Siirron päätyttyä saat näytölle ilmoituksen ja yhteenvedon tehdystä siirrosta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Siirron päätyttyä saat näytölle ilmoituksen ja yhteenvedon tehdystä siirrosta."

Transkriptio

1 Eräsiirto ja tiliotteet Eräsiirto on saapuvan ja lähtevän erämuotoisen maksuliikeaineiston tiedonsiirtokanava yritysasiakkaan ja Nordean välillä. Eräsiirto ja tiliotteet palvelussa voit noutaa ja lähettää aineistoja sekä tarkistaa tilatietoja ja peruuttaa lähetettyjä aineistoja. Sovi palvelun eräsiirron käyttöönotosta konttorisi kanssa. Eräsiirto ja tiliotteet näytöllä näet palveluun liitetyt aineistot. Aineiston nimi on linkki palveluun. Voit valita aineiston kun viet kursorin aineiston nimen päälle ja napautat hiirellä. Aineisto Nordeaan Voit lähettää kaikkia niitä aineistoja, joiden lähettämisestä yrityksesi on tehnyt maksuliikesopimuksen. Muodostat lähetettävän aineiston yrityksesi omassa järjestelmässä, ja siirrät sen pankkiin verkkopankissa. Aineiston muodostus Muodosta pankkiin lähetettävä aineisto ensin yrityksesi järjestelmässä ja tallenna se määrittelemääsi hakemistoon haluamallasi nimellä. Kun olet tehnyt ja tallentanut pankkiin lähetettävän aineiston, on se turvallisuussyistä syytä siirtää heti pankkiin. Siirron määrittely Valitse lähetettävä aineisto alasvetovalikosta, jossa näkyvät kaikki palveluun liitetyt pankkiin lähetettävät aineistot. Määrittele tiedoston kohdehakemisto Selaa-painikkeella. Käynnistä siirto antamalla palvelun pyytämä vahvistustunnus tunnuslukutaulukosta ja paina Vahvistapainiketta. Mikäli haluat keskeyttää siirron ennen sen päättymistä, napauta mitä tahansa painiketta tai linkkiä. Siirron päätyttyä saat näytölle ilmoituksen ja yhteenvedon tehdystä siirrosta. Siirron yhteenveto Näet yhteenvedolla: siirretyn aineiston sijainnin ja nimen siirtoajankohdan tiedonsiirron tilan aineistotyypin aineiston sisältämien erien lukumäärän vastaanotettujen tapahtumien kappalemäärän vastaanotettujen tapahtumien summan vastaanotettujen oikaisujen/ hyvitysten kappalemäärä

2 vastaanotettujen oikaisujen/ hyvitysten summan kuittauksen muodostusajan huomautus rivin Tarkista, että aineisto on pankissa Varmista aina Lähetetyn aineiston tarkistuksesta, että siirtämäsi aineisto on hyväksytysti vastaanotettu pankissa. Vain pankin hyväksytysti vastaanottamat aineistot välitetään edelleen käsiteltäviksi. Tiedoston lähetys ei poista lähetettyä aineistoa yrityksesi järjestelmästä. Kun olet tarkistanut, että aineisto on hyväksytysti pankissa, voit halutessasi poistaa sen siitä hakemistosta, jonne olet sen tallentanut. Vastaanotettujen aineistojen käsittely pankissa Pankki käsittelee lähettämäsi aineistot kutakin palvelua koskevien ehtojen ja aikataulujen mukaisesti. Lähetetyn aineiston tarkistus Kun olet lähettänyt aineiston eräsiirtoon, voit tarkistaa lähetetyn aineiston tilatiedon ja varmistaa lähetyksen onnistumisen. Pankkiin lähetetyn, Vastaanotettu-tilassa olevan aineiston voit tarvittaessa peruuttaa. Näet kaikki palveluun liitetyt palvelutunnukset alasvetovalikossa, josta voit valita tarkasteltavaksi yksittäisen palvelutunnuksen aineistot. Oletuspäivämääräksi on määritelty kuluva päivä. Aiemmin lähetetyt aineistot näet kun annat aikaväli -kenttiin alku- ja/ tai loppupäivämäärän. Mikäli sama palvelutunnus on käytössä yrityksenne eri yksiköissä, on mahdollista, että näet palvelussa myös muita kuin itse lähettämiäsi aineistoja. Aineiston peruuttaminen Näytöllä näkyvät aineiston peruuttamiseen liittyvät valintaruudut ja toimintopainikkeet kun olet tehnyt palvelusta sopimuksen konttorissa. Voit peruuttaa vain vastaanotettu-tilassa olevia aineistoja. Peruutettua aineistoa ei käsitellä pankissa. Palvelussa ei voi peruuttaa aineistoja, joiden käsittelyn pankki on jo aloittanut tai jotka se on välittänyt edelleen jatkokäsittelyyn. Merkitse rasti peruutettavan aineiston edessä olevaan ruutuun ja paina Peruuta erä(t) painiketta. Hyväksy peruutus antamalla palvelun pyytämä vahvistustunnus tunnuslukutaulukosta. Tarkista, että peruutettu aineisto on Hylätty verkkopankissa -tilassa. Jos et halua tehdä peruutusta, paina Jatka vahvistamatta painiketta. Kumoa valinta painikkeella poistat tekemäsi valinnat, mikäli et ole painanut jo Peruuta erä(t) -painiketta.

3 Aineiston tiedot Laskujen maksupalvelussa, palkoissa ja eläkkeissä aineiston tilana voi olla: Vastaanotettu = aineiston lähetys onnistunut Maksettu = hyväksytty summa ja kappalemäärä on veloitettu tililtä Hylätty verkkopankissa= asiakas on hylännyt aineiston verkkopankissa Hylätty, ota yhteyttä neuvontaan = vastaanotettu aineisto on hylätty, hylkäämisen syy on tarkistettava neuvonnasta Hylätty, samankaltainen erä (vain laskuilla) = samankaltaisia tietoja sisältänyt aineisto on vastaanotettu aiemmin Maksamatta, tilillä ei ole katetta = tilillä olevat varat eivät riitä maksamiseen Hylätty, tilillä ei ollut katetta = aineisto on hylätty, koska tilin varat eivät riittäneet sen maksamiseen Testiaineisto vastaanotettu = testiaineiston lähetys on onnistunut Testiaineisto hylätty = testiaineiston lähetys on onnistunut mutta tapahtumat ovat virheellisiä Muissa pankkiin lähetetyissä aineistoissa erän tilana voi olla: Vastaanotettu = aineiston lähetys on onnistunut Välitetty jatkokäsittelyyn = vastaanotetut tapahtumat on välitetty eteenpäin käsiteltäväksi Hylätty = vastaanotettu aineisto on hylätty, hylkäämisen syy näkyy lähetyksen palautteella Hylätty verkkopankissa = asiakas on hylännyt aineiston verkkopankissa Hylätty, ota yhteyttä neuvontaan = vastaanotettu aineisto on hylätty, hylkäämisen syy on tarkistettava neuvonnasta Testiaineisto vastaanotettu = testiaineiston lähetys on onnistunut Testiaineisto hylätty = testiaineiston lähetys on onnistunut mutta tapahtumat ovat virheellisiä Kappale ja summa Kun lähetetty aineisto on vastaanotettu, palvelussa näkyy aineiston summatietueella asiakkaan ilmoittama kappalemäärä ja summa. Kun ilmoitettu kappalemäärä ja summa eroavat pankin laskemista sekä hyväksymistä tiedoista, näkyy tilatiedon edessä huutomerkki (!). Lasku- ja palkka-aineiston veloitetun kappale- ja summamäärän tarkistat tapahtuma- tai tiliotteelta. Tilatiedon edessä on huutomerkki (!) Kun tilatiedon edessä on huutomerkki (!), aineisto sisältää vastaanotossa hylättyjä tapahtumia. Hae lähetyksen palaute, koska palaute sisältää tietoja lähetyksen onnistumisesta, siirretyistä, hyväksytyistä ja hylätyistä tapahtumista.

4 Nimi ja Palvelutunnus Nimi ja palvelutunnus kertoo kenen aineistosta on kyse. Vastaanotettu ja Maksupäivä/ Eräpäivä Vastaanotettu kertoo päivämäärän ja kellonajan, jolloin aineisto on vastaanotettu pankissa. Maksupäivänä/ eräpäivänä näytetään aineistossa ilmoitettu tieto: Palkat ja eläkkeet = maksupäivä, jolloin palkat ovat saajien tileillä. Laskut = eräpäivä, jolloin maksut veloitetaan maksutililtä. Suoraveloitustapahtumat = eräpäivä, jolloin tapahtumat veloitetaan laskutettavien tileiltä. Muille aineistoille kyseistä otsikkotietoa ei näytetä. Aineisto Nordeasta Voit hakea kaikkia niitä aineistoja, joiden hausta yrityksesi on tehnyt maksuliikesopimuksen. Haet aineiston verkkopankissa ja tarvittaessa käsittelet sen yrityksesi järjestelmässä. Haun oletuksena on kaikki uudet aineistot viimeisimmän viikon ajalta. Siirron määrittely Valitse ensin haettavan aineiston palvelutunnus alasvetovalikosta, jossa näkyvät kaikki palveluun liitetyt pankista haettavissa olevat aineistot. Korvaisin edellisen Anna aikavälikenttiin haettavan aineiston alku- ja/tai loppupäivämäärä Aineiston tilakyselyssä voit valita haluatko noutaa jo noudettuja aineistoja tai uusia ennen noutamattomia aineistoja. Voit aineistosta riippuen valita sen tallennettavaksi yrityksesi levylle tai selailtavaksi näytöllä. Hae levyllesi tallennettava aineisto joko HTML-, tietue- tai tekstimuodossa. Näytöllä selailtava aineisto on tekstimuodossa. Käynnistä siirto Hae painikkeella. Näytölle avautuu Tallenna nimellä ikkuna, jossa oletuksena: tallennuspaikka: selaimesi viimeksi käyttämä tallennuskansio tiedostonnimi: aineiston nimi ja hakupäivämäärä, esimerkiksi Tiliote (vv-kk-pp).nda tallennusmuoto tiedostona NDA -loppuinen tiedosto tallennusmuoto tekstinä PRN loppuinen tiedosto Määrittele aineistolle haluamasi tiedot.

5 Siirto käynnistyy Tallenna-painikkeella. Mikäli haluat keskeyttää siirron ennen sen päättymistä, napauta mitä tahansa painiketta tai linkkiä. Selattuasi näytöllä olevaa aineistoa, siirryt muihin toimintoihin näytön vasemmassa reunassa olevien linkkien kautta. Miten käsittelen kovalevylle tallennettua tiliotetta? Tiedostomuotoinen aineisto (esim. tiliote) siirretään avattavaksi asiakkaan omaan järjestelmään (sovellus/ohjelma, esim. tiliöintiohjelma), jossa on tietuekuvausmäärittelyt aineiston katseluun ja käsittelyyn. Avattaessa levylle tallennettua tiedostoa käyttöjärjestelmä pyytää valitsemaan ohjelman, jolla tiedosto avataan. Käyttäjä voi ruksilla valita, käytetäänkö ko. tiedostotyypin (palvelussa oletuksena.prn tekstimuotoiselle ja.nda tiedostomuotoiselle aineistolle) avaamiseen aina valittua ohjelmaa. Jos ruksia ei laiteta, tiedoston avaamiseen käytettävä sovellus on joka kerta valittava erikseen. Sovelluskytkennän voi tarvittaessa poistaa Resurssienhallinnassa: Työkalut/Kansion asetukset/tiedostotyypit, valitaan käytetty tiedostotyyppi (esim..prn) ja klikataan Poista-painiketta. Tekstimuotoisen aineiston tulostus Kun tulostat tekstimuodossa yrityksesi levylle tallentamaasi aineistoa jollain tekstinkäsittelyohjelmalla, käytä kiinteäleveyksistä kirjasinta (fixed font) kuten courier new, fixedsys, terminal ja riittävän pientä fonttikokoa. Käytä rivinumeroita apuna tulosteen sivujen rivimäärän asettelussa. Noudettavan aineiston tilatiedot ja tilamuutokset Oletuksena näet aineistot viikon ajalta. Valintaikkunassa näkyvät kaikki palveluun liitetyt palvelutunnukset/ tilinumerot, joista voit valita tarkasteltavaksi yksittäisen palvelutunnuksen/ tilinumero. Oletuksena näet aineistot viikon ajalta. Valintaikkunassa näkyvät kaikki palveluun liitetyt palvelutunnukset/ tilinumerot, joista voit valita tarkasteltavaksi yksittäisen palvelutunnuksen/ tilinumeron. Vanhemmat aineistot näet kun annat aikaväli -kenttiin alku- ja/ tai loppupäivämäärän. Noudettavan aineiston tilatiedot näkyvät säilytysajan puitteissa. Hae-painikkeella päivität näytön valitsemillasi tiedoilla. Tila Aineiston tila voi olla: Uusi = pankki on muodostanut aineiston ja se on asiakkaan noudettavissa Noudettu = asiakas on hakenut aineiston

6 Aineistopäivä Päivämäärä on aineistosta riippuen kirjauspäivä tai aineiston muodostamispäivä. Palvelutunnus / tilinumero Palvelutunnus/ tilinumero yksilöi aineiston omistajan. Turvallisuus Palveluja koskevien sopimusehtojen mukaan asiakas vastaa aina lähettämänsä aineiston sisällöstä sekä siitä, että aineiston sisältämät tiedot on annettu sovitun muotoisina. Asiakkaan vastuulla on lisäksi huolehtia siitä, että lähetettävän aineiston muodostamiseen ja lähettämiseen käytettävien laitteiden, ohjelmistojen ja tietoliikenneyhteyksien tietoturva on asianmukaisesti järjestetty. Asiakas muodostaa pankkiin lähetettävän aineiston ensin yrityksen järjestelmässä ja tallentaa sen määrittelemäänsä hakemistoon haluamallaan nimellä. Kun asiakas on tehnyt ja tallentanut lähetettävän aineiston, on se turvallisuussyistä syytä siirtää heti pankkiin. Asiakas käyttää tunnuslukutaulukon vahvistustunnuksia aineiston lähetykseen ja pankin vastaanottaman aineiston peruuttamiseen. Verkkopankin yhteydet salataan selainohjelmien tukemaa SSL-salaustekniikkaa käyttäen.

Solve ja Nordean verkkopankki

Solve ja Nordean verkkopankki Solve laskutus Sivu 1 Solve ja Nordean verkkopankki Alustavat toimenpiteet (nämä tarvitsee tehdä vain kerran): Hakemiston muodostaminen siirrettäville aineistoille Muodostetaan siirtohakemisto tiedostoille:

Lisätiedot

PANKKIPALVELUT. Päivittäinen käyttö. Suomen tehokkain taloushallinnon palvelualusta Copyright TIKON Oy

PANKKIPALVELUT. Päivittäinen käyttö. Suomen tehokkain taloushallinnon palvelualusta Copyright TIKON Oy PANKKIPALVELUT Päivittäinen käyttö 4.4.2016 1 KOULUTUKSEN SISÄLTÖ Maksuaineiston lähetys pankkiin Tikon Ostoreskontra Tikon Palkanlaskenta Linkki Yksittäismaksun syöttäminen Maksujen tilan seuranta Konekielisen

Lisätiedot

Aloita valitsemalla aineistosiirron tapa, Classic tai Light.

Aloita valitsemalla aineistosiirron tapa, Classic tai Light. BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTON LÄHETYS Voimassa 30.6.2016 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja.

Lisätiedot

Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä

Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä Tiedonsiirto VMS-, Alpro- tai DelProtuotannonohjausjärjestelmästä Ammuohjelmistoon 5/2014 Asennettavat ohjelmat ja versiot VMS-Management

Lisätiedot

IBAN-tilinumeroiden laskenta ja tarkistus. Palvelukuvaus

IBAN-tilinumeroiden laskenta ja tarkistus. Palvelukuvaus IBAN-tilinumeroiden laskenta ja tarkistus Palvelukuvaus Sisällys 1 Palvelun toiminta... 3 2 IBAN tilinumeroiden laskenta ja tarkistus Suomen tileillä... 3 IBAN-tilinueroiden laskenta ja tarkistusta tarjotaan

Lisätiedot

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero.

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Fivaldi käyttäjän toimenpiteet... 3 2.1 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 3 2.2 Laskujen

Lisätiedot

Palvelukuvaus. Maksupääte

Palvelukuvaus. Maksupääte Palvelukuvaus Maksupääte 15.11.2012 Sisällysluettelo 1 Yleistä...3 2 Käsittely...3 2.1 Aineiston muodostaminen...3 2.2 Aineiston lähetys pankkiin...3 2.3 Aineiston tarkistus pankissa...3 2.4 Lähetyksen

Lisätiedot

Ohjeita Omapalvelun käyttöön

Ohjeita Omapalvelun käyttöön Ohjeita Omapalvelun käyttöön Sisällysluettelo Omapalvelu 3 Omat tiedot ja Yhteydenottotapa 4 Aloitus 5 Uusi ja keskeneräinen hakemus 1/2 6 Uusi ja keskeneräinen hakemus 2/2 7 Etusivu 1/3 8 Etusivu 2/3

Lisätiedot

Maventa Connector Käyttöohje

Maventa Connector Käyttöohje Maventa Connector Käyttöohje 17.4.2015 Sisällys 1. Esittely... 2 1.1. Käytön edellytykset... 2 1.2. Tuetut aineistomuodot... 2 2. Asennustiedosto... 3 2.1. Sisäänkirjautuminen... 7 3. Asetuksien määrittäminen...

Lisätiedot

Saapuvat viitemaksut Palvelukuvaus

Saapuvat viitemaksut Palvelukuvaus Saapuvat viitemaksut Palvelukuvaus Sisällys 1 Yleiskuvaus... 3 2 Käyttöönotto... 3 2.1 Sopimus... 3 2.2 Testaus ja testitunnukset... 3 2.3 Käytön aloittaminen... 3 3 Viitemaksujen tapahtumaluettelo...

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN

OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN OMAPALVELU Omapalvelussa voit tehdä hakemuksia, vastata sinulle sähköisesti lähetettyihin lisäselvityspyyntöihin ja kirjeisiin seurata hakemuksesi käsittelyn tilaa saada tiedoksi

Lisätiedot

Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä

Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä Tiedonsiirto helposti navetta-automaation ja tuotosseurannan välillä Tiedonsiirto GEA -tuotannonohjausjärjestelmästä Ammu-ohjelmistoon 07/2014 Asennettavat ohjelmat ja versiot Ammu Ammu versio 1.85 tai

Lisätiedot

OHJE 1 (6) Seuraavat asiat on huomioitava maksettaessa loppuvuoden matkakuluja:

OHJE 1 (6) Seuraavat asiat on huomioitava maksettaessa loppuvuoden matkakuluja: OHJE 1 (6) VUODENVAIHDE BASWARE INVOICEREADY -OHJELMISTOSSA Loppuvuoden 2016 matkalaskujen käsittely Seuraavat asiat on huomioitava maksettaessa loppuvuoden matkakuluja: - Muuttakaa matkalaskujen asetuksissa

Lisätiedot

1 YLEISTÄ TIETOA HELMESTÄ ETUSIVU YHTEENVETO LUKUJÄRJESTYS / KOTITEHTÄVÄT / MERKINNÄT VIESTIT KOKEET...

1 YLEISTÄ TIETOA HELMESTÄ ETUSIVU YHTEENVETO LUKUJÄRJESTYS / KOTITEHTÄVÄT / MERKINNÄT VIESTIT KOKEET... OHJE OPPILAALLE 2 / 21 1 YLEISTÄ TIETOA HELMESTÄ... 3 2 ETUSIVU... 4 2.1 YHTEENVETO... 4 2.2 LUKUJÄRJESTYS / KOTITEHTÄVÄT / MERKINNÄT... 4 2.3 VIESTIT... 6 2.4 KOKEET... 6 3 VIESTIT... 7 3.1 UUSI VIESTI...

Lisätiedot

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja sekä kopioida vanhan

Lisätiedot

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut. TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus Tapahtumahallinnassa Osallistuja-, koonti- ja tilaajalaskut TaikaTapahtumat -käyttöohje Laskutus tapahtumahallinnassa Ennen laskutusta varmista että osallistujat on kohdistettu asiakashallintaan

Lisätiedot

-palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot

-palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot -palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot SISÄLTÖ 1 Kirjautuminen OmaVeroon... 2 2 Ilmoituksen antaminen... 2 3 Verolajin tietojen tarkastelu... 2 4 Maksaminen... 3 5 Viitenumero... 4 6 Saldoerittely ja

Lisätiedot

MAKSAMINEN. Business Onlinen etusivun Hyödylliset apuvälineet -inforuudussa on ohje kansiomaksamiseen.

MAKSAMINEN. Business Onlinen etusivun Hyödylliset apuvälineet -inforuudussa on ohje kansiomaksamiseen. MAKSAMINEN Business Onlinessa on kaksi tapaa laskujen maksamiseen; tavallinen maksaminen ja maksujen luokitteluominaisuuksia sisältävä kansiomaksaminen. On suositeltavaa, että käytät vain jompaakumpaa

Lisätiedot

OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN

OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN OMAPALVELU Omapalvelussa voit tehdä toimeentulotuen tai vammaispalveluiden hakemuksen seurata hakemuksesi käsittelyn tilaa vastata sähköisesti lähetettyyn lisäselvityspyyntöön

Lisätiedot

OPPILAAN/ OPISKELIJAN NÄKYMÄ

OPPILAAN/ OPISKELIJAN NÄKYMÄ OPPILAAN/ OPISKELIJAN NÄKYMÄ 2 / 23 1 YLEISTÄ TIETOA HELMESTÄ... 3 2 ETUSIVU... 3 2.1 YHTEENVETO... 4 2.2 LUKUJÄRJESTYS / KOTITEHTÄVÄT / HUOMAUTUKSET... 4 2.3 VIESTIT... 6 2.4 KOKEET... 6 3 VIESTIT...

Lisätiedot

OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN

OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN OHJEITA OMAPALVELUN KÄYTTÖÖN OMAPALVELU Omapalvelussa voit tehdä toimeentulotuen ensihakemuksen tai toimeentulotuen jatkohakemuksen seurata hakemuksesi käsittelyn tilaa vastata sähköisesti lähetettyyn

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Tilisiirrot Maksutavat ja maksutoimeksiannon vahvistaminen... 3

Sisällysluettelo. Tilisiirrot Maksutavat ja maksutoimeksiannon vahvistaminen... 3 1 (5) Sisällysluettelo Tilisiirrot... 2 Maksutavat ja maksutoimeksiannon vahvistaminen... 2 Maksujen tallennus ja eräpäivämaksut... 2 Palvelu on auki 24 tuntia... 2 Milloin maksu on saajalla?... 2... 3...

Lisätiedot

OMAPALVELU / YLEISTÄ TIETOA. Omapalvelun tuetut selaimet:

OMAPALVELU / YLEISTÄ TIETOA. Omapalvelun tuetut selaimet: OMAPALVELUN KÄYTTÖ OMAPALVELU / YLEISTÄ TIETOA Omapalvelun tuetut selaimet: Internet Explorer 11 eteenpäin Firebox 3.5 eteenpäin Opera 10.5 eteenpäin Safari* ja Chrome uusimmat versiot *Ipad versiolle

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä:

ENSIN KUITENKIN ALKU UN YKSI T ÄRKEÄ INFO JÄSENYYKSIEN PÄÄTT ÄM ISEST Ä: 18.12.2014 1 (8) MOIKKA! Tämä on neljäs PäPan tuottama Kuksakirje ja se keskittyy erityisesti tapahtumalaskutukseen. Kirje kannattaakin välittää lippukunnassa taloudenhoitajalle ja jäsenrekisterinhoitajalle.

Lisätiedot

FOTONETTI BOOK CREATOR

FOTONETTI BOOK CREATOR F O T O N E T T I O Y FOTONETTI BOOK CREATOR 6 2012 Kemintie 6 95420 Tornio puhelin: 050-555 6500 pro/kirja: 050-555 6580 www.fotonetti.fi Ohjelman asentaminen 1 Hae ohjelma koneellesi osoitteesta http://www.fotonetti.fi/kuvakirjatilaa

Lisätiedot

Kuva: Ilpo Okkonen

Kuva: Ilpo Okkonen OodiHOPS OHJAAJAN OHJE 14.2.2017 Kuva: Ilpo Okkonen OodiHOPS Oulun yliopistossa Oulun yliopiston koulutusneuvosto on päättänyt, että OodiHOPS-toiminto otetaan käyttöön vähintään aloittavilla opiskelijoilla

Lisätiedot

OHJEITA POP AVAIN. -tunnuslukusovelluksen käyttöön LATAA OMASI SOVELLUSKAUPASTA!

OHJEITA POP AVAIN. -tunnuslukusovelluksen käyttöön LATAA OMASI SOVELLUSKAUPASTA! OHJEITA POP AVAIN -tunnuslukusovelluksen käyttöön LATAA OMASI SOVELLUSKAUPASTA! REKISTERÖINTIPROSESSI VAIHE 1. VAIHE 2. VAIHE 3. VAIHE 4. Syötä POP Pankin verkkopankin käyttäjätunnus ja salasana. Paina

Lisätiedot

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko.

kun tilille tulleeseen rahaan ei liity myyntilaskua, esim. pankin maksama korko. Maksutapahtumat Valikossa Maksutapahtumat kirjataan kaikki pankkitilien (tiliotteen mukaisesti) ja kassojen kautta tapahtuvat maksutapahtumat, esim. myyntilaskujen suoritukset pankkiin ja pankin kautta

Lisätiedot

MOODLE-OHJE: Liitetiedoston lisääminen ja päivittäminen

MOODLE-OHJE: Liitetiedoston lisääminen ja päivittäminen etusivulta yläoikealta. Kirjauduttuasi sisään SAMK Moodleen, mene omalle opintojaksollesi ja siirry muokkaustilaan. Muokkaustila päälle painike löytyy opintojakson Kun muokkaustila on päällä, siirry sen

Lisätiedot

Maksut henkilöasiakkaan 1 (5) Verkkopankissa - tuotekuvaus

Maksut henkilöasiakkaan 1 (5) Verkkopankissa - tuotekuvaus Maksut henkilöasiakkaan 1 (5) Sisällysluettelo Tilisiirrot... 2 Maksutavat ja maksutoimeksiannon vahvistaminen... 2 Maksujen tallennus ja eräpäivämaksut... 2 Palvelu on auki 24 tuntia... 2 Milloin maksu

Lisätiedot

EMCS-PROJEKTI ASIAKKAAN VERKKOPALVELU

EMCS-PROJEKTI ASIAKKAAN VERKKOPALVELU ASIAKKAAN VERKKOPALVELU e-ad:n haku, selaus ja käsittely Kaj Weckström 29.3.2010 Asiakkaan verkkopalvelu FS0 vaihe: Hallinnollisen asiakirjan (e-ad) vastaanottaminen Vastaanottoraportin lähetys Viivästysselvitys

Lisätiedot

TaikaLaskut. pikaohje

TaikaLaskut. pikaohje TaikaLaskut pikaohje Laskutus Laskut sivulla voi lisätä / muuttaa / käsitellä laskuja. Uusi lasku lisätään Lisää uusi -linkistä. Laskuja voi hakea erilaisilla kriteereillä: Näytä: kaikki, avoimet, lähetetyt,

Lisätiedot

1. JOHDANTO... 2. 1.1 Rekisteröityminen... 2. 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3. 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen...

1. JOHDANTO... 2. 1.1 Rekisteröityminen... 2. 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3. 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen... 1 HAKIJAN OHJEET Sisällys 1. JOHDANTO... 2 1.1 Rekisteröityminen... 2 1.2. Henkilökohtaiset asetukset... 3 1.3. Salasanan muuttaminen ja uuden salasanan tilaaminen... 4 2. OMA PROFIILINI... 5 2.1. Liikkuminen

Lisätiedot

Solve laskutus ja verkkolaskutus

Solve laskutus ja verkkolaskutus Solve laskutus Sivu 1 Solve laskutus ja verkkolaskutus Tässä ohjeessa on ohjeet Solven asetusten teosta, aineistojen muodostamisesta ja palautteiden käsittelystä sekä ohjeet suoraveloitettavien asiakkaiden

Lisätiedot

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta.

Tulosta yrityksesi tuloslaskelma ja tase myöhempää tarkastusta varten. Ota varmuuskopio tilanteesta ennen tilimuunnosta. Tilimuunnosohje 1 (5) Tilimuunnosajo Tilimuunnosajo täytyy tehdä jos halutaan vaihtaa yritykselle tilikartta ja säilyttää tilien tapahtumat. Tilikartan vaihtoa varten perustetaan uusi yritys, jonne muunnosajossa

Lisätiedot

Murikan kurssimatkalaskun täyttöohje

Murikan kurssimatkalaskun täyttöohje 1 Murikan kurssimatkalaskun täyttöohje Avaa Metalliliiton sivu www.metalliliitto.fi Valitse sieltä Päivitä jäsentietosi Lue ohje ja klikkaa linkistä! 2 Valitse pankki, jonka kautta voit todentaa henkilöllisyytesi

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTOJEN NOUTO

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTOJEN NOUTO BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO CLASSIC AINEISTOJEN NOUTO Voimassa 30.6.2016 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja.

Lisätiedot

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS

Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS Tervetuloa OmaLounea-palveluun! KÄYTTÄJÄN OPAS LOUNEA PALVELUT OY TEHDASKATU 6, 24100 SALO Sisällys Sisällys... 1 Tervetuloa OmaLounea-palveluun!... 2 OmaLounea - Käytön aloittaminen... 2 OmaLounea Kirjaudu

Lisätiedot

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly Google-dokumentit 1 2 3 Yleistä 1.1 Tilin luominen 4 1.2 Docs-päävalikkoon siirtyminen 7 Dokumentit-päävalikko 2.1 Kirjaudu Dokumentteihin 9 2.2 Lähetä tiedosto Google-dokumentteihin 11 2.3 Uuden asiakirjan

Lisätiedot

Siirto Yritysasiakkaille. Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto

Siirto Yritysasiakkaille. Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-vastaanotto 15. huhtikuuta 2018 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 2 Siirto-maksun yleiskuvaus... 3 Siirto-maksun edut... 3 Nordean Siirto Yritysasiakkaille...

Lisätiedot

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2

Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Sisällys Clerica Web-sovellusten käytön aloittaminen 2 Kirjautuminen järjestelmään 2 Myyntilaskut 2 Ostolaskujen käsittely 4 Uuden laskun syöttö 6 Palkkailmoituslomake 8 Palkkailmoituksesta kopio 9 Henkilötietojen

Lisätiedot

Perintätoimeksiannot

Perintätoimeksiannot Perintätoimeksiannot 2 Sisällys 1.1 Palvelunhallinta... 4 1.2 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 5 1.3 Perustiedot... 6 1.4 Perintätoimeksiannot- ruutu... 7 1.5 Toimeksiantojen muodostus... 8 15.6.2015

Lisätiedot

Ohje 1 (13) SÄHKÖINEN ASIOINTI

Ohje 1 (13) SÄHKÖINEN ASIOINTI Ohje 1 (13) Sähköisen asioinnin linkin kautta pääset kirjautumaan sähköisiin palveluihin henkilöhohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Valitse tunnistustapa => Pankkitunnistus Ohje 2 (13) Valitse pankki,

Lisätiedot

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.11.2011 Versio 1.0

Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus. Vastaanota+ Pikaohje. 24.11.2011 Versio 1.0 Apix Vastaanota-palvelun lisäominaisuus Vastaanota+ Pikaohje 24.11.2011 Versio 1.0 1 Sisältö Yleistä...... 2 Käyttäjät...... 3 Näkymät...... 3 Kirjautumisnäkymä... 4 'Pääkäyttäjä -näkymä... 5 Luo lasku

Lisätiedot

Tilisiirrot... 2 Maksutavat ja maksutoimeksiannon vahvistaminen Maksujen tallennus ja eräpäivämaksut... 3

Tilisiirrot... 2 Maksutavat ja maksutoimeksiannon vahvistaminen Maksujen tallennus ja eräpäivämaksut... 3 Maksut Yrityksen Classic 1 (5) Sisällysluettelo Tilisiirrot... 2 Maksutavat ja maksutoimeksiannon vahvistaminen... 2 Maksujen tallennus ja eräpäivämaksut... 2 Palvelu on auki 24 tuntia... 2 Milloin maksu

Lisätiedot

Työvalikko. Tulosta puskuri Akt.alustan alus Tulost.uudel.ase. Faksin peruutus Työn peruutus Luottamuks. työ Pidätetyt. Paperinkäsittely.

Työvalikko. Tulosta puskuri Akt.alustan alus Tulost.uudel.ase. Faksin peruutus Työn peruutus Luottamuks. työ Pidätetyt. Paperinkäsittely. a voidaan käyttää vain, kun tulostin on käytössä, kun käyttöpaneelissa näkyy tulostimen ilmoitus tai kun tulostin on heksatulostustilassa. Avaa painamalla Valikko-painiketta. Lisätietoja saat valitsemalla

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN NOUTO

BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN NOUTO BUSINESS ONLINE, AINEISTOSIIRTO LIGHT AINEISTOJEN NOUTO 30.06.2016 Aineistosiirtopalvelulla lähetät ja vastaanotat maksuliikeaineistot eräsiirtona, joka tehostaa yrityksesi maksuliikkeen prosesseja. Aineistot

Lisätiedot

KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle

KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle KauppiasExtranet -käyttöohje verkkokaupalle Versio 1.5 Marraskuu 2012 KauppiasExtranet 2(17) Sisältö 1 Yleistä KauppiasExtranet:sta... 3 2 KauppiasExtranetin toiminnallisuus... 3 2.1 Kirjautuminen... 3

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8)

WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8) WCONDES OHJEET ITÄRASTEILLE (tehty Condes versiolle 8) 1 UUDEN KILPAILUTIEDOSTON AVAUS Avaa Wcondes ohjelma tuplaklikkaamalla wcondes.lnk ikonia. Ohjelma avaa automaattisesti viimeksi tallennetun kilpailutiedoston.

Lisätiedot

Postimaksukonepalvelun käyttöohje

Postimaksukonepalvelun käyttöohje 1 (11) Julkinen - Public Postimaksukonepalvelun käyttöohje 2 (11) Julkinen - Public POSTIMAKSUKONEPALVELUT KÄYTTÖVARAN MAKSAMINEN POSTIMAKSUKONEELLE 1 Yleistä Postimaksukonepalvelu on postimaksukoneita

Lisätiedot

1 Sähköiset veroilmoitukset

1 Sähköiset veroilmoitukset 2 Sisällys 1 Sähköiset veroilmoitukset... 3 1.1 Tilikartta... 3 1.2 Verolomakkeet... 5 1.3 Lomakkeiden päivitys ja tallennettujen arvojen kopiointi... 7 1.4 Tulostus... 7 1.5 Lomakkeiden tulostaminen paperille

Lisätiedot

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu

Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Hakijan ohje Opetushallitus syksy 2013 Yliopistohaku.fi -palvelun Oma haku -palvelu Sisältö Yliopistohaku.fi palvelun Oma haku -palvelu... 2 Aloitusnäyttö... 4 Kirjaudu Oma haku -palveluun... 5 Entä jos

Lisätiedot

NORDEAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO

NORDEAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO 1 (11) NORDEAN WEB SERVICES YHTEYDEN KÄYTTÖÖNOTTO Sisältö 1 Web Services yhteyskanavan käyttöönotto... 1 2 Web Services varmenteiden tallennus... 2 2.1 Käyttäjätunnuksen tallennus Maksuliikenne-ohjelmistoon...

Lisätiedot

Yrityksen verkkopankin käyttäjäopas Cash Management -palvelut

Yrityksen verkkopankin käyttäjäopas Cash Management -palvelut Yrityksen verkkopankin käyttäjäopas Cash Management -palvelut Johdanto Tämän oppaan tarkoituksena on antaa käyttäjille yleiskuva yrityksen verkkopankin käytetyimmistä cash management -toiminnoista ja neuvoja

Lisätiedot

MINI-LEXIA OPAS Versio 4.31

MINI-LEXIA OPAS Versio 4.31 Mini-Lexia-opas 2012 MINI-LEXIA OPAS Versio 4.31 Sisältö Yleistä Lexiasta ja Mini-Lexiasta... 2 Ohjeet Lexian ammattikäyttäjälle: Harjoitusten siirtäminen... 2 Harjoitusten siirtäminen muistitikulla...

Lisätiedot

Verkkopankissa maksat kaikki tavallisimmat maksut ja teet tilisiirtoja tililtä toiselle. Voit:

Verkkopankissa maksat kaikki tavallisimmat maksut ja teet tilisiirtoja tililtä toiselle. Voit: Maksut Verkkopankissa maksat kaikki tavallisimmat maksut ja teet tilisiirtoja tililtä toiselle. Voit: tehdä uusia maksuja muuttaa/kopioida tekemiäsi maksuja poistaa tekemiäsi maksuja Sinulla voi olla useita

Lisätiedot

Company confidential. Oma Palvelu. Omat sivut - ohje. 2013 Tieto Corporation

Company confidential. Oma Palvelu. Omat sivut - ohje. 2013 Tieto Corporation Oma Palvelu Omat sivut - ohje Omat sivut / kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen kautta kun käytetään

Lisätiedot

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden

Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden 1 Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen haku Salasanan vaihto

Lisätiedot

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille ja kennelpiireille, kokeen puoltaminen ja hyväksyminen

Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille ja kennelpiireille, kokeen puoltaminen ja hyväksyminen Kennelliiton Omakoira-jäsenpalvelu Ohje yhdistyksille ja kennelpiireille, kokeen puoltaminen ja hyväksyminen 17.8.2016 2(8) Kokeen puoltaminen ja hyväksyminen Oikeus koeanomusten sähköiseen käsittelyyn...

Lisätiedot

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille

Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Irman käyttöohje Tunturisuunnistajille Tämä ohje on tarkoitettu niille suunnistajille joilla ei ole koskaan ollut nk. lisenssiä. Mikäli sinulla on joskus ollut lisenssi, niin ohjeet Irman käyttöön löytyvät

Lisätiedot

Company confidential. Oma Palvelu. Omat sivut - ohje Päivityspaketti 3/ 2013. 2013 Tieto Corporation

Company confidential. Oma Palvelu. Omat sivut - ohje Päivityspaketti 3/ 2013. 2013 Tieto Corporation Oma Palvelu Omat sivut - ohje Päivityspaketti 3/ 2013 Omat sivut / Kirjautuminen pankkitunnuksilla Asiakas kirjautuu Omille sivuille kunnan nettisivujen linkin kautta. Sivulle kirjaudutaan Vetuma-tunnistuksen

Lisätiedot

Hae sopivin kuljetustapa

Hae sopivin kuljetustapa Hae sopivin kuljetustapa Syötä etusivulla sijaitsevaan MISTÄ LÄHETÄT -kenttään postinumero tai kadunnimi, josta lähetyksen lähetät, esim. 00880 Helsinki. Valitse oikea vaihtoehto alle avautuvasta valikosta.

Lisätiedot

TERVETULOA. TUTUSTUMAAN SÄÄSTÖPANKIN UUTEEN YRITYSVERKKOPANKKIIN OSOITTEESSA:

TERVETULOA.  TUTUSTUMAAN SÄÄSTÖPANKIN UUTEEN YRITYSVERKKOPANKKIIN OSOITTEESSA: TERVETULOA TUTUSTUMAAN SÄÄSTÖPANKIN UUTEEN YRITYSVERKKOPANKKIIN OSOITTEESSA: www.saastopankki.fi Tässä ohjeistuksessa tutustumme yhdessä verkkopankin perustoimintoihin. 1. Kuinka kirjaudut verkkopankkiin

Lisätiedot

Palvelu- ja tietuekuvaus Tilinumeroiden IBAN-laskenta ja tilin voimassaolon tarkistus

Palvelu- ja tietuekuvaus Tilinumeroiden IBAN-laskenta ja tilin voimassaolon tarkistus Palvelu- ja tietuekuvaus Tilinumeroiden IBAN-laskenta ja tilin voimassaolon tarkistus 5..202 Palvelu on tarkoitettu tilin IBAN-tilinumero laskentaan sekä tilinumeroiden voimassaolon tarkistamiseen. Palvelua

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Lähettäjän perustiedot

1 Yleistä. 2 Lähettäjän perustiedot 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Lähettäjän perustiedot... 3 3 Palkansaajat Henkilön perustiedot... 5 4 Palkkalaskelmien lähetys... 6 5 Lähetetyn palkkalaskelman tarkistus... 8 6 Visma Verkkopalkan löytyminen

Lisätiedot

Omapalvelun ka ytto ohjeet

Omapalvelun ka ytto ohjeet Omapalvelun ka ytto ohjeet 1 Sisällys Etusivu ja omat tiedot... 2 Hakemuksen täyttäminen... 3 Välitallennus... 3 Keskeneräisen hakemuksen täyttäminen... 4 Liitteiden täydentäminen jälkikäteen... 5 Hakemuksen

Lisätiedot

LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN

LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN LUKUKAUSI-ILMOITTAUTUMINEN 15.8.2014 Yleistä Opiskelija voi ilmoittautua läsnä- tai poissaolevaksi myös WebOodin kautta. Läsnäolevaksi ilmoittautuva opiskelija voi maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun,

Lisätiedot

Kansiomaksaminen. 1. Uuden maksun ja kansion tekeminen...2. 2. Maksun tietojen tarkistaminen...3. 3. Maksun hyväksyminen ja kansion sulkeminen...

Kansiomaksaminen. 1. Uuden maksun ja kansion tekeminen...2. 2. Maksun tietojen tarkistaminen...3. 3. Maksun hyväksyminen ja kansion sulkeminen... Kansiomaksaminen Voit maksaa Business Onlinessa kahdella tavalla: perinteisesti tai kansiomaksaminen avulla. On suositeltavaa, että käytät pääsääntöisesti vain jompaa kumpaa tapaa, jotta maksuja ei jää

Lisätiedot

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide: Uusi Alv-yhteenvetoilmoitus / käyttöönotto Myynnin perustiedot EU-tavarakaupan osalta Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Lisätiedot

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT

BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT BUSINESS ONLINE TRADE FINANCE TUONTIREMBURSSIT JA -PERITTÄVÄT Danske Bank Trade Finance Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

Lisätiedot

Tapahtumahallinta. TaikaTapahtumat -käyttöohje

Tapahtumahallinta. TaikaTapahtumat -käyttöohje Tapahtumahallinta TaikaTapahtumat -käyttöohje Yleistä ohjelmasta WWW- selaimella käytettävä ohjelma tapahtumien ja asiakasrekisterin hallintaan ja viestintään Käytettävät kokonaisuudet Tapahtumahallinta

Lisätiedot

Toimittajaportaalin pikaohje

Toimittajaportaalin pikaohje 1 Toimittajaportaalin pikaohje Toimittajaportaalin rekisteröityminen Toimittajaportaalin sisäänkirjautuminen Laskun luonti Liitteen lisääminen laskulle Asiakkaiden hallinta Uuden asiakkaan lisääminen Laskujen

Lisätiedot

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1

2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat. Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät:... 1 2017/11/21 17:28 1/2 Tilitapahtumat Table of Contents Tilitapahtumat... 1 Käyttö:... 1 Asiakirjan kentät... 1 Asiakirjan kentät:... 1 Asiakirjan kentät /alavalikko/ ensimmäinen välilehti:... 2 Asiakirjan

Lisätiedot

1 YLEISTÄ TIETOA HELMESTÄ HUOLLETTAVAN VALINTA... 3

1 YLEISTÄ TIETOA HELMESTÄ HUOLLETTAVAN VALINTA... 3 HUOLTAJAN HELMI 2 / 24 1 YLEISTÄ TIETOA HELMESTÄ... 3 1.1 HUOLLETTAVAN VALINTA... 3 2 ETUSIVU... 4 2.1 YHTEENVETO... 4 2.2 LUKUJÄRJESTYS / KOTITEHTÄVÄT / HUOMAUTUKSET... 5 2.3 VIESTIT... 6 2.4 KOKEET...

Lisätiedot

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään

Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään Työsähköpostin sisällön siirto uuteen postijärjestelmään edupori.fi/office 365 3.10.2013 Porin kaupunki ATK Tuki Sisällys Johdanto... 2 Edupori.fi sähköpostin määrittäminen Office 365:n Outlook-ohjelmaan

Lisätiedot

Ohjeet asiakirjan lisäämiseen arkistoon

Ohjeet asiakirjan lisäämiseen arkistoon Ohjeet asiakirjan lisäämiseen arkistoon 1. Jos koneellesi ei vielä ole asennettu Open Office ohjelmaa, voit ladata sen linkistä joka löytyy Arkisto => Asiakirjapohjat sivulta seuran kotisivuilta. Jos ohjelma

Lisätiedot

Tietojen haku tuotannonohjausjärjestelmästä ja lähettäminen Minun Maatilani -ohjelmistolle MMAmmuLinkillä

Tietojen haku tuotannonohjausjärjestelmästä ja lähettäminen Minun Maatilani -ohjelmistolle MMAmmuLinkillä Tietojen haku tuotannonohjausjärjestelmästä ja lähettäminen Minun Maatilani -ohjelmistolle MMAmmuLinkillä MMAmmuLink käyttöönotto 08/2017 MMAmmuLink 1.0 MMAmmuLink on tietokoneelle asennettava pc-ohjelma.

Lisätiedot

Opas maksujen hallinnointiin verkossa AMERICANEXPRESS.FI/LIIKEPALVELUT

Opas maksujen hallinnointiin verkossa AMERICANEXPRESS.FI/LIIKEPALVELUT Opas maksujen hallinnointiin verkossa AMERICANEXPRESS.FI/LIIKEPALVELUT Maksujen hallinnointi verkossa Tämän oppaan avulla hallinnoit maksujasi verkossa. Sisällysluettelo: Kirjautuminen, rekisteröityminen

Lisätiedot

Saapuvien valuuttamaksujen ennakkotiedot Palvelukuvaus

Saapuvien valuuttamaksujen ennakkotiedot Palvelukuvaus Saapuvien valuuttamaksujen ennakkotiedot Palvelukuvaus Sisällys 1 Yleiskuvaus... 3 1.1 Palvelun edut... 3 1.2 Aikataulu... 3 1.3 Virhetilanteet ja yhteydenotto... 3 2 Palvelusopimus ja käyttöönotto...

Lisätiedot

OmaVero. Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron

OmaVero. Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron OmaVero Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron Kirjaudu OmaVeropalveluun osoitteessa www.vero.fi/omavero. Klikkaa sinistä Kirjaudu sisään -painiketta. Kirjautumisen jälkeen näytölle avautuu OmaVero-palvelun

Lisätiedot

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun.

Yrityksen sisäinen tunnus Henkilönumero tai muu yrityskohtainen tunniste, mikäli tieto on tallennettu verkkopalveluun. 1(7) KORTINHALTIJAN HALLINTA Kortinhaltijan sivu sisältää kortinhaltijan henkilö-, korttitili-, kortti- ja maksutiedot. Sivulle pääsee hakemalla kortinhaltijan tietoja ja avaamalla hakutuloksesta kortinhaltijan

Lisätiedot

Ohjeet/Huoltajille/Huoltaja

Ohjeet/Huoltajille/Huoltaja Ohjeet/Huoltajille/Huoltaja Huoltajan toiminnot Helmi-asiakastuki lisäsi tämän elokuu 13, 2012 12:28 1 Yleistä tietoa helmestä 2 Etusivu 2.1 Yhteenveto 2.2 Lukujärjestys / Kotitehtävät / Merkinnät 2.3

Lisätiedot

Kirjautuminen Timmiin

Kirjautuminen Timmiin Sisällys Kirjautuminen Timmiin... 1 Tilojen haku... 2 Pikkukalenteri... 5 Hakemuksen teko... 6 Yöpymiskäyttö... 7 Hakemuksen lisätiedot... 7 Oheisvarattavat... 7 Varaukset Oma asiointi... 9 Vapaa-ajan

Lisätiedot

Internet Explorer 7 & 8 pop-up asetukset

Internet Explorer 7 & 8 pop-up asetukset Sivu 1(8) Internet Explorer 7 & 8 pop-up asetukset www.procountor.com Internet Explorer 7 ja 8 sisältää pop-up ikkunoiden esto toiminnon. ProCountor -Taloushallintoohjelmistossa voidaan raportit tulostaa

Lisätiedot

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005 Outlook Express Käyttöliittymä Outlook Express on windows käyttöön tarkoitettu sähköpostin ja uutisryhmien luku- ja kirjoitussovellus. Se käynnistyy joko omasta kuvakkeestaan työpöydältä tai Internet Explorer

Lisätiedot

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7

LASKUTUSPALVELU. Sivu 1 / 24. Danske Bank Oyj Rekisteröity kotipaikka ja osoite Helsinki, Hiililaiturinkuja 2, 00075 DANSKE BANK. Y-tunnus 1730744-7 LASKUTUSPALVELU Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille sekä suoramaksuja kuluttajaasiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja ja suoramaksuja

Lisätiedot

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ominaisuuden käyttöönotto vaatii Visma Nova Verkkolaskut -lisenssin (WEI). Voit ulkoistaa maksuhuomautusten ja perinnän käsittelyn Visma Duetto Oy:n

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

Solve laskutus Sivu 1

Solve laskutus Sivu 1 Solve laskutus Sivu 1 Solve ja Osuuspankkien Kultalinkki ohjelman asetukset Ennen asetusten tekoa tulee koneelle olla asennettuna sekä Solve että Kultalinkki -ohjelmat. Perusta ensin Kultalinkkiin yritykset

Lisätiedot

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta

Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta Näin tilaat tuotteita Kuulotarvikkeen verkkokaupasta 1 Sisällysluettelo 1. Kun tilaat ensimmäisen kerran ja rekisteröidyt asiakkaaksemme....2 Rekisteröidy palveluun...2 Kirjautuminen...4 Salasanan vaihtaminen...5

Lisätiedot

OMAPALVELU - KIRJAUTUMISOHJE - OMAPALVELUN KÄYTTÖ

OMAPALVELU - KIRJAUTUMISOHJE - OMAPALVELUN KÄYTTÖ - KIRJAUTUMISOHJE - OMAPALVELUN KÄYTTÖ Omapalvelun tuetut selaimet: Internet Explorer 9 eteenpäin Firebox 3.5 eteenpäin Opera 10.5 eteenpäin Safari* ja Chrome uusimmat versiot *Ipad versiolle ei voida

Lisätiedot

Sosiaalipalveluiden sähköinen asiointi. Omapalvelun käyttöohje

Sosiaalipalveluiden sähköinen asiointi. Omapalvelun käyttöohje Sosiaalipalveluiden sähköinen asiointi Omapalvelun käyttöohje 1 Sisällys Johdanto... 2 Etusivu ja omat tiedot... 2 Hakemuksen täyttäminen... 3 Välitallennus... 3 Keskeneräisen hakemuksen täyttäminen...

Lisätiedot

Matkalaskun täyttöohje

Matkalaskun täyttöohje 1 Matkalaskun täyttöohje Avaa Metalliliiton sivu www.metalliliitto.fi Valitse sieltä Hoida jäsenasioitasi Valitse sähköinen asiointi Valitse pankki, jonka kautta voit todentaa henkilöllisyytesi pankkiyhteystiedoillasi

Lisätiedot

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen 1 Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Sisällysluettelo Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen... 2 Tenttien opiskelijalistojen tulostaminen... 3

Lisätiedot

Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen!

Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen! Tervetuloa tutustumaan Seure Keikkanetti -mobiilisovellukseen! Lataa Seuren Keikkanetti -mobiilisovellus puhelimeesi tai tablettiisi sovelluskaupastasi. Ilmainen sovellus toimii Android- ja ios-käyttöjärjestelmän

Lisätiedot

Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-rajapinta

Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-rajapinta Siirto Yritysasiakkaille Palvelukuvaus: Siirto-rajapinta 1 Sisällysluettelo Siirto-maksun yleiskuvaus... 3 Siirto-maksun edut ja hyödyt... 3 Nordean Siirto Yritysasiakkaille... 4 Siirto Yritysasiakkaille-palvelun

Lisätiedot

KILVET...2 ATJ Aloitussivu...2 Päävalikko...3 Kilpisarjatilausten haku...4 Kilpisarjatilaukset...5 Kilpisarjatilaus...6 Kilpisarjatilauksen

KILVET...2 ATJ Aloitussivu...2 Päävalikko...3 Kilpisarjatilausten haku...4 Kilpisarjatilaukset...5 Kilpisarjatilaus...6 Kilpisarjatilauksen KILVET...2 ATJ Aloitussivu...2 Päävalikko...3 Kilpisarjatilausten haku...4 Kilpisarjatilaukset...5 Kilpisarjatilaus...6 Kilpisarjatilauksen vastaanotto...7 Kilpien hallinnointi valikko...8 Kilpivarastojen

Lisätiedot