Asemakaavamuutos koskee kortteleita 9, 10, 16 ja 17 sekä katu- ja puistoaluetta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asemakaavamuutos koskee kortteleita 9, 10, 16 ja 17 sekä katu- ja puistoaluetta"

Transkriptio

1 LOMAAN KAUPUNK..0 Liite ( ) Asemaaavamuutosen osallistumis- ja arviointisuunnitelma AK 0 Torin ympäristö,. (Kesusta) aupunginosa Asemaaavamuutos osee ortteleita, 0, ja seä atu- ja puistoaluetta Kaava-alueen sijainti lmauva aava-alueesta. Miä osallistumis- ja arviointisuunnitelma on? Osallistumis- ja arviointisuunnitelman (OAS) taroitus on määritelty Maanäyttö- ja raennuslain :ssä mm. seuraavasti: Kaavaa laadittaessa tulee riittävän aiaisessa vaiheessa laatia aavan taroituseen ja merityseen nähden tarpeellinen suunnitelma osallistumis- ja vuorovaiutusmenettelyistä seä aavan vaiutusten arvioinnista. Kaavoitusen vireille tulosta tulee ilmoittaa sillä tavoin, että osallisilla on mahdollisuus saada tietoja aavoitusen lähtöohdista ja osallistumis- ja arviointimenettelystä. Taroitusena on ertoa, misi aava laaditaan, miten asia etenee ja missä vaiheessa siihen voi vaiuttaa. Aloite Asemaaavamuutos tehdään aupungin aloitteesta. Asemaaavamuutos on uulutettu vireille vuoden 0 aavoitusatsausen yhteydessä. Kaupunginhallitus on hyväsynyt aavoitusatsausen Suunnittelualue Noin, ha:n suuruinen suunnittelualue sijaitsee Loimaan aupungin ydinesustassa. Alue rajautuu etelässä Oioatuun seä Väinämöisenatuun, idässä Turuntiehen, pohjoisessa Vesiosenatuun ja lännessä Kouluujan länsireunaan. Kaava-alueen esellä sijaitsee Kauppatori ja Kesuspuisto. Raennetuilla orttelialueilla on asuin-, liie- ja toimistoraennusia. Lähes oo aava-alue on toteutunut voimassa olevan asemaaavan muaisesti. Alueen raennusanta on raentunut pitän aiavälin tulosena ja on tyyliltään ja errosluvultaan hyvin vaihtelevaa. Kesustan raennettuympäristö on ilmeeltään hajanainen ja aupuniuvassa näyy eri aiaausien errosellisuus. Asemaaavan tavoitteet Kaavamuutos on osa esustan ehittämishanetta, jolla pyritään lisäämään torin ympäristön vetovoimaa. Kaavamuutosen tavoitteena on parantaa yritysten toimintaedellytysiä, lisätä alueen asuntatarjontaa seä parantaa alueen viihtyisyyttä ja aupuniuvaa.

2 () SUUNNTTELUN LÄHTÖKOHDAT JA SELVTYKSET Maauntaaava Ympäristöministeriö on vahvistanut 0..0 Loimaan seudun, Turun seudun ehysuntien, Turunmaan ja Vaa Suomen maauntaaavat. Maauntaaavassa suunnittelualue sijoittuu esustatoimintojen (C) alueelle. Kaava alue sijaitsee myös raideliienteeseen tueutuvan taajamatoimintojen ehittämisen ohdealueen sisäpuolelle. Ote maauntaaavasta. Kaava-alueen sijainti on osoitettu sinisellä viivalla. Ote vireillä olevan vaihemaauntaaavan luonnosesta. Kaava-alueen sijainti on osoitettu sinisellä viivalla. Varsinais Suomessa on äynnissä taajamien maanäytön, palveluiden ja liienteen vaihemaauntaaavan laadinta. Kaavatyö on nyt luonnosvaiheessa...0 päivätyssä aavaluonnosessa suunnittelualue on osoitettu esustatoimintojen alueesi (C). Lisäsi esusta alue on osoitettu osasi aupuniehittämisen ohdealuetta. Ensisijainen alue, jolla yhdysuntaraennetta tulee tiivistää ja raentamistehouutta lisätä. Raenteen ehittämisen tulee tuea ävely, pyöräily ja jouoliiennereittien parantamista seä edistää palveluiden saavutettavuutta ja turvaamista. Raenteen tiivistämisen tulee olla ympäristön laatua ehittävää ja ominaispiirteet huomioivaa. Asemapaiojen yhteydessä alueen maanäyttö suunnitellaan ja mitoitetaan paiallisjunaliienteen toimintaedellytysiä suosivasi ja mataetjuja tuevasi. Osayleisaava Ote Loimaan eseisten alueiden osayleisaavasta. Kaava-alue on rajattu sinisellä viivalla. Loimaan aupunginvaltuuston 0..0 hyväsymässä oieusvaiutteisessa eseisten alueiden osayleisaavassa suunnittelualue on osoitettu esustatoimintojen alueesi (C ). Alueiden ysityisohtaisessa suunnittelussa tulee täydentävällä raentamisella ja uloalueiden parantamisella vahvistaa esusta alueen toiminnallista ja aupuniuvallista luonnetta. Tavoitteellinen errosluu V V. Kaava alueen eteläosassa ulevan Väinämöisenadun ohdalle on yleisaavassa osoitettu evyen liienteen reitti merintä. Alueen itäpuolella ulevan Turuntien ohdalle on osoitettu ohjeellinen uloilureitti seä meluntorjuntatarve merintä. Kaava alueen itäreunaan, Turuntien varteen, on aavassa osoitettu paiallisesti merittävä suojeltava raennus (0).

3 () Asemaaava Ote asemaaavayhdistelmästä. Kaava-alue on rajattu sinisellä viivalla. Kaava alueella on voimassa 0.., 0..,..,.0.,..,..00 vahvistuneet/hyväsytyt asemaaavat. Asemaaavoissa ortteli on osoitettu hallinto ja virastoraennusten orttelialueesi (YH) ja suurin sallittu errosluu on. Kortteli on osoitettu liie ja toimistoraennusten orttelialueesi (K, K ) ja suurin sallittu errosluu vaihtelee V välillä. Kortteli asuin, liie ja toimistoraennusten orttelialueesi (AL, AL ) ja suurin sallittu errosluu vaihtelee V välillä. Kortteli 0 on soitettu liie ja toimistoraennusten orttelialueesi (K, K ) ja suurin sallittu errosluu vaihtelee V välillä. Kauppatori on osoitettu tori ja atuauio merinnällä ja sen ohdalle on osoitettu maanalaisen tilan merintä (ma). Kesuspuisto on osoitettu puistosi (VP). Selvityset ja suunnitelmat Suunnittelualuetta osevia aiempia selvitysiä ja suunnitelmia ovat mm. - Loimaan aupungin esustaympäristön ehittämisohjelma, Loimaan aupuni 00 - Loimaan esustan ehittäminen ja asemaaavojen ajanmuaisuuden arviointi, FCG Oy 00 - Loimaan osayleisaavan ja TVA-aupan asemaaavan aupallisten vaiutusten arviointi, Ramboll Finland Oy 0 - Loimaan esusta, asemaaavoitusen meluselvitys, Ramboll Finland Oy 0 - Loimaan esusta, selvitys liienteen aiheuttaman tärinän vaiutusista, Ramboll Finland Oy 0 - Loimaan esustan toiminnallinen ja liienteellinen yleissuunnitelma, Ramboll Finland Oy 0 - Loimaan esustan aupuniuvallinen ja atuympäristöllinen yleissuunnitelma (torin ympäristö) Ramboll Finland Oy 0 ASEMAKAAVAN VAKUTUSTEN ARVONT Vaiutusten arviointi perustuu maanäyttö- ja raennuslaiin (MRL) ja asetuseen (MRA). MRL :n ja MRA :n muaan aavan laadinnan yhteydessä arvioidaan vaiutusia: ) ihmisten elinoloihin ja elinympäristöön, ) maa- ja allioperään, veteen, ilmaan ja ilmastoon, ) asvi- ja eläinlajeihin, luonnon monimuotoisuuteen ja luonnonvaroihin, ) alue- ja yhdysuntaraenteeseen, yhdysunta- ja energiatalouteen seä liienteeseen, ) aupuniuvaan, maisemaan, ulttuuriperintöön ja raennettuun ympäristöön. Kaavan laadinnan yhteydessä todennäöisesti merittävisi muodostuvat vaiutuset on meritty luetteloon lihavoituina.

4 () OSALLSTUMSEN JA VUOROVAKUTUKSEN JÄRJESTÄMNEN Osalliset Osallisia ovat mm. - Suunnittelu- ja lähivaiutusalueen maanomistajat, asuaat ja alueella työsentelevät - Yhteisöt ja alueella toimivat yrityset - Loimaan Kauppa ja Palvelut Yyhdistys ry - Varsinais-Suomen ELY esus, Museovirasto - Kaupungin eri toimialat; ympäristölautaunta, teninen lautaunta, ympäristöterveydenhuolto, vanhusneuvosto, vammaisneuvosto, nuorisovaltuusto - Loimaan Kauolämpö Oy, Loimaan Vesi liielaitos, Sallila energia Oy, Varsinais-Suomen aluepelastuslaitos, Sonera, Lounea - Muut ilmoitusensa muaan Aloitus, osallistumis- ja arviointisuunnitelma (evät 0) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) lähetetään tiedosi suunnittelualueella ja sen naapurissa sijaitseville iinteistöille seä edellä mainituille viranomaisille. Osallisilla ja viranomaisilla on mahdollisuus jättää suunnitelmasta palautetta, joa toimitetaan yhteystiedoissa mainittuihin Loimaan aupungin toimipisteisiin. Valmisteluvaihe, asemaaavaluonnos (sysy 0) Valmisteluvaiheessa järjestetään tarvittaessa neuvotteluja eri osapuolten esen. Valmisteluvaiheen asiairjat (luonnos) asetetaan nähtäville 0 päivän ajasi mielipiteiden saamista varten. Nähtävilläolosta julaistaan sanomalehtiuulutus Loimaan Lehdessä ja siitä tiedotetaan nternet-sivuilla. Kaava-asiairjat ovat nähtävillä Tenisessä ja ympäristöpalveluesusessa (Loimijoentie, Alastaro) ja aupungin internet-sivuilla Kaavaluonnosesta pyydetään tarvittavat viranomaislausunnot ja osallisilla on mahdollisuus jättää irjallisia mielipiteitä, jota toimitetaan yhteystiedoissa mainittuihin Loimaan aupungin toimipisteisiin. Asemaaavaehdotus (talvi-evät 0) Luonnosesta saadun palautteen ja valmisteluaineiston seä vaiutusten arviointien pohjalta laaditaan aavaehdotus. Kaavaselostusesta selviää uina saatu palaute on vaiuttanut suunnitemaan. Kaavaluonnosen nähtävilläolon jäleen järjestetään tarvittaessa ehdotusvaiheen viranomaisneuvottelu. Kaupunginhallitus äsittelee ehdotusen ja asettaa sen yleisesti nähtäville 0 päivän ajasi. Nähtävilläolosta julaistaan sanomalehtiuulutus Loimaan Lehdessä ja siitä tiedotetaan nternet-sivuilla. Kaava-asiairjat ovat nähtävillä Tenisessä ja ympäristöpalveluesusessa (Loimijoentie, Alastaro) ja aupungin internet-sivuilla Kaavaehdotusesta pyydetään tarvittavat viranomaislausunnot ja osallisilla on mahdollisuus jättää irjallisia muistutusia, jota toimitetaan yhteystiedoissa mainittuihin Loimaan aupungin toimipisteisiin. Kaavaehdotusesta saatu palaute äsitellään lain säätämässä järjestysessä. Kaavaselostusessa tai siihen liittyvässä vastineluettelossa seä asian päätösessä errotaan, uina saatu palaute on otettu huomioon suunnittelussa. Hyväsymisvaihe (evät 0) Kaavan hyväsyminen uuluu aupunginvaltuuston toimivaltaan. Kaava tulee voimaan uulutusella.

5 () Kaavan äsittelyvaiheet aaviona ja asiasta päättäminen: Kaavio asemaaavan äsittelyvaiheista, josta selviää miten aavan äsittelyyn pääsee vaiuttamaan. Kh = aupunginhallitus Kv = Kaupunginvaltuusto Kaavatm = Kaavatoimiunta Tho = Turun hallinto oieus Kho = orein hallinto oieus oas = osallistumis ja arviointisuunnitelma Loimaan aupuni Kaava-aritehti Kalle Rautavuori alle.rautavuori@loimaa.fi puh. 0 Aineiston esittely Teninen ja ympäristöpalveluesus Loimijoentie, Alastaro Palautteen vastaanotto Teninen ja ympäristöpalveluesus Loimijoentie (Alastaro) tai Kesushallinto Kauppalanatu tai irjaamo@loimaa.fi. Kaavan laatija Ramboll Finland Oy Projetipäälliö Aritehti Mio Siitonen (YKS )

6 Virastotalo V iosi Terveysesus t t t ar ar ar t t V sp p p t t t Kpa Kpa vr Kpa t t t sp V V V t t V V V t vr t bs t r t sp V t t t V V t t V SP V V t V t t t t vr p Sp Sp V sp sp puh. at Kaupungintalo sp p p t t t V / t t var t a,, 0,.,, ' atu Käsityöläisatu Kouluuja Kauppalanatu Heimolinnanatu areliusenatu Oioatu Väinämöisenatu Opinuja Turuntie Väinölänatu Peanuja Sataunnantie Kesuspuisto : : :0 : : : : : : : : : : : :0 : : : : : : : : : : : : : : : : : :0 : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 0:0 : : : : Loimaan aupuni Toriortteleiden asemaaavan muutos havainneuva : , (tar...0) Petteri Laamanen, insinööri (AMK) / da Montell insinööri (AMK) Vu½ V Vu½ Vu½ Vu½ Vu½ u½ u½ u½ Vu½ Vu½ Vu½ V V V V V V 0 0 HEMOLNNANKATU KAUPPALANKATU VÄNÄMÖSENKATU KESKUSPUSTO KAUPPATOR PEKANKUJA TURUNTE VESKOSKENKATU KOULUKUJA Liite

7 Asemaaavan seurantalomae Liite Asemaaavan perustiedot ja yhteenveto Kunta 0 Loimaa Täyttämispvm.0.0 Kaavan nimi Torin ympäristön asemaaavamuutos Hyväsymispvm Ehdotuspvm.0.0 Hyväsyjä Vireilletulosta ilm. pvm.0.0 Hyväsymispyälä Kunnan aavatunnus AK 0 Generoitu aavatunnus Kaava-alueen pinta-ala [ha],000 Uusi asemaaavan pinta-ala [ha],000 Maanalaisten tilojen pinta-ala [ha] 0,0000 Asemaaavan muutosen pinta-ala [ha],000 Ranta-asemaaava Rantaviivan pituus [m] Raennuspaiat [lm] Omarantaiset Ei-omarantaiset Lomaraennuspaiat [lm] Omarantaiset Ei-omarantaiset Aluevarauset Pinta-ala [ha] Pinta-ala [%] Kerrosala [m²] Tehouus [e] Yhteensä,000 00,0 0, A yhteensä, 0,, P yhteensä Y yhteensä C yhteensä K yhteensä T yhteensä V yhteensä 0,0,0 0 R yhteensä L yhteensä,0, 00 0,0 E yhteensä S yhteensä M yhteensä W yhteensä Pinta-alan muut. [ha +/-] Kerrosalan muut. [m² +/-] Maanalaiset tilat Pinta-ala [ha] Pinta-ala [%] Yhteensä,, Kerrosala [m²] Pinta-alan muut. [ha +/-] Kerrosalan muut. [-m² +/-] Suojellut raennuset Suojeltujen raennusten muutos Raennussuojelu [lm] [-m²] [lm +/-] [-m² +/-] Yhteensä 0 00

8 Alamerinnät Aluevarauset Pinta-ala [ha] Pinta-ala [%] Kerrosala [m²] Tehouus [e] Yhteensä,000 00,0 0, A yhteensä, 0,, AK 0,, 00 0,0 AL, 0,, P yhteensä Y yhteensä C yhteensä K yhteensä T yhteensä V yhteensä 0,0,0 0 VP 0,0 00,0 0 R yhteensä L yhteensä,0, 00 0,0 Kadut,, Katuau./torit 0,0, 00 0,0 E yhteensä S yhteensä M yhteensä W yhteensä Pinta-alan muut. [ha +/-] Kerrosalan muut. [m² +/-] Maanalaiset tilat Pinta-ala [ha] Pinta-ala [%] Yhteensä,, ma,, mav 0,0000 ma-lpy 0,0000 ma-lt 0,0000 ma/e 0,0000 map 0,0, Kerrosala [m²] Pinta-alan muut. [ha +/-] Kerrosalan muut. [-m² +/-] Suojellut raennuset Suojeltujen raennusten muutos Raennussuojelu [lm] [-m²] [lm +/-] [-m² +/-] Yhteensä 0 00 Asemaaava 0 00

9 Liite Tilaaja Loimaan aupuni Päiväys..0 LOMAAN KAUPUNK AK 0 -. KAUPUNGNOSAN (KESKUSTA) KORTTELT, 0, JA SEKÄ TOR-, KATU- JA PUSTOALUETTA Kaavanlaatijan vastineet nähtävillä olleeseen aavaehdotuseen

10 LAUSUNNOT. Varsinais-Suomen elineino-, liienne- ja ympäristöesus, Varsinais-Suomen maauntamuseo,..0. Loimaan aupungin elinympäristövaliounta,..0. Loimaan aupungin hyvinvointivaliounta, Loimaan aupungin vanhusneuvosto MUSTUTUKSET. Hannes Miola,..0. LähiTapiola Loimi-Häme,..0

11 LAUSUNNOT. Varsinais-Suomen elineino-, liienne- ja ympäristöesus, 0..0 Lausunnon pääohdat: ELY-esus ei atso aiheellisesi antaa lausuntoa. Hane on aupungin esustan ehittämisen annalta täreä. Lausunto meritään tiedosi.. Varsinais-Suomen maauntamuseo,..0 Lausunnon pääohdat: Kaavaehdotusvaiheen aavaselostuseen sisältyy aava-alueen raennusten esittely, josta seitsemän raennusta on todettu paiallisesti arvoaasi. Näistä raennusista vain ysi on meritty aavaehdotusessa sr- -merinnällä. Perusteluna on todettu: "Suunnittelualueen 0-0 luujen raennusten atsotaan edustavan uudempaa raennusantaa, jona paiallisesi arvotettu raennushistoriallinen ja ympäristöllinen arvo ei edellytä asemaaavallista suojelua". Raennusantaa arvotetaan yleensä olmeen luoaan: valtaunnallinen, seudullinen, paiallinen. Kuntatason aavat ovat aavoja, joissa paiallisesti merittävät ohteet tulee huomioida, osa maauntatason aavoissa niitä ei huomioida. Jos aavaa varten tehdyssä raennusannan täydennysinventoinnissa on todettu paiallisesti merittäviä ohteita, tulee ne myös meritä aavaan. Varsinais-Suomen maauntamuseo toteaa lausuntonaan, että aavaa varten tehdyssä, ja aavaselostusessa listatut, inventoinnissa paiallisesti arvoaisi ohteisi todetut ohteet tulee meritä aavassa sr-merinnällä. Torin ympäristön errosellinen ehittäminen ei ole mahdollista, jos alueen vanhempaa raennusantaa ei aavassa asianmuaisesti huomioida. Lausunnossa esitetään, että Loimaan eseisten alueiden osayleisaavatyön yhteydessä laaditussa inventoinnissa paiallisesti arvoaisi ohteisi todetut ohteet tulisi meritä aavassa suojeltavisi raennusisi sr-merinnällä. Lausunnon muainen raennussuojeluesitys on ristiriidassa Loimaan aupungin ydinesustan ehittämistä osevien tavoitteiden anssa: aavaehdotusessa suojellusi esitettyä useampien raennusten suojelu estäisi aava-alueen raennusannan ehittämisen tai uudistamisen, jota asemaaavahaneelle asetettujen tavoitteiden (aupuniraenteen täydentäminen, aupuniuvan ehittäminen, vetovoiman ja asuntotarjonnan lisääminen, yritysten toimintaedellytysten ja alueen viihtyisyyden parantaminen, maanäytön tehostaminen myös jo raentuneiden tonttien osalta) saavuttaminen osaltaan edellyttää. Suojelurataisussa on pyritty tarastelemaan laajempaa oonaisuutta ja muodostamaan sitä autta johdonmuainen linja esusta-alueen raennussuojelulle. Kaavaehdotusen suojeluesitys noudattaa hyvin Loimaan esustaan viime vuosien aiana laadittujen asemaaavojen muaista raennussuojelulinjaa. nventoinnissa suunnittelualueen paiallisesti arvoaisi määritellyillä ohteilla olevat arvot ja ominaispiirteet eivät aiempiin asemaaavojen suojeluesitysiin peilaten ole riittävästi perusteltuja eivätä siten tässä asemaaavan suojelumerintään oieuttavia. Kaava-alue attaa Loimaan aupungin ydinesustan orttelit, jota ovat seä aupuniuvan ja raennusperinnön vaalimisen annalta täreässä asemassa, mutta myös liie-elämän ja aupuniasumisen ehittämisen annalta erityisen täreitä. Suunnittelualueen orttelialueisiin ohdistuu merittäviä muutospaineita ydinesustan säilyttämisessä ilpailuyyisenä ja vetovoimaisena palveluiden, työpaiojen ja asumisen alueena. Osa inventoiduista ohteista sijoittuu tonteille, jota ovat esustan ehittämisen ja aupuniuvan annalta erityisen täreitä ohteita. Osa em. raennusista on ollut useita vuosia vailla äyttöä ja unnollista ylläpitoa, joa on johtanut useamman raennusen silminnähden heientyneeseen yleisuntoon. Lisäsi esimerisi Heimolinnanadun varteen sijoittuvien raennusten liie- ja toimistotilojen tilarataisut ja laatuteijät eivät enää vastaa nyypäivän yritystoiminnan vaatimusia. Edellä mainittuihin perusteisiin vedoten aavaehdotusen muaiseen aavarataisuun ei nähdä tarpeellisesi tehdä muutosia lausunnon perusteella. Kaavaselostusesta orjataan sivulta ohta, jossa

12 Heimolinnanatu -ohteen arvotusesi on virheellisesti esitetty paiallinen. Arvotus muutetaan inventointiortin muaisesti uulumaan maisemallinen. Vaiutusten arvioinnin ohtaa.. selostusen sivulla 0 taristetaan vastaavasti.. Loimaan aupungin elinympäristövaliounta,..0 Lausunnon pääohdat: Ei huomauttamista aavaehdotusesta. Lausunto meritään tiedosi.. Loimaan aupungin hyvinvointivaliounta, 0..0 Lausunnon pääohdat: Ei huomauttamista aavaehdotusesta. Lausunto meritään tiedosi.. Loimaan aupungin vanhusneuvosto Lausunnon pääohdat: Ei huomauttamista aavaehdotusesta. Lausunto meritään tiedosi.

13 MUSTUTUKSET. Hannes Miola,..0 Mielipiteen pääohdat:. Kaiien torialueen orttelien AL, 0 ja raennusoieuserrosluvuissa pitäisi olla vähintään luu V, muutamiin ohtiin jopa mahdollisuus V-erroseen (jo nyt olevien lisäsi); se mahdollistaisi torin alueelle intiimimmän ja asuaita paremmin palvelevan oonaisuuden.. Kauppatorin alueen raennusoieus 00 -am tulee nostaa vähintään 000 -am:iin ja raennusoreuden errosluvun pitäisi olla ½-. Perusteluna totean, että torielämä on nyyään varsin vaisua: sisi vaiapa suurten aupunien auppahallien tapainen, tietenin paljon pienemmässä ooluoassa elävöittäisi torin toimintaa. Myös unnolliset esiintymistilat eri tilaisuusia varten voitaisiin em. järjestelyllä toteuttaa. Tietysti oiea paia raentamiselle on auppatorin ja esuspuiston välissä. Kaavaehdotusessa ja vissiin on toteutunutin esuspuiston saneeraus ja sinnehän on uluväyliä enemmän uin etunpesään, joten esityseni pelästään parantaa puistonin äyttöä.. Torin laidoille on aavailtu puita, joa sinänsä on hyvä juttu, mutta vaarana on tietysti se, että ne aiaa myöten vaieuttavat torin aupallista toimintaa; sisi niitä pitää erityisen taraan harita.. Torin alle on suunniteltu parihallia, ymmärryseni ei riitä siihen, ono sinne sisäänäynti järevintä olla entisen Lintuparven ohdalla (jos se siihen on suunniteltuaan). Joustavampaa "alamaailmatilaa" voisi olla vaiapa myös ainain osin esuspuiston alla, osa se on isompi alue ja sinne alasäynti ja poistulo voisivat olla helpommin toteutettavissa sen ohdalla, en tiedä, viisaat aritehdit ja/tai insinöörit osaavat paremmin teniiaa.. Nyytorin esellä on tietynlainen valaisinpylvään ja uaistutusten (no tusin talvella) muodostama torin "esipiste"; olen uullut, että toria päällystettä "revitään" jossain vaiheessa aui. Esitän, että o. ohtaan toria asemaaavassa mahdollistetaan vesi-, valo-, väri-, patsaalla ym. elementeillä toteutettu Loimaan maameri.. Heimolinnanatu Vesiosenatuun saaa muutetaan ävelyadusi (asuaiden uluyhteydet taataan). Tätä asiaa lienee aupungin elimissä äsitelty, nyt sen voisi asemaaavalla varmuudella toteuttaa.. Kauppatori /esuspuiston pitää myös toteuttaa ansalaisseinä, jolla loimaalaiset voivat atiivisuuttaan ilmineerata, o. systeemi voi toimia myös ns. seittiseinänä, mölypelipaiana, frisbeeheittojuttuna ja mitä niitä nyyajan juttuja onaaan!. Kaavassa toria ympäröivillä orttelialueilla Kauppalanatuun ja Heimonlinnanatuun rajautuvilla tonteilla raentamisen suurimmat sallitut errosluvut ovat V-Vu½. Siellä missä errosluvut ovat em. alhaisempia johtuvat ortteliraenteesta, nyyraennusannan huomioimisesta ja sen sijoittumisesta ortteleissa.. Kauppahallityyppisen raennusen sijoittumisesta toriympäristöön ei ole äyty esustelua, ja sen tarvetta ja toimintaedellytysiä muistutusen jättäjän esittämässä laajuudessa ei ole tutittu. Kaavatyön viitesuunnitelmana toimii 0 laadittu Loimaan esustan aupuniuvallinen ja atuympäristöllinen yleissuunnitelma, jona yhteydessä määritettiin auppatori- ja esuspuiston ympäristöille tavoitteelliset ehittämisperiaatteet. Suunnitelmassa auppatorin pohjoisreunalle esitettiin ysierrosista raennusta. Tämän raennusen lisäsi torilla voi toimia normaali toriojutoiminta nyyiseen tapaan.. Kaavassa esitetyt puurivit on sijoitettu torin reunoille mahdollistaen aupallisen toiminnan sijoittumisen ja sen edellytyset. Puilla ei nähdä olevan haittavaiutusia torin aupalliselle toiminnalle. Puut parantavat lähtöohtaisesti aupuniympäristön ja torin viihtyisyyttä ja rajaavat toriauppaa atualueista.. Tulevaisuudessa mahdollisen torin alaisen pysäöintilaitosen apasiteetti tulisi todennäöisesti olemaan riittävä palvellaseen ydinesustan pysäöintitarvetta. Jos ja un maanalaisen pysäöintilaitosen suunnittelu ja toteuttaminen tulee Loimaalla ajanohtaisemmasi, voidaan asemaaavaa tarvittaessa tarentaa yseisestä ohdasta. Pysäöintilaitos olisi ustannustehoaampi toteuttaa

14 torin alle, jolloin tori toteutettaisiin suoraan pysäöintilaitosen päälle ansiraenteena. Jos pysäöintilaitos päätettäisiin toteuttaa puiston alle, jouduttaisiin pysäöintitila todennäöisesti toteuttamaan syvemmälle maan alle puiston, puiden ja asvualustan säilyttämisesi.. Muistutusessa esitetty asia ei ole asemaaavoitusella rataistava asia. Kaava mahdollistaa muistutusen muaiset esityset.. Loimaan esustan yleissuunnitelmassa on esitetty alueen atuveron tavoitetila, jossa Heimolinnanatu on esitetty muutettavasi ysisuuntaisesi ajoneuvoliienteelle. Asemaaavaehdotusen muainen aavarataisu mahdollistaa myös adun toteuttamisen ävelypainotteisena atuna.. Muistutusessa esitetty asia ei ole asemaaavoitusella rataistava asia. Kaava mahdollistaa muistutusen muaiset esityset, jota rataistaan taremman toteutussuunnittelun yhteydessä.. LähiTapiola Loimi-Häme,..0 Mielipiteen pääohdat: Kaavaehdotus on laadittu orttelin tontille laaditun hanesuunnitelmaluonnosen, (..0), pohjalta. Olemme nyt tarastelleet tontin äyttöä uudelleen ja toivomme, että aavaehdotusta muutetaan hieman tonttimme osalta.. Tontin eteläulmaan Turuntien ja Väinämöisenadun risteyseen haluamme sijoitettavan - errosisen raennusmassan. Se olisi samanooinen uin Heimolinnanadun ja Väinämöisenadun risteysessä oleva raennusmassa ja muodostaisi sille parin. Samalla tämä adun ulmaan sijoittuva oreampi raennus jäsentäisi orttelin aupuniuvaa aavan tavoitteiden muaisesti. Tontin errosala ulmatalon orottamisella asvaisi 0 m.. Väinämöisenadun tonttiliittymää haluamme siirrettävän jonin verran lähemmäsi Heimolinnanatua, osa nyt nähtävillä olevassa aavaehdotusessa tonttiliittymän sijainti ei olisi taroitusen muaisessa paiassa.. Kaavamääräysissä on autopaiojen sijoittaminen ielletty asuin- ja liieraennusten maantasoerrosiin. Kaavaehdotusen selostusosassa ohdassa.. on uitenin asiasta lievempi ilmaisu: " ortteleissa ja 0 tavoitteena on, että pysäöinti sijoittuu pääpiirteissään tai osittain maan alle". Esitämme, että autopaiamääräystä muutetaan aavaselostusen suuntaan ja myös maantasoon olisi mahdollista sijoittaa autopaioja.. Haneen toteuttamisen annalta toivomme, että aupungilla on osoittaa tontillemme lisäsi n. 0 autopaiaa orttelialueen ulopuolelta alle 00 m:n päässä tontista olevasta pysäöintilaitosesta tai pysäöintiin taroitetulta alueelta.. Muistutusessa esitettyä errosluvun nostamista ei aavaehdotuseen voida sallia. Esitetystä muutosesta aiheutuva raennusoieuden lisäys lisäisi myös tontin autopaiojen raentamistarvetta. Kaavaehdotusessa esitetty Turuntien suuntainen nelierrosinen raentaminen sopeutuu aupuniuvallisesti paremmin adun olemassa olevaan muuhun raennusantaan. Kaavaehdotusen muaisesti tontin Heimolinnanadun puoleiseen ulmaan V-errosiselle raennuselle varattu ala muodostaa toteutuessaan aupuniuvallisesti toimivan parin Väinämöisenadun eteläpuolelle sijoittuvan -errosisen raennusen anssa ja on muutenin perustellumpi sijoittumalla Kesuspuistoa ja Kauppatoria reunustavalle vyöhyeelle.. Muistutusen muainen muutos voidaan tehdä.. Muistutusessa on tulittu AL-- ja AL- -orttelialueiden autopaiojen järjestämistä osevaa määräystä virheellisesti. Määräysessä todetaan, ettei autojen säilytyspaioja saa sijoittaa asuin- ja liieraennusten maantasoerrosiin. Kyseinen määräys osee siis em. raennusten maantasoerrosta. Autopaioja voidaan siis raentaa AL-- ja AL- -orttelialueilla maanalaisten tilojen lisäsi maantasoon taivasalle tai atettuihin autoatosiin ja -suojiin.. Muistutusessa esitettyyn toiveeseen aavalla ei yetä vastaamaan. Kiinteistönomistaja voi jatossa neuvotella autopaioja osevista rasitesopimusista muiden iinteistönomistajien anssa. Lähtöohtana uitenin on, että toteutuvan errosalan perusteella raennettavat pysäöintipaiat tu-

15 lee järjestää omalta iinteistöltä. Pysäöintijärjestelyt ja mahdolliset rasitesopimuset tulee osoittaa raennuslupaa haiessa.

16 Tilaaja Loimaan aupuni Päiväys 0..0 LOMAAN KAUPUNK AK 0 -. KAUPUNGNOSAN (KESKUSTA) KORTTELT, 0, JA SEKÄ TOR-, KATU- JA PUSTOALUETTA Kaavanlaatijan vastineet nähtävillä olleeseen aavaluonnoseen

17 LAUSUNNOT. Lounea Oy..0. Varsinais-Suomen elineino-, liienne- ja ympäristöesus..0. Pelastuslaitos..0. TeliaSonera Finland Oyj,..0. Varsinais-Suomen maauntamuseo,..0. Varsinais-Suomen liitto, 0..0 MELPTEET. As. Oy Asematori,..0. As. Oy Loimaan Yhdystalo, sännöitsijä Ari Laasonen. Kiinteistöyhtymä Heimolinnanatu

18 LAUSUNNOT. Lounea Oy..0 Lausunnon pääohdat: Ei huomautettavaa aavaluonnosesta. Lausunto meritään tiedosi.. Varsinais-Suomen elineino-, liienne- ja ympäristöesus..0 Lausunnon pääohdat: ELY-esus ei atso aiheellisesi antaa lausuntoa. Hane on aupungin esustan ehittämisen annalta täreä. Lausunto meritään tiedosi.. Pelastuslaitos..0 Lausunnon pääohdat:. Kaava-alueella on huomioitava pelastuslaitosen toimintamahdollisuudet (pelastustie).. Kaavassa ei ole meritty maanalaisen pysäöinnin ajoyhteysiä. Ajorampit on sijoitettava niin, että pelastustiet voidaan toteuttaa pihaansille tarvittaessa.. Kaavan muaan tonttien rajoilla ei tarvita rajaseiniä ellarin pysäöintitiloissa. Pysäöintitiloihin voidaan joutua teemään automaattisia palotenisiä laitteistoja, uten paloilmoitin tai sammutuslaitteisto.. Talousraennusten raennusaloja ei määritellä aavassa. Talousraennusten raentamisessa on huomioitava paloturvallisuus muihin raennusiin riittävällä etäisyydellä, raenteellisin tai muulla einoin. Lausunto meritään tiedosi. Lausunnossa esitetyillä asioilla ei ole vaiutusta aavarataisuun, mutta palomääräyset on huomioitava raennusten suunnittelussa.. TeliaSonera Finland Oyj,..0 Lausunnon pääohdat: TeliaSoneralla on runsaasti aapeleita seä putireittejä aavamuutosalueella. Miäli lisäraentaminen aiheuttaa aapeleiden siirto tai suojaustoimenpiteitä on näistä ilmoitettava vähintään v ennen. Siirto ja suojaustoimenpiteet masaa lähtöohtaisesti tilaaja. Lausunto meritään tiedosi.. Varsinais-Suomen maauntamuseo,..0 Lausunnon pääohdat: Kaava-aineistossa torin raennusannan ja nyyilmeen analyysi on erittäin suppea. Kaavaselostusessa torin lähialueen raennusantaa on äsitelty vain aiemmin tehdyn raennusannan inventoinnin pohjalta. Kosa on yse näinin pienestä aava-alueesta ja tavoitteena nimenomaan mainitaan torin vetovoimaisuuden parantaminen, tulisi aavatyössä perehtyä oo alueen raennusantaan eiä vain inventoinnissa äsiteltyihin. Loimaan torin ympäristön raennusanta on varsin rionaista, uusimmat liieraennuset eivät yllä vanhimpien raennusten omaleimaiseen arvouuteen. Osittain torin ympäristössä on myös nähtävissä piittaamatonta orjausraentamista, jossa vanhoihin raennusiin on laitettu mate-

19 riaaleja, jota eivät niihin sovi. nventoinnissa paiallisesti arvoaisi ohteisi todetuista ohteista on aavassa sr-merinnällä huomioitu vain ysi. Mitään perusteluja ei tälle menettelylle ole aavaselostusessa esitetty. Todetaan vain, että "ei uitenaan nähty osayleisaavassa eiä tässä aavassa aiheellisesi esittää suojeltavasi". Kaavan esittämän oonaisvaltaisen uusimisen sijaan torin ympäristön ehittämisessä on syytä lähteä olemassa olevasta tilanteesta. Kaavaselostusessa on todettu, että "Kaava-alueelle sijoittuvan uudisraentamisen tulee muodostaa aupuniraenteeseen uusi ajallinen errostuma". Jotta errostumia voi syntyä, on torin varren olemassa olevien raennusten huomioiminen/ säilyttäminen täreää. Varsinais-Suomen maauntamuseo toteaa lausuntonaan, että se pitää aava-aineistoa siäli puutteellisena, että siinä ei torin nyyilmettä analysoida riittävällä taruudella eiä tehtyjä rataisuja perustella. Torin ympärillä olevien, paiallisesti merittävien 0- ja 0-luvun raennusten meritys Loimaan torin omaleimaisuudelle tulee aavatyössä huomioida ja meritä raennuset aavassa säilytettävisi. Myös havainneuvia tavoitellusta tori-ilmeestä on syytä liittää aava-aineistoon, jotta esim. AL- aavamääräysen testi "Alimpien errosten julisivujen ja raennusosien jäsentelyssä, detaljeissa ja auotusessa painotetaan jalanulijan mittaaavaa" tulee ymmärretysi. Kaavan luonnosvaiheen selostusen suunnittelualueen nyyistä raennusantaa äsittelevä analyysi on, uten lausunnossa todetaan, suppea. Analyysia on taroitus täydentää ehdotusvaiheessa äsittämään oo suunnittelualueen raennusannan. Lisäsi uten luonnosen aavaselostusen liiteluettelossa on mainittu, aavan havainnemateriaali sisällytetään aava-aineistoon ehdotusvaiheessa. Suunnittelualueen raennusohteiden sisältyminen laadittuun raennetun ulttuuriympäristön inventointiin ja niille annetut paialliset arvoluoituset eivät sinällään toimi perusteena suojelumerintöjen esittämiseen asemaaavassa. Ehdotusvaiheessa laadittavan raennusannan analyysin johtopäätösenä arvioidaan raennusten suojelutarpeet ja mm. lausunnossa todetun torin ympäristön raennusten meritys torin omaleimaisuuden luomisessa. Lisäsi raennusten suojeluesitysiä perustellaan attavammin aavan vaiutusarviointien yhteyteen.. Varsinais-Suomen liitto, 0..0 Lausunnon pääohdat: Varsinais-Suomen liitto toteaa, että Loimaan aupuni on johdonmuaisesti tehnyt esusta-alueen ehittämiseen tähtäävää suunnittelua ensin yleisaavalla ja sen jäleen ysityisohtaisemmalla suunnittelulla. Tämän avulla on onnistuttu luomaan seleä uva tavoiteltavista tulevista ehittämisen painopisteistä ja tarvittavista toimenpiteistä niin lyhyemmälle uin pidemmällein aiajänteelle. Näin edistetään myös parhaiten yhdysuntaraenteellista hyvää laatua ja elin- ja vetovoimaisuutta, jota ovat mm. hyvä ja monipuolinen palvelutarjonta seä palveluita lähellä olevat monipuolista asumista tarjoavat asuinalueet seä hyvin saavutettavat lähiviristysalueet. Torin ympäristön suunnitelma on hyvä esimeri atiivisesta, aupuniuvallisen laadun parantamiseen tähtäävästä suunnittelusta, jona laadulliset tavoitteet on sisällytetty asemaaavamääräysiin. Tällä luodaan seleät suuntaviivat myös raentamisen ohjauselle. Viihtyisät esustat ovat maaunnallisesti merittävä elinvoimaisuusteijä ja myös ysi äynnissä olevan vaihemaauntaaavan eseisistä teemoista taajamien maanäyttöä äsiteltäessä. Palvelut turvataan parhaiten pienissä aupungeissa varmistamalla ysyntä, eli aavoittamalla palvelujen läheisyyteen myös viihtyisää asuinympäristöä ja monipuolisia asuinortteleita. Torin ympäristön asemaaava edistää parhaalla mahdollisella tavalla vaihemaauntaaavan aupuniehittämisen ohdealueelle ohdennettuja tavoitteita. Lausunto meritään tiedosi.

20 MELPTEET. As. Oy Asematori,..0 Mielipiteen pääohdat: Turuntien ja Väinämöisenadun risteysen toiminnallisuudet moottoriajoneuvoliienteelle seä erityisesti evyelle liienteelle tulee taloyhtiön mielestä arvioida riittävän laajasti ja varmistaa riittävin toimin ennen Torin ympäristön asemaaavamuutosen edistämistä, huolimatta siitä että arvioitava risteys on aavaehdotusen ulopuolella. Mielipiteessä esitetyillä ehdotusilla ei ole vaiutusta aavarataisuun. Mielipiteessä esitetyt asiat rataistaan alueen atualueita osevissa atu- ja raennusvaiheen suunnitelmissa. Kaavarataisussa esitetään aluevarauset atualuille. Kaavalla ei ohjata atualueille suuntautuvia suunnittelurataisuja uten liienteen ysisuuntaisesi muuttamista.. As. Oy Loimaan Yhdystalo, sännöitsijä Ari Laasonen Mielipiteen pääohdat: Pyydämme huomioimaan, että taloyhtiössämme As. Oy Loimaan Yhdystalossa, lisättäisiin uudessa valmistumassa olevassa aavassa raennusoieutta. Hallitusen puheenjohtajamme Jorma Rinne oli esustelussa aupunginjohtaja Tunarin anssa perjantaina..0. Kaupungin iinteistöreisterin muaan iinteistön errosalaa on toteutunut 0 -m ja raennusoieutta aavarataisussa on esitetty 00 -m (0+0). Kaavassa on esitetty periaatteesi, että ullaonraentamis-/lisäerrosmääräys on ainoastaan esitetty niille raennusille, joissa on nyyisellään jo ullaomainen tila, ei pelä onehuone.. Kiinteistöyhtymä Heimolinnanatu Mielipiteen pääohdat: Suurin ongelma, joa pitäisi saada rataistusi, ovat paripaiat. Muiden, uin atutasossa olevien autopaiojen raentaminen ja ylläpito ehdotetulla raennusoieudella on erittäin allista. Asuntojen hintataso Loimaalla on niin alhainen, ettei Loimaalla uaan asuntoa ostaessaan ole valmis masamaan sitä hintaa, miä autopaiojen raentamisesta aiheutuu. Näin ollen ei asuntojen raentaminenaan nyyisellä hintatasolla ole mahdollista. Kiinteistölle tulisi huollon ja alueen unnossapidon vuosi olla sisäänajo Heimolinnanadulta, eiä naapuritontin autta. Lisäsi tulee varmistaa, että Kiinteistö Heimolinnanatu on aina raennettavissa itsenäisenä ohteena eiä ole sidosissa naapuritontin raentamiseen. tsenäinen uleminen iinteistölle on varmistettava siten, ettei se ole riippuvainen naapuriiinteistön raentamisesta. Autopaioja toteutetaan tontille toteutuvan raentamisen määrän muaan aavassa esitettyjen ja aupungin esustaan sovellettujen pysäöintinormien muaisesti. Kaavaluonnosessa raennusalaohtaisesti esitetty raennusoieus ei sido toteuttajaa raentamaan oo masimiraennusoieuden muaisesti, jolloin autopaiojen toteuttaminen atu-/ pihatason rataisuna mahdollistuu. Lisäsi aava sallii autopaiojen osoittamisen tontin ulopuolelta rasitesopimusen perusteella. Kaavarataisussa tontin Heimolinnanadun puoleiselle rajalle osoitettu liittymäielto rajautuu niin, että tontille on mahdollista toteuttaa tonttiliittymä ohdasta, mistä tontille ajo nyyiselläänin tapahtuu. Kaavaluonnosessa esitettyihin pysäöintinormeihin tehdään tarpeen muaan taristusia. Kaavaluonnoseen ei muutoin nähdä tarpeellisesi tehdä muutosia mielipiteen johdosta.

Asemakaavamuutos koskee kortteleita 9, 10, 16 ja 17 sekä katu- ja puistoaluetta

Asemakaavamuutos koskee kortteleita 9, 10, 16 ja 17 sekä katu- ja puistoaluetta LOIMAAN KAUPUNKI 29.4.2016 1( 5) Asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma AK 0183 Torin ympäristö, 1. (Keskusta) kaupunginosa Asemakaavamuutos koskee kortteleita 9, 10, 16 ja 17 sekä katu-

Lisätiedot

KALLAKSEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

KALLAKSEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISUMIS- JA ARVIOINISUUNNIELMA KALLAKSEN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUOS Liite aupuniehitysen lautaunnan esityslistaan nro 6, 7..08 asia nro 49 Asemaaava osee: Osaa tiloista 79:4:4: Hallamaa ja 79:4:4:7

Lisätiedot

Tarkoituksena on kertoa, miksi kaava laaditaan, miten asia etenee ja missä vaiheessa siihen voi vaikuttaa.

Tarkoituksena on kertoa, miksi kaava laaditaan, miten asia etenee ja missä vaiheessa siihen voi vaikuttaa. LOMAAN KAUPUNK..0 ( ) Asemaaavamuutosen osallistumis- ja arviointisuunnitelma AK 0. (Kartanomäi) aupunginosa Asemaaavamuutos osee orttelia seä puisto- ja atualueita Kaava-alueen liimääräinen rajaus lmauva

Lisätiedot

Asemakaavan muutos: Kukostensyrjäntie 19 Kaavanro: MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU Asemakaavaselostus, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa.

Asemakaavan muutos: Kukostensyrjäntie 19 Kaavanro: MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU Asemakaavaselostus, joka koskee päivättyä asemakaavakarttaa. SELOSTUS Asemaaavan muutos: Kuostensyrjäntie Kaavanro: MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU Asemaaavaselostus, joa osee.. päivättyä asemaaavaarttaa. Kohde /Tunnistetiedot Vaiheet HML//.../. aupunginosa, tontti --- Vireilletulo

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KESKUSTA III J ASEMAKAAVAN MUUTOS OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA (KAAVA-ALUEEN RAJAUS) JA ILMAKUVA 1 Kohde Haija/ aloite Asemaaavamuutosen toitus ja tavoite Kaavoitus

Lisätiedot

Asemakaavamuutos koskee kortteleita 79-81, 85 ja sekä katu-, viher- ja erityisaluetta

Asemakaavamuutos koskee kortteleita 79-81, 85 ja sekä katu-, viher- ja erityisaluetta LOIMAAN KAUPUNKI 27.3.2018 1( 5) Asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma AK 0619 Lamminkadun eteläpään asemakaavamuutos 6. (Suopelto) kaupunginosa Asemakaavamuutos koskee kortteleita

Lisätiedot

AK KAUPUNGINOSAN (KESKUSTA) KORTTELIT 9, 10, 16 JA 17 SEKÄ TORI-, KATU- JA PUISTOALUETTA

AK KAUPUNGINOSAN (KESKUSTA) KORTTELIT 9, 10, 16 JA 17 SEKÄ TORI-, KATU- JA PUISTOALUETTA Tilaaja Loimaan kaupunki Päiväys 10.4.2017 LOIMAAN KAUPUNKI AK 0183-1. KAUPUNGINOSAN (KESKUSTA) KORTTELIT 9, 10, 16 JA 17 SEKÄ TORI-, KATU- JA PUISTOALUETTA Kaavanlaatijan vastineet 1.11. - 2.12.2016 nähtävillä

Lisätiedot

Silvolanmetsän asemakaava, A1406

Silvolanmetsän asemakaava, A1406 Kaarinan aupuni Silvolanmetsän asemaaava, A0 osallistumis- ja arviointisuunnitelma..0 KAARINAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖPALVELUT 0 A0..0 DA: /0 Maanäyttö- ja raennuslain muainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Oskarinaukion asemakaavan muutos (A5264)

Oskarinaukion asemakaavan muutos (A5264) Kainan aupuni Osinauion asemaaavan muutos (A564) osallistumis- ja viointisuunnitelma DA: 67/06 OSALLISTUMIS- JA AROINTISUUNNITELMA A564 5..07 Maanäyttö- ja raennuslain 63 muainen osallistumis- ja viointisuunnitelma

Lisätiedot

LIINAHARJA 26. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 55 TONTTI 3 (KAURAPELLONTIE 6) ASEMAKAAVAN MUUTOS

LIINAHARJA 26. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN 55 TONTTI 3 (KAURAPELLONTIE 6) ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKAAVAN SELOSTUS LIINAHARJA 26. KAUPUNGINOSAN KORTTELIN TONTTI 3 (KAURAPELLONTIE 6) ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 160 Porin aupunisuunnittelu 12..2016 Asemaaavan tunnus 609 160 Asemaaavan diaari Dnro PORI/213/201

Lisätiedot

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 25 tonttia 10.

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 25 tonttia 10. 10-KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Asemaaavan muutos osee Noian aupungin 10. aupunginosan orttelin 25 tonttia 10. Kaavamuutosalue sijaitsee Pitäniemen alueella noin 3 m Piralaistorilta itään.

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) . KAUPUNGINOSAN ANTTILAN KORTTELIN 4 OSAN (TONTTI ) ASEMAKAAVAN MUUTOS Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Lohjan aupuni Ympäristötoimi Kaavoitus A.R. 2.4.20 YMPÄRISTÖTOIMEN K AAVOITUKSEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS. Porin kaupunkisuunnittelu 15.10.2013 Asemakaava tunnus 609 1616

ASEMAKAAVAN SELOSTUS. Porin kaupunkisuunnittelu 15.10.2013 Asemakaava tunnus 609 1616 VANHANKOIVISTON (4.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIN KIINTEISTÖJEN :80, :8, :8, : 84 JA POHJOLANTIEN (OSA) JA UNTAMONPUISTON (OSA) ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKAAVAN SELOSTUS Porin aupunisuunnittelu.0.0 Asemaaava

Lisätiedot

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma LOIMAAN KAUPUNKI 18.10.2016 1( 5) Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma AK 0333 Peltoisten asuinalue, 3. (Peltoinen) kaupunginosa Asemakaavamuutos koskee kortteleita

Lisätiedot

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Asemakaavamuutos koskee osaa kortteleista 14 ja 17 sekä puistoaluetta

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma. Asemakaavamuutos koskee osaa kortteleista 14 ja 17 sekä puistoaluetta LOIMAAN KAUPUNKI 3.8.2015 Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Nahinlahden alue, 7. (Myllykylä) kaupunginosa Asemakaavamuutos koskee osaa kortteleista 14 ja 17 sekä

Lisätiedot

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma LOIMAAN KAUPUNKI Asemakaavan ja asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma 17.09.2013 Nahinlahden alue (Myllykylä) 1( 5) Kaava-alueen sijainti Ilmakuva kaava-alueesta. Mikä osallistumis-

Lisätiedot

VINNARIN PÄIVÄKODIN ASEMAKAAVAN MUUTOS

VINNARIN PÄIVÄKODIN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLSTUMS- JA ARVONTSUUNNTELMA VNNARN PÄVÄKODN ASEMAKAAVAN MUUTOS Asemaaavan muutos osee: Vinnarin aupunginosan orttelin tontteja ja seä atualuet. Asemaaavalla muodostuu: Vinnarin aupunginosaan ortteli

Lisätiedot

Liite 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Pappilanlammen asemakaavan muutos, kortteli 107, osa korttelia 105 sekä katualue

Liite 1 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. Pappilanlammen asemakaavan muutos, kortteli 107, osa korttelia 105 sekä katualue ULVILAN KAUPUNKI Maanäyttöosasto Liite OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Pappilanlammen asemaaavan muutos, ortteli 0, osa orttelia 0 seä atualue Diai /0.0.0/0 . Suunnittelualue Tämä osallistumis- ja

Lisätiedot

Runko-Rojolan asemakaavan muutos A23651

Runko-Rojolan asemakaavan muutos A23651 Kaarinan aupuni Runo-Rojolan asemaaavan muutos A osallistumis- ja arviointisuunnitelma A 0..0 Maanäyttö- ja raennuslain muainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis- ja arviointisuunnitelmaa

Lisätiedot

SOPIMUS ASEMAKAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISESTÄ KIINTEISTÖLLÄ Salon kaupunki, jäljempänä tässä sopimuksessa kaupunki.

SOPIMUS ASEMAKAAVOITUKSEN KÄYNNISTÄMISESTÄ KIINTEISTÖLLÄ Salon kaupunki, jäljempänä tässä sopimuksessa kaupunki. SON KAUPUNK Kaupunginhallitus SOPMUS ASEMAKAAVOTUKSEN KÄYNNSTÄMSESTÄ KNTESTÖLLÄ 7-99--. SOPMUSOSAPUOLET Salon aupuni, jäljempänä tässä sopimusessa aupuni. Osoite: Salon aupuni, Kaupunisuunnittelu Hornintie

Lisätiedot

NAPINKULMAN AK-MUUTOS

NAPINKULMAN AK-MUUTOS Luonnoset ja onseptisuunnitelma LÄHTÖTILANNE LÄHTÖTILANNE KAUPUNKIKUVASELVITYS /3 Asemaaavamuutosen tavoitteena on mahdollistaa uudisraentaminen Imatranosen eseisellä paialla olevalle Osuuspanin tontille

Lisätiedot

6:39 17,5 1:92 17, , : ,1 1:43 14,9. ar 10 1:104 1:137 1:140 1: :117. e= , Päiväkoti 1:114 1:115 13,5

6:39 17,5 1:92 17, , : ,1 1:43 14,9. ar 10 1:104 1:137 1:140 1: :117. e= , Päiväkoti 1:114 1:115 13,5 000 : :, :,, :, : YO : : e=0.0 : 00,, t,0,, sr- Liusallio :, 0 LÄ : Joila :0 :, 00 m 0 : 0 : db( A) :, : : t t 0, 0 : Paila, :0, : : :0, :, : : H.as Paloasema Kpa,,, : : : :,,0, : :, 00 Kunnantalo : :

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TALSOILA I B ASEMAKAAVA FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TALSOILA I B ASEMAKAAVA FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELU OSAISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITEMA TASOIA I B ASEMAKAAVA FORSSAN KAUPUNKI MAANKÄYTÖN SUUNNITTEU OTE AJANTASA-ASEMAKAAVASTA JA KAAVA-AUEEN RAJAUS Kaavoitus ohde OSAISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITEMA TASOIA

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI ( 5)

LOIMAAN KAUPUNKI ( 5) LOIMAAN KAUPUNKI 19.6.2019 1( 5) Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma AK 1403 Mäenpään asuinalueen laajennus, 14. (Mäenpää) kaupunginosa Kaava-alueen sijainti Ilmakuva kaava-alueesta. Mikä

Lisätiedot

YK LPA-3 AP-1 AL-3 AO-1. Kirkko. srk-1 418:5:28 418:5:2. srk-1 418:5:23. +a/t 418:7:3. + a/t 418:7:17. IIu2/3. ar III a/t 80 % a/t 418:6:3

YK LPA-3 AP-1 AL-3 AO-1. Kirkko. srk-1 418:5:28 418:5:2. srk-1 418:5:23. +a/t 418:7:3. + a/t 418:7:17. IIu2/3. ar III a/t 80 % a/t 418:6:3 29112016 1:1000 KOPO KAAVAYHDSTELMÄSTÄ Kaupunisuunnittelu Kaupuniehityspalvelut Salon aupuni 418:5:2 418:5:23 418:5:28 418:6:3 418:7:3 418:7:5 418:7: 418:9:0 Kirorinne Tammilehdonuja KANTTORNPUSTO + nä

Lisätiedot

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 25 tonttia 10.

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 10. kaupunginosan korttelin 25 tonttia 10. 10-KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Asemaaavan muutos osee Noian aupungin 10. aupunginosan orttelin 25 tonttia 10. Kaavamuutosalue sijaitsee Pitäniemen alueella noin 3 m Piralaistorilta itään.

Lisätiedot

Kaupunkisuunnittelu 17.8.2015

Kaupunkisuunnittelu 17.8.2015 VANTAAN KAUPUNKI MIEIPITEIDEN KOONTI Kaupunisuunnittelu..0 MR :N MUKAISEEN KUUEMISKIRJEESEEN..0 VASTAUKSENA SAADUT MIEIPITEET JA KANNANOTOT ASEMAKAAVAN MUUTOKSESTA NRO 009, MARTINAAKSO YHTEENSÄ KANNANOTTOJA

Lisätiedot

Finpyyn 81. kaupunginosan korttelin 97 ja Palomäen puiston (osa) asemakaavan muutos sekä I asemakaava 609 1655 VP 31/28.5.2015

Finpyyn 81. kaupunginosan korttelin 97 ja Palomäen puiston (osa) asemakaavan muutos sekä I asemakaava 609 1655 VP 31/28.5.2015 ASEMAKAAVAN SELOSTUS Finpyyn 8. aupunginosan orttelin 97 ja Palomäen puiston (osa) asemaaavan muutos seä I asemaaava 609 655 Porin aupunisuunnittelu 26.4.206 Asemaaavan tunnus 609 655 Asemaaavan diaari

Lisätiedot

OSKARINAUKION ASEMAKAAVAN MUUTOS (A5264)

OSKARINAUKION ASEMAKAAVAN MUUTOS (A5264) KAARINAN KAUPUNKI OSKARINAUKION ASEMAKAAVAN MUUTOS (A564) SELOSTUS..07 KAARINAN KAUPUNKI KAUPUNKIKEHITYSPALVELUT 07 OSKARINAUKION ASEMAKAAVAN MUUTOS (A564). PERUS- JA TUNNISTETIEDOT. Tunnistetiedot Asemaaavalla

Lisätiedot

: : :250 1: Tehdas. hule4 hule4. hule4 VIII 109.

: : :250 1: Tehdas. hule4 hule4. hule4 VIII 109. 0 0 0 0 0 00 0 0 0 0 0. 0. 0. 0. 0.0 0. 0. 0. 0. 0. 0.. 0. 0. 0. 0.. 0. 0. 0.0 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0.. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. 0. Ras lev m Ras. Ras lev m 0 0 : :0-0-0 -- 0 0 0 0 cc 0 0 0 0 cc 0 00 as

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA asemakaavan muutos

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA asemakaavan muutos OSALLISUMIS- JA ARVIOINISUUNNIELMA asemaaavan muutos Hyvinään aupungin. aupunginosan orttelia 0 oseva asemaaavan muutos 0:0 HYVINKÄÄN KAUPUNKI EKNIIKKA JA YMPÄRISÖ KAAVOIUS 0.0.0 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vehkoja, asemakaavan muutos

ASEMAKAAVAN SELOSTUS Vehkoja, asemakaavan muutos ASEMAKAAVA SELOSTUS Vehoja, asemaaavan muutos Hyvinään aupungin. aupunginosan asemaaavan muutos orttelissa. :00 HYVIKÄÄ KAUPUKI TEKIIKKA JA YMPÄRISTÖ KAAVOITUS..05 Asemaaavan selostus :00 ASEMAKAAVA SELOSTUS,

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN LAATIMINEN JA ASEMAKAAVAN MUUTOS SEKÄ NIIHIN LIITTYVÄT KORTTELEIDEN TONTTIJAOT JA TONTTIJAON MUUTOKSET Koivuhovin alue

ASEMAKAAVAN LAATIMINEN JA ASEMAKAAVAN MUUTOS SEKÄ NIIHIN LIITTYVÄT KORTTELEIDEN TONTTIJAOT JA TONTTIJAON MUUTOKSET Koivuhovin alue KAUNASTEN KAUPUNK Maanäyttöysiö ASEMAKAAVAN LAATMNEN JA ASEMAKAAVAN MUUTOS SEKÄ NHN LTTYVÄT KORTTELEDEN TONTTJAOT JA TONTTJAON MUUTOKSET Koivuhovin alue OSALLSTUMS- JA ARVONTSUUNNTELMA Miä osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA OSALLSTUMS- JA ARVOTSUUTELMA Hyvinään auungin. auunginosan asemaaavan muutos orttelissa. :00 HYVKÄÄ KAUUK TEKKKA JA YMÄRSTÖ KAAVOTUS.6.0 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma :00 OSALLSTUMS- JA ARVOTSUUTELMA

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA , päivitetty

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA , päivitetty Riihimäi, Valio Oy Riihimäen meijeri asemaaavamuutos 10.1.2012, taristettu 7.3.2013 Liite 1 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma RIIHIMÄEN KAUPUNKI OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 3.7.2011, päivitetty

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KÄRJEN ALUEELLE

ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KÄRJEN ALUEELLE KONTIOLAHDEN KUNTA Teninen osasto Kaavoitus 11.09.2017 KONTIOLAHDEN KUNTA KIRKONKYLÄ ASEMAKAAVAN MUUTOS JA LAAJENNUS KÄRJEN ALUEELLE KAAVASELOSTUS EHDOTUS 11.09.2017 Osoite: Puhelin: Sähöposti: Internet:

Lisätiedot

-0-- -0-- -0-- -0--0-0--0-0--5-0-- -0-- 000-0--5 p- -0--5-0--, -0--0 Urh. Siei sentie -0-- -0-- -0-- KUMOTTAVA KAAVAN OSA -0-- -0-- Tapiola SIEKKISENT IE -0-- -0-- -0--0-0-- -0-- -0-- -0-- 500 00-0--0-0--0

Lisätiedot

Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus JA Kaavaselostus ehdotusvaihe

Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus JA Kaavaselostus ehdotusvaihe Lohjan aupuni Ympäristötoimi Kaavoitus JA 0..0 Kaavaselostus ehdotusvaihe L0 Suurlohjanatu. aupunginosa Anttila Kortteleiden ja seä atualueen asemaaavan ja tonttijaon muutos . perus- ja tunnistetiedot

Lisätiedot

Kaavaselostus, valmisteluvaihe L29 KARSTUNRAITTI 1. KAUPUNGINOSA ANTTILA

Kaavaselostus, valmisteluvaihe L29 KARSTUNRAITTI 1. KAUPUNGINOSA ANTTILA Lohjan aupuni Ympäristötoimi Kaavoitus AO.8.0 Kaavaselostus, valmisteluvaihe L KARSTUNRAITTI. KAUPUNGINOSA ANTTILA KORTTELEIDEN, JA 8 SEKÄ KORTTELEIDEN JA OSAN JA VIRKISTYS- JA KATUALUEIDEN ASEMAAVAN MUUTOS

Lisätiedot

Asemakaavan selostus Karsikkotie 1, Asemakaavan muutos, (valmisteluvaihe)

Asemakaavan selostus Karsikkotie 1, Asemakaavan muutos, (valmisteluvaihe) Asemaaavan selostus Karsiotie 1, Asemaaavan muutos, (valmisteluvaihe) Hyvinään aupungin 17. aupunginosan orttelin 1618 tonttia 1 ja siihen liittyvien atu- ja puistoalueiden asemaaavan selostus 17: 037

Lisätiedot

KESKUSTA 2 ASEMAKAAVAMUUTOS, RADAN POHJOISPUOLI, RATATYÖLÄISTEN KORTTELI

KESKUSTA 2 ASEMAKAAVAMUUTOS, RADAN POHJOISPUOLI, RATATYÖLÄISTEN KORTTELI FCG Suunnittelu ja teniia Oy Kauniaisten aupuni KESKUSTA ASEMAKAAVAMUUTOS, RADAN POHJOISPUOLI, RATATYÖLÄISTEN KORTTELI Kaavaselostus 6-C783 Yhdysuntalautaunta 5..008 58 Kaavaluonnos nähtävillä MRL 6, MRA

Lisätiedot

LUONNOS KAAVOITUS JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KUOKKALAN YHTENÄISKOULU

LUONNOS KAAVOITUS JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI KUOKKALAN YHTENÄISKOULU LUONNOS A S E M A K A A V A N S E L O S T U S. KAUPUNGINOSAN KORTTELIIN JA KORTTELIN TONTIN SEKÄ KATU-, PYSÄKÖINTI- JA VIRKISTYSALUEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KUOKKALAN YHTENÄISKOULU KAAVATUNNUS :0 KAAVAN PÄIVÄYS..0

Lisätiedot

SOMERONTIEN YRITYSALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS OLLIKKALA 6 KAAVA-ALUE SIJAINTIKARTTA m HÄMEENOJANKATU HÄMEENTIE KASVITARHANPOLKU PUUSEPÄNKATU

SOMERONTIEN YRITYSALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS OLLIKKALA 6 KAAVA-ALUE SIJAINTIKARTTA m HÄMEENOJANKATU HÄMEENTIE KASVITARHANPOLKU PUUSEPÄNKATU KAAVA-ALUE NNSTÖNKATU HÄMEENTE PUUSEPÄNKATU KASVTARHANPOLKU HÄMEENOJANKATU KETOPELLONKATU NNSTÖNKATU JOKPELLONKATU SALONOJANKATU RAJAKATU PUUTARHAPOLKU RAJAKATU PUUTARHAKATU TALVELANKATU HÄMEENTE TALVELANKATU

Lisätiedot

Kiuruveden kaupunki Korkeakankaan asemakaavan muutos

Kiuruveden kaupunki Korkeakankaan asemakaavan muutos iuruveden aupuni eninen palveluesus OSASMS- JA ARVONSNNMA Päivitetty.. iuruveden aupuni oreaanaan asemaaavan muutos Aloite Suunnittelualue Suunnittelun lähtöohdat Suunnittelun alustavat tavoitteet Maanomistus

Lisätiedot

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 4. kaupunginosan korttelin 22 tonttia 1 sekä katu- ja virkistysaluetta

Asemakaavan muutos koskee Nokian kaupungin 4. kaupunginosan korttelin 22 tonttia 1 sekä katu- ja virkistysaluetta NOKIAN KAUPUNKI 4-KAUPUNGINOSA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS Asemaaavan muutos osee Noian aupungin 4. aupunginosan orttelin 22 tonttia 1 seä atu- ja viristysaluetta Asemaaavan muutosella muodostuu 4.

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS (valmisteluvaihe) Helletorpankatu 31

ASEMAKAAVAN SELOSTUS (valmisteluvaihe) Helletorpankatu 31 ASEMAKAAVAN SELOSTUS (valmisteluvaihe) Helletorpanatu 31 Hyvinään aupungin 18. aupunginosan, Nummenäri, asemaaavamuutos osassa orttelia 1731 18:021 HYVINKÄÄN KAUPUNKI KAAVOITUS 3.9.2019 HELLETORPANKATU

Lisätiedot

ROBINTIE ASEMAKAAVAN SELOSTUS

ROBINTIE ASEMAKAAVAN SELOSTUS ROBINTIE ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS.5.0 ROBINTIE ASEMAKAAVAN SELOSTUS Luonnosvaihe ilmauva 05 Blom Salon aupuni Tehdasatu, 00 SALO PL, 0 SALO www.salo.fi salo@salo.fi Y-tunnus: 039533- . Peus- ja

Lisätiedot

Luonnos Kartta kaupan kohteesta on liitteenä. 4 Kauppahinta on kaksikymmentäviisituhatta (25 000) euroa.

Luonnos Kartta kaupan kohteesta on liitteenä. 4 Kauppahinta on kaksikymmentäviisituhatta (25 000) euroa. .6.07 Myyjä Naantalin aupuni, y-tunnus 07-. Ostaja Turun Osuusauppa, y-tunnus 0-9, Sibeliusenatu, PL 86, 00 Turu. Kaupan ohde Naantalin aupungin Rymättylän ironylässä sijaitsevasta Osuusauppa - nimisestä

Lisätiedot

9 ALIKERAVA 381 AK-58 AK-69 LPA-22 259 K-8 LPA-22 LPA 314 K-27 AK-43 LPA AK-43 T-1 2:146 SAMPOLANKATU SIBELIUKSENTIE. i-21. 40 db. 40 db +68.10.

9 ALIKERAVA 381 AK-58 AK-69 LPA-22 259 K-8 LPA-22 LPA 314 K-27 AK-43 LPA AK-43 T-1 2:146 SAMPOLANKATU SIBELIUKSENTIE. i-21. 40 db. 40 db +68.10. 8 0 8. Kp 0 8. 8. LPA- :6 0--6-M60.7 8..6 6 I II.8 KESKUSTA K-8 t 7 II 0 SAMPOLANKATU...0 SIBELIUKSENTIE.. 0 öintitalo SANTANIITYNKUJA Santaniitynuja 8 8.6 8. 8 AK-6 8 SANTANIITYNKUJA pp/t LPA 0 AK- 7

Lisätiedot

MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS

MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS LUONNOS h 07.0.0 MAANKÄYTTÖ- JA LUOVUTUSSOPIMUS OSAPUOLET Maanomistaja: Nummelan Työväenyhdistys Elo ry, jäljempänä maanomistaja c/o Matti Waara Mäyrääntie 7 0300 Nummela Kunta: Vihdin unta, jäljempänä

Lisätiedot

KAPTENSKANPOLUN ASEMAKAAVAN MUUTOS

KAPTENSKANPOLUN ASEMAKAAVAN MUUTOS PAIMION KAUPUNKI Tekninen ja ympäristöpalvelut Kaavoitus KAPTENSKANPOLUN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo:..2017 päivitetty: 10.1.2017 on lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan

Lisätiedot

YLÄ-VISTA URHEILUPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

YLÄ-VISTA URHEILUPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA YLÄ-VISTA URHEILUPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo: 30.5.2018 päivitetty: 15.5.2018, 8.11.2018 on lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan laatimiseen liittyvä asiakirja,

Lisätiedot

YLÄ-VISTA URHEILUPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. vireille tulo:

YLÄ-VISTA URHEILUPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA. vireille tulo: YLÄ-VISTA URHEILUPUISTON ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo: päivitetty:..2018..2018 on lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan laatimiseen liittyvä asiakirja, jossa esitetään

Lisätiedot

KALEVAN UUDET PIENTALOTONTIT (2347)

KALEVAN UUDET PIENTALOTONTIT (2347) KALEVAN UUDET PIENTALOTONTIT (7) KAAVASELOSTUS Kaupuniehityspalvelut 9..09 PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Kalevan uudet pientalotontit (7) Diainumero 6/08 Asemaaavan muutos osee Keravan aupungin. Kalevan aupunginosan

Lisätiedot

POIKINTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS

POIKINTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS PAIMION KAUPUNKI Tekninen ja ympäristöpalvelut Kaavoitus POIKINTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo:..2017 päivitetty: 14.3.2017 on lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA ARKKITEHTITOIMISTO KEIJO TOLPPA L I I T E 1 Savonniemenkatu 3B1 57100 Savonlinna Puh. 0400 139 077 arkkitehtitoimisto.tolppa@spynet.fi 21.1.2018 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA VALKSAAREN RANTA-ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA RAHKOLAN KAUPUNGINOSAN (3) VÄHÄINEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSA KORTTELIA 16 KIINTEISTÖT 143-406-12-5, 143-406-12-7 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 12.6.2019 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitustoimi 2019 1.

Lisätiedot

Asemakaavan seurantalomake

Asemakaavan seurantalomake Asemakaavan seurantalomake Asemakaavan perustiedot ja yhteenveto Kunta aimio Täyttämispvm 04.03.0 Kaavan nimi akurlanmetsän asemakaava ja asemakaavan muutos Hyväksymispvm Ehdotuspvm Hyväksyjä Vireilletulosta

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 )

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) KANKAANPÄÄN KAUPUNKI 27.2.2018 ASEMAKAAVA KESKUSPUISTON ASEMAKAAVA Kankaanpään kaupungin 1. kaupunginosaa (Keskus), kortteleita 20, 21, 26 ja katualuetta

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI. Pappilanlammen asemakaavan muutos. Kortteli 107, korttelin 105 tontti 7 sekä katualuetta. DNo 59/ /2015

ULVILAN KAUPUNKI. Pappilanlammen asemakaavan muutos. Kortteli 107, korttelin 105 tontti 7 sekä katualuetta. DNo 59/ /2015 ULVILAN KAUPUNKI Pappilanlammen asemaaavan muutos Kortteli 0, orttelin 0 tontti seä atualuetta DNo /0.0.0/0 KAAVASELOSTUS Pappilanlammen asemaaavan muutos, Vanhaylän oulu. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT. Tunnistetiedot

Lisätiedot

Ala-Lemun kartanon asemakaava ja asemakaavan muutos A3930

Ala-Lemun kartanon asemakaava ja asemakaavan muutos A3930 Kaarinan aupuni Ala-Lemun artanon asemaaava ja asemaaavan muutos A0 osallistumis- ja arviointisuunnitelma DA: // A0.... Maanäyttö- ja raennuslain muainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis-

Lisätiedot

RUSKO HIIDENVAINION ASEMA- RUSKO HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS 09.06.2015

RUSKO HIIDENVAINION ASEMA- RUSKO HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS 09.06.2015 A R K K I T E H T I T O I M I S T O T A R M O M U S T O N E N O Y L E H M US T I E 7 A 0 7 0 T U R K U 0-44 96 RUSKO HIIDENVAINION ASEMAKAAVAN MUUTOS tar 1.09. 09.06. RUSKO HIIDENVAINION ASEMA- KAAVAN

Lisätiedot

Kaavaselostus Ehdotus

Kaavaselostus Ehdotus Nailan unta Villilänahon asemaaava ja asemaaavan muutos WWE0221 ehdotus 25.9.2013 1 Kaavaselostus Ehdotus 25.9.2013 WWE0221 Nailan unta Villilänahon asemaaava ja asemaaavan muutos Ehdotus Vireilletulo:

Lisätiedot

FINPYYN (81.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIA 14 (OSA) KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKAAVAN SELOSTUS. Porin kaupunkisuunnittelu 3.5.

FINPYYN (81.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIA 14 (OSA) KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS ASEMAKAAVAN SELOSTUS. Porin kaupunkisuunnittelu 3.5. FINPYYN (8.) KAUPUNGINOSAN KORTTELIA (OSA) KOSKEVA ASEMAKAAVAN MUUTOS 609 67 ASEMAKAAVAN SELOSTUS Porin auunisuunnittelu..06 Asemaaavan tunnus 609 67 Asemaaavan diaari PORI/0/06 VP 6/7..06 Vireilletulo..06

Lisätiedot

JÄMSÄN KAUPUNKI. MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

JÄMSÄN KAUPUNKI. MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA JÄMSÄN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN OSALLISTUMIS- JA Länkipohjan teollisuusalueen asemakaava (55. kaupunginosa) Tampereentie Tampere 65 km Jämsä 27 km Hirsikankaantie Suunnittelualue

Lisätiedot

Kaava N 196 Nummela, korttelin 87 osan vaiheittainen asemakaavan muutos (Prisman pysäköintialue)

Kaava N 196 Nummela, korttelin 87 osan vaiheittainen asemakaavan muutos (Prisman pysäköintialue) Kaava N 196 Nummela, orttelin 87 osan vaiheittainen asemaaavan muutos (Prisman pysäöintialue) Valmisteluaineiston selostus Kate 6.6.2018 44 ate om Asia 210/10.02.03/2018 Kaavan laatija: Miia Ketonen, aavasuunnittelija

Lisätiedot

PAKURLANMETSÄN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

PAKURLANMETSÄN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 PAKURLANMETSÄN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo:..2018 päivitetty: 24.10.2018 2 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan

Lisätiedot

Ala-Lemun kartanon asemakaava ja asemakaavan muutos A3930

Ala-Lemun kartanon asemakaava ja asemakaavan muutos A3930 Kaarinan aupuni Ala-Lemun artanon asemaaava ja asemaaavan muutos A0 osallistumis- ja arviointisuunnitelma DA: //0 A0..0 Maanäyttö- ja raennuslain muainen osallistumis- ja arviointisuunnitelma Osallistumis-

Lisätiedot

KALATTOMAN ITÄOSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS

KALATTOMAN ITÄOSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS TEKNINEN VIRASTO Mittaus ja aavoitus aavatyö 9 9.8.017 KALATTOMAN ITÄOSAN ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS KÄSITTELYVAIHEET Vireilletulo, KH 18.4.016 TeL luonnos 17.1.017 6 Luonnos nähtävillä.. 4..017

Lisätiedot

SEMENTTIVALIMON ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

SEMENTTIVALIMON ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA PAIMION KAUPUNKI Tekninen ja ympäristöpalvelut Kaavoitus SEMENTTIVALIMON ASEMAKAAVA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo:..2017 päivitetty: 8.5.2017 on lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan laatimiseen

Lisätiedot

PONTELAN ASEMAKAAVA (korttelit )

PONTELAN ASEMAKAAVA (korttelit ) KAARINAN KAUPUNKI PONTELAN ASEMAKAAVA (orttelit 50-508) SELOSTUS 9.0.06 KAARINAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖPALVELUT 06 PONTELAN ASEMAKAAVAN SELOSTUS. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT. Tunnistetiedot Kaarinan aupuni, Piiiönlahti,

Lisätiedot

A Asemakaavan muutos. Hirsimetsäntie 5-7 (Kivistönmäki), Kiveriö. Lahti.fi

A Asemakaavan muutos. Hirsimetsäntie 5-7 (Kivistönmäki), Kiveriö. Lahti.fi A-2701 1 (6) A-2701 Asemakaavan muutos 25.4.2018 Hirsimetsäntie 5-7 (Kivistönmäki), Kiveriö Lahti.fi A-2701 2 (6) Asemakaavan muutos laaditaan Kiinteistö Oy Lahden Hirsimetsäntie 5 sekä JMK Investment

Lisätiedot

Asemakaavan selostus LIIKEKESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS. Haapajärven kaupunki

Asemakaavan selostus LIIKEKESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS. Haapajärven kaupunki Haaajärven auuni Asemaaavan selostus KEKESKUSTAN ASEMAKAAVAN MUUTOS Selostus liittyy..0 äivättyyn Haaajärven Ronaalan auunginosan orttelia, orttelin tontteja ja seä näihin liittyviä atu- ja torialueita

Lisätiedot

LIPSASEN KIINTEISTÖ LINNA (1.) KAUPUNGINOSA, KORTTELI 9, TONTTI 11 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS.

LIPSASEN KIINTEISTÖ LINNA (1.) KAUPUNGINOSA, KORTTELI 9, TONTTI 11 ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. 1 LINN (1.) KUPUNGINOS, KORTTELI 9, TONTTI 11 SEMKVN MUUTOKSEN 609 1629 SELOSTUS. LIPSSEN KNTEISTÖ Porin aupunisuunnittelu 30.10.201 semaaavan tunnus 609 1629 semaaavan diaari Dnro PORI/2088/10.02.03/201

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 5. PÄIVÄNÄ MAALISKUUTA 2014 PÄIVÄTTYÄ KARTTAA 1. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT Asemakaavan muutos koskee Äänekosken kaupungin 7. kaupunginosan korttelia 788 (osa)

Lisätiedot

KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS

KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS Liite / Ymp.ltk 14.4.2015 / 25 KURINRANNAN KAUPUNGINOSA (2), KORTTELI 38 JA PUISTOALUE ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 14.4.2015 IKAALISTEN KAUPUNKI Kaavoitus- ja mittaustoimi

Lisätiedot

LANATIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS

LANATIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS PAIMION KAUPUNKI Tekninen ja ympäristöpalvelut Kaavoitus LANATIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA vireille tulo:..2016 päivitetty: 16.12.2016 on lakisääteinen (MRL 63 ) kaavan

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN SELOSTUS (ehdotusvaihe)

ASEMAKAAVAN SELOSTUS (ehdotusvaihe) ASEMAKAAVAN SELOSTUS (ehdotusvaihe) Veiarin Kiinteistö Oy Hyvinään aupungin 18. aupunginosan, Nummenäri, orttelin 1723 osaa oseva asemaaavan muutos () HYVNKÄÄN KAUPUNK KAAVOTUS 30.5.2018 2 Sisällys 1 PERUS-

Lisätiedot

MUIKKUTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS

MUIKKUTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS PÄLKÄNEEN KUNTA MUIKKUTIEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 06.10.2016 Näkymä kiinteistön Hiukanmäki peltoalueelle. OSALLISTUMIS-JA ARVIOINTISUUNNITELMA JA SEN TARKOITUS Osallistumis-

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAUS/1907/10.02.03/2014 VP 47/21.10.2014 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KYLÄSAAREN 34. KAUPUNGINOSAN KYLÄSAARENTIEN, KIVININTIEN, VANHAINKODINTIEN JA LAUNAISTENTIEN LÄHIYMPÄRISTÖ 1. ASEMAKAAVA 609

Lisätiedot

RAUHALINNAN KESKIOSAN ASEMAKAAVA

RAUHALINNAN KESKIOSAN ASEMAKAAVA KAARINAN KAUPUNKI RAUHALINNAN KESKIOSAN ASEMAKAAVA SELOSTUS..0 KAARINAN KAUPUNKI YMPÄRISTÖPALVELUT 0 RAUHALINNAN KESKIOSAN ASEMAKAAVA (A). PERUS- JA TUNNISTETIEDOT. Tunnistetiedot Kaarinan aupuni, Voivala,

Lisätiedot

ALA-LEMUN NIEMEN ASEMAKAAVA (A3931)

ALA-LEMUN NIEMEN ASEMAKAAVA (A3931) KAARINAN KAUPUNKI ALA-LEMUN NIEMEN ASEMAKAAVA (A9) SELOSTUS 8..09 KAARINAN KAUPUNKI KAUPUNKIKEHITYSPALVELUT 09 ALA-LEMUN NIEMEN ASEMAKAAVA (A9). PERUS- JA TUNNISTETIEDOT. Tunnistetiedot Ala-Lemun niemen

Lisätiedot

ALA-LEMUN NIEMEN ASEMAKAAVA (A3931)

ALA-LEMUN NIEMEN ASEMAKAAVA (A3931) KAARINAN KAUPUNKI ALA-LEMUN NIEMEN ASEMAKAAVA (A9) SELOSTUS..08 KAARINAN KAUPUNKI KAUPUNKIKEHITYSPALVELUT 08 ALA-LEMUN NIEMEN ASEMAKAAVA (A9). PERUS- JA TUNNISTETIEDOT. Tunnistetiedot Ala-Lemun niemen

Lisätiedot

AK KAUPUNGINOSAN (KESKUSTA) KORTTELIT 9, 10, 16 JA 17 SEKÄ TORI-, KATU- JA PUISTOALUETTA

AK KAUPUNGINOSAN (KESKUSTA) KORTTELIT 9, 10, 16 JA 17 SEKÄ TORI-, KATU- JA PUISTOALUETTA Liite 4 Tilaaja Loimaan kaupunki Päiväys 25.9.2017 LOIMAAN KAUPUNKI AK 0183-1. KAUPUNGINOSAN (KESKUSTA) KORTTELIT 9, 10, 16 JA 17 SEKÄ TORI-, KATU- JA PUISTOALUETTA Kaavanlaatijan vastineet 30.5. - 29.6.2017

Lisätiedot

Birgitan ja Osuuspankin asemakaavan muutos AK-350 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS

Birgitan ja Osuuspankin asemakaavan muutos AK-350 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Naantalin kaupunki tekniset palvelut maankäyttöosasto asemakaavoitus sivu 1/7 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS Kaava-alueen sijainti Osallistumis- ja arviointisuunnitelma eli OAS on kooste kaavoitushankkeen

Lisätiedot

ISO-SYÖTTEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA

ISO-SYÖTTEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA TYÖNUMERO: 20601623 TILAAJA: PUDASJÄRVEN KAUPUNKI ISO-SYÖTTEEN ASEMAKAAVAN MUUTOS KORTTELISSA 76 SWECO YMPÄRISTÖ OY OULU Käsittelyvaiheet Vireilletulopäivämäärä 28.2.2018 Valmisteluvaiheen kuuleminen (MRL

Lisätiedot

2323/ /2018. ASEMAKAAVA KOSKEE Saarennon kylän tilaa 5:254 ja liikennealuetta.

2323/ /2018. ASEMAKAAVA KOSKEE Saarennon kylän tilaa 5:254 ja liikennealuetta. /000/08 ASEMAKAAVA KOSKEE Saarennon ylän tilaa : ja liiennealuetta ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE aupunginosan, Lehtomäi, orttelin 8 osaa, ravirata-, puisto- ja yleisen tien aluetta Asemaaavan nro 0/00 Selostus

Lisätiedot

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS

ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS KUHALA III C ASEMAKAAVAN MUUTOKSEN SELOSTUS. PERUS- JA TUNNISTETIEDOT. Tunnistetiedot Asemaaavan muutosen selostus, joa osee 6. päivänä esäuuta 23 päivättyä asemaaavattaa Kuha III C. Asemaaavan muutos

Lisätiedot

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti.

Ennen kaavaehdotuksen hyväksymistä kaupunki tekee maankäyttösopimuksen hakijoiden kanssa MRL 91 a ja b edellytysten mukaisesti. OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA KAPERNAUMI KORTTELI 43 (OSA) TEKNIIKKAKESKUS Suunnittelualueen sijainti alue sijaitsee Seinäjoen kaupungin n korttelissa 43. Alue sijaitsee Ruukintien varressa Kaasumestarinkadun

Lisätiedot

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23

kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 Rovaniemen kaupunki Yleiskaavan muutos kortteli 516, tontti 22 Yliopistonkatu 23 OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA 23.04.2013 ROVANIEMEN KAUPUNKI MAANKÄYTTÖ 2013 2 Suunnittelualue Suunnittelualue sijaitsee

Lisätiedot

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA

OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUNNITELMA ARVIOINTISUUNNITELMA 1 (5) MAANKÄYTTÖ- JA RAKENNUSLAIN 63 :n MUKAINEN ARVIOINTISUNNITELMA ASEMKAAVAN MUUTOS KOSKEE 205. KAUPUNGINOSAN KORTTELEITA JA OSIA KORTTELEISTA 1, 2, 3, 7, 8, 9, 11 JA 12 SEKÄ NIIHIN

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI ( 7)

LOIMAAN KAUPUNKI ( 7) LOIMAAN KAUPUNKI 17.4.2019 1( 7) Asemakaavamuutoksen osallistumis- ja arviointisuunnitelma AK 0914 9. (Kartanomäen) kaupunginosa Asemakaavamuutos koskee osaa korttelista 21 Kaava-alueen sijainti Ilmakuva

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER

KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER KOKKOLAN KAUPUNKI TEKNINEN PALVELUKESKUS KAAVOITUSPALVELUT KARLEBY STAD TEKNISKA SERVICECENTRET PLANLÄGGNINGSTJÄNSTER ASEMAKAAVAMUUTOKSEN OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA TONTTI 272-2-1-10, ASUNTO

Lisätiedot

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467

RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN MUUTOS, KAAVA NRO 467 Valkeakosken kaupunki 2.4.2013 Kaavoitus / Kaupunkisuunnitteluyksikkö Sääksmäentie 2 37600 VALKEAKOSKI ASEMAKAAVAN SELOSTUS, JOKA KOSKEE 2.4.2013 PÄIVÄTTYÄ ASEMAKAAVA- KARTTAA RADANVARSITIE, ASEMAKAAVAN

Lisätiedot

PALTAMON KUNTA Tekniset palvelut Vaarankyläntie 7, Paltamo ASEMAKAAVAN SELOSTUS

PALTAMON KUNTA Tekniset palvelut Vaarankyläntie 7, Paltamo ASEMAKAAVAN SELOSTUS 1 (5) Tekniset palvelut Vaarankyläntie 7, 88300 Paltamo ASEMAKAAVAN SELOSTUS Luhtaniemen asemakaava Osallistumis- ja arviointisuunnitelma Taajaman asemakaavan laajennus ja muutos Suunnittelualueen sijainti

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 107-AK1701 MYNÄMÄEN KUNTA ROUKKULIN TEOLLISUUSALUEEN LAAJENNUKSEN ASEMAKAAVA Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 30.5.2017 18.4.2018 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TIVA-KAUPAN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS

LOIMAAN KAUPUNKI TIVA-KAUPAN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS -AK0 LOMAAN KAUPUNK TVA-KAUPAN ASEMAKAAVA JA ASEMAKAAVAN MUUTOS KAAVASELOSTUS..0..0 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy () Loimaan aupuni: TVA-aupan asemaaava ja asemaaavan muutos Kaavaselostus..0

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 107-AK1805 MYNÄMÄEN KUNTA HIITTIÖNPELLON ASEMAKAAVA Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 24.4.2018 24.1.2019 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma kuvaa asemakaavan

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS. Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS. Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2. kuva Ida Fasching 2014 Lohjan kaupunki Ympäristötoimi Kaavoitus AO 18.11.2014, 24.2.2015 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma L35 RAJAVARTIOSTONKATU, ASEMAKAAVAN MUUTOS YMPÄRISTÖTOIMEN KAAVOITUKSEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 107-AK1602 MYNÄMÄEN KUNTA NIHATTULAN ASEMAKAAVAN MUUTOS, KORTTELI 54 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma 20.6.2016 Nosto Consulting Oy Nosto Consulting Oy 2 (9) Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot