Silent Tools TM Hoikkien työkalujen tuottava käyttö

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Silent Tools TM Hoikkien työkalujen tuottava käyttö"

Transkriptio

1 Silent Tools TM Hoikkien työkalujen tuottava käyttö

2 Fokus värinöiden vähentämisessä Värinäalttiit työt vaarantavat koneistuksen tuottavuuden ja varmuuden, etenkin pitkillä vapaapituuksilla ja syviä taskuja koneistettaessa. Yksi mahdollisuus on pienentää lastuamisarvoja, kuten lastuamissyvyyttä, -nopeutta tai syöttöä, mutta hintana on todennäköisesti heikompi tuottavuus. Tuottavampi ratkaisu on käyttää värinävaimennettuja Silent Tools -työkaluja. Ainutlaatuiseen Silent Tools -valikoimaan kuuluu ulottuvia työkaluja ja liitäntäkappaleita niin sorvaukseen, jyrsintään kuin avarrukseen. Niiden sisäänrakennettu vaimennusjärjestelmä minimoi värinän. Silent Tools saattaa olla ainoa tuottava ratkaisu, jos työhön tarvitaan hoikka työkalu. Ne eivät ole kuitenkaan vain ongelmanratkaisijoita: lyhyemmillä vapaapituuksilla värinävaimennetut työkalut voivat nostaa tuntuvasti tuottavuutta. Nauti hiljaisuudesta!

3 Silent ToolsTM -työkalujen edut Varmempi prosessi Parempi pinnankarheus Parempi tuottavuus Pienemmät kappalekustannukset Vaimentamattoman ja vaimennetun työkalun välinen ero värinässä. Työkalun sisällä on esisäädetty vaimennusmekanismi, joka muodostuu kumijousien varaan tuetusta raskaasta vaimennuskappaleesta. Jos työkalu pyrkii värisemään, mekanismi vaimentaa sen liike-energian. Värinättömyys auttaa nostamaan tuottavuutta merkittävästi. Hylsyn sisäsorvaus Paras ulottuvuus elliptisillä Silent Tools -liitäntäkappaleilla CoroTurn SL ja Silent Tools -sorvauspuomi Kulmajyrsintää CoroMill 490:llä Lentokoneen titaanisen laskutelineosan jyrsintää CoroMill 390:llä

4 Silent Tools TM sorvaukseen Varmaa ja tuottavaa sorvausta Silent Tools -sorvauspuomit Sisäpuolinen sorvaus on erittäin värinäaltis koneistusmenetelmä. Työkalun tulisi aina olla mahdollisimman isokokoinen ja vapaapituuden mahdollisimman lyhyt, jotta päästään parhaaseen tukevuuteen ja tarkkuuteen. Sorvauspuomin valinta vaikuttaa merkittävästi koneistusratkaisun taloudellisuuteen. Silent Tools -sorvauspuomit ovat ihanteellinen valinta onnistuneeseen sorvaukseen vapaapituusalueella 4 14 kertaa puomin halkaisija. Värinävaimennettuja vakiopuomeja saa halkaisija-alueella mm (0,630 9,84 tuumaa). Helposti vaihdettavan teräpään ja tukevan kiinnityksen ansiosta modulaarinen CoroTurn SL -järjestelmä on vakioratkaisu kaikissa värinävaimennetuissa Silent Tools -sorvauspuomeissa. Yhdistelmä on erittäin monipuolinen, ja laaja teräpäävalikoima kattaa useimmat tarpeet. Tukevaa kierresorvausta kaikkiin tarpeisiin Ultratukeva CoroThread 266 -sorvausjärjestelmä kattaa lähestulkoon kaikenlaiset sisä- ja ulkokierteet. Sen ilock -lukitus on suunniteltu kestämään äärimmäisetkin kierresorvauksen aikana terään kohdistuvat lastuamisvoimat. Terän huippuvarma kiinnitys takaa kierteiden tarkkuuden, hyvän pinnankarheuden ja tasalaatuiset tuotteet. CoroThread 266 on erittäin tukeva pitkillä vapaapituuksilla. Kierresorvaukseen tarkoitetut värinävaimennetut Silent Tools -sorvauspuomit kestävät sisäpuolisessa koneistuksessa syntyviä isoja radiaalisia lastuamisvoimia ja säilyttävät tarkkuutensa vaativimmissakin koneistusolosuhteissa.

5 Tarkkaa ulottuvuutta elliptisillä puomeilla Elliptisillä Silent Tools -liitäntäkappaleilla saa parhaan ulottuvuuden syviin taskuihin. Yhdessä CoroTurn SL -teräpäiden kanssa niillä saadaan kevyt ja erittäin tukeva työkalu, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi venttiilien tiivistepesien tapaisten muotojen koneistukseen. Optimoitu työkalu auttaa päihittämään ahtaisiin aukkoihin ja pitkiin vapaapituuksiin liittyvät haasteet ja takaa huipputukevan koneistuksen. Asiakastapaus Suoritusarvot: Laipallisen laakerikotelon koneistus Laipallisen laakerikotelon koneistuksessa esiintyneet värinät heikensivät asiakkaan tuottavuutta. Asiakas käytti teräspuomia, joka pakotti viimeistelemään reiän erillisessä työvaiheessa. Työkalun vaihtaminen Silent Tools -puomiin toi valtavan parannuksen tuottavuuteen. Värinät vähenivät ja pinnankarheus parani ja samalla koneistusaika lyheni, kun rouhinta ja viimeistely suoritettiin samalla työkierrolla. Myös korvatulppien kulutus väheni. Työvaihe: Syvä sisäsorvaus, rouhinta ja viimeistely Lastuttava aine: CMC 02.1, MC P2.2.Z.AN seosteräs, takokappale Liitäntäkappale: A570-3C D Terä: TNMG 332-QM, laatu GC4215 Sandvik Coromant Kilpailija v c m/min (jalkaa/min) Rouhinta: 99 (325), viimeistely: 152 (500) Rouhinta: 67 (220) f n mm/kierr. (tuumaa/kierr.) Rouhinta: 0,406 (0,016), viimeistely: 0,559 (0,022) Rouhinta: 0,356 (0,014) a p mm (tuumaa) 3,18 (0,125) 3,18 (0,125) Tulokset Aikasäästö 15 min/osa Tuottavuuslisäys, rouhinta 132 % Tuottavuuslisäys, viimeistely 160 % +132 % Rouhinnan tuottavuus +160 % Viimeistelyn tuottavuus

6 Silent Tools TM -työkalut jyrsintään Maksimoi jyrsinnän tuottavuus Ilmeisistä eroistaan huolimatta pyörivillä työkaluilla ja sorvaustyökaluilla koneistettaessa on otettava huomioon pitkälti samat tekijät, kuten työkappaleen kiinnitys ja työstökoneen tukevuus. Ota jyrsinnästä kaikki irti Silent Tools -työkaluilla. CoroMill 390 integroidulla värinävaimennuksella Sisäänrakennetulla Silent Tools -teknologialla varustetut erittäin pitkät ja monikäyttöiset CoroMill 390 -varsijyrsimet auttavat takaamaan koneistuksen tukevuuden, vaaditun pinnankarheuden ja työkappaleen hyvän laadun. Tämän ansiosta halkaisijaltaan pienten, ohennetuilla varsilla varustettujen jyrsinten tuottavuus on omaa luokkaansa. Värinän minimoivan ja tuottavuuden optimoivan ratkaisun saa teräkokoihin 07 ja 11. CoroMill 390 -jyrsinperhe kattaa monenlaiset koneistustyöt, kuten kulmajyrsinnän ja taskujen koneistuksen. Jyrsimet sopivat ihanteellisesti vinoon sisäänsyöttöön ja nousuinterpolaatioon. Värinätöntä uranjyrsintää Värinävaimennetut CoroMill QD -jyrsimet tarjoavat ulottuvuutta, ja myös värinät pysyvät kurissa puomin halkaisijaan nähden jopa kuusinkertaisilla vapaapituuksilla. Uranjyrsinnän värinäalttiutta pitkillä vapaapituuksilla voi vielä vähentää valitsemalla kevytleikkuisia teriä käyttävän jyrsimen. Käytä CoroMill QD:tä ja Silent Tools -puomeja ulottuvuutta vaativaan sisä- tai ulkopuoliseen uranjyrsintään sekä putkien, koteloiden ja holkkien halkaisuun.

7 Silent Tools -liitäntäkappaleet jyrsintuurnalla Tuurnamallisia Silent Tools -liitäntäkappaleita on saatavissa lukuisiin jyrsinkonsepteihin ja hyvin erilaisiin työvaiheisiin, kuten ulottuvuutta vaativaan tasojyrsintään, syvään kulmajyrsintään ja sivujyrsintään sekä taskujen, urien ja muotojen jyrsintään. Ohennetut liitäntäkappaleet nimelliskokoisilla jyrsimillä ovat tuottavin vaihtoehto syvien taskujen koneistukseen, kun taas nimellishalkaisijaiset liitäntäkappaleet ja ylikokoiset jyrsimet sopivat parasta jäykkyyttä ja kapasiteettia vaativiin töihin. Tuottavuusetu: Lyhyillä liitäntäkappaleilla ainakin 50 % ja pitkillä jopa 300 % parempi tuottavuus kuin vastaavilla työkaluilla ilman värinävaimennusta Työkalun pituus: 4 8 rungon halkaisija Luotettavaa koneistusta isoissa koneistuskeskuksissa Coromant EH:lla Silent Tools -liitäntäkappaleet sopivat syvien muottien, Pelton-juoksupyörien, Francis-turbiinin juoksupyörän siipien ja siipipyörien taskujen ja muotojen jyrsintään. Valitse joko CoroMill 216- tai CoroMill 316 -sädevarsijyrsin, CoroMill 300 pyöreillä terillä tai CoroMill 415 -suursyöttöjyrsin ja Coromant EH -kiinnitys.

8 Silent Tools TM -työkalut avarrukseen Monipuolista avarrusta pitkillä vapaapituuksilla Suurten ja syvien reikien sisäpuolinen avarrus on erittäin värinäaltis työvaihe etenkin pitkillä vapaapituuksilla. Värinä aiheuttaa pinnankarheus- ja mittatarkkuusvirheitä, kuluttaa teriä ja konetta ja pahentaa melua. Ongelmat on mahdollista välttää ainoastaan tukevalla työkaluratkaisulla. Sandvik Coromantin valikoima sisältää rouhintaan ja viimeistelyyn tarkoitettuja Silent Tools -avarrustyökaluja. Puomin ja vaimennetun liitäntäkappaleen välillä on vahva optimoitu kiinnitys, ja samoja liitäntäkappaleita ja puomeja voidaan käyttää sekä rouhintaan että hienoavarrukseen. Näin saadaan erittäin monikäyttöinen, modulaarinen ratkaisu, josta voidaan koota aina tarvittava työkalukokoonpano. Värinätöntä rouhinta- ja viimeistelyavarrusta Värinävaimennetut viimeistely- ja rouhinta-avartimet parantavat koneistuksen tuottavuutta ja tarkkuutta vapaapituuksilla 3 10 x rungon halkaisija. Silent Tools -työkalu antaa mahdollisuuden kaksinkertaistaa lastuamissyvyys pitkillä vapaapituuksilla tinkimättä koneistuksen tuottavuudesta. Silent Tools -teknologialla varustettu CoroBore BR20 on uuden sukupolven rouhintaavarrustyökalujamme. Monikäyttöisen työkalun ratkaisuihin lukeutuvat mm. terien differentiaalijako, tarkat lastuamisnestesuuttimet sekä porrasavarrusmahdollisuus. Avartimessa käytetään siihen suunniteltuja, nelisärmäisiä CoroBore 111 -teriä. CoroBore BR20 muodostaa yhdessä CoroBore 825- ja CoroBore 826 -viimeistelyavartimien kanssa ihanteellisen ratkaisun halkaisijaltaan pienten, tarkasti toleroitujen reikien koneistukseen erinomaisella pinnankarheudella. Monipuolinen CoroBore XL -järjestelmä on ihanteellisen tukeva ratkaisu isojen, enintään 1275 mm:n (50,197 tuuman) halkaisijoiden rouhinta- ja viimeistelyavarrukseen ilman värinöitä. Värinävaimennetut CoroBore BR20 ja CoroBore 825 pienille, korkeintaan 167 mm:n (6,57 tuuman) halkaisijoille. Isojen halkaisijoiden CoroBore XL ja kevyet puomit, jotka ovat yhteensopivia nykyisten rouhintaan ja hienoavarrukseen tarkoitettujen luistien ja teräelementtien kanssa.

9 CoroBore XL ja värinävaimennettu Silent Tools -liitäntäkappale laskutelineen avarruksessa. Suoritusarvot: Kammion viimeistely Asiakastapaus Asiakas valmistaa komponenttia vuodessa, mutta ongelmana oli vaadittuun pinnankarheuteen pääseminen ilman värinöitä. Ennen viimeistelyä suoritettiin kaksi rouhintatyökiertoa, jolloin reiän keskitystarkkuuden virhe oli 0,02. Silent Tools -työkalu lyhensi kappalekohtaista koneistusaikaa jopa 12,3 minuuttia. Muita tervetulleita parannuksia olivat värinättömyys, hyvä pinnankarheus viimeistelyssä ja reiän kartiomaisuuden häviäminen. 0,8 mm:n säde tuotti paremmat tulokset kuin aiempi 0,4 mm:n säde, koska syöttöä voitiin nostaa ja koneistus oli tukevampaa. Työkappale: kammio, hakkaavaa lastuamista Lastuttava aine: alumiini 6082, CMC Työvaihe: viimeistely Kone: Biglia Smart Turn B1200 L, HSK 63 Lastuamisneste: emulsio Sandvik Coromant Peruskartio C % Ajansäästö/työ-kpl Kilpailija Työkalu C6-R825C-FAG 307A, R825-AF23STUC1103 Moduulityökalu, HSK 63 Halkaisija, mm Työkalun pituus, mm Terä TCGX AL H10 v c m/min (jalkaa/min) ( ) 100 (328) n, kierr./min f n mm/kierr. (tuumaa/kierr.) 0,15 (0,006) 0,15 (0,006) a p mm (tuumaa) 0,15 (0,006) 0,15 (0,006) Tulokset Kustannukset/työkappale 3 2,73 15 Aikasäästö Noin 12 min/työkappale

10 Erikoistyökalut erikoistarpeisiin Vakiomalliset Silent Tools -työkalut antavat hyvät mahdollisuudet optimoituihin ja tuottaviin koneistusratkaisuihin, mutta jos tarvitset yksilöllisen ratkaisun, ratkaisu löytyy erikoistyökaluistamme. Arvioimme yhdessä tarpeesi ja kehitämme prosessiisi parhaan mahdollisen ratkaisun. Värinävaimennetut erikoispuomit ovat usein kartiomallisia, elliptimäisiä ja/tai kaarevia sekä konekohtaisella kiinnityksellä varustettuja. Puomin maks. vapaapituus on 14 x puomin halkaisija (BD). Kysy lisää erikoisratkaisuista edustajaltamme. Värinävaimennettu Silent Tools -erikoistyökalu sisäsorvaukseen. Silent Tools ja antureihin perustuva värinänvaimennusteknologia Verkkoon liitettyjen Silent Tools + -työkalujen avulla voit valvoa työkaluja ja koneistusta etänä ja optimoida koneistusprosessisi. Integroiduilla antureilla ja Bluetooth-tiedonsiirrolla varustetut liitäntäkappaleet parantavat prosessin hallintaa ja varmuutta sisäsorvauksessa pitkillä vapaapituuksilla.

11 Konekohtaiset suorituskykyiset Silent Tools -sorvauspuomit Sandvik Coromantin valikoimassa on konekohtaisia sorvauspuomeja, joiden halkaisija on mm ja suurin vapaapituus jopa 14 x puomin halkaisija. Puomien etupäässä on valmius automaattiseen työkalunvaihtoon, mikä mahdollistaa erilaiset työkalukokoonpanot ja lyhyimmät seisokit. Puomien läpijäähdytys sallii maks. 350 baarin (5076 psi:n) nestepaineen. Suihkumoottorin akselin koneistusta Silent Tools + -erikoispuomilla, jonka halkaisija (BD) on 120 mm ja vapaapituus 16 BD.

12 Laskelmoitua menestystä Sandvik Coromantin kätevät sovellukset auttavat saamaan parhaan tuoton investoinnillesi. CoroPlus ToolGuide -sovelluksesta saat nopeasti täsmällisen työkalusuosituksen, ja tuottavuuslaskimien avulla voit laskea syntyneet säästöt ja maksimoida tuoton. Investointi värinävaimennettuihin Silent ToolsTM -työkaluihin maksaa itsensä nopeasti takaisin, sillä koneistuksen tuottavuus paranee ja hylkyä tulee vähemmän. Voit laskea Silent Tools -investointisi tuoton (ROI) takaisinmaksulaskimillamme. Syöttämällä muutaman lähtötiedon näet saman tien laskelman investoinnin tuotosta ja takaisinmaksuajasta verrattuna vaimentamattomiin työkaluihin. Anna vaadittavat tiedot ja olet matkalla kohti laskelmoitua menestystä! Laskimet ja muuta hyödyllistä tietoa, esimerkiksi kattavan koneistusoppaan, löydät osoitteesta Pääkonttori: AB Sandvik Coromant SE Sandviken, Sweden Sähköposti: C-1040:166 fi-fi AB Sandvik Coromant 2016

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 Uudet, halkaisijaltaan pienet varsijyrsimet teräkoolla 07 tuovat CoroMill 390 -jyrsimen hyväksi todetun suorituskyvyn tarjolle töihin, joissa

Lisätiedot

Sandvik Coromantin sorvaustyökalut ja -ratkaisut. Pikatie tuottavaan sorvaukseen

Sandvik Coromantin sorvaustyökalut ja -ratkaisut. Pikatie tuottavaan sorvaukseen Sandvik Coromantin sorvaustyökalut ja -ratkaisut Pikatie tuottavaan sorvaukseen Etumatkaa ratkaisuillamme Erikoisalamme on lastuava työstö, ja tunnemme perusteellisesti koneistavien teollisuudenalojen

Lisätiedot

Työkalut tehokkaaseen katkaisuun ja uransorvaukseen

Työkalut tehokkaaseen katkaisuun ja uransorvaukseen Työkalut tehokkaaseen katkaisuun ja uransorvaukseen Varustettu katkomaan CoroCut QD on markkinoiden tukevin ja edistyksellisin katkaisu- ja uransorvausjärjestelmä. Se on ihanteellinen valinta varmaan katkaisuun

Lisätiedot

Avarrus. Teoriaa F 4. Valintaprosessi F 9. Valikoiman yleisesittely F 14. Käyttö F 21. Ongelmanratkaisu F 25 F 3

Avarrus. Teoriaa F 4. Valintaprosessi F 9. Valikoiman yleisesittely F 14. Käyttö F 21. Ongelmanratkaisu F 25 F 3 2 on menetelmä, jossa pyörivällä työkalulla suurennetaan reikiä, jotka on valmistettu esim. koneistamalla, valamalla, takomalla, ekstruusiolla tai polttoleikkaamalla. Teoriaa 4 Valintaprosessi 9 Valikoiman

Lisätiedot

Tuotannon taloudellisuus nousuun

Tuotannon taloudellisuus nousuun CoroDrill 880 Tuotannon taloudellisuus nousuun Kääntöteräporat ovat erittäin kustannustehokkaita, ja vahvistetun CoroDrill 880:n avulla voit todella parantaa tuotantosi taloudellisuutta. Parannettu porarunko

Lisätiedot

Luotettavuutta ja tarkkuutta

Luotettavuutta ja tarkkuutta CoroTap 100 -KM Luotettavuutta ja tarkkuutta CoroTap 100 -KM:tä suunniteltaessa tavoitteena oli kehittää kierretappi, joka helpottaisi ratkaisevasti valuraudan koneistusta. Se erottuu erinomaisilla tuloksillaan

Lisätiedot

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012 Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant Pyörivät työkalut YRSINTÄ PORAUS TYÖKALUÄRSTLMÄT 2012 Avarrustyökalun valitseminen Avarrustyökalun valitseminen 1 Valitse käytettävä menetelmä: Valitse käytettävä

Lisätiedot

Lentokoneen runko Fokuksessa porausratkaisut

Lentokoneen runko Fokuksessa porausratkaisut Lentokoneen runko Fokuksessa porausratkaisut Komposiitit alumiini titaani ruostumaton teräs Uusiin korkeuksiin Ilmailuteollisuus kehittyy jatkuvasti. Toleranssit tiukkenevat, koneistusprosessit mutkistuvat

Lisätiedot

Uudet työkalut ja ratkaisut 2015.1

Uudet työkalut ja ratkaisut 2015.1 Uudet työkalut ja ratkaisut 2015.1 Tervetuloa! Tällä kertaa julkaisemme ylpeänä kaksi täysin uutta jyrsinkonseptia: Raskaaseen koneistukseen tarkoitetut CoroMill Plura -varsijyrsimet asettavat mittapuun

Lisätiedot

Avarrustyökalun valitseminen

Avarrustyökalun valitseminen D Avarrustyökalun valitseminen Avarrustyökalun valitseminen 1 Valitse käytettävä menetelmä: Valitse käytettävä menetelmä ottaen huomioon reiän malli, rajoitukset, lastuttava aine ja kone. 2 Valitse avarrustyökalujärjestelmä

Lisätiedot

Tekninen artikkeli. Katkaisu & uransorvaus: Miten 2000-luvulla saadaan lisää suorituskykyä ja laatua ja pidempi terän kestoikä.

Tekninen artikkeli. Katkaisu & uransorvaus: Miten 2000-luvulla saadaan lisää suorituskykyä ja laatua ja pidempi terän kestoikä. Tekninen artikkeli Toukokuu 2015 Katkaisu & uransorvaus: Miten 2000-luvulla saadaan lisää suorituskykyä ja laatua ja pidempi terän kestoikä Katkaisu- ja uransorvauksen haasteiden parissa työskentelevät

Lisätiedot

Katkaisu ja uransorvaus

Katkaisu ja uransorvaus 2 ovat sorvauksen alalajeja. Ne kattavat monenlaisia töitä, joihin tarvitaan tarkoitukseen kehitettyjä työkaluja. Samoja työkaluja voidaan jossain määrin käyttää myös yleissorvaukseen. Teoriaa 4 Valintaprosessi

Lisätiedot

Luotettavuutta syviin pistoihin

Luotettavuutta syviin pistoihin Luotettavuutta syviin pistoihin Käyttäjien vaatimukset... syvässä pistosorvauksessa olivat uuden työkalukonseptin kehitystyön lähtökohta heti alusta alkaen. Perusteet antoi laaja yhteistyö teollisuuden

Lisätiedot

SECO NEWS YHTEENVETO 2016-1 TYÖKALUT MENESTYKSEN TAKANA

SECO NEWS YHTEENVETO 2016-1 TYÖKALUT MENESTYKSEN TAKANA SECO NEWS YHTEENVETO 2016-1 TYÖKALUT MENESTYKSEN TAKANA JATKUVAA KEHITYSTÄ Aiempi T4-12-tuoteperhe kehitettiin tuottavuuden parantamiseen, mutta nyt sitä on kehitetty vieläkin paremmaksi. Entistä suuremmat

Lisätiedot

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Sorvaustyökalut YLEISSORVAUS KATKAISU & URANSORVAUS KIERRESORVAUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Sorvaustyökalut YLEISSORVAUS KATKAISU & URANSORVAUS KIERRESORVAUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT Lastuavat työkalut - Sandvik oromant Sorvaustyökalut YLESSORVAUS KATKASU & URANSORVAUS KERRESORVAUS TYÖKALUÄRESTELMÄT 2012 TURN - FN Sisällysluettelo Käyttöalueet ohdanto Tuotteet Yleisesittely 2 5 Vaihdettavat

Lisätiedot

Sorvauskäsikirja. Yleissorvaus Katkaisu ja uransorvaus Kierresorvaus

Sorvauskäsikirja. Yleissorvaus Katkaisu ja uransorvaus Kierresorvaus Sorvauskäsikirja Yleissorvaus Katkaisu ja uransorvaus Kierresorvaus Omat olosuhteet Ennen koneistuksen aloittamista on käytävä läpi työn perusteet. Työkappale Työvaihe Kappaleen malli (esim. iso, hoikka)

Lisätiedot

Tee katkaisu- ja uransorvauksesta intohimolaji

Tee katkaisu- ja uransorvauksesta intohimolaji Tee katkaisu- ja uransorvauksesta intohimolaji Optimaalista, taloudellista koneistusta fiksuilla työkaluratkaisuilla Katkaisu- ja uransorvaus on monenkirjavine töineen ja erikoistyökaluineen kuin oma maailmansa

Lisätiedot

CoroDrill 880 Fokuksessa ei-rauta-aineet

CoroDrill 880 Fokuksessa ei-rauta-aineet CoroDrill 880 Fokuksessa ei-rauta-aineet 1 TRENDI: Kevyempi on taloudellisempi Mitä kevyempi auto on, sitä vähemmän etenkin sen kiihdyttämiseen vaaditaan energiaa. Kevyet materiaalit ovatkin keskiössä

Lisätiedot

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012 Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant Pyörivät työkalut YRSINTÄ PORAUS AVARRUS 2012 Työkalupitimen valitseminen ROT - IN Työkalupitimen valitseminen 1 Valitse työkalun kokoamismenetelmä - Modulaarinen

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kierteiden perusteet. 2 Menetelmät. 3 Tuotteet. 4 Ongelmanratkaisuohjeita. 5 Tekniset tiedot. Johdanto

Sisällysluettelo. 1 Kierteiden perusteet. 2 Menetelmät. 3 Tuotteet. 4 Ongelmanratkaisuohjeita. 5 Tekniset tiedot. Johdanto Sisällysluettelo Johdanto 2 1 Kierteiden perusteet 3 KONEISTUSOPAS Kierteiden koneistus Kierresorvaus ja kierrejyrsintä 2 Menetelmät Kierteiden valmistusmenetelmät Kierresorvaus vs. kierrejyrsintä Kierresorvaus

Lisätiedot

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012 Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant Pyörivät työkalut YRSINTÄ AVARRUS TYÖKALUÄRSTLMÄT 2012 Sopivan poran valinta ROT - IN Sopivan poran valinta 1 Määritä reiän halkaisija ja poraussyvyys tsi taulukossa

Lisätiedot

CoroTurn SL. Käyttöalueet. Tuotteet. Tarvikkeet. Varaosat. Vaihdettavat teräpäät. Ulkopuolinen koneistus sorvauspuomit ja teräpäät

CoroTurn SL. Käyttöalueet. Tuotteet. Tarvikkeet. Varaosat. Vaihdettavat teräpäät. Ulkopuolinen koneistus sorvauspuomit ja teräpäät CoroTurn Content Käyttöalueet Johdanto Tuotteet Yleisesittely Vaihdettavat teräpäät Ulkopuolinen koneistus sorvauspuomit ja teräpäät Sisäpuolinen koneistus sorvauspuomit ja teräpäät Vaihdettavat CoroCut

Lisätiedot

Työkalupitimen valitseminen

Työkalupitimen valitseminen TOOLIN SYSTMS How to select tool holding Työkalupitimen valitseminen Työkalupitimen valitseminen 1 Valitse työkalun kokoamismenetelmä - Modulaarinen tai kiinteä, ks. sisällysluettelo s. 6. 2 Valitse liitäntäkappaleen

Lisätiedot

Valkoinen kirja. Valjasta lastuamisnesteen edut katkaisussa ja uransorvauksessa

Valkoinen kirja. Valjasta lastuamisnesteen edut katkaisussa ja uransorvauksessa Valkoinen kirja Valjasta lastuamisnesteen edut katkaisussa ja uransorvauksessa Katkaisu ja uransorvaus ei perinteisesti ole ollut koneistajien suosikkitöitä. Kapean terän ja pitimen sekä toisaalta vaativien

Lisätiedot

Jabro Tools tuotevalikoima

Jabro Tools tuotevalikoima Tervetuloa! Jabro Tools tuotevalikoima Koodiavain nimityksille Jabro VHM Yleiskäyttö Työkalumerkintä alkaa J Esim: J40 Jabro Tornado Suurnopeusjyrsintä High Speed Machining Työkalumerkintä alkaa JH Esim:

Lisätiedot

Sopivan poran valinta

Sopivan poran valinta pdrilling Content Sopivan poran valinta Sopivan poran valinta 1 Määritä reiän halkaisija ja poraussyvyys tsi taulukossa lueteltujen porien halkaisija-alueet ja poraussyvyydet. 2 Valitse poramalli Valitse

Lisätiedot

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin

Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Mietitkö uuden koneen hankkimista? Seuraavat 60 sekuntia voivat säästää Sinulta pitkän pennin Alusta alkaen oikein Viisaat päätökset, hyvät tulokset Alusta alkaen järkevästi ja huolellisesti harkittu työstökoneinvestointi

Lisätiedot

Kierresorvaus. Teoriaa C 4. Valintaprosessi C 9. Valikoiman yleisesittely C 13. Käyttö C 19. Ongelmanratkaisu C 25 C 3

Kierresorvaus. Teoriaa C 4. Valintaprosessi C 9. Valikoiman yleisesittely C 13. Käyttö C 19. Ongelmanratkaisu C 25 C 3 2 Kierresorvauksessa työkappaletta lastutaan kääntöteräisellä työkalulla usealla ylimenolla kunnes haluttu kierremuoto saavutetaan. Lastuamalla kierre usealla ylimenolla vältetään kierreterän herkän kärjen

Lisätiedot

WSX445. Uuden sukupolven tasojyrsimellä kaksipuoleisilla kääntöterillä

WSX445. Uuden sukupolven tasojyrsimellä kaksipuoleisilla kääntöterillä WSX445 kevyttä koneistusta Uuden sukupolven tasojyrsimellä kaksipuoleisilla kääntöterillä DOUBLE-Z geometria 1. Matalat lastuamisvoimat 2. SOPII KAIKenlaisiin KONEISIIN 3. ERINOMAINEN lastunpoisto 4. Lastu

Lisätiedot

WSX445 KEVYTTÄ KONEISTUSTA UUDEN SUKUPOLVEN TASOJYRSIMELLÄ KAKSIPUOLEISILLA KÄÄNTÖTERILLÄ

WSX445 KEVYTTÄ KONEISTUSTA UUDEN SUKUPOLVEN TASOJYRSIMELLÄ KAKSIPUOLEISILLA KÄÄNTÖTERILLÄ WSX445 KEVYTTÄ KONEISTUSTA UUDEN SUKUPOLVEN TASOJYRSIMELLÄ KAKSIPUOLEISILLA KÄÄNTÖTERILLÄ Uusi kaksipuolinen Z -geometria, jossa yhdistyvät positiivisen ja negatiivisen kääntoterän parhaat ominaisuudet.terävä

Lisätiedot

MONITOIMIKONEET. Kalustusmahdollisuudet Tuotteet

MONITOIMIKONEET. Kalustusmahdollisuudet Tuotteet MULT-TASK MACNNG Content Kalustusmahdollisuudet Tuotteet Pitimien yleisesittely Coromant Capto -monitoimityökalut CoroPlex MT jyrsintä- ja sorvaustyökalu CoroPlex TT sorvaustyökalu CoroPlex SL -minirevolveri

Lisätiedot

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 tehty kestämään. Pitkäkestoista teräksen sorvausta

Inveio Uni-directional crystal orientation. GC4325 tehty kestämään. Pitkäkestoista teräksen sorvausta Inveio Uni-directional crystal orientation tehty kestämään Pitkäkestoista teräksen sorvausta Luotettavat teräsärmät Sandvik Coromantin spesialistien haasteena oli kehittää teräksen sorvaukseen terälaatu,

Lisätiedot

Koneinvestoinnit. Alusta alkaen oikein. Selvitetään yhdessä, miten koneinvestointisi maksaa itsensä takaisin. Paljon nopeammin.

Koneinvestoinnit. Alusta alkaen oikein. Selvitetään yhdessä, miten koneinvestointisi maksaa itsensä takaisin. Paljon nopeammin. Koneinvestoinnit Alusta alkaen oikein Selvitetään yhdessä, miten koneinvestointisi maksaa itsensä takaisin. Paljon nopeammin. 12 minuuttia voi säästää 12 kuukautta Jos harkitset uuden työstökoneen hankkimista,

Lisätiedot

Lastuttavien aineiden jaottelu

Lastuttavien aineiden jaottelu Lastuttavien aineiden jaottelu Konepajateollisuudessa tuotetaan lastuavilla menetelmillä valtava kirjo erilaisia tuotteita kaikenlaisista materiaaleista. Materiaalien ominaisuuksiin vaikuttavat merkittävästi

Lisätiedot

ConeFit TM maksimaalista joustavuutta.

ConeFit TM maksimaalista joustavuutta. Tuoteuutuudet 2009 Jyrsintä _TYÖKALUINNOVAATIOITA JYSINTÄÄN ConeFit TM maksimaalista joustavuutta. TKM JYSINTÄ Walter Prototyp ConeFit Modulaarinen järjestelmä jyrsintään. TYÖKALUJÄJSTLMÄ Modulaarinen

Lisätiedot

Työkalupitimen valitseminen

Työkalupitimen valitseminen TOOLN SYSTEMS ow to select tool holding Työkalupitimen valitseminen Työkalupitimen valitseminen 1 Valitse liitoskoko - Valitse tilaussivulta oikea liitoskoko. 2 Valitse kiinnitysyksikkö - Valitse yleisesittelysivuilta

Lisätiedot

UUTUUS. KULMA EXTREME Tehokkaampaan jyrsintään. UUSI TUOTE. Tasojyrsintä. Kulmajyrsintä. Urajyrsintä. Nousuinterpolaatio.

UUTUUS. KULMA EXTREME Tehokkaampaan jyrsintään. UUSI TUOTE. Tasojyrsintä. Kulmajyrsintä. Urajyrsintä. Nousuinterpolaatio. UUTUUS KULMA EXTREME Tehokkaampaan jyrsintään. UUSI TUOTE Tasojyrsintä Kulmajyrsintä Urajyrsintä Nousuinterpolaatio Pistojyrsintä KULMA EXTREME Tuotteen ominaisuudet Kääntöpalajyrsin KULMA malleilla saavutetaan

Lisätiedot

Erikoistyökalut pikana.

Erikoistyökalut pikana. Erikoistyökalut _WALTER XPRESS Erikoistyökalut pikana. Poraus, avarrus, upotus ja jyrsintä Walter_Xpress_8_page_2013_FIN_WNO.indd 1 2013-04-18 10:11:21 PALVELU Walter Xpress Ideasta pikakelauksella valmiiksi

Lisätiedot

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Pyörivät työkalut JYRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT 2012 Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant Pyörivät työkalut YRSINTÄ PORAUS AVARRUS TYÖKALUÄRSTLMÄT 2012 YRSINTÄ yrsintyökalun valinta yrsintyökalun valinta ROT - IN 1 Määrittele koneistusvaiheesi Määrää koneistusvaihe:

Lisätiedot

4 Lastuamisarvot. Sorvaustyökalun valinta YLEISSORVAUS. Työkaluvaihtoehtojen yleisesittely

4 Lastuamisarvot. Sorvaustyökalun valinta YLEISSORVAUS. Työkaluvaihtoehtojen yleisesittely GENERL TURNNG How to choose your turning tool Sorvaustyökalun valinta Sorvaustyökalun valinta 1 Työkaluvaihtoehtojen yleisesittely Valitse Coromant Capto tai varsimallinen työkalu revolveripään/karan kiinnitysmahdollisuuksien

Lisätiedot

Syncrolize. Mikrokompensoitu kierteitysistukka synkronoituun kierteitykseen

Syncrolize. Mikrokompensoitu kierteitysistukka synkronoituun kierteitykseen Mikrokompensoitu kierteitysistukka synkronoituun kierteitykseen Miksi valita synkronoitu mikrokompensaatio? Miksi valita? Täydellinen keskittävyys on S.C.M.:n patentoima uuden sukupolven kierteitysistukka.

Lisätiedot

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil

HandlingTech. Automations-Systeme ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA. www.handlingtech.de/eromobil HandlingTech ENSIAPU TYÖKALUN RIKKOUTUESSA www.handlingtech.de/eromobil eromobil - Ratkaisu työkalujen rikkoutumistilanteisiin Uusi eromobil Kompakti, monipuolinen, käytännöllinen Perustamisvuodestaan

Lisätiedot

Uudet tuotteet

Uudet tuotteet Uudet tuotteet 2017.1 SISÄLTÖ KOVAMETALLIPORAT 4 5 5 Force X Uusi valikoima monipuolisia poria R6011 Kovametalli NC-keskiöporat R7131 Kovametalli porrasporat kierteille SUURTEHO KOVAMETALLIPORAT VAIHDETTAVALLA

Lisätiedot

MVX TOOLS NEWS. Viimeisellä teknologialla suunniteltu erittäin tukevarunkoinen pora. Suuret halkaisijat ø 33.5 ~ ø 63.0 nyt saatavana B202FI

MVX TOOLS NEWS. Viimeisellä teknologialla suunniteltu erittäin tukevarunkoinen pora. Suuret halkaisijat ø 33.5 ~ ø 63.0 nyt saatavana B202FI TOOLS NEWS 2015.4 Päivitys B202FI Kääntöteräpora Viimeisellä teknologialla suunniteltu erittäin tukevarunkoinen pora. Suuret halkaisijat ø 33.5 ~ ø 63.0 nyt saatavana Kääntöteräpora 4 leikkuusärmää Taloudellinen

Lisätiedot

Kannettavat putkentyostokoneet

Kannettavat putkentyostokoneet .... Kannettavat putkentyostokoneet Lastuavaan kylmätyöstöön Katkaisu Viisteytys Sisä- ja ulkopuolinen kalibrointi Laipanoikaisu LW COLD CUTTER Nopea kiinnitys Tehokas työstö Kevyt ja kompakti rakenne

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

KJR-C2006 Lastuava työstö E. Niemi & P. Kyrenius & P. H. Andersson K2015 Kiitokset prof. Esko Niemelle materiaalista

KJR-C2006 Lastuava työstö E. Niemi & P. Kyrenius & P. H. Andersson K2015 Kiitokset prof. Esko Niemelle materiaalista KJR-C2006 Lastuava työstö E. Niemi & P. Kyrenius & P. H. Andersson K2015 Kiitokset prof. Esko Niemelle materiaalista 22.1.2015 K213 Runkona: Luku 24 (Machining) Philip D. Rufe (ed.) Fundamentals of Manufacturing,

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Sorvaustyökalut YLEISSORVAUS KATKAISU & URANSORVAUS KIERRESORVAUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT

Lastuavat työkalut - Sandvik Coromant. Sorvaustyökalut YLEISSORVAUS KATKAISU & URANSORVAUS KIERRESORVAUS TYÖKALUJÄRJESTELMÄT Lastuavat työkalut - Sandvik oromant Sorvaustyökalut YLESSORVAUS KATKASU & URANSORVAUS KERRESORVAUS TYÖKALUÄRESTELMÄT 2012 KATKASU A URANSORVAUS Miten valitset oikean työkalun katkaisuun ja uransorvaukseen

Lisätiedot

KÄYTTÄJÄN JA OSTAJAN OPAS. Pikavaihtotyökalut CNC-sorveihin

KÄYTTÄJÄN JA OSTAJAN OPAS. Pikavaihtotyökalut CNC-sorveihin KÄYTTÄJÄN JA OSTAJAN OPAS Pikavaihtotyökalut CNC-sorveihin Sisällys Pikavaihtotyökalut 3 Pääedut 6 Parempi käyttöaste Green Light Machining 6 Koneistajan kannalta turvallisempi ja helpompi 9 Coromant Capto

Lisätiedot

www.ruukki.fi KONEISTUS KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT

www.ruukki.fi KONEISTUS KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT www.ruukki.fi KONEISTUS KUUMAVALSSATUT TERÄSLEVYT JA -KELAT Tämä esite sisältää kuumavalsssattujen terästee koneistustietoa seuraavista työstömenetelmistä: poraus kierteitys sahaus jyrsintä ja sorvaus

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

TUOTEUUTUUDET KONEPAJATARPEET I / Kipinätyöstö R-järjestelmällä. Tilaa heti verkkokaupan kautta! KIINNITYSTEKNIIKKA

TUOTEUUTUUDET KONEPAJATARPEET I / Kipinätyöstö R-järjestelmällä. Tilaa heti verkkokaupan kautta!  KIINNITYSTEKNIIKKA TUOTEUUTUUDET KONEPAJATARPEET I / 2017 Tilaa heti verkkokaupan kautta! www.meusburger.com Kipinätyöstö R-järjestelmällä KIINNITYSTEKNIIKKA System R Kiinnitystekniikka kipinätyöstöön nyt myös R-järjestelmällä

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

KALVINTA, HIENOPORAUS JA SILOVALSSAUS

KALVINTA, HIENOPORAUS JA SILOVALSSAUS KALVINTA, HIENOPORAUS JA SILOVALSSAUS UOP Pikateräskalvaimet MAPAL Kalvinta ja hienoporaus timanttityökalut BAUBLIES Silovalssaus Puh. 029 006 130 www.maantera.fi ax. 029 006 1130 e-mail: maantera@maantera.fi

Lisätiedot

kaivinkoneet u volvo ec18

kaivinkoneet u volvo ec18 Let s solve it 3 3 OSA 3, SIVUT 72-81 maarakennuskoneet 3 maarakennuskoneet kaivinkoneet u volvo ec18 1760 kg 2,64 m 4,05 m Tela-alustainen minikaivinkone pieniin kaivuutöihin ja ahtaisiin tiloihin. Voidaan

Lisätiedot

15 November 2012, all rights reserved. Sorvaus 2012

15 November 2012, all rights reserved. Sorvaus 2012 Sorvaus 2012 Ohjelma: Sorvaustyökalut 2012 Duratomic MDT Uudet sorvaustuotteet Kierteitys Jetstream Tooling CBN 2 Duratomic QII 2010 TP0500 QIII 2010 TH1500 TGP35 2006 Duratomic TM 2007 2007 MP2500 MK1500

Lisätiedot

Kevytnosturituotteet WWW.ERLATEK.FI

Kevytnosturituotteet WWW.ERLATEK.FI Kevytnosturituotteet 198 WWW.ERLATEK.FI CLX KETJUNOSTIMET Konecraneskonsernin innovatiivinen CLXketjunostin on luotettava ja suorituskykyinen nostolaite, joka lisää asiakasarvoa turvallisuudellaan, monipuolisuudellaan

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

Uudet työkalut - tilaustiedot. Reikien koneistus Ylivoimaiset työkalut vaihtelevaan tuotantoon ja monille eri materiaaleille

Uudet työkalut - tilaustiedot. Reikien koneistus Ylivoimaiset työkalut vaihtelevaan tuotantoon ja monille eri materiaaleille Uudet työkalut - tilaustiedot Reikien koneistus Ylivoimaiset työkalut vaihtelevaan tuotantoon ja monille eri materiaaleille 2014 Tilaa uusia työkaluja... Uudet työkalut Kokonaistarjonta Internet Tervetuloa...

Lisätiedot

Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma

Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma Uutta PFERD iltä: Ohuet katkaisulaikat Täydellinen ohjelma Nopea, pehmeä ja helppo katkaisu Lähes jäysteetön ja värinätön katkaisu Taloudellinen katkaisu Täydellinen ohjelma Ohuet katkaisulaikat ovat hyvin

Lisätiedot

SISÄLTÖ. BRICUT TOOLS OY. Kalvintatyökalut

SISÄLTÖ.   BRICUT TOOLS OY. Kalvintatyökalut Työkalut BRICUT TOOLS OY BriCut Tools Oy on erikoistunut lastuavien työkalujen myyntiin, erikoistyökaluratkaisuihin sekä työstökoneiden jälleenmyyntiin. Myymme tuotteet suoraan loppukäyttäjille, joita

Lisätiedot

PUUNTYÖSTÖ JYRSIMET Puuntyöstöjyrsimet

PUUNTYÖSTÖ JYRSIMET Puuntyöstöjyrsimet PUUNTYÖSTÖ JYRSIMET Puuntyöstöjyrsimet 2017 Terätoimitus Oy Oikeudet muutoksiin pidätetään Viimeistelyjyrsin Z=2, suora leikkuu, Malli V001 Syöttönopeus 3-8 m/min, 18000 24000 RPM Viimeistelyjyrsin Z=2,

Lisätiedot

Porausta tehdään erilaisilla työstökoneilla niin sorvissa, porakoneissa kuin koneistuskeskuksissa.

Porausta tehdään erilaisilla työstökoneilla niin sorvissa, porakoneissa kuin koneistuskeskuksissa. Poraus Tampereen Teknillinen Yliopisto Heikki Tikka Porausta tehdään erilaisilla työstökoneilla niin sorvissa, porakoneissa kuin koneistuskeskuksissa. Porausta ovat: poraus ydinporaus väljennys kalvinta

Lisätiedot

UPOTUS, PURSEENPOISTO JA AVENTIMET

UPOTUS, PURSEENPOISTO JA AVENTIMET UPOTUS, PURSEENPOISTO JA AVENTIMET UOP GRATTEC: WANCO: KOPAL: Kärkiupottimet Purseenpoistotyökalut Kiilauratyöntöaventimet Viisteytys- ja purseenpoistotyökalut G HEULE: Upotus poraus viisteet purseenpoisto

Lisätiedot

JYRSINTÄ 2 TUOTELUETTELO JA TEKNINEN OPAS 2008

JYRSINTÄ 2 TUOTELUETTELO JA TEKNINEN OPAS 2008 DANMARK Seco Tools A/S Park Allé 350A 2605 Brøndby Tel. +45 43447600 Fax. +45 43445030 www.secotools.com/dk FINLAND Seco Tools OY Kirvesmiehenkatu 4 00880 Helsinki Tel. +358 (0)9 2511 7200 Fax. +358 (0)9

Lisätiedot

( ) B-B 142 `0,3 28-0,2. 36 Ra1.6. 2x45. 1x45. 2x45. Keskiöporaus sallitaan. 0,5x0,5. Ra3.2. Ra1.6. Koneistusnäyttö Aihio: D50x145 S355

( ) B-B 142 `0,3 28-0,2. 36 Ra1.6. 2x45. 1x45. 2x45. Keskiöporaus sallitaan. 0,5x0,5. Ra3.2. Ra1.6. Koneistusnäyttö Aihio: D50x145 S355 142 `0,3 50 80 M 40 x2 A 20 Ø35 5 n50-0,1 40-0,3 Ø 26-0,05 +0 Ø B + 0,3 55-0 36 Ra1.6 6 2x45 B +0 28-0,2 1x45 0,5x0,5 2x45 b 0,1 A Keskiöporaus sallitaan B-B Ra3.2 Ra1.6 ( ) 3 Designed by Checked by Approved

Lisätiedot

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN &

UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & NOPEA SILTATYYPPINEN PYSTYKARAINEN KONEISTUSKESKUS UUSIN FREJOTH ACRA SILTATYYPPINEN KONEISTUSKESKUS - TÄYNNÄ UUSIA INNOVATIIVISIA RATKAISUJA NOPEAAN JA RASKAASEEN LASTUAMISEEN & Rensi Finland Oy Yrittäjäntie

Lisätiedot

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT

KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT. TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit. Raskaat haarukkatrukit KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT TEOLLISUUSNOSTURIT Ydinvoimalanosturit SATAMANOSTURIT Raskaat haarukkatrukit KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT KÄÄNTÖPUOMINOSTURIT 2 Konecranes Kääntöpuominosturit TYÖPISTEEN SELKÄRANKA

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Miten valitset oikean työkalun katkaisuun ja uransorvaukseen

Miten valitset oikean työkalun katkaisuun ja uransorvaukseen PARTNG AND GROOVNG ow to choose the right tool for parting and grooving Miten valitset oikean työkalun katkaisuun ja uransorvaukseen Miten valitset oikean työkalun katkaisuun ja uransorvaukseen 1 Määrittele

Lisätiedot

CHUCKING TOOLS TERASKONTTORI KIINNITTIMET. Hinnat ovat voimassa 31.3.2006 saakka. Paras osoite. www.roehm.biz

CHUCKING TOOLS TERASKONTTORI KIINNITTIMET. Hinnat ovat voimassa 31.3.2006 saakka. Paras osoite. www.roehm.biz CHUCKING TOOLS TERASKONTTORI KIINNITTIMET Hinnat ovat voimassa 31.3.2006 saakka Paras osoite www.roehm.biz NC-koneruuvipuristin RKG-M Edullinen vaihtoehto 125 mm leukaleveys - Perusrunko pallografiittivalua

Lisätiedot

Ota kaikki irti reikien koneistuksen ratkaisuista. Reikien koneistuksen terävä kärki

Ota kaikki irti reikien koneistuksen ratkaisuista. Reikien koneistuksen terävä kärki Ota kaikki irti reikien koneistuksen ratkaisuista Reikien koneistuksen terävä kärki Tulevaisuuden ratkaisuja tämän päivän haasteisiin Pysyvä tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme tehostamaan prosessejaan.

Lisätiedot

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit GESIPA G-Speed GESIPA -uutuus, G-Speed -vetoniitti, tarjoaa nopeutta ja luotettavuutta liittessä metallia, muovia, komposiittimateriaaleja sekä

Lisätiedot

S10/S20 Asennusohjeet

S10/S20 Asennusohjeet MKNISTN TIIVISTIN SNNUSOHJT S0/S0 sennusohjeet VLMISTLU < 00 < 0,005" 0, mm 4 < µ" 0,8 µm Ra < 000 ± 0,00" 0,05 mm VROITUKSI Nämä ohjeet ovat yleisluontoisia. sentajan oletetaan olevan perehtynyt tiivisteisiin

Lisätiedot

Keskitymme aina asiakkaaseen

Keskitymme aina asiakkaaseen johdanto Keskitymme aina asiakkaaseen lsab toimittaa työkaluja koko metalliteollisuudelle. Tarjoamme laadukkaita työkaluratkaisuja ja terähuoltopalvelua. Asiakas on aina toimintamme keskipisteessä. Vahvuutemme

Lisätiedot

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä

Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä Ota homma haltuun! MIRKAn käänteentekevä Optimoitu vaurionkorjausjärjestelmä (OSP, Optimized Surface Preparation System) tekee kaikista työvaiheista maksimaalisen tehokkaita.

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

SUHNER Työstöyksiköt

SUHNER Työstöyksiköt SUHNER Työstöyksiköt https://youtu.be/dazt4dl2o0m SUHNER Työstöyksiköt MONOmaster «Porauksen työhevonen» MONOmaster toimintaperiaate Oikosulkumoottori jarrusylinteri kara voimansiirto Karan runko Pinoli

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Sorvaus. Jyrsintä. Kierteitys. Varsijyrsimet. Solid. Reikien valmistus. Tooling

Sisällysluettelo. Sorvaus. Jyrsintä. Kierteitys. Varsijyrsimet. Solid. Reikien valmistus. Tooling Sisällysluettelo Sorvaus Työkalunpitimet, ulkopuoliset, Seco-Capto... 2 Kääntöterät... 3-5 Jyrsintä Tasojyrsintä... 6-11 Kiekkojyrsimet... 12-17 Minimaster Plus... 18-22 Kääntöterät... 23-40 Sorvaus Kierteitys

Lisätiedot

UDDEHOLM VANADIS 60. Käyttökohteet. Yleistä. Ominaisuudet. Erityisominaisuudet. Taivutuslujuus. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5)

UDDEHOLM VANADIS 60. Käyttökohteet. Yleistä. Ominaisuudet. Erityisominaisuudet. Taivutuslujuus. Fysikaaliset ominaisuudet 1 (5) 1 (5) Käyttökohteet Uddeholm Vanadis 60 on runsasseosteinen jauhemetallurgisesti valmistettu pikateräs, joka sisältää kobolttia. Se sopii erittäin hyvin vaativiin kylmätyösovelluksiin, joissa vaaditaan

Lisätiedot

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat

Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet & putkenpaanmuotoilijat Putkenhiomakoneet ALMI putkihiomakoneet tarjoavat lisäarvoa turvallisuuden kautta; virheettömyyttä, tarkkuutta ja nopeasti muokattavia putkia. Almi koneita myydään

Lisätiedot

Green Light Machining

Green Light Machining Green Light Machining Työstöprosessien optimointiin Vähemmän seisokkiaikoja Enemmän tehokkaita käyttötunteja Korkeampi tuottavuus Tasaisempi laatu Työstöprosessien optimointi Green Light Machining - menetelmillä

Lisätiedot

Järjestelmää voi käyttää?

Järjestelmää voi käyttää? - NOLLAPISTE KIINNITTIMET - Asetusten vaihto hetkessä TEE FIKSU LIIKE ASETUSAIKOJEN NOPEUTTAMISKSI Mihin Järjestelmää voi käyttää? Joustava kiinnitysjärjestelmä kaikkeen työkappaleen kiinnittämiseen- nollapisteen

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT Chicago Pneumatic -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

OFIX. Lukitusholkit. Pyymosantie 4, 01720 VANTAA puh. 09-2532 3100 fax 09-2532 3177. Hermiankatu 6 G, 33720 TAMPERE puh. 09-2532 3190 fax 03-318 0344

OFIX. Lukitusholkit. Pyymosantie 4, 01720 VANTAA puh. 09-2532 3100 fax 09-2532 3177. Hermiankatu 6 G, 33720 TAMPERE puh. 09-2532 3190 fax 03-318 0344 OFIX Lukitusholkit Pyymosantie 4, 01720 VANTAA puh. 09-2532 3100 fax 09-2532 3177 e-mail: konaflex@konaflex.fi Hermiankatu 6 G, 33720 TAMPERE puh. 09-2532 3190 fax 03-318 0344 Internet: www.konaflex.fi

Lisätiedot

Erikoisjyrsin karkaistuun teräkseen Suurnopeus- sekä kuivaan työstöön Viimeistelyyn Kovuuksiin UUSI PINNOITE! Kaikki hinnat ilman Alv.

Erikoisjyrsin karkaistuun teräkseen Suurnopeus- sekä kuivaan työstöön Viimeistelyyn Kovuuksiin UUSI PINNOITE! Kaikki hinnat ilman Alv. Erikoisjyrsin karkaistuun teräkseen Suurnopeus- sekä kuivaan työstöön Viimeistelyyn Kovuuksiin UUSI PINNOITE! 197 Kaikki hinnat ilman Alv. Leikkuunopeus Hapettumislämpötila (C ) Kovuus Kaikki hinnat ilman

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Ammattitaitoisia KONEISTAJIA SAATAVILLA

Ammattitaitoisia KONEISTAJIA SAATAVILLA Ammattitaitoisia KONEISTAJIA SAATAVILLA Usein kuultu väite on, ettei ammattitaitoisia koneistajia ole riittävästi Osaamista on mahdollista parantaa asiantuntevalla koulutuksella. Koulutamme koneistajista

Lisätiedot

SECO NEWS YHTEENVETO NEW IMAGE NEEDED (PHOTO SHOOT WEEK OF SEPTEMBER 12) JATKUVA KEHITTÄMINEN ONNISTUU LUOTETTAVILLA TYÖKALUILLA

SECO NEWS YHTEENVETO NEW IMAGE NEEDED (PHOTO SHOOT WEEK OF SEPTEMBER 12) JATKUVA KEHITTÄMINEN ONNISTUU LUOTETTAVILLA TYÖKALUILLA SECO NEWS YHTEENVETO 2017-1 NEW IMAGE NEEDED (PHOTO SHOOT WEEK OF SEPTEMBER 12) JATKUVA KEHITTÄMINEN ONNISTUU LUOTETTAVILLA TYÖKALUILLA JATKUVAA PANOSTUSTA TUOTEKEHITYKSEEN RE=6-NIRKONSÄDE R217/220.28-JYRSIN

Lisätiedot

KIINNITINTYÖKALUT KIERTEITYKSEEN TYÖKALUPITIMET JA TARVIKKEET

KIINNITINTYÖKALUT KIERTEITYKSEEN TYÖKALUPITIMET JA TARVIKKEET KIINNITINTYÖKALUT KIERTEITYKSEEN TYÖKALUPITIMET JA TARVIKKEET RYHMÄHAKEMISTO Kierteitysistukat Pikavaihtoistukat Morsekartio- ja Weldonvarrella Pikavaihtoistukat HSK-kartiolla Synkronoidut holkki-istukat

Lisätiedot

MACHINERY on laadunvarmistaja

MACHINERY on laadunvarmistaja MACHINERY on laadunvarmistaja Mitä tapahtuu huomenna? entä jos omaisuudelle tapahtuu jotain? entä jos kalustolle tapahtuu jotain? entä jos sinulle tapahtuu jotain? MACHINERY ennakoi, ennaltaehkäisee ja

Lisätiedot

TUOTEUUTUUDET MUOTTIVALMISTUS II / E 3330 ja E 3360 kompaktiluistiyksikkö. Tilaa heti verkkokaupan kautta!

TUOTEUUTUUDET MUOTTIVALMISTUS II / E 3330 ja E 3360 kompaktiluistiyksikkö. Tilaa heti verkkokaupan kautta! TUOTEUUTUUDET MUOTTIVALMISTUS II / 2016 Tilaa heti verkkokaupan kautta! www.meusburger.com E 3330 ja E 3360 kompaktiluistiyksikkö Huipputarkat ja asennusvalmiit kompaktiluistiyksiköt erittäin kapealla

Lisätiedot

SISÄLTÖ. BRICUT TOOLS OY. Avarrintyökalut

SISÄLTÖ.   BRICUT TOOLS OY. Avarrintyökalut Työkalut BRICUT TOOLS OY BriCut Tools Oy on erikoistunut lastuavien työkalujen myyntiin, erikoistyökaluratkaisuihin sekä työstökoneiden jälleenmyyntiin. Myymme tuotteet suoraan loppukäyttäjille, joita

Lisätiedot

TITEXin XD -teknologia: Uusi ulottuvuus syvänreiänporauksessa.

TITEXin XD -teknologia: Uusi ulottuvuus syvänreiänporauksessa. TITEXin XD -teknologia: Uusi ulottuvuus syvänreiänporauksessa. XD -teknologia TITEXiltä tulevaisuuden huipputeknologiaa, jo Syvän reiän porauksella jopa 30 x d syvyyteen ilman välinostoa Metallia työstävässä

Lisätiedot

UUTUUDET

UUTUUDET UUTUUDET 2018 www.magnum-tools.com 2 Uutuudet 2018 Vetoniittipihdit MG-200 Todella pienikokoiset ja tukevat vetoniittipihdit kevyeen niittaukseen Kolmella leualla varustettu erittäin varmatoiminen vetomekanismi

Lisätiedot

Pikaterässahajyrsimet alkaen Ø 15 mm... 4 Pyörösahanterät... 5 Kuumasahanterät...6 Vannesahan terät...7 BRICUT TOOLS OY

Pikaterässahajyrsimet alkaen Ø 15 mm... 4 Pyörösahanterät... 5 Kuumasahanterät...6 Vannesahan terät...7 BRICUT TOOLS OY BRICUT TOOLS OY BriCut Tools Oy on erikoistunut lastuavien työkalujen myyntiin, erikoistyökaluratkaisuihin sekä työstökoneiden jälleenmyyntiin. Myymme tuotteet suoraan loppukäyttäjille, joita ovat Suomen

Lisätiedot

METALLIKONEISTAMO VMS OY

METALLIKONEISTAMO VMS OY HINNASTO METALLIKONEISTAMO VMS OY PUH. 03-5186240 FAX. 03-5181476 Sähköposti : metallikoneistamo@vmsoy.com Kotisivut : www.vmsoy.com METALLIKONEISTAMO VMS OY MYLLYNTAUSTANTIE 3 Kotisivut www.vmsoy.com

Lisätiedot