Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:"

Transkriptio

1 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa mainitaan seuraavaa: Siivouspalvelujen osalta seuraavat tehtävät ja muut mahdolliset siivouspalvelujen tehtävät (OPTIO) tilataan aina erikseen ostajan toimesta: HUOM! Seuraavat tehtävät ja muut mahdolliset siivouspalvelujen tehtävät ovat optiona, eli ostajalla on oikeus hankkia palvelu myös muualta kuin sopimustoimittajalta. - telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativa ikkunoiden pesu (hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti) - telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativat muut siivoustyöt (hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti) - yli kolmen (3) metrin korkeudessa olevat siivottavat pinnat (hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti) Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: Perussiivoukset 1 x vuodessa (koulujen kesäloma aikana) Yläpölyt / seinät / katot / valaisimet, mitkä ovat yli 4 metriä korkealla. Tuleeko siis telineitä/nostureita vaativat yläpölyjen poistot ym. (sekä nostimia vaativat ikkunoiden pesut) hinnoitella perussiivouksen vuosihintaan, vai jätetäänkö nostimia vaativat perussiivoustyöt kokonaan pois vuosihinnasta? Jos nämä em. työt hinnoitellaan mukaan, niin tuleeko vuosihintaan sisällyttää myös nosturi- ja telinekustannukset? VASTAUS KYSYMYKSEEN 1 Perussiivouksissa kaikkien muiden töiden ja tehtävien lisäksi telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativien ikkunoiden pesujen ja telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativien muiden siivoustöiden sekä yli neljän (4) metrin korkeudessa olevien siivottavien pintojen pesujen ja puhdistusten on sisällyttävä tarjottaviin perussiivousten hintoihin.

2 2 Perussiivouksissa tarjottaviin hintoihin tulee sisällyttää teline- ja nostolava-auto- yms. kustannukset. Muissa kuin perussiivouksissa telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativien ikkunoiden pesujen ja telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativien muiden siivoustöiden sekä yli neljän (4) metrin korkeudessa olevien siivottavien pintojen pesujen ja puhdistusten hinnoittelut sovitaan tapauskohtaisesti. Korjaus tarjouspyyntöasiakirjoihin: Maininnat siitä, että yli kolmen (3) metrin korkeudessa olevien siivottavien pintojen hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti, muutetaan siten, että muissa kuin perussiivouksissa yli neljän (4) metrin korkeudessa olevien siivottavien pintojen hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti. Mikäli muissa kuin perussiivouksissa siivottava pinta on 3-4 metrin korkeudessa ja pinnan siivoaminen ei ole mahdollista ilman telineen/nostolava-auton käyttöä (valitun toimittajan on tarvittaessa näytettävä tämä toteen), sovitaan hinnoittelu tapauskohtaisesti. KYSYMYS 2 Ojoisten Lasten talo on vasta rakenteilla, ja perussiivouksiin tulisi hinnoitella myös ikkunoiden pesut. Onko kiinteistöstä mahdollista saada julkisivupiirustuksia, sekä tietoja ikkunoista (pintojen lukumäärä/sälekaihtimet) jotta laskenta voidaan tehdä? VASTAUS KYSYMYKSEEN 2 Julkisivupiirustukset on lisätty seuraavalle Internet-sivulle: KYSYMYS 3 Onko mahdollista saada luetteloa lattiamateriaaleista tilatyypeittäin Lasten talosta? VASTAUS KYSYMYKSEEN 3 Ojoisten lastentalon lattiamateriaalina on muovimatto, liikuntasalissa lakattu puulattia, ruokasalissa muovilaatta ja pääaulassa mosaiikkibetoni. KYSYMYS 4 Kirkonkulman kerrostalon palvelukuvauksessa ei ole mainintaa perussiivouksista, tehdäänkö niitä?

3 3 VASTAUS KYSYMYKSEEN 4 Perussiivoukset Kirkonkulman kerrostalon tiloissa tehdään samoin kun koulun palvelukuvauksessa on kuvattu. KYSYMYS 5 Hintalomakkeessa on vain yhdet kohdat ylläpito- ja perussiivouksissa Kirkonkulman kohdalla, eli niihin laitetaan sekä koulun että kerrostalon hinnat/työajat yhteenlaskettuna? VASTAUS KYSYMYKSEEN 5 Kyllä, kyseisissä kohdissa Kirkonkulma tarkoittaa Kirkonkulman kokonaisuutta, johon kuuluvat koulu ja asuinrakennus. KYSYMYS 6 Kysymyksiä koskien kiinteistönhoitoa. Osakokonaisuus 2 Kettumäentie 2 A:n ja Ojoisten lastentalosta puuttuvat tilatiedot. Myös optiokohteesta Veteraanipolku tarvitaan myös tilatiedot ja pihakuva, josta näkee hoitoalueet. Kaikki kohteet Tarvitsen kaikki talotekniset laitetiedot niistä laitteista, jotka sisältyvät palvelukuvaukseen. (ilmanvaihto, lämmitys, palolaitteet jne.) VASTAUS KYSYMYKSEEN 6 Tiedot taloteknisistä laitteista on lisätty seuraavalle Internet-sivulle: Ojoisten lastentalon tilaluettelo on osakokonaisuus 2:n liitteissä. Kettumäentie 2 A:ssa tarjouspyyntö koskee kiinteistönhoitoa. Veteraanipolku 1:stä ei toimiteta tilatietoja eikä pihakuvaa, koska Veteraanipolku 1:n osalta palvelun sisällöstä ja hinnoista neuvotellaan sopimuskauden aikana erikseen, mikäli ostaja päättää laajentaa kiinteistönhoito- ja/tai siivouspalvelut koskemaan myös ko. kiinteistöä.

4 4 KYSYMYS 7 Kirkonkulman koulun asuinrakennuksen tilaluettelossa on mm. sauna yms. tiloja kellarikerroksessa. Palvelukuvauksessa ei mainita mitään kellarikerroksen tiloja. Kuuluvatko siivousohjelmaan? Jos, niin millä ohjelmalla? VASTAUS KYSYMYKSEEN 7 Kellarikerroksen tilat eivät kuulu siivousohjelmaan. Kun tiloissa tarvitaan siivousta, se tilataan erikseen (muut tehtävät työt). KYSYMYS 8 Kysymyksiä liittyen Ojoisten tulevaan lastentaloon: - Tuleeko sprinklerlaite? Mikäli tulee, kuinka monta erillistä? - Tuleeko rikosilmoitinlaitetta? Mikäli tulee, kuinka monta erillistä? - Paloilmoitinjärjestelmien -/ keskusten lukumäärä? VASTAUS KYSYMYKSEEN 8 Suunnittelu kesken, mutta sprinkleriä ei tule. Rikosilmoitinlaite/paloilmoitinjärjestelmä tulee (yhteinen keskus). KYSYMYS 9 Viherkasvit? - Miten määritellään hoidettavien kasvien määrä tarjoukseen? - Mitkä kasvit hoidetaan? - Kuka maksaa mullat ja lannoitteet? VASTAUS KYSYMYKSEEN 9 Korjaus tarjouspyyntöasiakirjoihin: Muutos siivouspalvelujen palvelukuvauksien kohtaan harvemmin tehtäviä töitä: Aula- ja käytävätilojen viherkasvien kastelun lisäksi niistä poistetaan roskat. Muu kasvien hoito jätetään pois. Toisin sanoen tarjottaviin hintoihin tulee sisällyttää aula- ja käytävätilojen viherkasvien kastelu sekä roskien poistaminen aula- ja käytävätilojen viherkasveista. Tarjottaviin hintoihin ei tule sisällyttää viherkasvien hoitoa muilta osin.

5 5 KYSYMYS 10 Päällystealueiden puhtaanapito - Kuinka monta kertaa vuodessa päällystealueiden on puhdistus (harjaus/ pesu) per vuosi on sisällyttävä palvelumaksuun? VASTAUS KYSYMYKSEEN 10 Ks. liitteessä numero 5 oleva kiinteistönhoidon palvelukuvaus ja sen kohta 3.1 Päällysteet. KYSYMYS 11 Onko päiväkodeissa siivoukselle aikarajoitteita, saako siivota lasten aikana? päiväkotien toiminta-ajat? Ja mitkä ovat VASTAUS KYSYMYKSEEN 11 Aikarajoitteita päiväkotien siivoukselle ei ole; Ojoisten lastentalon päiväkodin toive on, että siivous tehdään ainakin osittain toiminta-ajan ulkopuolella. Päiväkodit toimivat maanantaista perjantaihin klo välillä. KYSYMYS 12 Viherkasvien lannoitus ja mullan vaihto sisältyy sopimukseen, montako isoa/pientä viherkasvia kussakin kohteessa on? Sisältyykö lannoitteet ja multa myös sopimukseen? VASTAUS KYSYMYKSEEN 12 Ks. vastaus kysymykseen 9. KYSYMYS 13 Perussiivoukseen sisältyy yli 4m korkeudessa tehtävät puhdistukset, voiko mahdollisen nosturin käytön laskuttaa erikseen? VASTAUS KYSYMYKSEEN 13 Ks. vastaus kysymykseen 1.

6 6 Kysymyksiin ja vastauksiin liittyviä asiakirjoja sekä muita tarkentavia asiakirjoja (ASIAKIRJAT ) on lisätty seuraavalle Internet-sivulle: Vastaukset kysymyksiin julkaistaan seuraavassa Internet-osoitteessa (viimeistään kuusi (6) päivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista): Tarjoajan on joka tapauksessa käytävä lukemassa ja tarkistamassa kyseinen Internet-sivu kuusi (6) päivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista.

Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset.

Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset. Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset. Kysymys 1: Kohdassa 4.4 pyydetään täyttämään tarjouspyynnön liitteeseen 3 kunkin palvelun tuottamiseen osallistuvan henkilön henkilötiedot.

Lisätiedot

KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu

KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu 1 (29) KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu HANKINNAN KOHDE Linnan Tilapalvelut -liikelaitos (www.hameenlinna.fi/paatoksenteko-ja-talous/kaupunginorganisaatio/konserniyhtiot/linnan-tilapalvelut/)

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (18) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE LUONNOS 3.12.212 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 19.10.2012 1 (15) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN Tarjouspyyntö 14.9.2012 PALVELUNHALLINTAJÄRJESTELMÄ KYSYMYS 1 We can offer our suggestion with purchased/perpetual/owned licenses and with leased

Lisätiedot

SOPIMUSOSAPUOLET OVAT ALLEKIRJOITUSPÄIVÄNÄ SOPINEET SEURAAVAA: 1. SOPIMUKSEN PERUSTEET

SOPIMUSOSAPUOLET OVAT ALLEKIRJOITUSPÄIVÄNÄ SOPINEET SEURAAVAA: 1. SOPIMUKSEN PERUSTEET 1 (36) Tarjouspyynnön liite numero 1 Sopimusosapuolet Myyjä [Valitun tarjoajayhteisön nimi] [Valitun tarjoajayhteisön Y-tunnus] (myöhemmin myyjä/palveluntuottaja/tuottaja/toimittaja/toimeksisaaja) Ostaja

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ SIIVOUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ SIIVOUSPALVELUISTA 22.6.2011 Sivu 1/32 Tilaaja: Kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas Oy PL 84 13101 HÄMEENLINNA Hanke: VERKATEHTAAN SIIVOUSPALVELUT 2012 2014 TARJOUSPYYNTÖ SIIVOUSPALVELUISTA Kulttuuri- ja kongressikeskus

Lisätiedot

HYRIA KOULUTUS OY TARJOUSPYYNTÖ 18.5.2011 1 (61)

HYRIA KOULUTUS OY TARJOUSPYYNTÖ 18.5.2011 1 (61) HYRIA KOULUTUS OY TARJOUSPYYNTÖ 18.5.2011 1 (61) TOIMITILAPALVELUT Hyria koulutus Oy (www.hyria.fi) pyytää tarjoustanne toimipisteidensä toimitilapalveluiden tuottamisesta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 26.1.2012. Tarjouspyyntö 10.2/2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 26.1.2012. Tarjouspyyntö 10.2/2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT 26.1.2012 1 (9) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 26.1.2012 Tarjouspyyntö 10.2/2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT HUOM! Tarjoajan ei tule toimittaa mitään muita tietoja kuin tarjouslomake

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET

MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET 1. Hankinnasta esitetyt lisäkysymykset Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyynnön sisältöön liittyvistä

Lisätiedot

A. Kaikkia osa-alueita (1-6) koskevat kysymykset ja vastaukset:

A. Kaikkia osa-alueita (1-6) koskevat kysymykset ja vastaukset: Senaatti-kiinteistöt: Työympäristökehittämisen konsultointipalveluiden hankinta - tarjouspyyntöjä koskevat kysymykset ja vastaukset Seuraavassa on esitetty Senaatti-kiinteistöjen työympäristökehittämisen

Lisätiedot

VAKUUTUSTEN KILPAILUTTAMISPROSESSIN HOITAMINEN

VAKUUTUSTEN KILPAILUTTAMISPROSESSIN HOITAMINEN 1 (8) VAKUUTUSTEN KILPAILUTTAMISPROSESSIN HOITAMINEN HANKINNAN KOHDE Seutukeskus Oy Häme pyytää Hattulan kunnan (www.hattula.fi) ja Janakkalan kunnan (www.janakkala.fi) toimeksiannosta tarjoustanne vakuutusten

Lisätiedot

Tietoliikennepalvelut ajalle 1.4.2013-31.3.2016, optiot 1 + 1 vuotta Tarjouspyyntöön esitetyt kysymykset vastauksineen

Tietoliikennepalvelut ajalle 1.4.2013-31.3.2016, optiot 1 + 1 vuotta Tarjouspyyntöön esitetyt kysymykset vastauksineen POHJOIS-POHJANMAAN SAIRAAN- TPE4005 Kysymykset ja vastaukset 1 (11) Tietoliikennepalvelut ajalle 1.4.2013-31.3.2016, optiot 1 + 1 vuotta Tarjouspyyntöön esitetyt kysymykset vastauksineen Kysymys 1: Onko

Lisätiedot

LISÄTIETOJA -kysymykset 1.6.2011 klo 12.00 mennessä tulleet IKÄIHMISTEN ASUMISPALVELUN JA INTERVALLIHOIDON HANKINTA

LISÄTIETOJA -kysymykset 1.6.2011 klo 12.00 mennessä tulleet IKÄIHMISTEN ASUMISPALVELUN JA INTERVALLIHOIDON HANKINTA LISÄTIETOJA -kysymykset 1.6.2011 klo 12.00 mennessä tulleet IKÄIHMISTEN ASUMISPALVELUN JA INTERVALLIHOIDON HANKINTA 1. Intervallihoidossa on omaishoitajat yhä enenevässä määrin pyrkineet venyttämään hoidettavansa

Lisätiedot

tuotannon käynnistymisestä

tuotannon käynnistymisestä Liite 1 kohta 2.5 j: Onko palvelun hinnoitteluun sisällytettävä asukkaan mahdollisesti tarvitseman pyörätuolin, rollaattorin tai esim. nostolaitteen hankinnasta aiheutuvat kustannukset? Asukkaat saavat

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA Paraisten kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Palvelutoiminnot Rantatie 28 21600 PARAINEN 25.4.2014 TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA 1. OSTAJA Paraisten kaupunki (y-tunnus

Lisätiedot

MAINOSTOIMISTOPALVELUT

MAINOSTOIMISTOPALVELUT 1 (14) MAINOSTOIMISTOPALVELUT Seutukeskus Oy Häme pyytää Hyria koulutus Oy:n (www.hyria.fi) ja sen tytäryhtiön Hyria aikuiskoulutus Oy:n toimeksiannosta tarjoustanne mainostoimistopalveluista tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ x.x.2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ x.x.2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT 1 (40) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUSPYYNTÖ x.x.2011 TULOSTAMISEN JA KOPIOINNIN KOKONAISPALVELUT 2 (40) Seutukeskus Oy Häme (tilaaja/ostaja), www.seutukeskus.fi, toimii hankintalain mukaisena

Lisätiedot

Teknologiakeskus Innopark Oy pyytää tarjoustanne toimitilojen markkinointi- ja vuokrauspalvelusta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Teknologiakeskus Innopark Oy pyytää tarjoustanne toimitilojen markkinointi- ja vuokrauspalvelusta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TOIMITILOJEN MARKKINOINTI- JA VUOKRAUSPALVELU Teknologiakeskus Innopark Oy pyytää tarjoustanne toimitilojen markkinointi- ja vuokrauspalvelusta tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Kilpailuttamisen

Lisätiedot

KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNNÖN TARKENNUKSET

KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNNÖN TARKENNUKSET Integraatiopalveluiden kilpailutus Sauli Kleemola 27.1.2014 KYSYMYKSET, VASTAUKSET JA TARJOUSPYYNNÖN TARKENNUKSET (Huom! Sisältää olennaisia tarjouspyynnön tarkennuksia!) Hinnat ja hintojen vertailu 1.

Lisätiedot

SÄHKÖNHANKINTAPALVELU

SÄHKÖNHANKINTAPALVELU 1(10) SÄHKÖNHANKINTAPALVELU Seutukeskus Oy Häme on Hämeenlinnan seudun kuntien omistama osakeyhtiö. Sen tehtävänä on vastata keskitetysti Hämeenlinnan seudun kuntien ja yhteisöjen palkka- ja taloushallinnosta,

Lisätiedot

Loimaan kaupunki Kauppalankatu 3 Puh. 02 76 110 www.loimaa.fi PL 9, 32201 LOIMAA 32200 Loimaa Fax. 02 764 1141

Loimaan kaupunki Kauppalankatu 3 Puh. 02 76 110 www.loimaa.fi PL 9, 32201 LOIMAA 32200 Loimaa Fax. 02 764 1141 TARJOUSPYYNTÖ 21.10.2013 SIIVOUSPALVELUT Loimaan kaupungin tekninen ja ympäristöpalvelukeskus, ruoka- ja siivouspalvelut pyytää siivouspalvelutarjousta Loimaan kaupungin seuraavista kiinteistöistä osoitteessa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan kunta

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ Tuusulan kunta Tarjouspyyntö 27.1.2015 2/6 Tarjouspyyntö 1. Tilaaja Tuusulan kunta Tekninen toimi, tilakeskus Koskenmäenpolku 4, PL 60 04301 Tuusula 2. Tarjottavat kohteet Tuusulan kunta

Lisätiedot

7.11.2011. Hankinnasta tehdään sopimus yhden Palveluntuottajan kanssa.

7.11.2011. Hankinnasta tehdään sopimus yhden Palveluntuottajan kanssa. 1 (11) Myrskylän kunta Tarjouspyyntö 7.11.2011 Vastaanottaja Viite: 7.11.2011 hankintailmoitus sähköisessä ilmoituskanava Hilmassa Myrskylän kunnan Kirkonkylän koulun siivouspalvelujen hankinta Myrskylän

Lisätiedot

Dokumentointityö on siis osa palvelua ja palvelun hinta tulee ilmoittaa tarjouspyynnön liitteen 5 mukaisesti.

Dokumentointityö on siis osa palvelua ja palvelun hinta tulee ilmoittaa tarjouspyynnön liitteen 5 mukaisesti. 1 (7) Vastauksia kysymyksiin koskien tarjouspyyntöä johdon raportointipalvelusta KYSYMYS: Sivu 1 YTHS haluaa ostaa palveluna johdon raportointipalvelun määrittelemänsä tasapainotetun tuloskortin pohjalta,

Lisätiedot

LIITE 1 A Tarjouskilpailu: siivouspalvelut Vaatimukset siivouspalvelulle: Puhtaustasot Alla esitetyt puhtaustasovaatimukset ovat vähimmäisvaatimuksia, joiden on toteuduttava palvelussa. Puhtaustasot ja

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (13) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Mainostoimistopalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään tarjoaja sitoutuu

Lisätiedot

KANTA-HÄMEEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT

KANTA-HÄMEEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT 1(10) KANTA-HÄMEEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUT Hankinnan kohde ja laajuus Seutukeskus Oy Häme pyytää Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän toimeksiannosta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 2.4.2009 KALUSTEET

TARJOUSPYYNTÖ 2.4.2009 KALUSTEET 1 (23) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUSPYYNTÖ 2.4.2009 KALUSTEET 2 (23) Seutukeskus Oy Häme (http://www.seutukeskus.net) on Hämeenlinnan seudun kuntien (Hämeenlinnan kaupunki, Hattulan kunta

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot