Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri"

Transkriptio

1 Piirihallitus Pöytäkirja 1(15) Hallituksen kokous 2/2017 Aik a klo Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde- ja kehitysministeri Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Outi Kronlund jäsenhankintaministeri Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri Miikka Sipilä talousministeri Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri Pöytäkirja 2/17 1. Kokouksen avaaminen Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Hallitus on päätösvaltainen, jos läsnä on piirinjohtaja tai piirin varajohtaja sekä yhteensä enemmän kuin puolet hallituksen kaikista jäsenistä. Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Edellisen kokouksen pöytäkirja (liite 1) Hyväksytään hallituksen pidetyn kokouksen pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja on julkaistu piirin nettisivuilla. Liite 1. Hyväksyttiin pöytäkirja. 4. Kokouksen esityslista (liite 2) 5. Saapunut posti (liite 3) Puheenjohtaja esittelee kokouksen ohjelman ja esityslistan. Liite 2. Hyväksyttiin esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Käsitellään piirin saapunut posti. Liite kokouksessa Päätettiin merkitä saapunut posti esityslistan liitteen mukaan tiedoksi ja sovittiin tarvittavista toimenpiteistä.

2 Piirihallitus Pöytäkirja 2(15) 6. SP:n kuulumiset Asia 1: Toiminnanalatapaamiset ja M/S Scoutella -risteily Keskustellaan osallistumisista ja kulujen korvaamisesta. Asia 2 Todettiin, että jokaiselta toiminnanalalta SP korvaa yhden luottamushenkilön ja päätettiin, että piiri korvaa toisen. Päätettiin myös, että työntekijät voivat osallistua työajan puitteissa to ja pe, risteilyn maksaa työnantaja, mutta se ei ole työaikaa. Partioneuvosto Todettiin piirinjohtajan raportti PN:n kokouksesta, nostoina raportista: Järjestäytymiskokous Helsingissä PN valitsi 1. varapuheenjohtajaksi Malin Lindholmin (pj FiSSc) ja 2. varapuheenjohtajaksi Riina Aspilan (pj Häme) Strategian lisäksi SPH esitteli hallitusohjelmaa eli hallituskauden projekteja: 1. Yhteisen arvokeskustelun käyminen 2. Partiolupauksen mahdollinen päivittäminen 3. Jatkuvan kasvun varmistaminen 4. Päätöksentekojärjestelmän uudistaminen 5. Laadun minimikriteerien luominen 6. SP:n ja piirien palveluiden päällekkäisyyksien poistaminen 7. Partion asiantuntijuuden teemat 8. Strategian uusimistarpeen kartoittaminen 9. Case PoSaPa 7. Piirin toiminnanalojen kuulumiset Kuullaan toiminannanalojen kuulumiset ja todetaan piirin kokoontuneiden ryhmien muistiot. Toiminnanalojen dl:t: piirihallitus sunnuntaina klo ja toimisto täydentää maanantaina klo mennessä. Liitteet Alue Todettiin piirin toiminnanalojen nostot ja kuulumiset, joista tärkeimpinä: AR:n kokous ollut , valmentajajaoston kokous on Jaoston s-postilista muutettu: valmentajajaosto@lounaissuomenpartiopiiri.fi Tehty vuosikellot AR:lle ja jaostolle, päivitetty aluetoiminta-matsku pjkursseja varten, työn alla vastaavien valmentajien pestikuvaukset LPKJ-pestissä aloittaneille lähetetty ekat starttikirjeet ; jatkossa Tanki tekee postituksen 1-2 kk:n Kuksa-tsekkauksen välein Pestattu uusia valmentajia: Eero Mattila/Rauma, Minttu Aaltonen/Huittinen, Kaisa Johto/Rannikkoseutu, Jenni Piiri, Kalle Isotupa ja Karoliina Vierjoki-Väätäinen/Salo

3 Piirihallitus Pöytäkirja 3(15) Lippis lepää ollut , ohjaajatapaaminen tulossa , ULI tulossa Yhteinen asialista käsittelyssä alueilla (säännöt, kevätkokous, lpk-päivän koulutustoiveet, YhPa, valmentaja-/muut luottispestit, lpk -posti, materiaalipankki, some-koulutus samoajille, tapahtumakalenteri aikuisille, aikuisrekry, koulutusfestarit, sähköinen ansiomerkkihaku) Pidetty Sytytyspala-ryhmän järjestäytymiskokous: ryhmässä 10 jäsentä, keväällä starttaa haastattelujen II-kierros ja haastatellaan MPY, Kymmenykset ja Huittinen Pidetty yhteinen kokous lpk -jaoston ja jäsenhankinnan kanssa liittyen lippukuntien perustamiseen&elvyttämiseen ja sovittu työnjaosta Tehty päivitetty lpk -listaus, jossa toimivat/toimimattomat lpk:t voisiko toimimattomiin (=listalla 1-3 jäsentä) olla piirin puolesta yhteydessä ja pyytää lakkauttamaan yhdistyksen tai hakemaan eroa piiristä? LPK-tuen uudistus: Luottissemman jälkeen pidettiin siirtymä eli aluejaoston ja AO -pestien hautajaiset ja valmentajaoston ja -pestien nimiäiset/synttärit Maarit ja Teppo osallistuneet valmentajakoulutukseen: viritelty hieman mahdollista yhteistyötä FiSSc:n kanssa Valmentajarekryposteja lähdössä helmikuun aikana erilaisille Kuksasta poimituille jakeluille Repolaiseen juttua alueesta&lpk:sta, joissa uusi aluetiimi ja uudet johtajapestit otettu käyttöön Vapaaehtoistuki AIKUIS-JA LUOTTISRYHMÄ Tapahtumat: Luottisseminaari Kakolassa, 64 osallistujaa ja 5 muonittajaa Auran Eräkurkien tapaaminen (ja konsultointi) Aikuisuuden pyöreä pöytä, SP, 2 osallistujaa ryhmästämme - PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN VUOKSI Kevätpäivät ja laajennetut valiokunnat, SP, 2 osallistujaa ryhmästämme Rekrykoulutus - lisäksi tapahtumia vain aikuisille: 1.3. " Leppoisaa liikkumista laskiaisen jälkeen" ja avantouinti Ispoisissa Viestintä - Luottissanomat 1 / 2017 tulossa (muistutus lähdössä ensi viikolla) - Lisäksi kirjoitettu Lippukuntapostiin ja Alueiden yhteiselle asialistalle sekä Repolaiseen 2 / 2017 pitäisi myös tulla aikuisjuttu Kehittäminen - Olemme saaneet rekrytoitua pari uutta jäsentä, mutta pari (viestintävastaava ja tapahtumavastaava) tarvittaisiin vielä. - Olemme laatineet vuosikellon ja suunnitelleet vuoden 2017 toimintaa (la Liesan majalla ryhmämme suunnittelupäivässä). Yhteistyö muiden tahojen kanssa - Laajennettu kokous tulossa ma KOULUTUSRYHMÄ Koulutusryhmän vuoden ensimmäinen kokous pidettiin 17.1.

4 Piirihallitus Pöytäkirja 4(15) Koko vuoden kokousajankohdat sovittu, helmikuussa laajennettu KR Ko-Gi-asioiden merkeissä ja syyskuussa pestausvalmentajille SP:n koulutusjärjestelmän peruskorjaus on valmistunut ja materiaalit saatiin piiriin tammikuussa. Otetaan uudet sisällöt käyttöön kaikilla L-SP:n kursseilla vuoden 2017 aikana Pestijako tälle vuodelle varmistettiin ja pestikeskustelut on käyty kaikkien kanssa Toimintakertomus 2016 täytetty ja palautettu sovitussa aikataulussa Uutena jäsenenä on aloittanut Marjo Aalto, Paraisten Merikotkat Ryhmäläisten koulutusohjaajavaltuudet haettu vuosiksi Lippukuntaleirinjohtamiskurssi onnistui, vaikka osallistujamäärä jäikin 15 (muutama kurssilainen myös Pohjanmaalta ja Hämeestä), ja todettiin, että kurssi järjestetään myös alkuvuodesta 2018 KO-kurssille osallistui Marjo Aalto, Kati Isotupa-Erjala ja Siiri Vainio. Koulutukseen liittyy vielä omaan osaamiseen perustuvia osuuksia Kohtauksesta Laajennettuihin lähdössä Helena ja Eveliina Seuraava kokous pidetään KR:n Helminen -viikonlopun ( ) aikana, jolloin myös laajennetun KR:n kokous Ko-Gi-asioiden parissa ja Ko-Gi-ohjausmoduulin merkeissä Kasvatus: Laajennettu ohjelmaryhmä (OO:t ja pj:t) kokoontui Ohjelmaryhmä kokousti Ohjelmaryhmälle on pestattu vastaava ohjelmaohjaaja Emilia Kaasinen, Kaarinan Sädetytöt. Tammikuussa pestattu myös Vaeltajaja Kisajaostolle uudet pj:t: Anni Nuutinen Tavastin Liljat ja Kristiina Isse Salminen Rymättylän Märssyvahdit. Lisäksi jaostoissa on väkeä menossa ja vähän tulossakin näin vuodenvaihteessa. Ohjelmaryhmässä puhututti tuplapestit. FiSScenin meidän alueen lippukunnat eivät ole lämmenneet tarpojien leirimajakan yhteisjärjestelyihin Taoston kanssa. Leirimajakka järjestetään kesäkuussa Liedon Parmaharjulla. Samoajajaosto on jalkautunut viemään Ässiksen ilosanomaa sekä Hämeeseen että Pohjanmaalle. Koulutusryhmävetoisesti pohditaan supe-, seikkis- ja sam oajajaoston k anssa samoajille suunnattua akela- /sampokoulutusta. Toimintakertomuksia kovisteltu jaostoilta. Muutama puuttuu vielä. Sisujaoston ideointikokous pidetty Paikalla ohjelmaryhmän edustajien lisäksi Leenat toimistolta ja sisualueelta. Talvikisat kisattiin Raumalla. Seuraavaksi: Ohjaajatapaaminen 4.3. (entiset AO:t, KO:t ja OO:t) Ohjelmaryhmän vastuu Ohjelmaryhmän oma päivä (ja yö) Laajennetut, lähdössä Hime ja Emppu Talous: Talousryhmä on pitänyt tilinpäätökseen ja muihin talouteen liittyvän kokouksen Toimistolle ja Kirjanpitäjälle on annettu huomautus kirjanpidossa muut kulut -tilin käytöstä.

5 Piirihallitus Pöytäkirja 5(15) Talousryhmä ei katso aiheelliseksi nostaa jäsenmaksua vuodelle Mikäli myynti ja muu toiminta pysyy nykyisellä tasolla se ei ole tarpeellista. Hinnastoon talousryhmä katsoisi PJ- kurssin hinnan korottamista 105 ->110 Viime tilikauden tulos syntyy Tammileiristä ja pienistä tulo/meno virtojen eroavaisuuksista budjetoituun. Viestintä- ja markkinointi: Piirin oma Jemma eli intra rakentuu vauhdilla O365:seen. Nyt tekeillä ryhmille omat työtilat sekä luottisten yhteinen intra. Tarkoituksena, että koko Intra olisi valmis keväällä, koulutuksia luottiksille, ryhmille ja henkilökunnalle loppukeväästä Paljon uusia pestattu, mm. IT-jaoston pj, visuaalisen viestinnän vastaavat, Repolaisen uusi päätoimittaja, toimitusjaoston pj, koulutusvastaava, somevastaava paljon uutta intoa luvassa siis viestinnässä tämän vuoden aikana! Uudistunut sähköinen lpk-posti tavoitti lippukuntia yhtä hyvin kuin vanha Reposti. Paperista lippukuntia oli tilannut tammikuussa noin 80 lpkta piirin alueelta, luku toivottavasti kasvanut SP:n muistutusviestin jälkeen Viestintä auttaa mielellään rekrytoinnissa (esim. alueryhmää), tarkoituksena olisi tehdä visuaalisia ja kivannäköisiä Piiri pestaa - postauksia someen. YSPit tarjoavat somekokouksia, joita samoajavartiot voivat tilata omille koloilleen. Jäsenhankinta Pestikeskustelu pidetty 9.2. Paikalla Outi, Ida, Maarit, Maarit ja Elina. Mietittiin työnjakoa lippukuntajaoston ja jäsenhankintaryhmän välillä. Jäsenhankinnalle ei tule omaa ryhmää vuonna Outi kontaktoi 1-2 aluetta syksyn aikana, joissa omaa lippukuntaa ei ole. Y-asiat: Y-ryhmä kokousti Paikalla kaikki ja yksi uusi! Seppo-päivät on syksyllä Turussa, sinne heitelty jo verkkoja. Adventtikalentereiden lahjoitukset analysoidaan ja aletaan jo toimia syksyä varten, että lippukunnat aktivoituisivat tähän juttuun. Kuntavaalikamppis on timanttia! Mukana terveisiä päättäjiltä - kamppis, joista rakennetaan joulukalenteri -henkeen juttuja someen. Lisäksi y-traineet mukana, yspien kanssa meidän asioista muistuttava video tuoreille valituille kuntaedustajille. Oltu yhteydessä viestintään, kaikki ok sen suhteen. Piirinjohtajat: Pestikeskustelukierros piirihallituksen jäsenten kanssa käynnissä Vanha piirihallitus kirjoittaa toimintakertomuksen niin, että TVK hyväksyy kertomuksen Toimiva Partiojohtaja DL piireille PH:n kommentit hallitusohjelmaan on lähetetty ja samalla piirin ehdotukset projektien työryhmien jäseniksi: Jatkuvan kasvun varmistaminen (Outi), Päätöksentekojärjestelmän uudistaminen (Stefan), Laadun minimikriteerien luominen (Maarit), SP:n ja piirien palveluiden päällekkäisyyksien poistaminen (K-P), Partion

6 Piirihallitus Pöytäkirja 6(15) asiantuntijuuden teemat, Strategian uusimistarpeen kartoittaminen (Ida) Viestintästrategia päivitetty vastaamaan nykyistä aikataulua. Liitteenä tässäkin kokouksessa. Missä partio menee -päivä Partioasemalla. Stefan, Ida ja K-P osallistuivat. SP:n T&K-ryhmä esitteli dataa strategian toteutumisesta johtopäätös oli, että luotettavaa tietoa ei oikeastaan ole Päätettiin alkaa valmistelemaan Opukseen piirikohtaisia mittareita, jotta piirit voivat mitata toimintansa onnistumista Tilaisuudessa päätettiin, että SPH valmistelee huhtikuun partioneuvostoon esityksen, että nykyistä strategiaa jatketaan kahdella vuodella. Tavoitteita muotoillaan paremmin ja niille kehitetään selkeät mittarit. Piirinjohtajat, toiminnanjohtajat ja SPH tapaavat seuraavan kerran maaliskuussa kevätpäivillä, jossa jatketaan samojen teemojen askelmerkkien parissa Toiminnanjohtaja/toimisto: Toimiston päiväkokous pidetty ja tiistaisin klo 9.00 aamupalaverit Toimintakertomus työllistää tällä hetkellä, viikon 7 aikana kommentointivalmis Tilinpäätös etenee (Mira ja talousryhmä) tilintarkastus 6.3. Missä partio menee pidettiin 11.2 Helsingissä Toiminnanjohtaja lomalla viikon 8 8. Piirin projektit HuHu-leirin tilanne Merkittiin tiedoksi mm. HuHun johtajia ei ole vielä pestattu johtuen Porin suurtapahtuman olemisesta vielä ilmassa. Kirkkopäivät -tilanne Merkittiin tiedoksi mm. piirin vastuuhenkilönä on Sanna Ahtiainen asia on edennyt mukavasti. Yhteistyötahoille lähetellään kirjeitä juuri nyt. Kansalaistorin mökkien myynnistä vastaa Annika Jokinen Yhteiseen Partioon -hanke Merkittiin tiedoksi mm: YhPan esittely ohjelmaryhmälle pidettiin YhPan kokous pidettiin 17.1, seuraava kokous YhPan esittely luottsiseminaarissa Kakolassa Outi ja Anna kertoivat hanketukipäätöksistä sekä toimintamerkin suorittamisesta. YhPan toimintamerkit ovat saapuneet toimistolle 19.1.

7 Piirihallitus Pöytäkirja 7(15) Leena on hoitanut Kuksaan YhPan merkin ja sen aktiviteetit Postitettiin ( ) piirin alueella ikäkausitoimiviin lippukuntiin 5 kpl Yhteiseen partioon -lehtiä ko. lippukunnan postinsaajalle. Annan kirjoittamassa saatteessa kannustettiin käyttämään lehtiä yhdessä, mutta siinä oli myös maininta, että lehtiä voi pyytää muutamia lisäkappaleita partiotoimistoilta ja että merkki on maksuton piirin alueen lippukunnille vuoden 2017 partiokamupestistä on kokous 2.2. Repolaisessa juttu toimintamerkin suorittamisesta, LPK-postissa juttu toimintamerkistä ja sen suorittamisesta Aluekokousten yhteiselle asialistalle on laitettu tietoa YhPasta Anna ja Leena ovat kirjoittaneet YhPan toteutusuunitelman Porin Suuri Juhla Päätettiin järjestää Suuri juhla Porissa Valtuutettiin piirinjohtajat valmistelemaan tapahtuman tavoitteet ja johtajarekrytointi yhteisen työstön pohjalta. Ensimmäinen palaveri Porin kaupungin ja seurakunnan kanssa perjantaina Lippukuntien jäsenyysasia 10. Piirin toimintakertomus Talous Piirin jäsenyhdistys partiolippukunta Sauvojapojat ry on kokouksessaan päättänyt purkaa lippukunnan ja liittää jäsenet ja toimintansa Hakkistytöt Ry:n. Partiolippukunta Hakkistytöt ry on vaihtanut nimensä Sauvon Hakkiset ry: ksi (PRH hyväksynyt säännöt ) ja jatkaa Lounais- Suomen Partiopiirin jäsenenä tällä nimellä. Päätettiin poistaa partiolippukunta Sauvojapojat ry Lounais -Suomen Partiopiirin jäsenluettelosta. Päätettiin muuttaa Hakkistytöt ry:n nimi piirin jäsenluetteloon Sauvon Hakkiset ry:ksi. Piirihallitus on kokouksessaan 13/2016 sopinut toimintakertomuksen aikatauluksi: Tammikuu 2017: Toimintakertomuksen yleisosien koostaminen (toiminnanjohtaja + toimisto) Luottisten tekstien VIP Helmikuu 2017: ToKe:n koostaminen + viimeistely Piirihallitus: Päätetään ToKe esityksestä kevätkokoukselle Maaliskuu/Huhtikuu 2017 Kevätkokouspostitus 8.3. Kevätkokous 9. huhtikuuta Todettiin toimintakertomuksen valmistelun tilanne Asia 1: Piirin tilinpäätös 2016 Kuullaan ja keskustellaan piirin alustavasta tilinpäätöksestä vuodelta Talousministeri Miikka Sipilä esittelee. Päätetään merkitä tiedoksi ja jatkaa valmistelua

8 Piirihallitus Pöytäkirja 8(15) Asia 2 Lippukunnan maksamattomat maksut piirille Keskustellaan lippukunnan maksamattomista laskuista piirille. Päätetiin, että talousministeri ottaa yhteyttä ko. lippukuntaan ja selvittää lippukunnan tilanteen. Palataan seuraavassa kokouksessa asiaan. 12. Piirin kevätkokousasiat Asia 1: Piirin kevätkokous pidetään sunnuntaina 9.4. klo alkaen Turun kristillisellä opistolla. Päätetään kokouksen esityslistan asiat ja sovitaan esittelyt. Esittelyvastuut: PÄÄTETÄÄN VUODEN 2016 TOIMINTAKERTOMUKSESTA, Ida Arminen esittelee. PÄÄTETÄÄN VUODEN 2016 TILINPÄÄTÖKSESTÄ, Miikka Sipilä esittelee. PIIRIN JÄSENMAKSUN PÄÄTTÄMINEN VUODELLE 2018, Miikka Sipilä esittelee. VAALITOIMIKUNNAN NIMEÄMINEN, Susanna Koivisto esittelee Asia 2: Päätettiin esityslistan asiat ja sovittiin esittelyt esityksen mukaisesti Päätetään kevätkokoukselle tehtävästä jäsenmaksuesityksestä vuodelle 2018 ( , , 2016 ja ) Merkittiin käyty lähetekeskustelu tiedoksi 13. Uudet partiojohtajat Vahvistetaan piirinjohtajan myöntämät partionjohtajavaltakirjat Päätös Päätettiin vahvistaa piirinjohtajan myöntämät partiojohtajavaltakirjat 5 kpl 14. Piirihallitukselle tiedoksi Asia 1. viestinnän aikataulut (liite) 2. piirin varajohtaja on osallistunut Varsinais -Suomen liiton järjestöiltaan Lounais-Suomen Partiopiiri on ilmoitettu Satakunnan järjestöyhteistyöryhmään JYTRYYN Päätettiin merkitä tiedoksi asiat

9 Piirihallitus Pöytäkirja 9(15) 15. Piirin edustajan nimeäminen Lounais-Suomen metsäneuvostoon MAAKUNNALLISTEN METSÄNEUVOSTOJEN ASETTAMINEN AJALLE Maa- ja metsätalousministeri Petteri Orpo on nimittänyt maakunnalliset metsäneuvostot toimikaudeksi Lounais-Suomen Partiopiirin edustajana on ollut Mari Kousa-Kuusisto ja hänen varaedustajanaan Kalle Virtanen. Mari Kousa-Kuusisto on 6.2. lähettämällään sähköpostilla pyytänyt eroa tehtävästään. Työvaliokunta esittää piirinjohtaja Stefan Stjärnstedtiä nimettäväksi piirin jäseneksi metsäneuvostoon. Päätettiin, että Stefan Stjärnstedt toimii piirin edustajana Lounais- Suomen metsäneuvostossa. 16. Piirin edustajan nimeäminen Lounais-Suomen partiosäätiö sr.n hallitukseen. Lounais-Suomen partiosäätiö sr:n hallituksessa on Lounais-Suomen partiopiirillä kaksi edustajaa Seppo Lahtinen (vuosikokoukseen 2017 saakka) PH 4/2015 ja Kalle Virtanen (kaudet ) PH 3/2016. Seppo Lahtinen on lähettämällään sähköpostilla pyytänyt tästä päivästä lukien partiopiiriltä eroa Lounais -Suomen partiosäätiö sr:n hallituksesta. Piirihallituksen tulee valita edustajansa Lounais-Suomen partiosäätiö sr:n hallitukseen päätöspäivästä vuosikokoukseen 2019 saakka. Lounais-Suomen Partiopiirin toiseksi edustajaksi Lounais-Suomen partiosäätiö rs:n hallitukseen valitaan Mari Kousa-Kuusisto päätöspäivästä alkaen 2 vuotiskaudeksi ( ) säätiön vuosikokoukseen 2019 saakka. 17. Päätetään Ilmon tuottamisesta Ilmon tuottaminen Luettiin pöytäkirja ja päätetiin tarkastaa ja hyväksyä p öytäkirja tämän pykälän osalta heti kokouksessa. Päätettiin tuottaa kaksi Ilmoa vuonna Piirilehden päätoimittaja, www-päätoimittaja ja mahdolliset muut päätoimittajat Valitaan piirilehden päätoimittaja, www-päätoimittaja ja mahdolliset muut päätoimittajat. Repolaisen päätoimittajak si valittiin Fanny Viitaharju (Littoisten Pirtapiiat) 19. Ansiomerkkitoimikunnan jäsenet Valitaan ansiomerkkitoimikunnan jäsenet erovuoroisten tilalle Valittiin ansiomerkkitoimikuntaan: Puheenjohtaja Timo Sirén, Tavastin Liljat

10 Piirihallitus Pöytäkirja 10(15) Varapuheenjohtaja Pasi Mikkonen, Turun Sinikotkat Piirinjohtaja Stefan Stjärnstedt, Turun Metsänkävijät Jäsen Mari Kousa, Porin Tulitikut Jäsen Ink a Lähteenmäki, Raision KilliNallit Jäsen Hanna-Leena Puosi, Nakkilan Partiolaiset Jäsen Jyrki Tuominen, Turun Metsänkävijät 20. Lounais-Suomen partiopiirin kilpailujen ja tapahtumien järjestelyvuorot Ohjelma- ja alueryhmät ovat tehneet piirihallitukselle esityksen piirin tapahtumien ja kilpailuiden järjestelyvuoroista Päätettiin liitteen mukaisesti eli vuoden 2018 alusta lähtien - sudenpentu-seikkailijapäivä poistetaan tapahtumakalenterista - seikkailijoille järjestetään PiiriSepeli keväisin - niinä vuosina, jolloin piirillä on järjestettävänään SM-kisat, ei järjestetä erikseen kyseistä piirinmestaruuskilpailua, vaan piirinmestaruudet ratkotaan SM-kisojen yhteydessä 21. Toimiva partiojohtaja apuraha Partiosäätiön hallitus julistaa haettavaksi 35. kerran Toimiva partiojohtaja -apurahan. Apuraha jaetaan kahdelle partiojohtajalle. Apuraha on euron suuruinen ja se jaetaan Partiosäätiön hallintoneuvoston vuosikokouksen yhteydessä Säätiön hallitus toivoo jokaisen partiopiirin nimeävän yhden nais- ja yhden miesehdokkaan apurahan saajaksi. Apuraha tulisi käyttää saajan henkilökohtaiseen partiokoulutukseen, mielellään johonkin kansainväliseen Euroopassa järjestettyyn seminaariin tai kurssiin. Piirin allekirjoitettu esitys liitteineen apurahan saajista tulee lähettää viimeistään Päätettiin Lounais-Suomen Partiopiirin esityksistä vuoden 2017 toimiva partionjohtaja apurahan saajiksi jaa valtuutettiin piirinjohtaja tekemään esitykset partiosäätiölle. 22. Lippukuntakoordinaattorin palkkaaminen vuoden 2017 loppuun Lippukuntakoordinaattori Leena Hongell siirtyi vuoden 2017 aluksi hoitamaan Yhteiseen partioon-hanketta. Hanke kestää vuoden 2017 loppuun saakka. Toiminnanjohtaja esittää piirihallitukselle osa-aikaisen (70%) lippukuntakoordinaattorin palkkaamista vuoden 2017 ajaksi.

11 Piirihallitus Pöytäkirja 11(15) Tehtävässä lippukuntakoordinaattori vastaa lippukuntiemme ja niiden johtajien tukemisesta osana aluetyön kokonaisuutta sekä tukea vapaaehtoisia aluetyön toimijoitamme. Hän on mukana perustamassa uusia lippukuntia sekä vahvistamassa nykyisten toimintaa. Koordinaattori työskentelee aluetyön toimihenkilötiimissä yhdessä toisen lippukuntakoordinaattorin kanssa. Iso osa työstä sijoittuu iltaja viikonloppuaikaan, sekä vaatii matkustamista partiopiirin alueella. Päätettiin lippukuntakoordinaattorin palk kaamisesta. Valtuutettiin alueministeri ja toiminnanjohtaja aloittamaan rekrytointi ja hoitamaan koordinaattorin valinta. 23. Ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat Nimitetään ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat erillisen liitteen mukaisesti. Nimetään ryhmien jäsenet ja jaostojen puheenjohtajat seuraavasti: ALUERYHMÄ Alueministeri, Maarit Heikkinen, RajakivenKiertäjät Valmentajajaoston pj, Kris Loimaala, Maarian Tähkät Lippukuntajaoston pj, Elina Lähteemäki, Liedon Eränkävijät Vastaava ohjelmavalmentaja, Suvi Lamminen, Narvin Tytöt Vastaava pestausvalmentaja, Helena Siivonen, Kolkan Kävijät Valmentajajaosto Valmentaja Alue Elina Lähteenmäki, Liedon Eränkävijät Altti ja Pohjois-Turku Maarit Heikkinen, RajakivenKiertäjät Etelä-Turku Anna-Riikka Kuusisto, Huittisten Eränkävijät Huittinen Jenni Pohjonen, Euran Peurat Huittinen Sini-Minttu Aaltonen, Huittisten Eränkävijät Huittinen Teppo Laine, Ilpoisten Vuorenkävijät Kaakkois-Turku Kirsi Miettinen, Ilpoisten Vuorenkävijät Kaakkois-Turku Jenna Jakonen, Littoisten Pirtapiiat Kymmenykset Essi Kosonen, Kaarinan Korpiklaani Kymmenykset Satu Päivärinta, Ilpoisten Vuorenkävijät Leijankorpi Kris Loimaala, Maarian Tähkät MPY Johannes Perkkola, Laitilan eräsissit Pohjoiskulma Jenni Suomela, Vehmaan Lustaset Pohjoiskulma Taru Haapakoski Kipinäpartio Pohjois-Satakunta Minna Toveri, Porin Tertut Pohjois-Satakunta Eveliina Ylitalo, Liedon Eränkävijät Pohjois-Turku Maikki Laukkanen, Raision KilliNallit Rannikkoseutu Kaisa Johto, Liedon Eränkävijät Rannikkoseutu Eero Mattila Tasalam Bojat Rauma Hanna Mari Muikku, Kiehiset Rauma Jenni Piiri, Halikon Siniset Salo Kalle Isotupa, Pyhän Laurin Ritarit Salo Karoliina Vierjoki-Väätäinen, Perttelin Piketit Salo Outi Riikonen, Pöytyän Pöllöt Saviseutu Anna Salonen, Kosken Kerkät Saviseutu Leena Aula, Maarian Kämmekät Sisut

12 Piirihallitus Pöytäkirja 12(15) Sytytyspala-ryhmä Maarit Heikkinen, RajakivenKiertäjät Kris Loimaala, Maarian Tähkät Elina Lähteemäki, Liedon Eränkävijät Inka Lähteenmäki, Raision KilliNallit Miikka Lammela, Koroisten Ritarit Maria Ruohola, Mikaelin Sinikellot Piivi Junni, Mikaelin Sinikellot Mika Kuusisto, Kaarinan Ristiritarit Hanna Suomela, Auran Eräkurjet Elina Pekkarinen, Kuusenkävyt KOULUTUSRYHMÄ Vapaaehtoistuen ministeri, Helena, Siivonen, Kolkankävijät Vastaava koulutusohjaaja, Eveliina, Virtanen, Kolkankävijät Koulutusohjaaja, Marjo, Aalto, Paraisten Merikotkat Koulutusohjaaja, Mari, Erola, Merimaskun Reimarit Koulutusohjaaja, Kati, Isotupa-Erjala, Pyhän Laurin Ritarit Koulutusohjaaja, Mikko, Sillander, Piikkiön Tammipartio Koulutusohjaaja, Suvi, Teeri, Uudenkaupungin Merihait Koulutusohjaaja, Anne, Toukonen, Kaarinan Ristiritarit Koulutusohjaaja, Siiri, Vainio, Perttelin Piketit Koulutuskoordinaattori, Riikka, Hosiosto, Lounais -Suomen Partiopiiri AIKUIS- JA LUOTTISRYHMÄ Puheenjohtaja, Heidi, Luoto, Paraisten Merikotkat Varapuheenjohtaja, Ida, Michelsson, Henrikin Tapulitytöt Mentorointivastaava, Ida, Michelsson, Henrikin Tapulitytöt Mentorointivastaava, W iki, W ikström, Toivon Erätytöt Aikuisluotsivastaava, Riina, Janatuinen, Nuotiotytöt Aikuisluotsivastaava, Petra, Naavalinna, Auran tytöt Aikuisrekryvastaava, Kirsi, Honkasalo, Nuotiotytöt Aikuisrekryvastaava, Riikka, Söderström, Halikon Siniset Jaosto- ja luottisyhteyshenkilö, Annina, Kainu, Nuotiotytöt Koulutusvastaava, Sanna, Tamminen, Kyrön Kiurut ja Kokot Järjestökoordinaattori, Riitta, Suomi, Lounais -Suomen Partiopiiri OHJELMARYHMÄ Puheenjohtaja, Marika Hirvonen, Kaarinan Sädetytöt Vastaava ohjelmaohjaaja, Emilia Kaasinen, Kaarinan Sädetytöt Vastaava ohjelmavalmentaja, Suvi Lamminen, Narvin Tytöt Sudenpentujaosto Puheenjohtaja, Liisa Pasto, Auran Eräkurjet Ohjelmaohjaaja, Enni Heikintalo, Nakkilan Partiolaiset Seikkailijajaosto Puheenjohtaja, Essi, Virtanen, Kyrön Kiurut ja Kokot Ohjelmaohjaaja, Crista Vitikainen, Pääskyparvi

13 Piirihallitus Pöytäkirja 13(15) Tarpojajaosto Puheenjohtaja, Teppo Lindberg, Kairankiertäjät Ohjelmaohjaaja, Mikaela Savolainen, Henrikin Tapulitytöt Samoajajaosto Puheenjohtaja, Otto, Glader, Puhurin Pojat Ohjelmaohjaaja, Pia Aalto, Mynämäen Maahiset Vaeltajajaosto Puheenjohtaja, Anni Nuutinen, Tavastin Liljat Ohjelmaohjaaja, Jasmin Ketoja, RajakivenKiertäjät Erätaitojaosto Puheenjohtaja, Valtteri Virta, Porin Tulitikut Puheenjohtaja, Maija Viitamäki, Raision KilliNallit Ohjelmaohjaaja, Iina Jussilainen, Maarian Kämmekät Huoltojaosto Puheenjohtaja, Tiina Tähtikari, Vaakun Vartijat Ohjelmaohjaaja, Heidi Hietanen, Halikon Siniset Kilpailujaosto Puheenjohtaja, Kristiina Salminen, Rymättylän Märssyvahdit Ohjelmaohjaaja, Jaana Eronen, Littoisten Pirtapiiat KV- ja aatejaosto Puheenjohtaja, Meri Malmari, Meri-Porin Partio Ohjelmaohjaaja, Marika Hirvonen, Kaarinan Sädetytöt Meripartiojaosto Puheenjohtaja, Arttu Korpela, Turun Partio-Sissit Ohjelmaohjaaja, Ville Sahlström, Kupittaan Henrikinpojat Sisujaosto Puheenjohtaja - Ohjelmaohjaaja, Sirja Valtanen, Mynämäen Maahiset Turvallisuusjaosto Puheenjohtaja, Antti Kuparinen, Kolkankävijät Ohjelmaohjaaja, Jaana Eronen, Littoisten Pirtapiiat Talousryhmä Puheenjohtaja Miikka Sipilä Anna Nyrhinen Mika Koutu Jenni Jalava Tommi Tähtinen Jyri-Petteri Paloposki Ville Sahlström Otto Tuononen Matti Lindström

14 Piirihallitus Pöytäkirja 14(15) Leevi Luoto Toiminnanjohtaja Kalle-Pekka Mannila Viestintä- ja markkinointiryhmä Viestintäministeri: Susanna Koivisto, Littoisten Pirtapiiat Viestintäsuunnittelija: Maarit Salminen Ryhmän puheenjohtaja: Eeva Kivilä, Kaarinan Sädetytöt Toimitusjaoston puheenjohtaja: Maria Ojanen, Ahlaisten Ankkurit * Repolaisen päätoimittaja: Fanny Viitaharju, Littoisten Pirtapiiat * YSP-jaoston puheenjohtaja: Nea Laine, Raision Killinallit IT-jaoston puheenjohtaja: Ilari Lahtinen, Marjatat ja Mikon Pojat * Koulutusvastaava: Niko Sjöholm, Turun Metsänkävijät Visuaalisen viestinnän vastaavat: Miska Loimaala, Maarian Tähkät Henna Lindeman, Maarian Tähkät Somevastaava: Noora Kankare, Kuusenkävyt * Lippukuntien ja jaostojen tuki: Kris Loimaala, Maarian Tähkät Yhteiseen partioon: Sofia Savonen, Loimaan Nuotioloimut Y-ryhmä Ansiomerkkitoimikunta: Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Piirinjohtaja Jäsen Jäsen Jäsen Jäsen Timo Sirén, Tavastin Liljat Pasi Mikkonen, Turun Sinikotkat Stefan Stjärnstedt, Turun Metsänkävijät Mari Kousa, Porin Tulitikut Inka Lähteenmäki, Raision KilliNallit Hanna-Leena Puosi, Nakkilan Partiolaiset Jyrki Tuominen, Turun Metsänkävijät Paraatitoimikunta: Puheenjohtaja Viesti, vpj. Kunniakäynti Paraatitiedotus Marssinohjaus Kenttäjohto Turvallisuus Kunniakäynti Paraatihuolto Piirihallituksen edustaja Toiminnanjohtaja Tuominen Jyrki Vuola Kari Jussilainen Iina Meronen Anna Mikkonen Pasi Näsänen Jouko Pinomäki Joni Rantanen Leena Rindell Timo Sanna Ahtiainen Kalle-Pekka Mannila 24. Toimintaohjesääntö Piirihallitus hyväksyi kokouksessaan 1/2017 toimintaohjesäännön pl. liitteet L1 Organisaatiokaavio sekä L2 Pestit. Em. liitteiden hyväksyminen päätettiin siirtää seuraavaan kokoukseen. Maarit Heikkinen esittelee. Päätettiin siirtää seuraavaan kokoukseen

15 Piirihallitus Pöytäkirja 15(15) 25. Seuraavan kokouksen aiheita 26. Kokouksen päättäminen päätetään kevätkokoukselle annettavasta vuosikertomuksesta päätetään kevätkokoukselle annettavasta tilinpäätöksestä ja allekirjoitetaan tilinpäätös päätetään kevätkokoukselle tehtävästä vaalitoimikuntaa koskevasta esityksestä toimintaohjesäännön liitteet 1 ja 2 keskustellaan kevätkokouksessa mahdollisesti annettavasta julkilausumasta tarjoilut ja päätös Maarit Heikkinen Puheenjohtaja päätti kokouksen Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Kalle-Pekka Mannila sihteeri

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 8/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (5) Hallituksen kokous 9/2016 Aik a: 22.8.2016 klo 17.00- Kokouksen aluksi klo 17.30 Partiosäätiön edustajat Seppo Lahtinen ja Kalle Virtanen kertoivat piirihallitukselle pesteistään

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Maarit Heikkinen alueministeri Marika Hirvonen kasvatusministeri Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (7) Hallituksen kokous 1/2017 Aika 14.1. klo 10.00-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen yhteiskuntasuhde-

Lisätiedot

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS 2018 Aika 4.11.2018 klo 12.00 Paikka Kokous- ja juhlatalo Etappi *22*, Satamakatu 22, Rauma 1. KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi pidettiin lippumenot, jonka jälkeen kuultiin ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot

Partioparaati RYHTIKILPAILUVOITOT LIPPUKUNNITTAIN Pvm

Partioparaati RYHTIKILPAILUVOITOT LIPPUKUNNITTAIN Pvm 1978 Ahertajat 2001 Ahertajat 2008 Ahertajat 2005 Alastaron Jyväset 2009 Alastaron Jyväset 2011 Alastaron Jyväset 1997 Auran Eräkurjet 2005 Auran Eräkurjet 2007 Auran Eräkurjet 1988 Auran Tytöt 2000 Auran

Lisätiedot

Partioparaati RYHTIKILPAILUVOITTAJAT VUOSITTAIN Pvm

Partioparaati RYHTIKILPAILUVOITTAJAT VUOSITTAIN Pvm 1963 Auran Tähti Pojat 1963 Jokikylän Pojat 1964 Auran Tähti Pojat 1964 Puhurin Pojat 1965 Auran Tähti Pojat 1965 Jokikylän Pojat 1966 Auran Tähti Pojat 1966 Poimarin Pojat 1967 Poimarin Pojat 1967 Turun

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 3/2017 Aika: Torstaina 3.3. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana

Sanna Ahtiainen projektiministeri poistui 24, asia 2 aikana Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 1/2018 Aik a 12.1. klo 20.30-13.1. klo 08.08 Paik k a: Kokemäki Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen projektiministeri

Lisätiedot

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen.

Seuraavaksi piirinjohtaja Mari Kousa avasi kokouksen toivottaen kaikki tervetulleiksi piirin syyskokoukseen. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 02.11.2014 klo 12.00-15.30. 9.12.2014 Paikka Läsnä Rauman Lyseon Lukio, auditorio, Nummenvahe 5, Rauma 125 äänivaltaista kokousedustajaa 50 jäsenyhdistyksestä. Liite numero

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä ja markkinointiministeri. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Susanna Koivisto viestintä ja markkinointiministeri. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri Piirihallitus Pöytäkirja 1(18) Hallituksen kokous 2/2018 Aika 14.2. klo 17.00- Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen projektiministeri

Lisätiedot

Leiriläisen kirje. Moikka! HuHu-staabi. Pian yli 400 partiolaista kokoontuu yhteen viettämään kesän parasta viikkoa HuHulle!

Leiriläisen kirje. Moikka! HuHu-staabi. Pian yli 400 partiolaista kokoontuu yhteen viettämään kesän parasta viikkoa HuHulle! Leiriläisen kirje Moikka! Pian yli 400 partiolaista kokoontuu yhteen viettämään kesän parasta viikkoa HuHulle! Osallistujia on eri puolilta Suomea ja viiteen leiripäivään mahtuu valtavasti hauskaa puuhaa,

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2016 Aika 16.1. klo 14.30-18.00 Paikka: Turun Partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 17.12.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Kalle-Pekka Mannila ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1(6) Aika 04.11.2012 klo 13.00-16.10. 04.11.2012 Paikka Läsnä Pori yliopistokeskus, Auditorio 126, Pohjoisranta 11 A, Pori 117 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä.

Lisätiedot

1 Halikon Siniset 31 10.00 Halikon SRK-talon piha Halikko Pyhän Laurin Ritarit 28 10.30 Perniön SRK-talo Perniö

1 Halikon Siniset 31 10.00 Halikon SRK-talon piha Halikko Pyhän Laurin Ritarit 28 10.30 Perniön SRK-talo Perniö TAMMILEIRI 2016 Auto LPK määrä YHTEENSÄ klo osoite Kunta 1 Halikon Siniset 31 10.00 Halikon SRK-talon piha Halikko Pyhän Laurin Ritarit 28 10.30 Perniön SRK-talo Perniö Purku 59 59 11.20 Rymättylän Märssyvahdit

Lisätiedot

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja.

131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. SYYSKOKOUS 2016 Aika 30.10.2016 klo 12.00 -> Paikka Läsnä Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11 28101 Pori 131 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä sekä 1 muu kokousedustaja. Pöytäkirja Kokouksen

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 3/2018 Aika: Maanantai 5.3. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6)

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI PAGE 1( NUMPAGES 6) HALLITUKSEN KOKOUS 9/2015 PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko 12.8.2015 klo 17.30 Paikka: Turun Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

2 PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Nils Grönberg ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 03.11.2013 klo 12.00-15.55 Paikka Läsnä Salon Lukio, suuri auditorio, Kaherinkatu 2, 24130 SALO 126 äänivaltaista kokousedustajaa 45 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 16/ 2014 01.12.2014 Aika 13.12.2014 klo 13.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku ->kokouksen jälkeen ruokailu. Läsnä Mari

Lisätiedot

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 7/2018 Aika: lauantai 16.6.2018 klo 10.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1)

Heidi Luoto, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Essi Virtanen, Tammileirin johtaja (10 asia 1) Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2018 Aika: Torstaina 11.10.2018 klo 17.00 Paikka: Partiotoimisto, Turku Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja, poistui

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2016 Aika 8.2. klo 17.00 Paikka: Turun Partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 29.1.2016 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Rami Tervo ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 1.11.2009 klo 13.00-16.20 1(5) Paikka Läsnä Rauman opettajankoulutuslaitos, Seminaarikatu 1, Rauma 117 äänivaltaista kokousedustajaa 48 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(9) HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2014 Aika Keskiviikkona 12.2.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto ja WebEx-verkkoneuvottelujärjestelmä PÖYTÄKIRJA 05.02.2014 Läsnä Mari Kousa

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 LOUNAIS-SUOMEN PAR TIOPIIRI 1(7) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 15/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 18.11.2014 klo 17.30 - Paikka Turun partiotoimisto, Läntinen Pitkäkatu 13, Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja saapui

Lisätiedot

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen aluksi oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 31.10.2010 klo 13.00-18.25 1(6) Paikka Läsnä Henrikin koulu, Moisiontie 16, Nousiainen 105 äänivaltaista kokousedustajaa 43 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana

Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(6) HALLITUKSEN KOKOUS 13/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 05.10.2014 klo 14.00 9.12.2014 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja, saapui 3 aikana Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019 SPH II/2019 Pöytäkirja 15.2.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH II/2019 AIKA Torstai 14.2.2019 klo 17.02-20.03 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Skype for Business & Teams LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 7/2017 Aika: keskiviikko 23.8.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Sijoitus Vartio Lpk Alaleiri Yht Viiri Reila Iniö Puolanka Kuopio 20 2 3 4 4 2 2 3

Sijoitus Vartio Lpk Alaleiri Yht Viiri Reila Iniö Puolanka Kuopio 20 2 3 4 4 2 2 3 Sijoitus Vartio Lpk Alaleiri Yht Viiri Reila Iniö Puolanka Kuopio Korvatunturi Korkea-saari 20 2 3 4 4 2 2 3 1 Kettu Leirisiskot Pandora 18,1 2,0 3,0 3,3 4,0 1,8 1,0 3,0 2 Hylkeet Naantalin Siniset Japetus

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 4/2017 Aika: Torstaina 30.3. klo 17.00 Paik k a: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Jarkko Ruohola ja sihteeriksi Nils Grönberg. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 2.11.2008 klo 13.00 17.15. 1(7) Paikka Läsnä Turun Lyseon koulu, Varusmestarintie 19, Turku 193 äänivaltaista kokousedustajaa 71 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (8) Hallituksen kokous 5/2017 Aika: Torstaina 25.4. klo 17.00 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja (Skype) Sanna

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 8/2017 Aika: keskiviikko 20.9.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Sanna

Lisätiedot

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015

PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 14/ 2015 PÖYTÄKIRJA 14.12.2015 Aika 12.12.2015 klo 14.00 - Paikka Ravintola Tårget Kutsuttu Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi.

Kokouksen alussa oli lippumenot ja laulettiin Partiomarssi. SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika 06.11.2011 klo 13.00-15.15 1(5) Paikka Läsnä Lauttakylän koulu, Koulukatu 3, Huittinen 89 äänivaltaista kokousedustajaa 35 jäsenyhdistyksestä. Liite numero 1. 1 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Seuraa meitä somessa

Seuraa meitä somessa Seuraa meitä somessa FACEBOOK: Lounais-Suomen partiopiiri INSTAGRAM: lspartiopiiri TWITTER: lspartiopiiri SNAPCHAT: lspartiopiiri Kun julkaiset omia partiokuviasi, muistathan tägit #lspartiopiiri ja #partioscout!

Lisätiedot

SA/VA/AIK Kokoontuminen BUSSIASEMALLA (kartassa nro. 9) iltaohjelma ennakkoilmoittautuneille ->> HUOM! iltapala maauimalassa

SA/VA/AIK Kokoontuminen BUSSIASEMALLA (kartassa nro. 9) iltaohjelma ennakkoilmoittautuneille ->> HUOM! iltapala maauimalassa LAUANTAI 700 Herätys DIVISIOONA A: Lippukunnat: Aitopartio ry, Mouhijärven Metsot ry, Aurinkovuoren Vartijat ry, Myllykylän Harjuvuokot ry, Erä-Pirkot ry, Mäntänvuoren Partiolaiset ry, Forssan Tornitulet

Lisätiedot

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta.

Kokouksen alussa sovittiin myös, että puheenjohtaja laatii pöytäkirjan kokouksesta omien muistiinpanojensa pohjalta. LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(8) HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2014 Aika 12.1.2014 Paikka: Turun partiotoimisto ESITYSLISTA 02.01.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi Elo viestintäryhmä

Lisätiedot

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05

Puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (9) Hallituksen kokous 14/2016 Aika: 16.12.2016 klo 17.00 Paikka: Turun Partiotoimisto -> Ravintola Sointu Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2018

TOIMINTAKERTOMUS 2018 Lounais-Suomen Partiopiiri TOIMINTAKERTOMUS 2018 LIPPUKUNNAT JÄSENMÄÄRINEEN LUOTTAMUSHENKILÖT EDUSTAJAT SP:N TEHTÄVISSÄ TAPAHTUMAT JA OSALLISTUJAMÄÄRÄT ANSIOMERKIT JA MUISTAMISET TÄMÄ ON LIITEOSUUS VUODEN

Lisätiedot

POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET 2016

POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET 2016 Sivu 1 / 5 VUOSIKERTOMUS 2016 - LIITE 12 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET 2016 Alueen kokoukset 09.01. Alueryhmän kokous, Tuulevat, Isoniemi Oulu. Osallistui 4 alueohjaajaa, varapuheenjohtaja Antti

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS

Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS 2017 Lounais-Suomen Partiopiiri ry TOIMINTAKERTOMUS Yleistä... 4 Lounais-Suomen Partiopiirin toimintavuosi 2017...4 Lounais-Suomen Partiopiirin strategia 2015-2018... 4 Strategian merkitys Lounais-Suomen

Lisätiedot

L2 PESTIT. Sisällys. (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018)

L2 PESTIT. Sisällys. (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018) L2 PESTIT (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2018) Sisällys 1 Yleistä piiripesteistä 2 2 Piirihallitus 3 3 Piirinjohtaja ja varajohtaja 4 4 Toiminnanalojen johtaminen 4 4.1 Alueministeri 4 4.2

Lisätiedot

Hallituksen kokous 3/2016

Hallituksen kokous 3/2016 Piirihallitus Pöytäkirja 1 (11) Hallituksen kokous 3/2016 Aika: maanantai 29.2.2016 Paikka: Turku, Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015

Toiminnan kehittäminen 2015-16. RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Toiminnan kehittäminen 2015-16 RoadTrip-kiertue Syksy 2015 Tavoite Jäsenmäärän kasvu 6 000 partiolaista J-SP:ssa 2016 Partiolaisten määrällä on vaikutusta piirin saamaan valtionapuun, joka jaetaan suoraan

Lisätiedot

EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTION HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin 10.10. pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan.

EDELLISEN KOKOUKSEN MUISTION HYVÄKSYMINEN Hyväksyttiin 10.10. pidetyn kokouksen muistio liitteen 1 mukaan. Kokous 9/2012, 15.11.2012 klo 18.14 21.55, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto (pullavuoro) Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila Pirjo Lundén,

Lisätiedot

Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 2 / 2015 Aika 24.2. klo 17.30 21:15 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 24.02.2014 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poissa 11-12 ja 14-15 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2015 Aika Tiistaina 14.4.2015 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 6.5.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

L2 Pestit (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2017)

L2 Pestit (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2017) L2 Pestit (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 3/2017) Sisällys 1 Yleistä piiripesteistä... 2 2 Piirihallitus... 3 3 Piirinjohtaja ja varajohtaja... 4 4 Toiminnanalojen johtaminen... 4 4.1 Alueministeri...

Lisätiedot

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 12/2017 Aika: torstaina 8.12.2017 klo 17.00 Paikka: Maarit Heikkisellä Kaskenkatu 12 c 53 + Gastropub Löytö Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2015 ESITYSLISTA Aika 12.-13.09.2015 klo 17.00 6.10.2015 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH III/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH III/2019 SPH III/2019 Pöytäkirja 7.3.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH III/2019 AIKA Keskiviikko 6.3.2019 klo 17.03-20.27 PAIKKA Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Partioasema, Sopu ja Kupoli LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri

Maarit Heikkinen alueryhmä Laura Kajala koulutusryhmä poistui 11 aikana. Kalle-Pekka Mannila toiminnanjohtaja, sihteeri LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1 HALLITUKSEN KOKOUS 1 / 2015 Aika 25.1. klo 10.30 - Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 25.01.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Maarit

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 3 / 2014 Aika Keskiviikkona 5.3.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Alueryhmä pohjoinen, Oulu. Osallistui 4 alueohjaajaa, varapuheenjohtaja Mari-Hanna Pirhonen,

Alueryhmä pohjoinen, Oulu. Osallistui 4 alueohjaajaa, varapuheenjohtaja Mari-Hanna Pirhonen, 1/7 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET Alueen kokoukset 15. 17.1. Alueryhmän kokous Tuulevat, Ylivieska. Osallistui pj. Tiina Nokela, varapuheenjohtaja Mari-Hanna Pirhonen, 3 alueohjaajaa ja Heidi

Lisätiedot

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT!

TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! TERVEHDYS LOUNAISSUOMALAISET LIPPUKUNNAT! :n ensimmäinen kevätkokous pidetään 5.4.2009 klo 12 Kankaanpään Seurakuntakeskuksessa osoitteessa Keskuskatu 44 (ajo-ohje liitteenä). Ilmoittautuminen ja valtakirjojen

Lisätiedot

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja

Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 11/ 2015 PÖYTÄKIRJA Aika 08.10.2015 klo 17.30-20.15 30.10.2015 Paikka Varsinais-Suomen Maakuntasäätiö, Linnankatu 9-11 C 40 20100 Turku Läsnä Mari Kousa

Lisätiedot

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä

Sanna Ahtiainen kehitysministeri jäsenhankinta ja markkinointi Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Piirihallitus Pöytäkirja 1 (12) Hallituksen kokous 7/2016 Aika: tiistai 10.5.2016 klo 17.20 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014

HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 5 / 2014 Aika Keskiviikkona 2.4.2014 klo 17.30 Paikka: Turun partiotoimisto PÖYTÄKIRJA 3.2.2015 Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 10.3.2015 klo 18:00 1/6 Paikka Wanha WPK, Koskitie 1, Huittinen LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Läsnäolo-oikeutetut - Esittelijä ja sihteeri Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Friberg

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 5/2019) Toimintaohjesääntö täydentää piirin sääntöjä. Piirihallitus hyväksyy toimintaohjesäännön piirin sääntöjen

Lisätiedot

Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja

Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI 1(7) HALLITUKSEN KOKOUS 10/ 2014 PÖYTÄKIRJA Aika 31.08.2014 klo 14.00 12.9.2014 Paikka Turku, Partiotoimisto Läsnä Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Jussi

Lisätiedot

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

jäsenhankinta ja markkinointi (W ebex) Maarit Heikkinen alueryhmä Marika Hirvonen ohjelmaryhmä Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 11/2016 Aik a: 19.9.2016 klo 17.00 Paik k a: Turun Partiotoimisto Läsnä: Mari Kousa-Kuusisto puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 2/2018) Toimintaohjesääntö on partiopiirin, hallituksen, ryhmien, jaostojen ja toimikuntien toimintaa kuvaava opas.

Lisätiedot

Maarit Heikkinen alueministeri Skype. Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri poistui 7 aikana

Maarit Heikkinen alueministeri Skype. Susanna Koivisto viestintä- ja markkinointiministeri. Helena Siivonen vapaaehtoistuen ministeri poistui 7 aikana Piirihallitus Pöytäkirja 1 (10) Hallituksen kokous 10/2017 Aika: maanantai 23.10.2017 klo 17.00 Paikka: Turun partiotoimisto Läsnä: Stefan Stjärnstedt puheenjohtaja Ida Arminen varapuheenjohtaja Skype

Lisätiedot

Verka-sprint Tulokset 23.05.2016

Verka-sprint Tulokset 23.05.2016 1 D11-12 1.7 km 1. Holmroos Inkeri Mikaelin Sinikellot ry 35.33 2. Nurmi Hilla Littoisten Pirtapiiat ry 42.28 +6.55 D13-14 1.7 km (Lähti: 3, Keskeytti: 0, Hylätty: 1) 1. Lounela Alina Maarian Kämmekät

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ

AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ AJANKOHTAISTA LIPPUKUNTAPÄIVÄ 25.9.2016 PARHAILLAAN PIIRISSÄ TAPAHTUU Toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017, suunnitelmia myös vuodelle 2018 Repolaisella on uusi ilme Syyskokousvalmisteluita

Lisätiedot

TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty /6 TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ

TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ. Hyväksytty /6 TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ 1. JÄSENET 2. PIIRIN KOKOUKSET Etelä-Karjalan Partiolaiset ry:n säännöt, 9. : TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ Hyväksytty 15.5.2014 1/6 Piirin henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet sekä sen eri elinten toiminta määritellään

Lisätiedot

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx

Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kokous 6/2012, 20.8.2012 klo 18.10-22.05, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto Hanna Heino Marika Hella Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 1-7 Pirjo Lundén, WebEx Leena

Lisätiedot

Lounais-Suomen partiopiirin toimintaohjesääntö (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 1/2017)

Lounais-Suomen partiopiirin toimintaohjesääntö (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 1/2017) Lounais-Suomen partiopiirin toimintaohjesääntö (Hyväksytty piirihallituksen kokouksessa 1/2017) Toimintaohjesääntö on partiopiirin, hallituksen, ryhmien, jaostojen ja toimikuntien toimintaa kuvaava opas.

Lisätiedot

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla.

Hyväksyttiin hallituksen kokouksen 7/2016 pöytäkirja. Pöytäkirja toimitetaan piirihallitukselle ja julkaistaan piirin nettisivuilla. Hallituksen kokous 8/2016 Aik a: 5.6.2016 klo 10.00-19.00 Paik k a: RKK:n kolo, Poikluomantie 9, Piispanristi (Kaarina) Läsnä: Mari Kousa puheenjohtaja Mika Kuusisto varapuheenjohtaja Sanna Ahtiainen kehitysministeri

Lisätiedot

Ahlaisten Ankkurit - lippukuntakalenteri 2018

Ahlaisten Ankkurit - lippukuntakalenteri 2018 Ahlaisten Ankkurit - lippukuntakalenteri 2018 Tammikuu tässä kuussa myös LPK kevätkauden suunnittelukokous 12.-14.1. Lippis ja koko muu johtajakolmikko lepää Alueryhmä 13.1. Lippukunnan suunnittelu ja

Lisätiedot

Kokous 7/2012, klo , Turun Partiotoimisto + WebEx

Kokous 7/2012, klo , Turun Partiotoimisto + WebEx Kokous 7/2012, 20.9.2012 klo 18.15 22.23, Turun Partiotoimisto + WebEx Kutsu Leena Rantanen, puheenjohtaja Mika Kuusisto Hanna Heino (pullavuoro) Marika Hella, este Terhi Lehtinen Eva Liuksila, 5.3.-12

Lisätiedot

1/5 VUOSIKERTOMUS LIITE 13 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET

1/5 VUOSIKERTOMUS LIITE 13 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET 1/5 POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N KOKOUKSET Alueen kokoukset 14. 15.1. Alueryhmän kokous Tuulevat Kauhava. Osallistui 6 jäsentä ja Heidi Männistö. Suomen Partiolaisten aluetyöryhmän edustaja Laura Kalervo

Lisätiedot

PARTIONEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PARTIONEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PN I/2019 Esityslista 17.12.2018 PARTIONEUVOSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS AIKA Lauantai 26.1.2019 klo 10.00-18.00 PAIKKA Partioasema, Töölönkatu 55, 00250 Helsinki Tori LÄSNÄ Puheenjohtaja Pauli Engblom Partioneuvoston

Lisätiedot

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 PIIRIHALLITUS

Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 PIIRIHALLITUS Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 3/05 1 AIKA su 27.2.2005, alkaen klo 14.00 Paikka Tasangon Talvikkien kolo, Törnävän ala-aste, 60100 Seinäjoki Läsnä Valtteri Karhu piirinjohtaja/ puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY.

SUOMEN NUORISOVALTUUSTOJEN LIITTO NUVA RY:N VÄLI-SUOMEN PIIRI RY. Aika: 24.11.2012, klo 13.00 Paikka: ABC Seinäjoki, Vekaratehtaankatu 13, 60100 Seinäjoki Asia nro Liite nro 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli

Kari Takamaa. Maija Myllykoski ( KKK) 13.6. 60-vuotta piiri onnitteli Etelä-Pohjanmaan Partiolaiset ry PÖYTÄKIRJA 6/04 1 Aika tiistaina 14.9.04, alkaen klo 17.00 Paikka Nuorisokeskus kahvio, Puskantie, 60100 Seinäjoki Läsnä: Marjanne Kuntsi piirinjohtaja/puheenjohtaja Valtteri

Lisätiedot

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen.

Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Aika 7.7.2015 klo 12:30 1/5 Paikka Tulihukka-leiri, Mynämäen palloiluhalli, Urheilutie 9, Mynämäki LÄSNÄ: HALLITUS Vainio Kai puheenjohtaja Tervakangas Matti Tenhunen Pertti Ansio Juho Haapala Heikki Haikonen

Lisätiedot

Hyväksytty Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kokouksessa Merkitty yhdistysrekisteriin

Hyväksytty Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kokouksessa Merkitty yhdistysrekisteriin POHJANMAAN PARTIOLAISET RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kokouksessa 29.9.2007. Merkitty yhdistysrekisteriin 14.1.2008. 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA KIELI Yhdistyksen nimi on Pohjanmaan Partiolaiset

Lisätiedot

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINNAN SUUNTAVIIVOJA. Toimintasuunnitelma 2018 Talousarvio 2018

LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINNAN SUUNTAVIIVOJA. Toimintasuunnitelma 2018 Talousarvio 2018 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN TOIMINNAN SUUNTAVIIVOJA Toimintasuunnitelma 2018 Talousarvio 2018 Sisällys Lukijalle...3 Ikäkausikohtaiset nosto...4 Toiminnan suunnittelun taustaa...9 L-SP:n strategiset painopisteet...9

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2007 HALLITUKSEN KOKOUS 20.6.2007 1(6) Aika 13.6.2007 Paikka Läsnä Asianajotoimisto Fredman & Månsson Mikko Salo, hallituksen puheenjohtaja Une Tyynilä, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen jäsen Jan Hjelt, hallituksen jäsen Salla Korhonen,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 n Partiolaiset ry toteuttaa partiotoimintaa lapsille ja nuorille n kunnassa. Lippukunta on Lounais-Suomen Partiopiiri ry:n ja Suomen Partiolaiset ry:n jäsen. Vuonna 2014 lippukunta

Lisätiedot

LUKIJALLE...3 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN STRATEGIA

LUKIJALLE...3 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN STRATEGIA Lounais-Suomen Partiopiiri Strategia 2019-2020 Toimintasuunnitelma 2019 Sisällys LUKIJALLE...3 LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRIN STRATEGIA 2019-2020...4 Piirin tarkoitus...4 Taustaa...4 Partion päämäärä...4

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS SPH I/2019

HALLITUKSEN KOKOUS SPH I/2019 SPH I/2019 Pöytäkirja 20.1.2019 HALLITUKSEN KOKOUS SPH I/2019 AIKA Sunnuntai 20.1.2019 klo 9.00-12.25 PAIKKA Karijärventie 125, Suomusjärvi Savottakämppä Kerkkä LÄSNÄ Puheenjohtaja Maria Ruohola Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Muistio 1 (10) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 5/2016 Aika 9.5.2016 kello 09:00-10:53 Paikka Kauttuan Klubi, Sepäntie 3, 27500 Eura Muistion vakuudeksi Rainer Lehti puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä

TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä TAKAISIN PARTIOON Lippukuntapäivä 7.10.2018 TERVETULOA. Keitä olemme ja mistä tulemme? Mitä tänään tapahtuu? Päivän aikataulu 11:45 Koulutussetti 1 Lippukunta, Piiri ja Järjestö / Suvi Kasvatustavoitteet

Lisätiedot

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen)

Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) Lpk-tuen uudistus HP:ssä Projektisuunnitelma (keskeneräinen) 1 Projektin tarve Lippukunnanjohtajan työtaakkaa kevennetään ja tukea kohdistetaan useammalle ja tehtäviä jaetaan. Tilanne ennen projektin käynnistämistä

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Kirkkoneuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 20-32 07.04.2015 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 07.04.2015 kello 18.00 20.30 Paikka: Rusk seurakuntakeskus, kokoustila (Vanhatie 7 21290 Rusko) Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra,

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17.

PL 207 www.helga.fi Y 2075366-7. 00520 Helsinki. PÖYTÄKIRJA 1(7) Edustajisto 6/12 16.4.2012 EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS. AIKA 16.4.2012 Klo 17. PÖYTÄKIRJA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1207 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki pj paikalla 2 Eetu Salminen vpj paikalla 3 Salla Korhonen paikalla

Lisätiedot

Cecilia Hanhikoski Jari Kärkkäinen Salla Lähteenmäki poissa Jari Malkamäki Juha Oksanen Sanna Paasonen Nina Sivunen poistui kohdan 70 jälkeen

Cecilia Hanhikoski Jari Kärkkäinen Salla Lähteenmäki poissa Jari Malkamäki Juha Oksanen Sanna Paasonen Nina Sivunen poistui kohdan 70 jälkeen Hallituksen kokous 1 (5) Aika 26.9.2015 klo 9.00 Paikka Valkea talo, kokoushuone A 3.44, Helsinki Läsnä Jaana Aaltonen puheenjohtaja Outi Ahonen Elina Blundin poissa Cecilia Hanhikoski Jari Kärkkäinen

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja SYYSKOKOUS 2017 AIKA sunnuntai 13.00 PAIKKA Joutseno-talo, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KOKOUKSEN ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Kokouksissa käsiteltäväksi halutut ehdotukset on toimitettava hallitukselle, kevätkokoukseen 1.1. ja syyskokoukseen 1.8. mennessä.

Kokouksissa käsiteltäväksi halutut ehdotukset on toimitettava hallitukselle, kevätkokoukseen 1.1. ja syyskokoukseen 1.8. mennessä. TOIMINTAOHJESÄÄNTÖ 1. JÄSENET :n säännöt, 9. : Piirin henkilöstön oikeudet ja velvollisuudet sekä sen eri elinten toiminta määritellään toimintaohjesäännössä. Toimintaohjesäännön vahvistaa hallitus, joka

Lisätiedot

Sääntömuutosesitys LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI

Sääntömuutosesitys LOUNAIS-SUOMEN PARTIOPIIRI Sääntömuutosesitys Lounais-Suomen Partiopiirin piirihallitus käsitteli sääntömuutosta kokouksessaan PH 9/2016 (22.8.2016). Muutosehdotukset on merkitty punaisella korostusvärillä, lisäykset sinisellä ja

Lisätiedot

SYYSKOKOUS 2017 KOKOUKSEN ASIAT. AIKA sunnuntai PAIKKA

SYYSKOKOUS 2017 KOKOUKSEN ASIAT. AIKA sunnuntai PAIKKA SYYSKOKOUS 2017 AIKA sunnuntai 22.10.2017 13.00 PAIKKA Joutseno-talo, Kesolantie 1, 54100 Joutseno KOKOUKSEN ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAAMINEN 2 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

13.9.2012. Varaedustajat: 21 Tino Valo 22 Kari Katajainen 23 Yrjö Kärkkäinen 24 Saara Asikainen

13.9.2012. Varaedustajat: 21 Tino Valo 22 Kari Katajainen 23 Yrjö Kärkkäinen 24 Saara Asikainen ESITYSLISTA 1(7) EDUSTAJISTON KEVÄTKOKOUS AIKA 13.9..2012 Klo 17.00 PAIKKA Pasilan toimipiste, tila 1010 KUTSUTUT Varsinaiset edustajat: 1 Juho Karhumäki EPJ 2 Eetu Salminen EVPJ 3 Salla Korhonen este

Lisätiedot