Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi"

Transkriptio

1 Tulorekisteri: Erillisilmoitus Visma Fivaldi

2 1(12) Sisällysluettelo 1. Yleistä Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 2. Erillisilmoitukseen liittyvät asetukset 3 3. Erillisilmoituksen käyttötapaukset Erillisilmoitus-näkymä Uuden erillisilmoituksen luominen Erillisilmoituksen lähettäminen, jos palkkoja maksetaan Erillisilmoituksen lähettäminen, jos palkanmaksua ei ole Hylätyn erillisilmoituksen uudelleen lähetys Hyväksytyn erillisilmoituksen korjaaminen Erillisilmoituksen mitätöinti Uuden erillisilmoituksen lähettäminen mitätöinnin jälkeen 12 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on kielletty ilman Visma Software Oy:n kirjallista lupaa. Visma Software Oy,

3 2(12) 1. Yleistä Tässä dokumentissa kuvataan työnantajan erillisilmoitukseen liittyvät asetukset ja käyttötapaukset Visma Fivaldissa. Työnantajan erillisilmoituksella ilmoitetaan tietoja, jotka eivät kohdistu yksittäiseen tulonsaajaan. Työnantaja antaa kohdekuukaudelta vain yhden työnantajan erillisilmoituksen. Työnantajan erillisilmoituksella maksaja ilmoittaa: Kohdekuukauden aikana maksettujen palkkojen perusteella lasketun työnantajan sairausvakuutusmaksun yhteismäärän ja siitä mahdollisesti tehtävät vähennykset, tai Ei palkanmaksua -tiedon, jos maksaja kuuluu Verohallinnon työnantajarekisteriin eikä ole maksanut lainkaan palkkoja kyseisen kuukauden aikana, tai Työnantajan sairausvakuutusmaksun yhteismääräksi 0 euroa, jos kohdekuukauden aikana maksettujen palkkojen ja muiden suoritusten perusteella ei makseta sairausvakuutusmaksua Muu tulorekisteri-dokumentaatio Muita tulorekisteriin liittyviä Visma Fivaldi -dokumentteja: Tulorekisteri-toteutuksen muutokset Visma Fivaldin palkanlaskentaan. Kuukausittain päivittyvä dokumentti, jossa kuvataan yksityiskohtaisesti kaikki tulorekisteriin liittyvät muutokset Visma Fivaldissa. Tulorekisteriin liittyvät palkanlaskennan asetukset. Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Lähetyksen tilanteet. Verottajan tulorekisteri-sivusto:

4 3(12) 2. Erillisilmoitukseen liittyvät asetukset Erillisilmoitukselle nousevaan summaan vaikuttaa seuraava Kausiveroilmoitus-sovelluksen perustiedoissa tehty määritys (Visma Fivaldin Java-puolella Palkat > Kausiveroilmoitus, ylävalikosta Kausiveroilmoitus > Perustiedot ): Tämä valinta vaikuttaa seuraavasti: Jos on valittu Maksetut palkat, erillisilmoitukselle nousevat vain maksetuksi merkittyjen palkkakausien tiedot. Jos on valittu Maksetut ja ei maksetut palkat, erillisilmoitukselle nousevat myös niiden palkkakausien tiedot, joita ei ole merkitty maksetuksi. Muuta huomioitavaa: Jos henkilö on Alv- tai Tas-ilmoitusvelvollinen, pitää lisäksi olla kausivalinta ja (ainakin) alkupäivä josta velvollisuus alkoi (ja päätöspäivä aiemmille kausille, jos sellaisia on). TIetojen oikeellisuus on tärkeää tarkistaa; jos Alv- ja/tai Tas-kausi ei ole voimassa, ei kausiveroilmoitukselle tuoda Alv ja/tai Tas-tietoja.

5 4(12) 3. Erillisilmoituksen käyttötapaukset 3.1. Erillisilmoitus-näkymä Erillisilmoitukseen liittyvä toiminnallisuus Visma Fivaldissa löytyy web-puolen Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin -sovelluksesta omalta välilehdeltään. 1. Avataan Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin -sovellus (Visma Fivaldin web-puolella Palkat > Palkkatietoilmoitus tulorekisteriin ). 2. Valitaan Erillisilmoitus -välilehti.

6 5(12) 3.2. Uuden erillisilmoituksen luominen Uuden erillisilmoituksen luominen tapahtuu seuraavasti: 1. Napsauta Erillisilmoitus -välilehdellä Luo uusi erillisilmoitus -painiketta. 2. Avautuu lista, josta valitaan ilmoitettava kohdekuukausi Erillisilmoituksen lähettäminen, jos palkkoja maksetaan 1. Kun kohdekuukausi on valittu, valitaan näkymästä kohta Palkat maksetaan. Valitun kuukauden sairausvakuutusmaksun tiedot nousevat näkymään automaattisesti.

7 6(12) 2. Jos kohdekuukaudella on sairausvakuutusmaksuihin tehtäviä vähennyksiä, kyseinen summa syötetään omaan kenttäänsä. 3. Jos sairausvakuutusmaksun summaa pitää korjata manuaalisesti (esim. Huomioitava mukaan summa jostain muusta järjestelmästä), Sairausvakuutusmaksu (EUR) -kenttään voidaan syöttää haluttu summa. 4. Kun tarvittavat summat on syötetty kenttiin, voidaan erillisilmoitus lähettää napsauttamalla Lähetä erillisilmoitus -painiketta. 5. Esikatseluikkuna lähetettävistä tiedoista avautuu. Jos tiedot ovat kunnossa, napsautetaan Lähetä erillisilmoitus -painiketta.

8 7(12) 6. Erillisilmoitus -välilehdellä kyseinen erä näkyy tällä hetkellä Lähdössä -tilassa: 7. Ilmoitus lähtee Fivaldista seuraavassa automaattiajossa muutaman minuutin kuluessa. Muista käydä tarkistamassa palaute, kun se on saapunut. Jos ilmoitus on mennyt onnistuneesti läpi, näkymä on tällainen: Jos lähetettävä aineisto hylkääntyy, lisätietoa virheestä saa napsauttamalla Näytä virheet -linkkiä: Erillisilmoituksen lähettäminen, jos palkanmaksua ei ole 1. Kun kohdekuukausi on valittu, valitaan näkymästä kohta Ei palkanmaksua. 2. Lähetetään erillisilmoitus napsauttamalla Lähetä erillisilmoitus -painiketta.

9 8(12) 3. Esikatseluikkuna lähetettävistä tiedoista avautuu. Jos tiedot ovat kunnossa, napsautetaan Lähetä erillisilmoitus -painiketta. 4. Erillisilmoitus -välilehdellä kyseinen erä näkyy tällä hetkellä Lähdössä -tilassa: 5. Ilmoitus lähtee Fivaldista seuraavassa automaattiajossa muutaman minuutin kuluessa. Muista käydä tarkistamassa palaute, kun se on saapunut. Jos ilmoitus on mennyt onnistuneesti läpi, näkymä on tällainen: Jos lähetettävä aineisto hylkääntyy, lisätietoa virheestä saa napsauttamalla Näytä virheet -linkkiä:

10 9(12) 3.3. Hylätyn erillisilmoituksen uudelleen lähetys Hylätyn kuukauden erillisilmoituksen uudelleen lähetys tapahtuu seuraavasti: 1. Erillisilmoitus -välilehdellä napsautetaan hylätyn kuukauden kohdalla Uudista erillisilmoitus -painiketta. 2. Tämän kuukauden tiedot palautuvat Erillisilmoitus -välilehdellä nyt samaan tilaan kuin ne olivat ennen hylätyn erillisilmoituksen lähettämistä. 3. Valitaan normaalisti joko Palkat maksetaan tai Ei palkanmaksua, täydennetään tarvittaessa tietoja syöttökenttiin, ja lähetetään erillisilmoitus napsauttamalla Lähetä erillisilmoitus -painiketta. 4. Esikatseluikkuna lähetettävistä tiedoista avautuu. Jos tiedot ovat kunnossa, napsautetaan Lähetä erillisilmoitus -painiketta. 5. Myöhemmin käydään vielä tarkistamassa kuittauspalaute, eli onko ilmoitus mennyt hyväksytysti läpi.

11 10(12) 3.4. Hyväksytyn erillisilmoituksen korjaaminen Jos hyväksyttyä erillisilmoitusta on tarve korjata, se tehdään lähettämällä korvaava ilmoitus. Korvaavan erillisilmoituksen lähettäminen tapahtuu seuraavasti: 1. Erillisilmoitus -välilehdellä napsautetaan korjattavan kuukauden kohdalla Luo uusi erillisilmoitus -painiketta. 2. Nyt erillisilmoituksen tietoja voidaan muuttaa halutulla tavalla. Sen jälkeen napsautetaan Lähetä erillisilmoitus -painiketta. 3. Esikatseluikkuna lähetettävistä tiedoista avautuu. Jos tiedot ovat kunnossa, napsautetaan Lähetä erillisilmoitus -painiketta. 4. Erillisilmoitus -välilehden näkymään muodostuu oma rivinsä äsken lähetetystä ilmoituksesta. Myöhemmin kannattaa vielä käydä tarkistamassa, että lähetyserälle on saapunut hyväksyntäpalaute.

12 11(12) 3.5. Erillisilmoituksen mitätöinti Tietyissä tilanteissa erillisilmoituksen jo lähetettyjen tietojen muuttamiseen ei riitä korvaavan ilmoituksen lähettäminen, vaan ensin vaaditaan lähetetyn ilmoituksen mitätöinti ja sen jälkeen uuden ilmoituksen lähettäminen. Näitä tilanteita ovat: Kohdekauden korjaus. Esimerkiksi jos tieto on ilmoitettu helmikuulle, vaikka sen piti mennä tammikuulle. Käytännössä kyse on siitä, että palkkakauden maksupäivä muutetaan toiselle kuukaudelle, jolloin kohdekausi muuttuu. Alku- ja loppupäivät eivät vaikuta. Suorituksen maksajan asiakastunnisteiden korjaus. Suorituksen maksajan asiakastunniste on y-tunnus tai henkilötunnus. Työeläkelaitoksen yhtiötunnuksen tai eläkejärjestelynumeron korjaus. Yhtiötunnus on vakuutusnumeron ennen väliviivaa oleva osuus (2-5 merkkiä). Työtapaturmavakuutusyhtiön tunnisteen tai vakuutusnumeron korjaus. Tapaturmavakuutusyhtiön tunniste on y-tunnus. 1. Mitätöinti tapahtuu napsauttamalla Mitätöi erillisilmoitus -painiketta. 2. Seuraavassa näkymässä napsautetaan Lähetä mitätöinti -painiketta. 3. Lähetetystä mitätöinti-ilmoituksesta ilmestyy oma rivinsä esikatseluun. 4. Onnistuneen käsittelyn jälkeen mitätöinti-ilmoitus näkyy hyväksyttynä.

13 12(12) 3.6. Uuden erillisilmoituksen lähettäminen mitätöinnin jälkeen Mitätöinnin jälkeinen uusi ilmoitus luodaan ja lähetetään seuraavasti: 1. Napsautetaan mitätöidyn illmoituksen Luo uusi erillisilmoitus -painiketta. 2. Näkymä muuttuu alla olevan kuvan kaltaiseksi. Tämän jälkeen valitaan joko Palkat maksetaan tai Ei palkanmaksua sekä tarvittaessa muutetaan ilmoitettavia summia numerokentissä. Kun erillisilmoitus on valmis lähetettäväksi, napsautetaan Lähetä erillisilmoitus -painiketta. 3. Varmistusikkuna avautuu. Varmistusikkunassa näytetään ilmoitettavat summat sekä ilmoituksen versio, joka mitätöinnin jälkeen on aina versio 1. Napsautetaan Lähetä mitätöinti -painiketta, jolloin ilmoitus asetetaan lähetysjonoon. 4. Ilmoitus lähtee jonosta noin 15 minuutin sisällä. 5. Onnistuneen käsittelyn jälkeen ilmoitus näkyy hyväksyttynä.

Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Visma Fivaldi

Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa. Visma Fivaldi Tulorekisteriin liittyvät tilanteet palkanlaskennassa Visma Fivaldi 1(24) Sisällysluettelo Yleistä 2 Esimerkkitapauksia 3 Esimerkki 1. Palkanmaksussa ei ollut virheitä 3 Esimerkki 2. Maksettu liikaa palkkaa,

Lisätiedot

Tulorekisteri: Lähetyksen tilanteet Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Lähetyksen tilanteet Visma Fivaldi Tulorekisteri: Lähetyksen tilanteet Visma Fivaldi 1(32) Sisällysluettelo 1 Yleistä 2 1.1 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 2 Ensimmäisen ilmoituksen lähetys 3 2.1 Ilmoitus kokonaan hyväksytty 3 2.2 Ilmoitus

Lisätiedot

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi Tulorekisteri: Vakuuttamisen poikkeustilanteet Visma Fivaldi 1(30) Sisällysluettelo Yleistä 2 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 Tulorekisteriin liittyvät vakuuttamisen poikkeustilanteet 3 Tyel-vakuuttamisen

Lisätiedot

Katso-tunnistautumisen muutos. Visma Fivaldi

Katso-tunnistautumisen muutos. Visma Fivaldi Katso-tunnistautumisen muutos Visma Fivaldi 22.10.2019 1(9) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Katso-tunnistautumisen muutos Fivaldissa... 2 2.1 Varmenteen olemassaolon tarkistaminen... 3 2.1.1 Tilitoimiston

Lisätiedot

Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi

Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi Tulorekisteri: Varmenne Visma Fivaldi 1(15) Sisällysluettelo Yleistä 2 Muu tulorekisteri-dokumentaatio 2 Varmenne 3 Palvelusopimuksen tekeminen ja varmenteen tilaaminen 4 Varmenteen noutaminen 9 Asiakasyrityksen

Lisätiedot

Lomapalkat: Palkansaajien palkkalajit ja keskiansiot. Visma Fivaldi

Lomapalkat: Palkansaajien palkkalajit ja keskiansiot. Visma Fivaldi Lomapalkat: Palkansaajien palkkalajit ja keskiansiot Visma Fivaldi 20.8.2019 1(22) Sisällysluettelo Yleistä 3 Muu aiheeseen liittyvä dokumentaatio 3 Palkansaajien lomapalkkojen palkkalajit 4 Esimerkki

Lisätiedot

Lomapalkat: Käsittely palkanlaskennassa. Visma Fivaldi

Lomapalkat: Käsittely palkanlaskennassa. Visma Fivaldi Lomapalkat: Käsittely palkanlaskennassa Visma Fivaldi 20.8.2019 1(24) Sisällysluettelo Yleistä 3 Muu aiheeseen liittyvä dokumentaatio 3 Kuukausipalkkaisen lomapalkkojen käsittely 4 Palkanlaskenta-sovellus

Lisätiedot

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa 2 Sisällys 1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa... 3 2 Sosiaalivakuutus- ym. maksut... 4 3 Uudet verokortit... 7 4 TyEL vuosi-ilmoitus sähköisesti... 11 5 TVR palkkasummailmoitus sähköisesti... 12

Lisätiedot

Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti. Visma Fivaldi

Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti. Visma Fivaldi Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti Visma Fivaldi 30.9.2019 1(9) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Laskuttajailmoituksen muutossanoman luonti ulkoisesti... 3 2.1 Käytössä on AutoInvoice...

Lisätiedot

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa

1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa 2 Sisällys 1 Uuden vuoden aloitus palkanlaskennassa... 3 2 Sosiaalivakuutus- ym. maksut... 4 3 Uudet verokortit... 7 4 TyEL vuosi-ilmoitus sähköisesti... 10 5 TVR palkkasummailmoitus sähköisesti... 11

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

Asukastiedotus Visma Fivaldi

Asukastiedotus Visma Fivaldi Asukastiedotus Visma Fivaldi 14.3.2019 1(19) Sisällysluettelo 1 Yleistä Asukastiedotuksesta 3 2 Oikeuksien antaminen Palvelunhallinnasta 3 3 Sovelluksen avaaminen Visma Fivaldista 3 4 Henkilöt ja yritykset

Lisätiedot

Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin PalkkaLastu-ohjelmalla

Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin PalkkaLastu-ohjelmalla Tietojen ilmoittaminen tulorekisteriin PalkkaLastu-ohjelmalla Sisällys Yleistä... 2 Palkkatietojen ilmoittaminen... 2 Ilmoitusaineiston muodostaminen... 2 Ilmoitusaineiston tarkastelu... 3 Ilmoitusten

Lisätiedot

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi

Poissaolorekisteri. Visma Fivaldi Poissaolorekisteri Visma Fivaldi 8.11.2018 1(16) Sisällysluettelo 1. Johdanto 2 2. Alkutoimet 4 3. Yrityskohtaiset arkipyhät ja lauantaiden poisto lomapäivälaskennasta 5 4. Poissaolosyykoodien linkitys

Lisätiedot

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto

Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Fivaldi: Sähköinen perintäyhteys Visma Duetto Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

Tulorekisteri: Tietojen korjaaminen. Verkkoseminaari

Tulorekisteri: Tietojen korjaaminen. Verkkoseminaari Tulorekisteri: Tietojen korjaaminen Verkkoseminaari 8.5.2018 Esityksen sisältö Keskeistä korjaamismenettelystä Virheellisen tiedon korjaaminen Väärin perustein maksetun tulon korjaaminen Takaisinperityn

Lisätiedot

Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit. Visma Fivaldi

Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit. Visma Fivaldi Lomapalkat: Perustiedot ja palkkalajit Visma Fivaldi 20.8.2019 1(50) Sisällysluettelo Yleistä 4 Muu aiheeseen liittyvä dokumentaatio 4 Palkanlaskennan perustiedot 5 Palkkalajit 10 Kuukausipalkkaisen lomapalkan

Lisätiedot

TOIMITUSSELOSTE PL 5 Tulorekisteri TULOREKISTERI

TOIMITUSSELOSTE PL 5 Tulorekisteri TULOREKISTERI 1 (5) Tulorekisteriyksikkö TOIMITUSSELOSTE PL 5 Tulorekisteri 1.1.2019 00055 TULOREKISTERI TULOREKISTERIN TOIMITUSSELOSTE 31.12.2018 Tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019 klo 12. Tulorekisterin tuotantoversio

Lisätiedot

Sisällys. 1 Ay selvitystietojen sähköinen välitys Fivaldin kautta Perustiedot Ilmoitukset... 7

Sisällys. 1 Ay selvitystietojen sähköinen välitys Fivaldin kautta Perustiedot Ilmoitukset... 7 2 Sisällys 1 Ay selvitystietojen sähköinen välitys Fivaldin kautta... 3 2 Perustiedot... 3 3 Ilmoitukset... 7 1 Ay selvitystietojen sähköinen välitys Fivaldin kautta Visma Fivaldin kautta on mahdollista

Lisätiedot

ASTERI PALKANMAKSU TULOREKISTERI

ASTERI PALKANMAKSU TULOREKISTERI ASTERI PALKANMAKSU TULOREKISTERI 26.11.2018 Atsoft Oy Mäkinen www.atsoft.fi Puh (09) 350 75 30 atsoft@atsoft.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. Hyvä tietää... 4 2. Palkkaohjelman muutokset... 6 3. Ilmoittaminen...

Lisätiedot

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide: Uusi Alv-yhteenvetoilmoitus / käyttöönotto Myynnin perustiedot EU-tavarakaupan osalta Jos yritys tekee EU tavarakauppaa, käy tekemässä ennen käyttöönottoa myynnin perustiedoissa kerran seuraava toimenpide:

Lisätiedot

Työnantajan erillisilmoitus (TULOR 6103) - Täyttöohje. Tulorekisteri

Työnantajan erillisilmoitus (TULOR 6103) - Täyttöohje. Tulorekisteri Työnantajan erillisilmoitus (TULOR 6103) - Täyttöohje Tulorekisteri Työnantajan erillisilmoitus - täyttöohje 2 (6) SISÄLLYS Yleistä työnantajan erillisilmoituksen antamisesta... 3 Ilmoituksen tunnistetiedot...

Lisätiedot

Tulorekisterin sidosryhmätestaukseen julkaistaan kehitysversio

Tulorekisterin sidosryhmätestaukseen julkaistaan kehitysversio 1 (5) Kansallisen tulorekisterin perustamishanke PL 325 00052 VERO TOIMITUSSELOSTE Tulorekisterin sidosryhmätestaus 21.12. kehitysversio TULOREKISTERIN SIDOSRYHMÄTESTAUKSEN TOIMITUSSELOSTE 20.12.2018 Huoltokatko

Lisätiedot

Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely. Korkolaskutus

Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely. Korkolaskutus Visma Fivaldi Tilaustenkäsittely Korkolaskutus Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja

Lisätiedot

Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje

Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje Versio 1.0 Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje 1 Versiohistoria Versio Päivämäärä Kuvaus 1.0 12.6.2017

Lisätiedot

Maksuton palkanlaskentaohjelma. Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto

Maksuton palkanlaskentaohjelma. Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto Maksuton palkanlaskentaohjelma Anna-Maija Lahti, ylitarkastaja, Verohallinto Palkka.fi on maksuton palvelu yrityksille ja kotitalouksille, jotka maksavat palkkaa. Palvelu laskee palkan sivukuluineen, muodostaa

Lisätiedot

Visma Econet Pro. Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet. Visma Software Oy, 2013 www.visma.fi

Visma Econet Pro. Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet. Visma Software Oy, 2013 www.visma.fi Visma Econet Pro Duetto integraatio maksumuistutukset perintätoimet Oppaan päiväys: 19.11.2013. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet -infolinen tai osoitteen www.visma.fi/helpdesk kautta

Lisätiedot

Visma Fivaldi

Visma Fivaldi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan ja siihen liittyvän muun materiaalin kopiointi on

Lisätiedot

Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje

Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje Versio 1.02 Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje 1 Versiohistoria Versio Päivämäärä Kuvaus 1.0 12.6.2017

Lisätiedot

Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje

Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje Versio 1.01 Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Työnantajan erillisilmoituksen soveltamisohje 1 Versiohistoria Versio Päivämäärä Kuvaus 1.0 12.6.2017

Lisätiedot

Tulorekisteri pienyrittäjille. Verkkoseminaari

Tulorekisteri pienyrittäjille. Verkkoseminaari Tulorekisteri pienyrittäjille Verkkoseminaari 11.4.2019 Agenda Yleistä tulorekisteristä Ilmoittaminen ja korjaaminen Ohjeita ilmoittamiseen 11.4.2019 2 Yleistä tulorekisteristä Tulorekisteri Tiedon käyttäjät

Lisätiedot

Visma Fivaldi selainohjeet Internet Explorer

Visma Fivaldi selainohjeet Internet Explorer Visma Fivaldi selainohjeet Internet Explorer 1(2) Sisällysluettelo 1. Oletusselain 2 2. Fivaldi selaimen luotetuksi sivuksi 2 3. Ponnahdusikkunoiden salliminen 3 4. Fivaldin asetukset 4 Visma Software

Lisätiedot

Tulorekisteri yhdistyksille Verkkoseminaari

Tulorekisteri yhdistyksille Verkkoseminaari Tulorekisteri yhdistyksille Verkkoseminaari 1 Aiheet Yleistä tulorekisteristä Ilmoittaminen ja korjaaminen Ohjeita ilmoittamiseen Seuraamusmaksut ja muuta huomioitavaa 2 Tulorekisteri Tiedon käyttäjät

Lisätiedot

ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle 13.4. 2015

ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle 13.4. 2015 ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle 13.4. 2015 Sisältö ARVI-menettelyn perusteet... 1 Arvioinnin syöttäminen... 2 Arvion lähettäminen TE-toimistoon... 5 Sovelluksen sulkeminen... 6 Virhetilanteiden

Lisätiedot

TULOREKISTERIN SIDOSRYHMÄTESTAUKSEN TOIMITUSSELOSTE Tulorekisterin sidosryhmätestaukseen julkaistaan uusi versio

TULOREKISTERIN SIDOSRYHMÄTESTAUKSEN TOIMITUSSELOSTE Tulorekisterin sidosryhmätestaukseen julkaistaan uusi versio 1 (7) Kansallisen tulorekisterin perustamishanke PL 325 00052 VERO TOIMITUSSELOSTE Tulorekisterin sidosryhmätestaus 13.8. kehitysversio, toimitusselosteen täydennys TULOREKISTERIN SIDOSRYHMÄTESTAUKSEN

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut

Visma Liikkuvan työn ratkaisut Visma Liikkuvan työn ratkaisut Työmaarekisteri Ilmoitin päivitys Tiedotus 19.6.2018 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa

Lisätiedot

Tulorekisteri muuttaa palkkatietojen ilmoittamisen Tilitoimistoraadit syksy 2017

Tulorekisteri muuttaa palkkatietojen ilmoittamisen Tilitoimistoraadit syksy 2017 Tulorekisteri muuttaa palkkatietojen ilmoittamisen Tilitoimistoraadit syksy 2017 Tulorekisteri on sähköinen tietokanta palkka-, eläke-, ja etuustiedoille Yksi rekisteri yksi standardoitu tapa toimia Tulorekisteri

Lisätiedot

Tulorekisteri - Verohallinnon ja ohjelmistotalojen yhteistyöpäivä

Tulorekisteri - Verohallinnon ja ohjelmistotalojen yhteistyöpäivä Tulorekisteri - Verohallinnon ja ohjelmistotalojen yhteistyöpäivä 23.5.2019 Agenda Tulorekisterin alkuvuosi Alkuvuoden ilmiöitä Katsaus tulotietojärjestelmän vuosimuutoksiin 23.5..2019 2 Tulorekisterin

Lisätiedot

Mitä asiakaspalvelussa tulee tietää tulorekisteristä?

Mitä asiakaspalvelussa tulee tietää tulorekisteristä? Mitä asiakaspalvelussa tulee tietää tulorekisteristä? Verkkoseminaari 26.9.2018 Esityksen sisältö Mikä tulorekisteri on? Miksi muutos? Mitkä tietovirrat ja lomakkeet poistuvat? Ilmoittaminen tulorekisteriin

Lisätiedot

TYVI-ilmoitusten antaminen Eximistä saatavilla tiedoilla 28.09.04

TYVI-ilmoitusten antaminen Eximistä saatavilla tiedoilla 28.09.04 TYVI-ilmoitusten antaminen Eximistä saatavilla tiedoilla 28.09.04 Mikä on TYVI? TYVI-operaattorit TYVI on lyhenne joka tulee sanoista Tiedot Yritykseltä VIranomaisille. Järjestelmä otetaan käyttöön 1.1.2005

Lisätiedot

Visma Fivaldi EU:n ulkopuolisen maahantuonnin ALV-käsittely lähtien ALV-määritykset ja tilikarttamuutokset Fivaldissa

Visma Fivaldi EU:n ulkopuolisen maahantuonnin ALV-käsittely lähtien ALV-määritykset ja tilikarttamuutokset Fivaldissa Visma Fivaldi EU:n ulkopuolisen maahantuonnin ALV-käsittely 1.1.2018 lähtien ALV-määritykset ja tilikarttamuutokset Fivaldissa 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 ALV-määritykset... 3 3 Maahantuonnin käsittelyn

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Kausiveroilmoitus

Visma Fivaldi -käsikirja Kausiveroilmoitus Visma Fivaldi -käsikirja Kausiveroilmoitus 2 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 1.1 Helmikuun 2019 muutokset... 3 1.2 Vuodenvaihteen 2016-17 muutokset... 3 2 Sähköinen viranomaisyhteys (TYVI)... 5 3 Kausiveroilmoitus

Lisätiedot

Palkka.fi Näin valmistaudut tulorekisteriä varten

Palkka.fi Näin valmistaudut tulorekisteriä varten Palkka.fi Näin valmistaudut tulorekisteriä varten Anna-Maija Lahti ylitarkastaja, Palkka.fi palveluomistaja Esityksen sisältö Keskeisimmät tulorekisterin tuomat muutokset Palkka.fi:hin Kotitalouden palkanmaksu

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja Kausiveroilmoitus

Visma Fivaldi -käsikirja Kausiveroilmoitus Visma Fivaldi -käsikirja Kausiveroilmoitus 2 Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 1.1 Helmikuun 2019 muutokset... 3 1.2 Vuodenvaihteen 2016-17 muutokset... 3 2 Sähköinen viranomaisyhteys (TYVI)... 5 3 Kausiveroilmoitus

Lisätiedot

ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle

ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle ARVI-järjestelmän ohje arvioinnin syöttäjälle 7.5. 2018 Sisältö ARVI-menettelyn perusteet... 1 Arvioinnin syöttäminen... 2 Arvion lähettäminen TE-toimistoon... 5 Sovelluksen sulkeminen... 6 Virhetilanteiden

Lisätiedot

Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke

Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Versio 1.0 Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Tekninen rajapinta - Tietojen jakelu tulorekisteristä 2 (35) Versiohistoria Versio äivämäärä Kuvaus

Lisätiedot

Tulorekisteri Visma L7. Valmistelevat toimet osa 1: Tulolajikoodiston mäppäys palkkalajeihin

Tulorekisteri Visma L7. Valmistelevat toimet osa 1: Tulolajikoodiston mäppäys palkkalajeihin Tulorekisteri Visma L7 Valmistelevat toimet osa 1: Tulolajikoodiston mäppäys palkkalajeihin Tulorekisteri tulee 1.1.2019 Valtionvarainministeriön ja Verohallinnon yhteishanke Reaaliaikainen tietovarasto,

Lisätiedot

Visma Business AddOn Factoring-laskuaineisto. Käyttäjän käsikirja

Visma Business AddOn Factoring-laskuaineisto. Käyttäjän käsikirja Visma Business AddOn Factoring-laskuaineisto Käyttäjän käsikirja Oppaan päiväys: 09.06.2011 Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin

Lisätiedot

Tulorekisteri. Hanna-Kaisa Kalmukoski

Tulorekisteri. Hanna-Kaisa Kalmukoski Tulorekisteri Hanna-Kaisa Kalmukoski 11.2.2019 Tulorekisteri on Kansallinen sähköinen tietokanta, joka sisältää palkka-, eläke- ja etuustiedot yksilötasolla. Ilmoitettavat tiedot: 2019 : palkat ja ansiotulot

Lisätiedot

Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi

Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi Palkkalaskelmien sähköinen jakelu Visma Fivaldi 5.9.2019 1(16) Sisällysluettelo 1. Dokumentin tarkoitus / Yleistä 2 2. Palkkalaskelmien sähköisen jakelun yrityskohtaiset valinnat 3 2.1. Yleiset valinnat

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja

Visma Business AddOn Tositteiden tuonti. Käsikirja Visma Business AddOn Tositteiden tuonti Käsikirja Oppaan päiväys: 10.2.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Visma L7 Palkanlaskenta: PFD-pussien pakkaus. Ohje

Visma L7 Palkanlaskenta: PFD-pussien pakkaus. Ohje Visma L7 Palkanlaskenta: PFD-pussien pakkaus Ohje Oppaan päiväys: 21.9.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: kirjautuminen Visma L7 infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Puhelintuki Visma L7: 0107 562

Lisätiedot

Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke

Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Versio 1.07 Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Tekninen rajapinta - Tietojen jakelu tulorekisteristä 2 (56) Versiohistoria Versio äivämäärä Kuvaus

Lisätiedot

PALKKAHALLINTO VEROTILI KAUSIVEROILMOITUS 2010. kausivero_palkat.doc

PALKKAHALLINTO VEROTILI KAUSIVEROILMOITUS 2010. kausivero_palkat.doc PALKKAHALLINTO VEROTILI KAUSIVEROILMOITUS 2010 Sisällysluettelo 1 SONET PALKANLASKENTA JA KAUSIVEROILMOITUS...1 1.1 Yleistä...1 1.2 Muutokset sovelluksessa...1 1.3 Kausiveroilmoitus sovelluksessa pääpiirteittäin...2

Lisätiedot

Visma L7 Käyttöomaisuuskirjanpito. Asiakaspäivät

Visma L7 Käyttöomaisuuskirjanpito. Asiakaspäivät Visma L7 Asiakaspäivät Oppaan päiväys: 2.5.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi L7/Liinos6: 0207 560 506 Visma Software Oyj pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero.

Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. Tämä tiedote koskee Fivaldi yrityksiä joissa käytössä Oma Säästöpankin tilinumero. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Fivaldi käyttäjän toimenpiteet... 3 2.1 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 3 2.2 Laskujen

Lisätiedot

TULOREKISTERIN VAIKUTUKSET VEROTUKSEEN - VERKKOSEMINAARIN CHAT-KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

TULOREKISTERIN VAIKUTUKSET VEROTUKSEEN - VERKKOSEMINAARIN CHAT-KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA TULOREKISTERIN VAIKUTUKSET VEROTUKSEEN - VERKKOSEMINAARIN 4.12.2018 CHAT-KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA Miten ja milloin ilmoitetaan tulorekisteriin? Jos joulukuun palkat maksetaan tammikuun alussa, ilmoitetaanko

Lisätiedot

Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke

Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Versio 1.05 Tekninen rajapinta Tietojen jakelu tulorekisteristä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Tekninen rajapinta - Tietojen jakelu tulorekisteristä 2 (41) Versiohistoria Versio äivämäärä Kuvaus

Lisätiedot

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet

Visma Nova. Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Visma Nova Visma Nova ASP käyttö ja ohjeet Oppaan päiväys: 2.2.2012. Helpdesk: http://www.visma.fi/asiakassivut/helpdesk/ Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40

Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40 Visma Econet Pro Palkat Versioseloste Versio 6.40 Oppaan päiväys: 22.12.2010. Asiakasneuvonta: Helpdesk: www.visma.fi Visma Econet Pro: 0600-39-7261 Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin

Lisätiedot

Vuoden 2016 vuosi-ilmoitukset ja niiden korjaaminen. Ohjeita paperi- ja verkkolomakeilmoittajille Ohjeita tiedostona ilmoittajille

Vuoden 2016 vuosi-ilmoitukset ja niiden korjaaminen. Ohjeita paperi- ja verkkolomakeilmoittajille Ohjeita tiedostona ilmoittajille Vuoden 2016 vuosi-ilmoitukset ja niiden korjaaminen Ohjeita paperi- ja verkkolomakeilmoittajille Ohjeita tiedostona ilmoittajille Mitkä ilmoitukset? Työnantajan tai suorituksen maksajan vuosiilmoitus Rajoitetusti

Lisätiedot

Visma Nova Visma.net AutoReport integraatio. Käyttöönotto-opas

Visma Nova Visma.net AutoReport integraatio. Käyttöönotto-opas Visma Nova Visma.net AutoReport integraatio Käyttöönotto-opas Visma pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

Asiakirjatyyppi Ohje SONET. Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle. 21.11.2014 cgi.com 2014 CGI 1 (10)

Asiakirjatyyppi Ohje SONET. Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle. 21.11.2014 cgi.com 2014 CGI 1 (10) SONET Palkkailmoitus vakuutusyhtiölle 2014 CGI 1 (10) SISÄLLYSLUETTELO 1 PALKKAILMOITUS VAKUUTUSYHTIÖLLE... 3 1.1 Tilastoa varten avattavat vakuutuskoodit... 3 1.2 Palkansaajatiedot... 4 1.3 Palkkailmoitus

Lisätiedot

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet

ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Sivu 1(6) ProCountorin version 4.1 uudet ominaisuudet Tiivistelmä Verotilimenettely muuttaa oma-aloitteisten verojen ilmoittamista ja maksamista vuoden 2010 alusta lähtien. ProCountorissa voi nyt tehdä

Lisätiedot

L7 8.8 Tulorekisteriaineistot: Aineistojen lähetys ja virhetilanteet, aineistojen korjaaminen

L7 8.8 Tulorekisteriaineistot: Aineistojen lähetys ja virhetilanteet, aineistojen korjaaminen L7 8.8 Tulorekisteriaineistot: Aineistojen lähetys ja virhetilanteet, aineistojen korjaaminen Toimiala: Yleinen Kirjoittaja: Sovellus: Palkanlaskenta Tiedosto: Päivämäärä: 21.1.2019 Versio: 1.1 1 Yleistä

Lisätiedot

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta.

Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. 2 Käsikirjan paperiversiota ei enää ylläpidetä ohjeen päivämäärän jälkeen. Viimeisimmät versiot ohjeista löydät ohjelman Help-ruudulta. Sisällys 1 Yleistä... 3 1.1 Kirjanpitolain uudistus 2016... 3 Liitetietotosite...

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja

Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi. Käsikirja Visma Business AddOn Tilauksen synkronointi Käsikirja Oppaan päiväys: 10.4.2013. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Visma Business Visma Business Menu. Käsikirja

Visma Business Visma Business Menu. Käsikirja Visma Business Visma Business Menu Käsikirja Oppaan päiväys: 22.11.2011. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin

Lisätiedot

Varautuminen tulorekisteriin

Varautuminen tulorekisteriin Varautuminen tulorekisteriin Kunta ja tulorekisteri Kunta voi toimia työnantajana -> palkka- ja muiden ansiotulojen ilmoittaminen tulorekisteriin 1.1.2019 alkaen sijaismaksajana ja avustettavan puolesta

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut VLS lisensointi. Ylläpitäjän opas

Visma Liikkuvan työn ratkaisut VLS lisensointi. Ylläpitäjän opas Visma Liikkuvan työn ratkaisut Ylläpitäjän opas Lisätietoja lisensseihin liittyvistä asioista voi tiedustella Visman tilaustoimistosta: orderoffice@visma.com Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden

Lisätiedot

Palkanlaskenta_Raporttitulostin_Tilastoryhmät

Palkanlaskenta_Raporttitulostin_Tilastoryhmät 2 Sisällys Palkanlaskenta_Raporttitulostin_Tilastoryhmät... 3 1 Palkanlaskennan raporttien ohjaukset tilastoryhmillä... 4 2 Ilmoitusten määritykset tilastoryhmillä... 19 2.1 Saajakohtainen erittely (vuosi-ilmoitus)...

Lisätiedot

Visma Business AddOn Installer. Käsikirja

Visma Business AddOn Installer. Käsikirja Visma Business AddOn Installer Käsikirja Oppaan päiväys: 4.3.2015. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä

Lisätiedot

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Opas työnantajan verkkoasiointiin www.kela.fi/tyonantajat Sisällys Kirjautuminen ja tunnistautuminen Sovelluksen valinta Toiminnot Etuuden valinta Sairausajan

Lisätiedot

1.1 Palkkalajien ja tulorekisterin tulolajien kohdistus

1.1 Palkkalajien ja tulorekisterin tulolajien kohdistus Visma L7 Tulorekisterin tarvitsemia perustietoja 1.1 Palkkalajien ja tulorekisterin tulolajien kohdistus... 1 1.1.1 Palkkalajien ylläpito... 1 1.1.2 Työnantajan sairausvakuutusmaksupalkkalajien ikäohjaus...

Lisätiedot

OmaVero. Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron

OmaVero. Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron OmaVero Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron Kirjaudu OmaVeropalveluun osoitteessa www.vero.fi/omavero. Klikkaa sinistä Kirjaudu sisään -painiketta. Kirjautumisen jälkeen näytölle avautuu OmaVero-palvelun

Lisätiedot

Lähettäjän ja vastaanottajan ollessa rekisteröitynä Maventaan verkkolaskuosoitteena käytetään OVTtunnusta.

Lähettäjän ja vastaanottajan ollessa rekisteröitynä Maventaan verkkolaskuosoitteena käytetään OVTtunnusta. 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Käyttöoikeuksien määrittely Palvelunhallinnassa... 4 3 Fivaldi yrityksen rekisteröinti Maventa-palveluun... 4 3.1 Yleistä... 4 3.2 Uusi rekisteröinti... 4 3.3 Useamman yrityksen

Lisätiedot

HENKILÖLISTA-PALVELU Käyttöohjeet versio 13.5.2013

HENKILÖLISTA-PALVELU Käyttöohjeet versio 13.5.2013 HENKILÖLISTA-PALVELU Käyttöohjeet versio 13.5.2013 Henkilölista -palvelu 1 Sisältö 1. Veronumerolaki ja raportointi... 2 2. Henkilölista-palvelun sisältö... 2 2.1. Palvelun käyttötarkoitus ja hyödyt...

Lisätiedot

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely

Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ulkoistettu maksuhuomautusten ja perinnän käsittely Ominaisuuden käyttöönotto vaatii Visma Nova Verkkolaskut -lisenssin (WEI). Voit ulkoistaa maksuhuomautusten ja perinnän käsittelyn Visma Duetto Oy:n

Lisätiedot

1 Yleistä. 2 Lähettäjän perustiedot

1 Yleistä. 2 Lähettäjän perustiedot 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Lähettäjän perustiedot... 3 3 Palkansaajat Henkilön perustiedot... 5 4 Palkkalaskelmien lähetys... 6 5 Lähetetyn palkkalaskelman tarkistus... 8 6 Visma Verkkopalkan löytyminen

Lisätiedot

Tulotiedot - Laskentasääntöjä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke

Tulotiedot - Laskentasääntöjä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Versio 1.04 Tulotiedot - Laskentasääntöjä Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Tulotiedot - Laskentasääntöjä 2 (13) Versiohistoria Versio Päivämäärä Kuvaus 1.00 9.4.2018 Dokumentti julkaistu. 1.01

Lisätiedot

Visma L7 Visma Sign. Sähköinen allekirjoittaminen L7:ssä

Visma L7 Visma Sign. Sähköinen allekirjoittaminen L7:ssä Visma L7 Visma Sign Sähköinen allekirjoittaminen L7:ssä Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta.

Lisätiedot

Tulorekisteri - kunnat työnantajina. Verkkoseminaari

Tulorekisteri - kunnat työnantajina. Verkkoseminaari Tulorekisteri - kunnat työnantajina Verkkoseminaari 11.4.2019 Agenda Yleistä tulorekisteristä Ilmoittaminen ja korjaaminen Ohjeita ilmoittamiseen 11.4.2019 2 Yleistä tulorekisteristä 10.4.2019 3 Tulorekisteri

Lisätiedot

Ajankohtaista tulorekisteristä. Verkkoseminaari

Ajankohtaista tulorekisteristä. Verkkoseminaari Ajankohtaista tulorekisteristä Verkkoseminaari 31.1.2019 Aiheet Tulorekisteri otettiin käyttöön Ohjeita tulorekisterin käyttöön Ohjeita ilmoittamiseen Miten virheelliset tiedot korjataan? Seuraamusmaksut

Lisätiedot

Tietojen toimittaminen Skeemat Työnantajan erillisilmoitukset Kansallisen tulorekisterin perustamishanke

Tietojen toimittaminen Skeemat Työnantajan erillisilmoitukset Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Versio 1.0 Tietojen toimittaminen Skeemat Työnantajan erillisilmoitukset Kansallisen tulorekisterin perustamishanke Tietojen toimittaminen Skeemat Työnantajan erillisilmoitukset 2 (21) Versiohistoria Versio

Lisätiedot

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Työnantajan asiointipalvelu, selainsovellus

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Työnantajan asiointipalvelu, selainsovellus Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Työnantajan asiointipalvelu, selainsovellus 2018 Kirjautuminen Kirjaudu Työnantajien asiointipalveluun osoitteessa www.kela.fi/tyonantajat Palvelun käyttö edellyttää

Lisätiedot

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle. Työnantajan verkkoasiointipalvelu

Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle. Työnantajan verkkoasiointipalvelu Näin haet sairauspäivärahaa työnantajalle Työnantajan verkkoasiointipalvelu 2017 Kirjautuminen Kirjaudu Työnantajien asiointipalveluun osoitteessa www.kela.fi/tyonantajat Palvelun käyttö edellyttää työnantajan

Lisätiedot

Perintätoimeksiannot

Perintätoimeksiannot Perintätoimeksiannot 2 Sisällys 1.1 Palvelunhallinta... 4 1.2 Yrityksen perustiedot Pankkitiedot... 5 1.3 Perustiedot... 6 1.4 Perintätoimeksiannot- ruutu... 7 1.5 Toimeksiantojen muodostus... 8 15.6.2015

Lisätiedot

Visma Fivaldi. Ohjeet Java web startin ja HTML5-työkalun aktivointiin

Visma Fivaldi. Ohjeet Java web startin ja HTML5-työkalun aktivointiin Visma Fivaldi Ohjeet Java web startin ja HTML5-työkalun aktivointiin Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri

Lisätiedot

-palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot

-palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot -palvelun pikaopas oma-aloitteiset verot SISÄLTÖ 1 Kirjautuminen OmaVeroon... 2 2 Ilmoituksen antaminen... 2 3 Verolajin tietojen tarkastelu... 2 4 Maksaminen... 3 5 Viitenumero... 4 6 Saldoerittely ja

Lisätiedot

Visma Liikkuvan työn ratkaisut Päivitysohje. Pääkäyttäjän opas

Visma Liikkuvan työn ratkaisut Päivitysohje. Pääkäyttäjän opas Visma Liikkuvan työn ratkaisut Pääkäyttäjän opas Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä oppaassa ja/tai ohjelmassa ilman eri ilmoitusta. Oppaan

Lisätiedot

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM

Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM Visma Fivaldi -käsikirja MiniCRM 2 Sisällys 1 Yleistä... 3 2 Ylävalikko... 4 3 Perustiedot - välilehti... 5 4 Tila (vapaassa tekstikentässä edellisellä sivulla annettu nimi) - välilehti... 6 5 Vasemman

Lisätiedot

VEROILMOITUS OMA-ALOITTEISISTA VEROISTA, TYÖNANTAJASUORITUSTEN TIEDOT (VSRTASKV)

VEROILMOITUS OMA-ALOITTEISISTA VEROISTA, TYÖNANTAJASUORITUSTEN TIEDOT (VSRTASKV) VEROHALLINTO 1.1.2017 A88/200/2016 1.1 VEROILMOITUS OMA-ALOITTEISISTA VEROISTA, TYÖNANTAJASUORITUSTEN TIEDOT (VSRTASKV) TIETUEKUVAUS SISÄLTÖ 1 YLEISKUVAUS... 2 2 TIETOVIRRAN ANTAMISTA TARKENTAVAA KUVAUSTA...

Lisätiedot

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa

Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Visma Econet Pro Factoring laskutus Finvoice muodossa Oppaan päiväys: 27.4.2012. Asiakasneuvonta: Helpdesk: kirjautuminen Visma Econet infolinen tai osoitteen www.visma.fi kautta Visma Econet Pro: 0600-39-7261

Lisätiedot

Visma Business Visma AddOn Tilitoimistoaineisto. Käsikirja

Visma Business Visma AddOn Tilitoimistoaineisto. Käsikirja Visma Business Visma AddOn Tilitoimistoaineisto Käsikirja Oppaan päiväys: 9.3.2015. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai

Lisätiedot

Visma Business AddOn Tuotetarrat. Käsikirja

Visma Business AddOn Tuotetarrat. Käsikirja Visma Business AddOn Tuotetarrat Käsikirja Oppaan päiväys: 30.8.2012. Asiakaspalvelu: Helpdesk: www.visma.fi Visma Software Oy pidättää itsellään oikeuden mahdollisiin parannuksiin ja/tai muutoksiin tässä

Lisätiedot

Tietojen toimittaminen Skeemat Työnantajan erillisilmoitukset 2020 Tulorekisteriyksikkö

Tietojen toimittaminen Skeemat Työnantajan erillisilmoitukset 2020 Tulorekisteriyksikkö Versio 1.0 Tietojen toimittaminen Skeemat Työnantajan erillisilmoitukset 2020 Tulorekisteriyksikkö Tietojen toimittaminen Skeemat Työnantajan erillisilmoitukset 2020 2 (24) Versiohistoria Versio Päivämäärä

Lisätiedot

Palkkatietoilmoitus Esimerkki 10 Poissaolotiedot

Palkkatietoilmoitus Esimerkki 10 Poissaolotiedot Versio 1.0 Palkkatietoilmoitus Esimerkki 10 Poissaolotiedot Palkkatietoilmoitus Esimerkki 10: Poissaolotiedot 2 (11) Versiohistoria Versio Päivämäärä Kuvaus 1.0 14.11.2017 Dokumentti julkaistu. Palkkatietoilmoitus

Lisätiedot

Visma Econet Pro Palkat

Visma Econet Pro Palkat 1 (14) Visma Econet Pro Palkat Ohjelmaversio 7.40 Oppaan päiväys: 30.5.2014. Asiakaspalvelu ja tuki: Econet Forum: www.visma.fi/econettuki Helpdesk: www.visma.fi/helpdesk Mikäli teillä ei vielä ole Helpdesk-tunnuksia,

Lisätiedot

LAAJA PALKKATIETOILMOITUS

LAAJA PALKKATIETOILMOITUS Tulorekisteri PL 1 00055 TULOREKISTERI Tällä lomakkeella voit antaa uuden palkkatietoilmoituksen, korjata aiempaa ta tai mitätöidä aiemman ilmoituksen kokonaan. Voit ilmoittaa yhdelle tulonsaajalle samana

Lisätiedot

RAKENTAMISEN TIEDONANTOMENETTELYN TIEDONANTOVELVOLLISEN (ILMOITTAJAKOHTAISET) TIEDOT (VSRAKYHT)

RAKENTAMISEN TIEDONANTOMENETTELYN TIEDONANTOVELVOLLISEN (ILMOITTAJAKOHTAISET) TIEDOT (VSRAKYHT) VEROHALLINTO 7.5.2018 versio 1.5 RAKENTAMISEN TIEDONANTOMENETTELYN TIEDONANTOVELVOLLISEN (ILMOITTAJAKOHTAISET) TIEDOT (VSRAKYHT) TIETUEKUVAUS SISÄLTÖ 1 YLEISKUVAUS... 3 2 TIETOVIRRAN ANTAMISTA TARKENTAVAA

Lisätiedot