Asukastiedotus Visma Fivaldi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Asukastiedotus Visma Fivaldi"

Transkriptio

1 Asukastiedotus Visma Fivaldi

2 1(19) Sisällysluettelo 1 Yleistä Asukastiedotuksesta 3 2 Oikeuksien antaminen Palvelunhallinnasta 3 3 Sovelluksen avaaminen Visma Fivaldista 3 4 Henkilöt ja yritykset -näkymä Valitse tiedotettavat henkilöryhmät Valitse yritykset 5 5 Valitut henkilöt -näkymä 6 6 Viesti-näkymä Lähettäjäyritys Lähetystapa Sähköpostin vastausosoite Aihe Viesti Esikatsele sähköpostina Esikatsele kirjeenä 9 7 Yhteenveto-näkymä Viestisi Lähetetään henkilöryhmille Käyttämällä lähetystapaa Lähetä viesti 10 8 Ilmoitukset 11 Liite 1. Henkilöryhmät ja päähenkilöryhmät 12 Henkilöryhmät 12 Henkilöryhmien hallinta 12 Henkilöiden lisääminen henkilöryhmiin 14 Henkilöiden poistaminen henkilöryhmistä 15 Päähenkilöryhmät 16 Käyttöoikeudet 16 Päähenkilöryhmien hallinta 17 Liite 2. Tulostuspalvelun käyttöönotto 18

3 2(19) Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on kielletty ilman Visma Software Oy:n kirjallista lupaa. Visma Software Oy,

4 3(19) 1 Yleistä Asukastiedotuksesta Asukastiedotus on Visma Fivaldin web-puolen sovellus. Sen avulla voidaan lähettää tiedotteita kirjeitse ja sähköpostitse. Tiedotuksia voidaan lähettää valittujen yritysten (esim. taloyhtiöt) asunnon omistajalle, asukkaalle, sekä henkilöryhmille. 2 Oikeuksien antaminen Palvelunhallinnasta Yritys tulee mukaan sovelluksessa näytettävään yritysluetteloon, kun sille on annettu Visma Fivaldin Java-puolella oikeus Asukastiedotus-sovellukseen: Palvelunhallinta valitaan sovellustyypiksi Web-sovellukset annetaan kaikki oikeudet Asukastiedotus -sovellukselle 3 Sovelluksen avaaminen Visma Fivaldista Kun yritykselle on asetettu oikeudet, sovellukseen pääsee Visma Fivaldin web-puolelta ylävalikon kautta seuraavasti: Kiinteistöhallinta Tiedottaminen Asukastiedotus Sovellus koostuu neljästä näkymästä, joiden välillä edetään vaihe kerrallaan: Henkilöt ja yritykset Valitut henkilöt Viesti Yhteenveto

5 4(19) 4 Henkilöt ja yritykset -näkymä 4.1 Valitse tiedotettavat henkilöryhmät Tiedotettavan henkilön ( Asukas tai Osakas ) tai henkilöryhmän valinta tapahtuu ruksaamalla halutut valinnat Valitse tiedotettavat henkilöryhmät -kohdassa. Henkilö kuuluu yllämainittuihin henkilöryhmiin seuraavien kriteereiden mukaisesti: Osakas Visma Fivaldin Java-puolella Kiinteistönhallinta > Sidokset -näkymässä henkilön Sidostyyppi on Omistaja Sidos on voimassa (voimassaoloaika on määritetty Kiinteistönhallinta > Sidokset -näkymässä Voimassa -kentillä) Omistusosuudesta on merkintä ( Kiinteistönhallinta > Sidokset -näkymässä Omistusosuus -kohta) Asukas Henkilöllä on ruksi Kiinteistönhallinta > Sidokset -näkymässä Asuminen -kohdassa Muut henkilöryhmät Henkilö on Henkilörekisterissä liitetty kyseiseen henkilöryhmään (Visma Fivaldin Java-puolella Kiinteistöhallinta > Henkilötiedot, Henkilöryhmät -osio) Henkilöryhmien hallinta tapahtuu Yhtiön ohjaustiedoissa: Visma Fivaldin Java-puolella Kiinteistönhallinta > Yhtiön ohjaustiedot, Päähenkilöryhmät -välilehti Henkilöryhmien hallinta on selitetty tarkemmin tämän dokumentin luvussa Liite 1. Henkilöryhmien hallinta.

6 5(19) 4.2 Valitse yritykset Valitse yritykset -kohdassa valitaan, minkä yrityksien (esim. taloyhtiöiden) henkilöryhmille tiedote lähetetään. Sekä henkilöryhmä että yritys ovat pakollisia valintoja. Yrityksiä voi valita kahdella eri tavalla: Laittamalla ruksi yksittäisille yrityksille. Valitsemalla kaikki listalla näkyvät yritykset laittamalla ruksi otsikkotasolle. Kaikkien yritysten valitseminen kohdistuu niihin yrityksiin, jotka ovat näkyvillä listassa. Eli jos Näytetään -kohtaan on valittu 10 yritystä / sivu ja yrityksiä on enemmän, niin valinta kohdistuu vain näkyvillä oleviin 10:een yritykseen. Valitsemalla Näytetään -kohtaan Kaikki on mahdollista saada valinta kohdistumaan kaikkiin yrityksiin. Näytetään -kohta on näkyvissä vain, jos listalla on vähintään 10 yritystä. Yritys tulee näkyviin yrityslistalle silloin, kun käyttäjälle on annettu Palvelunhallinnasta oikeus kyseisen yrityksen Asukastiedotus-sovellukseen. Yrityksiä voidaan etsiä kirjoittamalla Yrityksen / Yritysnumeron tai osia niistä Etsi-kohtaan.

7 6(19) 5 Valitut henkilöt -näkymä Edellisellä sivulla määriteltyjen henkilöryhmä- ja yritysvalintojen perusteella muodostetaan lista tiedotettavista henkilöistä. Henkilöitä voidaan etsiä kirjoittamalla listattuja tietoja tai osia niistä Etsi-kohtaan. Henkilörivin lopussa olevalla roskakori-kuvakkeella kyseinen henkilö voidaan poistaa tiedotettavien henkilöiden listalta. Napsauttamalla Vie CSV tiedostoon -kohtaa henkilölista voidaan tallentaa CSV-muotoisena.

8 7(19) 6 Viesti-näkymä 6.1 Lähettäjäyritys Valitaan yritys jonka nimissä tiedotteet lähetetään. HUOMIOI: Kirjeitä lähetettäessä kustannukset menevät valitulle lähettäjäyritykselle, eli kulut eivät jakaudu automaattisesti taloyhtiökohtaisesti. 6.2 Lähetystapa Valitaan lähetystapa tiedotteiden lähettämiseen. Henkilön oletusvalinta Tiedote lähetetään Visma Fivaldin Java-puolella Henkilötiedoissa ( Kiinteistöhallinta > Henkilötiedot ) määritellyn lähetysryhmän asetuksen mukaisesti. Huomioi seuraavat asiat: Web-puolen asukastiedotus ei tue Tulostus -lähetystapaa. Jos tämä on valittu henkilötiedoissa Asukastulosteiden lähetystavaksi, asukastiedotus lähetetään sen sijaan kirjeenä. Jos henkilötiedoissa on valittu lähetysasetukseksi Oletus, käytetään yhtiölle määriteltyä oletuslähetystapaa.

9 8(19) Yhtiötä koskeva lähetysryhmän oletuslähetystapa asetetaan Visma Fivaldin Java-puolella Yhtiön ohjaustiedoissa ( Kiinteistöhallinta > Yhtiön ohjaustiedot ) Tuloste- ja lähetysryhmät -välilehdellä. Web-puolen asukastiedotus ei tue Tulostus -lähetystapaa. Jos tämä on valittuna oletuslähetystavaksi, asukastiedotus lähetetään sen sijaan kirjeenä. Sähköposti Tiedote lähetetään kaikille sähköpostina. Kirje Tiedote lähetetään kaikille kirjeenä. HUOMIOI: Kirje-lähetystapa vaatii käyttöönotetun tulostuspalvelun. Mikäli tiedote lähetetään kirjeenä, mutta tulostuspalvelu ei ole käytössä, kirje jää lähetysjonoon ja käyttäjä saa viestin epäonnistuneesta lähetyksestä ilmoituksiin. Jos tulostuspalvelu otetaan käyttöön kahden viikon kuluessa, kirjeet lähtevät eteenpäin käyttöönoton jälkeen. Tulostuspalvelun käyttöönotto on ohjeistettu tämän dokumentin luvussa Liite 2. Tulostuspalvelun käyttöönotto. 6.3 Sähköpostin vastausosoite Annetaan sähköpostiosoite, jonka nimissä tiedotteet lähetetään. Oletuksena tulee Yhtiön perustiedoissa määritelty sähköpostiosoite. 6.4 Aihe Annetaan otsikko sähköpostille ja kirjeelle. 6.5 Viesti Kirjoitetaan viestin sisältö. 6.6 Esikatsele sähköpostina Mahdollisuus esikatsella lähetettävän sähköpostin sisältöä.

10 9(19) 6.7 Esikatsele kirjeenä Mahdollisuus esikatsella lähetettävän kirjeen sisältöä. Koska vastaanottajia voi olla useita, vastaanottajan nimi- ja osoitetietoja ei näytetä tässä esikatseluvaiheessa. 7 Yhteenveto-näkymä Yhteenvetoon on koostettu tiedot lähetettävästä tiedotteesta. 7.1 Viestisi Esikatsele sähköpostina -painike: Mahdollisuus esikatsella lopullisen lähetettävän sähköpostin sisältöä. Esikatsele kirjeenä -painike: Mahdollisuus esikatsella lopullisen lähetettävän kirjeen sisältöä. Koska vastaanottajia voi olla useita, niin vastaanottajan nimi- ja osoitetietoja ei näytetä esikatseluvaiheessa. 7.2 Lähetetään henkilöryhmille Listaus henkilöryhmistä, joille tiedote on lähtemässä. 7.3 Käyttämällä lähetystapaa Sähköposti: Listataan yritykset joille ollaan lähettämässä tiedotetta sähköpostitse. Ilmoitetaan lukumäärät: Kuinka monelle ollaan lähettämässä Kuinka monelta puuttuu sähköpostiosoite

11 10(19) Kirje: Listataan yritykset joille ollaan lähettämässä tiedotetta kirjeitse. Ilmoitetaan lukumäärät: Kuinka monelle ollaan lähettämässä Kuinka monelta puuttuu postiosoitteet 7.4 Lähetä viesti Viestit lähetetään. Lähtemättömistä viesteistä tulee ilmoitus viestien lähettämisen jälkeen.

12 11(19) 8 Ilmoitukset Lähetyksistä tulee viesti Fivaldin ilmoituksiin: Lähetys, jossa on vain onnistuneita lähetyksiä: Lähetys, jossa on mukana epäonnistuneita lähetyksiä:

13 12(19) Liite 1. Henkilöryhmät ja päähenkilöryhmät Henkilöryhmät Henkilöryhmiä voidaan käyttää, kun halutaan ryhmitellä ja massakäsitellä saman yhtiön useita eri henkilöitä. Henkilöryhmät ovat aina yhtiökohtaisia. Henkilöryhmiä voi käyttää esimerkiksi kirjeitä lähettäessä. Henkilöryhmien hallinta Henkilöryhmien hallinta tapahtuu seuraavasti: 1. Avaa Visma Fivaldin Java-puolella Henkilörekisteri ( Kiinteistönhallinta > Henkilötiedot ). 2. Avaa Henkilöryhmät -ikkuna (joko valitsemalla ylävalikosta Henkilöt > Henkilöryhmien hallinta, tai napsauttamalla Muokkaa -painiketta näkymän oikeasta ylälaidasta "Henkilöryhmät"-tekstin vierestä).

14 13(19) 3. Tässä näkymässä henkilöryhmiä voi hallita seuraavasti: Uusi henkilöryhmä perustetaan menemällä jonkin henkilöryhmän Nimi -kenttään ja valitsemalla ylävalikosta Tietue > Lisää. Näin luotuun uuteen tekstikenttään kirjoitetaan uuden henkilöryhmän nimi. Nimeä voi tarvittaessa myöhemmin muuttaa tässä samassa näkymässä. Nimikentän edessä olevalla ruksilla voidaan valita, onko henkilöryhmä käytössä. Henkilöryhmä voidaan liittää päähenkilöryhmään menemällä henkilöryhmän kohdalle ja valitsemalla alasvetovalikosta sille päähenkilöryhmä. (Päähenkilöryhmät on kuvattu tarkemmin tämän liitteen luvussa Päähenkilöryhmät.) Jos henkilöryhmä halutaan poistaa, se tapahtuu menemällä poistettavan henkilöryhmän kohdalle ja valitsemalla ylävalikosta Tietue > Poista. Lopuksi muutokset tallennetaan napsauttamalla Tallenna -kuvaketta ( ). Tämän jälkeen ikkuna voidaan sulkea.

15 14(19) Henkilöiden lisääminen henkilöryhmiin Henkilöiden lisääminen henkilöryhmiin tapahtuu seuraavasti: 1. Avaa Henkilörekisteri ( Kiinteistönhallinta > Henkilötiedot ). 2. Siirry näkymässä halutun henkilön tietoihin. 3. Avaa Henkilöryhmä -alasvetovalikko, valitse henkilöryhmä johon haluat lisätä näkymän henkilön, ja napsauta Lisää -painiketta. 4. Lisäämisen jälkeen henkilöryhmä näkyy Henkilöryhmä -alasvetovalikon alla olevassa kentässä. Tämän kentän alapuolella on Voimassa -kentät. Näihin voidaan syöttää henkilölle määritellyn henkilöryhmän voimassaoloaika. Voimassaoloaika syötetään muodossa DD.MM.YYYY HH:MM:SS. Jos voimassaoloaikaa ei ole syötetty, henkilöryhmä on voimassa aina.

16 15(19) Henkilöiden poistaminen henkilöryhmistä Jos henkilö halutaan poistaa henkilöryhmästä, valitaan kyseinen henkilöryhmä kentästä jossa näkyvät henkilölle määritellyt henkilöryhmät ja napsautetaan Poista -painiketta.

17 16(19) Päähenkilöryhmät Päähenkilöryhmät ovat näkyvissä koko asiakasympäristön kaikille käyttäjille (erotuksena henkilöryhmistä, jotka ovat yhtiökohtaisia, eli näkyvissä vain yhtiöön kuuluville käyttäjille). Päähenkilöryhmiä voidaan käyttää, kun halutaan ryhmitellä ja massakäsitellä useiden eri yhtiöiden henkilöryhmiä, esimerkiksi tietoja lähettäessä. Esimerkkejä päähenkilöryhmien käyttötavoista: Palvelunhallinnassa voidaan määritellä itsepalveluroolit päähenkilöryhmittäin. Kiinteistöhallinnan asukastiedotuksia voidaan lähettää päähenkilöryhmittäin. Visma Fivaldin Web-puolella kiinteistöhallinnan palveluportaaliin voi antaa oikeuksia päähenkilöryhmittäin. Käyttöoikeudet Käyttöoikeudet päähenkilöryhmien käyttöön annetaan käyttäjälle seuraavasti: 1. Avaa Visma Fivaldin Java-puolella Palvelunhallinta ( Muut > Palvelunhallinta ). 2. Tee näkymässä seuraavat valinnat: Valitse käyttäjä näkymän vasemman reunan valikosta. Valitse Sovellustyyppi -alasvetovalikosta Rekisterit. Anna Rekisterit -oikeuslistauksessa Yhtiön ohjaustiedot -kohdan alla käyttöoikeus kohdalle Päähenkilöryhmät. (Varmista samalla, että Yhtiön ohjaustiedot -kohdassa on kuvan mukaiset oikeudet.)

18 17(19) Päähenkilöryhmien hallinta Päähenkilöryhmien hallinta tapahtuu Yhtiön ohjaustietojen ( Kiinteistöhallinta > Yhtiön ohjaustiedot ) Päähenkilöryhmät -välilehdellä. Päähenkilöryhmän nimi -osio: Lisää päähenkilöryhmä -painikkeella voi lisätä uuden päähenkilöryhmän. Päähenkilöryhmän nimi -kenttään kirjoitetaan päähenkilöryhmän nimi. (Ryhmän voi myös uudelleennimetä muokkaamalla tämän kentän tekstiä.) Poista päähenkilöryhmä -painike poistaa valittuna olevan päähenkilöryhmän. Ryhmän henkilöryhmät -osio: Yhtiö -kenttä kertoo päähenkilöryhmään liitetyn henkilöryhmän yritystunnuksen. Ryhmän henkilöryhmät -kenttä kertoo päähenkilöryhmään liitettyjen henkilöryhmien nimet. Poista päähenkilöryhmästä -painike poistaa valitun henkilöryhmän päähenkilöryhmästä. Henkilöryhmät -osio: Yhtiö -alasvetovalikosta voi valita yhtiön, jonka henkilöryhmiä halutaan lisätä valittuna olevaan päähenkilöryhmään. Henkilöryhmät -kentät listaavat Yhtiö -alasvetovalikosta valitun yhtiön henkilöryhmät. Näiden kenttien vasemmalla puolella olevilla valintaruuduilla valitaan ne henkilöryhmät, jotka halutaan siirtää päähenkilöryhmään. Lisää päähenkilöryhmään -nappi siirtää kaikki valitut henkilöryhmät päähenkilöryhmään.

19 18(19) Liite 2. Tulostuspalvelun käyttöönotto Asukastiedotuksen kautta lähetettävät kirjeet lähtevät Tulostuspalveluun, joten se pitää olla kytkettynä päälle AutoInvoice-palvelusta, ennen kuin kirjeiden lähetys on mahdollista. Tulostuspalvelu kytketään päälle seuraavasti: 1. Siirry Visma Fivaldin Web-puolella Kiinteistöhallinta > AutoInvoice-palvelu -näkymään. 2. Tee Rekisteröinti -alasivulla seuraavat valinnat: a. Valitse Valitse palvelut -osiosta Tulostuspalvelu. b. Valitse Valitse yritykset -osiosta ne yritykset, joille haluat kytkeä tulostuspalvelun päälle. (Voit tarkistaa yritystaulukon Tulostuspalvelu -sarakkeesta, millä yrityksillä tulostuspalvelu on jo päällä.) c. Hyväksy käyttöehdot näkymän vasemmassa alareunassa. d. Napsauta Lähetä tiedot -painiketta näkymän oikeassa alareunassa.

20 19(19) 3. Viestit -alasivulta voit varmistaa, että tulostuspalvelun käyttöönotto onnistui (viesti "Tulostuspalvelu otettu käyttöön onnistuneesti."). HYVÄ TIETÄÄ: Tulostuspalvelua ei ole mahdollista ottaa käyttöön ilman AutoInvoicepalveluun rekisteröitymistä. Jos rekisteröintiä ei ole tehty, sen voi tehdä tällä samalla sivulla samanaikaisesti tulostuspalvelun kytkennän kanssa.

Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti. Visma Fivaldi

Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti. Visma Fivaldi Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti Visma Fivaldi 30.9.2019 1(9) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti... 3 2.1 Käytössä on AutoInvoice...

Lisätiedot

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi 1(30) Sisällysluettelo Yleistä 2 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 Tulorekisteriin liittyvät vakuuttamisen poikkeustilanteet 3 Tyel-vakuuttamisen

Lisätiedot

Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi

Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi 5.9.2019 1(16) Sisällysluettelo 1. Dokumentin tarkoitus / Yleistä 2 2. Palkkalaskelmien sähköisen jakelun yrityskohtaiset valinnat 3 2.1. Yleiset valinnat

Lisätiedot

Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi

Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi 11.2.2019 1(16) Sisällysluettelo 1. Dokumentin tarkoitus / Yleistä 2 2. Palkkalaskelmien sähköisen jakelun yrityskohtaiset valinnat 3 2.1. Yleiset valinnat

Lisätiedot

Visma Fivaldi -Ohje Asukastiedotus

Visma Fivaldi -Ohje Asukastiedotus Visma Fivaldi -Ohje Asukastiedotus 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Lähetysryhmät... 4 2.1 Lähetysryhmien parametrit... 4 3 Lähetystavan valinta vastaanottajille... 7 1 Yleistä Fivaldi asukastiedotus on isännöitsijätoimistoille

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle

Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle Visma Fivaldi -käsikirja Tehtävienhallinta- ohje käyttäjälle 2 Sisällys 1 Palvelunhallinta... 3 1.1 Käyttäjäryhmän luominen... 3 2 Tehtävienhallinta- perustiedot... 4 2.1 Yhtiön perustiedot... 4 2.2 Tehtävä-/

Lisätiedot

Katso-tunnistautumisen muutos. Visma Fivaldi

Katso-tunnistautumisen muutos. Visma Fivaldi Katso-tunnistautumisen muutos Visma Fivaldi 22.10.2019 1(9) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Katso-tunnistautumisen muutos Fivaldissa... 2 2.1 Varmenteen olemassaolon tarkistaminen... 3 2.1.1 Tilitoimiston

Lisätiedot

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi Poissaolorekisteri Visma Fivaldi 8.11.2018 1(16) Sisällysluettelo 1. Johdanto 2 2. Alkutoimet 4 3. Yrityskohtaiset arkipyhät ja lauantaiden poisto lomapäivälaskennasta 5 4. Poissaolosyykoodien linkitys

Lisätiedot

Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi 1(12) Sisällysluettelo 1. Yleistä 2 1.1. Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 2. Erillisilmoitukseen liittyvät asetukset 3 3. Erillisilmoituksen käyttötapaukset

Lisätiedot

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi 1(15) Sisällysluettelo Yleistä 2 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 Varmenne 3 Palvelusopimuksen tekeminen ja varmenteen tilaaminen 4 Varmenteen noutaminen 9 Asiakasyrityksen

Lisätiedot

Visma Fivaldi -Ohje Kirjeiden tulostus-liitteiden liittäminen

Visma Fivaldi -Ohje Kirjeiden tulostus-liitteiden liittäminen Visma Fivaldi -Ohje Kirjeiden tulostus-liitteiden liittäminen 2 Sisällys 1 Apuohjelmat / Kirjeiden tulostus... 3 1.1 Palvelunhallinta... 3 1.2 Kirjepohjan luominen... 4 2 Vuokrankorotuskirje (esimerkki)...

Lisätiedot

Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi

Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi 29.10.2018 1(23) Sisällysluettelo 1. Dokumentin tarkoitus / Yleistä 3 2. Palkkalaskelmien sähköisen jakelun yrityskohtaiset valinnat 4 2.1. Yleiset valinnat

Lisätiedot

Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Visma Fivaldi

Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Visma Fivaldi Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa Visma Fivaldi 1(24) Sisällysluettelo Yleistä 2 Esimerkkitapauksia 3 Esimerkki 1. Palkanmaksussa ei ollut virheitä 3 Esimerkki 2. Maksettu liikaa palkkaa,

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Lähettäjän perustiedot

1 Yleistä. 2 Lähettäjän perustiedot 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Lähettäjän perustiedot... 3 3 Palkansaajat Henkilön perustiedot... 5 4 Palkkalaskelmien lähetys... 6 5 Lähetetyn palkkalaskelman tarkistus... 8 6 Visma Verkkopalkan löytyminen

Lisätiedot

Lomapalkat: Palkansaajien palkkalajit ja keskiansiot. Visma Fivaldi

Lomapalkat: Palkansaajien palkkalajit ja keskiansiot. Visma Fivaldi Lomapalkat: Palkansaajien palkkalajit ja keskiansiot Visma Fivaldi 20.8.2019 1(22) Sisällysluettelo Yleistä 3 Muu aiheeseen liittyvä dokumentaatio 3 Palkansaajien lomapalkkojen palkkalajit 4 Esimerkki

Lisätiedot

Sisällys. 1 Ay selvitystietojen sähköinen välitys Fivaldin kautta Perustiedot Ilmoitukset... 7

Sisällys. 1 Ay selvitystietojen sähköinen välitys Fivaldin kautta Perustiedot Ilmoitukset... 7 2 Sisällys 1 Ay selvitystietojen sähköinen välitys Fivaldin kautta... 3 2 Perustiedot... 3 3 Ilmoitukset... 7 1 Ay selvitystietojen sähköinen välitys Fivaldin kautta Visma Fivaldin kautta on mahdollista

Lisätiedot

Visma Fivaldi sovelluspalvelu: Laskut sähköpostiin ja tulostuspalveluun. 1 Yleistä

Visma Fivaldi sovelluspalvelu: Laskut sähköpostiin ja tulostuspalveluun. 1 Yleistä 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Laskujen välitys / Perustiedot / Välitystavat... 4 2.1 Laskut asiakkaan sähköpostiin... 4 2.2 Laskujen lähetys tulostuspalveluun... 7 3 Yrityksen oletusvälitystapa... 9 4 Yritysrekisteri...

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Perustiedot - välilehti... 5 4 Tila (vapaassa tekstikentässä edellisellä sivulla annettu nimi) - välilehti... 6 5 Vasemman

Lisätiedot

Tulorekisteri: Lähetyksen tilanteet Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Lähetyksen tilanteet Visma Fivaldi Tulorekisteri: Lähetyksen tilanteet Visma Fivaldi 1(32) Sisällysluettelo 1 Yleistä 2 1.1 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 2 Ensimmäisen ilmoituksen lähetys 3 2.1 Ilmoitus kokonaan hyväksytty 3 2.2 Ilmoitus

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Netsor Webmailin käyttöohje

Netsor Webmailin käyttöohje Netsor Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen

Lisätiedot

Lomapalkat: Käsittely palkanlaskennassa. Visma Fivaldi

Lomapalkat: Käsittely palkanlaskennassa. Visma Fivaldi Lomapalkat: Käsittely palkanlaskennassa Visma Fivaldi 20.8.2019 1(24) Sisällysluettelo Yleistä 3 Muu aiheeseen liittyvä dokumentaatio 3 Kuukausipalkkaisen lomapalkkojen käsittely 4 Palkanlaskenta-sovellus

Lisätiedot

KYMP Webmail -palvelu

KYMP Webmail -palvelu KYMP Webmail -palvelu Sisältö 1. Kirjautuminen... 3 2. Viestin merkinnät... 4 3. Viestien lukeminen... 4 Viestiin vastaaminen... 4 Viestin välittäminen edelleen / uudelleen ohjaus... 5 4. Viestin kirjoittaminen...

Lisätiedot

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide: Uusi Alv-yhteenvetoilmoitus / käyttöönotto Myynnin perustiedot EU-tavarakaupan osalta Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Lisätiedot

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen

Webmailin käyttöohje. Ohjeen sisältö. Sähköpostin peruskäyttö. Lomavastaajan asettaminen sähköpostiin. Sähköpostin salasanan vaihtaminen Webmailin käyttöohje https://mail.webhotelli.net sekä https://webmail.netsor.fi Ohjeen sisältö Sähköpostin peruskäyttö Lukeminen Lähettäminen Vastaaminen ja välittäminen Liitetiedoston lisääminen Lomavastaajan

Lisätiedot

Visma Fivaldi selainohjeet Internet Explorer

Visma Fivaldi selainohjeet Internet Explorer Visma Fivaldi selainohjeet Internet Explorer 1(2) Sisällysluettelo 1. Oletusselain 2 2. Fivaldi selaimen luotetuksi sivuksi 2 3. Ponnahdusikkunoiden salliminen 3 4. Fivaldin asetukset 4 Visma Software

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja Visma Business AddOn Tositteiden tuonti Käsikirja Oppaan päiväys: 10.2.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Procountor laskutusliittymä

Procountor laskutusliittymä Päiväys: 25.3.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Tarkastanut: Matti Immonen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.1 Liittymän käyttötarkoitus... 3 1.2 Liittymän toimintaperiaate... 3 2 Liittymän

Lisätiedot

Visma sovellustuki Tukipyyntöjen lähettäminen

Visma sovellustuki Tukipyyntöjen lähettäminen Visma sovellustuki Tukipyyntöjen lähettäminen 2 Sisällys 1 Tukipyyntöjen käsittely... 3 1.1 Tukipalvelun sisältö... 3 1.2 Tukipyynnön lähettäminen... 3 1.3 Kuvan lisääminen tukipyyntöön... 4 2 Etähallintatyökalut...

Lisätiedot

Visma asiakaspalvelu Tukipyyntöjen lähettäminen

Visma asiakaspalvelu Tukipyyntöjen lähettäminen Visma asiakaspalvelu Tukipyyntöjen lähettäminen 2 Sisällys 1 Tukipyyntöjen käsittely... 3 1.1 Tukipalvelun sisältö... 3 1.2 Tukipyynnön lähettäminen... 3 1.3 Kuvan lisääminen tukipyyntöön... 4 2 Etähallintatyökalut...

Lisätiedot

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero.

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Fivaldi käyttäjän toimenpiteet... 3 2.1 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 3 2.2 Laskujen

Lisätiedot

Visma L7 Visma Sign. Sähköinen allekirjoittaminen L7:ssä

Visma L7 Visma Sign. Sähköinen allekirjoittaminen L7:ssä Visma L7 Visma Sign Sähköinen allekirjoittaminen L7:ssä Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta.

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit. Visma Fivaldi

Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit. Visma Fivaldi Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit Visma Fivaldi 20.8.2019 1(50) Sisällysluettelo Yleistä 4 Muu aiheeseen liittyvä dokumentaatio 4 Palkanlaskennan perustiedot 5 Palkkalajit 10 Kuukausipalkkaisen lomapalkan

Lisätiedot

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen 1 Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Sisällysluettelo Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen... 2 Tenttien opiskelijalistojen tulostaminen... 3

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tuotetarrat. Käsikirja

Visma Business AddOn Tuotetarrat. Käsikirja Visma Business AddOn Tuotetarrat Käsikirja Oppaan päiväys: 30.8.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä

Lisätiedot

Tarjoustyökalun käyttöohje

Tarjoustyökalun käyttöohje Tarjoustyökalun käyttöohje Suomen johtava projektipankki! Kustannustehokkaaseen rakennusprojektien hallintaan SokoPro on Kopijyvän ratkaisu kustannustehokkaaseen rakennusprojektin hallintaan. Rakennusprojektiaineistojen

Lisätiedot

1. Valitse suunniteltu valmistumisvuosi alasvetovalikosta ja tallenna valinta. 2. Luo uusi HOPS painikkeella pääset tekemään HOPSia.

1. Valitse suunniteltu valmistumisvuosi alasvetovalikosta ja tallenna valinta. 2. Luo uusi HOPS painikkeella pääset tekemään HOPSia. ehopsin käyttöohje opiskelijalle 1.2 versio Ennen kuin aloitat hopsin tekemisen, tutustu huolella tiedekuntasi HOPS ohjeistukseen ja pääaineesi/koulutusohjelmasi tutkintorakenteeseen. Tiedekuntakohtaisissa

Lisätiedot

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005

Sähköposti ja uutisryhmät 4.5.2005 Outlook Express Käyttöliittymä Outlook Express on windows käyttöön tarkoitettu sähköpostin ja uutisryhmien luku- ja kirjoitussovellus. Se käynnistyy joko omasta kuvakkeestaan työpöydältä tai Internet Explorer

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

Opas administraattori-tason käyttäjille. MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2

Opas administraattori-tason käyttäjille. MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2 MANAGERIX Opas administraattori-tason käyttäjille SISÄLLYS MANAGERIX -ohjelman esittely... 2 Kirjautuminen... 2 Käyttöliittymä... 2 1 ORGANISAATIO Organisaation tietojen tarkastelu ja muokkaaminen4 Yhteenveto

Lisätiedot

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun.

ALVin käyttöohjeet. Kuvaus, rajaus ja tallennus puhelimella ALVin -mobiilisovelluksen avulla dokumentit kuvataan, rajataan ja tallennetaan palveluun. ALVin käyttöohjeet Nämä käyttöohjeet sisältävät hyödyllisiä vinkkejä palvelun käyttöön. Ne kannattaa lukea ennen palvelun käyttöä. Jos kuitenkin kohtaat ongelmia etkä löydä niihin ratkaisua näistä käyttöohjeista

Lisätiedot

Visma Business AddOn Factoring-laskuaineisto. Käyttäjän käsikirja

Visma Business AddOn Factoring-laskuaineisto. Käyttäjän käsikirja Visma Business AddOn Factoring-laskuaineisto Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 09.06.2011 Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

Visma Document Center Visma.net AutoInvoice tilin avaus. Käyttöönotto-opas versio 13.00

Visma Document Center Visma.net AutoInvoice tilin avaus. Käyttöönotto-opas versio 13.00 Visma Document Center Visma.net AutoInvoice tilin avaus Käyttöönotto-opas versio 13.00 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa

Lisätiedot

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Oppaan päiväys: 27.4.2012. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Visma Econet Pro: 0600-39-7261

Lisätiedot

Huoltajan ohje Helmi Mukana CGI All rights reserved Karvaamokuja 2, PL38, Helsinki Finland

Huoltajan ohje Helmi Mukana CGI All rights reserved Karvaamokuja 2, PL38, Helsinki Finland TEKIJÄNOIKEUSILMOITUS Tämä asiakirja sisältää CGI:n omistamaa aineistoa, joka on luottamuksellista ja tekijänoikeudella suojattua. Asiakirjaa saa käyttää ainoastaan siihen tarkoitukseen johon CGI on asiakirjan

Lisätiedot

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje

Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sonera Viestintäpalvelu VIP VIP Laajennettu raportointi Ohje Sisällysluettelo VIP Laajennettu raportointi... 3 Luo raportti Laajennetun raportoinnin työkaluilla... 4 Avaa Laajennettu raportointi... 4 Valitse

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Pääkäyttäjän toimenpiteet Palvelunhallinnassa

1 Yleistä. 2 Pääkäyttäjän toimenpiteet Palvelunhallinnassa 2 Tilitoimiston asiakaslajittelu - sovelluksen version 2 ohjeistus. Uutena ominaisuutena on lisätty Siirtyvät käyttäjäryhmät - osio. Ominaisuus päivitetään käyttöön lokakuun 2018 päivityksessä. Tilitoimiston

Lisätiedot

Oppilaan ohje Helmi Mukana CGI All rights reserved Karvaamokuja 2, PL38, Helsinki Finland

Oppilaan ohje Helmi Mukana CGI All rights reserved Karvaamokuja 2, PL38, Helsinki Finland TEKIJÄNOIKEUSILMOITUS Tämä asiakirja sisältää CGI:n omistamaa aineistoa, joka on luottamuksellista ja tekijänoikeudella suojattua. Asiakirjaa saa käyttää ainoastaan siihen tarkoitukseen johon CGI on asiakirjan

Lisätiedot

Nettiposti. Nettiposti käyttöohje

Nettiposti. Nettiposti käyttöohje YKSIKÄÄN ASIAKAS EI OLE MEILLE LIIAN PIENI TAI MIKÄÄN HAASTE LIIAN SUURI. Nettiposti Nettiposti käyttöohje Tässä käyttöohjeessa kuvataan selainkäyttöisen Nettiposti sähköpostiohjelman toiminnot. Käyttöohje

Lisätiedot

Informaatiotekniikan kehitysyksikkö

Informaatiotekniikan kehitysyksikkö SAVONIA Savonia RPM Käyttöopas Informaatiotekniikan kehitysyksikkö 18.8.2011 Sisällysluettelo 1. Perusnäkymä... 3 2. Kirjautuminen... 4 3. Rekisteröinti... 5 4. Idean jättäminen... 6 4. Arviointi... 8

Lisätiedot

V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E E S P O O P U H w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0

V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E E S P O O P U H w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0 V I S M A F I N N V A L L I OY L I N N O I T U S T I E 5 0 2 6 0 0 E S P O O P U H 020 7 6 1 4 4 7 0 w w w. f i n n v a l l i.fi Y - t u n n u s : 0 581206-7 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöoikeudet

Lisätiedot

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty.

Kortinhaltijat joilla on maksukeskeytys Maksuryhmään liitettyjen kortinhaltijoiden lukumäärä, joiden maksut ovat tilapäisesti keskeytetty. 1(6) MAKSURYHMÄN HALLINTA Maksuryhmäkohtaiselle sivulle pääset klikkaamalla yksittäisen maksuryhmän nimeä verkkopalvelun etusivulla tai valitsemalla ryhmän Maksuryhmät - osion listalta. Sivun tiedot ja

Lisätiedot

Visma Business Visma Business Menu. Käsikirja

Visma Business Visma Business Menu. Käsikirja Visma Business Visma Business Menu Käsikirja Oppaan päiväys: 22.11.2011. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Kemikaalitieto yhdestä palvelusta. Määrätietoilmoituksen täyttäminenohjeistus

Kemikaalitieto yhdestä palvelusta. Määrätietoilmoituksen täyttäminenohjeistus Kemikaalitieto yhdestä palvelusta Määrätietoilmoituksen täyttäminenohjeistus Määrätietoilmoitusta koskevien oikeuksien antaminen Vain pääkäyttäjällä on pääsy KÄYTTÄJÄT välilehdelle, jossa voi lisätä KemiDigin

Lisätiedot

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset

Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset Autentikoivan lähtevän postin palvelimen asetukset - Avaa Työkalut valikko ja valitse Tilien asetukset - Valitse vasemman reunan lokerosta Lähtevän postin palvelin (SM - Valitse listasta palvelin, jonka

Lisätiedot

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta

Pipfrog AS www.pipfrog.com. Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinta Tilausten hallinnassa on neljän tyyppisiä dokumentteja: Tilaukset, laskut, lähetykset ja hyvityslaskut, Tilaus on ensimmäinen dokumentti, jonka joko ostaja on luonnut

Lisätiedot

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko

STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko STS Uuden Tapahtuma-dokumentin teko Valitse vasemmasta reunasta kohta Sisällöt. Sisällöt-näkymä Valitse painike Lisää uusi Tapahtuma 1 Valitse kieleksi Suomi Välilehti 1. Perustiedot Musta reunus kieliversioneliön

Lisätiedot

Fivaldi laskutusliittymä

Fivaldi laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Asiakastietojen määrittely

Lisätiedot

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen

OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Helsingin yliopisto WebOodi 1 OpeOodi Opiskelijalistojen tulostaminen, opiskelijoiden hallinta ja sähköpostin lähettäminen Opetustapahtuman opiskelijalistan tulostaminen Ilmoittautuneista opiskelijoista

Lisätiedot

ADMIN. Käyttöopas 08Q4

ADMIN. Käyttöopas 08Q4 ADMIN Käyttöopas 08Q4 Sisällysluettelo Uuden käyttäjän lisääminen...3 Käyttäjän poistaminen...3 Oikeudet...4 Käyttäjäasetukset...6 Aktiviteetin määritys...8 Aktiviteetin määrittely...8 Kenttämäärittelyt...9

Lisätiedot

Lähettäjän ja vastaanottajan ollessa rekisteröitynä Maventaan verkkolaskuosoitteena käytetään OVTtunnusta.

Lähettäjän ja vastaanottajan ollessa rekisteröitynä Maventaan verkkolaskuosoitteena käytetään OVTtunnusta. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöoikeuksien määrittely Palvelunhallinnassa... 4 3 Fivaldi yrityksen rekisteröinti Maventa-palveluun... 4 3.1 Yleistä... 4 3.2 Uusi rekisteröinti... 4 3.3 Useamman yrityksen

Lisätiedot

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje

Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Uutiskirjesovelluksen käyttöohje Käyttäjätuki: Suomen Golfpiste Oy Esterinportti 1 00240 HELSINKI Puhelin: (09) 1566 8800 Fax: (09) 1566 8801 E-mail: gp@golfpiste.com 2 Sisällys Johdanto... 1 Päänavigointi...

Lisätiedot

OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ. Esimiehen pikaohje

OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ. Esimiehen pikaohje OSAAMISENHALLINTA HENKILÖSTÖ Esimiehen pikaohje Omat tiedot, etusivu Omien tietojen etusivulla näkyy kirjautuneen käyttäjän nimi sekä käytössä olevat osiot Näkymäksi voi valita joko ns. Tiilet tai Etusivun

Lisätiedot

ehopsin käyttöohje opiskelijalle

ehopsin käyttöohje opiskelijalle ehopsin käyttöohje opiskelijalle 2 12 2009 1. Kirjaudu Weboodiin omalla käyttäjätunnuksella. 2. Valitse vasemmasta valikosta HOPS toiminto, jolloin tulet Opinto oikeudet ja opintosuunnitelmat ikkunaan

Lisätiedot

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly

Google-dokumentit. Opetusteknologiakeskus Mediamylly Google-dokumentit 1 2 3 Yleistä 1.1 Tilin luominen 4 1.2 Docs-päävalikkoon siirtyminen 7 Dokumentit-päävalikko 2.1 Kirjaudu Dokumentteihin 9 2.2 Lähetä tiedosto Google-dokumentteihin 11 2.3 Uuden asiakirjan

Lisätiedot

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013)

Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) Copyright 1999-2012 Basware Corporation. All rights reserved. Pikaopas toimittajille Supplier Portal (Toukokuu 2013) 1 Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen Sinun täytyy kirjautua Supplier Portal -sovellukseen,

Lisätiedot

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja

Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto. Käyttäjän käsikirja Visma Nova Pro ja Visma Nova C/S Pro Suomen Asiakastieto Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 4.5.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Nova -asiakaspalvelu: puh: 0207 560 508 (ylläpitoasiakkaat)

Lisätiedot

Maestro Sähköpostilähetys

Maestro Sähköpostilähetys Maestro Sähköpostilähetys Maestrossa on toiminut sähköpostin lähetysmahdollisuus käyttäen SMTP-protokollaa. Tällöin sähköposti lähtee suoraan Maestrosta eikä käytä käyttäjän sähköpostitiliä. Elisan asiakkaiden

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat

Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat Visma Fivaldi -käsikirja Asiakaskohtaiset hinnat 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Vasemman laidan painikkeet... 5 4 Erikoishinnoittelut ruutu... 6 5 Raportit... 12 1 Yleistä Fivaldi Asiakaskohtaiset

Lisätiedot

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi

Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE. www.nettirassi.fi Kätevästi netissä KÄYTTÖOHJE www.nettirassi.fi Sisällysluettelo 1. Kirjautuminen ja rekisteröityminen... 4 2. Omat jutut kansio... 8 2.1. Omat tiedostot:... 8 2.2. Omat seurannat... 9 3. Omat terveystiedot...

Lisätiedot

Perintätoimeksiannot

Perintätoimeksiannot Perintätoimeksiannot 2 Sisällys 1.1 Palvelunhallinta... 4 1.2 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 5 1.3 Perustiedot... 6 1.4 Perintätoimeksiannot- ruutu... 7 1.5 Toimeksiantojen muodostus... 8 15.6.2015

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017

KÄYTTÖOHJE / Ver 1.0 / Huhtikuu Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017 / / Martat - KÄYTTÖOHJE Yhdistyksille 2017 Sisältö Sisältö 1. Yleistä 2. Kirjautuminen ylläpitoon 2.1. Kirjaudu osoitteessa: https://www.martat.fi/wp-admin 2.2 Salasana hukassa? 3. Uuden Ajankohtaisen

Lisätiedot

ProTieto Oy. Verottajan ilmoitus. Käyttöohje alihankkijoille

ProTieto Oy. Verottajan ilmoitus. Käyttöohje alihankkijoille ProTieto Oy Verottajan ilmoitus Käyttöohje alihankkijoille Sisällys 1. Yleistä... 2 2. Rekisteröityminen... 2 3. Kirjautuminen... 2 4. Web-liittymä... 3 4.1 Yrityksen tiedot... 3 4.2 Omat suomalaiset työntekijät...

Lisätiedot

RockID-varastonhallintajärjestelmän käyttöohje. v. 1.0

RockID-varastonhallintajärjestelmän käyttöohje. v. 1.0 RockID-varastonhallintajärjestelmän käyttöohje v. 1.0 Yleistä Rockstar lukijakäyttöliittymä Tuotteiden lukeminen lähtevään tilaukseen Tilaukseen kuulumattomat tuotteet Tuotteiden lukeminen tilauksesta

Lisätiedot

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys

Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelu Yksittäisen e-laskun lähetys Laskutuspalvelun kautta voit tehdä ja lähettää e-laskuja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille. Voit katsella ja tulostaa lähetettyjä e-laskuja sekä kopioida vanhan

Lisätiedot

Nettiposti. Nettiposti käyttöohje

Nettiposti. Nettiposti käyttöohje YKSIKÄÄN ASIAKAS EI OLE MEILLE LIIAN PIENI TAI MIKÄÄN HAASTE LIIAN SUURI. Nettiposti Nettiposti käyttöohje Tässä käyttöohjeessa kuvataan selainkäyttöisen Nettiposti sähköpostiohjelman toiminnot. Käyttöohje

Lisätiedot

Sisällysluettelo. v.0.9 2

Sisällysluettelo. v.0.9 2 Käyttöopas Sisällysluettelo DYNAROAD HENKILÖKUNTA... 3 TIEPROJEKTIN LUOMINEN... 4 DYNAROAD KÄYTTÄJÄ... 5 TIEPROJEKTIN MUOKKAUS... 6 Työkohdetyyppien lisääminen... 7 Työkohteen lisääminen... 8 Urakoitsijoiden

Lisätiedot

AJONEUVOHALLINTOKESKUS. Ennakkotehtävä

AJONEUVOHALLINTOKESKUS. Ennakkotehtävä AJONEUVOHALLINTOKESKUS Ennakkotehtävä 1 AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI Kirjautuminen REKI järjestelmään...3 ATJ Aloitussivu...4 Rekisteröinnin päävalikko...5 Ensirekisteröinti...6 Rekisteritietojen haku...6

Lisätiedot

Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely. Korkolaskutus

Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely. Korkolaskutus Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely Korkolaskutus Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja

Lisätiedot

SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa

SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa SMS -viestien lähettämisen ohjeet CAB Planohjelmassa Asetukset perustiedoissa: SMS -palvelun aktivointi tehdään kohdassa Perustiedot/Yrityksen asetukset/sms Asetukset (ks. kuva yllä) SMS -palvelun aktivointi:

Lisätiedot

Yritysten tietokantasiirto Visma Fivaldi

Yritysten tietokantasiirto Visma Fivaldi Yritysten tietokantasiirto Visma Fivaldi 1(8) Sisällysluettelo Yleistä 2 Huomioitavat asiat siirtoa tilattaessa 2 Siirretty yritys näkyviin uudessa ympäristössä 3 Yhteinen tilikartta 4 Yhteinen yritysrekisteri

Lisätiedot

KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) Käyttöohje rekisterinpidon yhteyshenkilölle 3.5.2016

KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) Käyttöohje rekisterinpidon yhteyshenkilölle 3.5.2016 KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA (KVH) 1 (14) MML Käyttövaltuushallintaan mennään osoitteen https://vatu.idmservice.nls.fi kautta. Valitse tunnistautumismenetelmä, joka sinulla on käytössäsi. KÄYTTÖVALTUUSHALLINTA

Lisätiedot

STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO

STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO STS UUDEN SEUDULLISEN TAPAHTUMAN TEKO Valitse vasemmasta reunasta kohta Sisällöt Valitse painike Lisää uusi Tapahtuma Tämän jälkeen valitse kieleksi Suomi VÄLILEHTI 1 PERUSTIEDOT Valittuasi kieleksi suomen,

Lisätiedot

Sonet laskutusliittymä

Sonet laskutusliittymä Päiväys: 25.6.2015 Laatinut: Riitta Kemppainen Sisällysluettelo 1 Liittymän käyttöönotto... 3 1.1 Liittymän aktivointi... 3 1.2 Asiakasnumeroinnin toteutus VallueFramessa... 3 1.3 Kustannuspaikat... 3

Lisätiedot

Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy)

Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy) Visma Fivaldi -- sovelluspalvelu Alustusyrityksen perustaminen (Oy) 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Ohjeistuksen sisältö... 3 2 Alustusyrityksen perustaminen... 3 2.1 Yrityksen perustaminen... 3 2.2 Yrityksen

Lisätiedot

KATSO-PALVELUN KÄYTTÖOHJE

KATSO-PALVELUN KÄYTTÖOHJE KATSO-PALVELUN KÄYTTÖOHJE Sisällys Yleistä... 2 2. Organisaation Katso-tunnisteen perustaminen... 2 2.1. Sähköinen henkilöllisyyden varmentaminen... 2 2.2. Henkilöllisyyden varmentaminen palvelupisteessä...

Lisätiedot

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta.

27.11.09. Napsauta Kurssin viikkonäkymä- näkymässä oikeassa yläreunassa sijaitsevaa Muokkaustila päälle -painiketta. 1 (14) MOBILOGI-ET Tässä dokumentissa on ohjeita Moodlen Logi-työkalun mobiililaajennuksen (Mobilogi) käyttöön. Dokumentin pohjana on käytetty HAMK:n Teemu Tuurin kirjoittamaa ohjeistusta ja sen sisältö

Lisätiedot

Automaattitilausten hallinta. Automaattitilauksien uudistettu käsittely

Automaattitilausten hallinta. Automaattitilauksien uudistettu käsittely Automaattitilausten hallinta Raportit Saat yhteenvedon voimassa olevista automaattitilauksista ja automaatti-ilmoituksista hakemistopuun Raportit-valikon alta. PDF-napista voit ladata koneellesi yhteenvedon

Lisätiedot

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa

OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa OHJE 1 (14) Peruskoulun ensimmäiselle luokalle ilmoittautuminen Wilmassa Wilman hakemukset ja muut lomakkeet EIVÄT NÄY mobiililaitteisiin asennettavissa Wilma-sovelluksissa. Huoltajan tulee siis käyttää

Lisätiedot

Fivaldi ostolaskujen kierrätys 29.5.2012. Fivaldi ostolaskujen kierrätys

Fivaldi ostolaskujen kierrätys 29.5.2012. Fivaldi ostolaskujen kierrätys Fivaldi ostolaskujen kierrätys 1 Sisältö Fivaldi ostolaskujen kierrätys... 1 1. Yleistä... 3 2. Palvelunhallinta... 3 3. Perusasetukset... 5 4. Laskun tallentaminen... 8 5. Laskun käsittely... 13 6. Laskun

Lisätiedot

SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille

SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille SharePoint Foundation ylläpitäjän ohjeet Sivu 1/5 SharePoint Foundation 2010 perusteet ylläpitäjille SharePoint Foundationin avulla voit luoda nopeasti useita erilaisia sivustoja, joissa WWW-sivuja, tiedostoja,

Lisätiedot

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Visma Nova Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Oppaan päiväys: 2.2.2012. Helpdesk: http://www.visma.fi/asiakassivut/helpdesk/ Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Basware toimittajaportaali

Basware toimittajaportaali Basware toimittajaportaali Sisältö 3 Yleistä 4 Toimittajaportaalin edut 5-10 Rekisteröinti 11-22 Laskun teko 23 Lasku JIP 2 Yleistä Toimittajaportaali on Baswaren internetissä toimiva sovellus, jonka kautta

Lisätiedot

Data@Flow. Verkkosivuston hallinnan ohjeet. atflow Oy tuki@atflow.fi. AtFlow Oy, tuki@atflow.fi, +358 (0)50 452 5620

Data@Flow. Verkkosivuston hallinnan ohjeet. atflow Oy tuki@atflow.fi. AtFlow Oy, tuki@atflow.fi, +358 (0)50 452 5620 Data@Flow Verkkosivuston hallinnan ohjeet atflow Oy tuki@atflow.fi AtFlow Oy, tuki@atflow.fi, +358 (0)50 452 5620 Sisällysluettelo 1. Kirjautuminen... 2 2. Sivuston muokkaus... 2 3. Sivujen ja valikoiden

Lisätiedot

Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen

Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen 1 (13) Käyttöohje Suomen Pankin DCS2-järjestelmään rekisteröityminen 2 (13) Sisällysluettelo 1 Palveluun rekisteröityminen... 3 1.1 Henkilötiedot...4 1.2 Suomen Pankin tiedonkeruut... 5 1.2.1 Alustava

Lisätiedot

Invalidiliiton Kilta-rekisteri

Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliiton Kilta-rekisteri Invalidiliitolla on käytössään Internet-selaimella käytettävä Kilta-rekisterisovellus. Rekisterisovellus löytyy osoitteesta https://kilta.invalidiliitto.fi, se on suojattu

Lisätiedot