jsa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "www.vaasanteknillinenseura.fi jsa"

Transkriptio

1

2 VAASAN TEKNILLINEN SEURA RY 5 Toimintasuunnitelma vuodeksi 2015

3 1 YLEISTÄ Kuten aikaisempinakin vuosina, myös vuoden 2015 aikana järjestämme useita erilaisia tilaisuuksia ja monenlaista toimintaa, jotta mahdollisimman moni jäsen löytäisi kiinnostavaa ohjelmaa ja osallistuisi järjestettäviin tilaisuuksiin. Perusajatuksena on tekniikan alan edistäminen Vaasassa.

4 2 JÄSENTILAISUUDET Jäsenkokouksia järjestetään vähintään neljä erilaisissa, erityisesti tekniikan alan vierailukohteissa. Yritysvierailuja jatketaan, ja niitä järjestetään sekä kevätkaudella että syyskaudella. Keväällä järjestetään perinteinen kevätretki. Teatteri- tai konserttikulttuuria harrastetaan jäsenkunnan kiinnostuksen mukaan myös vuonna Myös matka johonkin jäsenkuntaamme kiinnostavaan kohteeseen on mahdollinen.

5 2 JÄSENTILAISUUDET Vuonna 2015 voitamme ekonomit Ystävänpäiväkisassa ja tutustumme jälleen Waasan Sijoitustapahtumaan. Teemme ekskursion Kyrö Distillery Companyyn ja vierailemme Novafloorissa.

6 3 KOULUTUS Uusi johtokunta laatii vuoden 2015 alussa vuoden 2015 koulutussuunnitelman. Painopiste on ajankohtaiskoulutuksessa sekä työelämän haasteiden vaatimien valmiuksien lisäämisessä. Muutaman vuoden tauolla ollutta mentorointitoimintaa jatketaan, mikäli sille ilmenee tarvetta ja kiinnostusta teekkareiden ja jäsenkunnan piirissä.

7 3 KOULUTUS Yhteistyötä kehitetään paitsi naapuriyhdistysten, myös oppilaitosten kanssa. Samoin hyödynnetään TEK:n tarjoamia palveluita. Ajankohtaiskoulutustilaisuuksia markkinoidaan näkyvyys- ja jäsenhankintamielessä myös jäsenistön ulkopuolelle.

8 4 JÄSENHANKINTA Vuoden 2015 tavoitteena on edelleen nostaa jäsenmäärää aktiivisen jäsenhankinnan avulla. Tekniikan opiskelijoille tarjotaan mahdollisuus osallistua jäsentilaisuuksiin ja myös liittyä vuosijäseniksi Seuraamme. Tavoitteena on, että kaikki Vaasan seudun tekniikan alan asiantuntijat olisivat VTS:n jäseniä. Lisäksi toivotamme yhteisöjäsenet tervetulleiksi kannatusjäseniksi.

9 5 TIEDOTUS JA PR Jäsentiedote ja Internetsivut toimivat tärkeimpinä tiedostusvälineinä jäsenistölle. Tiedote postitetaan jäsenille kolme-neljä kertaa vuodessa. Lisäksi käytetään vts (ä) uwasa.fi - sähköpostilistaa ja mahdollisuuksien mukaan myös Tekniikan akateemiset ja Tekniikka&Talous -lehtiä viestinnän tukena. Johtokunnan sähköpostiosoite muutetaan muotoon vtsjohtokunta (ä) vaasanteknillinenseura.fi. Sähköisen viestinnän käyttöä kehitetään edelleen myös vuoden 2015 aikana.

10 5 TIEDOTUS JA PR Seuran jäsentunnuksena käytetään jäsenmerkkiä, joka luovutetaan myös uusille liittymismaksun maksaneille jäsenille. Seuran toimintaa nostetaan esille paikallisissa tiedotusvälineissä ainakin johtokuntavalintojen ja stipendien myöntämisten yhteydessä. Mahdollisuuksien mukaan osallistutaan myös alan opiskelijatapahtumiin.

11 6 STIPENDIRAHASTO JA VARAINHANKINTA Tehtaanjohtaja diplomi-insinööri Reino Ignatiuksen stipendirahaston stipendit jaetaan hakemusten perusteella seuran vuosipäivän (17. toukokuuta) tienoilla. Johtokunta pitää edelleen hyvää huolta seuran varallisuudesta ja pyrkii kasvattamaan sitä. Osakesalkkua kartutetaan edelleen maltillisesti sijoittamalla osa osinkotuloista osakehankintoihin.

12 7 YHTEYDET MUIHIN JÄRJESTÖIHIN JA YHDISTYKSIIN Teemme yhteistyötä alueellamme toimivien muiden yhdistysten kanssa myös vuonna Yhteistyötä jatketaan mm. Tutti ry:n, AKAVAn Pohjanmaan alueverkoston, Vaasan Suomalaisen Klubin, Merenkurkun insinöörien sekä Vaasan Ekonomit - Vasa Ekonomer ry:n kanssa.

13 7 YHTEYDET MUIHIN JÄRJESTÖIHIN JA YHDISTYKSIIN Vuonna 2012 VTS:n johtokunnan alaisena valiokuntana perustetun Vaasan Teknillisen Seuran yliopistovaliokunnan toimintaa kehitetään myös vuonna 2015 yhdessä TEKin, VY:n ym. tekniikan akateemisten kanssa. VTS:n osalta kyseessä ei ole edunvalvontatoiminta, vaan toimialueemme tekniikan alan yliopistokoulutuksesta kiinnostuneiden ajatustenvaihtofoorumi. Virittelemme jälleen yhteistyövaliokunnan toimintaa yhdistysten kesken

14 7 YHTEYDET MUIHIN JÄRJESTÖIHIN JA YHDISTYKSIIN Jäsentilaisuuksia tarjotaan oman jäsenkunnan lisäksi erityisesti Tutti ry:n jäsenille sekä muille potentiaalisille uusille jäsenille. Myös VTS:läisten seuralaisille tarjotaan mahdollisuutta osallistua osaan jäsentilaisuuksistamme, kuten esimerkiksi pikkujouluihin.

15 7 YHTEYDET MUIHIN JÄRJESTÖIHIN JA YHDISTYKSIIN: Ystävänpäiväkisa Ystävänpäivän tienoilla voitamme perinteisessä ystävänpäiväkisassa ekonomit ja mahdolliset muut kilpaan uskaltautuvat seurat. Vuonna 2015 VTS on järjestelyvuorossa hävittyämme niukasti baarimestarimittelön Vakaa tarkoituksemme on hankkia kiertopalkinto takaisin haltuumme ja paikalleen Ateljeen seinälle.

16 7 YHTEYDET MUIHIN JÄRJESTÖIHIN JA YHDISTYKSIIN Osallistumme aktiivisesti TEKin alueseura- ja kerhoyhteistyöhön. Jäsenkunnastamme on TEKin valtuuston varsinaisena jäsenenä sekä Järjestö- ja jäsenpalveluvaliokunnan puheenjohtajana Ilkka Raatikainen. TEKin valtuuston ja hallituksen varajäsenenä on Johanna Ahopelto.

17 7 YHTEYDET MUIHIN JÄRJESTÖIHIN JA YHDISTYKSIIN Välitämme myös AKAVAn nykyisten alueverkostojen mahdollisia tilaisuuskutsuja jäsenkunnallemme, mikäli tilaisuuksia jatkossa alueellamme järjestetään.

18 8 KOKOUKSET Sääntömääräiset kokoukset pidetään maaliskuussa (vuosikokous) sekä joulukuussa (vaalikokous). Johtokunta, joka toimii suunnittelevana ja toimeenpanevana elimenä, kokoontuu noin kerran kuukaudessa.

19 9 STRATEGINEN KEHITTÄMINEN VTS edistää tekniikan asiantuntijoiden yhteistyötä ja verkostoitumista sekä tekniikan alan kehittämistä Vaasan seudulla. VTS edistää myös korkeimman tekniikan koulutuksen laajentamista Vaasassa.

20 Marraskuu Joulukuu Tammikuu Lokakuu Helmikuu Syyskuu Tilintarkastus Maaliskuu Heinäkuu Elokuu Kesäkuu Seuran kesäsynttärit Toukokuu Huhtikuu 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä, kylätoiminnan edistäjänä ja edunvalvojana.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 JA TALOUSARVIO

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 JA TALOUSARVIO TOIMINTASUUNNITELMA 214 JA TALOUSARVIO SISÄLTÖ 1 TOIMINNAN PAINOPISTEET 214... 3 2 JÄSENTOIMINTA... 4 2.1 JÄSENTAPAHTUMAT 214... 4 2.2 LUOTTAMUSHENKILÖTAPAHTUMAT... 5 2.3 EDUNVALVONTA... 6 2.4 APURAHAT...

Lisätiedot

YLEISTÄ. Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Toimintasuunnitelma 2009

YLEISTÄ. Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Toimintasuunnitelma 2009 Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Toimintasuunnitelma 2009 YLEISTÄ Saimaan ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan toiminnasta vastaavat hallitus, edustajisto ja opiskelijakunnan palkkaamat työntekijät.

Lisätiedot

Finnsecurity ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 36. toimintavuosi

Finnsecurity ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 36. toimintavuosi Finnsecurity ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 36. toimintavuosi YLEINEN TOIMINTA 1. Yhdistyksen tavoite Finnsecurity ry edistää jäsentensä verkostoitumista, keskinäistä yhteistyötä, yhteishenkeä ja osaamista.

Lisätiedot

Vuonna 2014 on edelleen tarkoitus rekrytoida uusia vartion- ja laumanjohtajia lippukuntaan ja pyrkiä kasvattamaan jäsenmäärää.

Vuonna 2014 on edelleen tarkoitus rekrytoida uusia vartion- ja laumanjohtajia lippukuntaan ja pyrkiä kasvattamaan jäsenmäärää. TOIMINTASUUNNITELMA 1. YLEISTÄ Lippukunnan tarkoituksena on edistää partiolaisen myönteistä kokonaiskehitystä. Se pyrkii kasvattamaan terveitä, sosiaalisen vastuunsa tuntevia yksilöitä. Tähän sisältyy

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1 1. Yleistä... 4 2. Kokoustoiminta... 4 Vuosikokous ja syyskokous... 4 Muut kokoukset... 4 Jäsentilaisuudet ja avoimet yleisötilaisuudet... 4 Johtokunta ja toimikunnat...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014. Tietojohtajakilta Man@ger

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014. Tietojohtajakilta Man@ger TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Tietojohtajakilta Man@ger 1 1. YLEISTÄ Tietojohtajakilta Man@gerin (myöh. Man@ger tai kilta) toiminnan tarkoituksena on edistää tietojohtamisen opiskelua, alan tuntemusta

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

KOKKOLANSEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 KOKKOLANSEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY Sisällys KOKKOLANSEUDUN OMAISHOITAJAT JA LÄHEISET RY... 2 YHDISTYKSEN KOKOUKSET JA JÄSENISTÖ... 2 HENKILÖSTÖ... 3 YHDISTYKSEN TOIMITILAT... 4 YHDISTYKSEN TALOUS...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1 2 Synapsi ry Turun yliopiston biologian ja maantieteen opiskelijain yhdistys 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 Turun yliopiston biologian

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2013

TOIMINTASUUNNITELMA 2013 TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry 2 YLEISTÄ Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry järjestää jäsenilleen tapahtumia, koulutuksia ja erilaisia kursseja. Yhdistys pyrkii tarjoamaan toimintaa

Lisätiedot

Ki Ken Tai Icchi ry. Toimintasuunnitelma 2014. Syyskokouksen hyväksyttäväksi 9.12.2014

Ki Ken Tai Icchi ry. Toimintasuunnitelma 2014. Syyskokouksen hyväksyttäväksi 9.12.2014 Ki Ken Tai Icchi ry Toimintasuunnitelma 2014 Syyskokouksen hyväksyttäväksi 9.12.2014 1. Johdanto 2. Seuran järjestämät tapahtumat 2.1. Leirit ja muut tapahtumat 2.1.1. Kendoleirit 2.1.2. Jodoleirit 2.1.3.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Tietojohtajakilta Man@ger 1 1. YLEISTÄ Tietojohtajakilta Man@gerin (myöh. Man@ger tai kilta) toiminnan tarkoituksena on edistää tietojohtamisen opiskelua, alan tuntemusta

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2012 Reserviläisliiton hallituksen esitys liiton syyskokouksen käsittelyyn 19.11.2011

Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2012 Reserviläisliiton hallituksen esitys liiton syyskokouksen käsittelyyn 19.11.2011 Reserviläisliitto ry Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2012 Reserviläisliiton hallituksen esitys liiton syyskokouksen käsittelyyn 19.11.2011 RESERVI maanpuolustuksemme perusta TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE

Lisätiedot

Toimintakertomus 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry

Toimintakertomus 2011. Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry Toimintakertomus 2011 Vaasan Ekonomit Vasa Ekonomer ry VasE:n toimintakertomus vuodelta 2011 Vuosi 2011 oli yhdistyksen 74. toimintavuosi. Jäsenistölle järjestettiin vuoden aikana koulutustilaisuuksia,

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010

LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010 LOUNAIS-SUOMEN KIIPEILYKERHO KRUXI RY VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 2010 Aika: 31.3.2010 Klo:18:00 Paikka: Turku, yhdistyksen boulder-sali Paikalla: Juha Jonsson, Kaisa Rajala, Janne Ahola, Sini Välimaa, 011i-

Lisätiedot

POHJOIS-SAVON KYLÄT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015

POHJOIS-SAVON KYLÄT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 POHJOIS-SAVON KYLÄT RY TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Pohjois-Savon Kylät ry Pohjois-Savon Kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka on perustettu v. 1993 toimimaan pohjoissavolaisten kylien yhteenliittymänä,

Lisätiedot

Porvoon Kirjatyöntekijäin Yhdistys ry. Toimintasuunnitelma

Porvoon Kirjatyöntekijäin Yhdistys ry. Toimintasuunnitelma Porvoon Kirjatyöntekijäin Yhdistys ry Toimintasuunnitelma 2014 YLEISTÄ - puheenjohtajalta Arvoisat PKY:n jäsenet, on taas aika valmistella ensi vuoden tapahtumia sekä toimintaa. Mitähän mahtaa vuosi 2014

Lisätiedot

Tampereen Suomalainen Klubi käynnistää Suomi 100 vuotta valmistelun

Tampereen Suomalainen Klubi käynnistää Suomi 100 vuotta valmistelun 1 Tampereen Suomalainen Klubi TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Suomalainen johtaminen ja johtajuus Toiminnan tarkoitus ja toimintamuodot Toimintasuunnitelma perustuu 9.9.2013 hyväksyttyihin sääntöihin

Lisätiedot

Jäsentiedote. Juhlavaa joulun aikaa & upeaa juhlavuotta 2013! 3/2012. Perhehoitoliiton 30-juhlavuosi 2013. Hallituksen kokoukset keväällä 2013

Jäsentiedote. Juhlavaa joulun aikaa & upeaa juhlavuotta 2013! 3/2012. Perhehoitoliiton 30-juhlavuosi 2013. Hallituksen kokoukset keväällä 2013 Jäsentiedote 3/2012 Juhlavaa joulun aikaa & upeaa juhlavuotta 2013! Perhehoitoliiton 30-juhlavuosi 2013 Perhehoitoliitto viettää ensi vuonna 30-vuotisjuhlia. Juhlavuoden teemaksi on valittu Perhehoito

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2012. Junioritoiminnan uusi alku

TOIMINTASUUNNITELMA 2012. Junioritoiminnan uusi alku TOIMINTASUUNNITELMA 2012 Junioritoiminnan uusi alku TOIMINTASUUNNITELMA 2012 1 (10) SISÄLLYSLUETTELO Johdanto... 2 Kilpailutoiminta... 3 Kilpailutoimikunta... 3 Kilpailukalenteri... 3 SM-liiga... 3 Edustuspelaajat...

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2015

TOIMINTASUUNNITELMA 2015 TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Vuosi 2015 on 1.4.2005 perustetun yhdistyksen kymmenvuotisjuhlavuosi. Juhlavuosi näkyy yhdistyksen toiminnassa pitkin vuotta. Siihen sisältyy mm. kansainvälinen seminaari keväällä

Lisätiedot

Mila 4/ 2013. Kutsu syyskokoukseen. Tervetuloa! Suomen Maanmittausinsinöörien Liiton jäsenlehti 27.9.2013

Mila 4/ 2013. Kutsu syyskokoukseen. Tervetuloa! Suomen Maanmittausinsinöörien Liiton jäsenlehti 27.9.2013 Mila Suomen Maanmittausinsinöörien Liiton jäsenlehti 27.9.2013 4/ 2013 Kutsu syyskokoukseen Suomen Maanmittausinsinöörien Liitto ry MIL:n syyskokous pidetään Maanmittaustieteiden päivien yhteydessä torstaina

Lisätiedot

Mila 5/ Suo m e n Ma a n m i t ta u s i n s i n ö ö r i e n Liiton j ä s e n l e h t i 30.10.2008

Mila 5/ Suo m e n Ma a n m i t ta u s i n s i n ö ö r i e n Liiton j ä s e n l e h t i 30.10.2008 Mila 5/ 2008 Suo m e n Ma a n m i t ta u s i n s i n ö ö r i e n Liiton j ä s e n l e h t i 30.10.2008 Suomen Maanmittausinsinöörien Liitto ry Finlands Lantmäteriingenjörers Förbund rf The Finnish Association

Lisätiedot

RANTAPERKIÖN ISKUN VOIMISTELUJAOSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2015

RANTAPERKIÖN ISKUN VOIMISTELUJAOSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2015 RANTAPERKIÖN ISKUN VOIMISTELUJAOSTO TOIMINTASUUNNITELMA 2015 Rantaperkiön Isku voimistelujaosto Sivu 1 Sisältö 1. YLEISTÄ SEURASTA 2. VOIMISTELUJAOSTO 3. TOIMISTO 4. TOIMINNAN TAVOITTEET 4.1. Painopisteet

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma HELSINGIN M ET SÄNKÄVIJÄT RY

Toimintasuunnitelma HELSINGIN M ET SÄNKÄVIJÄT RY Toimintasuunnitelma 2015 HELSINGIN M ET SÄNKÄVIJÄT RY 2 1.YLEISTÄ Vuoden 2015 tavoitteena on jalkauttaa uusi strategia käytäntöön. Erityisesti painotetaan uusien jäsenhankintamuotojen kehittämistä ja toteuttamista,

Lisätiedot

Optimi ry Toimintasuunnitelma 2013

Optimi ry Toimintasuunnitelma 2013 Optimi ry Toimintasuunnitelma 2013 2 (8) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Talous... 4 3 Koulutuspolitiikka... 4 4 Yrityssuhteet... 4 5 Juhlat... 5 5.1 Vuosijuhlat... 5 5.2 Kyltereiden syyscocktailit...

Lisätiedot

1. Toimintaympäristö vuonna 2013

1. Toimintaympäristö vuonna 2013 Suomen Työterveyslääkäriyhdistys ry Finlands Företagsläkarförening rf 1 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 1. Toimintaympäristö vuonna 2013 STLY:n hallitus on valinnut strategiansa painopisteiksi 2012 2015

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 1. Yleistä seurasta Hallinnon Tutkimuksen Seura ry. on tieteellinen yhdistys, jonka tarkoitus on edistää hallinnon tutkimusta Suomessa ja osallistua alan kansainväliseen

Lisätiedot

Puheenjohtajalta. Hyvää alkanutta juhlavuotta!

Puheenjohtajalta. Hyvää alkanutta juhlavuotta! Puheenjohtajalta Hyvää alkanutta juhlavuotta! MALin perustamisesta tulee ensi syksynä kuluneeksi 50 vuotta. Vuotta 2011 juhlitaankin monin tavoin. Juhlaristeily järjestetään Helsingin edustalla ti 31.5.

Lisätiedot

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012

SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012 SF-Caravan Turku ry Toimintasuunnitelma 2012 2 YHDISTYS SF-Caravan Turku ry toimii sääntöjensä mukaisesti ensisijaisesti jäsenperheittensä matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksien edistämiseksi. Pääkohteena

Lisätiedot