VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo"

Transkriptio

1 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko klo Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo Iivarinen Kari Ikonen Jaakko Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj.) Saraketo Katja Varajäsenet: Lyytikkä Pentti Rundelin Marita Vehmanen Riitta puheenjohtaja Muut osallistujat Alanen Heikki valtuuston puheenjohtaja Siivola Olli sihteeri ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Kari Iivarinen Olli Siivola KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka seurakuntavirasto Allekirjoitukset Riitta-Leena Heinonen Marita Rundelin PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka seurakuntavirasto Todistaa kirkkoherra

2 2 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN SEKÄ TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kn 90, Kn 90, KJ 9:1: Kirkkoneuvosto päättää kokoontumisensa ajan ja paikan. Kirkkoneuvosto kokoontuu myös, milloin puheenjohtaja katsoo kokouksen tarpeelliseksi tai vähintään neljäsosa jäsenistä sitä kirjallisesti pyytää ilmoittamansa asian käsittelemistä varten. Kokouksen kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Samalla on kokouksesta ilmoitettava myös kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle. KL 7:4.1.: Seurakunnan toimielin on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla. Kokouskutsu / esityslista postitetaan sähköisesti ja jaetaan jäsenille. Edellä mainituin perustein todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä hyväksytään kokouksen työjärjestys. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi ja esityslista hyväksyttiin kokouksen työjärjestykseksi.

3 3 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kn 91, Kn 91, Kirkkoneuvoston ohjesääntö 9 3 mom.: Pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Jos pöytäkirjantarkastajat ja puheenjohtaja eivät ole yksimielisiä pöytäkirjan sisällöstä, kirkkoneuvosto tarkastaa pöytäkirjan seuraavassa kokouksessaan. Käytänteenä on ollut, että kokouksessa on valittu kaksi jäsentä sukunimien aakkosjärjestyksessä pöytäkirjan tarkastajiksi. Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa, vuorossa ovat Heinonen Riitta-Leena ja Hynninen Kati. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Heinonen Riitta-Leena ja Rundelin Marita.

4 4 KANTTORIN VIRAN TÄYTTÄMINEN Kn 92, Hjsto 46, Kirkkoneuvosto päätti kokouksessaan (64 ) Rebekka Kinnusen irtisanouduttua antaa kanttorin viralle täyttöluvan ja julistaa sen julkisesti haettavaksi. Hallintojohtaja: Käsittely: Henkilöstöjaosto päättää, että 1) kanttorin virka julistetaan haettavaksi päättyvällä hakuajalla viran vakinaista täyttämistä varten vaativuusryhmään 601; 2) virasta ilmoitetaan kirkon rekrysivuilla, Varkauden seurakunnan omilla kotisivuilla, Varkauden seurakunnan julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä Kotimaa-lehdessä; ja 3) henkilöstöjaosto täydennettynä kanttori Mari Marjokorvella valitsee haastateltavat ylimääräisessä kokouksessaan klo ja suorittaa haastattelut kokouksessaan Keskustelun aikana hallintojohtaja täydensi esitystään seuraavasti: 3) henkilöstöjaosto täydennettynä seurakuntapalvelun johtokunnan puheenjohtaja Pauli Ketolalla ja kanttori Mari Marjokorvella valitsee haastateltavat ylimääräisessä kokouksessaan klo ja suorittaa haastattelut kokouksessaan Hjsto 52, Kanttorin virkaa oli hakuajan päättymiseen mennessä jätetty seitsemän hakemusta. Hakijat ovat: Cerc Rudolf, urkuri, musiikinopettaja Karjalainen Anna, musiikin maisteri; Korri Taija, musiikin maisteri;./..

5 5 Kanttorin viran täyttäminen Kn 92, /.. Lemmetyinen Johanna, musiikin maisteri, kirkkomuusikko; Modinos Eveliina, musiikin kandidaatti, musiikkipedagogi; Tuura Riikka, musiikin maisteri, kirkkomuusikko; Pirkkalainen Merja, musiikin kandidaatti, kanttori-urkuri; Hakijoista Modinos valmistuu musiikin maisteriksi tulevan syksyn aikana, mutta häneltä puuttuu hakuajan päättyessä virkaan vaadittava ylemmän korkeakoulututkinnon pätevyys. Yhdistelmä hakijoista on liitteenä. Seurakuntapalvelun johtokunnan puheenjohtaja Pauli Ketola ja musiikkityöstä vastaava kanttori Mari Marjokorpi kutsutaan asiantuntijoina kokoukseen. Henkilöstöjaosto 1) tutustuu hakemuksiin; 2) valitsee haastateltavat hakijoiden joukosta; ja 3) henkilöstöjaosto täydennettynä seurakuntapalvelun johtokunnan puheenjohtajalla sekä kanttori Mari Marjokorvella suorittaa haastattelut keskiviikkona, Merkittiin, että seurakuntapalvelun johtokunnan puheenjohtaja Pauli Ketola ja musiikkityöstä vastaava kanttori Mari Marjokorpi olivat asiantuntijoina läsnä asian käsittelyn ajan. 1) 2) Haastateltaviksi valittiin yksimielisesti Anna Karjalainen, Johanna Lemmetyinen ja Riikka Tuura. 3) Haastattelukokous päätettiin aloittaa klo /..

6 6 Kanttorin viran täyttäminen Kn 92, /.. Kn 92, Yhdistelmä hakijoista ja muistio haastattelutilaisuudesta ovat liitteinä. Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto päättää, että 1) kanttorin virkaan valitaan Anna Karjalainen Viitasaarelta ja hänen kieltäytymisensä varalle Riikka Tuura Siilinjärveltä. 2) valitun palkkaukseksi määritellään vaativuusryhmän 601 euromääräinen vähimmäispalkka (tällä hetkellä 2.670,19 /kk); 3) valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ja rikosrekisteriote; sekä 3) virka täytetään neljän kuukauden koeajalla.

7 7 KIRKKOHERRAN VIRANSIJAISUUS AJALLA Kn 93, Kn 93, Kirkkoneuvosto on kokouksessaan (93 ) päättänyt, että kirkkoherran sijaisena ajalla toimii kappalainen Kari Iivarinen. Iivarinen siirtyy Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulin päätöksellä ( , 13 ) vt. kirkkoherraksi alkaen. Esimiesten sijaisuuksista on maksettu erillispalkkio, jonka Henkilöstöjaosto käsittelee ja päättää toimivaltansa puitteissa. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää, että kirkkoherran sijaisena toimii kappalainen Niina Pehkonen ajalla

8 8 SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN MUUTTAMINEN MÄÄRÄAIKAISESTI KOKOAIKAISEKSI Kn 94, Kn 76, Pirjo Parviainen hoitaa osa-aikaista (60 %) seurakuntapastorin virkaa. Kari Iivarinen siirtyy tuomiokapitulin päätöksellä vapaana omasta kappalaisen virastaan hoitamaan kirkkoherran virkaa ajalle Kirkkoneuvosto päättää 1) pyytää tuomiokapitulilta määräystä siirtää Pirjo Parviaisen kokoaikaiseen (100 %) seurakuntapastorin virkaan ajalle ; ja 2) määritellä Parviaisen peruspalkkaukseksi ko. määräajalta kokoaikaisen vaativuusryhmä 601 vähimmäispalkan (2.670,19 /kk) ehdolla, että tuomiokapituli antaa hänelle pyydetyn virkamääräyksen. Tuomiokapituli : Viranhoitomääräys: Pirjo Parviainen Varkauden seurakunta Varkauden seurakunnan kirkkoneuvosto ( 76/ ) esittää Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulille, että se antaisi määräyksen siirtää Pirjo Parviainen kokoaikaiseen (100 %) seurakuntapastorin virkaan ajalle Kirkkoneuvosto perustelee anomustaan sillä, että pastori Kari Iivarinen siirtyy hoitamaan avoinna olevaa kirkkoherran virkaa kappalaisen virasta ajalle Pastori Pirjo Parviainen on saanut viranhoitomääräyksen (hiippakunnan tuomiokapitulin ptk. 4/ ) Varkauden seurakunnan osa-aikaiseen (60%) seurakuntapastorin virkaan lukien../..

9 9 Seurakuntapastorin viran muuttaminen määräaikaisesti kokoaikaiseksi Kn 94, /.. Kirkkolain 6 luvun 1 :n 4 momentin mukaan virkasuhteessa suoritettavaa tehtävää varten perustetaan virka. Perustellusta syystä henkilö voidaan kuitenkin ottaa virkasuhteeseen määräajaksi myös ilman, että tehtävää varten on perustettu virka. Kirkkolain 6 luvun 11 2 ja 3 momentin mukaan tuomiokapituli antaa sopivalle papille viranhoitomääräyksen seurakunnan seurakuntapastorin virkaan toistaiseksi. Jollei asian kiireellisyys muuta vaadi, seurakunnalle on varattava tilaisuus antaa lausunto viran erityisistä tarpeista ennen viran täyttämiseen ryhtymistä sekä virkaan ilmoittautuneista ennen viranhoitomääräyksen antamista. Kun seurakunnan kirkkoherran, kappalaisen tai seurakuntapastorin avoinna olevaan virkaan tai seurakunnan papin virkaan muutoin tarvitaan väliaikaista hoitajaa, tuomiokapituli määrää virkaa hoitamaan sitä haettavaksi julistamatta virkaan sopivan hiippakunnan papin siten kuin 2 momentissa säädetään. Esitys: Annetaan pastori Pirjo Parviaiselle viranhoitomääräys virkaa perustamatta Varkauden seurakunnan osa-aikaiseen (40 %) seurakuntapastorin virkaan ajalle Todetaan, että pastori Parviaisella on samaan aikaan viranhoitomääräys Varkauden seurakunnan III seurakuntapastorin 60 prosenttiseen osa-aikaiseen virkaan. Päätösesitys hyväksyttiin. Kn 94, Kirkkoneuvosto merkitsee Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulin päätöksen tiedoksi. Merkittiin tiedoksi.

10 10 YLITYSOIKEUSANOMUS 1/2018 Kn 95, Kn 95, Vuoden 2018 talousarvion investointiosassa on euron määräraha Luttilan hautausmaan puistovalaistuksen laajentamisen 2. vaiheeseen C ja D osastoilla. Seurakuntapuutarhuri on anonut euron lisämäärärahaa hankkeen toteuttamiseen laajennettuna. Perusteltu anomus on liitteenä. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto / kirkkovaltuusto myöntää kuluvan vuoden talousarvion investointiosaan kohtaan Luttila euron ylitysoikeuden.

11 11 OHJEET VUODEN 2019 TALOUSARVION LAATIMISEKSI Kn 96, Kn 96, KJ 15 luku Seurakunnan ja seurakuntayhtymän talous 1 Seurakunnan ja seurakuntayhtymän toiminnassa ja talouden hoidossa on noudatettava talousarviota ja hyvän talouden hoidon periaatteita. Omaisuutta on hoidettava tuottavasti ja riskit halliten. 2 Talousarviossa sekä siihen liittyvässä toiminta- ja taloussuunnitelmassa hyväksytään toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet kolmeksi vuodeksi. Talousarvio on toiminta- ja taloussuunnitelman ensimmäinen vuosi. Talousarviovuosi (tilikausi) on kalenterivuosi. Talousarvio sekä toiminta- ja taloussuunnitelma on laadittava siten, että edellytykset tehtävien hoitamiseen turvataan. Tulojen ja menojen on oltava tasapainossa kolmen vuoden suunnittelukauden tai perustellusta syystä tätä pidemmän, kuitenkin enintään viiden vuoden ajanjakson aikana. Talousarvion hyväksymisen yhteydessä on päätettävä toimenpiteistä, joilla taseen osoittama alijäämä katetaan ottaen huomioon myös talousarvion laatimisvuonna kertyväksi arvioitu yli- tai alijäämä. Talousarvioon otetaan tehtävien hoitamisen ja toiminnallisten tavoitteiden edellyttämät määrärahat ja tuloarviot. Talousarviossa on osoitettava, miten rahoitustarve katetaan. Määrärahat ja tuloarviot otetaan talousarvioon bruttomääräisinä. Talousarviossa on käyttötalous- ja tuloslaskelmaosa sekä investointi- ja rahoitusosa. 3 Kirkkovaltuuston on hyväksyttävä seurakunnan ja yhteisen kirkkovaltuuston seurakuntayhtymän talousarvio sekä toiminta- ja taloussuunnitelma viimeistään edellisen vuoden joulukuussa. Talousarvion toteutuma vuoden alkupuoliskolta osoittaa, että toimintakulut ovat 23. elokuuta 60,5 % ja toimintatuotot 52,9 % budjetoidusta../..

12 12 Ohjeet vuoden 2019 talousarvion laatimiseksi Kn 96, /.. Kirkollisverotulot ovat elokuun lopulla euroa, missä on kasvua 3,08 % edellisvuoden tasoon verrattuna. Yhteisöverotuloja korvaava valtion korvaus on euroa, mikä on 4,57 % edellisvuotta vähemmän samana ajankohtana. Mikäli verotulot toteutuisivat loppuvuoden aikana alkuvuoden tahtiin, päädyttäisiin vuoden lopulla suunnilleen euroa edellisvuotta parempaan verokertymään. Tämä tarkoittaisi vajaat euroa varovasti budjetoituja tuloja enemmän. Verottaja on kuitenkin ilmoittanut, että kirkollisverotuloja tilitetään Varkaudelle n. 3,8 % edellisvuotta vähemmän. Tämä toteutetaan tavallista suuremmalla marras-joulukuun takaisinperinnällä. Lopputuloksena verotulot vähenisivät edellisvuoteen verrattuna n eurolla. Talousarviossa on varauduttu suunnilleen euron alenemaan. Mikäli muut tulot ja käyttömenot toteutuisivat budjetoidusti, toteutuisi kuluva vuosi suunnitellusti, eli vajaat euroa alijäämäisenä. Näin tasapainotettavaa alijäämää olisi tulevalla kolmivuotisella suunnittelukaudella n euroa vuosina 2019, 2020 ja Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto 1) keskustelee talousnäkymistä; 2) antaa talousarvion laatijoille ohjeeksi budjettikehyksen, jonka mukaan käyttömenoissa tulee vuonna 2019 pyrkiä noin yhden prosentin nettomenojen vähennykseen sisältäen palkat ja muut henkilöstömenot eli palkkojen sivukulut; 3) määrittää aikataulun siten, että talousarviot ja toimintasuunnitelmat käsitellään - johtokunnissa lokakuun loppuun mennessä; - kirkkoneuvostossa torstaina 29. marraskuuta (ylimääräinen kokous); ja - kirkkovaltuustossa 18. joulukuuta.

13 13 MAA-ALUEEN VUOKRAAMINEN, KANGASLAMMIN PALO- JA PELASTUSKERHO Kn 97, Kn 97, Kangaslammin Palo- ja Pelastuskerho on vuokrannut Kangaslammin seurakunnalta sen omistamasta Niemelä - Pappila tilasta määräalan, jolla sijaitsi seurakunnan leirimaja. Kyseinen maja on myöhemmin purettu. Edellinen viiden vuoden määräaikainen vuokrasopimus on päättynyt. Kerho on rakentanut alueelle omilla kustannuksillaan grillikatoksen, rantasaunan ja ulkorakennukset ja käyttänyt niitä jäsenistönsä virkistäytymiseen ja palokuntanuorten leiritoimintaan. Vuokrana on peritty vuosittain jälkikäteen korvaus kiinteistöstä vuokranantajalle aiheutuneista kustannuksista. Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1) vuokrata tilasta Niemelä - Pappila RN:o 6:39 maa-alueen Kangaslammin Palo- ja Pelastuskerho ry:lle määräaikaisesti ajalle entisin ehdoin; ja 2) valtuuttaa hallintojohtajan laatimaan ja allekirjoittamaan asiaa koskevan vuokrasopimuksen.

14 14 METSÄSTYSVUOKRA-ANOMUS, HÄIKIÄN-NIKKILÄNMÄEN METSÄSTYSSEURA RY Kn 98, Kn 98, Häikiän Nikkilänmäen metsästysseura ry:n sihteeri Lauri Itkonen on anonut, että seurakunta uusisi kyseisen seuran kanssa tehdyn metsästysvuokrasopimuksen. Anomus koskee Leppävirran kunnassa sijaitsevaa Varislahden tilaa, RN:o 22:80, pinta-alaltaan 94,2 ha, joka on ollut vuokrattuna anomuksen jättäneelle seuralle vuodesta Viime kaudella on vuokraajalta peritty vuosivuokrana 70 euron rahakorvaus. Edellinen vuokrakausi on päättynyt Lisätiedot Lauri Itkonen, puh , Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1) vuokrata Varislahti-tilan metsästysoikeudet Häikiän - Nikkilänmäen Metsästysseura ry:lle määräaikaisesti ajalle vuosivuokrana 90 ; 2) valtuuttaa hallintojohtajan laatimaan ja allekirjoittamaan asiaa koskevan vuokrasopimuksen.

15 15 METSÄSTYSVUOKRA-ANOMUS, KUVANSIN KALASTUS- JA METSÄSTYSSEURA R.Y. Kn 99, Kn 99, Kuvansin kalastus- ja metsästysseuran puheenjohtaja Juha-Matti Korhonen on anonut, että seurakunta vuokraisi kyseiselle seuralle Joroisten kunnassa Häyrilän kylässä sijaitsevan Kuvanssi, RN:o 4:106 pienriistan metsästysoikeudet edelleen seuraavaksi viisivuotiskaudeksi. Metsästysoikeudet ovat olleet vuokrattuina anomuksen jättäneelle seuralle vuodesta Voimassa oleva vuokrasopimus päättyi Viime viisivuotiskaudella on vuokraajalta peritty vuosivuokrana 25 euron rahakorvaus. Lisätiedot Juha-Matti Korhonen, puh , Hallintojohtaja: Kirkkoneuvosto päättää 1) vuokrata tilan Kuvanssi RN:o 4:106 pienriistan metsästysoikeudet Kuvansin Kalastus- ja Metsästysseura ry:lle määräaikaisesti ajalle vuosivuokrana 25 ; ja 2) valtuuttaa hallintojohtajan laatimaan ja allekirjoittamaan asiaa koskevan vuokrasopimuksen.

16 16 METSÄSTYSVUOKRA-ANOMUS, HEIKKI RAUTASEN HIRVISEURUE Kn 100, Kn 100, Janne Kuronen on anonut Heikki Rautasen hirviseurueen puolesta, että seurakunta vuokraisi edelleen kyseiselle seuralle Joroisten kunnassa Häyrilän kylässä sijaitsevan tilan Kuvanssi, RN:o 4:106 hirvenmetsästysoikeudet. Tila on pinta-alaltaan n. 50 hehtaaria ja ollut vuokrattuna Heikki Jalkasen hirvenmetsästysseuralle vuodesta 1965 ja kyseisen seurueen lopetettua toimintansa Heikki Rautasen hirviseurueelle vuodesta Viime kaudella on vuokraajalta peritty vuosivuokrana 25 euron rahakorvaus. Edellisen vuokrasopimuksen kausi päättyy Lisätiedot Janne Kuronen, puh , Hallintojohtaja: Käsittely: Kirkkoneuvosto päättää 1) vuokrata tilan Kuvanssi, RN:o 4:106 hirvenmetsästysoikeudet Heikki Rautasen hirviseurueelle määräaikaisesti ajalle vuosivuokrana 25 ; ja 2) valtuuttaa hallintojohtajan laatimaan ja allekirjoittamaan asiaa koskevan vuokrasopimuksen. Hallintojohtaja tarkisti esitystään seuraavaksi: Kirkkoneuvosto päättää 1) vuokrata tilan Kuvanssi, RN:o 4:106 suurriistan metsästysoikeudet Heikki Rautasen hirviseurueelle määräaikaisesti ajalle vuosivuokrana 25 ; ja 2) valtuuttaa hallintojohtajan laatimaan ja allekirjoittamaan asiaa koskevan vuokrasopimuksen.

17 17 KAHDEN NUORISOTYÖNOHJAAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Kn 101, Kn 79, Seurakunnassa on täyttämättä kaksi nuorisotyönohjaajan virkaa, kun Tiina Taavitsainen siirtyi johtavaksi kasvatustyön viranhaltijaksi ja Kaija Puustinen irtisanoutui virastaan. Kasvatustyön johtaja Taavitsainen on anonut täyttölupaa molemmille viroille siten että: - molemmilla valituilla tulee olla nuorisotyönohjaajan pätevyys ja toisella valitulla myös lähetyssihteerin pätevyys - molemmat virat toistaiseksi voimassaolevia ja kokoaikaisia - hakuaika olisi elokuussa - haastattelut ja valinta syys/lokakuussa - tehtävissä aloittaminen Koska eläköityneen kasvatustyön johtajan virka oli osa-aikainen (vaativuusryhmä 602) ja johtavan kasvatustyön viranhaltijan virka (vaativuusryhmä 601) täytettiin kokoaikaisesti, kasvavat henkilöstökulut vuositasolla n euroa. Muut nuorisotyönohjaajan virat on sijoitettu vaativuusryhmään 502, mutta irtisanoutuneen Puustisen virka oli sijoitettu vaativuusryhmään 503. Tältä osin kokonaiskustannukset tulisivat ko. viran täyttämisen kohdalla alenemaan vuositasolla n euroa. Mikäli molemmat vapautuneet virat täytettäisiin, nousisivat kasvatustyön henkilöstökulut siten n eurolla vuodessa. Henkilöstöjaosto on kokouksessaan (49 ) todennut, että nuorisotyönohjaaja Valtteri Flankkumäki voitaisiin ottaa takaisin nuorisotyöhön paikkaamaan kasvatustyön työntekijävajetta. Kirkkoneuvosto päättää lähettää nuorisotyönohjaajien virkojen täyttämisen kasvatustyön johtokunnalle lausunnolle../..

18 18 Kahden nuorisotyönohjaajan viran täyttäminen Kn 101, /.. KJK 45, Nuorisotyönohjaajan virat aukaistaan haettavaksi vaativuusryhmään 502 syksyn 2018 aikana virkojen vakinaista täyttämistä varten. Avoimeksi jäävät nuorisotyönohjaajien virat on täytetty määräaikaisesti asti ja jatketaan kunnes virat täytettään vakinaisella viranhaltijalla. Perusteluja esitykselle: - uusien, nuorten työntekijöiden tarve ilmeinen. - nuorisotyönohjaajan virka on laaja-alainen asiantuntijatehtävä, joka edellyttää toimintaympäristön tuntemista, itseohjautuvuutta ja kykyä suunnitella ja toteuttaa toimintaa monipuolisesti. - tarvitaan mm. ajanmukaista digiosaamista ja kykyä luoda uudenlaisia kohtaamisen pintoja nuorten kanssa. - oppilaitosyhteistyön ylläpitäminen edellyttää jatkuvuutta työsuhteessa, toive Sakkylta työn jatkumisesta suuri. - nuorisotyönohjaaja on pätevä toimimaan laajasti koko kasvatustyön tehtävissä myös varhaiskasvatuksessa. - Arkipyhistoiminnan siirtyminen kasvatustyölle Pekka Päivärinnan jäädessä eläkkeelle edellyttää n. 30 % työpanoksen sekä laajan teknisen perehtymisen videokuvaamiseen lasten kanssa. - Valtteri Flankkumäki nuorisotyössä nyt 20 % osuudella (kaksi kerhoa viikoittain, yksi nuorten ilta kappelissa joka toinen viikko, rippikouluryhmä, lisäksi apuna tarvittaessa tapahtumissa) Tulevaisuudessa voidaan ajatella hänen osuuden nousevan hieman arkipyhiksen myötä, mutta toivotaan hänen työn painopisteen säilyvän yleisellä seurakuntatyöllä ja hänen esimiehenä kirkkoherran. Jkv esitys: Kasvatustyön johtokunta hyväksyy ja esittää kirkkoneuvostolle nuorisotyönohjaajien virkojen täytön seuraavasti: 1) Yksi kokoaikainen nuorisotyönohjaaja Tehtäväalueina nuoret aikuiset, mahdollisesti lähetystyö ja/tai nuorisotyö./..

19 19 Kahden nuorisotyönohjaajan viran täyttäminen Kn 101, /.. 2) Toinen kokoaikainen nuorisotyönohjaaja tai viimeistään alkaen. Tehtäväalueina nuorisotyö, arkipyhis, rippikoulutyö ja varhaiskasvatuksen tehtäviä eläköityvän lastenohjaajan tilalle ei tällöin palkattaisi jatkajaa. 3) Valtteri Flankkumäkeä ei siirretä kasvatustyöhön nykyiseltä paikaltaan. Kjk päätös: Kn 101, Kirkkoneuvosto päättää 1) antaa täyttöluvan yhdelle kokoaikaiselle nuorisotyönohjaajan viralle tehtäväalueina nuoret aikuiset, mahdollisesti lähetystyö ja/tai nuorisotyö; 2) antaa täyttöluvan toiselle kokoaikaiselle nuorisotyönohjaajan viralle alkaen tehtäväalueina nuorisotyö, arkipyhis, rippikoulutyö ja varhaiskasvatuksen tehtäviä; ja 3) ettei eläköityvän lastenohjaajan tilalle palkata jatkajaa.

20 20 JOHTAVAN KASVATUSTYÖN VIRANHALTIJAN SIJAISEN VALINTA Kn 102, KJK 46, Kasvatustyön johtajan sijaisena on toiminut nuorisotyönohjaaja Tiina Taavitsainen. Hänen siirtyessä johtavan tehtävään, tulee hänellä olla sijainen valittuna pitkien poissaolojen ajaksi. Jkv esitys: Kjk päätös: Kasvatustyön johtokunta esittää edelleen hallinnolle, että 1. johtavan kasvatustyön viranhaltijan sijaiseksi valitaan nuorisotyönohjaaja Urpo Häkkinen. Hänen sijaistaminen alkaa heti kirkkoneuvoston päätöksen jälkeen ja on voimassa toistaiseksi. 2. sijaiselle maksetaan sijaistamiskorvausta seurakunnan yhtenäisen käytänteen mukaisesti. Kn 102, Käsittely: Kirkkoneuvosto hyväksyy kasvatustyön johtokunnan esityksen ja siirtää lisäkorvauksen osalta asian käsittelyn henkilöstöjaostolle. Puheenjohtaja tarkisti esitystään seuraavaksi: 1. johtavan kasvatustyön viranhaltijan sijaiseksi valitaan nuorisotyönohjaaja Urpo Häkkinen. Hänen sijaistaminen alkaa heti kirkkoneuvoston päätöksen jälkeen ja on voimassa määräaikaisesti saakka. 2. sijaiselle maksetaan sijaistamiskorvausta seurakunnan yhtenäisen käytänteen mukaisesti.

21 21 VARKAUDEN SEURAKUNNAN LAPSIASIAINHENKILÖIDEN VALITSEMINEN Kn 103, KJK 47, Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokouksen päätös lisätä kirkkojärjestykseen säännös lapsivaikutusten arvioinnista on tullut voimaan (KJ 23 luku 3 ). Lisäksi lapsivaikutusten arviointia suositellaan sovellettavaksi kaikessa seurakunnan toiminnassa. Varkauden seurakunnassa lapsiasiainhenkilöinä ovat vuosina toimineet nuorisotyönohjaaja Kaija Puustinen ja kasvatustyön johtokunnan jäsen Nina Vuotilainen. Koska nuorisotyönohjaaja Kaija Puustinen irtisanoutui virastaan, tulee nimetä uusi lapsiasiainhenkilö Varkauden seurakunnan kasvatustyön edustajaksi. Jkv esitys: Kjk päätös: Kasvatustyön johtokunta esittää kirkkoneuvostolle, että se valitsee lapsiasiainhenkilöksi lastenohjaaja Leila Martikainen-Paatsolan. Hänen tehtävänsä alkaa heti kirkkoneuvoston päätöksen jälkeen ja on voimassa toistaiseksi. Kn 103, Kirkkoneuvosto hyväksyy kasvatustyön johtokunnan esityksen.

22 22 KIRKKONEUVOSTON TIETOON SAATETTAVAT ASIAT Kn 104, Kn 104, Kirkkoneuvosto merkitsee tiedoksi seuraavat ja mahdollisesti kokoukseen mennessä tulevat tiedotettavat asiat: 1) Kirkkoneuvoston edustajien terveiset toimielimistä 2) Pöytäkirjoja (liitteet) - Kirkkoherran viranhaltijapäätökset heinäkuussa Henkilöstöjaoston pöytäkirja 6/2018, Hallintojohtajan viranhaltijapäätökset heinäkuussa ) Kirkkoherran viran täyttäminen Kuopion hiippakunnan tuomiokapituli haastattelee kirkkoherraehdokkaat kokouksessaan ja antanee heistä arvion kokouksessaan Kirkkoherran viran täyttö voi siten olla kirkkoneuvoston kokouksessa ja kirkkovaltuustossa Seurakuntalaisille järjestetään tutustumismahdollisuus hakijoihin pääkirkon seurakuntasalilla keskiviikkona alkaen klo 18. 4) Koulujen aamunavaukset Puheenjohtaja ilmoitti, että osa Varkauden kouluista on ilmoittanut, ettei hengellisiä aamunavauksia sallita. Tilalle hyväksytään eettiset aamunavaukset. Ratkaisu on koulukohtainen ja sen tekee rehtori. Merkittiin tiedoksi.

23 23 KOKOUKSESSA LÄSNÄOLEVIEN ESILLE OTTAMAT ASIAT Kn 105, Kn 105, Kirkkoneuvosto kirjaa pöytäkirjaan läsnä olevien mahdollisesti esille ottamat asiat. 1) Viestintätoimikunnan kokouksesta Jaakko Ikonen totesi, että viestintätoimikunnan kokous on suunniteltu pidettäväksi niin myöhään, ettei kirkkoherran vaalin tiedottamista ehditä suunnitella. Samoin seurakuntavaalien tiedottaminen olisi ajankohtaista. Todettiin, että toimikunnan tulee kokoontua mahdollisimman nopeasti. 2) Veteraanien juhlat Riitta-Leena Heinonen tiedotti sotiemme veteraanien ja Kainuun prikaatin alueellisen kirkkopäivän messusta ja juhlallisuuksista ja toivotti kokouksen osallistujat tervetulleiksi tilaisuuteen.

24 24 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Kn 106, Kn 106, Puheenjohtaja antaa Kirkkolain 24 luvun 3 :n mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. Puheenjohtaja antaa Kirkkolain 24 luvun 3 :n mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen, joka liitetään pöytäkirjaan. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen.

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.7.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.7.2015 klo 17:00 17:45 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.6.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.6.2017 klo 17.00 17.30 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.8.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.8.2018 klo 17.00 18.07 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 11.6.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.6.2018 klo 17.00 18.03 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 3.6.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.6.2016 klo 17.00 17.59 Paikka Takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.2.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 4.2.2014 klo 16.00 16.16 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun sali Ahonen Kauko Aro Jorma Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo. Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Saraketo Katja

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo. Laitinen Pertti (vpj.) Paatsola Pauli Saraketo Katja Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 30.11.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 29.11.2018 klo 17.00 18.19 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.1.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.1.2017 klo 18.00 18.25 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014. Puurtilan seurakuntakoti. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 10.12.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 9.12.2014 klo 18.00 18.50 Paikka Puurtilan seurakuntakoti OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018. Pääkirkon seurakuntasali. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina. Tuovinen Saija

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018. Pääkirkon seurakuntasali. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina. Tuovinen Saija VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 25.10.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko, 24.10.2018 klo 18.00 18.25 Paikka Pääkirkon seurakuntasali OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.4.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 18.55 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 6.6.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 5.6.2013 klo 17.30-19.00 Paikka Puurtilan seurakuntakoti, Murhilahdentie 94 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.10.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.10.2017 klo 17.00 18.20 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.2.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.2.2018 klo 17.00 17.24 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 2.10.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 1.10.2014 klo 18.00 19.13 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Eskelinen Reino

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 14.12.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 17.12.2015-18.01.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 5.6.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.6.2014 klo 17.30 18.21 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun Sali Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista Aika Keskiviikko klo Paikka YHTEINEN Asialista Aika Keskiviikko 4.2.2015 klo 17.30 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Lappeen seurakuntatalo,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 4.9.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.9.2015 klo 17:00 17:41 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018. Kangaslammin seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: Voutilainen Nina VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 24.5.2018 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.5.2018 klo 18.00 18.30 Paikka Kangaslammin seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/ KIRKKONEUVOSTO PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2019 1 Urakunta.fi Aika 16.5.2019 klo 16:00 Paikka Seurakuntakoti, 95700 Pello Kutsutut Kirkkoneuvoston varsinaiset jäsenet Aino Pieskä, kirkkoherra, puheenjohtaja Kalervo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O KIRKKONEUVOSTO /2019 Kokousaika Torstaina 2.5.2019 klo 17.30 17.52 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Heikki Nissinen, puheenjohtaja, kirkkoherra, varapuheenjohtaja Asko Merilä Sisko Seppänen Tuovi Sipola

Lisätiedot

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto

Pirkkalan seurakunta KIRKKONEUVOSTO. 16.4.2014 klo 17.30. Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO 16.4.2014 klo 17.30 Seurakunnan toimisto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 4 / 2014 Sivu 2 71 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Kirkkojärjestyksen mukaan n kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 4.5.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 3.5.2017 klo 17.00 17.40 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hynninen Pirjo

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.10.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.10.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019. Aro Jorma Hedman Pia Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019. Aro Jorma Hedman Pia Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo (vpj.) Mäntymaa Kaisa Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 4.4.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 3.4.2019 klo 17.30 19.13 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hedman Pia Hynninen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen Pirjo Päivämäärä 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 22.12.2018 klo 17.00 17.40 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Hynninen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016

ASKOLAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 K U U L U T U S Askolan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään 01.12.2016 klo 18.00 seurakuntakodilla Askolantie 23 Kokouksen asialista on nähtävillä 24.11. 1.12.2016 ja pöytäkirja 2. 16.12.2016

Lisätiedot

1/2013 2.1.2013 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 2 Kokouspöytäkirjan tarkastajien valitseminen 3 Kirkkovaltuuston puheenjohtajiston valitseminen vuosiksi 2013 2014 4 Kirkkoneuvoston

Lisätiedot

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto

ESITYSLISTA 1 (11) Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA 1 (11) KOKOUSKUTSU Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan seurakuntaneuvosto Aika maanantai 3. kesäkuuta 2019 klo 18 Paikka Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 b, 2. kerros Lisätietoja Henna

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 9/2017 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 28.8.2017 klo 16 17.18 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Häyrynen Mirita

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Heinonen Heikki kirkkoherra, puheenjohtaja Lehtomäki Elina varapj., puheenjohtaja Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2017 Sivu 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 5.1.2017 klo 15.00-18.48 Paikka Myllykosken kirkon seurakuntasalo Läsnä et Heinonen Heikki kirkkoherra,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 10/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 10/2017 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 10/2017 Kokousaika tiistai 31.10.2017 klo 16.30-20.14 Kokouspaikka Iltarusko, Sirkkusentie 1, Läsnä Muut osallistujat Ala-Hemmilä, Arto, jäsen, poissa Breilin, Oskar varapj., Koivunen,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014. Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa Laitinen Pertti Matero Anneli Pulkkinen Sinikka Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 9.5.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 7.5.2014 klo 17.30 18.13 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun Sali Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/ 2017 Kirkkoneuvosto 56-67 Aika Tiistai 16.5.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen

Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki. Hietaranta Miikka jäsen Honkala Sanna-Mari jäsen 1 (5) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 8 /2014 Aika: maanantai 3.11.2014 klo 18 18.55, 19.00 19.28 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B, 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Poutiainen Matti puheenjohtaja

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 3 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 2.3.2016 1 Kokousaika Keskiviikko 2.3.2016, klo 16.30 17.30 (virkaan liittyvät haastattelu klo 11.00 16.30) Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2013. Hannun sali, Savontie 3, Varkaus Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 22.11.2013 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.11.2013 klo 17.30 19.35 Paikka Hannun sali, Savontie 3, Varkaus OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 5/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 13.9.2017 klo 18 18.24 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Kirkkovaltuusto Kokousaika Keskiviikko 12.12.2018 klo 18.00 20.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Pirkko Hongisto Jouko Isoniemi Irmeli Juntunen Antti Koistinen Taisto Kokko

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 10/ 2016 Kirkkoneuvosto 116-125 Aika Tiistai 30.11.2016 kello 17.30 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poistui kokouksesta 122

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1

Kirkkoneuvosto N:o 1/2018 Sivu 1 N:o 1/2018 Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.2.2018 klo 18.00-18.46 Kokouspaikka Seurakuntatalo Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet Jäsenet Malinen Oiva, kirkkoherra, pj Saastamoinen Matti, vpj. Ikäläinen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016. Könönpellon seurakuntatalo. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 11.5.2016 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 10.5.2016 klo 18.00 18.40 Paikka Könönpellon seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Varsinaiset

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet:

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Varsinaiset jäsenet: VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Päivämäärä KIRKKOVALTUUSTO 23.1.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai, 22.1.2019 klo 18.00 18.57 Paikka Pääkirkon seurakuntasali, Savontie 1 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013. AIKA Torstaina klo Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013. AIKA Torstaina klo Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 10/2013 SIVU 48/2013 AIKA Torstaina 12.9.2013 klo 16.00 17.25 PAIKKA Oriveden seurakuntatalo, kokoushuone LÄSNÄ Tapiolinna Mika puheenjohtaja Aakula Kari jäsen Hjerppe Ilkka Jokinen

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1 (8) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 10.4.2013 klo 16.00-19.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 60 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 61 SIHTEERIN VALINTA

Lisätiedot

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5)

RUOKOLAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Kirkkovaltuusto (5) Kirkkovaltuusto 6.8.2018 1(5) Aika Maanantaina 6.8.2018 klo 18.00 18.37 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Frosti-Nenonen, Sirpa Hammaren, Terho Hanhisalo, Jorma, varapuheenjohtaja Hellsten, Jaana Hänninen, Jyrki

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta. Seurakuntatalon pienryhmätila, Rutakontie 20, Sonkajärvi. Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/Pöytäkirja 6/2018 Sonkajärven seurakunta Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstai 8.11.2018 klo 18.30 20.00 Kahvitarjoilu kokouksen alussa. Paikka Osallistujat/Läsnä:

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2014

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2014 Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.9.2014 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 3.9.2014 klo 17.30 18.23 Paikka OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Hannun Sali Ahonen Kauko Aro Jorma Eskelinen Reino Hämäläinen Marja-Muusa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 Kokousaika 10.12.2015 kello 17.15 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 01.12.2015 KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO 01.12.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 01.12.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 07.12.2015-08.01.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 16.7.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon kerhohuone. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 Korpilahden alueseurakunta PÖYTÄKIRJA ALUENEUVOSTO JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA 3/2017 Sivu 1 / 8 AIKA To 27.4.2017 klo 17 (kahvit klo 16.45) PAIKKA Seurakuntatalo, Kirkonmäentie 1 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3/26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Pirjo Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 8.9.2017 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.9.2017 klo 17.00 18.35 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2017 Kirkkoneuvosto Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Tiistai 14. päivä marraskuuta klo 13:00 alkaen Kahvitarjoilu 12:30 Seurakuntatalo/takasali 121 Kokouksen avaus 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 123 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019. Aro Jorma Hedman Pia Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo Mäntymaa Kaisa Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019. Aro Jorma Hedman Pia Hynninen Pirjo Jumppainen Pauli Kivi Ismo Mäntymaa Kaisa Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 6.9.2019 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 4.9.2019 klo 17.30 18.34 Paikka Majakan takkakabinetti, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Hedman Pia Hynninen

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 8 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 6.10.2016 1 Kokousaika Torstai 6.10.2016, klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Eskelinen Jarmo Kannisto Heli Suoranta Kirsti

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012

PL HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 2.5.2012 1 (6) PL 57 00531 HELSINKI ESITYSLISTA p. (09) 2340 3600 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 5/2012 Kokousaika: Tiistai 8.5.2012 kello 18.00 Paikka: Kallion kirkon Kappelisali, Itäinen papinkatu 2. Käynti

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (6) KIRKKONEUVOSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 (6) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.1.2013 klo 16.00-19.50 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 1 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 2 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 17.2.2015 klo 17.00 19.40 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja nro 2 Perheasiain neuvottelukeskuksen johtokunta 16.2.2016 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016, klo 18.00 20.30 Kokouspaikka Perheasiain neuvottelukeskus, Rauhankatu 14, 3. krs, Hämeenlinna Läsnä Heiskanen Kari Kannisto Heli Suoranta Kirsti Syyrakki Sara

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 3/2016 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Heikki Karjalainen -"- Jukka Kämäräinen - - Alpo Partanen Pertti Sirviö

SOTKAMON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:O 3/2016 Kirkkoneuvosto ( 5 ) Heikki Karjalainen -- Jukka Kämäräinen - - Alpo Partanen Pertti Sirviö Kirkkoneuvosto 1.6.2016 1 ( 5 ) Kokousaika 1.6.2016 kello 18.00 20.35. Kokouspaikka Vuokatin kirkko Saapuvilla olleet Pirjo Juntunen varapuheenjohtaja Arja Roivainen jäsen Heikki Karjalainen -"- Jukka

Lisätiedot

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki

Aika: maanantai klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, Helsinki 1 (7) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 9 /2013 Aika: maanantai 4.11.2013 klo 18, kahvitarjoilu alkaa klo 17.30 Paikka: Bulevardin seurakuntasali, Bulevardi 16 B 2. krs, 00120 Helsinki Läsnä: Heltelä Marja puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2016 Kirkkovaltuusto 22.9.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA torstaina 22. päivänä syyskuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen Markku

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 2/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet varajäsenet poissa Muut osallistujat (KJ 8:7 ) Tiistai 21.2.2017 klo 18 18.17 Seurakuntatalon monitoimisali,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2014

Kirkkovaltuusto Pvm Nro / 2014 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto Pvm Nro 13.11.2014 3 / 2014 KOKOUSAIKA Keskiviikko 26.11.2014 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon päätysali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 20 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS... 2 21 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo. Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Mynttinen Anne jäsen

Aika torstaina klo Myllykosken seurakuntatalo. Läsnä jäsenet Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Mynttinen Anne jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 7/2011 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina klo 17.00 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Huovila Juhani kirkkoherra, pj. Ahola Pekka Halme

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) KIRKKONEUVOSTO 1/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) KIRKKONEUVOSTO 1/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 (6) Aika Keskiviikko 15.1.2014 klo 10.00-11.25 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Tervo kirkkoherra, puheenjohtaja Jarmo Heinonen Hannu

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 7-2013. Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00. Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta.

SEURAKUNTANEUVOSTO. Pöytäkirja 7-2013. Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00. Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta. PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Keskiviikko 4.12.2013 klo 17.00-19.00 Paikka Lappeen neuvotteluhuone, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA

Lisätiedot

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse

Esteestä pyydämme ilmoittamaan aluesihteeri Leena Syrjälälle, p tai sähköpostitse JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (5) AIKA 14.05.2014 klo 17.00 PAIKKA Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 11/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 23. päivänä marraskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA seurakuntatalo, takasali Markku Huttunen Erkki Huuskonen 146 153 Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo

LAPPEENRANNAN SEURAKUNTAYHTYMÄ YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO. Asialista /Pöytäkirja Aika. Keskiviikko klo Aika Asialista / Keskiviikko 18.4.2018 klo 17.40 Taloustoimisto Valtakatu 38 / PL 45, 53101 Lappeenranta vaihde 040 3126 600 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Paikka ASIALISTA Neuvotteluhuone, Kirkkokatu

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15

SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 SAARIJÄRVEN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 5/15 Kirkkoneuvosto Laatimispäivämäärä 02.07.2015 KOKOUSTIEDOT Aika 09.07.2015 kello 16.30 (kahvi 16.00) Paikka Saarijärven seurakuntatalon kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot