Kiitos kun valitsit Proteus tuotteen. Käyttääksesi laitetta turvallisesti lue käyttöohje ennen harjoittelua.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kiitos kun valitsit Proteus tuotteen. Käyttääksesi laitetta turvallisesti lue käyttöohje ennen harjoittelua."

Transkriptio

1 EEC-5550 ELLIPSIPYÖRÄ A. JOHDANTO Kiitos kun valitsit Proteus tuotteen. Käyttääksesi laitetta turvallisesti lue käyttöohje ennen harjoittelua. B. TURVALLISUUSOHJEET a. Lue käyttöohje ja noudata sitä. b. Tämä laite on suunniteltu vain yksityiskäyttöön ja sisätiloihin. c. Tarkista laite ennen käyttöä varmistaaksesi, että kaikki ruuvit ja mutterit ovat kunnolla kiristettyjä. d. Tarkista, että laite on tukevasti lattialla ennen harjoittelua. e. Useimpia kuntolaitteita ei suositella pienten lasten käytettäväksi. Lasten ei tule käyttää tätä laitetta ilman aikuisen valvontaa. f. Laitteessa on liikkuvia osia. Turvallisuuden vuoksi älä päästä lapsia lähelle laitetta kun harjoittelet. g. Tarkista, että kaikki säädöt ovat kohdallaan ennen harjoittelua. h. Poista kaikki korut (kaulaketjut, sormukset yms.) ennen harjoittelua. i. Käytä aina sopivia kuntoiluvaatteita ja jalkineita. Älä käytä liian löysiä vaatteita, jotka saattavat tarttua laitteen liikkuviin osiin. j. Lämmittele 5-10 min ennen harjoittelua ja jäähdyttele 5-10 min harjoittelun jälkeen välttääksesi venähdykset. k. Älä koskaan pidättele hengitystäsi harjoitellessasi. l. Lepää tarpeeksi harjoitusten välillä. Lihakset kehittyvät lepojaksojen aikana. Aloittelijan tulisi harjoitella kaksi kertaa viikossa ja lisätä sitten tasaisesti harjoituskertoja 4-5 kertaan viikossa. m. Älä yliharjoittele. Väärin tehdyt liikkeet tai liika harjoittelu voivat aiheuttaa vammoja. TÄRKEÄÄ Käyttäjän enimmäispaino tälle laitteelle on 125kg!! HUOMIO

2 Laitteen jarrun teho riippuu nopeudesta. VAROITUS Ennen kuin aloitat harjoittelun puhu lääkärisi kanssa. Jos tunnet olosi heikoksi, pyörryt tai sinua sattuu, lopeta harjoittelu ja puhu lääkärisi kanssa ennen harjoittelun jatkamista. Edellä mainittuja ohjeita ja varoituksia ei ole tehty laitteen käyttäjän kiusaksi tai käytön rajoittamiseksi. Varoitukset ovat vain käyttäjän turvallisuuden takaamiseksi. Jos varoitukset jätetään huomiotta ja laitteen käyttäjä vahingoittuu, valmistaja voi vedota näihin varoituksiin oikeudessa. Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta. Tämä laite ei ole sopiva alle 14-vuotiaille lapsille. Turvallinen etäisyys laitteesta kun sillä harjoitellaan on : etupuolella ja takana 50cm, vasemmalla ja oikealla puolella 30cm. ENNEN KUIN ALOITAT: Lue kaikki ohjeet huolellisesti. Kokoa laite kokoamisohjeiden mukaisesti. Ota kaikki osat ulos pahvilaatikosta ja tarkista, että ne ovat kaikki tallella. Jos laatikosta ei löydy kaikkia osia, soita Suomen Polkupyörätukku Oy Horsmakuja Vantaa p Jos jokin osa on viallinen älä käytä sitä vaan odota että saat korvaavan osan. Jotkin osat saattavat olla jo tehtaalla kasattuja. Älä kytke laitteeseen virtaa ennen kuin se on täysin kasattu. Tämä laite tarvitsee muuntajan, jonka teho on 6V/500MA. Kaikkein todennäköisimmin kuluvat osat: hihna.

3 Kokoamiseen tarvittavat työkalut löydät laitteen pakkauksesta. Kuvat työkaluista Englannin kielisen ohjeen sivulta 3. KASAAMINEN VAIHE 1 Pystyputki (Kuva 1 englanninkielinen ohje) Nosta putki 17 pystyasentoon ja kiinnitä pulteilla 34/35 sekä tiivistysrenkailla 36. Kiristä jakoavaimella. VAIHE 2 Suojakuoret (Kuva 2 englanninkielinen ohje) Kiinnitä vasen suojakuori L37 runkoon 01 ruuveilla 39. Kiinnitä oikea suojakuori R38 samalla tavalla. Kiristä ruuvimeisselillä. VAIHE 3 Tukiputket (Kuva 3 englanninkielinen ohje) Kiinnitä etutukiputki 02 sekä takatukiputki 03 runkoon 01 pulteilla 40, tiivistyrenkailla 42 ja muttereilla 41. Kiristä jakoavaimella. VAIHE 4 Säätöputki (Kuva 4 englanninkielinen ohje) a) Laita putkien 14 ja 52 väliin osa 53 ja yhdistä putket. Kiinnitä nupilla 54. b) Voit säätää käsinojia, laskemalla tai nostamalla putkea 14.Muista kiristää nuppi 54 säätämisen jälkeen. VAIHE 5 Polkimet (Kuva 5 englanninkielinen ohje) a) Kiinnitä vasen poljin L10 vasempaan poljinputkeen L04 ruuveilla 43 ja tiivistysrenkailla 44, kiristä. Kiinnitä oikeanpuoleinen poljin samalla tavalla. b) Kiinnitä poljinputken takaosa osaan nro.16. Kiinnitä sitten poljin putken etuosa osaan nro.15. Koska poljinputkia ei kiinnitetä laitteeseen ruuveilla/pulteilla, älä siirrä laitetta niistä kiinni pitäen!! VAIHE 6 Kädensijat (Kuva 6 englanninkielinen ohje) Kytke johdot 28 ja 29, työnnä sitten kädensijat (06 ja 07) paikoilleen ja kiinnitä sitten pulteilla 46, tiivistysrenkailla 48 ja muttereilla 47. Kiristä jakoavaimella.

4 VAIHE 7 Näyttö (Kuva 7 englanninkielinen ohje) Kytke johdot 26 ja 29, kiinnitä sitten näyttö alustalleen ruuveilla 49 ja kiristä ruuvimeisselillä. VAIHE 8 Kädensija (Kuva 8 englanninkielinen ohje) Kiinnitä kädensijat L08 (vasen) ja R09 (oikea) pystyputkeen 17 ruuveilla 50 sekä yhdistävällä pidikkeellä 55. Kiinnitä tämän jälkeen pulteilla 49, tiivistysrenkailla 48 ja muttereilla 47. Kiristä jakoavaimella. VAIHE 9 Virtalähde (Kuva 9b englanninkielinen ohje) Katso kuvaa 9b, kytke muuntaja laitteeseen ja pistorasiaan.

5 NÄYTTÖ

6 Näytössä on yhteensä 6 näppäintä; START/STOP, UP, DOWN, ENTER, ROCOVERY ja RESET näppäin. START /STOP Paina tätä näppäintä aloittaaksesi harjoittelun UP a. Tällä näppäimellä saat valittua haluamasi ohjelman MANUAL, PROGRAM, USER ja TARGET H,R b. Paina UP jos tahdot lisätä harjoittelusi tehoa (aika, vastus, kalorit, pulssi). TATRGET H,R ohjelmassa, paina UP näppäintä lisätäksesi ohjelmaan ikäsi ja prosentuaalisen (55 %, 75 %, 90 % ja THR) sydämensykkeen. c. MANUAL ja PROGRAM (P1 P12) ohjelmissa voit lisätä profiilitasoa d. USER ohjelmassa käytä UP ja DOWN - näppäimiä valitaksesi pylväisiin profiiliasetukset. DOWN a. Tällä näppäimellä saat valittua haluamasi ohjelman MANUAL, PROGRAM, USER ja TARGET H,R b. Paina DOWN jos tahdot lisätä harjoittelusi tehoa (aika, vastus, kalorit, pulssi). TATRGET H,R ohjelmassa, paina DOWN näppäintä vahvistaaksesi ohjelmaan ikäsi ja prosentuaalisen (55 %, 75 %, 90 % ja THR) sydämensykkeen. c. MANUAL ja PROGRAM (P1 P12) ohjelmissa voit vahvistaaksesi profiilitasoa d.. USER ohjelmassa käytä UP ja DOWN - näppäimiä valitaksesi pylväisiin profiiliasetukset

7 ENTER a. Tällä näppäimellä saat valittua haluamasi ohjelman MANUAL, PROGRAM, USER ja TARGET H,R b. Paina ENTER jos tahdot lisätä harjoittelusi tehoa (aika, vastus, kalorit, pulssi). TATRGET H,R ohjelmassa, paina ENTER näppäintä lisätäksesi ohjelmaan ikäsi ja prosentuaalisen (55 %, 75 %, 90 % ja THR) sydämensykkeen. c. MANUAL ja PROGRAM (P1 P12) ohjelmissa voit lisätä profiilitasoa d. USER ohjelmassa käytä ENTER näppäintä vahvistaaksesi pylväiden profiiliasetukset. RECOVERY Paina tätä näppäintä jos haluat laitteen mittaavan sykkeesi. Monitorin tule havaita sydämenlyönnit ennen kuin pystyy mittaamaan sykettäsi. Toiminnon avulla voit tarkistaa sykkeesi lopetettuasia harjoittelun. Laite ilmaisee sykkeesi asteikolla F1.0 F6. F1.0 tarkoittaa hyvää tulosta ja F6. tarkoittaa huonoa sykkeen tasoa ja 0.1 tarkoittaa sykkeen tason lisäystä. Tiiviin harjoittelun tuloksena kestävyytesi lisääntyy, sekä pulssisi kohentuu päivä päivältä. Saadaksesi mahdollisimman tarkan tuloksen, mittaa pulssi heti harjoittelun jälkeen. Mittaus tapahtuu painamalla näppäintä ja pitämällä kiinni sydämensyke tunnistimista. Mittaus kestää n. 1 minuutin, jonka jälkeen tulos tulee näytölle. Jos tahdot lopettaa ohjelman mittauksen aikana, voit painaa RECOVERY näppäintä lopettaaksesi toiminnon. Paina mitä tahansa näppäintä, ohjelman jälkeen, lähteäksesi ohjelmasta.

8 RESET Paina RESET näppäintä palauttaaksesi jonkin toiminnon alkuperäiset asetukset Paina näppäintä 2 sekunnin ajan jotta saat näytön täysin nollaamaan itsensä. Tämän jälkeen näyttä tulee samaan tilaan, kuin virtojen katkaisun jälkeen. Näyttäen TIME asetusta (TIME näyttö loistaa)

9 A. OHJELMAT Näytössä on ohjelmat Manual, PROGRAM (P1 P12) USER, TARGER H.R. Ohjelmien profiilit on jaettu 16 pylvääseen; Jos et ole asettanut aikaa, pylväs vaihtuu 0,1 km välein. Jos olet asettanut ajan, harjoitteluaika jakaantuu 16 pylvään kesken. B. TIME näyttö Lasku ylöspäin: Ilman asetettua harjoittelu aikaa, aika laskee ylöspäin 0 99:59 väliltä. Lasku alaspäin: Paina asetusvalikossa UP tai DOWN näppäintä asentaaksesi haluamasi harjoitteluajan väliltä 1:00 99:00. Laite laskee tavoiteajasta alaspäin, kun aika on kulunut loppuun, näyttö piippaa ja lopettaa laskemisen.

10 C. SPEED, RPM näyttö Ilmoittaa harjoittelun vauhdin /h ja RPM kumouksen /min. Vauhti ja RPM vaihtuvat 6 sekunnin välein näytöllä. D. DISTANCE näyttö Lasku ylöspäin: Ilman asetettua harjoittelu matkaa, aika laskee matkaa ylöspäin 0 99,9 km väliltä. Lasku alaspäin: Paina asetusvalikossa UP tai DOWN näppäintä asentaaksesi haluamasi harjoittelumatkan väliltä 0,1 99:00. Laite laskee tavoitematkasta alaspäin, kun matka on kulunut loppuun, näyttö piippaa ja lopettaa laskemisen. E. CALORIES näyttö Lasku ylöspäin: Ilman asetettua kalorin kulutusta, laite laskee kaloreita ylöspäin Kcal väliltä. Lasku alaspäin: Paina asetusvalikossa UP tai DOWN näppäintä asentaaksesi haluamasi kalorimäärän kulutuksen väliltä Kcal. Laite laskee tavoitekalorimäärästä alaspäin, kun määrä on kulunut loppuun, näyttö piippaa ja lopettaa laskemisen.

11 WATT näyttö a. Jos sinulla on tavoite watt määrä MANUAL ohjelmassa. Harjoitteluvastus muuttuu automaattisesti riippuen harjoitteluvauhdistasi ja RPM:stä. Tässä on muutama symboli, joita saatat nähdä näytössä ja jotka helpottavat harjoittelua. Tarkoittaa että harjoitteluvauhti/ RPM on liian korkea ja sinun tulee hidastaa vauhtia, jotta tavoitat watt arvon. Tarkoittaa, että harjoitteluvauhti /RPM on liian matalalla ja sinun tulee lisätä vauhtia, jotta tavoitat watt arvon. - Tarkoittaa että harjoitteluvauhti /RPM on liian korkea tai matala watt arvoosi nähden. Sinun tulee hidastaa tai nopeuttaa vauhtiasi, kunnes symboli on hävinnyt. Jos symboli näkyy, yli 3 minuuttia ja vastus on maksimissaan tai minimissään näyttö pysähtyy automaattisesti. Kun tämä symboli ilmestyy näyttöön, näyttö piippaa ja ilmoittaa sinua symbolin ilmestymisestä. Kun valitset ohjelmaksi PROGRAM, USER ja TARGET H.R. watt arvoa ei voida asentaa. Näyttö ei ilmoita ei ilmoita watt arvoksi mitään vaan näyttö on tyhjä.

12 G. HEART RATE näyttö Ilmoittaa sydämensykkeen /min (BPM). Näyttö ilmoittaa sen hetkisen sydämensykkeesi parin sekunnin kuluttua siitä kun olet ottanut molemmin käsin kiinni käsikahvoista, joissa sensorit sijaitsevat. Sydämensykkeen mittauksen aikana pidä kiinni molemmilla käsillä käsikahvoista. Asetukset: Ohjelmissa MANUAL, PROGRAM (P1 P12) ja USER sydämensyke näyttö loistaa. Paina tällöin UPP tai DOWN näppäintä valitaksesi itsellesi tavoite sydämensykkeen, jonka tahdot tavoittaa harjoittelun aikana. Jos sydämensykkeesi ylittyy tavoitteen harjoittelun aikana, näyttö alkaa loistamaan. Sydämensykkeen kontrollointi Tavoite sydämensyke ohjelmassa sinun tulee asentaa ikäsi. Kun olet asentanut laitteeseen ikäsi laite laskee automaattisesti tavoite sydämensykkeen ikäsi perusteella. H. CLOCK näyttö Kun virrat laitetaan päälle tai näyttö on nollattu, aika näyttö loistaa. Tällöin voit asentaa laitteeseen kellonajan. Jos lopetat harjoittelun 4 min ajaksi, näyttö ilmoittaa aikaa.

13 I. ROOM TEMPERATURE näyttö Näyttö ilmoittaa huoneen lämpötilan C 4 min kuluessa, siitä kun lopetat harjoittelun. J. HUMIDITY näyttö Ilmoittaa huoneen kosteuden prosentteina 4 min kuluessa, siitä kun lopetat harjoittelun. TOIMINTO OHJEET 1. Jos lopetat polkemisen ja et paina mitään näppäintä 4 min kuluessa, näyttö ilmoittaa kellonajan, huoneen lämpötilan ja kosteuden. 2. Jos näyttö ei toimi kunnolla, irrota virtajohto ja kiinnitä se 15 sekunnin kuluttua. Laitteeseen voi asentaa kahdella tavalla kellonajan: Ensimmäisen 5 sekunnin aikana kun laitat virrat päälle tai kun olet nollannut näytön. Paina UP / DOWN näppäintä asentaaksesi tunnit ja paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen. Paina UP / DOWN näppäintä asentaaksesi minuutit ja paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen. Paina UP/DOWN näppäintä valitaksesi haluamasi harjoitteluohjelman. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi toiminnon. MANUAL ohjelmassa voit asentaa ajan, etäisyyden, kalorit, watt arvon ja pulssin. Voit muuttaa arvoja harjoittelunkin aikana painamalla UP /DOWN näppäintä. Jos asennat watt arvon, vastus muuttuu automaattisesti. 1. MANUAL ohjelma, LCD näyttö loistaa. Tällöin voit säätää harjoittelu jännitettä välillä 1-16 UP / DOWN näppäimistä. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen.

14 2. TIME näyttö loistaa. Paina UP / DOWN näppäintä valitaksesi haluamasi harjoitteluajan. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen. 3. DISTANCE näyttö loistaa. Paina UP tai DOWN näppäintä saadaksesi asetettua haluamasi matkan harjoitukselle. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen. 4. CALORIES näyttö loistaa. Paina UP tai DOWN näppäintä saadaksesi asetettua haluamasi kalori määrä, jonka tahdot kuluttaa harjoituksen aikana. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen 5. WATT näyttö loistaa. Paina UP tai DOWN näppäintä saadaksesi asetettua haluamasi watt arvon jonka tahdot saavuttaa harjoituksen aikana. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen 6. HEART RATE näyttö loistaa. Paina UP tai DOWN näppäintä asentaaksesi haluamasi sydämen. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen. 7. Paina START/STOP näppäintä aloittaaksesi harjoittelun 1. Jos et asenna aikaa, matkaa, suotuvetoja, tai kaloreja näyttö laskee nollasta eteenpäin. 2. Jos olet asettanut jonkin vaihtoehdon, näyttö laskee haluamastasi määrästä alaspäin nollaan ja laite piippaa 8 kertaa ilmaistakseen harjoituksen loppumisesta. 3. Jos et tahdo asentaa joitain tiettyjä arvoja, paina ENTER ohittaaksesi arvot joita et halua asentaa ja paina START kun haluat aloittaa harjoittelun 4. Saat muutettua jännitettä harjoituksen aikana UP / DOWN näppäimistä. 5. Sykkeen muistuttaja toimii ainoastaan Manual ohjelmassa, sillä ei ole vaikutusta jännitteeseen TARGET H.R. ohjelmassa.

15 PROGRAM Laitteessa on 12 ohjelmaa, josta voit valita. Voit asentaa ajan, etäisyyden, kalorit ja tavoite sydämensykkeen. Voit säätää jännitettä harjoittelun aikana UP / DOWN näppäimistä. 1. PROGRAM ohjelmassa, LCD näyttö ilmoittaa P1 2 sekunnin ajan ja tämän jälkeen P1 kaavio ilmestyy näyttöön. Voit muuttaa ohjelmaa UP / DOWN näppäimistä. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi toiminnon. STOP loistaa. Paina UP / DOWN näppäintä säätääksesi jännitettä koko ohjelmaan. Kun maksimi /minimi jännite taso on tavoitettu, näyttö pysähtyy. USER ohjelma Näyttöön voi lisätä yhden käyttäjä määritellyn asetuksen. Käytä UP / DOWN näppäimiä ja ENTER näppäintä luodaksesi itsellesi harjoittelu ohjelman. Tässä ohjelmassa voit määrittää ajan, etäisyyden, kalorit, ja tavoite sydämensykkeen. Paina UP / DOWN näppäintä säätääksesi sen hetkistä jännitettä. Jos et tahdo asentaa harjoittelu kaavioita, paina ENTER näppäintä 2 sekunnin ajan ohittaaksesi asetuksen. 1. Käyttää asetuksessa, 1 pylvään LCD näyttö loistaa. Voit muuttaa pylvästä UP / DOWN näppäimistä. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi toiminnon.

16 2. 2 pylväs loistaa. Voit muuttaa pylvästä UP / DOWN näppäimistä. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi toiminnon. USER ohjelmassa on 16 pylvästä. Kun olet asettanut USER ohjelman, se tallentuu automaattisesti. Jos tahdot säätää arvoja, toista kohdat 1 & 2. Voit myös muuttaa arvoja harjoittelun aikana painamalla UP / DOWN näppäintä ja muutokset tallentuvat automaattisesti. Jos et tahdo asentaa kaaviota, paina ENTER näppäintä 2 sekunnin ajan ohittaaksesi asetuksen. TARGET H.R. ohjelma Tämä ohjelma on sydämensykkeen tarkkailu ohjelma. Näytössä on 4 eri sydämensyke ohjelmaa: 55 %, 75 %, 90 % ja manuaali. Näyttö laskee sydämensykkeen iästäsi. Kun olet valinnut sydämensyke ohjelman, näyttö seuraa muutoksia ja säätää jännitettä sydämensykkeen mukaisesti. Kun sydämensykkeesi on saavuttanut tavoitteen, jännite laskee automaattisesti yhdellä. Jos sydämensykkeesi on korkeampi kuin tavoitesyke, jännite tippuu 15 sekunnin välein, kunnes jänniteaste on 1, ja jos sydämen sykkeesi on edelleen liian korkea, näyttö sammuu automaattisesti ohjelman. Jos sydämensykkeesi on matalampi kuin tavoitteesi, jännite nousee 30 sekunnin välein, kunnes jänniteaste on 16. TARGET H.R. asetuksessa, AGE näyttö ja LCD näyttö ilmoittaa iäksi 20 paina UP / DOWN näppäintä asentaaksesi ikäsi. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen. TARGET H.R. ohjelmasta voit poistaa asentamasi arvot ainoastaan nollaamalla näytön RESET näppäimellä.

17 LCD näyttö ilmoittaa 55 % ja loistaa. Paina UP / DOWN näppäintä valitaksesi haluamasi tavoitesyke. Paina ENTER näppäintä vahvistaaksesi asetuksen.

CROSSTRAINER (Model E 7000P)

CROSSTRAINER (Model E 7000P) CROSSTRAINER (Model E 7000P) Kuva 1 Poista pultit (C4) tiivisterenkaat (C5) ja mutterit (C6) takavakaajasta (C). Laita kaksi pulttia (C4) takavakaajan läpi, kiinnittääksesi kannattimen laitteeseen (A),

Lisätiedot

Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta.

Tätä laitetta voidaan käyttää turvallisesti vain jos se tarkistetaan säännöllisesti vaurioiden ja kulumisen varalta. KUNTOPYÖRÄ PEC-4850 TURVALLISUUSOHJEET TÄRKEÄÄ a. Lue käyttöohje ja noudata sitä. b. Tämä laite on suunniteltu vain yksityiskäyttöön ja sisätiloihin. c. Tarkista kuntopyörä ennen käyttöä varmistaaksesi,

Lisätiedot

Crosstrainer (Malli E820P)

Crosstrainer (Malli E820P) Crosstrainer (Malli E820P) Vaihe 1. Keskiputken asennus. Liitä sensorin johto (A2) ja näytön johto (F2) toisiinsa. Kiinnitä keskiputki (F) runkoon (A) pultilla (F6), tiivisterenkaalla (F5) ja M8 tiivisterenkaalla

Lisätiedot

Soutulaite magneettisella vastuksella

Soutulaite magneettisella vastuksella Soutulaite magneettisella vastuksella 1 KÄYTTÄJÄN OHJEKIRJA MALLI R600 P SPORTOP Laitteella on vuoden takuu. Takuu kattaa sekä valmiste- että raaka-aineviat. Takuu on voimassa ainoastaan laitteen ollessa

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC KÄYTTÖOHJEET 400 MAGNETIC *4 *4 *4 N-3 M8*75L N-4 8*2T N-5 M8 Box Spanner(1) Vaihe 1: a. Asenna etuosan ja takaosan vakauttajat (J-3 ja I-3) neljällä lukkopultilla (N-3), neljällä puoliympyrän muotoisella

Lisätiedot

Casall X600 CROSSTRAINER 93003

Casall X600 CROSSTRAINER 93003 Casall X600 CROSSTRAINER 93003 OSALUETTELO Nro Kohta Kuvaus Määrä A, A-1 Tietokone ja ruuvi SM2871-67 1 KPL B Ohjaustanko 25,4 1 KPL B-1 Kahvan pehmuste 440x20x5,0 2 KPL B-2 Kahvan tulppa 7/8" 2 KPL B-3,

Lisätiedot

HOME TRAINER. Malli B780P

HOME TRAINER. Malli B780P HOME TRAINER Malli B780P Osalista Kuvio 1 Etujalan asennus 1. Kiinnitä etujalka (B) pääkehykseen (A) ruuvit (L1), prikat (L2) sekä (L6) ja mutterit (L3). Kuvio 2 Reunajalan asennus 1. Kiinnitä reunajalka

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC

KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC KÄYTTÖOHJE 600 MAGNETIC BUILT FOR HEALTH Vaihe 1: a. Kiinnitä etu ja takajalkatuet (I & J) laitteen runkoon käyttämällä aluslevyjä (N-4) ja ruuveja (N-3). Vaihe 2 a. Asenna vasen ja oikea poljin ( G-4

Lisätiedot

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295

Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä. LCD-Näyttö BC-81295 Ohjelmoitava magneettivastuksellinen kuntopyörä LCD-Näyttö BC-81295 Yhteenveto Tämä on tarkoitettu ainoastaan ohjelmoitavaan magneettivastukselliseen kuntopyörään. Järjestelmään kuuluu kolme (3) osaa:

Lisätiedot

Kiitos kun valitsit tuotteemme. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laiteen käyttöä.

Kiitos kun valitsit tuotteemme. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue käyttöohjeet huolellisesti ennen laiteen käyttöä. 1 SISÄLLYSLUETTELO JOHDANTO... 3 TURVALLISUUSOHJEET... 3 ENNEN KÄYTTÖÄ... 4 Kuva laitteen osista... 10 TOIMINTONÄPPÄIMET... 13 KÄYTÄNNÖN OHJEITA... 21 LÄMMITTELY OHJEITA... 27 2 JOHDANTO Kiitos kun valitsit

Lisätiedot

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008

Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 Casall INFINITY 1.2X CROSSTRAINER 93008 1 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: 2 INFINITY 1.2X P- 1 P-

Lisätiedot

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101

BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 BENEFIT E420 CROSSTRAINER 93101 Allen Key-6mm*(1) NO:Q Carriage Bolt M8 NO:Q-1 Carriage Bolt M8 Screwdriver (1)14.24 NO:Q-2 Acorn Nut for M8 Bolt (8) Screwdriver (1)13.15 Box Spanner (1) NO:Q-10 Spring

Lisätiedot

Casall EB600 Kuntopyörä 91003

Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Casall EB600 Kuntopyörä 91003 Räjäytyskuva 1 Kokoonpanokuva 2 OSALUETTELO Nro Kuvaus Tiedot Määrä A, A-1 TIETOKONE JA RUUVI 1 KPL B OHJAUSTANKO 1 KPL B-1 SYKEANTURISARJA 1 SARJA B-2 KAHVAPEHMUSTE 270x23x5

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006

KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 KÄYTTÖOHJE BT10.5 91006 1 BT10.5 K-10 Carriage Bolt M8*P1.25*55MM (4) NO.K-1 Metal cover (1) K-5 Allen Bolt M7*P1.0*30MM (1) NO.K-7 T-shape knob M7*65L(1) NO.K-6 Bushing NO.K-9 Acorn Nut for M8 Bolt (4)

Lisätiedot

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024

XTR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 TR ONE -KUNTOPYÖRÄ 91024 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007

Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007 Kokoamis- ja käyttöohjeet Indoor Bike S600 91007 F-14 O 1 RÄJÄHDYSKUVA F-16 O 1 PÄÄKOMPONENTIT F-16 O 2 KOKOAMISOHJEET VAIHE 1 1. Asenna etu- ja takatuki (H-1 ja D-5) neljällä pultilla (N). VAIHE 2 1.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL

KÄYTTÖOHJEET. Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL KÄYTTÖOHJEET Asennuspiirustus 550 ELLIPTICAL Räjäytyskuva O Osaluettelo Nro Kuvaus Kpl A Tietokone 1 kpl A-1 Ruuvi 4 kpl B Kiinteä kädensijasarja 1 sarja B-1 Kädensijan päätytulppa 2 kpl B-2 Kädensijan

Lisätiedot

HOME TRAINER MALLI B480

HOME TRAINER MALLI B480 HOME TRAINER MALLI B480 KUVA 1 ETUOSAN ALATUEN ASENNUSOHJE Kohta 1. Irrota esiasennetut mutterit (L3) ja prikat (L2) Kohta 2. Asenna etuosan tuki (B) paikalleen rungon (A) kanssa käyttäen pultteja (L1),

Lisätiedot

4000 pro E käyttöohje

4000 pro E käyttöohje 4000 pro E käyttöohje Räjäytyskuva Osaluettelo Osa Kuvaus Tiedot Kpl 1 Päärunko 1 2 Kädensijan pylväs 1 3 Poljinvarsi (O) 1 4 Poljinvarsi (V) 1 5 Liitäntävarsi (V) 1 6 Liitäntävarsi (O) 1 7 Käsikisko (O)

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. X-erfit 595

KÄYTTÖOHJEET. X-erfit 595 KÄYTTÖOHJEET X-erfit 595 SISÄLLYS TOC TURVALLISUUSOHJEET Jotta varmistetaan hyvä turvallisuus, laite on säännöllisesti tarkistettava vaurioiden ja kuluneiden osien varalta. Jos luovutat tämän kuntoilulaitteen

Lisätiedot

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4.

1. 2. 3. 4. 5. 6. Näyttö. Laitteen osat 1. Kellonaika- / herätysaika- / kalenteri-ikkuna: Näyttää radiosignaalista päivittyvän kellon, 3. 4. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR283)

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

4000 pro B käyttöohje

4000 pro B käyttöohje 4000 pro B käyttöohje Räjäytyskuva OSALUETTELO Osa Kuvaus Tiedot Kpl 01 Päärunko Punainen 1 02 Takavakauttaja n76*t1,5*450 1 03 Säädettävä päätytulppa Ø76 2 04 Etuvakauttaja n76*t1,5*400 1 05 Kuljetuspyörä

Lisätiedot

Benefit B520 Kuntopyörä 91102

Benefit B520 Kuntopyörä 91102 Benefit B520 Kuntopyörä 91102 1 B520 Allen Key Carriage Bolt M8 Allen Bolt M7*P1.0*30MM 1 1 Regular Washer * 12x1t 2 Curved Washer Acorn Nut for M8 Bolt Box Spanner 1 Spring Washer *2t Screwdriver 1 2

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

Käyttöohjeet EBS440 91108

Käyttöohjeet EBS440 91108 Käyttöohjeet EBS440 91108 KOKOAMISOHJEET 1 VAIHE 1 Asenna tolppatuki (F) päärunkoon 6 ruuvilla (F-1), 4 aluslevyllä (F-2) ja litteillä aluslevyillä (F-5). VAIHE 2 1. Kiinnitä etu- (D) ja takavakaajat (L)

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Kun asennat kuntolaitetta käytä alla

Lisätiedot

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ SISÄLLYSLUETTELO: TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ...1 ENNEN KUIN ALOITAT...2 KOKOAMINEN...4 SÄÄDÖT...15 KAAPELIKAAVIO...17 ONGELMANRATKAISU JA HUOLTO...18 OSA LISTA...19 RÄJÄYTYSKUVAT...20 TÄRKEITÄ VAROTOIMENPITEITÄ

Lisätiedot

Casall EB200 Kuntopyörä 91001

Casall EB200 Kuntopyörä 91001 Casall EB200 Kuntopyörä 91001 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: EB200 NO:J-1 Aorra Nut for M8 Bolt(4)

Lisätiedot

Kiitos kun valitset tuotteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä.

Kiitos kun valitset tuotteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä. Kiitos kun valitset tuotteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä. TURVAOHJEET 1. Tarkista terveydentilasi lääkäriltäsi, ennen kuin aloitat harjoittelun. 2. Lue käyttöohjeet

Lisätiedot

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä.

Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Asennus Asennukseen vaaditaan kaksi henkilöä. Mukana toimitettujen kuusiokoloavainten lisäksi asennukseen vaaditaan ristipää ruuvimeisseli, jakoavain, kumivasara ja pihdit. Kun asennat kuntolaitetta käytä

Lisätiedot

Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin.

Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin. WEEE-varoitus: Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin. Kysy lisätietoja keräysjärjestelmistä paikallisilta jätehuoltoviranomaisilta.

Lisätiedot

Casall X200 CROSSTRAINER 93001

Casall X200 CROSSTRAINER 93001 Casall X200 CROSSTRAINER 93001 1 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: 2 X200 3 X200 NO.P-19 Spring Washer

Lisätiedot

Casall R400 Käyttöopas SOUTULAITE

Casall R400 Käyttöopas SOUTULAITE Casall R400 Käyttöopas SOUTULAITE Kokoonpanokaavio RÄJÄYTYSKAAVIO - 3 - Osaluettelo Nro Kuvaus Määrä A TIETOKONE 1 SARJA A-1 TIETOKONEEN KIINNITYSRUUVI 4 KPL B PÄÄRUNKO 1 SARJA B-1 TIETOKONEEN KANNATIN

Lisätiedot

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin.

Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Tässä tuotteessa on seuraavat ominaisuudet: - Radiosignaalista

Lisätiedot

Sonic Boom BD4000. Käyttöohje

Sonic Boom BD4000. Käyttöohje Sonic Boom BD4000 Käyttöohje Tärkeää: Lue nämä käyttöohjeet ensin huolella läpi jotta saat kaiken hyödyn laitteestasi. Säästä ohjeet tulevia tarpeita varten. Käytä ainoastaan laitteen mukana tullutta verkkolaitetta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XT

KÄYTTÖOHJE XT KÄYTTÖOHJE XT10.5 93004 Asennus, vaihe 1 1. Avaa esiasennetut ruuvit etu- (J) ja takavakaajasta (J4). 2. Kiinnitä sekä etu- että takavakaaja päärunkoon 2 lukkopultilla (K2), mutterilla (K2) ja aluslevyllä

Lisätiedot

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited

TANSUN QUARTZHEAT. Käyttöohje. Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU. Valmistaja: Tansun Limited TANSUN QUARTZHEAT Käyttöohje Algarve UK:N & EUROOPAN MALLIT: ALG 513UK & ALG 513EU Valmistaja: Tansun Limited Asiakaspalvelukysymyksissä, ota yhteyttä maahantuojaan: Proviter Oy Tullikatu 12 A 4 21100

Lisätiedot

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE

ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE ILMASTOINTILAITTEEN KAUKO-OHJAIMEN KÄYTTÖ OHJE Kiitos, että hankit ilmastointilaitteemme. Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje huolella ennen ilmastointilaitteen käyttöä. SISÄLTÖ Kauko-ohjaimen käsittely...2

Lisätiedot

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE

Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Casall R300 Käyttöopas SOUTULAITE Kokoonpanokaavio RÄJÄYTYSKAAVIO - 3 - Osaluettelo Nro Kuvaus Määrä A TIETOKONE 1 SARJA A-1 TIETOKONEEN KIINNITYSRUUVI 4 KPL B PÄÄRUNKO 1 SARJA B-1 TIETOKONEEN KIINNITYSKANNATIN

Lisätiedot

D: Digitaalikameran objektiivi E: Asetuspainike ja laukaisin F: USB-liitäntä

D: Digitaalikameran objektiivi E: Asetuspainike ja laukaisin F: USB-liitäntä Tuotetiedot A: Objektiivin rengas B: Kiikariobjektiivi C: Nestekidenäyttö Ohjeet käytettäessä kiikareina D: Digitaalikameran objektiivi E: Asetuspainike ja laukaisin F: USB-liitäntä G: Tilapainike H: Tarkennusrengas

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER

KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER KÄYTTÖOHJE 5 MINUTE SHAPER Warning Keskustele lääkärisi kanssa ennen tämän tai muun harjoitusohjelman aloittamista, varsinkin jos et ole aikaisemmin harjoitelllut säännöllisesti ja sinulla on ongelmia

Lisätiedot

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä.

Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi ihmistä. Paketin mukana tulevien työkalujen lisäksi asennuksessa tarvitaan ristipääruuvimeisseli, jakoavain ja kumivasara. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

Käyttöohjeet 4000 Pro Rec

Käyttöohjeet 4000 Pro Rec Käyttöohjeet 4000 Pro Rec Räjäytyskuva 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 10 22 23 24 25 26 27 29 30 31 32 33 34 36 35 37 38 39 40 28 41 42 43 45 44 46 47 48 49 88 50 51 52 53

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A. Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin 12/24V 30A Käyttöohje 1 Asennuskaavio Aurinkopaneeli Matalajännitekuormitus Akku Sulake Sulake Invertterin liittäminen Seuraa yllä olevaa kytkentäkaaviota. Sulakkeet asennetaan

Lisätiedot

ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje

ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje HUOM! Käyttäjän tulee lukea käyttöohje ennen käytön aloittamista. 1. YLEISKUVAUS Kapasiteetti Max. haarukoiden korkeus Min. haarukoiden korkeus Haarukoiden pituus Vaunun

Lisätiedot

Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600

Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600 Käyttöohjeet SOUTULAITE CASALL R-600 TYÖKALUT JA RUUVIT R600 I-1 Allen Bolt M8x16mm ]8 ^ I-2 Curved washer for?8*?19*2t bolt(8) I-3 Screw M5*12 (8) Screwdriver (1) (Pedal Wrench) Allen Key(1) I-4 Screw

Lisätiedot

PRO-GO Total Gym F-42507

PRO-GO Total Gym F-42507 PRO-GO Total Gym F-42507 Turvallisuusohjeet 1. Ole varovainen harjoitellessasi ja lue käyttöohjeet ennen kuin aloitat harjoittelun. 2. Ennen harjoittelun aloittamista, keskustele terveydentilastasi lääkärin

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavain, pihdit sekä ristipääruuvimeisseli. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien tunnistukseen

Lisätiedot

SUOMI. AV-surroundvastaanotin AV Surround Receiver SR5009. Pika-aloitusopas

SUOMI. AV-surroundvastaanotin AV Surround Receiver SR5009. Pika-aloitusopas SUOMI Pika-aloitusopas AV-surroundvastaanotin AV Surround Receiver SR5009 Tervetuloa Kiitos, että valitsit Marantzin AV-vastaanottimen. Tästä oppaasta löydät ohjeet AV-vastaanottimen asennukseen askel

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

Benefit B420 Kuntopyörä 91101

Benefit B420 Kuntopyörä 91101 Benefit B420 Kuntopyörä 91101 1 B420 Allen Key Carriage Bolt M8 Allen Bolt M7*P1.0*30MM 1 1 Regular Washer * 12x1t 2 Curved Washer Acorn Nut for M8 Bolt Box Spanner 1 Spring Washer *2t Screwdriver 1 2

Lisätiedot

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE

KUNTOPYÖRÄ KÄYTTÖOHJE KUNTOPYÖRÄ 91022 KÄYTTÖOHJE KÄYTTÖOHJEET 1) Malli 91022 on tarkoitettu kevyeen kaupalliseen käyttöön tai kotikäyttöön. Siinä on kiinteän rattaan käyttämä vapaaratas, ja sitä saa käyttää vain ammattilaisen

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

Tervetuloa. Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti.

Tervetuloa. Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Pikaopas 1 Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. 2 Pakkauksen sisältö Tukiasema Tukiaseman virtasovitin Ethernetkaapeli Magneettiset seinätelineet Kiinnitysruuvit Täysin langattomat

Lisätiedot

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas

Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Ulkoiset mediakortit Käyttöopas Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. SD-logo on omistajansa tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta. Ainoat HP:n tuotteita

Lisätiedot

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta

LCD-NÄYTTÖ. Käyttöohjeesta LCD-NÄYTTÖ Käyttöohjeesta Onneksi olkoon uuden Oregon Scientific (FAW- 101) sääaseman hankinnan johdosta. Tämä sääasema ennustaa säätä, mittaa ilmanpaineen ja -kosteuden sekä ulko- ja sisälämpötilan langattomasti.

Lisätiedot

Käyttöopas. Sangean PR-D4

Käyttöopas. Sangean PR-D4 Käyttöopas Sangean PR-D4 TURVAOHJEET Lue tuotteen ohjeet tuotteen turvallisen käytön takaamiseksi ja säilytä nämä ohjeet tulevaisuuden varalle. 1. Älä käytä tuotetta veden lähellä. 2. Puhdista laite kuivalla

Lisätiedot

D S F crosstrainer C5.1e

D S F crosstrainer C5.1e crosstrainer C5.1e SF D Hyvä asiakas! Kiitos, että valitsit Reebok tuotteen. Tämä laatutuote on valmistettu kotikäyttöä varten ja se on testattu Eurooppalaisen normin EN 957-1/5 mukaisesti. Pyydämme sinua

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ

TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JUOKSUMATTO (Malli MT 7000) TURVALLISUUSOHJEET LUE KAIKKI OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ Ennen kuin kiinnität sähköjohdon seinään, tarkista että sähköjohto on yhteensopiva pistorasian kanssa ja jännite

Lisätiedot

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS Light Bench 6.1 FI Sisältö 1. Suomi P. 3 FI Nämä käyttöohjeet ovat ainoastaan asiakasta varten. ENERGETICS ei takaa kielenkäännöksestä tai tuotteen teknisistä muunnoksista johtuvia virheitä. Copyright

Lisätiedot

STIGA PARK 110 S 8211-3009-06

STIGA PARK 110 S 8211-3009-06 STIGA PARK 110 S 8211-3009-06 1. 2. F G 3. H 4. SUOMI FI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat symbolit, jotka muistuttavat käytössä vaadittavasta varovaisuudesta ja tarkkaavaisuudesta. Symbolit tarkoittavat:

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEET. 4000 Pro Row

KÄYTTÖOHJEET. 4000 Pro Row KÄYTTÖOHJEET 4000 Pro Row SISÄLLYS Turvallisuusohjeet 3 Yleiskaavio 5 Osaluettelo 6 Asennus 8 Tietokone 15 Lämmittely 18 Kunnossapito 19 Huolto 20 TURVALLISUUSOHJEET 1. Varmista, että olet lukenut nämä

Lisätiedot

Vetokoukun johdinkimppu, 7 napainen

Vetokoukun johdinkimppu, 7 napainen Ohje nro Versio Osa nro 9172640 1.2 9499587, 9499589, 9499590, 9441161 Vetokoukun johdinkimppu, 7 napainen M3702107 Sivu 1 / 11 Varuste A0000162 M3702108 Sivu 2 / 11 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen

Lisätiedot

EXELON -depotlaastarin KÄYTTÖOHJEET JA LÄÄKITYSPÄIVÄKIRJA

EXELON -depotlaastarin KÄYTTÖOHJEET JA LÄÄKITYSPÄIVÄKIRJA EXELON -depotlaastarin KÄYTTÖOHJEET JA LÄÄKITYSPÄIVÄKIRJA Tämä tieto on tärkeää Exelon-depotlaastarin turvallisen käytön varmistamiseksi. Käytetty depotlaastari poistettu? Uusi depotlaastari kiinnitetty

Lisätiedot

Casall EB400 Kuntopyörä 91002

Casall EB400 Kuntopyörä 91002 Casall EB400 Kuntopyörä 91002 HUOM: tallenna laitteen sarjanumero alla olevan laatikkoon mahdollisia huoltoyhteydenottoja varten. Tallenna laitteen sarjanumero tähän: No:J-12ScrewM3*14L(2)EB400 NO:J-1

Lisätiedot

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä.

Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. 1 Digitointi LP-levyltä CD-levylle (Ion CD Direct) Lue ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Soittimessa voi käyttää CD-R, CD+R, uudelleen kirjoitettavia CD-RW ja CD+RW levyjä. Yhdelle levylle voi

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

Sivu 2/6 4. Ojentajalihaksen venytys Nosta oikea käsi pystyyn pään viereen Koukista oikea käsi kyynärpäästä Ota vasemmalla kädellä kiinni oikean käden

Sivu 2/6 4. Ojentajalihaksen venytys Nosta oikea käsi pystyyn pään viereen Koukista oikea käsi kyynärpäästä Ota vasemmalla kädellä kiinni oikean käden Sivu 1/6 Priimus_venyttely - Priimus_Venyttely Tee venytykset n 30-60 sek 1. Kaulan sivuosan venytys Kallista pää suoraan vasemmalle niin pitkälle kuin mahdollista Aseta vasen käsi pään päälle ja vedä

Lisätiedot

Tärkeää tietoa GILENYA -hoidosta. Tähän lääkkeeseen kohdistuu lisäseuranta.

Tärkeää tietoa GILENYA -hoidosta. Tähän lääkkeeseen kohdistuu lisäseuranta. Tärkeää tietoa GILENYA -hoidosta Tähän lääkkeeseen kohdistuu lisäseuranta. Ensimmäisen GILENYA-annoksen jälkeen lääkärisi pyytää sinua jäämään vastaanotolle vähintään kuuden tunnin ajaksi, jotta tarvittaviin

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE JUOKSUMATTO. Lue käyttöohje ennen laitteen käyttöä. On tärkeää, että kokoat. juoksumaton oikein.

KÄYTTÖOHJE JUOKSUMATTO. Lue käyttöohje ennen laitteen käyttöä. On tärkeää, että kokoat. juoksumaton oikein. KÄYTTÖOHJE JUOKSUMATTO Lue käyttöohje ennen laitteen käyttöä. On tärkeää, että kokoat juoksumaton oikein. VAROTOIMET! ENNEN KOKOAMISTA Lue käyttöohje huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa ja pidä

Lisätiedot

diamond c301 Käyttäjän käsikirja

diamond c301 Käyttäjän käsikirja diamond c301 Käyttäjän käsikirja www.york.fi 01/09/2007 Onnittelemme, että olet hankkinut pyörän York Fitnessiltä. Olet valinnut korkealaatuisen, turvallisen ja pitkälle kehitetyn kuntolaitteen harjoituskumppaniksesi,

Lisätiedot

SUOMI. AV-surroundvastaanotin AV Surround Receiver SR6009. Pika-aloitusopas

SUOMI. AV-surroundvastaanotin AV Surround Receiver SR6009. Pika-aloitusopas SUOMI AV-surroundvastaanotin AV Surround Receiver SR6009 Pika-aloitusopas Tervetuloa Kiitos, että valitsit Marantzin AVvastaanottimen. Tästä oppaasta löydät ohjeet AV-vastaanottimen asennukseen askel askeleelta.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025

KÄYTTÖOHJE XTR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 KÄYTTÖOHJE TR PRO -KUNTOPYÖRÄ 91025 Turvallisuusohjeet * Neuvottele lääkärisi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista saadaksesi harjoittelusta parhaan mahdollisen hyödyn. * Varoitus: vääränlainen/ylenpalttinen

Lisätiedot

SUOMI. AV-esiviritin. AV Pre Tuner AV8802. Pika-aloitusopas

SUOMI. AV-esiviritin. AV Pre Tuner AV8802. Pika-aloitusopas SUOMI Pika-aloitusopas AV-esiviritin AV Pre Tuner AV8802 Tervetuloa Kiitos, että valitsit Marantzin AV-esivirittimen. Tästä oppaasta löydät ohjeet AV-esivirittimen asennukseen askel askeleelta. Älä palauta

Lisätiedot

Käyttöohje. Tasapainolauta

Käyttöohje. Tasapainolauta Käyttöohje Tasapainolauta Kiitos kun ostit tasapainolaudan.! VAROITUS! Opettele ajamaan laitteella turvallisesti, huomioi muu liikenne ja säännöt. Käytä lisäksi säädösten mukaisia turvavarusteita. Älä

Lisätiedot

Pro 57 UM/S Setelilaskuri

Pro 57 UM/S Setelilaskuri Pro 57 UM/S Setelilaskuri Turvallisuusohjeet ja huoltoa koskevat säännökset Lue tämä käyttöohje ennen laitteen käyttöönottoa Laite pitää asentaa tasaiselle vaakasuoralle alustalle, pois vedestä ja vaarallisia

Lisätiedot

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250

Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 Käyttöohje TL-radiaalipuhaltimet AB-TL525 AB-TL2040 AB-TL4250 HUOM! Lue tämän käyttö- ja turvallisuusohjeen sisältö huolellisesti ennen TL-radiaalipuhaltimen käyttöä turvallisen käytön varmistamiseksi.

Lisätiedot

Viihdejärjestelmä, RSE, kaksi näyttöä, kahdella soittimella, (alnro 175379-)

Viihdejärjestelmä, RSE, kaksi näyttöä, kahdella soittimella, (alnro 175379-) Installation instructions, accessories Ohje nro Versio 1319908 1.3 Osa nro 1319734, 1319735, 1319736, 1319737, 1319738, 1319746, 1319747, 1319748, 1319749, 31414410, 31373296, 31373300, 31399103, 31399104,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6 PL 163 87101 Kajaani puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISIÄ TIETOJA 2. ELTRIP-R6:n ASENNUS 2.1. Mittarin asennus 2.2. Anturi-

Lisätiedot

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi.

Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä Huomio: joitain osia on saatettu asentaa valmiiksi. Osan puuttuessa tarkasta ensin onko se asennettu valmiiksi. Asennus Asennukseen tarvitaan kaksi henkilöä. Asennuksessa tarvitaan mukana toimitettujen työkalujen lisäksi jakoavainta, kumivasaraa sekä ristipääruuvimeisseliä. Käytä alla olevaa kuvaa pienten osien

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto

Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto Mobiiliturva Palvelun käyttöönotto Protecting the irreplaceable f-secure.com Sovelluksen lataus Tilattuaan Mobiiliturva palvelun, asiakas saa Android-laitteeseensa latauslinkin*, jota klikkaamalla sovellus

Lisätiedot

Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät ohjeet, jotta osaat käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia.

Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät ohjeet, jotta osaat käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia. SISÄLLYS Tärkeitä ohjeita 2 Tarkistusluettelo 3 Tarkistusluettelo, pikkuosat 4 Osaluettelo 5 Räjäytyskuva 8 Asennus 10 Tietokone 15 Harjoittelu 23 Huolto 25 TÄRKEITÄ OHJEITA Lue kaikki käyttöohjeiden sisältämät

Lisätiedot

JUOKSUMATTO. Proteus LDT 8850

JUOKSUMATTO. Proteus LDT 8850 JUOKSUMATTO Proteus LDT 8850 Kiitos kun valitset tuotteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja noudata niitä. TURVAOHJEET 1. Tarkista terveydentilasi lääkäriltäsi, ennen kuin aloitat harjoittelun.

Lisätiedot

Installation instructions, accessories. Kattolaatikko. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro 9491340 1.0.

Installation instructions, accessories. Kattolaatikko. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Ohje nro Versio Osa nro 9491340 1.0. Ohje nro Versio Osa nro 9491340 1.0 Kattolaatikko A8901430 Sivu 1 / 8 B8901445 Sivu 2 / 8 JOHDANTO Lue läpi koko ohje ennen asennuksen aloittamista. Huomautukset ja varoitustekstit ovat turvallisuuden

Lisätiedot

Versio 1. Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje. Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje

Versio 1. Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje. Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje Versio 1 Hiilidioksidimittari 7787 Käyttöohje Hiilidioksidimittari 7787 - Käyttöohje Sisällys Johdanto... 3 Pakkaussisältö... 3 LCD näyttö... 4 Painikkeet... 4 Toiminnot... 5 Käynnistys ja sammutus...

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

SCdefault. 900 Asennusohje. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 12 791 386 12 799 337 12 799 338 400 132 338 9:89-16 Apr 05

SCdefault. 900 Asennusohje. Accessories Part No. Group Date Instruction Part No. Replaces 12 791 386 12 799 337 12 799 338 400 132 338 9:89-16 Apr 05 SCdefault 900 Asennusohje SITdefault Polkupyöräteline, katolla MONTERINGSANVISNING INSTALLATION INSTRUCTIONS MONTAGEANLEITUNG INSTRUCTIONS DE MONTAGE Accessories Part No. Group Date Instruction Part No.

Lisätiedot

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje

Aurinko-C20 asennus ja käyttöohje Aurinko-C20 laitetelineen asennus ja käyttö Laitetelineen osat ja laitteet:. Kääntyvillä pyörillä varustettu laiteteline. Laitteet on kiinnitetty ja johdotettu telineeseen (toimitetaan akut irrallaan).

Lisätiedot

anniversary c202 käyttäjän käsikirja

anniversary c202 käyttäjän käsikirja anniversary c202 käyttäjän käsikirja www.york.fi 01/09/2007 Onnittelemme, että olet hankkinut pyörän York Fitnessiltä. Olet valinnut korkealaatuisen, turvallisen ja pitkälle kehitetyn kuntolaitteen harjoituskumppaniksesi,

Lisätiedot

BNP sähkölämmitin ohje 01/2015 sivu 1/6

BNP sähkölämmitin ohje 01/2015 sivu 1/6 BNP sähkölämmitin ohje 01/2015 sivu 1/6 BNP-sähkölämmitin Takuutodistus Arvoisa asiakkaamme, Ostamasi tuote täyttää korkeat esteettiset ja käytännön vaatimukset. Olemme ottaneet tuotteen suunnittelussa

Lisätiedot

Tutustu merkintöihin! Tärkeää tietoa siitä, miten varmistat pesu- ja puhdistusaineiden käytön turvallisuuden kotona

Tutustu merkintöihin! Tärkeää tietoa siitä, miten varmistat pesu- ja puhdistusaineiden käytön turvallisuuden kotona Tutustu merkintöihin! Tärkeää tietoa siitä, miten varmistat pesu- ja puhdistusaineiden käytön turvallisuuden kotona Kodin puhdistusaineisiin on lähiaikoina tulossa uudet varoitusmerkinnät. Osa symboleista

Lisätiedot

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin:

Näin asennat. SUKA90S suihkukaapin: Näin asennat SUKA90S suihkukaapin: Huomioithan että tuote on ehjä. kokoamisessa tarvittavia osia ei joudu pakkauksen mukana roskiin. tuotteen lasiosat on huolellisesti suojattava kokoamisen yhteydessä.

Lisätiedot

Hierova kylpyamme Monte 62105 ASENNUSOPAS HIEROVA KYLPYAMME KÄYTTÖOHJE MALLI: MONTE 62105 Hyvä käyttäjä: Kiitos, että valitsit BATHLIFE kylpyammeen. Varmistaaksesi turvallisuutesi, lue ohjeet huolellisesti

Lisätiedot

Optoma EP758/9 Pikaohje

Optoma EP758/9 Pikaohje Optoma EP758/9 Pikaohje SISÄLLYS 1 VAROITUKSET... 3 2 ESITTELY... 4 2.1 Tuotteen yleiskatsaus... 4 2.2 Liitännät... 5 2.3 Kaukosäädin hiiritoiminnoilla ja laser-osoittimella... 6 3 KÄYTTÖÖNOTTO... 7 3.1

Lisätiedot

SPORTGO. Langattomat urheilukuulokkeet. käyttöohjeet

SPORTGO. Langattomat urheilukuulokkeet. käyttöohjeet FI - Käyttöohjeet SPORTGO Langattomat urheilukuulokkeet käyttöohjeet Turvallisuusohjeet Käyttääksesi tuotetta oikein ja turvallisesti, lue nämä ohjeet huolellisesti läpi ja säästä ne. Tuotteen turvallinen

Lisätiedot

Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin.

Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin. WEEE VAROITUS: Älä hävitä sähkölaitteita lajittelemattoman yhdyskuntajätteen mukana, vaan vie ne erillisiin keräyspisteisiin. Kysy lisätietoja käytettävissä olevista keräysjärjestelmistä paikallisilta

Lisätiedot

MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ. Omistajan käsikirja

MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ. Omistajan käsikirja MAGNETTIKUNTOPYÖRÄ Omistajan käsikirja HUOMIO! Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä tämä käsikirja tulevaa käyttöä varten. Laitteen yksityiskohdan saattavat erota käsikirjan

Lisätiedot