Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön"

Transkriptio

1 Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 1 (5) Vastaanttava yritys Vastaanttajan nimi Vastaanttajan katusite Pstilker Pstitimipaikka Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja Maanmittauslaits myöntää käyttöikeuden Paikkatietalustan kehitys- ja kulutusympäristön kekäyttöön heisilla ehdilla. Käyttöikeuden myöntäjä Organisaatin nimi Maanmittauslaits Osite Opastinsilta 12 C, Helsinki tuki@paikkatietalusta.fi Puhelinnumer (sumeksi) tai (rutsiksi). Käyttöikeuden saaja Organisaatin nimi Y-tunnus Yhteyshenkilö (spimusasiat) Puhelinnumer Yhteyshenkilö (tekniset asiat) Puhelinnumer 1. Paikkatietalustan kehitys- ja kulutusympäristön määritelmä Paikkatietalustan kehitys- ja kulutusympäristö n Maanmittauslaitksen ylläpitämä ulkisille käyttäjille tarkitettu paikkatietalustan käyttämisen testaamiseen, kuluttamiseen ja kekäyttöön tarkitettu ympäristö. Kehitys- ja kulutusympäristön käyttöikeus myönnetään rganisaatiille, jiden tarkituksena n selvittää ja kehittää rganisaatinsa mahdllisuutta myöhemmin liittyä Paikkatietalustan tutantversin tai jiden tarkituksena n selvittää ja kehittää mahdllisuuttaan siirtää myöhemmin aineistja Paikkatietalustan tutantympäristöön. Kehitys- ja kulutusympäristö n varsinaisesta Paikkatietalustan tutantympäristöstä erillinen ympäristö, eikä kehitys- ja kulutusympäristöstä viedä tietja tutantympäristöön. 2. Khde ja tarkitus Tämän käyttöikeuden myötä käyttöikeuden saaja saa ikeuden käyttää Maanmittauslaitksen ylläpitämää Paikkatietalustan kehitys- ja kulutusympäristöä (jäljempänä

2 Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 2 (5) myös palvelu) paikkatietalustan testaus-, kulutus- ja kekäyttötarkitukseen. Käyttöikeuden saaja n tietinen siitä, että kehitys- ja kulutusympäristön sisältö vi laajentua lisäpalveluilla. Käyttöikeus mahdllistaa Paikkatietalustan selainkäyttöliittymän käytön kehitys- ja kulutusympäristössä Paikkatietalustan kehitys- ja kulutusympäristön testaamisen, tiedn tuttajien järjestelmien kehittämisen ja henkilöstön kuluttamisen Käyttöikeuden myöntäminen ei sellaisenaan perusta käyttöikeuden saajalle velvllisuutta tai ikeutta myöhemmin liittyä Paikkatietalustan tutantympäristöön. Paikkatietalustan tutantympäristön käytöstä svitaan aina erikseen erillisellä spimuksella. Käyttöikeuden saajalla ei le ikeutta alilisensida tai muulla tavalla luvuttaa palvelun käyttöikeutta käyttöikeuden saaneen rganisaatin ulkpulelle eli klmannelle sapulelle ilman Maanmittauslaitksen antamaa kirjallista lupaa. Käyttöikeus n rganisaatikhtainen ja palvelun käyttäjälle rganisaatissa (jäljempänä käyttäjä ) myönnetään hakemuksesta erikseen ikeus palvelun käyttöön. Käyttäjä tunnistautuu palveluun Sumi.fi-tunnistuksen avulla. Tunnuksia palveluun kirjautumiseen ei saa luvuttaa edelleen. 3. Kehitys- ja kulutusympäristöön tutettava tietaineist Kehitys- ja kulutusympäristössä tutettava tiet vi lla keksittyä, eikä sen tarvitse vastata reaalimaailman tilannetta. Käyttöikeuden saaja n tietinen, ettei kehitys- ja kulutusympäristössä leva tai tutettu aineist le lutettavaa. Käyttöikeuden saaja n myös tietinen siitä, että kehitys- ja kulutusympäristössä leva tai tutettu aineist n kaikkien ympäristöön kirjautuneiden muiden käyttöikeuden saaneiden tahjen nähtävillä. Maanmittauslaitksella n tarvittaessa ikeus pistaa kehitys- ja kulutusympäristöön tutettu aineist. Aineistn pistamisesta pyritään ilmittamaan etukäteen. Käyttöikeuden saaja vastaa siitä, että sillä tai sen lukuun palvelua käyttävällä n kaikki ikeudet kehitys- ja kulutusympäristöön lisäämäänsä aineistn ja siten ikeus luvuttaa aineista kehitys- ja kulutusympäristöön. Käyttöikeuden saaja vastaa täysimääräisesti sen tai sen lukuun palvelua käyttävän kehitys- ja kulutusympäristöön lisäämästä tai tuttamasta aineiststa suhteessa Maanmittauslaitkseen ja klmanteen sapuleen. Kehitys- ja kulutusympäristöön ei le ikeutta tuttaa sellaista henkilötieta, jsta lunnllinen henkilö n suraan tunnistettavissa. Tällaista henkilötieta vat esimerkiksi lunnllista henkilöä kskeva nimi ja henkilötunnus.

3 Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 3 (5) 4. Kehitys- ja kulutusympäristön käyttö, ylläpit ja kehittäminen Kehitys- ja kulutusympäristö n käytettävissä vain tässä käyttöikeudessa mainittuun kehitys-, kulutus- ja testaustarkitukseen. Maanmittauslaitksen vastuut Maanmittauslaits vastaa kehitys- ja kulutusympäristön kehittämisestä muiden kehittäjien hella ja ympäristön ylläpidsta. Maanmittauslaits ei vastaa siitä, että laitehäiriö tai muun vastaavan syyn aiheuttama käyttökatks saattaa estää palvelun käytön. Maanmittauslaits ei vastaa palvelun timimisesta käyttöikeuden saajan svelluskehitys- tai laiteympäristössä, vaan käyttäjä vastaa itse laitteistaan, käyttämistään yhteyksistä ja ympäristöstä sekä mahdllisesta päivityksistä tai ngelman ratkaisusta. Maanmittauslaits vi käyttöikeuden vimassalsta riippumatta lpettaa kehitys- ja kulutusympäristön ylläpidn tai krvata sen uudella vastaavalla ympäristöllä. Ylläpidn lpettamisesta ilmitetaan asiakkaalle yksi kuukausi etukäteen. Käyttöikeuden saajalla ei le ikeutta vaatia krvauksia kehitys- tai kulutusympäristön käyttökatkjen tai ylläpidn lpettamisen jhdsta mahdllisesti aiheutuneista välittömistä tai välillisistä kustannuksista. Maanmittauslaits ei vastaa kehitys- ja kulutusympäristön sekä tutantympäristön välisistä mahdllisista eravaisuuksista. Maanmittauslaits nudattaa viranmaisena palvelun tuttamisessa viranmaisten timinnan julkisuudesta annetussa laissa (621/1999), tietturvallisuudesta valtinhallinnssa annetussa valtineuvstn asetuksessa (681/2010) sekä muussa pakttavassa lainsäädännössä levia tietjen ja asiakirjjen julkisuutta, salassapita, tietturvaa tai hyvää tiednhallintatapaa kskevia säännöksiä. Käyttöikeuden saajan vastuut Käyttöikeuden saaja n velvllinen käyttämään palvelua tässä käyttöikeudessa levien ehtjen, kullinkin vimassalevan lainsäädännön, viranmaismääräysten ja Maanmittauslaitksen antamien tarkempien hjeiden mukaisesti. Käyttöikeuden saaja situtuu Paikkatietalustan yleisten käyttöehtjen nudattamiseen.

4 Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 4 (5) Käyttöikeuden saaja vastaa rganisaatissa palvelua käyttävän eli käyttöikeuden saajan lukuun timivan, käyttäjän, tekemistä timenpiteistä palvelussa. Käyttöikeuden saajan tulee hulehtia siitä, että käyttäjä n tietinen palvelun käyttämisen tarkituksesta sekä palvelun käyttämisen ehdista ja rajituksista. Käyttöikeuden saaja vastaa käyttämiensä laitteiden, järjestelmien, hjelmistjen, viestintäyhteyksien, tietliikenneyhteyksien ja kaikkien edellä mainittujen määritysten sekä muiden vastaavien käyttöikeuden saajan vastuulla levien seikkjen timivuudesta ja turvallisuudesta sekä niistä aiheutuvista kustannuksista. Mikäli käyttöikeuden saaja tai sen lukuun palvelua käyttävä käyttää palvelua näiden ehtjen, kullinkin vimassa levan lainsäädännön, viranmaismääräysten tai Maanmittauslaitksen antamien hjeiden vastaisesti, Maanmittauslaits vi estää palvelun käytön rganisaatilta tai yksittäiseltä käyttäjältä. Käyttöikeuden saaja vastaa tässä käyttöikeudessa mainittujen velvitteiden rikkmisesta mahdllisesti aiheutuvista vahingista täysimääräisesti Maanmittauslaitkselle tai klmannelle sapulelle. Käyttöikeuden saajalla n mahdllisuus ilmittaa palvelun käytössä havaituista teknisistä puutteista Maanmittauslaitkselle. Maanmittauslaits mahdllisuuksien mukaan selvittää ja pistaa järjestelmässä havaitut häiriöt khtuullisessa ajassa sekä kehittää järjestelmää teknisen timivuuden parantamiseksi. 5. Kehitys- ja kulutusympäristöön liittyminen Kehitys- ja kulutusympäristöön liittymis- ja timintahjeet timitetaan erikseen. Liittymisen yhteydessä käyttöikeuden saaja situtuu tässä käyttöikeudessa mainittuihin ehtihin. Käyttöikeuden saajan lukuun rganisaatissa palvelua käyttävälle, käyttäjälle, myönnetään hakemuksesta erikseen ikeus palvelun käyttöön. Käyttäjän tulee situtua nudattamaan erillisiä kehitys- ja kulutusympäristön käyttöehtja. 6. Vastuu vahingista Maanmittauslaits ei vastaa kehitys- ja kulutusympäristöä kskevan järjestelmän aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingista. Maanmittauslaits ei vastaa myöskään kehitys- ja kulutusympäristöön tutetusta tiedsta, aineiststa tai sisällöstä eikä tämän tiedn, aineistn tai sisällön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingista. 7. Kustannukset Maanmittauslaits ei peri kehitys- ja kulutusympäristöön liittymisestä ja sen käytöstä erillisiä maksuja. Kehitys- ja kulutusympäristöön liittymisestä sekä sen käyttämisestä käyttöikeuden saajalle aiheutuvat, saajan timintaan liittyvät kustannukset, kuuluvat käyttöikeuden saajan vastattaviksi.

5 Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 5 (5) 8. Tekijänikeudet Tekijänikeudet kehitys- ja kulutusympäristöön kuuluvat Maanmittauslaitkselle tai muille ympäristöä kehittäville rganisaatiille. Tekijänikeudet kehitys- ja kulutusympäristöön lisättyyn tai tutettuun aineistn kuuluvat tiedn lisääjälle tai tuttajalle. Näillä käyttöehdilla tai kehitys- ja kulutusympäristön käytöllä ei siirretä immateriaaliikeuksia Maanmittauslaitksen ja käyttöikeuden saajan välillä. 9. Käyttöikeuden vimassal Käyttöikeus n vimassa tistaiseksi. Maanmittauslaitksella n ikeus irtisana käyttöikeus päättymään kuukauden irtisanmisajalla. Käyttöikeus peruutetaan välittömästi, mikäli palvelua käytetään väärin tai palvelua ei le käytetty yli kahteen vuteen. Käyttöikeuden saajalla n ikeus irtisana käyttöikeus ilman irtisanmisaikaa. Maanmittauslaits vi peruuttaa käyttöikeuden välittömästi, js käyttöikeuden saaja tai sen lukuun timiva käyttäjä käyttää kehitys- ja kulutusympäristöä käyttöikeuden ehtjen vastaisesti. Käyttöikeuden päättyessä päättyy ikeus käyttöikeuden mukana hankittuihin tietihin. 10. Käyttöikeuden ehtjen muutkset Maanmittauslaits pidättää ikeuden muuttaa ja päivittää näitä käyttöikeuden ehtja tarvittaessa järjestelmän ylläpitämiseksi ja käyttämiseksi. Mikäli näitä ehtja päivitetään, käyttöikeuden saajan tulee Kehitys- ja kulutusympäristön käyttämisen jatkamiseksi hyväksyä päivitetyt käyttöikeuden ehdt. Maanmittauslaits vi estää palvelun käytön, mikäli päivitettyjä käyttöehtja ei le hyväksytty. 11. Svellettava laki ja riitjen ratkaiseminen Tähän käyttöikeuteen svelletaan Sumen lakia. Tästä käyttöikeudesta aiheutuvat erimielisyydet ja tulkintaepäselvyydet pyritään ratkaisemaan neuvtteluin sapulten välillä. Siltä sin kuin sapulet eivät pääse erimielisyyksistä tai tulkintaepäselvyyksistä svintn, riidat ratkaistaan Helsingin käräjäikeudessa. ja käyttöikeuden myöntäjän allekirjitus

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön

Käyttöoikeus Paikkatietoalustan kehitys- ja koulutusympäristön koekäyttöön Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja 1 (5) Vastaanttava yritys Vastaanttajan nimi Vastaanttajan katusite Pstilker Pstitimipaikka Käyttöikeus Paikkatietalustan kehitys- ja Maanmittauslaits myöntää

Lisätiedot

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018

Yhteistyösopimus Kaupunkitutkimus ja metropolipolitiikka tutkimus- ja yhteistyöohjelman toteuttamisesta vuosina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka -tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta vusina 2015 2018 Yhteistyöspimus Kaupunkitutkimus ja metrpliplitiikka tutkimus- ja yhteistyöhjelman tteuttamisesta

Lisätiedot

Medtime Pro -verkkopalvelun käyttöehdot käyttäjälle ja palveluntarjoajalle. Yleistä

Medtime Pro -verkkopalvelun käyttöehdot käyttäjälle ja palveluntarjoajalle. Yleistä KÄYTTÖEHDOT Medtime Pr -verkkpalvelun käyttöehdt käyttäjälle ja palveluntarjajalle. Yleistä Käyttöehdt kskevat Medtime Pr -verkkpalvelun ylläpitäjän (myös "palveluntarjaja" tai "Masternet") verkkpalvelua

Lisätiedot

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö

Plus500CY Ltd. Tietosuoja- ja evästekäytäntö Plus500CY Ltd. Tietsuja- ja evästekäytäntö Tietsuja- ja evästekäytäntö Tämä verkksivust n Plus500CY Ltd:n ( me, meille, meidän ) perima. Me kunniitamme tietjen luttamuksellisuutta ja ihmisten yksityisyyttä.

Lisätiedot

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU

KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU PÖYTÄKIRJA VIESTINNÄN KESKUSLIITTO SUOMEN JOURNALISTILIITTO KUSTANNUSTOIMITTAJIEN TYÖEHTOSOPIMUSTA KOSKEVA NEUVOTTELU Aika 3.6.2016 Paikka Eteläranta 10, Helsinki Läsnä Elina Nissi edustaen VKL:a Ltta

Lisätiedot

T IETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJAT JA REKRYTOINTITIEDOT SEKÄ VAPAAEHTOISET PAIKANNÄYTTÄJÄT

T IETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJAT JA REKRYTOINTITIEDOT SEKÄ VAPAAEHTOISET PAIKANNÄYTTÄJÄT T IETOSUOJASELOSTE TYÖNHAKIJAT JA REKRYTOINTITIEDOT SEKÄ VAPAAEHTOISET PAIKANNÄYTTÄJÄT Yleistä Tämän tietsujaselsteen tarkituksena n antaa Savnlinnan Opperajuhlien Kannatusyhdistys ry:n (y-tunnus: 0207403-8)

Lisätiedot

Toimintaohje toimittajille ja kolmansille osapuolille

Toimintaohje toimittajille ja kolmansille osapuolille Tämä timintahje määrittää Crimpille sekä sen timittajille ja yhteistyökumppaneille yhteisen timialustan. Timintahje timittajille ja klmansille sapulille Crimppi Oy:n ja sen tytäryhtiöiden timittajat, yhteistyökumppanit

Lisätiedot

Kelan järjestelmä muodostaa erän apteekin yhden vuorokauden aikana lähettämistä ostoista.

Kelan järjestelmä muodostaa erän apteekin yhden vuorokauden aikana lähettämistä ostoista. 11 Tilitysmenettely Kelalta tai työpaikkakassalta tilitettävä kustannus syntyy sillin, kun lääkkeet luvutetaan asiakkaalle sairausvakuutuslain mukaisella krvauksella vähennettyyn hintaan. Kun lääkkeet

Lisätiedot

Tietosuojaseloste 1 (5)

Tietosuojaseloste 1 (5) Tietsujaselste 1 (5) Tietsujaselste Espn kaupunki 1. Rekisterin nimi Chat-palveluiden rekisteri 2. Rekisterinpitäjä Espn kaupunki 3. Rekisterin vastuuhenkilö Kirsi Remes, asiintijhtaja etunimi.sukunimi@esp.fi

Lisätiedot

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI

VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI Liite 20 Opetus- ja kasvatuslautakunta 18.11.2015 Ulvilan kaupunki VARHAISKASVATUKSEN PALVELUSETELI Päiväktihidn sääntökirja 2016 Sisältö 1. PALVELUSETELI... 4 2. SÄÄNTÖKIRJA... 4 3. MÄÄRITELMÄT... 4 4.

Lisätiedot

Tietosuojailmoitus. 1. Soveltamislaajuus ja hyväksyminen. 2. Yhtiö rekisterinpitäjänä. 3. Rekisteriasioita hoitava henkilö. 4.

Tietosuojailmoitus. 1. Soveltamislaajuus ja hyväksyminen. 2. Yhtiö rekisterinpitäjänä. 3. Rekisteriasioita hoitava henkilö. 4. Tietsujailmitus 1. Sveltamislaajuus ja hyväksyminen Tätä tietsujailmitusta svelletaan kaikkiin Validus Slutins Oy:n ja Validus Slutins Oy:n knserniyhtiöiden (jäljempänä Yhtiö ) liiketimintaprsesseihin

Lisätiedot

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piirin jäsenten henkilötietojen käsittely

Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piirin jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Sumen Metsästäjäliitn Phjis-Karjalan piirin jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Piiri käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

ELENIA LÄMPÖ OY:N TIETOSUOJASELOSTE

ELENIA LÄMPÖ OY:N TIETOSUOJASELOSTE ELENIA LÄMPÖ OY:N TIETOSUOJASELOSTE 1. Taustatieta henkilötietjen käsittelystä Tässä tietsujaselsteessa (Tietsujaselste) annetaan Eurpan Uninin yleisen tietsuja-asetuksen (2016/679) (Asetus) mukaisesti

Lisätiedot

Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjoustanne ultraäänilaiteesta

Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjoustanne ultraäänilaiteesta 1 (11) Uudenkaupungin kaupungin terveyskeskus pyytää kirjallista tarjustanne ultraäänilaiteesta Uudenkaupungin terveyskeskus pyytää tarjustanne ultraäänilaitteesta heisen hankintapyynnön mukaisesti. Ultraäänilaite

Lisätiedot

Saksanseisojakerho ry:n vastaukset Kennelliiton kyselyyn uusittavista vakiosopimuslomakkeista

Saksanseisojakerho ry:n vastaukset Kennelliiton kyselyyn uusittavista vakiosopimuslomakkeista Saksanseisjakerh ry:n vastaukset Kennelliitn kyselyyn uusittavista vakispimuslmakkeista 1. Astutusspimus - Ehdtamme seuraavaa lisäystä spimukseen: Urksen mistaja vakuuttaa kertneensa tiedssa levat kiran

Lisätiedot

Juokslahden metsästysseura ry:n maanvuokraajien henkilötietojen käsittely

Juokslahden metsästysseura ry:n maanvuokraajien henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Jukslahden metsästysseura ry:n maanvukraajien henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee maanvukraajien henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi

Lisätiedot

Suomi 100 -tukiohjelma

Suomi 100 -tukiohjelma Sumi 100 -tukihjelma 1. Tavitteet Sumen valtillisen itsenäisyyden satavutisjuhlavutta vietetään vunna 2017. Valtineuvstn kanslian asettama Sumi 100 -hanke vastaa juhlavuden hjelman rakentamisesta. Ohjelman

Lisätiedot

Tietosuojaseloste: M-files HR-varaston työntekijöiden henkilörekisteri Sivu 1 / 5

Tietosuojaseloste: M-files HR-varaston työntekijöiden henkilörekisteri Sivu 1 / 5 KLINGER Finland Oy,. Puhelinnumer +358 10 400 1011 Sähköpsti inf@klinger.fi Y-tunnus 0195519-1. Tea Hurme tietsujavastaava@klinger.fi puhelinnumer +358 10 400 1222 M-files HR-varastn työntekijöiden henkilörekisteri

Lisätiedot

Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietojen käsittely

Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Peränteen Metsästys ja Ampumaseura ry. (PMAS) jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA PMAS käsittelee jäsenistön henkilötietja PMAS:n timinnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA

LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA LÄÄKEHOITOSUUNNITELMA VARHAISKASVATUKSESSA Kangasalan varhaiskasvatus tarjaa lapsen ja perheen tarvitsemat varhaiskasvatuspalvelut perheen tilanteen ja tarpeen mukaisesti; kkpäivähita, sapäivähita, perhepäivähita,

Lisätiedot

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa

REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Toimintamalli muutostilanteessa Rekisterinpitäjän muutkset 1(7) REKISTERINPITÄJÄN MUUTOKSET: Timintamalli muutstilanteessa Ptilasasiakirjan rekisterinpitäjä: alkutilanne Tiet ptilaan hidssa syntyvien asiakirjjen rekisterinpitäjästä tallennetaan

Lisätiedot

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote :n tietsujatiedte Henkilöasiakkaat n rahitusyhtiö, jka tarjaa asiakkuuden mukaan sveltuvia rahitusratkaisuja erilaisiin hankintihin. Tässä tietsujatiedtteessa kerrmme, miten rekisterinpitäjänä käsittelemme

Lisätiedot

KUNTAKOORDINAATTORIEN NEUVOTTELUPÄIVÄ Oppilas- ja opiskelijahuollon palvelurakenteen ja laadun kehittäminen

KUNTAKOORDINAATTORIEN NEUVOTTELUPÄIVÄ Oppilas- ja opiskelijahuollon palvelurakenteen ja laadun kehittäminen KUNTAKOORDINAATTORIEN NEUVOTTELUPÄIVÄ Oppilas- ja piskelijahulln palvelurakenteen ja laadun kehittäminen Oppilashult ja turvallisuuden edistäminen Kdin ja kulun yhteistyö Heidi Peltnen, petusneuvs 29.9.2010,

Lisätiedot

Metsästysseura Haukka ry:n jäsenten ja maanomistajien henkilötietojen käsittely

Metsästysseura Haukka ry:n jäsenten ja maanomistajien henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Metsästysseura Haukka ry:n jäsenten ja maanmistajien henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi,

Lisätiedot

Tuusulan kunta ei sitoudu sopimusajalla kiinteisiin vähimmäishankintamääriin, vaan tuotteita hankitaan hallin tarpeita vastaavasti.

Tuusulan kunta ei sitoudu sopimusajalla kiinteisiin vähimmäishankintamääriin, vaan tuotteita hankitaan hallin tarpeita vastaavasti. (1)6 TARJOUSPYYNTÖ UIMAHALLIN KEMIKAALEISTA Tuusulan kunnan liikuntapalvelut pyytää tarjustanne tämän tarjuspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti Tuusulan uimahallissa käytettävistä vedenpuhdistuskemikaaleista

Lisätiedot

Danske Bankin tietosuojatiedote

Danske Bankin tietosuojatiedote Danske Bankin tietsujatiedte Danske Bank A/S n finanssialan yritys, jka tarjaa sinulle taludellista neuvntaa ja siihen liittyviä palveluja. Tässä tietsujatiedtteessa kerrmme, miten käsittelemme henkilötietjasi

Lisätiedot

MENETTELYTAPAOHJE RAKENNUTTAMINEN HSY JA HELSINGIN KAUPUNKI 17.6.2015 Liite 3

MENETTELYTAPAOHJE RAKENNUTTAMINEN HSY JA HELSINGIN KAUPUNKI 17.6.2015 Liite 3 Sisällysluettel 1 Menettelytapahje ja sen käyttö... 2 2 Hankinta... 2 2.1 Urakan valmistelu ja kilpailutus... 2 2.2 Tarjus... 3 2.3 Tilaus... 3 2.4 Lisä- ja muutstyöt... 3 3 Valvnta... 4 4 Vastaantt...

Lisätiedot

Ehdot. Osapuolet Omistaja/myyjä/varaustenhallinta. Varausehdot. Asiakas. Varaaminen. Peruutukset ja muutokset

Ehdot. Osapuolet Omistaja/myyjä/varaustenhallinta. Varausehdot. Asiakas. Varaaminen. Peruutukset ja muutokset Osapulet Omistaja/myyjä/varaustenhallinta Ehdt Applikintistudi Anja / Kmmee Kurki (myöhemmin: Kmmee Kurki) Huhajärventie 194 38250 Sastamala p. 050 378 9208 inf@kmmeekurki.fi Y-tunnus: 2046929-5 Asiakas

Lisätiedot

ELENIA PALVELUT OY:N TIETOSUOJASELOSTE

ELENIA PALVELUT OY:N TIETOSUOJASELOSTE ELENIA PALVELUT OY:N TIETOSUOJASELOSTE 1. Taustatieta henkilötietjen käsittelystä Tässä tietsujaselsteessa (Tietsujaselste) annetaan Eurpan Uninin yleisen tietsuja-asetuksen (2016/679) (Asetus) mukaisesti

Lisätiedot

Turun ja Säkylän Varuskuntien Eräseura r.y.:n (TSVE ry) jäsenten henkilötietojen käsittely

Turun ja Säkylän Varuskuntien Eräseura r.y.:n (TSVE ry) jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE Turun ja Säkylän Varuskuntien Eräseura r.y.:n (TSVE ry) jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan

Lisätiedot

MENETTELYTAPAOHJE RAKENNUTTAMINEN HSY JA KAUNIAISTEN KAUPUNKI 17.6.2015 Liite 3

MENETTELYTAPAOHJE RAKENNUTTAMINEN HSY JA KAUNIAISTEN KAUPUNKI 17.6.2015 Liite 3 VESIHUOLLON RAKENNUTTAMISEN ERITYISPIIRTEET Sisällysluettel 1 Menettelytapahje ja sen käyttö... 2 2 Hankinta... 2 2.1 Urakan valmistelu ja kilpailutus... 2 2.2 Tarjus... 3 2.3 Tilaus... 3 2.4 Lisä- ja

Lisätiedot

Lyhyet psykoterapiajaksot nuorille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli

Lyhyet psykoterapiajaksot nuorille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli Av- ja asumispalvelut Lyhyet psykterapiajakst nurille, aikuisille ja heidän perheilleen - palveluseteli Yleistä Tampereen kaupungin terveyttä ja timintakykyä edistävien palvelujen lautakunta n päättänyt

Lisätiedot

INSPIREn määrittelyjen mukaisen tietotuotteen muodostaminen: OSOITTEET

INSPIREn määrittelyjen mukaisen tietotuotteen muodostaminen: OSOITTEET INSPIREn määrittelyjen mukaisen tiettutteen mudstaminen: OSOITTEET Suunnitelma Otsikk Päivämäärä Aihe/alue Julkaisija Tyyppi Kuvailu Tekijät Mut Julkisuus Oikeudet Tunniste Kieli Viitteet

Lisätiedot

OMAISHOIDON TUKI SOITESSA

OMAISHOIDON TUKI SOITESSA OMAISHOIDON TUKI SOITESSA Omaishidn tuen määritelmä Laissa (Laki maishidn tuesta 2.12.2005/937) n määritelty seuraavasti; Omaishit n iäkkään, vammaisen tai sairaan henkilön hidn järjestämistä

Lisätiedot

UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely

UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietojen käsittely TIETOSUOJASELOSTE UPSEERIEN AMPUMAYHDISTYS ry:n jäsenten henkilötietjen käsittely TIETOJENKÄSITTELY PÄHKINÄNKUORESSA Yhdistys käsittelee jäsenistön henkilötietja yhdistystiminnan ylläpitämiseksi, tapahtumien

Lisätiedot

Sivistysvirasto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012

Sivistysvirasto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012 1 Naantalin kaupunki Sivistysvirast REKISTERISELOSTE Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 22.10.2012 1. REKISTERIN NIMI AURA - Kulukuraattrien ja psyklgien asiakastietjärjestelmä,

Lisätiedot

Lundbeck noudattaa aina sovellettavaa lainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja Suomen lakeja.

Lundbeck noudattaa aina sovellettavaa lainsäädäntöä, mukaan lukien EU:n yleistä tietosuoja-asetusta ja Suomen lakeja. Tietsujakäytäntö ja vastuuvapauslauseke Verkksivustn www.lundbeck.fi mistaa ja tarjaa: Oy H. Lundbeck Ab Köydenpunjankatu 14, Lgm Byrå 20100 Turku ( Lundbeck ) Y-tunnus 0111018-0 Puhelinnumer: + 358 2

Lisätiedot

Tietosuoja 22.4.2013. Tietosuojaperiaatteet Tietosuojaperiaatteemme ovat seuraavat:

Tietosuoja 22.4.2013. Tietosuojaperiaatteet Tietosuojaperiaatteemme ovat seuraavat: 1 Tietsuja 22.4.2013 Yksityisyytesi sujaaminen n Genwrth Financialille erittäin tärkeää. Arvstamme luttamustasi ja haluamme kerta, miten keräämme, sujaamme ja käytämme henkilötietjasi. Miten käytämme ja

Lisätiedot

TUKIPALVELUITA KOSKEVA LISÄTIEDOTE

TUKIPALVELUITA KOSKEVA LISÄTIEDOTE TUKIPALVELUITA KOSKEVA LISÄTIEDOTE Tämä lisätiedte sisältää yleisiä vaatimuksia ja rajituksia, jita svelletaan HPE:n tarjamiin tukipalveluihin. HPE:n tukipalvelutarjnnasta n lisäksi lemassa yksityiskhtaiset

Lisätiedot

Koulutoimi Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014

Koulutoimi Henkilötietolaki (523/99) 10, 24. Tarkoitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014 1 PIEKSÄMÄEN KAUPUNKI Kulutimi REKISTERISELOSTE Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 26.6.2014 1. REKISTERIN NIMI AURA - Kulukuraattrien ja psyklgien asiakastietjärjestelmä,

Lisätiedot

TARVITSEMASI PALVELUT PAIKASTA RIIPPUMATTA

TARVITSEMASI PALVELUT PAIKASTA RIIPPUMATTA TARVITSEMASI PALVELUT PAIKASTA RIIPPUMATTA Palveludirektiivin tarkituksena n tuda kuluttajille enemmän valinnanvaraa, enemmän vastinetta rahille ja paremmat mahdllisuudet käyttää palveluja eri pulilta

Lisätiedot

INSPIREn määrittelyjen mukaisen tietotuotteen muodostaminen: <TEEMAN NIMI>

INSPIREn määrittelyjen mukaisen tietotuotteen muodostaminen: <TEEMAN NIMI> INSPIREn määrittelyjen mukaisen tiettutteen mudstaminen: Suunnitelma Otsikk INSPIREn määrittelyjen mukaisen tiettutteen mudstaminen: Päivämäärä Aihe/alue Tiettutteet

Lisätiedot

Faba osk, osuusrekisteri tietosuojaseloste

Faba osk, osuusrekisteri tietosuojaseloste Faba sk, suusrekisteri tietsujaselste Osuuskunnan jäsenyyksien hitaminen edellyttää suusrekisterin pita. Faba sk:n suusrekisteristä käytetään nimeä Faba sk jäsenrekisteri ( jäsenrekisteri ). Tämä tietsujaselsteessa

Lisätiedot

Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:n WinLaw:n asiakas- ja markkinointirekisteri 4 OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asianajotoimisto Järvinen & Co Oy:n WinLaw:n asiakas- ja markkinointirekisteri 4 OIKEUSPERUSTE JA HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS TIETOSUOJASELOSTE Asianajtimist Järvinen & C Oy:n ja aputiminimi WinLaw:n (jäljempänä mlemmat yhdessä Yhtiö tai Rekisterinpitäjä ) tietsujaselste. Laadittu 3.5.2018. Velvittavien säädösten lisäksi Yhtiö

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA

TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1 TARJOUSPYYNTÖ LAPIN JÄTEHUOLTO KUNTAYHTYMÄN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA Tarjus pyydetään kuntalain 14 luvun mukaisesta hallinnn ja taluden tarkastuksesta tilikausien 2017 2020 vastaavilta

Lisätiedot

Henkilörekisterin tietosuojaseloste

Henkilörekisterin tietosuojaseloste Henkilörekisterin tietsujaselste Tässä tietsujaselsteessa kuvataan, miten Vaasan Uimaseura Vasa Simsällskap r.y ( VUS-VSS ) käsittelee Vaasan Uimaseuran jäsentensä henkilötietja. VUS-VSS käsittelee jäsenten

Lisätiedot

Palvelun kuvaus Proaktiivinen huolto

Palvelun kuvaus Proaktiivinen huolto Palvelun kuvaus Praktiivinen hult Palvelun yleiskuvaus Praktiivisessa hultpalvelussa asiakkaalle tutetaan tuettujen tutteiden hulttapahtuma ("palvelu" tai "palvelut") tässä palvelunkuvauksessa jäljempänä

Lisätiedot

ARVOPAPERIEN KAUPANKÄYNTISÄÄNNÖT. Nasdaq Nordic -säännöt, VERSIO 2.7

ARVOPAPERIEN KAUPANKÄYNTISÄÄNNÖT. Nasdaq Nordic -säännöt, VERSIO 2.7 NASDAQ OMX HELSINKI OY 1 (78) Tämä asiakirja sisältää valtivarainministeriön vahvistamat arvpaperien kaupankäyntisäännöt. Säännöt n kirjitettu teknisesti myös Nasdaq Nrdic -pörssien yhteisen sääntökirjan

Lisätiedot

22.8.2014 Dnro OUKA/7126/02.08.00/2014. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007) sekä lakia täydentävää asetusta (614/2007).

22.8.2014 Dnro OUKA/7126/02.08.00/2014. Hankinnassa noudatetaan lakia julkisista hankinnoista (348/2007) sekä lakia täydentävää asetusta (614/2007). TARJOUSPYYNTÖ 1(7) 22.8.2014 Dnr OUKA/7126/02.08.00/2014 OULUNSALON KIRJASTON PALAUTUSAUTOMAATTI Hankinnan tausta ja tarkitus Oulun kaupunginkirjast-maakuntakirjast (hankintayksikkö/tilaaja) pyytää tarjustanne

Lisätiedot

ARVOPAPERIEN KAUPANKÄYNTISÄÄNNÖT. NASDAQ OMX Nordic -säännöt, VERSIO 2.0

ARVOPAPERIEN KAUPANKÄYNTISÄÄNNÖT. NASDAQ OMX Nordic -säännöt, VERSIO 2.0 NASDAQ OMX HELSINKI OY 1 (78) Tämä asiakirja sisältää valtivarainministeriön vahvistamat arvpaperien kaupankäyntisäännöt. Säännöt n kirjitettu teknisesti myös NASDAQ OMX Nrdic -pörssien yhteisen sääntökirjan

Lisätiedot

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n rekrytoitavien työntekijöiden henkilötietojen käsittely.

PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n rekrytoitavien työntekijöiden henkilötietojen käsittely. TIETOSUOJASELOSTE PlusTerveys Hammaslääkärit Oy:n rekrytitavien työntekijöiden henkilötietjen käsittely. KUKA KÄSITTELEE TIETOJASI? PlusTerveys Hammaslääkärit Oy (Y-tunnus: 2630918-8, site, Malmin asematie

Lisätiedot

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT TARJOUSPYYNTÖ 1(4) LIIKETOIMINNAN KEHITTÄMISEEN JA YRITYKSEN MUUTOSTILANTEISIIN LIITTYVÄT PALVELUT Lestijärven kunta Kaustisen seutukunta ja sen hallinnima InnKas -prjekti (S 12115) tarjaa prjektissa mukana

Lisätiedot

Saimaa Geopark ry. Ohje yrityksille Saimaa Geopark Partner logon käyttämisestä. Saimaa Geopark ry

Saimaa Geopark ry. Ohje yrityksille Saimaa Geopark Partner logon käyttämisestä. Saimaa Geopark ry Saimaa Gepark ry Ohje yrityksille Saimaa Gepark Partner lgn käyttämisestä Saimaa Gepark ry 20.5.2019 Taustaa Saimaa Gepark n perustettu edistämään Etelä-Savn ja Etelä-Karjalan maakuntien yhdeksän jäsenkunnan

Lisätiedot

Vastuukäyttäjän tehtävät

Vastuukäyttäjän tehtävät Vastuukäyttäjän tehtävät 22.3.2013 Satu Hrnbrg Opetus- ja kulttuuriministeriön tiedte 3/500/2013 Kulutuksen järjestäjä nimeää 2-6 vastuukäyttäjää, jiden tehtäviä vat Perehtyminen rganisaati-, kulutustarjnta-

Lisätiedot

Energiaviraston ohje tietoturvallisuuteen liittyvän häiriön ilmoittamisesta

Energiaviraston ohje tietoturvallisuuteen liittyvän häiriön ilmoittamisesta Ohje 1 (6) Sähkömarkkinalain (588/2013) 29 a sekä maakaasumarkkinalain (587/2017) 34 a. Energiavirastn hje tietturvallisuuteen liittyvän häiriön ilmittamisesta Asiaan liittyvä lainsäädäntö Sähkön jakeluverknhaltijille,

Lisätiedot

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedotus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietorekisterien tietosuojaseloste.

Satakunnan Noutajakoirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedotus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietorekisterien tietosuojaseloste. 1. TIETOSUOJASELOSTEEN NIMI Satakunnan Nutajakirayhdistyksen ry:n jäsen-, tiedtus- ja tapahtumajärjestämisen henkilötietrekisterien tietsujaselste. 2. REKISTERINPITÄJÄ JA KOTIPAIKKA Satakunnan Nutajakirayhdistys

Lisätiedot

Windows Nordicin maksunpalautus loppukäyttäjille ("Kampanja") Microsoftin kampanjaehdot

Windows Nordicin maksunpalautus loppukäyttäjille (Kampanja) Microsoftin kampanjaehdot Windws Nrdicin maksunpalautus lppukäyttäjille ("Kampanja") Micrsftin kampanjaehdt Kampanjaehdt Kelpuutettavat laitteet Windws kannettava tietkne, jssa n ait Micrsft Windws 10 Hme tai Windws 10 S käyttöjärjestelmä,

Lisätiedot

EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) tarkoitettu rekisterinpitäjä on:

EU:n yleisessä tietosuoja-asetuksessa (GDPR) tarkoitettu rekisterinpitäjä on: Tietsujaselste (päivitetty 24.5.2018) Prime Sales Oy:n päivitetyssä tietsujaselsteessa n lisätietja henkilötietjen käsittelystä. Lue selste hulellisesti, jtta ymmärrät henkilötietja ja niiden käsittelyä

Lisätiedot

Palvelujen tuottaja ja toinen sopijaosapuoli on Eteva kuntayhtymä

Palvelujen tuottaja ja toinen sopijaosapuoli on Eteva kuntayhtymä Palveluspimus 1 (4) 1 Spijasapulet 1.1 Tilaaja Palvelujen tilaajana timii Frssan kaupunki 1.2 Tuttaja Palvelujen tuttaja ja tinen spijasapuli n 2 Spimuksen rajaus 2.1 Spimus perustuu Tämä palveluspimus

Lisätiedot

Aloite toimitusvelvollisen myyjän taseselvitystavan muuttamisesta

Aloite toimitusvelvollisen myyjän taseselvitystavan muuttamisesta SÄHKÖKAUPPA ALOITE 1(5) Heinimäki, Leht 19.6.2014 Työ- ja elinkeinministeriö Art Rajala Alite timitusvelvllisen myyjän taseselvitystavan muuttamisesta Energiatellisuus ry ehdttaa muutsta timitusvelvllisen

Lisätiedot

Kattoturvatuotteet - Kattopollarit, talotikkaat, lumiesteet ja katon vaakaturvakiskot 2.7.2014

Kattoturvatuotteet - Kattopollarit, talotikkaat, lumiesteet ja katon vaakaturvakiskot 2.7.2014 Kattturvatutteet - Kattpllarit, taltikkaat, lumiesteet ja katn vaakaturvakiskt 2.7.2014 Sisällysluettel 1. Sveltamisala... 2 2. Tutekuvaus... 2 3. Tutteen vaatimukset... 2 4. Suritustasn pysyvyyden arviinti

Lisätiedot

Kalastusalueiden toiminnan päättäminen ja kalastuslain ajankohtaiset asiat

Kalastusalueiden toiminnan päättäminen ja kalastuslain ajankohtaiset asiat Kalastusalueiden timinnan päättäminen ja kalastuslain ajankhtaiset asiat Kalastusalueiden viimeiset hetket Hannu Sal ELY-keskus Järvi-Sumen kalataluspalvelut Kalastusalueen lppu ja kalatalusalueen alku

Lisätiedot

Iisalmen kaupunki. Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja

Iisalmen kaupunki. Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja Iisalmen kaupunki Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja 1 Sisällys 1. Sääntökirja palvelusetelipalvelujen tuttamisesta... 3 1.1 Sääntökirjan nudattamisen valvnta... 3 1.2 Sääntökirjan muuttaminen...

Lisätiedot

29.3.2016. Eduskunnan sivistysvaliokunnalle

29.3.2016. Eduskunnan sivistysvaliokunnalle 29.3.2016 Eduskunnan sivistysvalikunnalle Re: lausuntpyyntö E 13/2016 vp Valtineuvstn selvitys: Kmissin julkinen kuuleminen, EU:n tellis- ja tekijänikeuksien täytäntöönpana kskeva lainsäädäntökehys EU:N

Lisätiedot

Piilovirhevakuutus. 1. Vakuutuksenantaja. 2. Ketä vakuutus koskee. 3. Kuntotarkastusta koskevat vaatimukset. 4. Mitä vakuutus kattaa

Piilovirhevakuutus. 1. Vakuutuksenantaja. 2. Ketä vakuutus koskee. 3. Kuntotarkastusta koskevat vaatimukset. 4. Mitä vakuutus kattaa Piilvirhevakuutuksen vakuutusehdt 2015, Sumi Omaktitalt Piilvirhevakuutus 1. Vakuutuksenantaja Tätä vakuutusta tarjavat tietyt Canpius Managing Agents Limitedin hallinnimat vakuuttajat Llyd silla. Canpius

Lisätiedot

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote

Danske Finance Oy:n tietosuojatiedote :n tietsujatiedte Yritysasiakkaat n rahitusyhtiö, jka tarjaa asiakkuuden mukaan sveltuvia rahitusratkaisuja erilaisiin hankintihin. Tässä tietsujatiedtteessa kerrmme, miten rekisterinpitäjänä käsittelemme

Lisätiedot

Iisalmen kaupunki. Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja

Iisalmen kaupunki. Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja Iisalmen kaupunki Varhaiskasvatuksen palvelusetelin sääntökirja 1 Sisällys 1. Sääntökirja palvelusetelipalvelujen tuttamisesta...3 1.1 Sääntökirjan nudattamisen valvnta...3 1.2 Sääntökirjan muuttaminen...3

Lisätiedot

SAAPUNUT... /... /... PL29 00023 Valtioneuvosto Dnro... mdvmhku8uepon2hatzdzzkaiatq=

SAAPUNUT... /... /... PL29 00023 Valtioneuvosto Dnro... mdvmhku8uepon2hatzdzzkaiatq= KOULUTUSKESKUS SALPAUS J'"',;;.. :2fJ1 ~ Opetus- ja kulttuuriministeriö SAAPUUT. / /.. PL29 00023 Valtineuvst Dnr.. Päijät-Hämeen kulutusknserni Paasikiven katu 7 15110LAHTI TIEDOKSI j(an nl /c"-. kuus;",

Lisätiedot

Asiakkaan tulisi tulostaa Ehdot tai tallentaa ne tietokoneelleen vastaisen varalta.

Asiakkaan tulisi tulostaa Ehdot tai tallentaa ne tietokoneelleen vastaisen varalta. Brightstar 20:20 (FI) Oy:n ehdt Tällä sivulla kerrtaan lisää Brightstar 20:20 (FI) Oy:stä ("Brightstar") ja esitetään vaihtpalvelua kskevat ikeudelliset ehdt ("Ehdt"). Asiakas vi vaihtaa näiden Ehtjen

Lisätiedot

HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008

HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008 1(5) HAKUOHJE LIIKUNNALLISEN ILTAPÄIVÄTOIMINNAN KEHITTÄMISAVUSTUKSIA VARTEN LUKUVUODELLE 2007-2008 YLEISTÄ Liikunnallisen iltapäivätiminnan kehittämishankkeiden tukemiseen liittyviä valtinavustuksia jaettaessa

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvointipalvelut Lasten ja nuorten palvelut Psykososiaalinen oppilashuolto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24

IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvointipalvelut Lasten ja nuorten palvelut Psykososiaalinen oppilashuolto Henkilötietolaki (523/99) 10, 24 1 IMATRAN KAUPUNKI REKISTERISELOSTE Hyvinvintipalvelut Lasten ja nurten palvelut Psykssiaalinen ppilashult Henkilötietlaki (523/99) 10, 24 Tarkitettu asiakkaille Laatimispvm: 30.10.2014 1. REKISTERIN NIMI

Lisätiedot

Yrityksen nimi ja yhteyshenkilö

Yrityksen nimi ja yhteyshenkilö JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI HAKEMUS HAKEMUS PALVELUSETELIPALVELUN TUOTTAJAKSI Lyhytaikaisen palveluasumisen palveluseteli Tällä hakemuksella ssiaali- ja/tai terveysalan yritys vi hakeutua Jyväskylän kaupungin

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Projektiin osallistuu 50 alueen kasvuhakuista, innovoivaa ja/tai kansainvälistyvää yritystä.

TARJOUSPYYNTÖ 1(5) Projektiin osallistuu 50 alueen kasvuhakuista, innovoivaa ja/tai kansainvälistyvää yritystä. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) KASVUINNO-PROJEKTIN GRAAFISEN ILMEEN JA MARKKINOINTIMATERIAALIEN SEKÄ KASVUINNO- PROJEKTIN WWW SIVUSTON SUUNNITTELU JA TEKNINEN TOTEUTUS Hankkeen päätteuttajana timii Lestijärven kunta

Lisätiedot

Kalastusalueiden toiminnan päättäminen ja muut ajankohtaiset asiat

Kalastusalueiden toiminnan päättäminen ja muut ajankohtaiset asiat Kalastusalueiden timinnan päättäminen ja muut ajankhtaiset asiat Pirkkalan kalastusalueen kkus Hannu Sal ELY-keskus Järvi-Sumen kalataluspalvelut Mitä täytyy hitaa vunna 2018 Kalastusalueen varsinainen

Lisätiedot

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011.

20.6.2011. Hankinnasta on julkaistu ennakkoilmoitus HILMA- palvelussa 10.5.2011. SUOJAVAATEPALVELUHANKINTA Peruspalvelukeskus Oiva liikelaits kuuluu Hlllan kunnan rganisaatin ja tuttaa ssiaali- ja perusterveydenhullnpalvelut yhteistiminta-alueen kuntien (Asikkala, Hllla, Hämeenkski,

Lisätiedot

VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN

VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN Kirje 1 (5) VM/1346/02.02.03.09/2017 10.7.2017 VALTIONAVUSTUKSET SUOMI.FI-VIESTIT -PALVELUN KÄYTTÖÖNOTTOIHIN Valtinavustuksen maksimisumma Sumi.fi-viestit n palvelu, jka timii julkishallinnn rganisaatiiden

Lisätiedot

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely

CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS. 1. Hallituksen tehtävien ja toiminnan perusta. 2. Hallituksen kokoonpano ja valintamenettely CAVERION OYJ:N HALLITUKSEN TYÖJÄRJESTYS 1. Hallituksen tehtävien ja timinnan perusta Hallituksen tehtävät ja timintaperiaatteet perustuvat Sumen lainsäädäntöön, erityisesti sakeyhtiölakiin ja arvpaperimarkkinalakiin

Lisätiedot

Asiakastiedote hinnaston ja tietojärjestelmän uudistumisesta sekä uudistuksien vaikutuksista

Asiakastiedote hinnaston ja tietojärjestelmän uudistumisesta sekä uudistuksien vaikutuksista Asiakastiedte hinnastn ja tietjärjestelmän uudistumisesta sekä uudistuksien vaikutuksista 1.Hinnastn uudistamisen yleiset periaatteet 2.1.9.2015 vimaan tulevat harjittelumaksut ja etuhinnittelu 3.Hinnastn

Lisätiedot

Sipoon kunnan rakennusjärjestyksen uudistaminen Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS)

Sipoon kunnan rakennusjärjestyksen uudistaminen Osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) Osallistumis- ja arviintisuunnitelma Rakennusjärjestyksen muuts Rakennusvalvnta Sipn kunnan rakennusjärjestyksen uudistaminen Osallistumis- ja arviintisuunnitelma (OAS) 1. Mikä rakennusjärjestys n? Rakennusjärjestys

Lisätiedot

Lahden seudun joukkoliikenteen rekisteriseloste

Lahden seudun joukkoliikenteen rekisteriseloste Lahden seudun jukkliikenteen rekisteriselste 22.9.2015 Lahden seudun jukkliikenneviranmainen Rekisteriselste, laatimispäivä 30.7.2014 Henkilötietlaki (523/1999) 10 1. Rekisterinpitäjä Yhteystiedt Lahden

Lisätiedot

NOUSIAISTEN KUNTA VESIHUOLLON YHTIÖITTÄMISPALVELUT TARJOUS BDO OY 12.5.2014

NOUSIAISTEN KUNTA VESIHUOLLON YHTIÖITTÄMISPALVELUT TARJOUS BDO OY 12.5.2014 NOUSIAISTEN KUNTA VESIHUOLLON YHTIÖITTÄMISPALVELUT TARJOUS BDO OY 12.5.2014 BDO Oy Vattuniemenranta 2 00210 Helsinki Keskus 020 743 2920 Faksi 020 743 2935 www.bd.fi BDO Oy, a limited liability cmpany

Lisätiedot

Sopimus rekisteröintitoiminnasta SR2

Sopimus rekisteröintitoiminnasta SR2 TRAFI/ /05.03.97/201 Spimus rekisteröintitiminnasta Spimus rekisteröintitiminnasta SR2 1. Spijapulet Liikenteen turvallisuusvirast (jäljempänä Trafi) PL 320, 00101 Helsinki, ja, jäljempänä Spimusrekisteröijä

Lisätiedot

VAIKEAVAMMAISTEN KULJETUSPALVELUN MYÖNTÄMISPERUSTEET SUONENJOEN KAUPUNGISSA 1.10.2014 ALKAEN 1. YLEISTÄ

VAIKEAVAMMAISTEN KULJETUSPALVELUN MYÖNTÄMISPERUSTEET SUONENJOEN KAUPUNGISSA 1.10.2014 ALKAEN 1. YLEISTÄ SUONENJOEN KAUPUNKI VAIKEAVAMMAISTEN KULJETUSPALVELUN MYÖNTÄMISPERUSTEET SUONENJOEN KAUPUNGISSA 1.10.2014 ALKAEN 1. YLEISTÄ Kuljetuspalveluja myönnetään hakemuksesta sellaiselle vaikeavammaiselle henkilölle,

Lisätiedot

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja PL 7, NURMIJÄRVI. Vs. sosiaalityön johtaja Päivi Vuoriheimo puh.

Tietosuojaseloste. Henkilötietolaki (523/99) 10 ja PL 7, NURMIJÄRVI. Vs. sosiaalityön johtaja Päivi Vuoriheimo puh. Tietsujaselste -yhdistetty rekisteriselste ja infrmaatiasiakirja Henkilötietlaki (523/99) 10 ja 24 30.12.2015 1.Rekisterinpitäjä Nurmijärven ssiaali- ja terveyslautakunta PL 7, 01901 NURMIJÄRVI (käyntisite

Lisätiedot

KTJkii-aineistoluovutuksen tietosisältö

KTJkii-aineistoluovutuksen tietosisältö KTJkii-aineistluvutuksen tietsisältö 2008-02-12 Versi 1.05 2009-02-10 Versi 1.06 2010-02-16 Versi 1.07 2011-02-14 Versi 1.08 2012-02-13 Versi 1.09 2013-02-25 Versi 1.10 2014-02-10 Versi 1.11 Yleistä Ominaisuustietjen

Lisätiedot

lämmin kiitos yhteydenotosta sekä osoittamastanne luottamuksesta Radisson Blu Hotellien palveluja kohtaan!

lämmin kiitos yhteydenotosta sekä osoittamastanne luottamuksesta Radisson Blu Hotellien palveluja kohtaan! Eevi Rannikk Visit Turku Radissn Blu Htels & Resrts Radissn Blu Marina Palace Htel Linnankatu 32 FIN-20100 Turku, Finland Telephne: +358 (0)20 1234 710 Fax : +358 (0)20 1234 711 E-mail: sales.turku@radissnblu.cm

Lisätiedot

LOPEN VUOKRATALOT OY LIITE 1 ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT

LOPEN VUOKRATALOT OY LIITE 1 ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT LOPEN VUOKRATALOT OY ISÄNNÖINNIN TEHTÄVÄLUETTELO LIITE 1 1. HALLINNOLLISET TEHTÄVÄT Tarkituksena n hulehtia yhtiön päättävien elinten kanssa tarvittavien päätösten tekemisestä ja tehtyjen päätösten täytäntöönpansta.

Lisätiedot

Basware Konsernitilinpäätös Forum Ajankohtaista pörssiyhtiön raportoinnissa

Basware Konsernitilinpäätös Forum Ajankohtaista pörssiyhtiön raportoinnissa Basware Knsernitilinpäätös Frum Ajankhtaista pörssiyhtiön raprtinnissa 16.5.2013 Samuli Perälä, KHT Ajankhtaista pörssiyhtiön raprtinnissa Arvpaperimarkkinalain muuts Mitä tieta tilinpäätöksessä n annettava

Lisätiedot

1.1.2015. Toimituskohteen paikka määritellään mittauslaitteiston sijainnin mukaan.

1.1.2015. Toimituskohteen paikka määritellään mittauslaitteiston sijainnin mukaan. 1 (5 ) Gasum Energiapalvelut Oy TEHOTEMPO ALKAEN (svelletaan yli 1,2 MW:n laitksiin) 1. KAASULIITTYMÄ 1.1 Timituskhde ja timitusraja Timituskhteen paikka määritellään mittauslaitteistn sijainnin mukaan.

Lisätiedot

3. Rekisteröityminen ja rekisteröitymisen päättäminen

3. Rekisteröityminen ja rekisteröitymisen päättäminen Palveluehdt Vimaantulpäivä 30. syyskuuta 2015 1. Hyväksyntä Nämä Micrsft Mbile -palvelun käyttöehdt ja Henkilötietjen sujaperiaatteet ja muut Palvelun yhteydessä annetut lisäehdt ja -tiedt (yhteisnimellä

Lisätiedot

Suomi.fin tietosisällöt konsepti, toimitusprosessi ja tuottamistavat. Toimitustyöryhmän kokous Kirsi Mikkonen, Suomi.

Suomi.fin tietosisällöt konsepti, toimitusprosessi ja tuottamistavat. Toimitustyöryhmän kokous Kirsi Mikkonen, Suomi. Sumi.fin tietsisällöt knsepti, timitusprsessi ja tuttamistavat Timitustyöryhmän kkus 26.9.2018 Kirsi Mikknen, Sumi.fin verkktimitus Sumi.fin tietsisällöt Knsepti Yhtymäkhdat Sumi.fi-palvelutietvarantn

Lisätiedot

Porrastuotejärjestelmät

Porrastuotejärjestelmät Prrastutejärjestelmät 2.7.2014 Sisällysluettel 1. Sveltamisala... 2 2. Tutekuvaus... 2 3. Tutteen vaatimukset... 2 4. Suritustasn pysyvyyden arviinti ja varmentaminen... 2 4.1. Lähtötietjen tarkastus...

Lisätiedot

KACE 2000 -sarjan käyttöönottoon liittyvä rajoitettu konsultointipalvelu (2 päivää asiakkaan toimipaikalla)

KACE 2000 -sarjan käyttöönottoon liittyvä rajoitettu konsultointipalvelu (2 päivää asiakkaan toimipaikalla) Palvelun kuvaus KACE 2000 -sarjan käyttöönttn liittyvä rajitettu knsultintipalvelu (2 päivää asiakkaan timipaikalla) Palveluspimuksen esittely Tämä knsultintipalvelu ("palvelu") sisältää Dell KACE K2000

Lisätiedot

Maahantuojat: omavalvontasuunnitelman ja sen toteutumisen tarkastuslomakkeen käyttöohje

Maahantuojat: omavalvontasuunnitelman ja sen toteutumisen tarkastuslomakkeen käyttöohje Esittelijä Nurttila Annika Sivu/sivut 1 / 6 Maahantujat: mavalvntasuunnitelman ja sen tteutumisen tarkastuslmakkeen käyttöhje Tarkastuksen tavitteena n selvittää, nk maahantujalla mavalvntasuunnitelmassaan

Lisätiedot

ValueFrame-NetBaron laskutus liittymä

ValueFrame-NetBaron laskutus liittymä ValueFrame-NetBarn laskutus liittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Janne Fredman Tarkastanut: Versi: 1.0 ValueFrame-NetBarn laskutus liittymä Sisällysluettel 1 Liittymän yleiskuvaus... 3 1.1 NetBarn...

Lisätiedot

LIEKSAN KAUPUNGIN AVUSTUSOHJE

LIEKSAN KAUPUNGIN AVUSTUSOHJE 1 KUNNALLINEN ASETUSKOKOELMA / Kaupunginhallitus hyväksynyt 16.11.1981 1358 Päivitetty 7.3.2016, 16.1.2017 LIEKSAN KAUPUNGIN AVUSTUSOHJE Lieksan kaupungin avustukset yhteisöille... 2 1. Yleistä... 2 2.

Lisätiedot

NOUSIAISTEN KUNTA VESIHUOLLON YHTIÖITTÄMISPALVELUT TARJOUS BDO OY 16.9.2015

NOUSIAISTEN KUNTA VESIHUOLLON YHTIÖITTÄMISPALVELUT TARJOUS BDO OY 16.9.2015 NOUSIAISTEN KUNTA VESIHUOLLON YHTIÖITTÄMISPALVELUT TARJOUS BDO OY 16.9.2015 BDO Oy Vattuniemenranta 2 00210 Helsinki Keskus 020 743 2920 Faksi 020 743 2935 www.bd.fi BDO Oy, a limited liability cmpany

Lisätiedot

Miten ja mitä tietoja keräämme sinusta?

Miten ja mitä tietoja keräämme sinusta? Tietsujaselste Wasa Sprts Club Vaasa 24.05.2018 Rekisterin ylläpitäjä: Wasa Sprts Club Wlffintie 36 65280 Vaasa inf@wsc.fi Miten ja mitä tietja keräämme sinusta? Wasa Sprts Club:n jäsenenä annat käyttöömme

Lisätiedot

Taloussuunnittelu ja seuranta suhteessa lapsi- ja nuorisopolitiikan tietotarpeisiin Armi Tauriainen Talousarviopäällikkö

Taloussuunnittelu ja seuranta suhteessa lapsi- ja nuorisopolitiikan tietotarpeisiin Armi Tauriainen Talousarviopäällikkö H A U K I P U D A S, K I I M I N K I, O U L U, O U L U N S A L O, YLI- II Talussuunnittelu ja seuranta suhteessa lapsi- ja nurisplitiikan tiettarpeisiin Armi Tauriainen Talusarvipäällikkö 17.11.2010 2

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 7 27.01.2016. 7 Asianro 201/10.00.02.01/2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 7 27.01.2016. 7 Asianro 201/10.00.02.01/2016 Kupin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 (1) 7 Asianr 201/10.00.02.01/2016 Puijnlaaksn etelärinteen tnttien luvutusehdt Kiinteistöjhtaja Jari Kyllönen Maamaisuuden hallintapalvelujen tukipalvelut Tekninen lautakunta

Lisätiedot