Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta:"

Transkriptio

1 1 KYSYMYKSIIN Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu) Tarjouspyyntö Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Tilapalvelut -liikelaitos KYSYMYS 1 Sopimusluonnoksissa mainitaan seuraavaa: Siivouspalvelujen osalta seuraavat tehtävät ja muut mahdolliset siivouspalvelujen tehtävät (OPTIO) tilataan aina erikseen ostajan toimesta: HUOM! Seuraavat tehtävät ja muut mahdolliset siivouspalvelujen tehtävät ovat optiona, eli ostajalla on oikeus hankkia palvelu myös muualta kuin sopimustoimittajalta. - telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativa ikkunoiden pesu (hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti) - telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativat muut siivoustyöt (hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti) - yli kolmen (3) metrin korkeudessa olevat siivottavat pinnat (hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti) Seminaarin koulun, Ojoisten Lasten talon ja Kirkonkulman koulun perussiivouksen palvelukuvauksessa on seuraava kohta: Perussiivoukset 1 x vuodessa (koulujen kesäloma aikana) Yläpölyt / seinät / katot / valaisimet, mitkä ovat yli 4 metriä korkealla. Tuleeko siis telineitä/nostureita vaativat yläpölyjen poistot ym. (sekä nostimia vaativat ikkunoiden pesut) hinnoitella perussiivouksen vuosihintaan, vai jätetäänkö nostimia vaativat perussiivoustyöt kokonaan pois vuosihinnasta? Jos nämä em. työt hinnoitellaan mukaan, niin tuleeko vuosihintaan sisällyttää myös nosturi- ja telinekustannukset? VASTAUS KYSYMYKSEEN 1 Perussiivouksissa kaikkien muiden töiden ja tehtävien lisäksi telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativien ikkunoiden pesujen ja telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativien muiden siivoustöiden sekä yli neljän (4) metrin korkeudessa olevien siivottavien pintojen pesujen ja puhdistusten on sisällyttävä tarjottaviin perussiivousten hintoihin.

2 2 Perussiivouksissa tarjottaviin hintoihin tulee sisällyttää teline- ja nostolava-auto- yms. kustannukset. Muissa kuin perussiivouksissa telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativien ikkunoiden pesujen ja telineiden/nostolava-auton käyttöä vaativien muiden siivoustöiden sekä yli neljän (4) metrin korkeudessa olevien siivottavien pintojen pesujen ja puhdistusten hinnoittelut sovitaan tapauskohtaisesti. Korjaus tarjouspyyntöasiakirjoihin: Maininnat siitä, että yli kolmen (3) metrin korkeudessa olevien siivottavien pintojen hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti, muutetaan siten, että muissa kuin perussiivouksissa yli neljän (4) metrin korkeudessa olevien siivottavien pintojen hinnoittelu sovitaan tapauskohtaisesti. Mikäli muissa kuin perussiivouksissa siivottava pinta on 3-4 metrin korkeudessa ja pinnan siivoaminen ei ole mahdollista ilman telineen/nostolava-auton käyttöä (valitun toimittajan on tarvittaessa näytettävä tämä toteen), sovitaan hinnoittelu tapauskohtaisesti. KYSYMYS 2 Ojoisten Lasten talo on vasta rakenteilla, ja perussiivouksiin tulisi hinnoitella myös ikkunoiden pesut. Onko kiinteistöstä mahdollista saada julkisivupiirustuksia, sekä tietoja ikkunoista (pintojen lukumäärä/sälekaihtimet) jotta laskenta voidaan tehdä? VASTAUS KYSYMYKSEEN 2 Julkisivupiirustukset on lisätty seuraavalle Internet-sivulle: KYSYMYS 3 Onko mahdollista saada luetteloa lattiamateriaaleista tilatyypeittäin Lasten talosta? VASTAUS KYSYMYKSEEN 3 Ojoisten lastentalon lattiamateriaalina on muovimatto, liikuntasalissa lakattu puulattia, ruokasalissa muovilaatta ja pääaulassa mosaiikkibetoni. KYSYMYS 4 Kirkonkulman kerrostalon palvelukuvauksessa ei ole mainintaa perussiivouksista, tehdäänkö niitä?

3 3 VASTAUS KYSYMYKSEEN 4 Perussiivoukset Kirkonkulman kerrostalon tiloissa tehdään samoin kun koulun palvelukuvauksessa on kuvattu. KYSYMYS 5 Hintalomakkeessa on vain yhdet kohdat ylläpito- ja perussiivouksissa Kirkonkulman kohdalla, eli niihin laitetaan sekä koulun että kerrostalon hinnat/työajat yhteenlaskettuna? VASTAUS KYSYMYKSEEN 5 Kyllä, kyseisissä kohdissa Kirkonkulma tarkoittaa Kirkonkulman kokonaisuutta, johon kuuluvat koulu ja asuinrakennus. KYSYMYS 6 Kysymyksiä koskien kiinteistönhoitoa. Osakokonaisuus 2 Kettumäentie 2 A:n ja Ojoisten lastentalosta puuttuvat tilatiedot. Myös optiokohteesta Veteraanipolku tarvitaan myös tilatiedot ja pihakuva, josta näkee hoitoalueet. Kaikki kohteet Tarvitsen kaikki talotekniset laitetiedot niistä laitteista, jotka sisältyvät palvelukuvaukseen. (ilmanvaihto, lämmitys, palolaitteet jne.) VASTAUS KYSYMYKSEEN 6 Tiedot taloteknisistä laitteista on lisätty seuraavalle Internet-sivulle: Ojoisten lastentalon tilaluettelo on osakokonaisuus 2:n liitteissä. Kettumäentie 2 A:ssa tarjouspyyntö koskee kiinteistönhoitoa. Veteraanipolku 1:stä ei toimiteta tilatietoja eikä pihakuvaa, koska Veteraanipolku 1:n osalta palvelun sisällöstä ja hinnoista neuvotellaan sopimuskauden aikana erikseen, mikäli ostaja päättää laajentaa kiinteistönhoito- ja/tai siivouspalvelut koskemaan myös ko. kiinteistöä.

4 4 KYSYMYS 7 Kirkonkulman koulun asuinrakennuksen tilaluettelossa on mm. sauna yms. tiloja kellarikerroksessa. Palvelukuvauksessa ei mainita mitään kellarikerroksen tiloja. Kuuluvatko siivousohjelmaan? Jos, niin millä ohjelmalla? VASTAUS KYSYMYKSEEN 7 Kellarikerroksen tilat eivät kuulu siivousohjelmaan. Kun tiloissa tarvitaan siivousta, se tilataan erikseen (muut tehtävät työt). KYSYMYS 8 Kysymyksiä liittyen Ojoisten tulevaan lastentaloon: - Tuleeko sprinklerlaite? Mikäli tulee, kuinka monta erillistä? - Tuleeko rikosilmoitinlaitetta? Mikäli tulee, kuinka monta erillistä? - Paloilmoitinjärjestelmien -/ keskusten lukumäärä? VASTAUS KYSYMYKSEEN 8 Suunnittelu kesken, mutta sprinkleriä ei tule. Rikosilmoitinlaite/paloilmoitinjärjestelmä tulee (yhteinen keskus). KYSYMYS 9 Viherkasvit? - Miten määritellään hoidettavien kasvien määrä tarjoukseen? - Mitkä kasvit hoidetaan? - Kuka maksaa mullat ja lannoitteet? VASTAUS KYSYMYKSEEN 9 Korjaus tarjouspyyntöasiakirjoihin: Muutos siivouspalvelujen palvelukuvauksien kohtaan harvemmin tehtäviä töitä: Aula- ja käytävätilojen viherkasvien kastelun lisäksi niistä poistetaan roskat. Muu kasvien hoito jätetään pois. Toisin sanoen tarjottaviin hintoihin tulee sisällyttää aula- ja käytävätilojen viherkasvien kastelu sekä roskien poistaminen aula- ja käytävätilojen viherkasveista. Tarjottaviin hintoihin ei tule sisällyttää viherkasvien hoitoa muilta osin.

5 5 KYSYMYS 10 Päällystealueiden puhtaanapito - Kuinka monta kertaa vuodessa päällystealueiden on puhdistus (harjaus/ pesu) per vuosi on sisällyttävä palvelumaksuun? VASTAUS KYSYMYKSEEN 10 Ks. liitteessä numero 5 oleva kiinteistönhoidon palvelukuvaus ja sen kohta 3.1 Päällysteet. KYSYMYS 11 Onko päiväkodeissa siivoukselle aikarajoitteita, saako siivota lasten aikana? päiväkotien toiminta-ajat? Ja mitkä ovat VASTAUS KYSYMYKSEEN 11 Aikarajoitteita päiväkotien siivoukselle ei ole; Ojoisten lastentalon päiväkodin toive on, että siivous tehdään ainakin osittain toiminta-ajan ulkopuolella. Päiväkodit toimivat maanantaista perjantaihin klo välillä. KYSYMYS 12 Viherkasvien lannoitus ja mullan vaihto sisältyy sopimukseen, montako isoa/pientä viherkasvia kussakin kohteessa on? Sisältyykö lannoitteet ja multa myös sopimukseen? VASTAUS KYSYMYKSEEN 12 Ks. vastaus kysymykseen 9. KYSYMYS 13 Perussiivoukseen sisältyy yli 4m korkeudessa tehtävät puhdistukset, voiko mahdollisen nosturin käytön laskuttaa erikseen? VASTAUS KYSYMYKSEEN 13 Ks. vastaus kysymykseen 1.

6 6 Kysymyksiin ja vastauksiin liittyviä asiakirjoja sekä muita tarkentavia asiakirjoja (ASIAKIRJAT ) on lisätty seuraavalle Internet-sivulle: Vastaukset kysymyksiin julkaistaan seuraavassa Internet-osoitteessa (viimeistään kuusi (6) päivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista): Tarjoajan on joka tapauksessa käytävä lukemassa ja tarkistamassa kyseinen Internet-sivu kuusi (6) päivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista.

Asiakirjatyyppi 1/6 25.1.2013

Asiakirjatyyppi 1/6 25.1.2013 Asiakirjatyyppi 1/6 PALVELUKUVAUS Ojoisten Lasten talo, (päiväkoti, esikoulu, koulu ja neuvola) (elokuu 2013) Ylläpitosiivous Tuulikaapit Märkäeteiset Ovista ja ovenpielistä likaantuneiden kohtien pyyhintä

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (21) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 15.2.2013 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI LINNAN TILAPALVELUT -LIIKELAITOS 1 (18) Tarjouspyynnön liite numero 4 TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE LUONNOS 3.12.212 Kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut (Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen

Lisätiedot

Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset.

Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset. Tarjouspyynnön Nov01/2013 kohdan 24 mukaiset lisäkysymykset ja vastaukset. Kysymys 1: Kohdassa 4.4 pyydetään täyttämään tarjouspyynnön liitteeseen 3 kunkin palvelun tuottamiseen osallistuvan henkilön henkilötiedot.

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1/7 27.11.2012

Palvelukuvaus 1/7 27.11.2012 Palvelukuvaus 1/7 PALVELUKUVAUS Seminaarin koulu Seminaarinkatu 2 Ylläpitosiivous Tuulikaapit Lasipinnoilta tahrojen pyyhintä Oven kahvojen pyyhintä Mattojen imurointi Lattian nihkeä / kosteapyyhintä,(kura-aikoina

Lisätiedot

Asiakirjatyyppi 1/6 28.11.2012

Asiakirjatyyppi 1/6 28.11.2012 Asiakirjatyyppi 1/6 PALVELUKUVAUS Ojoisten Lasten talo, (päiväkoti, esikoulu, koulu ja neuvola) (elokuu 2013) Ylläpitosiivous Tuulikaapit Märkäeteiset Ovista ja ovenpielistä likaantuneiden kohtien pyyhintä

Lisätiedot

Entä A-talon vuokralaisen ikkunat (Voglia), jos vuokralainen hoitaa itse siivouksen?

Entä A-talon vuokralaisen ikkunat (Voglia), jos vuokralainen hoitaa itse siivouksen? 1 (13) SIIVOUSPALVELUT KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 8.8.2011 KYSYMYS 1 Ikkunanpesut: Perussiivous käsittää ikkunoiden pesun, lukuun ottamatta julkisivuikkunoiden ulkopintoja Luetaanko julkisivuikkunoiksi kaikki

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 2

Siivouspalvelukuvaus Liite 2 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 2 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Päiväkoti Tuulentupa Työväentalontie 2 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 161,0 m2 Päivittäinen työaika 1,75

Lisätiedot

Kuuluuko ylläpitosiivous suorittaa myös koulujen ja lukion kesäloma-aikana?

Kuuluuko ylläpitosiivous suorittaa myös koulujen ja lukion kesäloma-aikana? 1 (5) KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 9.5.2011 KYSYMYS 1 Kuuluuko ylläpitosiivous suorittaa myös koulujen ja lukion kesäloma-aikana?

Lisätiedot

Siivouspalvelujen palvelukuvaus. 1 x viikossa Kura-aikoina mattojen alta imurointi / pyyhintä, muuna aikana 1 x kuukaudessa

Siivouspalvelujen palvelukuvaus. 1 x viikossa Kura-aikoina mattojen alta imurointi / pyyhintä, muuna aikana 1 x kuukaudessa Siivouspalvelujen palvelukuvaus Kirkonkulman koulu, Vanhanpappilantie 87, 13300 Hämeenlinna Tuulikaapit Oven kahvojen pyyhintä Mattojen imurointi Kura-aikoina mattojen alta imurointi / pyyhintä, muuna

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus LIITE 1

Siivouspalvelukuvaus LIITE 1 Siivouspalvelukuvaus LIITE 1 Asiakas Sopimuskohde / osoite Ylläpitosiivous Wiitaunioni; siivouspalvelut Muurasjärven ala-aste; A-rakennus Ristimäentie 9 44 880 Muurasjärvi Siivottava pinta-ala 559,40 m2

Lisätiedot

KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu

KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu 1 (14) KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Käikälä ja Tarvasmäki, Ojoinen sekä Seminaarin koulu HANKINNAN KOHDE Seutukeskus Oy Häme pyytää Hämeenlinnan kaupungin Linnan Tilapalvelut - liikelaitoksen toimeksiannosta

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 1

Siivouspalvelukuvaus Liite 1 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 1 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Miekkarinteen päiväkoti Isoahontie 18 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 257,0 m2 Päivittäinen työaika 2,0

Lisätiedot

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 Loimaan kaupunki Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 1.YHTEISKOULU, HIRVIKOSKEN YHTENÄISKOULU JA KESKUSKOULU Työkorkeus ylläpitosiivouksessa on ylettyvyyskorkeus, harvemmin

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET

MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET MÄNTYHARJUN KUNNAN SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINNASTA ESITETYT LISÄ- KYSYMYKSET JA NIIHIN ANNETUT VASTAUKSET 1. Hankinnasta esitetyt lisäkysymykset Tarjouspyynnön mukaan tarjouspyynnön sisältöön liittyvistä

Lisätiedot

Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F Vantaa Y-tunnus:

Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F Vantaa Y-tunnus: Clean Spot Oy Pallastunturinkuja 1 F 01280 Vantaa 020 719 1470 petri.niemi@cleanspot.fi Y-tunnus: 1875768-5 TYÖOHJE JA SOPIMUSEHDOT 2019 YLEISET TEHTÄVÄT / KAIKKI TILAT Lattioiden imurointi ja pyyhintä:

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA Paraisten kaupunki TARJOUSPYYNTÖ Palvelutoiminnot Rantatie 28 21600 PARAINEN 25.4.2014 TARJOUSPYYNTÖ PARAISTEN KAUPUNGIN, PARAISTEN KUNTA- ALUEEN SIIVOUSPALVELUISTA 1. OSTAJA Paraisten kaupunki (y-tunnus

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus Liite 3

Siivouspalvelukuvaus Liite 3 1 Siivouspalvelukuvaus Liite 3 Asiakas Sopimuskohde / osoite Wiitaunioni; siivouspalvelut Kuntoutumiskeskus Miekku Haapaniementie 27 44 500 VIITASAARI Siivottava pinta-ala 440,40 m 2 Työaika on 2,0 h/kerta;

Lisätiedot

Siivouspalvelukuvaus LIITE 2

Siivouspalvelukuvaus LIITE 2 1 Siivouspalvelukuvaus LIITE 2 Asiakas Sopimuskohde / osoite Ylläpitosiivous Wiitaunioni; siivouspalvelut Muurasjärven kotipalvelu Toukolantie 7 44 880 Muurasjärvi Siivottava pinta-ala 49,5 m2 Säännöllisin

Lisätiedot

YHTEENVETO LISÄKYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA TARJOUSPYYNTÖÖN:

YHTEENVETO LISÄKYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA TARJOUSPYYNTÖÖN: YHTEENVETO 1 (6) YHTEENVETO LISÄKYSYMYKSISTÄ JA VASTAUKSISTA TARJOUSPYYNTÖÖN: Hämeen ammattikorkeakoulu 22.02.2016: Siivouspalvelut Kysymys Vastaus Täydennys tarjouspyyntöön: Sopimuksen yleisenä sopimusehtona

Lisätiedot

Siivouskilpailutus 2018 Liite 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6

Siivouskilpailutus 2018 Liite 2. Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6 Siivouskilpailutus 2018 Liite 2 Rovaniemen koulutuskuntayhtymän kiinteistöjen toiminnankuvaukset: 1/6 1. Kairatie 75, osoite: Kairatie 75 96100 Rovaniemi ROI kaupunki Kiinteistöissä toimii Vaaranlammen

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET. Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ 1.11.2011 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET Tarjouspyyntö RUOKAKULJETUKSISTA LÄHTÖPAIKKANA KAURIALAN KESKUSKEITTIÖ KYSYMYS 1 Kysymys koskee seuraavia kuljetettavia alueita: 2. Hauho - pudotuspisteitä n. 24

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. HÄMEENLINNAN KAUPUNKI YHDYSKUNTARAKENNE 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE Tiehöylä Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen jättäessään

Lisätiedot

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1

Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 Loimaan kaupunki Tilattavan siivouspalvelun kuvaus ja vähimmäisvaatimukset Liite 1 1. YHTEISKOULU Työkorkeus ylläpitosiivouksessa on ylettyvyyskorkeus, harvemmin tehtävissä ja perussiivouksessa on huonekorkeus.

Lisätiedot

Siivouskilpailutus Liite 1.

Siivouskilpailutus Liite 1. PUHTAUSTASOLUOKITUS A Ylläpitosiivous Näitä puhtaustasoja sovelletaan tilojen siivouksessa yleisesti. Tasoja sovelletaan niissä tiloissa, joiden osalta muuta ei ole tuotu tarjouspyynnössä tai sen liitteissä

Lisätiedot

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö

1/8. 85, / kuukausi. Max pisteet Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet. 2,000 52,5 / tunti / yksi henkilö 1/8 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO HEL2014-014568 / Tallinnanaukion tori- ja tapahtuma-alueen ympäristön puhtaanapito ja talvikunnossapito (Pisteytys kohderyhmittäin) Saapuneita tarjouksia yhteensä: 2 Kelvollisia

Lisätiedot

Psykiatrisen palveluasumisen hankinta 749/02.08.00/2013

Psykiatrisen palveluasumisen hankinta 749/02.08.00/2013 1 (7) 28.8.2013 Psykiatrisen palveluasumisen hankinta 749/02.08.00/2013 Tarjouspyyntöön on tullut määräaikaan 23.8.2013 mennessä seuraavat 35 kysymystä, joihin vastaamme alla. Liitteitä 5 ja 6 on korjattu,

Lisätiedot

VANHUSPALVELUKESKUKSEN SIIVOUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ

VANHUSPALVELUKESKUKSEN SIIVOUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ VANHUSPALVELUKESKUKSEN SIIVOUSPALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 2 TARJOUSPYYNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 OSTAJA... 3 2 HANKINTAMENETTELY... 3 3 TARJOUSPYYNNÖN KOHDE... 3 4 KOHTEEN NÄYTTÖ... 4 5 HANKITTAVAN PALVELUN SISÄLTÖ...

Lisätiedot

Siivouspalvelujen palvelukuvaus

Siivouspalvelujen palvelukuvaus Siivouspalvelujen palvelukuvaus Tarvasmäen päiväkoti, Versotie 1, 13300 Hämeenlinna Tuulikaappi Ovista ja ovenpielistä likaantuneiden kohtien pyyhintä Kura-aikoina mattojen imurointi joka päivä; Muina

Lisätiedot

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET

8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET 8.10.2014 LISÄKYSYMYKSET SEKÄ NIIDEN VASTAUKSET, PESU- JA PUHDISTUSAINEET, SIIVOUSVÄLINEET, JÄTEPUSSIT JA SANITEETTITARVIKKEET Tarjouspyyntöön määräaikaan 6.10.2014 klo 14.00 mennessä esitetyt kysymykset

Lisätiedot

Tarjouspyyntö siivouspalveluista D/192/ /2016 Liite 2.

Tarjouspyyntö siivouspalveluista D/192/ /2016 Liite 2. PUHTAUSTASOLUOKITUS A Ylläpitosiivous Näitä puhtaustasoja sovelletaan tilojen siivouksessa yleisesti. Tasoja sovelletaan niissä tiloissa, joiden osalta muuta ei ole tuotu tarjouspyynnössä tai sen liitteissä

Lisätiedot

Tehostetun palveluasumisen tilojen puhtaanapito työohjeiden mukaisesti. LIITE 5

Tehostetun palveluasumisen tilojen puhtaanapito työohjeiden mukaisesti. LIITE 5 PALVELUKUVAUS 27.12.2016 Juuan kunta / Puhtauspalvelut Juuan kunta toteuttaa Siun soten puhtauspalvelut. Siun soten ostama palvelu sisältää palvelukuvauksen ja liitteinä olevien työohjeiden mukaisen puhtaanapidon.

Lisätiedot

S O T K A M O N K U N T A A T E R I A - J A P U H T A A N A P I T O P A L V E L U T

S O T K A M O N K U N T A A T E R I A - J A P U H T A A N A P I T O P A L V E L U T Sotkamon kunta / sivistys palvelut PL 24 88601 SOTKAMO tarjouspyyntö 6.11.2012 TARJOUSPYYNTÖ 1. EMÄNTÄKOULUN ALUEEN KIINTEISTÖJEN SIIVOUSPALVELUSTA Osoite: Vuokattiopistontie 9, 88601 Vuokatti Kerrostalo

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 10.12.2012 1 (9) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN Tarjouspyyntö 7.11.2012 PALVELUSETELIRATKAISU Hämeenlinnan kaupunki (optioina Hattulan kunta ja Janakkalan kunta) Yleistä tietoa sosiaali- ja terveydenhuollon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA

TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1/5 1.9.2016 TARJOUSPYYNTÖ LIETOHALLIN PALVELUISTA JA LIEDON LUKION SIIVOUKSESTA 1 HANKINNAN KOHDE Liedon kunta pyytää tarjouksia Liedon keskustaajamaan sijoittuvan Lietohallin palveluista ja Liedon lukion

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) HEL 2014-004942 H009-14 Loponen 12.6.2014 KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1 (6) VASTAUKSET MÄÄRÄAIKAAN 5.6.2014 KLO 12.00 MENNESSÄ SAATUIHIN KYSYMYKSIIN KOSKIEN TARJOUSPYYNTÖÄ LÄÄKKEIDEN ANNOSJAKELUN JA TOIMITUSPALVELUN HANKINTA Huom! Samaa asiaa useammin

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys

Pohjois-Karjalan hankintatoimi. Päiväys 1/5 Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Polkka - Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy Asia ja sen selvitys Tarjouspyyntö 131589 Siivouspalvelujen puitejärjestely ylläpito-, perus-,

Lisätiedot

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään

Voidaanko tarjota käyttäjähallinta optiona? - Koska muussa muodossa hinnoiteltu tarjous hylätään 10.11.2010 1 (6) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 10.11.2010 TARJOUSPYYNTÖ SÄHKÖISESTÄ TILAUSJÄRJESTELMÄSTÄ KYSYMYS 1 Mikäli ette saa hyväksyttäviä tarjouksia niin keskeytättekö hankinnan vai jatkatteko

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. JANAKKALAN KUNTA 1 (9) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 27.2.2013 Janakkalan markkinointiviestintäkumppanuus Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Lohjan kaupungin toimitilojen kiinteistönhoito- ja siivouspalvelujen asiakastyytyväisyyskysely

Lohjan kaupungin toimitilojen kiinteistönhoito- ja siivouspalvelujen asiakastyytyväisyyskysely Lohjan kaupungin toimitilojen kiinteistönhoito- ja siivouspalvelujen asiakastyytyväisyyskysely Kokonaisvastaajamäärä: 59 1. Ulkoalueen hoitotyöt Kysymykseen vastanneet: 58 Huolehdimme koneaurauksesta ja

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. SIIVOUSPALVELUJEN TARJOUSPYYNNÖN LIITE NUMERO 5 1 (12) TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut (Hämeenlinnan Asunnot Oy) Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous-

Lisätiedot

Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015

Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015 Talvihoitotöiden hankinta 2012-2015 Tiedotustilaisuus 15.8.2012 Tervetuloa! 2 Paikalla kaupungin edustajia: Vs. Kunnossapitopäällikkö Pekka Ahomies Rakennuspäällikkö Matti Toivonen Kuljetuspäällikkö Hannu

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 29.2.2012 1 (5) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET KYSYMYKSIIN 29.2.2012 Tarjouspyyntö 2012 RUOKAPALVELUT (KALVOLA JA RENKO) Hämeenlinnan kaupunki KYSYMYS 1 Soveltuvuusperusteet (liite 8), kohta 1. 1. Tarjoajayritystä

Lisätiedot

Nokianvirran 10 luokka, noin 256 m2 Yrittäjäkatu 11, 37100 Nokia. Keskusurheilukentän huoltorakennus, n. 200 m2 Hinttalankatu 6, 37100 Nokia

Nokianvirran 10 luokka, noin 256 m2 Yrittäjäkatu 11, 37100 Nokia. Keskusurheilukentän huoltorakennus, n. 200 m2 Hinttalankatu 6, 37100 Nokia 1 Nokian kaupunki Tekninen keskus Siivousyksikkö TARJOUSPYYNTÖ NOKIAN KAUPUNGIN LIIKUNTATILOJEN SIIVOUSPALVELUT HANKINNAN KOHTEET Hankinnan kohteena on Nokian kaupungin (jäljempänä Tilaaja) tilojen ylläpito-

Lisätiedot

Hyvinkään Vuokra-Asunnot Oy: Lämmityksen ohjaus- ja seurantajärjestelmä

Hyvinkään Vuokra-Asunnot Oy: Lämmityksen ohjaus- ja seurantajärjestelmä Hyvinkään Vuokra-Asunnot Oy: Lämmityksen ohjaus- ja seurantajärjestelmä Osallistumishakemukseen liittyviä kysymyksiä saapui määräaikaan 15.11.2014 klo 12.00 mennessä 18 kappaletta. Ohessa on yhteenveto

Lisätiedot

KIINTEISTÖJEN TILAT Liite 6 1(74)

KIINTEISTÖJEN TILAT Liite 6 1(74) 1(74) ANTTILAN PÄIVÄKOTI Siivottava pinta-ala 484 Tiedot ovat puutteellisia Numero Tila m² Ikkuna 123 Käytävä 13,5 5 x vko Upofloor, Lifeline ei ei ei 3 Siivoustiheys lattiamateriaali Lamput iv-päät. Matto

Lisätiedot

Tarjouspyyntö - Sivu 1/5 Tekniset palvelut/ Ruoka- ja siivouspalvelut

Tarjouspyyntö - Sivu 1/5 Tekniset palvelut/ Ruoka- ja siivouspalvelut Tarjouspyyntö - Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 1 Hankinnan kohde 2 Hankintailmoitus 3 Sopimusaika 4 Hankintamuoto Mäntsälän kunta pyytää tarjoustanne puhtaanapitopalveluista ja ruokapalveluista Mäntsälän kunnan

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013

HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) SOSIAALI- JA TERVEYSVIRASTO Sairaala-apteekki 5.3.2013 HELSINGIN KAUPUNKI 1 (5) VASTAUKSET SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN, SAIRAALA- APTEEKIN TARJOUSPYYNTÖÖN MÄÄRÄAIKAAN MENNESSÄ ESITET- TYIHIN KYSYMYKSIIN JA TARKENNUS LÄÄKKEELLISTEN KAASUJEN TARJOUSPYYNTÖÖN

Lisätiedot

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön?

Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Onko tarkoitus ottaa hankittava järjestelmä kerralla 350 työntekijän käyttöön? Vastaus: Hankinta vaiheistetaan, kts. tarjouspyyntö kohta 7.6: Tavoitteena on suorittaa toimitus yksikkö kerrallaan, mutta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Kiinteistönhoito. Sammakkolammentie 2, Kuopio

TARJOUSPYYNTÖ. Kiinteistönhoito. Sammakkolammentie 2, Kuopio TARJOUSPYYNTÖ Kiinteistönhoito Sammakkolammentie 2, Kuopio 1.2.2017 Sivu 2/5 Sammakkolammentie 2, Kuopio 1. KOHDETIEDOT Tilaaja Savon koulutuskuntayhtymä PL 87 70101 Kuopio Tilaajan yhteyshenkilö Ari Orsjoki

Lisätiedot

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena?

1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen toteuttamaan ryhmämuotoisena? Tarjouspyyntö UUDELY/5434/2015 AMMATILLISEN KOULUTUKSEN TARJOUSPYYNTÖ UUSIMAA KYSYMYKSET JA VASTAUKSET 1. KYSYMYS Taloushallinnon koulutus on volyymihankintapyyntö. Tiedustelisin pystyykö tämän koulutuksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan kunta

TARJOUSPYYNTÖ. Tuusulan kunta TARJOUSPYYNTÖ Tuusulan kunta Tarjouspyyntö 27.1.2015 2/6 Tarjouspyyntö 1. Tilaaja Tuusulan kunta Tekninen toimi, tilakeskus Koskenmäenpolku 4, PL 60 04301 Tuusula 2. Tarjottavat kohteet Tuusulan kunta

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 88. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 88. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 27.03.2017 Sivu 1 / 1 482/2017 02.08.00 88 Valtuustokysymys koulujen siivoukseen liittyvien ostopalvelujen ongelmista (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Aija Leino, puh. 050 566 7134

Lisätiedot

Siivottaviin kohteisiin järjestetään esittely-/ tutustumistilaisuus.

Siivottaviin kohteisiin järjestetään esittely-/ tutustumistilaisuus. TARJOUSPYYNTÖ 1(7) TARJOUSPYYNTÖ SIIVOUSPALVELUSTA 1. Hankinnan kohde Nurmijärven kunnan hankintapalvelut pyytää tarjoustanne Klaukkalan jäähallin ja Nurmijärven sosiaalitoimiston siivouspalveluista. Tarjouskilpailun

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (10) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev 21.4.2015 Hankintapäällikkö

Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (10) Opetusvirasto Hallinto- ja kehittämiskeskus/opev 21.4.2015 Hankintapäällikkö Helsingin kaupunki Tarjouspyyntö 1 (10) Koulujen ja oppilaitosten erikoisikkunoiden ja päiväkotien ikkunoiden pesupalvelujen hankinta 2015 HEL 2015-004734 T 02 08 02 00 1. Hankinnan kohde Helsingin kaupungin

Lisätiedot

SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankinnan kohde ja kuvaus

SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) SIIVOUSPALVELUIDEN HANKINTA 1.8.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Sopimuskausi Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta liitteissä 5 A - F mainittujen

Lisätiedot

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA

JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä Tarjouspyyntö Sivu 1/5 JALASJÄRVEN KUNTA PYYTÄÄ KIRJALLISTA TARJOUSTANNE KATUVALAISTUKSEN OHJAUSJÄRJESTELMÄSTÄ JA OHJAUSLAITTEISTA KOKONAISTOIMITUKSENA Hankittava kokonaisuus

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (6) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Huolto ja siivous Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen. Tarjouksen

Lisätiedot

Robottisiivouksen kehittämisen moniasiakasprojekti case Porvoo. Marianne Seppänen Palvelupäällikkö, Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut

Robottisiivouksen kehittämisen moniasiakasprojekti case Porvoo. Marianne Seppänen Palvelupäällikkö, Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut Robottisiivouksen kehittämisen moniasiakasprojekti case Porvoo Marianne Seppänen Palvelupäällikkö, Liikelaitos Porvoon Tilapalvelut Robottisiivous Yritysesittely Robottisiivoushanke Tavoitteet Testikohteet

Lisätiedot

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka?

1. kysymys: Tarjous annetaan tarjouspyynnön liitteenä olevilla kahdella lomakkeella. Voihan samassa tarjouksessa olla useampi hoitopaikka? HUOM! TARJOUSPYYNTÖÄ ON KORJATTU 28.11.2012. Lisätieto 28.11.2012 Hammaslääkäripalvelut TRE: 7514//02.07.01/2012 Vastaukset täydentävät vaatimusmäärittelyämme lisätietona ja ne tulee ottaa huomioon tarjousta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ/ Vastuunjakotaulukko. Liite 3

TARJOUSPYYNTÖ/ Vastuunjakotaulukko. Liite 3 TARJOUSPYYNTÖ/ Vastuunjakotaulukko Liite 3 Sopimuskauden alkaessa olemassa oleva irtaimisto ja laitteet annetaan palveluntuottajan käyttöön veloituksetta. Em. määrät ja kunto vaihtelevat, joten liitteessä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2012. Luettelo kiinteistöistä on tämän tarjouspyynnön liitteenä numero 3.

TARJOUSPYYNTÖ 20.6.2012. Luettelo kiinteistöistä on tämän tarjouspyynnön liitteenä numero 3. 1 (8) SIIVOUSPALVELUT Seutukeskus Oy Häme pyytää Hämeenlinnan Asunnot Oy:n (www.hmlasunnot.fi) toimeksiannosta tarjoustanne kiinteistöjen siivouspalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Lisätiedot

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin.

LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO ALKAEN TOISTAISEKSI. Hankintaa ei saa jakaa osiin. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) LINJA-AUTON KULJETTAJIEN WC- JA TAUKOTILOJEN SEKÄ YLEISÖWC-TILOJEN SIIVOUS JA HUOLTO 1.6.2012 ALKAEN TOISTAISEKSI Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää

Lisätiedot

Työmaan siivous pintojen ja kalusteiden asennuksen aikana

Työmaan siivous pintojen ja kalusteiden asennuksen aikana KUOPION KAUPUNKI RAKENNUSSIIVOUSOHJE 1(5) Tilakeskus Siivoustoimi 8.2.2006 raksiivohj.doc RAKENTAMISEN AIKAINEN SIIVOUS - Urakoitsijoiden vastuut rakennussiivouksesta ja jätteiden lajittelusta määritellään

Lisätiedot

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020)

TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020) 1 (5) TARJOUSPYYNNÖN LIITE 5(B) TARJOUSLOMAKE, KALENTERIVUOSI 2019 (OPTIO 2020) Ohje tarjoajalle: Tarjoajan tulee antaa tarjouksessaan kaikki tässä lomakkeessa pyydetyt tiedot. Tarjoaja voi halutessaan

Lisätiedot

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014

OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 OPPILASKULJETUKSET 2013-2014 2 Kohde ja sopimuskausi Mäntsälän kunta / pyytää tarjouksia kunnan alueen perusopetuslain 32 :n mukaisista oppilaskuljetuksista liitteessä 1 kuvatuille reiteille. Kuljetukset

Lisätiedot

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos Ikkunoiden pesu- ja yläpölyjen puhdistuspalvelu hankinta Yleistä pyytää Teiltä tarjousta ikkunoiden pesuista ja yläpölyjen puhdistuksesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Oulun Serviisi on Oulun kaupungin

Lisätiedot

PANKKIPALVELUT HANKINNAN KOHDE. Hankinnan kohteena on ostajan tarvitsema pankkipalvelukokonaisuus, joka käsittää seuraavat osat:

PANKKIPALVELUT HANKINNAN KOHDE. Hankinnan kohteena on ostajan tarvitsema pankkipalvelukokonaisuus, joka käsittää seuraavat osat: 1 (8) PANKKIPALVELUT Seutukeskus Oy Häme pyytää Hattulan kunnan toimeksiannosta tarjoustanne pankkipalvelukokonaisuudesta tämän tarjouspyynnön liitteineen mukaisesti. Sopimuskausi on 1.4.2013 31.12.2015

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

Kerkkoon palveluosuuskunta Siivous- ja kotipalvelu

Kerkkoon palveluosuuskunta Siivous- ja kotipalvelu Kerkkoon palveluosuuskunta Siivous- ja kotipalvelu Asiakas Ohjeita työlistan täyttämiseen Seuraavat taulukot ovat apuna, kun mietit, mitä erilaisia työtehtäviä haluaisit siivoojan tekevän kodissasi ja

Lisätiedot

Kyyjärven Paletti Oy; kiinteistönhoito + siivous + ulkoalueiden hoito

Kyyjärven Paletti Oy; kiinteistönhoito + siivous + ulkoalueiden hoito TARJOUSPYYNTÖ 30.8.2019 Kyyjärven Paletti Oy; kiinteistönhoito + siivous + ulkoalueiden hoito Pyydämme tarjouksia Kyyjärven Paletin kiinteistön ylläpidosta. Tarjouksia pyydetään kolmesta osa-alueesta,

Lisätiedot

Anneli Ruotsalainen Siivouspäällikkö Joensuun kaupunki

Anneli Ruotsalainen Siivouspäällikkö Joensuun kaupunki Anneli Ruotsalainen Siivouspäällikkö Joensuun kaupunki Olen Anneli Ruotsalainen ja toimin Joensuun kaupungin Teknisen keskuksen Siivouspalvelut - yksikössä siivouspäällikkönä, jossa tehtävässä olen ollut

Lisätiedot

SOTAINVALIDIEN (15 %) SIIVOUS- JA ASIOINTIPALVELUJEN HANKINTASOPIMUS

SOTAINVALIDIEN (15 %) SIIVOUS- JA ASIOINTIPALVELUJEN HANKINTASOPIMUS 1(5) Sotainvalidien siivous - ja asiointipalvelu SOTAINVALIDIEN (15 %) SIIVOUS- JA ASIOINTIPALVELUJEN HANKINTASOPIMUS Sopimuksen osapuolet TORNION KAUPUNKI (tilaaja / ostaja ) ja SOVEA Oy (palvelutuottaja

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 1 (5) YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELUPALVELUIDEN PUITESOPIMUS 2014 2016 LISÄKIRJE 1 Liittyen 13.2.2014 päivättyyn tarjouspyyntöön koskien Järvenpään kaupungin Yhdyskuntatekniikan suunnittelupalveluiden

Lisätiedot

SMC Palvelut Oy. Porin Kotipalvelu Oy. Siivouspalvel u Suomi Ky

SMC Palvelut Oy. Porin Kotipalvelu Oy. Siivouspalvel u Suomi Ky 14.11.2016 1/4 TARJOUSTEN VERTAILUTAULUKKO (Pisteytys kokonaishankinnan mukaan) : 6 : 6 Annettu tieto Pisteet Annettu tieto Pisteet --- 25,40 /tunti --- 22,63 /tunti --- 23,00 /tunti --- 20,50 /tunti ---

Lisätiedot

Tietokannan luominen:

Tietokannan luominen: Moodle 2 Tietokanta: Tietokanta on työkalu, jolla opettaja ja opiskelijat voivat julkaista tiedostoja, tekstejä, kuvia, linkkejä alueella. Opettaja määrittelee lomakkeen muotoon kentät, joiden kautta opiskelijat,

Lisätiedot

2. Käyntikortti: materiaalina Munken Polar- Kysymys: paperin neliömassa ( = g/m2) puuttuu.

2. Käyntikortti: materiaalina Munken Polar- Kysymys: paperin neliömassa ( = g/m2) puuttuu. Kysymykset ja vastaukset tarjouspyyntöön HSL:n painotöistä sekä painotuotteiden varastointi- ja logistiikkapalveluista vuosille 2015-2016 sekä optio vuosille 2017 ja 2018 Kysymykset, jotka koskevat liitettä

Lisätiedot

KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu

KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu 1 (29) KIINTEISTÖNHOITO- JA SIIVOUSPALVELUT Hätilän koulu ja lukio sekä Tuomelan koulu HANKINNAN KOHDE Linnan Tilapalvelut -liikelaitos (www.hameenlinna.fi/paatoksenteko-ja-talous/kaupunginorganisaatio/konserniyhtiot/linnan-tilapalvelut/)

Lisätiedot

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010

KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010 3.11.2010 1 (5) KYSYMYKSET JA VASTAUKSET TARJOUSPYYNTÖ - RUOKAKULJETUKSET HÄMEENLINNAN YDINKESKUS- TAN ALUE, 20.10.2010 KYSYMYS 1 Onko kuljetusreitit palveluntuottajan (kuljetusyritys) vapaasti laadittavissa

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset:

Kysymykset ja vastaukset: Kysymykset ja vastaukset: Kysymys 1 Voidaanko JYSE2009 Palvelut sopimusehtoja täydentää JIT2007 sopimusehdoin (Yleiset sopimusehdot, JIT2007 sovellukset, JIT2007 Palvelut)? Vastaus 1 Hankinnassa noudatetaan

Lisätiedot

Palveluntuottaja hyväksyy esitetyt vaatimukset tarjouspyynnön liitteellä 3, Hankinnan kohteisiin ja tarjoukseen liittyvät vähimmäisvaatimukset.

Palveluntuottaja hyväksyy esitetyt vaatimukset tarjouspyynnön liitteellä 3, Hankinnan kohteisiin ja tarjoukseen liittyvät vähimmäisvaatimukset. PALVELUN KUVAUS JA VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Tällä liitteellä annetaan tietoja hankinnan kohteesta sekä määritellään palvelun vähimmäisvaatimukset, jotka palveluntuottajan on täytettävä koko sopimuskauden ajan.

Lisätiedot

LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET 5 X VIIKOSSA SUORITETTAVAT TYÖT

LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET 5 X VIIKOSSA SUORITETTAVAT TYÖT Otaniemen palvelukuvaus 1 (7) LÄÄKÄRIEN JA TERVEYDENHOITOJIEN VASTAANOTTOHUONEET Työ- ja tutkimuspöytien pyyhintä vapailta pinnoilta Ovenkahvat ja valokatkaisijoiden pyyhintä Pesualtaiden puhdistus ja

Lisätiedot

14.11.2013. SOPIMUSKAUSI Sopimuskausi 1.1.2014 31.12.2014 + mahdollinen optio 1.1.2015 31.12.2016

14.11.2013. SOPIMUSKAUSI Sopimuskausi 1.1.2014 31.12.2014 + mahdollinen optio 1.1.2015 31.12.2016 Tekninen toimi 14.11.2013 ULKOALUEIDEN HOITO- JA KUNNOSSAPITOTYÖT TARJOUSPYYNTÖ Nivalan kaupungin tekninen toimi pyytää seuraavien ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitopalveluista: Tori, Linja-autoasema,

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (7) H a n k in ta - ja k ilp ailu tta m is yk s ik k ö 14.2.2013 Iittala-Hämeenlinna -vesihuoltolinjan urakoinnit (HS-Vesi) HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut

Lisätiedot

PUHTAUS- JA KIINTEISTÖPALVELUALA OSAAMISTARJOTIN

PUHTAUS- JA KIINTEISTÖPALVELUALA OSAAMISTARJOTIN PUHTAUS- JA KIINTEISTÖPALVELUALA OSAAMISTARJOTIN 27.12.2018 1 Sisällys Perussiivouspalvelut... 2 Perussiivouspalvelujen perusteet... 2 Perussiivouspalvelujen pintamateriaalit... 2 Perussiivouspalvelujen

Lisätiedot

Iisalmen kaupunki Sivistyspalvelukeskus Ruoka- ja siivouspalvelut 9.1.2014

Iisalmen kaupunki Sivistyspalvelukeskus Ruoka- ja siivouspalvelut 9.1.2014 Tarjouspyyntö 1 (6) Vastaanottaja Viite: hankintailmoitus sähköisessä ilmoituskanava HILMAssa ja Euroopan unionin virallisessa lehdessä. Siivouspalvelut Iisalmen kaupungin ruoka- ja siivouspalvelut pyytää

Lisätiedot

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL

LISÄKIRJE NRO 1 Katu- ja puisto-osasto Investointitoimisto HEL KATUJEN SUUNNITTELUN PUITESOPIMUS 2016-2017 Helsingin kaupungin rakennusviraston katu- ja puisto-osasto on pyytänyt tarjoustanne otsikossa mainitusta puitesopimuksesta 15.10.2015 päivätyllä tarjouspyynnöllä

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009

Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 Tarjouspyyntö 1 (10) 16.11.2009 SAIRAALA- JA HOITOKALUSTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde Pyydämme tarjoustanne Janakkalan kunnan terveyskeskussairaalan käyttöön tulevista sairaala- ja hoitokalusteista.

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 6 ) Siivouspalvelu

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 6 ) Siivouspalvelu KANKAANPÄÄN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 ( 6 ) 1. YLEISTÄ Kankaanpään kaupunki on monipuolinen varuskuntakaupunki Pohjois-Satakunnan ytimessä. Kankaanpään kaupungin tukipalveluyksikkö huolehtii toimistopalvelujen,

Lisätiedot

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut.

HUOM! Sinisellä taustavärillä on merkitty tarjoajan täytettäväksi tarkoitetut sarakkeet/kohdat/solut. 1 (8) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Tervakosken elokuvateatterin digitalisointi Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

Kysymykset ja vastaukset

Kysymykset ja vastaukset Viite: TH01/PeRo Lapin ammattikorkeakoulu Oy Kysymykset ja vastaukset TYÖTERVEYSPALVELUIDEN HANKINTA Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Kysymykset ja vastaukset... 3

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys

Joensuun seudun hankintatoimi. Tarjouspyyntö Päiväys 1/6 HANKINTAPÄÄTÖSPÖYTÄKIRJA Hankintayksikkö Mukana olevat muut yhteisöt: Joensuun kaupunki Joensuun kaupunki / Pohjois-Karjalan pelastuslaitos Joensuun kaupunki / Kaupunkirakenneyksikkö Joensuun kaupunki

Lisätiedot

Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne.

Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ SOTAINVALIDIEN SIIVOUSPALVELUISTA Äänekosken kaupunki pyytää tarjoustanne. Tuoteryhmä Siivouspalvelut Tarjouspyynnön sisältö ja laajuus Sotainvalidien siivouspalvelulla tarkoitetaan

Lisätiedot

Puistokadun koulun, liikuntahallin ja urheilukeskuksen siivousta on hoitanut SOL-Palvelut Oy alkaen. Sopimus päättyy

Puistokadun koulun, liikuntahallin ja urheilukeskuksen siivousta on hoitanut SOL-Palvelut Oy alkaen. Sopimus päättyy Kaupunginhallitus 230 14.08.2017 Kaupunginhallitus 262 11.09.2017 Siivouspalveluiden kilpailuttaminen 98/10.03.02/2017 828/10.03.02/2015 Kh 11.05.2015 156 Vuoden 2015 talousarviossa on linjattu, että vuoden

Lisätiedot

KORJATTU. TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut

KORJATTU. TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut 1 (11) Hankinta- ja kilpailuttamisyksikkö KORJATTU TARJOUS- JA HINNOITTELULOMAKE 2012 Siivouspalvelut Tarjoaja tekee tarjouksen täyttämällä ja allekirjoittamalla tämän tarjous- ja hinnoittelulomakkeen.

Lisätiedot

SOPIMUSLUONNOS PARAISTEN KAUPUNGIN SIIVOUSPALVELUISTA. Y-tunnus 0136082-5 Rantatie 28, 21600 Parainen (jäljempänä Paraisten kaupunki )

SOPIMUSLUONNOS PARAISTEN KAUPUNGIN SIIVOUSPALVELUISTA. Y-tunnus 0136082-5 Rantatie 28, 21600 Parainen (jäljempänä Paraisten kaupunki ) Liite 5 SOPIMUSLUONNOS PARAISTEN KAUPUNGIN SIIVOUSPALVELUISTA OSTAJA Paraisten kaupunki Y-tunnus 0136082-5 Rantatie 28, 21600 Parainen (jäljempänä Paraisten kaupunki ) Laskutusosoite: Paraisten kaupunki

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. 6.4.2011 D r n o : 1800 / 2011

TARJOUSPYYNTÖ. 6.4.2011 D r n o : 1800 / 2011 Sivu 1/7 TARJOUSPYYNTÖ Kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalvelut Tilaaja Sopimuskausi Pyydämme tarjoustanne kiinteistönhoito- ja kunnossapitopalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti

Lisätiedot