Monetran Punainen lanka

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Monetran Punainen lanka"

Transkriptio

1 Monetran Punainen lanka

2 Helpotusta henkilöstöhallintoon, tarkkuutta taloushallintoon ja taitoa tulkkaukseen Monetra on talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus. Palveluihimme kuuluvat kirjanpito, osto- ja myyntireskontrapalvelut; maksuliikenne-, palkanlaskenta-, palkkakirjanpito-, matkan- ja kulunhallintapalvelut sekä järjestelmien pääkäyttäjyydet. Uusimpana kokonaisuutena palvelukeskukseemme kuuluu myös Tulkkipalvelu, joka tuottaa tulkkaus- ja käännöspalveluita viranomaisille ja kunta-asiakkaille. Viime vuosien aikana Monetra on saanut asiakkaikseen useita kuntia, oppilaitoksia sekä osakeyhtiöitä. Uusasiakkuusneuvotteluja on paraikaa aktiivisesti käynnissä. Monetran talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa, Vanhantullin alueella osoitteessa Arkistokatu 4. Monetra Tulkkipalvelu sijaitsee Oulun ydinkeskustassa osoitteessa Hallituskatu

3 Tomeraa tekemisen meininkiä Monetra on kasvanut vajaan kolmen vuoden aikana 90 työntekijän työnantajasta 170 henkilön työpaikaksi. Henkilöstömäärä on kasvanut pääosin liikkeenluovutuksella, mutta rekrytointiakin on tehty. Monelle siirtyminen palvelukeskusmaiseen työyhteisöön on uutta, mutta henkilöstö on sopeutunut muutokseen hyvin. Monetra on viime vuosina osallistunut Suomen Parhaat työpaikat -tutkimukseen ja 84 % henkilöstöstä pitää Monetraa todella hyvänä työpaikkana. Työtunnelmia mitataan muutaman kerran vuodessa fiilismittauksella. Henkilöstöä on eläköitynyt noin 10 % ja seuraavan kahden vuoden sisällä eläköityy toinen 10 %. Monetran johtaminen on organisoitu kahteen johtoryhmään: operatiiviseen ja strategiseen johtoryhmään. Operatiivinen johtoryhmä keskittyy esimiehiä ja tiimejä koskevien asioiden linjauksiin ja päätöksiin ja strateginen johtoryhmä strategisiin asioihin ja kehittämiseen. Vuonna 2014 hyödynnettiin edellisvuonna käyttöönotettua uutta taloushallinnon tietojärjestelmää, Aditro Intime Plussaa, joka muutti kaikkia talouspuolen prosesseja. Tämä vaati koulutusta, ohjeistusta ja käytännönläheistä neuvontaa. Tehokkuus ei vuonna 2014 kasvanut, joten tehokkuuden kasvattamisen painopiste on vuosissa Vuoden 2015 keskeisimmät tavoitteet ovat: Asiakastyytyväisyys: Arvosanan 9-10 antaneiden osuus vastauksista 70 % Johtamisjärjestelmän ja organisaation kehittäminen vastaamaan tehokkuusvaadetta ICT-tukimallin luominen ja uusi sopimus Oulun Tietotekniikan kanssa Prosessien tehostuminen keskimäärin 10 % kaudella Henkilöstön työhyvinvoinnin parantaminen ja työtyytyväisyyden voimistaminen edellisvuodesta. Lämmin kiitos kaikille monetralaisille hyvin tehdystä työstä, luotettavuudesta sekä kärsivällisyydestä uusien järjestelmien käyttöönotossa. Iso kiitos kaikille Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme rakentavasta ja kehittävästä yhteistyöstä. Päivi Pitkänen toimitusjohtaja Monetra Oy Asiakastyytyväisyys on hyvällä tasolla, vaikka talousjärjestelmän käyttöönotto tuntui isona muutoksena myös asiakkaiden keskuudessa. Ensimmäinen valtakunnallinen asiakkuus FinnHEMS Oy saatiin loppuvuodesta Asiakasvastaavatoimintamallia pilotoitiin, ja se otettiin käyttöön kaikille asiakkaille alkuvuodesta Päätös Pohjois-Suomen tulkkipalvelun siirtämisestä Oulun kaupungilta Monetraan tehtiin loppuvuodesta 2014 ja se toteutui Kuluneena vuonna valmistauduttiin myös sote-uudistukseen. Monetra on valmis ottamaan vastaan mahdollisia uusia asiakkaita soten tuottaja-kuntayhtymistä ja ympärille jäävistä kunnista. Sote-uudistus ja sen mukanaan tuomat muutokset ovat Monetralle suuri mahdollisuus.

4 Arvomme Visiomme Monetran arvojen ja vision työstämisessä on ollut mukana koko henkilökuntamme. Arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme. Kumppanuus Asiantuntijuus Tehokkuus ja uudistuminen Hyvä paikka tehdä työtä Olemme Suomen arvostetuin talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus ja kunta-alan toimijoiden tavoitelluin Kumppani. Kasvamme, saamme uusia asiakkaita ja olemme toimialan halutuin työpaikka. Tunnusmerkkejämme ovat pohjoisen tarmokas palveluasenne, kustannustehokkuus sekä yhtenäiset sähköiset järjestelmät. Kehitämme aktiivisesti kaikkia prosessejamme ja palveluvalikoimaamme yhdessä asiakkaan kanssa..

5 Tulkkipalvelussa asioidaan sujuvasti eri kielillä Pohjois-Suomen tulkkipalvelulle vuosi 2014 oli muutoksen valmistelua. Oulun kaupungin liikelaitoksen Oulun Konttorin alaisuuteen kuuluneen Tulkkipalvelun ulkoisten asiakkaiden osuus oli kasvanut tasolle, joka edellytti kuntalain muutoksen valossa toiminnan uudelleenjärjestelyä. Oulun kaupungin johdossa nähtiin viisaasti Tulkkipalvelun merkittävä rooli alueen viranomaisille ja elinkeinoelämälle: ei ole kansainvälistyvää Oulun seutua ilman toimivia tulkkaus- ja käännöspalveluja. Monetra tuntui heti ajatuksena sopivalta kodilta Tulkkipalvelulle. Näimme tulkkaus- ja käännöspalvelujen sopivan hyvin Monetran tuottamien tukipalvelujen tuotevalikoimaan. Tulkkipalvelu on tuottanut Monetran pääomistajille, Oulun kaupungille ja PPSHP:lle, tulkkaus- ja käännöspalveluja jo vuosia. Tämän lisäksi Tulkkipalvelu tuo mukanaan uusia asiakkuuksia, joille meidän on jatkossa ilo markkinoida myös osaavaa talous- ja henkilöstöhallinnon palvelua. Tulkkipalvelu toimii Monetran vision mukaisesti jo koko maassa. Vuoden 2015 alusta Tulkkipalvelu on ottanut puhuttujen vieraiden kielten lisäksi viittomakielen palveluvalikoimaansa viranomaisasiakkaiden toivomuksesta. Tulkkausmuodoista toivomme voivamme edistää paikan päällä tapahtuvan ja puhelintulkkauksen rinnalla videotulkkauksen käyttöä kustannustehokkaana etätulkkausmuotona. Kiitämme kaikkia monetralaisia lämpimästä vastaanotosta ja toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi Monetran asiakkuuteen. Monetralaisuus tarkoittaa meille sitä, että kiinnitämme huomiomme asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin kehittääksemme vielä toimivampia palveluratkaisuja asiakkaidemme parhaaksi. Titta Heikkinen tulkkipalvelupäällikkö Tulkkipalvelun tiimi koostuu 14 asiantuntijasta, jotka huolehtivat tilausten koordinoinnista, laskutuksesta, tulkkaamisesta, kääntämisestä sekä toiminnan ja laadun kehittämisestä. Tulkkaamiseen ja kääntämiseen osallistuu tämän lisäksi reilusti yli 100 freelancer-tulkkia ja kääntäjää sekä alihankkijaverkostomme kaikkialla Suomessa.

6 Miksi valitsisit kumppaniksi Monetran? Samasta paikasta kaikki talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä tulkkipalvelut kustannustehokkaasti ja luotettavasti Monetra toimii in house -periaatteella, jossa asiakkaat ovat myös omistajia. Näin asiakkaiden ei tarvitse kilpailuttaa palvelun ostamista Monetran osakkuus syntyy merkitsemällä yksi osake, arvoltaan nimellinen 500 Monetran asiakastoiminnan malli selkeyttää asiakkaan ja Monetran vastuut. Asiakkaan ja toimittajan välillä solmitaan palvelusopimus. Yhteistyö kanssamme on mutkatonta, kun laadimme yhdessä yksityiskohtaisen vastuumatriisin. Matriisissa määritellään, mitä Monetra ja mitä asiakas tekee ja mitä palveluita asiakas on tilannut. Hinnoittelumme riippuu prosessista ja työmääristä: mitä sähköisempi ja virheettömämpi toimintamalli on, sitä alhaisempi on hintakin. Hoidamme asiakassuhdetta säännöllisesti ja määrämuotoisesti yhteistyöpalavereissa, ohjausryhmissä ja laadunseurantajärjestelmän avulla. Kehitämme prosessejamme aktiivisesti yhdessä asiakkaamme kanssa ja palautteiden pohjalta. Asiakaspalvelu ja sen jatkuva kehittäminen on meille tärkeää. Nyt käytössämme ovat ryhmäsähköpostilaatikot, keskitetty puhelinvaihde, tulkkipalvelun palvelupuhelinnumero ja www-sivut. Vuonna 2015 keskitymme asiakaspalvelun sujuvoittamiseen ja tavoitteenamme on ottaa käyttöön asiakaspalvelun tiketöintijärjestelmä. Lämpimästi tervetuloa Kumppaniksemme! Iloinen ASIAKKAIDEN AJATUKSIA CASE NORDLAB ilme, hyvä asiakaspalvelukyky. Asioiden kehittämisestä keskustellaan ja etsitään tehokkaita toimintatapoja. Todella hyvä yhteistyö. Tiimiesimies erittäin hyvä, sitoutunut, tehokas ja osaava. Innokasta kehittämishenkeä. Monetra järjestää hyviä koulutuksia ja asiakastilaisuuksia. Puhelintulkkaus oli ammattitaitoista ja sujui erittäin hyvin. Tulkkaus oli asianmukaista ja jäi tunne, että tulkattava ja tulkki sekä oikeuslaitoksen henkilöstö ymmärsivät toisiaan. Kiitos loistavasta ja nopeasta palvelustanne!

7 Miten voimme palvella? Monetra lukuina, vuosi 2014 Käytössämme olevat järjestelmät ovat tärkeimpiä työkalujamme. Monipuolisen ja kattavan järjestelmävalikoimamme avulla voimme palvella joustavasti ja luotettavasti sekä suuria että pieniä asiakkaitamme. Talousjärjestelmä Aditro Intime Plus, lisänä myös laskutusja taloussuunnittelu IP-ostolaskujen käsittely (Basware) Maksuliikenneohjelma, palvelukeskusversio (Basware) GC-konsernitilinpäätösohjelma (Basware) Personec Käyttöomaisuus (Aditro) Personec FK ja Personec FK Monika -henkilöstöhallinnon ohjelmat (Aditro) Personec F ESS (Aditro) NorlicT-henkilöstöhallinnon ohjelma (Norlic) Prima-palkkahallinto-ohjelma (CGI) M2-matkustus- ja kulunhallintaohjelma (Logium) Fivaldi - talous- ja palkkahallinto-ohjelma (Visma Finnvalli) Talous- ja henkilöstöpalveluiden henkilöstömäärä 155, joista naisia 142 henkilöä eli 92 % ja miehiä 13 henkilöä eli 8 %. Tulkkipalveluiden henkilöstömäärä 14 ja lisäksi noin 100 freelanceria Henkilöstön keski-ikä on 49,8 vuotta (naiset) ja 36,4 vuotta (miehet). Vakinaisia/toistaiseksi voimassaolevia 134, määräaikaisessa työsuhteessa 28, työllistettyjä 5, sijaisia 14 (talous- ja henkilöstöhallinto) Sairauspoissaolot 2,7 % (ei muutosta vuoteen 2013) Henkilöstötyytyväisyys: 84 % henkilöstöstämme pitää Monetraa todella hyvänä työpaikkana Asiakastyytyväisyyden keskiarvo 8,6 (skaala 0 10) Liikevaihto 9,8 milj. euroa (kasvua 24 % vuodesta 2013) Liikevaihtoennuste vuodelle 2015: 11,3 milj. euroa (luku sisältää Tulkkipalvelun alkaen) Henkilöstökulut toimintamenoista 66,04 % Palkkalaskelmia kpl/kk (kasvua 3 %), yksittäisiä palkansaajia Palkanlaskennan oikeellisuus 99,6 % Ostolaskuja noin kpl/kk (kasvua 4 %) Ostoreskontran oikeellisuus 99,8 % Myyntilaskuja noin kpl/kk (kasvua 17 %) Erillisiä tilinpäätöksiä 40 Tulkkaustunnit noin / vuosi Käännökset sivua / vuosi

8 TALOUSHALLINTO kirjanpito- ja tilinpäätöspalvelut ostoreskontra- ja ostolaskujen käsittelypalvelut laskutuspalvelut myyntireskontrapalvelut maksuliikennepalvelut perintäpalvelut taloushallinnon tietojärjestelmien pääkäyttäjäpalvelut matka- ja kuluhallintapalvelut henkilövuokraus HENKILÖSTÖHALLINTO palkanlaskentapalvelut ja palkkioiden maksatus henkilöstöhallinnon tietojärjestelmien pääkäyttäjäpalvelut palkkakirjanpitopalvelut eläkeneuvonta palvelusuhdeasioiden neuvonta- ja koulutuspalvelut henkilövuokraus TULKKIPALVELU asioimistulkkaus viestinvälitys käännökset päivystys koulutus kielivalikoimassa yli 50 eri kieltä Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Arkistokatu 4, Oulu puh (vaihde palvelee arkisin klo 8 16) Tulkkipalvelu Hallituskatu D, PL 60, Oulu puh Sisältö: Sanja Starck, taitto: Tuomas Nissinen, kuvat: Vili Mäentausta ja Johanna Jänkälä. Kirjapaino: Erweko Oy

Monetran. punainen lanka

Monetran. punainen lanka Monetran punainen lanka Helpotusta henkilöstöhallintoon tarkkuutta taloushallintoon Monetra Oy on vuonna 2012 toimintansa aloittanut talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus, jonka ovat perustaneet

Lisätiedot

Tarkkuutta taloushallintoon helpotusta henkilöstöhallintoon!

Tarkkuutta taloushallintoon helpotusta henkilöstöhallintoon! Tarkkuutta taloushallintoon helpotusta henkilöstöhallintoon! Monetra Oy Osakeyhtiö tukipalvelujen järjestämismuotona Kokemuksia Terveys- ja Talouspäivät Hämeenlinna 27.9.2013 Päivi Pitkänen toimitusjohtaja

Lisätiedot

Monetra tehostaa henkilöstö- ja taloushallinnon yhteistyössä asiakkaan kanssa. 9.9.2015 Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Monetra Oy

Monetra tehostaa henkilöstö- ja taloushallinnon yhteistyössä asiakkaan kanssa. 9.9.2015 Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Monetra Oy Monetra tehostaa henkilöstö- ja taloushallinnon yhteistyössä asiakkaan kanssa 9.9.2015 Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Monetra Oy Mikä Monetra Oy? Monetra on voittoa tavoittelematon talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

MONETRA OY. Esittely Kuopiossa Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen

MONETRA OY. Esittely Kuopiossa Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen MONETRA OY Esittely Kuopiossa 28.5.2018 Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Esityksen sisältö 1. Perustiedot tulevasta konsernista 2. Omistajat, pienosakkaan rooli 3. Palveluvalikoima 4. Kumppanuus 5. Palveluiden

Lisätiedot

Kasvun ja oppimisen lautakunta oheismateriaali Kaupunginhallitus liite nro 2 (1/19)

Kasvun ja oppimisen lautakunta oheismateriaali Kaupunginhallitus liite nro 2 (1/19) Kasvun ja oppimisen lautakunta oheismateriaali 25.10.2018 Kaupunginhallitus 5.11.2018 liite nro 2 (1/19) Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen 1. Perusasiat Monetra Oy:stä 2. Palveluvalikoima 3. Asiakkuus Monetrassa

Lisätiedot

Monetran. punainen lanka

Monetran. punainen lanka Monetran punainen lanka Helpotusta henkilöstöhallintoon tarkkuutta taloushallintoon Monetra Oy on Oulun kaupungin ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perustama palvelukeskus, joka tuottaa

Lisätiedot

Henkilöstö Monetra Oulu pähkinänkuoressa Volyymit Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Kaupunkilaispalvelut

Henkilöstö Monetra Oulu pähkinänkuoressa Volyymit Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Kaupunkilaispalvelut Punainen lanka Monetra-konserni syntyi vuosien työn ja asiakasluottamuksen lopputuloksena Monetra on kasvanut paikallisesta, maakunnallisesta toimijasta konserniksi, jonka muodostavat emoyhtiö Monetra

Lisätiedot

Monetran. punainen lanka

Monetran. punainen lanka Monetran punainen lanka Monetra Oy on kuntatoimijan monipuolinen palvelukeskus Meistä on moneksi Monetra Oy on voittoa tavoittelematon kuntaomisteinen osakeyhtiö, jonka palveluvalikoima tarjoaa ratkaisun

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen

Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen 1. Perustiedot tulevasta konsernista 2. Omistajat ja hallituspaikat 3. Emoyhtiön ja alueyhtiöiden tehtävät 4. Liiketoimintaympäristö 5. Palvelut ja kumppanuus 6. Järjestelmät 7. Miksi asiakas valitsee

Lisätiedot

Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen

Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen jatkossa Perustettu vuonna 2012 Monetra-konsernin liikevaihtoennuste 65-75 M Emoyhtiö ja neljä alueyhtiötä Monetra-konsernissa työskentelee noin 900 moniosaajaa, joista valtaosa

Lisätiedot

Monetran. punainen lanka

Monetran. punainen lanka Monetran punainen lanka Siirsimme talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Monetran hoidettavaksi, sillä tukipalvelut ovat Monetran ydintoimintaa. -Pekka Rajala, Limingan kunnanjohtaja Monetrasta asiakas

Lisätiedot

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana Pirjo Pöyhiä Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus www.palkeet.fi Pirjo Pöyhiä 2.4.2014 1 Palkeet - Vaikuttava

Lisätiedot

TALOUSTUKI KUNTAPALVELUT OY

TALOUSTUKI KUNTAPALVELUT OY TALOUSTUKI KUNTAPALVELUT OY Palvelukeskuspalveluiden tarjoaminen maantieteellisesti laajalla alueella sijaitseville asiakkaille Marjo Helin 14.12.2011 Perustettu vuonna 2006. Kotipaikkana Rauma, toimipiste

Lisätiedot

TAHE-palvelukeskus lyhyesti. Maaliskuu 2017

TAHE-palvelukeskus lyhyesti. Maaliskuu 2017 TAHEpalvelukeskus lyhyesti Maaliskuu 2017 TAHEvalmistelun eteneminen sisältö Valmistelun eteneminen Palvelu ja ohjausmalli Konsortioohjaus Palvelutarjoama TAHEtarina ja valmistelut 2 TAHEvalmistelu 2016

Lisätiedot

Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon

Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon Tunnustelukysymykset maakunnan talous- ja henkilöstöhallinnon järjestämisestä Kuopion kaupungille, Siilinjärven kunnalle ja Pohjois- Savon sairaanhoitopiirille 7.4.2017. Lähtökohdat ja taustat Valtakunnallinen

Lisätiedot

Uudenmaan TAHE-palvelukeskuksen liiketoiminta- ja toteutussuunnitelma

Uudenmaan TAHE-palvelukeskuksen liiketoiminta- ja toteutussuunnitelma Taloushallinnon palveluiden toteutussuunnitelma Palveluiden tuotantomallien ja prosessien suunnittelu 1.9.2018-31.12.2018 Palvelukohtaisten tuotantomallien ja prosessien toteutussuunnitelmat Ostolaskut,

Lisätiedot

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO

Tehoa toimintaan. Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO Tehoa toimintaan Aditron laadukkailla HR-palveluilla HR-VAKIO / PALKKAVAKIO / MATKAVAKIO HR-tehtävistä 2/3 on perusrutiineja Ulkoistamalla henkilöstöhallinnon rutiinit voitte merkittävästi parantaa yrityksenne

Lisätiedot

41 Alueellinen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

41 Alueellinen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus 1 DIAARI:237/2010 41 Alueellinen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Taustaa PPSHP:n hallitus on käsitellyt kokouksessaan 7/2010 89 Kuntien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus KPK THH

Lisätiedot

Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen järjestäminen. Poliittinen ohjausryhmä

Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen järjestäminen. Poliittinen ohjausryhmä Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelujen järjestäminen Poliittinen ohjausryhmä 20.4.2017 Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Valmistelun ohjeistus maakuntien toimijoille Talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Onnistunut muutosprosessi Oulun

Onnistunut muutosprosessi Oulun 1 Onnistunut muutosprosessi Oulun Konttorissa 15.10.2009 Pirjo Mäkinen, Oulun Konttori, johtaja 15.10.2009 Oulun kaupunki Hallintokunta/ryhmä/tiimi Diasarjan otsikko 2 Yleistä Oulun Konttorista Perustettu

Lisätiedot

TALOUSKESKUS-LIIKELAITOS

TALOUSKESKUS-LIIKELAITOS TALOUSKESKUS-LIIKELAITOS Talouskeskus Talouskeskus on toiminut palvelukeskuksena vuodesta 2005 ja liikelaitoksena vuodesta 2007. Talouskeskus-liikelaitos tarjoaa materiaali-, talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Kieku-hankkeen loppusuora häämöttää miltä näyttää tuottavuuskehitys

Kieku-hankkeen loppusuora häämöttää miltä näyttää tuottavuuskehitys Kieku-hankkeen loppusuora häämöttää miltä näyttää tuottavuuskehitys Valtio Expo Lasse Skog, Valtiokonttori Pirjo Pöyhiä, Palkeet Taustaa Tavoitteet Kieku-hankkeelle Toiminnan tehostamisen keinovalikoima

Lisätiedot

10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI

10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI Toiminnanohjaus Taloushallinto HR ja palkanlaskenta CRM asiakkuudenhallinta Konsultointi ja lakipalvelut Hankinta ja perintä 10 SYYTÄ VALITA VISMA JÄRJESTELMÄTOIMITTAJAKSI VISMA SOFTWARE OY Paraskaan ohjelmisto

Lisätiedot

TAHE palvelukeskus tiivistelmä. Maaliskuu 2017

TAHE palvelukeskus tiivistelmä. Maaliskuu 2017 TAHE palvelukeskus tiivistelmä Maaliskuu 2017 TAHE valmistelun eteneminen sisältö Valmistelun eteneminen Palvelu ja ohjausmalli Palvelutarjoama Palvelulupaus TAHE tarina ja valmistelut 2 TAHE valmistelu

Lisätiedot

KHALL 112 Valmistelija: kunnankamreeri Marjukka Manninen, p. 050 390 0066, marjukka.manninen@haukipudas.fi

KHALL 112 Valmistelija: kunnankamreeri Marjukka Manninen, p. 050 390 0066, marjukka.manninen@haukipudas.fi Kunnanhallitus 112 23.05.2011 Kunnanvaltuusto 31 30.05.2011 Alueellinen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus 5502/10/101/2011 KHALL 112 Valmistelija: kunnankamreeri Marjukka Manninen, p. 050 390

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (6) Taloushallintopalvelu-liikelaitos 18.06.2015

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (6) Taloushallintopalvelu-liikelaitos 18.06.2015 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 (6) 15 Taloushallintopalvelu -liikelaitoksen toimintasääntöjen muuttaminen 1.6.2015 alkaen HEL 2015-001191 T 00 01 00 Päätös Päätöksen perustelut Taloushallintopalvelu

Lisätiedot

HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN ESITTELY

HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN ESITTELY HUS-SERVIS LIIKELAITOKSEN ESITTELY 2016 HUS-SERVIS TUKEE HUS:IA JA JÄSENKUNTIA TAVOITTEIDEN SAAVUTTAMISESSA Kustannustehokkuus Paras julkinen palvelukeskus Palvelutaso Laatu HUS-Servis on toiminut vuodesta

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 1-6/2007

Osavuosikatsaus 1-6/2007 SYSOPENDIGIA Oyj Osavuosikatsaus 1-6/7 7.8.7 Jari Mielonen Toimitusjohtaja SYSOPENDIGIA Oyj 1 7 SYSOPENDIGIA Plc Katsauskauden liikevaihto (1-6) 7 Liikevaihto, milj 6 5 4 3 1 36,7 5, H1 6 H1 7 Katsauskauden

Lisätiedot

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA

TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Pikaopas TALOUSHALLINTOJÄRJESTELMÄN YHTEISKÄYTTÖ TILITOIMISTON KANSSA Mikä on sähköinen taloushallinto? Sähköinen taloushallinto tarkoittaa yksinkertaistettuna yrityksen taloushallintoon liittyvien tehtävien,

Lisätiedot

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Visma Netvisor. Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen. RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet Visma Netvisor Kaikki mitä pk-yritys tarvitsee liiketoiminnan ohjaamiseen CRM JA MYYNTI PROJEKTINHALLINTA TYÖAIKA JA KULUT AUTOMATISOITU LASKUTUS RAPORTOINTI Asiakashallinta Myynnin seuranta Myynnin ennusteet

Lisätiedot

ESPOO TALOUSPALVELUT -LIIKELAITOS TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 2017

ESPOO TALOUSPALVELUT -LIIKELAITOS TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 2017 ESPOO TALOUSPALVELUT -LIIKELAITOS TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 2017 ESPOO TALOUSPALVELUT -LIIKELAITOS Toiminta Espoo Talouspalvelut liikelaitos jakaantuu hankintapalvelut -palveluyksikköön sekä

Lisätiedot

Kuntien palvelukeskus KPK THH Oy käynnistysvaihe

Kuntien palvelukeskus KPK THH Oy käynnistysvaihe Kuntien palvelukeskus KPK THH Oy käynnistysvaihe KPK THH Oy käynnistysvaiheen hallitus ja yhtiön perustajakuntatoimijat Varapuheenjohtaja Jaana Kuuva Kotkan kaupunki Jäsen Markku Silen Jäsen Jukka Linnavuori

Lisätiedot

Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut

Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut 1 Maakuntien simuloinnin aloituskokous TAHE palvelukeskus 7.9.2017 Mia Hokkanen Hetli Oy hallituksen puheenjohtaja 8.9.2017 2 Hetli - talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Yhteenveto Taitoan asiakkuuden esiselvityksestä. Kajaanin kaupunki ja Sotkamon kunta

Yhteenveto Taitoan asiakkuuden esiselvityksestä. Kajaanin kaupunki ja Sotkamon kunta Yhteenveto Taitoan asiakkuuden esiselvityksestä Kajaanin kaupunki ja Sotkamon kunta Keskeiset kehittämistarpeet nykytilanteessa Tunnistetut kehittämiskohteet Mahdolliset toimenpiteet Prosessien kehittäminen

Lisätiedot

PPSHP:n valtuustoseminaari Timo Kauppinen. Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä

PPSHP:n valtuustoseminaari Timo Kauppinen. Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä PPSHP:n valtuustoseminaari 14.11.2017 Timo Kauppinen Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen liikelaitoskuntayhtymä REL/102012 POHJOIS-SUOMEN LABORATORIOKESKUS - NORDLAB Kliinisen laboratorioalan pohjoinen

Lisätiedot

Kirkon toimistohenkilöstö KiTo 27.9.2012, Kouvola

Kirkon toimistohenkilöstö KiTo 27.9.2012, Kouvola Kirkon toimistohenkilöstö KiTo 27.9.2012, Kouvola Seija Mäenpää, johtaja 1 27.9.2012 Kirkkohallituksen organisaatio Kirkon palvelukeskus, Kipa 1.1.2012 2 27.9.2012 Kirkon palvelukeskus Johtokunta aloitti

Lisätiedot

Talous- ja henkilöstöhallinnon (TAHE) organisoituminen valtakunnassa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lokakuu 2017 Jarkko Raatikainen

Talous- ja henkilöstöhallinnon (TAHE) organisoituminen valtakunnassa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Lokakuu 2017 Jarkko Raatikainen Talous ja henkilöstöhallinnon (TAHE) organisoituminen valtakunnassa ja PohjoisPohjanmaalla Lokakuu 2017 Jarkko Raatikainen 1 Valtakunnalliset palvelukeskukset Sote ja maakuntauudistuksen osana maakuntien

Lisätiedot

Yhteisöllinen oppiminen ja asiakaslähtöinen toiminta avaimet tuottavuuteen ja kasvuun. Tekes-liideri aamukahvitilaisuus 27.5.

Yhteisöllinen oppiminen ja asiakaslähtöinen toiminta avaimet tuottavuuteen ja kasvuun. Tekes-liideri aamukahvitilaisuus 27.5. Yhteisöllinen oppiminen ja asiakaslähtöinen toiminta avaimet tuottavuuteen ja kasvuun Tekes-liideri aamukahvitilaisuus 27.5.2015, Tampere Yritys Lähtökohta Tarve kehittämiselle Esityksen sisältö Kehityshanke

Lisätiedot

LAATUKÄSIKIRJA. www.tulkkauspalvelut.fi

LAATUKÄSIKIRJA. www.tulkkauspalvelut.fi LAATUKÄSIKIRJA 2015 www.tulkkauspalvelut.fi SISÄLLYSLUETTELO Tulkkauspalvelun esittely 2 Toiminnan kuvaus 3 Tulkkimme & kielet 4 Laatu ja laadun mittaaminen 5 Yhteystiedot 6 TULKKAUSPALVELUN ESITTELY Oulan

Lisätiedot

JOTTA IHMISET VOISIVAT RAKASTAA TYÖTÄÄN

JOTTA IHMISET VOISIVAT RAKASTAA TYÖTÄÄN JOTTA IHMISET VOISIVAT RAKASTAA TYÖTÄÄN Me Rainmakerilla keskitymme asiakkaidemme kasvun ja kehityksen tukemiseen tehokkailla ja moderneilla myynnin, HR:n ja talouden ratkaisuilla. #TekemälläEiVäittämällä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. 82 Espoo Talouspalvelut -liikelaitoksen talousarvio 2015 ja taloussuunnitelmat 2015-2017 sekä talouden tilannekatsaus

Espoon kaupunki Pöytäkirja 82. 82 Espoo Talouspalvelut -liikelaitoksen talousarvio 2015 ja taloussuunnitelmat 2015-2017 sekä talouden tilannekatsaus 24.09.2014 Sivu 1 / 1 1775/02.02.00/2014 82 Espoo Talouspalvelut -liikelaitoksen talousarvio 2015 ja taloussuunnitelmat 2015-2017 sekä talouden tilannekatsaus Valmistelijat / lisätiedot: Seija Rupponen,

Lisätiedot

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Maakuntien talous ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus 1 25.1.2017 Mikko Salmenoja Mitä on hyvä oivaltaa? Kunkin maakunnan oma taloushallinto ja HR on keskeinen toiminnallinen kokonaisuus, joille yhteinen

Lisätiedot

Asiakaspalvelun kuulumiset. Talpapäivä

Asiakaspalvelun kuulumiset. Talpapäivä Asiakaspalvelun kuulumiset Talpapäivä Asiakaspalvelu 1.6.2017 alkaen Asiakaspalvelun tehtäväkenttä laajenee 1.6.2017 Taloushallintopalvelun asiakaspalveluun keskitetään Helsingin kaupungin talouden ja

Lisätiedot

Taloushallinnon palvelukeskuksen toiminta: Case Tampereen kaupunki

Taloushallinnon palvelukeskuksen toiminta: Case Tampereen kaupunki Taloushallinnon palvelukeskuksen toiminta: Case Tampereen kaupunki Heli Hirvelä palvelukeskuksen johtaja Tampereen kaupunki Tampereen kaupunki työntekijöitä 16 000 kokonaismenot (tp 2005) 1 306 milj. euroa

Lisätiedot

Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma. ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007

Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma. ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007 Valtiokonttorin hankkeiden esittely - erityisesti KIEKU-ohjelma ValtIT:n tilaisuus 22.5.2007 Valtiokonttori ja Hallinnon ohjaus toimiala valtiotasoisten hankkeiden toteuttajana Valtiokonttori on palveluvirasto,

Lisätiedot

Asiantuntijapalvelut ohjaavat oikeaan päätökseen

Asiantuntijapalvelut ohjaavat oikeaan päätökseen Asiantuntijapalvelut ohjaavat oikeaan päätökseen Palvelua organisaatiosi toiminnan ja tuottavuuden parantamiseksi Asiantuntijapalveluissa toimimme johdon strategisena kumppanina. Palvelumme liittyvät tavallisesti

Lisätiedot

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä Lemonsoft on toiminnanohjausjärjestelmä, joka on tehty liiketoiminnan hallintaan ja kehittämiseen. Lemonsoftin ominaisuudet ovat muokattavissa vastaamaan eri toimialojen

Lisätiedot

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012

Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa. Ajankohta helmikuu 2012 Tutkimus: Verkkolasku, automaatio ja liikekumppanien kanssakäynti avoimessa verkossa Ajankohta helmikuu 2012 Taustatiedot Yli 1000 500-999 50-499 10-49 Alle 10 Neljäs kysely helmikuussa 2012 Toteutettiin

Lisätiedot

Yhtenäisempi henkilöstöhallinto, tehokkaat toimintatavat. Valtion henkilöstöjohtamisen iso kuva 2020

Yhtenäisempi henkilöstöhallinto, tehokkaat toimintatavat. Valtion henkilöstöjohtamisen iso kuva 2020 Yhtenäisempi henkilöstöhallinto, tehokkaat toimintatavat Valtion henkilöstöjohtamisen iso kuva 2020 Miksi tämä työ tehtiin? Henkilöstöhallinto on osa henkilöstöjohtamisen kokonaisuutta. Valtion henkilöstöjohtamisessa

Lisätiedot

Winshuttle tehostamassa talouspalvelukeskuksen toimintaa. Sovellusarkkitehti Sampo Laakkonen 6.11.2014 Helsinki

Winshuttle tehostamassa talouspalvelukeskuksen toimintaa. Sovellusarkkitehti Sampo Laakkonen 6.11.2014 Helsinki Winshuttle tehostamassa talouspalvelukeskuksen toimintaa Sovellusarkkitehti Sampo Laakkonen 6.11.2014 Helsinki Esityksen rakenne Esittelyt: Taitoa, Esittelijä Winshuttlen käytön tausta Esimerkki scriptistä

Lisätiedot

CASE Pisla Oy. Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella

CASE Pisla Oy. Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella CASE Pisla Oy Sähköistä osto- ja matkalaskujen käsittelyä eofficella Pisla Oy yritysinfo Pisla Oy on vuonna 1976 perustettu konserni, pääpaikka on Viitasaarella Suomessa. Konserniin kuuluvat seuraavat

Lisätiedot

HOLLOLA ON HALUTTU Henkilöstöstrategia 2025 Henkilöstöpolitiikan ja henkilöstötyön linjaukset

HOLLOLA ON HALUTTU Henkilöstöstrategia 2025 Henkilöstöpolitiikan ja henkilöstötyön linjaukset HOLLOLA ON HALUTTU Henkilöstöstrategia 2025 Visiomme 2025 Olemme osana Lahden aluetta tulevaisuutta innovatiivisesti rakentava, vetovoimainen ja ammattilaisiaan arvostava työpaikka Strateginen päämäärämme

Lisätiedot

Missä mennään ja mitä on tulossa

Missä mennään ja mitä on tulossa Verkkolaskutus: Missä mennään ja mitä on tulossa Tampereen kaupunki 1 Tampereen kaupunki: verkkolaskutus käyttöön Tampereen kaupungin ostolaskut Verkkolaskujen vastaanotto, nykytila Miten Tampereen kaupungille

Lisätiedot

Kaupunkistrategian toteuttamisohjelma 5:

Kaupunkistrategian toteuttamisohjelma 5: Kaupunkistrategian toteuttamisohjelma 5: Henkilöstöohjelma 2010-2013 16.11.2009 123 Kaupunginvaltuusto HENKILÖSTÖOHJELMA 1 Henkilöstöohjelman lähtökohdat Johtamisvisio Linjakas johtajuus ja yhteinen sävel.

Lisätiedot

Virastojen ja vapaa-ajan palvelujen tuki. toimistoissa sosiaali- ja terveysasemilla harrastus-, kulttuuri- ja liikuntatiloissa kirjastoissa

Virastojen ja vapaa-ajan palvelujen tuki. toimistoissa sosiaali- ja terveysasemilla harrastus-, kulttuuri- ja liikuntatiloissa kirjastoissa Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimintasääntö 1 Organisaatio Ateria- ja puhtauspalvelutoiminta on organisoitu liiketoiminta-alueille asiakaslähtöisesti. Liiketoiminta-alueita ovat lasten ja nuorten palveluiden

Lisätiedot

Saimaan talous ja tieto Oy

Saimaan talous ja tieto Oy Saimaan talous ja tieto Oy Saitan organisaatio Omistus: Lappeenrannan kaupunkikonserni 50% Eksote 50% Toimitusjohtaja ja hallintotiimi 1+2 hlöä Liikevaihto 7,5 8,0 M Liikevoittotavoite 5% Liikevaihdosta,

Lisätiedot

Ammattikorkeakoulujen strateginen johtaminen case Metropolia Ammattikorkeakoulu. Riitta Konkola

Ammattikorkeakoulujen strateginen johtaminen case Metropolia Ammattikorkeakoulu. Riitta Konkola Ammattikorkeakoulujen strateginen johtaminen case Metropolia Ammattikorkeakoulu Riitta Konkola 26.4.2016 Metropolia lyhyesti Monialainen ammattikorkeakoulu Osakeyhtiö; omistajat Helsinki, Espoo, Vantaa,

Lisätiedot

Varhaiskasvatuspalveluiden tuottaminen, ohjaaminen ja valvominen yksityisen palveluntuottajan näkökulmasta

Varhaiskasvatuspalveluiden tuottaminen, ohjaaminen ja valvominen yksityisen palveluntuottajan näkökulmasta Varhaiskasvatuspalveluiden tuottaminen, ohjaaminen ja valvominen yksityisen palveluntuottajan näkökulmasta Varhaiskasvatuspalveluiden tuottaminen yksityisen palveluntuottajan näkökulmasta Touhula Varhaiskasvatus

Lisätiedot

Tampereen Ateria Liikelaitoksen toimintasääntö 1.8.2015

Tampereen Ateria Liikelaitoksen toimintasääntö 1.8.2015 Tampereen Ateria Liikelaitoksen toimintasääntö 1.8.2015 Toimitusjohtajan päätös 1.7.2015 136 1.7.2015 Tampereen Ateria Sisältö Organisaatio Liiketoiminta-alueen/tukitoiminnon päällikön tehtävät Liiketoiminta-alueiden

Lisätiedot

TALOUSARVIO 2018, TALOUSSUUNNITELMA -2021, kaupunginhallitus

TALOUSARVIO 2018, TALOUSSUUNNITELMA -2021, kaupunginhallitus TALOUSARVIO 2018, TALOUSSUUNNITELMA -2021, kaupunginhallitus Käyttötalousosa Yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: hallinto- ja kehitysjohtaja Sinikka Malin TOIMINTATUOTOT Myyntituotot 1 146 898 1 121 390 1

Lisätiedot

Tilitoimistojen Asiakkuudet helmikuu 2012

Tilitoimistojen Asiakkuudet helmikuu 2012 Tilitoimistojen Asiakkuudet helmikuu 2012 Raportin kohderyhmä: Yrityspalvelu Pirjo Lundeqvist Oy Vastaajia yhteensä: 19 1 Raportin lukuohjeet - Raportin alussa näytetään tää indeksit: it Indeksi tarkoittaa

Lisätiedot

Tuottavuuden tunnusluvut Eteva. Markku Niemelä, toimitusjohtaja, Eteva Ossi Aura, työhyvinvoinnin tutkimus- ja kehitysjohtaja, Terveystalo

Tuottavuuden tunnusluvut Eteva. Markku Niemelä, toimitusjohtaja, Eteva Ossi Aura, työhyvinvoinnin tutkimus- ja kehitysjohtaja, Terveystalo Tuottavuuden tunnusluvut Eteva Markku Niemelä, toimitusjohtaja, Eteva Ossi Aura, työhyvinvoinnin tutkimus- ja kehitysjohtaja, Terveystalo Eteva kuntayhtymä 47 omistajakuntaa 26 kunnan alueella 150 toimipaikkaa

Lisätiedot

- Kuntakentän tehostamisen asiantuntija -

- Kuntakentän tehostamisen asiantuntija - - Kuntakentän tehostamisen asiantuntija - TEE YHTEISTYÖTÄ Kuntien palvelukeskukset monistavat parhaita toimintatapoja ja ratkaisuja ARKI SUJUVAKSI KuntaPron osakkaana voit ulkoistaa palveluja joustavasti

Lisätiedot

Valtorin strategia, päivitetty syksyllä 2016

Valtorin strategia, päivitetty syksyllä 2016 Valtorin strategia, päivitetty syksyllä 2016 Toiminta-ajatus, ja eteneminen Valtori tuottaa valtionhallinnon toimialariippumattomat ICT-palvelut Lähtötilanne Erilaisia palveluita käytössä Erilaiset toimintaprosessit

Lisätiedot

VATE ja SOTEMAKUjory Johanna Sorvettula muutosjohtaja

VATE ja SOTEMAKUjory Johanna Sorvettula muutosjohtaja VATE ja SOTEMAKUjory 26.09.2017 Johanna Sorvettula muutosjohtaja Henkilötiedot www.ep2019.fi Henkilötiedot Yhteistoimintasopimus Henkilötietojen konvertointi testikantana monikantaan organisaatioittain

Lisätiedot

ARKEA ROKKAA JA ROLLAA!

ARKEA ROKKAA JA ROLLAA! ARKEA ROKKAA JA ROLLAA! Työn hyvällä organisoinnilla tehoa tukipalveluihin Arkean tarina liikelaitoksesta yritykseksi Toimitusjohtaja Tuija Rompasaari-Salmi, Arkea Oy Esityksen sisältö Tuija Rompasaari-Salmi

Lisätiedot

92 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimintasääntö alkaen. Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimintasääntö

92 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimintasääntö alkaen. Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimintasääntö 92 Tampereen Voimia Liikelaitoksen toimintasääntö 1.4.2016 alkaen 04.04.2016 Dno TRE: 1792 /00.02.00/2016 päätti Tampereen kaupunginvaltuusto on 26.11.2008 hyväksynyt Tampereen kaupungin liikelaitosten

Lisätiedot

Valtion henkilöstöhallinnon prosessien kehittäminen ja digitalisointi

Valtion henkilöstöhallinnon prosessien kehittäminen ja digitalisointi Valtion henkilöstöhallinnon prosessien kehittäminen ja digitalisointi 19.5.2015 Neuvottelujohtaja Seija Petrow, Valtion työmarkkinalaitos Apulaisjohtaja Mari Näätsaari, Valtiokonttori Julkishallinnon kovat

Lisätiedot

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ!

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ TYÖTÄ! VMP PÄHKINÄNKUORESSA Mikä VMP Group on? Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista ja rekrytoijista. Toimimme Suomen lisäksi Virossa, Ruotsissa, Espanjassa ja Romaniassa.

Lisätiedot

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA.

KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. KEHITÄMME JA TUOTAMME INNOVATIIVISIA HENKILÖSTÖ- RATKAISUJA, JOTKA AUTTAVAT ASIAKKAITAMME SAAVUTTAMAAN TAVOITTEENSA. 2 Talous, työelämä ja markkinat muuttuvat nopeammin kuin koskaan. Pääoma ja teknologia

Lisätiedot

Sivistyslautakunnan seminaari Ohjausryhmä Johtoryhmä Sivistyslautakunta Liite no 2

Sivistyslautakunnan seminaari Ohjausryhmä Johtoryhmä Sivistyslautakunta Liite no 2 SIVISTYSTOIMEN TAVOITTEET JA MENESTYSTEKIJÄT vv. 2016- Kriittiset menestystekijät: Asiat, joissa on onnistuttava, jotta tavoitteet toteutuisivat. Kriittiset menestystekijät ovat tärkeitä ja sellaisia joihin

Lisätiedot

- Committed to Excellence

- Committed to Excellence Turun kehittämismallin 1.5.17 kulmakivet Sari Hannila, kehittämispäällikkö - Committed to Excellence Kesäkuu 17 Sari Hannila, kehittämispäällikkö Taustalla strategia ja visio Suomen Turku on kiinnostava

Lisätiedot

TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa. Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014

TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa. Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014 TATU toimenpiteet johtokunnan alaisissa liikelaitoksissa Palveluliikelaitosten johtokunta 11.6.2014 PALIN tarkoituksena on osallistua Espoon TATU-ohjelmaan valmistelemalla siihen seuraavia asioita: 1.

Lisätiedot

Miten Valtori auttaa valtionhallinnon ICT-kustannustavoitteiden saavuttamisessa? Valtio Expo Toimitusjohtaja Kari Pessi, Valtori

Miten Valtori auttaa valtionhallinnon ICT-kustannustavoitteiden saavuttamisessa? Valtio Expo Toimitusjohtaja Kari Pessi, Valtori Miten Valtori auttaa valtionhallinnon ICT-kustannustavoitteiden saavuttamisessa? Valtio Expo Toimitusjohtaja Kari Pessi, Valtori Mikä on Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtori? Valtori tuottaa

Lisätiedot

Liite 2 TAHE Palvelutarjoaman palvelut. Maaliskuu 2017

Liite 2 TAHE Palvelutarjoaman palvelut. Maaliskuu 2017 Liite 2 TAHE Palvelutarjoaman t Maaliskuu 2017 TAHEtarjoaman t 1. TAHEtarjoaman yleiskuvaus ja käyttövelvoite 2. Taloushallinnon t 3. Henkilöstöhallinnon t TAHEtarjoaman yleiskuvaus ja käyttövelvoite TAHEtarjoama

Lisätiedot

Henkilöstöjohdon rooli ja organisaation tiedonhallinta

Henkilöstöjohdon rooli ja organisaation tiedonhallinta Henkilöstöjohdon rooli ja organisaation tiedonhallinta Strateginen työhyvinvointijohtaminen kunta-alalla Pauli Forma Henkilöstöjohtamisen seminaari 9.4.2013 Perustuu Kevan julkaisuun 1/2013 (Pauli Forma,

Lisätiedot

Reaaliaikainen ja liiketoimintalähtöinen talouden ennustaminen

Reaaliaikainen ja liiketoimintalähtöinen talouden ennustaminen Reaaliaikainen ja liiketoimintalähtöinen talouden ennustaminen Liiketoimintaa verkossa seminaari Markku Pitkänen, Vice President, Basware Oyj Reaaliaikainen ja liiketoimintalähtöinen talouden ennustaminen

Lisätiedot

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon järjestäminen. Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatieto-ohjelmasta

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon järjestäminen. Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatieto-ohjelmasta Maakuntien talous ja henkilöstöhallinnon järjestäminen Tietojärjestelmätoimittajainfo Kuntatietoohjelmasta 25.4.2017 Sisältö Palvelu ja ohjausmalli Palvelutarjoama TAHEtarina 2 Palvelu ja ohjausmalli Markkinoilta

Lisätiedot

- Kuntakentän tehostamisen asiantuntija -

- Kuntakentän tehostamisen asiantuntija - - Kuntakentän tehostamisen asiantuntija - TEE YHTEISTYÖTÄ Kuntien palvelukeskukset monistavat parhaita toimintatapoja ja ratkaisuja ARKI SUJUVAKSI KuntaPron osakkaana voit ulkoistaa palveluja joustavasti

Lisätiedot

Laadun kehittämisestä businesshyötyjä

Laadun kehittämisestä businesshyötyjä Laadun kehittämisestä businesshyötyjä Pekka Kantola, OBN, 2015 Tervetuloa kehittämään liiketoimintaa kanssamme LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJA Perinteiset ja teknologiatoimialat PROFESSIONAL Oulu

Lisätiedot

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusten yhdistäminen

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusten yhdistäminen Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskusten yhdistäminen 19.12.2008 Valtiovarainministeriö Tomi Hytönen Projektipäällikkö Hankkeesta yleisesti Yhdistetty palvelukeskus aloittaa 1.1.2010 Valtion

Lisätiedot

Mitä talous- ja henkilöstöhallintostrategiat 2020 edellyttävät asiantuntijoiden osaamiselta? asiantuntijan ammattiroolin muutos

Mitä talous- ja henkilöstöhallintostrategiat 2020 edellyttävät asiantuntijoiden osaamiselta? asiantuntijan ammattiroolin muutos Mitä talous- ja henkilöstöhallintostrategiat 2020 edellyttävät asiantuntijoiden osaamiselta? asiantuntijan ammattiroolin muutos Kieku käyttäjäfoorumi 6.5.2015 Maileena Tervaportti ja Mari Näätsaari Taustaa

Lisätiedot

Certia-asiakkuus ja Jyväskylän yliopiston sisäiset prosessit. Henkilöstöhallinto

Certia-asiakkuus ja Jyväskylän yliopiston sisäiset prosessit. Henkilöstöhallinto Certia-asiakkuus ja Jyväskylän yliopiston sisäiset prosessit Henkilöstöhallinto Tiedotustilaisuus 20.4.2009 Mitä merkitsee Jyväskylän yliopiston siirtyminen Certian asiakkaaksi? Kuinka henkilöstö- ja taloushallinnon

Lisätiedot

HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto. case Saga Furs Oyj

HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto. case Saga Furs Oyj HR- järjestelmän ketterä käyttöönotto case Saga Furs Oyj Sisältö Yrityksen esittely Projektin tavoitteet Projektin aikataulu Sympan käyttöönottoprosessi Sympa käytännössä Mitä seuraavaksi? Kysymyksiä Turkisalan

Lisätiedot

Maakuntauudistus. Talous, omaisuus, vastuut ja velat Jarkko Raatikainen (PPSHP, talousjohtaja) Tilannekatsaus

Maakuntauudistus. Talous, omaisuus, vastuut ja velat Jarkko Raatikainen (PPSHP, talousjohtaja) Tilannekatsaus Maakuntauudistus Talous, omaisuus, vastuut ja velat Jarkko Raatikainen (PPSHP, talousjohtaja) Tilannekatsaus 24.4.2017 Työryhmän kokoonpano Työryhmän puheenjohtaja: Talousjohtaja Jarkko Raatikainen, PPSHP.

Lisätiedot

Henkilöstöjohtamisen rooli reformin

Henkilöstöjohtamisen rooli reformin Henkilöstöjohtamisen rooli reformin toteuttamisessa Johtaminen, säästöt ja henkilöstö Johdon ja henkilöstöjohtamisen kehittämispäivä 28.10.2015 Riikka-Maria Yli-Suomu, puheenjohtaja, AMKE:n HRMD-verkosto

Lisätiedot

Opetusministeriön hallinnonalan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskushanke OPM-PAKE

Opetusministeriön hallinnonalan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskushanke OPM-PAKE Opetusministeriön hallinnonalan talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskushanke OPM-PAKE Yliopistojen palvelukeskusprojektin tietojärjestelmäperiaatteet Johdon IT-Strategiaseminaari 30.10.2007 Projektipäällikkö

Lisätiedot

Kuntasektorin kokonaisarkkitehtuuri

Kuntasektorin kokonaisarkkitehtuuri Kuntasektorin kokonaisarkkitehtuuri Tilannekatsaus JHKA-jaosto 13.11.2013 Kuntasektorin KA-työn tavoitteet KA-osaamisen kehittäminen kuntasektorilla Kuntasektorin yhteisien linjauksien tuottaminen Kuntasektorin

Lisätiedot

Henkilöstö- ja taloushallinnon prosessien uudistaminen

Henkilöstö- ja taloushallinnon prosessien uudistaminen Henkilöstö- ja taloushallinnon prosessien uudistaminen 7.3.2008 Soile Väänänen soile.vaananen@adm.jyu.fi Henkilöstö- ja taloushallinnon prosessien uudistaminen Yliopiston palvelukeskushanke Aiheuttaa hallintotehtävien

Lisätiedot

Valtori tänään ja huomenna Valtorin strategia. Valtorin asiakaspäivä 30.10.2014 Toimitusjohtaja Kari Pessi

Valtori tänään ja huomenna Valtorin strategia. Valtorin asiakaspäivä 30.10.2014 Toimitusjohtaja Kari Pessi Valtori tänään ja huomenna Valtorin strategia Valtorin asiakaspäivä 30.10.2014 Toimitusjohtaja Kari Pessi MUUTOS = MAHDOLLISUUS JA HAASTE On etuoikeus olla toteuttamassa muutosta ja ottaa haaste vastaan.

Lisätiedot

Pysyvä toimintatapamuutos keskushallinnon uudistuksella - seminaari Riikka Pellikka

Pysyvä toimintatapamuutos keskushallinnon uudistuksella - seminaari Riikka Pellikka Pysyvä toimintatapamuutos keskushallinnon uudistuksella - seminaari 9.3.2017 Riikka Pellikka Uudistamme julkiset palvelut käyttäjälähtöisiksi ja ensisijaisesti digitaalisiksi toimintatapoja uudistamalla.

Lisätiedot

Valtion taloushallinnon kokonaisarkkitehtuuri

Valtion taloushallinnon kokonaisarkkitehtuuri Valtion taloushallinnon kokonaisarkkitehtuuri Kohti tavoitetilaa Valtio Expo 2015 Olli Ahonen Valtiokonttori Agenda Johdanto Kohti tavoitetilaa: 1. Valtion taloushallinnon ohjaus 2. Valtion talous- ja

Lisätiedot

Pretax Yhtiöt. Luottamus Rohkeus Arvostus Tulevaisuus. Jukka Marttila 5.11.2012. www.pretax.net

Pretax Yhtiöt. Luottamus Rohkeus Arvostus Tulevaisuus. Jukka Marttila 5.11.2012. www.pretax.net Pretax Yhtiöt Jukka Marttila 5.11.2012 Luottamus Rohkeus Arvostus Tulevaisuus Pretax historia Pretaxin historia alkoi vuonna 1944, kun Konekirjanpito Oy perustettiin. Perustajat olivat Itä- Karjalan sotilaspiirin

Lisätiedot

HELPPOA TIETOJEN KÄSITTELYÄ AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA.

HELPPOA TIETOJEN KÄSITTELYÄ AJASTA JA PAIKASTA RIIPPUMATTA. Tilitalo Emma Oy TOIMIVIA TALOUSHALLINNON RATKAISUJA Tilitalo Emman erikoisosaamista ovat taloushallinnon palvelut asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöille. Palvelemme mielellämme myös pieniä ja keskisuuria

Lisätiedot

ADMINISTER OY KUNTAMARKKINAT 2014 ADMINISTER ON SUOMEN ALPPI- JA FREESTYLEMAAJOUKKUEIDEN VIRALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANI

ADMINISTER OY KUNTAMARKKINAT 2014 ADMINISTER ON SUOMEN ALPPI- JA FREESTYLEMAAJOUKKUEIDEN VIRALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANI ADMINISTER OY KUNTAMARKKINAT 2014 ADMINISTER ON SUOMEN ALPPI- JA FREESTYLEMAAJOUKKUEIDEN VIRALLINEN YHTEISTYÖKUMPPANI Administer Oy Taloushallinnon palvelut Suomalainen perheyritys Kasvaa vauhdikkaasti,

Lisätiedot

SUUPOHJAN AMMATTI-INSTITUUTTI

SUUPOHJAN AMMATTI-INSTITUUTTI SUUPOHJAN AMMATTI-INSTITUUTTI Käsittely: YH 10.11.2016 108 YV 25.11.2016 18 Versio 1.1 Sivu 2 / 8 Sisällysluettelo 1 Johdanto... 3 2 Strategiset lähtökohdat... 4 3 Strategiset tavoitteet... 5 4 Kriittiset

Lisätiedot

Palkka-, hankinta-, talous-, tietohallintoyhteistyö. 11-3-2015/tl

Palkka-, hankinta-, talous-, tietohallintoyhteistyö. 11-3-2015/tl Palkka-, hankinta-, talous-, tietohallintoyhteistyö 11-3-2015/tl Kurikka-Jalasjärvi palvelujen järjestämissuunnitelman ja myöhemmin tehdyn päätöksen mukaan yhdistyneen kaupungin konsernitalous, palkkahallinto,

Lisätiedot

ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008

ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008 Sivu 1(8) ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008 ProCountor tutki syyskuun alussa asiakkaittensa tyytyväisyyttä ProCountor-ohjelmistoon sekä Helpdesk-palveluun. Asiakaskyselyyn vastasi 179 käyttäjää.

Lisätiedot

Palvelukeskusten perustaminen Talous- ja henkilöstöhallinto

Palvelukeskusten perustaminen Talous- ja henkilöstöhallinto Palvelukeskusten perustaminen Talous- ja henkilöstöhallinto Johtaja Mikko Salmenoja KEHA- keskus 26.10.2016 http://www.keha-keskus.fi 22.9.2016 1 Yleistä molemmista palvelukeskuksista Ja SOTE ICT vielä

Lisätiedot

OPERATIIVINEN SOPIMUS 2017

OPERATIIVINEN SOPIMUS 2017 OPERATIIVINEN SOPIMUS 2017 Hyvinvointitoimiala Palvelualue: toiminnot Sopimuksen tarkoitus: Operatiivisessa sopimuksessa määritellään tavoitteet palveluiden järjestämiseen, resurssien käyttämiseen ja henkilöstön

Lisätiedot