YHTEENVETO LISÄKYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA TARJOUSPYYNTÖÖN:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "YHTEENVETO LISÄKYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA TARJOUSPYYNTÖÖN:"

Transkriptio

1 YHTEENVETO 1 (6) YHTEENVETO LISÄKYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA TARJOUSPYYNTÖÖN: Hämeen ammattikorkeakoulu : Siivouspalvelut Kysymys Vastaus Täydennys tarjouspyyntöön: Sopimuksen yleisenä sopimusehtona käytetään KP YSE2007 sopimusehtoja. Asiakirjojen pätevyysjärjestys on seuraava: sopimus, tarjouspyyntö liitteineen, KP YSE2007, tarjous. YLEISET: 1. Kampuksittain henkilöstömäärät (toimihenkilöt) Forssa 34 Mustiala 46 Riihimäki 51 Visamäki Tarjouspyynnössä oli teksti Opetustoiminta on kesä- ja heinäkuussa pääsääntöisesti hyvin vähäistä. Tänä aikana tehdään perussiivous sovitun laajuisena ylläpitosiivouksen laajuuden ollessa pienempi. Miten määritellään tuo laajuus, työtunnit tai laskutuksen suuruus tuona aikana? Kesäajan ylläpitosiivous sovitaan erikseen ja laskutetaan erillisveloituksella. 3. Tutustumiskierrolla selvisi, että osassa kohteissa on HAMK:n omistamat moppipesukoneet. Jääkö moppipesukoneiden hankinta jatkossa Tilaajalle vai tuleeko Toimittajan huomioida nämä tarjousvaiheessa? Nykyiset moppipesukoneet ovat käytettävissä siinä kunnossa kuin ne nyt ovat. Jatkohankinnat sovitaan tapauskohtaisesti erikseen. 4. Kuuluuko yläpölyjen siivous siivottavaan alueeseen ja miltä korkeudelta yläpölyt tulee siivota? Kyllä kuuluu ja ylläpitosiivouksen ulottuvuuskorkeus on 180 cm 5. Kuuluuko kasvien hoito tarjottaviin palveluihin? Ei kuulu. 6. Voitteko määritellä kohdekohtaisesti vuosittaisen opetuksellinen ajan ja samoin tilat tai osuuden tiloista, jotka tarvitsevat siivousta myös opetuksellinen ajan ulkopuolella? Loma-aikojen ylläpitosiivouksen laajuus sovitaan aina erikseen kohdekohtaisesti, riippuen toimipisteen kesän toiminnasta. 7. Ikkunoiden pesussa julkisivujen ikkunat pitää sisällyttää peruspesun vuosihintaan. Voitteko täsmentää kohdekohtaisesti mitä tarkoitetaan julkisivuilla ja niiden ikkunoilla? Ko ikkunat ovat ulkoseinällä sijaitsevia ikkunoita. 8. Huomioidaanko julkisivuikkunoiden pesun hinnassa myös nosturikustannukset? Ei huomioida.

2 YHTEENVETO 2 (6) 9. Olette ilmoittaneet, että pestävien ikkunoiden laajuus käydään läpi vuosittain, eli kaikkia ei pestä joka vuosi. Voitteko määritellä kohteittain, miten ikkunoiden pesu on rytmitetty eri vuosille? Ikkunoiden pesutarve määritellään erikseen vuosittain / kohteittain. 10. Haluatteko listauksen käytettävistä aineista, välineistä ja koneista jo tarjouksen mukaan, vai riittääkö, että listaus toimitetaan mahdollisen palvelusopimuksen allekirjoituksen yhteydessä? Riittää, että listaus toimitetaan palvelusopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. 11. Tarkennatteko kohtaa laatutakuu? Laatutakuulla tarkoitetaan palveluntuottajan kuvausta omasta laadunvarmistuksesta; miten se tehdään ja missä laajuudessa, korjaavien toimepiteiden tekeminen sekä em. toimintojen raportointi tilaajalle. 12. Tehdäänkö palvelunkuvaukset tarjousvaiheessa tarjouksen liitteeksi vai vasta sopimuksenteko vaiheessa? Palvelukuvaukset liitetään sopimuksenteko vaiheessa sopimusaineistoon. 13. Vuokralaiset hoitavat itse ylläpito- ja perussiivoussopimukset? Mikäli ei kuulu vuokrasopimukseen siivous, vuokralaiset hoitavat itse sopimusasiat siivouksen osalta. FORSSA: 1. Forssan ruokalan keittiö (tila 1009, 61 m2) siivotaanko 5 x viikossa? Muissa kohteissa keittiöt ainoastaan peruspesujen yhteydessä. Tilan 1009 pesee keittiöhlökunta; tuulikaappi, tsto-huone ja ikkunat kuuluu siivousfirmalle. 2. Ikkunapesujen rajaukset eli yläosat eivät kuuluneet pestäviin kohtiin. Saisiko tähän tarkennusta? Kuuluuko nostinkulut laskea hintaan? Kaariyläosat vaakajakokarmiin asti eivät kuulu pestäviin. Nostimia ei tarvita. 3. Sisätilojen toimistojen kattoikkunat riittääkö pölyn poisto tarvittaessa ja pesu 1xvuosi? Kyllä riittää eli kysymyksen mukaisesti. 4. Tilojen pintamateriaalit Vankan tyyppistä muovimattoa kaikkialla. Tiloissa 2043 ja 2053 (ent. elektroniikkalab. ja fys.lab.) on erikoinen sähköpassiivinen lattiamateriaali, päällisin puolin kuin muovimatto 5. Labra-luokkien palvelukuvaus? Labroissa ei ole toimintaa päivittäin, jolloin siivous on helpompi. Lukujärjestyksistä voi ennakoida/suunnitella työn vastaamaan käyttöä.

3 YHTEENVETO 3 (6) MUSTIALA: 1. Ikkunapesujen rajaukset eli yläosat eivät kuuluneet pestäviin kohtiin. Saisiko tähän tarkennusta? Kuuluuko nostinkulut laskea hintaan? Nostinkuluja ei lasketa hintaan. 2. Tarkennus: mitä tiloja siivotaan rivitaloissa? Rivitalot = Mattila1-3, Maijala 4-5, Toukola1-2,Tavastila 3-6 Siivotaan wc- ja pesuhuonetilat 3. Tarkennus: mitä tiloja siivotaan asuntoloissa? Asuntolat 1 = Päärakennus, Huttula, Pitkälä, Vanhala, Anttila, Heikkilä: siivotaan wc- ja pesuhuone/suihku/sos.tilat, pyykinpesu-ja kuivaustilat, käytävät, portaat, siiv.komerot Asuntolat 2 = Opetusmaatilan päärakennus, Eläinlääkärin asuinrakennus, Koneopettajan as.rakennus: siivotaan wc- ja pesuhuonetilat 4. Missä rakennuksissa on ikkunat, joissa tarvitaan ikkunoiden avaamiseen ruuvimeisseleitä? Ja lasketaanko nämä ikkunat myös mukaan perussiivouksen hintaan 3 m korkeudelta pestävinä? Vanha opisto, Vanha konttorirakennus, Vanhala ja Pitkälä ovat ne rakennukset, joissa ikkunoiden avaamiseen tarvitaan ruuvimeisseliä. Vanha opisto, Vanhala lasketaan perussiivouksen hintaan. 5. Missä rakennuksissa ikkunat avautuvat ulospäin? Lasketaanko näiden ikkunoiden ulkopuolinen pesu perussiivouksen hintaan? Ikkunoiden pesu kaikki pinnat kuuluvat hintaan. Ulospäin avautuvia ikkunoita on seuraavissa rakennuksissa: Vanha opistorakennus, Huttula, Sauna- ja pesularakennus, vanha konttorirakennus, Vanhala, Pitkälä, Heikkilä, Koneopettajan asuinrakennus, Korjausverstas, Anttila, Eläinlääkärin asuinrakennus, Opetusmaatilan päärakennus 6. Lasketaanko kaikkien rakennusten ikkunoiden pesu perussiivouksen hintaan 3 m korkeudelle saakka? Kyllä, paitsi kts allaoleva kohta 7 7. Missä rakennuksissa ja mitä ikkunoita ei huomioida perussiivoushinnassa? Vanha ja Uusi konehalli : ei konehallitilan ikkunoita Talli /Rakennusopin työtila: ei korjaamo- ja työsalin ikkunoita Saunarakennus: ala- ja yläkerran asuntojen ikkunoita ei huomioida Korjausverstas: yläkerran ikkunoita ei huomioida Pitkälä: yläkerran ikkunoita eikä alakerran asunnon(huonenrot ) ikkunoita ei huomioida Uusi navetta: tuotantotilojen ikkunoita ei huomioida, vain sos.tilojen ikkunat Vanha Navetta: tuotantotilojen ikkunoita ei huomioida; vain luokka- ja sos.tilojen ikkunat ( tilat jotka myös ylläpidossa) Opetusmaatilan päärakennus: toisen päätyasunnon (huonenrot ) ikkunoita ei huomioida 8. Mitkä ovat eri rakennusten lattiamateriaalit? Pääosin linoleumlattioita, päärakennuksen eteis- käytävä- ja rapputiloissa kivilattia, Vanhan opistorakennuksen juhlasalissa puulattia, jossain tiloissa/rakennuksissa betolattia.

4 YHTEENVETO 4 (6) 9. Uusi Navetan tilaluettelo sekä pohjakuva puuttuu eli siivottavat tilat, m2 sekä taajuudet? Uusi Navetta ei kuulu ylläpitosiivouksen piiriin. Vain peruspesut opiskelijoiden ja hlökunnan sostiloissa sekä näiden tilojen ikkunat. 10. Mattila, Maijala, Toukola, Tavastila; kuuluvatko tilaluettelossa pyydetyt kaikki tilat ylläpitosiivoukseen?? Kts kohta Tilojen pintamateriaalit kts kohta 8 RIIHIMÄKI: 1. Riihimäen kampuksella 2. kerroksen toimitilat oli tilaluettelossa merkitty työtiloiksi (siiv 5 x vko). Siivoustaajuus miten, sillä tilat todettu siivouskierrolla olevan toimistotiloja? Ovat toimistotiloja ja siivous 5 x vko 2. Konetekniikan laboratorion siivoustaajuus ja palvelukuvaus? Siivoustaajuus 5 x vko, lattiapinnat siivotaan työtilasta, ei työtasoja. 3. Palvelukuvauksista puuttuu kokonaan laboratoriot, siivotaanko luokkien kuvauksen mukaan? Mitä tehtäviä ja millä taajuudella on konelaboratoriossa palveluntuottajan vastuulla? Siivotaan eli 5xvko, lattiapinnat kuuluu palveluntuottajan vastuulle, ei työtasot. 4. Onko siivouskeskuksessa oleva pyykinpesukone tilaajan? Kenelle kuuluu pyykinpesukoneen investointikustannus sekä huoltokustannukset? On tilaajan pyykinpesukone ja investointi- ja huoltokustannukset kuuluu Tilaajalle. 5. Kierrolla on mainittu, että ruokasalin perussiivous pitäisi hinnoitella erikseen. Miten tämän kanssa menetellään? Ei pidä hinnoitella erikseen 6. Tilojen pintamateriaalit Aulassa mosaiikkibetonilaattaa, muualla pääosin linoleumlattioita 7. Seuraavien tilojen palvelukuvauksetpuuttuu; labran tilat (konelabra, labran luokat, autom.labor, elektr.labra) sekä fysiikka, levytyötila, hitsaus tilat? Labratilat = luokkatilat, 5xvko, lattiapinnat. 8. Työtilat; noudatetaanko toimistot/opettajien huoneiden palvelukuvausta?? Noudatetaan toimistojen/ opettajienhuoneiden palvelukuvausta eli 2xvko ylläpitosiivous ja perussiivous 1x v 9. Mitkä luokkatilat on kotipesiä? Kotipesiä ovat A 102, A 210 ja A 212

5 YHTEENVETO 5 (6) VALKEAKOSKI: 1. Valkeakosken A-talon 1. kerroksen pohjakuva puuttui tarjouspyyntöasiakirjoista. Puuttuva 1. kerroksen pohjakuva on liitetty omana PDF:nä tarjouspyyntösivulle. 2. Millainen on kesä ajan tilojen käyttötarve Valkeakosken yksikössä? Vähäinen, kts allaoleva kohta 3. Millaiset ovat kesäajan ylläpitosiivouksen siivoustaajuudet Valkeakosken yksikössä? Kesäajan ylläpitosiivous sovitaan erikseen ja laskutetaan erillisveloituksella. VISAMÄKI: 1. Tarkennetut palvelukuvaukset; laboratoriot, metallipajat, keramiikkapajat, vaatesuunnittelu- ja ompelutilat koskien Visamäki B talon kellarikerroksen laboratoriotiloja. Siivotaanko kaikki taso- ja pöytäpinnat? Laboratorio = luokka. Siivotaan lattiapinnat. 2. Visamäki B talon opiskelijatilojen (oleskelu, neuvottelu- ja saunatilat)siivoustaajuus? Siivoustaajuus 2 x vko oleskelu- ja neuvottelutilat. Suihku- ja saunatilat tarvittaessa 1xvko. 3. Miten laboratoriotilat siivous halutaan suoritettavan? laboratorio = luokka eli 5xvko 4. B- talon saunan siivoustaajuus? Kts. kohta 2 5. Palvelukuvauksista puuttuu kokonaan laboratoriot, siivotaanko luokkien kuvauksen mukaan? Kyllä siivotaan. 6. Laboratoriossa olevat mahdolliset vaaralliset aineet, miten informoidaan siivoojaa? Sovittava erikseen sopimuksen alkaessa perehdyttämiskierroksella. 7. Onko siivouskeskuksessa oleva pyykinpesukone tilaajan? Kenelle kuuluu pyykinpesukoneen investointikustannukset sekä huoltokustannukset? Tilaajan kone. Investointi- ja huoltokustannukset kuuluuvat Tilaajalle. 8. Pestäänkö kaikki julkisivun ikkunat vain 3 metrin korkeudelta? Kiinteät julkisivuikkunat 3 metrin korkeuteen asti sisältyy perussiivoukseen. Yläpuolisten ikkunoiden pesu sovitaan erikseen. 9. Kuinka usein laboratoriotilat siivotaan ja usein pöytäpinnat pyyhitään? Puuttuu palvelukuvauksesta? Laboratorio = luokka eli 5 x vko, pöytäpintoja ei pyyhitä.

6 YHTEENVETO 6 (6) 10. Milloin lukukausi päättyy? Pääseekö perussiivouksia suorittamaan heti lukukauden päätyttyä? Suurin osa opiskelijoista on pois toukokuun loppuun mennessä. Kesäopintoja on jonkin verran, mutta perussiivouksia pääsee suorittamaan heti kesäkuun alusta. 11. Laboratorioiden siivoustaajuus? Kts. kysymys nro Hamkon tiloissa olevan saunan siivoustaajuus, tilaluettelossa 5 x vko tarvitseeko näin usein? Ei tarvitse kts. Visamäki kohta 2.

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset.

Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset. Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset. Kysymys 1: Kohdassa 4.4 pyydetään täyttämään tarjouspyynnön liitteeseen 3 kunkin palvelun tuottamiseen osallistuvan henkilön henkilötiedot.

Lisätiedot

Entä A-talon vuokralaisen ikkunat (Voglia), jos vuokralainen hoitaa itse siivouksen?

Entä A-talon vuokralaisen ikkunat (Voglia), jos vuokralainen hoitaa itse siivouksen? 1 (13) SIIVOUSPALVELUT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 8.8.2011 KYSYMYS 1 Ikkunanpesut: Perussiivous käsittää ikkunoiden pesun, lukuun ottamatta julkisivuikkunoiden ulkopintoja Luetaanko julkisivuikkunoiksi kaikki

Lisätiedot

Kuuluuko ylläpitosiivous suorittaa myös koulujen ja lukion kesäloma-aikana?

Kuuluuko ylläpitosiivous suorittaa myös koulujen ja lukion kesäloma-aikana? 1 (5) KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.5.2011 KYSYMYS 1 Kuuluuko ylläpitosiivous suorittaa myös koulujen ja lukion kesäloma-aikana?

Lisätiedot

Siivouskilpailutus 2018 Liite 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6

Siivouskilpailutus 2018 Liite 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6 Siivouskilpailutus 2018 Liite 2 Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6 1. Kairatie 75, osoite: Kairatie 75 96100 Rovaniemi ROI kaupunki Kiinteistöissä toimii Vaaranlammen

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 3

Siivouspalvelukuvaus Liite 3 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 3 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Kuntoutumiskeskus Miekku Haapaniementie 27 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 440,40 m 2 Työaika on 2,0 h/kerta;

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouspalveluista TILALUETTELO Tekniikan ala ja sosiaaliala, Tietokatu 1, Kemi D/192/ /2016 Tarjouspyynnön liite 3.4.

Tarjouspyyntö siivouspalveluista TILALUETTELO Tekniikan ala ja sosiaaliala, Tietokatu 1, Kemi D/192/ /2016 Tarjouspyynnön liite 3.4. Tarjouspyyntö siivouspalveluista TILALUETTELO 6.9.2016 Tekniikan ala ja sosiaaliala, Tietokatu 1, Kemi D/192/02.08.01/2016 Tarjouspyynnön liite 3.4. Tilanro Tila m² Taajuus Lattiamat. HUOM! 1001 Tuulikaapp

Lisätiedot

Siivouskilpailutus Liite 1.

Siivouskilpailutus Liite 1. PUHTAUSTASOLUOKITUS A Ylläpitosiivous Näitä puhtaustasoja sovelletaan tilojen siivouksessa yleisesti. Tasoja sovelletaan niissä tiloissa, joiden osalta muuta ei ole tuotu tarjouspyynnössä tai sen liitteissä

Lisätiedot

Tarjouspyynnön liite 3.7.

Tarjouspyynnön liite 3.7. Tarjouspyyntö siivouspalveluista TILALUETTELO 6.9.2016 Tietokatu 2, Kemi D/192/02.08.01/2016 Tarjouspyynnön liite 3.7. Tilanro Tila m² Kust.paikka Taajuus Lattiamat. HUOM! A101 Tuulikaapp 6,2 Tietok. 2A

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET

MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET 1. Hankinnasta esitetyt lisäkysymykset Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyynnön sisältöön liittyvistä

Lisätiedot

Asiakirjatyyppi 1/6 25.1.2013

Asiakirjatyyppi 1/6 25.1.2013 Asiakirjatyyppi 1/6 PALVELUKUVAUS Ojoisten Lasten talo, (päiväkoti, esikoulu, koulu ja neuvola) (elokuu 2013) Ylläpitosiivous Tuulikaapit Märkäeteiset Ovista ja ovenpielistä likaantuneiden kohtien pyyhintä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouspalveluista D/192/ /2016 Liite 2.

Tarjouspyyntö siivouspalveluista D/192/ /2016 Liite 2. PUHTAUSTASOLUOKITUS A Ylläpitosiivous Näitä puhtaustasoja sovelletaan tilojen siivouksessa yleisesti. Tasoja sovelletaan niissä tiloissa, joiden osalta muuta ei ole tuotu tarjouspyynnössä tai sen liitteissä

Lisätiedot

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 Loimaan kaupunki Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 1.YHTEISKOULU, HIRVIKOSKEN YHTENÄISKOULU JA KESKUSKOULU Työkorkeus ylläpitosiivouksessa on ylettyvyyskorkeus, harvemmin

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus LIITE 1

Siivouspalvelukuvaus LIITE 1 Siivouspalvelukuvaus LIITE 1 Asiakas Sopimuskohde / osoite Ylläpitosiivous Wiitaunioni; siivouspalvelut Muurasjärven ala-aste; A-rakennus Ristimäentie 9 44 880 Muurasjärvi Siivottava pinta-ala 559,40 m2

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 2

Siivouspalvelukuvaus Liite 2 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 2 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Päiväkoti Tuulentupa Työväentalontie 2 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 161,0 m2 Päivittäinen työaika 1,75

Lisätiedot

Tilat ovat edustavia tai hygieenisesti korkeaa puhtautta vaativia tiloja.

Tilat ovat edustavia tai hygieenisesti korkeaa puhtautta vaativia tiloja. PUHTAUSTASOT JA MÄÄRITELMÄT PUHTAUSTASO 5 / (PUHDAS, HYGIEENINEN) Tilat ovat edustavia tai hygieenisesti korkeaa puhtautta vaativia tiloja. Tilat ovat käytössä päivittäin. Tilojen toiminta edellyttää tiloilta

Lisätiedot

Asiakirjatyyppi 1/6 28.11.2012

Asiakirjatyyppi 1/6 28.11.2012 Asiakirjatyyppi 1/6 PALVELUKUVAUS Ojoisten Lasten talo, (päiväkoti, esikoulu, koulu ja neuvola) (elokuu 2013) Ylläpitosiivous Tuulikaapit Märkäeteiset Ovista ja ovenpielistä likaantuneiden kohtien pyyhintä

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (18) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE LUONNOS 3.12.212 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

PALVELUKUVAUS YTHS Oulun toimipiste Yliopistokatu 1 A Oulu

PALVELUKUVAUS YTHS Oulun toimipiste Yliopistokatu 1 A Oulu PALVELUKUVAUS 15.3.2017 YTHS Oulun toimipiste Yliopistokatu 1 A 90570 Oulu 1. KRS TILAT Päivittäin siivottavat tilat: - vastaanottohuoneet n. 300 m² - ajanvaraustila n. 52 m² - toimisto n. 12 m² - WC tilat

Lisätiedot

YLLÄPITOSIIVOUKSEN TYÖOHJEET KOULUISSA

YLLÄPITOSIIVOUKSEN TYÖOHJEET KOULUISSA Iisalmen kaupunki Liite 3 Ruoka- ja siivouspalvelut v.2014 1 YLLÄPITOSIIVOUKSEN TYÖOHJEET KOULUISSA LUOKAT opetustaulut ja taulusienet pestään pulpettien päälliset, pöydät, ikkunalaudat ja muut ulottuvuuskorkeudella

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 1

Siivouspalvelukuvaus Liite 1 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 1 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Miekkarinteen päiväkoti Isoahontie 18 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 257,0 m2 Päivittäinen työaika 2,0

Lisätiedot

PÄIVÄKOTIEN JA ASUKASPUISTOJEN YLLÄPITOSIIVOUS

PÄIVÄKOTIEN JA ASUKASPUISTOJEN YLLÄPITOSIIVOUS TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 B 1 1 (6) Päiväkotien ja asukaspuistojen ylläpitosiivouksen palvelukuvaus 18.4.2012 1751/02.08.00/2012 PÄIVÄKOTIEN JA ASUKASPUISTOJEN YLLÄPITOSIIVOUS RYHMÄ- JA LEPOHUONEET SEKÄ

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus LIITE 2

Siivouspalvelukuvaus LIITE 2 1 Siivouspalvelukuvaus LIITE 2 Asiakas Sopimuskohde / osoite Ylläpitosiivous Wiitaunioni; siivouspalvelut Muurasjärven kotipalvelu Toukolantie 7 44 880 Muurasjärvi Siivottava pinta-ala 49,5 m2 Säännöllisin

Lisätiedot

INSTA 800 STANDARDI KÄYTÄNNÖSSÄ

INSTA 800 STANDARDI KÄYTÄNNÖSSÄ INSTA 800 STANDARDI KÄYTÄNNÖSSÄ Puhtausalan kehityspäivät 19.-21.10. 2017 Suunnittelupäällikkö Eija Hirvonen 2 3 VASTUULLINEN TOIMITUSKETJU 4 INSTA 800 STANDARDIN KÄYTTÖ Missä standardia voidaan käyttää:

Lisätiedot

Palveluntuottaja hyväksyy esitetyt vaatimukset tarjouspyynnön liitteellä 3, Hankinnan kohteisiin ja tarjoukseen liittyvät vähimmäisvaatimukset.

Palveluntuottaja hyväksyy esitetyt vaatimukset tarjouspyynnön liitteellä 3, Hankinnan kohteisiin ja tarjoukseen liittyvät vähimmäisvaatimukset. PALVELUN KUVAUS JA VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tällä liitteellä annetaan tietoja hankinnan kohteesta sekä määritellään palvelun vähimmäisvaatimukset, jotka palveluntuottajan on täytettävä koko sopimuskauden ajan.

Lisätiedot

LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET 5 X VIIKOSSA SUORITETTAVAT TYÖT

LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET 5 X VIIKOSSA SUORITETTAVAT TYÖT Palvelukuvaus 1 (11) LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET Roskakorien tyhjennys ja tarvittaessa puhdistus Työpöytien pyyhintä Tasopintojen ja niiden takana olevien seinäpintojen pyyhintä

Lisätiedot

LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET 5 X VIIKOSSA SUORITETTAVAT TYÖT

LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET 5 X VIIKOSSA SUORITETTAVAT TYÖT Otaniemen palvelukuvaus 1 (7) LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET Työ- ja tutkimuspöytien pyyhintä vapailta pinnoilta Ovenkahvat ja valokatkaisijoiden pyyhintä Pesualtaiden puhdistus ja

Lisätiedot

Kyyjärven Paletti Oy; kiinteistönhoito + siivous + ulkoalueiden hoito

Kyyjärven Paletti Oy; kiinteistönhoito + siivous + ulkoalueiden hoito TARJOUSPYYNTÖ 30.8.2019 Kyyjärven Paletti Oy; kiinteistönhoito + siivous + ulkoalueiden hoito Pyydämme tarjouksia Kyyjärven Paletin kiinteistön ylläpidosta. Tarjouksia pyydetään kolmesta osa-alueesta,

Lisätiedot

Tehostetun palveluasumisen tilojen puhtaanapito työohjeiden mukaisesti. LIITE 5

Tehostetun palveluasumisen tilojen puhtaanapito työohjeiden mukaisesti. LIITE 5 PALVELUKUVAUS 27.12.2016 Juuan kunta / Puhtauspalvelut Juuan kunta toteuttaa Siun soten puhtauspalvelut. Siun soten ostama palvelu sisältää palvelukuvauksen ja liitteinä olevien työohjeiden mukaisen puhtaanapidon.

Lisätiedot

PERHENEUVOLAN JA AIKUISSOSIAALITYÖTILOJEN YLLÄPITOSIIVOUS

PERHENEUVOLAN JA AIKUISSOSIAALITYÖTILOJEN YLLÄPITOSIIVOUS TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 C 1 (5) Perheneuvolan ja aikuissosiaalityötilojen ylläpitosiivouksen palvelukuvaus 18.4.2012 1751/02.08.00/2012 PERHENEUVOLAN JA AIKUISSOSIAALITYÖTILOJEN YLLÄPITOSIIVOUS LEIKKI-

Lisätiedot

Siivouspalvelujen palvelukuvaus. 1 x viikossa Kura-aikoina mattojen alta imurointi / pyyhintä, muuna aikana 1 x kuukaudessa

Siivouspalvelujen palvelukuvaus. 1 x viikossa Kura-aikoina mattojen alta imurointi / pyyhintä, muuna aikana 1 x kuukaudessa Siivouspalvelujen palvelukuvaus Kirkonkulman koulu, Vanhanpappilantie 87, 13300 Hämeenlinna Tuulikaapit Oven kahvojen pyyhintä Mattojen imurointi Kura-aikoina mattojen alta imurointi / pyyhintä, muuna

Lisätiedot

PALOASEMIEN YLLÄPITOSIIVOUS

PALOASEMIEN YLLÄPITOSIIVOUS TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 H 1 1 (8) PALOASEMIEN YLLÄPITOSIIVOUS KÄYTÄVÄT, KOPIOINTIHUONE, HISSIT, PORTAAT, TASANTEET, AULAT JA TUULIKAAPIT Puhdistetaan t ja matot pöydät ulottuvuuskorkeudella olevat tasopinnat

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 6 ) Siivouspalvelu

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 6 ) Siivouspalvelu KANKAANPÄÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 6 ) 1. YLEISTÄ Kankaanpään kaupunki on monipuolinen varuskuntakaupunki Pohjois-Satakunnan ytimessä. Kankaanpään kaupungin tukipalveluyksikkö huolehtii toimistopalvelujen,

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1/7 27.11.2012

Palvelukuvaus 1/7 27.11.2012 Palvelukuvaus 1/7 PALVELUKUVAUS Seminaarin koulu Seminaarinkatu 2 Ylläpitosiivous Tuulikaapit Lasipinnoilta tahrojen pyyhintä Oven kahvojen pyyhintä Mattojen imurointi Lattian nihkeä / kosteapyyhintä,(kura-aikoina

Lisätiedot

TYÖVÄENOPISTOJEN YLLÄPITOSIIVOUS

TYÖVÄENOPISTOJEN YLLÄPITOSIIVOUS TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 E 1 1(9) Työväenopistojen ylläpitosiivouksen palvelukuvaus 18.4.2012 1751/02.08.00/2012 TYÖVÄENOPISTOJEN YLLÄPITOSIIVOUS OPETUSTILAT pulpetit ja työpöydät taulut ja taulukourut

Lisätiedot

KIINTEISTÖJEN TILAT Liite 6 1(74)

KIINTEISTÖJEN TILAT Liite 6 1(74) 1(74) ANTTILAN PÄIVÄKOTI Siivottava pinta-ala 484 Tiedot ovat puutteellisia Numero Tila m² Ikkuna 123 Käytävä 13,5 5 x vko Upofloor, Lifeline ei ei ei 3 Siivoustiheys lattiamateriaali Lamput iv-päät. Matto

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA Paraisten kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Palvelutoiminnot Rantatie 28 21600 PARAINEN 25.4.2014 TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA 1. OSTAJA Paraisten kaupunki (y-tunnus

Lisätiedot

Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F Vantaa Y-tunnus:

Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F Vantaa Y-tunnus: Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F 01280 Vantaa 020 719 1470 petri.niemi@cleanspot.fi Y-tunnus: 1875768-5 TYÖOHJE JA SOPIMUSEHDOT 2019 YLEISET TEHTÄVÄT / KAIKKI TILAT Lattioiden imurointi ja pyyhintä:

Lisätiedot

2771/ /2016 servtj

2771/ /2016 servtj Perussiivoukset 2016 COOR SERVICE MANAGEMENT Tarkistuspäivämäärä koulut Malm skola 2.8., 4.8., 8.8. Huomiot 2.8. paljon poikkeamia. Korjattu 8.8. mennessä. Tekstiilikalusteita vielä imuroimatta 2771/10.03.02/2016

Lisätiedot

RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTIEN YLLÄPITOSIIVOUS

RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTIEN YLLÄPITOSIIVOUS TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 4 B 2 1 (6) Ryhmäperhepäiväkotien ylläpitosiivouksen palvelukuvaus 18.4.2012 1751/02.08.00/2012 RYHMÄPERHEPÄIVÄKOTIEN YLLÄPITOSIIVOUS RYHMÄ- JA LEPOHUONEET Paperi- ja saippua-annostelijat

Lisätiedot

Remonttisuunnitelma 1 (12) Kohde

Remonttisuunnitelma 1 (12) Kohde Remonttisuunnitelma 1 (12) 1 Kohde As Oy yhtiön Huoneisto sijaitsee Tahmelassa,Tamperella. Taloyhtiön rakennukset ovat otettu käyttöön vuonna 1980-1981. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 3. Kerroksinen

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (21) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 15.2.2013 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

Krannilan liikuntapuiston huoltorakennus

Krannilan liikuntapuiston huoltorakennus 7..203 3:07:0 --- - 6.4 6.4 HUOLTORAKENNUS 6. 6. 6.5 6.4 HUOLTOPIHA 6.0 KALUSTOHALLI 60.7 --- - 60.2 62.0 6.0 60. 6.0 60.4 60.0 N 6706300000 E 2548890000 2548890 6706300 /500 Asemapiirros : 500 P L I 0

Lisätiedot

S O T K A M O N K U N T A A T E R I A - J A P U H T A A N A P I T O P A L V E L U T

S O T K A M O N K U N T A A T E R I A - J A P U H T A A N A P I T O P A L V E L U T Sotkamon kunta / sivistys palvelut PL 24 88601 SOTKAMO tarjouspyyntö 6.11.2012 TARJOUSPYYNTÖ 1. EMÄNTÄKOULUN ALUEEN KIINTEISTÖJEN SIIVOUSPALVELUSTA Osoite: Vuokattiopistontie 9, 88601 Vuokatti Kerrostalo

Lisätiedot

Siivottaviin kohteisiin järjestetään esittely-/ tutustumistilaisuus.

Siivottaviin kohteisiin järjestetään esittely-/ tutustumistilaisuus. TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TARJOUSPYYNTÖ SIIVOUSPALVELUSTA 1. Hankinnan kohde Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne Klaukkalan jäähallin ja Nurmijärven sosiaalitoimiston siivouspalveluista. Tarjouskilpailun

Lisätiedot

Yhteensä 504 (2,7 ryhmää/pv) koulutuspäivää 210 opisk

Yhteensä 504 (2,7 ryhmää/pv) koulutuspäivää 210 opisk Liite 1 Kohde: YSAO Peltosalmi Toimiala Mitoitin Ryhmäkoko Yksikkö YSAO AIK Maarakennusala* 302 12 koulutuspäivää YSAO AIK Maatalousala 202 12 koulutuspäivää YSAO Eläintenhoitaja (perusk ja yo) 90 18 opisk

Lisätiedot

Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla. Tutkinnon perusteet: KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUIDEN PERUSTUTKINTO 2014

Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla. Tutkinnon perusteet: KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUIDEN PERUSTUTKINTO 2014 NUORTEN YSTÄVÄT MAHIS JYVÄSKYLÄ Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla Tutkinnon perusteet: KOTITYÖ- JA PUHDISTUSPALVELUIDEN PERUSTUTKINTO 2014 Paikka: Taitoniekantie

Lisätiedot

KIINTEISTÖPALVELUSOPIMUS

KIINTEISTÖPALVELUSOPIMUS Huom! Lomakkeita myy Kiinteistöalan Kustannus Oy. Kiinteistötyönantajat ry:n jäsenyritykset voivat ladata lomakkeet jäsenextrasta veloituksetta. KIINTEISTÖPALVELUSOPIMUS 1. SOPIMUSKOHDE Kiinteistö 2. SOPIMUKSEN

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan kunta

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ Tuusulan kunta Tarjouspyyntö 27.1.2015 2/6 Tarjouspyyntö 1. Tilaaja Tuusulan kunta Tekninen toimi, tilakeskus Koskenmäenpolku 4, PL 60 04301 Tuusula 2. Tarjottavat kohteet Tuusulan kunta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 Loimaan kaupunki Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 1. YHTEISKOULU Työkorkeus ylläpitosiivouksessa on ylettyvyyskorkeus, harvemmin tehtävissä ja perussiivouksessa on huonekorkeus.

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA

Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Tekninen lautakunta 20.6.2012 48 (Voimaantulo 1.8.2012 alkaen) KUNNAN OMISTAMIEN TILOJEN VUOKRAUS / OHJEET JA TAKSA Kunnan omistamien ja hallitsemien eri tilojen vuokrauskäytäntö ja vuokratasot määritellään

Lisätiedot

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI

MYYDÄÄN M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE ILOMANTSI MYYDÄÄN 2 031 M 2 TOIMISTOTILAA SOIHTULANTIE 7 82900 ILOMANTSI MYYNTIKOHDE Kiinteistö Oy Ilomantsin virastotalon osakkeet 1-472, 735-1490 ja 1491-2293, jotka oikeuttavat pohjakerroksessa sijaitsevan toimistohuoneiston

Lisätiedot

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto

HEKA TAPANINVAINIO VIHERVARPUSENTIE 3 Vihervarpusentie 3, 5, 7, 9 00730 Helsinki Vuokrausaineisto Kerrostalo Vihervarpusentie Rivitalot Vihervarpusentie, ja 9 avainnekuvat ovat taiteellinen näkemys kohteesta eikä kaikin osin vastaa rakennettavaa kohdetta. EKA TAPANINVAINIO VIERVARPUSENTIE 000 elsinki

Lisätiedot

11.11.2014 LEGIRUS ARENA, VANTAAN KORSOON

11.11.2014 LEGIRUS ARENA, VANTAAN KORSOON 11.11.2014 LEGIRUS ARENA, VANTAAN KORSOON Legirus arena projekti vaiheet aikaikkunassa: - 1-2/2013 Tarjoukset Kentän ja Hallin valmistajilta kustannusarvion pohjaksi - 1/2013 Vantaan kaupungin kanssa neuvottelut

Lisätiedot

Siivouspalvelujen palvelukuvaus

Siivouspalvelujen palvelukuvaus Siivouspalvelujen palvelukuvaus Tarvasmäen päiväkoti, Versotie 1, 13300 Hämeenlinna Tuulikaappi Ovista ja ovenpielistä likaantuneiden kohtien pyyhintä Kura-aikoina mattojen imurointi joka päivä; Muina

Lisätiedot

Ulkoilma Ihmisestä ja kotieläimistä (hilseet ja mikrobit) Ihmisen toiminta (hajusteet, väärin hoidetut pinnat, kynttilänpoltto, ruuanvalmistus jne )

Ulkoilma Ihmisestä ja kotieläimistä (hilseet ja mikrobit) Ihmisen toiminta (hajusteet, väärin hoidetut pinnat, kynttilänpoltto, ruuanvalmistus jne ) 24.11.2015 Ulkoilma Ihmisestä ja kotieläimistä (hilseet ja mikrobit) Ihmisen toiminta (hajusteet, väärin hoidetut pinnat, kynttilänpoltto, ruuanvalmistus jne ) Rakennus- ja sisustusmateriaalit (tekstiilipinnat,

Lisätiedot

Vastuunjakotaulukko laitoshuollon ja asiakkaan välillä. Huomioitavaa

Vastuunjakotaulukko laitoshuollon ja asiakkaan välillä. Huomioitavaa Vastuunjakotaulukko laitoshuollon ja asiakkaan välillä KOHDE JA TEHTÄVÄ SUORITUSVASTUU Huomioitavaa Ylläpitosiivous Ylläpitosiivous on säännöllisin väliajoin käsi- ja/tai konemenetelmin tehtävää siivousta,

Lisätiedot

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut

ETELÄ-SAVON SOSIAALI- TERVEYSPALVELUJEN KY Tekniset palvelut 1 (5) VUOKRATTAVA TILA, vastanottokoti, turvakoti sekä sijais- ja jälkihuoltoyksikkö Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (ESSOTE) hakee käyttöönsä vuokratiloja. Vuokratilat voivat olla

Lisätiedot

Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015

Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015 Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015 Tiedotustilaisuus 15.8.2012 Tervetuloa! 2 Paikalla kaupungin edustajia: Vs. Kunnossapitopäällikkö Pekka Ahomies Rakennuspäällikkö Matti Toivonen Kuljetuspäällikkö Hannu

Lisätiedot

Tilakeskuksen perusturvaosastolta perimä sisäinen vuokra vuonna 2015 kokonaisvuokra 12,66 /m2/kk (sisältää ylläpito-, pääoma ja maapohjavuokran)

Tilakeskuksen perusturvaosastolta perimä sisäinen vuokra vuonna 2015 kokonaisvuokra 12,66 /m2/kk (sisältää ylläpito-, pääoma ja maapohjavuokran) Pertlk 9.12.2014 Liite 1/2014 PALVELUASUMISEN VUOKRAT 1.3.2015 ALKAEN RYHMÄKODIT: Pehtoori ryhmäkodin kokonaisneliöt 304 m2, josta Asukkaiden käytössä 287 m2 Henkilökunnan tiloja 12 m2 (vähennetty) Tilakeskuksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 10.6.2015

TARJOUSPYYNTÖ 10.6.2015 TARJOUSPYYNTÖ 10.6.2015 Palvelutuotanto PL 20 02401 Kirkkonummi TARJOUSPYYNTÖ SIIVOUSPALVELUISTA Kirkkonummen kunnan palvelutuotannon lautakunta pyytää tarjoustanne siivouspalvelujen hoitamisesta ajalla

Lisätiedot

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA

VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA VAMMAISPALVELULAIN MUKAISEN HENKILÖKOHTAISEN AVUN PALVELUIDEN HANKINTA Lisäkysymykset Kysymys 1. Kohta Toimialan rekisteri: Kopio rekisteröintipäätöksestä/hakemuksesta: Mikäli tarjoamme toimintaa usean

Lisätiedot

22,0 m², 2h, avok, parvi,

22,0 m², 2h, avok, parvi, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Sallankivi Puh: +358 400 630 848 RE/MAX Extra Kodit Malmin raitti 7 00700 Helsinki Puh: 050 361 5099 Tämä ylimmän kerroksen näppärä kaksio viehättää avaruudellaan ja selkeällä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Click here to 1/ Click here to

Tarjouspyyntö Click here to 1/ Click here to Tarjouspyyntö Click here to 1/10 VTT:N TOIMITALO JYVÄSKYLÄSSÄ Suomen valtio/ Senaatti-kiinteistöt omistaa Jyväskylän Rauhanlahdessa VTT:n käytössä olevan kiinteistökokonaisuuden, joka koostuu tontista

Lisätiedot

KANGASALAN TOIMIPISTE

KANGASALAN TOIMIPISTE KANGASALAN TOIMIPISTE Sijainti: Toiminnot: Sahalahdentie 22, 36270 Kangasala Elintarvikealan perustutkinto Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto Kone- ja metallialan perustutkinto Matkailualan

Lisätiedot

PELASTUS- JA ENSIHOITOASEMAN SIIVOUS

PELASTUS- JA ENSIHOITOASEMAN SIIVOUS 1 Tarjouspyyntö G.Wessman PELASTUS- JA ENSIHOITOASEMAN SIIVOUS Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne ylläpitosiivouksesta. Sopimuskausi ulottuu sopimuksen allekirjoittamisesta (arvio 1.6.2013)

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankinnan kohde ja kuvaus

SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA 1.8.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuskausi Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta liitteissä 5 A - F mainittujen

Lisätiedot

26.2.2014. Hankinnan kohteena ovat siivouspalvelut Savon koulutuskuntayhtymän kohteisiin:

26.2.2014. Hankinnan kohteena ovat siivouspalvelut Savon koulutuskuntayhtymän kohteisiin: Perustelumuistio 26.2.2014 SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN SIIVOUSPALVELUHANKINTA Hankinnan kohde Hankinnan kohteena ovat siivouspalvelut n kohteisiin: Savon ammatti - ja aikuisopisto Presidentinkatu 1 70100

Lisätiedot

SIIVOUSPALVELUSOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHA TOIMITILAT

SIIVOUSPALVELUSOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHA TOIMITILAT SIIVOUSPALVELUSOPIMUS KORKEASAAREN ELÄINTARHA TOIMITILAT Siivouspalvelut SIIVOUSSOPIMUS 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIMUSOSAPUOLET... 2 2. SOPIMUSKOHTEET JA SOPIMUSHINTA... 2 3. SOPIMUKSEN VOIMASSAOLOAIKA...

Lisätiedot

x.11.2013 Sipoon kunta, Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat. PL 7, 04131 Sipoo Mårtenspy skola, Martinkyläntie 485, 04240 Talma.

x.11.2013 Sipoon kunta, Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat. PL 7, 04131 Sipoo Mårtenspy skola, Martinkyläntie 485, 04240 Talma. 1 (10) Vuokranantaja: Vuokralainen: Sipoon kunta, Tekniikka- ja ympäristöosasto, Toimitilat. PL 7, 04131 Sipoo Sipoon Kunta, Sivistysosasto, Kansalaisopisto PL 7, 04131 Sipoo Vuokrakohde: Mårtenspy skola,

Lisätiedot

Tarjousten perusteella myytävät kohteet. Rajamäellä kaksi rakennettua kiinteistöä

Tarjousten perusteella myytävät kohteet. Rajamäellä kaksi rakennettua kiinteistöä Tarjousten perusteella myytävät kohteet Rajamäellä kaksi rakennettua kiinteistöä Nurmijärven kunta myy tarjousmenettelyllä Rajamäeltä asemakaava-alueelta kaksi rakennettua kiinteistöä Myytävät kiinteistöt

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ

MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ 11.4.2014 Sivu 1/6 Tilaaja: Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ky PL 230 13101 Hämeenlinna Hanke: Mustiala Uusi Navetta MAANRAKENNUSTYÖT, TARJOUSPYYNTÖ Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen kuntayhtymä

Lisätiedot

Uudenmaan liiton toimistotilojen siivouspalvelut vuosille ; Tarjousten sulkeminen pois tarjouskilpailusta

Uudenmaan liiton toimistotilojen siivouspalvelut vuosille ; Tarjousten sulkeminen pois tarjouskilpailusta Hankintapäätös 1 (7) Maakuntajohtaja 79 / 2019 24.4.2019 100/02.08.02.01/2019 Uudenmaan liiton toimistotilojen siivouspalvelut vuosille 2019-2022; Tarjousten sulkeminen pois tarjouskilpailusta Hankinnan

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 131589 Siivouspalvelujen puitejärjestely ylläpito-, perus-,

Lisätiedot

Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo

Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo Kiinteistö Oy Sinimäentie 10 Sinimäentie 10, 02630 Espoo Arkkitehtuuriltaan näyttävä Sinimäentie 10 sijaitsee Sinimäen alueella Espoossa näkyvällä paikalla Turun moottoritien vieressä, Kehä I:n ja Kehä

Lisätiedot

Nurmijärven kunta myy tarjousmenettelyllä Rajamäeltä asemakaavaalueelta kaksi rakennettua kiinteistöä

Nurmijärven kunta myy tarjousmenettelyllä Rajamäeltä asemakaavaalueelta kaksi rakennettua kiinteistöä Nurmijärven kunta myy tarjousmenettelyllä Rajamäeltä asemakaavaalueelta kaksi rakennettua kiinteistöä MYYTÄVÄT KIINTEISTÖT Rajamäen kiinteistöt: 543-401-24-294 (osoite Lähdetie 31) 543-401-24-50 (osoite

Lisätiedot

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos Ikkunoiden pesu- ja yläpölyjen puhdistuspalvelu hankinta Yleistä pyytää Teiltä tarjousta ikkunoiden pesuista ja yläpölyjen puhdistuksesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Oulun Serviisi on Oulun kaupungin

Lisätiedot

HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU ASUIN-/TOIMISTOKIINTEISTÖ

HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU ASUIN-/TOIMISTOKIINTEISTÖ ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53101 LAPPEENRANTA 01.04.2015 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi HOIVAKOTITOIMINTAAN PERUSKORJATTU

Lisätiedot

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ

MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ MYYDÄÄN KOULUTUS- JA MAJOITUSKESKUSKIINTEISTÖ ESPOON SIIKAJÄRVELLÄ Catella Property Oy Aleksanterinkatu 15 B 00100 Helsinki Puh. 010 5220 100 Fax 010 5220 217 www.catella.fi Helsinki. Y-tunnus 1048559-0

Lisätiedot

Asuinpinta-ala 170 m2 (200 m2). Alakerran tilat n. 100 m2, yläkerrassa asuintilaa n. 70 m2. Lisäksi pesutilat, tekninen tila ja lasitettu terassi.

Asuinpinta-ala 170 m2 (200 m2). Alakerran tilat n. 100 m2, yläkerrassa asuintilaa n. 70 m2. Lisäksi pesutilat, tekninen tila ja lasitettu terassi. 1 (8) LIIKE- / ASUINTILA 170 m2 Sääksniemi, Sydänmaantie 1147, 61170 Sääksniemi, Alavus Yläkerta keittiö, olohuone / makuuhuone Alakerta oleskelutila, keittiö, pesuhuone, wc, aula Rakennusvuosi aloitettu

Lisätiedot

Tervetuloa Villa Hillaan!

Tervetuloa Villa Hillaan! Villa Hilla Tervetuloa Villa Hillaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Villa Hillaan Kittilän Leville. Tutustuthan ohjeisiin huolella ja muista ilmoittaa tuloaikasi avainpalveluumme. Perustiedot

Lisätiedot

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016

Nettihuutokauppa osoitteessa www.huutokaupat.com ajalla 27.6. - 10.8.2016 MYYNTIESITE ETELÄ-KARJALAN ULOSOTTOVIRASTO PL 40, Pormestarinkatu 1 A, 2. krs 53100 LAPPEENRANTA 22.06.2016 Puhelin 029 562 4440, Telekopio 029 562 4460 Sähköposti etela-karjala.uo@oikeus.fi VUOKRAOIKEUS

Lisätiedot

KEURUUN VANHUSPALVELUT: TARHIALA. Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla

KEURUUN VANHUSPALVELUT: TARHIALA. Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla KEURUUN VANHUSPALVELUT: TARHIALA Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla Tutkinnon perusteet: Kotityö- ja puhdistuspalveluiden pt. 2014 Paikka: Työvalmentaja: Hoivaosasto

Lisätiedot

Tuusulan uimahalli. Siivouksen vastuunjakotaulukko

Tuusulan uimahalli. Siivouksen vastuunjakotaulukko Tuusulan uimahalli Siivouksen vastuunjakotaulukko 22.1.2015 2/17 Tuusulan uimahalli Siivouksen vastuunjakotaulukko Yleistä Siivoushenkilöstön on oltava paikalla kaikkina uimahallin aukioloaikoina Kohteenseen

Lisätiedot

Puistokadun koulun, liikuntahallin ja urheilukeskuksen siivousta on hoitanut SOL-Palvelut Oy alkaen. Sopimus päättyy

Puistokadun koulun, liikuntahallin ja urheilukeskuksen siivousta on hoitanut SOL-Palvelut Oy alkaen. Sopimus päättyy Kaupunginhallitus 230 14.08.2017 Kaupunginhallitus 262 11.09.2017 Siivouspalveluiden kilpailuttaminen 98/10.03.02/2017 828/10.03.02/2015 Kh 11.05.2015 156 Vuoden 2015 talousarviossa on linjattu, että vuoden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö Palvelutalo Tupalan siivouspalveluhankinta Eurajoen kunta Tarjouspyyntö 07.05.2019 1 (6) 1. Yleistä 1.1. Eurajoen kunta Eurajoen ja Luvian kunnat yhdistyivät vuoden 2017 alussa. Nykyisessä Eurajoen kunnassa

Lisätiedot

Monden nuoriso ja järjestötalo

Monden nuoriso ja järjestötalo Monden nuoriso ja järjestötalo Sali + kahvio (koko alakerta) Monden salin ja kahvion vuokraaja voi käyttää varaamansa ajan salia, kahviotilaa ja WC tiloja. Monden muiden tilojen, kuten yläkerran käyttö

Lisätiedot

Uudenmaan liiton toimistotilojen siivouspalvelut vuosille ; Tarjouksen sulkeminen pois tarjouskilpailusta

Uudenmaan liiton toimistotilojen siivouspalvelut vuosille ; Tarjouksen sulkeminen pois tarjouskilpailusta Hankintapäätös 1 (7) Maakuntajohtaja 80 / 2019 2.5.2019 100/02.08.02.01/2019 Uudenmaan liiton toimistotilojen siivouspalvelut vuosille 2019-2022; Tarjouksen sulkeminen pois tarjouskilpailusta Hankinnan

Lisätiedot

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO

MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO MYYDÄÄN NURMEKSEN VIRASTOTALO KIRKKOKATU 14 NURMES MYYNTIKOHDE Kiinteistö 541-111-142-2 sekä sillä sijaitsevat kolme virastotalorakennusta osoitteessa Kirkkokatu 14, 75500 Nurmes. SIJAINTI Kiinteistö sijaitsee

Lisätiedot

TILALUETTELO, KORJAUSHINTA

TILALUETTELO, KORJAUSHINTA 11.5.2017 Sivu 1/5 Markku Tuomela FMC Laskentapalvelut Oy Hanke: 17457 Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 Nurmijärvi Vaihe: Paikkakunta: Nurmijärvi Haahtela-ind.: 88,0 / 1.2017 Hintataso: 89,0 / 5.2017 Laajuus:

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 88. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 88. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 27.03.2017 Sivu 1 / 1 482/2017 02.08.00 88 Valtuustokysymys koulujen siivoukseen liittyvien ostopalvelujen ongelmista (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Aija Leino, puh. 050 566 7134

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. TARJOUSPYYNTÖ 1(6) IKKUNOIDEN PESUPALVELUIDEN HANKINTA 2012 Hankinnan kohde ja kuvaus Muut ikkunanpesut Ympäristö Espoon kaupunki pyytää tarjousta kiinteistöjen ikkunapesupalveluista. Pesukohteet on eritelty

Lisätiedot

Liite 4 Puhtauspalvelun palvelukuvaus osakokonaisuus 2 ja 3

Liite 4 Puhtauspalvelun palvelukuvaus osakokonaisuus 2 ja 3 Liite 4 Puhtauspalvelun palvelukuvaus osakokonaisuus 2 ja 3 2 Sisältö 1 Kohdetiedot... 3 1.1 Tarkennettuja kohdetietoja... 3 1.1.1 Kytäjän koulu, Kenkiäntie 71... 3 1.1.2 Nopon koulu, Nopon Koulukuja 9...

Lisätiedot

JYSE-ehtojen kohdassa 22.2 tarkoitettuja kirjallisia sopimusmuutoksia voivat tehdä ainoastaan sopimuksen allekirjoittajat.

JYSE-ehtojen kohdassa 22.2 tarkoitettuja kirjallisia sopimusmuutoksia voivat tehdä ainoastaan sopimuksen allekirjoittajat. SOPIMUSLUONNOS 1. Sopijapuolet Tilaaja: Sipoon kunta (jäljempänä tilaaja ) Y-tunnus: 0203533-8 PL 7, 04131 Sipoo Palveluntuottaja: xxx (jäljempänä myös palveluntuottaja ) Y-tunnus osoite 2. Vastuu- ja

Lisätiedot

Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla. Tutkinnon perusteet: Kotityö- ja puhdistusalan perustutkinto 2014

Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla. Tutkinnon perusteet: Kotityö- ja puhdistusalan perustutkinto 2014 HONKALAMPI KASKI TYÖVALMENNUS LIEKSA Oppimisympäristön arvioiminen ja tunnistaminen tutkinnon perusteiden avulla Tutkinnon perusteet: Kotityö- ja puhdistusalan perustutkinto 2014 Paikka: Puhtaanapito KASKI

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (5) Palvelukuvaus 5036/ / PALVELUKUVAUS. Hankittavan palvelun yksilöinti

TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (5) Palvelukuvaus 5036/ / PALVELUKUVAUS. Hankittavan palvelun yksilöinti TARJOUSPYYNTÖ / LIITE 1 1 (5) PALVELUKUVAUS Hankittavan palvelun yksilöinti Espoon kaupunki (jäljempänä myös Asiakas) hankkii johdon konsultointipalveluja kolme vuotta kestävään espoolaisen johtamisen

Lisätiedot