Seloste 1 (6) Versio Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Laadunhallinnan työryhmä. Ravintolapalvelut Ravintolapäällikkö

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Seloste 1 (6) Versio Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Laadunhallinnan työryhmä. Ravintolapalvelut Ravintolapäällikkö"

Transkriptio

1 Seloste 1 (6) Sisäisten palvelujen palautejärjestelmä Rovaniemen koulutuskuntayhtymän (REDU) sisäisten palvelujen palautejärjestelmä on osa REDUn laadunhallintaa. Palautejärjestelmä korvaa vuodesta 2014 käytössä olleen yhteisten palvelujen palautejärjestelmän. REDUn arvolupauksen mukaisesti olemme asiakaslähtöisiä. REDUn sisäisten palvelujen tuottajina olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja käytämme asiakkailtamme saatua tietoa toimintamme kehittämisessä entistä parempien palvelujen tuottamiseksi. REDUn sisäisiä palveluja ovat Lapin koulutuskeskus REDU toimintamallin mukaisesti. - IT-palvelut - Talouspalvelut - Koulutuksen järjestäjän palvelut (KJ-palvelut) - Henkilöstöpalvelut - Kiinteistöpalvelut. Rehtori tiimit Opiskelijat Työelämä Ravintolapalvelut Ravintolapäällikkö IT-palvelut Kehitysjohtaja Talouspalvelut Talouspäällikkö tiimit Oppimisen suunnittelu- ja kehittämispalvelut sekä työelämäpalvelut - Valmistavat koulutukset - Yrittäjyysopinnot ja yhteiset tutkinnon osat Koulutuspäällikkö Henkilöstöpalvelut Koulutuksen järjestäjän palvelut ja johto Henkilöstöpäällikkö Kuntayhtymän johtaja Yhtymäkokous ja yhtymähallitus Opiskelijapalvelut Palvelupäällikkö Kiinteistöpalvelut Kiinteistöpäällikkö Sisäiset palvelut (oranssi nuoli) Lapin koulutuskeskus REDU- toimintamallissa IT-palveluilla on oma omat erillinen palautekysely, joten sisäisten palvelujen kyselyssä ei kysytä IT-palveluista. Aiemmin yhteisten palvelujen kyselyssä olleet, Lapin koulutuskeskus REDU toimintamallin oppilaitospalveluihin siirtyneitä palveluja koskevia kysymykset eivät enää sisälly tähän sisäisten palvelujen kyselyyn. Oppilaitospalvelujen osalta tehdään myöhemmin omat palautekyselynsä. Sisäisten palvelujen palautekysely on kohdistettu sisäisten palvelujen sisäisille asiakkaille eli REDUn henkilöstölle ja johdolle.

2 Seloste 2 (6) Raportointi ja tulosten käsittely Julkaistavat raportit Kyselyn sulkeminen jälkeen asteikollisten kysymysten tulokset raportoidaan palvelukokonaisuuksittain ja tulosalueittain eriteltynä. Raporttien valmistumisesta tiedotetaan koko henkilökuntaa erikseen ROKKI-intrassa ja viikkotiedotteessa. Palvelukokonaisuusraporteista poistetaan ko. palvelukokonaisuuden oman henkilöstön antama palaute taustatietojen perusteella. Kiinteistöpalvelujen tulokset julkaistaan myös toimintayksiköittäin eriteltynä. Eriteltyä raporttia ei julkaista, mikäli vastauksia ko. raporttisuodatuksella on alle 10. Avoimet vastaukset raportoidaan erikseen palvelukokonaisuuksittain. Avoimista vastauksista voidaan julkaistavasta raportista suodattaa pois yksittäistä henkilöä tai hänen toimintaansa koskeva palaute, mikäli palautteesta ilmenee ko. henkilön henkilöllisyys suoraan tai se on välillisesti pääteltävissä taustatiedoista. Myös epäasialliset avoimet vastaukset voidaan poistaa. Sisäisten palvelujen toteuttajille tehtävä raportit (ei julkiset) Edellisten raporttien lisäksi sisäisten palvelujen palvelukokonaisuuksien raporteista ml. avoimet vastaukset, tehdään myös raportit toimintayksiköittäin ja tehtäväalueittain. Nämä raportit toimitetaan ko. toiminnasta vastaaville vastuuhenkilöille. Tulosten käsittely Sisäisten palvelujen ko. palvelukokonaisuudesta vastaavat tiimit tai työryhmät käsittelevät omat tulokset ja päättävät osaltaan, mihin korjaaviin tai kehittäviin toimenpiteisiin tulosten perusteella ryhdytään. Käsittely ja sen tulokset kirjataan ko. tiimin tai työryhmän muistioon sekä päätetyt kehittämistoimenpiteet tulevaan tiimin tai työryhmän kehittämissuunitelmaan.

3 Seloste 3 (6) Taustatiedot Tulosalue, yhtiö tai sisäisten palvelujen yksikkö, jossa toimit: Lapin koulutuskeskus REDU (Lapin ammattiopisto Lapin matkailuopisto ja Lapin oppisopimuskeskus) Santasport Lapin urheiluopisto ja Lapin kesäyliopisto Santasport Finland oy Sisäiset palvelut / Talous-, Henkilöstö- ja KJ-palvelut Sisäiset palvelut / Kiinteistöpalvelut Sisäiset palvelut / IT-palvelut. Toimintayksikkö jossa työskentelet (jos työskentelet useammassa, valitse se, missä eniten työskentelet): Hiihtomajantie Jokiväylän toimintayksikkö, Jokiväylä 9 Jokiväylän toimintayksikkö, Korvanranta 50 ja Jokiväylä 13 Jänkätien toimintayksikkö Kemijärven toimintayksikkö Kittilän toimintayksikkö Porokadun toimintayksikkö Sodankylän toimintayksikkö Muut (mm. LapinAMK ja Kairatie) Pääasiallisin tehtäväalueesi Johto- tai esimiestehtävät Opetustehtävät (opettajat, ohjaajat jne.) Tukipalvelu-, suunnittelu- ja hankehenkilöstö. Arviointiasteikko Kysymyksissä käytetään alla olevaa asteikkoa ja painoarvoa ellei kysymyksessä ole erikseen muuta mainittu. Täysin samaa mieltä 5 Samaa mieltä 4 Eri mieltä 2 Täysin eri mieltä 1 En ole käyttänyt / en käytä - En osaa sanoa - Vastausarvojen painoarvoa käytetään, kun halutaan raportoida vastausten keskiarvo-lukuja.

4 Seloste 4 (6) A. Vain johdolle ja esimiehille esitettävät kysymykset A1 Talouspalvelut A2 Henkilöstöpalvelut Tällä sivulla olevat kysymykset esitetään vain johdolle ja esimiehille. Lisää kysymyksiä talous-, henkilöstö-, KJ- ja kiinteistöpalveluista sekä mahdollisuus antaa niistä kehittämisehdotuksia seuraavalta sivulta alkaen. 1.1 Olen tyytyväinen taloussuunnitteluun 1.2 Olen tyytyväinen talousraportointiin (talousraportit, tilinpäätökset) Lisää kysymyksiä talouspalveluista sekä mahdollisuus antaa kehittämisehdotuksia koko henkilöstölle kohdennetuissa kysymyksissä seuraavalla sivulla. 2.1 Olen tyytyväinen rekrytointipalveluihin Lisää kysymyksiä henkilöstöpalveluista sekä mahdollisuus antaa kehittämisehdotuksia koko henkilöstölle kohdennetuissa kysymyksissä seuraavalla sivulla. A3 Koulutuksen järjestäjän palvelut 3.1 Olen tyytyväinen laadun raportointiin (arviointi- ja palauteraportit) 3.2 Olen tyytyväinen toimintajärjestelmän johdon katselmuksiin 3.3 Olen tyytyväinen tietosuojaan liittyvää raportointiin 3.4 Olen tyytyväinen ennakointipalveluihin 3.5 Olen tyytyväinen sisäisen valvonnan palveluihin 3.6 Olen tyytyväinen järjestämis- ja koulutuslupien valmisteluun 3.8 Olen tyytyväinen luottamusjohdon kokouksien sihteeripalveluihin (yhtymäkokous, yhtymähallitus, tarkastuslautakunta) A4 Kiinteistöpalvelut 4.1 Olen tyytyväinen kiinteistöpalvelujen rakennuttamispalveluihin (investointihankkeiden suunnittelu, rakentamisen valmistelu sekä toteutus sisältäen työmaavalvonnan) 4.2 Olen tyytyväinen kiinteistöjen kunnossapidon suunnitteluun ja suunnitelmiin 4.3 Olen tyytyväinen kiinteistöistä laadittuihin raportteihin (kunto, käyttöaste yms.). Lisää kysymyksiä kiinteistöpalveluista sekä mahdollisuus antaa kehittämisehdotuksia koko henkilöstölle kohdennetuissa kysymyksissä seuraavalla sivulla.

5 Seloste 5 (6) B. Koko henkilöstölle esitettävät kysymykset B1 Talouspalvelut 1.1 Olen tyytyväinen talouspalvelujen asiantuntijapalveluihin (mm neuvontaan, ohjeistukseen) 1.2 Olen tyytyväinen kirjanpidon palveluihin (mm tili- ja kustannuspaikkakartat, kustannuspaikkojen avaaminen ja sulkeminen, kirjapidon raportit) 1.3 Olen tyytyväinen ulkoisten ostolaskujen käsittelyyn (mm. ostolaskujen skannaus ja ohjaus asiatarkastukseen ja tiliöintiin) 1.4 Olen tyytyväinen myyntilaskujen käsittelyyn (mm. myyntilaskutus sekä saatavien perintä) 1.5 Olen tyytyväinen kirjapidon ProEconomica Premium -järjestelmään 1.6 Olen tyytyväinen ostolaskujen käsittelyn RONDO-järjestelmään 1.7 Olen tyytyväinen SKJ-kassajärjestelmään 1.8 Kehittämis- tai parantamisehdotuksia talouspalveluista B2 Henkilöstöpalvelut 2.1 Olen tyytyväinen henkilöstöpalveluista saamani tukeen, neuvontaan ja tiedottamiseen palvelusuhteeseeni liittyvissä asioissa (mm. palvelusuhdemuutokset ja -keskeytykset, eläkeasiat, palkanmaksu) 2.2 Olen tyytyväinen palkanmaksuun (mm. palkat on maksettu oikein ja ajallaan) 2.3 Olen tyytyväinen henkilöstöpalveluista saamani matkustusasioiden neuvontaan ja ohjeistukseen (mm. matkustusohje) 2.4 Olen tyytyväinen matkakorvausten maksamiseen 2.5 Olen tyytyväinen Hemuli Henkilöstöasioiden työpöytään 2.6 Olen tyytyväinen käytössä olevaan Rekku/Reportronic-työajanseurantajärjestelmään (opettajilla, opinto-ohjaajilla ja hankkeissa toimivilla) 2.7 Olen tyytyväinen käytössä olevaan Hedsam-työajanseurantajärjestelmään (KVTES- ja TS-puolen työntekijöillä) 2.8 Olen tyytyväinen työhyvinvoinnin palveluihin (mm. virkistystoiminta, kulttuurija liikuntaedut tms.) 2.9 Olen tyytyväinen yhteistoimintaan (mm. yhteistyötoimikunnan toiminta ja siitä tiedottaminen) 2.10 Olen tyytyväinen työsuojelutoimintaan (mm. työsuojelupäällikön, -valtuutetun ja -toimikunnan toimintaan ja siitä tiedottamiseen) 2.11 Olen tyytyväinen henkilöstösuunnittelun ja osaamisen kehittämisen yhteisiin linjauksiin (mm. henkilöstöä koskevat suunnitelmat, rekrytointi, perehdyttäminen, kehityskeskustelut, koulutusmahdollisuudet) 2.12 Kehittämis- tai parantamisehdotuksia henkilöstöpalveluista tai päivittämisideoita henkilöstöä koskeviin suunnitelmiin.

6 Seloste 6 (6) B3 Koulutuksen järjestäjän palvelut (KJ-palvelut) Asiakirjahallinto, tietosuoja ja vakuutusasiat 3.1 Olen tyytyväinen asiakirjahallinnon ja arkistoinnin ohjeisiin ja neuvontaan 3.2 Olen tyytyväinen tietosuojaan liittyviin ohjeisiin ja neuvontaan 3.3 Olen tyytyväinen vakuutusasioiden ohjeisiin ja neuvontaan Laadunhallinta 3.4 Olen tyytyväinen palautetoimintaan (mm palautekyselyjen toteuttaminen ja tuloksien raportointi ja tiedottaminen) 3.5 Olen tyytyväinen arviointitoimintaan (mm oppimistulosten-, kansallisen arviointikeskuksen arviontien toteuttaminen, tulosten raportointi ja tiedottaminen) 3.6 Olen tyytyväinen laadunhallinnan asiantuntijapalveluihin (mm laatuasioiden neuvota, opastus, ohjaus ja tiedottaminen) 3.7 Olen tyytyväinen REDUn toimintakäsikirjaan ROKKI-intrassa (yhteiset ohjeet ja lomakkeet, mittari- ja seurantiedot) 3.8 Kehittämis- tai parantamisehdotuksia KJ-palveluista B4 Kiinteistöpalvelut Vastaa kysymyksiin käytössäsi olevien tilojen eli oman toimintayksikön, kiinteistön ja tilojen osalta, jossa pääosin toimit. Jos haluat antaa palautetta yksittäisen tilan puutteista tai korjaustapeista, ota yhteyttä toimintayksikkösi virastomestariin. 4.1 Olen tyytyväinen käytössäni oleviin tiloihin (mm tilojen toimivuus ja tarkoituksenmukaisuus) 4.2 Olen tyytyväinen käytössäni oleviin tilojen kuntoon (mm lämpö, valaistus, ilmanvaihto sekä pintojen-, ovien-, ikkunoiden sekä sähköja lvi-laitteiden ym kunto) 4.3 Olen tyytyväinen kiinteistöhuollon palveluihin (mm talotekninen ylläpito, jätehuolto, ulkoalueiden siisteys, auraus ja liukkaudentorjunta) 4.4 Olen tyytyväinen kiinteistöihin tehtyihin korjauksiin 4.5 Olen tyytyväinen tilojen puhtaanapitoon (siivous) 4.6 Olen tyytyväinen virastomestaripalveluihin 4.7 Kehittämis- tai parantamisehdotuksia kiinteistöpalveluista Tallennusnimi REDU Sisäisten palvelujen palautekyselyn seloste 2017 v3.docx Tulostettu: klo 12:27

Seloste 1 (7) Versio Aluevaikuttavuuspalvelut Toimintajärjestelmätiimi

Seloste 1 (7) Versio Aluevaikuttavuuspalvelut Toimintajärjestelmätiimi Seloste 1 (7) Yhteisten palvelujen palautejärjestelmä Rovaniemen koulutuskuntayhtymän yhteisten palvelujen palautejärjestelmä on osa kuntayhtymän toimintajärjestelmää. Toimintapolitiikkamme laatulupauksen

Lisätiedot

Seloste 1 (5) Rovaniemen koulutuskuntayhtymän palaute-, aloite- tai reklamaatiojärjestelmä

Seloste 1 (5) Rovaniemen koulutuskuntayhtymän palaute-, aloite- tai reklamaatiojärjestelmä Seloste 1 (5) Rovaniemen koulutuskuntayhtymän palaute-, aloite- tai reklamaatiojärjestelmä Rovaniemen koulutuskuntayhtymän palaute-, aloite- ja reklamaatiojärjestelmä on osa koulutuksen järjestäjän toimintajärjestelmää.

Lisätiedot

Hallituksen itsearvointikysely 2016

Hallituksen itsearvointikysely 2016 Hallituksen itsearvointikysely 2016 Raportti tulostettu 8.8.2016 Vastausprosentti 71,4% (10/14) Ei sisällä avoimia vastauksia 1.1-1.3 Miten yhtymähallitus on onnistunut tehtävässään 1.1 Hallinto ja hallinnon

Lisätiedot

Kansilehti. Temppu ja miten se tehdään? Lark2-hankkeen toimintajärjestelmä workshop Hyriassa 30.10.2013

Kansilehti. Temppu ja miten se tehdään? Lark2-hankkeen toimintajärjestelmä workshop Hyriassa 30.10.2013 Kansilehti Temppu ja miten se tehdään? Lark2-hankkeen toimintajärjestelmä workshop Hyriassa 30.10.2013 Toimintajärjestelmän rakentaminen Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä (REDU) 2012-2014 Laatinut: Pertti

Lisätiedot

Siivouskilpailutus 2018 Liite 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6

Siivouskilpailutus 2018 Liite 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6 Siivouskilpailutus 2018 Liite 2 Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6 1. Kairatie 75, osoite: Kairatie 75 96100 Rovaniemi ROI kaupunki Kiinteistöissä toimii Vaaranlammen

Lisätiedot

Tavoitteet 1 (6) Versio Ammattikoulutus Y-tunnus:

Tavoitteet 1 (6) Versio Ammattikoulutus Y-tunnus: Tavoitteet 1 (6) LAMPPU2015-hanke Rovaniemen koulutuskuntayhtymän osahankkeen tavoitteet Koulutuksen järjestäjän tiedot Rovaniemen koulutuskuntayhtymä LAMPPU2015-hankkeen koordinaattoritehtävien lisäksi

Lisätiedot

Seloste 1 (6) Laatusampo 6 hanke (2019) VALMA-opiskelijakyselyt

Seloste 1 (6) Laatusampo 6 hanke (2019) VALMA-opiskelijakyselyt Seloste 1 (6) Laatusampo 6 hanke (2019) VALMA-opiskelijakyselyt Laatusampo 6 hankkeessa yhdessä KPEDU:n, Lappian ja OSEKK:n kanssa on laadittu uudet yhteiset VALMA-opiskelijakyselyjen kysymykset. Kysely

Lisätiedot

OHJE HUOMAUTUKSEN JA VAROITUKSEN ANTAMISESTA

OHJE HUOMAUTUKSEN JA VAROITUKSEN ANTAMISESTA Johtoryhmä 19.9.2018 Yhteistyötoimikunta 19.9.2018 Yhtymähallitus 30.10.2018 LIITE 6 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä OHJE HUOMAUTUKSEN JA VAROITUKSEN ANTAMISESTA 19.9.2018 Lapin koulutuskeskus REDU - Santasport

Lisätiedot

Laadunhallinta osana johtamista Katri Luukka Apulaisrehtori Aikuiskoulutus ja työelämäpalvelut Koulutuskeskus Salpaus

Laadunhallinta osana johtamista Katri Luukka Apulaisrehtori Aikuiskoulutus ja työelämäpalvelut Koulutuskeskus Salpaus Laadunhallinta osana johtamista Katri Luukka Apulaisrehtori Aikuiskoulutus ja työelämäpalvelut Koulutuskeskus Salpaus Ammatillisen koulutuksen kansallisen laatuverkoston tapaaminen 16.3.2012, Lahti YHTEISET

Lisätiedot

Yhtymähallitus LIITE 2. Organisaation uudistaminen

Yhtymähallitus LIITE 2. Organisaation uudistaminen Yhtymähallitus 24.2.2017 LIITE 2 Organisaation uudistaminen Tavoite Asiakkuudesta lähtevä tarkastelu toiminnan keskiöön Resurssien tehokkaampi hyödyntäminen Henkilöstö, tilat, laitteet, materiaalit Työpaikalla

Lisätiedot

Pop & Jazz Konservatorion laadunhallintajärjestelmä. Janne Murto

Pop & Jazz Konservatorion laadunhallintajärjestelmä. Janne Murto Pop & Jazz Konservatorion laadunhallintajärjestelmä Janne Murto 19.9.2017 1. Viranomaisten vaatimukset Koulutuksen järjestäjillä on oltava toimiva laadunhallintaa ja laadun jatkuvaa parantamista tukeva

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn tietosuoja REDUssa

Henkilötietojen käsittelyn tietosuoja REDUssa Hallitus 5.6.2019 LIITE 2 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Henkilötietojen käsittelyn tietosuoja REDUssa Määritelmät, linjaukset ja yleiset ohjeet 27.5.2019 Lapin koulutuskeskus REDU REDU Edu Oy REDU Sisäiset

Lisätiedot

Palat kohdalleen Toiminnan ja laatutyön kehittäminen Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä ammatillisen koulutuksen laatustrategian toimeenpanoksi

Palat kohdalleen Toiminnan ja laatutyön kehittäminen Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä ammatillisen koulutuksen laatustrategian toimeenpanoksi Palat kohdalleen Toiminnan ja laatutyön kehittäminen Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä ammatillisen koulutuksen laatustrategian toimeenpanoksi Laatua laivalla laatuseminaari 23.8.2012 suunnittelija ja

Lisätiedot

kaikille yhteinen tiimivalmennus kaikille yhteinen asiantuntijainterventiot

kaikille yhteinen tiimivalmennus kaikille yhteinen asiantuntijainterventiot RIVERIA 2025 -henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma : Olemme Suomen vaikuttavin monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä vuonna 2025. Tarve: Riverian henkilöstön osaamisen ja

Lisätiedot

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana

Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Kieku-palvelujen tuottajana Pirjo Pöyhiä Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus www.palkeet.fi Pirjo Pöyhiä 2.4.2014 1 Palkeet - Vaikuttava

Lisätiedot

Seloste 1 (9) Versio Näyttötutkinnot 30.12.2013 5. opiskelijapalautekyselyä.

Seloste 1 (9) Versio Näyttötutkinnot 30.12.2013 5. opiskelijapalautekyselyä. Seloste 1 (9) AIPAL näyttötutkintojen opiskelijapalaute 1.1.2014 alkaen Yleistä Rovaniemen koulutuskuntayhtymän (REDU) Lapin ammattiopistossa, Lapin matkailuopistossa ja Lapin urheiluopistossa käytetään

Lisätiedot

7 VASTAUS VALTUUSTOALOITTEESEEN 1: JOHTAMISEN JA HALLINNON EDELLEEN KEHITTÄMINEN

7 VASTAUS VALTUUSTOALOITTEESEEN 1: JOHTAMISEN JA HALLINNON EDELLEEN KEHITTÄMINEN KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kuntayhtymävaltuusto 28.3.2013 1 / 2014 13/54 7 VASTAUS VALTUUSTOALOITTEESEEN 1: JOHTAMISEN JA HALLINNON EDELLEEN KEHITTÄMINEN Kehitysjohtaja: --------------- Johtoryhmä 19.2.2014: Valtuustoaloitteet

Lisätiedot

OHJAUKSEN PALAUTE- JA ARVIOINTI- JÄRJESTELMÄ. Yläkoulu

OHJAUKSEN PALAUTE- JA ARVIOINTI- JÄRJESTELMÄ. Yläkoulu 1 OHJAUKSEN PALAUTE- JA ARVIOINTI- JÄRJESTELMÄ Yläkoulu 2 OPINTOJEN OHJAUKSEN ARVIOINTI- JA PALAUTEJÄRJESTELMÄ SIDOSRYHMÄ- PALAUTE OPISKELIJA- PALAUTE OPPILAAN OHJAUKSEN POLKU HENKILÖSTÖ- PALAUTE MÄÄRÄLLISET

Lisätiedot

IT palveluiden palautekysely henkilökunnalle helmikuu 2013 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Rovaniemen ammattikorkeakoulu

IT palveluiden palautekysely henkilökunnalle helmikuu 2013 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Rovaniemen ammattikorkeakoulu IT palveluiden palautekysely henkilökunnalle helmikuu 2013 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä, Rovaniemen ammattikorkeakoulu Kysely lähetettiin Kemi Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappian, Lapin yliopiston

Lisätiedot

Yhtymäkokous to klo ESITYSLISTA

Yhtymäkokous to klo ESITYSLISTA Yhtymäkokous to 15.6.2017 klo 12.30 ESITYSLISTA Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA:... 3 JAKELU... 3 1 ENSIMMÄISEN YHTYMÄKOKOUKSEN AVAAMINEN JA LYHYT KATSAUS KUNTAYHTYMÄN TOIMINTAAN... 4 2 KOKOUSEDUSTAJIEN

Lisätiedot

Henkilöstökertomus löytyy kokonaisuudessaan:

Henkilöstökertomus löytyy kokonaisuudessaan: Henkilöstökertomus löytyy kokonaisuudessaan: http://www.salpaus.fi/kuntayhtyman-henkilostokertomus/sivut/default.aspx Henkilöstömäärä Henkilöstömäärässä huomioidaan myös osa-aikaeläkkeellä, sairauslomalla,

Lisätiedot

YHTEISTOIMINNAN JA TYÖSUOJELUN JÄRJESTÄMINEN ITÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄSSÄ 1.1.2014 ALKAEN

YHTEISTOIMINNAN JA TYÖSUOJELUN JÄRJESTÄMINEN ITÄ-SAVON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄSSÄ 1.1.2014 ALKAEN 2 1. YHTEISTOIMINNAN JÄRJESTÄMISEN LÄHTÖKOHDAT Yhteistoiminnan taustaa Yhtymähallituksen päätös 21.6.2006/ 82 vanha sopimus irtisanottiin 31.7.2007 tilalle valtakunnallinen yhteistoimintalaki 2007 / 449

Lisätiedot

Osahankkeen nimi Työssäoppimisen laajentaminen kokeilumallilla Hankkeen tavoitteet Kohderyhmät ja hyödynsaajat...

Osahankkeen nimi Työssäoppimisen laajentaminen kokeilumallilla Hankkeen tavoitteet Kohderyhmät ja hyödynsaajat... 1 (5) Päivämäärä: Suunnitelman laatija(t): Salme Lehtinen Osahankkeen nimi Työssäoppimisen laajentaminen kokeilumallilla 2 + 1 Valtionavustus 346/422/2008 13.10.2008 Hankkeen hallinnointi, kustannuspaikka,

Lisätiedot

Ennakoiva osaamisen hallinta ja kehittäminen. Merja Adenius-Jokivuori henkilöstön kehittämispäällikkö Sari Uotila henkilöstöpäällikkö

Ennakoiva osaamisen hallinta ja kehittäminen. Merja Adenius-Jokivuori henkilöstön kehittämispäällikkö Sari Uotila henkilöstöpäällikkö Ennakoiva osaamisen hallinta ja kehittäminen Merja Adenius-Jokivuori henkilöstön kehittämispäällikkö Sari Uotila henkilöstöpäällikkö Henkilöstövoimavarojen ohjaus ja henkilöstötyö Henkilöstöyksikön johtaminen

Lisätiedot

ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ

ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ TAMPEREEN KAUPUNKI TRE:52/00.01.01/2017 ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ Hyväksytty 19.1.2017, palvelualueen johtaja Teppo Rantanen 6 Voimaan 19.1.2017 Palvelualueen tehtävät, organisaatio

Lisätiedot

TIETOSUOJAPOLITIIKKA LAPPIA KONSERNI. Hyväksytty: Yhteistyötoimikunta , asiakohta 28 Yhtymähallitus , asiakohta 103

TIETOSUOJAPOLITIIKKA LAPPIA KONSERNI. Hyväksytty: Yhteistyötoimikunta , asiakohta 28 Yhtymähallitus , asiakohta 103 TIETOSUOJAPOLITIIKKA LAPPIA KONSERNI Hyväksytty:, asiakohta 28, asiakohta 103 Sisällysluettelo 1. Periaatteet... 3 1.1 Henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuus... 3 2. Tietosuojan vastuut ja organisointi...

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI

TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI 1(8) Kiinteistöpalvelu TARJOUSPYYNTÖ Toripuistikko 5-7, 3. krs 14.11.2014 96200 ROVANIEMI TARJOUSPYYNTÖ Rovaniemen koulutuskuntayhtymä ja Lapin ammattikorkeakoulu Oy pyytävät tarjoustanne Rovaniemellä

Lisätiedot

Laadunhallinta ja asiakaspalautteen hyödyntäminen. Riitta Laukkanen,

Laadunhallinta ja asiakaspalautteen hyödyntäminen. Riitta Laukkanen, Laadunhallinta ja asiakaspalautteen hyödyntäminen Riitta Laukkanen, 22.11.2018 Edupoli ja Point College yhdistävät voimansa. 1.1.2019 uusille urille vie Edupolin (Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä) ja

Lisätiedot

Laatujärjestelmien arviointikriteeristön pilotointi Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä keväällä 14

Laatujärjestelmien arviointikriteeristön pilotointi Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä keväällä 14 Laatujärjestelmien arviointikriteeristön pilotointi Jyväskylän koulutuskuntayhtymässä keväällä 14 Hanna Rajala, suunnittelupäällikkö Jyväskylän koulutuskuntayhtymä hanna.rajala@jao.fi 040 341 6175 AMKE

Lisätiedot

Sastamalan koulutuskuntayhtymä LIIKETALOUDEN PERUSTUTKINTO. Yhteenveto ammattiosaamisen näyttöjen arvosanoista ja niiden toteuttamistavoista

Sastamalan koulutuskuntayhtymä LIIKETALOUDEN PERUSTUTKINTO. Yhteenveto ammattiosaamisen näyttöjen arvosanoista ja niiden toteuttamistavoista Koul Sastamalan koulutuskuntayhtymä LIIKETALOUDEN PERUSTUTKINTO Kuv Yhteenveto ammattiosaamisen näyttöjen arvosanoista ja niiden toteuttamistavoista Johdanto Ammatillisen peruskoulutuksen kansallinen oppimistulosten

Lisätiedot

Työhyvinvointikysely. Oulun seurakuntayhtymä Vuosi 2017

Työhyvinvointikysely. Oulun seurakuntayhtymä Vuosi 2017 Työhyvinvointikysely Oulun seurakuntayhtymä Vuosi 2017 SUUNNITTELUVAIHE: Työhyvinvointikyselyn prosessikuvaus Työhyvinvointikysely toteutetaan sähköisesti 3 vuoden välein loka-marraskuussa. TOTEUTUSVAIHE:

Lisätiedot

Tilaliikelaitos. Hallinto ja talous

Tilaliikelaitos. Hallinto ja talous Hallinto ja talous 25.10.2017 Maria Granberg Johtokunta Tukipalvelu Johtaja Pekka Latvala Hallinto ja talous Hallinto- ja talouspäällikkö Maria Granberg - Taloushallinto - Vuokraustoiminta - Isännöinti

Lisätiedot

Seloste 1 (6) ASKEL erityisopiskelijalle ja ASKEL maahanmuuttajille -koulutuksien opiskelijapalautekysely 2013

Seloste 1 (6) ASKEL erityisopiskelijalle ja ASKEL maahanmuuttajille -koulutuksien opiskelijapalautekysely 2013 Seloste 1 (6) ASKEL erityisopiskelijalle ja ASKEL maahanmuuttajille -koulutuksien opiskelijapalautekysely 2013 n järjestämien ASKEL erityisopiskelijalle (Vammaisten opiskelijoiden valmentava ja kuntouttava

Lisätiedot

Ammatillisen koulutuksen laadunhallinta

Ammatillisen koulutuksen laadunhallinta Ammatillisen koulutuksen laadunhallinta Työelämätoimikuntien puheenjohtajiston tapaaminen 5.9.2018 OKM-OPH-Karvi-työryhmä, 3.9.2018 Toimijoiden roolit ja vastuut Opetushallitus OPH:n rooli ja vastuut

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Ote: Kuntayhtymähallitus Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon

SISÄLLYSLUETTELO. Ote: Kuntayhtymähallitus Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon LIITE 1 Tarkastuslautakunta 8.11.2016 56 SISÄLLYSLUETTELO Ote: Kuntayhtymähallitus 13.10.2016 103 Hallituksen vastaus tarkastuslautakunnan arviointikertomuksessa 2015 esitettyyn yhteenvetoon 103 Hallituksen

Lisätiedot

LAMPPU-hanke 8. verkostotapaaminen klo 12:30 ilinc verkkokokous TERVETULOA!

LAMPPU-hanke 8. verkostotapaaminen klo 12:30 ilinc verkkokokous TERVETULOA! LAMPPU-hanke 8. verkostotapaaminen 17.12.2012 klo 12:30 ilinc verkkokokous TERVETULOA! Asialista 1. Tapaamisen avaus 2. Läsnäolijoiden toteaminen 3. Esityslistan hyväksyminen 4. Hankkeen tulokset 5. Osahankkeiden

Lisätiedot

HALLITUKSEN VASTAUS TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUKSESSA 2017 ESITETTYYN YHTEENVETOON

HALLITUKSEN VASTAUS TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUKSESSA 2017 ESITETTYYN YHTEENVETOON Hallitus 30.10.2018 LIITE 3 Yhtymäkokous 13.12.2018 LIITE 1 Rovaniemen koulutuskuntayhtymä HALLITUKSEN VASTAUS TARKASTUSLAUTAKUNNAN ARVIOINTIKERTOMUKSESSA 2017 ESITETTYYN YHTEENVETOON [Julkaisupäivämäärä]

Lisätiedot

Opiskelijat ja työelämä O p e t t a j a t Koulutuspäälliköt

Opiskelijat ja työelämä O p e t t a j a t Koulutuspäälliköt Pedagoginen johtaminen ja opetuksen kehittäminen Salpauksessa - kaikki yhdessä tehtäviensä mukaisesti Opiskelijat ja työelämä O p e t t a j a t Koulutuspäälliköt Koulutusjohtajat Hankkeiden rahoitus Hannu

Lisätiedot

Pedagogisen johtamisen katselmus

Pedagogisen johtamisen katselmus Pedagogisen johtamisen katselmus Pedagogisen johtamisen katselmuksen lomakkeen täyttöohje: Pedagogista katselmusta käytetään pedagogisen johtamisen arvioinnin ja kehittämisen työkaluna. Arviointi on hyvä

Lisätiedot

Koulutuksen järjestäjän toiminnan laadun varmistaminen. 27.10.2014 Hanna Rajala, suunnittelupäällikkö Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Koulutuksen järjestäjän toiminnan laadun varmistaminen. 27.10.2014 Hanna Rajala, suunnittelupäällikkö Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Koulutuksen järjestäjän toiminnan laadun varmistaminen 27.10.2014 Hanna Rajala, suunnittelupäällikkö koulutuskuntayhtymä koulutuskuntayhtymän oppilaitokset aikuisopisto ammattiopisto Jämsän ammattiopisto

Lisätiedot

Elinvoiman kehittäminen Matkailun kehittäminen Hankekehittäminen Vapaa-ajan asukastoimikunta Markkinointi / internet

Elinvoiman kehittäminen Matkailun kehittäminen Hankekehittäminen Vapaa-ajan asukastoimikunta Markkinointi / internet 1 Rautjärven kuntakonsernin tehtävien sekä tulos- toimintayksiköiden jakaantuminen toimialoittain sekä johtavassa ja itsenäisessä asemassa olevat viranhaltijat Konsernipalvelut Kunnanjohtaja Kuntakonsernin

Lisätiedot

PERUSTUTKINNOT AMMATILLISEN KOULUTUKSEN MENESTYSTEKIJÄKSI , Oulu

PERUSTUTKINNOT AMMATILLISEN KOULUTUKSEN MENESTYSTEKIJÄKSI , Oulu PERUSTUTKINNOT AMMATILLISEN KOULUTUKSEN MENESTYSTEKIJÄKSI 22.9.2009, Oulu Työelämälähtöisten perustutkintojen toteuttaminen - Opetussuunnitelmat ja näyttötutkintojen järjestämissuunnitelmat johtamisen

Lisätiedot

ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ

ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ TAMPEREEN KAUPUNKI TRE:52/00.01.01/2017 ELINVOIMAN JA KILPAILUKYVYN PALVELUALUEEN TOIMINTASÄÄNTÖ Hyväksytty 31.8.2017, palvelualueen johtaja Teppo Rantanen Voimaan 31.8.2017 Palvelualueen tehtävät, organisaatio

Lisätiedot

Miten HAO /JEDU toimii. Laatukoordinaattori Arto Veikkola

Miten HAO /JEDU toimii. Laatukoordinaattori Arto Veikkola MITTAREISTA Miten HAO /JEDU toimii Laatukoordinaattori Arto Veikkola JEDU/Hao oma toimintakäsikirja intrassa Mittaamista ohjaa vahvasti rahoitus, valtionosuudesta 3% otetaan kaikilta jaettavaksi tuloksellisuusrahana

Lisätiedot

Ohje 1 (9) AIPAL näyttötutkintojen palautejärjestelmän käyttöohje. 1. AIPAL vastaajatunnusten teko. 1.1 Yleistä

Ohje 1 (9) AIPAL näyttötutkintojen palautejärjestelmän käyttöohje. 1. AIPAL vastaajatunnusten teko. 1.1 Yleistä Ohje 1 (9) AIPAL näyttötutkintojen palautejärjestelmän käyttöohje Tässä käyttöohjeessa on esitelty, miten AIPAL-järjestelmään tehdään näyttötutkinto-opiskelijoille vastaustunnukset ja miten ryhmäkohtainen

Lisätiedot

Palkeet asiakastyytyväisyys

Palkeet asiakastyytyväisyys Palkeet asiakastyytyväisyys Kieku-info 30.9.2015 Valtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus www.palkeet.fi Kohderyhmä ja näyte Tutkimuksen kohderyhmät Asiakasvirastojen yhteyshenkilöt ja johto

Lisätiedot

LAMPPU-hanke 3. verkostotapaaminen klo 12 ilinc verkkokokous TERVETULOA!

LAMPPU-hanke 3. verkostotapaaminen klo 12 ilinc verkkokokous TERVETULOA! LAMPPU-hanke 3. verkostotapaaminen 2.5.2012 klo 12 ilinc verkkokokous TERVETULOA! Asialista 1. Tapaamisen avaus 2. Läsnäolijoiden toteaminen 3. Esityslistan hyväksyminen 4. Osahankkeiden tilannekatsaukset

Lisätiedot

SASTAMALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN KOULUTUSSUUNNITELMA 2014

SASTAMALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN KOULUTUSSUUNNITELMA 2014 SASTAMALAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN KOULUTUSSUUNNITELMA 2014 Kunnille ja kuntayhtymille on tullut vuoden 2014 alusta alkaen velvoite koulutussuunnitelman laadinnasta. Koulutussuunnitelmaa säätelevien lakien

Lisätiedot

LAMPPU-hanke 5. verkostotapaaminen klo 13 ilinc verkkokokous TERVETULOA!

LAMPPU-hanke 5. verkostotapaaminen klo 13 ilinc verkkokokous TERVETULOA! LAMPPU-hanke 5. verkostotapaaminen 11.9.2012 klo 13 ilinc verkkokokous TERVETULOA! Asialista 1. Tapaamisen avaus 2. Läsnäolijoiden toteaminen 3. Esityslistan hyväksyminen 4. LAMPPU-jatkohankkeen suunnittelu,

Lisätiedot

Työssäoppimisen laajentaminen ja kehittäminen ongelmaperustaisen oppimisen pedagogiikan lähtökohtien mukaisesti. 1 Hankkeen tavoitteet...

Työssäoppimisen laajentaminen ja kehittäminen ongelmaperustaisen oppimisen pedagogiikan lähtökohtien mukaisesti. 1 Hankkeen tavoitteet... 1 (6) Päivämäärä: Osahankkeen nimi Suunnitelman laatija(t): Ritva Vartiainen Työssäoppimisen laajentaminen ja kehittäminen ongelmaperustaisen oppimisen pedagogiikan lähtökohtien mukaisesti Valtionavustus

Lisätiedot

Näyttötutkintojen ja oppisopimistoiminnan laatu

Näyttötutkintojen ja oppisopimistoiminnan laatu Näyttötutkintojen ja oppisopimistoiminnan laatu Kehityspäällikkö Heikki Mäkinen Laatuverkoston tapaamispäivä 31.10.2013 Laatutyön integrointi arkeen Laatu osa jokapäiväistä arjen toimintaa, joka edellyttää:

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A

HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A 2009 HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN S Ä Ä D Ö S K O K O E L M A HÄMEENLINNAN KAUPUNGIN KONSERNIPALVELUJEN TOIMINTASÄÄNTÖ Säännön nimi Kaupunginjohtajan päätös nro 15/5.2.2009 Konsernipalvelujen toimintasääntö

Lisätiedot

Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpaus Koulutuskeskus Salpaus Päijät-Hämeen koulutuskonserni -kuntayhtymä Päijät-Hämeen koulutuskonserni -kuntayhtymä on maakunnallinen koulutuksen järjestäjä, kehittäjä ja ylläpitäjä. Koulutuskeskus Salpauksen,

Lisätiedot

Yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymä xxxkuun xx. päivänä 201x (voimaan xx.xx.201x)

Yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymä xxxkuun xx. päivänä 201x (voimaan xx.xx.201x) Hyväksytty sääntötyöryhmässä 22.3.2018 HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ HALLINTO-OSASTON JOHTOSÄÄNTÖ Yhteisen kirkkovaltuuston hyväksymä xxxkuun xx. päivänä 201x (voimaan xx.xx.201x) 1. Vastuualue, toiminta-ajatus,

Lisätiedot

Pirkanmaan koulutuskonserni-kuntayhtymä

Pirkanmaan koulutuskonserni-kuntayhtymä Pirkanmaan koulutuskonserni-kuntayhtymä YHTYMÄKOKOUS TARKASTUSLAUTAKUNTA HALLITUS VT. KUNTAYHTYMÄN JOHTAJA Ari Loppi Maija Kirvesoja PIRKANMAAN AMMATTIOPISTO Nuorten koulutuspalvelut VS. REHTORI Leena

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE

ESPOON KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE Sosiaali- ja terveystoimen esikunnan 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE Perusturvajohtaja 20.12.2012 Voimaan 1.1.2013 Perusturvajohtaja 24.2.2014 Voimaan

Lisätiedot

VUODEN 2012 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

VUODEN 2012 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN Hallitus 21.9.2012 LIITE 1 VUODEN 2012 TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1-2 Toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen, RAMK, LAO, LAMO ja Urheiluopisto mittarit 3-4 Yhteenveto tulosalueiden tuloksista /31.8.2011-10,

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä on vuoden 2014 alusta lähtien kolme tulosaluetta

Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä on vuoden 2014 alusta lähtien kolme tulosaluetta TOIMINNAN KUVAUS: KPEDUN UUSI ORGANISAATIO LUONNOS Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymässä on vuoden 2014 alusta lähtien kolme tulosaluetta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto/nuorten koulutuksen tulosalue Keski-Pohjanmaan

Lisätiedot

Malli:KATSELMOINTIDOKUMENTTI_haapop_laadukas-hankkeen tulokset - Vuosikello Syyslukukausi

Malli:KATSELMOINTIDOKUMENTTI_haapop_laadukas-hankkeen tulokset - Vuosikello Syyslukukausi Malli:KATSELMOINTIDOKUMENTTI_haapop_laadukas-hankkeen tulokset - Vuosikello 16-17 Syyslukukausi Elokuu Johtaminen Ammattitutkinto tiimi Tutkintotiimi VS-tiimi Yhteiset palvelut -tiimi Hankkeet Laadunhallinta

Lisätiedot

Henkilöstövoimavarojen ohjauksen ja henkilöstötyön vastuualue

Henkilöstövoimavarojen ohjauksen ja henkilöstötyön vastuualue Henkilöstövoimavarojen ohjauksen ja henkilöstötyön vastuualue Konsernihallinnon perehdytystilaisuus kaupungin luottamusmiehille ja heidän varajäsenilleen 21.2.2013 Arja Aroheinä Henkilöstöpäällikkö 22.2.2013

Lisätiedot

Henkilöstökertomus löytyy kokonaisuudessaan: http://www.salpaus.fi/kuntayhtyman-henkilostokertomus/sivut/default.aspx Henkilöstömäärä Henkilöstömäärässä huomioidaan myös osa-aikaeläkkeellä, sairauslomalla,

Lisätiedot

TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN LAATUKRITEERIT

TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN LAATUKRITEERIT TYÖPAIKALLA TAPAHTUVAN OPPIMISEN LAATUKRITEERIT Tavoitteet Työpaikalla tapahtuvan oppimisen laatukriteerit on suunniteltu työpaikan ja oppilaitoksen yhteiseksi kehittämisen työkaluksi. Niiden avulla työpaikkaohjaaja

Lisätiedot

Tampereen yliopistosta vuonna 2009 valmistuneiden uraseurannan tuloksia. Tampereen yliopisto Työelämäpalvelut Tammikuu 2015

Tampereen yliopistosta vuonna 2009 valmistuneiden uraseurannan tuloksia. Tampereen yliopisto Työelämäpalvelut Tammikuu 2015 Tampereen yliopistosta vuonna 29 valmistuneiden uraseurannan tuloksia Tampereen yliopisto Työelämäpalvelut Tammikuu 21 Kyselyn toteutus ja kohderyhmä Vuonna 214 uraseurantakysely toteutettiin vuonna 29

Lisätiedot

29.10.2014/Marjut Huttunen

29.10.2014/Marjut Huttunen Toimivaa laadunhallintaa ja laadun jatkuvaa parantamista tukevan järjestelmän itsearviointi Luovissa kevään 2014 pilotissa - Alueellinen perehdytystilaisuus 29.10.2014 Oulu Toimivaa laadunhallintaa ja

Lisätiedot

Uusi palveluorganisaatio -projektin tilannekatsaus

Uusi palveluorganisaatio -projektin tilannekatsaus Antti Savolainen 7.12.2015 Uusi palveluorganisaatio -projektin tilannekatsaus Hallituksen 15.12. kokouksessa on käsittelyssä esitys Yliopiston tavoiteohjelmaksi. Siinä on yhtenä tavoitteena, että yliopiston

Lisätiedot

Sopimus sivistystoimialan ammatillisen koulutuksen koulutuspalvelujen tuottamisesta vuonna 2015 ja taloussuunnitelmakaudella 2016 2017

Sopimus sivistystoimialan ammatillisen koulutuksen koulutuspalvelujen tuottamisesta vuonna 2015 ja taloussuunnitelmakaudella 2016 2017 Sopimus sivistystoimialan ammatillisen koulutuksen koulutuspalvelujen tuottamisesta vuonna 2015 ja taloussuunnitelmakaudella 2016 2017 Sopimuksen tarkoitus Tällä operatiivisella sopimuksella pääprosessia

Lisätiedot

MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU Terveysalan laitos 15.5.2012 Katri Ryttyläinen-Korhonen, Arja Palovaara, Ansa Iivanainen

MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU Terveysalan laitos 15.5.2012 Katri Ryttyläinen-Korhonen, Arja Palovaara, Ansa Iivanainen MIKKELIN AMMATTIKORKEAKOULU Terveysalan laitos 15.5.2012 Katri Ryttyläinen-Korhonen, Arja Palovaara, Ansa Iivanainen TERVEYSALAN LAITOKSEN LAATUTYÖN KUVAUS 2012 Laatutyön tavoitteet Terveysalan laitoksen

Lisätiedot

Kansainvälistymisen valtavirtaistuminen: nousu vai tuho? Francesca Cucinotta Minna Koutaniemi, pj Irinja Paakkanen

Kansainvälistymisen valtavirtaistuminen: nousu vai tuho? Francesca Cucinotta Minna Koutaniemi, pj Irinja Paakkanen Kansainvälistymisen valtavirtaistuminen: nousu vai tuho? Francesca Cucinotta Minna Koutaniemi, pj Irinja Paakkanen Kansainvälisten palveluiden rooli ja tehtävät muutoksessa Maisteriohjelmien palvelut,

Lisätiedot

Perusopetuksen laatu Turussa Oppilaan arki Koulun taso kevät 2015 Sivistystoimiala

Perusopetuksen laatu Turussa Oppilaan arki Koulun taso kevät 2015 Sivistystoimiala Perusopetuksen laatu Turussa Oppilaan arki Koulun taso kevät 2015 Sivistystoimiala 10.8.2015 Suunnittelu- ja kehittämispalvelut / Sulake 1 Taustatietoja Vastaajien jakaantuminen Vastaajien määrä 2015 (2014)

Lisätiedot

Ammatillisen erityisopetuksen asiantuntijapalvelut, YTY-hankeen helmiä. Erityisopetuksen kansalliset kehittämispäivät

Ammatillisen erityisopetuksen asiantuntijapalvelut, YTY-hankeen helmiä. Erityisopetuksen kansalliset kehittämispäivät Ammatillisen erityisopetuksen asiantuntijapalvelut, YTY-hankeen helmiä Erityisopetuksen kansalliset kehittämispäivät 21. 22.4.2016 Helsinki YTY Yksilöllisten opintopolkujen tukeminen yhteistyössä YTY-HANKKEET

Lisätiedot

Työpaikoilla oppimisen monet muodot Määrä lisääntyy laatua kehittämällä?

Työpaikoilla oppimisen monet muodot Määrä lisääntyy laatua kehittämällä? Työpaikoilla oppimisen monet muodot Määrä lisääntyy laatua kehittämällä? Sampon neuvottelukuntien seminaari, Imatra 6.9.2017 Projektipäällikkö Maija Savolainen, Savon ammatti- ja aikuisopisto maija.savolainen@sakky.fi

Lisätiedot

Itsearvioinnin toteutus pilotoinnissa

Itsearvioinnin toteutus pilotoinnissa Itsearvioinnin toteutus pilotoinnissa Valmisteluvaihe ja tausta Tiedotus Osallistaminen Pilotointiprosessin toteutus Itsearviointi-istunnot Tietojen koonti ja syöttö Mitä maksoi? Hyödyt: Organisaatiolle

Lisätiedot

OPPIA IKÄ KAIKKI -HANKE. http://prezi.com/vuckxgt-0vzt/elbit-yleisesittely/

OPPIA IKÄ KAIKKI -HANKE. http://prezi.com/vuckxgt-0vzt/elbit-yleisesittely/ OPPIA IKÄ KAIKKI -HANKE http://prezi.com/vuckxgt-0vzt/elbit-yleisesittely/ Malli pohjautuu Kvalifikaatioihin, niiden kriteerien määrittämiseen, joista osaamisvaade syntyy Osaamisen tunnistamiseen ja mallintamiseen

Lisätiedot

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä

Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Rovaniemen koulutuskuntayhtymä Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen to 21.2.2019 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA:... 2 JAKELU:... 2 15 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN,

Lisätiedot

Kainuun maakunta - kuntayhtymä Yhteisten palvelujen asiakastyytyväisyyskysely

Kainuun maakunta - kuntayhtymä Yhteisten palvelujen asiakastyytyväisyyskysely Kainuun maakunta - kuntayhtymä Yhteisten palvelujen asiakastyytyväisyyskysely Timo Leinonen Minna Leinonen 15.12.2006 JOHDANTO Kainuun maakunnan yhteisten palvelujen vuosisuunnitelmassa vuodelle 2006 oli

Lisätiedot

Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut

Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut Maakuntien talous ja henkilöstöpalvelut 1 Maakuntien simuloinnin aloituskokous TAHE palvelukeskus 7.9.2017 Mia Hokkanen Hetli Oy hallituksen puheenjohtaja 8.9.2017 2 Hetli - talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Toimialajohtajana toimii kehitysjohtaja ja hänen sijaisenaan kaupunginhallituksen määräämä viranhaltija.

Toimialajohtajana toimii kehitysjohtaja ja hänen sijaisenaan kaupunginhallituksen määräämä viranhaltija. 1 KERAVAN KAUPUNKI SÄÄDÖSKOKOELMA KESKUSHALLINNON JOHTOSÄÄNTÖ Hyväksytty: 13.12.2004 Voimaantulo: 1.1.2005 Muutos: 1.1.2007 Muutos: 8.12.2008 Voimaantulo: 1.1.2009 Muutos: 15.11.2010 Voimaantulo: 1.1.2011

Lisätiedot

Toimintajärjestelmän kehittäminen ja organisaatiomuutos LARK6-hanke. Eeva Polvi & Pekka Selenius

Toimintajärjestelmän kehittäminen ja organisaatiomuutos LARK6-hanke. Eeva Polvi & Pekka Selenius Toimintajärjestelmän kehittäminen ja organisaatiomuutos LARK6-hanke Eeva Polvi & Pekka Selenius 27.2.2017 Mikä Perho Liiketalousopisto? Perho Liiketalousopisto Oy aloitti 1.1.2017 toimintansa ammatillisen

Lisätiedot

Valitsen ohjatusti työssäoppimis- ja näytön toteuttamista. Suunnittelee työssäoppimisen. Työssäoppimisjakson suunnitteleminen

Valitsen ohjatusti työssäoppimis- ja näytön toteuttamista. Suunnittelee työssäoppimisen. Työssäoppimisjakson suunnitteleminen PROSESSIKAAVIO ammattiosaamisen arviointi (näytöt) (luonnos 5) 15.8.2007 1 (7) OPISKELIJAN PROSESSI Valmentaudun topjaksoon Valitsen ohjatusti työssäoppimis- ja näyttöpaikan Suunnittelen työssäoppimisen

Lisätiedot

Monetra tehostaa henkilöstö- ja taloushallinnon yhteistyössä asiakkaan kanssa. 9.9.2015 Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Monetra Oy

Monetra tehostaa henkilöstö- ja taloushallinnon yhteistyössä asiakkaan kanssa. 9.9.2015 Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Monetra Oy Monetra tehostaa henkilöstö- ja taloushallinnon yhteistyössä asiakkaan kanssa 9.9.2015 Toimitusjohtaja Päivi Pitkänen Monetra Oy Mikä Monetra Oy? Monetra on voittoa tavoittelematon talous- ja henkilöstöhallinnon

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 19.12.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 132 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00

Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen klo 12.00 Kokouskutsu/esityslista yhtymähallituksen kokoukseen 24.8.2017 klo 12.00 Sisällys KOKOUSAIKA JA -PAIKKA... 2 JAKELU... 2 77 KOKOUKSEN AVAUS, LÄSNÄOLIJOIDEN TOTEAMINEN, LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS...

Lisätiedot

Henkilöstöstrategian ja -ohjelman valmistelu

Henkilöstöstrategian ja -ohjelman valmistelu Henkilöstöstrategian ja -ohjelman valmistelu Työntekijöiden edustajia (pääluottamusmiehet) kuultiin valmistelun aikana. Pääluottamusmiehiltä pyydettiin kirjallinen näkemys seurakuntayhtymän nykytilanteesta

Lisätiedot

Kriteerien yleisesittely ja itsearvioinnin toteutus

Kriteerien yleisesittely ja itsearvioinnin toteutus Perehdytystilaisuus -toimivan laadunhallintaa ja laadun jatkuvaa parantamista tukevan järjestelmän itsearviointi Vaasa 31.10.2014 Kriteerien yleisesittely ja itsearvioinnin toteutus Opetusneuvos Leena.Koski@oph.fi

Lisätiedot

Selvitys 1 (10) Valtuustoaloitteet, Kuntayhtymävaltuusto 18.12.2013, 49. Hallinnon ja johdon kehittäminen 2011-2014. Päävaiheet

Selvitys 1 (10) Valtuustoaloitteet, Kuntayhtymävaltuusto 18.12.2013, 49. Hallinnon ja johdon kehittäminen 2011-2014. Päävaiheet Selvitys 1 (10) Valtuustoaloitteet, Kuntayhtymävaltuusto 18.12.2013, 49 Hallinnon ja johdon kehittäminen 2011-2014 Päävaiheet 1. Tavoitteet on asetettu 2010 Tiivistetty vaiheittainen kuvaus hallinnon ja

Lisätiedot

SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN OHJE. Itä-Savon koulutuskuntayhtymä. SAMIedu

SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN OHJE. Itä-Savon koulutuskuntayhtymä. SAMIedu SISÄISEN VALVONNAN JA RISKIENHALLINNAN OHJE Itä-Savon koulutuskuntayhtymä SAMIedu Yhtymähallitus 29.6.2017 Sisällysluettelo 1. Johdanto 2. Yleistä sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnasta 3. Sisäisen

Lisätiedot

TALOUSARVIO 2018 JA TALOUSSUUNNITELMA

TALOUSARVIO 2018 JA TALOUSSUUNNITELMA Hallitus 26.10.2017 LIITE 5 TALOUSARVIO 2018 JA TALOUSSUUNNITELMA 2019 2020 20.10.2017 Luonnos: Yhtymähallitus 26.10.2017 Lapin koulutuskeskus REDU Santasport Lapin Urheiluopisto REDU sisäiset palvelut

Lisätiedot

Toiminnanohjauksen ja laadunhallinnan työkaluja ammatillisessa koulutuksessa - Case Koulutuskeskus Salpaus

Toiminnanohjauksen ja laadunhallinnan työkaluja ammatillisessa koulutuksessa - Case Koulutuskeskus Salpaus Toiminnanohjauksen ja laadunhallinnan työkaluja ammatillisessa koulutuksessa - Case Koulutuskeskus Salpaus Sari Mikkola Laatu- ja arviointipäällikkö Koulutuskeskus Salpaus Päijät-Hämeen koulutuskonserni

Lisätiedot

Laadunhallinta Koulutuskeskus Salpauksessa. Laatu- ja arviointipäällikkö Sari Mikkola

Laadunhallinta Koulutuskeskus Salpauksessa. Laatu- ja arviointipäällikkö Sari Mikkola Laadunhallinta Koulutuskeskus Salpauksessa Laatu- ja arviointipäällikkö Sari Mikkola Laadunhallinta Koulutuskeskus Salpauksessa (vrt. Ammatillisen koulutuksen laadunhallintasuositus) Salpauksessa laadunhallinnalla

Lisätiedot

Miten koulutuksen järjestäjä hallitsee laatua? Case Koulutuskeskus Salpaus

Miten koulutuksen järjestäjä hallitsee laatua? Case Koulutuskeskus Salpaus Miten koulutuksen järjestäjä hallitsee laatua? Case Koulutuskeskus Salpaus Laatuykkönen teemana työelämätoimikunnat laadunvarmistajina 4.12.2018 Paasitorni Helsinki Seija Katajisto Salpauksen laadunhallinnan

Lisätiedot

Henkilöstön tulospalkkiojärjestelmä 2014

Henkilöstön tulospalkkiojärjestelmä 2014 Kuntayhtymän johtoryhmä 108 10.12.2013 Kuntayhtymän hallitus 248 18.12.2013 Kuntayhtymän hallitus 43 25.03.2015 Henkilöstön tulospalkkiojärjestelmä 2014 381/02.05.01/2013 Kuntayhtymän johtoryhmä 10.12.2013

Lisätiedot

Kuntapalvelutoimiston raportointi, touko-elokuu vuosi 2015 Julkaistu

Kuntapalvelutoimiston raportointi, touko-elokuu vuosi 2015 Julkaistu Oulunkaaren kuntayhtymä Kuntapalvelutoimiston raportointi, touko-elokuu vuosi 2015 Julkaistu 23.9.2015 Hyvinvointia ihmistä lähellä Sisältö 1 Kuntapalvelutoimiston ta-2015 toimeenpano palvelualoittain...

Lisätiedot

AMKE:n Luovat verkostot fiksumpi tapa toimia - verkostoseminaari

AMKE:n Luovat verkostot fiksumpi tapa toimia - verkostoseminaari Osaamiskartoitukset Päijät-Hämeen koulutuskonsernissa Case Salpauksen esimiesten osaamiskartoitukset Osaamisen johtamisen ohjelmisto osaamiskartoituksen tukena AMKE:n Luovat verkostot fiksumpi tapa toimia

Lisätiedot

PALAUTE- JA SEURANTAJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖIHIN

PALAUTE- JA SEURANTAJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖIHIN PALAUTE- JA SEURANTAJÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN AMMATTIOSAAMISEN NÄYTTÖIHIN Arvioinnin ja kehittämisen yhteensovittamisen ohjausryhmän kokous 18.9.2009 Opetushallitus Erja Kotimäki Oulun seudun ammattiopisto

Lisätiedot

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus

Maakuntien talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus Maakuntien talous ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus 1 25.1.2017 Mikko Salmenoja Mitä on hyvä oivaltaa? Kunkin maakunnan oma taloushallinto ja HR on keskeinen toiminnallinen kokonaisuus, joille yhteinen

Lisätiedot

Espoon kaupungin sivistystoimen toimialan esikunnan toimintaohje

Espoon kaupungin sivistystoimen toimialan esikunnan toimintaohje Sivistystoimen toimialan esikunnan toimintaohje 1 (5) Espoon kaupungin sivistystoimen toimialan esikunnan toimintaohje Sivistystoimen johtaja 3.12.2018 Voimaan 1.1.2019 1 Toiminta-ajatus Sivistystoimen

Lisätiedot

Henkilöstö Monetra Oulu pähkinänkuoressa Volyymit Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Kaupunkilaispalvelut

Henkilöstö Monetra Oulu pähkinänkuoressa Volyymit Talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut Kaupunkilaispalvelut Punainen lanka Monetra-konserni syntyi vuosien työn ja asiakasluottamuksen lopputuloksena Monetra on kasvanut paikallisesta, maakunnallisesta toimijasta konserniksi, jonka muodostavat emoyhtiö Monetra

Lisätiedot

Lark työpaja

Lark työpaja Lark työpaja 21.11.2016 Osallistaminen Palautejärjestelmän kehittäminen jaksopalaute Tuuli Ovaska Hanna-Liisa Ollila Kerätyn tiedon läpikäynti KEHITTÄMISKOHTA JA OSATAVOITTEET 3.3.2015 Mitä tietoa pitäisi

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKILIIKENNE LIIKELAITOKSEN TOIMINTASÄÄNTÖ 10.1.2014 ALKAEN

TAMPEREEN KAUPUNKILIIKENNE LIIKELAITOKSEN TOIMINTASÄÄNTÖ 10.1.2014 ALKAEN TAMPEREEN KAUPUNKILIIKENNE LIIKELAITOKSEN TOIMINTASÄÄNTÖ 10.1.2014 ALKAEN Tampereen kaupungin valtuusto on 26.11.2008 hyväksynyt Tampereen kaupungin liikelaitosten johtosäännön. Johtosääntö tuli voimaan

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE

ESPOON KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE Sivistystoimen toimialan esikunnan 3.2.1 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN TOIMIALAN ESIKUNNAN TOIMINTAOHJE Sivistystoimen johtaja 23.8.2012 Voimaan 1.9.2012 Sivistystoimen johtaja 7.6.2017 Voimaan

Lisätiedot