Liikuntatoiminta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Liikuntatoiminta"

Transkriptio

1 Liikuntatoiminta

2 Asiakkuus. Valitse parhaiten sopiva vaihtoehto. Olen tällä hetkellä liikuntapalvelujen säännöllinen käyttäjä (esim. osallistun ryhmätoimintaan) 90,6 % Käytän satunnaisesti liikuntapalveluja (esim. tapahtumat, kampanjat) 2,7 % Olen tutustunut liikuntapalvelujen toimintaan (esim. facebook, tiedotuslehti, nettisivut...) 6,7 % 0,0 % 20,0 % 40,0 % 60,0 % 80,0 % 100,0 % Kaikki vastaajat (KA:1.16, Hajonta:0.52) (Vastauksia:255)

3 Mikä seuraavista vaihtoehdoista on ensisijaisesti tuonut sinut liikuntapalvelujen asiakkaaksi? Valitse yksi vaihtoehto. Terveyden ylläpito/ parantaminen 93,7 % Sosiaaliset suhteet 3,5 % Palvelujen hinnasto 0,8 % Kiinnostava toiminta (esim. tapahtumat, kampanjat...) 1,6 % Jokin muu, mikä 0,4 % 0,0 % 20,0 % 40,0 % 60,0 % 80,0 % 100,0 % Kaikki vastaajat (KA:1.11, Hajonta:0.51) (Vastauksia:255)

4 Mikä seuraavista vaihtoehdoista on ensisijaisesti tuonut sinut liikuntapalvelujen asiakkaaksi? Valitse yksi vaihtoehto. - Jokin muu, mikä (Kaikki vastaajat) Kohtuullinen hintataso tärkeä, ei enää korotuksia.

5 Liikuntapalvelujen tarjonta on monipuolista (1 = Täysin tyytymätön, 5 = Täysin tyytyväinen) 100, 0 % 80,0 % 60,0 % 47,8 % 40,0 % 37,6 % 20,0 % 14,5 % 0,0 % 0,0 % 0,0 % Kaikki vastaajat (KA:4.23, Hajonta:0.68) (Vastauksia:255)

6 Tietoa liikuntapalveluista on löydettävissä helposti (1 = Täysin tyytymätön, 5 = Täysin tyytyväinen) 100, 0 % 80,0 % 60,0 % 50,2 % 40,0 % 20,0 % 20,4 % 25,1 % 0,0 % 1,2 % 3,1 % Kaikki vastaajat (KA:3.95, Hajonta:0.83) (Vastauksia:255)

7 Liikuntapalvelujen henkilöstö on ammattitaitoista (1 = Täysin tyytymätön, 5 = Täysin tyytyväinen) 100, 0 % 80,0 % 68,2 % 60,0 % 40,0 % 25,9 % 20,0 % 0,0 % 0,4 % 0,4 % 5,1 % Kaikki vastaajat (KA:4.61, Hajonta:0.64) (Vastauksia:255)

8 Onko toimintamme vastannut odotuksiasi (1 = Täysin tyytymätön, 5 = Täysin tyytyväinen) 100, 0 % 80,0 % 60,0 % 54,1 % 40,0 % 33,7 % 20,0 % 9,8 % 0,0 % 0,8 % 1,6 % Kaikki vastaajat (KA:4.39, Hajonta:0.79) (Vastauksia:255)

9 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Siirtäisin ryhmät alkamaan pääsääntöisesti klo 8-9 aikoihin. liikuntapalveluja on monipuolisesti,mutta koska esim.sircuit ryhmiin jää ihmisiä jonoon niin ryhmiä tarvisi lisää ja ryhmäkoko voisi olla pienempi. Vaihtelevuutta ohjelmiin Ainahan monipuolisuutta voisi lisätä. Musiikkiin liittyvää liikuntaa voisi lisätä. Lavis on erinomaista liikuntaa, käyn siellä. juhlapyhät korvattaisiin että saa täyden vastineen maksulle. Lisää ohjattuja ryhmiä Valkealatalolle jooga-ryhmä! Uimahalli on minun "pikku paratiisini" Kiitos - kiitos - kiitos kaikille ruusuja <3 Karsikaa vesijumpista keskusteluryhmät KIITOS!! Liikuntaryhmiä enemmän koska esim. Haanojalla lihaskuntoryhmä on liian iso painisaliin. On kaupungillekin varmaan parempi että ikäihmiset liikkuvat ja pitävät kunnostaan huolta. Erityiskiitokset Taimiston Riitalle tosi monipuolisesta ohjelmasta liikuntaryhmissä, siellä on ilo liikkua! Ilmoittautuminen helpommaksi! Kaikilla ei netin kautta toimiminen ole nopeaa, paikat varattu kun saa linjan auki. Eläkeläisille omat ryhmät!

10 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Kaupunki tukekaa esim. Käyrälammen Tykkimäen saunan hintoja alas. Aukioloajat Hinnat (raha ei riitä varsinkaan lapsiperheillä) Kimppakyydit (tarjonta ikäihmisille) Liian vähän, 2 x viikossa vähintään Kevät ja syksy pidemmiksi Ilmoittautuminen, samat ryhmät ilman ilmoittautumispainetta! Ryhmiä saisi toki olla enemmänkin. Ellei ole nopea ilmoittautumisen alkaessa, voi jäädä ilman paikkaa itselle sopivaan ryhmään. Netissä ilmoittautuminen on ollut selkeä parannus. Niveltää yhteensopiviksi vesijumpan loppuminen avantosaunan alkamiseen nähden. Niveltää yhteensopiviksi vesijumpan loppuminen avantosaunan alkamiseen nähden. Eläkeläisten omatoimiryhmät halvemmiksi kuin ohjatut ryhmät Vesijumpparyhmiä voisi olla enemmän koska kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan. Haanojan Haali voisi toimia vesijumppakeskuksena, koska se matalan pään johdosta on ihanteellisin paikka vesijumppaan. Älkää vain ajatelkokaan sulkea Haalia. Sitten loppuu tämä liikuntamuoto meidän perheeltä ja myös monelta muulta. Riittävästi ryhmiä eläkeläisille, jotta kaikki halukkaat mahtuvat mukaan. enemmän liikuntaryhmiä nimenomaan eläkeläisille,aina kaikki eivät mahdu mukaan

11 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Kausi voisi olla keväällä pidempi. Pilatesta Valkealatalolle Lisäisin kuntosaliryhmiä. Eläkeläisille suunnattuja liikuntapalveluja esim.vesiliikuntaa.. enemmän ja edullisesti,tulee vähemmän käyntejä terveyskeskuksiin!! On jo 6 vuoden kokemus vesiliikunnan hyödyistä Johanna Immonen Valkealasta on osaava ja innostava ohjaaja. Vie omalla persoonallaan ryhmää mukanaan. Osaa ja ymmärtää "keksiä" korvaavia liikkeitä jos ei kyvyt ja tato jumpparilla riitä!. KIITOS Eläkeläiset maksutta uimahalliin Eläkeläisille ilmainen uimahalli Säilyttäisin ehdottomasti Haanojan Hallin, sopivan kokoinen Iso uimaallas Lisää ryhmiä, nyt kaikki halukkaat eläkeläiset eivät mahdu mukaan! Hintoja saa nostaakin vähän. Haluaisin enemmän venytys jumppaa Kiitos Jatketaan samaan tahtiin Toivottavasti Haanojan Uimahalli pysyy

12 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Ilmoittautuminen ryhmiin esim. kuntosali-circuit Lyseon Liikuntahalliin tiistai on onnenkauppaa että pääsee.viime syksynä netissä 5 min yli ajan paikat täydet. Eihän se voi olla totta? Mistä johtuu? Säännöllisesti vuosikausia käyneille ennakkoilmoitus mahdollisuus? Olen käynyt 20 vuotta ja joka syksy sama kilpajuoksu ilmoittautuessa ei ole ihan oikein! Vesijumppaa myös perjantaisin! Lisää vesijumpparyhmiä, koska niihin on paljon hakijoita eikä kaikki halukkaat pääse mukaan!! Ei muutoksia, vaan toivomus, että Haanojan Uimahalli säilyy toiminnassa!! Tasapainoryhmään enemmän venytyksiä En lopettaisi Haanojan hallin toimintaa! Se on tosi tarpeellinen meille eläkeläisille!! Haanojan Hallia ei saa sulkea!!! Eläkeläiset uimaan ilmaiseksi Eläkeläisille ilmainen uinti Eläkeläisille ilmaisia kuntosali + uimahallivuoroja Uimahallin aukioloaikoja. Viikolla saisi olla joka päivä aamusta auki ja viikonloppuna esim. urheilupuiston halli jossa ei ole vauvauintia myös aamusta auki. pikkulapset salilta pois!

13 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Ehdottoman tärkeänä pidän Haanojan Vesijumppa -mahdollisuuden säilyttämistä. Me ikäihmiset ja nivelvaivaiset ja muutenkin raihnaiset olemme rajallisia liikkujia -siis Haanojan allas tarjoaa meille ElinTärkeää liikuntaa---- emme selviä pitkällekään muissa liikuntamuodoissa ja halleissa -emme edes kaikissa uimahalleissa -HAanojan allas antaa matalassa päässään meille kymmmenille mahdollisuuden jumpata ja siten pärjätä pitempään omatoimisesti. Puolustakaa Haanojaa. Kesällä uimahalleja vähintään 2 auki Valkealan Pete uinninvalvoja paras työntekijä Ryhmät loppuvat nykyisin jo huhtikuussa, tauko turhan pitkä. Kesällä kesäkuun puoliväli-elokuun alku vain yksi uimahalli auki --> saisi olla vähintään kaksi. Sopimus Korian uimahallin kanssa yhteensopivista lipuista. Valkealan uimahallin Pete valvoja ansaitsisi kaupungin paras työntekijä -tittelin. toivoo aamu-uijat ja vesijuoksijat ilmottautuminen...ajoissa paikalla mutta silti vasta varasijoille...pääsin kuitenkin loppujen lopuksi...mietityttää vaan että kahmiiko jotkut monia paikkoja ja sitten valitsevat omasta mielestä parhaimmat...ilmottautumisessa ehkä parannettavaa Eläkeläisille ilmaiset/halvemmat hinnat. Hinnat nousseet. Koululaisten loma-ajat turhia aikuiselle. Aika lyhentynyt lukukausi (loppuu jo huhtikuussa) Ohjattuja ryhmiä lisää. Uimahallimaksu pois eläkeläisiltä. +joogaa ja rentoutusta Uimahallien aukioloajat liian suppeita, lisää aukioloaikoja Urheilupuistoon! Uimahallien aukioloaikoja lisättävä Eläkeläisille saisi olla enemmän ryhmiä kaikki haluajat eivät mahdu ryhmiin.

14 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Esim. toivoisin (ei autoa), kun on ti vesiliikuntaa Urheilupuiston uimahallissa.niin to olisi seuraavan kerran.ei keskiviikkona.välipäivä olisi hyvä.tai ma ja ke.viime syksynä kävin vesiliikunnassa ti, sekä kansalaisopiston to ryhmässä.to päivän ohjaajaan en ollut tyytyväinen.jumppa oli hyvä, mutta musiikki "liian kovaa".ei edes kysytty onko musiikki sopivalla!? Kesäkausi liikunnasta antaisin palautetta.miksi vesiliikunta ei kuulu muiden kesäliikuntojen kanssa samaan ryhmään 15 e.vaan erikseen 3 e + uimah.m.3e= 6 e/kerta.supistettu aika vielä. Ei hyvä asia!!?? Lisää laitteita! Joulutauko liian pitkä! Täällä Myllykoskella on paljon puistoja, mutta ei yhdessäkään aikuisille tarkoitettuja kuntoiluvälineitä. Miksi? Käyttäjiä kyllä löytyisi. Kesällä halli auki, joka on liikuntaesteetön. Urheilupuisto ei ole! Olisiko mahdollista, että kaupinki yksityisen kuntosalin käyttäjiä, jotta he ryhmän lisäksi voisivat osallistua kuntosalin käyttöön omahn aikataulun mukaan. esim yli 70v. Iän kasvaessa tulee vointiin esteitä ja kuukausikortti voi jäädä vähälle käytölle. Mitä maksaa kuntosalin käyttö keskikaupungilla? Elimäellä on hyvä kuntosali 29,90 /kk. Työikäisillä hinta on sama sekä mahdollisuus käyttää liikuntaseteliä. Mikä olisi eläkeläisen yli 70 v. liikuntaseteli? maksut alemmaksi, perusvoimistelu ja venyttelyryhmät! Sovellettu kuntosaliharjoittelu on minulle erittäin tärkeää ja toivon sen jatkuvan. Kiitos oivalliselle ohjaajalle! Lisää kohtuuhintaisia kuntosali ja saivuoroja ikäihmisille! Eläkeläisille ja liikuntarajoitteisille enemmän alennettuja hintoja! Eläkeläisille jotain ekstraa mm. ilmainen uimahalli!

15 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Toimii näin. vesijuoksutunnilla turha lörpöttely pois juoksijoilta Olen tyytyväinen tarjontaan,mutta ryhmät ovat aika isoja Haanojan judoslissa yli 50 henkilöä on liikaa, voisiko rymiä lisätä ette kaikki halukkaat pääsisi mukaan. Erityis kiitos Riita Tuomalalle hyvin suunnitelluista monipuolisista tunneista!!! Kuusankosken kuntosaliryhmiin on tungosta - lisää ryhmiä! Tervehdyttävää Jotenkin huonosti tietoa palveluista. Laitteet monesti huonoja. Palloiluryhmä miehille! Hyvä. Uimahallien aukioloajat aamuisin klo 6-8 joka päivä. Vesiliikunnat mahdollisuus kaikille eläkeläisille ( ilmaiseksi ) terveysvaikutukset ylittää kustannukset. Uimahallit auki joka-aamu 6-10 kävely ja jumppa ilmaiseksi esim. jäähallissa joka päivä. Uimahallivuorot yli 65 v. ilmaiseksi joka pvä 2-3 h ajan.usein uimahallissa saatan olla yksin tai korkeintaan 5 uimaria. (Päivällä) Ryhmiä lisää.kaikki ei mahdu. Vuosittain ryhmien kausi lyhenee ja hinnat nousee, toivoisin, ettei tätä tapahtuisi enempää.

16 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Inkeroisten halli auki. kunkouvolan muut hallit on auki. (käyttäjämääriltään toiseksi suuri). Kiitos, että Inkeroisten uimahalli on olemassa! Turvallisuuden ja sääntöjen seurantaan! Magnesiumin käyttöä tulisi valvoa! Ryhmien kauden kesto voisi olla hiemana pidempi eli alkaisi esim. aikaisemmin. Toivon inkeroisten uimahallin toiminnan säilyvän. Lähiliikunta on parasta! Eläkeläiset huomioitava erityisesti! Miksi Inkeroisten halli on kiinni juhlapyhinä, muut auki? Epäoikeudenmukaista! Viikonloppuisin aukioloajat voisivat olla myöhemmät! Palveluista en mitään, mutta uimahallia ei saa lopettaa! Tosi syvältä, että uimahaöllin vuosikortista pyydetään 12 kk hinta ja halli auki vain 10,5 kk??? Ulkokuntoilulaitteita useampaan paikkaan, ei kaikkea "keskustoihin". Inkeroisten uimahalli avoinna silloin kun kouvolan hallit esim. juhlapyhät! Maanantai- ja torstairyhmät aikaisemmin! Viikonloppuisin Inkeroisten halli voisi olla pidempään auki ja myös jotkut juhlapyhät!

17 Jos voisit muuttaa jotain liikuntapalveluissa, niin minkä muutoksen tekisit? (Kaikki vastaajat) Kesä aika on sellaista kun uimahalli on kinni ei ole kuin kävely järvessä en ole käynyt vuosiin ikä 84

18 Yleinen tyytyväisyytesi liikuntapalveluista. 100, 0 % 80,0 % 60,0 % 53,7 % 40,0 % 41,6 % 20,0 % 0,0 % 0,0 % 0,4 % 4,3 % Kaikki vastaajat (KA:4.36, Hajonta:0.58) (Vastauksia:255)

19 Liikuntapalvelujen tarjonta on monipuolista 4,23 Tietoa liikuntapalveluista on löydettävissä helposti 3,95 Liikuntapalvelujen henkilöstö on ammattitaitoista 4,61 Onko toimintamme vastannut odotuksiasi 4,39 1 1,5 2 2,5 3 3,5 4 4,5 5 Kaikki vastaajat

20 Kokonaiskeskiarvot 5 4,5 4,3 4,3 4 3,5 3 2,5 2 1,5 1 Kaikki vastaajat

21 Osa-alueiden keskiarvot suuruusjärjestyksessä 5 4,5 4,3 4,3 4 3,5 3 2,5 2 1,5 1 Kaikki vastaajat

22 Yleinen tyytyväisyytesi liikuntapalveluista. 4,4 1 1,5 2 2,5 3 3,5 4 4,5 5 Kaikki vastaajat

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 18.1.2013 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2013 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 2 - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044 7559573

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 14.3.2016 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2016 2 MAANANTAI - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044 7559573 - Klo 11.00, ohjaaja Heini

Lisätiedot

Kevät 2019 Liiku enemmän

Kevät 2019 Liiku enemmän Kevät 2019 Liiku enemmän - voi paremmin Omatoimiliikunta, starttikurssit, testaus, liikuntaneuvonta www.kouvola.fi/liikunta liikkuvakouvola.fi AVOIMET VESIJUMPAT - LOISKIS! Vesijumpille ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT KOUVOLAN ALUEELLA

LIIKUNTAPALVELUT KOUVOLAN ALUEELLA LIIKUNTAPALVELUT KOUVOLAN ALUEELLA Eläkejärjestöt Kouvolan alueella toimii huomattava määrä eläkeläisjärjestöjä, joiden toimintaan kuuluu erilainen virkistystoiminta, kuten matkailu, päivätanssit, teatteri

Lisätiedot

Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely 2014-2015

Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely 2014-2015 Mäntsälän Voimistelijat Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely 2014-2015 1. TAUSTATIEDOT Kuinka vanha olet? 10 8 6 4 2 58,6 % 31,0 % 10,3 % alle 19 v 19-25 v 26-45 v 45-60 v yli 61 v Kaikki (KA:3.79, Hajonta:0.61)

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 6.10.2017 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Syksy 2017 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 5,00 -klo 11.00-12.00 ja 12.00-13.00 AVUSTETTAVIEN

Lisätiedot

TEPPO PUHAKAISEN YM. VALTUUSTOALOITE IKÄIHMISTEN LIIKUNNAN KEHITTÄMISEKSI

TEPPO PUHAKAISEN YM. VALTUUSTOALOITE IKÄIHMISTEN LIIKUNNAN KEHITTÄMISEKSI Kaupunginhallitus 97 27.02.2012 TEPPO PUHAKAISEN YM. VALTUUSTOALOITE IKÄIHMISTEN LIIKUNNAN KEHITTÄMISEKSI 783/012/2011 KH 97 Valtuustoaloite 12.12.2011: Yksi hyvä vaihtoehto ikäihmisten liikunnalle on

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKOJEN KÄSIKIRJA päivitetty

LIIKUNTAPAIKKOJEN KÄSIKIRJA päivitetty LIIKUNTAPAIKKOJEN KÄSIKIRJA päivitetty 13.2.2018 Kenttämestareiden vastuualueet: o Arto Porkka: Kouvolan keskusta o Risto Joutjärvi: Kuusankoski, Valkeala, Jaala o Petri Himanen: Elimäki, Anjalankoski

Lisätiedot

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät.

HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. Vesijumppa. Tuolijumppa. Kuntosali. Lyhytkurssit. Lajikokeilu. Erityisryhmät. L e Lisätietoja: Katarina Kiki Norrena puh. 0400 197150 www.hyvinkaa.fi/liikunta Vesijumppa Tuolijumppa Lyhytkurssit Erityisryhmät HYVINKÄÄN LIIKUNTAPALVELUT KAUSI ALKAA 4.9. LIIKKUEN ILOA ARKEEN! Säännöllinen

Lisätiedot

Liikuntapalveluiden liikuntaryhmien ilmoittautumislomake. Nimi Puhelinnumero Ikä

Liikuntapalveluiden liikuntaryhmien ilmoittautumislomake. Nimi Puhelinnumero Ikä Nimi Puhelinnumero Ikä Yhteystiedot saa luovuttaa Orimattilan kaupungin liikuntapalveluille liikuntaryhmiä koskevien peruutusten/muutosten tiedottamiseen (esim. ohjaajan sairastuminen). Kyllä Ei Oletko

Lisätiedot

RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT

RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT 2016 RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TERVEYS- JA SOVELTAVAN LIIKUNNAN RYHMÄT 2016 Raision kaupungin liikuntapalveluiden kevätkausi alkaa pääsääntöisesti viikolla

Lisätiedot

Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely

Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely KÄRKÖLÄ Kärkölän uimahallin asiakastyytyväisyyskysely 22.3.-30.4.2016 YHTEENVETO KÄRKÖLÄ KÄRKÖLÄ www.karkola.fi Kärkölän kunta Virkatie 1, 16600 Järvelä 044 770 2200 Perustiedot Kysely toteutettiin lomakekyselynä

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 19.1.2018 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2018 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 5,00 -klo 11.00-12.00 ja 12.00-13.00 AVUSTETTAVIEN

Lisätiedot

Pieksämäen Erityisliikunta. Syksy 2015 (7.9. 10.12.2015) Kevät 2016 (11.1. 28.4.2016)

Pieksämäen Erityisliikunta. Syksy 2015 (7.9. 10.12.2015) Kevät 2016 (11.1. 28.4.2016) Pieksämäen Erityisliikunta Syksy 2015 (7.9. 10.12.2015) Kevät 2016 (11.1. 28.4.2016) YHTEYSTIETOJA ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunta on tarkoitettu henkilöille, jotka vamman, sairauden ja muun toimintakyvyn

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. Syksy 2018 Kevät 2019

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. Syksy 2018 Kevät 2019 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta Syksy 2018 Kevät 2019 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Myyrmäen kuntosalin aukioloajat kesäkaudella...2 Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin

Lisätiedot

Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl

Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl Kouvolan kaupungin sisäliikuntatilat 83 kpl Kartta ID Suuralue Liikuntapaikka 1 Anjalankoski Ammattikoulun liikuntasali 2 Anjalankoski Anjalan koulun liikuntasali 3 Anjalankoski Inkeroisten uimahalli 4

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTA SYKSY 2007 ILMOITTAUTUMINEN Harjula-keskuksen toimistoon 20.8.2007 alkaen klo 8-15.30: puh. (03) 8725 130 Ilmoittaudu nyt! HARJULAN KUNTOUTUS Liikuntaryhmiemme tavoitteena on ikääntyvien

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 6.3.2017 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2017 2 MAANANTAI - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044 7559573 - Klo 11.00, ohjaaja Heini Hämäläinen,044

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta. syksy 2019 kevät 2020 Pieksämäen kaupungin erityisliikunta syksy 2019 kevät 2020 ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunnan (= soveltava liikunta) ryhmät on tarkoitettu henkilöille, joiden vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen

Lisätiedot

Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille

Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja aikuisille Itä-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja aikuisille 1 Ohjattua kesäliikuntaa Kuulovammaisten aikuisten kesäliikunta...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin treenitreffit...3 Toukokuu...4 UKK kävelytestit...5

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN ROOLI TULEVAISUUDEN KUNNASSA ITÄSUOMALAISTEN LIIKUNTAVIRANHALTIJOIDEN TYÖKOKOUS LEPPÄVIRTA

LIIKUNTATOIMEN ROOLI TULEVAISUUDEN KUNNASSA ITÄSUOMALAISTEN LIIKUNTAVIRANHALTIJOIDEN TYÖKOKOUS LEPPÄVIRTA LIIKUNTATOIMEN ROOLI TULEVAISUUDEN KUNNASSA ITÄSUOMALAISTEN LIIKUNTAVIRANHALTIJOIDEN TYÖKOKOUS LEPPÄVIRTA 12.10.2016 Kuntalaisten mielipiteiden huomiointi Kiteen kuntakysely: Mitkä seikat vaikuttavat liikunnan

Lisätiedot

Mäntsälän Voimistelijat Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely

Mäntsälän Voimistelijat Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely Mäntsälän Voimistelijat Aikuisten ryhmäliikunnan palautekysely 2016-2017 Kuinka vanha olet? 10 8 6 4 2 42,4 % 21,2 % 27,3 % 6,1 % alle 19 v 19-25 v 26-45 v 45-60 v yli 61 v Kaikki (KA:3.85, Hajonta:0.99)

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 20.2.2014 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalvelut yli 60-vuotiaille Kevät 2014 2 MAANANTAI SENIORISALIRYHMÄT, käyntimaksu 3.50 - Klo 10.00, ohjaaja Kati Pykäläinen,044

Lisätiedot

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta

Pieksämäen kaupungin erityisliikunta Pieksämäen kaupungin erityisliikunta Syksy 2017 (4.9. 8.12.2017) Kevät 2018 (8.1. 27.4.2018) Syksy 2017 (4.9. 8.12.2017) Kevät 2018 (8.1. 27.4.2018) YHTEYSTIETOJA ERITYISLIIKUNTA Erityisliikunta on tarkoitettu

Lisätiedot

Viikko 48: 25.11. 2.12.2013 669 vastausta (=12% liikuntamaksun maksaneista)

Viikko 48: 25.11. 2.12.2013 669 vastausta (=12% liikuntamaksun maksaneista) Palautekysely Viikko 48: 25.11. 2.12.2013 669 vastausta (=1 liikuntamaksun maksaneista) Korkeakoulujen vastausprosentit: TTY 9 % (31 % vastauksista) TAMK 19 % (15 % vastauksista) TaY 13 % (54 % vastauksista)

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 7.2.2019 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalveluja yli 60-vuotiaille Kevät 2019 2 MAANANTAI TULES-RYHMÄT, käyntimaksu 5,00 - klo 12.00 AVUSTETTAVIEN RYHMÄ, käyntimaksu

Lisätiedot

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI

SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 1 SENIORI- LIIKUNTAKALENTERI 27.8.2018 Outokummun kaupungin alueen liikuntapalveluja yli 60-vuotiaille Syksy 2018 2 MAANANTAI TULES-RYHMÄT, käyntimaksu 5,00 - klo 11.00 ja 12.00 AVUSTETTAVIEN RYHMÄ, käyntimaksu

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT Ohjausryhmät kaudella 2015 2016

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT Ohjausryhmät kaudella 2015 2016 YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT Ohjausryhmät kaudella 2015 2016 YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut tarjoavat kuntalaisille liikunnanohjauspalveluja erilaisten

Lisätiedot

Tuusulan kunta/liikuntapalvelut

Tuusulan kunta/liikuntapalvelut Tuusulan kunta/liikuntapalvelut Uimahallin tyytyväisyyskysely 2016 N=224 3 Vastaajan ikä Valitse ryhmä, johon kuulut ikäsi perusteella (N=224) 25 % 22 % 23 % 15 % 15 % 1 5 % 2 % 6 % 3 % 8 % 1 % 7-12 vuotta

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO HEINOLAN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO 1.1.2019 alkaen Hyvinvointilautakunta 17.10.2019 131 Heinolan kaupunki Rauhankatu 3, 18100 Heinola Puh. (03) 849 30 (vaihde), kirjaamo@heinola.fi Y-tunnus

Lisätiedot

Palautekysely

Palautekysely Mäntsälän Voimistelijat/Aikuisten liikunta Palautekysely 2013-2014 1. Vastaajien taustatiedot Kuinka vanha olet? 10 8 6 4 2 47% 3 14% alle 19 v 19-25 v 26-45 v 45-60 v yli 61 v Kaikki (KA:3.639, Hajonta:0.918)

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Liikuntalautakunta LAOS/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Liikuntalautakunta LAOS/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2012 1 (5) 153 Kaupunginhallitukselle annettava lausunto kuntalaisaloitteesta, joka koskee maksuttoman sporttikortin myöntämistä yli 68-vuotiaille HEL 2012-008118 T 12 03

Lisätiedot

LENKILLE? LÄHDETTÄISKÖ. Aktiivinen Kouvola Liikunta Terveyden edistäminen T. MIELIKUVITUSKOIRASI. Syksy 2016

LENKILLE? LÄHDETTÄISKÖ. Aktiivinen Kouvola Liikunta Terveyden edistäminen T. MIELIKUVITUSKOIRASI. Syksy 2016 VUH! Aktiivinen Kouvola Liikunta Terveyden edistäminen LÄHDETTÄISKÖ LENKILLE? T. MIELIKUVITUSKOIRASI Jo 15 minuutin päivittäinen lenkkeily ulkoilmassa kehittää kuntoa ja virkistää mieltä. Aina ei tarvitse

Lisätiedot

SENIORILIIKUNTA KEVÄT 2013

SENIORILIIKUNTA KEVÄT 2013 KEVÄT 2013 Helsingin kaupunki Liikuntavirasto Paavo Nurmen kuja 1 C 00250 Helsinki Puhelin: 09 310 87932 Faksi: 09 310 87771 Sähköp.: minna.ekman@hel.fi Liikuntaviraston kurssitoimintaan voi ilmoittautua

Lisätiedot

Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät

Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Liikuntapalvelut Kevät 2019 Sisällysluettelo Kevätkausi 7.1.-28.4.2019 Hiihtoloviikolla (vko 9) 25.2.-3.3.2019 sekä 19.4. ja 22.4.2019 ei ryhmiä! Liikuntapalvelut,

Lisätiedot

Hinnasto 1.8.2015 alk.

Hinnasto 1.8.2015 alk. Liikuntapalvelut Hinnasto 1.8.2015 alk. Uimahalli Veteraanit ja alle 5-vuotiaat veloituksetta Aikuisten uinti * ma ja to klo 11-13 ja ma-pe klo 13-15 alennettu maksu Alle 18-vuotiaiden uinti Eläkeläisten

Lisätiedot

Mölkky- peli, Urheilutalon nurmialue, Maunonpuisto. Maksuton. Järj. KunnonLähde. Ajalla

Mölkky- peli, Urheilutalon nurmialue, Maunonpuisto. Maksuton. Järj. KunnonLähde. Ajalla Senioriliikunta Oulussa kesällä 2012 Ohjattuihin liikuntaryhmiin tulee ilmoittautua, ellei erikseen muuta mainita. Oulun uimahallin vesivoimisteluun ja KunnonLähteen sauvakävelyryhmiin ei tarvitse ilmoittautua.

Lisätiedot

Kevät Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät

Kevät Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Kevät 2018 Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Kevätkausi 8.1.-29.4.2018 Hiihtolomaviikolla (vko 9) 26.2.-4.3.2018 ei ryhmiä! 2.4.2018 ei ryhmiä Kaupungin liikuntaryhmiä

Lisätiedot

Liikuntatilojen ja toiminnan hinnasto 1.1.2015

Liikuntatilojen ja toiminnan hinnasto 1.1.2015 Liikuntatilojen ja toiminnan hinnasto 1.1.2015 Tila- ja tapahtumapalvelut LIIKUNTATILOJEN JA -TOIMINNAN MAKSUT 1.1.2015 Sisällysluettelo JÄÄHALLIT... 3 Anjalankosken jäähalli... 3 Kouvolan jäähalli...

Lisätiedot

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2014-kevät 2015

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2014-kevät 2015 ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2014-kevät 2015 Kalajoen erityisliikuntakalenterista löydät alueella toimivat eri toimijoiden järjestämät erityisliikuntaryhmät. Kalenteriin listatut ryhmät soveltuvat pitkäaikaissairaiden,

Lisätiedot

Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat

Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat Ohjeistus asiakkaalle 1.1.2014 alkaen Liikuntapaikkojen käyttömaksut (1.1.2014 alkaen) Kertalippu (Ivalo: uimahalli, sulkapallokenttä, kuntosali) 3 - alennettu

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (6) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (6) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (6) 115 Sj / Kunnan asukkaan aloite maksuttomasta sporttikortista yli 68- vuotiaille helsinkiläisille HEL 2012-008118 T 12 03 00 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

liikkua liikunta laihtua lihoa kunto palautua venytellä lihakset vahva hengästyä treenata treeni pelata peli voittaa hävitä joukkue valmentaja seurata

liikkua liikunta laihtua lihoa kunto palautua venytellä lihakset vahva hengästyä treenata treeni pelata peli voittaa hävitä joukkue valmentaja seurata LIIKUNTA Lämmittely Harrastatko liikuntaa? Miksi / miksi et? Millainen liikunta sopii sinulle? Mitkä asiat ovat tärkeitä, kun valitset kuntosalin / liikuntakeskuksen? Mitä liikuntapaikkoja tiedät sinun

Lisätiedot

Wiitaunionin liikuntakysely. Wiitaunionin liikuntakysely toteutettiin loka-marraskuussa 2014.

Wiitaunionin liikuntakysely. Wiitaunionin liikuntakysely toteutettiin loka-marraskuussa 2014. Wiitaunionin liikuntakysely Wiitaunionin liikuntakysely toteutettiin loka-marraskuussa 2014. Wiitaunionin liikuntakyselyssä kartoitettiin Viitasaaren ja Pihtiputaan yli 16-vuotiaiden asukkaiden liikunta-aktiivisuuden

Lisätiedot

Syksy Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät

Syksy Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Syksy 2017 Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Syyskausi 28.8.-10.12.2017 Syyslomaviikolla (vko 43) 23.-29.10.2017 ei ryhmiä! 21.9.2017 klo 11 jälkeen olevat ryhmät peruttu

Lisätiedot

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät,

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät, NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUJEN MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Nuoriso- ja liikuntalautakunta 15.5.2014 34 /Liite nro 8 1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Veroton Alv Verollinen - mikäli toimintaan liittyy erityinen

Lisätiedot

Liikuntapalvelut. Syksy Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät

Liikuntapalvelut. Syksy Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Liikuntapalvelut Syksy 2019 Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Liikuntapalvelut Yhteystiedot Liikuntapäällikkö Teemu Mäkipaakkanen p. 020 615 8228 Savonkatu 23, Kouvola Liikuntakoordinaattori

Lisätiedot

Liikuttavaa Kouvolassa. Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut. Liikuntaryhmät. Kevät 2013

Liikuttavaa Kouvolassa. Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut. Liikuntaryhmät. Kevät 2013 Liikuttavaa Kouvolassa Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut Liikuntaryhmät Kevät 2013 Sisällysluettelo Terveyden ja liikunnan edistämisen palvelut... 3 Tila- ja tapahtumapalvelut... 5 Uimahallit... 6

Lisätiedot

Terveyden edistäminen. Syksy Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät

Terveyden edistäminen. Syksy Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Terveyden edistäminen Syksy 2018 Liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Syyskausi 27.8.-9.12.2018 Syyslomaviikolla (vko 43) 22.-28.10.2018 ei ryhmiä! 6.12.2018 itsenäisyyspäivänä ei ryhmiä Kaupungin

Lisätiedot

SENIOREILLE SUUNNATUT TERVEYSLIIKUNTARYHMÄT

SENIOREILLE SUUNNATUT TERVEYSLIIKUNTARYHMÄT SENIOREILLE SUUNNATUT TERVEYSLIIKUNTARYHMÄT Senioreille suunnattujen ohjattujen liikuntaryhmien tavoitteena on tukea ja kehittää liikunta- ja toimintakykyä, vastaamaan erityisesti ikääntyneiden terveysliikunnan

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat 2015 RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2)

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat 2015 RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2015 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

Liikuttavaa Kouvolassa. Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut. Liikuntaryhmät. Kevät 2015

Liikuttavaa Kouvolassa. Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut. Liikuntaryhmät. Kevät 2015 Liikuttavaa Kouvolassa Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut Liikuntaryhmät Kevät 2015 Sisällysluettelo Terveyden edistämisen palvelut... 3 Hinnasto... 7 Tuntiselosteet... 8 Liikuntaryhmät Kouvolan keskusta...

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN ASIAKASKYSELY PALVELUIDEN TAVOITETTAVUUDESTA JA LAADUSTA

VAPAA-AIKATOIMEN ASIAKASKYSELY PALVELUIDEN TAVOITETTAVUUDESTA JA LAADUSTA VAPAA-AIKATOIMEN ASIAKASKYSELY PALVELUIDEN TAVOITETTAVUUDESTA JA LAADUSTA KYSELYN TUNNUSLUKUJA: - Kyselyyn vastasi 87 luumäkeläistä, joista naisia 79% ja miehiä 21% - Vastaajista työikäisiä oli 60%, eläkeläisiä

Lisätiedot

Erillissaunavuorot Perhesaunavuorot Erityisryhmien uintivuorot Erityisryhmien kuntosalivuorot

Erillissaunavuorot Perhesaunavuorot Erityisryhmien uintivuorot Erityisryhmien kuntosalivuorot Erillissaunavuorot Perhesaunavuorot Erityisryhmien uintivuorot Erityisryhmien kuntosalivuorot www.vantaa.fi/liikunta Toiminnan järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. 1 Sisällys Erillisaunavuorot ja perhesaunavuorot

Lisätiedot

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8.

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8. Liikuntatarjotin Työikäiset Seniorit Syksy 3.9. 14.12.2018, kevät 7.1. 10.5.2019 (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin 27.8.2018 alkaen klo 8.00 Liikuntatarjotin 2 Seniorit, tiedustelut liikunta-asioissa:

Lisätiedot

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä.

Kevä tkäusi 2015. Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. Kevä tkäusi 2015 Loviisan kaupungin liikuntaryhmät. Pieni kaupunki, suuria elämyksiä. 2015 Kevätkausi alkaa 5.1.2015 Tammikuun viides päivä polkaistaan käyntiin kaupungin ohjatut liikuntaryhmät. Tarjolla

Lisätiedot

Kosken Tl kunta on teettänyt kuntalaisilla kyselyn hyvinvointipalveluista

Kosken Tl kunta on teettänyt kuntalaisilla kyselyn hyvinvointipalveluista Kosken Tl kunta on teettänyt kuntalaisilla kyselyn hyvinvointipalveluista Tavoitteena on ollut kerätä tietoa ihmisten hyvinvoinnista ja palveluiden toimivuudesta sekä kehittämistarpeista. Kysely toteutettiin

Lisätiedot

KENTÄT LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO NURMIKENTÄT

KENTÄT LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO NURMIKENTÄT Liikunta- ja nuorisopalvelut LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % KENTÄT NURMIKENTÄT Aikuiset A-jun ja nuoremmat

Lisätiedot

TYÖT TAKANA LOMA 5 VRK

TYÖT TAKANA LOMA 5 VRK TYÖT TAKANA LOMA Orientoidu uuteen elämänvaiheeseen meillä Lahdessa keskellä kaupunkia. Kaupungin tapahtumatarjonta sekä monipuoliset ostosmahdollisuudet ovat lähellä, mutta niin myös monet ulkoilu- ja

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Nuoriso- ja liikuntapalvelut

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Nuoriso- ja liikuntapalvelut UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Nuoriso- ja liikuntapalvelut & Kädessäsi on Uudenkaupungin liikuntatoimen erityisliikunnan opas. Oppaasta löydät tietoa liikuntatoimen, Vakka- Opiston sekä eri vammais-, eläkeläis-

Lisätiedot

Löydä liikunta

Löydä liikunta Löydä liikunta 2018 2019 Tämä on Uudenkaupungin liikuntapalveluiden kokoama opas. Oppaasta löydät tietoa liikuntapalveluiden, Vakka-Suomen Kansalaisopiston sekä eri seurojen ja yhdistysten tarjoamista

Lisätiedot

Liikuntakysely. 1. Sukupuoli. 2. Kotikunta. 3. Syntymävuosi. 4. Koulutustaso. Vastaajien määrä: 288. Vastaajien määrä: 288

Liikuntakysely. 1. Sukupuoli. 2. Kotikunta. 3. Syntymävuosi. 4. Koulutustaso. Vastaajien määrä: 288. Vastaajien määrä: 288 Liikuntakysely 1. Sukupuoli 2. Kotikunta 3. Syntymävuosi Keski-ikä 44,84 4. Koulutustaso 5. Työtilanne ja ammatti 6. Kuinka suuren osan päivittäisestä valveillaoloajasta vietät oman arviosi mukaan passiivisesti

Lisätiedot

KENTÄT LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO NURMIKENTÄT

KENTÄT LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO NURMIKENTÄT Liikunta- ja nuorisopalvelut LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % KENTÄT NURMIKENTÄT A-jun ja nuoremmat ½ kenttä

Lisätiedot

Liikunta ja osallisuus -hanke, Seinäjoen työpaja I, 4.12.2015

Liikunta ja osallisuus -hanke, Seinäjoen työpaja I, 4.12.2015 1 Liikunta ja osallisuus -hanke, Seinäjoen työpaja I, 4.12.2015 Tehtävä 1: Miten Seinäjoen liikunta- ja vapaa-ajan toimijoiden verkostoitumista ja yhteistyötä voitaisiin edistää? Mitä haluaisitte tehdä

Lisätiedot

Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014

Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014 Päivitetty liikuntakalenteri kevät 2014 Kaikissa ryhmissä tilaa! Maanantai Klo 9.00 10.00 Vertaisohjattu kuntopiiri 65+, 13.1. 26.5.2014 Ilmoittautumiset ja lisätietoja ma-pe klo 9 10 Liperin terveystoimi

Lisätiedot

Kuntokeidas Sandels. Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4, Helsinki Puh. (09)

Kuntokeidas Sandels. Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4, Helsinki Puh. (09) Kuntokeidas Sandels Kuntokeidas Sandels Puh. (09) 4368 8070 Kuntokeidas Sandels on Töölössä sijaitseva, kesällä 2000 valmistunut ikääntyvien liikuntapaikka. Tiloihin kuuluu viihtyisä uima-allasosasto saunoineen,

Lisätiedot

TUUSULAN VAPAA-AIKAPALVELUIDEN HINNASTO JA PERIAATTEET ALUSTA LUKIEN (ltk. liite, 2018 )

TUUSULAN VAPAA-AIKAPALVELUIDEN HINNASTO JA PERIAATTEET ALUSTA LUKIEN (ltk. liite, 2018 ) TUUSULAN VAPAA-AIKAPALVELUIDEN HINNASTO JA PERIAATTEET 1.1.2019 ALUSTA LUKIEN (ltk. liite, 2018 ) Tuusulan vapaa-aikapalveluiden tilojen maksuperusteet koostuvat kahdesta erillisestä maksuperustetaulukosta.

Lisätiedot

Pirkkalan kunnan. Katso esitteen päivitetty versio osoitteessa pirkkala.fi > Palvelut > Liikunta

Pirkkalan kunnan. Katso esitteen päivitetty versio osoitteessa pirkkala.fi > Palvelut > Liikunta Pirkkalan kunnan Katso esitteen päivitetty versio osoitteessa pirkkala.fi > Palvelut > Liikunta 1 Pirkkalan kunnan liikuntapalvelut tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita kaikenikäisille kuntalaisille.

Lisätiedot

Liikuttavaa Kouvolassa. Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut. Liikuntaryhmät. Syksy 2014

Liikuttavaa Kouvolassa. Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut. Liikuntaryhmät. Syksy 2014 Liikuttavaa Kouvolassa Kouvolan kaupungin hyvinvointipalvelut Liikuntaryhmät Syksy 2014 Sisällysluettelo Terveyden ja liikunnan edistämisen palvelut... 3 Tila- ja tapahtumapalvelut... 7 Uimahallit... 8

Lisätiedot

Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin 32 alaikäisyksikössä vuoden 2016 aikana. Vastaajia oli noin 610.

Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin 32 alaikäisyksikössä vuoden 2016 aikana. Vastaajia oli noin 610. YHTEENVETO 10.10.2016 Maahanmuuttovirasto/ Vastaanottoyksikkö ALAIKÄISYKSIKÖIDEN ASIAKASPALAUTTEEN YHTEENVETO 2016 Taustaa Yksintulleiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden asiakaspalautekysely järjestettiin

Lisätiedot

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2015 kevät 2016

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2015 kevät 2016 ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2015 kevät 2016 Kalajoen erityisliikuntakalenterista löydät alueella toimivat eri toimijoiden järjestämät erityisliikuntaryhmät. Kalenteriin listatut ryhmät soveltuvat pitkäaikaissairaiden,

Lisätiedot

Liikuntapaikkapalvelut Aikuisväestön lautakunta 21.10.2015/129 ja korjaus 18.11.2015/141

Liikuntapaikkapalvelut Aikuisväestön lautakunta 21.10.2015/129 ja korjaus 18.11.2015/141 Liikuntatilojen ja toiminnan hinnasto 1.1.2016 Liikuntapaikkapalvelut Aikuisväestön lautakunta 21.10.2015/129 ja korjaus 18.11.2015/141 LIIKUNTATILOJEN JA -TOIMINNAN MAKSUT 1.1.2016 Sisällysluettelo JÄÄHALLIT...

Lisätiedot

Mitä kuuluu uimaseurojen ja uimahallien yhteistyölle? Havaintoja Uimaliiton olosuhdekyselystä. Uimahallifoorumi 2.10.2014

Mitä kuuluu uimaseurojen ja uimahallien yhteistyölle? Havaintoja Uimaliiton olosuhdekyselystä. Uimahallifoorumi 2.10.2014 Mitä kuuluu uimaseurojen ja uimahallien yhteistyölle? Havaintoja Uimaliiton olosuhdekyselystä Uimahallifoorumi 2.10.2014 Suomen Uimaliitto tänään 130 jäsenseuraa, joissa jäseniä noin 45 000 Lasten ja nuorten

Lisätiedot

IKÄÄNTYNEET. Liikkuuko Pieksämäki projektin väliraportin tiivistelmä

IKÄÄNTYNEET. Liikkuuko Pieksämäki projektin väliraportin tiivistelmä IKÄÄNTYNEET Liikkuuko Pieksämäki projektin väliraportin tiivistelmä MIHIN TIEDOT PERUSTUVAT? Seniorikyselyyn vastasi 89 yli 65-vuotiasta pieksämäkeläistä. Vastaajiksi on valikoitunut liikunnallisesti erittäin

Lisätiedot

Miten se meitä liikuttaa? Suomalaisten liikunta- ja urheiluharrastukset Päivi Berg

Miten se meitä liikuttaa? Suomalaisten liikunta- ja urheiluharrastukset Päivi Berg Miten se meitä liikuttaa? Suomalaisten liikunta- ja urheiluharrastukset 1981 2002 Päivi Berg Vuonna 2002 talvella vähintään kerran viikossa liikkui 87 %, kesällä 88 % väestöstä Nuorten kokonaan liikuntaa

Lisätiedot

Kaupunginkirjaston asiakaskysely 2014

Kaupunginkirjaston asiakaskysely 2014 Ylöjärven kaupunki Kaupunginkirjaston asiakaskysely 2014 Tulosten yhteenveto Ylöjärven kaupunki 2 Raportti Ylöjärven kaupunginkirjaston asiakaskyselyn tuloksista Kirjastolaki edellyttää, että kunnat arvioivat

Lisätiedot

VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013

VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013 VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013 LIIKUNTAPALVELUT Liikunta- ja harrastuspaikat (sis.alv) RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Myllytien nyrkkeilysali (280m2) 600,00 Harjulan voimailusali (180m2) 400,00

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO KENTÄT Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Harjoitukset, Ottelut, kilpailut, Mikkeliläiset rekisteröidyt urheiluseurat Aikuiset 20,00 30,00 A-juniorit ja nuoremmat

Lisätiedot

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI ERITYISLIIKUNTAKALENTERI Syksy 2015-kevät 2016 Erityisliikuntakalenterista löydät Loviisan eri toimijoiden järjestämät liikuntaryhmät, jotka soveltuvat pitkäaikaissairaiden, eri vammaisryhmien ja toimintakyvyltään

Lisätiedot

Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät

Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Terveyden edistämisen liikuntaryhmät ja vertaisohjatut liikuntaryhmät Kevät 2017 1 Kevätkausi 9.1.-30.4.2017 Hiihtolomaviikolla (vko 9) 27.2.-5.3.2017 ei ryhmiä! Kaupungin liikuntaryhmiä järjestää myös

Lisätiedot

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja työikäisille

Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA. senioreille ja työikäisille Länsi-Vantaa KESÄLIIKUNTAA senioreille ja työikäisille 1 OHJATTUA KESÄLIIKUNTAA Kuulovammaisten aikuisten säliikuntaa...2 Hinnat...3 Yleistä...3 Kuntosalin treenitreffit...3 Toukokuun liikuntaryhmät...

Lisätiedot

VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN

VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. UIMAHALLI UIMAHALLIMAKSUT Veloituksetta veteraanit ja alle 5-vuotiaat - Aikuisten uinti 4,-

Lisätiedot

RAISION KAUPUNGIN TERVEYS- JA ERITYISRYHMIEN

RAISION KAUPUNGIN TERVEYS- JA ERITYISRYHMIEN RAISION KAUPUNGIN TERVEYS- JA ERITYISRYHMIEN LIIKUNTA 2011-2012 LIIKUNTAPALVELUIDEN TERVEYS- JA SOVELTAVAN LIIKUNNAN RYHMÄT Raision kaupungin liikuntapalveluiden syyskausi alkaa pääsääntöisesti viikolla

Lisätiedot

Liikuntaryhmät ja terveyden edistämisen ryhmät

Liikuntaryhmät ja terveyden edistämisen ryhmät Terveyden edistäminen Liikuttavaa Kouvolassa Liikuntaryhmät ja terveyden edistämisen ryhmät Kevät 2016 Kaupungin liikuntarymiä järjestää myös Kansalaisopisto sekä Kymenlaakson Opisto Katso lisää www.edukouvola.fi/kansalaisopisto

Lisätiedot

Elimäen kenttä - Keskusurheilupuisto - Korian urheilukenttä - Kuusankosken urheilupuisto - Saviniemen urheilukeskus - Valkealan urheilukenttä...

Elimäen kenttä - Keskusurheilupuisto - Korian urheilukenttä - Kuusankosken urheilupuisto - Saviniemen urheilukeskus - Valkealan urheilukenttä... LIIKUNTATILOJEN JA -TOIMINNAN MAKSUT 1.6.2013 Sisällysluettelo JÄÄHALLIT... 3 Anjalankosken jäähalli... 3 Kouvolan jäähalli... 3 Kuusankosken jäähalli - Valkealan jäähalli... 4 UIMAHALLIT... 5 Elimäen

Lisätiedot

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen.

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen. VUOSISUUNNITELMA 2005 LIIKUNTATOIMEN JÄRJESTÄMÄSTÄ OHJATUSTA TOIMINNASTA 1. UIMAKOULUT 1. Uimakoulut uimahalleissa Liikuntatoimi järjestään vuoden aikana Lauritsalan uimahallissa lasten alkeis-, jatko-

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14

JÄSENTIEDOTE. Joulun aika ja kauden käännös JOULUN AIKA. KUNTOJUMPAT (yli 15v.) Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 JÄSENTIEDOTE Järvenpään Voimistelijat ry 2/2014-2015 27.11.14 Joulun aika ja kauden käännös Kiitos kaikille jäsenille, taustajoukoille ja yhteistyökumppaneille syyskaudesta. Järvenpään Voimistelijoiden

Lisätiedot

Liikuntakysely. 1. Sukupuoli. 2. Kotikunta. 3. Syntymävuosi. 4. Koulutustaso. Vastaajien määrä: 480. Vastaajien määrä: 480

Liikuntakysely. 1. Sukupuoli. 2. Kotikunta. 3. Syntymävuosi. 4. Koulutustaso. Vastaajien määrä: 480. Vastaajien määrä: 480 Liikuntakysely 1. Sukupuoli 2. Kotikunta 3. Syntymävuosi Keski-ikä 46,2 4. Koulutustaso 5. Työtilanne ja ammatti 6. Kuinka suuren osan päivittäisestä valveillaoloajasta vietät oman arviosi mukaan passiivisesti

Lisätiedot

TEUVa LiiKKuusyksy 2015 uu

TEUVa LiiKKuusyksy 2015 uu TEUVa LiiKKuu syksy 2015 uu TEUVAN UIMAHALLI www.teuva.fi TEUVAN KUNTOSALI www.teuva.fi OHJATUT RYHMÄT syksy 2015: MAANANTAI 19.00 20.00 Naisten vesijuoksu I 20.00 21.00 Miesten vesijuoksu TIISTAI 7.00-9.00

Lisätiedot

Löydä liikunta

Löydä liikunta Löydä liikunta 2018 2019 Tämä on Uudenkaupungin liikuntapalveluiden kokoama opas. Oppaasta löydät tietoa liikuntapalveluiden, Vakka-Suomen Kansalaisopiston sekä eri seurojen ja yhdistysten tarjoamista

Lisätiedot

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15.

Ryhmät alkavat tiistaina 7.1 ja päättyvät viikolla 16-17. Kertoja on 15. KUNTOKEIDAS SANDELS Kalliolan Senioripalvelusäätiö Kuntokeidas Sandels Välskärinkatu 4 B, 00260 Helsinki Puh. (09) 4368 8070 Sisäänkäynti: katutaso, B-ovi, hissi/portaat pohjakerrokseen Kevätkauden 2014

Lisätiedot

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 %

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % Liikuntapalveluiden hinnasto Kentät Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Aikuiset 17,00 27,00 A-juniorit ja nuoremmat 9,00 12,00 Kaupunginosaseurat ja kylätoimikunnat

Lisätiedot

KEVÄÄN 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE

KEVÄÄN 2011 RYHMÄTOIMINTAA JAALAN ALUEEN IKÄIHMISILLE Sovellettu kuntosali klo. 10-11. Terveyskeskuksen jatkoryhmä, ilmoittautuminen. Kuntosaliryhmä klo. 13-14, ei Tasapainoryhmä klo. 14:45-15:45. Monipuolista tasapaino- ja lihasvoimaharjoittelua. Ei Paikka:

Lisätiedot

Senioripalvelut. 1. Sukupuoli Vastaajien määrä: 205. 2. Ikä Vastaajien määrä: 205. 3. Siviilisääty Vastaajien määrä: 205

Senioripalvelut. 1. Sukupuoli Vastaajien määrä: 205. 2. Ikä Vastaajien määrä: 205. 3. Siviilisääty Vastaajien määrä: 205 Senioripalvelut Joensuun kaupungin liikuntapalvelut on tehnyt syksyn 2014 mittaan asiakastyytyväisyystutkimuksia, joista yksi tehtiin seniorikortin omistajille. Seniorikortti on yli 65-vuotiaille tarkoitettu

Lisätiedot

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %)

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %) Kansalaistoiminnan ltk 8.6.2010, liite 24/2010 Kansalaistoiminnan lautakunta 18.1.2011 9 Kansalaistoiminnan lautakunta 3.6.2014 36 Kansalaistoiminnan lautakunta 4.11.2014 77 1 HYVINVOINNIN EDISTÄMISPALVELUT

Lisätiedot

Ohjattuihin liikuntaryhmiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Ohjattuihin liikuntaryhmiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. HAUKIPUDAS IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2017 Ohjattuihin liikuntaryhmiin osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tiedustele Oulun kaupungin liikuntalaitosten yleisövuoroja suoraan liikuntalaitoksista.

Lisätiedot

Vihdin Liikuntapalvelut

Vihdin Liikuntapalvelut Vihdin Liikuntapalvelut Vihdin uimahalli, Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela Squash Sali käytössä uimahallin remontin aikana ennakkoon vuoroilla ma to klo 8.00 21.00 pe klo 8.00 18.00 HUOM! Uimahallin kassa

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKAT UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI. UINTIMAKSUT, alv. 8 % KUNTOSALIMAKSUT/alakerran sali, alv. 8% OHJATTU TOIMINTA, alv.

LIIKUNTAPAIKAT UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI. UINTIMAKSUT, alv. 8 % KUNTOSALIMAKSUT/alakerran sali, alv. 8% OHJATTU TOIMINTA, alv. UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI LIIKUNTAPAIKAT UINTIMAKSUT, alv. Alennusryhmään kuuluvat: Aikuinen 4 Opiskelija, kortilla Lapsi 7-16 v. 2 Eläkeläinen (ei osa-aika), kortilla Alle 7v. vanhempien mukana

Lisätiedot