Vastaus: Edellytämme CE-merkintää. Keittiön desinfektio aineilta ei CEmerkintää

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vastaus: Edellytämme CE-merkintää. Keittiön desinfektio aineilta ei CEmerkintää"

Transkriptio

1 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 1(14) Kysymykset ja vastaukset tarjouspyyntöön Pesu, siivous, puhdistus- ja desinfektioaineet ajalle sekä optiot ajalle ja Tarjouspyynnön mukaan desinfektioaineita sisältävissä tuotteissa tulee olla CE-merkintä. CE-merkki perustuu lakiin terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista 629/2010. Yleiseen desinfektioon ( keittiön puhdistusaineet sekä pintojeng, laitteiden ja eritetahrojen desinfiontiin ) laki ei edellytä CE-merkittyä tuotetta. Pyydämme hankintayksikköä poistamaan tämän vaatimuksen tarpeettomana sekä riittävän kilpailun varmistamiseksi. Vastaus: Edellytämme CE-merkintää. Keittiön desinfektio aineilta ei CEmerkintää vaadita. 2. Tarjouspyynnössä edellytetään astianpesukoneiden sekä pesu- ja desinfektiokoneiden huoltoa. Tarjoajalla on oikeus tarjousta tehdessään tietää, mitkä ovat hankinnasta sille aiheutuvat kustannukset, joten pyydämme hankintayksikköä ilmoittamaan toimipisteet, joissa on astianpesukone sekä toimipisteet, joissa on pesu- ja desinfektiokone sekä astianpesukoneiden ja pesu- ja desinfektiokoneiden lukumäärä tarjouspyynnössä mukana olevissa kunnissa ja PPSHP:ssa. Vastaus: Tarjouspyynnön kohdassa Astianpesukoneiden sekä pesu- ja desinfektiokoneiden huolto tarkoitetaan annostelujärjestelmien huoltoa. Huoltoa ei tule sisällyttää aineiden hintoihin, vaan erillinen hinnasto huollosta tulee ilmoittaa liitteellä. huollon hintaa ei oteta huomioon vertailussa. 3. Tarjouspyynnössä edellytetään, että ainetoimittajan tulee toimittajan vaihtuessa saattaa astianpesukone alkuperäiseen kuntoon, ellei toisin mainita. Pyydämme hankintayksikköä tarkentamaan tätä tulkinnallista vaatimusta koneen alkuperäisestä kunnosta ja miltä osin ja kohdin ainetoimittaja vastaa siitä. Vastaus: Tässä kohdassa tarkoitetaan annostelujärjestelmän poistamista. Liittyy kysymykssen kaksi. 4. Tarjouspyynnössä edellytetään ilmoittamaan annostelulaitteiden lunastushinta. Pyydämme hankintayksikköä tarkentamaan, mitä lunastushinnalla tarkoitetaan, missä vaiheessa lunastushinta mahdollisesti toteutuu ja kuka lunastushinnan maksaa ja kenelle. Vastaus: Annostelijoita ei lunasteta joten lunastushintaa ei tarvitse tarjouksessa ilmoittaa. 5. Tarjouspyynnössä edellytetään, että tarjoajan tulee ilmoittaa tarjouksessaan valmiudet koulutusten järjestämiseen loppukäyttäjille. Koulutuksen on sisällyttävä hintoihin. Jotta kaikkien tarjoajien koulutuksen määrä olisi yhteneväinen ja näin hankintayksiköllä olisi mahdollisuus saada hankintalaissa tarkoitetut vertailukelpoiset tarjoukset ja tarjoajat pystyvät tarjousta tehdessään arvioimaan koulutuksesta syntyvät kustannukset, pyydämme hankintayksikköä ilmoittamaan tarkat tuntimäärät / Oulun kaupunki ja sen hankintayhteistyökumppanit veloituksettomana edellytetystä koulutuksen määrästä. Vastaus: huomioiden kaikki toimialat, toimittajan tulee järjestää kolme puolenpäivän koulutusta vuodessa suurimmille yhteistyökumppaneille.

2 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 2(14) 6. Tarjouspyynnössä edellytetään, että ainetoimittaja asentaa veloituksetta tarpeelliset annostelulaitteet. Tarjouksen tekijän tulee tarjousta tehdessään tietää, mitkä ovat hankinnasta aiheutuvat kustannukset, joten pyydämme hankintayksikköä tarkentamaan tätä vaatimusta ja ilmoittamaan hankintarenkaan astianpesukoneiden mallit lukumäärineen ja toimipistekohtaisine osoitetietoineen, joihin annostelulaitteet tulee ainetoimittajan toimesta asentaa. Vastaus: Liitteenä (liite3)on lista toimipaikoista. Astianpesukoneiden malleilla ei ole olennaista merkitystä. 7. Tarjouspyynnössä ilmoitetaan, että päätöksentekoperusteena on joko ryhmäkohtaisesti tai rivikohtaisesti halvin hinta. Tehdäänkö vertailu yksikkö- vai käyttöliuoshinnan perusteella? Vastaus: Vertailu tehdään yksikköhinnan perusteella. 8. Mikäli päätöksentekoperusteena pidetään käyttöliuoshintaa, pyydämme hankintayksikköä tutustumaan Teknokemian yhdistyksen tarjouspyyntöpohjaan sekä Markkinaoikeuden antamaan päätökseen Dnro 410/2009. Mikäli hankintayksikkö kokee tarpeelliseksi vertailla tuotteiden annosteluihin perustuvaa käyttöliuoshintaa, tulee tarjouspyynnössä kuvata tyhjentävästi kaikki tuotteen annosteluun vaikuttavat olosuhteet ja käyttötilanteet. Käytännössä näiden kaikkien annosteluun vaikuttavien seikkojen ilmoittaminen tarjouspyynnössä on mahdotonta, jonka perusteella saadut tarjoukset eivät ole vertailukelpoisia ja tarjoajia tasapuolisesti hankintamenettelyssä kohtelevia. Vastaus: vertailua ei tehdä käyttöliuoshinnalla. 9. Tarjouspyynnössä ilmoitetaan, että hankintayksikkö pitää itsellään oikeuden hankkia tuotteita automaatteihin ja telineisiin, joihin ei sovellu muiden tarjoajien tuotteet. Pyydämme hankintayksikköä hankintalain tarkoittaman kilpailun varmistamiseksi listaamaan tyhjentävästi ne automaatit ja telineet, joihin ei tarjouspyynnössä kuvatut muiden tarjoajien tuotteet sovellu. Vastaus: tarkoitetaan ryhmän 14 tuotteita. 10. Tarjouspyynnön liitteessä 2 on ilmoitettu kokonaiskulutusmäärät tuotteittain, ei pakkauskoko- / rivikohtaisesti. Hankintalain mukaisesti tarjoajan tulee tarjousta tehdessään tunnistaa kaikki hankintapäätökseen ja vertailuun vaikuttavat asiat, joten pyydämme hankintayksikköä lisäämään kulutusmäärät pakkauskoko- / rivikohtaisesti kaikkiin tuotteisiin. Vastaus: Tarjouspyyntöasiakirjoissa mainitut määrät ovat arviokulutusmääriä. Tilaajat eivät sitoudu mihinkään vähimmäistilausmääriin. Pääsääntöisesti tilataan suurempia pakkauskokoja. Pienemmät toimiyksiköt tilaavat pienempiä pakkauskokoja. 11. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 2. pyykinpesuaineet pyydetään kirjopesuainetta 1,5 kg pakkauskoossa. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän käytön kannalta täysin vastaavan tuotteen 1,79 kg pakkauskoossa riittävän kilpailun varmistamiseksi?

3 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 3(14) 12. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 2. pyykinpesuaineet pyydetään pesuaine valkopyykille 750 g pakkauskoossa. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän käytön kannalta täysin vastaavan tuotteen 900 g pakkauskoossa riittävän kilpailun varmistamiseksi? 13. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 2. pyykinpesuaineet pyydetään pesuaine valkopyykille 2,5 kg. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän käytön kannalta täysin vastaavat tuotteet 1,79 kg ja 4 kg pakkauskoossa riittävän kilpailun varmistamiseksi? 14. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 2. pyykinpesuaineet pyydetään huuhtelu- ja viimeistelyainetta 1 litran pakkauskoossa. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän käytön kannalta täysin vastaavan tuotteen 750 ml pakkauskoossa riittävän kilpailun varmistamiseksi? 15. Mikäli hankintayksikkö ei hyväksy kysymyksissä esitettyjä pieniä poikkeamia pakkauskokoon, pyydämme hankintayksikköä siirtämään nämä tuotteet ryhmään 13. muut tuotteet ja rivikohtaiseen päätökseen. 16. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 3. pesunesteet pyydetään käsienpesutahna 4 litran pakkauksessa. Koska ko. tuotteen kulutusmäärä on ainoastaan 60 litraa, pyydämme hankintayksikköä siirtämään tämän tuotteen ryhmään 13. muut tuotteet rivikohtaiseen vertailuun. Näin samassa ryhmässä oleville ison kulutusmäärän tuotteille ( käsisaippua, pesuaineet iholle ) varmistetaan kilpailukykyiset hinnat. Vastaus: Ryhmittelyä ei muuteta. 17. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 3. pesunesteet pyydetään hiustenhoitoaineita 200 ml ja 500 ml pakkauskoossa. Koska ko. tuotteiden kulutusmäärät ovat pelkästään 450 litraa, pyydämme suuren kulutusmäärän käsipesunesteen kilpailukykyisen hinnan varmistamiseksi siirtämään nämä tuotteet ryhmään 13. rivikohtaiseen vertailuun. Vastaus: Ryhmittelyä ei muuteta. 18. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 3. pesunesteet pyydetään hiustenhoitoaineita 200 ml ja 500 ml pakkauskoossa. Koska ko. tuotteiden kulutusmäärät ovat pelkästään 450 litraa, pyydämme hankintayksikköä riittävän kilpailun ja kilpailukykyisten hintojen varmistamiseksi hyväksymään molempiin positioihin 260 ml tuotteen. 19. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 4. koneellisen astianpesuun, liotukseen ja kirkastukseen tarkoitetut aineet, pyydetään kiinteää koneellista astianpesuainetta ( ei jauhe ) 234 kg kulutusmäärällä. Ryhmässä 13 pyydetään täysin vastaavaa koneellisen astianpesun kiinteää astianpesuainetta 2000 kg kulutusmäärällä. Pyydämme hankintayksikköä tarkoituksenmukaisen kokonaisuuden varmistamiseksi yhdistämään nämä kulutusmäärät ja kilpailuttamaan ne ryhmässä 4.

4 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 4(14) Vastaus: Ryhmässä 4 tuote koneellinen astianpesuaine (rivi 37) kulutusmäärä siirretään ryhmään 13 vastaavan nimikkeen kohdalle. 20. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 4. koneellisen astianpesuun, liotukseen ja kirkastukseen tarkoitetut aineet pyydetään kiinteää huuhteluainetta 5 litran pakkauskoossa. Koska kiinteä huuhtelukirkaste löytyy ainoastaan yhdeltä toimittajalta ja sekin 1 kg pakkauskoossa, pyydämme hankintayksikköä hyväksymään tähän myös nestemäiset huuhtelukirkasteet tai siirtämään tämän tuotteen ryhmään 13. rivikohtaisiin päätöksiin? Vastaus: tuote siirretään ryhmään Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 4. koneellisen astianpesuun, liotukseen ja kirkastukseen tarkoitetut aineet pyydetään kiinteää huuhteluainetta 5 litran pakkauskoossa. Pyydämme hankitayksikköä tarkentamaan tätä kohtaa siten, että siihen hyväksytään ainoastaan kiinteän konetiskiaineen järjestelmiin ( esim. KiiltoClean SmartCompact ja Diversey Unison tai Revoflow ) kuuluvat huuhtelukirkasteet 4-5 litran pakkauskoossa eikä normaalia 5 litran kannussa olevaa, aikaisemmilla riveillä kilpailutettua huuhteluainetta. Vastaus: Tuote on siirretty ryhmään Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 4. koneellisen astianpesuun, liotukseen ja kirkastukseen tarkoitetut aineet pyydetään koneellista kirkastetta 10 litran pakkauskoossa. Koska huuhtelukirkasteiden yleiset pakkauskoot ovat 5 ja 20 litraa, pyydämme hankintayksikköä hyväksymään 10 litran pakkauskokoon myös 20 litran pakkauskoon. 23. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 5. keittiöiden puhdistusaineet pyydetään kvattipohjaista desinfektioainetta 1 litran pakkauskoossa. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän myös 750 ml ja 2 litran pakkauskoot? 24. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 5. keittiöiden puhdistusaineet pyydetään nestemäistä koneellisen astianpesun tuotetta 1-1,5 litan pakkauskoossa. Koska kyseessä on ns. vähittäiskaupan tuote, jota ei ammattipuhdistusaineiden valmistajilta löydy, pyydämme hankintayksikköä riittävän kilpailun varmistamiseksi siirtämään tämän tuotteen ryhmään 13. rivikohtaisesti vertailtaviin tuotteisiin. Vastaus: Tuotetta ei siirretä ryhmään Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 5. keittiöiden puhdistusaineet pyydetään pesujauhetta käsin suoritettavaan puhdistukseen 5 kg. Koska jauhemaisista tuotteista tehtävät pesuliuokset eivät kuulu nykyaikaiseen puhtaanapitoon, eikä tällöin tuotetta löydy kuin yhdeltä valmistajalta, pyydämme hankintayksikköä riittävän kilpailun varmistamiseksi siirtämään tämän tuotteen ryhmään 13. rivikohtaisesti vertailtaviin tuotteisiin. Vastaus: Tuote siirretään ryhmään 13.

5 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 5(14) 26. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 5. keittiöiden puhdistusaineet pyydetään pesuainetta kahvinkeittimien säiliöiden puhdistukseen, suurkeittiö n. 0,7 1 kg. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän riittävän kilpailun varmistamiseksi myös 1,5 kg pakkauskoon? 27. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 5. keittiöiden puhdistusaineet pyydetään pesuainetta kahvinkeittimien säiliöiden puhdistukseen, suurkeittiö n. 0,7 1 kg. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän riittävän kilpailun varmistamiseksi myös 2 litran pakkauskoon? 28. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 5. keittiöiden puhdistusaineet pyydetään pesuainetta kahvinkeittimien säiliöiden puhdistukseen, suurkeittiö n. 0,7 1 kg. Mikäli ed. kysytyt pakkauskoot eivät hankintayksikölle sovi, pyydämme hankintayksikköä riittävän kilpailun varmistamiseksi siirtämään tämän tuotteen ryhmään 13. rivikohtaisesti vertailtaviin tuotteisiin. 29. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 6. vahat pyydetään lattiavahaa muovilattioille. Tarjouspyynnössä ilmoitetaan, että tähän valitaan useampi vaha. Pyydämme hankintayksikköä tarkentamaan, miten, missä tilanteessa ja millä perustein nämä useat vahat valitaan, koska vahoista on ilmoitettu tehtävän ryhmäkohtainen päätös. Vastaus: Ryhmään 6 on jäänyt virheellisesti väärät tiedot. Liitteenä on päivitetty tarjouslomake. Ryhmään valitaan vain yksi toimittaja. 30. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 6. vahat pyydetään lattiavahaa muovilattioille. Tarjouspyynnössä ilmoitetaan, että tähän valitaan useampi vaha. Mikäli tähän kohtaan on tarve valita usea vaha, pyydämme hankintayksikköä siirtämään tämän tuotteen ryhmään 13. rivikohtaisesti vertailtaviin tuotteisiin. Vastaus: liittyy kysymyksen Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 7. vahanpoistoaineet, pyydetään hajutonta ja huuhteluvapaata vahanpoistoainetta. Koska valtaosassa markkinoilla olevista vahanpoistoaineista sisältää pienen määrän hajustetta peittämään voimakkaista raakaaineista johtuvat, joskus epämiellyttäviksi koetut hajut, pyydämme hankintayksikköä hyväksymään tähän kohtaan myös miedontuoksuiset vahanpoistoaineet. Vastaus: Tarjouspyynnössä ei ole pyydetty hajusteetonta vaan hajutonta tuotetta. 32. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 8. sairaalahygienia pyydetään pesuainetta huuhtelu-, pesu- ja desinfektiolaitteisiin. Hankinnassa mukana olevalla PPSHP:n välinehuollossa on käytössä hyvin kokemuksin entsyymipohjainen pesuaine. Edellyttääkö hankintayksikkö, että tähän tarjotaan nimenomaan entsyymipohjainen pesuaine huuhtelu-, pesu- ja desinfektiolaitteisiin? Vastaus: Kyllä edellyttää. Tarjoajan on tarjottava entsyymipohjaista ainetta.

6 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 6(14) 33. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 13. pyydetään annosteluteline 0,7 l. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän riittävän kilpailun varmistamiseksi vastaavan 0,8 l annostelutelineen? Vastaus: Hyväksyy jos kyseiseen telineessä voi käyttää 0,7l annostelupussia/pulloa. 34. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 15. pyydetään pesurakeita Electrolux Granuldiskkoneeseen sekä pesurakeet. Koska kyseessä sama tuote, pyydämme hankintayksikköä yhdistämään nämä kaksi tuoteriviä. Vastaus: tuoterivit yhdistetään. 35. Tarjouspyynnön liitteen 2 ryhmässä 15. pyydetään uuninhuuhteluainetta itsepeseville uuneille 10 litran pakkauskoossa. Hyväksyykö hankintayksikkö tähän myös yleisesti käytetyn 5 litran pakkauskoon? 36. Tarjouspyynnön liitteen 2 sarakkeessa D ilmoitetaan pakkauskoon yksikkö. Pyydämme hankintayksikköä tarkentamaan, että sarakkeeseen N ( à hinta / litra, pullo, kpl tai kilo ) tarjotaan sarakkeen D mukaisen yksikön hinta. Vastaus: Juuri näin on tarkoitus ilmoittaa hinta. 37. Tarjouspyynnön liitteen 2 sarakkeessa K ja L pyydetään ilmoittamaan tiivisteen ja käyttöliuoksen ph. Koska näillä sarakkeilla ei ole tämän hankinnan vertailussa mitään tekemistä, pyydämme hankintayksikköä selvyyden vuoksi poistamaan nämä tarpeettomat sarakkeet liitteestä 2. Vastaus: Sarakkeita ei poisteta. 38. Tarjouspyynnön liitteen 2 sarakkeessa K ja L pyydetään ilmoittamaan tiivisteen ja käyttöliuoksen ph. Koska tarjouspyynnön sarakkeessa A on ilmoitettu selkeät käyttökohteet tarjottaville tuotteille, pyydämme hankintayksikköä epäselvyyksien välttämiseksi poistamaan nämä tarpeettomat sarakkeet liitteestä 2. Vastaus: Sarakkeita ei poisteta. 39. Tarjouspyynnön liitteessä 2 on ilmoitettu tuotekohtaiset kulutusmäärät. Pyydämme hankintayksikköä vielä tarkistamaan ja tarkentamaan näitä kulutusmääriä, jotka eivät ole esim. nestemäisen konetiskiaineen osalta muuttuneet edellisestä tarjouspyynnöstä. Edellisessä hankinnassa sopimustoimittajaksi valittu toimittaja ilmoitti annostelun laskevan 30 %, jonka tulisi nyt näkyä kulutusmäärien pienentymisinä. Vastaus: Kulutusluvut ovat arvioita. Nestemäisiin aineisiin on yhdistetty jauheet, joita ei nyt ole kilpailutuksessa ollenkaan. 40. Edellisessä, vuonna 2009 Oulun kaupungin hankintapalveluiden tarjouspyynnössä olivat mukana myös käsihuuhteet. Tullaanko tämä tuoteryhmä kilpailuttamaan erillisellä kilpailutuksella vaiko hankkimaan tämän kilpailutuksen kautta tarjouspyynnössä edellytetyllä yleisalennuksella?

7 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 7(14) Vastaus: Käsihuuhteet ei kuulu tähän kilpailutukseen. 41. Koska tarjouspyyntöön liittyviin tarkentaviin kysymyksiin annetaan vastaukset ja tarjoukset tulee jättää jo , pyydämme hankintayksikköä siirtämään tarjousten jättöaikaa viikolla ja näin omalta osaltaan varmistamaan laadukkaat sekä tarjouspyynnön mukaiset tarjoukset. Vastaus: Tarjousaikaa jatketaan viikolla. Tarjoukset tulee jättää klo mennessä 42. Tarjouspyynnössä mainitaan toimitusehdoksi TOP tilaava yksikkö FIN2001, koskien kaikkia hankintarenkaan yksiköitä. PPSHP hankintarenkaan yksiköt liitteessä on joidenkin jäsenien perässä merkintä *t, joka tarkoittaa että hyväksytään kiinteä porrastamaton toimitusmaksu. Voitteko tarkentaa hyväksytäänkö toimitusmaksua ja jos hyväksytään otetaanko sitä vertailussa huomioon. Vastaus: Tarjouspyynnön liitteessä 1 on virheellisesti jäänyt tuo maininta *t, joka hyväksyy porrastamattoman toimitusmaksun. Mitään toimitusmaksuja ei siis hyväksytä. 43. Voisitteko selventää kuinka paljon Oulun kaupungilla ja kaikilla sen hankintyhteistyökuppaneilla on toimituspisteitä? Millainen on yksiköiden tilausten tiheys? Vastaus: katso Liite 3 toimipaikkalistaus. Oulun ja liittyneiden = Uusi Oulu kuntien toimitukset tapahtuvat pääsääntöisesti Riihiraitin keskusvaraston kautta. 44. Päätöksentekoperusteeksi on rivi- tai ryhmäkohtaisesti ilmoitettu halvin hinta. Voisitteko selventää miten halvin hinta lasketaan. Eli mitä hintayksikköä vertaillaan? kilohintoja, käyttöliuoshintoja? Suhteutetaanko hinnat kulutuseen? Vastaus: laskentakaava on sarake N*B 45. Miten käyttöliuoshinta lasketaan? minimi-maksimi Vastaus: Hintavertailuun käyttöliuoshinta ei vaikuta. käyttöliuoshinta lasketaan minimiannostuksella. 46. Ilmoitetaanko annostelusarakkeessa minimi-, keski- vai maksimiannostelu? Vastaus: Minimiannostelu 47. Hyväksytäänkö pakkauskooissa pientä vaihtelua? Riittääkö, että tarjoaa lähimmän mahdollisen pakkauskoon? 48. Sterisol pussien kooksi on hintaliiteelllä ilmoitettu 0,75 ja oikea koko on 0,7. Ilmoitetaanko hinta oikean kokoiselle pussille (0,7l) vai litralle? Vastaus: hinta ilmoitetaan oikean kokoiselle pussille.

8 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 8(14) 49. Sisältääkö ilmoitetut kulutusmäärät (kaksi vuotta) myös PPSHP:n kulutuksen? Esim. Kiinteän konetiskiaineen kulutus 234 kg/ kaksi vuotta vaikuttaa todella pieneltä, kun sitä peilaa yksin PPSHP:n esim. vuoden 2011 kulutukseen. Vastaus: Kyllä. Kysymyksiämme koskien tarjouspyyntöänne Pesu, siivous, puhdistus- ja desinfektioaineista: 50. Kuinka paljon pyykinpesuaineiden pakkauskoot voivat poiketa hintaliitteellä pyydetyistä? Voiko esimerkiksi kohtaan: Kirjopesuaine, jauhe, hajustamaton 4 kg tarjota pakkauskooltaan 6 kg tuotteen? 51. Hintaliitteellä on pyydetty koneellinen kirkaste, kooltaan 10 l. Voiko tähän tarjota 20 kg:n pakkauksen, joka on yleisempi käytössä oleva pakkauskoko koneellisen astianpesun kirkasteelle. 52. Tuleeko nestemäisten koneellisen astianpesun aineiden hinnat ilmoittaa litrahintoina vai kilohintoina? Yleisesti näiden tuotteiden hinnat ilmoitetaan kilohintoina. Vastaus: Hinnat tulee esittää kilohintoina. 53. Hintaliitteellä on pyydetty tuote: Koneellinen astianhuuhteluaine, automaattinen annostelu, kiinteä (ei jauheet) 5 l:n pakkauksessa. Tässä on varmaankin tarkoitettu kiinteää ainetta, jonka pakkauksen yksikkö on kilo. Voiko kohtaan tarjota kiinteän huuhtelukirkasteen 1 kg:n pakkauksessa? Vastaus: katso kysymys ja vastaus kohdasta Voiko kohtaan Pesuaine kahvinkeittimen säiliöiden puhdistukseen, suurkeittiö n. 0,7-1,0 kg tarjota 2,4 kg:n pakkauksen? 55. Miten määritellään hintaliitteessä pyydettyjen alkoholia kestävien vahojen kiiltoasteet? Samalla vahalla saavutetaan eri kiiltoasteita vahakerroksia lisäämällä. Ehdotamme poistamaan maininnat eri kiiltoasteista. Vastaus: ryhmä 6 vahat on korjattu. 56. Onko ryhmien 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 12, 14 (ryhmäkohtainen päätös) sisällä tarjottava kaikkia pyydettyjä pakkauskokoja? Vastaus: Kyllä 57. Astianpesukoneiden sekä pesu- ja desinfektiokoneiden säännölliset huoltovälit on ilmoitettava tarjouksessa. Miten määritellään huoltotiheyden tarve? Vastaus: annostelulaitteen huolto on noin kerran vuodessa.

9 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 9(14) 58. Päätöksentekoperusteissa ilmoitetaan, että hankkija pidättää oikeuden hankkia tuotteita automaatteihin ja telineisiin, joihin eivät sovellu muiden tarjoajien tuotteet. Koskeeko tämä myös koneellisen astianpesun aineita? Vastaus: ei koske. 59. tehdäänkö hintavertailut litra-/kilohinnoilla vai liuoshinnoilla. Vastaus: Vertailu tehdään litra-/kilohinnoilla 60. Tarjouspyynnön sivulla 4 Desinfektioaineita sisältävissä aineissa on oltava CE-merkki.. Pintades. aineet ovat biosideja, jolloin CE-merkkiä ei edellytetä. Välinedesinfektioaineilta edellytetään Medical Devicen mukainen CE-merkki ja notified body? Vastaus: katso vastaus kysymykseen Kohdassa 3. Pesunesteet Hiustenhoitoaine pyydetään n. 200 ml ja 500 ml. Kuinka paljon poikkeamaa hyväksytään, voidaanko tarjota esim. kokoja 300 ml ja 750 ml? 62. Kohdassa 4. Sairaalahygienia pesevä pintades liina, säilyvyysaika väh. 30 vrk? Tarkoitetaanko pakkauksen avaamisen jälkeistä säilyvyys aikaa? Vastaus: Kyllä 63. Edellytetäänkö testiä säilyvyysajalle, säilyvyys riippuu kuinka hyvin pakkaus on suljettu ja säilytysolosuhteista? Vastaus: Testiä ei edellytetä. Valmistajan ilmoittama säilyvyysaika riittää. 64. Kohdassa 9. Ylläpitosiivous, mikä ph edellytetään tuotteille saniteetti- / kosteiden tilojen ylläpitosiivoukseen ja tuotteelle Saostumienpoistoaine saniteetti- / kosteat tilat hajusteeton? Vastaus: ph ei määritellä. 65. Tarjouspyynnön sivulla 2, Tuotteiden ja toiminnan ympäristöystävällisyys: Onko jokin sana jäänyt välistä lauseessa: Tarjouksen tekijän tulee ottaa toiminnassaan huomioon tuotteiden elinkaaren aikainen mahdollisimman vähäinen ympäristökuormitus.? Vastaus: Ei ole. 66. Tarjouspyynnön sivulla 3, Tarjouksessa tulee ilmoittaa sitova prosenttialennus tuotteille, joita ei mainita tarjouslomakkeella. Tarjouksen mukaan tulee liittää hinnasto, josta prosenttialennus on annettu.. Voiko tämän sijasta liittää tarjoukseen muista tuotteista tarjousnettohinnaston? Vastaus: Ei voi. 67. Tarjouslomakkeesta. Kirjataanko sarakkeeseen N á-hinta D-sarakkeen yksikköä kohden? Vastaus: Kyllä. 68. Tarjouslomakkeesta. Ilmoitetaanko hinta käyttöliuoksen hinta / 10 litraa?

10 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 10(14) Vastaus: Kyllä. 69. Tarjouslomakkeesta. Merkitäänkö sarakkeeseen H vain lukuja vai myös mitä yksikköä myyntierän koko on? Vastaus: Merkitään luku ja mitä yksikköä myyntierä on. 70. Tarjouslomakkeesta. Mitä merkitään sarakkeeseen P? Vastaus: käyttöliuoksen laskentakaava. 71. Onko kuukausittainen raportointi kuntakohtaisesti tarpeen? Riittäisikö 3kk:n välein? Vastaus: Ei riitä. 72. Pakkauskoko onko suuntaa antava, paljonko saa poiketa pyydetystä? (Esim. Pakkauskoko 1,5 kg, voiko esim. Tarjota 1 2,5 kg.) ja sama kysymys pakkauskoko 2,5 kg, voiko tarjota esim. 4 kg? 73. Miten hintavertailu aineissa suoritetaan, huomioidaanko arvioitu kulutusmäärä vertailuhintaa muodostettaessa? Vastaus: Laskenta kaava on sarake N * sarake B 74. Miten tarjousvertailu suoritetaan annetaanko joistakin kohdista pisteitä, vai onko ainut laskenta kriteeri halvin hinta? Vastaus: Katso tarjouspyynnön kohta Päätöksentekoperusteet. 75. Ryhmässä 3. Pesunesteet, pesuaine ihonpesuun 500 ml, onko kyseessä tavallinen- vai pumppupullo? Vastaus: Pumppupullo. 76. Ryhmässä 3. Hiustenhoitoaine neste 500 ml, tavallinen- vai pumppupullo? Vastaus: Pumppupullo. 77. Ryhmässä 4 ja ryhmässä 13 on pyydetty sama aine tarjouspyynnössä.koneellinen astaianpesuaine automaattiannostelulla, kiinteät (ei jauhe). Eri kulutusmäärät. Korjaatteko tämän tarjouspyyntöön samaksi tuotteeksi vai tarjoammeko kahteen eri ryhmään saman tuotteen, koska kriteerit samat vain kulutusmäärät erit? Vastaus: katso kohta Millä ppm-määrällä kloorituotteiden annostelu lasketaan, vai lasketaanko pienimmällä annostelulla? Vastaus: Hintavertailu tehdään tuotteen litrahinnalla, käyttöliuos laskentaan 1000 ppm-määrällä.

11 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 11(14) 79. Ryhmä 6 Vahat. Lattiavaha muovilattioille,alkoholin,käsihuuhteiden ja desinfektioaineiden kesto, hajusteeton,askelvarma,erittäin hyvä kulutuksen kesto (valitaan useampi vaha). Mitkä ovat päätöksentekoperusteet, esim.sijoille 1-2 tai 3. valitulle vahalle? Vastaus: katso kysymys 29 ja Pätöksentekoperusteena on halvin hinta. Onko päätöksenteossa hintavertailussa käyttöliuoshinta vai tuotteen a' -hinta? Vastaus: Tuotteen á-hinta 81. Käytetäänkö käyttöliuoshintaa laskettaessa minimiannostusta? Vastaus: Kyllä 82. Tarjouksenpyytäjä painottaa hankinnoissaan tuotteiden ympäristöystävällisyyttä ja tuotteiden elinkaaren aikaista mahdollisimman vähäistä ympäristövaikutusta. Fosfaattien käyttökielto tulee voimaan astianpesuaineissa vuoden 2017 tammikuusta lähtien. Fosfaatteja käytetään pesuaineissa vähentämään veden kovuutta, mikä tehostaa puhdistamista. Pesuaineiden sisältämä fosfaatti on WWF:n mukaan yksi Itämeren suurimpia rehevöittäjiä; yli kymmenesosa kaikesta Itämereen päätyvästä fosfaatista on arvioiden mukaan peräisin pesuaineista. Ympäristöjärjestö WWF:n mukaan fosfaattien kieltäminen on kustannustehokas keino ehkäistä rehevöitymistä. Markkinoilla on olemassa myös fosfaatittomia koneellisen astianpesun aineita, joissa fosfaatti on korvattu muilla ympäristöä kuormittamattomilla vedenkäsittelyaineilla. Ottaen huomioon tämän seikan ja kaupungin oman lausunnon tuotteiden ja toiminnan ympäristöystävällisyydestä, salliiko tarjouksenpyytäjä tarjottavien koneellisen astianpesun tuotteiden sisältävän fosfaatteja? Ehdotamme tarjouspyyntöä muutettavan siten, että fosfaatteja sisältäviä koneellisen astianpesun aineita ei hyväksytä. Vastaus: Tarjouspyynnön vaatimusta ei muuteta. 83. Kysymys tarjouspyyntöönne liittyen: Tuoteryhmä 8, Sairaalahygienia: Desinfioiva puhdistusaine, etanolipohjainen, tensidi- ja/tai kvattipitoinen, neste 500 ml ja 5L. Vaatimuksena kumpaankin pakkauskokoon keinukorkki. Hyväksytäänkö muut korkit esim. flippikorkki tai kierrekorkki? Vastaus: Hankintayksikkö korjaa tuoteryhmää 8 seuraavasti: 5 litran desinfioiva puhdistusaine normaalilla korkilla. Aineen täytyy olla suoraan pullosta annosteltavissa (ei kierrekorkki). 84. Tarjoupyyntöasiakirja kohta päätöksentekoperusteet Olette maininneet päätöksenteon perusteen olevan ryhmäkohtaisesti halvin hinta. Pyydämme ystävällisesti tarkennusta millä tavoin tarjoajien antamia hintoja vertailette. Toisin sanoen teettekö ryhmäkohtaisen vertailun litrahinnoilla, kilohinnoilla vai käyttöliuoshinnoilla tai jollain muulla tavalla? Vastaus: Vertailu tehdään ilmoitetuilla á- hinnalla

12 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 12(14) 85. Tarjouspyyntöasiakirja kohta veroviraston todistus maksetuista veroista ja sosiaalimaksuista sekä työeläkekassan/eläkevakuutusyhtiön todistus maksetuista eläkemaksuista Hyväksyykö hankintayksikkö vaihtoehtoisesti tarjoajalta myös tilaajavastuu.fi sivulta tulostetun virallisen todistuksen siitä, että ko. asiat ovat asianmukaisesti hoidettu? Näin säästytään turhalta papereiden tulostamiselta. Vastaus: Hyväksyy. Tarvittaessa hankintayksikkö voi pyytää tarkennuksia. 86. Tarjouspyyntöasiakirja kohta CE-merkki Tarkoittaako CE-merkkivaatimus vain terveydenhuollossa käytettäviä tuotteita eli tarjouslomakkeen ryhmää 8 sairaalahygienia eikä esim. kvarttipohjaista ja keittiöpintojen desinfiointiin tarkoitettua tuotetta (rivit 42 ja 43)? Vastaus: Katso kysymys Liite 2 tarjouslomake Olette ilmoittaneet 2 vuoden kulutusmääräarvioit kokonaismääränä. Tiedustelemme kuinka tuo ilmoitettu kulutusmäärä jakautuu eri pakkauskojen mukaan? Ilman tätä tietoa on erittäin vaikea antaa hintoja eri pakkokauskokojen hankintavolyymin mukaan? Uskoisin interesseissänne olevan saada pakkauskokojen volymien mukaan kustannustehokkaan hintatason. Vastaus: Tarjouspyyntöasiakirjoissa mainitut määrät ovat arviokulutusmääriä. Tilaajat eivät sitoudu mihinkään vähimmäistilausmääriin. Pääsääntöisesti tilataan suurempia pakkauskokoja. Pienemmät toimiyksiköt tilaavat pienempiä pakkauskokoja. 88. Liite 2 tarjouslomake rivi 8 ikkunapuhdistuaine 1 litraa Riittävän kilpailun varmistamiseksi, hyväksyykö hankintayksikkkö positiossa esitettyyn käyttötarkoitukseen soveltuvan tuotteen joka on 0,750 ml pakkauksessa ja nykyinen teillä käytössä 89. Liite 2 tarjouslomake rivi 13 pyykinpesujauhe 750 g Riittävän kilpailun varmistamiseksi, hyväksyykö hankintayksikkkö positiossa esitettyyn käyttötarkoitukseen soveltuvan tuotteen joka on 1 kg pakkauksessa ja nykyisin teillä käytössä 90. Liite 2 tarjouslomake rivi 14 pyykinpesujauhe 2,5 kg Riittävän kilpailun varmistamiseksi, hyväksyykö hankintayksikkkö positiossa esitettyyn käyttötarkoitukseen soveltuvan tuotteen joka on 1,5 kg tai vaihtoehtoisesti 4 kg pakkauksessa ja nykyisin teillä käytössä.

13 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 13(14) 91. Liite 2 tarjouslomake rivi 16 Pesuaine valkopyykille, neste, hajustamaton Riittävän kilpailun varmistamiseksi, hyväksyykö hankintayksikkö positiossa esitettyyn käyttötarkoitukseen tuotteen, joka on miedosti hajustettu ja pakkauskoko on 850 ml? Vastaus: Ei hyväksy. 92. Liite 2 tarjouslomake rivi 33 Huuhtelukirkaste 10 l Riittävän kilpailun varmistamiseksi, hyväksyykö hankintayksikkö positiossa esitettyyn käyttötarkoitukseen tuotteen, jonka pakkauskoko 20 l ja nykyisin teillä käytössä. 93. Liite 2 tarjouslomake rivit 34, 35 ja 36 koneellinen astianpesuaine Koneellisen astianpesun tuotteet (myös nesteet) tulee vertailla kilohinnoilla, koska vain näin tuotteiden tehoainepitoisuudet tulee huomioitua parhaiten. Litrahinnalla vertailtaessa tehoainepitoisuuksiltaan vaatimattomat tuotteet saavat tarpeetonta etua ja näin vääristää vertailua, koska käytännössä niissä käytettävät annostukset ovat huomattavasti suuremmat, kuin niissä tuotteissa joiden tehoainepitoisuudet ovat korkeammat. Vastaus: Hinnat tulee ilmoittaa kilohintoina. 94. Liite 2 tarjouslomake rivi 37 Koneellinen astianpesuaine, kiinteä 4,5kg Koska kiinteää 4,5 kg tuotetta valmistaa vain yksi valmistaja niin riittävän kilpailun varmistamiseksi, hyväksyykö hankintayksikkö positiossa esitettyyn käyttötarkoitukseen tuotteen, joka on 4 kg tai 5 kg pakkauksessa? 95. Liite 2 tarjouslomake rivi 38, Koneellinen huuhtelukirkaste, kiinteä 5l Kyseessä oleva positio on mahdotonta vertailla syrjimättömästi ja tasapuolisesti, koska markkinoilla ei ole toisilleen vertailukelposia ratkaisuja tässä tuoteryhmässä, johtuen eri valmistajien patentoiduista järjestelmistä. Esimerkiksi kuvaamaanne tuotetta ko. pakkuskoolla ei ole markkinoilla kenelläkään valmistajalla. Ehdotamme, että kyseinen positio poistetaan vertailusta tai vaihtoehtoisesti positio siirretään pois ko. ryhmäpäätöksestä ja se päätös tehdään rivipäätöksenä. Vastaus: Katso vastaus kysymykseen Liite 2 tarjouslomake rivi 41 Koneellinen astianpesu, neste, käsin annosteltavat 1-1,5 l Kyseessä oleva positio on mahdotonta vertailla syrjimättömästi ja tasapuolisesti, koska markkinoilla ei ole toisilleen vertailukelposia ratkaisuja vaan osalla tuoteet ovat jauhemaisia tai tabletteja. Ehdotamme, että kyseinen positio poistetaan vertailusta tai vaihtoehtoisesti positio siirretään pois ko. ryhmäpäätöksestä ja se päätös tehdään rivipäätöksenä. Vastaus: Hyväksymme vain nestemäisen pesuaineen. Pakkauskoossa hyväksymme % heitot

14 Kysymykset ja vastaukset nro 27/12/SL 14(14) 97. Liite 2 tarjouslomake rivi 44 Pesujauhe käsin suoritettavaan astianpesuun ja yleispuhdistukseen 5 kg Riittävän kilpailun varmistamiseksi, hyväksyykö hankintayksikkö positiossa esitettyyn käyttötarkoitukseen tuotteen, joka on 8 kg pakkauksessa ja nykyisin teillä käytössä? Vastaus: katso vastaus kysymykseen Liite 2 tarjouslomake rivi 58 Vahanpoistoaine Vahvasti emäksinen, kaikki pintamateriaalit, hajuton Voisiko hankinta yksikkö tarkentaa mille pintamateriaaleille ko. tuotetta käytetään, koska lähtökohtaisesti vahvasti emäksiset tuotteet eivä voi soveltua kaikille pintamateriaaleille. Lisäksi hyväksyykö hankintayksikkö esitettyyn käyttötarkoitukseen tuotteen joka ei sisällä hajustetta? Vastaus: Pääsääntöisesti käytetään muovipintaisille lattiamateriaaleille. Tarjotun tuotteen tulee olla hajuton. 99. Liite 2 tarjouslomake rivi 67 Pesevä pintadesinfektioliina Valmistamme samaan käyttötarkoitukseen tuottetta, jossa on eri vaikuttava aine. Tiedustelemme hyväksyykö hankintayksikkö tuotteen joka täyttää täysin tarjoupyynnössä edellytetyt määritykset, mutta on vaikuttavan aineen osalta tuote on eri sisältöinen. Vastaus: ei hyväksytä Liite 2 tarjouslomake rivi 126 Uuninhuuhteluaine, itsepeseville uuneille 10 L Hyväksyykö hankintayksikkö esitettyyn käyttötarkoitukseen tuotteen joka on 5 l tai 20 l astiassa? Oulun Konttori/hankintapalvelut Sami Luoto hankinta-asiantuntija

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY

PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Rev1 1 (5) PESU- JA PUHDISTUSAINEET, JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET, HENGITYSLIITTO RY Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. 1. Hyväksytäänkö osatarjoukset?

Lisätiedot

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET

PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Hengitysliitto ry 7.5.2014 PESU-JA PUHDISTUSAINEET; JÄTESÄKIT JA ROSKAPUSSIT SEKÄ MUUT SIIVOUSTARVIKKEET Tarjouspyyntöä koskevat lisätietopyynnöt ja niihin annetut vastaukset. HUOM. Hankinnasta julkaistaan

Lisätiedot

Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite

Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite 37 LIITTEET Liite 1. Teknokemian yhdistys ry:n malli pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliitteeksi. (Teknokemian yhdistys ry.) 1/7 Pesu- ja puhdistusaineiden tarjouspyyntöliite Tätä tarjouspyyntöliitettä

Lisätiedot

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET

PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.9.2013 PUHDISTUSAINEET JA VÄLINEET KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Määräaikaan 30.8.2013 mennessä Oulaisten kaupungin tarjouspyyntöön, puhdistusaineet - ja välineet liittyen on tullut sähköpostitse seuraavat

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineet

Suun terveydenhuollon tarveaineet Suun terveydenhuollon tarveaineet 1. Hintaliite taulukosta puuttuu Tai vastaava merkintä, pyydämme lisäämään sen hintaliitetaulukkoon. Pahoittelumme virheestä, teksti lisätty Hintaliitteelle. 2. Onko kysymysten

Lisätiedot

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori).

9.10.2013. VASTAUS 1. Kyllä, tarjouspyyntö koskee skooppien desinfektioainetta, mukaan lukien kaikki tarvittavat aineet (pesuaine ja aktivaattori). LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (7) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 31/2013, 17.9.2012 KYSYMYS 1. Tarjouspyynnöllänne pyydätte tarjousta skooppien sterilointiaineelle

Lisätiedot

1. Yleispuhdistusaine

1. Yleispuhdistusaine Liite 1. 1/16 Tarjoaja ja puh.nro: Valkeakoski ja Akaa / pesu- ja puhdistusaineet, henkilöhygieniatuotteet, siivousvälineet, suojakäsineet, jätesäkit, konetiski- ja huuhtelukirkasteaineet Mikäli kaikkia

Lisätiedot

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa.

Vastaus: Riittää vastaus rikkoontuneen koneen korjaus. lisäksi voi toimittaa perus ylläpitohuolto listauksen, mikäli sellainen on olemassa. Kysymykset 1(6) kysymykset ja vastaukset siivouskoneet Kysymys 1. Tarjouspyynnön kohdassa Huolto pyydetään ilmoittamaan huollon sisältö. Huollon yksityiskohtainen sisältö on aina tapauskohtainen, joten

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Päiväys

IS-Hankinta Oy. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Itä-Suomen huoltopalvelut liikelaitoskuntayhtymä Asia

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista.

Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista. TRE: 7094/02.07.01/2010 TARJOUSPYYNTÖ: SIIVOUSAINEIDEN HANKINTA Lisätieto 4.10.2010 Kysymykset kirjoitettu tai kopioitu suoraan tarjoajaehdokkaiden sähköposteista. Kysymys 1: Kohta valintaperusteet Tarjouksen

Lisätiedot

Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen?

Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta hajusteen kaltainen? Siivoustarvikkeet-hankinnan kysymykset ja vastaukset 19.6.2013 Kysymys 1: Liite 2 hintataulukko, ohjeita-välilehti. Vaatimus: Kaikki aineet on tarjottava hajustamattomina. Saako tuotteessa olla maininta

Lisätiedot

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1:

06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA. Kysymys 1: 06.10.11 1 (7) Anne Komulainen SUUNTERVEYDEN TARVEAINEHANKINTA Kysymys 1: Tarjouspyynnössä liite 4 sarake C Ehdottomat vaatimukset pakkauskoilla (20x0,2 g) ja tuotemerkeillä ( vivapen ) määritellään tuotteet

Lisätiedot

- Lääkinnällisten laitteiden desinfektiotuotteet laitteita ( kuuluu olla CE -merkittyjä)

- Lääkinnällisten laitteiden desinfektiotuotteet laitteita ( kuuluu olla CE -merkittyjä) LÄNSI-POHJAN SAIRAANHOITOPIIRIN Kysymyksiä ja vastauksia 1 (18) SIIVOUSAINEET JA -VÄLINEET TARJOUSPYYNTÖ nro 20/2012, 15.8.2012 KYSYMYS 1. Käyttökokemukset hankintarenkaan kohteissa, järjestetäänkö uusille

Lisätiedot

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys

Porin kaupungin hankintapalvelut. Tarjouspyyntö HAN04/ PORI 1484/ /2015 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Asia ja sen selvitys HAN04/ PORI 1484/02.08.00/2015 KORJAUSILMOITUS: Kuorittu peruna ja juurekset Hankinnan kohde: KORJAUSILMOITUS Korjattu tarjouspyyntöä seuraavasti:

Lisätiedot

TÄYDELLINEN PROSESSI

TÄYDELLINEN PROSESSI 14.11.2017 2 1 14.11.2017 3 TÄYDELLINEN PROSESSI Tarjouspyynnön läpikäynti Aiempiin tarjouksiin tutustuminen Analysointi Resurssien kartoitus Tarjouksen teko Tarjouksen lähettäminen Päätöspalaveri ja analysointi

Lisätiedot

Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet

Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet Tarjouspyyntö Kauhajoen kaupunki / sivistysosasto (myöhemmin hankintayksikkö) pyytää tarjouksia Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahalliin

Lisätiedot

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista.

Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnat Hankinnan kuvaus Someron kaupunki pyytää tarjoustanne Someron kaupungin Kiiruun koulun ompelukonehankinnoista. Tarjouspyynnön liitteessä 1 (hintaliite)

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

Sopimus tehdään ajalle Sopimuskausi alkaa aikaisintaan , kuitenkin vasta hankintapäätöksen saatua lainvoiman.

Sopimus tehdään ajalle Sopimuskausi alkaa aikaisintaan , kuitenkin vasta hankintapäätöksen saatua lainvoiman. 1(8) KALENTERIT Oulun Konttori hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kalentereista Oulun kaupungille ja hankintayhteistyökumppaneilleen (jäljempänä myös tilaajat ) tämän tarjouspyynnön ja sen liitteen mukaisesti.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet

Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet 29.11.2012/kk Tarjouspyyntö pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet, jätepussit sekä saniteettitarvikkeet LISÄKYSYMYKSET JA NIIDEN VASTAUKSET 1.KYSYMYS Tarjouspyynnössänne pesu- ja puhdistusaineet, siivousvälineet,

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) VASTAUKSET SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN, SAIRAALA- APTEEKIN TARJOUSPYYNTÖÖN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ ESITET- TYIHIN KYSYMYKSIIN JA TARKENNUS LÄÄKKEELLISTEN KAASUJEN TARJOUSPYYNTÖÖN

Lisätiedot

Valitun toimittajan tulee käydä tilaajan kanssa tarjotut tuotteet yksityiskohtaisesti läpi

Valitun toimittajan tulee käydä tilaajan kanssa tarjotut tuotteet yksityiskohtaisesti läpi . a.a^ Tarjouspyyntö KURUUN KOULUN LIIKUNNAN OPETUKSEN VÄLINEISTÖÄ Hankinnan kuvaus. meron kaupunki Pyytää tarjoustanne Kiiruun uuden koulun liikunnan opetuksen välineistöstä. Kiiruun uusi koulukeskus

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet

Määräaikaan mennessä klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Määräaikaan mennessä 21.11.2012 klo 16:00 tulleet kysymykset, teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet Korjattuun tarjouspyyntöön on lisätty sopimuskumppani PPSHP ryhmän 2 talous ja pakkaustarvikkeet

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5)

Tarjouspyyntö / Liite 2. Tarjoajan kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet Maankäytön suunnittelupalvelut (5) 1(5) Tarjoajaa koskevat kelpoisuusehdot ja vertailuperusteet TARJOUSLOMAKE Ohjeet: 1. Tarjouksen tekijän on vastattava liitteen kaikkiin kysymyksiin ja liitettävä pyydetyt asiakirjat ja selvitykset tarjoukseen.

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi

Joensuun seudun hankintatoimi 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Joensuun kaupunki / Joensuun

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan?

13.11.2015. Kysymys : Tuleeko esitteet liittää tarjoukseen myös mainittujen esimerkkituotteiden osalta, mikäli näitä tarjotaan? Tarjouspyynnöstä on tehty korjausilmoitus 12.11.2015 koskien liitettä 2. Hinnoittelu- ja vaatimuslomake. Lomakkeella oli virheellisesti suojaus sarakkeessa I (Esimerkkituote). Miksi hintakilpailutatte

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh

TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 1 TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Kh 20.3.2017 Hankinnan kohde Hankintayksikkö Hankinnan tarjouspyyntö koskee Loimaan kaupungin ja Koski Tl:n kunnan henkilökunnan sekä näiden kuntien järjestämisvastuulla

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n Oulun siivouspalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n Oulun siivouspalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 1.3 Näyttötilaisuus...

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 16/ (5) Sosiaali- ja terveyslautakunta Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 16/2017 1 (5) 10 Hankintaoikaisuvaatimus autoklaavien hankinnasta HEL 2017-008420 T 02 08 01 00 Päätösehdotus Esittelijän perustelut Oikaisuvaatimus päättää esityslistalla

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU10546 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen

Lisätiedot

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos Ikkunoiden pesu- ja yläpölyjen puhdistuspalvelu hankinta Yleistä pyytää Teiltä tarjousta ikkunoiden pesuista ja yläpölyjen puhdistuksesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Oulun Serviisi on Oulun kaupungin

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset:

Kysymykset ja vastaukset: Kysymykset ja vastaukset: Tarjouspyyntö Pos 1. Astianpesuaineet konepesuun, nestemäinen, kova vesi Position kaikissa kohdissa pakkauskoon yksiköksi on määritelty litra (esim n. 10L), mutta sekä hankittava

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä

Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet Kyllä YLIOPPILAIDEN TERVEYDENHOITOSÄÄTIÖ LIITE 1: Tarjouslomake Tarjouspyyntö: Ylisterveyden ja laboratorion hoitotarvikkeet sekä tarveaineet 3.3.2016 Tarjoajan nimi Yrityksen Y-tunnus (tai vastaava) Yrityksen

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö

Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Lämmitysöljy ja ajoneuvopolttoaineet TKS120 Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia lämmitysöljystä sekä ajoneuvopolttoaineista Nokian, Oriveden ja Ylöjärven kaupungeille sekä Kangasalan,

Lisätiedot

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille Tarjouspyyntö perunoiden toimittamisesta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. SUURTALOUSLAITTEEN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy WinNova pyytää tarjoustanne käytetystä astianpesukoneesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ AIKUISTEN PERUSOPETUKSEN E-OPPIMATERIAALIEN TOTEUTUKSESTA Opetushallitus (jatkossa myös hankintayksikkö ) pyytää tarjoustanne Hankintailmoitukset.fi -ilmoituskanavassa

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT

TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ: PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ KALLION TEKSTIILIEN HUOLTO- JA VUOKRAUSPALVELUT Pyydämme tarjoustanne Peruspalvelukuntayhtymä Kallion tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluista tarjouspyynnön ja

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. VÄLINEHUOLTOPALVELUIDEN HANKINTA Perusturvakuntayhtymä Karviainen (jäljempänä tilaaja ) pyytää Hilmailmoituskanavassa 2.10.2014 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n yleisterveyden hoitotarvikkeet ja tarveaineet

Tarjouspyyntö. YTHS:n yleisterveyden hoitotarvikkeet ja tarveaineet Tarjouspyyntö YTHS:n yleisterveyden hoitotarvikkeet ja tarveaineet Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2

Lisätiedot

Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta

Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta 1 (5) Suun terveydenhuollon tarveaineiden ja tarvikkeiden sekä oikomisen tarveaineiden ja tarvikkeiden hankinta Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Määritelmät... 2 3. Tavoitteet... 3 4. Asiakkaat... 3 5. Tuotteita

Lisätiedot

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys

IS-Hankinta Oy. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Ylä-Savon SOTE ky Etelä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Asia ja sen selvitys

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista varten tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Sivu 1 / 6 Tarjouspyyntö 22.6.2015 MAARAKENNUSSIMULAATTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne simulaattorista maarakennuskoneen kuljettajien kouluttamista

Lisätiedot

Attendo Mehiläinen Terveystalo VASTAUS

Attendo Mehiläinen Terveystalo VASTAUS Hankintayhteistyö toteutetaan sopimusyhteistyönä soveltaen hankintalain mukaista yhteishankintaa. Yhteishankinnan kilpailuttaa Loimaan kaupunki. Koski Tl:n kunta on päättänyt omalta osaltaan hankintaan

Lisätiedot

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio

Elintarvikkeiden hankinta ajalle ja yhden vuoden optio Palvelutuotannon lautakunta 106 27.10.2016 Elintarvikkeiden hankinta ajalle 1.1.2017-31.7.2019 ja yhden vuoden optio 348/10.03.02.06/2016 Palvelutuotannon lautakunta 27.10.2016 106 Kirkkonummen kunta on

Lisätiedot

Hankinnan kohde: Joensuun seudun hankintatoimi kilpailutti astianpesuaineiden ja

Hankinnan kohde: Joensuun seudun hankintatoimi kilpailutti astianpesuaineiden ja 1/6 : Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin kunta Nurmeksen kaupunki Valtimon kunta Kiteen kaupunki Asia ja sen selvitys Hankinnan

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy

V-S Pihakivi oy. Maansiirto Oy 1/10 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO RAK_2120 2017 / Maanrakennuskaluston vuokrauspalvelut kuljettajan kanssa (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 7 Kelvollisia tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE

NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE NÄIN TEET TARJOUKSEN HYVINKÄÄN KAUPUNGILLE -OHJE Tämä on Hyvinkään kaupungin hankintapalveluiden suuntaa-antava ohje tarjouksen tekemisestä kaupungille Palaute tätä ohjetta koskien: hankintapalvelut@hyvinkaa.fi

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017)

Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Koulukuljetukset alakouluille ja päiväkoteihin (taksikuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 (sekä optiona lukuvuodelle 2016-2017) Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 HENKILÖKOHTAISEN VARUSTUKSEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta henkilökohtaisista varusteista seuraavasti: Palopukuja Palokypärä YLEISTÄ Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö nro 20/ (11) Asiatunnus/Dnro KONTTORI: 3498/2012 TOIMISTOTARVIKKEET

Tarjouspyyntö nro 20/ (11) Asiatunnus/Dnro KONTTORI: 3498/2012 TOIMISTOTARVIKKEET 1(11) TOIMISTOTARVIKKEET Oulun konttori hankintapalvelut, pyytää tarjoustanne toimistotarvikkeista Oulun kaupungille ja hankintayhteistyökumppaneilleen (jäljempänä myös tilaajat ) tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET KEMIN KAUPUNKI 13.4.2015 Tekninen palvelukeskus / Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET Pyydämme tarjoustanne valonlähteistä kirjallisena 24.4.2015

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1(7) TARJOUSPYYNTÖ ILMANVAIHTOSUODATTIMISTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus pyytää tarjoustanne ilmanvaihtosuodattimien hankinnasta Mäntsälän, Nurmijärven ja Tuusulan kunnille sopimuskaudeksi 1.9.2014

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOPUKUJEN HANKINTA YLEISTÄ Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta palopuvuista (45 kpl) seuraavasti: Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA

TARJOUSPYYNTÖ HITSAUSKONE HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ 14.10.2010 HITSAUSKONE HANKINTA Länsirannikon Koulutus Oy WinNova on Satakunnan suurin 2. asteen koulutuspalveluja tuottava ammatillinen oppilaitos. WinNova kehittää ja parantaa toimintojaan

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti:

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: ÖLJYNTORJUNTAHENKILÖSTÖN SUOJAVARUSTUS Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: 1. 1200 kpl Öljyntorjuntasuojahaalari, kertakäyttö 2. 70 kpl Suojahaalari, puuvilla

Lisätiedot

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille

Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille TARJOUSPYYN TÖ 29.5.2015 Tarjouspyyntö kertakäyttötuotteiden hankinnasta Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan ruoanvalmistusyksiköille 1. Yleistä Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset

Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset 17.1.2013 Esi ja perusopetuksen oppilaiden koulukuljetukset Kysymys 1: Oppilaiden koulunkäyntiajat tarvitaan tarjouslaskelman tekemiseen. Tarjouspyynnön liitteessä kohteet on mainittu ajoajat. Koulujen

Lisätiedot

Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle

Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle Sosiaali- ja terveyslautakunta 43 24.06.2015 Oikaisuvaatimus koskien Naantalin kaupungin kehitysvammaisten henkilöiden asumispalveluiden palveluntuottajien valintaa ajalle 1.8.2016 31.7.2019 Sosiaali-

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09288 Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö SEU09288 Päiväys 1/5 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Outokummun kaupunki Tohmajärven kunta Kontiolahden kunta Ilomantsin kunta Juuan kunta Lieksan kaupunki Liperin

Lisätiedot

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet

1/8. Konepalvelu Kiviharju Oy. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO 177294 / Katujen puhdistuspalvelut /Hiekoitushiekan poisto 2018 ja optio 2019-2020 / Kansallinen hankintailmoitus (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä:

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka

ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka ALUSTAVA TARJOUSPYYNTÖ: Teuvan kunta - päiväkodin rakennusurakka HUOM. Tämä on osallistumispyynnön liitteenä toimitettu alustava tarjouspyyntö, joka voi muuttua hankintamenettelyn kuluessa. Tässä ilmoitetut

Lisätiedot

ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO

ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO 1 ÖLJYTORJUNTAVENEIDEN KAUSIHUOLTO Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntaveneiden (5 kpl) kausihuolloista. Sopimuskausi on 2012-2014. Veneiden sijoituspaikat ovat: 1) Porvoo - IU108

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1 TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE JA SISÄLTÖ Tornion kaupunki / kaupunginhallitus pyytää

Lisätiedot

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö 15.2.2013 Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl)

Tarjouspyyntö. YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Tarjouspyyntö YTHS:n Panoraamatomografialaiteet (2 kpl) Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

Hankinta - ja logistiikkapalvelut 17.1.2012

Hankinta - ja logistiikkapalvelut 17.1.2012 1 TRI KAUPUKI Hankinta - ja logistiikkapalvelut TARJUSPYYTÖ 17.1.2012 TARJUSPYYTÖ TRI KAUPUGI ILMITUKSISTA Tornion kaupunki/kaupunginhallitus pyytää tarjouksia Tornion kaupungin ja sen tytäryhtiöiden sekä

Lisätiedot

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET

ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET ELINTARVIKKEET ELT301 LISÄTIETOKYSYMYKSET JA VASTAUKSET Kysymys 1 Liite 1, Positiot: 118 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 35 % 15 000 10,0 l 119 Sekamehutiiviste, täysmehupitoisuus 65 % 12 000 10,0

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot