LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 4/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 44

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 21.4.2011 N:o 4/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 28.4.2011 Sivu 44"

Transkriptio

1 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 44 Kokousaika Torstai kello Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo Pannula Simo, poissa ei varajäsentä Peura Anne Peura Reijo Pylväläinen Aimo Talka Eeva Vuojus Timo, puheenjohtaja Muut osallistujat Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Ek Terhi, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Päivi Anttonen, talousjohtaja, sihteeri Käsitellyt asiat sivut Allekirjoitukset Timo Vuojus Päivi Anttonen puheenjohtaja sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Laukaa / Allekirjoitukset Anne Peura Reijo Peura Pöytäkirja on yleisesti nähtävänä kirkkoherranvirastossa kello

2 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 45 Kokousaika Torstai klo Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 54 Kokouksen avaus 55 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 56 Pöytäkirjantarkastajien valinta 57 Työjärjestyksen hyväksyminen 58 Määräraha-anomus 59 Väentupa ry:n anomus 60 Rippileirien ohjelma- ja turvallisuusvastaavat Kysely kirkon kirjanpidon ja palkanlaskennan palvelukeskuksen asiakkaaksi liittymisestä 62 Suomen Pipliaseura ry:n vuosikokous 63 Suomen Lähetysseuran vuosikokous 64 Kaatuneiden muistopäivän seppeltenlaskijat 65 Seurakunnan toimintakertomus ja tilinpäätös Lievestuoreen Kisa Ry:n yhteistyöehdotus 67 Palkka-asia 68 Kesän 2011 vuosilomat 69 Ilmoitusasiat 70 Kokouksen päättäminen, oikaisuvaatimusohje ja valitusosoite Puheenjohtaja Timo Vuojus Pöytäkirjan nähtävänä pito Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään nähtävänä kirkkoherranvirastossa kello Nähtävänä olosta on kuulutettu virallisella ilmoitustaululla Julkipanotodistus Tämä kokouskutsu on ollut nähtävänä virallisella ilmoitustaululla

3 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 46 KOKOUKSEN AVAUS k.neuvosto 54 Kirkkoneuvoston puheenjohtaja Timo Vuojus avaa kokouksen, jonka jälkeen Marja Kallio pitää alkuhartauden. Kirkkoneuvoston puheenjohtaja avasi kokouksen, jonka jälkeen Marja Kallio piti alkuhartauden. Laulettiin virsi 342. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS k.neuvosto 55 Kutsu kirkkoneuvoston kokoukseen on toimitettava 3 päivää ennen kokousta ja siihen on liitettävä esityslista. Kokouskutsu postitetaan Kirkkoneuvosto on päätösvaltainen, kun paikalla on enemmän kuin puolet kirkkoneuvoston jäsenistä. Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kirkkoneuvosto hyväksyy esitetyn pöytäkirjan nähtävänoloajan kirkkoherranvirastossa kello PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA k.neuvosto 56 Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Anne Peura ja Reijo Peura.

4 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 47 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN k.neuvosto 57 Esityslistassa on pykälät Kirkkoneuvosto hyväksyy esityslistan kokouksen työjärjestykseksi ja päättää samalla muiden kiireelliseksi katsottavien asioiden ottamisesta käsiteltäväksi tässä kokouksessa. Kirkkoneuvosto hyväksyi esityslistan kokouksen työjärjestykseksi, ja päätti samalla ottaa seuraavat kiireelliseksi katsomansa asiat käsiteltäväksi tässä kokouksessa: 69 Nuorten Keskuksen vuosikokous edustajan valinta 70 Mieslaulajien konsertti Laukaan kirkossa 71 Ilmoitusasiat 72 Kokouksen päättäminen, oikaisuvaatimusohje ja valitusosoitus MÄÄRÄRAHA-ANOMUS k.neuvosto 58 Vuosi 2011 on Euroopan vapaaehtoistoiminnan juhlavuosi, joten Lapuan hiippakunta järjestää vapaaehtoistoiminnan juhlan Seinäjoen Lakeudenristissä. Juhlaan kutsutaan kaikki seurakuntien vapaaehtoistoiminnassa mukana olevat (kuorolaiset, lähetyksen ja diakonian vapaaehtoiset, kerhojen ohjaajat, isoset ym.). Talousarvioon ei ole varattu kyseistä juhlaa varten määrärahaa koska tieto järjestettävästä juhlasta on tullut seurakuntaan sen jälkeen kun vuoden 2011 budjetti oli jo valmis. Juhlaan tehtävän retken kustannusarvio on 1300, josta linja-auton osuus n. 800 sekä 10 /hlö osallistumismaksua. Juhlassa on ruokailu, päiväjuhla sekä juhlamessu. Kirkkoneuvosto myöntää vapaaehtoistoiminnan juhlaan tehtävää retkeä varten 1300 määrärahan. Kustannukset kirjataan seurakunnan toiminnan kehittämisen tehtäväalueelta.

5 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 48 VÄENTUPA RY:N ANOMUS k.neuvosto 59 Väentupa Ry täyttää tulevana syksynä 25 vuotta. Suunnitteilla on juhlaviikko joka päättyisi su klo Hanna Ekolan konserttiin. Konsertti olisi osallistujille ilmainen, mutta ohjelmamaksuna perittäisiin 10, jonka tuotto jakautuisi puoliksi taiteilijan ja Väentupa Ry:n kanssa. Ennen konserttia Väentupa järjestäisi soppasunnuntai ruokailun seurakuntatalolla. Väentupa anoo vuokravapautta Laukaan kirkon, seurakuntatalon ja seurakuntatalon keittiön käytöstä. Kirkkoneuvosto ei peri vuokraa Väentupa ry:ltä Laukaan kirkon, seurakuntatalon sekä seurakuntatalon keittiön käytöstä. Tuomo Mäkeläinen ei osallistunut tämän pykälän käsittelyyn. _ RIPPILEIRIEN OHJELMA- JA TURVALLISUUSVASTAAVAT KESÄLLÄ 2011 k.neuvosto 60 Seurakunta on leirejä ja retkiä järjestäessään palvelun tarjoaja jonka on lainsäädäntöön perustuen järjestettävä leiri- ja retkitoiminta turvallisesti. Laki velvoittaa seurakuntaa palvelun tarjoajana, tuottajana sekä työnantajana. Kaikilla seurakunnan järjestämillä leireillä ja retkillä on nimetty turvallisuusvastaava. Turvallisuusvastaavilla työntekijöillä on oltava vähintään SPR:n EA1 suoritettu, sekä annettu alkusammutuskoulutusta. Turvallisuusvastaava huolehtii myös turvallisuusasiakirjan laatimisesta ennen leiriä tai retkeä. Rippileirien ohjelma- ja turvallisuusvastaavat kesällä 2011: Papinniemi I Sari Höylä, lastenohjaaja Honkiniemi Eveliina Ojala, seurakuntapastori Kivilahti Laura Laitinen, seurakuntapastori Papinniemi II Sauli Mäkelä, vs. piirikappalainen Papinniemi III Antti Pirttimäki, nuorisotyönohjaaja Papinniemi IV Hilkka Talja, nuorisotyönohjaaja Papinniemi V Henna Jousmäki, nuorisotyönohjaaja Kirkkoneuvosto merkitsee rippileirien ohjelma- ja turvallisuusvastaavat tiedoksi.

6 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 49 KYSELY KIRKON KIRJANPIDON JA PALKANLASKENNAN PALVELUKESKUKSEN ASIAKKAAKSI LIITTYMISESTÄ k.neuvosto 61 Kirkkohallitus tekee selvityksen siitä, milloin kukin seurakuntatalous haluaisi liittyä kirkon talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen asiakkaaksi. Ensimmäinen mahdollinen liittymisajankohta on vuonna 2012, jolloin palvelukeskuksen on tarkoitus aloittaa toimintansa. Siirtymäkausi kestää vuoteen 2017 asti. Palvelukeskuksen pääpaikka on Oulussa, ja tämä aloittaa toimintansa ensimmäisenä ja sen jälkeen Lahti ja Kuopio sitä mukaan kun seurakuntataloudet ovat siirtymässä asiakkaiksi. Vuosittain palvelukeskus ottaa vastaan seurakuntatalouksia asiakkaiksi 2-3 erässä, ja tarkka aika sovitaan seurakunnan kanssa lähempänä erikseen. Kirkkohallitus on pyytänyt ilmoittamaan asiakkaaksi siirtymisajankohdan lisäksi, jos seurakunnalla on erityinen syy liittyä ehdotettuna aikana. Taloustoimiston kirjanpitäjän virka on täytetty määräaikaisena asti, määräaikaisuuden perusteena oli palvelukeskushanke. Palvelukeskukseen asiakkaaksi siirtyminen edellyttää taloustoimistolta tiettyjä toimintojen tarkasteluja ennen asiakkuuden alkamista, sekä koko henkilöstön kouluttamista tuleviin muutoksiin. Palvelukeskukseen siirtymisen valmistelu, sekä yhtäaikainen uuden seurakuntatalon rakennushankkeen eteenpäin vieminen työllistävät erityisesti talousjohtajaa sekä taloustoimistoa. Palvelukeskukseen asiakkaaksi siirtyminen on syytä siirtää vuodelle 2014, ja jatkaa kirjanpitäjän viran täyttöä määräaikaisena asiakkaaksi siirtymiseen asti tai siihen asti kun se on tarpeen siirtymisen jälkeen. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkohallitukselle Laukaan seurakunnan siirtymistä palvelukeskuksen asiakkaaksi vuoden 2014 aikana. _ SUOMEN PIPLIASEURA RY:N VUOSIKOKOUS k.neuvosto 62 Suomen Pipliaseura ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään AVAIN-ekumeensien raamattutapahtuman yhteydessä la klo Mikkelin maaseurakunnan Kirkonmäen seurakuntatalossa.

7 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 50 Seuran sääntöjen 12 mukaan yhteisöjäsenet voivat lähettää vuosikokoukseen yhden äänivaltaisen edustajan. Vuosikokousaineisto on luettavissa osoitteessa lähtien. Kirkkoneuvosto päättää vuosikokousedustajasta Suomen Pipliaseura ry:n vuosikokoukseen. Kirkkoneuvosto päätti, ettei Suomen Pipliaseuran vuosikokoukseen lähetetä seurakunnan edustajaa. SUOMEN LÄHETYSSSEURAN VUOSIKOKOUS k.neuvosto 63 Suomen Lähetysseuran vuosikokous järjestetään kesäkuussa lähetysjuhlien yhteydessä. Kokoukseen liittyvä aineisto saapuu seurakuntiin viikolla 17. Seurakunta valitsee kaksi vuosikokousedustajaa Suomen Lähetysseuran vuosikokoukseen. Kirkkoneuvosto päätti, ettei Suomen Lähetysseuran vuosikokoukseen lähetetä seurakunnan edustajaa. KAATUNEIDEN MUISTOPÄIVÄN SEPPELTEN LASKU k.neuvosto 64 Kaatuneiden muistopäivää vietetään Kirkkoneuvosto nimeää seurakunnan edustajat kaatuneiden muistopäivän seppelten laskuun. Kirkkoneuvosto nimesi seurakunnan edustajiksi seppelten laskuun kirkonkylälle Eila Naukkarisen ja Eeva Talkan sekä Lievestuoreelle Pentti Jääskeläisen.

8 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 51 SEURAKUNNAN TOIMINTAKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS 2010 tal.jaosto 10/2011 Ohessa taloudellisen jaoston jäsenille seurakunnan toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta Tilinpäätöksen (ulkoinen) mukaan seurakunnan toimintatuotot olivat ,78 euroa, toimintakulut ,91 euroa ja tilikauden ylijäämä ,39 euroa. Taloudellinen jaosto käsittelee toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2010, ja päättää lähettää ne kirkkoneuvoston käsiteltäväksi ja allekirjoitettavaksi. Taloudellinen jaosto käsitteli toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2010, ja päätti lähettää sen kirkkoneuvoston käsiteltäväksi ja allekirjoitettavaksi. Puheenjohtaja Reijo Peura poistui tämän pykälän käsittelyn aikana klo 17.54, ja puheenjohtajana jatkoi varapuheenjohtaja Eeva Talka. k.neuvosto 51/2011 Ohessa kirkkoneuvoston jäsenille Laukaan seurakunnan toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta Vuodelle 2010 seurakunnan talousarvio oli n euroa alijäämäinen. Talousarvion alijäämä pysyttiin kattamaan verotulojen odotettua paremmalla kasvulla joten tilikauden tulos jää ylijäämäiseksi , Kirkkoneuvosto käsittelee seurakunnan toimintakertomuksen vuodelta Kirkkoneuvosto käsittelee seurakunnan tilinpäätöksen vuodelta 2010 ja esittää kirkkovaltuustolle, että tilikauden ylijäämä ,39 kirjataan taseen edellisvuosien ylijäämä tilille vahvistamaan seurakunnan omaa pääomaa. 3. Kirkkoneuvosto allekirjoittaa tilinpäätöksen, ja päättää luovuttaa sen ja toimintakertomuksen tilintarkastajille tarkastettavaksi. 1. Kirkkoneuvosto käsitteli seurakunnan toimintakertomuksen, ja päätti lähettää sen kirkkovaltuuston hyväksyttäväksi.

9 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu Kirkkoneuvosto käsitteli seurakunnan tilinpäätöksen vuodelta 2010 ja päätti esittää kirkkovaltuustolle, että tilikauden ylijäämä ,39 kirjataan taseen edellisvuosien ylijäämä tilille vahvistamaan seurakunnan omaa pääomaa. 3. Kirkkoneuvosto allekirjoitti tilinpäätöksen, ja päätti lähettää sen ja toimintakertomuksen tilintarkastajille tarkastettavaksi. k.neuvosto 65 Seurakunnan kirkkovaltuuston valitsemat tilintarkastajat Jarmo Jäspi, Vesa Kauppinen ja Risto Jäntti ovat suorittaneet seurakunnan tilein ja hallinnon tarkastuksen Tilinpäätökseen tehtiin ohjelmavirheestä/kirjausvirheestä johtuva korjaus, joka muuttaa tilikauden ylijäämäksi ,26. Lisäksi toimintakertomuksen henkilöstötilinpäätökseen muutetaan vertailuvuodeksi vuosi 2009 sekä osaan tilastotiedoista lisätään vertailtavaksi vuoden 2009 lukuja. Kirkkoneuvoston kokouksessa esitellään seurakunnan tilintarkastuskertomus, ja esitetään sen liittämistä seurakunnan tilinpäätökseen. 1. Kirkkoneuvosto päättää, että tilintarkastuskertomus liitetään tilinpäätösasiakirjoihin. 2. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että tilinpäätös vahvistetaan ja tilivelvollisille myönnetään vastuuvapaus vuoden 2010 tileistä ja hallinnosta, ja että korjattu tilikauden ylijäämä ,26 käsitellään kirkkoneuvoston esittämällä tavalla lisäämällä ylijäämä edellisten vuosien ylijäämään LIEVESTUOREEN KISA RY:N YHTEISTYÖEHDOTUS k.neuvosto 66 Kokouksessaan Lievestuoreen piirijohtokunta käsitteli Lievestuoreen kisan kirjettä, jossa Kisa kysyi Laukaan seurakunnan mahdollisuuksia tukea seuraa. Edellisessä kirkkoneuvoston kokouksessa osanottajille on jaettu kopiopiirijohtokunnan pöytäkirjasta jonka liitteenä Lievestuoreen Kisa Ry:n yhteistyöehdotus.

10 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 53 Piirijohtokunnan ehdotus: Kokous päätti esittää kirkkoneuvostolle, että Laukaan seurakunta ostaa kausimainoksen kentän reunalta, 500. Kirkkoneuvosto päätti, että seurakunta ostaa Lievestuoreen Kisa ry:ltä kausimainoksen Lievestuoreen urheilukentän laidalta. Mainos maksetaan Lievestuoreen piirin nuorisotyön testamenttirahastosta. Mainoksen tekstin suunnittelun hoitaa Lievestuoreen piirijohtokunta. PALKKA-ASIA Julkisuulain 6 luvun 24 :n 32 mukaan ei julkinen asia k.neuvosto 67 Asia esitellään kokouksessa. Kirkkoneuvosto käsitteli asian, päätös ei ole julkinen. KESÄN 2011 VUOSILOMAT k.neuvosto 68 Ohessa työntekijöiden vuosilomalista kesälle Lomaehdotukset on koottu työntekijöiden, ja lähiesimiesten esitysten mukaisesti huomioiden työtehtävien sujuminen työpisteissä myös lomien aikana. Kirkkoneuvosto hyväksyy työntekijöiden vuosilomat kesälle 2011 esityksen mukaisesti. Hyväksytty vuosilomalista säilytetään vuosiloma-aktissa. NUORTEN KESKUKSEN VUOSIKOKOUSEDUSTAJAN VALITSEMINEN k.neuvosto 69 Nuorten Keskus ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään Kirkkopäivien yhteydessä Lahdessa la Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen määräämät asiat.

11 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 54 Nuorten Keskuksen säännöt määrittelevät kokousedustajien määrän seuraavasti: varsinaiset jäsenet valitsevat Nuorten Keskuksen yhdistyksen kokoukseen yhden valtuutetun edustajan jokaista alkavaa jäsentensä 50 lukua kohti, kuitenkin enintään kolme edustajaa. Kumppanijäsenet valitsevat Nuorten Keskuksen yhdistyksen kokoukseen kaksi edustajaa. Kullakin valtuutetulla edustajalla on kokouksessa käytössään yksi ääni. Nuorten Keskuksen hallituksen ja työvaliokunnan jäsenillä sekä kannatus- ja kunniajäsenillä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus, muttei äänivaltaa. Kirkkoneuvosto nimesi seurakunnan edustajaksi Nuorten Keskuksen vuosikokoukseen Terhi Ekin. LAUKAAN MIESLAULAJIEN KONSERTTI LAUKAAN KIRKOSSA k.neuvosto 70 Laukaan Mieslaulajat anovat Laukaan kirkkoa käyttöön Äitienpäiväkonserttia varten alkaen klo Kuoro viettää 60-vuotis juhlavuottaan, ja konsertti on osa juhlavuoden ohjelmistoa. Konsertin ohjelmat tuotot kuoro käyttää juhlavuoden tapahtumiin ja toiminnan kehittämiseen. Kirkkoneuvosto päätti myöntää maksutta Laukaan kirkon Laukaan Mieslaulajien käyttöön äitienpäiväkonserttia varten ILMOITUSASIAT k.neuvosto 71 Kirkkohallituksen yleiskirjeet ovat luettavissa kirkon internetosoitteessa: Papinniemen leirikappeli on valmistumassa hyvää vauhtia. Sisäpuolen seinät ovat viimeistely, alttari pöytä ym. ovat valmistumassa, lattian hionta ja käsittely tehdään tämän kuun lopulla. Valaisimista on suurin osa asennettu paikoilleen. Kirvesmiehet viimeistelevät ulkopuolen rakenteet ja tekevät sen jälkeen pintakäsittelyn. Rakennus ei näillä näkymin valmistu toukokuun loppuun leirikäyttöä varten, koska kappelin ympäristön lopullista valmistumista varten tarvi-

12 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 55 taan vielä kaivinkonetta sekä soraa ja Nurmijärven tielle asetettu painorajoitus estää näiden viennin. Kappelin pääoven rappusten sekä invaluiskan teko viivästyy myös tästä syystä. Kirkkoneuvosto merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi. Kirkkoherra esitteli valokuvia leirikappelista. Terhi Ek poistui tämän pykälän käsittelyn aikana klo KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN, OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUSOSOITUS k.neuvosto 72 Puheenjohtaja päättää kokouksen. Oikaisuvaatimus/valitus on tehtävä Kirkkolain 24 luvun mukaisesti. Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 18.48, ja antoi liitteen 1 mukaisen oikaisuvaatimusohjeen ja valitusosoituksen.

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 Kokousaika Tiistai 12.6.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 27.5.2014 N:o 7/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.5.2014 Sivu 69 Kokousaika Tiistai 27.5.2014 kello 16.30-17.04 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 8/2012 KIRKKONEUVOSTO

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 8/2012 KIRKKONEUVOSTO LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 8/2012 KIRKKONEUVOSTO Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 25.9.2012 kello 17.00 Huom! Aika Papinniemen leirikeskus (Hartaus Kasvunkappelissa, jonka jälkeen siirtyminen päärakennukseen)

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 29.9.2011 N:o 8/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4.10.2011 sivu 114

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 29.9.2011 N:o 8/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4.10.2011 sivu 114 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 4.10.2011 sivu 114 Kokousaika Tiistai 4.10.2011 kello 17.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10.6.2011 N:o 6/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 16.6.2011 Sivu 89

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10.6.2011 N:o 6/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 16.6.2011 Sivu 89 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 16.6.2011 Sivu 89 Kokousaika Torstai 16.6.2011 kello 16.30 17.49 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom!

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 15.5.2014 N:o 6/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57. Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.5.2014 Sivu 57 Kokousaika Kokouspaikka Torstai 15.5.2014 kello 15.45 Huom! Aika ja paikka Laukaan kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 42

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 42 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 11.4.2013 Sivu 42 Kokousaika Tiistai 16.4.2013 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari, poissa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2012 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika Maanantai 13.2.2012 kello 17.00 Kokouspaikka Seurakuntatalo, Laukaa Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 31.5.2012 N:o 5/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.5.2012 Sivu 50 Kokousaika Torstai 31.5.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3.7.2014 N:o 4/2014 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 25.6.2014 Sivu 37 Kokousaika Torstai 3.7.2014 kello 17.00 18.02 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi, poissa varajäsen Pauliina Jääskeläinen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 4/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 37 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 28.3.2014 Sivu 37 Kokousaika Keskiviikko 2.4.2014 kello 16.00 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Allekirjoitukset Harri Romar Ari Lehto

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja. Allekirjoitukset Harri Romar Ari Lehto KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 26.4.2016 Sivu 41 Kokousaika Tiistai 26.4.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen Margit

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13.5.2013 N:o 3/2013 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 6.5.2013 Sivu 26

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13.5.2013 N:o 3/2013 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 6.5.2013 Sivu 26 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 6.5.2013 Sivu 26 Kokousaika Maanantai 13.5.2013 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Anttila Mika-Olli Ek Terhi saapui klo 17.15 Heikkinen Panu Hiltunen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 Kokousaika 10.12.2015 kello 17.15 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4.6.2015 N:o 3/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.5.2015 Sivu 31 Kokousaika Torstai 4.6.2015 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko, poistui kello 17.45 Hintikka Raimo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1.6.2011 N:o 3/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1.6.2011 N:o 3/2011 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31 KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 9.6.2011 Sivu 31 Kokousaika Torstai 9.6.2011 kello 17.00 19.05 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu, poissa ei varajäsentä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 20.2.2014 N:o 2/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.2.2014 Sivu 11

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 20.2.2014 N:o 2/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.2.2014 Sivu 11 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.2.2014 Sivu 11 Kokousaika Torstai 20.2.2014 kello 16.30 18.20 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja, poissa

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.6.2013 N:o 6/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 6.6.2013 Sivu 54

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.6.2013 N:o 6/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 6.6.2013 Sivu 54 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 6.6.2013 Sivu 54 Kokousaika Tiistai 11.6.2013 kello 17.30 18.32 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 20.1.2012 Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.1.2012 kello 16.30-18.18 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja, poistui klo 17.30 Kuokkanen

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5.6.2014 N:o 8/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5.6.2014 N:o 8/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 30.5.2014 Sivu 79 Kokousaika Torstai 5.6.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 20.11.2015 Sivu 127 Kokousaika Torstai 26.11.2015 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 24.3.2017 Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.3.2017 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hassel Lari Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Peura Anne

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 6/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 102

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 6/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 102 LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 6/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 102 Kokousaika Torstai 20.5.2010 kello 16.30 Kokouspaikka Kirkonkylän seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 68 Kokouksen avaus 69 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o3/2010 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 58

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o3/2010 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 58 LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o3/2010 KIRKKOVALTUUSTO Sivu 58 Kokousaika Torstai 7.10.2010 kello 17.00 Kokouspaikka Vihtavuoren kappeli Käsiteltävät asiat 21 Kokouksen avaus 22 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2014 N:o 9/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.6.2014 Sivu 101

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2014 N:o 9/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.6.2014 Sivu 101 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 9.6.2014 Sivu 101 Kokousaika Torstai 12.6.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 5/2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 50

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 5/2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 50 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.5.2016 Sivu 50 Kokousaika Torstai 26.5.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa, poissa varajäsen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.8.2014 N:o 11/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 21.8.2014 Sivu 122

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.8.2014 N:o 11/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 21.8.2014 Sivu 122 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 21.8.2014 Sivu 122 Kokousaika Tiistai 26.8.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 29.1.2015 N:o 1/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 26.1.2015 Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 29.1.2015 N:o 1/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 26.1.2015 Sivu 1 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 26.1.2015 Sivu 1 Kokousaika Torstai 29.1.2015 kello 16.30 18.36 Kokouspaikka Vihtavuoren kappeli Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 1/2016 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 1 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 2.2.2016 Sivu 1 Kokousaika 9.2.2016 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio Marja Korhonen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.4.2015 N:o 4/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.4.2015 Sivu 42

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.4.2015 N:o 4/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.4.2015 Sivu 42 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 23.4.2015 Sivu 42 Kokousaika Torstai 23.4.2015 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja, poissa Kovanen Eeva-Liisa Kuokkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2012 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 4

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2012 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 4 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 31.5.2012 Sivu 4 Kokousaika Torstai 7.6.2012 kello 17.00 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Seurakuntatalo Anttila Mika-Olli Ek Terhi Heikkinen Panu Hiltunen Eero Heimonen Minna,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2014 N:o 13/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.10.2014 Sivu 151

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 23.10.2014 N:o 13/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.10.2014 Sivu 151 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.10.2014 Sivu 151 Kokousaika Torstai 23.10.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19. 18.5.2015 20 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 KYRÖNNIEMI, PAPPILA JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 3/2006 KIRKKONEUVOSTO Sivu 58

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 3/2006 KIRKKONEUVOSTO Sivu 58 LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 3/2006 KIRKKONEUVOSTO Sivu 58 Kokousaika Torstai 23.03.2006 kello 16.30 Kokouspaikka Kirkonkylän seurakuntatalo Käsiteltävät asiat 32 Kokouksen avaus 33 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.12.2013 N:o 12/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.12.2013 Sivu 133

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.12.2013 N:o 12/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.12.2013 Sivu 133 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.12.2013 Sivu 133 Kokousaika Torstai 19.12.2013 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5/2011 Kirkkoneuvosto 10.5.2011. Haapala Heikki jäsen. Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 10.5.2011 klo 17.00 - Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Haapala Heikki jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 2/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 21 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 12.3.2015 Sivu 21 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 17.00 17.25 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Vihtavuoren kappeli Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 31

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 31 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 15.3.2013 Sivu 31 Kokousaika Torstai 21.3.2013 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2011 Kirkkovaltuusto 24.08.2011 31 24.08.2011 31 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 24. päivänä elokuuta 2011 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Eskelinen Sanna Haataja Markku Huttunen Markku Huuskonen

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 2/2011 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 13.6.2011 kello 18.30 20.15 Kahvitarjoilu kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Seurakuntasali, Sontulantie 1, Toijala OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Ahlfors Sirpa Aronen Hannele Haavisto Tuija Holkeri-Rokkanen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2017 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 48

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2017 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA Sivu 48 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 27.9.2017 Sivu 48 Kokousaika Torstai 5.10.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hassel Lari ei varajäsentä Heikkilä Jaakko ei varajäsentä Hintikka

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 9/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 116

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 9/2015 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 116 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 15.10.2015 Sivu 116 Kokousaika Tiistai 20.10.2015 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura KOKOUSAIKA: Keskiviikko 16.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivumäki Anu Koivunen Leena, varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.58 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Immonen Paavo Keijonen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 30.3.2011 29 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013 1 KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg, khra (X) vj Heikki Uusitalo (Heimo Nordfors) (X) j Tarja Hätönen (X) j Liisa Kivimäki (X) j Eveliina

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009 MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 27.5.2009 klo 17-19.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Stoor Timo jäsen, pj x Sinikumpu Airi jäsen, vpj x Alaoja Raimo jäsen x

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 1/2016

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 1/2016 KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 1/2016 Kokousaika Tiistai 7.6.2016 kello 19.00, kahvitarjoilu alkaa klo 18.30 Kokouspaikka Kemien seurakuntakeskuksen kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1

LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 LAUKAAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU N:o 1/2010 KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.1.2010 kello 16.30 Kokouspaikka Kirkonkylän seurakuntatalon alakerta Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen

Lisätiedot

KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA. seurakuntapastori, sihteeri

KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA. seurakuntapastori, sihteeri LAUKAAN SEURAKUNTA KASVATUSTYÖN JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA Aika: 04.05.2016 klo 17.00, tarjoilu 16.30 alkaen Paikka: Laukaan seurakuntatalon kokoushuone Jäsenet: Lehto Ari puheenjohtaja Anttila Mika-Olli Ek

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 - Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Varapj Kiljunen Ismo Majuri

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Aika: 10.5.2012 klo 19.00 20.50 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Heikki Eronen Maria Forsman Vesilahden

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 7/2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 74

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA N:o 7/2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 74 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.8.2016 Sivu 74 Kokousaika Keskiviikko 24.8.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Lievestuoreen kirkko Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja, poissa varajäsen Anne Peura

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009 Aika: 19.3.2009 klo 18.00 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla, poistu 51 käsittelyn aikana Jäsen Kulonen Esko paikalla

Lisätiedot

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri

Rasa Markku jäsen Timonen Antti jäsen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Kulmala Minna sihteeri 1 KOKOUSAIKA Maanantai 21.3.2011 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Virasto Läsnä: Hätönen Tarja jäsen Kivimäki Liisa jäsen Malmberg Erkki puheenjohtaja Nordfors Heimo varapuheenjohtaja Peltomäki Eveliina jäsen Pusa

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3 / 2018 KIRKKOVALTUUSTO Kokousaika 02.08.2018 klo 18.09 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 18 Kokouksen avaus 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18.12.2014 N:o 15/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2014 Sivu 184

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 18.12.2014 N:o 15/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2014 Sivu 184 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2014 Sivu 184 Kokousaika Torstai 18.12.2014 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Pannula

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Tyrnävän kirkossa, käynti sakastin ovesta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 29.4.2014 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2014 Sivu 45

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 29.4.2014 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2014 Sivu 45 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2014 Sivu 45 Kokousaika Tiistai 29.4.2014 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo, alakerta Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 27.

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 27. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22015 1(11) Aika: Ti 12.05.2015 klo 19.00 21.20 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakoti Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija Annala Marja-Liisa Erkinheimo Heikki Erkkilä Leena

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 16.1.2017 Sivu 1 Kokousaika Torstai 19.1.2017 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hassel Lari Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Peura Anne

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 4.12.2014 klo 9-12 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKKIRJA 12/2014 59 Aika Keskiviikko 26.11.2014 klo 18-20.05 Paikka Läsnä Kokoushuone Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Tuomo Haikola, poissa tilalla Juhani Isotalo Marja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 14.1.2014 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 14.1.2014 klo 17.00 18.45 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1 Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors Sirpa Vaittinen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä

Ritva Kivisaari Pentti Lemettinen Anne Marjamäki puheenjohtaja 1-7 puheenjohtaja 8-13 pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 6.1.2015 klo 12.00-13.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 28.2.2012 N:o 2/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.2.2012 Sivu 11

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 28.2.2012 N:o 2/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.2.2012 Sivu 11 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.2.2012 Sivu 11 Kokousaika Tiistai 28.2.2012 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

keskiviikkona 18.5.2016 kello 18:00 Siivikkalan seurakuntatalolla.

keskiviikkona 18.5.2016 kello 18:00 Siivikkalan seurakuntatalolla. 1 Ylöjärven seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 18.5.2016 kello 18:00 Siivikkalan seurakuntatalolla. Kahvitarjoilu klo 17.45. Kokouksen alussa esittäytymässä JHT-tilintarkastaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22.11.2011 N:o 11/2011 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.11.2011 Sivu 153

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22.11.2011 N:o 11/2011 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.11.2011 Sivu 153 LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22.11.2011 N:o 11/2011 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 17.11.2011 Sivu 153 Kokousaika Tiistai 22.11.2011 kello 16.30 Kokouspaikka Vihtavuoren kappeli Päätöksen tekijät Hytönen

Lisätiedot

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli

VARKAUDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015. Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena Hynninen Kati Jumppainen Pauli Laitinen Pertti (vpj) Paatsola Pauli Päivämäärä KIRKKONEUVOSTO 7.5.2015 1 Sivu KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.5.2015 klo 17.00 18.00 Paikka Majakan takkahuone, Ahlströminkatu 19 OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aro Jorma Heinonen Riitta-Leena

Lisätiedot

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja, poissa Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri

Naukkarinen Eila, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Hintikka Raimo, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja, poissa Anttonen Päivi, talousjohtaja, sihteeri KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 15.9.2017 Sivu 64 Kokousaika Torstai 21.9.2017 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hassel Lari Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Peura Anne

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 2/2016 3.5.2016. 1 Pöytäkirjan tarkastus /

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 2/2016 3.5.2016. 1 Pöytäkirjan tarkastus / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kokousaika Tiistai 3.5.2016 klo 18.00.- Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Läsnä Talouspäällikkö Kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 17.11.2011 N:o 10/2011 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 11.11.2011 Sivu 142

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 17.11.2011 N:o 10/2011 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 11.11.2011 Sivu 142 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 11.11.2011 Sivu 142 Kokousaika Torstai 17.11.2011 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 6/2013 15.8.2013 ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 15.8.2013 klo 17.00 18.15 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Partanen Ensio, vs. kirkkoherra Ahlfors

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69

Viranomainen UURAISTEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 PÖYTÄKIRJA 13/2012 Kirkkoneuvosto 13.11.2012 Sivu 69 Kokousaika Ti 13.11.2012 klo 17.00 19.50 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto, Multiantie 3, 41230 Uurainen Saapuvilla olleet jäsenet Heinola Antti, kirkkoherra,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 2/2017 TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU Kirkkovaltuusto 2/2017 Kokousaika Tiistai 18.4.2017 kello 14.00 Kokouspaikka Kemien kirkon kahvio, Tohmajärvi Käsiteltävät asiat 13 Kokouksen avaus 14 Nimenhuuto

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013

KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA N:o 3/2013 Viranomainen Sivu 13 Kokousaika Torstai 30.5.2013 klo 19.00 21.00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Airasto Marja Hintsala Kirsti Jauhiainen Jaana Kahila

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 Kirkkoneuvosto 04.05.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 19.30 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 Kirkkoneuvosto 17.4.2012. Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Aika 17.4.2012 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Heikki Haapala jäsen Kautto Kaisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lintumäki Aki varajäsen Pihkala Isto jäsen

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 1/2015 Aika: 28.1.2015 klo 18 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Oksanen Ohto paikalla Jäsen Arraste-Kihlakaski Mervi paikalla Eskola Päivi paikalla

Lisätiedot