEILMOITUS

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

40. ANU HEINÄSEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEKSI VARAJÄSEN TIINA HAAPSALON VAPAUTTAMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARAJÄSENYYDESTÄ 7

40. ANU HEINÄSEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEKSI VARAJÄSEN TIINA HAAPSALON VAPAUTTAMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARAJÄSENYYDESTÄ 7 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5 / 2017 3.10.2017 36. ILMOITUSASIAT 2 37. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 38. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2018 4 39. MAIJA SNYGGIN VAPAUTTAMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7 /

PÖYTÄKIRJA 7 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7 / 2013 1.10.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 40 ILMOITUSASIAT 2 41 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

JÄRJESTÄYTYMINEN VUODELLE 2012 DIAKONIAN TOIMINTAKERTOMUS JA TILASTOT VUODESTA 2011 ELÄMÄSSÄ KIINNI PROJEKTIN LOPPURAPORTTI

JÄRJESTÄYTYMINEN VUODELLE 2012 DIAKONIAN TOIMINTAKERTOMUS JA TILASTOT VUODESTA 2011 ELÄMÄSSÄ KIINNI PROJEKTIN LOPPURAPORTTI Kokousaika Tiistaina 31.1.2011 kello 15.00 Kokouspaikka Puistolinna, Himminpolku 13 1 2 3 4 5 6 7 KOKOUKSEN AVAUS JÄRJESTÄYTYMINEN VUODELLE 2012 DIAKONIAN TOIMINTAKERTOMUS JA TILASTOT VUODESTA 2011 ELÄMÄSSÄ

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 3 Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 9/2012 Aika Paikka 11.12.2012 klo 16.30 Tapiolan kirkon seurakuntasali KÄSITELTÄVÄT ASIAT: KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 9/

PÖYTÄKIRJA 9/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 9/2012 11.12.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 67 ILMOITUSASIAT 2 68 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/

PÖYTÄKIRJA 6/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6/2011 6.9.2011 -- SIVU 54 ILMOITUSASIAT 2 56 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 2 57 SEURAKUNNAN TYÖRYHMIEN JÄSENTEN NIMEÄMINEN 3 59 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEN PUHEENVUORO 4 60

Lisätiedot

3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen

3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 3 / 2012 Aika Paikka 3.4.2012 klo 18.00 Klo 16.30 alkaen on mahdollisuus osallistua Yhteisvastuu-keräykseen Kauppakeskus Isossa Omenassa, kahvi klo 17.30. Ison Omenan seurakuntatilat

Lisätiedot

21. ILMOITUSASIAT 2 22. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 23. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN VIRKAAN 4

21. ILMOITUSASIAT 2 22. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 23. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN VIRKAAN 4 PÖYTÄKIRJA 3 / 2016 5.4.2016 21. ILMOITUSASIAT 2 22. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 23. LASTENOHJAAJA PÄIVI HEIPMANNIN SIIRTÄMINEN PERHETYÖNTEKIJÄN VIRKAAN 4 24. LASTENOHJAAJA TARJA JOKELA-LIIAKSEN SIIRTÄMINEN

Lisätiedot

5. ANU HEINÄSEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEKSI 9 6. VARAJÄSEN TIINA HAAPSALON VAPAUTTAMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARAJÄSENYYDESTÄ 10

5. ANU HEINÄSEN KUTSUMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEKSI 9 6. VARAJÄSEN TIINA HAAPSALON VAPAUTTAMINEN SEURAKUNTANEUVOSTON VARAJÄSENYYDESTÄ 10 SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 3.10.2017 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 5/2017 Sisällys 1. ILMOITUSASIAT 5 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 6 3. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2018

Lisätiedot

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo

Hallintoelin Kokouspäivä Sivu 1 SEURAKUNTANEUVOSTO. Paikka ja aika Keskustan srk-talo, klo Hallintoelin Kokouspäivä 30.11.2009 Sivu 1 Paikka ja aika Keskustan srk-talo, 30.11.2009 klo 17.30 19.10 paikalla poissa Posti, Timo pj x Erkkilä, Pentti jäsen x Harinen, Ari jäsen poissa Haukijärvi, Eino

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 4/

PÖYTÄKIRJA 4/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 4/2012 8.5.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 29 ILMOITUSASIAT 2 30 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 7/

PÖYTÄKIRJA 7/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7/2012 2.10.2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 52 ILMOITUSASIAT 2 53 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 4/

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30. Seurakuntaneuvoston kokous 4/ SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 03.05.2016 klo 17:30 Seurakuntaneuvoston kokous 4/2016 Sisällysluettelo 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. STRATEGIALAUSUNTO 6 4. PERHETYÖNTEKIJÄN

Lisätiedot

52. ILMOITUSASIAT 3 53. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 54. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2016 3

52. ILMOITUSASIAT 3 53. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 54. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2016 3 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 1.9.2015 SIVU 52. ILMOITUSASIAT 3 53. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 54. SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUSAIKATAULU VUONNA 2016 3 55. OLARIN SEURAKUNNAN TOIMITILA KAUPPAKESKUS

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 1/2019 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Maanantai 21.1.2019 klo 18 19.20 Paikka Seurakuntatalo, Pappilantie 11, 72400 Pielavesi Osallistujat: Osallistujat Jäsenet Varajäsenet Arto Penttinen, pj Janatuinen Pekka

Lisätiedot

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat:

Aika Tiistai klo Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta. Käsiteltävät asiat: LAPPEENRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika Tiistai 10.2.2015 klo 17.00 18.38 Paikka Kirkkokatu 10, neuvotteluhuone, Lappeenranta Käsiteltävät asiat: 16 KOKOUKSEN AVAUS 17 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä

MUUT LÄSNÄOLIJAT Hiltunen Antti, kirkkoherra kirkkoneuvoston edustaja Salojärvi Kirsi, talouspäällikkö pöytäkirjanpitäjä VIITASAAREN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019 4.1.2019 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 13.1.2019 Kokousaika Sunnuntaina 13.1.2019 klo 16.15 17.15 Kokouspaikka Seurakuntatalo, pikkusali Jäsenet/varajäsenet 18/19

Lisätiedot

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali

PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Seurakuntaneuvosto /2018. Maanantai klo Teljän kirkko, Koivulasali PORIN TELJÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (7) Aika ja paikka: Maanantai 12.11.2018 klo 18.00 19.03 Teljän kirkko, Koivulasali KÄSITELLYT ASIAT: 96 KOKOUKSEN AVAUS... 3 97 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali

Aika klo 18:00-21:10 Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Oulunkylän seurakunnan seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA Aika 11.04.2016 klo 18:00-21:10 Paikka Oulunkylän kirkko, Teinintie 10, 2.krs, rippikoulusali Saapuvilla olleet jäsenet Anne Lindell, puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 9 /

PÖYTÄKIRJA 9 / Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 9 / 2014 2.12.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 63 ILMOITUSASIAT 3 64 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN VERKKOPÖYTÄKIRJA 5/2014 [1] Aika 4.6.2014 Paikka Läsnä Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 A Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Akaan-Penttilä Aulikki Hirvonen-Nurmi Katri Kiviluoto Hilkka

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Keskiviikko 16.8.2017 klo 18.00 - _20.20 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 39 Kokouksen

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN ESITYSLISTA 2/2015 Aika 3.2.2015 klo 18.30 (kahvi klo 17.00) Klo 17.30-18.30 perehdytysasiaa: Seurakunnan henkilöstö ja toimitilat. Kokous alkaa klo 18.30. Paikka Olarin kirkon kerhosiiven kokoushuone

Lisätiedot

62. LAUSUNTO ROVASTIKUNTAJAON MUUTTAMISESTA YHTEISVASTUUKERÄYKSEN 2014 OMAN SEURAKUNNAN OSUUDEN KÄYTTÄMINEN 7

62. LAUSUNTO ROVASTIKUNTAJAON MUUTTAMISESTA YHTEISVASTUUKERÄYKSEN 2014 OMAN SEURAKUNNAN OSUUDEN KÄYTTÄMINEN 7 Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 7 / 2016 4.10.2016 60. ILMOITUSASIAT 2 61. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 62. LAUSUNTO ROVASTIKUNTAJAON MUUTTAMISESTA 4 63. YHTEISVASTUUKERÄYKSEN 2014 OMAN SEURAKUNNAN OSUUDEN KÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 /

PÖYTÄKIRJA 1 / PÖYTÄKIRJA 1 / 2014 4.2.2014 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 1 ILMOITUSASIAT 2 2 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 3 3 SEURAKUNTANEUVOSTON

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 7/

Sisällysluettelo SISÄLLYSLUETTELO. Olarin seurakuntaneuvosto klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 7/ SISÄLLYSLUETTELO Olarin seurakuntaneuvosto 04.10.2016 klo 17:30- Seurakuntaneuvoston kokous 7/2016 Sisällysluettelo 1. ILMOITUSASIAT 4 2. KIRKKOHERRAN PÄÄTÖKSET 5 3. LAUSUNTO ROVASTIKUNTAJAON MUUTTAMISESTA

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 /

PÖYTÄKIRJA 1 / PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 5.2.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 1 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMINEN 3 2 ILMOITUSASIAT

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: 29.10.2009 kello 18.00 Paikka: Rusko Seurakuntakeskus (Vanhatie 7)/Leipomo Läsnä: Salminen Pasi puheenjohtaja Elomaa Ulla Eskola Reima Himala Milja Kankare Seija Koskinen Rauli

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 5/

PÖYTÄKIRJA 5/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 5/2013 3.9.2013 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SIVU 39 ILMOITUSASIAT 2 40 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA

KOKOUSKUTSU ESITYSLISTA PÖYTÄKIRJA Kokous n:o 1 / 2015 Pvm 5.3.2015 Kello 17.30 Sivu1/3 Auran seurakunnan diakoniatyön johtokunnan kokous 1 /2015 pidetään torstaina 5. maaliskuuta alkaen klo 17.30 seurakunnan virastotalon kokoushuoneessa

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2010 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KOKOUSAIKA Tiistai kello KOKOUSAIKA Tiistai 14.12.20010 kello 18.00-19.47 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Irja Alho Liisa Hiltunen Väinö Hintikka Matti Honkavaara Tuomo Kuokkanen Pekka

Lisätiedot

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo

16. Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen alkuhartauden jälkeen klo 1 Aika Perjantai 12.5.2017 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Helinä Ylikännö Anni Rantalan varajäsen

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot