HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2015"

Transkriptio

1 HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Toimittanut toiminnanohjaaja Taneli Laine Liite 2 Hämäläis Osakunta on yksi niistä Helsingin yliopistossa opiskelevan nuorison keskuuteen perustetuista osakunnista, joista säädetään Helsingin yliopiston ylioppilaskunnasta ja sen osakunnista annetussa asetuksessa (756/72). Osakunnan tarkoituksena on toimia hämäläisten ylioppilaiden yhdyssiteenä, luoda edellytykset jäsentensä viihtyisälle ja kehittävälle yhdessäololle, edistää heidän sosiaalisia olojaan, tukea ja kehittää heidän henkisiä harrastuksiaan sekä herättää ja ylläpitää heidän harrastustaan yhteiskunnallisiin asioihin ja työhön yhteiskunnan ja ihmiskunnan hyväksi. YLEISLINJAUKSET Suurimpana osakuntana Hämäläis Osakunta tarjoaa tulevanakin vuonna jäsenistölleen monipuolisia toimintamahdollisuuksia ja palveluja opiskelemisen ohelle. Jäseniä voivat olla kaikki Helsingin yliopiston opiskelijat, ellei erityistä estettä jäsenyydelle ole. Ulkojäseniksi voivat liittyä muiden Helsingin korkeakoulujen hämäläiset opiskelijat. Helmikuun 2015 yleiskokoukseen mennessä Hämäläis Osakunnan kirjautuneiden jäsenten kokonaismäärä on 1072 ja uusia jäseniä on kirjoittautunut 376 lukuvuonna Hämäläis Osakunta tarjoaa jäsenistölleen pääasiassa vapaa ajan viettoon suuntautuvaa toimintaa. Hämäläisten Ylioppilassäätiön (HYS) ylläpitämät Osakuntabaari, kirjasto, asuntolat sekä stipendirahasto tukevat puolestaan itse opiskelua ja opintososiaalisia puitteita. Ylioppilassäätiön toiminta avustus muodostaa myös suurimman osan Osakunnan budjetista. Suuren jäsenmäärän myötä tulevat jäsenmaksutuotot tuovat myös mahdollisuuksia monipuolisen ja laajan osakuntatoiminnan ylläpitämiseen. Valiokunnat ja kerhot vastaavat pääosin toiminnan järjestämisestä ja ne puolestaan saavat määrärahansa Osakunnan budjetista. Osakunnan ja yliopiston välisenä yhdyssiteenä toimii osakunnan inspehtori. Hämäläis Osakunnan inspehtorina toimii professori Petri Pellikka. Inspehtorin tehtävänä on valvoa osakunnan toimintaa ja toimia puheenjohtajana yleiskokouksissa. Hallituksen kokouksissa puhetta johtaa kuraattori Pekka Hassinen, jonka kausi tosin ikäväksemme päättyy keväällä Uusi kuraattori jatkakoon Pekan viitoittamalla tiellä. Osakunnan hallituksen jäseninä vuonna 2015 toimivat Olga Penkkilä, Teemu Laakso, Laura Kylliäinen, Jenni Rönkkö, Saara Leino, Taru Toivanen ja Jukka Heliö.

2 Kukin hallituksen jäsen valvoo yhden valiokunnan toimintaa sekä toimii tiedonvälittäjänä valiokunnan ja hallituksen välillä. Jokaisen hallituksen jäsenen valvontavastuuseen on lisäksi luettu joukko Osakunnan kerhoja. Olga Penkkilän vastuualueena ovat koulutusvaliokunta, Kokkikerho ja HORes. Teemu Laakson vastuulla ovat yleisvaliokunta, HO bittikerho, Pelikerho, POP klubben sekä Lynces. Laura Kylliäisen vastuulla ovat juhla ja ohjelmavaliokunta, Hämäläis Osakunnan soittajat, sekä Mimmikerho. Jenni Rönkkö vastaa liikuntavaliokunnasta, Hämäläis Osakunnan laulajista, Viiniseurasta sekä Snookerhosta. Saara Leinon vastuualueeseen kuuluvat kulttuurivaliokunta, Hämäläis Osakunnan tanssijat sekä Äijäkerho. Taru Toivanen vastaa ulkoasiainvaliokunnasta, Ompeluseurasta, Näytelmäkerhosta ja Taidekerhosta. Jukka Heliön vastuualueena ovat viestintävaliokunta, Juristikerho, Leffaklubi sekä Luontokerho. Lisäksi hallitus muotoilee kuraattorin johdolla Osakunnan toiminnan yleisiä periaatteita, päättää Osakunnan tilojen käytöstä, sekä hakijoiden ulkojäseniksi hyväksymisistä. Osakunnan päivittäistä toimintaa ohjaavat päävirkailijat: toiminnanohjaaja Taneli Laine, sihteeri Maija Häkkinen ja taloudenhoitaja Ville Timonen. Osakunnan tiloista vastaavat osakuntatalon osalta huoneistomestari Eeva Häkkinen ja kesäpaikan osalta kesäpaikkavastaava Emil Artjoki. Osakunnan isäntänä toimii Antti Artjoki ja emäntänä Anneli Hämäläinen. HALLITUKSEN TAVOITTEET Hämäläis Osakunnan hallitus aikoo vuonna 2015 erityisesti kiinnittää huomiota seuraaviin osa alueisiin Osakunnan viihtyisyyden ja korkeatasoisen toiminnan säilyttämiseksi. Talous Osakunnan ostamia päivittäisiä palveluita aiotaan kilpailuttaa kevät ja syyskauden välissä. Kesällä toteutettava Osakunnan remontti tarjoaa mahdollisuuden ainakin seuraavien palveluiden uudelleen kilpailuttamiseen/sopimuksen tarkastamiseen: siivouspalvelu, vartiointi, pankkipalvelut sekä Lindströmin saippua ja pyyherullapalvelu. Kilpailutuksen edellyttämät tehtävät jaetaan hallituksen jäsenten kesken. Viestintä Hallituksen tavoitteena on Osakunnan hallinnon tuominen lähemmäs osakuntalaisia palautteen, aloitteiden ja yleisen läpinäkyvyyden parantamiseksi seuraavin keinoin: Hallituksen seuraavan kokouksen aika ja alustava esityslista olisi tuotava aina osakunnan ilmoitustaululle/nettisivuille. Kokeiluna teeiltojen ja osakunnan kokousten yhdistäminen. Muiden tapahtumien ja osakunnan kokousten järjestäminen peräkkäin samana päivänä.

3 Osakunnan kokouksin omaksuttava ajatus kertoa enemmän osakunnan tulevasta toiminnasta (nykyisin ilmoitusasioissa ilmoitellaan usein vain menneitä tapahtumia, yleisiäkin suunnitelmia voisi kertoa). Kerhot Lynces (toiminnan lähentäminen Osakuntaan) HOS (toiminnan lähentäminen Osakuntaan) Kannustetaan kerhoja järjestämään tapahtumia yhdessä tee iltojen kanssa ja siirtämään toimintaa sillanpäästä 3. kerrokseen Tilat Osakuntatilojen ja Koivuniemen remontit on huomioitava suuressa osassa Osakunnan toimintaa. Koivuniemen mahdollista aikaisempaa käyttöönottoa pyritään selvittämään ja edistämään. Selvitystyö pyritään kanavoimaan kesäpaikkavastaavalle. Lisäksi on alkusyksyn päivystystä varten harkittava vaihtoehtoisia tiloja (mm. kirjastolla) siltä varalta, että remontti myöhästyy. Kerhoja ja valiokuntia on lisäksi tiedotettava remontin vaiheista ja aikataulusta. Kerhoja kannustetaan pitämään myös talon ulkopuolella järjestettävää toimintaa. Fuksit yms. Osakunnan fukseja pyritään saada aktiivisemmin ja sitoutuneemmin mukaan Osakunnan toimintaan mm. tutortoimintaa kehittämällä. KEVÄT, KESÄ JA SYYSKAUSIEN TOIMINTA Kevätkausi Virkailijoiden päivystykset alkoivat viikolla 2, jolloin myös vakiovuorot käynnistyivät. Valiokuntien ja kerhojen toiminta on alkanut kunkin oman aikataulun mukaisesti. Teeillat alkoivat tiistaina Kaudenavajaiset pidettiin perjantaina Kevätkauden avajaisten teema oli Slaavibileet. Ilveshiihdon 56. hiihto järjestettiin Reitti kulki seuraavien kuntien kautta: Virrat, Ylöjärvi, Parkano, Ikaalinen, Nokia ja Tampere. Hiihdonjohtajana toimi Karoliina Holmström. Hiihtoon osallistui myös osakunnan senioreita. Virkailijanvaihtokaronkkaa vietetään tänä vuonna Evon Ruuhijärvellä Hämeenlinnassa ja virkailijat pääsevät mm. haastamaan itsensä kyykkään ja toisiinsa tutustuen. Virkailijavaihto järjestetään Mukaan mahtuu noin 35 virkailijaa ja muuta osakuntalaista. Virkailijavaihtokaronkka on vapaamuotoinen tutustumis ja virkistäytymistilaisuus, joka palvelee samalla edellisvuotisten virkailijoiden kiittämisenä.

4 Hämäläisten viikkoa vietetään maaliskuussa viikolla 11. Viikon aikana valiokunnat ja kerhot järjestävät monipuolista toimintaa. Tämän lisäksi juhlitaan Hämäläisiä sitsejä keskiviikkona ja viikko huipentuu hämäläisiin pitoihin lauantaina. Pidoissa nautitaan hämäläisen pitopöydän antimista, monipuolisesta ohjelmasta, tanssimisesta ja hyvästä hämäläisestä seurasta. Illalla järjestetään vielä jatkobileet osakunnan tiloissa ja seuraavana aamuna nautitaan emännistön valmistamasta pitosilliksestä. Hallituksenvaihtokaronkka järjestettiin lauantaina Karonkassa kiitettiin vanhoja hallituksen jäseniä ja nykyisillä hallituksen jäsenillä oli mahdollisuus keskustella edeltäjiensä kanssa. Kevään aikana pyritään järjestämään myös HVK:n vaihtokaronkka, jossa nykyiset ja vanhat päävirkailijat kuraattorin kera pääsevät vaihtamaan tunnelmia järjestetään Osakunnalla edellisvuoden tutorien kehittämät Pikkuilvesbileet, jotka on tarkoitettu erityisesti Osakunnan fukseille. Ohjelmaa kehitellään helmi maaliskuun ajan ja juhliin erityisesti suunnitellut haalarimerkit on jo hankittu. Huhtikuun 25.päivä järjestetään Osakunnalla Herrarit. Osakunnan naiset järjestävät osakunnan miehille upean illan, joka on yllätyksiä täynnä. Huhtikuu huipentuu perinteisesti vappuun. Vappuaattoa juhlitaan osakunnalla jälleen vappubileiden merkeissä torstaina Suosittu Hämiksen vappu on saavuttanut jo legendaarisen maineen, joten todennäköisesti liput myydään tänäkin vuonna loppuun jo hyvissä ajoin ennen bileitä. Vappuaamuna kokoonnutaan sillikselle Kaivopuistoon. Virkailijapiknik/kiitosretki järjestetään toukokuussa. Toukokuussa pidetään myös kesäpaikan kevättalkoot ja toiminta siirtyykin Koivuniemeen toukokuulla. Remontti Osakunnalla kesän aikana toteutettavan remontin suunnittelu on vielä vaiheessa. Remontti kuitenkin pyritään aloittamaan aikaisin niin, että Osakunnan toiminta siirtyisi jo toukokuun alkupuoliskolla Koivuniemeen. Varmaa tietoa remontin vaiheista ei ole, mutta siihen on pyritty varautumaan seuraavanlaisilla suunnitelmilla: Hämäläistentalo on vapun jälkeen tarvittaessa suljettava ja Osakunnan toiminta siirrettävä Koivuniemeen. Juristikerhon toukokuinen vuosijuhla pidetään ulkopuolisissa tiloissa Remontin viivästymiseen varaudutaan remonttisuunnitelmien lisäksi varautumalla pitämään syyskuun päivystyksiä muissa talon tiloissa, esim. kirjastolla. Kesäkausi Osakunnan kesäkaudella toiminta keskittyy Hausjärven Oitissa sijaitsevalle Koivuniemen kesähuvilalle. Kesäpaikalla on palkattu kuukausittain vaihtuva isäntä kesäkuun alusta elokuun

5 loppuun, ja huvila on avoinna kaikille Osakunnan jäsenille aveceineen koko tämän ajan. Valiokunnat ja kerhot järjestävät erilaisia tapahtumia etenkin viikonloppuisin läpi kesän. Koivuniemen kesäkauden aloittaa perinteiseen tapaan avajaisbileet. Kesäkuun myöhemmin päätettävänä viikonloppuna KoVK tutustuttaa fuksit Koivuniemen saloihin. Juhannuksena paikalle kokoontuu suuri joukko osakuntalaisia juhlimaan grillaamisen, saunomisen ja uimisen sävyttämää mökkijuhannusta mainiossa seurassa. Kesäjuhlia vietetään heinäkuussa (alustavasti) Juhlat koostuvat kesäretkestä Hämeeseen, iltajuhlasta ja seuraavan päivän silliksestä Koivuniemessä. Retkellä osakuntalaiset tutustuvat paikallisiin perinteisiin ja nähtävyyksiin sekä viihtyvät hyvässä seurassa monipuolisen ohjelman parissa. Elokuussa vietetään rapujuhlia. Kesäkauden lopussa järjestetään päättäjäisbileet. Myös virkailijaviikonloppu on suunnitteilla kesäiseen Oittiin. Koivuniemessä vierailevat varmasti ahkerasti kerholaiset ja valiokuntalaiset, seniorit, Unionin edustajat sekä muiden osakuntien edustajat. Elokuun päätyttyä Koivuniemi sulkee ovensa ja se laitetaan syystalkoilla jälleen talvikuntoon. Syyskausi Syyskauden toiminta tulee keskittymään muutamien suurien juhlien lisäksi viime vuoden teemoja mukaillen fuksitoiminnan kehittämiseen, sekä kuukausittaisen kerhotoiminnan tukemiseen. Syyskuun alussa alkaa uusi akateeminen lukuvuosi ja osakunta avaa jälleen ovensa. Syyskuu kuluu pitkälti uusien osakuntalaisten vastaanottamisessa ja opastamisessa jäsenpäivystyksien ja osakuntainfojen myötä. Samaan aikaan alkavat myös virkailijoiden päivystykset ja vakiovuorot sekä kerhojen ja valiokuntien yleinen toiminta. Fuksiaiset ja kaudenavajaiset järjestetään syyskuun lopulla tai viimeistään lokakuun alussa. Fuksisitsit järjestetään loka marraskuun vaihteessa. Syksyllä järjestetään lisäksi virkailijasitsit. Lokakuussa järjestetään maineikas Urho Kekkosen kadun akatemia, jossa vanhat opiskelijat voivat jatkaa opintojensa suorittamista ja uudet aloittaa omansa. UKK Akatemian yhteydessä estradi on vapaa osakuntalaisille kyvyille ja muutakin teemallista ohjelmaa on luvassa. Hämäläis Osakunta viettää 362. vuosijuhlaansa marraskuussa Vuosijuhlaviikolla pyritään järjestämään paljon toimintaa kerhojen ja valiokuntien kanssa, jotta kaikki osakuntalaiset pääsevät osallistumaan juhlaohjelmaan. Juhlintaa jatketaan Osakunnalla jatkobileissä aamuun ja sunnuntaina nautitaan emännistön järjestämästä vuosijuhlasilliksestä. Itsenäisyyspäivänä osallistutaan ylioppilaiden soihtukulkueeseen. Sitä ennen kokoonnutaan osakuntatiloihin HYSin stipendien jakoa ja osakuntanauhojen luovuttamista varten. Illan päätteeksi vietetään jälleen perinteisiä itsenäisyyspäivän sitsejä. Marras joulukuun vaihteessa juhlitaan osakunnan pikkujoulubileitä ja vuoden 2015 virkailijoita kiitetään virkailijapuurolla.

FUKSIHÄMÄYS TULE! Ja tutustu Suomen monipuolisimpaan osakuntaan!

FUKSIHÄMÄYS TULE! Ja tutustu Suomen monipuolisimpaan osakuntaan! FUKSIHÄMÄYS TULE! Ja tutustu Suomen monipuolisimpaan osakuntaan! Akateemisia pöytäjuhlia ja kotibileitä neljässä kerroksessa Hämäläis-Osakunnan bileistä ja muista tapahtumista saat loistavaa vastapainoa

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 (7) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 13/2013 Aika: 25.9.2013 klo 18.00 Paikka: HO/Paasikivi Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori (poistui kohdassa 17.) Olga Penkkilä, toiminnanohjaaja

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 (8) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 15/2013 Aika: 24.10.2013 klo 18.00 Paikka: HO/Paasikivi Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Olga Penkkilä, toiminnanohjaaja (saapui kohdassa 11.)

Lisätiedot

Sisältö. Karjalainen Osakunta vuonna 2011 1. 1 Hallinto ja taloudenhoito 3 1.1 Hallintoelimet... 3 1.2 Taloudenhoito... 3

Sisältö. Karjalainen Osakunta vuonna 2011 1. 1 Hallinto ja taloudenhoito 3 1.1 Hallintoelimet... 3 1.2 Taloudenhoito... 3 Toimintasuunnitelma 2011 Koonnut: Antti Räty Sisältö Karjalainen Osakunta vuonna 2011 1 1 Hallinto ja taloudenhoito 3 1.1 Hallintoelimet.......................................... 3 1.2 Taloudenhoito.........................................

Lisätiedot

1 (6) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 3/2013. Aika: 6.2.2013 klo 18.00. Paikka: HO/Paasikivi

1 (6) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 3/2013. Aika: 6.2.2013 klo 18.00. Paikka: HO/Paasikivi 1 (6) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 3/2013 Aika: 6.2.2013 klo 18.00 Paikka: HO/Paasikivi Läsnä: Juhani Takkunen, hallituksen varapuheenjohtaja Olga Penkkilä, toiminnanohjaaja (saapui

Lisätiedot

(Poistui kohdassa 10.b, palasi kohdan 10. jälkeen)

(Poistui kohdassa 10.b, palasi kohdan 10. jälkeen) PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 05/2015 Aika: 15.3.2015 klo 14.00 Paikka: HO / Paasikivi Paikalla: Pekka Hassinen Olga Penkkilä Maija Häkkinen Taneli Laine Ville Timonen Jenni Rönkkö Laura

Lisätiedot

Sisällys. Fuksin paras tavara. PPO:n ja EPO:n fuksiopas 2006. Pääkirjoitus. Pohjois-Pohjalainen Osakunta 4. Etelä-Pohjalainen Osakunta 6.

Sisällys. Fuksin paras tavara. PPO:n ja EPO:n fuksiopas 2006. Pääkirjoitus. Pohjois-Pohjalainen Osakunta 4. Etelä-Pohjalainen Osakunta 6. Fuksin paras tavara PPO:n ja EPO:n fuksiopas 2006 Sisällys Pääkirjoitus Pohjois-Pohjalainen Osakunta 4 Etelä-Pohjalainen Osakunta 6 Kerhot/PPO 9 Kerhot/EPO 2 Yhteispohjalaiset kerhot 4 Tarralla saa 6 Hillittömän

Lisätiedot

4.4 Muut toimikunnat s. 14 IV Toimialat s. 15 1 Kulttuuri s. 15 2 Osakuntalehti Kypsä s. 15 3 Liikunta s. 16 4 Juhlat s. 16 5 Muut tapahtumat s.

4.4 Muut toimikunnat s. 14 IV Toimialat s. 15 1 Kulttuuri s. 15 2 Osakuntalehti Kypsä s. 15 3 Liikunta s. 16 4 Juhlat s. 16 5 Muut tapahtumat s. Kymenlaakson Osakunnan toimintakertomus 2012 1 Sisällys Sisällysluettelo s. 2 I Yleistä s. 4 II Toiminnan puitteet s. 4 1 Jäsenet s. 4 2 Tilat s. 4 3 Talous s. 5 4 Virkailijat s. 5 4.1 Inspehtori s. 5

Lisätiedot

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous oli kutsuttu ajoissa koolle ja paikalla oli riittävästi hallituksen jäseniä. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 1 (6) Pöytäkirja Hämäläis Osakunnan hallituksen kokouksesta 5/2013 Aika: 7.3.2013 klo 17.00 Paikka: HO/Paasikivi Läsnä: Valtteri Aaltonen, kuraattori Olga Penkkilä, toiminnanohjaaja Emilia Aikio, sihteeri

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 18/2014. Aika: 23.11.2014 klo 14:00 Paikka: HO / Osakuntabaari

PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 18/2014. Aika: 23.11.2014 klo 14:00 Paikka: HO / Osakuntabaari PÖYTÄKIRJA OSAKUNNAN HALLITUKSEN KOKOUKSESTA 18/2014 Aika: 23.11.2014 klo 14:00 Paikka: HO / Osakuntabaari Läsnä: Pekka Hassinen, kuraattori Jenni Rönkkö, sihteeri Olga Penkkilä Juhani Takkunen Paula Talonen

Lisätiedot

HELSINGIN YLIOPISTON SATAKUNTALAISEN OSAKUNNAN SÄÄNNÖT

HELSINGIN YLIOPISTON SATAKUNTALAISEN OSAKUNNAN SÄÄNNÖT HELSINGIN YLIOPISTON SATAKUNTALAISEN OSAKUNNAN SÄÄNNÖT Yliopiston rehtorin vahvistus 12.2.2004 Täydennetty 16.12.2007 Viimeisimpiä muutoksia säännöissä: VA 8 9/1993: 94, kunnianauha Kunnianauha voidaan

Lisätiedot

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry

Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Teknillisen korkeakoulun Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 1. Hallinto 1.1 Hallitus Puheenjohtaja

Lisätiedot

HELSINGIN YLIOPISTON KARJALAISEN OSAKUNNAN ÄÄNENKANNATTAJA VUODESTA 1916. Karjalaisen Osakunnan. Fuksipuukello 2013

HELSINGIN YLIOPISTON KARJALAISEN OSAKUNNAN ÄÄNENKANNATTAJA VUODESTA 1916. Karjalaisen Osakunnan. Fuksipuukello 2013 HELSINGIN YLIOPISTON KARJALAISEN OSAKUNNAN ÄÄNENKANNATTAJA VUODESTA 1916 Karjalaisen Osakunnan Fuksipuukello 2013 Sisältö Fuksipuukello 3 Heissulivei fuksi! 5 Miksi mukaan? 6 Fuksin syksy 8 Arvokkaita

Lisätiedot

Karjalaisen Osakunnan. Fuksipuukello HELSINGIN YLIOPISTON KARJALAISEN OSAKUNNAN ÄÄNENKANNATTAJA VUODESTA 1916

Karjalaisen Osakunnan. Fuksipuukello HELSINGIN YLIOPISTON KARJALAISEN OSAKUNNAN ÄÄNENKANNATTAJA VUODESTA 1916 Karjalaisen Osakunnan Fuksipuukello 2014 HELSINGIN YLIOPISTON KARJALAISEN OSAKUNNAN ÄÄNENKANNATTAJA VUODESTA 1916 Sisältö Fuksipuukello 3 Fuksimajureiden tervehdys 4 Fuksimajureiden esittelyt 6 Fuksin

Lisätiedot

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012. Aalto- yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012

Aalto-yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012. Aalto- yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012 Aalto- yliopiston Sähköinsinöörikilta ry Toimintasuunnitelma 2012 1. Hallinto 1.1 Hallitus Puheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Fuksitoimikunnan puheenjohtaja Fuksitoimikunnan puheenjohtajan adjutantti

Lisätiedot

Ki Ken Tai Icchi ry. Toimintasuunnitelma 2014. Syyskokouksen hyväksyttäväksi 9.12.2014

Ki Ken Tai Icchi ry. Toimintasuunnitelma 2014. Syyskokouksen hyväksyttäväksi 9.12.2014 Ki Ken Tai Icchi ry Toimintasuunnitelma 2014 Syyskokouksen hyväksyttäväksi 9.12.2014 1. Johdanto 2. Seuran järjestämät tapahtumat 2.1. Leirit ja muut tapahtumat 2.1.1. Kendoleirit 2.1.2. Jodoleirit 2.1.3.

Lisätiedot

6-7. mikä on ky? mukaan ky-toimintaan 58-60. opinnot kauppakorkeakoulussa. Opiskelijan arki ja hyvinvointi 64-67. Puheenjohtajan tervehdys

6-7. mikä on ky? mukaan ky-toimintaan 58-60. opinnot kauppakorkeakoulussa. Opiskelijan arki ja hyvinvointi 64-67. Puheenjohtajan tervehdys 3 4-5 Puheenjohtajan tervehdys 1 2 6-7 35 8 9 10-11 12-13 14-15 16-17 18-19 20-21 22-23 24-25 26-27 28-29 30-31 32-34 Mitä KY tekee? Ketkä KY:llä toimivat? KY:n organisaatio Mitä hyötyä on KY:n jäsenyydestä?

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut ovat osa vapaa-aikapalveluja ja kuuluvat sivistysosaston alle. Liikuntapalveluiden tehtävänä on toimia yksikkönä, jolla on kokonaisnäkemys

Lisätiedot

SAVOLAISEN OSAKUNNAN VUKSIOPAS. Tärkeät päivämäärät /// SIVUT 5 6. Liity osakunnan jäseneksi /// SIVU 7

SAVOLAISEN OSAKUNNAN VUKSIOPAS. Tärkeät päivämäärät /// SIVUT 5 6. Liity osakunnan jäseneksi /// SIVU 7 2013 SAVOLAISEN OSAKUNNAN VUKSIOPAS Tärkeät päivämäärät /// SIVUT 5 6 Liity osakunnan jäseneksi /// SIVU 7 2013 SAVOLAISEN OSAKUNNAN VUKSIOPAS SUSJ Helsingin yliopiston Savolaisen Osakunnan tiedotuslehti

Lisätiedot

Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2014

Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2014 1 (18) Inkubio ry Toimintasuunnitelma 2014 2 (18) Sisällysluettelo 1.Johdanto...3 2.Fuksitoimikunta...4 2.1. Yleistä...4 2.2. Kevät...4 2.3. Kevään ISOtoiminta...4 2.4. Syksy...5 2.5. Syksyn ISOtoiminta...5

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN TAMMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015

PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN TAMMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 PÖYTÄKIRJA HÄMÄLÄIS OSAKUNNAN TAMMIKUUN YLEISKOKOUKSESTA 2015 Aika 27.01.2015 klo 17 Paikka HO / Osakuntabaari Paikalla: Petri Pellikka inspehtori (saapui kohdassa 7.) Pekka Hassinen kuraattori Maija Häkkinen

Lisätiedot

Optimi ry Toimintasuunnitelma 2014

Optimi ry Toimintasuunnitelma 2014 Optimi ry Toimintasuunnitelma 2014 Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ 2 2 TALOUS 3 3 KOULUTUSPOLITIIKKA 3 4 YRITYSSUHTEET 4 5 JUHLAT 5 5.1 Vuosijuhlat 5 5.2 Kyltereiden syyscocktailit 5 6 TAPAHTUMAT JA LIIKUNTA

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010

LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010 LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010 Aika: 31.3.2010 Klo:18:00 Paikka: Turku, yhdistyksen boulder-sali Paikalla: Juha Jonsson, Kaisa Rajala, Janne Ahola, Sini Välimaa, 011i-

Lisätiedot

Ylioppilaselämää ja maakuntahenkeä Helsingin yliopiston Satakuntalainen Osakunta 1950 2000

Ylioppilaselämää ja maakuntahenkeä Helsingin yliopiston Satakuntalainen Osakunta 1950 2000 Antero Alhonen Ylioppilaselämää ja maakuntahenkeä Helsingin yliopiston Satakuntalainen Osakunta 1950 2000 Satakunta XX 1 Julkaisija Satakuntalainen Osakunta ISBN 952-10-0183-6 Vammalan kirjapaino Vammala

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1 2 Synapsi ry Turun yliopiston biologian ja maantieteen opiskelijain yhdistys 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Turun yliopiston biologian

Lisätiedot

Optimi ry Toimintasuunnitelma 2013

Optimi ry Toimintasuunnitelma 2013 Optimi ry Toimintasuunnitelma 2013 2 (8) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Talous... 4 3 Koulutuspolitiikka... 4 4 Yrityssuhteet... 4 5 Juhlat... 5 5.1 Vuosijuhlat... 5 5.2 Kyltereiden syyscocktailit...

Lisätiedot

vuosikertomus lorem ipsum i 3

vuosikertomus lorem ipsum i 3 vuosikertomus lorem ipsum i 3 4 i lorem ipsum Sisällys 4. 6. 8. 10. 12. 18. 20. 22. 24. 26. 28. 30. Pääsihteerin tervehdys KY ry Edustajisto Puheenjohtajalta Työvuoden tilinpäätös Sektorit Koulutuspolitiikka

Lisätiedot

Warrantti ry:n toimintasuunnitelma 2014. 1. Johdanto... 3. 2. Jäsenpalvelutoiminta... 3. 2.1. Alumnivastaava... 3. 2.2. Kv-vastaava...

Warrantti ry:n toimintasuunnitelma 2014. 1. Johdanto... 3. 2. Jäsenpalvelutoiminta... 3. 2.1. Alumnivastaava... 3. 2.2. Kv-vastaava... Warrantti ry Toimintasuunnitelma 2014 1. Johdanto... 3 2. Jäsenpalvelutoiminta... 3 2.1. Alumnivastaava... 3 2.2. Kv-vastaava... 3 3. Jaosto- ja kerhotoiminta... 4 3.1. Kulttuuri- ja Projektijaosto...

Lisätiedot

Legio Ostiensis ry Toimintasuunnitelma 2013

Legio Ostiensis ry Toimintasuunnitelma 2013 Legio Ostiensis ry Toimintasuunnitelma 2013 II SISÄLLYS 1. YLEISTÄ.1 2. TALOUS..2 2.1. Toimintakustannukset 2 2.2. Varainhankinta...2 3. EDUNVALVONTA.4 3.1. Yleistä 4 3.2. Vaikuttaminen oikeustieteen laitoksella

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2011

Toimintasuunnitelma 2011 Prometheus-leirin tuki ry Toimintasuunnitelma 2011 Hallituksen esitys yleiskokoukselle 7.11.2010 1 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. HALLINTO... 3 2.1. Yleinen hallinto... 3 2.2. Jäsenhankinta... 4 3.

Lisätiedot