KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI"

Transkriptio

1 (7) KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI MEPCO HRM PALKAT TOIMINNALLISUUS Käyttäjän peruskurssi RAPORTOINTI Vuodenvaihdekurssi Pääkäyttäjäkurssi Raportoinnin alkeet ja haku Lomat-kurssi Avoimet raportit - peruskurssi Kaavojen monipuolinen käyttö Hälytykset-kurssi Avoimet raportit - jatkokurssi MEPCO HRM HENKILÖSTÖ Henkilöstöhallinnon pääkäyttäjäkurssi Sähköiset lomakkeet Henkilöstön kehittäminen - osaamisprofiilit ja kurssikalenteri Henkilöstöhallinnon raportointi Lisätiedot kursseistamme /koulutukset

2 (7) KURSSIKUVAUKSET MEPCO PALKAT - KÄYTTÄJÄN PERUSKURSSI Kurssi on suunnattu uusille Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjille, esim. palkanlaskijan työsuhteen alkuun. Päivän aikana tutustutaan ohjelman palkanlaskennan perustoimintoihin ohjelmassa ja omaa työtä helpottaviin käyttövinkkeihin. Käymme läpi käytännönläheisten esimerkkien kautta palkanlaskennan työjärjestyksen sekä ohjelmiston vakioraportteja. Kurssin tavoitteena on oppia Mepco HRM -ohjelmiston päivittäiskäytön perustaidot. Käyttöönottoprojektin alkuvaiheeseen ajoitettuna kurssi edistää käyttöönoton sujuvuutta käyttäjien tuntiessa jo jonkin verran järjestelmän toiminnallisuutta. MEPCO PALKAT PÄÄKÄYTTÄJÄ-KURSSI Kurssi on suunnattu uusille Mepco HRM -ohjelmiston pääkäyttäjille, joilla on jo käyttökokemusta ja/tai käyttäjän peruskurssi suoritettuna. Kurssilla tutustutaan ohjelman ylläpitoon liittyviin olennaisiin määrityksiin ja käyttöoikeuksien hallintaan. Kurssin tavoitteena on ymmärtää Mepco HRM -ohjelmiston toimintaa syvällisemmin ja oppia hallitsemaan määrityksiin tehtävien muutosten vaikutukset. Kurssin käyneet saavat Mepcon käyttötuen käyttöoikeuden.

3 (7) MEPCO PALKAT VUODENVAIHDE-KURSSI Kurssi on suunnattu kokeneemmalle Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjälle, jolle palkanlaskenta ja Mepco HRM -ohjelmiston käyttö on tuttua. Kurssilla käydään läpi vuodenvaihteen toimia ja raportointia Mepco HRM -ohjelmistossa. Kurssilla keskitytään vuosi-ilmoitusten määrityksiin (Verottaja, TyEL sekä lakisääteisen tapaturmavakuutuksen palkkailmoitus). Kurssilla tavoitteena on oppia määritysten vaikutukset vuosi-ilmoituksiin ja mahdollisten virhetilanteiden ratkaisut. MEPCO PALKAT - LOMAT-KURSSI Kurssi on suunnattu kokeneemmalle Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjälle/pääkäyttäjälle, jolle palkanlaskenta ja Mepco HRM -ohjelmiston käyttö on tuttua. Kurssilla käyttäjä oppii lomapalkanlaskentaan liittyvät tehtävät ja niiden työjärjestyksen. Käyttäjälle hahmottuu kuinka Mepco HRM -ohjelmistossa tehdään erityyppisten lomaoikeuksien ja lomapalkkojen laskentaan liittyvät määritykset.

4 (7) MEPCO PALKAT - RAPORTOINNIN ALKEET JA HAKU Kurssi on suunnattu uusille Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjille, joilla on jo käyttökokemusta ja/tai käyttäjän peruskurssi suoritettuna. Kurssilla opitaan raportoimaan monipuolisella Haku-toiminnolla ja Raportit-työkalun käytön perusteet. Päivän aikana käymme läpi Haku-toimintojen hyödyntämistä yrityksen tärkeänä raportointityökaluna ja esim. apuna tietojen tarkastamiseen. Kurssilla tutustutaan myös laskentasarakkeiden sisältöön ja niiden merkitykseen kaikessa raportoinnissa. Kurssin tavoitteena on, että käyttäjä osaa itsenäisesti tehdä hakuja raportoinnin helpottamiseksi sekä osaa valita oikeat työkalut erilaisiin raportointitarpeisiin. MEPCO PALKAT - AVOIMET RAPORTIT -PERUSKURSSI Kurssi on suunnattu kokeneelle Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjälle, jolle palkanlaskenta ja Mepco HRM -ohjelmiston käyttö on tuttua. Raportoinnin alkeet ja haku -kurssin suorittaminen ensin on suositeltavaa. Päivän aikana käymme läpi Avoimet raportit-työkalun rakenteen, toimintaperiaatteet ja perusominaisuudet. Tutustumme työkaluun käytännönläheisesti malliraportteja tehden. Tavoitteena on, että käyttäjä osaa itsenäisesti määritellä yksinkertaisia avoimia raportteja, ja hyödyntää muotoilumahdollisuuksia ja Excel-tulostusta. MEPCO PALKAT - AVOIMET RAPORTIT -JATKOKURSSI Kurssi on suunnattu kokeneelle Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjälle/raportoijalle, jolle palkanlaskenta ja Mepco HRM -ohjelmiston Avoin raportointi -työkalu on jo ennestään tuttu. Avoimet raportit -peruskurssin suorittaminen ensin on suositeltavaa. Päivän aikana käymme läpi Avoimet raportit -työkalun haastavampia ominaisuuksia käytännönläheisesti malliraportteja tehden. Kurssilla tulevat tutuksi myös mm. muotoilukomentojen käyttö. Tavoitteena on, että käyttäjä osaa itsenäisesti määritellä haasteellisimpia avoimia raportteja, ja hyödyntää monipuolisia muotoilumahdollisuuksia.

5 (7) MEPCO PALKAT KAAVOJEN MONIPUOLINEN KÄYTTÖ Kurssi on suunnattu kokeneelle Mepco HRM -ohjelmiston käyttäjälle/raportoijalle, jolle palkanlaskenta ja Mepco HRM -ohjelmiston Avoin raportointi -ominaisuus ovat jo entuudestaan tuttuja. Avoimet raportit -peruskurssin käyminen ensin on suositeltavaa. Päivän aikana käydään läpi erilaisia laskentatilanteita ja opitaan kaavoja tilanteiden ratkaisemiseksi. Kurssin tavoitteena on oppia kaavojen rakenne ja monipuolinen käyttö eri tarkoituksia varten, mm. raporteilla ja palkkalajeilla. MEPCO HENKILÖSTÖ - HÄLYTYKSET Kurssi on suunnattu Mepco HRM -ohjelmiston pääkäyttäjälle. Avoimet raportit -peruskurssin käyminen ensin on suositeltavaa. Kurssilla käydään läpi Mepco HRM -ohjelmiston hälytystoimintojen käyttömahdollisuuksia esimerkein. Tutustumme erityyppisten hälytysrajojen asettamiseen raporteille, hälytysviestien luomiseen ja hälytysraporttien liittämiseen ajojonoihin sekä niiden ajastuksiin. Kurssin tavoitteena on oppia itsenäisesti toteuttamaan erilaisia hälytyksiä yrityksen tarpeisiin.

6 (7) MEPCO HENKILÖSTÖ - HENKILÖSTÖHALLINNON PÄÄKÄYTTÄJÄKURSSI Kurssi on suunnattu Mepco HRM -ohjelmiston Henkilöstö-moduulin uudelle pääkäyttäjälle. Kurssilla käydään läpi Mepco HRM -ohjelmiston peruskäsitteet ja käyttö, henkilöstöhallinnon HR-sivujen suunnittelu ja toteutus yleisin esimerkein sekä tutustutaan tietojen etsimiseen Haku-toiminnon avulla. Tutustumme myös vapaiden sähköisten lomakkeiden liittämiseen HR-sivuja päivittäviksi ja käyttöoikeuksien antamiseen muille HR-käyttäjille. MEPCO HENKILÖSTÖ HENKILÖSTÖN KEHITTÄMINEN OSAAMISPROFIILIT JA KURSSIKALENTERI Kurssi on suunnattu Mepco HRM -ohjelmiston Henkilöstö-moduulin pääkäyttäjille, joilla on jo jonkin verran käyttökokemusta järjestelmästä. Kurssilla käydään läpi kurssikalenteri, joka mahdollistaa kurssi-ilmoittautumisen, kurssien ylläpidon ja seurannan. Toiminnolla pystytään muun muassa lähettämään sähköpostiviestejä prosessin eri vaiheissa ja hallinnoimaan kursseja kätevästi yhdessä paikassa. Kurssilla tutustutaan myös osaamisprofiilien määrittelyihin ja mahdollisuuksiin. Päivän aikana käydään läpi osaamisten vertaamista haluttuun tavoitetasoon ja raportointia.

7 (7) MEPCO HENKILÖSTÖ - HENKILÖSTÖHALLINNON RAPORTOINTI Kurssi on suunnattu Mepco HRM -ohjelmiston Henkilöstö-moduulin pääkäyttäjille, joilla on jo jonkin verran käyttökokemusta järjestelmästä. Kurssilla käydään läpi eri tapoja raportoida tietoa Mepco Henkilöstön sivuilta. Päivän aikana tutustutaan muun muassa henkilökortin rakentamiseen useammasta HR-sivusta ja muutamaan henkilöstötilinpäätösraporttimalliin. Tämän lisäksi opetellaan henkilötietojen tulostaminen Wordlomakkeelle, esim. työtodistusta varten. Kurssin tavoitteena on oppia raportoimaan Mepco Henkilöstön tietoja monipuolisesti. MEPCO HENKILÖSTÖ - SÄHKÖISET LOMAKKEET Kurssi on suunnattu Mepco HRM -ohjelmiston pääkäyttäjille. Kurssilla käydään läpi Mepco HRM -ohjelmiston sähköisten lomakkeiden luominen, käyttömahdollisuudet, esimieshyväksyntäprosessit ja lomakkeiden henkilön tietoja päivittävät mahdollisuudet. Tutustumme myös kiinteiden loma- ja poissaololomakkeiden käyttöön. Sähköisten lomakkeiden avulla voidaan esimerkiksi perustaa uusi työsuhde, päivittää työsuhde- tai henkilötietoja ja päivittää HR-sivuja, kuten kehityskeskustelu.

KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI

KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI 1.6.2016 1 (7) KOULUTUSPOLKU - KOULUTTAUDU LUOKKAKURSSEILLA MEPCO-OSAAJAKSI MEPCO HRM PALKAT TOIMINNALLISUUS Käyttäjän peruskurssi RAPORTOINTI Vuodenvaihdekurssi Pääkäyttäjäkurssi Raportoinnin alkeet ja

Lisätiedot

Henkilöstöhallinto haltuun

Henkilöstöhallinto haltuun Mepco HR Henkilöstöhallinto haltuun Henkilöstöhallinnon prosesseista syntyy valtava määrä tietoa, jolla voi olla suurikin merkitys yrityksen liiketoiminnan kannalta. Oli kyse sitten tavoite- ja tuloskeskusteluiden

Lisätiedot

Tehokasta palkanlaskentaa

Tehokasta palkanlaskentaa Mepco Palkat Tehokasta palkanlaskentaa Mepco Palkat on moderni ja tehokas palkanlaskentajärjestelmä, joka vastaa erilaisten organisaatioiden tarpeisiin koosta, toimialasta ja työehtosopimuksista riippumatta.

Lisätiedot

MUISTIO 10.11.2014. Kun lomajakso tai osa siitä on ajettu, ohjelma huomauttaa asiasta. Muutostoimet riippuvat lomajakson tiedoista:

MUISTIO 10.11.2014. Kun lomajakso tai osa siitä on ajettu, ohjelma huomauttaa asiasta. Muutostoimet riippuvat lomajakson tiedoista: 1 (12) Mepco HRM vinkkejä eri aihealueista Kohta: Kuvaus: Lomat ja poissaolot Lomajakson muuttaminen Jo ajettuja jaksoja voidaan muuttaa vain, jos Työehtosopimus-parametristolla on käytössä valinta "Ajettua

Lisätiedot

Rekrytointi on Mepco-kokonaisratkaisun yksi osa-alue, jolla järjestelmä laajenee tukemaan myös hakijoiden ja työpaikkojen käsittelyä.

Rekrytointi on Mepco-kokonaisratkaisun yksi osa-alue, jolla järjestelmä laajenee tukemaan myös hakijoiden ja työpaikkojen käsittelyä. Mepco Rekry Rekrytointi on Mepco-kokonaisratkaisun yksi osa-alue, jolla järjestelmä laajenee tukemaan myös hakijoiden ja työpaikkojen käsittelyä. Ominaisuudet täydentävät palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Rekrytointi ja henkilöstöhallinto

Rekrytointi ja henkilöstöhallinto Rekrytointi ja henkilöstöhallinto ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Riitta Kemppainen, ValueFrame Oy Esityksen sisältö 1 Rekrytointi 2 Henkilöstöhallinto 3 Resurssien haku 4 Usein kysyttyä Sivu 2 Rekrytointi

Lisätiedot

Havainnollista Palkkojen muodostusajo kerää yhteen henkilöt, vakiopalkat, työtunnit, matkalaskut ja mahdollisen ulkopuolisen palkka-aineiston.

Havainnollista Palkkojen muodostusajo kerää yhteen henkilöt, vakiopalkat, työtunnit, matkalaskut ja mahdollisen ulkopuolisen palkka-aineiston. Palkanlaskenta Lemonsoft-palkanlaskenta on joustava ja monipuolinen palkanlaskentaohjelmisto. Ohjelma on toimialavapaa ja se soveltuu mainiosti myös tilitoimistokäyttöön. Havainnollista Palkkojen muodostusajo

Lisätiedot

Palvelussuhteen hallinta. Kiekun infotilaisuus

Palvelussuhteen hallinta. Kiekun infotilaisuus Palvelussuhteen hallinta Kiekun infotilaisuus 12.5.2010 Sisältö Henkilöstöhallinnon prosessit Henkilöstöhallinnon järjestelmäkokonaisuus Keskeiset muutokset nykytilaan verrattuna Organisaatiorakenne Työroolit

Lisätiedot

STRONGER HRM TOOL. 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL. Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot

STRONGER HRM TOOL. 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL. Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot Huippu-uutuus! STRONGER HRM TOOL 1. Henkilöstöjohtamisesta 2. STRONGER HRM TOOL Yleiskuvaus Toimitussisältö Demo (tapaamisen yhteydessä) 3. Yritys ja yhteystiedot STRONGER OY Miksi henkilöstöjohtamisesta

Lisätiedot

Tehokkaampaa käyttöä. Henkkariklubi 28.5.2015 Perttu Seppänen

Tehokkaampaa käyttöä. Henkkariklubi 28.5.2015 Perttu Seppänen Tehokkaampaa käyttöä Henkkariklubi 28.5.2015 Perttu Seppänen Sisältö Raporttipaketit ja raportointi Mepco Excel Word dokumenttipohjat Henkilötiedot muihin järjestelmiin > Masterdata! Kurssitiedot muihin

Lisätiedot

Mepcon HRM-ratkaisut perustuvat uusimpaan Microsoft-teknologiaan. Uuden sukupolven palkka- ja henkilöstöjärjestelmä asiantuntijalta

Mepcon HRM-ratkaisut perustuvat uusimpaan Microsoft-teknologiaan. Uuden sukupolven palkka- ja henkilöstöjärjestelmä asiantuntijalta Mepcon HRM-ratkaisut perustuvat uusimpaan Microsoft-teknologiaan Uuden sukupolven palkka- ja henkilöstöjärjestelmä kokeneelta asiantuntijalta Tehokas palkanlaskentaprosessi Mepco Palkat tehostaa ja automatisoi

Lisätiedot

Kurssikalenteri kevät 2011 Henkilöstöhallinnon tuotekoulutukset Taloushallinnon tuotekoulutukset Teoriakoulutukset. PAYROLL finance hr

Kurssikalenteri kevät 2011 Henkilöstöhallinnon tuotekoulutukset Taloushallinnon tuotekoulutukset Teoriakoulutukset. PAYROLL finance hr Aditro Academy Kurssikalenteri kevät 2011 Henkilöstöhallinnon tuotekoulutukset Taloushallinnon tuotekoulutukset Teoriakoulutukset PAYROLL finance hr 2 Sisältö Tervetuloa Aditro Akatemiaan... 3 Henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

TTY-säätiö Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) Tampereen yliopisto tarjouspyyntö, liite HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS

TTY-säätiö Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) Tampereen yliopisto tarjouspyyntö, liite HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS TTY-säätiö Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS TTY-säätiö Hankinnan kohteen kuvaus 2 (5) Sisältö 1. Tampere3... 3 2. ERI OSAPUOLTEN JA HANKKEEN ROOLIT... 3 3. HANKINNAN KOHDE... 3 3.1.

Lisätiedot

MUISTIO 10.11.2014. Kuvaus: Muutoksia BIC-koodien käsittelyyn. Mahdollisuus lisätä prosessille automaattivalinta esimiehen esimies.

MUISTIO 10.11.2014. Kuvaus: Muutoksia BIC-koodien käsittelyyn. Mahdollisuus lisätä prosessille automaattivalinta esimiehen esimies. 1 (15) Mepco HRM Uusia ominaisuuksia Kohta: Sepa Muutokset Lomakeprosessit Kuvaus: Muutoksia BIC-koodien käsittelyyn. Mahdollisuus lisätä prosessille automaattivalinta esimiehen esimies. ESARA Mahdollisuus

Lisätiedot

HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto. case Saga Furs Oyj

HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto. case Saga Furs Oyj HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto case Saga Furs Oyj Sisältö Yrityksen esittely Projektin tavoitteet Projektin aikataulu Sympan käyttöönottoprosessi Sympa käytännössä Mitä seuraavaksi? Kysymyksiä Turkisalan

Lisätiedot

Salcom Learning. käyttäjäkoulutukset syksy 2015

Salcom Learning. käyttäjäkoulutukset syksy 2015 Salcom Learning käyttäjäkoulutukset syksy 2015 Tervetuloa avoimiin koulutuksiin, webinaareihin ja verkkokursseille! Koulutukset alkavat klo 9.00 ja päättyvät klo 16.00. Ilmoittautumiset ja lisätiedot www.salcomlearning.fi,

Lisätiedot

Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.00

Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.00 Versioseloste Versio 6.00 Oppaan päiväys: 22.12.2009. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Talousohjauksen palveluvalikoima apua joka tilanteeseen

Talousohjauksen palveluvalikoima apua joka tilanteeseen A Basware Presentation Talousohjauksen palveluvalikoima apua joka tilanteeseen Basware Käyttäjäpäivät 20.-21.9.2011 Rohkeus liiketoiminnan kehittämiseen Lahti Agenda Talousohjauksen palveluvalikoima: Pääkäyttäjäpalvelu

Lisätiedot

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI

UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI UUSI HILKKA KOTIHOIDON JA -PALVELUN DIGITALISOINTI Jääkö liian vähän aikaa hoivatyölle? Kehitimme uuden Hilkka toiminnanohjausjärjestelmän vähentämään papereiden pyörittelyä ja tietokoneella istumista.

Lisätiedot

Tampereen yliopisto TTY-säätiö sr Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) D/968/240.20/2017 Liite

Tampereen yliopisto TTY-säätiö sr Tampereen ammattikorkeakoulu Oy. Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) D/968/240.20/2017 Liite Hankinnan kohteen kuvaus 1 (5) HANKINNAN KOHTEEN KUVAUS Hankinnan kohteen kuvaus 2 (5) Sisältö 1. Tampere3-hanke... 3 2. ERI OSAPUOLTEN JA HANKKEEN ROOLIT... 3 3. HANKINNAN KOHDE... 3 3.1. Hankinnan tausta

Lisätiedot

Tervetuloa kursseillemme! Kursseista tietoa myös verkkosivulla lastukirjastot.fi/ajankohtaista

Tervetuloa kursseillemme! Kursseista tietoa myös verkkosivulla lastukirjastot.fi/ajankohtaista Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Kurssiohjelma Loka-joulukuu 2015 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa

Lisätiedot

AMKE:n Luovat verkostot fiksumpi tapa toimia - verkostoseminaari

AMKE:n Luovat verkostot fiksumpi tapa toimia - verkostoseminaari Osaamiskartoitukset Päijät-Hämeen koulutuskonsernissa Case Salpauksen esimiesten osaamiskartoitukset Osaamisen johtamisen ohjelmisto osaamiskartoituksen tukena AMKE:n Luovat verkostot fiksumpi tapa toimia

Lisätiedot

Asiakirjatyyppi Ohje SONET. Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle. 21.11.2014 cgi.com 2014 CGI 1 (10)

Asiakirjatyyppi Ohje SONET. Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle. 21.11.2014 cgi.com 2014 CGI 1 (10) SONET Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle 2014 CGI 1 (10) SISÄLLYSLUETTELO 1 PALKKAILMOITUS VAKUUTUSYHTIÖLLE... 3 1.1 Tilastoa varten avattavat vakuutuskoodit... 3 1.2 Palkansaajatiedot... 4 1.3 Palkkailmoitus

Lisätiedot

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Ohjelma Tammi-maaliskuu 2016 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Asiakaskoulutuksista

Lisätiedot

Helsingin yliopiston wikipalvelu. Esityksen sisältö. Mikä on wiki?

Helsingin yliopiston wikipalvelu. Esityksen sisältö. Mikä on wiki? Helsingin yliopiston wikipalvelu Tietos kehittämisiltapäivä 11.6.2008 Antero Aunesluoma Esityksen sisältö 1. Taustaa, eli miksi Hy:llä on wiki? 2. Sovellus, eli miten Hy:n wiki toimii? 3. Sisällöt, eli

Lisätiedot

MepcoPro Henkilöstö ja Palkat. Monetra Oy esittelytilaisuus Anna-Maija Ijäs, Juha Reiman ja Jarmo Siivari, Mepco Oy

MepcoPro Henkilöstö ja Palkat. Monetra Oy esittelytilaisuus Anna-Maija Ijäs, Juha Reiman ja Jarmo Siivari, Mepco Oy MepcoPro Henkilöstö ja Palkat Monetra Oy esittelytilaisuus 18.10.2016 Anna-Maija Ijäs, Juha Reiman ja Jarmo Siivari, Mepco Oy Ominaisuudet Moduulit MepcoPro HRM-ratkaisut julkishallintoon Rekrytointi Henkilöstöhallinto

Lisätiedot

Emerson Process Management Oy. kouluttaa Ä L Y L Ä H E M M Ä S P R O S E S S I A. Sisällysluettelo. sivu. Koulutuspalvelujemme esittely 2

Emerson Process Management Oy. kouluttaa Ä L Y L Ä H E M M Ä S P R O S E S S I A. Sisällysluettelo. sivu. Koulutuspalvelujemme esittely 2 Emerson Process Management Oy kouluttaa 2008 2009 Sisällysluettelo sivu Koulutuspalvelujemme esittely 2 Räätälöidyt kurssit 2 AMS Kentänhallintaohjelmisto 3 DeltaV Automaatiojärjestelmä 3 Virtaus & Analysointi

Lisätiedot

ASIO Tilavarausohjelmisto / Peruskäytön ohje

ASIO Tilavarausohjelmisto / Peruskäytön ohje ASIO Tilavarausohjelmisto / Peruskäytön ohje Asio Tilavarausohjelmiston perustoimintojen esittely Sisällys 1. Johdanto 2. Käyttöoikeudet ja roolit 3. Toimintotasot 4. Kalenterityypit 5. Käyttötyypit 6.

Lisätiedot

YLE HR raportointi 2010. Marjut Mäkinen (YLE) ja Sarah Raissadati (Ciber)

YLE HR raportointi 2010. Marjut Mäkinen (YLE) ja Sarah Raissadati (Ciber) YLE HR raportointi 2010 Marjut Mäkinen (YLE) ja Sarah Raissadati (Ciber) Sisällys Ylen SAP tausta SAP HR osa-alueet Raportointiroolit Raportoinnin rakenne HR BW raportit YLE esimerkkejä Haasteet Tulevat

Lisätiedot

Hakuohje PUHUMALLA PARAS -kurssiketjuun 2009

Hakuohje PUHUMALLA PARAS -kurssiketjuun 2009 Puhumalla paras -kurssiketju Hakuohje 2009 Hakuohje PUHUMALLA PARAS -kurssiketjuun 2009 Puhumalla paras puhelinrinki vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tukena Puhelin yhdistää Puhuminen ja ajatusten vaihtaminen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2012 1 (5) Taloushallintopalvelu-liikelaitoksen jk Tj/4 31.5.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2012 1 (5) Taloushallintopalvelu-liikelaitoksen jk Tj/4 31.5.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2012 1 (5) 15 Lausuntopyyntö Taloushallintopalvelu -liikelaitoksen johtokunnalle Arviointikertomuksesta 2011 HEL 2012-005554 T 00 03 00 Päätös Johtokunta päätti antaa tarkastuslautakunnalle

Lisätiedot

Osaamisen hallinta. Kiekun infotilaisuus

Osaamisen hallinta. Kiekun infotilaisuus Osaamisen hallinta Kiekun infotilaisuus Sisältö Osaamisen hallinnan osa-alueet Pätevyydet - Pätevyyspuu - Profiilien ylläpitäminen - Vakioraportteja Suorituksen johtaminen Koulutuksen hallinta - Koulutuspuu

Lisätiedot

Palkeiden tuotannon tuen ja ylläpidon sekä raportoinnin palvelut. Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

Palkeiden tuotannon tuen ja ylläpidon sekä raportoinnin palvelut. Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Palkeiden tuotannon tuen ja ylläpidon sekä raportoinnin palvelut Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus www.palkeet.fi Tuotannon tuen ja ylläpidon palvelut virastoille Valtion talous- ja

Lisätiedot

Yhteiskäyttöisen Aromi-tietojärjestelmän käyttöön tarvittavat roolit ja niiden keskeisimmät tehtävät

Yhteiskäyttöisen Aromi-tietojärjestelmän käyttöön tarvittavat roolit ja niiden keskeisimmät tehtävät Siilinjärven kunta Aromi-yhteiskäytön politiikan liite 1 24.11.2014 Savon koulutuskuntayhtymä Yhteiskäyttöisen Aromi-tietojärjestelmän käyttöön tarvittavat roolit ja niiden keskeisimmät tehtävät Rooli

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle

Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle 2 Sisällys 1 Palvelunhallinta... 3 1.1 Käyttäjäryhmän luominen... 3 2 Tehtävienhallinta- perustiedot... 4 2.1 Yhtiön perustiedot... 4 2.2 Tehtävä-/

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

Yleinen järjestökoulutus:

Yleinen järjestökoulutus: Tervehdys Sinulle luottamusmies tai muuten vaan liittosi toiminnasta kiinnostunut fiksu henkilö! Olen alle listannut hieman liiton järjestämää alkuvuoden 2018 koulutusta; listasta löytyy ihan varmasti

Lisätiedot

Käyttöoikeudet ja käyttäjähallinta

Käyttöoikeudet ja käyttäjähallinta Käyttöoikeudet ja käyttäjähallinta ValueFramen käyttäjäpäivät 30.11.2010 Jarmo Annala, ValueFrame Oy Esityksen sisältö 1 Käsitteet ja terminologia tutuksi 2 Sisäänrakennettujen käyttöoikeusryhmien esittely

Lisätiedot

VISMA ECONET PALKANLASKENTA 2012/2013 15.11.2012

VISMA ECONET PALKANLASKENTA 2012/2013 15.11.2012 VISMA ECONET PALKANLASKENTA 2012/2013 15.11.2012 Viime vuodenvaihteen tilanne Verohallinto suosittelee rakennusalan yrityksiä hakemaan ennakonpidätystietojen suorasiirtojen yhteydessä veronumeroa työntekijöilleen.

Lisätiedot

Elina Kaarela, HRD-asiantuntija

Elina Kaarela, HRD-asiantuntija SUJUVAMMAN MAKSAMISEN PUOLESTA. Case Luottokunta: t Tuloksia kokonaisvaltaisella k i ll HRjärjestelmällä Elina Kaarela, HRD-asiantuntija Sisältö Luottokunta lyhyesti Alkutilanne keväällä 2009 Tavoitteet

Lisätiedot

Tietotekniikan koulutus Savonlinnassa

Tietotekniikan koulutus Savonlinnassa Tietotekniikan koulutus Savonlinnassa Paikka Savonlinnan ammatti ja aikuisopisto Pohjolankatu 4 6, Savonlinna Hinta 80 euroa/osallistuja, sisältää 20 h Koulutuspäivän kesto 5 tuntia, klo 10:00 15:00 Ilmoittautuminen

Lisätiedot

PALVO I: Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen suunnittelu

PALVO I: Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen suunnittelu PALVO I: Talous- ja henkilöstöhallinnon Oikeusministeriö LIITE 3 Keskeiset tehtävänkuvat Versio 1.0 5.1.2005 Sivu 2 (11) Palvelukeskuksen johtaja - palvelukeskuksen tulostavoitteiden täsmentäminen ryhmien

Lisätiedot

Ketterä HR-järjestelmä kasvavan liiketoiminnan tukena. Corinna Vahtera, HR Director, Recover Nordic Oy HENRY Foorumi 4.11.2014 Järjestäjä: Sympa Oy

Ketterä HR-järjestelmä kasvavan liiketoiminnan tukena. Corinna Vahtera, HR Director, Recover Nordic Oy HENRY Foorumi 4.11.2014 Järjestäjä: Sympa Oy Ketterä HR-järjestelmä kasvavan liiketoiminnan tukena Corinna Vahtera, HR Director, Recover Nordic Oy HENRY Foorumi 4.11.2014 Järjestäjä: Sympa Oy Recover Nordic Oy Recover Nordic on pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO Tehoa toimintaan Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO HR-tehtävistä 2/3 on perusrutiineja Ulkoistamalla henkilöstöhallinnon rutiinit voitte merkittävästi parantaa yrityksenne

Lisätiedot

Tulorekisteri. Hanna-Kaisa Kalmukoski

Tulorekisteri. Hanna-Kaisa Kalmukoski Tulorekisteri Hanna-Kaisa Kalmukoski 11.2.2019 Tulorekisteri on Kansallinen sähköinen tietokanta, joka sisältää palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Ilmoitettavat tiedot: 2019 : palkat ja ansiotulot

Lisätiedot

Pysyvän rakennustunnuksen käyttöönotto Jyväskylässä. Ismo Tulisalo Paikkatietoasiantuntija

Pysyvän rakennustunnuksen käyttöönotto Jyväskylässä. Ismo Tulisalo Paikkatietoasiantuntija Pysyvän rakennustunnuksen käyttöönotto Jyväskylässä Ismo Tulisalo Paikkatietoasiantuntija 11.2.2015 Esityksen sisältö Valmistautuminen PRT:n käyttöönottoon Pysyvän rakennustunnusten konversio ja analysointi

Lisätiedot

VERKONRAKENNUS JA URAKOINTI TYÖPAJA 2

VERKONRAKENNUS JA URAKOINTI TYÖPAJA 2 Visma Software Tallinnan asiakaspäivät 10 11.5.2012 Tapio Mäkitalo, Mauno Penttilä VERKONRAKENNUS JA URAKOINTI TYÖPAJA 2 Page 2 Visma L7 Asiakaspäivät 2012 Projektitoiminta L7 Sovellus KOULUTUSREKISTERI

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Kieku-henkilöstöhallinto. Jaana Mannonen

Kieku-henkilöstöhallinto. Jaana Mannonen Kieku-henkilöstöhallinto Jaana Mannonen 1.10.2010 Mitä Kieku mahdollistaa? Yhtenäiset ja virtaviivaiset prosessit tehostaa valtion talous- ja henkilöstöhallinnon toimintaa tukevat palvelukeskusmallia pohja

Lisätiedot

Visma L7 Palkanlaskenta Lomavuodenvaihde. Tiedote 2013

Visma L7 Palkanlaskenta Lomavuodenvaihde. Tiedote 2013 Visma L7 Palkanlaskenta Lomavuodenvaihde Tiedote 2013 Oppaan päiväys: 5.3.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: kirjautuminen Visma L7 infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Puhelintuki Visma L7: 0107 562

Lisätiedot

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET

Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Lahden kaupunginkirjasto ASIAKASKOULUTUKSET Ohjelma Huhti-toukokuu 2016 Opettele käyttämään tietokonetta, ota käyttöön oma sähköpostiosoite, kurkista internetiin, tai tutustu tablettiin. Tervetuloa! Asiakaskoulutuksista

Lisätiedot

Uuden tilikarttaversion käyttöönotto

Uuden tilikarttaversion käyttöönotto Marraskuu 2013 1 (10) Uuden tilikarttaversion käyttöönotto Mallikannat ja -raportit Marraskuu 2013 2 (10) 1 Yleistä... 3 2 Uuden mallitilikartan ja raporttimallien käyttöönotto... 4 2.1 Käytössä olevan

Lisätiedot

Risto Pelin Microsoft Project 2002 projekti- ja yritystason järjestelmänä

Risto Pelin Microsoft Project 2002 projekti- ja yritystason järjestelmänä Risto Pelin Microsoft Project 2002 projekti- ja yritystason järjestelmänä PROJEKTIJOHTAMINEN OY RISTO PELIN 3 Sisällysluettelo ESIPUHE 7 OSA I PROJEKTIN HALLINTA PROJEKTITASOLLA 1 JOHDANTO 11 1.1 Projektiohjelmien

Lisätiedot

asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään

asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään asapflow - Yksinkertaistetut työprosessit saumattomalla yhteydellä SharePointiin ja SAP-järjestelmään 2 asapflow Saumaton yhteys SharePointista SAP-järjestelmään asapflow on ADSOTECHin kehittämä sovellusperhe,

Lisätiedot

työssäoppimispaikan työtehtävissä toimiminen ammattiosaamisen näytön suorittaminen näyttösuunnitelman mukaan. Ammattitaidon osoittamistavat

työssäoppimispaikan työtehtävissä toimiminen ammattiosaamisen näytön suorittaminen näyttösuunnitelman mukaan. Ammattitaidon osoittamistavat 1(6) TYÖSSÄOPPIMINEN JA AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖ Tutkinnon osa: Palvelinohjelmistojen ja virtualisointi 15 osp Työssäoppimisen keskeinen sisältö: työtehtävien suunnittelu ja valmistelu oman työn ja työn

Lisätiedot

Saima Henkilöstönhallinnan ytimessä

Saima Henkilöstönhallinnan ytimessä Saima Henkilöstönhallinnan ytimessä Saima sisältää kaikki tarvitsemasi palvelut henkilöstön elinkaaren hallintaan. Sovellus koostuu kolmesta osa-alueesta: HRM, HRD ja REKRY, joista voitte valita teille

Lisätiedot

Asiakaspalvelun kuulumiset. Talpapäivä

Asiakaspalvelun kuulumiset. Talpapäivä Asiakaspalvelun kuulumiset Talpapäivä Asiakaspalvelu 1.6.2017 alkaen Asiakaspalvelun tehtäväkenttä laajenee 1.6.2017 Taloushallintopalvelun asiakaspalveluun keskitetään Helsingin kaupungin talouden ja

Lisätiedot

ACCOUNTOR FINAGO OY:N TIKON TALOUSHALLINTOPALVELU SELOSTE KÄSITTELYSTÄ

ACCOUNTOR FINAGO OY:N TIKON TALOUSHALLINTOPALVELU SELOSTE KÄSITTELYSTÄ Sivu 1(5) ACCOUNTOR FINAGO OY:N TIKON TALOUSHALLINTOPALVELU 1 TIETOJEN KÄSITTELIJÄ JA REKISTERINPITÄJÄ Toimittaja / Tietojen käsittelijä Accountor Finago Oy, Keilaranta 8, 02150 Espoo (Y-tunnus 0836922-4)

Lisätiedot

Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma. ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007

Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma. ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007 Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007 Valtiokonttori ja Hallinnon ohjaus toimiala valtiotasoisten hankkeiden toteuttajana Valtiokonttori on palveluvirasto,

Lisätiedot

Olet sitten rakennuttaja, tilaaja tai urakoitsija, Veronumero.fi tarjoaa sinulle ratkaisut lakikokonaisuuksien hoitamiseksi. www.veronumero.

Olet sitten rakennuttaja, tilaaja tai urakoitsija, Veronumero.fi tarjoaa sinulle ratkaisut lakikokonaisuuksien hoitamiseksi. www.veronumero. Olet sitten rakennuttaja, tilaaja tai urakoitsija, Veronumero.fi tarjoaa sinulle ratkaisut lakikokonaisuuksien hoitamiseksi. www.veronumero.fi Veronumerolaki Julkisuudessa rakentamisen lakisääteisiä velvoitteita

Lisätiedot

Käyttöönoton vaiheet. Työmaarekisteri & laskupoimuri

Käyttöönoton vaiheet. Työmaarekisteri & laskupoimuri Käyttöönoton vaiheet Työmaarekisteri & laskupoimuri Laskupoimuri pähkinänkuoressa Verkkolasku Rakennustyön laskuosoite Poimuri Työn tilaajan oma sähköinen laskutusosoite Asiakkaan taloushallinnon järjestelmä

Lisätiedot

Veronumero.fi Palvelukokonaisuus ja työmaakäytännöt. Antti-Eemeli Mäkinen Johtaja, kumppanuudet Suomen Tilaajavastuu Oy

Veronumero.fi Palvelukokonaisuus ja työmaakäytännöt. Antti-Eemeli Mäkinen Johtaja, kumppanuudet Suomen Tilaajavastuu Oy Veronumero.fi Palvelukokonaisuus ja työmaakäytännöt Antti-Eemeli Mäkinen Johtaja, kumppanuudet Suomen Tilaajavastuu Oy Yhtenäiset käytännöt luovat sujuvuutta Rakennusalan tiedonantovelvollisuuden mukanaan

Lisätiedot

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi

NTG Matkalasku. Sähköistää matkalaskujen hallinnan. NettiTieto Oy 020 742 1160 myynti@nettitieto.fi www.nettitieto.fi NTG Matkalasku Sähköistää matkalaskujen hallinnan Helpottaa ja automatisoi yrityksen matkalaskujen käsittelyä. Matkalasku täytetään suoraan sähköisessä muodossa sekä hyväksytään ja tarvittaessa muokataan

Lisätiedot

Teknologiateollisuuden työsuhde- ja palkkausasioiden ajantasainen tietopankki.

Teknologiateollisuuden työsuhde- ja palkkausasioiden ajantasainen tietopankki. Teknologiateollisuuden työsuhde- ja palkkausasioiden ajantasainen tietopankki www.tyosuhdepalvelu.fi Teknologiateollisuuden palkanlaskenta- ja työsuhdeasiat verkossa Työsuhdepalveluun on koottu teknologiateollisuuden

Lisätiedot

Kurssit-toiminnon ohjeet

Kurssit-toiminnon ohjeet Kurssit-toiminnon ohjeet 2 Optima Kurssit-toiminto Sisällysluettelo 1. Yleistä Kurssit-toiminnosta... 3 2. Kurssit-toiminnon käyttöönotto... 3 3. Metatietokentät... 5 4. Kurssipohjat... 7 5. Kurssiarvosanan

Lisätiedot

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi 1(30) Sisällysluettelo Yleistä 2 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 Tulorekisteriin liittyvät vakuuttamisen poikkeustilanteet 3 Tyel-vakuuttamisen

Lisätiedot

Kuusio konseptikuvaukset askelia tehokkaampaan oppimiseen. oulun seudun ammattikorkeakoulu :: oamk.fi

Kuusio konseptikuvaukset askelia tehokkaampaan oppimiseen. oulun seudun ammattikorkeakoulu :: oamk.fi Kuusio konseptikuvaukset askelia tehokkaampaan oppimiseen oulun seudun ammattikorkeakoulu :: oamk.fi Konsepti 1: Oman osaamisen arviointi Tommi Inkilä, Lucia Jakobsson, Minna Karukka, pekka silven, Heidi

Lisätiedot

Windchill -koulutusesite 2014

Windchill -koulutusesite 2014 Windchill -koulutusesite 2014 Laaja valikoima erilaisia Windchill -kursseja Esitteessä on kuvailtu lyhyesti vakiokurssimme sekä niiden sisältö. Nämä PTC:n sertifioimat perus- ja erikoiskurssit löytyvät

Lisätiedot

Tuntipalkkaiset: yleistä

Tuntipalkkaiset: yleistä Tuntipalkkaiset Tuntipalkkaiset: yleistä Kiekuun on toteutettu tuntipalkkaisten käsittely 1.4.2015 lukien. Tuntipalkkaiset voivat olla toistaiseksi voimassa olevassa palvelussuhteessa tai määräaikaisessa

Lisätiedot

Labqualityn uusi IT-järjestelmä Sinulle!

Labqualityn uusi IT-järjestelmä Sinulle! Labqualityn uusi IT-järjestelmä Sinulle! LabScalan ensimmäisen vaiheen toiminnallisuus Seuraavat toiminnallisuudet ovat käytössänne heti tästä päivästä alkaen: Unohtuneen salasanan palautus Omien käyttäjien

Lisätiedot

Tervetuloa käyttämään Kevan sähköisiä palveluja

Tervetuloa käyttämään Kevan sähköisiä palveluja 1 (2) Ylin johto/talousjohto Tervetuloa käyttämään Kevan sähköisiä palveluja Kevan sähköiset asiointipalvelut eli Asta-palvelut ovat myös valtion ja kirkon työnantajien käytettävissä. Ensimmäisenä palveluna

Lisätiedot

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy

Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille. Jan Malmström Mepco Oy Paketoidut toiminnanohjausratkaisut projektiorganisaatioille Jan Malmström Mepco Oy Projektiorganisaatioiden haasteita Investoinnin myyminen johdolle ja johdon sitoutuminen Organisaation totuttujen toimintamallien

Lisätiedot

ACCOUNTOR GROUP SOFTWARE DIVISION // RATKAISUT JA YRITYKSET

ACCOUNTOR GROUP SOFTWARE DIVISION // RATKAISUT JA YRITYKSET ACCOUNTOR GROUP SOFTWARE DIVISION // RATKAISUT JA YRITYKSET MEPCO // LIIKETOIMINTARATKAISUJEN ENERGINEN TOIMITTAJA PROCOUNTOR // SÄHKÖISEN TALOUSHALLINNON EDELLÄKÄVIJÄ MARAPLAN // TYÖVUOROSUUNNITTELUN

Lisätiedot

ECDL Tietokannat. Copyright 2015 ECDL Foundation ECDL Tietokannat Sivu 1 / 7

ECDL Tietokannat. Copyright 2015 ECDL Foundation ECDL Tietokannat Sivu 1 / 7 ECDL Tietokannat Copyright 2015 ECDL Foundation ECDL Tietokannat Sivu 1 / 7 Tavoite Tässä esitellään tutkintovaatimukset moduulille ECDL Tietokannat, joka määrittelee tarvittavat tiedot ja taidot näyttökokeen

Lisätiedot

Kiekun pienkehittäminen. Juha Koljonen, Helena Lappalainen Kieku-käyttäjäpäivät

Kiekun pienkehittäminen. Juha Koljonen, Helena Lappalainen Kieku-käyttäjäpäivät Kiekun pienkehittäminen Juha Koljonen, Helena Lappalainen Kieku-käyttäjäpäivät 20.9.2016 Valtiokonttori: Kieku-ratkaisun kehittämisen tiekartta Suoritustaso Potentiaalisia hankkeita Isommat kehityshankkeet

Lisätiedot

Maestro Lappeenranta Mannerheiminkatu Lappeenranta. Maestro Helsinki Huopalahdentie Helsinki

Maestro Lappeenranta Mannerheiminkatu Lappeenranta. Maestro Helsinki Huopalahdentie Helsinki 1 Uusi asiakasyrityksen käyttäjätunnus MaestroNG-järjestelmään 1 Yleistä... 2 2 Perusta käyttäjäryhmät... 2 3 Lisää käyttäjäryhmille oikeudet... 3 Oikeus sivustoon... 3 Oikeus firmaan... 4 Oikeudet sovelluksiin...

Lisätiedot

Tarkkaile elinympäristöäsi ja haravoi kokemukset kartalle. Kaarina Vartiainen Suomen ympäristökeskus

Tarkkaile elinympäristöäsi ja haravoi kokemukset kartalle. Kaarina Vartiainen Suomen ympäristökeskus Tarkkaile elinympäristöäsi ja haravoi kokemukset kartalle Kaarina Vartiainen Suomen ympäristökeskus 1 2 Taustaa 3 Kuvat Ympäristöhallinnon kuvapankki ja KV Elinympäristön tietopalvelut Kansalaisille ja

Lisätiedot

Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit. Visma Fivaldi

Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit. Visma Fivaldi Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit Visma Fivaldi 20.8.2019 1(50) Sisällysluettelo Yleistä 4 Muu aiheeseen liittyvä dokumentaatio 4 Palkanlaskennan perustiedot 5 Palkkalajit 10 Kuukausipalkkaisen lomapalkan

Lisätiedot

Kurssit 2015. Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille

Kurssit 2015. Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Kurssit 2015 Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Kurssit 2015 Ennakoivan kunnossapidon kurssit ammattilaisille Sisältö Pyörivien koneiden linjauskoulutus... 3 Värähtelymittaus ja analysointi...

Lisätiedot

Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä. htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE

Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä. htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE Porin yliopistokeskuksen tilavarausjärjestelmä htila.ucpori.fi/ KÄYTTÖOHJE htila on Porin yliopistokeskuksen yksiköiden tarpeisiin kehitelty tilavarausohjelma. Varausohjelman lisäksi htila sisältää Kalenteri-ohjelman,

Lisätiedot

Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.4

Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.4 Avoimen ja yhteisen rajapinnan hallintasuunnitelma v.1.4 Tämän esityksen sisältö tausta avoimet toimittajakohtaiset rajapinnat (toimittajan hallitsemat rajapinnat) avoimet yhteiset rajapinnat (tilaajan

Lisätiedot

Työaikojen hallinta. Yleisperehdytys Erä6:n virastojen ydintiimeille Eija Kokko, Valtiokonttori

Työaikojen hallinta. Yleisperehdytys Erä6:n virastojen ydintiimeille Eija Kokko, Valtiokonttori Työaikojen hallinta Yleisperehdytys Erä6:n virastojen ydintiimeille 20.08.2015 Eija Kokko, Valtiokonttori Ohjelma 20.08.2015 08.30 09.00 Aamukahvi 09.00 09.15 Avaus ja päivän ohjelma, Kirsi Launomaa /

Lisätiedot

1 JOHDANTO...2 2 UUDEN ILMOITUKSEN LUOMINEN...2 3 VALMIIN ILMOITUKSEN MUOKKAAMINEN...4 4 YLEISTEKSTIEN KÄYTTÖ JA LUOMINEN...4

1 JOHDANTO...2 2 UUDEN ILMOITUKSEN LUOMINEN...2 3 VALMIIN ILMOITUKSEN MUOKKAAMINEN...4 4 YLEISTEKSTIEN KÄYTTÖ JA LUOMINEN...4 Päivitetty 27.4.2010 Sisällysluettelo 1 JOHDANTO...2 2 UUDEN ILMOITUKSEN LUOMINEN...2 3 VALMIIN ILMOITUKSEN MUOKKAAMINEN...4 4 YLEISTEKSTIEN KÄYTTÖ JA LUOMINEN...4 5 SAAPUNEET HAKEMUKSET JA NIIDEN KÄSITTELY...4

Lisätiedot

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa 2 Sisällys 1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa... 3 2 Sosiaalivakuutus- ym. maksut... 4 3 Uudet verokortit... 7 4 TyEL vuosi-ilmoitus sähköisesti... 11 5 TVR palkkasummailmoitus sähköisesti... 12

Lisätiedot

U U D E T O M I N A I S U U D E T V E R S I O S T A 2 0 1 3 V E R S I O O N 2 0 1 4

U U D E T O M I N A I S U U D E T V E R S I O S T A 2 0 1 3 V E R S I O O N 2 0 1 4 Sivu 1/5 U U D E T O M I N A I S U U D E T V E R S I O S T A 2 0 1 3 V E R S I O O N 2 0 1 4 Talgraf Raportointi, sivut 1-2 Talgraf Budjetointi, sivu 3 Talgraf Viewer, sivu 4 Talgraf Konserni, sivu 5 Express

Lisätiedot

CELECTUS. Enemmän parempaa myyntiä

CELECTUS. Enemmän parempaa myyntiä CELECTUS Enemmän parempaa myyntiä CELECTUS PEOPLE HENKILÖSTÖPALVELUT MYYNNIN REKRYTOINTI TYÖNANTAJAKUMPPANUUS HRM automaatio LISÄPALVELUT Analog / Digital / Omnichannel 1 200 rekrytointia 15 000 työnhakijaa

Lisätiedot

ENERGIA JA URAKOINTI AJANKOHTAISFOORUMI

ENERGIA JA URAKOINTI AJANKOHTAISFOORUMI Visma Software Tallinnan asiakaspäivät 10 11.5.2012 Tapio Mäkitalo, Mauno Penttilä ENERGIA JA URAKOINTI AJANKOHTAISFOORUMI Page 2 Visma L7 Asiakaspäivät 2012 Projektitoiminta LVISNETIN SANOMALIIKENNE UUDISTUU

Lisätiedot

Osaamisen hallinnan palvelu ja SAP Success Factorsin käyttöönotto. Tilaisuus klo 9-11

Osaamisen hallinnan palvelu ja SAP Success Factorsin käyttöönotto. Tilaisuus klo 9-11 Osaamisen hallinnan palvelu ja SAP Success Factorsin käyttöönotto Tilaisuus 6.6.2018 klo 9-11 Päivän ohjelma 9.00-9.10 Päivän avaus/markku Kivioja, VK 9.10 10.25 Järjestelmän toiminnallisuuksien esittelyä/esa

Lisätiedot

QUESTBACK ESSENTIALS WINTER RELEASE 2016 PARHAAT PALAT UUTUUKSISTA

QUESTBACK ESSENTIALS WINTER RELEASE 2016 PARHAAT PALAT UUTUUKSISTA QUESTBACK ESSENTIALS WINTER RELEASE 2016 PARHAAT PALAT UUTUUKSISTA Tilin asetukset: Aikavyöhyke ja paikalliset asetukset Tavoitteemme on globaali palautteenhallinnan ohjelmisto, jossa ympäri maailmaa työskentelevät

Lisätiedot

Esivalinnat. Kevät 2013

Esivalinnat. Kevät 2013 Esivalinnat Kevät 2013 Esivalintojen tarkoitus Valinnoillaan opiskelijat päättävät lukuvuonna 2013 2014 tarjottavista kursseista Valinnan tekemisessä kaksi apuvälinettä Esivalintaopas 2013-2014 Kurssikuvaukset,

Lisätiedot

Sopimus Asiakas- ja potilastietojärjestelmästä. Liite N: Kielivaatimukset

Sopimus Asiakas- ja potilastietojärjestelmästä. Liite N: Kielivaatimukset Sopimus Asiakas- ja potilastietojärjestelmästä Liite N: Kielivaatimukset VERSIOHISTORIA Päivä Versio Kuvaus Tekijä 12.3.15 3.0 Tarjouspyynnön liitteeksi 2 (6) SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO... 4 2 JÄRJESTELMÄN

Lisätiedot

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas

Elisa Toimisto 365. Pääkäyttäjän pikaopas Elisa Toimisto 365 Pääkäyttäjän pikaopas Päivitetty 10/2016 Tämän pikaoppaan avulla pääset alkuun Elisa Toimisto 365 -palvelun käyttöönotossa. Lisää ohjeita löydät osoitteesta http://www.elisa.fi/toimisto365-ohjeet/

Lisätiedot

Tulorekisteri. Tikon Palkanlaskenta. Webinaari osa Henna Mäkilä ja Sari Toivanen

Tulorekisteri. Tikon Palkanlaskenta. Webinaari osa Henna Mäkilä ja Sari Toivanen Tulorekisteri Tikon Palkanlaskenta Webinaari osa 1 23.8.2018 Henna Mäkilä ja Sari Toivanen Käytännön asiat Kesto noin 2 h välissä tauko Olette mykistettyjä Webinaari nauhoitetaan o Voitte katsoa uudelleen

Lisätiedot

Kieku-henkilöstöhallinnon ratkaisu. Jaana Mannonen Valtiokonttori

Kieku-henkilöstöhallinnon ratkaisu. Jaana Mannonen Valtiokonttori Kieku-henkilöstöhallinnon ratkaisu Jaana Mannonen Valtiokonttori Henkilöstöhallinnon prosessit Ohjaus ja johtaminen: Henkilöstöpolitiikan johtaminen Henkilöstösuunnittelu Muutosjohtaminen Palkkaus- ja

Lisätiedot

1 (5) PALVELUKUVAUS JA HINNASTO Requeste palvelut

1 (5) PALVELUKUVAUS JA HINNASTO Requeste palvelut 1 (5) PALVELUKUVAUS JA HINNASTO Requeste palvelut 2 (5) 1. PALVELUKUVAUKSEN TARKOITUS Tässä palvelukuvauksessa kuvataan Sysart Oy:n Requeste tuotteeseen liittyvät maksulliset palvelut. Maksullisia palveluita

Lisätiedot

Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Lähtökohta. Integroinnin tavoitteet

Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Lähtökohta. Integroinnin tavoitteet Järjestelmäarkkitehtuuri (TK081702) Integraation tavoitteita Lähtökohta Web-palvelut Asiakasrekisteri ERP, Tuotannon ohjaus Tuotanto Myynti Intranet Extranet? CRM Johdon tuki Henkilöstö Kirjanpito Palkanlaskenta

Lisätiedot

1(6) TYÖSSÄOPPIMINEN JA AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖ. Tutkinnon osa: Ylläpitotehtävissä toimiminen 30 osp. Tavoitteet

1(6) TYÖSSÄOPPIMINEN JA AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖ. Tutkinnon osa: Ylläpitotehtävissä toimiminen 30 osp. Tavoitteet 1(6) TYÖSSÄOPPIMINEN JA AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖ Tutkinnon osa: Ylläpitotehtävissä toimiminen 30 osp Tavoitteet Opiskelija osaa ylläpitää tieto- ja viestintäteknistä toimintaympäristöä sekä siinä tarjottavia

Lisätiedot

Reaaliaikainen ja liiketoimintalähtöinen talouden ennustaminen

Reaaliaikainen ja liiketoimintalähtöinen talouden ennustaminen Reaaliaikainen ja liiketoimintalähtöinen talouden ennustaminen Liiketoimintaa verkossa seminaari Markku Pitkänen, Vice President, Basware Oyj Reaaliaikainen ja liiketoimintalähtöinen talouden ennustaminen

Lisätiedot