Monetran. punainen lanka

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Monetran. punainen lanka"

Transkriptio

1 Monetran punainen lanka

2 Helpotusta henkilöstöhallintoon tarkkuutta taloushallintoon Monetra Oy on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perustama palvelukeskus, joka tuottaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja Uuden Oulun kuntien ja PPSHP:n omistamille toimijoille ja siten myös noin yksittäiselle palkansaajalle. Uusina asiakkaina vuoden vaihteessa aloittivat Limingan kunta sekä NordLab, Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä. Monetrassa työskentelee 114 henkilöstö- ja talousalan ammattilaista, jotka ovat siirtyneet Monetraan Oulun Konttorista, Uuden Oulun liitoskunnista, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä sekä Limingan kunnasta. Palveluvalikoimaamme kuuluvat palkanlaskenta, kirjanpito, maksuliikenne, osto- ja myyntireskontra sekä matkustuksen- ja kulujenhallinta. Monetra Oy sijaitsee Arkistokatu 4:ssa, Lyötynpuiston vieressä Oulun keskustan tuntumassa, Vanhantullin alueella.

3 Kukaan ei ole yksin niin vahva kuin me olemme yhdessä Toimintamme käynnistyi ripeästi keväällä Otin toimitusjohtajan pestini vastaan maaliskuussa ja palvelujohtajat valittiin huhtikuussa. Tuotanto ja henkilöstö siirtyivät uusiin tiloihin toukokuussa Oulun Konttorilta, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiristä sekä Uuden Oulun liitoskunnista Kiimingistä, Haukiputaalta, Oulunsalosta ja Yli-Iistä. Henkilöstö toivotettiin tervetulleiksi Monetran työntekijöiksi kukkien kera. Uudet työkaverit tutustuivat toisiinsa hotelli-ravintola Lasaretin cocktailparty-iltapäivässä. Tutustumisen lisäksi vastavalitut monetralaiset saivat kertoa odotuksistaan ja työsuhde-etuustoiveistaan. Tapaamme koko henkilöstön kesken kuukausittain Päivin Porinoissa. Siellä kerron ajankohtaisista ja suunnitteilla olevista asioista. Päivin Porinoissa jokainen tiimimme on esittäytynyt laulamalla, kertomalla, runoilemalla tai näyttelemällä. Tiedostamme, että laadukas henkilöstöjohtaminen ja sujuva sisäinen viestintä on yksi hyvän työpaikan kulmakivistä. Marraskuussa 2012 järjestimme Avoimet Ovet, jossa asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme saivat tutustua meihin ja tiloihimme trubaduurin soittaessa taustalla. Myös perheenjäsenet kutsuttiin tutustumaan taloon. Päivän päätteeksi vietimme monetralaisten ensimmäistä yhteistä pikkujoulua, jossa itse toimin joulupukkina. Jo ensimmäisen vuotemme aikana saimme kaksi uutta asiakasta ja omistajaa, Limingan kunnan ja NordLabin. Vuoden 2013 aikana myös OSEKK on tulossa asiakasomistajaksemme ja saamme reilut 15 uutta osaajaa joukkoomme. Näiden muutosten jälkeen meitä on jo noin 130 ammattilaista. Tavoitteenamme on kasvaa edelleen. Iso kiitos monetralaisille, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme erinomaisesti alkaneesta yhteistyöstä vuonna Päivi Pitkänen toimitusjohtaja Monetra Oy

4 Kumppanuus Laadukas kumppanuus perustuu molemminpuoliseen luottamukseen ja arvostukseen. Jotta voimme tarjota asiakkaallemme parasta kumppanuutta, on työyhteisömme sisäinen kumppanuus lujalla pohjalla. Kaikessa toiminnassamme näkyy aktiivinen ja ennakoiva palveluasenne. Kuuntelemme ja neuvomme asiakastamme. Olemme joustavia ja kehitämme palveluamme tavoitteenamme maksimaalinen hyöty asiakkaallemme. Arvomme ja Visiomme Asiantuntijuus Edelläkävijyytemme näkyy asiakkaillemme rohkeutena esitellä uusia, edistyksellisiä toimintatapoja. Sisäisen asiantuntijaverkostomme ansiosta löydämme asiakkaallemme aina sopivimmat ratkaisut. Jaamme, säilytämme, kasvatamme ja arvostamme osaamista. Tehokkuus ja uudistuminen Edistyksellisyytemme perustuu tehokkaimpien järjestelmien hyödyntämiseen, sähköisiin toimintamalleihin ja yhteisiin pelisääntöihin. Järkevä vastuun ja tehtävien jako ja työn oikea mitoitus varmistavat tehokkuuden. Dynaamisessa joukkueessamme kannustamme asiantuntijoitamme etsimään kehittyneempiä toimintatapoja hoitaa asiat aina paremmin. Ratkaisemme asioita innovatiivisesti. Opimme virheistämme. Monetran arvotyöskentelyyn osallistuivat kaikki työntekijämme. Työpajojen tuloksena koostimme seuraavat arvot ja vision, joiden mukaan työskentelemme. Hyvä paikka tehdä työtä Olemme sisäistäneet, että tyytyväiset, motivoituneet ja työhönsä sitoutuneet tekijät voivat yhdessä tuottaa parasta palvelua asiakkaallemme. Huolehdimme, että työkuorma on inhimillinen ja asiantuntijamme voivat hyvin. Kuuntelemme työntekijöidemme toiveita ja rohkaisemme heitä ottamaan vastaan kasvuhaasteita. Saavutamme organisaatiomme paremmuuden tiimien ja yksilöiden vahvuuksien avulla. Visio Olemme Pohjois-Suomen arvostetuin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus ja kunta-alan toimijoiden tavoitelluin kumppani. Kasvamme, saamme uusia asiakkaita ja olemme toimialan halutuin työpaikka. Tunnusmerkkejämme ovat pohjoisen tarmokas palveluasenne, kustannustehokkuus sekä yhtenäiset sähköiset järjestelmät. Kehitämme aktiivisesti sekä henkilöstö- ja talousprosessia että palveluvalikoimaamme yhdessä asiakkaan kanssa.

5 Kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa Hyvinvoivat työntekijämme ovat tärkein voimavaramme Haluamme pitää työntekijöistämme huolta. Käytössämme ovat laaja terveydenhuolto, ateriatuki sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Viihtyisässä kahvihuoneessamme tarjoamme kahvia, teetä ja hedelmiä. Hieroja ja taukojumppari auttavat meitä pysymään vetreinä. Olohuone on virkistävä keitaamme, jonne voi mennä hengähtämään hetkeksi, kuntoilemaan, vilkaisemaan kirja- ja lehtitarjontaa tai pitämään vaikka pienen palaverin. Koko talon virkistyspäiviä järjestetään kaksi: keväinen retkipäivä ja jouluiset illanistujaiset. Asiantuntijamme päivittävät osaamistaan jatkuvasti, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme parasta osaamista ja tuoreinta tietoa. Kannustamme työkiertoon ja palkitsemme hyvistä ideoista, aloitteista ja asiakaspalautteesta, sillä ymmärrämme, että vain kehittyvä organisaatio voi palvella parhaiten. Tarjoamme työaikajoustoja erilaisissa elämäntilanteissa ja tuemme ikääntyvän henkilöstömme jaksamista. Elämäntapamme on osallistava: monetralaiset ovat tiimikohtaisissa muutospysäkeissä luoneet Monetran arvot ja viimeisin yhteinen tuotos on asiakaspalvelun pelisäännöt. Seuraavaksi luomme yhdessä työelämän pelisäännöt. Koko talon väki kokoontuu Päivin Porinoihin ja tiimit kokoontuvat omissa palavereissaan. Mittaamme henkilöstömme yleistunnelmia säännöllisesti ja huolehdimme, että ajankohtaiset asiat tavoittavat koko henkilöstömme ja että kehitysideat tulevat kuulluiksi. Etenemme kohti visiomme ja arvojemme mukaista päämäärää: olemme toimialan halutuin työpaikka, jossa on hyvä tehdä työtä.

6 Tiesitkö tämän Monetrasta? Monetra-nimi valikoitui nimikilpailussa, johon tuli 211 ehdotusta. Kilpailun voittaja, Monetra, muodostuu latinan rahaa tarkoittavasta sanasta moneta, sekä siirtämistä tai välittämistä tarkoittavasta sanasta transit. Englanninkieliset vastineet näille ovat sanat money ja transfer. Nimen keskellä on myös verkkoa merkitsevä sana net, joka viittaa sähköisiin järjestelmiin perustuvaan tehokkaaseen toimintaan. Monetran logon ja liikemerkin on suunnitellut mainostoimisto Siberia. Monetranpunainen väri kuvaa dynaamisuutta, lämpöä, syväosaamista ja luotettavuutta.

7 Monetra lukuina 2012 Henkilöstömäärä 114, joista naisia 110, miehiä 4 - toistaiseksi voimassaolevassa työsuhteessa 97 - määräaikaisissa työsuhteissa 11 - sijaisia 4 - harjoittelijoita 2 Henkilöstön keski-ikä on 50,6 vuotta (naiset), 38,8 vuotta (miehet) Eläköitymisikä keskimäärin 63 vuotta. Vuonna 2012 eläköityneitä 2 henkilöä. Vaihtuvuus: 0,9 % Osaamisen kehittäminen 21,5 koulutuspäivää Sairaus- ja tapaturmapoissaolot 1,39 %, omalla ilmoituksella 0,38 % Henkilöstötyytyväisyys 4,6 asteikolla 1 6 Asiakastyytyväisyyttä mitataan säännöllisesti yhteispalavereissa. Yleisarvosana on hyvä ja tätä kehitämme edelleen. Liikevaihtoennuste 2013 noin 10 miljoonaa euroa Henkilöstökulut toimintamenoista 65 % Palkkalaskelmia kuukausittain noin Ostolaskuja kuukausittain noin Myyntilaskuja kuukausittain noin K ehittämishankkeemme Kehittämisen painopisteet perustamisvuotenamme 2012 olivat palvelun käynnistämisessä ja palvelukuvausten, vastuumatriisien sekä sopimusten luomisessa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Monetra Oy on voittoa tavoittelematon yhtiö, joten oikein mitoitettu kustannuslaskenta on tärkeää. Tavoitteenamme on palveluiden yksikkökohtainen ja tuntihintapohjainen hinnoittelu. Tässä mallissa laskutus perustuu työmäärään, joka kunkin asiakkaan asioiden hoitamisesta aiheutuu kunakin kuukautena. Toisena vuotenamme kehittämisemme painottuu toimintamallimme vakiinnuttamiseen, asiakaspalvelu- ja laadunseurantamallin luomiseen, uuden Aditro Intime Plus -talousjärjestelmän sekä palkkajärjestelmä Personec F.K:n moniasiakaskannan käyttöönottoon. Lisäksi parannamme esimiesvalmiuksia, johtamisjärjestelmää, yksilöllisiä työaikamalleja sekä hankimme lisää uusia asiakkaita.

8 Moneksi avuksi Monetra Taloushallinnon palvelut kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut ostoreskontra- ja ostolaskujen käsittelypalvelut myyntireskontra- ja perintäpalvelut maksuliikennepalvelut taloushallinnon tietojärjestelmien pääkäyttäjyys matka- ja kulunhallintajärjestelmän palvelut ja pääkäyttäjyys Henkilöstöhallinnon palvelut palkanlaskenta ja maksatus sopimusneuvonta henkilöstöjärjestelmien pääkäyttäjyys palkkakirjanpito viranomaistilitykset sidosryhmille: verohallinto, eläkevakuutusyhtiöt, ammattijärjestöt, puolueet, kihlakuntien ulosottoviranomaiset luottamushenkilöpalkkiot eläkeneuvonta Monetra Oy Arkistokatu Oulu puh Monetra Oy:n vaihde palvelee arkisin klo 8 16 sähköpostit muotoa Ulkoasu ja sisällöntuotanto: Sanja Starck, taitto: Henna Toppi, kuvat: Johanna Jänkälä Painopaikka Erweko Oy, Oulu

Monetran Punainen lanka

Monetran Punainen lanka Monetran Punainen lanka Helpotusta henkilöstöhallintoon, tarkkuutta taloushallintoon ja taitoa tulkkaukseen Monetra on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Palveluihimme kuuluvat kirjanpito, osto-

Lisätiedot

Tarkkuutta taloushallintoon helpotusta henkilöstöhallintoon!

Tarkkuutta taloushallintoon helpotusta henkilöstöhallintoon! Tarkkuutta taloushallintoon helpotusta henkilöstöhallintoon! Monetra Oy Osakeyhtiö tukipalvelujen järjestämismuotona Kokemuksia Terveys- ja Talouspäivät Hämeenlinna 27.9.2013 Päivi Pitkänen toimitusjohtaja

Lisätiedot

Uusi Oulu ja talous-, henkilöstö- ja hallinnon tukipalvelujen tuottaminen sisäisellä palvelukeskusmallilla

Uusi Oulu ja talous-, henkilöstö- ja hallinnon tukipalvelujen tuottaminen sisäisellä palvelukeskusmallilla Uusi Oulu ja talous-, henkilöstö- ja hallinnon tukipalvelujen tuottaminen sisäisellä palvelukeskusmallilla Luonnos Ns. Haltu-työryhmän loppuraportti 1.9.2011 2(40) Sisältö 1. Tiivistelmä... 3 2. Haltu

Lisätiedot

www.pwc.com/fi Vastuullista kumppanuutta

www.pwc.com/fi Vastuullista kumppanuutta www.pwc.com/fi Vastuullista kumppanuutta PwC Suomen yritysvastuuraportti 2011 Yrityksemme pähkinänkuoressa Pohjois-Suomi 26 henkilöä Rovaniemi PwC Suomi* on suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen

Lisätiedot

Sisältö. Simpler Smoother Smarter. Enfo Oyj. Tilinpäätöstiedot

Sisältö. Simpler Smoother Smarter. Enfo Oyj. Tilinpäätöstiedot Vuosikertomus 2012 Sisältö Enfo Oyj Avainluvut 2012... 3 Toimitusjohtajan katsaus...4 Enfon vuosi 2012... 6 Konsernin strategia... 8 Liiketoiminnot... 9 Henkilöstö...16 Yhteiskuntavastuu...19 Case Case

Lisätiedot

Taloushallinnon ulkoistaminen

Taloushallinnon ulkoistaminen visma.fi/tietopankki Taloushallinnon ulkoistaminen Opas taloushallinnon ulkoistamisen vaihtoehtoja pohtivalle Sisällysluettelo Lukijalle 3 Miksi taloushallinto kannattaa ulkoistaa? 4 Sähköinen taloushallinto

Lisätiedot

uuden talouden kivijalka

uuden talouden kivijalka Juveneksen kattaus sinulle 2013 PALVELUT uuden talouden kivijalka RAVINTOLA SAARNI on Ratinankaaren sydän NASTA VIEHÄTTÄÄ ASIAKASTA LOUNAALLA: LEENA VUORELA OSAAMINEN: KOKEMUSTA, KOULUTUSTA, KUMPPANUUTTA

Lisätiedot

Yritys- Tarkkuuskiikarin jalat Refleksivaimentimet. Kotimaiset taitto-ovet Iistä.

Yritys- Tarkkuuskiikarin jalat Refleksivaimentimet. Kotimaiset taitto-ovet Iistä. Keski-Pohjanmaan Yritys- maailma Joulukuu 3/2014 Kaikki samasta talosta RAKENTAJAN PARAS KAVERI! Kattavat palvelut ja toimitukset työmaallesi: Helppo ja edullinen kokonaisratkaisu! Pyydä tarjous: info@kaktk.fi

Lisätiedot

MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA CRAMO STORY OSAKSI ARKEA VUOSIKERTOMUS 2014

MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA CRAMO STORY OSAKSI ARKEA VUOSIKERTOMUS 2014 MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA CRAMO STORY OSAKSI ARKEA VUOSIKERTOMUS 2014 MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA SISÄLLYSLUETTELO MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA Helpotamme asiakkaidemme arkea 4 Tulemme paremmiksi joka päivä teemme Cramo

Lisätiedot

Simpler, Smoother, Smarter

Simpler, Smoother, Smarter Vuosikertomus 2013 Simpler, Smoother, Smarter Sisältö Enfo Oyj Avainluvut 2013... 3 Konsernin strategia... 5 Toimitusjohtajan katsaus... 6 Enfo 50 vuotta... 8 Enfon vuosi 2013... 10 Liiketoiminnot...12

Lisätiedot

Duo. www.rtkpalvelu.fi

Duo. www.rtkpalvelu.fi Duo 2 www.rtkpalvelu.fi 2009 RTK-PALVELU OY ja TECHNOPOLIS OYJ: Laatu tulee työn tuloksena s. 4 RTK-PALVELU MAAJOUKKUEEN yhteistyökumppaniksi s. 20 SADAN MILJOONAN metsästys s. 22 1 RTK-PALVELU 2 2009

Lisätiedot

TULOKSIA. OIVALLUKSIA ja. Insights and results

TULOKSIA. OIVALLUKSIA ja. Insights and results Insights and results OIVALLUKSIA ja TULOKSIA 21-vuotisjulkaisu Roviossa kirkastettiin johtamisen käytäntöjä 4-5 Tavoitteista vauhtia Sotkan myyntiin 6 Mandatum Life varmistaa asiakaskokemien tasalaatuisuuden

Lisätiedot

38 Tiivistelmä tilinpäätöksestä

38 Tiivistelmä tilinpäätöksestä Itellan vuosi 2013 2 Toimitusjohtajan katsaus 4 Keskeiset tapahtumat 6 Strategia 24 Vastuullisuus 34 Hallinnointi 38 Tiivistelmä tilinpäätöksestä 50 Sijoittajatietoa 01 Itella lyhyesti 02 Toimitusjohtajan

Lisätiedot

41 Alueellinen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

41 Alueellinen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus 1 DIAARI:237/2010 41 Alueellinen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Taustaa PPSHP:n hallitus on käsitellyt kokouksessaan 7/2010 89 Kuntien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus KPK THH

Lisätiedot

ABTEKNILLINEN KORKEAKOULU TEKNISKA HÖGSKOLAN HELSINKI UNIVERSITY OF TECHNOLOGY TECHNISCHE UNIVERSITÄT HELSINKI UNIVERSITE DE TECHNOLOGIE D HELSINKI

ABTEKNILLINEN KORKEAKOULU TEKNISKA HÖGSKOLAN HELSINKI UNIVERSITY OF TECHNOLOGY TECHNISCHE UNIVERSITÄT HELSINKI UNIVERSITE DE TECHNOLOGIE D HELSINKI Leenamaija Otala & Johanna Vainionmäki (toim.) Helsinki University of Technology Laboratory of Work Psychology and Leadership Teaching Material 2006/01 Espoo 2006 ESIMERKKEJÄ OSAAMISEN JOHTAMISESTA SUOMALAISILLA

Lisätiedot

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme 1 2007 28.3.2007 Helsingin kaupunki Talous- ja suunnittelukeskus TALOUSHALLINTOPALVELUN SÄHKÖINEN TIEDOTE Tuula Jäppinen: Keskittämisen vaikutukset näkyvät...2

Lisätiedot

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana

VISMAgazine PILVESSA VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU. Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen. Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana VISMAgazine Visman asiakaslehti Robert Scoble: Superbloggari osoittaa pilveen Visman ratkaisuilla toimisto kulkee mukana SaaS-tuotteen suunnittelu on tiedettä ja taidetta VISMA.NET OHJELMISTORATKAISU PILVESSA

Lisätiedot

Verkkoraportti kertoo enemmän

Verkkoraportti kertoo enemmän Etera 2012 Verkkoraportti kertoo enemmän Tutustu vastuuraporttiimme verkossa etera.fi/vuosikertomus Sisältö Etera on kumppani työelämän eri vaiheissa... 3 Toiminnan ja tapahtumien vuosi 2012... 5 Toimitusjohtajan

Lisätiedot

KPMG. Vuosikertomus 2009 2010

KPMG. Vuosikertomus 2009 2010 KPMG Vuosikertomus 2009 2010 441 763 Painotuote Tämä painotuote on painettu ympäristöystävällisesti tuotetulle FSC-sertifioidulle paperille. Sisällys Toimitusjohtajan katsaus 4 KPMG yrityksenä 6 Vastuullisuus

Lisätiedot

Fazer-konsernin yritysvastuuraportti 2005

Fazer-konsernin yritysvastuuraportti 2005 Fazer-konsernin yritysvastuuraportti 2005 Yritysvastuuraportti 2005 Sisältö Konsernijohtajan katsaus...3 Yritysvastuuraportin sisällön ja raportointiprosessin kuvaus...4 Fazer-konserni tänään...4 Fazer-konsernin

Lisätiedot

Nautinnollista joulua!

Nautinnollista joulua! OSUUSKAUPPA ARINAN HENKILÖSTÖLEHTI 4 2014 Nautinnollista joulua! Arinalainen tapa toimia Tehdään osuuskauppaa tunnetuksi Turvallisesti töissä 4 2014 Tarina on Arinan henkilöstölehti, joka lähetetään Arinan

Lisätiedot

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan.

valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton? Sivu 14 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. TOUKOKUU 2013 Ecom asiakaslehti nro. 1 Tuloksen tekemiseen vaikuttaa suoraan yrityksen kyky hallita omia rutiinejaan. Sivu 2 SähköJusalla työ ei valu hukkaan Sivu 10 Haluatko saada firmasta paremman tuoton?

Lisätiedot

15 x Agenda Hyvää työpäivää! Ole läpinäkyvä, jaa tietosi, jaa aikeesi. Katsaus Työntekijöiden hyvinvointi näkyy tuloksessa

15 x Agenda Hyvää työpäivää! Ole läpinäkyvä, jaa tietosi, jaa aikeesi. Katsaus Työntekijöiden hyvinvointi näkyy tuloksessa HYVINVOINNIN TALOUSLEHTI 1/2014 15 x Agenda Hyvää työpäivää! Ole läpinäkyvä, jaa tietosi, jaa aikeesi Katsaus Työntekijöiden hyvinvointi näkyy tuloksessa Asiantuntija Susanna Raulio: Lounaan merkitys olisi

Lisätiedot

Yritys- www.yritma.fi. Onko terveys sinulle tärkeä? POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY. Pohjois-Suomen. Joulukuu 5/2014. Purkutyöt Asbestipurut

Yritys- www.yritma.fi. Onko terveys sinulle tärkeä? POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY. Pohjois-Suomen. Joulukuu 5/2014. Purkutyöt Asbestipurut Pohjois-Suomen Yritys- maailma Joulukuu 5/2014 POHJOLAN PURKU JA SANEERAUS OY Purkutyöt Asbestipurut Timanttityöt Massiivipurut Porrasrinne 75, 97220 Sinettä Puhelin: 040 533 7897 Faksi: (016) 367 7220

Lisätiedot

VISMAN ASIAKASLEHTI NRO 1/08. Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN

VISMAN ASIAKASLEHTI NRO 1/08. Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN NRO 1/08 VISMAN ASIAKASLEHTI Houkutteleva ulkoistaminen Partner-kenttä uudistuu VISMAN AVULLA TEHOA KILPAILUTUKSEEN PÄÄKIRJOITUS SISÄLTÖ AJANKOHTAISTA...3 VISMApartner Partner-kenttä uudistuu...4 Auringon

Lisätiedot

efekto vuodelle 2014 liite Mitä uutta vuodelle 2014? Tilitoimisto A. Karppinen Oy:n asiakas- ja sidosryhmälehti 2014 efekto 2014 s.

efekto vuodelle 2014 liite Mitä uutta vuodelle 2014? Tilitoimisto A. Karppinen Oy:n asiakas- ja sidosryhmälehti 2014 efekto 2014 s. efekto Tilitoimisto A. Karppinen Oy:n asiakas- ja sidosryhmälehti 2014 Tärkeät luvut vuodelle 2014 liite Mitä uutta vuodelle 2014? s. 1 Pääkirjoitus Anne Karppinen-Salonpää Kari Salonpää Päättynyt vuosi

Lisätiedot

Vuoden 2012 tilinpäätös on kaikkien haasteiden

Vuoden 2012 tilinpäätös on kaikkien haasteiden LUKIJALLE Helsingin kaupungin taloushallintopalvelu tiedottaa 1 21.3.2013 Lukijalle... 1 Kevan tarkastukset palkansaajan turvana... 2 BIP video -ohjeet avuksi perehdytykseen... 4 Asiakasraportointi uudistuu...

Lisätiedot

Ei huolta, olemme paikalla.

Ei huolta, olemme paikalla. VUOSIKERTOMUS 2012 Ei huolta, olemme paikalla. Turvallisuuspalvelun tärkein tehtävä on tuottaa turvaa nimensä mukaisesti. Meidän asiakkaitamme ovat tavalliset ihmiset, kaduilla liikkujat, kiinteistöjen

Lisätiedot

Aito ja alkuperäinen Mika, 40, myyntipäällikkö

Aito ja alkuperäinen Mika, 40, myyntipäällikkö 007 Aito ja alkuperäinen Mika, 40, myyntipäällikkö Kun valmentaa muita, valmentaa myös itseään. Suomen Rader Oy:n ensimmäinen myyjä ja nykyinen myyntipäällikkö tietää, mistä puhuu. Yli 10 vuotta myyntitiimejä

Lisätiedot

Aktia Vuosikertomus. vuosikertomus 2001

Aktia Vuosikertomus. vuosikertomus 2001 Aktia Vuosikertomus 2001 Aktia vuosikertomus 2001 Aktia Säästöpankki Oyj Aktia Säästöpankki Oyj Aktia Säästöpankki Oyj Sisältö Aktia on ihmisen kokoinen pankki 2 Vuosi 2001 lyhyesti 3 Toimitusjohtajan

Lisätiedot