Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila"

Transkriptio

1 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai kello Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja Anja Huostila jäsen Anna-Kaisa Häppölä jäsen Jouni Lehtonen jäsen Heikki Lindroth jäsen Anneli Marttila jäsen Antti Puuska jäsen Erkki Alanen Leena Pietilä Timo Kalaja Heli Ulvinen Kai Kauppinen Eija Rantala Marco Björkskog Päivi Hyvärinen ykv pj ykv vpj ykn pj kirkkoherra talousjohtaja kiinteistöpäällikkö talouspäällikkö henkilöstöpäällikkö Käsitellyt asiat 1-19 Allekirjoitukset Puheenjohtaja Aulis Ansaharju Sihteeri Marco Björkskog n Tarkistus Paikka ja aika Hämeenlinna Allekirjoitukset Anna-Kaisa Häppölä Heikki Lindroth Yleisesti Nähtävänä Paikka ja aika Hämeenlinnan kirkkoherranvirasto Todistaa Kirkkoherra Timo Kalaja Otteen Oikeaksi Todistaa:

2 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 2 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja avasi kokouksen. Kokouksessaan yhteinen kirkkovaltuusto valitsi Aulis Ansaharjun yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi. Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön 11 :n mukaisesti talous- ja henkilöstöjaoston puheenjohtajana toimii yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja. Veisattiin virsi Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu ja esityslista lähettiin jäsenille kirjepostina Yhteisen kirkkoneuvoston talous- ja henkilöstöjaoston kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 3 Yhteisen kirkkoneuvoston talous- ja henkilöstöjaoston sihteerin valinta toimikaudeksi Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön 13 :n mukaan talous- ja henkilöstöjaoston kokouksissa pöytäkirjanpitäjänä toimii ja sen muistakin sihteerin tehtävistä huolehtii jaoston toimikaudekseen valitsema sihteeri. Puheenjohtajan päätösesitys: Talous- ja henkilöstöjaosto valitsee itselleen sihteerin toimikaudekseen Talous- ja henkilöstöjaoston sihteeri valittiin yksimielisesti Marco Björkskog toimikaudelle Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kokouksen työjärjestykseksi hyväksyttiin esityslistan mukainen järjestys. 5 n tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta ntarkastajiksi ja ääntenlaskijoiksi valittiin Anna-Kaisa Häppölä ja Heikki Lindroth.

3 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 3 6 Yhteisen kirkkoneuvoston talous- ja henkilöstöjaoston varapuheenjohtajan valinta toimikaudeksi Yhteinen kirkkoneuvosto asetti kokouksessaan keskuudestaan talous- ja henkilöstöjaoston, johon kuuluu puheenjohtajana yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja sekä lisäksi kuusi muuta jäsentä. Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännön 11 :n mukaan talous- ja henkilöstöjaosto valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Puheenjohtajan päätösesitys: Talous- ja henkilöstöjaosto valitsee itselleen varapuheenjohtajan toimikaudekseen Talous- ja henkilöstöjaoston varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Antti Puuska toimikaudelle

4 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 4 7 Ilmoitusasiat Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirje A 1 / Muutos luottamusmieskursseihin Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirje A 2 / Kirkon työmarkkinalaitoksen koulutuksia ja muutoksia luottamusmieskursseihin Kirkon työmarkkinalaitoksen yleiskirje A 3 / Uusi yhdenvertaisuuslaki ja siihen liittyviä muutoksia muita lakimuutoksia Kirkon työmarkkinalaitoksen uutiskirje maaliskuu 2015 Talous- ja henkilöstöjaosto merkitsee ilmoitusasiat tiedoksi.

5 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 5 8 Seurakuntayhtymän vuoden 2014 tilinpäätös ja tasekirja Hämeenlinnan seurakuntayhtymän taloussäännön 22 :n mukaan tilinpäätös on laadittava maaliskuun loppuun mennessä kirkkojärjestyksen sekä kirjanpitolain ja -asetuksen säännösten, kirkkohallituksen ja yhteisen kirkkoneuvoston ja sen talous- ja henkilöstöjaoston antamien ohjeiden sekä taloussäännön määräysten mukaisesti. Tilinpäätös sisältää tuloslaskelman ja taseen liitetietoineen, rahoituslaskelman, talousarvion toteutumisvertailun sekä toimintakertomuksen. Talousarvion toteutumisvertailu koostuu käyttötalous-, tuloslaskelma-, rahoitus- ja investointiosasta. Tilinpäätöksen allekirjoittaa päätösvaltainen yhteinen kirkkoneuvosto ja talousjohtaja. Allekirjoitettu tilinpäätös luovutetaan tilintarkastajille viipymättä sen valmistuttua. Tilinpäätösaineisto sidotaan tasekirjaksi. Seurakuntayhtymän tilinpäätöstä vuodelta 2014 laadittaessa on sovellettu kirkkohallituksen virastokollegion hyväksymää ohjetta tilinpäätöksen laatimisesta. Myös kiinteistö- ja hallintomenojen kohdentamisesta on laadittu erillislaskelma kirkkohallituksen ohjeiden mukaisesti. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän viides tilikausi oli ,43 (vuonna ,03) euroa ylijäämäinen. Talousarviossa ylijäämäksi ennustettiin euroa. Ennustettua parempi ylijäämä johtui ennen kaikkea säästöistä toimintamenoissa ja yhteisöveron ennustettua paremmasta toteumasta. Säästöjä kertyi ennen kaikkea henkilöstömenoista. Veronkorotuksen myötä kirkollisveroja tilikaudella kertyi ,62 ( ,29) euroa eli ,33 euroa edellistä vuotta enemmän. Yhteisöverotuotot olivat ,05 ( ,62) euroa. Verotuloja kertyi yhteensä ,67 ( ,91) euroa, mikä on noin euroa enemmän kuin mitä talousarviossa ennustettiin ja noin euroa enemmän kuin vuonna Toimintatuotot (ilman sisäisiä eriä) olivat ,36 ( ,76) euroa. Toimintakulut olivat ,48 ( ,21) euroa, joten toimintakate oli ,12 ( ,45) euroa. Rahoitustuottoja kertyi tilikauden aikana ,52 ( ,05) euroa. Sijoitustoiminnasta kertyi myyntivoittoja ,42 ( ,94) euroa. Suunnitelman mukaiset poistot olivat tilikaudelta ,15 ( ,66) euroa. Tilikauden investoinnit olivat ,89 ( ,79) euroa. Merkittävimmät investoinnit olivat kahden traktorin hankinta sekä Loimalahden leirikeskuksen asunnon muuttaminen kerhotilaksi. Rahoituslaskelma osoittaa, että seurakuntayhtymän rahavarat ovat tilikauden aikana lisääntyneet ,66 ( ,96) euroa. Seurakuntayhtymällä oli tilinpäätöshetkellä noteeratuissa arvopapereissa ja pankkitileillä yhteensä ,75 euroa. Seurakuntayhtymän noteeratut sijoitukset ja rahoitusarvopaperit on kirjattu hankinta-arvoon tai sitä

6 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 6 alempaan markkina-arvoon. Lyhytaikaista vierasta pääomaa oli ,16 euroa. Pitkäaikaista vierasta pääomaa ei seurakuntayhtymällä ole. Liitteenä 1 on seurakuntayhtymän tasekirja vuodelta 2013 ja liitteenä 2 ja 3 on valvontatarkastaja Jorma Anttilan ja päiväämät tilinpäätöstä 2014 koskevat valvontatarkastusmuistiot. Talous- ja henkilöstöjaosto käsittelee seurakuntayhtymän vuoden 2014 tilinpäätöksen ja tasekirjan liitteineen sekä lähettää aineiston edelleen yhteisen kirkkoneuvoston käsiteltäväksi ja allekirjoitettavaksi

7 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 7 9 Seurakuntayhtymän verotulokertymä ja tuloslaskelma / helmikuu 2015 Liitteenä 4 on seurakuntayhtymän kirkollisveron tilitykset vertailuineen sekä liitteenä 5 seurakuntayhtymän tuloslaskelma ajalta Talous- ja henkilöstöjaosto merkitsee asian tiedoksi.

8 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 8 10 Seurakuntayhtymän sijoitukset Liitteenä 6 on yhdistelmä seurakuntayhtymän sijoituksista Talous- ja henkilöstöjaosto merkitsee asian tiedoksi.

9 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 9 11 Sijoitustarjouspyyntö Seurakuntayhtymän varainhoitajat kilpailutettiin edellisen kerran viisi vuotta sitten. Suoritetun kilpailutuksen perusteella kokouksessaan talous- ja henkilöstöjaosto valtuutti talousjohtajan neuvottelemaan sopimukset sijoitusratkaisusta Ålandsbanken Asset Management Oy:n ja Evli-pankki Oyj / Varainhoidon kanssa. Tarjouspyynnössä sijoitusten aikajänteeksi arvioitiin 5 vuotta. Kun kuluvan vuoden talousarvion valmistelun yhteydessä toimintasuunnitelmaan laadittiin, siihen kirjattiin, että seurakuntayhtymän rahastosalkut myydään vuoden 2015 aikana ja n. 5,0 milj. euron varat sijoitetaan uudelleen toteutettavan varainhoitajien kilpailutuksen myötä. Talous- ja henkilöstöjaosto valtuuttaa vuoden 2015 aikana talousjohtajan myymään Ålandsbankenin ja Evli-pankin rahastosalkut, pyytämään tarjoukset ja sijoittamaan uudelleen noin euroa seurakuntayhtymän likvidejä varoja mahdollisimman tuottavasti 4-7 vuoden sijoituskohteeseen. Päätös valittavista varainhoitajista tehdään talous- ja henkilöstöjaoston seuraavissa kokouksissa. Talous- ja henkilöstöjaosto valtuuttaa talousjohtajan pyytämään tarjoukset varainhoitajilta seurakuntayhtymän euron varojen uudelleensijoittamisesta. Saatujen tarjousten perusteella talous- ja henkilöstöjaosto valtuuttaa talousjohtajan harkitsemaan saatujen tarjousten pohjalta varojen uudelleensijoittamista tai nykyisten varainhoitajien sopimusten jatkamista. Päätöksen asiasta tekee talous- ja henkilöstöjaosto seuraavissa kokouksissa.

10 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu Talousjohtajan sijaisuus Yhteisen kirkkoneuvoston ohjesäännössä tai muissa seurakuntayhtymän säännöissä ei ole tarkkaa määräystä siitä, kuka toimii talousjohtajan sijaisena lomien, virkavapauksien tai muiden poissaolojen aikana. Erityisesti juoksevien asioiden kuten laskujen hyväksymisen ja maksatuksen hoitamiseksi talousjohtajan poissa ollessa on pysyvä sijaismääräys tarpeen. Puheenjohtajan päätösesitys: Talous- ja henkilöstöjaosto nimeää talouspäällikkö Marco Björkskogin toimimaan talousjohtajan sijaisena tämän estyneenä ollessaan.

11 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu Seurakuntayhtymän edustus Jukolan Lintukoto Oy:n, Idänpään Toimintakeskus Oy:n ja Kiinteistö Oy Iittalan Keskuskulman hallinnossa Seurakuntayhtymällä on omistuksesta johtuvat hallituspaikat Jukolan Lintukoto Oy:n, Idänpään Toimintakeskus Oy:n ja Kiinteistö Oy Iittalan Keskuskulman hallinnossa. Näiden yhtiöiden hallitustyössä korostuu erityisesti teknisen osaamisen tarve, joten jatkossa olisi luontevaa, että seurakuntayhtymän edustajana toimii kiinteistöpäällikkö. Talous- ja henkilöstöjaosto päättää, että seurakuntayhtymän edustajina Jukolan Lintukoto Oy:ssä toimivat kiinteistöpäällikkö Eija Rantala ja työnjohtaja Esa Lehtonen (varalla talousjohtaja Kai Kauppinen), Idänpään Toimintakeskus Oy:ssä kiinteistöpäällikkö Eija Rantala (varalla talousjohtaja Kai Kauppinen) ja Kiinteistö Oy Iittalan Keskuskulmassa kiinteistöpäällikkö Eija Rantala (varalla työnjohtaja Esa Lehtonen).

12 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus kysely henkilöstölle keväällä 2015 Yhteistyötoimikunta 1 / / 10 Yhteistyötoimikunnan tehtävänä on tarkistaa vuotuinen tasaarvosuunnitelma ja vastata toteutuksen seurannasta vuosittain. Tasaarvosuunnitelma sisältää ne periaatteet ja toimenpiteet, joita Hämeenlinnan seurakuntayhtymä työnantajana noudattaa edistääkseen tasa-arvon toteutumista. Tasa-arvosuunnitelma päivitetään vuosittain tai paikallisesti voidaan sopia, että tarkistus tehdään vähintään kerran kolmessa vuodessa. Tasa-arvosuunnitelmassa esitettyjen toimenpiteiden toteutumisesta raportoidaan tarvittaessa yhteisen kirkkoneuvoston talous- ja henkilöstöjaostolle. Hämeenlinnan seurakuntayhtymän yhteistyötoimikunta on kokouksessaan käsitellyt asiaa ja asettanut uudistamistyöryhmän tasaarvosuunnitelman uusimiseksi. Työryhmän jäseniä olivat Kai Kauppinen, Ilona Seppänen, Kristiina Kantanen (työterveyden asiantuntija) ja Päivi Hyvärinen (siht.). Yhteistyötoimikunta on kokouksessaan huomioinut työterveyshuollon toimintasuunnitelmassa, että vuonna 2015 järjestetään yhteistyössä Mehiläinen Työterveyden kanssa työpaikkakysely sukupuolten tasa-arvosta, joka on edellisen kerran toteutettu vuonna Puheenjohtajan päätösesitys: Yhteistyötoimikunta käy keskustelun ja päättää tasa-arvo kyselyn toteutuksesta. Yhteistyötoimikunta hyväksyi Mehiläinen Työterveyden tarjouksen tasaarvokyselyn järjestämisestä webbipohjaisena hintaan euroa. Kysely järjestetään toukokuussa ja tulokset julkistetaan syksyllä. Samassa kyselyssä selvitetään sekä tasa-arvo- että yhdenvertaisuusasiat. Tasa-arvo- sekä yhdenvertaisuuskyselyn toteuttavaan työryhmään valittiin Kai Kauppinen, Ilona Seppänen, Sanna Warvas (työterveyden asiantuntija) ja Päivi Hyvärinen. Talous- ja henkilöstöjaosto Talous- ja henkilöstöjaosto merkitsee tiedoksi toukokuussa 2015 toteutettavan tasa-arvo ja yhdenvertaisuuskyselyn. Laadittava loppuraportti tuloksista käsitellään jaostossa syksyn aikana.

13 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu Yhteistoimintamenettelyn jatkaminen koskien seurakuntayhtymän henkilöstöorganisaatiota Kokouksessaan talous- ja henkilöstöjaosto päätti seuraavaa: Talous- ja henkilöstöjaosto toteaa, että 1.) seurakuntayhtymän yhteistoimintamenettelyn päättyneeksi ja lähettää yhteistoimintaneuvottelun tuloksen tiedoksi yhteiselle kirkkoneuvoston ( ) ja yhteiselle kirkkovaltuuston ( ) kokouksille. 2.) yhtään henkilöä ei ole irtisanottu, 3.) avoimeksi julistettavien virkojen/työsuhteiden osalta toimenpiteet on jo aloitettu, 4.) seurakuntayhtymän henkilöstöorganisaation kehittämistä jatketaan syksyn 2014 aikana esitetyltä pohjalta, 5.) koulutuskielto on edelleen voimassa vuoden 2014 loppuun saakka ja poikkeukset siihen myöntää seurakuntayhtymän johtoryhmä. Em. päätöksen esittelyyn oli henkilöstöorganisaation kehittämisestä kirjattu seuraavaa: Seurakuntayhtymän henkilöstöorganisaatiota ei ole muutettu aloittaneen seurakuntayhtymän aikana. YT-neuvottelujen aikana palautteita organisaation muutosehdotuksista kerättiin YT-toimikunnan jäseniltä, seurakuntayhtymän johtoryhmältä ja seurakuntayhtymän päälliköiltä. Muutoksille nähtiin tarvetta. Keskeisimmäksi nousivat työn johtamisen tiivistäminen, raja-aitojen purkaminen kiinteistö- ja hautaustoimen välillä sekä eri työpisteiden välisten siirtymisten ajankäytön minimoiminen. Yhteisesti todettiin, että omalla työvoimalla hoidettavia avaintoimintoja ovat ensisijaisesti kirkot ja kappelit ja vastaavasti ulkoalueiden hoidossa nähtiin suurimmat mahdollisuudet toimintojen ulkoistamiselle. Myös tehtävänimikkeiden yhdenmukaistaminen nähtiin tärkeänä. Laaditussa seurakuntayhtymän henkilöstön organisaatiokaaviossa keskeisenä ajatuksena on kiinteistö- ja hautaustoimen puolella ns. kolmen työnjohtajan malli, jolloin em. työnjohtajien keskeisenä tehtävänä on huolehtia, että työntekijät ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Työnjohdon tehostaminen edellyttää työnjohtajien välisen kommunikaation ja yhteistyön tiivistämistä. Kaikkien yhtymän työntekijöiden tehtävänkuvat päivitetään syksyn 2014 aikana ja tavoitteena on ottaa uusi henkilöstöorganisaatio käyttöön alusta. Syksyn 2014 aikana pidettiin kaksi yhteistoimintaneuvottelua ( ja 6.11.) ja kolmas sovittu kokous (19.11.) jouduttiin aikataulusyistä perumaan. Samassa yhteydessä todettiin, ettei suunniteltu aikataulu tule pitämään vaan neuvotteluja ehditään jatkaa vasta vuoden 2015 puolella. Selvitykset ja neuvottelut asiasta jatkuivat tammikuussa ja ne saatiin päätökseen Neuvottelujen pohjalta YT-toimikunta yksimielisesti esittää, että seurakuntayhtymän henkilöstöorganisaatio on liitteen 7 kaavion mukainen. Neuvotteluissa kirjattiin tavoite käynnistää uuden organisaatiomallin

14 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 14 mukainen toiminta viimeistään Työntekijöiden tehtävänkuvaukset päivitetään huhtikuun aikana ja henkilöstön tehtävänimikkeet tarkistetaan samalla yhdenmukaisiksi. YT-toimikunta yksimielisesti toteaa, että tällä esityksellä uudistukselle asetetut tavoitteet tullaan saavuttamaan. Talous- ja henkilöstöjaosto hyväksyy liitteen 7 mukaisen kaavion seurakuntayhtymän henkilöstöorganisaatioksi ja lähettää sen edelleen yhteiselle kirkkoneuvostolle vahvistettavaksi sekä kiinteistö- ja hautaustoimen johtokunnalle tiedoksi.

15 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu Muut asiat Talousjohtaja Kai Kauppinen ja kiinteistöpäällikkö Eija Rantala kertoivat kiinteistöstrategian laadinnan aikataulusta.

16 YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu Seuraava kokous Seuraava talous- ja henkilöstöjaoston kokous pidetään tiistaina klo Vanajan seurakuntatalolla. 18 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus an liitetään Kirkkolain 24 luvun 3-5 :n mukaiset ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemisestä sekä todettiin pöytäkirjan pykälät, joista oikaisuvaatimusta eikä valitusta voida tehdä. 19 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päätti kokouksen.

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 19.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 11.3.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 14 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Riitta Aumo Jari

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Heikki Kilpeläinen Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Aulis Ansaharju varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 26.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Heikki Lindroth Anneli Marttila

Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 16.3.2017 kello 18.00 19.20 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikko 26.3.2015 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jari Eerola Iija Filén

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 4.5.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 31 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 14.6.2018 kello 17.30 17.35 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, I-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 22.8.2017 kello 18.00 19.08 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 22.8.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 4.5.2017 kello 18.00 19.05 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Kirkkoraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Jari Eerola Iija Filen Anja Huostila Anniina

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 23.10.2018 kello 18.00 19.41 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 14.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 6.10.2016 kello 18.00 20.35 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja Aulis Ansaharju Jussi Hanska Anja Huostila

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen. Heikki Kilpeläinen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.10.2016 kello 18.00 20.15 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstaina 1.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 62 - xx- Allekirjoitukset

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 28.4.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 18.2.2019 kello 18.00 20.06 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund Sara Syyrakki Mika

Lisätiedot

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura

Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa Laura KOKOUSAIKA: Keskiviikko 16.03.2016 klo 17:30 KOKOUSPAIKKA: Vanha Pappila Osallistujat: Henttinen Martti Hyttinen Ilkka Koivumäki Anu Koivunen Leena, varapj, Lahti Mariitta Sällilä Raimo Tasala-Suurimaa

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.3.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32

LAUKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 24.3.2011 N:o 3/2011 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 29.3.2011 Sivu 32 Kokousaika Tiistai 29.3.2011 kello 16.30 18.29 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät/läsnä Henkilökohtaiset varajäsenet Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 28.5.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjjohtaja

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Jorma Lundström Liisa Ilonen-Teivonen jäsen Reetta-Maria Tolonen-Salo jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO 9.6.2015 KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 09.06.2015 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 15.06.2015-16.07.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Maanantai 18.2.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 9.2.2016 klo 16.30 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä.

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä. YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 15.3.2018 kello 18.00 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTO Kokous 26.3.2014. Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 3/2014 1 (9) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 26.3.2014 klo 14.00 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 27 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 Kirkkoneuvosto 25.3.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Aika 25.3.2014 klo 17.30-18.45 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Lassila Mirja jäsen, läsnä 38-45 Pihkala Isto

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015. Gammelin Pertti. Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 07.04.2015 3/2015 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 07.04.2015 1 Aika Tiistaina 07.04.2015 klo 16.00 16.58 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna

Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.3.2015 kello 18.00 20.32 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalo, Turuntie 34, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena Nykänen varapuheenjohtaja Kalervo Aaltonen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 17.2.2015 kello 18.00 20.22 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Marja-Leena

Lisätiedot

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen

Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna. Kalervo Aaltonen. Teppo Heiskanen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 5.5.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan kappeli, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Erkki Jaalama varapuheenjohtaja

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 20.4.2016 klo 17-18.18 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Kartano Ulla,

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 8 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 25.11.2015 klo 17-18.45 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen

Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen jäsen Kokousaika keskiviikko 6.5.2015 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 9 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 12.12.2016 klo 17 17.35 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15)

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 14 KOKOUKSEN AVAUS 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12.6.2012 N:o 6/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 7.6.2012 Sivu 61 Kokousaika Tiistai 12.6.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto 16.4.2015. Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30. Osallistujat Päätöksen tekijät 41 Aika: 16.4.2015 klo 18.15 20.30 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Kurki Anna-Maija Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013

PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS: Pöytäkirja on tarkastettu Hämeenkyrössä / 2013 / 2013 1 KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 17.00 KOKOUSPAIKKA Isopappila SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET: pj Erkki Malmberg, khra (X) vj Heikki Uusitalo (Heimo Nordfors) (X) j Tarja Hätönen (X) j Liisa Kivimäki (X) j Eveliina

Lisätiedot

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009

MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) Kirkkovaltuusto 2/2009 27.5.2009 MUONION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA sivu 1(7) KOKOUSTIEDOT Aika 27.5.2009 klo 17-19.52 Paikka Seurakuntakoti OSALLISTUJAT läsnä poissa Stoor Timo jäsen, pj x Sinikumpu Airi jäsen, vpj x Alaoja Raimo jäsen x

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 15/2014 Kirkkoneuvosto 27.11.2014 168. KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 168 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 15/2014 KOKOUSAIKA torstaina 27. päivänä marraskuuta 2014 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali JÄSENET Sari Heiskanen 189-195 Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Karppinen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 3 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 26.4.2017 klo 17 18.10 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2. KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2. KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010 Kirkkoneuvosto 2.2.2010 2 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 1/2010 KOKOUSAIKA tiistaina 2. päivänä helmikuuta 2010 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10.12.2015 N:o 5/2015 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA 3.12.2015 Sivu 49 Kokousaika 10.12.2015 kello 17.15 Kokouspaikka Päätöksen tekijät Laukaan seurakuntatalo Hassel Lari Heikkilä Jaakko Hintikka Raimo Hytönen Pauliina Kallio

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18.

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna. Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti Ahonen jäsen (saapui klo 18. KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 27.10.2015 kello 18.00 20.40 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25 27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 2/2015 Kirkkovaltuusto 18.5.2015. maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19. 18.5.2015 20 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA maanantaina 18. päivänä toukokuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 KYRÖNNIEMI, PAPPILA JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo

Lisätiedot

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna

Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 25.9.2018 kello 17.30 Kokouspaikka Loimalahden leirikeskus, Majalahdentie 1, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 17.2.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalossa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45. Tervetuloa!

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 NRO 4/2011 Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.3.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo Kerola

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 13.1.2016 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon taukohuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 5 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 24.8.2016 klo 18 18.55 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen jäsen (poistui klo / 8) Liisa Ilonen-Teivonen jäsen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen jäsen (poistui klo / 8) Liisa Ilonen-Teivonen jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 16.2.2016 kello 18.00 20.21 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, perheneuvonnan kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, perheneuvonnan kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 1.2.2018 kello 18.00 19.05 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, perheneuvonnan kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 6.2.2013 klo 17.00 18.40 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Heli Ulvinen, kirkkoherra, puheenjohtaja Anja Huostila, jäsen Mari Huostila, jäsen Aki Kaivola, jäsen,

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13) KIRKKONEUVOSTO Kokous 30.3.2016. Keskiviikko 30.3.2016 klo 15.30-18.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13) KIRKKONEUVOSTO Kokous 30.3.2016. Keskiviikko 30.3.2016 klo 15.30-18.30. Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 1 (13) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 30.3.2016 klo 15.30-18.30 Seurakuntakeskus, pieni kokoushuone KN 28 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 29 KOKOUKSEN

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti

Poissa: Annala Tarja, Anna-Maija Klemettilä, Latomäki Ulla, Lemettinen Pentti 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 9.2.2016 klo 18.30 19.15 KOKOUSPAIKKA Läsnä: Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Härsilä Maria Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio Kirsti Kivisaari Pekka Kivisaari

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 Kirkkoneuvosto 6.5.2014. Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Aika 6.5.2014 klo 17.30-17.50 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Veijo jäsen Ilmarinen Liisa jäsen Kiukkonen Sirpa jäsen Kangas Anja varajäsen Pihkala Isto jäsen Selinummi

Lisätiedot

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna. Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 7.5.2019 kello 18.00 Kokouspaikka Vuorentaan hautausmaan huoltorakennus, Marssitie 23, Hämeenlinna Läsnä Hannu Fagerlund puheenjohtaja

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 5/2014 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 25 EDELLISEN KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTAMINEN 3 26 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 27 ARVIOINTIKERTOMUKSEN

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja

Kylliäinen Kylli. Mertanen Terttu. Muut osallistujat Pasma Marko johtoryhmän puheenjohtaja Pöytäkirja HÄMEENLINNA-VANAJAN 16.12.2015 SEURAKUNTA Nro 7/2015 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1/6 Kokousaika Keskiviikko 16.12.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Museo militaria, Vanhankaupunginkatu 19 Läsnä Appelroth

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 30 Aika: 27.3.2018 klo 18.00 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto

Lisätiedot

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009

Nastolan seurakunta Kirkkoneuvosto Pöytäkirja 3/2009 Aika: 19.3.2009 klo 18.00 Paikka: Seurakuntatalo, neuvotteluhuone Puheenjohtaja Matti Piispanen paikalla Varapuheenjohtaja Niemi Harri paikalla, poistu 51 käsittelyn aikana Jäsen Kulonen Esko paikalla

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 22.4.2015 klo 18 Tyrnävän kirkossa, käynti sakastin ovesta. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 2 2/ JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 JUMALANPALVELUS- JA MUSIIKKITYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistaina 19.3.2015 klo 15.00 16.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhankatu 14, kolmannen kerroksen kokoushuone Läsnä Korhonen Erkki

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Teppo Heiskanen. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 20.9.2016 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen Antti

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto 9.12.2014. Kiukkonen Sirpa jäsen. Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2014 Kirkkoneuvosto 9.12.2014. Kiukkonen Sirpa jäsen. Stenberg-Salonen Heli jäsen Virtanen Markku jäsen J Aika 9.12.2014 klo 17.30 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Elo Eero vara ( 177-179) Elo Veijo Kangas Anja vara Kiukkonen Sirpa Lindell Riitta Pihkala Isto Stenberg-Salonen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila

Anna-Kaisa Häppölä. Heikki Lindroth Anneli Marttila YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 10.3.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä

Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14. Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja. Anna-Kaisa Häppölä YHTEISEN KIRKKONEUVOSTON TALOUS- JA HENKILÖSTÖJAOSTO Sivu 1 Kokousaika Torstai 1.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, III-kerroksen kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Aulis Ansaharju puheenjohtaja

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 1 (10) A S I A L U E T T E L O: 135. Kokouksen avaus 136. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 137. Pöytäkirjantarkastajien valinta 138. Ääntenlaskijoiden valinta

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna. Liisa Ilonen-Teivonen jäsen. Jorma Lundström Marja-Leena Nykänen jäsen KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 20.30 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Kalervo Aaltonen

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja/Esityslista Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja/Esityslista Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Maanantaina 19.2.2018 klo 17 - Kokouspaikka Läsnä Kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kartano Ulla, jäsen

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8.8.2012 N:o 7/2012 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 3.8.2012 Sivu 71 Kokousaika Keskiviikko 8.8.2012 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari Mäkeläinen Tuomo

Lisätiedot

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6)

KOTKA - KYMIN SEURAKUNTAYHTYMÄ PÖYTÄKIRJA 1/2016 YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO 1 (6) Aika: Keskiviikko 20.1.2016 kello 16.30-17.21 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Hannu Marttila puheenjohtaja Kaisa Rönkä varapuheenjohtaja Seppo Eerola

Lisätiedot